I huden er det små hull gjennom hvilket oksygen kommer inn i cellene, og forfallsprodukter som dannes som følge av metabolisme, går ut. Dette porene. De tillater epidermis å se feilfri.

Men i normal tilstand kan du møte dem svært sjelden. Noen lider av at de er svært smale. For noen er de for utvidet. I sistnevnte tilfelle vil problemet være tilstoppede porene, som er en alvorlig hindring for å puste huden. Hennes beslutning - å grundig rengjøre ansiktet og ytterligere omsorg for epidermis.

årsaker

For en start er det godt å finne ut hvorfor porene i ansiktet ditt er tilstoppet i ansiktet ditt Årsaken kan være en, men oftest er det et stort sett med faktorer. Vurder: hvilken av følgende er til stede i livet ditt og hvordan det kan påvirke tilstanden til huden din.

 1. Med oljede og kombinert hudtyper produserer kjertlene for mye fett. Hvis disse omstendighetene suppleres med utilstrekkelig omsorg for epidermis og feil livsstil, er det ikke overraskende at porene dine er tilstoppet med talg.
 2. Hvis du ikke rengjør ansiktet regelmessig, vil porer akkumulere i seg selv restene av kosmetikk, støv og smusspartikler. Danner en tett masse, de tetter hullene i huden. Subkutant fett legges til dem fra innsiden, produksjonen som ikke stopper i et minutt. Resultatet er betennelse i ansiktet i form av akne og hudormer.
 3. Hvis du bruker kosmetikk som ikke passer til din hudtype, kan det ikke unngås forurensning.
 4. Den overflod av dekorative kosmetikk på ansiktet (i flere lag) er en annen grunn til vår ulykke. På denne måten vises en ikke-pustemaske som er skadelig for helsen til epidermis på huden.
 5. Mange kjertler begynner å produsere kjertel ved å spise "feil" matvarer: hurtigmat, røkt kjøtt, marinader, sjetonger, kjeks, karbonholdige og alkoholholdige drikker, krydder, sauser, majones, søtsaker.
 6. Sjeldne minutter i frisk luft og hans preferanse for et støvete kontor eller leilighet er en annen situasjon som provoserer et slikt fenomen.

Å vite hvorfor porene er tette, kan du analysere din livsstil og spesielt bruk av kosmetikk og trekke de riktige konklusjonene. Det er på tide å forandre noe - ellers vil epidermis tilstanden bare forverres hver dag. Men før du fortsetter til handling, sørg for at du faktisk har tilstoppede porer, og ikke noen hudsykdom.

Nyttig informasjon. Komedogenitet er kosmetikkens evne til å forurense og tette porene.

symptomer

Du kan ikke gjenkjenne problemet umiddelbart, da tilstoppede porer i ansiktet begynner å ødelegge livet ditt først etter at alt søppel som er samlet i dem, begynner å rote. Dette er øyeblikket når de mest ubehagelige overraskelsene venter på deg. De viktigste symptomene er følgende manifestasjoner:

 • hud tekstur endringer: hvis tidligere det var mer eller mindre glatt, nå er det dekket i små støt, bølgende og ser ikke veldig godt preparert;
 • betennelser begynner å dukke opp: akne og akne, som i ungdomsårene
 • komedoner er dannet på nesen, haken og pannen - sorte prikker;
 • hudfarge har blitt en rød-blå nyanse, forsvant sunn og naturlig rødme;
 • Når du ser på speilet, kan du se hvordan porene blir forstørrede, som også ikke maler utseendet ditt.

Hvis du sår på en slags kosmetisk produkt og ikke vet hvordan du forstår at kremet tetter porene, utfør et forsøk. Slutt å bruke det en stund - hvis symptomene ovenfor begynner å falme, er mistankene dine ikke forgjeves. Men å kaste den bort er ikke løsningen. Han vil bli erstattet av et annet middel, som også vil føre til skitt på ansiktet. Derfor er den eneste sikre måten å begynne regelmessig rengjøring av epidermis.

Rensemetoder

Ultralyd ansiktsrengjøring

Du vet ikke hvordan du får kvitt blokkerte porer i ansiktet, som hindrer at huden din puster og ser perfekt ut? Rengjøring - dette er den beste måten å eliminere denne kosmetiske feilen. Men du kan gå gjennom denne prosedyren hjemme, eller du kan melde deg på en mester i salongen.

Salong ansiktsrengjøring

Hvis du vil rengjøre tilstoppede porene i ansiktet i lang tid og med høy kvalitet, er det bedre å melde deg på en av salongprosedyrene.

Manuell rengjøring er en av de mest effektive metodene for å kvitte seg med tilstoppede porer i ansiktet, til tross for at den gradvis blir erstattet av kosmetiske enheter. Først har huden et dampbad med urter (porene for øyeblikket åpne for maksimalt). Deretter fjerner legen manuelt akne, svarte flekker, hudormer. En beroligende maske påføres som avlaster irritasjon og gjør hudens jevne og naturlige. Men det er også ulemper - det er en sårhet i prosedyren og en høy traumatisk effekt. Rehabiliteringsperioden er flere timer (5-7), der en sterk rødme av huden kan observeres.

Mekanisk rensing av ansiktet er en annen måte å rengjøre tilstoppede porer på, ikke mindre effektivt, men like traumatisk og smertefullt. Det er ikke laget for hånd, men med hjelp av spesialverktøy - en spatelske og en sil.

Støvsuging gjør det mulig å kvitte seg med tilstoppede porene ved hjelp av maskinvarekosmetologi. Svarte flekker, fettete stubber, frittliggende og allerede døde celler, støv, smuss - alt dette blir trukket ut av luft gjennom en spesiell dyse på enheten. Fordelen er smertefrihet, minus er utilstrekkelig rengjøringsdybde: På de nedre lagene av epidermis kan søppel fortsatt forbli.

 • ultralyd

Ultralydrengjøring gir deg mulighet til å rense de svært tilstoppede porene - så det er så etterspurt i dag. I dette tilfellet justerer spesialisten bølgelengden avhengig av dybden av blokkeringen. Ultralyd parallell justerer lindringen, smaler porene, får blodet til å pulsere raskere, gir epidermiene et blomstrende utseende.

Laseren, som ultralyd, penetrerer til en tilstrekkelig dybde, splitter subkutan rusk der og renser tilstoppede porene. Dette er en helt smertefri og sikker prosedyre.

Ikke glem at du må betale for salongtjenester. Mens det er mulig å rense tilstoppede porene hjemme med involvering av de vanligste tilgjengelige verktøyene.

Fra våre tidligere artikler kan du lære mer om ultralyd og laser ansiktsskiller.

Rengjøring av hjemmet

For å frigjøre tilstoppede porer av overskytende avfall alene, hjemme, må du først velge en metode for å rense ansiktet som passer deg.

 1. Daglig rensing i form av vasker om morgenen og om kvelden (minst) ved hjelp av ulike serum, geler, skum, melk, etc.
 2. Steam bath for urter (du kan ta calendula, celandine eller apotek kamille) 1-2 ganger i uken.
 3. Etter det, hver gang det er godt å behandle ansiktet med en skrubbe.
 4. Følsom hud trenger gommage.
 5. Når tilstoppet porene etter skrubbe, kan du bruke en rensende maskefilm.

Alle rengjøringsmidler kan kjøpes i butikken (eller apotek). Og du kan lage mat med egne hender hjemme. Alt avhenger av dine individuelle preferanser og økonomiske evner.

oppskrifter

 • Havre skrubbe

Havregryn hakket i en kaffemaskin for å oppløse med vann til kremaktig konsistens (for mer på skrubbe av havremel og deres fordeler, les her).

 • Leirmasker

Kosmetisk leirepulver fortynnes i varmt vann til ønsket konsistens og påføres ansiktet i 20 minutter.

 • Svensk maske

3 ts. lavt fett hytteost blandet med 1 ts. honning. Handlingstid er en halv time.

 • Gelatinemaske

2 pulverisert tabletter med aktivt kull blandet med 2 ts. gelatin. Hell 4 ts. melk. Rør, strekk klumper. Handlingstid - 7-10 minutter.

 • Rice scrub

1 ss. l. riven ris blandet med 1 ss. l. honning og 1 ts. sitronsaft.

 • Argan olje

Det hjelper også arganolje fra tilstoppede porer: de må smøre ansiktet med et tynt lag en time før sengetid. Før du legger deg, ta av resten med en bomullsstykke.

Ved hjelp av disse verktøyene vil de tilstoppede porene på ansiktet ikke lenger forstyrre livet ditt. Hudavlastningen blir jevn og jevn, huden vil bli merkbart bedre. Men ikke la det roe deg ned: ikke la deg vekte deg. Utfør regelmessig slik rensing fra nå av. Og for å forhindre re-forurensning, ta oppmerksom på råd fra kosmetologer og dermatologer.

Oljer tetter ikke porene

Hvis du har blitt en ufrivillig gissel i en situasjon der porene stadig er tilstoppet, og ikke vet hva du skal gjøre med en slik plage, må du revurdere alle midler til personen du bruker. Og tilbringer en spesiell revisjon blant oljer og kremer: de blir oftest synderne av forurenset porene.

De kan være komedoniske (forurensende huden) og ikke-komedonisk (helt trygt for renhet).

Non -omedogonnye

Disse er oljer som ikke tetter porene:

Å vite hvilke oljer som ikke tetter porene, kan du regelmessig bruke dem til å lage hjemmelagde ansiktsmasker uten å bekymre deg for huden din.

Moderat komiker

Det er naturlige oljer for ansiktet som ikke tetter porene med skikkelig hudpleie. Men noen ganger, med for mye bruk av dem, kan de manifestere seg som komedoner. Så vær forsiktig med dem.

Før du bruker disse oljene til å lage masker eller andre ansikts-kosmetikk, kan du prøve dem: de kan ganske enkelt ikke passe din hudtype.

Komedogonnye

Og til slutt, olje, som tette porene med 100%:

Og ikke glem å velge riktig fuktighetskrem som ikke tetter porene: i det moderne kosmetiske markedet er det en sjeldenhet. I denne forbindelse er det mulig å gi råd om slike midler som:

 1. Hydra Quench Cream (Israel).
 2. Avene Optimale (Frankrike).
 3. Bioderma (Frankrike).
 4. La Roche-Posa (Frankrike).
 5. Shiseido ibuki (Japan).

Har du tette porer på nesen eller kinnene? Det er på tide å treffe tiltak før det er for sent. Forfølg straks deres rensing av all smuss, støv og døde celler. Renserens epidermis er fra innsiden, jo mer strålende vil det være fra utsiden. Og så har du ikke komplekser om utseendet ditt.

Hvordan rense tilstoppede porer i ansiktet hjemme

Den ideelle huden er først og fremst en jevn farge og fraværet av en smertefull glans. For å oppnå denne effekten vil bare hvis du vet hvordan du rengjør porene i ansiktet. Det antas at fullstendig fjerning av epidermisgallhet kun kan gjøres ved hjelp av profesjonelle prosedyrer. Men det er det ikke. Mange metoder er i stand til å gi et resultat mye bedre og mye billigere.

Hvorfor trenger jeg å rengjøre porene

Porene er åpningene til talgkjertlene på overflaten av huden, som er nødvendige for utgivelse av svette og avfallsprodukter fra kroppen. Det er viktig å forstå at noe fett (i en normal mengde) er bra for vev, det beskytter, myker, er en alternativ kilde til ernæring for kroppen. Men en overdreven mengde lipidforbindelser er dødelig.

På grunn av den store mengden fett på huden, såkalt. fettpropper. Dette er en samling av smuss, støv, kroppsfett og døde celler i porene. Det er på grunn av dem at akne, hudormer og komedoner begynner å vises på ansiktet. I tillegg har fettplugger en tendens til å strekke porene.

Hvorfor trenger du å rengjøre porene:

 • Dette bidrar til å normalisere metabolske prosesser i cellene i epidermis, bidrar til deres metning med oksygen og fuktighet, forbedrer kvaliteten på "ernæring";
 • Regelmessig rengjøring vil bidra til å unngå problemer med forstørrede porer. Ellers, selv om du får rene hudhull (uten fett og smuss), vil ansiktet fortsatt se slurvet ut;
 • Tette porer er en utmerket kilde til ernæring for bakterier og sopp. Peeling er nødvendig for å minimere graden av reproduksjon av patogener, antall akne og utslett;
 • Dette gjør at du kan forbedre produksjonen av kollagen og elastan, styrke fibrene, øke lokal immunitet;
 • Skrubbing forbedrer blodsirkulasjonen og forandrer hudens overflate.
Sårfettpropper

Hvordan rengjøre porene i ansiktet hjemme

Å bli kvitt blokkerte kanaler på følgende måter:

 1. Bruk profesjonell rengjøringstjeneste (ultralyd, mekanisk, vakuum, etc.);
 2. Uavhengig gjør smalende masker og ansiktsskiller;
 3. Skyll regelmessig damp, gni porer med hardt vev, svamper, loofah, etc.

Den enkleste og mest effektive måten å rengjøre porene i ansiktet hjemme er å lage en kullmaske. Det er en hule naturlig analog av den annonserte Black Mask, med unntak av hypoallergen sammensetning og 100% effektivitet. Dømme etter vurderinger - det er det beste for effektiv innsnevring av kanalene.

Kullmaske for ansikt

Hvordan lage en rengjøringsmaske med aktivert karbon:

 1. Du må ta to tabletter i hjørnet og male ut i en mørtel. Hvis det ikke er der, ta et glass og trykk en tavle der ved hjelp av omvendt håndtak av en kniv, rullestift osv. På platen er det ubeleilig å gjøre det - kullflyvninger borte;
 2. Etter at melken er oppvarmet. Det er veldig viktig å ikke koke det, og hvis du ved et uhell overopphetes, må du vente litt for at den skal bli 40-60 grader;
 3. I en varm væske legges 1 skje med naturlig gelatin og kullpulver. Nå er det vanskeligste å røre blandingen til en homogen masse. Husk, brøt tykkes veldig raskt. Ditt mål - å oppnå fravær av klumper. Om nødvendig kan massen oppvarmes i mikrobølgeovnen;
 4. Påfør den resulterende masken på ansiktet med en børste. Det er viktig ikke bare å gni produktet, men å drive det inn i porene. Først da vil det virkelig være en merkbar effekt. En annen hemmelighet er å utføre prosedyren bare på dampet hud;
 5. Oppbevares til fast stoff. Fortrinnsvis i en horisontal stilling. Etter ikke skyll, og forsiktig "rip off" fra ansiktet. Først blir det syk, men da blir huden vant. På masken vil være tydelige synlige fettstenger - hvite kolonner med mørke hoder;
 6. Etter prosedyren, tørk ansiktet med en isterning, vask med kaldt vann og legg fuktighetskrem på huden din. Gjenta økten hver uke.

En analog er ofte den klebende ansiktsmasken som renser porene. For 1 skje PVA lim (kun denne typen er nødvendig, det er trygt og løselig i vann). 2 kullkull er tatt (hvis du tar mer, blir ikke blandingen tykkere). Påfør på samme måte som kullproduktet - på problemområder over dampet hud. Oppbevares til fast stoff.

Selvfølgelig er metodene beskrevet ovenfor en nødstilgang hvis huden allerede er tilstoppet med fettete trafikkork. For å unngå forstørrede porer i fremtiden, bør du regelmessig gjøre myke peeling og renseprosedyrer. Over tid vil dette helt bli kvitt akne, utslett og ujevn farge.

Synlig glatt huden vil hjelpe ansiktsmasken til hercules, rensing porene. For å forberede det, må du ta en skje full havregryn og hell den med kefir. Grøten må infusjonere og hovne, for dette blir den fjernet på et varmt sted i 20 minutter. Ved påføring er det viktig å gni blandingen inn i huden, dette vil fjerne mekaniske partikler fra porene. Etter å ha forlatt produktet på ansiktet i 30 minutter. Effekten vil bli merkbar umiddelbart etter spyling. Kefir "spise" fettstoffer, havremel vil bidra til å forbedre farge, og massasje vil bidra til å normalisere blodsirkulasjonen.

Video: Slik renser du porene raskt i ansiktet selv

Rask rengjør og smal de forstørrede porene på nesen vil kunne maske med leire og honning. Kambriumpudder er best egnet for dette formålet. 1 leke leire er tatt 1 skje med urte avkok, te, mineralvann. Deretter legges en skje med honning til massen. Blandingen blandes grundig og påføres på nakken og ansiktet. Hold i 20 minutter. Verktøyet er egnet for ung og moden hud.

Et godt ansiktsrenser oppnås med aspirin og olje. For å forberede en slik mirakuløs maske må du ta 4 acetylsalisyltiske tabletter, 2 skjeer olje og en skje med vann. Smør er valgt avhengig av hudtype. For tørr, anbefaler vi deg å ta shi eller kokosnøtt, for oljeaktig - havtorn og rosehip, calendula og castor vil være perfekt for et problem. Alle komponenter er tilkoblet og påført i nakken og ansiktet i en halv time. Økten blir gjentatt annenhver dag.

Selvfølgelig, for å rense og begrense forurenset porene må du bruke peeling. Det mest populære alternativet - skrubbe med brus. Den er egnet for enhver type epidermis, har bleknings anti-inflammatoriske egenskaper, fjerner raskt fett fra overflaten av huden. For forberedelse av brus skal peeling trenge:

 • Skje av brus;
 • Så mye som noen baseolje;
 • En halv skje med fint havsalt.

Alle ingrediensene må blandes og påføres med fingertuppene langs massasjelinjene. Dette vil rengjøre det øvre laget av epidermis og fjerne rødhet. Gjenta ikke mer enn 1 gang per uke.

Skru med soda og salt

Når kuperoze bedre å lage en kaffekjøp - det er antioksidant. Kaffe har en foryngende, desinfiserende og tonic effekt. For å rense forurenset porer, må du kombinere en skje med malet kaffe (ikke brygget) med et smør. Slipemiddelblandingen påføres på nakken, ansiktet og kroppen, 2 minutter gnidd inn i huden, etter 5 minutter igjen.

Etter peeling, vær sikker på å lage en maske med protein - det vil stramme porene. For å få den til å skille den hvite fra eggeplommen, pisk den med en gaffel eller kost og legg væsken med en børste på ansiktet. Vask av etter 15 minutter etter påføring av fuktighetskrem.

Hud dampende

Naturligvis er de fettete porene ganske store uten det, men deres struktur må tas i betraktning. Hvis det er helt forenklet, så forestill deg en omvendt trekant. Den bredeste delen ligger på hudoverflaten og klemmer seg mot det midterste laget av epidermis. Følgelig vil bare den øvre delen bli strukket ut uten å dampe masken, og i midten blir den så skitten som før.

Enkel måte å dampe huden på

Hvordan kan du dampe huden:

 • I badekaret. Denne metoden har blitt brukt siden antikken. I det gamle Russland var det enda en tradisjon å sitte i dampbadet hver uke, og deretter tørke av med en stiv hvit klut. Dette gjorde det mulig å forbedre blodsirkulasjonen og rense huden raskt. Dette er den enkleste og mest behagelige måten å raskt dampe ut;
 • Godt dampet innånding av huden. De kan gjøre med ulike folk rettsmidler: propolis, potet, mynte, og eteriske oljer etc., er nødvendig i en panne eller annen beholder med varmt vann for å plassere den valgte komponenten... Etter å ha lenet seg over og dekket hodet med et håndkle eller ark. Pust over dampen i minst 10 minutter;
 • Pharmacy agenter. Få mennesker vet at sink, kaolin og noen andre farmasøytiske produkter har oppvarmingsegenskaper. For å bruke, må du bare følge instruksjonene for bruk;
 • Spesielle produkter. Dette er et unikt dampende middel. De består av aktive komponenter som lar deg åpne porene med nesten ingen innsats. I rangeringen av de mest populære inkluderer Garnier (Garnier) "Ren hud», Avon (Avon) Oppvarming og NIVEA Pure Effect (Nivea).

Varme komprimerer

En profesjonell kosmetolog, før du rengjør de tilstoppede porene i ansiktet, vil oppløse huden med en spesiell komprimering. Dette vil fjerne overflaten av støv og smuss, sikre blodstrømmen og åpne de fettete kanalene.

Varm komprimering for ansikt

Hvordan lage en varm komprimering hjemme:

 • Naturlig stoff (bomull, flannel, sykkel og andre) er gjennomvåt i varmt vann. Den optimale temperaturen er opptil 42 grader;
 • Materialet er forsiktig skrudd ut og påført ansiktet som tidligere er rengjort (med såpe eller termisk vann);
 • Komprimering varer 15 minutter og gjøres i to sett.

Deretter må du lage overfladisk peeling og maske. Bare en slik integrert tilnærming vil permanent rengjøre og smale porer i ansiktet. Det viktigste er å sikre regelmessigheten av prosedyrene. Så snart du slutter å utføre forebyggende prosedyrer, vil effekten forsvinne.

Hvordan rengjøre porene i ansiktet

Tette porer er et problem som hver kvinne står overfor før eller senere. Konsekvenser av defekten - en kjedelig nyanse av ansiktet, sløv hud, utvikling av inflammatoriske prosesser.

For rengjøring er det ikke nødvendig å gå til salongen eller kjøpe dyre kosmetiske preparater - selvforberedte produkter vil effektivt og nøye fjerne innholdet i porene. Resultatene av vanlig bruk av enkle masker hjemme - et rent ansikt, strålende med friskhet.

Porer på ansiktet

Ofte bruker kvinner alkoholholdige produkter og rensende tonics, noe som ikke er helt riktig - du bør nærme ansiktsrensingen mer ansvarlig. Prosedyren består av flere stadier, som hver skal utføres nøye:

 1. Rensing. Spesielle lotioner eller melk renser ansiktet på kosmetikk, oljeaktig lag, smuss og støv på ansiktet. Du kan lage hjemmelaget jordbærbasert lotion på forhånd, som har egenskapen til å begrense porene og trekke innholdet fra dem. Oppskriften er enkel - insisterer på alkohol (50 ml) noen få frukter. Oppbevares etter filtrering i kjøleskapet.
 2. Dampende. Dette trinnet i prosedyren gir deg mulighet til å åpne porene og myke dermis, slik at maskinkomponentene kan trenge inn i hudens vev og fjerne smuss og fett. For damping, suge et håndkle med varm vegetabilsk avkok og sett på ansiktet i en kvart time. For forberedelse av middel til å koke med kokende vann (200 ml) og insister på knust St. John's wort, kamille, salvie for en kvart time, (45 gr.). Du kan legge 2-5 dråper essensiell olje, noe som vil forhindre utseendet på stjerner av rosacea.
 3. Dyp rensing. Scrubs eller hjemmelagde masker blir brukt. Regelmessigheten av manipulasjoner - to ganger i uken til eiere av fet hud og en gang hver 7-9 dager - til kvinner med tørr dermis.
 4. Innsnevring langt. Etter rensing, bruk produkter som dekker de rensede porene. Du kan lage dem selv - bryg alminnelig grønn te, klem ut saften fra aloe leaf eller sitron kiler.
 5. Fukte. Det anbefales å fullføre manipulasjonene ved å bruke fuktighetsgivende nærende krem. Den eneste tilstanden - sammensetningen bør ikke være full av fete komponenter som kan tette porene.

Det er viktig! Før du bruker husholdningsformuleringer, uansett hvilket formål de brukes, utfør en toleransestest. For å gjøre dette, bruk noen dråper av sammensetningen på følsom dermis (albuebøy, "halvmåne" bak øret) og vent 2 timer. Hvis uønskede signaler fra kroppen (utslett, ubehag på huden, brennende eller omfattende rødhet) ikke observeres, kan du trygt gå videre til prosedyrene.

Hvordan rengjøre porene på nesen

Det skjer ofte at bare tilstoppede porer på nesen forstyrrer. I slike tilfeller er det bedre å bruke en enkel skrubbe som lar deg fjerne forurensninger.

Forbered det enkelt:

 1. La en tung krem ​​(20 ml) stå ved romtemperatur i en halv time.
 2. I meieriproduktet legger du til 15 gram. kaffegrunn, salt.
 3. Rør sammensetningen, bruk umiddelbart.

Bruk fingertuppene, fordel det preparerte produktet på nesen, hold en mild massasje i 1-3 minutter. Ikke bruk kraft - saltkrystaller eller kaffepartikler kan skade vevet i huden eller forårsake irritasjon. Fjern etter et minutt med en bomullspute og vann. Det er forbudt å bruke verktøyet hvis det oppstår betennelse på nesen. Bruken av skrubbe kan bidra til spredning av infeksjon.

Tette porer på nesen kan rengjøres med en maske basert på havremel. Denne sammensetningen anbefales for kvinner med utarmet dermis - mens du fjerner urenheter fra vev av epidermis, vil de motta den nødvendige delen av næringsstoffene.

 1. Grind i en kaffekvern havremel (20 gr.).
 2. Hell varmt vann havregrynpulver for hevelse (omtrent en kvart time). For tørr hud er det bedre å ta krem ​​eller kefir.
 3. Rør produktet til glatt.

Pore ​​Cleansing Mask

Før du begynner å rense med masker, må du forstå hvorfor porene er tilstoppede - det skjer ofte at årsaken ligger i feil omsorg eller dårlig kosmetikk. Det er nok å følge alle anbefalinger fra en kosmetolog for ansiktsrengjøring eller å erstatte kosmetikk for å glemme problemet.

En av kravene til spesialister er vanlig bruk av rensende masker. Det er mange oppskrifter for å lage komposisjoner, du kan skifte dem - dette vil tillate deg å bestemme hvilken sammensetning som passer best for deg.

Melk, gelatin

Utmerket maske for alle hudtyper - forårsaker ikke irritasjon, noe som raskt fjerner innholdet fra porene. Før åpningen av blokkering anbefales det å utføre en dampprosedyre - hold ansiktet et øyeblikk over dampen i urtedekok (bryg 30 gram kamille eller plantain med en liter kokende vann). Etter slike manipulasjoner vil selv den mest vedvarende forurensningen bli fjernet helt.

 1. Bland gelatin (25 gr.) Og skummet melk (20 ml) i en liten beholder.
 2. Sett blandingen i mikrobølgeovnen i maksimal modus for å oppløse de gelatinøse granulatene i 10 sekunder.
 3. Få sammensetningen, sett avkjøling.
 4. I en litt varm væske tilsett moset hvit.

Gjær, peroksid, melk

Blokkering er ikke alltid servert sparing hjemme rettsmidler, spesielt hvis fett og smuss er dype. I slike tilfeller anbefales det å utføre rengjøringen ved bruk av en gjærbasert maske. Verktøyet fjerner sterke forurensninger som ikke kan brukes til andre masker.

 1. I varm melk (15 ml) oppløses presset gjær (15 gr.).
 2. Tilsett peroxide (10 ml) til blandingen.
 3. La for en kvart time.

Cornmeal, agurker

For forstørrede porer, tilstoppet med fett og smuss, anbefales det å bruke en mais-agurkmaske. Verktøyet vil ikke bare fjerne innholdet, men med jevne mellomrom vil du begrense porene, forbedre hudtonen og normalisere talgkjertlene.

 1. Grind en liten agurk, klem juice.
 2. Tilsett majsmel til agurkjuice, blandingen skal ligne halvvannlig deig (som fritter).
 3. Bruk umiddelbart, trenger ikke å insistere.

Tette porer på ansiktet

Ofte i nettverket kan du se hvordan tette porene ser ut, bildet er ganske uattraktivt, så det er bedre å forhindre denne tilstanden i huden og regelmessig bruke rensende masker. Ikke alle kvinner følger disse anbefalingene og får ubehagelige overraskelser på dermis i form av tette trafikkork.

Når tilstoppede porer på ansiktet må ty til aggressive komposisjoner som kan åpne blokkering og fjerne innholdet - smuss og partikler av fett. Damer med sensitiv dermis må først konsultere en skjønnhetspleie og finne ut om slike masker vil provosere irritasjon eller utslett.

Soda, sukker

Soda-løsninger gjør en utmerket jobb med tilstoppede porer, men det anbefales ofte ikke å bruke rettsmidler - i tillegg til irritasjon, kan du provokere dermisavkjøling.

 1. Bland opp natron, sukkerkrystaller og varmt vann i like deler (15 gr.).
 2. Legg pisket til tett skumprotein.
 3. I massedråp 2-5 ml peroksid.

Påfør produktet til pre-dampet ansiktshud. Den obligatoriske fasen av prosedyren er en lett massasje av problemområder. Ikke bruk kraft - resultatene av kraftig massasje vil skade dermis eller provosere en brennende følelse. La i en halv time. I løpet av denne tiden anbefales det å gjenta massasjen igjen. Fjern med varmt vann, hvis det er ubehag, er det bedre å bruke tonic vegetabilske avkok (plantain, kamille, en streng).

Hvordan rense tilstoppede porer i ansiktet hjemme?

Tette porer i ansiktet forårsaker akne og svarte flekker. De må rengjøres i tide. Dette kan gjøres av en kosmetolog eller hjemme ved hjelp av enkle metoder. Hvorfor er porene tilstoppet? Hvordan bli kvitt problemet?

Et slikt problem er sagt når små grå tuberkler vises på nesen, kinnene eller haken, som ser ganske ujevne ut. De består av støv og fett. Det er blant eiere av fet hud at porene oftest er tilstoppet. Spesielt etter å ha besøkt støvete rom.

 1. Feil hudpleie. Utilstrekkelig rengjøring resulterer i svarte flekker.
 2. Usunn livsstil og dårlig kosthold. Hvis ansiktet er sterkt tilstoppet med porer, slutte å spise mat som bidrar til produksjon av talg, som kjeks, chips, majones og røkt kjøtt.
 3. Dårlig kosmetikk. Porene kan bli tilstoppet, ikke bare med støv, men også med verktøyene du bruker til ansiktet ditt. Makeup tillater ikke huden å puste, noe som fører til opphopning av fett.
 4. Metabolske sykdommer.

Intensivert arbeid av de subkutane kjertlene kan arves.

For å bli kvitt problemet må du regelmessig pleie og bruke rengjøringsprodukter. Det er nødvendig å velge stoffer med tørkeeffekt. I sammensetningen må være tilstede kamille, aloe eller sitron. Du må vaske to ganger om dagen.

Det er nødvendig å bruke tonic med et innhold av sinkoksid. En gang i uken etter at rengjøringsprosedyrene er peeling. Fjern de døde cellene vil hjelpe verktøyet på grunnlag av appelsinskall. Konsistensen av peeling skal ligne våt sand.

For å forberede må du ta 100 g mandler, appelsinskall opptil 3 cm lang, 150 ml olivenolje. Alle ingrediensene grinder i en blender. Gni produktet i en sirkulær bevegelse og skyll med varmt vann.

For dyp rensing av porene, må du bruke en saltskrubbe tilberedt hjemme. Før det påføres, er det ønskelig å dampe huden. Denne prosedyren vil hjelpe porene åpne opp. Varighet - opptil 10 minutter.

Rengjør porene av en maske av leire, samt et verktøy basert på egghvite. For matlaging må du piske proteinet med noen dråper sitronsaft. Påfør ansiktet. Fjern masken etter tørking.

Klare tilstoppede porer kan bruke spesielle striper, som selges i butikker, eller hjemme rettsmidler. Rengjøring utføres avhengig av graden av forurensning.

Tette porer på ansiktet - hva skal jeg gjøre?

God ettermiddag, min gode. Til deg for hjelp som alltid. Hud er fet og utskiller mye fett! Følgelig blir porer tilstoppet. Og disse fryktelige polene stikker ut. Hva å gjøre med dem! Fortell det. Hvem har et slikt angrep, hvordan å kjempe. I kampen med dem, i løpet av vinteren, gikk jeg på å smadre ansiktet mitt, fortsatt dehydrert og flakket. Jeg skrubbet og plukket ut, rensende masker og gnidning, gni tonic med syrer, peeling med syrer, og besøker en kosmetolog - 2 dager og igjen disse stolpene, og det jeg nettopp ikke gjorde. Gru! Brøl krokodiltårer! Jeg vedlegger et bilde av nesen og mellom beinene.

Faktisk er alle øyenbrynene strødd, fanget ikke fotikommen.

Jenter, hjelp råd! Jeg ville være veldig glad. Takk så mye!

side

du har ikke noe skummelt, så jeg må angripe! På kinnene er slike hypodermics, som ser ut til å være usynlige, men føler seg berørt. ULS !! og jeg forstår ikke hva ((jeg synder på det faktum at rødme kan tette porene?).

Hva å gjøre, på de fremspringende delene av ansiktet er porene tilstoppet den raskeste. Jeg har det samme, bare verre (mye: D), til tross for at jeg også bruker alle slags midler og går til en skjønnhetspleie. Sannsynligvis kan noen ting ikke fjernes. Kanskje det er genetisk, som en hudtype. Og alt er ikke så ille for deg som du tror) Det er klart at jeg vil komme så nær ideen som mulig, men den ideelle huden skjer igjen bare til de sjeldne menneskene som er heldige med genetikk (og plutselig ikke mor, men bestemor ideell hud i ungdommen?), eller de bor et sted i Alpene og puster inn ren luft som ikke fremskynder forurensingen av ansiktets hud (eller hvor er den reneste luften der?).

Vel, hvis noen vet det magiske verktøyet, hører jeg også))

Jenter, på bildene er bare en del av det som egentlig er tilgjengelig (((Og viktigst, jeg bruker ikke toner hjemme og har allerede sluttet å bruke kremer for ikke å tette porene.

Jeg ville ha en slik rolle))) Makro selv redd for å spre seg, på grunn av noen evig tenårings lovløshet)))

Det virker for meg at hvis noen, selv tilsynelatende ideell ved første øyekast, blir satt i makrofotografi, så kan du bli redd)))) Jeg ønsket nylig å skrive en anmeldelse på pulver, sfotkal panne, kastet den på datamaskinen, jeg var forferdet. da, gjenopprette fra sjokk, bestemte jeg meg for ikke å skrive likevel)))))

)))))))))))) Damn, skrev jeg! Jeg lå under bordet)))))))))))

Som jeg har skrev jeg det)))) Jeg selv lider av evig tilstoppede porer og pimples (for det meste subkutan), nå er rengjøring ubrukelig - sommer, venter på kalde snaps, så vil jeg ta meg til en mer eller mindre guddommelig form)))) Det morsomme er at hun i løpet av overgangsalderen ikke lider av noe av det slag, men her, da den trettiårige allerede var på nesen hennes, poppet hun opp alt som var mulig. Sannsynligvis må disse menneskene rengjøres hele tiden, bruke noen slags lysende midler, lette kremer, minst kosmetikk. Men jeg kan ikke gjøre det)))) Jeg vil virkelig finne en slags maske som varmes opp og trekker alt dette "kaku", kan noen fortelle meg hvor det er og hvor mye koster det?

I min overgangsalder var ansiktet mitt bedre ((Kort sagt, før kosmetologen pålegger kosmetologen et enzym på det rensede ansiktet, det "varmer opp", det kalles kaldt. Men etter det er alle slags forspenninger bedre rengjort! Jeg kommer snart til henne, sannsynligvis bestille meg selv.

Og hvilken rengjøring gjør du? Jeg vil ha en ultralyd, det er den mest milde (jeg er redd for alle disse mekaniske, de vil ødelegge noe annet). Jeg husker i rammen av annonseringen av den neste etableringen Dermajetics (eller nettopp dette nettverksfirmaet kalles eller kanskje kalles?)) De gjorde det bare en maske, jeg var imponert over effekten, men jeg bestilte ikke det det var ikke mye, studenten var 40 dollar for slike "mirakler" det var synd å gi). Her er noe det samme og enda bedre å finne!)))

Samme problem. Vises i 31 år. Hva et mareritt.

Det maskerer Dermazhdetiks - Jeg nevnte det allerede i noen vurderinger. Dette er Herbalife. Du ble så vist den siste versjonen, Mystic Musk., På alger. Virkelig Mystisk, en fantastisk ting. Dessverre, det ble fjernet fra pr-v ((Nå er GLafe også en god versjon av en rensemaske, men ikke så sterk. Men du vil ikke angre på å ha kjøpt den uansett. Videre vil den vare i mer enn et år

Sikkert! På makrofotografering er alt som under et mikroskop, og huden under et mikroskop er ujevnt, med hår og talgkjertler.

Photoshop, damn det, ødela alt livet. Alle disse perfekte lærene fra magasindeksler er effekten av skygging og utjevning i Photoshop.

Makrofotografi gir oss det samme bildet. Og øynene er vakre og håret er langt under mikroskopet - stygt og usympatisk.

Vi hammer på alt dette, ingen makrobilder og speil med 3-5 ganger forstørrelse (ingen måler å være malt foran et forstørrelsesglass!).

Den mest morsomme og attraktive. Folkene rundt oss og oss selv går ikke med løkker i våre øyne, og derfor ser vi det generelle vakre bildet, og ikke det vitenskapelige arbeidet på strukturen av dermis.

Du er alltid så positiv! :) Jeg misunner deg med din holdning til deg selv!

Takk! Min hud er langt fra ideell, men jeg skjønte at hvis jeg konstant merker dette og legger vekt på oppmerksomhet, vil min fred i sinnet bli ødelagt. Jeg vil ikke dekke det, fordi jeg vet - jeg vil fjerne den og alt er klart igjen, og jeg liker ikke mange ting i ansiktet mitt, til og med fettete kremer. Jeg prøver ikke å legge merke til meg selv, og andre merker ikke. Ofte hører jeg komplimenter, selv når jeg er med et bare vasket ansikt. Og jeg bruker litt dekorative kosmetikk, litt rødme og noen ganger korrekturleser (når jeg vet at jeg skal bli fotografert).

Og jeg tror noen skjønnhet vil bli bortskjemt av makrofotografering og den uheldige Racus på bildet. Så - vekk fra speilet beveger vi oss bort og tar hensynsløst bort de mislykkede bildene. Og ingen forstørrelsesglass - alle forstørrelsesglass og linser forvrenger (optikkloven), kameralinser, spesielt såpekasser forvrenger bildet (spør fotografene), og enda mindre buede håndtak og manglende evne til å finne en god vinkel. Lære av stjernene å smile og finne riktig vinkel for et bilde!

Rengjøring (hvis jeg ikke glemmer noe):

 1. rensing (fjern koshofer)
 2. enzym under filmen og håndklær
 3. Ultralyd peeling (fjerner en betydelig del av forskjellige bjak) - en god ting
 4. mekanisk rensing med peroksid, bandasje, sløyfe, hender og nål fra en sprøyte
 5. alkohol på skadestedet
 6. sinkmask i pulver under Dorsenval
 7. liten ansiktsmassasje
 8. hyoksyson for betennelse og lesjoner
 9. og på toppen av hele ansiktet en slags maske
 10. krem

Det ser ut, ingenting er glemt.

oh, en slags langvarig kombinasjonsrengjøring er oppnådd))) og UZ, og mekanisk. og hvor mye koster denne "glede"?

Omtrent 1400. Dette kan gjøres en gang i måneden, og innen en måned kan du gå til en ultralyd peeling! Fra slik rensing, blir ansiktet "avviket" i lang tid - peeling og helbredelse! På bildene alle dager siden, gjorde 5 rengjøringen og her er du tett tilstoppet porene.

1400? Jeg tror for slike penger i Moskva, jeg kan nesten ikke finne noe slikt)))) Jeg har på en eller annen måte rettet håret mitt i en nærliggende frisørsalong i 1500))) Nå er jeg redd for å gå til salonger generelt))))

Jeg har allerede prøvd å gå til skjønnhetspleieren. Ja, det var en følelse. men jeg kan ikke gi mye penger hele tiden.. 1500 lesing. så hvis det er betennelser i masken av rubler for 500. og på slutten skrev de ut en krem ​​fra Amerika for 2000 omtrent. Jeg vil tillate meg slike utgifter for et par tre måneder før en svært viktig begivenhet. Vel, eller hvis jeg får nok, mens den nåværende studenten.

Det er bra at jeg bor i Ust-Perdjuschi)))) Alle de ovennevnte eksictions jeg står opp i 350r))

Jeg har nesten det samme alt går)

Wow deg selv! Noe er verre for meg å gå til rengjøring))) Og etter alle disse "sprøyteåler" -porer blir ikke størrelsen på et krater? :)

Vel, nålen plukker ikke, men bare pierce pustlene)))

Hmm. Rengjør som du ikke kan gjøre når ansiktet på absessen.

Dette er alt sammenpresset og behandlet. Alle normul, tror)))

Vel, det var bare at vi ble inspirert av dermatologi, at det er umulig, og jeg tror på en eller annen måte professorene mer :) Jeg ville virkelig pensle noe :)

Elfenben, helt riktig du sier. Selv om jeg ikke er professor, men min kosmetolog var en lege og sa det samme. Hun forbød meg å rengjøre.

Vel, rett. Jeg tviler veldig på at kosmetologer ikke vet, det kalles bare, for pengene dine vil du få noe presset ut) og i mange år stopper kampen mot akne ikke.

Jeg hadde et lignende problem (akne, intermitterende utslett, som forverres om våren og på tærskelen til menstruasjonen). Det mest ideelle alternativet for meg er ultralydrengjøring, du må gjøre det omtrent en gang i måneden. Huden blir bare fantastisk - jevn, delikat, overflaten er utjevnet, ingen svarte flekker og kviser. + Jeg tar vare på meg selv: Jeg bruker BIODERMA-kosmetikk (sebium-serien), min hudlege anbefalte henne, og jeg har aldri angret det! For hudrensing og sminkefjerning bruker jeg deres millsillary vann og en gumming gel et par ganger i uken. Legg regelmessig til denne hudoren-gel. Og selvfølgelig, når man velger kosmetikk, er det nødvendig å ta hensyn til særegenheter i huden, produktene skal være lette i tekstur, ikke tette porene. Fra tonal betyr, VICHY normaderm teint er veldig egnet for meg personlig.

Nå har tilstanden til huden forbedret markant, men hovedsakelig på grunn av regelmessig ultralydrensing av en skjønnhetspleie. Prisen på problemet er ca 1500 per prosedyre.

Hva slags hud blir vi, men personlig etter normal ultralydrengjøring etter en uke har jeg hatt alt tilbake til det normale.))) Var det dårlig rengjort eller var det feilaktig omsorg? Det er også nødvendig å finne en god kosmetolog for å nærme seg fra løsningen av problemet, og ikke "forfremmelse" med penger)))

Og hva slags enhet gjør ultralyd rengjøring? Er det mulig å kjøpe et lignende hjem og nyte?

Du kan kjøpe en slik enhet, og også en turbosolarium, en massasjestol og åpne din egen salong hjemme))))

Hvordan rense tilstoppede porer i ansiktet? Effektiv salong og hjemme teknikker som vil redde deg fra de svarte prikkene

Tette porer - et problem som kan føre til ubehagelige konsekvenser. Over tid vil tette porer bli til ål, noe som vil bli vanskeligere å kjempe.

Derfor er rettidig behandling av huden viktig. Grundig rengjøring og ekstra forsiktighet er nødvendig for å unngå stor forurensning og tilstopping.

Hva er porene i ansiktet

Porene er små hull på overflaten av epidermis som åpner opp kanalene til sebaceous og svettekjertlene. Gjennom porene ut sebum. I tillegg hjelper de kroppen å kvitte seg med unødvendige stoffer og giftstoffer. Derfor er hovedfunksjonen - utskillelse.

Ikke mindre viktig formål er termoregulering. Huden er involvert i å opprettholde varmebalanse i hele kroppen. Varmeproduksjonen avhenger av mengden av svette som sendes ut. Når temperaturen stiger, gir svettekjertlene mer fuktighet, og dermed unngår overoppheting av kroppen.

Konsekvenser av alvorlig porekontaminering

I tillegg til sebum, smuss, støv og sminke rester akkumuleres i porene. Dårlig eller uregelmessig rensing fører til økning i uønskede "bestander" og samtidig til veksten av bakterier.

Hvem kan være i fare

Oftest er forstørrede porer en egenskap i huden på grunn av genetisk predisponering. Imidlertid kan de oppstå på grunn av feil omsorg, ugunstige miljøforhold og andre grunner.

Eiere av fet og kombinert hudtyper vet på forhånd om dette problemet. Det er overdreven arbeid av talgkjertlene, noe som fører til tilstopping av porene og dannelsen av oljeaktig glans. T-sonen lider mest, nemlig pannen, nesen og haken.

Også forstørrede porer kan forstyrres under pubertet. HGH stimulerer talgproduksjonen. Derfor er kanalene tilstoppet og trenger konstant rensing.

Årsaker til tilstoppede porene

Tette porer vises under påvirkning av visse faktorer. Det er følgende grunner:

 • genetisk predisposisjon;
 • oljeaktig eller kombinert hudtype;
 • brudd på hygienestandarder;
 • utilstrekkelig rensing og peeling;
 • bruk av dekorative kosmetikk av dårlig kvalitet;
 • overdreven forbruk av søtt, mel, krydret, salt, krydret og feit mat;
 • dehydrering;
 • overdreven soleksponering.

Symptomer på tilstoppede porer

Du kan gjenkjenne problemet på flere grunner:

 • forstørrede porer vises;
 • hud tekstur endringer, og støt form;
 • komedoner dannes;
 • akne og betennelse vises;
 • huden blir rødaktig;
 • usunn hud.

Grunnleggende rensemetoder

Utseendet til forstørrede porer bør ikke forårsake panikk. Det er mange effektive måter å rengjøre dype forurensninger på.

Interiør rengjøring

Salonrengjøring regnes som en kostbar metode, men det gir et garantert resultat. Spesialisten undersøker huden, identifiserer årsaken og velger hverandre rensemetoden.

 • manuell (manuell) - rensing med fingrene;
 • mekanisk - bruk av spesielle enheter (nål, løkke, skje);
 • vakuum - bruk av apparatet som trekker inn porene
 • ultralyd (ultralyd peeling) - peeling av hudoverflaten ved hjelp av en ultralydskrubber;
 • laser - rensing av de dypere lagene i huden med en kosmetisk laser.

Regler for rensing av huden hjemme

Daglig rensing bidrar til å unngå mange problemer, inkludert tilstoppede porene. Den er laget om morgenen og om kvelden. Det utføres i henhold til en bestemt ordning:

 1. Makeup fjerning - kvelden ritual. Påfør spesielle verktøy for å fjerne kosmetikk. Melk, bifasiske lotioner, micellar vann og hydrofil olje er oftest brukt.
 2. Rengjør huden med spesialverktøy. Etter fjerning av sminke, er det nødvendig å rense huden på urenheter, overskudd av sebum og kosmetikkrester. Egnede skinn, geler, mousses, såpe til ansiktet.
 3. Hud toning. Etter vask, tørk huden med lotion, tonic eller urte avkok. Du kan også bruke isbiter laget av medisinske urter.

Kosmetisk butikk (apotek) produkter til hjemmebruk

Valg av middel avhenger av bruksformålet. Bruk av omsorgsfulle kosmetikk til andre formål kan forverre situasjonen. Det anbefales å bruke et sett med verktøy fra en produsent for å oppnå maksimale resultater.

Mange merker er spesialister på farmasøytisk omsorg, blant annet Avene, La Roche Posay, Avene, Bioderma, Ducray, Klorane, Noreva, Uriage.

 • Rengjøringsmasker. Brukes til dyp rensing av huden. Brukes som regel 1-2 ganger i uken. Det anbefales å velge produkter som inneholder leire, syrer og ekstrakter av medisinske planter.
 • Peelings og scrubs. Brukes til å exfoliere huden. Brukes en gang i uken. Peeling-ruller er spesielt populære. De er produsert av Propeller, Novosvit, Libriderm, Doctor Li og andre merker.
 • Rensemidler (skum, geler, såper og andre). De brukes til å fjerne smuss og overflødig sebum. Brukes daglig om morgenen og om kvelden. Bør ikke etterlate en følelse av tetthet, ubehag og provosere tørrhet og peeling. Ofte inneholder oljer, syrer og urteekstrakter.

Hvordan bli kvitt problemet med folkemetoder

Ulike i lav pris og tilgjengelighet. Laget av improviserte midler. Effekten er ikke dårligere enn de kjøpte midlene. Ulempen er tiden brukt på matlaging.

Slik rengjør du porene med scrubs

For forberedelsen vil du trenge slipemidler. Som regel brukes scrubs 1-2 ganger i uken. Men det er unntak. Etter påføring er det nødvendig å tone huden.

 • Saltskrubbe. Ta to teskjeer gel for vasking, ½ skje salt, ½ skje med brus. Bland det opp. Fukt en bomullspute med varmt vann og bland blandingen på den. Masser forsiktig i 1-2 minutter.
 • Sugar Scrub. Bland en spiseskje olivenolje og en teskje sukker. Påfør blandingen på våt hud og masser i 2-3 minutter.
 • Kaffe skrubbe. Bland en spiseskje med rømme med en teskje malet kaffe. Påfør og masser i 1-2 minutter.
 • Havre skrubbe. Bland en spiseskje med hakket havremel med 1 ss fløte eller kefir. Påfør huden og masser i 2-3 minutter. Påfør 2-3 ganger i uken.

masker

Fremme rensing og peeling av huden. Spesielt populære er masker laget av leire, brus og gelatin. Deres effektivitet er tidstestet. Bruksmåten og bruksfrekvensen avhenger av de spesifikke virkemidlene.

 • Leirmasker Oppløs en spiseskje med svart eller blå leire med lunkent vann til en grøtaktig konsistens. Påfør huden og la den stå i 10-15 minutter. Etter tiden, fukt masken, vent til leiret myker, og bare så begynner å vaske av. Bruk 2-3 ganger i uken.
 • Soda maske Gjør det veldig enkelt. En spiseskje med brus fortynnet med vann til en grøtaktig konsistens. Påfør huden og la den stå i 10 minutter. Skyll deretter forsiktig med vann. Unngå kontakt med øynene. Påfør hver annen uke.
 • Gelatinemaske Kryss en tablett med aktivt kull, tilsett ½ teskje gelatin, en teskje vann og rør. Forbered blandingen i et vannbad til den oppnår en homogen konsistens. Forstamp huden. Påfør problemområder og la i 15-20 minutter. Etter tiden, fjern i henhold til følgende skjema. Strekk huden, ta opp kanten av masken og forsiktig "rip" vinkelrett på huden. Påfør en gang i uken.

Forfatteren av videoen vil introdusere deg til hans komplekse prosedyrer for å rense og begrense porene.

Kosmetiske oljer

Bland 5 ml baseolje (jojoba, mandel eller annet) og 1 dråpe essensielt. Påfør huden og la den gå i en time. Skyll grundig.

En alternativ anvendelsesmetode er å berikke masker fra kosmetisk leire med oljer. I dette tilfellet vil en kraftigere anti-inflammatorisk effekt bli gitt. Spesielt viktig i nærvær av inflammatoriske elementer på huden. I tillegg til de foreslåtte alternativene, egner seg te-treolje, rosmarin, druefrø, svart spidskommen, kayaputa. 3-5 dråper olje per spiseskje av leire vil være tilstrekkelig.

Urte infusjoner

Kalendula og kamille-dekokulasjoner kan erstatte kjøpte tonics. De renser og tynner huden, har anti-inflammatorisk effekt, smale forstørrede porer.

Passer som blomster og filterposer. Du kan også bruke antiinflammatorisk urte. De inkluderer vanligvis salvie, eikbark, lindblomster og andre medisinske urter.

Metoden for forberedelse for forskjellige former for utgivelse er ikke mye forskjellig. Du må helle kokende vann 1-2 filterpakke eller to spiseskjeer urter. Insister 15 minutter, klem og belastning. Tørk huden to ganger om dagen. Oppbevares i kjøleskapet i maksimalt fem dager.

lotions

En alternativ måte å bruke urteinfusjoner på. Har en mer uttalt porosuyuschee effekt. Fukt en gasbind, brettet i flere lag, med varm kjøttkraft og påfør ansiktet. La i en halv time. Etter tid, fjern og la infusjonen bli absorbert i huden. Skyll ikke. Påfør før sengetid.

Isbiter

Som lotion, er forberedt på grunnlag av medisinske urter. Det beste alternativet - kamille eller calendula. Forbered infusjonen. Hell i mold og fryse.

Bruk daglig i stedet for tonic. Holdbarhet på kubene - en måned.

Flere Artikler Om Typer Acne