Akne i ansiktet eller kroppen kan forekomme hos en person i alle aldre. Oftest plager denne patologen folk med fet hud, fordi de har en aktiv frigjøring av talg, som tetter porene. Som et resultat opphopes smuss og støv i dem, og dette fører til en inflammatorisk prosess. Svært ofte påvirker akne kinnbenet og kinnene.

Hvorfor vises

Hva forårsaker akne i ansiktet? Kinnområdet kan påvirke ikke bare rød akne, men også purulent. Vurder de vanligste årsakene til utviklingen av ulike typer akne.

subkutan

Hva er årsaken til subkutan akne på ansiktet? Hvis du ser en subkutan pimple på kinnene dine, så er årsaken å bli funnet i strid med hormonsfæren. Som regel gjelder dette for personer som utvikler pubertet, så vel som kvinner før menstruasjon.

boljuchih

Stress, varmt eller fuktig vær kan forårsake dannelse av smertefulle lesjoner på kinnene. Manglende overholdelse av regler for personlig hygiene, kosmetikk av dårlig kvalitet har også en direkte effekt.

På bildet - akne på kinnene:

Stor og liten

Når store eller små akne er funnet på kinnene, er årsaken å se etter brudd på tarm eller mage. I tillegg kan denne patologien indikere at kroppen ikke er umulig å fjerne giftige stoffer fra kroppen selvstendig.

Finn ut om thailandsk massasje er gravid.

Kviser på kinnene og haken

Dette området er veldig ofte oversvømmet med utslett. Å provosere en patologi kan feilaktig ernæring. Hvis du bruker søt kaffe om morgenen med en bolle på tom mage, så er det etter en stund mulig å danne inflammasjon på kinnene og haken. Kullsyreholdige drikker, nøtter, iskrem, ost kan påvirke denne prosessen. Pass på å se på dine dårlige vaner, som også virker som en grunnleggende faktor i dannelsen av akne på kinnene og haken.

I videoen - årsakene og behandlingen av akne på kinnene:

Intern akne

Slike formasjoner på kinnene forårsaker myten "Demodex". Det konsentrerer og multipliserer i epidermisene. Etter hans død oppstår betennelse, og akne dannes. Det beskriver i detalj årsakene til intern akne på ansiktet.

Kviser på kinn og ører

Ofte påvirker dannelsen av akne i området med hyppig kontakt med klær, skitne hender, og for kvinner kan det til og med være et hårbånd, som følge av hvit, liten akne i ansiktet. Hvis permanent irritasjon oppstår, forekommer utslett som ikke bare påvirker øreområdet, men også flyttes til kinnene. Som regel, når probing akne er veldig smertefullt, som alltid oppstår spørsmålet, hvordan å behandle og hvordan bli kvitt.

Kviser på kinnene og templene

Dannelsen av dette utslettet påvirkes av fysiologisk forurensning, som skyldes hårlinje, henger svette eller støv, smuss. Tempelområdet har en stor opphopning av sebaceous og svettekjertler, noe som bidrar til blokkering av porene og utviklingen av betennelse. Hvis du finner akne på kinnene dine og templene, kan dette symptomet indikere forekomsten av plager i indre organer, som krever et akutt besøk til en lege. Mer om årsakene til akne på templene finner du her.

Videoen forteller hvordan å bli kvitt akne på kinnene raskt:

På kinnene og pannen

Hovedårsaken til utviklingen av patologi er en stor akkumulering av talgkirtler. De bidrar til hyppig forurensning av pannen, som regnes som et gunstig miljø for utvikling av betennelse. Les hva som forårsaker akne på pannen.

Akne er fortsatt forekommende i dette området på grunn av en funksjonsfeil i magen, galleblæren og tarmene. Hvis det er minst et problem med mage-tarmkanalen, har en person umiddelbart akne på kinnene og pannen. De viktigste sykdommene kan betraktes som dysbakterier, kolelithiasis og økt svette.

Med et sterkt utslett på pannen og kinnene er det verdt å snakke om forgiftning av kroppen. Tenk på maten din, kanskje du har mye salt, søt eller feit mat. Årsaken til patologien kan fortsatt ligge i inntaket av antibakterielle stoffer.

På kinnene og kinnbeinene

Hva om akne i nærheten av kinnene og på kinnbenet, på nakken. Med en slik lesjon i ansiktet for å eliminere er årsaken også veldig vanskelig, siden det kan være et stort antall. De vanligste er følgende:

 • usunt kosthold;
 • dårlig kvalitet kosmetikk;
 • arvelig faktor;
 • dårlige vaner;
 • hormonell svikt.

behandling

Mange begynner å behandle akne på kinnene sine uten å vite den sanne årsaken til patologien. Som et resultat kan bare midlertidig forbedring oppnås. Men etter en stund får utslettene seg igjen. Hvis du vil overvinne patologien på kort tid, må du konsultere en lege for å gjennomgå et fullstendig diagnosesett. For det første er det nødvendig å kurere det indre organet, og deretter bruke eksterne midler for å eliminere utslett. Selvfølgelig vil en slik behandling ta litt lengre tid, men du vil være fornøyd med resultatet.

Hvis du har fet hud, så er det en aktiv sebumsekresjon, noe som fører til at porene lukker og patogene mikroorganismer lever i dem. Som et resultat blir den vanlige pimple transformert til purulent. Det var tilfeller der en pimple etter en stund forlot seg selv uten noen innflytelse på det, mens det ikke er arr og pockmarks.

I intet tilfelle kan du ikke presse den purulente akne på kinnene, fordi du kan komme til sykehuset. Har oppnådd alvorlig betennelse. I denne saken vil du bli hjulpet av antibakterielle forbindelser, som skal brukes til å behandle huden 3 ganger om dagen. Du kan også bruke salicylsyre eller tinktur av calendula.

Rashes på kinnene i form av svarte prikker kan fjernes (bli kvitt) ved hjelp av klebrig masker eller metoden for forsiktig ekstrudering. Men det er nødvendig å holde slike hendelser med rene hender, og før det er nødvendig å flyte ansiktet for å åpne porene. På slutten må du bruke ansiktsmasken.

For behandlingsperioden må det tas hensyn til at tarmene fungerer nøyaktig. Spis mat med mye vitamin A, da de vil stimulere helsen til hele kroppen. Å konsumere på en tom magen brygger gjær. Morgen og kveld er å bruke et glass naturlig juice. I kostholdet skal ikke være skadelige produkter, sørg for å følge en diett.

Hvis du bruker en ferdig krem ​​for akne, må du lese instruksjonene før du søker. Men slike midler bidrar til en sterk tørking av huden. Før du bruker kremet, må du først behandle huden med lotion eller olje. Sørg for at anti-akne medisiner er inkludert i behandlingsregimet. Noen bruker om morgenen og andre om kvelden, og før du setter på ansiktet, vask ansiktet med vanlig vann.

Blant de ferdige produktene er de mest effektive:

 1. Skinoren - den inneholder azelainsyre. (godt hjelp med problemet hvis en stor subkutan, indre pimple)
 2. Baziron - aktiv ingrediens - benzenperoksid.
 3. Zenerite - den inneholder et antibiotika kalt erytromycin.

Folkemedisin

Hvis du trenger å kurere dyp akne på kinnene (stor eller bare stor), bør du bruke lotion fra burdockrot. En annen positiv effekt har en lotion basert på yarrow, horsetail og linden blomsterstand. Ta hver urt i en spiseskje, tilsett 2 kopper kokende vann til dem. Gi 2 timer, belastning og behandle de berørte områdene 2 ganger om dagen.

Aloe juice er et veldig effektivt middel for å eliminere akne og abscesser. For å tørke eller lotion, kan du bruke vanninfusjon av aloe-blader. Når det er en betent pimple på kinnet, er det nok å feste et friskt kuttblad av planten til det. Bytt blad kan aloe gruel. Det er nyttig når de ikke passerer og kløende.

Eliminer fet hud og utslett på kinnene kan være St. John's wort. Det er nødvendig å feste gasbind dyppet i infusjonen til det berørte stedet. For å forberede det, ta 1 skje og 200 ml kokende vann. Du kan også bruke ferskt gress, det brukes til det betente området.

Hvis kinnet er hovent

Mange merker det på kinnet, i tillegg til kvise, var det også hevelse. Dette symptomet anses veldig farlig, da det er en sjanse for infeksjon. Du bør definitivt gjøre en avtale for å se en lege, og tørk det berørte området med alkohol eller strålende grønn hjemme.

Hva gjør akne på kinnene

Hva betyr akne på kinnene? Mange klager på utslett i kinnområdet. Men ingen kan gi et eksakt svar på spørsmålet: hva snakker disse utslettene om? Årsaken til denne tilstanden er et stort antall. Men med tillit kan vi si. Hva skjedde i kroppen en slags feil. Det er nok å eliminere de eksisterende problemene i kroppen, da alle utslettene umiddelbart forsvinner.

På bildet - akne på kinnene:

Hos ungdom, indikerer dette problemet en hormonell ubalanse som oppstår på puberteten. Men årsaken kan være mye mer alvorlig, for eksempel metabolske forstyrrelser, sykdommer i indre organer kan provosere akne på kinnene. I dette tilfellet er det uten hjelp av en lege ikke nok.

På videoen - fra hvilken akne på kinnene og kinnbenene:

Akne på kinnene er et svært vanlig fenomen som påvirker hver person, uansett alder. Behandlingenes suksess vil helt avhenge av hvor raskt og nøyaktig årsaken til patologien blir bestemt. Bare under slike forhold kan du frigjøre huden din mot utslett og mette det med helse. Du kan også finne nyttig informasjon om hvordan du fjerner hvit akne i ansiktet.

Akne på kinnene. Årsaker og behandling

Akne på kinnene er et vanlig og ekstremt ubehagelig fenomen. Hvor kommer de fra og hvorfor? Og aller viktigst, hvordan bli kvitt dem, da alle kinn strømmet med akne? Tross alt vet vi alle at det er friske, friske, rosa kinn - dette er det første tegn på et vakkert ansikt.

Typer av akne på kinnene

Små hvite kviser på kinnene indikerer dårlig personlig hygiene, metabolske problemer og dårlig kosthold. Slike akne er en lukket komedie, og med riktig omsorg og opprettholde en sunn livsstil passerer uavhengig og smertefritt. Hvis du vil takle dem så snart som mulig, ta kontakt med skjønnhetspleieren din for profesjonell peeling: to eller tre prosedyrer, og du vil se resultatet.

Stor rød akne på kinnene ser hovedsakelig ut under puberteten. Hvis du er over 25 år og fortsatt lider av enkelte kviser på kinnene dine, og enda mer hvis utslett er rikelig, bør du bli testet og finne ut om du har hormonelle lidelser.

Foto - 2 Små hvite pimples på kinnene snakker om manglende overholdelse av personlig hygiene

Dyp subkutan akne snakker om metabolske lidelser og hormonelle lidelser. De er dannet fra blokkering av talgkjertlene og utviklingen av den patologiske prosessen under epitelet. Normalt i voksen alder bør dette ikke skje ofte og i store mengder.

Inflamert purulent akne på kinnene - dette er den andre fasen av "utvikling" av rød akne. Etter blokkering av sebaceous kirtelkanalen må døde celler som har samlet seg inne, leukocytter og avfallsprodukter av bakterier finne en vei ut. Alt dette settet danner suppuration, bryter gjennom huden og går ut. Denne prosessen går som regel uten smertefri bruk uten bruk av medisiner.

Foto - 3 Inflamert purulent akne, som regel, går bort alene, uten bruk av medisiner

Permanent akne på kinnene, som klør og ikke går forbi, tydelig indikerer forekomst av noen sykdom: hormonell svikt, metabolske forstyrrelser, lungesykdommer eller organer i mage-tarmkanalen.

Hvis kvise er inne i kinnet, det er i munnen på kinnet, så kan herpes mistenkes. Det er også en hyppig forekomst for tunge røykere, og for de som tvert imot slutter å røyke - det er slik kroppen reagerer på uttak av nikotin i den første uka eller en halv.

Plasseringen av akne på kinnene

Akne på kinnbeinene og kinnene, som regel, er forbundet med økt fettinnhold i huden i disse områdene. I noen spesielle tilfeller er et økt antall talgkjertler patologisk. Også årsaken til akne på kinnbenet kan være seboré, hormonforstyrrelser, forstyrrelse av de indre organer.

Akne på templene snakker ofte om feil i leveren og galleblæren, så vel som bukspyttkjertelen. I intet tilfelle kan ikke utelukkes og hormonelle lidelser.

Kviser på bunnen av kinnene ser ofte ut fra vanen med å støtte hodet med hendene. Dermed overføres bakterier fra skitne hender til følsom og sensitiv hud i ansiktet.

Det antas at akne på høyre kinn reflekterer tilstanden til venstre lunge, og akne på venstre kinn - høyre. Stol på tilstanden til huden i diagnosen lungesykdommer, selvfølgelig, ikke verdt det, men utseendet på akne på kinnene burde være årsak til bekymring. Dette gjelder spesielt når det er mange akne, de er røde og betent.

Foto - 5 Akne på templene snakker oftest om feil i leveren og galleblæren

Årsaker til akne på kinnene

 • Arvelighet. Hvis du har naturlig oljeaktig hud med brede porer, så er veien forsynt med akne på kinnene. Alt som kan hjelpe deg i denne situasjonen er systemisk ansikts hudpleie ved hjelp av spesielle midler og konstant overvåking av generell helse.
 • Krenkelser i aktiviteter av indre organer. Huden reflekterer alle forandringer i kroppen, tar slag av toksiner forgiftning, overspising og andre ting. Derfor fører eventuelle funksjonsfeil i de indre organene til utslett på kinnene.

Pimples på cheek barnet

Til tross for at akne på kinnene på et barn er et svært vanlig fenomen, er ikke alle foreldre klar til å berolige seg med tanker om prosentandelen av akne og ikke-akne babyer.

Nyfødte på den andre eller tredje dagen av livet vises ofte røde papiller. Det kan være så mange av dem at et barns hud kommer til å ligne en pimply tenåring.

Vi ser på dette videoemnet:

Disse akne er hormonelle i naturen: Barnets hud reagerte på moderens hormoner, særlig østrogen, inneholdt i store mengder i blodet av gravide i siste trimester. Derfor er akne på ansiktet av babyen egentlig ikke farlig, selv om det er bedre å fortsatt roe samvittigheten og konsultere en barnelege.

Foto - 9 Akne på barnets kinder er veldig vanlig

Akne på kinnene til en tenåring og bli en snakk om byen i det hele tatt: uttrykket "pimply som en tenåring" er ikke populært. Det er allment kjent at den hormonelle opprinnelsen til slik akne i tillegg i pubertalperioden produseres hudsekretjon mange ganger mer enn det som kreves. Samtidig er huden barnlig sensitiv, og under ingen omstendigheter bør den være overdry: etter rensing og toning, må tenåringshuden bli fuktet. Akne bringer psykologisk ubehag, så ikke ler på barnet, tvert imot - hurr opp og forklar at snart vil akne på kinnene passere.

Foto - 10 Akne på kinnene til en tenåring har hormonell opprinnelse

Små hypodermiske pimples på kinnene

Akne på kinnene: årsaker og metoder for behandling

Akne i ansiktet eller kroppen kan forekomme hos en person i alle aldre. Oftest plager denne patologen folk med fet hud, fordi de har en aktiv frigjøring av talg, som tetter porene. Som et resultat opphopes smuss og støv i dem, og dette fører til en inflammatorisk prosess. Svært ofte påvirker akne kinnbenet og kinnene.

Hvorfor vises

Hva forårsaker akne i ansiktet. Kinnområdet kan påvirke ikke bare rød akne, men også purulent. Vurder de vanligste årsakene til utviklingen av ulike typer akne.

Hva er årsaken til subkutan akne på ansiktet. Hvis du ser en subkutan pimple på kinnene dine, så er årsaken å bli funnet i strid med hormonsfæren. Som regel gjelder dette for personer som utvikler pubertet, så vel som kvinner før menstruasjon.

Stress, varmt eller fuktig vær kan forårsake dannelse av smertefulle lesjoner på kinnene. Manglende overholdelse av regler for personlig hygiene, kosmetikk av dårlig kvalitet har også en direkte effekt.

På bildet - akne på kinnene:

Stor og liten

Når store eller små akne er funnet på kinnene, er årsaken å se etter brudd på tarm eller mage. I tillegg kan denne patologien indikere at kroppen ikke er umulig å fjerne giftige stoffer fra kroppen selvstendig.

Finn ut. Er det mulig å ta Thai massasje for gravide?

Kviser på kinnene og haken

Dette området er veldig ofte oversvømmet med utslett. Å provosere en patologi kan feilaktig ernæring. Hvis du bruker søt kaffe om morgenen med en bolle på tom mage, så er det etter en stund mulig å danne inflammasjon på kinnene og haken. Kullsyreholdige drikker, nøtter, iskrem, ost kan påvirke denne prosessen. Pass på å se på dine dårlige vaner, som også virker som en grunnleggende faktor i dannelsen av akne på kinnene og haken.

I videoen - årsakene og behandlingen av akne på kinnene:

Intern akne

Slike formasjoner på kinnene forårsaker myten "Demodex". Det konsentrerer og multipliserer i epidermisene. Etter hans død oppstår betennelse, og akne dannes. Det beskriver i detalj årsakene til intern akne på ansiktet.

Kviser på kinn og ører

På bildet - forbindelsen til ansiktssonene med kroppens organer.

Ofte påvirker dannelsen av akne i området med hyppig kontakt med klær, skitne hender, og for kvinner kan det til og med være et hårbånd, som følge av hvit, liten akne i ansiktet. Hvis permanent irritasjon oppstår, forekommer utslett som ikke bare påvirker øreområdet, men også flyttes til kinnene. Som regel, når probing akne er veldig smertefullt, som alltid oppstår spørsmålet, hvordan å behandle og hvordan bli kvitt.

Kviser på kinnene og templene

Dannelsen av dette utslettet påvirkes av fysiologisk forurensning, som skyldes hårlinje, henger svette eller støv, smuss. Tempelområdet har en stor opphopning av sebaceous og svettekjertler, noe som bidrar til blokkering av porene og utviklingen av betennelse. Hvis du finner akne på kinnene dine og templene, kan dette symptomet indikere forekomsten av plager i indre organer, som krever et akutt besøk til en lege. Mer om årsakene til akne på templene finner du her.

Videoen forteller hvordan å bli kvitt akne på kinnene raskt:

På kinnene og pannen

Hovedårsaken til utviklingen av patologi er en stor akkumulering av talgkirtler. De bidrar til hyppig forurensning av pannen, som regnes som et gunstig miljø for utvikling av betennelse. Les hva som forårsaker akne på pannen.

Akne er fortsatt forekommende i dette området på grunn av en funksjonsfeil i magen, galleblæren og tarmene. Hvis det er minst et problem med mage-tarmkanalen, har en person umiddelbart akne på kinnene og pannen. De viktigste sykdommene kan betraktes som dysbakterier, kolelithiasis og økt svette.

Med et sterkt utslett på pannen og kinnene er det verdt å snakke om forgiftning av kroppen. Tenk på maten din, kanskje du har mye salt, søt eller feit mat. Årsaken til patologien kan fortsatt ligge i inntaket av antibakterielle stoffer.

På kinnene og kinnbeinene

Hva om akne i nærheten av kinnene og på kinnbenet, på nakken. Med en slik lesjon i ansiktet for å eliminere er årsaken også veldig vanskelig, siden det kan være et stort antall. De vanligste er følgende:

 • usunt kosthold;
 • dårlig kvalitet kosmetikk;
 • arvelig faktor;
 • dårlige vaner;
 • hormonell svikt.

Mange begynner å behandle akne på kinnene sine uten å vite den sanne årsaken til patologien. Som et resultat kan bare midlertidig forbedring oppnås. Men etter en stund får utslettene seg igjen. Hvis du vil overvinne patologien på kort tid, må du konsultere en lege for å gjennomgå et fullstendig diagnosesett. For det første er det nødvendig å kurere det indre organet, og deretter bruke eksterne midler for å eliminere utslett. Selvfølgelig vil en slik behandling ta litt lengre tid, men du vil være fornøyd med resultatet.

Hvis du har fet hud, så er det en aktiv sebumsekresjon, noe som fører til at porene lukker og patogene mikroorganismer lever i dem. Som et resultat blir den vanlige pimple transformert til purulent. Det var tilfeller der en pimple etter en stund forlot seg selv uten noen innflytelse på det, mens det ikke er arr og pockmarks.

I intet tilfelle kan du ikke presse den purulente akne på kinnene, fordi du kan komme til sykehuset. Har oppnådd alvorlig betennelse. I denne saken vil du bli hjulpet av antibakterielle forbindelser, som skal brukes til å behandle huden 3 ganger om dagen. Du kan også bruke salicylsyre eller tinktur av calendula.

Rashes på kinnene i form av svarte prikker kan fjernes (bli kvitt) ved hjelp av klebrig masker eller metoden for forsiktig ekstrudering. Men det er nødvendig å holde slike hendelser med rene hender, og før det er nødvendig å flyte ansiktet for å åpne porene. På slutten må du bruke ansiktsmasken.

For behandlingsperioden må det tas hensyn til at tarmene fungerer nøyaktig. Spis mat med mye vitamin A, da de vil stimulere helsen til hele kroppen. Å konsumere på en tom magen brygger gjær. Morgen og kveld er å bruke et glass naturlig juice. I kostholdet skal ikke være skadelige produkter, sørg for å følge en diett.

Hvis du bruker en ferdig krem ​​for akne, må du lese instruksjonene før du søker. Men slike midler bidrar til en sterk tørking av huden. Før du bruker kremet, må du først behandle huden med lotion eller olje. Sørg for at anti-akne medisiner er inkludert i behandlingsregimet. Noen bruker om morgenen og andre om kvelden, og før du setter på ansiktet, vask ansiktet med vanlig vann.

Blant de ferdige produktene er de mest effektive:

 1. Skinoren - den inneholder azelainsyre. (godt hjelp med problemet hvis en stor subkutan, indre pimple)
 2. Baziron - aktiv ingrediens - benzenperoksid.
 3. Zenerite - den inneholder et antibiotika kalt erytromycin.

Folkemedisin

Hvis du trenger å kurere dyp akne på kinnene (stor eller bare stor), bør du bruke lotion fra burdockrot. En annen positiv effekt har en lotion basert på yarrow, horsetail og linden blomsterstand. Ta hver urt i en spiseskje, tilsett 2 kopper kokende vann til dem. Gi 2 timer, belastning og behandle de berørte områdene 2 ganger om dagen.

Aloe juice er et veldig effektivt middel for å eliminere akne og abscesser. For å tørke eller lotion, kan du bruke vanninfusjon av aloe-blader. Når det er en betent pimple på kinnet, er det nok å feste et friskt kuttblad av planten til det. Bytt blad kan aloe gruel. Det er nyttig når de ikke passerer og kløende.

Eliminer fet hud og utslett på kinnene kan være St. John's wort. Det er nødvendig å feste gasbind dyppet i infusjonen til det berørte stedet. For å forberede det, ta 1 skje og 200 ml kokende vann. Du kan også bruke ferskt gress, det brukes til det betente området.

Hvis kinnet er hovent

Mange merker det på kinnet, i tillegg til kvise, var det også hevelse. Dette symptomet anses veldig farlig, da det er en sjanse for infeksjon. Du bør definitivt gjøre en avtale for å se en lege, og tørk det berørte området med alkohol eller strålende grønn hjemme.

Hva gjør akne på kinnene

Hva betyr akne på kinnene? Mange klager på utslett i kinnområdet. Men ingen kan gi et eksakt svar på spørsmålet: hva snakker disse utslettene om? Årsaken til denne tilstanden er et stort antall. Men med tillit kan vi si. Hva skjedde i kroppen en slags feil. Det er nok å eliminere de eksisterende problemene i kroppen, da alle utslettene umiddelbart forsvinner.

På bildet - akne på kinnene:

Hos ungdom, indikerer dette problemet en hormonell ubalanse som oppstår på puberteten. Men årsaken kan være mye mer alvorlig, for eksempel metabolske forstyrrelser, sykdommer i indre organer kan provosere akne på kinnene. I dette tilfellet er det uten hjelp av en lege ikke nok.

På videoen - fra hvilken akne på kinnene og kinnbenene:

Akne på kinnene er et svært vanlig fenomen som påvirker hver person, uansett alder. Behandlingenes suksess vil helt avhenge av hvor raskt og nøyaktig årsaken til patologien blir bestemt. Bare under slike forhold kan du frigjøre huden din mot utslett og mette det med helse. Du kan også finne nyttig informasjon om hvordan du fjerner hvit akne i ansiktet.

Kviser på kinnene

Eiere av fet eller kombinasjonshud finner ofte akne på kinnene. De ser ut som et resultat av utvidelse av porene og blokkering av deres fett og smuss. Feil regulering av huden er en av årsakene til dannelsen av utslett. Men ikke alltid utslett blir en konsekvens av slike brudd.

Hvis problemer ikke går bort i lang tid, kan man ikke gjøre det uten hjelp av en hudlege. Han, som vurderer tilstanden til huden, kan foreslå hvorfor
akne vises i kinnområdet. Legen vil også henvise pasienten til ytterligere undersøkelse for å utelukke ulike sykdommer i de indre organer.

Hvorfor vises akne?

Årsakene til akne på kinnene kan være forskjellige. Blant de faktorene som kan føre til forekomst av slike symptomer, isolert internt og eksternt.

Interne faktorer

Interne årsaker til akne er forbundet med forstyrrelser av organene i et bestemt system. Det er verdt å merke seg de viktigste blant dem, som kan provosere utslett.

 • Akne kan oppstå som følge av dysfunksjon i fordøyelsessystemet. Denne grunnen er en av de vanligste. Tross alt, giftstoffer og slagger som utskilles gjennom huden, kan komme inn i kroppen med mat, hvorfra kviser på kinnene sprer seg raskere.
 • Utslett i kinnene og underhaken kan indikere gynekologiske sykdommer.
 • Sebaceous kjertler kan ikke fungere ordentlig på grunn av hormonell svikt. Derfor, før du blir kvitt akne på kinnene, vil det være nødvendig å gjenopprette balansen mellom hormoner i kroppen. Ellers øker sannsynligheten for konstant utslett.
 • Utslett snakker ofte om patologiene i luftveiene. Derfor er verifisering også nødvendig i denne retningen.
 • Utdanning kan være forbundet med metabolske forstyrrelser. Som et resultat, fungerer noen systemer ikke riktig, noe som fører til forstyrrelse av sebumuttak.
 • Personer med svekket immunforsvar kan lider av betennelse i huden. Dette skyldes at kroppen ikke tåler bakteriell skade som forårsaker utslett. Situasjonen forverres av usunn kosthold og livsstil.
 • Økt sebumproduksjon kan oppstå med genetisk følsomhet. En person blir eier av en fett hudtype. Hun trenger spesiell omsorg.

Gastrointestinal patologi kan provosere utseendet på utslett

Eksterne årsaker

Hvis en person har en kvise på kinnet, betyr det ikke alltid at han har helseproblemer. Noen ganger utslag blir provosert av eksterne faktorer, med eliminering av hvilken huden er igjen renset:

 • Ofte oppstår formasjoner ved bruk av uegnet eller lavkvalitets kosmetikk. Pass på å forlate bruken av dem.
 • Også provosere brudd kan comedogennaya kosmetikk. Det bidrar til tilstopping av porene, noe som fører til utseendet av akne.
 • Utslett i ansiktet kan oppstå når hygiene ikke følges. Dette er spesielt akutt når du berører huden din med skitne hender. Så, akne kan bli funnet på venstre kinn etter å ha støttet hodet med venstre hånd. Hvis du ikke gjør dette, vil utslettet ikke vises.

Inflammet akne oppstår når en infeksjon trenger gjennom huden.

Typer av utslett

Akne på høyre kinn, så vel som til venstre, kan være av ulike typer. I samsvar med symptomene er det mulig å bestemme utslagets art og foreslå sykdommen som provoserte den.

Se også:
Hvorfor vises akne på templene?
Årsaker til akne på pannen

allergisk

Allergisk akne er en liten rosa eller rød prikk. Ofte dekker de kinnene til spedbarn, hvis fordøyelsessystem er i svak tilstand. Utslett kan være ledsaget av betennelse eller gå uten det. De klør ofte.

Allergiske utslett er preget av rødhet og tilhørende kløe.

Utslett vises ofte under påvirkning av noen allergener. Blant dem er:

 • mat;
 • kosmetikk;
 • medikamenter.

Subkutane kviser på kinnene indikerer hormonelle lidelser. Spesielt akutt denne perioden går gjennom ungdom og kvinner.

Vi anbefaler å lese: Akne etter barbering ansikt

Sistnevnte opplever brudd under:

Hvis en person har hoppet en stor pimple som gjør vondt, klør eller har en purulent akkumulering, så er det nødvendig å konsultere en lege.

Også signalert om mulige komplikasjoner kan være røde, store utslett.

Dyp akne fra innsiden kan tyde på penetrasjon i kroppen og aktivering av demodexmitt. Det kan være under huden i lang tid. Inntil parasitten elimineres, går ikke menneskelig akne bort.

Purulent pimple resulterer fra penetrasjon av en bakteriell infeksjon i porene. Under betennelse begynner dannelsen av innholdet. Hvit pus kan gå ut gjennom hullet. Hvis dette ikke er tilgjengelig, dannes store, tette utslett under kinnene.

Behandlingen av slike akne tar lang tid. Faktisk, foruten eliminering av selve formasjonen, er det også nødvendig å eliminere en bakteriell infeksjon.

Purulent lesjon forårsaket av bakteriell infeksjon

diagnostikk

Når et enkelt utslett ser ut, kan det ikke varsle personen. Men hvis akne blir mye, begynner folk å panikk og vet ikke hva de skal gjøre.

For å permanent fjerne betennelse, er det nødvendig å identifisere årsakene til forekomsten deres. Dermatologen kan foreskrive følgende undersøkelser:

 • generell blod- og urinanalyse
 • biokjemisk blodprøve;
 • Ultralyd i fordøyelseskanalen;
 • avføring analyse for påvisning av helminthic invasjon;
 • allergi test;
 • tester for hormoner og funksjonen av organene i det endokrine systemet.

Etter undersøkelsen vil legen avgjøre hvordan du skal behandle utslett.

Terapi er valgt av legen etter diagnosen

Behandling av akne på kinnene kan ikke være universell, egnet for alle pasienter. Tross alt må narkotika handle først og fremst på grunnårsaken. Derfor foreskriver en hudlege en langsiktig kompleks terapi.

 • Det er viktig å normalisere dietten. Det er nødvendig å forlate bruken av søtsaker, fete, stekt og salt mat. Også forbudt er hurtigmat, karbonatiserte drinker. Skriv inn i menyen du trenger frukt og grønnsaker.
 • Det er nødvendig å sette i orden og drikkemodus. Væsken vil hjelpe kroppen til å bli renset for giftstoffer, slagger.
 • Vær oppmerksom på valg av kosmetikk. Det må være anticommedogen, hypoallergen og riktig valgt.
 • Det er viktig å vaske om morgenen og om kvelden. I tilfelle av utslett, kan du bruke tjære såpe.

medisiner

Legemidler vil bidra til å håndtere akne. De har en naturlig eller syntetisk basis. Velg den beste dermatologen.

 • Før sengetid kan du lage applikasjoner med Vishnevsky eller Itiolova salver.
 • Det renser og desinfiserer huden Chlorhexidine-løsningen. Du kan også bruke salisylsyre.
 • Punkt på utslett kan smøres med Zenerite.
 • Baziron og Skinoren har antibakterielle effekter.
 • Behandling kan utføres med Clindovita, Dalacin, Differin.

Smør den berørte huden Zerin

Kosmetiske prosedyrer

Du kan eliminere utslett i skjønnhetssalongen. Akne elimineres under:

 • mesotherapy;
 • mekanisk rengjøring;
 • laser resurfacing.
 • ozon terapi;
 • electrocoagulation;
 • støvsuger;
 • ultralyd eksponering.

Du kan takle akne i en skjønnhetssalong

Folkemidlene

Folk oppskrifter er ikke mindre effektive i kampen mot akne. Hvis utslett ser ut, kan du smøre det med jod. Det vil ikke tillate betennelse å spre seg.

Du kan bruke en aloe leaf for å ekstrudere innholdet i subkutan akne. Hvis utdanningen har et hode, vil dampbad med kamille, nettle decoctions bidra til å takle det.

Om morgenen kan du vaske avkjenningen på toget. Også ansett som effektiv lotion med infusjon av burdock root.

Folk rettsmidler hjelper bare med svake utslett. Hvis det er mye akne og de ikke går bort, kan du ikke gjøre det uten hjelp av en hudlege.

Årsaker til subkutan akne på kinnene

Både voksne og ungdom er bekymret for subkutane kviser på kinnene sine. Disse svulstene er ikke bare ubehagelige hudfeil, men også resultatet av en alvorlig lidelse i de indre organers arbeid. Hvis akne vises periodisk, så kan det være en reaksjon på stress, dårlig kosthold. I tilfelle når de er konstant tilstede i ansiktet, er det en grunn til å kontakte en hudlege. Legen vil gi kompetent råd og henvise til undersøkelsen til andre spesialister. Diagnose vil bidra til å identifisere de sanne årsakene til intern akne på kinnene.

Vanlige årsaker til betennelse

Før du får panikk og prøver å bli kvitt problemet ved hjelp av tvilsomme metoder, må du finne ut årsaken til dannelsen av akne. Alle prosesser i kroppen er nært forbundne. Hvis det oppstår en stor purulent furuncle form eller et lite utslett, bør du konsultere en lege. Dette er ikke normen, og indikerer tilstedeværelsen av en farlig patologisk prosess.

Mange faktorer påvirker tilstanden til huden. Etter at du har analysert livsstilen, er det mulig å trekke bestemte konklusjoner om hvorfor dette eller den overtredelsen dukket opp. De vanligste faktorene som utløser utviklingen av subkutan akne på kinnene, inkluderer følgende:

 • hormonell ubalanse;
 • brå endring av klimatiske forhold;
 • metabolske forstyrrelser;
 • stress,
 • feil kosmetiske prosedyrer
 • sminke sminke;
 • feil utvalg av hudpleieprodukter;
 • funksjonsfeil i mage-tarmkanalen;
 • usunt kosthold;
 • allergiske reaksjoner;
 • nederlag av dermis ved subkutan myt;
 • lungeproblemer;
 • sigarettmisbruk;
 • avhengige av alkoholholdige drikkevarer.

Leger tegner en parallell mellom kinnene til en person og lungene. Disse delene av kroppen er like i form. Et interessant faktum er at når ødeleggende prosesser opptrer i høyre lunge, vises utslett på høyre kinn. Hvis patologien påvirker venstre side av orgelet, så angriper akne den samme siden av ansiktet. I løpet av en rekke medisinske studier viste flere utslag på kinnene hos pasienter med lungetuberkulose. I tillegg kan en kvise på kinnet dannes etter å ha lidd en alvorlig form for lungebetennelse.

En av de vanligste årsakene til utviklingen av slike huddefekter er feil ernæring. En ubalansert diett forstyrrer funksjonen av tarmen, bukspyttkjertelen, som igjen fører til en svekkelse av immunforsvaret. Å spise fettstoffer, stekte matvarer, søtsaker, karbonatiserte drikker, hurtigmat har en negativ effekt på huden.

Skadelige vaner medfører mange alvorlige konsekvenser. Subkutan pimple kan oppstå på grunn av det store antallet sigaretter som er røkt, en uvanlig stor dose alkohol forbrukes. Nesten alle rusmisbrukere har dermatologiske problemer i ansiktet.

Spesifikke tilfeller av formasjoner

Subkutane kviser på kinnene er ofte smittsomme. Under visse omstendigheter kan Staph-infeksjon oppstå. Patologi vil være til stede i menneskekroppen i mange år og dusinvis av år, men manifesterer seg ikke. Hypotermi, stress, depresjon er utløsere for aktiv reproduksjon av stafylokokkinfeksjoner. Dette bruddet i medisin kalles furunkulose. Symptomene på sykdommen er følgende symptomer:

 • dannelsen av en stor purulent pimple;
 • rødhet rundt furuncle;
 • økt kroppstemperatur;
 • svakhet;
 • kvalme;
 • mangel på appetitt.

Furunkulose krever alvorlig behandling. For å bli kvitt akne, må du kontakte en kirurg. Først ordinerer legen antiinflammatoriske stoffer, antibiotikabehandling, komprimerer, lotioner. Hvis kjelen ikke brister seg selv i løpet av flere dager, drar legen til kirurgisk inngrep.

Under operasjonen fjernes den purulente kjerne. Såret behandles med antiseptiske løsninger for å unngå reinfeksjon. I mangel av rettidig behandling kan furunkulose forårsake farlige komplikasjoner. Inflammasjon sprer seg til tilstøtende vev, og blodinfeksjon oppstår senere. Hvis ingenting er gjort, kan en abscess begynne.

Måter å bli kvitt akne

Hvis det er subkutan akne på kinnene, bør legen avgjøre årsakene. Selvhelbredende er farlig, fordi du kan enda mer skade huden og miste verdifull tid. Den inflammatoriske prosessen vil utvikle seg mer og mer, og feil medisinske metoder vil forverre en allerede vanskelig situasjon.

Det er strengt forbudt å ekstrudere akne. Det truer spredningen av den inflammatoriske prosessen. I tillegg kan mikrober innføres i det resulterende såret. En av typene av slike mikroorganismer er stafylokokker, som fremkaller utseende av furunkulose.

Med riktig medisinsk undersøkelse vil en dermatolog undersøke neoplasma og sende pasienten til ytterligere diagnostikk.

Du kan trenge hjelp fra beslektede spesialister til å behandle mage, lunger og endokrine systemer.

Hjemme kan du bruke jod, Vishnevsky salve og ichthyol. Disse stoffene brukes eksternt. De bidrar til dekontaminering og suging av pus fra kvisehulen. Det anbefales imidlertid ikke å bruke dem uten tilstrekkelig medisinsk grunnlag. Før du bruker noen legemidler, er det bedre å konsultere en lege.

Behandling av hypodermisk og rød akne på kinnene

Det er mulig å avgjøre om en person er sunn eller ikke, ikke bare ved resultat av tester og undersøkelser, men også av ansiktets hud.

Hvis det er glatt, sunt, moderat rødt, så har personen mest sannsynlig ingen alvorlige sykdommer.

Du kan dømme helseproblemer av usunn plage eller for klar rødme, så vel som tilstedeværelse av akne.

Det vitenskapelige navnet på sykdommen er akne. Videre er hvert område av ansiktet en indikator på et bestemt organ. Finn ut hva akne på kinnene og hvordan de skal håndtere dem.

Årsaker til

Hvorfor vises akne på kinnene? Det antas at akne oppstår bare i ungdomsår og ungdom. Dette er imidlertid langt fra saken. De vises uansett alder, da de bare er en konsekvens. Årsakene til deres forekomst kan være forskjellige:

 1. Hvis huden er fet, er kvinnen i fare. Årsaken er tilstoppede porer og betennelse i hårsekkene på grunn av økt sekresjon av talgkjertlene.
 2. Hormonforstyrrelser, puberteten, tilnærmingen til kritiske dager bidrar også til utseendet av akne på kinnene.
 3. Stressige situasjoner.
 4. Brudd på fettmetabolismen.
 5. Manglende overholdelse av regler for personlig hygiene, overdreven lidenskap for kosmetikk.
 6. Problemer med indre organer.
 7. Drikker uten et mål på krydret og feit mat, sjokolade, kaffe.
 8. Allergi mot kosmetikk eller mat.
 9. Alkoholbruk, røyking.
 10. Infeksjon med subkutan mite - demodex.
til innhold ↑

Hva snakker de om?

Hvilke organer og systemer bør være oppmerksom på?

Videre er akne på høyre kinn en grunn til å ta hensyn til høyre lunge, henholdsvis, venstre kinn er venstre lunge.

Hvis akne ligger på kinnene nærmere kinnbenet, indikerer det forekomsten av abnormiteter i leveren.

Hvis små røde pimples, samt asterisker og pigmentering i øvre del av venstre kinn - dette er en grunn til å kontrollere hjertefunksjonen. De samme symptomene i den øvre delen av høyre kinn er et signal om problemer i høyre bryst.

Akne dukket opp i undersiden av begge kinnene, mens huden ble tørr og grov - kontroller tynntarmen.

En stor, betent pimple, hvis utseende på kinnet er ledsaget av en økning i temperatur, er en furuncle.

Han behandles ikke bare av eksterne midler, men også ved å ta antibiotika.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

behandling

Hvordan bli kvitt akne på kinnene? Behandling av akne på kinnene bør utføres i kombinasjon: medisinering, bruk av salver og kremer, samt folkemidlene.

Først og fremst er det nødvendig å finne ut årsaken til forekomsten og umiddelbart starte eliminering.

Kanskje etter dette akne vil gå bort på egenhånd. Hvis dette ikke skjer, må du kjempe direkte med dem.

medisinering

Det skal bare foreskrives av en hudlege. Han vil velge det beste løpet av behandlingen for deg. Det er flere grupper av stoffer til dette formål:

  antiseptiske preparater. Det kan være ekstern og intern bruk;

Folkemidlene

Burdock rot

Roten ren, hogge, hvis den er frisk, eller ta tørket. Spiseskje av roten helle et glass kokende vann, insistere, kult. I infusjonen, fukt en ren bomullsklut og legg den på ansiktet som en maske. Ligge ned med lotion i ca 20 minutter. Ikke vask i en time.

Lag en blanding av tørkede urter av hule, horsetail, linden blomster, St. John's wort, kamille, celandine.

Hell en spiseskje av blandingen i en halvliter krukke og hell kokende vann til randen.

Etter en to-timers infusjon, tøy og tørk ansiktet med infusjonen: med sterkt utslett 2 ganger om dagen, med enkelt akne - en gang om dagen, for å forebygge akne - annenhver dag.

Aloe juice kan brukes som en lotion, så vel som i kompleks behandling av akne og furunkulose. Skyll plantens blad, kutt det i lengderetningen og fest det til kvise på kinnet. Du kan male det før slurry på kinnet.

Gjorde flere ganger med et sterkt utslett. Ta en blanding av tørre urter: en serie nettle, kamille, celandine, 2 ss hver. Kok på brannen i 5 minutter. Bøy over buljongen som innånding og sitte i 10 minutter. Dampet akne smøre hydrogenperoksid.

Før bruk, er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse, siden uten å eliminere årsaken til akne på kinnene, er det umulig å kvitte seg med dem med en folkemedisin.

Bortskaffelse av støt

Hvordan helbrede en indre pimple-bump?

Subkutan akne er farligere enn ekstern akne og er mindre mottagelig for behandling.

Du kan forstå om utseendet ved å oppstå smertefull komprimering. Gradvis blir det rødt ute, men absessen ser ikke ut som det utvikler seg fra innsiden. Oftere modnes subkutan pimple i minst en uke eller to.

Det er ikke nødvendig å eksperimentere og forsøke å kurere subkutan pimple med folkemidlene, da dette kan føre til alvorlige konsekvenser, inkludert blodforgiftning. Videre kan du ikke klemme det.

Det er nødvendig å kontakte en lege umiddelbart. Du må kanskje åpne en slik kvise på kirurgens kontor, men ikke nødvendigvis. I noen tilfeller, bruk av antiseptiske salver, som må utpeke en lege!

Forebyggende tiltak

Hvordan kan du ikke bli kvitt akne? Det er kjent at det er lettere å forebygge en sykdom enn å kurere den.

Overvåk helse, tid til å bli undersøkt. Men hvis akne på kinnene fortsatt dukker opp, må du tydelig forstå hva du ikke kan gjøre i alle fall:

 1. Bruk folkemedisiner uten å konsultere lege.
 2. Knuse akne. Pus kan trenge inn i huden, da begynner betennelse eller blodinfeksjon.
 3. Bruk medisiner som ikke er foreskrevet av legen. De kan være ineffektive hvis årsaken til akne ikke fjernes.
 4. Avstå fra å vises på steder der det er varmt og fuktig samtidig, ettersom svetten i ansiktet vil forverre situasjonen.

Hva om de ikke passerer? Behandlingen av akne på kinnene er ikke lett og rask. Det bør være omfattende.

De bør behandles ikke av en kosmetolog, men av en hudlege, og en kosmetolog kan bidra til å eliminere effekten av akne: arr, blemmer, arr.

Å anvende riktig behandling i tide vil gi større sjanse for suksess.

Hvordan raskt bli kvitt akne på kinnene

Ikke bare ungdommer, men også voksne, uansett kjønn og alder, står overfor et så ubehagelig dermatologisk problem som akne i ansiktet, på andre deler av kroppen.

Små røde pimples på kinnene, pannen, kan haken oppstå av en rekke årsaker.

Mangel på daglig daglig hygiene, kosmetikk av dårlig kvalitet, dårlige miljøforhold, hormonell ubalanse, andre negative ekso- og endofaktorer av forskjellig natur kan forårsake utslett på ansiktet, akne.

Hvorfor ser pimples på kinnene

Hver av oss ønsker å ha en sunn, vakker hud. Utseendet til dermis kan vurderes på tilstanden av menneskers helse.

Pallor av kinn, fravær av rødme, pigment flekker, små, store, betente pimples i ansiktet, andre dermatologiske feil forårsaker psykologisk ubehag, signal systemiske funksjonsfeil i kroppen, et brudd på funksjonen av indre organer.

I fare er folk med en fett type dermis, fordi deres sebaceous kjertler produserer en stor mengde subkutant fett, som tetter forstørrede porer.

Dette skaper optimale forhold for kolonisering av patogen mikroflora. I de forstørrede porene blir støv, smuss, sykdomsmidler som provoserer betennelse, noe som forårsaker utseende av subkutan akne.

Årsaker til akne på kinnene:

 • hormonell ubalanse;
 • dårlige vaner, ubalansert kosthold;
 • kroniske systemiske patologier i arbeidet i fordøyelseskanalen organer:
 • funksjonsfeil i det kardiovaskulære, endokrine systemet;
 • metabolske forstyrrelser i kroppen, dysbacteriosis;
 • reduksjon av beskyttende (barriere) funksjon av epidermis;
 • hypo- avitaminosis;
 • helmintinfeksjoner;
 • brudd på de trofiske vevene i ansiktet;
 • genetisk predisposisjon;
 • reduksjon i immunitet, svekkelse av kroppsresistensen.

Pimples på kinnene vises ofte under pubertet. Årsaken er overdreven konsentrasjon av progesteron i blodet. Kvinner er bekymret for dette problemet før utbruddet av menstruasjon, i den første, siste trimester av graviditet.

Andre årsaker til akne i ansiktet

Ren, sunn hud er avhengig av kostholdet til maten vår. Alkohol, nikotin, karbonatiserte drikker, søtsaker, overdreven forbruk av mel, fete, krydrede retter, marinader, matvarer som er rike på lett fordøyelige karbohydrater (fastfood), forverrer signifikant tilstanden til dermis.

Ubalansert kosthold, dårlige vaner kan provosere et brudd på stoffskiftet i kroppen, vil forårsake utslett på ansiktet, kroppen.

Ofte er akne ingenting annet enn en manifestasjon av en allergisk reaksjon på virkningene av kjemiske komponenter, allergener av forskjellig natur.

Langvarig bruk av farmakologiske legemidler, eksponering for giftige stoffer, giftstoffer, kjemikalier, matfargestoffer, konserveringsmidler forårsaker ofte dermatologiske problemer (dermatitt, dermatose) av ulike etiologier.

Hvis du forsømmer systematisk omsorg for dermis, feil omsorg for epidermis, bruk lavkvalitets kosmetikk, fett produsert av talgkjertlene, blande med smuss, så støvsuger porer porene, noe som skaper et gunstig miljø for utvikling av patogen flora.

Hva gjør akne på kinnene signal

Subkutan indre akne i pannen, kinnene, nakken, andre deler av kroppen kan signalere ulike funksjonsfeil i de indre organene. Hudutslett, akne og akne i ansiktet kan indikere:

 1. Problemer i fordøyelseskanalen.
 2. Hormonal ubalanse.
 3. Intoxikasjon, forgiftning med giftstoffer, giftstoffer, kjemiske komponenter.
 4. Endokrine patologi.
 5. Staphylococcal, streptokokkinfeksjon.
 6. Infeksjon med parasittiske ormer (helminths)
 7. Sykdommer i urinsystemet.

Hvis utslett oppstod i en eldre alder, etter 30-40 år, kan en dermatologisk patologi indikere problemer i arbeidet i organene i fordøyelseskanalen, angi et brudd på stoffskiftet, forgiftningen av kroppen.

Akne på kinnene - et sikkert tegn på problemer med tarmene, magen.

Hudutslett blir ofte kjent med dysbakterier - en kraftig økning i aktiviteten av patogen mikroflora i tarmen. Hvis kviser forekommer periodisk i venstre øvre del av kinnet, er en lignende tilstand notert i kardiovaskulære patologier.

Når stor akne ligger på overflaten av kinnbenet til høyre eller venstre kinn, er det mulig at personen har et problem med høyre eller venstre lunge. Hudutslett, akne (akne) er diagnostisert i sykdommer i skjoldbruskkjertelen.

Hvis subkutan akne ikke går gjennom en lang periode, anbefaler vi at du umiddelbart gjennomgår en omfattende undersøkelse, konsulter en endokrinolog.

Subkutane dyp, betent pimples på kinnene - et symptom på hormonforstyrrelser i kroppen. Lignende symptomer er notert i gynekologiske sykdommer, sykdommer i reproduktive organer.

Ansiktsbehandling av akne

I dag er det mange terapeutiske teknikker, effektive, rimelige spa-behandlinger som vil bidra til å eliminere symptomene på et ubehagelig dermatologisk problem. Ikke forsink med et besøk til et medisinsk senter, fordi den inflammatoriske prosessen ikke vil fungere alene.

Vi anbefaler ikke å engasjere seg i ukontrollert selvbehandling. Inflammasjon kan gå inn i dermis dype lag, som vil føre til hudutslett ikke bare i ansiktet, men gjennom hele kroppen.

Valget av medisinske teknikker velges individuelt av en hudlege, kosmetolog. Å bli kvitt akne på kinnene vil hjelpe:

 • fysioterapi;
 • medisinering;
 • kosmetisk kirurgi;
 • skikkelig hudpleie
 • spa prosedyrer, teknikker for maskinvare, injeksjon kosmetikk;
 • bruk av alternativ medisin.

Behandlingen bør være omfattende.

Du kan oppnå et positivt resultat bare ved å etablere årsaken til dermatologiske sykdommer. Ifølge resultatene av studien vil legen kunne velge riktig effektiv terapeutisk terapi.

Hvorfor det er akne på kinnene, grunnene er oppført i denne videoen:

Varigheten av behandlingen avhenger av scenen, formet av det dermatologiske problemet, grunnårsaken, alderen, organismens individuelle egenskaper.

Narkotikabehandling

Pasienter kan foreskrives farmakologiske preparater av komplisert eksponering, systematiske medisiner for behandling av kroniske sykdommer, som er rettet mot å lindre de viktigste symptomene, antiinflammatoriske, antibakterielle, hormonelle midler.

Hvis utseendet på akne på kinnene blir provosert av forstyrrelser i mage-tarmkanalen, er medisinsk terapi rettet mot å normalisere fordøyelsessystemet. Enzympreparater, adsorbenter, probiotika, et spesielt terapeutisk diett, legemidler som akselererer eliminering av toksiner fra kroppen, er foreskrevet.

For å forbedre tilstanden til epidermis vil det hjelpe vitaminene B, C, D, A, E, PP. For akne, vil sterke hudutslett hjelpe spesielle helbredende kremer, salver, geler, linimenter som inkluderer antibiotika, ekstrakter av medisinske planter.

For ekstern behandling gjelder Vishnevsky Salve, Zener, Cortisol, Skinneron. For dype indre pimples på kinnene gjelder salve fra badyagi, spesielle apotekspratere.

Veldig godt etablert gel "Metrogil". Legemidlet på grunnlag av metronidazol penetrerer inn i dermis dype lag, aktiverer metabolske prosesser på mobilnivå, akselererer prosessen med regenerering, lindrer betennelse, rødhet, kløe.

For å oppnå den beste effekten, bør eksterne midler brukes to ganger om dagen til den tidligere rengjorte epidermis.

Behandlingen kan kombineres med komplekse legemidler, tradisjonell medisin. Hvis akne skyldes parasittiske infeksjoner, vil en dermatolog foreskrive komplekse antiparasittiske stoffer etter spesielle tester.

Andre Acne Behandlinger

Forbedre tilstanden til epidermis vil hjelpe nærende, helbredende, fuktighetsgivende masker, dampbad. Et utmerket resultat er notert etter bruk av teknikker for moderne maskinvarekosmetologi.

Å bli kvitt hudutslett i ansiktet ditt vil hjelpe:

 • ozon terapi;
 • arsonvalisasjon;
 • mesotherapy;
 • kryoterapi;
 • laser polering ansikt.

Kosmetiske prosedyrer kan kombineres med grunnleggende medisinsk terapi, alternativ medisin.

Behandling av akne ukonvensjonelle teknikker

I et kompleks med generell medisinsk behandling, anbefaler leger at bruken av alternativ medisin skal brukes. Fra akne brønner hjelper alkohol tinktur av calendula, suksess, propolis.

For dyp subkutan akne anbefaler leger at de behandler huden med propolis og frisk aloe juice. På de betente pimples, etter at du har fjernet huden, kan du feste plantemassen.

Komprimer fiksering over natten bakteriedrepende gips. Etter å ha våknet opp, bruk en nærende, fuktighetsgivende krem. Med overfladisk, allergisk dermatitt, havtorn, drue, kamilleolje vil bidra til å eliminere utslettet godt.

Hvordan bli kvitt akne på kinnene hjemme, fortell denne videoen:

For å forbedre trofismen av skadede vev, to eller tre ganger i uken, anbefaler kosmetologer å bruke fuktighetsgivende, nærende, forsterkede masker basert på hvit, blå leire. Tørk huden med sodavannløsninger, isbiter.

For daglig rengjøring, bruk avkok av medisinske planter.

forebygging

For å forhindre utseendet av akne, for å forbedre tilstanden til epidermis vil bidra til å korrigere, systematisk omsorg. Bruk kosmetikk av høy kvalitet, skjem bort huden med nærende, fuktighetsgivende kremer.

Rengjør dermis daglig med tonics, alkoholkrem. Velg kosmetikk basert på typen av epidermis. Følg regimet, daglig rutine, gjennomgå kostholdet, gi opp dårlige vaner.

I de tidlige stadiene er det mye lettere å eliminere manifestasjoner av et dermatologisk problem. For å oppnå ønsket resultat, returner hudens skjønnhet, helse, følg alle anbefalinger fra den behandlende legen.

Flere Artikler Om Typer Acne