I dag vil jeg dele min erfaring med å bruke et fantastisk universelt middel, naturlig enterosorbent - stoffet Polyphepan. Jeg har brukt det i svært lang tid, og i min anmeldelse vil jeg fortelle deg om de fordelaktige egenskapene og de mange måtene å bruke dette stoffet på.

Polyfen er tilgjengelig i form av pulver og tabletter, jeg kjøper vanligvis det i pulver, selv om smaken fra det ikke er veldig hyggelig (mer om det senere), men i dette skjemaet virker stoffet raskere. Nå i mitt hjem ligger førstehjelpsutstyr som en pose med Polyphepana som veier 100 gram, pakket i en pappkasse.

Innsiden er pulveret mørkbrunt, nesten svart, som ligner jord i utseende.

Det oppløses ikke i vann, settes på bunnen av glasset et par minutter etter blanding.

Lukten minder litt av jorden, det smaker også, noe mellom en bakken og kritt. Hvis en voksen er i stand til å overvinne den ubehagelige smaken av dette stoffet, så med barn (og de kan bli gitt Polifan etter 1 år), er situasjonen mer komplisert. Barnet mitt, som er nesten 2 år, nekter kategorisk å spise et nyttig "lite land" eller drikke et stoff fortynnet med vann.

Hva er dette stoffet så interessant?

Og Polyphepan består av hydrolytisk lignin, dette stoffet er en naturlig polymer som er en del av celleveggene av planter, det meste av det finnes i nåletall. Når rotting og nedbrytning av trær nedbrytes lignin og humus produseres - organisk materiale som er en del av jorda. Det er derfor stoffet Polyphepan som består av hydrolytisk lignin, ligner på jorden.

Men lignin er oppnådd for produksjon av Polyphepane på ingen måte fra humus eller rotte trær, men hydrolytisk lignin er avfallet igjen etter behandling av cellulose, som deretter blir renset for urenheter og tørket.

Hovedegenskapen til hydrolytisk lignin er å absorbere, absorbere alle de skadelige stoffene og fjerne dem fra kroppen.

Polyphepanum er foreskrevet som et supplement til behandlingen av så mange alvorlige sykdommer, og jeg vil fortelle på grunnlag av min personlige erfaring hvordan jeg bruker dette legemidlet meg selv.

1. Forskjellige forgiftninger etter å ha spist dårlig kvalitet eller uforenlig med hverandre mat og deres konsekvenser - kvalme og diaré.

Jeg sprer en spiseskje Polyphepanel i et halvt glass kokt vann - et positivt resultat er allerede synlig i en time - kvalme går bort, alt blir bedre også i magen min.

2. Alkoholforgiftning og bakrus.

Nesten med alle, skjedde det sannsynligvis - de siktet gjennom alkohol i et godt selskap, og om morgenen ville hodet sprekke. Og her hjelper Polyphepan, drikker en spiseskje av stoffet, og innen en time vil det samle alle giftstoffer fra tarmene, og det blir mye lettere for deg.

Jeg har ingen allergier til noe, men søsteren min gliser ut på noen produkter. Hun anbefalte henne å drikke Polifepan - det hjalp, fordi det absorberer ikke bare giftstoffer fra tarmene, men også allergener, det bør tas 3 uker om dagen for en spiseskje.

4. Akne og rense kroppen av giftstoffer.

Polyfenan absorberer alle slaggene fra kroppen - og akne er oftest et resultat av "forurensning" av kroppen med giftstoffer. For å rense kroppen og dermed rydde ansiktets hud, må du drikke Polyphepan kurs, 3 ganger om dagen, i løpet av uken, akkurat som du ville med allergi. De sier at på denne måten kan du også gå ned i vekt, men jeg merket ikke det selv, og jeg trenger ikke å gå ned i vekt, men huden ble virkelig bedre, små kviser og utslett forsvunnet.

Som alle legemidler har Polifepan også bivirkninger - disse er allergiske reaksjoner, forstoppelse, og hvis du tar dette stoffet for lenge, kan stoffskiftet bli forstyrret, og ikke bare skadelige giftstoffer vil bli frigjort fra kroppen, men også nyttige vitaminer og mineraler.

Polyphepanelens holdbarhet er 2 år fra fremstillingsdatoen, jeg ble rådet til å holde det i kjøleskapet på apotek.

Jeg kan trygt anbefale Polyphepan, siden effektiviteten har blitt testet av meg mer enn et dusin ganger. Fungerer raskt og er mye bedre enn aktivert karbon. Legemidlet er forresten billig, sist jeg kjøpte en pose til 80 rubler.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • Advise! (3650)
 • Hair. Pleie, styling verktøy. (1988)
 • Ansiktsbehandling (1870)
 • Makeup produkter, kosmetikk. (1790)
 • Kroppspleie (976)
 • Annet (596)
 • Parfyme. Aromaer og aromaterapi. (519)
 • Manikyr. Håndpleie. (498)
 • Butikker. Hvor å kjøpe? (427)
 • Hjemme kosmetikk (folkemidler) (379)
 • Skuffet :( (320)
 • Soling, soling, bronse. (310)
 • Artikler og pedagogiske materialer (271)
 • Nyheter, kampanjer, salg (235)
 • Jeg vil selge. (189)
 • Hjelp sminke! Fortell meg hvordan... (174)
 • Salonger, kosmetologer, spesialister. (155)
 • Administrative saker (42)

-musikk

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-statistikk

hvordan jeg ble kvitt akne

Jeg vet ikke, kanskje ikke helt på emnet, men fortsatt..)

Generelt hadde jeg aldri akne, men etter operasjon for å fjerne kjertlene, opplevde jeg et slikt problem. Akne i ansiktet dukket opp, med store og veldig, veldig røde. Kjempet med dem og masker og geler og kremer og scrubs, var resultatet, men lite. I utgangspunktet reduserte de enten bare størrelsen på akne eller venstre røde flekker på ansiktet. Det var etter det nye året. Og med vårenes ankomst, som en allergisk person, ble jeg rådet til å drikke POLIFEPAN pulver. Det hjelper også med allergier og fjerner vanligvis Bjaku fra kroppen. Så det en uke og resultatet, som de sier, på ansiktet. For det første er det ingen allergi, for det andre er ansiktet rent, akne er borte, det er ingen røde flekker, og for det tredje har kroppens generelle tilstand blitt mye bedre. Det eneste problemet i ansiktet er en fettete glans, og alt er bra. Det var allerede ca 2 måneder, og med ansiktet ingen problemer. Jeg annonserte det til alle vennene mine, de prøvde det og også glad. Så jeg anbefaler deg også. Den selges i et apotek og koster rundt 100 rubler.

Sitert 9 ganger
Likte: 1 bruker

 • 1 Record likte
 • 9 Sitert
 • 0 lagret
  • 9 Legg til å sitere
  • 0 Lagre til lenker

  Akne og akne. Akne og akne behandling. Midler og måter å kvitte seg med akne.
  Seksjon: Helse og medisin

  Forfatterens forside: Dette er ikke en reklameartikkel. Det ble skrevet ikke av ulike kilder, men på grunnlag av sin egen erfaring i behandling av akne.

  Akne er et svært gammelt problem blant unge mennesker. Ofte er det i voksen alder problemet med akne. Noen ser de ut i 10-12 år, og noen til og med etter 20. Det er flere typer akne - offisielt kalles de "akne". De kalles også akne, men jeg ser ikke forskjellen mellom akne og akne, så jeg fortsetter å bruke ordet akne. Årsaken til akne kan være tørr, eller omvendt, fet hud. Også, akne kan vises i forbindelse med sykdommen hos menneskelige indre organer, oftest er det lever eller mage, samt som følge av hormonelle forandringer i kroppen.

  Jeg konfronterte meg selv med dette problemet i 7. klasse, og de torturerte meg til 18 år. De var mest på ansiktet mitt. Jeg begynte å behandle akne veldig sent, i alderen 17 år. Jeg dro også til en hudlege, spiste ikke søtsaker, drikke ikke kaffe, nektet fettstoffer - og alt for ingenting. Etter min erfaring vil jeg si at det ikke var en hudlege som hjalp meg, men råd fra venner. Med disse tipsene vil jeg dele med deg.


  Ikke prøv å umiddelbart kjøpe dyre rusmidler. Det var min feil da jeg kjøpte nesten den dyreste krem ​​og salve. Jeg forsikrer deg om at virkelig effektive stoffer ikke er så dyre. Det eneste dyre stoffet du bør få, er Zenerit. Ikke bare tro at dette er en annonse fra min side, det hjalp meg veldig mye. Det koster ca 200 p.


  Jeg vil også anbefale deg å bruke en badyagi-maske. Det selges i poser i apotek til en latterlig pris. (Bare vær ikke forvirret med kroppsgel, jeg har ikke hatt noen effekt fra det, og ikke bare meg).

  Masken er forberedt fra bady så: Fortynn det med varmt vann og påfør med en lett massasje på problemområder. Umiddelbart advarer jeg deg om at følelsene etter det ikke er hyggelig, men effekten er verdt det, tro meg. Etter denne masken vil huden skli litt, og det vil være en liten rødhet. Neste dag, eller neste dag, vil huden skille av - det er dødt vev. Peeling hver person varer på forskjellige måter, fra hvem det er generelt usynlig. Så ikke tenk at effekten ikke vil være, hvis etter denne masken kan du ikke se peeling. Umiddelbart sier jeg den dagen at 3 eller 4 må være hjemme, med mindre du ikke er forvirret av skinnete hud.

  Du må først lage denne masken hver 3. dag, og deretter redusere bruken til hver annen uke, eller til og med en måned, ettersom huden blir vant til masken. Et eller annet sted i en time etter påføring av masken fra en badyagi, salve Zinerit. Håndboken sier at de må smøre 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden, men jeg hadde nok en gang om dagen. Det er best å bruke det før sengetid, da lukten fra det ikke er best. Den selges i en pakke med to flasker - i ett pulver, og i den andre, som må blandes med hverandre (på pakken er alt dette beskrevet i detalj). Det er nødvendig å bruke Zinerit i maksimalt tre måneder, siden da kan motsatt effekt oppstå. Nå bruker jeg det ikke mer enn 3 ganger i uken, men dette er etter en måned med daglig bruk 1 gang om dagen. Fortsatt veldig anbefale stoffet Baziron, men jeg brukte det ikke, så jeg kan ikke si noe fornuftig. Det koster litt, men vurderinger om det er veldig bra.


  I tillegg til badyagi og Zenerita bør man bruke Salicylic lotion, som koster ca 30 rubler. Det er mulig å tørke huden med den når som helst når huden blir feit eller tørker tvert imot. Jeg vil også anbefale å lage masker fra leire (svart, blått, hvitt, etc.). Det er best å prøve alle varianter og finne ut hvilken som passer best for deg. De koster veldig billig og selges i apotek.

  For full effekt, prøv å drikke mindre kaffe, men det er bedre å glemme det helt. Ved sengetid er det tilrådelig å drikke et krus kefir, da det fjerner giftstoffer fra kroppen, som ofte er årsaken til akne. Du bør også prøve å ikke drikke brus med fargestoffer som Coca-Cola, Fanta, etc. Også fra kranvannet, prøv å ikke drikke. Det er bedre å bruke vanlig mineralvann, juice og samme kefir. Jeg gjentar igjen - ikke kast bort tiden din på en hudlege, det maksimale han kan gjøre nyttig for deg, er rengjøring (fjerning av pustler).

  PS Prøv også å endre putevaret på puten oftere og bruk så få alkoholholdige drikker som mulig. Og prøv å ikke være motløs, men å tro at alt vil fungere for deg, fordi du ikke får mindre akne fra hysteri. Personlig, min daglige hud tantrums forverret enda mer. Jeg tror at du vil lykkes.

  Fra redaktøren av "DelaySam.ru":

  Til tross for en slik positiv opplevelse av forfatteren, vil jeg likevel anbefale at folk som har problemer med akne og akne, besøker en klinikk og gjennomgår en medisinsk undersøkelse. Siden årsakene til akne - mye. Fra den vanlige puberteten, som slutter med et brudd på funksjonene i leveren, nyrene og stoffskiftet i kroppen. Og dette blir ikke behandlet med lotioner og gni, alt er mye mer alvorlig.

  En svært effektiv metode for å kvitte seg med vanlig akne, kan være vanlig forbruk av brygger gjær. De selges også i apotek. Spesielt effektivt virker de mot bakgrunnen av lys underernæring. Så begynner kroppen å rydde opp sine reserver, som det var, og ålene har rett og slett ikke nok styrke.

  Advarsel! Det er ikke noe i øl! I hvert fall - i bokser og flasker og utkast. Dette er en filtrert og pasteurisert øl. Det er der at gjæren blir filtrert ut. En liten mengde gjær finnes i levende, ufiltrert øl. Men det er bedre å bruke gjær i form av tabletter, 3-5 stk. per dag.

  Vær oppmerksom på hygiene og livsstil. Uansett hva akne er, og slaggene kommer ut naturlig, bør porene på huden være åpne. Og dette oppnås ved regelmessig og grundig vask av huden, og bedre ved å besøke dampbadet eller badstuen.

  Det er ikke svetten som lukter, men produktene i nedbrytningen. Bruk derfor antiperspiranter på en svært begrenset måte, da de nettopp tetter porene. Umiddelbart, så snart de ikke lenger trenger dem, vask dem straks bort. Det samme gjelder kosmetikk. Det er bedre å vaske 3-4 ganger om dagen, enn 3-4 år for å bli behandlet for akne og akne.

  Polyphepan

  Skjema for utgivelse

  Polyfenan instruksjon

  Polyphepanum er et enterosorbende legemiddel. Det brukes til å avgifte kroppen i tilfelle toksikose av forskjellig opprinnelse, gi nødhjelp i tilfelle forgiftning med narkotika, etanolholdige produkter og andre potensielt farlige stoffer som en del av kombinert terapi av fordøyelsesinfeksjoner, lever- og nyresvikt etc. Grunnlaget for enterosorption ble lagt mer enn 3000 år siden i det gamle Egypt. Baton ble plukket opp av gamle greske, kinesiske og indiske healere, som aktivt brukte kull og hvit leire for dyspeptiske lidelser, hepatitt, autointoxication. Hippokrates introduserte tre adsorbenter i medisinsk praksis som han behandlet lever og nyresykdommer. Over tusenvis av medisinsk bruk har chelators gjennomgått en sann evolusjon for å bli et effektivt verktøy for behandling av en rekke patologiske forhold. Moderne enterosorbenter har ikke en traumatisk effekt på magen i tarmkanalen, er ikke giftige, er godt avledet fra mage-tarmkanalen, har høyt sorptjonsegenskaper, ikke krenker tarmmikrofloraen, er tilgjengelige i brukbare doseringsformer, har god smak og lukt. Polyphepanum er inneboende i alle ovennevnte egenskaper. Polyfespanens virkningsprinsipp, samt andre moderne enterosorbenter, er basert på samspillet mellom det evakuerte stoffet (sorbat) og sorbentabsorberen.

  Ifølge denne mekanismen fortsetter effektiv eliminering fra kroppen av endogene og eksogene toksiner og allergener. Fordøyelseskanalen, sammen med luftveiene og huden, er et system der samspillet mellom de interne og eksterne miljøene. Dette skjer vanligvis i tynntarmen. Det er her at bakterielle giftstoffer, etanolholdige produkter, etc., reabsorberes. Polyfenan absorberer effektivt både høy molekylvekt (bakterielle toksiner) og stoffer med lavt og middels molekylvekt (ethylalkohol). Polyphepans porøse struktur bestemmer sin høye sorbsjonseffektivitet mot patogener, noe som gjør det mulig å bruke stoffet i dysbakterier og forgiftning. Det binder også godt salter av tungmetaller, radioaktive stoffer, stoffer, potensielt toksiske produkter av metabolisme (urea, bilirubin, kolesterol). Polyphepanum evakueres fra mage-tarmkanalen innen 24 timer etter inntak. Den optimale mottakstiden er en time før måltider. Dosen bestemmes av den spesifikke kliniske situasjonen. Resepsjonens varighet: 3-5 dager (for akutte rusmidler), opptil 2 uker (for kroniske forgiftninger). Bivirkninger er svært sjeldne og går ikke utover den banale dyspepsi (forstoppelse, epigastrisk smerte) eller forbigående allergiske utslett. Bruk i pediatrisk praksis er tillatt.

  Polyfenan for akne

  Det er mange forskjellige faktorer som kan føre til forverring av huden og fremfor alt akne i ansikt og kropp. Svært ofte er betennelser direkte relatert til fordøyelsessykdommer.

  Når store mengder skadelige, for eksempel stekt, krydret, søt mat går inn i kroppen, kan stoffskiftet bli forstyrret. Toksiner, som ikke lenger utelukkes fra organene, forgifter menneskekroppen, og dette påvirker både alminnelig velvære og hudtilstand direkte.

  Å fjerne kroppen av giftstoffer kan være ved hjelp av stoffer med en adsorberende effekt. En av disse er en rimelig og effektiv måte - Polyphepan.

  Hjelper akne?

  Polyfen fra akne vil hjelpe i tilfelle at årsaken til forekomsten deres er nettopp forgiftningen av kroppen. Men i alle fall vil verktøyet være nyttig. Selv om det ikke kan vesentlig påvirke tilstanden til epidermis, vil helsetilstanden bli bedre.

  Legemidlet har følgende egenskaper:

  • fjerner giftstoffer;
  • normaliserer arbeidet i fordøyelseskanaler;
  • gjenoppretter mikrofloraen.

  Legemidlet bidrar til å kvitte seg ikke bare med patogene bakterier og deres metabolske produkter, men også fra andre stoffer som er skadelige for kroppen, for eksempel alkohol, tungmetaller, giftstoffer.

  Polyphepan selv er laget av naturlige ingredienser. Aktiv aktiv ingrediens - hydrolysert lignin. Men før bruk er det tilrådelig å konsultere en lege, da noen medisiner har sukrose og laktose, som er kontraindisert for enkeltpersoner.

  Det finnes tre former for utgivelse: pulver (smakløs og luktfri, brun), granulat (mørk brun, uregelmessig form) og tabletter (av en lignende nyanse i en blister rundt).

  Du kan ta polyphepane for akne i alle aldre, selv som en tenåring.

  Indikasjoner og kontraindikasjoner

  Ernæring og tilstanden i fordøyelsesorganene påvirker nesten alltid tilstanden til huden. Og når akne vises på ansiktet eller kroppen, er det første du må ta hensyn til, bare mat.

  Produsenten indikerer ikke akne som indikasjon på bruk av Polyphepan. Instruksjonen inneholder slike stillinger som:

  • forgiftning av noen form
  • forstyrrelser i fordøyelsessystemet;
  • ulike allergiske reaksjoner, etc.

  Imidlertid er det nødvendig å vurdere akne akkurat som et tegn på bare beruselse, siden skadelige stoffer ikke er naturlig eliminert fra kroppen, som påvirker hudtilstanden.

  Blant kontraindikasjonene inkluderer:

  • individuell intoleranse mot stoffet;
  • Forverring av gastrit og magesårssykdom;
  • intestinal atony;
  • diabetes mellitus (kontraindikasjon for å ta granulater, da de inneholder sukrose);
  • laktoseintoleranse (kontraindikasjon for tabletter på grunn av laktose i deres sammensetning).

  Handling på huden

  Legemidlet har en kompleks rensende effekt på kroppen, men det er bare en adjuvans, ikke en medisin. Det vil si at hvis det er noen sykdommer i de indre organer, bør behandlingen utføres separat ved å konsultere en lege.

  Hvis vi snakker om hvordan mottak av Polyphepane påvirker huden, kan vi merke følgende punkter.

  • For det første er det en normalisering av talgproduksjon, det overdrevne fettinnholdet i dermis er redusert. Dette reduserer dannelsen av sorte prikker.
  • For det andre kan patogene bakterier som kan forårsake akne fjernes fra kroppen, slik at antall betennelser begynner å synke.
  • For det tredje er det generelle utseendet på ansiktet også bedre. Fargen blir ferskere, puffiness og sløvhet forsvinner.

  Akne behandling med polyphepane må ledsages av andre tiltak for å bekjempe hudproblemer, for eksempel: justere næring, drikke nok væsker, unngå dårlige vaner. Ellers vil effekten av legemidlet være kortvarig, ikke forlenget, og alle betennelser kommer tilbake om noen uker.

  Metode for bruk

  Avhengig av form for frigjøring vil dosen av stoffet for voksne være forskjellig:

  • tabletter - gjennomsnittlig dose på 12 stk per dag;
  • pulver og granulat - mengden beregnes i henhold til skjemaet på 0,5 gram pr. kilo vekt.

  Den resulterende dosen skal deles inn i 4 doser, intervallet mellom som ikke skal være mindre enn en time. Det er best å ta polyfenan før måltider. Pulver og granulat skal forfortynnes i et halvt glass kokt vann ved romtemperatur.

  Gjennomsnittlig behandlingstid er 7 dager, du kan øke kurset til to uker, men du må begynne å ta kalsium, samt vitamin D og E, for å kompensere for tapet, som oppstår når du tar sorbenter.

  Det er mulighet for re-kurs av polyphepane. Men de kan utføres ikke tidligere enn to uker etter slutten av den forrige.

  Tallrike anmeldelser av Polyphepane for akne indikerer følgende positive aspekter av stoffet:

  • dets tilgjengelighet (prisen er ca 70 rubler);
  • Raskt resultat (forbedring er notert innen 2-3 dager etter start av opptak);
  • sikkerhet (kan gis til og med til barn);
  • et bredt spekter av handlinger (fjerner fra kroppen mange stoffer som forgifter det);
  • bidrar ofte til utbruddet av vekttap.

  anmeldelser

  Polyphane er en organisk sorbent som hjelper til med å fjerne ulike skadelige stoffer fra kroppen. Denne prosessen har nesten alltid en positiv effekt på huden. Akne er svært ofte et resultat av slagg av kroppen eller funksjonsfeil i fordøyelsessystemet, slik at å bli kvitt toksiner fører uunngåelig til rensing av epidermis.

  Polyphepan Anmeldelser

  Polyphepanum er en sorbent som samler toksiner, ala aktivert karbon eller Enterosgel.

  Anmeldelser av polyphepane

  ta en skje av polyphepane og vask ned med et glass vann. For avl er vanligvis tinn

  Ja, det er mye bedre å drikke det. Første gang jeg kastet den i vann, er det virkelig TIN) selv om jeg ikke kunne ta en slurk!

  Akne hjelper) Det var en ubalanse av bakterier i tarmene. Ernæringseksperten sa at tarmene skulle renses før de gjenopprettes. Jeg pradpochla noe mer naturlig, det er bare polyfen. Forresten, ja, det er nesten mulig å drikke skiltene, og drikk det normalt.

  Polyphepan

  Beskrivelse fra 05/05/2016

  • Latinsk navn: Polyphepan
  • ATC-kode: A07BC10
  • Aktiv ingrediens: Lignin hydrolyseres (Lignin hydrolised)
  • Produsent: Saintec (Russland)

  struktur

  • Sammensetningen av 1 gram av stoffet Polyphepan i form av et pulver inneholder minst 900 mg hydrolytisk lignin.
  • Sammensetningen av 1 gram polyfepan granuler innbefatter 500 mg hydrolytisk lignin. En ekstra komponent er sukrose.
  • Sammensetningen av 1 tablett av det beskrevne middel innbefatter 375 mg hydrolytisk lignin. En ekstra komponent er laktose.

  Utgivelsesskjema

  Mørkbrunt pulver, smakløst og luktfritt og uoppløselig i vann.

  • 10/50/100/200/250 gram pulver i en papirpose eller plastkanne.

  Mørkbrune granulater av uregelmessig form, smakløs og luktfri og uoppløselig i vann.

  • 50 gram granuler i en papirpose - 1 eller 10 poser i en eske.
  • 100 gram granuler i en plastkanne - 1 kan i eske.

  Mørkebrune tabletter som ikke har smak eller lukt.

  • 10 tabletter i en blister - 5, 3, 10 eller 20 blister i en eske.
  • 100 tabletter i plastkanne - 1 boks i eske.

  Farmakologisk aktivitet

  Avgiftning, regenerering, normalisering av fordøyelseskanalens arbeid, adsorberende virkning.

  Farmakodynamikk og farmakokinetikk

  farmakodynamikk

  Fytodruget mottatt ved hydrolyse av lignin. Det binder bakterier, deres metabolske produkter, allergener, eksogene og endogene toksiner, tungmetaller, xenobiotika, ammoniakk, radioaktive isotoper, divalente positivt ladede ioner og akselererer deres utskillelse gjennom tarmene.

  Det demonstrerer antidiarrheal, avgiftning, antioksidant, enterosorbing, kompleksdannelse og lipidsenkende effekter. Kompenserer for mangel på naturlig kostfiber i menneskelig mat, positivt påvirker tarmmikrofloraen og styrker ikke-spesifikk immunitet.

  Det provoserer ikke dysbiose i motsetning til antibakterielle stoffer.

  farmakokinetikk

  Evakueres gjennom tarmen i sin opprinnelige form.

  Indikasjoner for bruk

  Bruk av polyfenan er berettiget av:

  Kontra

  Kontraindikasjoner til bruk av stoffet:

  Det anbefales å foreskrive stoffet Polifan i granulater for diabetes på grunn av tilstedeværelsen av sukrose.

  Bivirkninger

  Instruksjoner for bruk Polyfenan (metode og dosering)

  Granuler og Polyphepan Pulver, instruksjoner for bruk

  Pulver og granulater tas oralt en time før du tar mat eller andre medisiner, etter at du tidligere har blandet den nødvendige dosen i 100 ml vann. Dosen avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden og beregnes i henhold til skjemaet på 0,5-1 g / kg kroppsvekt per dag. Den angitte mengden pulver eller granulat er delt inn i 3-4 doser.

  Pasienter eldre enn 7 år er vanligvis foreskrevet for å ta en spiseskje med pulver eller granuler opptil 4 ganger om dagen.

  Behandlingstiden for akutte sykdommer er i gjennomsnitt 3-5 dager, med behandling av allergiske lidelser og kronisk forgiftning - opptil 2 uker. Gjentatte behandlingssykluser er tillatt etter 2 uker.

  Også de beskrevne frigjøringsformer, fortynnet med vann i forholdet 1: 5-1: 10, administreres via dreneringssystemer eller gjennom en sonde i forskjellige deler av fordøyelseskanalen (via gastrostomi, enterostomi eller cecostomy ved å sette høye enemas).

  Ved gynekologiske sykdommer, brukes stoffet lokalt, etter å ha klargjort en pasta fra den.

  Tabletter, bruksanvisninger

  Jeg tar piller oralt, omtrent en time før måltider, med vann. Den daglige doseringen for voksne er i gjennomsnitt 12-16 tabletter, som er delt inn i 3-4 doser.

  Varigheten av behandlingen for akutte sykdommer er i gjennomsnitt 3-7 dager, med behandling av allergiske lidelser og kronisk forgiftning - opptil 2 uker. Gjentatte behandlingssykluser er tillatt etter 2 uker.

  overdose

  Legemidlet absorberes ikke i systemisk sirkulasjon, derfor er utviklingen av overdose nesten umulig.

  interaksjon

  Det er mulig å svekke effekten av eventuelle samtidig mottatte midler.

  Salgsbetingelser

  Lagringsforhold

  Oppbevares på et kjølig, tørt sted. Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Holdbarhet

  Spesielle instruksjoner

  Med en tendens til forstoppelse, anbefales stoffet å drikke med et stort volum vann.

  Intervallet mellom å ta polyfenan og andre medisiner bør være minst 1 time.

  Langvarig bruk av det beskrevne middelet må kombineres med å ta vitaminer fra gruppe D, B, E og kalsiumtilskudd.

  analoger

  De vanligste analogene til Polyphepane er oppført nedenfor: Aktivert karbon, Enterodez, Filtrum STI, Polifan, Povidon, Laktofiltrum, Polysorb, Ultrasorb, Smekta, Enterosgel, Karbaktin.

  For barn

  Pulvergranulat

  Standarddoser av pulver eller granulat for barn opptil ett år er 0,5-1 ts per dag; For barn 1-7 år - 1 dessert skje per dag; For barn over 7 år brukes voksne doser.

  tabletter

  Standarddoser av tabletter for barn er 10-11 tabletter per dag, som er delt inn i 3-4 doser.

  Polyphepan Slimming

  Polyphane for vekttap, som det fremgår av vurderinger, er veldig effektivt, men bare på betingelse av at den brukes sammen med kosthold og mosjon. Det må huskes at å ta for seg formålet med å miste vekt er ikke en offisiell indikasjon på å ta stoffet.

  Polyfenol under graviditet og amming

  I instruksjonene er det ingen begrensninger for å ta stoffet under graviditet og amming, men dette bør ikke være en grunn til det ukontrollerte inntaket av Polyphepan.

  Anmeldelser av polyphepane

  Anmeldelser av polyphepane for vekttap, som allerede nevnt, indikerer effektiviteten i å redusere vekt, men bare i kombinasjon med kosthold og mosjon.

  Tallrike observasjoner indikerer enterosorbents evne til å forbedre tilstanden til huden og brukes derfor som et middel for akne. Anmeldelser av polyphenol for akne viser også sin evne til å normalisere den funksjonelle tilstanden til huden.

  Polyphepan pris, hvor å kjøpe

  Prisen på polyfenan i tabletter nr. 50 i Russland er om lag 180 rubler.

  Kjøp stoffet i form av pulver 100 gram №1 er ca 75 rubler. Prisen i Ukraina for et pulver på 100 gram №1 når 150 hryvnia.

  Utdannelse: Gradert fra Vitebsk State Medical University med en grad i kirurgi. På universitetet ledet han Høgskolestudiet. Avansert trening i 2010 - i spesialitet "Onkologi" og i 2011 - i spesialiteten "Mammologi, visuelle former for onkologi."

  Erfaring: Arbeid i det generelle helsevesenet i 3 år som kirurg (Vitebsk Emergency Medical Hospital, Liozno Central District Hospital) og deltidsklinikk onkolog og traumatolog. Farm arbeider som representant gjennom hele året i selskapet "Rubicon".

  Presentert 3 rasjonaliseringsforslag om emnet "Optimalisering av antibiotikabehandling avhengig av mikrofloraens artssammensetning", vunnet 2 verk i den republikanske konkurransevurderingen av studentforskningsdokumenter (kategori 1 og 3).

  Anmeldelser av stoffet Polyphepan

  Granuler til fremstilling av suspensjoner for oral administrering, Cintec

  Indikasjoner for bruk

  Kronisk forgiftning i infeksjoner og sykdommer i mage-tarmkanalen (dysenteri, salmonellose, tyfusfeber, kolera, hepatitt, levercirrhose, tarmdysbiose, funksjonell tarmdyspepsi, pankreatitt, enterocolitt, magesår, ikke-spesifikk ulcerøs kolitt); allergi (mat og legemiddel) - toxicoderma, allergisk dermatose, pollinose, angioødem, nevrodermatitt, allergisk bronkitt, bronkial astma; alkoholisme (inkludert bakrus-syndrom), akutt forgiftning, pyelonefrit, nyresvikt; purulente og brennsår, postoperative inflammatoriske komplikasjoner; metabolske forstyrrelser; aterosklerose og fedme (forebygging og behandling).

  Diskusjon av stoffet Polyphepanum i journaler av mødre

  Våre gaver :) men jeg trer i går på jobb, det virker som en kake (det var så hellishly dårlig fra kveld til morgen (verken Polisorb eller polyfen hjalp. Enterosgel sist gang. Men nå en slik svakhet at det ikke er en jobb Jeg tok en sjanse, ba om permisjon i dag. Men jeg klarte å gjøre akutt virksomhet i går etter arbeid, jeg er sen som vanlig.

  Olja, jeg var på rett tid, ble reddet av Poliphepan hjalp meg perfekt! Jeg anbefaler) Han er alltid hjemme hos meg og selv Marie drikker allerede det rolig. Bare ting Jeg anbefaler at du ikke oppløses i vann, men drikk en tørr skje med mat i munnen og drikk et glass vann. Hold bedre tett lukket (i min krukke), i kjøleskapet. Alt vil passere! ) Jeg har et spørsmål til deg - Marie begynner å lese, det ser ut til at du roste grunnleggeren Zhukova? To

  . og det er farlig fordi det skjer veldig rask dehydrering av kroppen, og det er umulig å drikke umiddelbart. Den er perfekt behandlet med absorberende stoffer, for eksempel aktivert karbon eller mer mulig - polyfen. De absorberer all nastiness og viruset og utdriver naturlig, de kan og barn. Jeg helbredet Polyphepan innen 24 timer, diaré stoppet for den andre. Smektoy vil bli behandlet dager 5)))).

  Kull bueeee... Enterosgel, også bue, men mer tolerant. Polyphepan. eksplosiv ting (vanskelig å drikke det selvfølgelig), men det hjelper godt. Det er ikke forbudt under graviditet, absorberes ikke i blodet)) viser alle de dårlige (forlater bra)

  Tidligere ble søtsaker spist av PPC, nå er alt strengt, bare marmelade og marshmallow, tarmer som rengjøres med polyfan, er antatt å aktivere karbon bare mye mer effektivt, men det er veldig styggt, det ligner på jorden))) Aquamarine fra Lash hjelper helsevesenets kosmetikk i Gostiny Dvor til salgs vi har i Tula i første etasje)))

  Antibiotika kan ytterligere forverre situasjonen. I slike tilfeller blir jeg behandlet med polifepan, sjokkdoser. Det hjelper. Og så, selvfølgelig, se på helsetilstanden. Bli bedre

  Hun hjelper ikke alltid. Jeg liker også polyfen mer enn alle sorbenter. Jeg spiser dem alle :)

  Bekjempe akne med polifepana

  Rene hud uten utslett ser alltid attraktivt ut. Men for noen mennesker forblir en person uten akne en umulig drøm. Mange prøver å bli kvitt dem i årevis. Imidlertid ligger problemet noen ganger i brudd på mage-tarmkanalen og slaggingen av kroppen. I slike tilfeller kan du hjelpe sorbenter, spesielt Polyphepan. Men det er nødvendig å vite hvordan dette resultatet oppnås, hva er reglene for å ta stoffet, og om det er noen begrensninger for å ta det.

  Prinsippet om stoffet

  Polypefan refererer til intestinale sorbenter som binder giftige stoffer som har forskjellig opprinnelse. De forgifter kroppen, er i mage-tarmkanalen. Overflaten i mage-tarmkanalen i forfallsprodukter fremkaller forekomsten av akne på huden, med forskjellig lokalisering og alvorlighetsgrad. Polyphane hjelper med å bli kvitt akne ved å binde giftstoffer og fjerne dem fra kroppen naturlig i løpet av dagen.

  Legemidlet har en høy bindingsevne:

  • patogener og deres henfallsprodukter;
  • narkotika;
  • tungmetallsalter;
  • giftstoff;
  • alkohol;
  • ammoniakk;
  • bilirubin;
  • urea;
  • kolesterol;
  • radioaktive isotoper.

  Samtidig absorberes ikke Polyphepanum i blodet, men forblir helt i tarmen.

  Til tross for at utslett på huden ikke er direkte relatert til patogenen i mage-tarmkanalen, men bare er en ekstern manifestasjon av den, har Polifan en positiv effekt på behandlingen av akne. Selvfølgelig er å ta stoffet bare en av metodene i kompleks behandling, og hvis du ikke forandrer kostholdet, bør du ikke stole utelukkende på dette stoffet. Polyphane er et utmerket hjelpemiddel for å rense kroppen og eliminere giftstoffer, men overdreven forbruk av søte, kalorier, stekt mat kan redusere til ingen av de positive egenskapene til stoffet.

  Kontraindikasjoner til bruk

  På grunn av at Polyphepan kan ha innvirkning på arbeidet med narkotika, og redusere effektiviteten, er det nødvendig å ta det innen en time før du tar medisiner. Ikke bruk stoffet til personer som lider av:

  • magesårssykdom;
  • forstoppelse,
  • diabetes;
  • anacid gastritis;
  • individuell intoleranse mot stoffet.

  Det er en annen begrensning - med langvarig bruk av stoffet bør ta vare på ekstra inntak av vitaminer og kalsium. Dette problemet kan løses ved å ta multivitaminkomplekser.

  På grunn av det faktum at Polyphepane er en polymer av naturlig opprinnelse, produsert av tre av nåletrær gjennom den dype behandlingen, er den tillatt for bruk av barn og gravide. Ingen tilfeller av overdose er identifisert.

  Frigivelsesskjema og metode for bruk

  Polyphane tilgjengelig i pulver og pille form. Ta stoffet for en og en halv time før måltider og ta andre medisiner. Beregningen av doseringen er basert på pasientens kroppsvekt. For 1 kg av menneskelig vekt er det nødvendig å ta 0,5-1 gram pulver, etter å ha blandet det tidligere i 50-100 ml vann. Du kan ikke røre i vann, men først svelg pulveret, og drikk det først med vann. Beregnet dose bør deles inn i 3-4 doser per dag.

  For å bli kvitt akne, tas Polifepan i 10-14 dager, så en pause i 10 dager. Svar fra respondentene sier at stoffet er ubehagelig for smaken og utseendet, men mange noterer seg også at du raskt kan bli vant til dette, spesielt med tanke på den positive effekten av å ta stoffet. I tillegg er stoffet betydelig lavere i forhold til andre sorbenter.

  Pasientanmeldelser

  Blant vurderinger av pasienter kan bli funnet både entusiastisk og negativ. Negative vurderinger er basert på følgende faktorer:

  • forekomsten av akne er ikke forårsaket av problemer i mage-tarmkanalen;
  • avvisning av utseendet og smaken av stoffet;
  • idiosyncrasy midler.

  Her er typiske eksempler på slike negative vurderinger.

  Anastasia, 22 år

  "Vi ble rådet til å drikke i løpet av 10 dager. Men jeg tok det bare en gang, vel, jeg kan ikke drikke noe som ser ut som smuss. "

  Elena, 19 år gammel

  "Hun begynte å ta Polyphepane (rådet av moren), hun rengjør regelmessig kroppen hennes. Min akne på ryggen og ansiktet mitt var liten, og på den tredje dagen av inntaket begynte mer å vises. Tilsynelatende passer han ikke til meg. "

  Positiv tilbakemelding indikerer en forbedring i hele organismenes arbeid.

  Nadezhda, 24 år gammel

  "Jeg begynte å ta Polyphepan å gå ned i vekt. Det var ikke mulig å gå ned i vekt, men akne forsvant hver eneste. På samme tid dukket opp munterhet, jeg føler meg mye bedre. Det viktigste er at stoffet er ufarlig og hjelper. "

  Hvis du bestemmer deg for å ta Polyphepan som et middel for akne, bør du først finne ut årsaken til utseendet. Hvis utslett ikke ble vist på grunn av brudd på mage-tarmkanalen, men for eksempel på grunn av en økning i androgener, er det lite sannsynlig å hjelpe deg. Hvis de oppsto som en manifestasjon av forgiftning av kroppen med giftstoffer, kan stoffet ha en positiv effekt og redde deg fra dem.

  Polifepanrengjøring - detaljer om detoxmedisinmetoden

  Polyphane for å rense kroppen er en av de mest populære stoffene for å bli kvitt toksiner og toksiner.

  Det faktum at de er i overflod i kroppen din er meningsløst å tvile, selv om du er en tilhenger av en sunn livsstil.

  På en eller annen måte finner skadelige sporstoffer muligheter for å komme inn i kroppen.

  Oftest skjer dette gjennom mat, drikke og forurenset atmosfære.

  Og hvis en aktiv livsstil, sunt å spise og gå i frisk luft ikke er i det hele tatt, så bør du tenke på rengjøring.

  Vi vil fortelle om en av måtene for implementeringen i vår nye artikkel.

  Innhold:

  1. Polyphepan - alt om stoffet
  2. Instruksjoner for bruk
  3. Leger anmeldelser om stoffet og kontraindikasjoner

  Polyphepan - alt om stoffet

  Et slikt stoff som Polyphepan er en sterk intestinal sorbent med universelle egenskaper.

  Først og fremst binder det effektivt forskjellige toksiske forbindelser.

  Før det vil ikke stå som skadelige partikler dannet direkte i kroppen, og penetrert fra utsiden.

  Det er nødvendig å indikere at tilstedeværelsen av giftige stoffer - giftstoffer - forårsaker dårlig helse, tretthet, lav immunforsvar.

  De ødelegger sakte men sikkert barriere miljøet, som vannet bærer steinen.

  I dette tilfellet kan forgiftning av legemet manifestere seg i form av en rekke patologier som ikke alltid kan forholde seg spesifikt til toksiner.

  Smaken og fargene til stoffet er ikke spesielt oppmuntrende, men det er behagelig sine fordelaktige egenskaper.

  Polyphane er tilgjengelig enten som et brunt pulver eller som tabletter til oral bruk.

  Den viktigste aktive ingrediens er hydrolysert lignin.

  Dette er en kompleks polymerforbindelse som finnes i naturen i visse typer alger, så vel som i cellene i karplanter.

  Den brukes både i medisin og i kjemisk industri. Emballasje Polyphepan inneholder 10, 50, 100 eller 250 gram pulver.

  Hvis stoffet er pakket i tabletter, bør pakken være 30, 50, 100 og 200 stykker.

  Hvis du finner andre alternativer for emballasje eller vekt, så er det sannsynligvis en falsk.

  Hvordan polyfen fungerer for å rense kroppen

  La oss nå snakke litt om Polyphepane. Etter å ha tatt pillen, trer stoffet inn i mage-tarmkanalen, der det binder patogener eller restprodukter av deres skadelige aktivitet.

  Polyphane er ikke for ingenting kalt et universelt middel.

  Polyphane er mye brukt til å rense tarmene.

  I motsetning til andre stoffer som ligner i handling fjerner det fra kroppen alle slags giftstoffer:

  Dermed er dens detox evner ekstremt sterke.

  Med riktig bruk kan du kvitte deg med både kroniske giftige stoffer som utfører sin destruktive aktivitet sakte og ofte umerkelig og fra akutte tilstander.

  Utvidet liste over indikasjoner for bruk:

  1. Narkotikaforgiftning
  2. Intoxicering av kroppen med giftstoffer
  3. Forgiftning med tungmetallsalter
  4. ammoniakk
  5. alkohol
  6. Radioaktive isotoper
  7. bilirubin
  8. Allergena partikler

  Polyphepan håndterer perfekt ulike former for forgiftning

  Det er bemerkelsesverdig at Polyphepanum ikke forstyrrer metabolismen og går ikke inn i blodet.

  Etter å ha fullført sitt viktige arbeid, forblir han i tarmene sammen med de tilknyttede toksinene og etterlater ham på en naturlig dag uten å påvirke mage-tarmkanalen.

  Denne tilstanden legger til ytterligere verdi for stoffet.

  Deretter beskriver vi hvordan du tar Polyphepan for riktig og effektiv rensing av kroppen.

  Tips: Polyphepan hjelper også mennesker som lider av høyt kolesterolnivå. Vær oppmerksom på stoffet hvis du er kjent med dette problemet.

  Polyphane for rensing av kroppen - instruksjoner for bruk

  De terapeutiske effektene av dette legemidlet er ganske forskjellige: det har en enterosorbende effekt, antidiarrheal, avgiftning, antioksidant og lipidsenkende.

  Det kan tas som forebyggende middel og som medisin for akutte tilstander.

  For at stoffet skal ha den ønskede effekten, må du imidlertid vite bruksreglene.

  De avhenger av hvilket skjema du har kjøpt Polyphepan i pulver eller i tabletter.

  Hvis du skal gi stoffet til et barn, må du først konsultere en spesialist.

  Først bør du vurdere det første alternativet:

  1. Pulveret brukes kun som suspensjon.
  2. For forberedelsen trenger du en hel pakke pulver og et glass rent vann (ca. 50-100 ml).
  3. For riktig beregning av den daglige dosen av legemidlet, er det nødvendig å vite pasientens eksakte vekt. Hver kilo kroppsvekt krever fra 0,5 til 1 g Polyphepane - alt avhenger av dine mål. Ved akutt forgiftning, stopp ved øvre grense (1 g). Hvis stoffet brukes bare for rengjøring eller som forebyggende tiltak, bruk 0,5 g.
  4. Korrekt beregnet dose er delt inn i 3-4 doser. Eksperter anbefaler å bruke stoffet en time før måltider - så kvaliteten vil manifestere seg mer.
  5. Barn bør ta stoffet i gjennomsnittlig dosering. Et eksempel på klarhet: Spedbarn nok til en teskje av stoffet per dag. Fra ett år blir mengden økt med en teskje flere ganger om dagen, og så videre. Mer detaljerte instruksjoner bør fås fra en spesialist, da barnets organisme er et ganske spesifikt kunnskapsområde.
  6. Behandlingsforløpet med pulver Polifan overskrider normalt ikke 3-5 dager.

  Også dette stoffet brukes ofte i gynekologi.

  Legene bruker det imidlertid bare lokalt, da det er tilgjengelig i form av et pastalignende stoff for behandling av sykdommer i det urogenitale systemet hos kvinner.

  Vi vender nå til den andre bruksmetoden: i form av tabletter.

  Reglene for opptak er ikke veldig forskjellige, men fortsatt verdt å nevne:

  1. Den daglige dosen Polyphepane for voksne ligger i området 12-16 tabletter eller 4,8-6,4 g.
  2. For barn, nok og 10 tabletter per dag eller 3,7-4 g.
  3. Behandlingsforløpet for akutt forgiftning eller dysfunksjoner assosiert med forgiftning av kroppen er 3-7 dager, avhengig av egenskapene til sykdomsforløpet.
  4. Du kan slutte å drikke stoffet når avføringen er helt normal og symptomene på rusmidler forsvinner.

  Polyfenan har en tilleggsverdi for kroppen til en kvinne: Det hjelper å miste vekt, og dette er virkelig et brennende tema for mange kvinner.

  Råd: ta Polyphepan minst en time før du bruker andre legemidler, ellers kan effekten enkelt forsvinne. Hvis du gjennomgår langvarig behandling, for eksempel for kroniske patologier, må du også drikke kalsium eller spise mat som inneholder det.

  Leger anmeldelser om stoffet og kontraindikasjoner

  Stopplisten for Polyphepane er ganske kort, spesielt i sammenligning med andre lignende stoffer.

  Dette er en av de viktigste faktorene som forklarer populariteten til Polyphepan i det farmasøytiske markedet.

  Listen over kontraindikasjoner består av bare seks poeng:

  1. forstoppelse
  2. Individuell intoleranse mot stoffet
  3. diabetes mellitus
  4. Anacid gastritt
  5. Forverring av magesår
  6. Intestinal atony

  Det er bemerkelsesverdig at bare de to første punktene er absolutt kontraindikasjoner for bruk av polyfenan.

  I andre tilfeller bør du konsultere legen din, og det er mulig at stoffet også vil bli foreskrevet for deg, og ikke forbudt.

  Alt avhenger av sykdommens natur og kroppens egenskaper.

  Din hud vil endres også.

  Mange vil bli overrasket om graviditet ikke finnes i listen over kontraindikasjoner.

  Tross alt, kvinner som bærer et foster, er nesten alt umulig, og selv de fleste stoffene og enda mer.

  Imidlertid skader denne sorbenten ikke bare den fremtidige moren og hennes barn, men vil også gi et positivt bidrag. Med det kan du fjerne forgiftning effektivt og raskt.

  Samtidig påvirker Polyphepanum ikke slimhinnen i mage-tarmorganene og påvirker ikke stoffskiftet.

  Men det forbedrer fordøyelsen, bidrar til å produsere den såkalte kostfiberen, og forbedrer dermed intestinal motilitet.

  Rengjøring Polyphepan vil bidra til å kvitte seg med noen få ekstra pounds

  Anmeldelser av tarmrengjøring med polyfenan

  Nå for tilbakemelding. Effektiviteten av stoffet er bevist av leger.

  Folk som bryr seg om deres helse, gir et stort antall anmeldelser på tematiske fora, rengjøringen med Polyphepanum anbefales for alle.

  Den eneste "men": pulveret har ikke den hyggeligste smaken, den må være full i store mengder og fargen er ikke den mest appetittvekkende.

  På Internett kan du finne dette veldig "men" blant de negative vurderingene, men de forårsaker snarere et angrep av latter fra en fornuftig person.

  Og til slutt: Ikke glem regelmessig rengjøring minst 2-3 ganger i året, selv om du fører en sunn livsstil.

  Dette vil forbedre trivsel og forlenge ungdommen. Hold deg frisk og vær med Life Reactor!

  Enterosorbents Polyphepan

  - 3,5 kg om 3 dager. All nastiness nafig! Flott verktøy. Miste vekt og rens kroppen virkelig!

  Tidligere trengte jeg opp med aktivt kull, jeg hjalp, og jeg mistet vekten godt, men så stoppet jeg bare med å handle på meg. For dyrere adsorbenter - en dobbel holdning. Overalt annonserer dyrere produkter, med tvilsom effektivitet, mens naturlige analoger er mye mer effektive og billigere - (unntatt aktivert karbon, som for øyeblikket er den billigste). Men Polyphepan er 10 ganger mer effektiv enn kull, og resultatet vil ikke holde deg venter. Allerede etter første søknad er det lyst, noe muck er fjernet fra kroppen. Jeg ordner selv regelmessig faste dager på kefir og agurker med Polyphepanum, og fortaper raskt (raskt oppnådd). Den terapeutiske effekten er uvurderlig. Polyphane, for meg - det beste middel til å rense kroppen. Her skriver de det smak er som jord - Ja, dette er sant, selv om han av en eller annen grunn minnet meg om en smekt i oppløst form. Ganske tolerant drikke. Nasty smak er den minste ulempen av stoffet. Preparatet er pakket i papirposer, det er ikke veldig praktisk å åpne og tømme dette pulveret.

  Jeg tror mange kommer til nytte! Oppskriften for å håndtere en bakrus: Hvis det er tungt om morgenen, kan du ta Polyphepan (1 spsk, umiddelbart etter å ha drukket). Du kan ta en drink eller fortynne som du vil. + 2 tabletter av ravsyre. (Succinsyre under ingen omstendigheter... sovner ikke, det kan være søvnløshet) Gjenopprett på kort tid! Metodeffektivitet - 99%

  P / s Jeg anbefaler på det sterkeste, for rensing og miste vekt. Jeg ønsker deg alle skjønnhet, harmoni og lang ungdom!

  spiste hage land fra boksen

  Som en kronisk allergisk person har det lenge vært kjent med Polyphepanum. Og nok en gang overbevist om at du må drikke kurs i 2 uker flere ganger i året.
  Faktum er at jeg har en slik situasjon: For noen (ganske lang tid) kan jeg ikke holde fast i nesten alle dietter, og alt dette går uten konsekvenser, men på et tidspunkt (tilsynelatende akkumulerer alle byaki for mye) huden på hele kroppen det blir tørt, kløe, som jeg ikke vet at i ansiktet, underarmene og lårene, røde kviser kryper, som klør etter kontakt med vann, strammer huden og stikker - et mareritt.

  Deretter går jeg på en diett med stor viljestyrke og gir opp nesten alle de velsmakende tingene som kan provosere allergi, og begynner å drikke Polyphepan. I gjennomsnitt er 14 dager nok for min tilstand til å forbedre mye. Etter det holder jeg i omtrent to måneder til et lett kosthold, og i et halvt år lever jeg uten problemer.

  Jeg anser Polyphepan et utmerket middel for å hjelpe til med rusmidler og alle slags hudutslett, som er allergiske i naturen.

  En morsom hendelse skjedde her hos meg....) Da jeg kom for å besøke foreldrene mine, kjempet jeg igjen den. Hun klatret inn i skapet bak Polyphepan, det var en glassburk med hagejord. Jeg vet ikke hvorfor mamma satte landet der, men jeg er sikker på at dette er min frelser, skutt opp en full skje av svart og brun masse og sendte den inn i munnen min, nådde for et glass vann å drikke.
  Spytte en halv dag senere, jorden fikk det som trengte HDD

  5-10 ganger mer effektivt enn aktivert karbon (jeg gir bildeinstruksjoner).

  For en måned siden skjedde noe forferdelig til ansiktet mitt, enten en forårsforverring eller noe ukjent.

  Vanligvis er ansiktet mitt et upartisk bilde i form av spor av post-akne på kinnene, fargeløse støt på pannen og kinnbenet og 1-2 betennelser som må permanent maskeres av toner.

  Og så... Det ble verre. Panne i røde pimples, flere hypoderms, generelt hagl tårer. Jeg leser på dette nettstedet at polifan renser mage-tarmkanalen, så jeg trodde at jeg hadde noe å gjøre med mage-tarmkanalen, siden det fører til sjeldne flekker på pannen min.

  Polyphane forbrukes innen 2 uker, litt ikke i henhold til instruksjonene - en time før lunsj, en time før middag og før sengetid.

  Polyfenen min var i granuler, ikke i poser.

  Resultatet dukket opp i en uke.

  Jeg anbefaler deg, jeg tror det ikke blir verre))

  frelser (+ foto fortynnet)

  På jakt etter penger fra ufullkommenheter, leser jeg mye litteratur, vurderinger, meninger, fora.. Jeg leser at hvis akne på pannen, er det et problem med tarmene. Så du må fjerne. Fra begynnelsen med aktivert karbon, nådde sagen noen ganger 2-3 pakker per dag. Det hjalp ikke. Vel, eller det var ingen effekt. Er det at hudfarge forbedres. Videre er hvit kull en ubrukelig ting. Les mer Polysorb anmeldelse her. En eneste annonse uten virkning. http://xlebez.ru/content/ni-o-chem-71. Så begynte hun å velge mellom enterosgel og polyfen. Velg hva som er billigere. Prisen på apoteket er 36,6-111 rubler for 250g. Første gang knapt knust seg selv. Da ble jeg vant til det, begynte å spise med skjeer. I stedet for å spise om natten. Så for uken overtok jeg 4 pakker med 250gr i det vanlige apoteket for 87p. La merke til resultatet, men forstoppelse begynte. Først droppet hun et par kilo fordi hun spiste i stedet for middag, for det andre ble pannen hennes klar.. Men resultatet er nøyaktig på ansiktet som de sier. Nå en uke senere kjøpte jeg 3 flere bokser. Omtrent omtrent 100 gram i stedet for middag. Jeg vil anbefale å prøve, hvem leter etter en måte å rense tarmen. Billig sammenlignet med den samme ubrukelige polysorb som annonserer. Å smake du blir brukt fra andre gang.

  Vil redde livet, rense kroppen hvis du blir full, forgiftet, inhalert, overmålt... + 2 måter å ta

  Hvis du overdrevet drukket, forgiftet med mat, var det en overdose med medisiner, en sterk allergisk reaksjon på noe - Polyphepan vil redde deg.

  Dette verktøyet er ett kontinuerlig pluss, til tross for at det skal ta det, er det ikke praktisk eller velsmakende. Hvis du vil leve, vil du spise Polifepan med skjeer!

  Alle av oss noen ganger synd, forstyrrer alkoholpiller, oftest alle kostnader, men det skjer at det ikke er det.

  Jeg tok antibiotika i en uke, og neste dag bestemte mannen min og jeg å "bryte bort" [under dur @] - jeg drakk en halv flaske brennevin, med mat, sitron, om kvelden. Som en følge av dette ble jeg for første gang i mitt liv kalt ambulanse: Jeg ble kjedelig, vridd, smeltet. Temperaturen økte enormt. Jeg sa allerede farvel til livet. Alvorlig forgiftning, selv på bakgrunn av antibiotika.

  Hjalp Renidron, Borjomi og Polyphepan.

  Jeg hadde også en lignende sak: om morgenen og om ettermiddagen tok jeg Spazmalgon fra smerter i hodet mitt, og om kvelden dro jeg til bursdagsfest og "behandlet meg selv" til en liter øl. Tilsynelatende har pillene ennå ikke forlatt kroppen, det var en effekt, fra 3 liter. Hjalp Polyphepan.

  Jeg bryter ikke lenger med anbefalingene fra leger, ikke for ingenting at de sier at slike "feints" er skadelige for nyrene og leveren.

  Hvordan ta Polyphepan?

  Rør en spiseskje av produktet med et halvt glass vann, bland det raskt og drikk det også raskt til pulveret har slått seg til bunnen.

  Eller du kan hælde en teskje pulver, legg i munnen, ta en slurk med vann, bland den i munnen, drikk den, og gjenta det samme ved å spise den andre skjeen.

  Hva skal du smake på Polifan?

  Cool-kull-land og furu. Ikke bitter, ikke sur, ikke stinkende, ubehagelig bare på grunn av den jordiske, våte klumpete konsistensen.

Flere Artikler Om Typer Acne