Hvis din drøm er sunn og attraktiv hud, så kan polyfen for akne være en stor hjelp i implementeringen. Dette preparatet, laget på grunnlag av slike polymerer av naturlig opprinnelse, som lignin og hydrocellulose, er, som bjørketar-akne, et middel for effektiv rensing av menneskekroppen. Imidlertid bør behandling med Polyphepane bare startes etter samråd med en spesialist.

Prinsipper for eksponering for polyfan på huden

Ofte årsaken til et slikt ubehagelig fenomen som akne, blir usunnt kosthold og som en konsekvens et brudd på tarmene og stoffskiftet generelt. Polyphane fungerer som en svært effektiv sorbent og bidrar til å rense kroppen av giftstoffer og slagger, og normaliserer dermed arbeidet. Når akkumulert i kroppen av skadelige stoffer er avledet fra det, begynner alle organsystemene å fungere fullt ut. Resultatet av denne rensingen er ikke bare normaliseringen av pasientens generelle tilstand og velvære, men også forbedringen av hans utseende, inkludert tilstanden til huden til venstre og høyre kinn.

En metode for å anvende polyfenan mot akne. Bivirkninger

Polyphane mot akne bør brukes kurs, som kan være fra en til flere uker. Varigheten av å ta stoffet avhenger av anbefalingene fra legen, som kan være forskjellig i hver enkelt situasjon. For å oppnå ønsket resultat, bør Polyphane konsumeres muntlig en spiseskje 3-4 ganger om dagen. Dette bør gjøres umiddelbart før hvert måltid. Hvis kostholdet ditt ikke er vanlig, slår du inn stoffinntaket 4 ganger, slik at intervallene mellom dem er omtrent det samme (minst en time). Pulveret skal fortynnes i en liten mengde rent vann og full.

Bruk av polyfepan med andre legemidler kan være farlig for helsen din, så før du kombinerer aknebehandling med andre behandlingsformer, må du kontakte legen din.

I noen tilfeller kan behandling med polyfenan forårsake bivirkninger som generell svakhet, kraftig følelse og avføring. I tilfelle slike symptomer, bør du straks avslutte behandlingsforløpet og om mulig konsultere lege.
I tilfelle nøyaktig overensstemmelse med alle anbefalinger for mottak, samt anbefalingene fra legen din, kan Polyphepan raskt lindre deg av akne og gi huden din skjønnhet og et sunt utseende.

Vil Polifan hjelpe acne?

Ren hud er nøkkelen til attraktivitet. Men hva å gjøre hvis et ansikt uten utslett for mange mennesker forblir bare en drøm? Det skjer at det er umulig å bli kvitt akne i mange år, ulike metoder og midler brukes, men de gir ikke det etterlengtede resultatet. Ofte er problemet med utslett et brudd på fordøyelseskanalen, forekomsten av slagg i kroppen, forfallsprodukter - alt dette vil sikkert påvirke tilstanden til huden ved utseendet av akne.

Problemet med utslett er også ofte forbundet med matallergier, når det etter å spise bestemte matvarer, fett eller salt, oppstår akne. Et slikt begrep som "matallergi" skal imidlertid brukes med forsiktighet, særlig siden årsaken til betennelse ligger i det høye innholdet av giftige stoffer i menneskekroppen som er vanskelig å fjerne. I dette tilfellet kommer sorbenter til redning, som effektivt renser kroppen, og bidrar til å eliminere akne.

I alle fall, en integrert tilnærming til behandling. Inflammasjon av huden forsvinner bare ikke, du vil etablere årsaken til sykdommen, og ikke å takle eliminering av symptomer. I kampen mot utslett krever:

 1. redusere talgproduksjonen;
 2. rene porer;
 3. kurere betennelsesprosessen.

Til narkotika, som regel, benyttet allerede i forsømte tilfeller når ingen kosmetiske produkter gir et synlig resultat. Men bruk av medisiner bør utføres i forbindelse med tørking og antimikrobielle midler, siden det er nødvendig å påvirke årsaken til betennelse fra innsiden og utsiden.

Nødvendige forberedelser

Med tanke på at det kan være flere grunner til utseendet på utslett, er derfor ulike typer behandlinger foreskrevet. I tillegg til salver kan kosmetikk foreskrives spesielle stoffer med antibakterielle og antiprotozoiske effekter.

Hvis utslett på huden er forbundet med tickens vitale aktivitet, foreskrives spesielle preparater som ødelegger arten av de enkleste organismer.

Hvis vi snakker om å rense kroppen, kan ulike legemidler brukes som har et bredt spekter av handling, som er rettet mot å styrke immunsystemet, fjerne inflammatoriske prosesser. I denne forbindelse er polyphepanum uunnværlig. Mange pasienter hevder at etter å ha tatt stoffet, forbedrer huden tilstanden. Men det bør tas hensyn til at for å oppnå den beste effekten, bør man ta et kompleks av vitaminer med sink, mineralkomponenter, holde seg til en diett, bruke mer vann, siden avføring er mulig.

Hvordan virker stoffet?

Polyphepanum tilhører gruppen av intestinale sorbenter, som har egenskapene til bindende giftige stoffer som fører til forgiftning av kroppen, inn i mage-tarmkanalen. Tilstedeværelsen av nedbrytningsprodukter i kroppen kan påvirke tilstanden til huden og forårsake akne av varierende alvorlighetsgrad. Polyfen kan du fjerne giftstoffer fra kroppen naturlig for en dag.

Legemidlet kan fjernes fra kroppen:

 • nedbrytningsprodukter;
 • patogene organismer;
 • salt;
 • giftige stoffer;
 • alkohol;
 • ammoniakk;
 • radioaktive stoffer.

Det er viktig å huske på at Polyphepanum forblir helt i tarmen og ikke absorberes i blodet.

Imidlertid er det ingen bevis på at utseendet på akne er direkte relatert til brudd på mage-tarmkanalen, dette er bare en av manifestasjonene. Men stoffet kan ha en positiv effekt på eliminering av lesjoner. Selvfølgelig kan å ta polyfenan være en av metodene i komplisert behandling, fordi hvis du ikke vurderer kostholdet ditt, så kan du ikke forvente at det å ta stoffet, vil straks avlaste utslett. Polyfen kan brukes som et middel for å rense kroppen og bli kvitt toksiner, men bruk av fettete kaloriholdige matvarer kan eliminere den tilsynelatende effekten av stoffet.

Er det noen kontraindikasjoner?

Polyphepanum kan redusere den medisinske effekten på kroppen av bestemte stoffer, så det bør tas en time før du tar de foreskrevne legemidlene. Det anbefales ikke å bruke stoffet for personer med:

 • magesårssykdom;
 • diabetes;
 • anacid gastritis;
 • avhengighet av forstoppelse;
 • intoleranse mot stoffet.

Det bør tas hensyn til et annet viktig faktum: når du tar Polyphepan er det nødvendig å bruke vitaminer og spesielt kalsium.

Akne isotreksin er et annet middel som leger liker å foreskrive.

Hva er fordelene med andre stoffer Adapalen har i denne artikkelen.

Instruksjoner for bruk av stoffet

Polyfen er tilgjengelig i ulike former, slik at betingelsene for mottak er varierte.

Pulver - 1 pose fortynnet i ½ glass vann, den resulterende sammensetningen er full. Du kan bruke tørrpulver, men du må definitivt drikke det med samme mengde vann. Doseringen av stoffet avhenger av pasientens vekt. I gjennomsnitt skal en til 5 kg kroppsvekt brukes fra 0,5 til 1 g pulver, basert på alvorlighetsgraden av patologien. For en person som veier 60 kg, uten alvorlige komplikasjoner, vil det bli påkrevet 30 gram medikamentet (60 kg * 0,5 g) med alvorlige former - 60 g (60 kg * 1 g). Det vil si at den daglige dosen av Polyphepane beregnes individuelt. For enkelhets skyld er den daglige dosen delt inn i 3-4 doser.

Viktig: Legemidlet bør forbrukes en time før måltider og en time før du tar andre stoffer for å unngå å redusere den medisinske effekten.

Hvis det er en patologi, så er behandlingsforløpet i opptil 5 dager, med allergiske og kroniske sykdommer, kan behandlingen vare opptil 2 uker.

Tabletter - brukes til oral administrering en time før måltider. Dosen av legemidlet er fra 4,8 til 6,4 gram, som er fra 12 til 16 tabletter. I den akutte sykdomsformen bør behandlingen med legemidlet fortsette i opptil 7 dager, basert på hastigheten der et positivt resultat fremkommer og avføringen normaliseres. Du kan slutte å ta piller etter forsvunnet symptomer på rus og normalisering av avføring.

Kroniske patologier behandles med kurs på 10 dager, med intervaller på 10 dager. Det bør tas i betraktning at langvarig bruk av stoffet nødvendigvis skal ledsages av inntak av vitaminer og kalsium.

Bekjempe akne med polifepana

Rene hud uten utslett ser alltid attraktivt ut. Men for noen mennesker forblir en person uten akne en umulig drøm. Mange prøver å bli kvitt dem i årevis. Imidlertid ligger problemet noen ganger i brudd på mage-tarmkanalen og slaggingen av kroppen. I slike tilfeller kan du hjelpe sorbenter, spesielt Polyphepan. Men det er nødvendig å vite hvordan dette resultatet oppnås, hva er reglene for å ta stoffet, og om det er noen begrensninger for å ta det.

Prinsippet om stoffet

Polypefan refererer til intestinale sorbenter som binder giftige stoffer som har forskjellig opprinnelse. De forgifter kroppen, er i mage-tarmkanalen. Overflaten i mage-tarmkanalen i forfallsprodukter fremkaller forekomsten av akne på huden, med forskjellig lokalisering og alvorlighetsgrad. Polyphane hjelper med å bli kvitt akne ved å binde giftstoffer og fjerne dem fra kroppen naturlig i løpet av dagen.

Legemidlet har en høy bindingsevne:

 • patogener og deres henfallsprodukter;
 • narkotika;
 • tungmetallsalter;
 • giftstoff;
 • alkohol;
 • ammoniakk;
 • bilirubin;
 • urea;
 • kolesterol;
 • radioaktive isotoper.

Samtidig absorberes ikke Polyphepanum i blodet, men forblir helt i tarmen.

Til tross for at utslett på huden ikke er direkte relatert til patogenen i mage-tarmkanalen, men bare er en ekstern manifestasjon av den, har Polifan en positiv effekt på behandlingen av akne. Selvfølgelig er å ta stoffet bare en av metodene i kompleks behandling, og hvis du ikke forandrer kostholdet, bør du ikke stole utelukkende på dette stoffet. Polyphane er et utmerket hjelpemiddel for å rense kroppen og eliminere giftstoffer, men overdreven forbruk av søte, kalorier, stekt mat kan redusere til ingen av de positive egenskapene til stoffet.

Kontraindikasjoner til bruk

På grunn av at Polyphepan kan ha innvirkning på arbeidet med narkotika, og redusere effektiviteten, er det nødvendig å ta det innen en time før du tar medisiner. Ikke bruk stoffet til personer som lider av:

 • magesårssykdom;
 • forstoppelse,
 • diabetes;
 • anacid gastritis;
 • individuell intoleranse mot stoffet.

Det er en annen begrensning - med langvarig bruk av stoffet bør ta vare på ekstra inntak av vitaminer og kalsium. Dette problemet kan løses ved å ta multivitaminkomplekser.

På grunn av det faktum at Polyphepane er en polymer av naturlig opprinnelse, produsert av tre av nåletrær gjennom den dype behandlingen, er den tillatt for bruk av barn og gravide. Ingen tilfeller av overdose er identifisert.

Frigivelsesskjema og metode for bruk

Polyphane tilgjengelig i pulver og pille form. Ta stoffet for en og en halv time før måltider og ta andre medisiner. Beregningen av doseringen er basert på pasientens kroppsvekt. For 1 kg av menneskelig vekt er det nødvendig å ta 0,5-1 gram pulver, etter å ha blandet det tidligere i 50-100 ml vann. Du kan ikke røre i vann, men først svelg pulveret, og drikk det først med vann. Beregnet dose bør deles inn i 3-4 doser per dag.

For å bli kvitt akne, tas Polifepan i 10-14 dager, så en pause i 10 dager. Svar fra respondentene sier at stoffet er ubehagelig for smaken og utseendet, men mange noterer seg også at du raskt kan bli vant til dette, spesielt med tanke på den positive effekten av å ta stoffet. I tillegg er stoffet betydelig lavere i forhold til andre sorbenter.

Pasientanmeldelser

Blant vurderinger av pasienter kan bli funnet både entusiastisk og negativ. Negative vurderinger er basert på følgende faktorer:

 • forekomsten av akne er ikke forårsaket av problemer i mage-tarmkanalen;
 • avvisning av utseendet og smaken av stoffet;
 • idiosyncrasy midler.

Her er typiske eksempler på slike negative vurderinger.

Anastasia, 22 år

"Vi ble rådet til å drikke i løpet av 10 dager. Men jeg tok det bare en gang, vel, jeg kan ikke drikke noe som ser ut som smuss. "

Elena, 19 år gammel

"Hun begynte å ta Polyphepane (rådet av moren), hun rengjør regelmessig kroppen hennes. Min akne på ryggen og ansiktet mitt var liten, og på den tredje dagen av inntaket begynte mer å vises. Tilsynelatende passer han ikke til meg. "

Positiv tilbakemelding indikerer en forbedring i hele organismenes arbeid.

Nadezhda, 24 år gammel

"Jeg begynte å ta Polyphepan å gå ned i vekt. Det var ikke mulig å gå ned i vekt, men akne forsvant hver eneste. På samme tid dukket opp munterhet, jeg føler meg mye bedre. Det viktigste er at stoffet er ufarlig og hjelper. "

Hvis du bestemmer deg for å ta Polyphepan som et middel for akne, bør du først finne ut årsaken til utseendet. Hvis utslett ikke ble vist på grunn av brudd på mage-tarmkanalen, men for eksempel på grunn av en økning i androgener, er det lite sannsynlig å hjelpe deg. Hvis de oppsto som en manifestasjon av forgiftning av kroppen med giftstoffer, kan stoffet ha en positiv effekt og redde deg fra dem.

Polyfenan for akne

Det er mange forskjellige faktorer som kan føre til forverring av huden og fremfor alt akne i ansikt og kropp. Svært ofte er betennelser direkte relatert til fordøyelsessykdommer.

Når store mengder skadelige, for eksempel stekt, krydret, søt mat går inn i kroppen, kan stoffskiftet bli forstyrret. Toksiner, som ikke lenger utelukkes fra organene, forgifter menneskekroppen, og dette påvirker både alminnelig velvære og hudtilstand direkte.

Å fjerne kroppen av giftstoffer kan være ved hjelp av stoffer med en adsorberende effekt. En av disse er en rimelig og effektiv måte - Polyphepan.

Hjelper akne?

Polyfen fra akne vil hjelpe i tilfelle at årsaken til forekomsten deres er nettopp forgiftningen av kroppen. Men i alle fall vil verktøyet være nyttig. Selv om det ikke kan vesentlig påvirke tilstanden til epidermis, vil helsetilstanden bli bedre.

Legemidlet har følgende egenskaper:

 • fjerner giftstoffer;
 • normaliserer arbeidet i fordøyelseskanaler;
 • gjenoppretter mikrofloraen.

Legemidlet bidrar til å kvitte seg ikke bare med patogene bakterier og deres metabolske produkter, men også fra andre stoffer som er skadelige for kroppen, for eksempel alkohol, tungmetaller, giftstoffer.

Polyphepan selv er laget av naturlige ingredienser. Aktiv aktiv ingrediens - hydrolysert lignin. Men før bruk er det tilrådelig å konsultere en lege, da noen medisiner har sukrose og laktose, som er kontraindisert for enkeltpersoner.

Det finnes tre former for utgivelse: pulver (smakløs og luktfri, brun), granulat (mørk brun, uregelmessig form) og tabletter (av en lignende nyanse i en blister rundt).

Du kan ta polyphepane for akne i alle aldre, selv som en tenåring.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Ernæring og tilstanden i fordøyelsesorganene påvirker nesten alltid tilstanden til huden. Og når akne vises på ansiktet eller kroppen, er det første du må ta hensyn til, bare mat.

Produsenten indikerer ikke akne som indikasjon på bruk av Polyphepan. Instruksjonen inneholder slike stillinger som:

 • forgiftning av noen form
 • forstyrrelser i fordøyelsessystemet;
 • ulike allergiske reaksjoner, etc.

Imidlertid er det nødvendig å vurdere akne akkurat som et tegn på bare beruselse, siden skadelige stoffer ikke er naturlig eliminert fra kroppen, som påvirker hudtilstanden.

Blant kontraindikasjonene inkluderer:

 • individuell intoleranse mot stoffet;
 • Forverring av gastrit og magesårssykdom;
 • intestinal atony;
 • diabetes mellitus (kontraindikasjon for å ta granulater, da de inneholder sukrose);
 • laktoseintoleranse (kontraindikasjon for tabletter på grunn av laktose i deres sammensetning).

Handling på huden

Legemidlet har en kompleks rensende effekt på kroppen, men det er bare en adjuvans, ikke en medisin. Det vil si at hvis det er noen sykdommer i de indre organer, bør behandlingen utføres separat ved å konsultere en lege.

Hvis vi snakker om hvordan mottak av Polyphepane påvirker huden, kan vi merke følgende punkter.

 • For det første er det en normalisering av talgproduksjon, det overdrevne fettinnholdet i dermis er redusert. Dette reduserer dannelsen av sorte prikker.
 • For det andre kan patogene bakterier som kan forårsake akne fjernes fra kroppen, slik at antall betennelser begynner å synke.
 • For det tredje er det generelle utseendet på ansiktet også bedre. Fargen blir ferskere, puffiness og sløvhet forsvinner.

Akne behandling med polyphepane må ledsages av andre tiltak for å bekjempe hudproblemer, for eksempel: justere næring, drikke nok væsker, unngå dårlige vaner. Ellers vil effekten av legemidlet være kortvarig, ikke forlenget, og alle betennelser kommer tilbake om noen uker.

Metode for bruk

Avhengig av form for frigjøring vil dosen av stoffet for voksne være forskjellig:

 • tabletter - gjennomsnittlig dose på 12 stk per dag;
 • pulver og granulat - mengden beregnes i henhold til skjemaet på 0,5 gram pr. kilo vekt.

Den resulterende dosen skal deles inn i 4 doser, intervallet mellom som ikke skal være mindre enn en time. Det er best å ta polyfenan før måltider. Pulver og granulat skal forfortynnes i et halvt glass kokt vann ved romtemperatur.

Gjennomsnittlig behandlingstid er 7 dager, du kan øke kurset til to uker, men du må begynne å ta kalsium, samt vitamin D og E, for å kompensere for tapet, som oppstår når du tar sorbenter.

Det er mulighet for re-kurs av polyphepane. Men de kan utføres ikke tidligere enn to uker etter slutten av den forrige.

Tallrike anmeldelser av Polyphepane for akne indikerer følgende positive aspekter av stoffet:

 • dets tilgjengelighet (prisen er ca 70 rubler);
 • Raskt resultat (forbedring er notert innen 2-3 dager etter start av opptak);
 • sikkerhet (kan gis til og med til barn);
 • et bredt spekter av handlinger (fjerner fra kroppen mange stoffer som forgifter det);
 • bidrar ofte til utbruddet av vekttap.

anmeldelser

Polyphane er en organisk sorbent som hjelper til med å fjerne ulike skadelige stoffer fra kroppen. Denne prosessen har nesten alltid en positiv effekt på huden. Akne er svært ofte et resultat av slagg av kroppen eller funksjonsfeil i fordøyelsessystemet, slik at å bli kvitt toksiner fører uunngåelig til rensing av epidermis.

Polyphane mot akne

Farmasøytisk stoff "Polyphepan" for akne er anbefalt å bruke i den komplekse behandlingen når det er nødvendig å eliminere årsaken til utslett fra innsiden. Akne i ansiktet er ofte en ekstern manifestasjon av interne problemer, for eksempel forstyrrelser i mage-tarmkanalen, slagg av kroppen, matallergi, når kviser ser ut på huden etter at maten er spist, salt eller fettete. Deretter kommer til hjelp av sorbenter som effektivt kan rense kroppen og dermed fjerne de betente støtene på huden. Og den mest effektive medisinen, mange anser "Polyphepan".

Sammensetning og prinsipp for drift

Polyphane - et legemiddel til oral administrering inneholder et aktivt stoff som hydrolytisk lignin. Denne komponenten av legemidlet har en høy absorberende egenskap og evnen til å normalisere mange fysiologiske prosesser, og bidrar også til ødeleggelse og nøytralisering av forskjellige toksiske stoffer. Etter den aksepterte delen av legemidlet er dets komponenter umiddelbart forbundet med sykdomsmidler eller deres metabolske produkter.

Polyfenen selv eliminerer toksiner i sin struktur, den absorberes ikke inn i blodet, og sedimentering i tarmen elimineres sammen med adsorberte giftige elementer innen 24 timer. Sorbenten påvirker kroppens giftige stoffer som faller inn i fordøyelseskanalen, noe som kan påvirke tilstanden til huden og forårsake akne av varierende alvorlighetsgrad.

Hvis utslett på huden ikke er forbundet med fordøyelsessystemet, bør du ikke stole på effektiviteten av "Polyphepan".

vitnesbyrd

I følge instruksjonene anbefales det å ta Polyphepan for pasienter som har blitt identifisert følgende patologier:

 • Sykdommer i fordøyelseskanalen av ulike etiologier av akutt og kronisk natur, inkludert:
  • kolitt;
  • struma;
  • diaré;
  • pankreatitt.
 • Allergiske sykdommer, som inkluderer:
  • allergier utløst ved å ta visse medisiner;
  • angioødem;
  • allergisk bronkitt;
  • "Kraftig puste";
  • betennelse i huden og slimhinner av allergisk art.
 • Infeksiøs patologi i mage og tarm.
 • Forringet leverfunksjon, nyrepreeklampsi og andre akutte plager, ledsaget av forgiftning.
 • Alkoholforgiftning.
 • Inflammatoriske komplikasjoner etter kirurgi.
 • Metabolske sykdommer, fedme.
Terapi er kompleks, derfor er det nødvendig med næringsinnstilling.

Ofte foreskrevet "Polyphepan" fra kviser på ansiktet. Men det bør brukes sammen med andre legemidler beregnet for ekstern behandling av problemområder av dermis. Og for at "Polyphepane" -behandlingen av akne skal være så effektiv som mulig, er det nødvendig å korrigere dietten, nekte fete, stekte matvarer, regelmessig rense ansiktet og behandle tidsmessig fordøyelsessystemets patologi.

Hvordan ta?

Siden doseringsformene av "Polyphepane" er varierte, vil administreringsbetingelsene også variere. Hvis det er et pulver, vil det være nødvendig å fortynne 1 sachet med medisiner i 100 ml vann og drikke. Dosen er foreskrevet avhengig av pasientens vekt og alvorlighetsgraden av den patologiske tilstanden må derfor beregnes individuelt. Ta medisinen bør være 60 minutter før måltidet og en time før du tar noen farmasøytiske stoffer, siden sorbenten kan redusere sin medisinske effekt. Behandlingen tar vanligvis fra 5 dager til 2 uker. I tabletter anbefales "Polyphepan" å bruke 12-16 deler per dag i løpet av uken. Hvis huden har blitt renere før og nye utslett ikke lenger vises, er det mulig å ikke fortsette behandlingen med en sorbent, og bare etterlater kosmetiske produkter til ekstern bruk.

Raskt bli kvitt akne i ansiktet vil hjelpe rensemaske, hvor en av ingrediensene er "Polyphepan". For forberedelsen vil det trenge:

Sukker og løkblanding er igjen på huden i omtrent en tredjedel av en time.

 1. Mål ut 2 ss. l. sorbentpulver.
 2. Legg til 1 ts. sukker og revet løk.
 3. Bland ingrediensene til en jevn konsistens.
 4. Påfør masken på huden og skyll med vann etter 20 minutter.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Kontraindikasjoner og negative effekter

Du kan ikke bruke akne "Polyphepan" til personer med overfølsomhet overfor bestanddelene eller en allergisk reaksjon på sorbenten. Spesiell forsiktighet bør tas ved behandling av akne med medisinen i spørsmålet til personer som lider av forstoppelse, anacid gastritt, gastrointestinalt sår og diabetes. I noen tilfeller kan det oppstå bakgrunn av inntaket av "Polyphepane", hypokalcemi, allergier og vanskeligheter med avføring. Når du ser eventuelle uønskede hendelser, må medisinen stoppe.

Gjennomgang: Medisinsk enterosorbent "Polyphepan" - Pulver til oral administrasjon - Effektiv polyphenol sorbent vil hjelpe til med forgiftning, rense kroppen av giftstoffer og ansikts acne

I dag vil jeg dele min erfaring med å bruke et fantastisk universelt middel, naturlig enterosorbent - stoffet Polyphepan. Jeg har brukt det i svært lang tid, og i min anmeldelse vil jeg fortelle deg om de fordelaktige egenskapene og de mange måtene å bruke dette stoffet på.

Polyfen er tilgjengelig i form av pulver og tabletter, jeg kjøper vanligvis det i pulver, selv om smaken fra det ikke er veldig hyggelig (mer om det senere), men i dette skjemaet virker stoffet raskere. Nå i mitt hjem ligger førstehjelpsutstyr som en pose med Polyphepana som veier 100 gram, pakket i en pappkasse.

Innsiden er pulveret mørkbrunt, nesten svart, som ligner jord i utseende.

Det oppløses ikke i vann, settes på bunnen av glasset et par minutter etter blanding.

Lukten minder litt av jorden, det smaker også, noe mellom en bakken og kritt. Hvis en voksen er i stand til å overvinne den ubehagelige smaken av dette stoffet, så med barn (og de kan bli gitt Polifan etter 1 år), er situasjonen mer komplisert. Barnet mitt, som er nesten 2 år, nekter kategorisk å spise et nyttig "lite land" eller drikke et stoff fortynnet med vann.

Hva er dette stoffet så interessant?

Og Polyphepan består av hydrolytisk lignin, dette stoffet er en naturlig polymer som er en del av celleveggene av planter, det meste av det finnes i nåletall. Når rotting og nedbrytning av trær nedbrytes lignin og humus produseres - organisk materiale som er en del av jorda. Det er derfor stoffet Polyphepan som består av hydrolytisk lignin, ligner på jorden.

Men lignin er oppnådd for produksjon av Polyphepane på ingen måte fra humus eller rotte trær, men hydrolytisk lignin er avfallet igjen etter behandling av cellulose, som deretter blir renset for urenheter og tørket.

Hovedegenskapen til hydrolytisk lignin er å absorbere, absorbere alle de skadelige stoffene og fjerne dem fra kroppen.

Polyphepanum er foreskrevet som et supplement til behandlingen av så mange alvorlige sykdommer, og jeg vil fortelle på grunnlag av min personlige erfaring hvordan jeg bruker dette legemidlet meg selv.

1. Forskjellige forgiftninger etter å ha spist dårlig kvalitet eller uforenlig med hverandre mat og deres konsekvenser - kvalme og diaré.

Jeg sprer en spiseskje Polyphepanel i et halvt glass kokt vann - et positivt resultat er allerede synlig i en time - kvalme går bort, alt blir bedre også i magen min.

2. Alkoholforgiftning og bakrus.

Nesten med alle, skjedde det sannsynligvis - de siktet gjennom alkohol i et godt selskap, og om morgenen ville hodet sprekke. Og her hjelper Polyphepan, drikker en spiseskje av stoffet, og innen en time vil det samle alle giftstoffer fra tarmene, og det blir mye lettere for deg.

Jeg har ingen allergier til noe, men søsteren min gliser ut på noen produkter. Hun anbefalte henne å drikke Polifepan - det hjalp, fordi det absorberer ikke bare giftstoffer fra tarmene, men også allergener, det bør tas 3 uker om dagen for en spiseskje.

4. Akne og rense kroppen av giftstoffer.

Polyfenan absorberer alle slaggene fra kroppen - og akne er oftest et resultat av "forurensning" av kroppen med giftstoffer. For å rense kroppen og dermed rydde ansiktets hud, må du drikke Polyphepan kurs, 3 ganger om dagen, i løpet av uken, akkurat som du ville med allergi. De sier at på denne måten kan du også gå ned i vekt, men jeg merket ikke det selv, og jeg trenger ikke å gå ned i vekt, men huden ble virkelig bedre, små kviser og utslett forsvunnet.

Som alle legemidler har Polifepan også bivirkninger - disse er allergiske reaksjoner, forstoppelse, og hvis du tar dette stoffet for lenge, kan stoffskiftet bli forstyrret, og ikke bare skadelige giftstoffer vil bli frigjort fra kroppen, men også nyttige vitaminer og mineraler.

Polyphepanelens holdbarhet er 2 år fra fremstillingsdatoen, jeg ble rådet til å holde det i kjøleskapet på apotek.

Jeg kan trygt anbefale Polyphepan, siden effektiviteten har blitt testet av meg mer enn et dusin ganger. Fungerer raskt og er mye bedre enn aktivert karbon. Legemidlet er forresten billig, sist jeg kjøpte en pose til 80 rubler.

Polyphepan Anmeldelser

Frigivelsesform: Granuler, pasta, pulver, tabletter

Analoger Polyphepan

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 117 rubler. Analog dyrere på 44 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 129 rubler. Analog er dyrere med 56 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 183 rubler. Analog er dyrere på 110 rubler

Instruksjoner for bruk til Polyphepan

 • Feature:
 • FarmGruppa:
 • Farmasøytisk virkning:
 • farmakokinetikk:
 • indikasjoner:
 • Kontra:
 • dosering:
 • Bivirkninger:
 • interaksjon:
 • Spesielle instruksjoner:
Karakteristisk: Form for utgivelse, sammensetning og emballasje
Polyfepan pulver til oral administrering
1 pakke:
- hydrolyseret lignin 10 g, 50 g, 100 g eller 250 g
Farmgroup: enterosorbing agent.
Farmasøytisk virkning: Legemidlet har en høy sorbsjonsaktivitet og ikke-spesifikk detoksifiseringseffekt.
I lumen i mage-tarmkanalen binder og fjerner Polifepan patogene bakterier og bakterielle toksiner, stoffer, giftstoffer, tungmetallsalter, alkohol og allergener fra kroppen. Legemidlet absorberer også et overskudd av visse metabolske produkter, inkludert bilirubin, kolesterol, urea, metabolitter som er ansvarlige for utviklingen av endogen toksisose. Polyfenan er giftfri, ikke absorbert, helt fjernet fra tarmen innen 24 timer.
Farmakokinetikk: Utskilt gjennom tarmen uendret.
Indikasjoner: - Som et avgiftningsmiddel for eksogen og endogen toksisose av forskjellig opprinnelse;
- For førstehjelp ved akutt forgiftning med rusmidler, alkaloider, tungmetallsalter, alkohol og andre giftstoffer;
- ved kompleks behandling av mat-toksikosinfeksjoner, salmonellose, dysenteri, dysbakteriose, dyspepsi, samt purulent-inflammatoriske sykdommer ledsaget av forgiftning;
- med lever- og nyresvikt
- i strid med lipidmetabolismen (aterosklerose, fedme);
- stoffet Polyphepan kan brukes til å behandle mat og narkotikaallergier;
- brukes til utskillelse av xenobiotika.
Kontraindikasjoner: - individuell intoleranse mot stoffet Polyphepan;
Det er uønsket å bruke stoffet for:
- Forverring av magesår og duodenalt sår
- intestinal atoni
- Anacid gastritt.
Dosering: Polyfenan tas oralt i en time før måltider og andre medisiner, omrøres i 50-100 ml vann eller klemmes med vann. Dosen av legemidlet avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen og er 0,5-1,0 g / kg kroppsvekt / dag. i 3-4 mottakelser.
Gjennomsnittlige doser: for spedbarn - 0,5-1 teskje Polyphepane; Fra 1 til 7 år gammel - 1 dessert skje. fra 7 år og eldre, samt voksne - 1 spiseskje per mottak 3-4 ganger per dag.
Varigheten av behandlingen for akutte tilstander i 3-5 dager, med allergiske sykdommer og kronisk forgiftning - opptil 14 dager.
Gjentatte behandlinger etter 2 uker.
Bivirkning: I sjeldne tilfeller, allergiske reaksjoner, forstoppelse.
Langvarig bruk av enterosorbent (mer enn 20 dager) kan føre til nedsatt absorpsjon av vitaminer, kalsium, og derfor anbefales det profylaktisk administrering av multivitaminer og kalsiumpreparater.
Interaksjon: Det er mulig å redusere terapeutisk effekt av enkelte samtidig inntatte legemidler.
Spesielle instruksjoner: Intervallet mellom bruk av andre legemidler. Legemidlet bør være minst 1 time. Langsiktig bruk kombineres med innføring av vitaminer B, K, D, E og medikamenter Ca2 +.

Anmelder: Vlada (nøytral gjennomgang)

Effekten, som fra vanlig kull, og til og med en sterk forstoppelse mottatt

Ulemper: Det hjelper langt fra umiddelbart, forårsaket forstoppelse, fjernet ikke kvalme

Etter nyttår måtte jeg bruke den fordi jeg ble forgiftet av den foreldede Olivier. Forble misfornøyd, men tapte litt penger. Men ærlig, aktivert karbon og Polyphepan er omtrent det samme i effektivitet, bare kull er enda billigere. Både i farge og smak, forresten, er de også veldig like, bare Polyphepan er som knust kull i konsistens. Oppløs det i vann virker ikke, jeg legger bare en skje i munnen min og vasker med et glass vann. Og Gud forbyr, å ta pusten samtidig - dette fine pulveret går lett bort i luftveiene, så du hoster akkurat slik. Så det jeg fikk forgiftet, skjønte jeg så snart magen min begynte å hylle og hylte, og etter et par timer virket alt diaré. Slektninger løp til apoteket, brakt. Vel, jeg drakk en spiseskje 4 ganger om dagen og ventet på effekten. Han kom ikke snart - diaré bare etter 2 dager passert. På den første dagen var det sterk, om kvelden var det bare litt svekket. Jeg oppkastet like dårlig, vomited et par ganger, selv etter 3 dager var jeg syk, følte meg ikke noe spesielt i denne forbindelse. Det ble sagt at Polyphepan raskt kunne løse problemene, men nei - jeg pleide å ta det med kull før, jeg måtte ta samme tid. Og da diaréen stoppet, la jeg merke til at jeg hadde forferdelige gasser og ingen hevelse. Og så en annen 5 dager led av en forferdelig forstoppelse, som selv Duphalac ikke tok. Fra kull, forresten, var dette ikke. Når effekten er den samme, hva er poenget med å bruke mer, og til og med få forstoppelse i tillegg?

Anmelder: Agnessa (positiv anmeldelse)

Fra dysbiose hjelper. men det er best å kombinere med bifidobakterier

Fordeler: Billig, effektivt eliminerer dysbakterier, ingen bivirkninger.

Ulemper: Effekten kommer ikke umiddelbart

Jeg drakk antibiotika, så du og dysbacteriosis - diaré, forferdelige lyder, flatulens og bøyning. Dysbacteriosis er når forholdet mellom skadelige og fordelaktige bakterier endrer seg mot overordnet av sistnevnte. Men Polyphepan bare dem, og deres avfallsprodukter eliminerer. Bare nå er det ikke nødvendig å vente på en rask løsning på problemet, jeg måtte ta 20 gram 3 ganger i 8 dager. Det er ubeleilig at det er nødvendig å drikke så mye som en og en halv time før måltider, det er vanskelig å ikke glemme. Jeg kjøpte fra en bank, så jeg anbefaler deg ikke å ta en pose - luften kommer inn i den åpne posen og pulveret tørker ut slik at det i det minste haster med luft, så vil det fly fra en skje i alle retninger. Jeg så bifidobakterier med Polyphepan. Så det er ideelt kombinert med dem - han eliminerer skadelige bakterier, og Linex er nyttig "pleier." I 4 dager forsvant min diaré helt, og etter 6 dager mumlet ikke magen nesten. Gradvis, og meteorismen har gått - det betyr at behandlingen er over. Det var ingen ubehag, jeg tok ikke noe kjemikalie, og jeg hadde ingen bivirkninger. Ja, et veldig billig stoff, så jeg anbefaler absolutt å ta det. Men en reservasjon er at det er mer effektivt å ta mer enn en Polifan, hvis det er dysbakterier som blir behandlet, og med Linex.

Anmelder: Guzel (positiv anmeldelse)

Hvis du har siktet gjennom alkohol, vil den komme til redning og redde deg fra ubehagelige symptomer!

Fordeler: Billig, rask hjelper, stor, økonomisk emballasje, ufarlig

Ulemper: Ubehagelig smak, med store doser kan føre til forstoppelse

Elegant middel for alkoholforgiftning. Det er billig, ca 100 rubler, selges enten i en bank eller i en pakke. Smaken og fargen er forferdelig - det ser ut som en nyre, og smaken gir det samme som om du spiser jord. Hvis du har overmaktet med alkohol, er det beste 20 gram pulver (en spiseskje med et lysbilde) 5 ganger om dagen å ta - før måltider, med mye vann. Dette er en sorbent, fordi all smuss absorberer og fjerner seg fra kroppen. Det er en stor "men" - sorbenten tar ikke ut alkohol fra blodet, men fra magen og tarmen, derfor er det bedre å drikke det umiddelbart, før all alkohol absorberes, så å si - da vil bare dryppen hjelpe. Men hvis du bare føler deg syk, mages din mage, vil diaré definitivt spare. Selvfølgelig bør du ikke vente på mirakler, men jeg vet fra min egen erfaring at stoffet først fjerner diaré og følelsen av sur diaré - med 2 bruksområder sikkert og magen beroliger tidligere, etter den første delen av legemidlet vil den brennende følelsen av plage og smerte opphøre. For det andre eliminerer Polyphepan en sterk grad av rusmidler - all alkohol, som ikke er i blodet, tar det med seg selv, slik at ambulansen ikke trengs ved lyset. Bare en bakrus vil være, og det er det. Hvis det er veldig ille, kan du ta mer med en hastighet på 1 gram per 1 kilo av vekten din. Da kommer effekten raskere, men det er allerede en risiko for å få sterk forstoppelse - dette er den eneste bivirkningen jeg har lagt merke til. Og så - den perfekte, sikre assistenten, hvis du har sortert ut Maltz, og til og med billig.

Anmelder: Olga (positiv vurdering)

Sorbents ikke kurere akne, husk. Men forgiftning hjelper sikkert.

Fordeler: Billig, raskt bli kvitt forgiftning

Ulemper: Ugyldig smak, akne hjelper ikke, med langvarig inntak tillater ikke at vitaminer absorberes, forstoppelse oppstår

En hudlege foreskrev det for meg fra akne. Vet du hva som skjer - vi ble lurt lenge, og sa at akne fra dysbakterier forekommer, og sorbenter som Polyphepan vil bidra til å kurere akne, og redde oss fra dårlige bakterier. Jeg sa generelt at det var 2 måneder å drikke, ellers sa legen at det ikke vil hjelpe. Ja, prisen på Polyphepane er liten, lommeboken var ikke særlig skadet - jeg drakk 16 tabletter i 4 doser om dagen før måltider. Jeg så en måned, ingen effekt, bortsett fra vanlig forstoppelse og mangel på appetitt. En måned senere begynte min hud å forverres dårlig - det ble veldig tørt, sårene ikke helbredet, neglene begynte å bryte. Jeg rushed til terapeuten, men han ga meg - de sier at dine vitaminer ikke absorberes, enterosorbents fordi alt i tarmene blir absorbert og utholden - og så absorberes ikke vitaminer fra deg som de er. Hun sa også at det er umulig å drikke sorbenter i mer enn 15 dager i det hele tatt. Det viktigste handler om akne. Hvis noen sa at Polyphepane eller lignende stoffer kan fjerne akne, ikke tro det. Årsaken er alt i årsaken til akne - deres vekt, men selv om det er bakteriell, det er hvordan jeg, bakterier, for det første ikke lever i tarmene, men på huden - her har jeg stafylokokker forårsaket betennelse i ansiktet. Og for det andre blir de behandlet med antibiotika, ikke sorbenter. Vær derfor lurt og ikke lurt, men legg Polyphepan i tilfelle av forgiftning - da vil det være veldig nyttig, mer enn en gang reddet etter foreldede kaker - og diaré vil raskt fjerne oppkast.

Anmelder: Lisa (positiv anmeldelse)

Smaken er forferdelig, og effektivt å miste vekt hjelper perfekt.

Fordeler: Kostnad, bidrar til å spise mindre, forbedrer nyrefunksjonen, eliminerer problemet med intestinal motilitet

Ulemper: Forferdelig smak, hos personer med sår og gastritt forårsaker irritasjon av slimhinnen

Dette stoffet er det perfekte supplementet til kostholdet når du raskt trenger å gå ned i vekt. Men! Umiddelbart vil jeg skrive kjære jenter, at man ikke ofte kan drikke for mye, fordi slike stoffer, når det ikke er noen skadelige bakterier i tarmen (som Polifan bringer ut), begynner å ødelegge de gode bakteriene, og i stedet for å få nytte får du skade - dysbakterier. Polyfenol er bra og til en pris og effekt. Handlingen er enkel - i magen virker pulveret å svulme. fyller magen som kli, så du vil spise mindre. Jeg drakk 10 gram pulver før hvert måltid. Ja, smaken er ikke veldig, etter at pulveret ikke er veldig mye, og jeg vil spise. Hvis det ikke er for mye av det på en gang å bruke og drikke mye vann, er det ingen forstoppelse fra det, tvert imot - det forbedrer intestinal peristaltikk. Jeg holder bare dietten i 10 dager. En annen bonus på stoffet er at det eliminerer nyreinsuffisiens og hjelper nyrene til å jobbe i normal modus, og det er de som dirigerer proteinets forfallsprodukter - hvis de jobber dårlig, forgiftes de også kroppen med disse produktene. Og allerede 4 ganger holdt en slik diett med Polyphepan, og det var ingen problemer. Som et resultat dråper jeg i løpet av denne tiden ca 2-3 kg. Ja, litt, men en stor mengde av denne vekten er ikke vann, men rent fett. Men ikke glem at enterosorbenter ikke kan tas av personer med sår eller gastritt - irritasjon kan skje, og for friske mennesker, ingen skade, bare nytte fordi For meg personlig er Polyphepane en forferdelig, kvalme smak.

Anmelder: Camilla (positiv vurdering)

Hvis du er allergisk mot matfargestoffer - Polyphepanum vil bidra til å eliminere dette problemet.

Fordeler: Fjerner giftstoffer og allergener fra kroppen og eliminerer allergi, pris

Ulemper: Hvis du drikker litt vann, blir det forstoppelse, smaken er ikke veldig hyggelig

Jeg har en forferdelig allergi mot matfargestoffer og alle slags smaker. Men jeg kan ikke leve uten søtsaker, kaker og iskrem, fordi jeg noen ganger tillater meg å spise litt velsmakende mat. Og etter en time eller to blir jeg dekket med røde flekker, jeg begynner å kløe sterkt. Det er på slike øyeblikk at Polyphepan bare sparer meg. Handlingsprinsippet er enkelt - absorbert allergen-toksiner, avledet. Allergipiller hjelper bare midlertidig, men sorbentene eliminerer den grunnen, fordi jeg regelmessig drikker 30 gram pulver i slike tilfeller (halvparten av vekten min, dosen beregnes bare), og etter et par timer begynner flekkene å forsvinne. Ved slutten av dagen og etter 3 doser forsvinner alle symptomene på allergi helt. Ja, ikke så fort, men for alltid, og Polyphepan forårsaker ikke avhengighet. Av minusene - hvis du drikker litt væske når det tas, kan forstoppelse ikke unngås sikkert. Men det er en nyanse - hvis jeg drikker stoffet etter 5-6 timer etter at jeg har spist disse velsmakende tingene, er det ingen effekt. Tilsynelatende har alle kjemikalier tid til å fordøye, for nå har det blitt 1,5 timer etter å ha spist å drikke - rett etter 2 timer blir maten fra magen fra tarmen inntatt og begynner å fordøye der. En halv time odds på det faktum at pulveret selv fra magen til tarmene fikk. Og her er en hemmelighet for deg - hvis jeg gjør dette, har jeg ikke engang allergier fordi Polyphepan klarer å absorbere fargestoffer før tarmene absorberer dem.

Polyphepan

Legemidlet Polyphepan er en universell intestinal sorbent som binder giftige stoffer av forskjellig opprinnelse. Sorbenten nøytraliserer nesten alle giftige stoffer som er i mavetarmkanalen hos mennesker. Giftige stoffer er årsaken til forgiftning av kroppen, dårlig helse og økning av ulike patologiske forhold. Polyphepanum kan binde stoffer av forskjellig opprinnelse, både aksepterte fra utsiden og dannet i selve kroppen. De skadelige stoffene som er forbundet med enterosorbenten fjernes fra kroppen, noe som gjør det mulig å forbedre effektiviteten av behandlingen av ulike sykdommer, fra forgiftning til inflammatoriske inflammatoriske infeksjoner.

Sammensetning og former for utgivelse

Legemidlet Polyfenan er tilgjengelig i form av pulver eller tabletter til oral administrasjon. Pulver er solgt i pakninger med 10, 50, 100 og 250 gram, og tabletter selges i pakninger med 30, 50, 100 og 200 stk. Både pulveret og Polyphepane-tabletter inneholder hydrolyse lignin som et aktivt stoff. Hver tablett av legemidlet inneholder 375 mg hydrolytisk lignin

Tiltak og terapeutiske effekter av polyfenan

Polyphepanum har høyt sorbsjonsmiddel, på grunn av hvilket det er i stand til å binde og nøytralisere giftige stoffer av forskjellig opprinnelse, fjerne dem fra menneskekroppen. På grunn av bindingen av ulike stoffer som har negativ innvirkning på menneskers helse, har Polyphepan en avgiftningsvirkning. Avgiftingseffekten fører til en forbedring i helse, rensing av kroppen og normalisering av ulike fysiologiske prosesser. Komme inn i mage-tarmkanalen, er Polyphepane aktivt forbundet med ulike patogene mikroorganismer eller deres metabolske produkter, som er bakterielle, virale eller soppgiftstoffer. Også stoffet har evnen til å binde: narkotika; ulike giftstoffer; tungmetallsalter; radioaktive isotoper; ammoniakk; alkohol og dets transformasjonsprodukter; bilirubin; kolesterol; urea; andre metabolitter og allergifremkallende partikler. Ved å knytte ovennevnte stoffer, fjerner polyfenan dem fra menneskekroppen. Polyfepanpulver eller tabletter selv har ikke toksiske egenskaper, de absorberes ikke i blodet eller lymfestrømmen, de gjenstår bare i tarmen, hvor de er helt fjernet sammen med giftige stoffer som er adsorbert på dem i løpet av dagen (24 timer) etter inntak i munnen. Polyfen er et urtepreparat avledet fra hydrolysert lignin. Polyphepanens naturlige opprinnelse, og egenartene av dens handling i tykktarmen, er ikke i stand til å forårsake utvikling av dysbakterier.

Polyphepanum har således følgende terapeutiske effekter.:
enterosorbing action;
avgiftning handling;
antidiarrheal;
antioksydant;
lipidsenkende (reduserer konsentrasjonen av kolesterol og dets fraksjoner i blodet).
Polyphepanum har en positiv effekt på tykktarmens mikroflora, så vel som på mobil immunitet, inkludert lokal. Legemidlet elimineres effektivt fra kroppen, siden det er i stand til å kompensere for mangel på naturlige fibre i det menneskelige kostholdet.
Polyphepan er en biopolymer av naturlig opprinnelse, laget av nåletre, som har gjennomgått dyp prosessering. Den rike elementære sammensetningen av stoffet tillater sorbenten å binde stoffer med forskjellige fysiske og kjemiske strukturer og egenskaper. Så binder ett gram sorbent 900.000.000 mikrober, som er 5 - 10 ganger mer enn aktivert karbon. Således renser Polyphepan effektivt matmasser av giftstoffer, forhindrer deres absorpsjon i blodet og lymfestrømmen, noe som forbedrer funksjonen til leveren, nyrene, lungene og tarmen selv. Fjerning av giftige stoffer fra menneskekroppen kan akselerere utvinning og redusere alvorlighetsgraden av sykdommen.

Indikasjoner for bruk

I prinsippet er virkningen av polyfenan i pulver og tabletter det samme, men doseringsformene inneholder den aktive aktive ingrediensen i forskjellige konsentrasjoner. Derfor er indikasjonene på bruk av tabletter og pulver forskjellig på basis av doseringen, som er nødvendig for en vellykket behandling av forskjellige patologiske og funksjonelle tilstander i menneskekroppen.

Polyfenan for akne

Akne oppstår ofte som følge av forstyrrelsen av organene i mage-tarmkanalen, overflod av nedbrytningsprodukter som er tilstede i kroppen, som begynner å bli frigjort gjennom huden. Det er i denne situasjonen at akne av forskjellig størrelse og alvorlighetsgrad opptrer på huden. Akne, som vises etter å ha brukt søtt, salt, fett, stekt eller alkohol, eller utslett, hvilke dermatologer assosierer med matallergi, har bare en slik natur. I prinsippet eksisterer ikke matallergier i forståelsen av begrepet, som brukes av dermatologer, vi snakker om en enorm mengde giftige stoffer som er tilstede i menneskekroppen, og det er ikke i stand til å fjerne. Når en person spiser noe svært aktivt, begynner giftige stoffer å bli fjernet raskt, blant annet gjennom huden, og forårsaker akne. For å bekjempe akne, vil Polifan hjelpe, som må tas i løpet av 10 til 14 dager. Etter to uker må du også ta en pause i 14 dager, og om nødvendig gjenta behandlingen. Det er nødvendig å ta Polyfenan med en spiseskje pulver eller 3-4 tabletter fire ganger daglig i mellom måltider. Det bør være minst 1 time mellom å ta Polyphepan og neste måltid. I de fleste pasienter fører Polyphepanum til eliminering av akne, som ikke lenger vises. Imidlertid kan mengden av akne øke med 3-4 dager ved bruk av sorbenten, i hvilket tilfelle det er nødvendig å fortsette å ta sorbenten i ytterligere 4-5 dager. Hvis du etter disse 4-5 dagene ikke forbedrer tilstanden, bør du slutte å ta Polyfenan og bytte til bruk av et lignende stoff, siden menneskekroppen er overfølsom overfor denne sorbenten. For å øke effektiviteten av å eliminere akne sammen med Polyphepan er det nødvendig å ta vitaminer med sink, mineralske stoffer og drikke minst 1 liter vann per dag, ellers er det høy risiko for forstoppelse.

Instruksjoner for bruk av stoffet Polifan

En av de mest effektive forberedelsene til rensing av kroppen er Polyphepan. Verktøyet påvirker mikrofloren i kolon, prosessen med cellulær immunitet, inkludert lokal. Legemidlet er godt eliminert fra kroppen, da det kompenserer for mangel på solid kostfiber i hverdagen. Legemidlet er tilgjengelig i flere former: tabletter, pulver, granuler, pastaer. Den kan brukes både internt og eksternt.

Polyphepanum er utformet for å absorbere og ekskludere giftige stoffer fra mage-tarmkanalen (GIT). Tilgjengelig i form av tabletter, granulater, pulver til oral administrering og pasta for ekstern bruk. Utgitt uten lege resept. I sammensetningen av stoffet er tilstede:

 • hydrolytisk lingin-intestinal sorbent;
 • laktose - karbohydrat (melkesukker).

Legemidlet har rensende, avgiftende, adsorberende effekter. Fremmer restaureringen av intestinal mikroflora og normaliserer arbeidet i mage-tarmkanalen. Polyfenan forbedrer og koordinerer kontraktile bevegelser av veggene i magen, tarmene, spiserøret, som bidrar til aktiv fjerning av innholdet i anus. Gjenoppretter mikroflora, fettmetabolismen, bilirubinnivået i blodet. Regulerer aktiviteten til enzymer, reduserer innholdet av toksiner i væsken i bukhulen, plasma, blod. Øker den kvantitative sammensetningen av leukocytter, konsentrasjonen av sekretoriske antistoffer.

Verktøyet gjenoppretter vann- og syrebasebalansen, bidrar til rask gjenoppretting av skadet epitel av slimete vev. Det absorberes ikke i blodet. Resterende i tarmen, blokkerer stoffet effektene av patogene mikrober, deres metabolske produkter, giftige stoffer og fjerner dem fra kroppen. Også utgang:

 • tungmetallsalter;
 • ammoniakk;
 • kolesterol;
 • radioaktive isotoper;
 • medisiner;
 • alkohol nedbrytning produkter;
 • urea;
 • bilirubin.

Legemidlet er foreskrevet for inntak i følgende patologiske tilfeller:

 • akutt eller kronisk gastrointestinale sykdommer: unormal avføring, dysbiose, dysenteri, hepatitt, kolera, salmonellose, inflammatoriske sykdommer i tykktarmen (kolitt);
 • matforgiftning, giftose hos gravide kvinner (gestose);
 • Krenkelse av absorpsjon av fett i tarmene: fedme, aterosklerose, forkalkning, blokkering av blodkar;
 • allergiske reaksjoner: urticaria, mat eller stoff allergier;
 • inflammatoriske prosesser etter kirurgi og kjemoterapi eller strålebehandling;
 • akutt nyresvikt, hepato-nyresvikt;
 • rehabilitering etter kjemoterapi og strålebehandling;
 • utskillelse av xenobiotika;
 • tarmrensing fra avføring
 • betennelse i munnhulen: stomatitt, periodontitt, periodontitt;
 • slanking og rensing av huden fra akne.

Til utendørs bruk er indikasjoner for bruk følgende tilstander:

 • dannelsen av giftige nekrotiske masser på sår, sår eller brannskader;
 • gynekologiske sykdommer: cervicitt, vaginose, kolpitt, candidiasis.

Effekten av å bruke polyfenan i piller og pulver er det samme. Men konsentrasjonen av det aktive stoffet er forskjellig. Dermed varierer dosen som kreves for å oppnå en terapeutisk effekt, ved bruk av en tablettform eller pulver (granulat).

For å fastslå nødvendig mengde, kontakt lege. Den gjennomsnittlige daglige prisen på stoffet for en voksen er:

 • piller - 12 stykker per dag;
 • granulat og pulver - 0,5 g per 1 kg vekt (p legges til 50-100 ml vann eller vaskes med vann).

Medisinen er tatt 1-1,5 timer før måltider 4 ganger daglig. Behandlingens varighet:

 • Fra 3-7 dager som terapi for gastrointestinale sykdommer, allergiske hudutslett. Hvis naturen til akne er hormonell, må du ta andre medisiner. I det akutte stadium av sykdommen blir behandlingsforløpet forlenget til 14 dager. Med kroniske patologier er det 10-14 dager. Pause mellom dem er fra 7 til 10 dager.
 • 7-14 dager for å rense kroppen av avføring og vekttap. Om nødvendig kan behandlingen gjentas etter en to ukers pause.
 • For gynekologiske problemer brukes Polyphane pasta på plass: 10-15 g av legemidlet påføres vagina i skjeden, deretter injiseres en tampong i 2-3 timer. Etter 12 timer kan prosedyren gjentas. Kurset er 10 terapeutiske applikasjoner. For dysbiose (vaginal dysbiose) krever 20 prosedyrer.

For å levere stoffet i magen, kan avdelingene i de store og tynne tarmene bruke dreneringssystemer og en sonde: 1 del av pulveret fortynnes i 5-10 deler drikkevann. Det kvantitative forholdet avhenger av administrasjonsstedet og det nødvendige volumet.

Polyfepanpulver kan gis til barn. For dette er den daglige mengden av stoffet delt inn i 3-4 doser. Dosen beregnes i henhold til barnets alder:

 • opptil et år - fra ½ til 1 ts;
 • fra 1 til 7 år - 1 dessert skje;
 • fra 7 år - 1 ss.

Polyphane hjelper mot spiseforstyrrelser, infeksjoner og skadelige giftstoffer. Legemidlet kan gis til barn ved første tegn på forgiftning. Jo før du begynner å mate barnet med en vandig oppløsning av legemidlet, jo raskere og med minimal konsekvenser vil symptomene på rusmiddelet passere. Reglene for å ta til rette for barn og voksne er de samme i dette tilfellet: Den halve daglige dosen brukes, og gjenværende beløp tas i flere trinn hvert 1. 5 time. Deretter - i henhold til bruksanvisningen, det vil si 4 ganger om dagen.

Bruken av andre stoffer samtidig med sorbenten reduserer deres terapeutiske effekt. Derfor, mellom inntaket av polyfenan og andre legemidler må du tåle et tidsrom på en time eller mer. Legemidlet har en rekke kontraindikasjoner:

 • idiosyncrasy av det aktive stoffet eller laktose (for tabletter);
 • forverring av mage og duodenale sår, gastrit med lav surhet;
 • intestinal atony;
 • diabetes.

Hvis disse forholdene eksisterer, kan stoffet tas, men med stor forsiktighet og under veiledning av en spesialist.

Bivirkninger vises som følger:

 • allergiske reaksjoner, følsomhet overfor aktive ingredienser, laktoseintoleranse;
 • predisponering for forstoppelse.

Bruk av Polyphepan under graviditet og amming utføres under tilsyn av behandlende lege. Verktøyet brukes ofte til å kvitte seg med preeklampsi, men bruken er nødvendigvis i samsvar med en kvalifisert tekniker.

Prosessen med å rense kroppen utføres i forbindelse med andre prosedyrer og aktiviteter: fysisk aktivitet, et stivt kosthold. Bruk av enemas og avføringsmidler anbefales også (om nødvendig).

Langvarig bruk av sorbenten (mer enn 3 uker) kan forårsake demineralisering - eliminering av vitaminer K, E, D, B og andre viktige elementer fra kroppen. På grunn av den mulige mangelen på disse komponentene, anbefales det å ta multivitaminkomplekser, kalsiumpreparater.

Under rensing av kroppen er det nødvendig å drikke tilstrekkelig mengde rent vann (1,5-2 l). Ikke ta stoffet i mer enn 3 uker. Mellom kurs på mottak av midler må du ta en pause.

I dag har apotek et stort utvalg medisiner med en lignende terapeutisk effekt på kroppen. Hvis du trenger å avbryte Polyphepan, kan du bytte til en annen sorbent.

Analoger er følgende stoffer:

Flere Artikler Om Typer Acne