Vakker hud er klar hud. Få har vært heldige nok til å leve i et økologisk rent område, og derfor tar epidermisene seg hver dag slag i form av støv, tungmetaller, avgasser og andre "sjarm" i storbyen. Legg her en annen dårlig ernæring, dekorative kosmetikk og få akne, betennelse, forstørrede porer, komedoner og andre hudproblemer. Til redning av skjønnhetene kommer en ansiktsmaske fra "Polisorb". Hva er denne mirakelkuren og hvordan du bruker den i hjemmet kosmetologi?

Ved handlingsprinsippet "Polysorb" ligner aktivert karbon. Dens grunnlag er silisiumdioksid, som absorberer alle giftstoffer, giftige stoffer, allergener og noen metabolske produkter som "tetter opp" kroppen og forårsaker forgiftning. På samme måte virker stoffet på huden. Partikler av sorbenten tiltrekker forurensning, noe som gjør epidermisene rene og sunne.

Hva er nyttig "Polysorb"

Beauticians har lenge oppdaget Polisorb, en ansiktsmaske som bare er uunnværlig for å løse hudproblemer. Selv eiere av normal epidermis vil ikke forstyrre bruken av dette verktøyet som et forebyggende tiltak. Fordelene ved Polisorb består av flere hovedpunkter.

 • Rensing. Å komme på huden absorberer partiklene fett og skadelige stoffer. På grunn av dette blir porene rene og mindre synlige. Pimples tørker også opp.
 • Avrusning. Legemidlet bekjemper mikrober og bakterier. Dette eliminerer årsaken til akne og betennelse.
 • Foryngelse. Silisium stimulerer produksjonen av sin egen elastin og kollagen. Ved å gjøre prosedyrene regelmessig, kan du gjenopprette hudens elastisitet og tone.
 • Beskyttelse. Regelmessige prosedyrer bidrar til dannelsen og styrken av hudimmunitet. Dermed kan vev motstå bakterier og bakterier alene.

Polysorb Face Mask: Populære Oppskrifter

En ansiktsmaske med "Polysorb" er mye brukt i kosmetologi. Både hjemme og i salonger er dette stoffet aktivt brukt. Eiere av problematisk eller fading epidermis trenger bare å huske et par effektive oppskrifter.

Klassisk oppskrift

Uansett hvilken type hud har naturen gitt deg, er dyp og forsiktig rensing en viktig del av vanlig omsorg. Til dette formål kan du bruke masken av "Polysorb" i den klassiske varianten.

 1. Fortynn pulveret med vann til konsistensen av rømme.
 2. Spred over ansikt, nakke og dekolleté.
 3. Avhengig av typen hud, hold masken i fem minutter til en kvart time.
 4. Skyll ansiktet med varmt vann.
 5. Påfør fuktighetskrem.

Akne Masker: Oppskrift Diagram

Hvis du er interessert i polysorb ansiktsmaske, vil anmeldelser bekrefte effektiviteten i bekjempelse av akne. Det finnes en rekke beviste oppskrifter som gjør at du kan bli kvitt hudproblemer.

Table - Mask Oppskrifter fra Polysorb for Acne

Anti-aging masker: oppskrift bord

Bevaring av skjønnhet og ungdommelig hud avhenger av mange faktorer. Selvfølgelig bør man ikke undervurdere genetikk, men hovedrollen er spilt av riktig omsorg.

Table - Mask oppskrifter fra Polysorba for rynker

Slik oppnår du maksimal effekt: 5 nyttige tips

For at ansiktsmasken fra "Polysorb" ikke bare skal møtes, men også overskride forventningene dine, må du være så ansvarlig som mulig for prosedyrene. Beauticians deler sine skjønnhetstips med skjønnhet.

 1. Allergitest. Bruken av noen hjemmelaget maske skal begynne med en toleranse test. Når du legger en liten sum penger på albuebukken, om ti minutter vil du kunne vurdere reaksjonen av huden til den. Fraværet av kløe, brennende og rødhet gir deg det grønne lyset for prosedyrene.
 2. Forberedelse. Til tross for at "Polysorb" er en kraftig sorbent, er målet med hjemmelagde masker nettopp dyp rensing. Det er derfor overfladisk rensing må gjøres før prosedyren, stubbe huden grundig og behandle den med en skrubbe.
 3. Regularitet. Selvfølgelig vil resultatet bli merkbart etter den første prosedyren, men dette er ikke nok. For å bli kvitt hudproblemer må du lage masker i løpet av en til to dager, til huden din går tilbake til normal. Vanligvis er en måned nok. I fremtiden gjennomføre profylaktiske økter hver tredje uke.
 4. Tid. Vanligvis holdes masken på ansiktet til den er helt tørr, noe som tar omtrent en kvart time. Men hvis du har en tørr type epidermis, anbefales det å forkorte prosedyren til fem minutter.
 5. Fukte. "Polysorb" tørker huden, og derfor etter prosedyren er det nødvendig å bruke en fuktighetskrem eller kosmetisk vegetabilsk olje.

Integrert tilnærming

Polysorb Facial Cleanser bør ikke brukes utenfor. De fleste hudproblemer er en refleksjon av negative prosesser som forekommer inne i kroppen. For å fjerne fordøyelsessystemet av toksiner, ta en sorbent i to uker. En spiseskje tre ganger om dagen er nok. Det er bedre å gjøre dette om en og en halv til to timer etter å ha spist.

Oppskriften på ansiktsmaske fra "Polysorb" har lenge vært kjent for kosmetologer. Eksperter lykkes med å bruke denne sorbenten i sin praksis. Hvis du vil spare på å besøke en skjønnhetssalong, få dette fantastiske verktøyet. Du kan forsiktig bruke Polisorb kurs eller flykte dem i nødssituasjoner. Ingen bakrus, ingen forgiftning, ingen allergi, ingen tretthet vil påvirke utseendet ditt hvis du drikker en del av sorbenten og bruker den på ansiktet ditt.

"Selv om personen har blitt lik," - vurderinger av masker fra "Polysorb"

Så en annen side av Polisorb åpnet for meg - applikasjon i kosmetikk. Jeg trodde aldri at et stoff som jeg regelmessig tar for å forbedre fordøyelsen min, kan hjelpe meg med akne! Har allerede gjort to masker, og resultatet er fornøyd: Akne har ikke forsvunnet, men de ble litt mindre, og de er ikke så røde og syke.

God botemiddel. Polisorb hjalp meg med å bli kvitt akne. I lang tid brukte jeg alle slags salver, men det var ingen spesiell effekt. Jeg så reklamen for "Polysorb" og bestemte seg for å prøve, jeg er fornøyd med resultatet, nå så jeg ut som en person. Takket være skaperne av dette stoffet.

Jeg har nylig prøvd en ansiktsmaske med tillegg av "Polysorb", så etter en uke med disse masker ble huden min mykere, og viktigst begynte akne å passere! Jeg er veldig glad! Godt stoff.

Jeg lager masker fra "Polysorb" hver kveld. Huden har vært problematisk siden 13, men med 30 passerte det ikke, dessverre... Jeg begynte å drikke Polysorb og effekten var allerede mye bedre og mer merkbar enn fra masker, siden (basert på hva som er skrevet om dette stoffet) da fjerner det slagg og giftstoffer, det vil si det behandler ilden, og huden er bare den ytre manifestasjonen av sårene våre.

Etter tretti dager oppstod et fint rynkerett rundt øynene mine, og nasolabialene ble mer merkbare. Hun kjøpte anti-aging kremer for sin alder og til og med de som går for mer moden hud. Konstant ble bare den første effekten oppnådd, med konstant bruk var det en avhengighet og ingen endringer skjedde. Jeg hørte om mirakelmasken fra Polysorb mot rynker. Jeg kjøpte først tre poser og ble bedøvet av hans handling. Etter å ha brukt litt prikker, men det går fort. Men sluttresultatet gleder seg. Når jeg dro til en skjønnhetssalong for ansiktsløftning, er effekten av en maske som ligner denne prosedyren. Jeg anbefaler alle å kjøpe denne rynkebehandlingen

Slik tar du polysorb for akne - effektive masker

Polysorb for ansikt brukes i kosmetikk for dyp rensing av huden. Tradisjonelt anbefales det å ta oralt for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Den terapeutiske effekten av legemidlet kan brukes til ekstern bruk. Det er nyttig å ta Polysorb i kompleks behandling av akne, problemdermis, for å finne frisk, ren, strålende hud.

Fordelene med polysorb for huden

Nyttige egenskaper av pulveret:

 1. Renser og toner.
 2. Fjerner giftstoffer og oksidanter.
 3. Stimulerer utvekslingsprosessene.
 4. Forbedrer blodsirkulasjonen og oksygenånden.
 5. Regulerer sebaceous kjertlene.
 6. Lindrer betennelse og irritasjon.
 7. Behandler akne.

Kontra

Kan brukes eksternt for alle hudtyper, stoffet er effektivt selv for sensitiv epidermis. Den eneste kontraindikasjonen vil være individuell intoleranse, derfor er det verdt å utføre en test på håndleddet.

Søknadsmetoder

I kosmetologi er den vanligste bruken av polysorb for akne, svarte flekker og smertefull akne. Også, dette fantastiske verktøyet vil være et utmerket grunnlag for utarbeidelse av rensende masker og skrubbe. For problem hud kan fortynnes til konsistensen av pastaen, og brukes utelukkende på akne.

Polysorb brukes til å rense ansiktets hud, så vel som ved inntak. I følge instruksjonene må pulveret fortynnes med vann, i tørr form kan ikke tas. Det er nødvendig å telle doseringen for hver enkelt person, hvor mye å drikke polysorb avhenger av vekten av personen. Ordningen for å drikke polysorb avhenger av sykdommen eller tilstanden som forårsaket forgiftning.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Like effektiv å bruke for moden hud. Eliminering av toksiner og nedbrytningsprodukter bidrar til rask cellefornyelse og oksygenering. En liten mengde pulver kan legges til micellar vann for å fjerne sminke for å forbedre effekten av rensing. Prisen avhenger av volumet, du kan kjøpe det i gratis tilgang i et apotek. Kostnad 3 gr. fra 35 s., 25 gr. fra 200 r., 50 gr. - fra 350 s. Det er også analoger av stoffet - laktofiltrum, enterosgel, polyphepanum, neosmectin.

Hjemmelaget ansiktsmaske oppskrifter fra polysorb

Det er lett å ta vare på ansiktet ditt med egne hender, forbedre tilstanden, håndtere kosmetiske problemer. Farmasøytisk stoff bidrar til å bli kvitt betennelse og rødhet. Den unike sammensetningen gjør uerstattelig pulver når du renser den delikate, sensitive dermis, utsatt for allergi.

Rensemaske

Hjemme er det ikke vanskelig å forberede en prosedyre for rensing av ansiktet. Effektivt eliminerer svarte flekker og betennelser, bidrar til å takle peeling. På grunn av fjerning av det øvre lag av celler, forbedrer oksygenmetning, metaboliske prosesser aktiveres. Nyttig for selv soling, samt for å gjenopprette farge etter soling.

komponenter:

 • Art. polysorb skje;
 • en teskje blå leire;
 • en teskje salvie.

Bland farmasøytisk pulver med leire, sløk salvie grundig i en mørtel. Kombinerer komponenter, fortynnet med en liten mengde mineralvann. Påfør blandingen med lette sirkulære bevegelser, bare etter massasjelinjene. La være å handle i åtte / ti minutter, etter at du kan vaske. Påfør renseprosedyren er nyttig to ganger i uken, helst om kvelden.

Løftemaske

Effektiv applikasjon for foryngelse av huden på hjemme kosmetikk. Ved å bruke den tilgjengelige prosedyren, kan du øke integumentens tone og elastisitet, stram konturet til det ovale. Takket være stoffet, metaboliseres prosessene, elastinsyntese aktiveres.

komponenter:

 • 5 gr. Polysorb;
 • 5 gr. tare;
 • 10 gr. shea smør.

Kelp slip på kaffekvern i pulver, hell varmt vann i ti minutter. Deretter tilsettes sorbent og shea smør, bland godt og fordel i et tynt lag på dampede deksler. La være å handle i femten / tjue minutter, da kan du fjerne rester av en våt svamp. Bruk en maske i syv / ti økter.

Anti-inflammatorisk maske

Den har en fantastisk effekt for å takle betennelsen og spredningen av problemet med akne dermis infeksjon. Det er nyttig å utføre prosedyren og for fet hud, regulerer masken arbeidet til talgkjertlene, eliminerer giftstoffer og giftstoffer. Takket være en effektiv prosedyre, kan du glemme de brede porene og usunn hud.

komponenter:

 • en teskje polysorb;
 • en teskje gjær;
 • 3 dråper cypresolje.

Farmasøytisk stoff kombinert med gjærgranulat, bland godt, kan fortynnes med vann. Deretter introduserer helbredende olje, integumenter må rengjøres grundig og deretter fordampes. For å fordele massen i massasje, er det nødvendig å ekskludere bare den ømfintlige huden på øyelokkene og nasolabial trekant. La kosmetikken stå i ti / tolv minutter, hvorpå du kan fullføre den på vanlig måte. Bruk nok til forebygging en gang i uken, med store utslett, øk frekvensen opptil tre ganger.

bleking

Bruk av reseptbelagte masker med apotekets stoff, kan eliminere pigmentering og slapphet av integumentet. Polysorb er også effektiv mot rynker på grunn av detoxvirkning. Huden fornyes, blodsirkulasjonsprosessene er akselerert, masken har en utmerket tonisk effekt.

komponenter:

 • en teskje polysorb;
 • teskje rømme;
 • banan;
 • 3 dråper patchouli essensiell olje.

Farmaceutisk pulver kombinert med kjølt surkrem, kneb forsiktig frukten med en gaffel for å oppnå en jevn konsistens. Etter å ha blandet alle ingrediensene, er det mulig å distribuere på den rydde overflaten av personens ganske tette lag. La masken virke i femten / tjue minutter, da kan du forsiktig fjerne resteret med en fuktig bomullsstykke. Gjenta ansiktsbehandling minst to ganger i uken.

Vi anbefaler å se videooppskriften med polysorb, noe som forbedrer hudfarge, strammer porene, fjerner oljeaktig glans.

For akne og akne

Effektiv maske av polysorb akne vil legge merke til et positivt resultat etter den første applikasjonen. Effektivt brukt til behandling av akne, normalisering av sebaceous kjertler. Raskt stopper spredning av infeksjon, tørker acne, lindrer rødhet og smertefull følsomhet. Takket være prosedyren, er det mulig å øke immunparametrene til integumentet, for å styrke tynne kapillærer.

komponenter:

 • 10 gr. Polysorb;
 • 5 gr. sink salve;
 • 2 dråper teetreeter.

Bland pulveret med sinksalve, det anbefales å fortynne den tykke konsistensen med termisk vann, og tilsett deretter teetreeter. For å distribuere masken etter damping med kompress, i et tynt lag, følger massasjelinjene. Prosedyren er utformet for femten / atten minutter, da kan du fjerne rester av den vanlige metoden. Bruk en behandlingsmaske tre / fem ganger i måneden, med rikelig utslett er det verdt å holde et kurs på fem prosedyrer.

Video oppskrift: Polysorb maske for akne hjemme

forfriskende

Etter ferien må du vite hvordan du lager en maske som raskt gir friskhet og elastisitet i huden. Puffiness er fjernet, hudfarge forbedres, huden blir myk og fløyelsaktig. Takket være apotekets rusmiddel, kan du øyeblikkelig fjerne spor av søvnløshet og tretthet.

komponenter:

 • Art. polysorb skje;
 • 2 ss. skjeer av hytteost;
 • teskje aloe;
 • en teskje kakaosmør.

Pass hytteost gjennom en fin sil, legg til næringsrik olje, presset saftig juice og farmasøytisk pulver. Rør massebrønnen og påfør med et tykt lag på dekslene, legg et vått håndkle på toppen. La stå i tjue minutter, og avslutt som vanlig. Bruk tre / fem ganger i måneden.

Omtaler om bruk av pulver

Svetlana, 37 år gammel

Jeg utfører alle omsorgsprosedyrer hjemme. Polysorb maske, en av favorittene, det gir en dyp rensing, du kan virkelig bli kvitt sorte prikker. Et billig verktøy og kan ikke sammenlignes med dyre merkevarer, huden er myk, oppdatert, oppdatert.

Nylig lærte jeg at polysorb hjelper med akne. Jeg lager en pasta, bare fortynk pulveret med vann og gjelder kun for ål. Bare en dag klarer jeg å takle noen betennelser, ansiktet mitt er rent, og jeg trenger ikke å lete etter måter å skjule.

Polysorb behandler huden innvendig og utvendig

Mange vet ikke at ansiktsmasker fra Polysorb er en utmerket kosmetikk. De bidrar til å opprettholde ungdom og sunt utseende av huden vår. Pulver til fremstilling av masker solgt i apotek og det er billig. Du kan bruke den uten lege resept.

Men først, la oss se på hva dette apoteket betyr, hvilken effekt den har på huden, og hvilke indikasjoner den må bruke.

Polysorb er et enterosorbent, et stoff som er i stand til å binde skadelige elementer inne i kroppen og bringe dem ut. Denne farmasøytiske pulver blir fortynnet og tas oralt, i mage-tarm-kanalen er det som en svamp, samler slagg, toksiner, allergener, skadelige mikroorganismer. Alt som han absorberer i seg, utskilles naturlig fra tarmene.

Polysorb er foreskrevet for ulike typer beruselse (mat, kjemisk og alkoholforgiftning), for allergiske sykdommer, dermatitt, for losning av lever, dyspepsi, toksikose og andre helseproblemer.

Hvordan polysorb påvirker huden

Praksis har vist at når man tar denne sorbenten hos pasienter, ble ikke bare forbedringen av deres generelle tilstand observert, men også signifikante forandringer i huden. Huden ble renere, tonet, akne og irritasjon forsvant.

Så dette pulveret ble anerkjent som en kosmetisk og ble mye brukt til mange hudproblemer. Det begynte å bli brukt i skjønnhetssalonger og i hjemmet kosmetikk.

Polysorb inneholder et så viktig element som silisium, som har en positiv effekt på hudceller.
♦ Dette sporelementet forbedrer hudens beskyttelse og forhindrer at ytre irritasjonsmidler trenger inn i huden dypt.
♦ Pulver renser porene godt og trekker skadelige stoffer ut av dermis.
♦ Bruk av polysorb som kosmetisk maske forbedrer den generelle hudtonen betydelig.
♦ Polysorb har løfteeffekt på eldre hud. Silikon reduserer hudens aldring og bidrar til å gjøre rynker mindre merkbare.
♦ Midler som brukes både innvendig og utvendig, hjelper til med å bli kvitt akne og akne, tørker huden, gjør det jevnere. Derfor vises masker med polysorb i ungdomsårene, når hormonell forandring av kroppen ofte forårsaker hudutslett.

Polysorb maskerte bruksregler

Instruksjonene til polysorb er kun skrevet om bruken på innsiden, det sies ingenting om ekstern bruk. Men det oppstår ingen problemer hvis du først tester for en allergisk reaksjon. For å gjøre dette, fortynn pulveret med varmt vann og sett på håndleddet i 10-20 minutter. Vask av og hvis du ikke merker noen reaksjoner på huden, kan du begynne å bruke masken på dette pulveret.

For å forberede blandingen til masken, trenger du bare å fortynne en spiseskje pulver med en liten mengde kokt vann til en tykk vann blir oppnådd.

Hvis du bruker en sorbent for å forhindre aldring av huden, for å oppdatere og stramme den, så hold denne blandingen på ansiktet i 10-15 minutter og skyll med lunkent vann. Påfør et tynt lag på hele overflaten av ansikt og nakke. Når den tørker, vil polysorb trekke ut alle skadelige urenheter fra huden, stramme huden og stimulere produksjonen av kollagen. Pass på å påføre en fuktighetskrem etter at du har fjernet masken. Prosedyrene holder opptil 2 ganger i uken.

Hvis du vil bli kvitt akne, er det bedre å bruke produktet lokalt på de berørte områdene av hudutslett. Hold i 10 minutter, og uten å vente på at masken tørker helt, skyll av rester av den med varmt vann og smør med en fuktighetsgivende krem. Denne behandlingen anbefales gjennom dagen for å få en positiv effekt.

Det er viktig å merke seg at den største effekten av hudforyngelse og behandling du får hvis du kombinerer masken med inntak av pulver inni. I følge instruksjonene for en fullstendig rengjøring er det nødvendig å ta sorbenten i 2 uker, 3 gram (en spiseskje med en bakke) 3 ganger daglig, 1,5 timer etter måltider.

Omtaler om bruk av polysorb i masker

Ifølge vurderinger fra de som bruker dette verktøyet i masker til ansiktet, utfører Polysorb to viktige funksjoner: dyp rensing og foryngelse av ansiktets hud.
Andre anmeldelser om polysorb sier at det fungerer fantastisk i et kompleks: masker og inntak.
Det er også bemerket at polysorb renser huden mer sparsomt enn leire og ikke strammer den så mye.
Bruker du polysorb for ansiktet ditt? Skriv inn kommentarene om din erfaring med dette apoteket.

Mer informasjon i denne videoen:

Hvis denne artikkelen var nyttig og interessant for deg - del den i dine sosiale nettverk!

Hvordan bruke Polysorb i masker for ansikt

Kosmetikk, de viktigste komponentene som er medisiner, er preget av et høyt effektivitetsnivå. Derfor er polysorb ofte brukt til ansiktet når det gjelder preparering av hudpleieprodukter.

Du kan kjøpe dette produktet på et apotek uten resept, noe som gjør det tilgjengelig for et bredt spekter av forbrukere.

Fordelene

De fleste eksperter anbefaler polysorb å bruke innvendig for å forbedre tilstanden til huden. Også stoffet kan brukes til å forberede en rekke kosmetiske produkter.

I løpet av perioden med å ta medisinen inne, blir fordøyelsessystemet renset. Mot denne bakgrunnen, en kamp med en rekke akne og akne.

Ved interaksjon med huden, observeres aktivering av en uttalt antiinflammatorisk effekt, noe som bidrar til å redusere akne. Takket være desinfiseringsegenskapene til stoffet, er det mulig å effektivt bekjempe en rekke rødhet og irritasjon.

Polysorb brukes ofte til å bekjempe rynker. For å sikre høyest mulig effekt av stoffet, må det brukes ikke bare eksternt, men også tatt oralt.

Polysorb er en universell medisin som du kan forbedre tilstanden til huden betydelig.

Sammensetning og egenskaper

Utviklet et stoff basert på silisium, noe som gir en positiv effekt på epitelet:

 • Gir rensing av porene fra en rekke forurensende stoffer og giftige stoffer.
 • De aktive komponentene i stoffet blokkerer penetrasjonen av skadelige stoffer inn i cellene.
 • Virkningen av stoffet er rettet mot å forbedre immuniteten til huden.
 • Legemidlet har en løfteeffekt, så under bruk er det tilstrekkelig tilspenning og utjevning av huden.
 • Ved bruk av medisinen er det gradvis utjevning av små rynker.
 • Virkningen av stoffet er rettet mot å forbedre hudens tone.

På grunn av stoffets unike sammensetning gir en gunstig effekt på huden.

Hvordan lage en maske av Polisorb, fortell denne videoen:

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Bruk av polysorb anbefales i henhold til indikasjonene. Medisinering anbefales for utvikling av en rekke inflammatoriske prosesser.

Med hjelp av medikamentet utføres eliminering av små rynker.

Derfor anbefales det å bruke for å bekjempe aldersrelaterte hudendringer. Polysorb er en sorbent, ved hjelp av hvilken fjerning av skadelige stoffer fra menneskekroppen.

Denne effekten av stoffet bidrar til normalisering av huden. Til tross for stoffets høye virkning, er bruken i visse tilfeller strengt forbudt.

Bruk av stoffet anbefales ikke eksternt med individuell intoleranse mot komponentene. Inne Polysorb er ikke akseptert for magesår og duodenalt sår.

Med mage og tarmblødning er bruk av stoffet strengt forbudt. Kontraindikasjoner til stoffet er tarmantoni.

Før du bruker stoffet, er det nødvendig å ta hensyn til kontraindikasjoner som vil begrense muligheten for utvikling av uønskede effekter.

Vilkår for bruk

For å oppnå det forventede resultatet fra bruk av Polysorb, anbefales det å overholde reglene for søknaden:

  Før prosedyren er det viktig å rengjøre huden.

Slik bruker du POLYSORB til ansiktspleie, se denne videoen:

Oppfyllelse av alle ovennevnte regler vil sikre ikke bare en høy effekt av medisinen, men også begrense muligheten for uønskede effekter.

Ansiktsmaskeoppskrifter

Polysorb er mye brukt til å lage en rekke masker. Med bruk av denne medisinen kan du forberede ulike typer kosmetiske produkter:

 1. Klassisk maske. Bruk av midler utføres for effektiv rensing av epitelet. Ta en spiseskje med medisinsk pulver og fortynnet med vann for å oppnå konsistensen av rømme. Legemidlet påføres ansiktet med en pensel. Vask den av med varmt vann.
 2. Fra akne. Klargjøre et verktøy basert på den første oppskriften.

skrubb

For fremstilling av stoffet brukes vann, polysorb og tykk pre-brygget malt kaffe. Alle komponenter blandes og påføres huden med massasjebevegelser.

Prosedyren bør utføres før vasking.

konklusjon

Polysorb er en unik medisin som du ikke bare kan forbedre tilstanden til huden, men også eliminere en rekke akne, rynker og akne. For å unngå utseendet av uønskede effekter, anbefales det å lage produkter i henhold til oppskriften.

Valget av en bestemt maske for en kvinne bør gjøres på grunnlag av eksisterende problemer. Det er best å først konsultere en spesialist.

Polysorb for akne og akne: instruksjoner, oppskrifter og tips for bruk

Når akne og hudormer vises på ansiktet, prøver folk å bli kvitt disse hudfeilene med alle tilgjengelige og kjente metoder. Men i dag finnes det stoffer som er utviklet spesielt for å løse slike problemer, og de virker mye bedre enn ikke-tradisjonelle midler. En av disse er polysorb av akne, som tusenvis av pasienter har allerede prøvd kosmetologer, og positive vurderinger viser sin effektivitet i kampen for vakker og sunn hud.

Hva er dette middelet - polysorb?

Dette er den enkleste uorganiske enterosorbent, som ble opprettet på grunnlag av et spesielt silika. I det overveldende flertallet av tilfeller er slike legemidler foreskrevet for forgiftning, fordi deres aktive ingredienser er raskt forbundet med toksiner i mage-tarmkanalen og ikke tillater dem å forårsake skade på kroppen. Det er denne egenskapen til Polysorb som hjelper mot akne.

I apotekskjeder, er dette verktøyet solgt i pakker, åpning som kan ses hvitt pulver av fineste sliping, nesten luktfri og dufter. Kostnaden for emballasje avhenger av volumet. Små pakker vil koste 180 rubler, litt mer - 320 rubler. Du finner i salg og engangsposer, som er veldig praktiske å ta med deg. 10 enkle poser i gjennomsnitt vil koste pasienten 330 rubler.

Hvilke endringer forekommer med menneskelig hud med langvarig bruk av verktøyet:

 1. Det er ryddet av døde celler.
 2. Tonen og elastisiteten til alle lagene i epidermis gjenopprettes.
 3. Huden ryddes av giftstoffer, som endrer fargen. Det blir lettere, får en fin rosa nyanse.
 4. Som et resultat av ridding av toksiner, forbedrer den lokale blodsirkulasjonen også.
 5. Utslett på ansiktets hud tørkes og blir nesten umerkelig.

Den aktive ingrediensen - silisiumdioksyd - fra polysorb for akne hjelper ikke bare med inntak, men behandler også betennelse for ekstern bruk.

Når er polysorb verdiløs?

Hjelper polysorb alle aknepatienter? Selvfølgelig ikke, dette er ikke et universelt middel for å takle hudfeil. Hvis du husker, kan akne og akne i ansiktet vises av flere årsaker, og du må påvirke dem på forskjellige måter. Så, hvis en av årsakene til utseendet av betennelser i ansiktet er bare problemer i fordøyelseskanalen, vil Polysorb ha en positiv effekt på epidermis, siden nøkkelen til å kurere ligger nettopp for å gjenopprette funksjonen av mage-tarmkanalen.

Hvis hudutslett er et resultat av hormonell ubalanse, vil lokal betennelse, infeksjon i huden med mikroskopiske kvaler eller annen grunn, ikke hjelpe Polysorb mot akne. Negative vurderinger om polysorb-akne er forbundet med denne inaktive og feilaktig applikasjonen, selv om pasienten egentlig ikke brydde seg om å identifisere årsaken til hans sykdom.

Det er derfor før behandling av akne i ansiktet og bruk av Polysorb som terapeutisk middel, sterkt anbefalt å kontakte en kosmetolog, en ernæringsfysiolog og en gastroenterolog, og bare i henhold til resultatene av studier for å starte kampen mot denne kosmetiske feilen.

Hvordan ta polysorb for akne inne

Så bestemte pasienten sammen med legen sin årsaken til utslett, noe som viste at terapi med bruk av enterosorbent ikke ville være overflødig. Opptak Polysorb i dette tilfellet kan sammenlignes med å rense kroppen, hvoretter immunforsvaret vil virke i full kraft, og akne vil passere seg selv.

Drikk dette verktøyet tre ganger om dagen, omtrent en halv time etter et måltid. Under ingen omstendigheter bør Polysorb drikke ned selve maten, fordi de aktive komponentene i produktet ikke kommer i kontakt med toksiner, men med partikler av ernæringsmessige komponenter fra mat, og behandlingen vil være ineffektiv. I ekstreme tilfeller er det lov å ta Polysorb mot akne en halv time før måltider.

Det skal huskes at hvis en pasient foruten Polysorb tar andre medikamenter han trenger, så skal pause mellom dem være minst en time! Ellers vil sorbenten absorbere de aktive komponentene i legemidlet, og verktøyet vil ikke fungere ordentlig.

Enkeltdose for opptak - 3 gram. Pakken har en måleske, og pasienten bør derfor ikke ha problemer med nøyaktigheten. Verktøyet må løses i et halvt glass vann og drikke. Det skal bemerkes at noen ganger kan standard enkeltdose endres. Så, hvis pasientens vekt overstiger standardhastigheten (80 kg), kan legen øke den anbefalte dosen, eller senke den med pasientens vekt mindre enn 50 kg.

Forløpet av slik rengjøring kroppen for å bli kvitt akne - 3 uker. Hvis pasienten ikke så effekten, eller resultatet ikke var veldig imponert, så etter en uke kan du gjenta kursen ved å ta denne enterosorbenten.

Akne ansiktsmasker med polysorb

Til tross for at dette verktøyet ble opprettet for intern bruk, kan den brukes eksternt. Polysorb-masken kjemper effektivt mot ujevnheter i huden og gir en betydelig forbedring av tilstanden på kort tid. Sorbenten påføres eksternt normaliserer arbeidet i talgkjertlene og tørker litt på huden, og redder pasienten fra en ubehagelig skinnende glans.

Retsept1. Klassisk maske. For å gjøre dette, er det nødvendig å oppløse pulveret av Polysorb i varmt kokt vann, til sammensetningen oppnår en pastaformet tilstand. Påfør masken over hele ansiktet med massasjebevegelser. En liten massasje i dette tilfellet bidrar til å fjerne døde hudpartikler og bidrar til en bedre inntrengning av sorbenten i de indre lagene av epidermis. Etter at masken tørker, vaskes den av med varmt vann, og noe nærende krem ​​påføres ansiktet.

Retsept2. Mask for fet hud. I dette tilfellet er det nødvendig å fortynne Polysorb med litt surgjort vann (for 2 ss vann - 0,5 ts sitronsaft). En slik maske ikke bare effektivt bekjemper akne, men bidrar også til å bleke ansiktets hud, gi det et sunt utseende, samt akselerere prosessene for gjenoppretting og regenerering. Etter påføring av masken må du legge fettkrem i ansiktet og la det stå på huden til det er helt absorbert.

Pasienter som brukte polysorb for akne i form av masker, bemerket at den synlige effekten oppnås etter første bruk. Forresten viste slike midler, tilberedt hjemme, den største effektiviteten nettopp på fet hud som var utsatt for dilaterte porer og utseendet på ubehagelige sorte flekker.

I intervaller mellom bruk av masker med Polysorb, er det tilrådelig å besøke en skjønnhetspleie og gjøre en profesjonell ansiktsrengjøring. Dette vil ikke bare rense ansiktet av hudpartikler og smuss, men vil også bidra til en dypere penetrasjon av enterosorbenten i fremtiden.

Noen masker med Polysorb kan bare gjøres på en enkelt dose! Det vil si at det er umulig å bruke produkter som er utarbeidet på forhånd, fordi i dette tilfellet er sannsynligheten for penetrering av bakterier og virus fra luften høy, og dette vil bidra til en ny hudinfeksjon. I tillegg vil hjemmelaget preparering av rengjøringsmiddelet ikke ta pasienten mer enn 5 minutter.

Polisorb Scrub

Forbered verktøyet på samme måte som masken, selv om vannet for dette må du legge til litt mindre. Konsistensen av skrubbingen bør være viskøs, litt plastisk. Nå er det nødvendig å påføre det på fuktig hud i ansiktet og forsiktig massere i forskjellige retninger. I massasjeprosessen vil sammensetningen gradvis tørke ut og rulle inn i små kuler. Dette er smuss, svette og fett, tiltrukket av sorbenten.

Etter bruk av skrubbe, blir ansiktet vasket med varmt vann og en nærende krem ​​påføres. Hvis du hopper over dette stadiet, blir huden for tørr, noe som vil påvirke tilstanden og utseendet negativt.

Generelle anbefalinger under behandling av akne polysorb

Som følge av ekstern eller intern bruk av dette verktøyet, gleder pasienten, må du overholde følgende regler:

 1. På behandlingstidspunktet er det bedre å følge en diett, nemlig å gi opp stekt, søt, røkt og salt mat. Med et overskudd av skadelige produkter vil Polysorb absorbere overflødig fett og sukker fra blodet, mens giftstoffer og andre skadelige komponenter vil fortsette å sirkulere i blodet. Dette reduserer selvsagt effektiviteten av behandlingen.
 2. En normal nærende krem ​​på behandlingstidspunktet er også bedre å erstatte med en spesiell desinfiserende effekt. Dette er det som kalles en integrert tilnærming til behandling av akne og akne.
 3. Ekstra fysioterapi kan også være en katalysator for å forbedre hudtilstanden. Disse inkluderer for eksempel ozonbehandling eller oksygeninjeksjoner. Disse prosedyrene er tilgjengelige i dag, og du kan få dem på et hvilket som helst kosmetikkkontor. Kostnaden for slike prosedyrer vil mer enn betale av glede som forblir i pasienten etter avslutning av behandlingsforløpet.
 4. Sport vil i tillegg forbedre motiliteten til gastrointestinale organer og vil naturlig bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen. I tillegg er svetten utskilt under fysisk trening ingenting mer enn et overskudd av fett, som blir mindre og mindre med hver trening i epidermis.
 5. Ved intern bruk av Polysorb er det ønskelig ikke å begrense seg selv med å ta væske, og til og med øke den vanlige mengden. Den nyttige væsken i dette tilfellet er vann, svakt brygget te (inkludert urter), bord mineralvann. Kjøpt juice laget av konsentrater med tilsatt sukker, kaffe, karbonatiserte drikkevarer, hjelper ikke bare, men reduserer effektiviteten av behandlingen.

Er det noen kontraindikasjoner?

Til tross for massen av positive egenskaper som utøves av dette verktøyet på hele kroppen, er det i enkelte tilfeller uønsket. Så, hvis en pasient føler at etter å ha brukt Polysorb, kommer tarmbevegelsen mye sjeldnere, og selv om det kommer til forstoppelse, må du slutte å ta stoffet.

Det er også uønsket å ta det til følgende pasienter:

 • Personer med akutt intestinal obstruksjon, spesielt i akutt stadium;
 • Crohns sykdom;
 • med et sår i det akutte stadiet;
 • barn opptil et år.

Hvis du overskrider tidspunktet for å ta Polysorb fra akne, kan absorpsjonen av næringsstoffer bli svekket, noe som vil føre til endring i konsentrasjonen i kroppen. Så, overdreven inntak kan til og med føre til avitominoz eller utmattelse av kroppen.

Til slutt, den viktigste komponenten Polysorb - silika - kan forårsake allergiske reaksjoner, men dette skjer svært sjelden, og som regel - som følge av forstyrrelser eller doseringsanbefalinger mottar.

Polysorb-applikasjon under graviditet

For øyeblikket er det ikke registrert et eneste tilfelle av negative virkninger av dette stoffet på den gravide kvinnens kropp eller dets utvikling i fostrets livmor. Det samme kan sies om laktasjonsperioden. Imidlertid bør bruk av apotek i løpet av denne perioden koordineres med gynekologen eller barnelege.

I tillegg, under graviditet og amming, velger en kvinne nøye kostholdet, og foretrekker naturlige og maksimalt nyttige produkter. Snakk om å tette opp kroppen med giftstoffer er neppe riktig. Selv om en gravid kvinne, og det var flekker, mest sannsynlig, grunnen til det - ikke en feil av mage-tarmkanalen, og endringer i hormonsystemet, og polysorbat behandling mot akne bare ville være ubrukelig.

Polysorb kan hjelpe en gravid kvinne i første trimester, hvis en kvinne plages av alvorlig toksisose. I løpet av denne perioden fungerer ikke kroppen i henhold til reglene og avviser de vanlige, selv de mest nyttige produktene. Faren er representert av toksiner, inkludert aceton, som vises i blodet av den forventende moren. Akne og akne som vises på ansiktets hud ser ut til å være en harmløs kosmetisk defekt, men de gjør kvinnen også trist. I dette tilfellet vil Polysorb være et effektivt og trygt middel som vil bidra til å raskt håndtere både eksterne og interne manifestasjoner av toksikose.

Analoger: Bedre eller slem polysorb?

Den farmasøytiske verden tilbyr et stort utvalg av sorbenter, som har omtrent samme effekt på mage-tarmkanalen når de brukes internt. Listen her kan være imponerende:

 • enterosgel;
 • Enterosorb;
 • aktivert karbon;
 • neosmectin;
 • Filtrum-STI;
 • Microcel.

Ring dem full analoger Polisorb umulig. Det avviker ikke bare sammensetningen, men også effekten på kroppen. I tillegg er noen sorbenter, som de som er basert på mikrocellulose, ikke så godt tolerert av kroppen som Polysorb, og kan forårsake oppblåsthet og forstoppelse.

Til slutt er den mest åpenbare og ubestridelige forskjellen mellom alle lignende preparater umuligheten av deres bruk i ekstern form fra akne. Bare Polysorb har en ideell renset form som gjør det mulig å bruke det selv på følsom hud i ansiktet. Dette kriteriet kan kalles avgjørende, og gi en klar og fortjent seier Polysorbu.

Polisorb Face Mask

Hva er fornavnet som kommer til hjernen når det gjelder kompleks rensing av hele organismen? Slik at den er effektiv, moderne, universell og, viktigst, effektiv? For tusenvis av mennesker er Polysorb bare knyttet til disse egenskapene! Og dette er ikke overraskende.

Kanskje ikke noe annet middel kan rense kroppen av alle skadelige sporstoffer, toksiner, bakterier og andre patogener så raskt og trygt, samtidig som nyttige komponenter blir intakte. Effekten av dette stoffet er imidlertid ikke begrenset til arbeid fra innsiden. Visste du at Polysorb blant annet også kan brukes som et profesjonelt kosmetisk hudpleieprodukt? Hvis ikke, så er det på tide å finne ut.

Denne artikkelen vil fokusere på en rensende ansiktsmaske fra stoffet Polysorb.

Ansiktsmaske i kampen mot ufullkommenhetene i huden din

Polysorb sorbent har en slående virkning sitt molekyl, som vises på human hud, ble samlet opp fra overflaten av hele fett, smuss og død hud keratinisert partikler og innvirker uheldig på dens egenskaper, og særlig slik det ser ut. Du vil merke hvordan huden din blir mer sunn, ren og til og med etter den første applikasjonen av Polysorb for skjønnhet og utstråling av huden din. Ansiktsmasken anbefales for personer med alle hudtyper, unntatt de som har det for tørr eller skadet.

Påføring av masken fra Polysorb 2 ganger i uken, vil du legge merke til følgende positive endringer:

 • Ansiktet vil se friskere ut
 • Hudavlastning utjevnet
 • Forsvist fettete
 • Svarte prikker blir renere og mindre synlige.
 • Pimples tørke ut
 • Du vil merke en sterk innsnevring av porene.
 • Hud blir mer tonet

Hvordan lage en rengjøringsmaske av Polysorb

For å gjøre dette, trenger du 2 ss penger (ca 6 gram). Hell polysorb i en dyp plate, tilsett litt varmt vann og rør det grundig. Som et resultat, bør du få en kremaktig grøt ganske tykk konsistens. Deretter må du sette blandingen på ansiktet, om nødvendig, fange nakken og decollete. Etter 10-15 minutter må verktøyet vaskes av. Hvis huden din er utsatt for tørrhet, kan du bruke ansiktsmaske i en kortere periode for å få en mykere effekt.

Du vil umiddelbart legge merke til endringer i tilstanden til ansiktet ditt. Huden blir renere, sunnere, mer strålende. Pleie, sammenlignet med en profesjonell salongprosedyre, er nå tilgjengelig selv hjemme.

Hvordan lage en polysorb rengjøringsmaske:

1. For dette trenger du 2 spiseskjeer av produktet (ca. 6 gram).

2. Fortynn med en liten mengde varmt vann til en slurry av kremaktig konsistens.

3. Rør blandingen grundig.

4. Påfør blandingen på ansiktet på en måte som er praktisk for deg.

5. Sprer blandingen jevnt over ansiktet ditt. Hvis du ønsker, kan du fange nakken eller dekolleten.

6. Hvis du føler en liten prikkling - ikke bekymre deg, dette er en normal hudreaksjon mot sorbenten. Etter 10-15 minutter vil masken tørke ut og du kan vaske den av.

Etter at du har tørket av masken - bruk en nærende krem ​​på ansiktet ditt og nyt resultatet.

For å styrke resultatet er det tilstrekkelig å gjennomføre behandlingskurs med Polysorb 2 ganger i uken.

Renser kroppen fra innsiden

Hvordan renser Polysorb kroppen? Det omslutt giftige stoffer dannet i mage-tarmkanalen og fanget i det fra miljøet, og forhindrer også reabsorpsjon av disse stoffene frigjort i tarmlumen fra karene på overflaten av tarmslimhinnen. Legemidlet i seg selv absorberes ikke hvor som helst, det etterlater kroppen uendret, sammen med alt som har klart å samle seg.

Ved hjelp av rensing stimulerer du kroppen til selvopprettelse, øker vitaliteten, får god helse og forbedrer hudtilstanden. Polysorb inneholder ikke sukker, fargestoffer, konserveringsmidler, smaker og andre kjemiske tilsetningsstoffer, skader ikke mage-tarmkanalen og brenner ikke pH-miljøet.

Behandlingsforløpet varer i 7 dager, doseringen er angitt i bruksanvisning.

Vi ønsker at du alltid blir sunn inni og vakker ute!

Anvendelsesområdet for Polysorb er stort. Hvis du ikke har hørt om Polisorb frem til dette tidspunktet, er det på tide å sette det inn i et hjemmets førstehjelpsutstyr og sørge for at det er universelt. Legg merke til de angitte indikasjonene, dette er ikke alt som Polisorb kan være stolt av. På grunn av det spesielle handlingsprinsippet, er Polysorb brukt i mange sykdommer. Du kan lære mer om dem. her.


Doseringen av legemidlet til behandling av barnet beregnes individuelt, ifølge bruksanvisning.

Hvis du har problemer med å beregne den enkelte dosen av legemidlet Polysorb, kan du få en gratis konsultasjon via telefon: 8-800-100-19-89, eller i seksjonen konsultasjoner.

Hver dag mottar vi hundrevis av positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Helt ærlig, vi er veldig fornøyd med dette faktum og er stolte av vårt produkt. Les alle anmeldelser om Polisorb, du kan på siden "anmeldelser".

Polysorb behandler årsaken til forgiftning - fjerner giftstoffer og giftstoffer fra menneskekroppen, og forbinder dem gjennom mage-tarmkanalen.

Ett gram Polysorb absorberer opp til fem gram vann, og lindrer ikke bare symptomene, men også årsaken til diaré.

Effekten av Polysorb betydelig etter to eller tre dager etter at stoffet startet.

Polysorb absorberer alle giftige stoffer, inkludert depresjonsprodukter av alkohol, renser tarmveggene og fjerner dem helt fra kroppen.

Polysorb renser kroppen av toksiner, antigener, alkohol, radionuklider.

Polysorb MP inneholder ingen tilsetningsstoffer og smaker, slik at stoffet ikke har toksisk effekt og ikke forårsaker allergier. Legemidlet absorberes ikke inn i blodet, og passerer ikke gjennom leveren og nyrene, som det har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Enterosorbent Polysorb MP har høy sikkerhet, er tildelt barn fra fødsel og gravide.

Sorbsjonsflaten av Polysorb MP for intern bruk er 300 m2 / g., Som er betydelig høyere enn de fleste enterosorbenter tilgjengelig på russiske og utenlandske markeder. Legemidlet er i stand til å binde noen skadelige stoffer.

Under behandlingen spiller de første minuttene av sykdommen en spesiell rolle, når du umiddelbart trenger hjelp til offeret, lindrer rus og forbedrer det generelle velvære. Her kommer Polysorb MP til redning igjen, som på grunn av sin unike romlige struktur begynner å virke umiddelbart etter å ha kommet inn i tarmen og er i stand til å drastisk endre situasjonen i løpet av et øyeblikk.

Skadelige stoffer som allergener, toksiner og alle slags patogene bakterier fremkaller utviklingen av sykdommer og generell forverring av helse;

Polysorb, kommer inn i tarmen, omgir skadelige bakterier og fjerner dem fra kroppen;

Polysorb absorberer giftstoffer og allergener av forskjellige størrelser, noe som gjør det mulig å håndtere forskjellige forgiftninger og allergier like effektivt.

Polysorb fjerner bare skadelige bakterier, og beholder fordelaktige sporstoffer når de brukes i opptil 14 dager.

Polysorb - dosering og administreringsmetode

Først er Polysorb alltid tatt i form av en vandig suspensjon, det vil si at pulveret blandes med 1/4 - 1/2 kopp vann og aldri tas tørt innvendig.

For det andre, mengden av pulver å ta avhenger av kroppsvekt, det vil si at du må vite omtrentlig vekt av en voksen eller et barn som skal drikke det. Overdosering kan ikke være, noe som avlaster frykt for å bestemme dosen.

Tabell med anbefalte doser for Polysorb:

Pasientvekt

Den spesifikke dosen av Polysorb beregnes avhengig av indikasjonen for bruk (se nedenfor), pasientens vekt og symptomer. Ved vanskeligheter med beregningen kan du få en gratis konsultasjon via telefon: 8-800-100-19-89, eller i seksjonen konsultasjoner.

1 teskje Polysorb "med en høyde" inneholder 1 gram medikamentet.
1 gram - den mest anbefalte single barns dosering.
1 spiseskje Polisorb "med en høyde" inneholder 2,5-3 gram av stoffet.
3 gram - gjennomsnittlig enkelt voksen dosering.

Polysorb metode for bruk for grunnleggende indikasjoner

En sykdom

Polysorb er en moderne sorbent med et bredt spekter av handling som binder skadelige stoffer og fjerner dem fra kroppen. Polysorb brukes til sykdommer som forgiftning, allergi, diaré. Polysorb brukes også til å rense kroppen av giftstoffer og skadelige stoffer. Tillatelse til bruk siden fødselen.

Hvis du har problemer med å beregne den enkelte dosen av legemidlet Polysorb, kan du få en gratis konsultasjon via telefon: 8-800-100-19-89, eller i konsultasjonsdelen.

Du kan kjøpe Polysorb på et apotek i byen din. For enkelhets skyld kan du bruke tjenesten apteka.ru, som leverer stoffet til et praktisk apotek etter sted.

Polysorb er en kraftig sorbent av en ny generasjon basert på naturlig silisium, effektivt for behandling av diaré, forgiftning, allergi, toksemi, bakrus og i rensing av kroppen.

Indikasjoner for bruk:

- Akutte og kroniske rusmidler av forskjellig opprinnelse hos voksne og barn;

- akutte intestinale infeksjoner av enhver genese, inkludert matbårne toksikosinfeksjoner, samt diarrésyndrom av ikke-smittsom opprinnelse, dysbakterier (som en del av komplisert terapi);

- purulent-septic sykdommer, ledsaget av alvorlig forgiftning;

- akutt forgiftning med sterke og giftige stoffer, inkludert stoffer og alkohol, alkaloider, salter av tungmetaller, etc.;

- mat og narkotika allergier;

- viral hepatitt og annen gulsott (hyperbilirubinemi);

- kronisk nyresvikt (hyperazotemi);

- beboere av miljøvennlige regioner og ansatte i farlige næringer, med sikte på forebygging.

Hva er de viktigste fordelene med Polysorb?

- Den høyeste sorptionsoverflaten blant sorbenter er 300 m2 / g.

- Høy sikkerhetsprofil - 18 års erfaring i bruk av Polysorb i Russland.

- Den øyeblikkelige aktivitetshastigheten umiddelbart etter inntak i mage-tarmkanalen, lettelse kommer 2-4 minutter etter inntak.

- Utnevnt til barn fra fødselen, gravide og ammende kvinner, eldre og voksne.

Holdbarhet: 5 år. Ikke bruk ved utløpsdato.

Lagringsforhold: Ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С. Når det er åpnet, oppbevares i en tettsittende beholder. Holdbarheten til vannsuspensjonen er ikke mer enn 48 timer. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Salgsbetingelser for apotek: Ingen resept.

Telefon gratis telefonnummer for konsultasjon: 8-800-100-19-89

Polysorb er et uorganisk ikke-selektivt polyfunksjonelt enterosorbent basert på sterkt dispergert silika med en partikkelstørrelse på opptil 0,09 mm og den kjemiske formel SiO2.

Polysorb har uttalt sorbsjons- og avgiftningsegenskaper. Lumen av mage-tarmkanalen stoffet binder og fjerner fra kroppen endogene og eksogene giftige stoffer av forskjellig art, herunder patogene bakterier og bakterielle toksiner, antigener mat allergener, medikamenter og gifter, salter av tunge metaller, radioaktive isotoper, alkohol.

Polysorb absorberer også noen metabolske produkter i kroppen, inkl. et overskudd av bilirubin, urea, kolesterol og lipidkomplekser, samt metabolitter som er ansvarlige for utviklingen av endogen toksisose.

Polysorb har uttalt sorbsjons- og avgiftningsegenskaper. Lumen av mage-tarmkanalen stoffet binder og fjerner kroppen av skadelige giftstoffer, herunder patogene bakterier og bakterielle toksiner, antigener mat allergener, medikamenter og gifter, salter av tunge metaller, radioaktive isotoper, alkohol. Polisorb en magnet på noen nedbrytningsprodukter i kroppen, inkludert et overskudd av bilirubin, urea, kolesterol og lipid-komplekser, så vel som produkter av metabolismen, er ansvarlig for utvikling av endogene toxicosis. Legemidlet er ikke delt, ikke absorbert, utskilt uendret.

Sammenlignet med gamle generasjonen sorbent aktivert karbonpulver Polysorb - enterosorbent ny generasjon med høy hastighet - handling i løpet av 2-4 minutter etter inntak (ikke nødvendig tid for oppløsning av tablettene). 1 ss Polysorb 120 erstatter pulver av aktivt kull tabletter ved volum sorpsjon dens overflate som nøye omslutter mage-tarmkanalen og samler alle de skadelige stoffene, henholdsvis, og kvaliteten på hans arbeid er mye høyere. I tillegg er det mye mer behagelig å drikke en liten mengde pulver med vann enn å svelge dusinvis av piller flere ganger om dagen, så pasienter foretrekker en vandig suspensjon av Polysorb. I to tiår har Polisorb "bosatt seg" i hver tredje familie. Legene er godt klar over stoffet, på grunn av sin lange erfaring med bruk i Russland og CIS-landene og de maksimale egenskapene som enterosorbenten er evaluert for.

Sjeldent - allergiske reaksjoner, dyspepsi, forstoppelse. Med lang, mer enn 14 dager, tar Polysorb mulig brudd på absorpsjon av vitaminer, kalsium, og derfor anbefales det profylaktisk administrering av multivitaminpreparater, kalsium.

Interaksjon med andre legemidler. Kanskje en reduksjon i terapeutisk effekt av samtidig tatt inn i narkotika.

 • Peptisk sår og duodenalsår i den akutte fasen;
 • Blødning fra mage-tarmkanalen;
 • Intestinal atony;
 • Individuell intoleranse mot stoffet.
Produsent / Adresse for kvalitetskrav:

JSC "Polisorb", 456652, Chelyabinsk region, Kopeisk, Tomskaya str., 14

Tel / Faks: (351) 778-51-26

En pose med 3 gram - en enkelt dose i en praktisk lommepakke.
Bank:
12 gram - volumet av hele behandlingsforløpet for barnet.
25 gram - et nødvendig verktøy i hjemmets førstehjelpsutstyr til enhver anledning for hele familien.
35 gram - et tre-dagers kurs for behandling av diaré hos en voksen.
50 gram er et komplett behandlingsår for en voksen i en økonomisk pakke.

Det er kontraindikasjoner. Høring er nødvendig.

Flere Artikler Om Typer Acne