Vakker hud er klar hud. Få har vært heldige nok til å leve i et økologisk rent område, og derfor tar epidermisene seg hver dag slag i form av støv, tungmetaller, avgasser og andre "sjarm" i storbyen. Legg her en annen dårlig ernæring, dekorative kosmetikk og få akne, betennelse, forstørrede porer, komedoner og andre hudproblemer. Til redning av skjønnhetene kommer en ansiktsmaske fra "Polisorb". Hva er denne mirakelkuren og hvordan du bruker den i hjemmet kosmetologi?

Ved handlingsprinsippet "Polysorb" ligner aktivert karbon. Dens grunnlag er silisiumdioksid, som absorberer alle giftstoffer, giftige stoffer, allergener og noen metabolske produkter som "tetter opp" kroppen og forårsaker forgiftning. På samme måte virker stoffet på huden. Partikler av sorbenten tiltrekker forurensning, noe som gjør epidermisene rene og sunne.

Hva er nyttig "Polysorb"

Beauticians har lenge oppdaget Polisorb, en ansiktsmaske som bare er uunnværlig for å løse hudproblemer. Selv eiere av normal epidermis vil ikke forstyrre bruken av dette verktøyet som et forebyggende tiltak. Fordelene ved Polisorb består av flere hovedpunkter.

 • Rensing. Å komme på huden absorberer partiklene fett og skadelige stoffer. På grunn av dette blir porene rene og mindre synlige. Pimples tørker også opp.
 • Avrusning. Legemidlet bekjemper mikrober og bakterier. Dette eliminerer årsaken til akne og betennelse.
 • Foryngelse. Silisium stimulerer produksjonen av sin egen elastin og kollagen. Ved å gjøre prosedyrene regelmessig, kan du gjenopprette hudens elastisitet og tone.
 • Beskyttelse. Regelmessige prosedyrer bidrar til dannelsen og styrken av hudimmunitet. Dermed kan vev motstå bakterier og bakterier alene.

Polysorb Face Mask: Populære Oppskrifter

En ansiktsmaske med "Polysorb" er mye brukt i kosmetologi. Både hjemme og i salonger er dette stoffet aktivt brukt. Eiere av problematisk eller fading epidermis trenger bare å huske et par effektive oppskrifter.

Klassisk oppskrift

Uansett hvilken type hud har naturen gitt deg, er dyp og forsiktig rensing en viktig del av vanlig omsorg. Til dette formål kan du bruke masken av "Polysorb" i den klassiske varianten.

 1. Fortynn pulveret med vann til konsistensen av rømme.
 2. Spred over ansikt, nakke og dekolleté.
 3. Avhengig av typen hud, hold masken i fem minutter til en kvart time.
 4. Skyll ansiktet med varmt vann.
 5. Påfør fuktighetskrem.

Akne Masker: Oppskrift Diagram

Hvis du er interessert i polysorb ansiktsmaske, vil anmeldelser bekrefte effektiviteten i bekjempelse av akne. Det finnes en rekke beviste oppskrifter som gjør at du kan bli kvitt hudproblemer.

Table - Mask Oppskrifter fra Polysorb for Acne

Anti-aging masker: oppskrift bord

Bevaring av skjønnhet og ungdommelig hud avhenger av mange faktorer. Selvfølgelig bør man ikke undervurdere genetikk, men hovedrollen er spilt av riktig omsorg.

Table - Mask oppskrifter fra Polysorba for rynker

Slik oppnår du maksimal effekt: 5 nyttige tips

For at ansiktsmasken fra "Polysorb" ikke bare skal møtes, men også overskride forventningene dine, må du være så ansvarlig som mulig for prosedyrene. Beauticians deler sine skjønnhetstips med skjønnhet.

 1. Allergitest. Bruken av noen hjemmelaget maske skal begynne med en toleranse test. Når du legger en liten sum penger på albuebukken, om ti minutter vil du kunne vurdere reaksjonen av huden til den. Fraværet av kløe, brennende og rødhet gir deg det grønne lyset for prosedyrene.
 2. Forberedelse. Til tross for at "Polysorb" er en kraftig sorbent, er målet med hjemmelagde masker nettopp dyp rensing. Det er derfor overfladisk rensing må gjøres før prosedyren, stubbe huden grundig og behandle den med en skrubbe.
 3. Regularitet. Selvfølgelig vil resultatet bli merkbart etter den første prosedyren, men dette er ikke nok. For å bli kvitt hudproblemer må du lage masker i løpet av en til to dager, til huden din går tilbake til normal. Vanligvis er en måned nok. I fremtiden gjennomføre profylaktiske økter hver tredje uke.
 4. Tid. Vanligvis holdes masken på ansiktet til den er helt tørr, noe som tar omtrent en kvart time. Men hvis du har en tørr type epidermis, anbefales det å forkorte prosedyren til fem minutter.
 5. Fukte. "Polysorb" tørker huden, og derfor etter prosedyren er det nødvendig å bruke en fuktighetskrem eller kosmetisk vegetabilsk olje.

Integrert tilnærming

Polysorb Facial Cleanser bør ikke brukes utenfor. De fleste hudproblemer er en refleksjon av negative prosesser som forekommer inne i kroppen. For å fjerne fordøyelsessystemet av toksiner, ta en sorbent i to uker. En spiseskje tre ganger om dagen er nok. Det er bedre å gjøre dette om en og en halv til to timer etter å ha spist.

Oppskriften på ansiktsmaske fra "Polysorb" har lenge vært kjent for kosmetologer. Eksperter lykkes med å bruke denne sorbenten i sin praksis. Hvis du vil spare på å besøke en skjønnhetssalong, få dette fantastiske verktøyet. Du kan forsiktig bruke Polisorb kurs eller flykte dem i nødssituasjoner. Ingen bakrus, ingen forgiftning, ingen allergi, ingen tretthet vil påvirke utseendet ditt hvis du drikker en del av sorbenten og bruker den på ansiktet ditt.

"Selv om personen har blitt lik," - vurderinger av masker fra "Polysorb"

Så en annen side av Polisorb åpnet for meg - applikasjon i kosmetikk. Jeg trodde aldri at et stoff som jeg regelmessig tar for å forbedre fordøyelsen min, kan hjelpe meg med akne! Har allerede gjort to masker, og resultatet er fornøyd: Akne har ikke forsvunnet, men de ble litt mindre, og de er ikke så røde og syke.

God botemiddel. Polisorb hjalp meg med å bli kvitt akne. I lang tid brukte jeg alle slags salver, men det var ingen spesiell effekt. Jeg så reklamen for "Polysorb" og bestemte seg for å prøve, jeg er fornøyd med resultatet, nå så jeg ut som en person. Takket være skaperne av dette stoffet.

Jeg har nylig prøvd en ansiktsmaske med tillegg av "Polysorb", så etter en uke med disse masker ble huden min mykere, og viktigst begynte akne å passere! Jeg er veldig glad! Godt stoff.

Jeg lager masker fra "Polysorb" hver kveld. Huden har vært problematisk siden 13, men med 30 passerte det ikke, dessverre... Jeg begynte å drikke Polysorb og effekten var allerede mye bedre og mer merkbar enn fra masker, siden (basert på hva som er skrevet om dette stoffet) da fjerner det slagg og giftstoffer, det vil si det behandler ilden, og huden er bare den ytre manifestasjonen av sårene våre.

Etter tretti dager oppstod et fint rynkerett rundt øynene mine, og nasolabialene ble mer merkbare. Hun kjøpte anti-aging kremer for sin alder og til og med de som går for mer moden hud. Konstant ble bare den første effekten oppnådd, med konstant bruk var det en avhengighet og ingen endringer skjedde. Jeg hørte om mirakelmasken fra Polysorb mot rynker. Jeg kjøpte først tre poser og ble bedøvet av hans handling. Etter å ha brukt litt prikker, men det går fort. Men sluttresultatet gleder seg. Når jeg dro til en skjønnhetssalong for ansiktsløftning, er effekten av en maske som ligner denne prosedyren. Jeg anbefaler alle å kjøpe denne rynkebehandlingen

Slik tar du polysorb for akne - effektive masker

Polysorb for ansikt brukes i kosmetikk for dyp rensing av huden. Tradisjonelt anbefales det å ta oralt for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Den terapeutiske effekten av legemidlet kan brukes til ekstern bruk. Det er nyttig å ta Polysorb i kompleks behandling av akne, problemdermis, for å finne frisk, ren, strålende hud.

Fordelene med polysorb for huden

Nyttige egenskaper av pulveret:

 1. Renser og toner.
 2. Fjerner giftstoffer og oksidanter.
 3. Stimulerer utvekslingsprosessene.
 4. Forbedrer blodsirkulasjonen og oksygenånden.
 5. Regulerer sebaceous kjertlene.
 6. Lindrer betennelse og irritasjon.
 7. Behandler akne.

Kontra

Kan brukes eksternt for alle hudtyper, stoffet er effektivt selv for sensitiv epidermis. Den eneste kontraindikasjonen vil være individuell intoleranse, derfor er det verdt å utføre en test på håndleddet.

Søknadsmetoder

I kosmetologi er den vanligste bruken av polysorb for akne, svarte flekker og smertefull akne. Også, dette fantastiske verktøyet vil være et utmerket grunnlag for utarbeidelse av rensende masker og skrubbe. For problem hud kan fortynnes til konsistensen av pastaen, og brukes utelukkende på akne.

Polysorb brukes til å rense ansiktets hud, så vel som ved inntak. I følge instruksjonene må pulveret fortynnes med vann, i tørr form kan ikke tas. Det er nødvendig å telle doseringen for hver enkelt person, hvor mye å drikke polysorb avhenger av vekten av personen. Ordningen for å drikke polysorb avhenger av sykdommen eller tilstanden som forårsaket forgiftning.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Like effektiv å bruke for moden hud. Eliminering av toksiner og nedbrytningsprodukter bidrar til rask cellefornyelse og oksygenering. En liten mengde pulver kan legges til micellar vann for å fjerne sminke for å forbedre effekten av rensing. Prisen avhenger av volumet, du kan kjøpe det i gratis tilgang i et apotek. Kostnad 3 gr. fra 35 s., 25 gr. fra 200 r., 50 gr. - fra 350 s. Det er også analoger av stoffet - laktofiltrum, enterosgel, polyphepanum, neosmectin.

Hjemmelaget ansiktsmaske oppskrifter fra polysorb

Det er lett å ta vare på ansiktet ditt med egne hender, forbedre tilstanden, håndtere kosmetiske problemer. Farmasøytisk stoff bidrar til å bli kvitt betennelse og rødhet. Den unike sammensetningen gjør uerstattelig pulver når du renser den delikate, sensitive dermis, utsatt for allergi.

Rensemaske

Hjemme er det ikke vanskelig å forberede en prosedyre for rensing av ansiktet. Effektivt eliminerer svarte flekker og betennelser, bidrar til å takle peeling. På grunn av fjerning av det øvre lag av celler, forbedrer oksygenmetning, metaboliske prosesser aktiveres. Nyttig for selv soling, samt for å gjenopprette farge etter soling.

komponenter:

 • Art. polysorb skje;
 • en teskje blå leire;
 • en teskje salvie.

Bland farmasøytisk pulver med leire, sløk salvie grundig i en mørtel. Kombinerer komponenter, fortynnet med en liten mengde mineralvann. Påfør blandingen med lette sirkulære bevegelser, bare etter massasjelinjene. La være å handle i åtte / ti minutter, etter at du kan vaske. Påfør renseprosedyren er nyttig to ganger i uken, helst om kvelden.

Løftemaske

Effektiv applikasjon for foryngelse av huden på hjemme kosmetikk. Ved å bruke den tilgjengelige prosedyren, kan du øke integumentens tone og elastisitet, stram konturet til det ovale. Takket være stoffet, metaboliseres prosessene, elastinsyntese aktiveres.

komponenter:

 • 5 gr. Polysorb;
 • 5 gr. tare;
 • 10 gr. shea smør.

Kelp slip på kaffekvern i pulver, hell varmt vann i ti minutter. Deretter tilsettes sorbent og shea smør, bland godt og fordel i et tynt lag på dampede deksler. La være å handle i femten / tjue minutter, da kan du fjerne rester av en våt svamp. Bruk en maske i syv / ti økter.

Anti-inflammatorisk maske

Den har en fantastisk effekt for å takle betennelsen og spredningen av problemet med akne dermis infeksjon. Det er nyttig å utføre prosedyren og for fet hud, regulerer masken arbeidet til talgkjertlene, eliminerer giftstoffer og giftstoffer. Takket være en effektiv prosedyre, kan du glemme de brede porene og usunn hud.

komponenter:

 • en teskje polysorb;
 • en teskje gjær;
 • 3 dråper cypresolje.

Farmasøytisk stoff kombinert med gjærgranulat, bland godt, kan fortynnes med vann. Deretter introduserer helbredende olje, integumenter må rengjøres grundig og deretter fordampes. For å fordele massen i massasje, er det nødvendig å ekskludere bare den ømfintlige huden på øyelokkene og nasolabial trekant. La kosmetikken stå i ti / tolv minutter, hvorpå du kan fullføre den på vanlig måte. Bruk nok til forebygging en gang i uken, med store utslett, øk frekvensen opptil tre ganger.

bleking

Bruk av reseptbelagte masker med apotekets stoff, kan eliminere pigmentering og slapphet av integumentet. Polysorb er også effektiv mot rynker på grunn av detoxvirkning. Huden fornyes, blodsirkulasjonsprosessene er akselerert, masken har en utmerket tonisk effekt.

komponenter:

 • en teskje polysorb;
 • teskje rømme;
 • banan;
 • 3 dråper patchouli essensiell olje.

Farmaceutisk pulver kombinert med kjølt surkrem, kneb forsiktig frukten med en gaffel for å oppnå en jevn konsistens. Etter å ha blandet alle ingrediensene, er det mulig å distribuere på den rydde overflaten av personens ganske tette lag. La masken virke i femten / tjue minutter, da kan du forsiktig fjerne resteret med en fuktig bomullsstykke. Gjenta ansiktsbehandling minst to ganger i uken.

Vi anbefaler å se videooppskriften med polysorb, noe som forbedrer hudfarge, strammer porene, fjerner oljeaktig glans.

For akne og akne

Effektiv maske av polysorb akne vil legge merke til et positivt resultat etter den første applikasjonen. Effektivt brukt til behandling av akne, normalisering av sebaceous kjertler. Raskt stopper spredning av infeksjon, tørker acne, lindrer rødhet og smertefull følsomhet. Takket være prosedyren, er det mulig å øke immunparametrene til integumentet, for å styrke tynne kapillærer.

komponenter:

 • 10 gr. Polysorb;
 • 5 gr. sink salve;
 • 2 dråper teetreeter.

Bland pulveret med sinksalve, det anbefales å fortynne den tykke konsistensen med termisk vann, og tilsett deretter teetreeter. For å distribuere masken etter damping med kompress, i et tynt lag, følger massasjelinjene. Prosedyren er utformet for femten / atten minutter, da kan du fjerne rester av den vanlige metoden. Bruk en behandlingsmaske tre / fem ganger i måneden, med rikelig utslett er det verdt å holde et kurs på fem prosedyrer.

Video oppskrift: Polysorb maske for akne hjemme

forfriskende

Etter ferien må du vite hvordan du lager en maske som raskt gir friskhet og elastisitet i huden. Puffiness er fjernet, hudfarge forbedres, huden blir myk og fløyelsaktig. Takket være apotekets rusmiddel, kan du øyeblikkelig fjerne spor av søvnløshet og tretthet.

komponenter:

 • Art. polysorb skje;
 • 2 ss. skjeer av hytteost;
 • teskje aloe;
 • en teskje kakaosmør.

Pass hytteost gjennom en fin sil, legg til næringsrik olje, presset saftig juice og farmasøytisk pulver. Rør massebrønnen og påfør med et tykt lag på dekslene, legg et vått håndkle på toppen. La stå i tjue minutter, og avslutt som vanlig. Bruk tre / fem ganger i måneden.

Omtaler om bruk av pulver

Svetlana, 37 år gammel

Jeg utfører alle omsorgsprosedyrer hjemme. Polysorb maske, en av favorittene, det gir en dyp rensing, du kan virkelig bli kvitt sorte prikker. Et billig verktøy og kan ikke sammenlignes med dyre merkevarer, huden er myk, oppdatert, oppdatert.

Nylig lærte jeg at polysorb hjelper med akne. Jeg lager en pasta, bare fortynk pulveret med vann og gjelder kun for ål. Bare en dag klarer jeg å takle noen betennelser, ansiktet mitt er rent, og jeg trenger ikke å lete etter måter å skjule.

Polysorb ansiktsmaske

Hjemme kan du gjøre en rekke kosmetiske prosedyrer, selv uten bruk av spesialverktøy. I tillegg til naturlige ingredienser (produkter, planter, etc.), brukes medisiner også til å lage masker. Nylig har den hjemmelagde polysorb ansiktsmasken blitt stadig mer populær.

Narkotikabeskrivelse

Polysorb, produsert i pulverform, er beregnet for bruk i rensing av kroppen. I følge instruksjonene skal den brukes som en løsning. Imidlertid brukes også rengjøringsegenskapene til huden.

Hemmeligheten til stoffet ligger i dets aktive substans, silisiumdioksyd, som er i stand til å absorbere alle giftstoffer og forurensninger som er tilstede i kroppen. Egenskapene til silisiumdioksyd forblir aktive når stoffet påføres som en av komponentene i ansiktsprodukter.

Kosmetikk tilberedt på grunnlag av medisinske preparater er alltid svært effektive og effektive.

Utgivelsesformen (pulver) gjør at du enkelt kan lage en kosmetikk. Effektiviteten av stoffet er bevist, så det brukes ikke bare hjemme, men også i skjønnhetssalonger for prosedyren for rensing av ansiktet.

Nyttige egenskaper

Polysorb ansiktsmasker har mange fordeler i forhold til andre populære og profesjonelle midler for hudpleie.

Resultatet av stoffet er:

 • rensing;
 • ernæring;
 • metning med gunstige stoffer;
 • antiseptisk effekt.

Fordelene inkluderer sine egenskaper:

 • forårsaker ikke allergier (eksepsjonelle tilfeller av intoleranse overfor sammensetningen);
 • ikke kontraindisert i svangerskap og amming
 • anbefalt selv for tenåringer;
 • har en sparing effekt
 • forbedrer hudens beskyttende egenskaper.
Når det gjelder indre organer, er "Polysorb" for ansiktet et utmerket antiinflammatorisk, desinfiserende, rensemiddel.

I motsetning til aktivert karbon og leire, som også brukes til å rense hjemme masker, er Polysorb mye mer effektivt. I tillegg til hovedhandlinger, kan ansiktsmasken med polysorb ha en foryngende effekt ved å forbedre regenererende evner av epidermale celler.

oppskrifter

Masken med polysorb er lett å forberede hjemme. Hovedkomponenten i noen av disse masker er selve stoffet, men i tillegg til medisinsk pulver, bouillon av planter, essensielle oljer og andre produkter kan legges til sammensetningen.

Avhengig av hvilke problemer med huden brukes, brukes masker fra Polisorb, det er nødvendig å legge til en bestemt komponent.

universell

Den enkleste og universelle oppskriften er en ansiktsmaske fra Polisorb uten andre tilsetninger enn vann. Dette verktøyet er egnet for hudpleie av fett og normal type. Når tørr hud er bedre å bruke en annen oppskrift.

Polysorb-basert maske på denne magiske måten forvandler den mest problematiske huden.

En ansiktsmaske av rent polysorbisk pulver vil ha en generell rensing, anti-inflammatorisk og nærende effekt.

 • pulverpreparat - 3 g;
 • varmt kokt vann - 30 ml.

Forberedelsen er enkel: stoffet blandes med vann til en homogen blanding. Deretter forblir det bare å bruke blandingen til huden, bortsett fra området rundt øynene, og vent ti minutter. Lag skal påføres tykt. Etter bruk, vask av blandingen og bruk fuktighetskrem.

For ansiktsrengjøring

Bytt profesjonell ansiktsrensekanne med Polisorb masker med honning og kaffe. Prosedyren med dette verktøyet vil gi en fantastisk effekt av dyp pore rensing. Oppskriften kan brukes både for å forebygge og som en måte å håndtere sorte prikker på.

Advarsel! Kaffe skal brukes utelukkende naturlig. Det anbefales å bruke kaffegrunn, spesielt hvis huden er følsom eller det er betennelser.

Med slike ypperlige kosmetiske egenskaper, vil masken fra "Polysorb" mot akne løse problemene ikke bare av tenåringshuden, men også av en mer moden, fading hud.

 • pulverisert medisin - 1,5 Art. l.;
 • vann - 1 ts;
 • honning - 1 ts. (varme opp i vannbad);
 • kaffe grønt - 1 ts.
 • pulveret er blandet med vann;
 • blander honning og kaffe separat;
 • kombinere begge blandingene.

Sammensetningen påføres i huden i flere lag. Hvert lag er overlaid med aktive sirkulære bevegelser for å eliminere de kåte partiklene. Vask bare av etter fullstendig tørking. Eksponeringstid fra fem til tjue minutter (avhengig av hudtype).

Etter tørking vaskes med varmt vann, vask deretter resten av med såpe. Når huden er helt tørr, bruk en nærende krem.

For akne

Det er vanskelig å håndtere akne, spesielt i ungdomsårene. Kosmetikk forårsaker ofte allergier eller gir ingen resultater. En akne ansiktsmaske med polysorbisk pulver vil eliminere betennelse uten å skade følsom hud. Med vanlig bruk kan akne helt forsvinne.

Polysorbisk maske er ikke bare effektiv mot akne. Det kan brukes som en effektiv rensebehandling for ansiktets hud.

En ekstra komponent vil være bodyaga (pulver). En ansiktsmaske for akne med disse komponentene vil hjelpe på kort tid for å kvitte seg med både frisk betennelse og gamle spor av hudskader.

 • polysorbisk pulver - 20 g;
 • bodyaga - 10 g;
 • vann - 50 ml.

For å klargjøre sammensetningen, bland begge pulverene og tilsett varmt vann til dem. Ansiktsdeksel med en blanding (tykt lag) og vent til det tørker. Så bare vasket av, behandlet med tonic og putte krem ​​(helst med kamille eller aloe).

Polysorb for akne og hudormer er også tatt oralt. Dermed vil den anti-inflammatoriske og rensende effekten ha en dobbel effekt.

For fet hud

Bruk av ansiktsmaske mot overdreven fet hud, noe som forårsaker permanent tilstopping av porer, bidrar til å normalisere arbeidet i talgkjertlene og forhindre forekomsten av betennelse (akne).

For å sette fet hud i orden med rikelig utslett, kan den klassiske polysorbemassen bli forsterket med kamilledekok

Ekstra komponenter inkluderer urteekstrakter (kamille, calendula eller celandine), samt sitronsaft.

 • blomster planter - 5 g;
 • vann (kokende vann) - 20 ml;
 • enterosorbent - 3 g;
 • sitronsaft - 1 ts.
 1. Med blomster av gress forbereder de en infusjon (gress + vann).
 2. Til infusjonen tilsett pulveret og rør.
 3. Til slutt legg til sitronsaft.

Laget må være av middels tykkelse. Polysorb masken vaskes av fra fet hud etter syv minutter. Etter fjerning av sammensetningen blir ansiktet gnidd med et avfettningsmiddel.

Hvis problemet med fetttype ansikt forverres av utseendet av betennelse, kan Polysorb for akne brukes i de to første ukene annenhver dag. Polysorb blir deretter påført dermis en eller to ganger i uken.

For tørr hud

Positive anmeldelser har polysorbovye masochki og tørr hudtype. De er tilberedt i henhold til universell metode, men pulveret er fortynnet ikke med vann, men med avkok av kalendula blomster. Plantekstraktet i kombinasjon med silisiumdioksyd har en fuktighetsgivende og beroligende effekt. Polysorb anbefales for epidermis, utsatt for overdreven tørrhet, rødhet og flak.

Polysorbiske masker med calendula avkok for tørr hud

 • Calendula blomster - 5 g;
 • kokende vann - 15 ml;
 • stoff - 3 g

Forberedelse av sammensetningen hjemme begynner med forberedelsen av urteinfusjon. Anlegget helles med varmt vann og forlates i 20 minutter. Etter dette filtreres infusjonen, og prepareringspulveret settes til væsken. Den resulterende vasselen blir påført huden. Vask av etter ti minutter, og deretter etter 5-10 minutter påfør en fuktighetskrem.

Nyttige tips

Polysorb hudpleieprodukter bør brukes i henhold til visse regler. Siden legemidlet er enterosorbent (et middel til toksiner), er det ikke nødvendig med forhåndshøring.

For å utelukke allergier mot selve stoffet, ytterligere komponenter eller deres blanding, bør en liten test gjøres: Bruk sammensetningen som er oppnådd etter forberedelse til håndleddet. Hvis det ikke er noen reaksjon etter en time, kan du ikke bekymre deg for mulig allergi i ansiktet.

 1. Før du bruker den polysorbiske masken, skal huden rengjøres grundig. Fra overflaten av epitelet fjernes alle kosmetikk og forurensning. For å gjøre dette, bruk såpe, skum, myceliannu vann eller andre midler.
 2. For å rette opp en større effekt, anbefales det å ta en dusj eller et bad. Under virkningen av damp og varmt vann vil porene åpne, og sammensetningen vil trenge enda dypere.
 3. Ved bruk av Polysorb bør en ansiktsmaske mot tilstoppede porer (tørrhet etc.) ikke være for væskende. Blandingen skal ha konsistens med rømme, ellers vil det ikke være mulig å bruke et rikt lag, da masken blir vanskelig å vaske av, og resultatet av rensing blir ikke så dypt.
 4. Når produktet påføres ansiktet, bør du unngå områder rundt leppene, øynene og hodebunnen. Disse områdene er for følsomme hudlag, da kapillærene ligger svært nær overflaten.
 5. Soak på huden selvforberedt komposisjon kreves strengt i henhold til den anbefalte tiden i oppskriften. Overeksponering av blandingen vil føre til tørking av huden, noe som vil føre til svekkelse av beskyttelsesegenskapene til epidermis.

Polysorbiske masker er effektive for mange problemer med ansiktets hud, men folkemidlet kan også brukes på andre områder av kroppen. Etter vanlige kosmetiske prosedyrer blir huden ren og elastisk, og de inflammatoriske prosessene reduseres til 80%.

Polysorb ansiktsmaske. Hvordan lage de mest effektive masker?

Masken av Polysorb for ansiktet renser og fornyer hudcellene, og fjerner også giftstoffer og giftstoffer i huden. Polysorb er et stoff som fjerner giftstoffer fra kroppen under ulike administreringer og rusmidler. Kroppen absorberer ikke det, så det har ingen bivirkninger. Mer nylig begynte dette stoffet å bli brukt ikke bare inne, men også utenfor.

Polysorb inneholder dioksyd silisium, som ofte legges til ansiktsmasker og peeling. Bevist effektiviteten av stoffet, mye tilbakemelding og anbefalinger. Hovedaspektet for de fleste kvinner var at polysorb har lav kostnad og høy effektivitet. Selv fagfolk bemerket slike masker positivt.

Hvordan er polysorb nyttig for huden?

Polysorb har en antioksidant og foryngende effekt, og en ansiktsmaske renser huden godt, fjerner akne, akne og andre betennelser i ansiktet. Dette preparatet inneholder silisiumdioksid, så vel som i mange masker fra leire som fjerner dypere lag av hud. Det virker på huden så effektivt som på de indre organene, fjerner giftige stoffer og gjenopptar celleregenerering. Polysorb fjerner giftige stoffer fra dermis, som har en positiv effekt på hudens ytre tilstand. Med det er det lett å bli kvitt betennelse og til og med rynker til en relativt lav pris. Det hjelper også med fet og kombinert hud, fjerner fet skinn, strammer porene, toner.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Siden stoffet Polysorb ikke absorberes i kroppen, har det ingen kontraindikasjoner. Det eneste som kan påvirke bruken av midler, er individets intoleranse overfor enkelte komponenter. Dette skjer svært sjelden og bare i unntakstilfeller.

Effekten av polysorb kan sammenlignes med en svamp, som absorberer skadelige giftstoffer som en magnet. Viser stoffet gjennom tarmene, oppdaterer kroppen.

Og hvis du ikke behandler mennesker med intoleranse mot polysorb innover, kan du trygt påføre det på utsiden, det vil si som en maske. Polysorb på ansiktet er veldig nyttig og effektiv. Bruk det anbefales for kvinner i ulike aldre. Polysorb løser problemer ikke bare med indre organer, men også med huden. Så, det renser porene godt og dypt, jevner til og med vedvarende rynker og har en gunstig effekt på ansiktets generelle tilstand.

De mest effektive masker

Hver kvinne vet et stort antall populære skjønnhetsoppskrifter. Rensing, foryngelse og gjenoppretting av masker er svært populære. For eksempel har en ansiktsmaske laget av polysorb et bredt spekter av handling. Med hjelpen kan du kvitte seg med sorte prikker og forynge litt, spesielt hvis du tar medisinen og innsiden for å forbedre effekten. Hvordan å gjøre? Bare legg til vann og ta til en gelstat. Alt avhenger av hvilket resultat du vil få. Hvis nødvendig, legg til andre ingredienser i polysorb ansiktsmasken. Oppskriften på en slik maske er ikke offisielt skrevet hvor som helst, den overføres kun etter arv og fra person til person.

Hvordan lage en ansiktsmaske av polysorb? Det finnes flere typer matlaging av slike masker, avhengig av ønsket formål. Den enkleste og mest brukte er gjort med varmt vann.

Du trenger bare å oppløse polysorbpulveret i kokt vann til konsistensen av gelen og kan trygt påføres ansiktet. Hold det i mer enn 10 minutter og spyl.

Enhver maske laget av polysorb er effektiv, selv om det fortsatt ikke er så mange oppskrifter. Hvis du legger til surkrem, yoghurt eller varm melk, vil huden stramme perfekt, rynker og pigment flekker vil forsvinne. Du kan legge til polysorb tea tree olje og løk, hakket i en blender. Da vil huden bli utrolig, porene vil bli renset for sterk forurensning, akne vil tørke, akne vil forsvinne og betennelse vil redusere. Kanskje snart vil de komme opp med noen flere oppskrifter for polysorbbaserte masker til forskjellige formål. For å skape en unik og effektiv maske av uvanlige ingredienser må du først undersøke og teste litt tid for å oppnå visse resultater.

Anti rynke

Mange anti-aging hjemme oppskrifter inneholder ingredienser og medisiner fra apoteket. De jobber bedre og viser gode resultater. Masken med polysorb er ikke et unntak, det glir synlig rynker og lyser ansiktet generelt. Med hjelpen er det veldig enkelt å kvitte seg med svarte flekker og glemme forstørrede porer, noe som bare forverrer situasjonen og legger vekt på kvinnens alder.

Men ikke glem at anti-rynke omsorg bør bare være omfattende! Anti-aging kremer, serum, væsker, etc. vil bidra til å bli kvitt rynker. Hvis du tar vare på ansiktet ditt riktig, bruker du et sett med verktøy og prosedyrer, så ser du ikke på din alder. For å gjøre dette, ikke glem om gradvis rensing og ansiktspleie. Og før du bruker noen masker, er det bare nødvendig å dampe ansiktet slik at alle komponentene trenger inn mer dypt og fungerer som beregnet. På morgen og kveld må du vaske ansiktet ditt med alder. Spør hvorfor 2 ganger? Svaret er tydelig - i nattens søvn virker sebaceous og svettekjertlene og nattkremene intensivt. Vi sover på puten med både ansikt og hår... Naturlig forurensing oppstår, derfor om morgenen er det svært viktig å vaske av alt dette smuss som ikke er synlig for våre øyne. På kvelden, henholdsvis, er det nødvendig å vaske av hele dagen tid gjørme med kosmetikk. Selv et rent ansikt er bedre påvirket av hudpleieprodukter, spesielt anti-aldring.

At ved å legge til et fermentert melkeprodukt til en polysorb, kan man kvitte seg med en rekke problemer som angir alder. Hvis du lager en slik maske hver dag i en halv time, så etter at kurset varer i en måned, ser du huden din på en ny måte. Det vil igjen bli strålende og elastisk, nesten alle eksisterende rynker blir utjevnet og den ubehagelige glansen av fet hud vil forsvinne.

Mot akne

Polysorb redder perfekt akne og akne. Hvis du lager den rette masken, rengjør du ansiktet fra akne og andre betennelsesprosesser. For å gjøre dette, anbefales det å legge til litt sukker, løk og tea tree olje til en vanlig maske laget av polysorb. Etter 2 måneder av den daglige prosedyren i 20 minutter, vil huden bli ren, fløyelsaktig og tilstrekkelig fuktig, du vil glemme akne og andre ansiktshudfeil.

Følg de enkle omsorgsregler, og så vil alle naturlige oppskrifter av masker fungere som forventet. Ikke glem å vaske godt før du bruker masken. Og enda bedre - damp huden på urtebuljong slik at alle porene og kosmetikk og masker åpner seg inn i de dypere lagene i huden og opptrer sikkert. Etter prosedyren, sørg for å bruke tonic for å lukke porene for ikke å tette dem med krem.

Du kan lære mer om polysorb masker fra videoen:

Spesialkommentarer

Erfarne eksperter kan ikke si noe dårlig om bruk av Polysorb på ansiktet. De merker at dette er absolutt en uventet avgjørelse, men er ikke dårligere enn de dyre prosedyrene for kosmetologer og salongpleie. Polysorb maske - dette er et budsjettalternativ for rensing av huden, som er tilgjengelig for nesten alle kvinner. Prisen på polysorb i apotek er akseptabelt. Det er noen fagfolk som er skeptiske til slike eksperimenter. De tror at vitenskapelig og teknisk utvikling har skjedd for ingenting, og det er nødvendig å bruke mer moderne metoder for å ta vare på ansikt og kropp. Men generelt er det ikke noe spesielt negativt om bruken av dette apoteket. Derfor kan du trygt velge en passende maske for deg selv og bli enda vakrere.

Polisorb ansiktsmasker

For å eliminere feilene i ansiktets hud er det ikke nødvendig å søke hjelp fra profesjonelle kosmetologer eller kjøpe dyre produkter (kremer, lotioner, tonics). Enkle masker basert på tilgjengelige farmasøytiske preparater kan rengjøre, oppdatere og forynge huden. Det er verdt å legge merke til stoffet - Polysorb, hvis bruk vil gunstig påvirke ikke bare tilstanden til huden, men også forbedre trivsel generelt.

Generell ide om stoffet og dets utgivelsesform

Polysorb regnes som en av de beste stoffene som er utviklet for å raskt eliminere forskjellige giftstoffer og giftstoffer fra kroppen. Den viktigste aktive ingrediensen er kolloidalt silisiumdioxid. Polysorb absorberes i mage-tarmkanalen og kjemper aktivt mot patogene mikroorganismer, eliminerer alle konsekvensene av forgiftning.

Legemiddelet med et bredt spekter av handling selges i nesten alle apotek i enhver by. Det er mulig å bestille det i nettapoteket. Produktet inneholder ikke fargestoffer, tilsetningsstoffer, GMOer.

Utgivelsesformen er hvitt pulver i en pose, iblant med en blåaktig tinge (3 g), eller i en boks (12, 25, 35, 50 g). Legemidlet er luktfritt. Suspensjonssorbenten brukes ofte til fremstilling av rensemasker.

Kostnaden for stoffet er relativt liten - fra 35 til 350 rubler. Polysorb kan blandes med andre nyttige ingredienser. Før bruk er det tilrådelig å konsultere en spesialist.

Effekt av polysorb på huden

Polysorb har ingen aldersgrense og er helt egnet for alle hudtyper. Masken som er basert på den, klare seg lett med problemer, både ungdoms og mer moden epidermis. Virkningen av hovedkomponentene, primært av silisium, er rettet mot å lindre betennelse, desinfisering og rensing. Kosmetisk leire har en lignende effekt. Således er transformasjonen av huden som følger:

 • beskyttende funksjoner er forbedret, noe som fører til at forurensende elementer ikke kan trenge inn i de dypere lagene i huden;
 • innsnevring av porene oppstår, bli kvitt akne, akne og svarte flekker;
 • øker elastisitet og tone i huden;
 • fettete glans forsvinner, ansiktets hud får en ensartet farge;
 • polysorb maske bidrar til forlengelse av ungdom og kjemper mot fine rynker;
 • betyr tørker inflammet hud.

Legemidlet har effekt av dyp peeling og påvirker den naturlige produksjonen av elastin, kollagen.

Anbefalinger for bruk

Eksperter anbefaler bruk av enterosorbent, ikke bare for behandling av akne, men også som forebyggende medisin. Når du bruker en polysorbmaske på ansiktet, kan en jente føle en liten prikken og prikken. Slike opplevelser er en tilstrekkelig respons på aktive ingredienser. Det er viktig å følge reglene for bruk av tradisjonelle polysorb masker:

 • Den tilberedte blandingen påføres bare til renset ansikt (mikellærvann, såpe eller melk vil bidra til å fjerne huden av urenheter og sminkerester).
 • Masken gir det beste resultatet hvis du pre-damper ansiktet før prosedyren.
 • Den forberedte sammensetningen av konsistensen skal likne gelé.

Det anbefales å holde produktet på ansiktet i ikke mer enn 10-15 minutter. I dette tilfellet er det nødvendig å vente på masken på huden for å tørke. Avhengig av huden (tørr eller fet type), kan anbefalt tid reduseres eller økes med 4-5 minutter. Ved slutten av prosedyren vaskes blandingen av med varmt vann, og ansiktet smøres med en vanlig fuktighetsgivende krem, som vil unngå sterk tørking av ansiktets hud.

Med en medisinsk behandling (for eksempel i kampen mot svarte flekker) blir masken bare påført de berørte områdene av huden. Hvis verktøyet sjelden brukes, er det lov å legge det på hele overflaten av ansiktet. For å bli kvitt akne blir prosedyren gjort 2-3 ganger i uken i en måned. Hvis du ty til bruk av polysorbisk sammensetning som et forebyggende tiltak, vil det være tilstrekkelig å bruke en maske en gang i uken.

Legemidlet er i stand til å tørke ut selv den mest fet hud, så bli ikke involvert i hyppig bruk av sorbenten.

Kontraindikasjoner til bruk

Polysorbbaserte produkter har ofte ikke bivirkninger og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. For å unngå en allergisk reaksjon er det imidlertid nødvendig med en toleranse test. For å gjøre dette, påføres en liten mengde av den preparerte suspensjonen på håndleddet og venter i 30-40 minutter. Hvis det etter denne tiden ikke er tegn på irritasjon (rødhet, kløe, utslett), kan masken med polysorb sikkert brukes til ansiktets hud.

Masker med dette aktive stoffet får brukes på ansiktet, selv for gravide kvinner. Kontraindikasjoner gjelder hovedsakelig for barn under ett år, og til personer med gastrointestinale sykdommer og individuell intoleranse.

Populære maskeoppskrifter fra polysorb

Klassisk polysorb maske er tilberedt ganske enkelt: du trenger bare å kombinere 1 teskje pulver og varmt renset vann. En homogen kremmasse påføres ansiktet med et tynt lag, og unngår området rundt øynene. For å oppnå maksimale resultater på kortest mulig tid, bør du være oppmerksom på følgende maskeoppskrifter:

Akne og akne maske

Sorbenten i mengden 4 spiseskjeer kombineres med 2 ts sukker og finhakket løk (grus). Hvis ønskelig, legg til noen dråper tea tree olje til stoffet. Den resulterende massen påføres ren hud, inkuberes i 15-25 minutter og vaskes av med varmt vann. Ansikt gnides tonic. En lignende prosedyre gjentas i 1,5-2 måneder. Utslettet tørker ut, og huden tar et vakkert og sunt utseende.

Mask fra svarte prikker

Polysorb-basert svart dot-stoff er en av de mest populære i denne kategorien. For å forberede denne masken, helles 2 ts gelatin med varmt vann. Deretter rører og la massen avkjøles i 6-7 minutter. Deretter oppvarmes oppløsningen i et vannbad og et par teskjeer polysorb blir tilsatt. Det ferdige produktet spre seg forsiktig over ansiktet, og unngår øyeområdet. Etter en tid kan du fjerne den tørkede filmen som dannes.

Anti-rynke maske

Denne masken er laget basert på den klassiske oppskriften. Så tilsettes eventuelle fermenterte melkeprodukter (rømme, kefir, yoghurt, krem) eller nyoppvarmet melk til den preparerte suspensjonen fra pulver og vann. Midler på vanlig måte sett på ansiktet, opprettholde ikke mer enn en halv time og vask av med vann. Også, ikke glem om å fukte huden etter prosedyren. Kurset er 30 dager. Masken øker elastisiteten i huden, gjør den mer frisk, passform.

Video: Hvordan lage en maske av ansikt polysorb

Basert på uttalelse fra eksperter og forbrukere, kan det bemerkes at masken laget av Polysorb ikke er dårligere i kvalitet til de annonserte kosmetiske produktene. Med vanlig bruk blir huden frisk, og jenter kan glemme slike ufullkommenheter som svarte flekker, peeling, akne, rynker, irritasjon og rødhet.

Polysorb ansiktsmaske renser rent huden


Innhold:

Kosmetikk tilberedt på grunnlag av medisinske preparater er alltid svært effektive og effektive. Ikke så lenge siden ble en ansiktsmaske fra Polysorb til ansikt laget av pulver. Posene som kan kjøpes på et apotek til en relativt billig pris.

Er slike kosmetiske eksperimenter trygge med et stoff som opprinnelig var ment for inntak? Hele hemmeligheten ligger i sin kjemiske sammensetning.

Hva er Polysorb?

Før du forstår hvordan Polysorb virker på huden, må du finne ut hva slags stoff det er. Den er beregnet for bruk inne, men dette forhindret ikke at folket hjemme skal lage en maske av "Polysorb" for ansiktet, aktivt bekjempe akne og akneutslett.

Indikasjoner for bruk av "Polysorb" inne er tømmermasse, forgiftning, oppkast, diatese, toksose, urtikaria, dysbakteriose, dermatitt, psoriasis, bronkial astma, allergier, metabolske forstyrrelser. Det vil si at stoffet virker når kroppen er beruset, og enhver betennelse tilhører denne sykdomskategorien.

En gang i kroppen begynner de aktive stoffene i "Polysorb" å absorbere, som en svamp, giftige stoffer - giftstoffer og allergener, og deretter vellykket fjernet med dem gjennom tarmene. Parallelt griper de langs radioaktive stoffer, alkohol, tungmetaller, en overdose med stoffer, lipidkomplekser, kolesterol, urea, bilirubin. Det er en fullstendig rensing av kroppen fra mange skadelige stoffer (som forresten kan forårsake akne og akne i ansiktet).

Å finne ut den farmakologiske effekten av dette unike stoffet, blir det klart hvordan Polysorb-masken virker, som påvirker hudens cellulære nivå.

Hvordan fungerer en ansiktsmaske fra "Polysorb"?

Når det gjelder indre organer, er Polysorb for ansiktet et utmerket antiinflammatorisk, desinfiserende og rensemiddel. Denne handlingen skyldes stoffets kjemiske sammensetning. Dens aktive substans er silisium, som er en del av den velkjente kosmetiske leire. Derfor omformer masken på grunnlag av "Polysorb" på denne magiske måten den mest problematiske huden:

 • forbedrer immuniteten til huden, som nå selvstendig kan motstå aggressive ytre påvirkninger;
 • skadelige stoffer kan ikke trenge inn i dypene i cellene;
 • hudtone øker;
 • porene blir effektivt rengjort av giftstoffer og smuss;
 • fine rynker begynner å gradvis glatte;
 • liten tørkeffekt gjør huden mindre betent;
 • Det er effekter av løfting (stramming og glatting) og peeling (dyp rensing).

Ved å ha slike gode kosmetiske egenskaper, vil masken fra "Polysorb" mot akne løse problemene med ikke bare tenåringshud, men allerede mer moden, fading. Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at dette kosmetiske produktet i noen tilfeller ikke virker. Saken kan være i kroppens individuelle egenskaper og arten av hudbetennelse. Hvis årsaken til akne er en indre sykdom i kroppen, kan du bli kvitt dem bare ved hjelp av kompleks behandling, og ingen mirakelmasker hjelper ikke her.

Viktig råd fra utgiveren!

En nylig studie av hårpleieprodukter avslørte en forferdelig figur - 98% av de populære sjampoene ødelegger håret vårt. Sjekk sammensetningen av din sjampo for tilstedeværelse av sulfater: natriumlauryl / laurethsulfat, kokosulfat, PEG, DEA, MEA. Disse aggressive komponentene ødelegger hårstrukturen, frarøver krøllene av farge og elastisitet, noe som gjør dem livløse. Men dette er ikke det verste!

Disse kjemikaliene trer gjennom blodet gjennom porene, og de spres gjennom de indre organene, noe som kan forårsake allergi eller kreft. Vi anbefaler på det sterkeste å kaste bort slike sjampo. Bruk bare naturlige kosmetikk. Våre redaktører gjennomførte en rekke sjampo-tester, blant annet de identifiserte lederen, Mulsan Cosmetic.

Produktene oppfyller alle standarder og standarder for trygge kosmetikk. Mulsan er den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettsiden mulsan.ru. Vi påminner deg om at naturlig kosmetikk har en holdbarhetstid på ikke over ett år med lagring.

Polisorb Mask Oppskrift

Instruksjonene til stoffet viser selvsagt ikke hvordan man skal lage en maske fra "Polysorb", fordi verktøyet opprinnelig var ment for inntak. Kosmetiske funksjoner ble tilskrevet ham av folket, så oppskriften på en slik maske, som de sier, blir overført "fra munn til munn".

 1. Polysorbpulver (to spiseskjeer) skal fortynnes med en liten mengde varmt vann på en slik måte at det oppnås en tykk vass av kremaktig konsistens.
 2. Påfør en liten mengde av blandingen på håndleddet på huden for å se om du er allergisk mot dette stoffet eller ikke. Etter 10 minutter, skyll og se på reaksjonen av huden innen en time. Det skal ikke være kløe, ingen brenning, ingen rødhet. Ellers anbefales ikke masken på ansiktet.
 3. Masken påføres hele ansiktet, nakke og décolleté-området, bortsett fra området rundt øynene.
 4. Den omtrentlige tiden for masken er ti minutter: den er nok til å tørke.
 5. Det anbefales å vaske det av med varmt vann.
 6. For å myke huden etter en slik maske, er det bedre å bruke en nærende krem ​​på huden.
 7. Hyppigheten av prosedyren er 2 ganger i uken for fet hud og 1 gang i uken - hvis huden din er tørr.

Ofte brukes masken av "Polysorb" for ansiktet som en kosmetikk mot betennelser i ansiktet - akne og akne. Hensikten er imidlertid mye bredere: under påvirkning blir huden jevn og veldig myk til berøring, og i voksen alder er det en løfteeffekt: ansikts konturene blir klare, rynker glattes - huden som om å skaffe seg en ny ungdom. Så Polysorb kan være en frelse både for tenåringer og for kvinner i balzac alder, løse en rekke hudproblemer i ansiktet og forsiktig ta vare på huden når som helst på året.

Polisorb Face Mask

Hva er fornavnet som kommer til hjernen når det gjelder kompleks rensing av hele organismen? Slik at den er effektiv, moderne, universell og, viktigst, effektiv? For tusenvis av mennesker er Polysorb bare knyttet til disse egenskapene! Og dette er ikke overraskende.

Kanskje ikke noe annet middel kan rense kroppen av alle skadelige sporstoffer, toksiner, bakterier og andre patogener så raskt og trygt, samtidig som nyttige komponenter blir intakte. Effekten av dette stoffet er imidlertid ikke begrenset til arbeid fra innsiden. Visste du at Polysorb blant annet også kan brukes som et profesjonelt kosmetisk hudpleieprodukt? Hvis ikke, så er det på tide å finne ut.

Denne artikkelen vil fokusere på en rensende ansiktsmaske fra stoffet Polysorb.

Ansiktsmaske i kampen mot ufullkommenhetene i huden din

Polysorb sorbent har en slående virkning sitt molekyl, som vises på human hud, ble samlet opp fra overflaten av hele fett, smuss og død hud keratinisert partikler og innvirker uheldig på dens egenskaper, og særlig slik det ser ut. Du vil merke hvordan huden din blir mer sunn, ren og til og med etter den første applikasjonen av Polysorb for skjønnhet og utstråling av huden din. Ansiktsmasken anbefales for personer med alle hudtyper, unntatt de som har det for tørr eller skadet.

Påføring av masken fra Polysorb 2 ganger i uken, vil du legge merke til følgende positive endringer:

 • Ansiktet vil se friskere ut
 • Hudavlastning utjevnet
 • Forsvist fettete
 • Svarte prikker blir renere og mindre synlige.
 • Pimples tørke ut
 • Du vil merke en sterk innsnevring av porene.
 • Hud blir mer tonet

Hvordan lage en rengjøringsmaske av Polysorb

For å gjøre dette, trenger du 2 ss penger (ca 6 gram). Hell polysorb i en dyp plate, tilsett litt varmt vann og rør det grundig. Som et resultat, bør du få en kremaktig grøt ganske tykk konsistens. Deretter må du sette blandingen på ansiktet, om nødvendig, fange nakken og decollete. Etter 10-15 minutter må verktøyet vaskes av. Hvis huden din er utsatt for tørrhet, kan du bruke ansiktsmaske i en kortere periode for å få en mykere effekt.

Du vil umiddelbart legge merke til endringer i tilstanden til ansiktet ditt. Huden blir renere, sunnere, mer strålende. Pleie, sammenlignet med en profesjonell salongprosedyre, er nå tilgjengelig selv hjemme.

Hvordan lage en polysorb rengjøringsmaske:

1. For dette trenger du 2 spiseskjeer av produktet (ca. 6 gram).

2. Fortynn med en liten mengde varmt vann til en slurry av kremaktig konsistens.

3. Rør blandingen grundig.

4. Påfør blandingen på ansiktet på en måte som er praktisk for deg.

5. Sprer blandingen jevnt over ansiktet ditt. Hvis du ønsker, kan du fange nakken eller dekolleten.

6. Hvis du føler en liten prikkling - ikke bekymre deg, dette er en normal hudreaksjon mot sorbenten. Etter 10-15 minutter vil masken tørke ut og du kan vaske den av.

Etter at du har tørket av masken - bruk en nærende krem ​​på ansiktet ditt og nyt resultatet.

For å styrke resultatet er det tilstrekkelig å gjennomføre behandlingskurs med Polysorb 2 ganger i uken.

Renser kroppen fra innsiden

Hvordan renser Polysorb kroppen? Det omslutt giftige stoffer dannet i mage-tarmkanalen og fanget i det fra miljøet, og forhindrer også reabsorpsjon av disse stoffene frigjort i tarmlumen fra karene på overflaten av tarmslimhinnen. Legemidlet i seg selv absorberes ikke hvor som helst, det etterlater kroppen uendret, sammen med alt som har klart å samle seg.

Ved hjelp av rensing stimulerer du kroppen til selvopprettelse, øker vitaliteten, får god helse og forbedrer hudtilstanden. Polysorb inneholder ikke sukker, fargestoffer, konserveringsmidler, smaker og andre kjemiske tilsetningsstoffer, skader ikke mage-tarmkanalen og brenner ikke pH-miljøet.

Behandlingsforløpet varer i 7 dager, doseringen er angitt i bruksanvisning.

Vi ønsker at du alltid blir sunn inni og vakker ute!

Anvendelsesområdet for Polysorb er stort. Hvis du ikke har hørt om Polisorb frem til dette tidspunktet, er det på tide å sette det inn i et hjemmets førstehjelpsutstyr og sørge for at det er universelt. Legg merke til de angitte indikasjonene, dette er ikke alt som Polisorb kan være stolt av. På grunn av det spesielle handlingsprinsippet, er Polysorb brukt i mange sykdommer. Du kan lære mer om dem. her.


Doseringen av legemidlet til behandling av barnet beregnes individuelt, ifølge bruksanvisning.

Hvis du har problemer med å beregne den enkelte dosen av legemidlet Polysorb, kan du få en gratis konsultasjon via telefon: 8-800-100-19-89, eller i seksjonen konsultasjoner.

Hver dag mottar vi hundrevis av positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Helt ærlig, vi er veldig fornøyd med dette faktum og er stolte av vårt produkt. Les alle anmeldelser om Polisorb, du kan på siden "anmeldelser".

Polysorb behandler årsaken til forgiftning - fjerner giftstoffer og giftstoffer fra menneskekroppen, og forbinder dem gjennom mage-tarmkanalen.

Ett gram Polysorb absorberer opp til fem gram vann, og lindrer ikke bare symptomene, men også årsaken til diaré.

Effekten av Polysorb betydelig etter to eller tre dager etter at stoffet startet.

Polysorb absorberer alle giftige stoffer, inkludert depresjonsprodukter av alkohol, renser tarmveggene og fjerner dem helt fra kroppen.

Polysorb renser kroppen av toksiner, antigener, alkohol, radionuklider.

Polysorb MP inneholder ingen tilsetningsstoffer og smaker, slik at stoffet ikke har toksisk effekt og ikke forårsaker allergier. Legemidlet absorberes ikke inn i blodet, og passerer ikke gjennom leveren og nyrene, som det har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Enterosorbent Polysorb MP har høy sikkerhet, er tildelt barn fra fødsel og gravide.

Sorbsjonsflaten av Polysorb MP for intern bruk er 300 m2 / g., Som er betydelig høyere enn de fleste enterosorbenter tilgjengelig på russiske og utenlandske markeder. Legemidlet er i stand til å binde noen skadelige stoffer.

Under behandlingen spiller de første minuttene av sykdommen en spesiell rolle, når du umiddelbart trenger hjelp til offeret, lindrer rus og forbedrer det generelle velvære. Her kommer Polysorb MP til redning igjen, som på grunn av sin unike romlige struktur begynner å virke umiddelbart etter å ha kommet inn i tarmen og er i stand til å drastisk endre situasjonen i løpet av et øyeblikk.

Skadelige stoffer som allergener, toksiner og alle slags patogene bakterier fremkaller utviklingen av sykdommer og generell forverring av helse;

Polysorb, kommer inn i tarmen, omgir skadelige bakterier og fjerner dem fra kroppen;

Polysorb absorberer giftstoffer og allergener av forskjellige størrelser, noe som gjør det mulig å håndtere forskjellige forgiftninger og allergier like effektivt.

Polysorb fjerner bare skadelige bakterier, og beholder fordelaktige sporstoffer når de brukes i opptil 14 dager.

Polysorb - dosering og administreringsmetode

Først er Polysorb alltid tatt i form av en vandig suspensjon, det vil si at pulveret blandes med 1/4 - 1/2 kopp vann og aldri tas tørt innvendig.

For det andre, mengden av pulver å ta avhenger av kroppsvekt, det vil si at du må vite omtrentlig vekt av en voksen eller et barn som skal drikke det. Overdosering kan ikke være, noe som avlaster frykt for å bestemme dosen.

Tabell med anbefalte doser for Polysorb:

Pasientvekt

Den spesifikke dosen av Polysorb beregnes avhengig av indikasjonen for bruk (se nedenfor), pasientens vekt og symptomer. Ved vanskeligheter med beregningen kan du få en gratis konsultasjon via telefon: 8-800-100-19-89, eller i seksjonen konsultasjoner.

1 teskje Polysorb "med en høyde" inneholder 1 gram medikamentet.
1 gram - den mest anbefalte single barns dosering.
1 spiseskje Polisorb "med en høyde" inneholder 2,5-3 gram av stoffet.
3 gram - gjennomsnittlig enkelt voksen dosering.

Polysorb metode for bruk for grunnleggende indikasjoner

En sykdom

Polysorb er en moderne sorbent med et bredt spekter av handling som binder skadelige stoffer og fjerner dem fra kroppen. Polysorb brukes til sykdommer som forgiftning, allergi, diaré. Polysorb brukes også til å rense kroppen av giftstoffer og skadelige stoffer. Tillatelse til bruk siden fødselen.

Hvis du har problemer med å beregne den enkelte dosen av legemidlet Polysorb, kan du få en gratis konsultasjon via telefon: 8-800-100-19-89, eller i konsultasjonsdelen.

Du kan kjøpe Polysorb på et apotek i byen din. For enkelhets skyld kan du bruke tjenesten apteka.ru, som leverer stoffet til et praktisk apotek etter sted.

Polysorb er en kraftig sorbent av en ny generasjon basert på naturlig silisium, effektivt for behandling av diaré, forgiftning, allergi, toksemi, bakrus og i rensing av kroppen.

Indikasjoner for bruk:

- Akutte og kroniske rusmidler av forskjellig opprinnelse hos voksne og barn;

- akutte intestinale infeksjoner av enhver genese, inkludert matbårne toksikosinfeksjoner, samt diarrésyndrom av ikke-smittsom opprinnelse, dysbakterier (som en del av komplisert terapi);

- purulent-septic sykdommer, ledsaget av alvorlig forgiftning;

- akutt forgiftning med sterke og giftige stoffer, inkludert stoffer og alkohol, alkaloider, salter av tungmetaller, etc.;

- mat og narkotika allergier;

- viral hepatitt og annen gulsott (hyperbilirubinemi);

- kronisk nyresvikt (hyperazotemi);

- beboere av miljøvennlige regioner og ansatte i farlige næringer, med sikte på forebygging.

Hva er de viktigste fordelene med Polysorb?

- Den høyeste sorptionsoverflaten blant sorbenter er 300 m2 / g.

- Høy sikkerhetsprofil - 18 års erfaring i bruk av Polysorb i Russland.

- Den øyeblikkelige aktivitetshastigheten umiddelbart etter inntak i mage-tarmkanalen, lettelse kommer 2-4 minutter etter inntak.

- Utnevnt til barn fra fødselen, gravide og ammende kvinner, eldre og voksne.

Holdbarhet: 5 år. Ikke bruk ved utløpsdato.

Lagringsforhold: Ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С. Når det er åpnet, oppbevares i en tettsittende beholder. Holdbarheten til vannsuspensjonen er ikke mer enn 48 timer. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Salgsbetingelser for apotek: Ingen resept.

Telefon gratis telefonnummer for konsultasjon: 8-800-100-19-89

Polysorb er et uorganisk ikke-selektivt polyfunksjonelt enterosorbent basert på sterkt dispergert silika med en partikkelstørrelse på opptil 0,09 mm og den kjemiske formel SiO2.

Polysorb har uttalt sorbsjons- og avgiftningsegenskaper. Lumen av mage-tarmkanalen stoffet binder og fjerner fra kroppen endogene og eksogene giftige stoffer av forskjellig art, herunder patogene bakterier og bakterielle toksiner, antigener mat allergener, medikamenter og gifter, salter av tunge metaller, radioaktive isotoper, alkohol.

Polysorb absorberer også noen metabolske produkter i kroppen, inkl. et overskudd av bilirubin, urea, kolesterol og lipidkomplekser, samt metabolitter som er ansvarlige for utviklingen av endogen toksisose.

Polysorb har uttalt sorbsjons- og avgiftningsegenskaper. Lumen av mage-tarmkanalen stoffet binder og fjerner kroppen av skadelige giftstoffer, herunder patogene bakterier og bakterielle toksiner, antigener mat allergener, medikamenter og gifter, salter av tunge metaller, radioaktive isotoper, alkohol. Polisorb en magnet på noen nedbrytningsprodukter i kroppen, inkludert et overskudd av bilirubin, urea, kolesterol og lipid-komplekser, så vel som produkter av metabolismen, er ansvarlig for utvikling av endogene toxicosis. Legemidlet er ikke delt, ikke absorbert, utskilt uendret.

Sammenlignet med gamle generasjonen sorbent aktivert karbonpulver Polysorb - enterosorbent ny generasjon med høy hastighet - handling i løpet av 2-4 minutter etter inntak (ikke nødvendig tid for oppløsning av tablettene). 1 ss Polysorb 120 erstatter pulver av aktivt kull tabletter ved volum sorpsjon dens overflate som nøye omslutter mage-tarmkanalen og samler alle de skadelige stoffene, henholdsvis, og kvaliteten på hans arbeid er mye høyere. I tillegg er det mye mer behagelig å drikke en liten mengde pulver med vann enn å svelge dusinvis av piller flere ganger om dagen, så pasienter foretrekker en vandig suspensjon av Polysorb. I to tiår har Polisorb "bosatt seg" i hver tredje familie. Legene er godt klar over stoffet, på grunn av sin lange erfaring med bruk i Russland og CIS-landene og de maksimale egenskapene som enterosorbenten er evaluert for.

Sjeldent - allergiske reaksjoner, dyspepsi, forstoppelse. Med lang, mer enn 14 dager, tar Polysorb mulig brudd på absorpsjon av vitaminer, kalsium, og derfor anbefales det profylaktisk administrering av multivitaminpreparater, kalsium.

Interaksjon med andre legemidler. Kanskje en reduksjon i terapeutisk effekt av samtidig tatt inn i narkotika.

 • Peptisk sår og duodenalsår i den akutte fasen;
 • Blødning fra mage-tarmkanalen;
 • Intestinal atony;
 • Individuell intoleranse mot stoffet.
Produsent / Adresse for kvalitetskrav:

JSC "Polisorb", 456652, Chelyabinsk region, Kopeisk, Tomskaya str., 14

Tel / Faks: (351) 778-51-26

En pose med 3 gram - en enkelt dose i en praktisk lommepakke.
Bank:
12 gram - volumet av hele behandlingsforløpet for barnet.
25 gram - et nødvendig verktøy i hjemmets førstehjelpsutstyr til enhver anledning for hele familien.
35 gram - et tre-dagers kurs for behandling av diaré hos en voksen.
50 gram er et komplett behandlingsår for en voksen i en økonomisk pakke.

Det er kontraindikasjoner. Høring er nødvendig.

Flere Artikler Om Typer Acne