1. mars 2017, 11:58 Ekspertartikler: Daria Dmitrievna Blinova 0 9.652

Selv med den moderne utviklingen av medisin og fremskritt i forskning, er spørsmålet om hvordan å kurere demodikose fortsatt åpen. Utbredelsen av sykdomsfremkallende middel - tick, variasjonen av eksterne og interne faktorer som forårsaker patologisk reproduksjon av parasitten, fører til en økning i antall pasienter som lider av denne sykdommen. Selv om sykdommen ikke er oppført i listen over farlige, kan ubehag forårsaket av en tikkles aktivitet ødelegge livet. For å gjøre drømmen om en ren og sunn hud til virkelighet, bør du forme deg kunnskap, være tålmodig og gjøre en innsats.

Er det mulig å bli kvitt dette for alltid?

Mite av slekten Demodex lever på overflaten av huden til de fleste, og manifesterer seg ikke i nesten 90% av tilfellene. Det overføres lett gjennom kontakt med transportører og personlige gjenstander. For å eliminere Demodex helt, vil det være behov for enorm innsats, og det er ingen garanti mot reinfeksjon. Derfor, når det gjelder fullstendig helbredelse av demodikose, er hovedrolleen ikke spilt av absolutt eliminering av tippen, men ved eliminering av de faktorer som skapte et gunstig miljø for reproduksjon av parasitten.

Symptomer på Demodex

Utviklingen av huddemodikose begynner med betennelse og kløe i de berørte områdene, utseendet av rosacea-lignende utslett. Hvis øyelokkhuden påvirkes, observeres puffiness, rødhet, kløe, misfarging og økt tap av øyevipper. Hvis disse symptomene oppstår, konsulter en hudlege. Å ignorere tidlige tegn fører til utvikling av allergiske reaksjoner på biotoxiner utsatt for demodex. Risikoen for sekundære infeksjoner, som fremkaller en pustulær utslett, sårdannelse og arrdannelse i huden, øker.

Når skal jeg behandle?

Hudbehandling i begynnelsen er raskere og lettere, har en positiv prognose. Tidlig diagnose av demodikose muliggjør rettidig identifisering av interne lidelser som forårsaket sykdommen, forhindrer deres utvikling og komplikasjoner. Hvis tiden går tapt, er det betydelig skade på huden, det vil være vanskelig og dyrt å kurere Demodex og gjenopprette epidermis. Behandling under eksacerbasjoner og komplikasjoner av infeksjoner har sine egne karakteristika; legen kan foreskrive ekstra antibakterielle stoffer eller potente legemidler.

Er demodikose helt herdbar?

Vellykket kur demodikose er bare mulig med komplisert terapi. Det er viktig å forstå at eliminering av interne årsaker, selv om det er en forutsetning, ikke i seg selv vil kurere den allerede utviklede demodikosen. Tick ​​kolonier vil fortsette å formere seg og påvirke sunn hud. Et kurs foreskrevet av en hudlege er nødvendig for å kvitte seg med sykdommen. Ifølge statistikken, blant dem som har kommet seg tilbake fra krysset, blir 10% syk igjen, så selv etter at behandlingen er fullført, er det viktig å følge anbefalingene fra en spesialist.

Hvordan kurere?

Selvaktivitet i behandling kan føre til inhibering av sykdommen, forekomsten av allergiske reaksjoner. For å oppnå resultatet, er en individuell terapi regime tildelt basert på laboratorietester, hudfunksjoner, dynamikk og lokalisering av sykdommen. Det er mange effektive stoffer for demodikose, det er viktig å velge et egnet kompleks av rettsmidler for å gjenopprette raskt og uten komplikasjoner. I tillegg, for å kurere, må du følge de følgende reglene:

 • Ikke bruk dekorative og pleie kosmetikk for ansiktet - det skaper et gunstig miljø for gjengivelsen av krysset;
 • ikke å bruke dekorative kosmetikk, som ble brukt før diagnosen og starten av behandlingen;
 • bruk engangspapirhåndklær etter vask;
 • bruk økologisk sjampo og hygiene produkter;
 • nekte å besøke solarium, badstue, bad;
 • ikke ta bad, unngå langvarig opphold i dusjen;
 • Ikke utsett huden for sollys;
 • vask og stryg jevnlig alle ting, håndklær, sengetøy, som var i kontakt med de infiserte områdene;
 • følg en diett, fullstendig forlate produkter forbudt fra demodikose;
 • normalisere aktiviteten til mage-tarmkanalen og leveren;
 • Aktivt behandle de interne årsakene som provoserte demodikose, ikke la det være for senere;
 • Etter utvinning, følg legenes anbefalinger om forebygging av tilbakefall.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

preparater

Akaricide preparater, kremer, salver, dråper er de mest effektive mot kryss. Permetrin salve har vist seg godt, som ødelegger ikke bare voksne individer, men også clutcher, har nesten ingen bivirkninger og kontraindikasjoner. Svovel- og tjærebaserte salver er effektive, men har sterk lukt, noe som ikke alltid er praktisk for vanlig bruk. Salve basert på sinkoksid er skadelig for mite. Lansert demodikose blir ofte behandlet med legemidler som er så aggressive mot huden som benzylbenzoatsalve. Legemidler som inneholder metronidazol, takler også koloniene til Demodex, men på grunn av toksisiteten har en rekke kontraindikasjoner.

Folkemidlene

Det vil neppe være mulig å gjenopprette fra demodikose ved folkemetoder, men slike rettsmidler er egnet for å lindre ubehagelige symptomer og forbedre immuniteten. Herbal decoctions brukes til inntak, ekstern komprimering og vasking. Spesielt populært er malurt. Hennes avkok brukes til å rense kroppen, men du bør være forsiktig - malurt forårsaker et sår i noen sykdommer i magen. Fra eksterne midler bidrar såpe godt, det brukes i behandlingsprosessen og i den profylaktiske perioden. Naturkomponenter av folkemidlene garanterer ikke sikkerhet, og deres bruk må avtales med legen.

fysioterapi

I moderne kosmetologiklinikker utføres en rekke prosedyrer for behandling av flått. I hvert tilfelle er innflytelsesmetoden på de berørte områdene valgt individuelt og er et tillegg til hovedbehandlingen. Elektroforese er mye brukt til å redusere aktiviteten av tippen og øke effektiviteten av behandlingen. Når ozonterapi påvirker de berørte områdene av oksygen-ozonblandingen. Laserbehandling er vist, fotokoagulering ødelegger Demodex ved hjelp av pulserende lys. Også i klinikken utføres effektive prosedyrer for å gjenopprette huden og eliminere virkningene av avansert demodikose, som arr, flekker og bump. Men før slike konsekvenser er det bedre å ikke ta med og behandle demodikose til tiden.

Effektiv behandling av demodeks hjemme

Demodex er et kryss som bor og parasitter i håret og follicles av mennesker og pattedyr. Etter å ha identifisert sykdommen, kan man behandle demodikose med folkemidlene, som inkluderer komprimerer og riktig ernæring.

Demodecosis - etiologi av sykdommen

Viktig å vite! Leger i sjokk: "Det finnes et effektivt og rimelig middel for parasitter." Les mer.

Ifølge statistikk oppnådd etter studien har kinesiske forskere konkludert med at rundt 97% av mennesker ut av en million mennesker som deltok i forsøket, lider av demodikose.

I tillegg til skade på hårsekkene parasitterer demodeksmider på huden, forårsaker utslett og ubehag. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, blir huden grå og kjedelig, arr oppstår, og tilhørende infeksjoner kan forverre utfallet av sykdommen.

Favorittstedet til parasitten er ansiktet, spesielt øynene og øyenbrynene, nesen, haken. Parasitten er i stand til å formere seg veldig raskt, innen 3-4 dager, og viser hovedsakelig sin aktivitet om kvelden, som er ledsaget av kløende hud.

Vanlige årsaker til sykdommen

Ved å komme inn i subkutane dybder, kan tippen fôre på sebaceous kjertlene og krype til overflaten, absorberer Demodex nye bakterier, som deretter går inn i hårsekkelen.

Hovedårsakene til utviklingen av demodikose er:

 • redusert immunitet;
 • stressende stater;
 • konstant eksponering for ultrafiolett stråling;
 • bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet basert på hormoner.

Etter å ha funnet parasitten i kroppen foreskriver den behandlende legen medisiner for å eliminere demodikose.

GELMITON fra parasitter!

Blant de mange stoffene for ormer (anthelmintics) skiller Gelmiton seg ut. På grunn av sin sammensetning, utelukker det ikke bare ormer, men gjenoppretter også kroppen, fjerner fra seg produktene av vital aktivitet, og setter også tarmmikrofloraen i orden.

I Gelmiton fra parasitter inneholder mer enn 40 naturlige ingredienser. Urter er representert av innfødte ekstrakter.

I tillegg til dem blir biproduktene introdusert i sammensetningen - flisekstrakt (voksmot), propolis og kongelig gelé. Disse ingrediensene har følgende egenskaper:

 • øke immunitet
 • senke inflammatoriske prosesser;
 • akselerere sårheling;
 • tone opp kroppen;
 • akselerere metabolisme;
 • normalisere hepatobiliærsystemet (lever, galleblæren);
 • ødelegge virus og bakterier;
 • forbedre fordøyelsen;
 • stimulere appetitt
 • forbedre kvantitative og kvalitative sammensetningen av blod;
 • gjenopprette tilstanden til huden, samt negler og hår.

Maltodextrin er også tilstede i gelminotpreparatet. Stoffet har en gunstig effekt på tarmene, som fremmer reproduksjon av gode bakterier, senker nivået av dårlig kolesterol.

Legemidlet Gelminot er designet for å ødelegge ormer av alle slag. Effektiv mot voksne, så vel som larver og egg.

Demodex Symptomer

Når parasitten multipliserer, vises akne på huden, som ledsages av kløe om kvelden. Akne er lokalisert på nesen, kinnene, øyelokkene og øyenbrynene, og leverer en kosmetisk defekt til en person.

Individuelt kan følgende symptomer oppstå:

 • fet hud;
 • forstørret nese;
 • utvidelse av porene;
 • kløe ører.

I prosessen med reproduksjon av parasitter og deres aktivitet faller håret ut, rødhet av huden blir observert. Med øyelokkets nederlag kan det utvikle konjunktivitt.

Det er ikke verdt å behandle demodecosis med medisinske preparater alene, for det er bedre å konsultere en hudlege, men du kan bruke noen tradisjonelle metoder.

Demodex Tick Analyse

Demodex er tilstede i kroppen av nesten alle mennesker, og når antallet øker, begynner ubehagelige symptomer å komme fram. Hvis du mistenker demodikose, må du bestå en test for parasitten.

I laboratoriet tar legen et skrap fra det berørte området av huden og sender det til en studie som utføres i en time. Hvis hårsekkene blir påvirket, blir øyelashprøver tatt fra hvert øye og deretter undersøkt under forstørrelse.

Når man finner demodex, bestemmer legen sin underart, etter hvilken behandling er foreskrevet. De vanligste foreskrevne antihistaminer og antimikrobielle stoffer.

Behandling av sykdommen hjemme

Sammen med stoffene kan brukes behandling av tradisjonelle metoder. Behandling av demodikose hjemme innebærer en helhetlig tilnærming, som ikke bare er basert på urteavkokskompresser, men også på overholdelse av riktig ernæring.

Alle metoder for eliminering av demodex-kryss er betinget oppdelt i følgende alternativer:

 • salver;
 • tinkturer og decoctions;
 • komprimerer og masker;
 • normalisering av ernæring.

Før du begynner selvbehandling, er det viktig å huske en regel: Full hygiene i kropp og ansikt. I tillegg bør du forlate noen kosmetikk og kremer på tidspunktet for behandlingen. Ved vask er det nødvendig å bruke ikke kaldt, men varmt vann.

Det er et enkelt verktøy som vil redde deg fra parasitter, forårsaket av lukten fra munnen, og også stoppe utseendet deres.

Noen få viktige punkter i den komplekse behandlingen av demodikose:

 1. Bytt ned pute med en syntetisk pute - tippen vil ikke kunne trenge inn i stoffet og bosette seg der.
 2. Det anbefales å bytte putevar på en pute hver dag, mens rent sengetøy skal strykes på begge sider.
 3. Alle ting som gjelder ansiktsglass, smykker, en barberhøvel - det er viktig å tørke med alkohol før og etter bruk.

Å observere slike enkle regler, er det mulig å oppnå suksess i behandlingen av demodikose med hjemmemedisiner.

Å gjøre en salve hjemme vil ikke være vanskelig, du trenger bare å vite oppskriften og matlagingsregler.

For å bekjempe demodikose hjemme, er slike salveoppskrifter egnet:

 1. 2 ss. l. tørkede blomster av malurt og skumpe så mye som mulig hugge på noen måte. I den tilberedte basen (for eksempel animalsk fett) tilsett det resulterende pulveret av urter og varme over lav varme. Vegetabilsk salve skal brukes 2 ganger om dagen etter vasking.
 2. Smeltet kokosnøttolje i mengden 4 ss. l. Koble til 1 ts. tjære og 2 ss. l. valnøttolje. Rør godt og la stå ved romtemperatur til en tykk masse dannes. Bruk tre ganger daglig.
 3. De berørte øyelokkene vil være i stand til å kurere en slik salve: En halv kopp ferske rødder av celandine er finskåret og helles med olivenolje i en mengde på 100 ml. Blandingen plasseres i en krukke og lukkes med lokket, og insisterer på sola i 2 uker. Deretter presses salven fra oljekaket, og før det påføres øyelokkene, blandes det med rømme i like store mengder.

Disse salver hjelper godt som et middel for irritasjon og betennelse i huden påvirket av Demodex.

Tinkturer og avkok

I tillegg til salver vil det være nyttig å bruke tinkturer for å tørke et ansikt basert på naturlige urter:

 1. For å lindre kløe og rødhet, bruk tørket enebær bær. I mengden av 1 ss. l. frukt helle et glass kokende vann og insistere en halv time. Den resulterende avkoket gniddes ansikt flere ganger om dagen.
 2. Calendula tincture er kjent for sine gunstige effekter på betennelse. I et glass vodka må du legge til 4 ss. l. ferskt plukket gullblomst blomster og blande. Infuse løsningen for en uke på et mørkt sted. Strakt tinktur vil være klar til bruk.
 3. Ved begynnelsen av parasittenes aktivitet anbefales det å bruke tørket frukt av currants. I 400 ml vann tilsatt 2 ss. l. bær i knust form og varm i en halv time. Lag lotion på ansiktets hud.
 4. Med nederlag i øyelokkene og øynene anbefales det å bruke aloe juice. En fuktet bomullspute påføres øyelokkene hver 2. dag. Kurset varer 1 måned.

Behandling av demodeks med folkemidlene gir en positiv effekt med riktig tilnærming, inkludert et sett med tiltak. Bruk av ansiktsmasker vil positivt påvirke sykdommens utfall.

Komprimerer og masker

Terapeutiske masker, som brukes om morgenen og kvelden, har ikke bare en helbredende effekt, men også en kosmetisk, som forbedrer huden. Det er veldig viktig at maskerne er tilberedt på grunnlag av urte ingredienser - bare da vil sammensetningene være nyttige og vil ikke skade den berørte huden.

 1. Friske epler, revet, revet i mengden 2 ss. l. Koble til 1 ss. l. hakket pepperrot. Påfør masken på ansiktet og la den stå i 1 time, skyll deretter med varmt vann og gni med et poreforstramningsmiddel.
 2. Maske av leire. Blå eller gul leire fortynnes med vann til en pastaaktig tilstand og påføres ansiktet, og unngår øynene og leppene. Mask stå i ca 15 minutter og vask av med vann.
 3. Mask hvitløk. Den midterste hodet av hvitløk fordelt på nelliker og hogge. Bland med 1 ss. l. vegetabilsk olje og påfør på bandasjen, og fest deretter til de berørte områdene i 40 minutter. Etter at tiden er gått, vask ansiktet med vann og behandle med tjære såpe til tørrhet.

En annen effektiv oppskrift består av tjære såpe og alkohol. Etter vask med såpe om morgenen, bør du tørke ansiktet med en serviet dyppet i alkohol. Slike behandlinger vil påvirke demodeks vitale aktivitet negativt.

slanking

Riktig ernæring er like gunstig for utvinning, som det er bruken av tradisjonelle behandlingsmetoder. Ved å spise disse produktene, kan du blokkere flått tilgang til bestemte områder på kroppen:

 • melk, kefir, rømme og cottage cheese;
 • fersk sesongens frukt og grønnsaker;
 • helkorns frokostblandinger og frokostblandinger;
 • diett kjøtt og fisk.

Det er nødvendig å begrense inntaket av sukkerholdige produkter og stekt mat. Kostholdet vil være nyttig for tarmene, samt eliminere demodeks så raskt som mulig.

Du har ingen anelse om hvilke parasitter som lever i en person, i stand til. Infeksjon med parasitter fører til neurose, tretthet, plutselige humørsvingninger, og ytterligere alvorligere sykdommer begynner. Heldigvis har moderne medisin kommet opp med mange måter å kvitte seg med parasitter. Den mest populære er.
Les mer »

Forebyggende tiltak

Ved selvbehandling av demodikose vil det ikke være overflødig å utføre slike profylakser som å tørke ansiktet med papirservietter som ikke inneholder skadelige stoffer og vil bidra til å fjerne overflødig fett og skinn. Ikke la nær kontakt med andre mennesker og berør ansiktet med skitne hender.

Det anbefales å fjerne kosmetikk fra bruk med utløpsbar holdbarhet og pre-desinfisere sminkebørster. Husk at det er uhygienisk å bruke andres kosmetikk- og ansiktspleieprodukter.

Ved å følge disse enkle regler, kan du holde ansiktet ditt vakkert og sunt i lang tid, og begrenser deg fra demodecosis.

Demodex på ansiktet - hvordan velge riktig behandling?

Demodex på ansiktet - hvordan velge riktig behandling?

Demodex på ansiktet - en hyppig hudsykdom forbundet med problemer i mage-tarmkanalen. Behandling av demodikose er svært problematisk, siden det er mulig å kvitte seg med krysset bare hvis du følger bestemte regler i lang tid.

Behandling av denne lidelsen er ikke lett, det er nødvendig å følge visse forskrifter, utføre spesielle prosedyrer, ta narkotika.

Det er også raske metoder for å håndtere dette problemet, men de er mindre effektive, kan skade huden alvorlig, og tilbakefall er hyppige.

Hva er demodex og dens årsaker

Demodex er et kryss, det såkalte aknejernet. Hos mennesker er demodex plassert i ansiktet, spesielt på pannen, kinnene, nesevingene, øyevipper, øyenbryn og eksterne hørbare kanaler.

Sykdommen som dannes når huden er påvirket av dette krysset kalles demodikose. Manifesterer patologi i form av akne og akne, rødhet på huden.

På bare en akne og utslett på huden er det vanskelig å trekke noen konklusjoner. Akne, rødhet, subkutan og vanlig akne kan utløses av:

 • allergiske reaksjoner;
 • forstyrrelser i mage-tarmkanalen;
 • hormonforstyrrelser;
 • forstyrrelser i sebaceous kjertler;
 • tilstedeværelsen av individuelle patologier.

Demodecosis er en indikator på sykdommer i mage-tarmkanalen.

Når denne sykdommen oppdages, bør man umiddelbart være oppmerksom på fordøyelseskanalen organer - lever, mage, bukspyttkjertel, galleblæren.

Det er umulig å selvmedisere i slike situasjoner. Du må besøke en kosmetolog eller en dermatolog, slik at han kan bestemme årsaken til sykdommen og foreskrive test.

Diagnose av demodeks på ansiktet

For å fastslå tilstedeværelsen av demodex tick (ikke forveksle det med berøvelse), må du bestå en spesiell undersøkelse. For å gjøre dette, bør legene ta et epitel skraping fra den berørte huden, og deretter utføre forskning under et mikroskop.

Det er ganske vanskelig å bestemme tilstedeværelsen av demodeks, og det virker ikke alltid første gang.

For at larver eller voksne av krysset skal oppdages i analysen, er det nødvendig å forlate vask i 3 dager.

I dette tilfellet er myldens avfallsprodukter og dets døde personer mer sannsynlig å falle i skrap tatt fra pasientens hud.

Når du samler epitelceller for analyse, bør leger ta noen øyenbrynhår og øyenvipper for å identifisere såkalt ophthalmodemodecosis.

Tippen kan til og med gjemme seg i disse områdene, og hvis den ikke blir oppdaget i tide, kan den migrere til øyens slimhinne, eller føre til at ansiktets hud blir renere allerede.

Mite Demodex er på huden til enhver person. Men det er aktivert og multipliserer bare i nærvær av opportunistisk flora.

Under eksacerbasjoner er det nødvendig å følge hygieneregler, endre sengetøy oftere, stryke puter og laken forsiktig, bruk egne håndklær og vask dem separat fra de generelle. Dannelsen av denne patogene flora er beskrevet nedenfor.

Ekspresbehandlinger for demodikose

Hvordan behandle demodexmitt i ansiktet? Eventuell behandling bør være omfattende. Først blir betennelse fjernet fra huden ved bruk av antibiotika, salver, spesielle tørkekrem.

Etter at betennelsen er fjernet, er det nødvendig å rengjøre ansiktet.

De vanligste raske metodene for å håndtere demodikose inkluderer:

 • kosmetisk rensing av ansiktet, noe som sørger for fjerning av akne og akne. Prosessen er smertefull, ikke egnet for alle hudtyper. Den største ulempen ved denne metoden er at myten ikke elimineres under rengjøringen. Produktene av dens livsviktige aktivitet og eksterne tegn på tilstedeværelsen av Demodex fjernes, men tippen fortsetter å leve og formere seg i de dypere lagene av huden;
 • bruk av høyt konsentrerte ødeleggelsesmidler er en radikal metode som lar deg brenne de øvre lagene i huden. Brann er dannet, noe som ligner på en sol, huden i ansiktet begynner å skrelle av sterkt. Så, i prosessen med regenerering, kommer de øvre lagene av huden av, og de nedre forblir rene i en tidsperiode. Inntil demodeksen igjen forgifter den med produktene av dens livsviktige aktivitet.

Bruk av spesielle midler må gå i 27 dager uten avbrudd. Dette forklares av at tippen har sin egen avlssyklus, og "talkerens oppgave" (produkter laget av en kosmetiker i henhold til et spesielt resept eller på apotekets ordinære avdelinger) er å ødelegge både voksen demodex og larver.

Utseendet av tørrhet og flaking av huden under slik behandling er et klassisk bilde. Etter fullført behandlingsforløp kommer det gradvis til tone og returnerer den opprinnelige tilstanden.

Under behandlingen bør du ikke forsøke å gjenopprette epidermis, da dette kan skape patogener og provosere utviklingen av krysset.

Behandlingsprosessen utføres fortrinnsvis under tilsyn av en skjønnhetspleie. Det er nok å besøke legen 1-2 ganger i uken, han vil bidra til å bestemme effektiviteten av behandlingen og identifisere abnormaliteter, hvis noen.

Kosmetiske prosedyrer for å hjelpe

Det finnes en rekke spesifikke prosedyrer som kan bidra til å bli kvitt Demodex på ansiktet. Men de er ikke den viktigste behandlingen, siden du med denne sykdommen må behandles grundig.

Her er en liste over populære prosedyrer:

 1. Microdermabrasion. Dette navnet har fått en mekanisk peeling.
 2. Ozonbehandling. Dette er en prosedyre der de kjemper flått med syre-ozonblandinger.
 3. Photocoagulation med en laser. I dette tilfellet behandles områder av ansiktet som er påvirket av virkningen av Demodex-myten. Legen bruker en laserstråle.
 4. Cryo. Kjemp mot parasitten ved hjelp av kulde. For dette benyttes flytende nitrogen.

TOP-3 antibiotika ved behandling av demodikose

Behandling av demodikose varer i gjennomsnitt fra en måned til et år. Behandlingens varighet bestemmes av pasientens hudtilstand. Jo mer neglisjerte myttet spredes, desto vanskeligere er det å fjerne.

Demodex på ansiktet, antibiotikabehandling som er den mest effektive metoden for i dag, kan raskt fjernes i de tidlige stadiene av sykdommen.

Hvis det oppdages rødhet på huden og akne, bør du umiddelbart konsultere en lege for en diagnose.

Blant de mest effektive stoffene i kampen mot demodikose er følgende:

 1. Trichopolum er en av de mest effektive og samtidig rimelige legemidler. Tilgjengelig i form av tabletter og stearinlys. Dette verktøyet bekrefter aktivt malaria, akne, trichomoniasis. Et bredspektret antibiotika må foreskrives av en lege. Ikke tillatt for bruk av gravide og ammende kvinner. Kontraindisert ved nyresvikt, leukopeni, epilepsi og andre lesjoner i sentralnervesystemet (sentralnervesystemet);
 2. Metronidazol er det nest mest populære og effektive antibiotika. Formutgivelse: piller, lys og salve. Den sistnevnte typen gnides inn i den berørte huden. Det kan brukes som et selvstendig middel. Hovedindikasjonen - stoffets inkompatibilitet med alkohol. I løpet av hele behandlingen bør du nekte å ta alkoholholdige drikker, ellers vil behandlingen ikke lykkes;
 3. Ornidazol er tilgjengelig i form av kapsler og tabletter. Ofte foreskrevet i behandlingen av giardiasis, trichomoniasis og klamydose. Ved behandling av demodikose kan bivirkninger som hodepine, kvalme eller døsighet oppstå. Ved overgang av tillatt dose kan det oppstå feil i sentralnervesystemet. Kan ikke tas av personer som lider av epilepsi, så vel som gravide og ammende kvinner.

Dette er de tre vanligste antibiotika som tillater deg å bli kvitt demodikose. Mottak av preparater skal utnevnes av legen, selvbehandling er ikke tillatt.

Behandling med Demodex salve på ansiktet er også effektiv. Det er en mulighet for at legen vil foreskrive en omfattende løsning som samtidig inneholder flere stoffer.

Chatterbox oppskrift fra demodex (100% resultat)

Denne oppskriften er et ekte og prøvd verktøy av en av de ledende kosmetologene i Ukraina, som bidro til å kvitte tusen mennesker av denne sykdommen.

For fremstilling av talkere må du kontakte reseptbelagte apotek. For dette vil du trenge:

 1. Benzil-benzoati 10.0
 2. Saponis
 3. Trichopoli aa 2,0
 4. Aq. Destill 16.0
 5. Dimexidi 30,0

M.D.S Utendørs. Det resulterende verktøyet må tørke ansiktet før du legger deg til sengs i 27 dager uten avbrudd.

 • Under bruk av dette stoffet fra demodikose vil det være en sterk brennende følelse. Det er nødvendig å vente til ubehaget avtar, i ingen tilfelle skal agenten skylles med vann, ellers vil den brennende følelsen øke.
 • Hvis det oppstår betennelse i løpet av den andre uken, bør du informere legen din om dette. Sannsynligvis vil han foreskrive et hjelpebiotikum. For denne passformen chatterbox med chloramphenicol, som kan brukes om morgenen.
 • Hvis patologien ikke forsvinner etter den første behandlingsmåneden, skal legemidlet fremstilles igjen, og Ziner vil bli lagt til i løpet av behandlingen.
 • Vanligvis blir huden tørket med den 2 ganger om dagen, bruk av kvelden er etter en mos (når den brennende følelsen går). På bakgrunn av taleren kan du bruke Metrogil Gel som en morgenkrem. Krem under øynene for å søke er ikke verdt det.

Hvis demodex er funnet selv foran øynene dine, må du kontakte en erfaren øyespesialist. Blefaclin-desinfeksjonsservietter, Okomistin-dråper og Okukhil, samt en øyegel mot demodeks (egnet fra Stopdemodex-serien) brukes som behandling. Behandlingen bør være omfattende.

Under behandling av demodikose er det strengt forbudt å bruke fuktighetskremer, da de kan forårsake behandlingssvikt.

Under behandlingen med "talker", vil huden bli tørr og vil avfalle. Dette er en vanlig prosess, huden vil gjenopprette ved slutten av behandlingen.

Hjemmebehandling

Hjemmebehandling bør skje uten bruk av medisiner.

Uavhengig administrering av antibiotika er uakseptabelt, så snart legen kan bestemme kroppens respons på stoffer og bestemme stoffintoleransen.

Behandling av demodeks i ansiktet hjemme bør fortsette med:

 • kroppsrensing;
 • tar stoffer som fjerner giftstoffer fra mage-tarmkanalen (mage-tarmkanalen);
 • mild rensing av huden;
 • bruk av salver som kan skape uhensiktsmessige forhold for krysset.

Overholdelse av alle disse punktene er nødvendig, siden tilstedeværelsen av demodeks kan være forbundet med dyskinesi av galleblæren, stagnasjon av galle, samt tilstedeværelsen av helikobakterien i magen. Du bør vurdere hvert av disse punktene i rekkefølge.

Rengjøring av kroppen

Rensing av kroppen hjemme kan bare oppnås med en bestemt diett. På tidspunktet for behandlingen bør det nekte fra søte, stekte, fete, røkt og krydret mat, samt mel og baking.

Det er nødvendig å spise friske grønnsaker og frukt, inkludert havregryn i kostholdet. For behandlingsperioden er det nødvendig å øke mengden vann tatt til minst 1,5 - 2 liter.

Dette er nødvendig for lossing av kroppen, samt å lage kvaler ugunstige forhold for reproduksjon.

GI Behandlingsprogram

På dette stadiet kan du slå på inntaket av magnesia og andre stoffer som har en absorberende egenskap. Disse stoffene inkluderer:

 • Aktivert karbon;
 • polisorb;
 • enterosgel;
 • Smecta.

Alle disse stoffene hjelper med problemer med forurensning av kroppen, fjerner slagg og renser mage-tarmkanalen.

Ikke altfor glad i disse stoffene. Hvis du overskrider de foreskrevne dosene, kan bivirkninger forekomme i form av svakhet og en skarp utvikling av beriberi.

Hudrensing

Under huden betyr rensing bruk av spesialverktøy som "Stop Demodex", som inkluderer en linje med stoffer for å bekjempe flått. Noen er rettet mot å rense ansiktets hud, andre brukes til området rundt øynene.

Sammensetningen av den valgte gel eller såpe kan omfatte tjære som fremmer dyp rensing av huden. Bruk av midler som inneholder antibakterielle stoffer er også velkommen.

Hvis kremer ikke har den ønskede effekten, bør du begynne å ta midler, som inkluderer antibiotika.

Det kan anbefales som et effektivt verktøy for behandling av demodeks i ansiktet - mos med levomycetin.

Spørsmål - svar

Kan jeg få demodecosis fra en annen person?

Er det en test for å finne ut om tilstedeværelsen av demodikose?

Kan det være demodikose hos barn?

Salver som hindrer reproduksjon av kvaler

Disse salver inkluderer sink og svovel salve, benzylbenzoat. Disse salver, gjennomtrengende dypt inn i huden, ødelegger flått og skaper uutholdelige forhold for deres reproduksjon for dem.

Her er en liste over populære og effektive salver og kremer:

 1. Svovelsalve. Det ødelegger krysset, men provoserer tørrhet og peeling. For ikke å skape forbrenninger må du ikke smøre salve på øyelokkene eller leppene.
 2. Demalan. Denne krem ​​dreper flått, bakterier, reduserer betennelse. Etter å ha brukt det, vil huden begynne å komme seg.
 3. Benzylbenzoat, Wilkinson. Slike midler er ofte foreskrevet for demodex.
 4. Aversect, Yam salve. Slike rusmidler brukes til å bekjempe demodikose hos dyr. Men i dag blir de ofte brukt av mennesker, da de viser en utmerket effekt.
 5. Eubetal, samt Kolbiotsin. Disse verktøyene ødelegger bakteriene perfekt.

I fravær av et patogent miljø dør Demodex, forlater det på overflaten av huden. Behandlingenes suksess kan karakteriseres ved å peeling på ansiktet.

De første 10-15 dagene er kontraindisert for å ta fuktighetskrem for å hindre den såkalte "reanimation" av krysset. Imidlertid er det nødvendig å observere at peeling ikke brenner ut i brannskader.

Behandling av demodeks på ansiktet av folkemidlene

Hvordan behandle demodeks i ansiktet hjemme? Det er mange folkebehandlinger for demodikose. Ikke alle er i stand til å gi de forventede resultatene. Det er imidlertid tidstestede metoder som i noen tilfeller kan brukes.

Nedenfor er en liste over de mest populære verktøyene:

 1. tinkturer og decoksjoner av bitter malurt
 2. avkok av eik bark;
 3. aloe juice;
 4. tjære;
 5. tinktur av calendula.

Alle disse verktøyene bidrar til å bekjempe flått og eliminere et gunstig avlsmiljø for dem. De må regelmessig tørke ansiktet. Du bør ikke bruke disse verktøyene som hovedmetode for behandling, men det er ganske rimelig å bruke dem i en kompleks løsning.

Viktige regler

For at behandlingen skal føre til ønsket resultat, bør du være oppmerksom på noen begrensninger. Eksperter anbefaler å følge disse reglene:

 1. Det er verdt å glemme tonalkremer. I tillegg er avvisningen av noen kosmetikk, selv om den er angitt på emballasjen, gunstig.
 2. Det er bedre å ikke bli gravid under behandlingen.
 3. Det er verdt mindre å være nær en dataskjerm, siden elektromagnetiske stråler har en positiv effekt på demodexmitten.
 4. Du må glemme soling, solbrenthet, da ultraviolett bare hjelper aktiviteten til demodex. Også, vil badstu og vannbehandlinger i varmt vann ikke være til nytte.

Patologisk forebygging

Selv om en person ved første øyekast blir kvitt patologien, må han forstå at med Demodex forekommer ofte tilbakefall. Derfor må du følge visse forebyggende regler for livet:

 • Det er nødvendig å overvåke rensligheten av sengetøy, og putevar skal slitte seg hver dag.
 • Etter at personen har vasket, er det bedre å tørke av med servietter.
 • Personlige gjenstander som berører ansiktet må holdes rene og må desinfiseres systematisk. Dette gjelder hatter, briller, hårnål, etc.
 • Det er bedre for menn å barbere hver gang med en ny engangsmaskin eller for å desinfisere barbermaskinen hele tiden.
 • Prøv å bruke en liten mengde kosmetikk.
 • Hvis en person utfører behandling, så er det verdt å beskytte seg mot å drikke.

anmeldelser

Du bør liste oversikt over pasienter som har blitt behandlet med demodikose ved hjelp av ulike metoder.

Etter å ha undersøkt resultatene av behandlingen av demodeks på videoens og fotografens side, kan det konkluderes med at noen stoffer har en sterk innflytelse og er i stand til å kvitte seg med alle de ubehagelige konsekvensene av denne sykdommen.

OLGA, 28 ÅR, VLADIVOSTOK:

"Jeg ble syk med demodikose for første gang da jeg var 16 år gammel. Selvfølgelig, alle trodde at akne var en manifestasjon av en overgangsperiode, men problemet forsvant ikke i to eller tre år. Da ble betennelsen noe mindre, men for 2 år siden skjedde det igjen.

Bevæpnet med erfaring, jeg dro til en hudlege, som diagnostiserte meg med demodecosis. De gjorde skrapinger, laboratorietester - alt ble bekreftet. De begynte å behandle Trichopolis, foreskrev en slags lime med magnesia - crap forferdelig.

Hun fant en vei ut og begynte å fortynne en spiseskje med denne limen i et halvt glass vann. Jeg må si at avføringen har blitt stabilere, hudtilstanden har generelt blitt bedre. Nå, når jeg ser hint på utslett, går jeg straks gjennom Trihopol og alt forsvinner. "

MARINA, 32 ÅR, MOSKO:

"Jeg, som mange jenter, har lidd av problemhud siden barndommen. Akne, inkludert subkutane, kokker, ål, jeg trodde allerede at jeg aldri ville bli kvitt denne skitten, men heldigvis viste alt seg å være kurable.

Jeg husker for første gang at moren min unknotlig tok meg til rensingen, hvor jeg ble grundig behandlet ansiktet mitt, ga en spesiell lotion, fra lukten som øynene mine begynte å vanne, og så ødela jeg ansiktet mitt enda mer.

Og da rådet en av vennene sine til å slutte å torturere meg og rådde hudlege. Det var der alt viste seg.

Jeg var ca 17 år gammel og begynte å gråte da jeg hørte at jeg var syk med et kryss. Jeg var beroliget, de sa at det ikke er noe forferdelig, bare i huden min er det gunstige forhold for livet deres.

Metronidazol ble foreskrevet (som jeg fortsatt drikker noen ganger som en profylakse eller med den første utslett), sa de å bruke sinksalve for natten. Etter 2 måneder gikk alt helt gjennom meg, og nå vet jeg hva jeg skal gjøre så snart de første tegnene på tikkaktivitet vises. Bildet før og etter bekrefter effektiviteten av behandlingen. "

Ekspertuttalelse

Anna Avaliani

praktiserende skjønnhetspleie

Hvis en av slektningene har demodikose, er det verdt å beskytte deg. Selvfølgelig er det ingen tegn på arvelighet av patologi, men eksperter har lagt merke til at 40% av pasientene med denne diagnosen også lider av slektninger. I tillegg tror mange at demodikose kun er diagnostisert blant eiere av fet hud, men det er det ikke. Denne sykdommen påvirker selv den tørre typen hud.

Aisha Baron

plastikkirurg

Hvis du ikke går i behandling, vil tegnene på patologi bare bli verre (sykdommen vil gå fra stadium 1 til stadium 2). Men hvis en person følger alle anbefalingene, endrer livsstilen, så vil det være mulig å kontrollere symptomene. Det viktigste å nærme seg til problemet.

Demodikose er en svært vanlig sykdom som kan behandles. For å eliminere tippen, er det nødvendig å utføre rettidig diagnose, bestemme scenen av sykdommen.

Søk legehjelp bør være ved de første symptomene på sykdommens tilstedeværelse, slik at behandlingen er så effektiv og rask som mulig. Anmeldelser om behandling av demodeks i ansiktet, i utgangspunktet, bære samme melding - du bør starte behandlingen i tide og følge alle reseptene fra legene.

Demodex behandling

Hjelp, demodikose! Ved de første tegnene på demodeks er det nødvendig å gjennomgå en diagnose, fordi jo tidligere du starter behandlingen, desto mer kortsiktig og mer effektiv vil helbredelsesprosessen være. De karakteristiske symptomene på utseende av demodikose - subkutan tikk i ansiktet: grovhet og økt hudolje, kløe og ukarakteristisk forstørrede porer. Følelsen av tretthet og hevelse i øynene, hyperemi av kantene på øyelokkene og vekter på øyevipper, indikerer skade på øyet. Hvordan behandle en deodex tick? Les mer om behandling av huddemodikose.

Årsaken til demodeks - En overdreven mengde subkutant fett, som kan dannes med nedsatt immunitet, med misbruk av alkohol og junk food, med stress og forstyrrelser i fordøyelsessystemet. Konsekvensen av sykdommen kan være rosacea og rosa akne, hvorav antallet på ansiktet når du nekter terapi, vil bare øke. Hvordan beseire demodikose og hvordan bli kvitt det subkutane krysset? Riktig behandling av demodex kryss bør omfatte antibakterielle og antiinflammatoriske stoffer, måter å kvitte seg med tilknyttede sykdommer, symptomatiske midler og forebyggende tiltak.

Hvordan behandle demodex, hvordan få en subkutan tick? Den mest progressive virkningen av effektiv behandling av demodikose er produktene fra Demodex Complex serien - Kang og Xinsheng krem, den første brukes om morgenen, den andre om kvelden. De er rettet mot å ødelegge miljøet, som er gunstig for parasittens liv, og kan drepe subkutan kryss, redusere fettinnhold, smalere porene og fjerne betennelse, returnere huden et blomstrende utseende og til og med farge. Med deres hjelp blir demodikose behandlet uten risiko for re-infeksjon.

Ved behandling av demodex hjemme med disse legemidlene er hyppig utseende av fet skinn på ansiktet og en skarp forverring 1,5-2 uker etter starten av kurset (dannelsen av ny akne) karakteristisk. Dette er et vanlig fenomen, som indikerer riktig behandlingsprosess. De spesifikke betingelsene for behandling av demodeks kan ikke nevnes, for hver prosess med gjenoppretting er individuell. Hvordan helbrede demodex for alltid og forhindre at parasitten sprer seg til andre områder av kroppen? For mer effektiv behandling av subkutane kvaler anbefales det å bruke flere produkter fra Demodex Complex serien: såpe, fettabsorberende kluter og melk til vasking, og gir dermed en omfattende behandling av demodikose.

Vanlige behandlinger for demodikose hos mennesker:

 1. Metronidazol (trichopol) eller ornidazol. Derivater av nitroimidazol - legemidler rettet mot ødeleggelse av mikrober og parasitter. Denne metoden for behandling av demodex (samt mange andre som er beskrevet nedenfor) er utdatert og er for øyeblikket maktløs i kampen mot subkutan kryss.
 2. Renset svovel. Det bidrar delvis til å bli kvitt Demodex, lindrer symptomene, men kan ikke endelig ødelegge parasitten. Unngå kontakt med øyne og lepper, vurder dreneringseffekten av svovel på huden, for å unngå peeling med fuktighetskrem.
 3. Kinesiske kosmetikk: Xin Fumanling (Xin Fumanling), Manting (Manting), Meyfule (Meifule). En av hovedkomponentene er svovel. Midlene er godt annonsert, men vurderer etter vurderinger om behandlingen av Demodex, blir deres kostnader i Russland seriøst overvurdert.
 4. Cream Demalan. Inneholder 17 komponenter, er fokusert direkte på behandling av demodex hudmite, er beregnet for ansikt og øyelokk. Det bidrar til å lindre irritasjon, redusere kløe, hevelse og andre symptomer, men det er umulig å fullstendig eliminere demodikose.
 5. Benziobenzoatkrem og Wilkinson's salve. Eksterne akaricide preparater med lav effekt mot demodex er usannsynlig å kurere subkutan kryss med hjelpen.
 6. Spregal. Kremet brukes som en anti-akne, gir midlertidige gode resultater, men helmer ikke Demodex permanent fra krysset.
 7. Tinktur av eukalyptus eller kalendula. Det er et ekstra verktøy i behandlingsregimet av demodikose, som brukes til å behandle lesjoner før du bruker en terapeutisk krem.
 8. Birketjære, streptocid, såpe og homøopatiske midler. Disse og andre behandlinger for demodeks er ofte nevnt på forumet, men er det mulig å kurere demodikose med hjelpen deres? Nei, deres effektivitet i praksis er minimal.

Ytterligere aspekter ved behandling av demodikose hos mennesker og forholdsregler:

 • Null bruk av kosmetikk med demodex, hvis det inneholder alkohol eller irriterende stoffer. Kast pulveret og fundamentet, fordi deres oljeholdige base provoserer reproduksjonen av flått og forstyrrer behandlingen av demodex folliculorum. Demodex behandles, men bare hvis gunstige faktorer observeres.
 • Organiser ditt riktige ernæringssystem. Dette er en av de første punktene i å bestemme hvordan man skal behandle demodikose. Gi opp røyking og alkohol, søtsaker, fettstoffer og krydret mat. På tidspunktet for behandling av subkutane mider, inkludere i dietten mat rik på vitaminer og mineraler. Lag en diett med demodex slik at kroppen får nok kalium og vitamin A.
 • Ta med termisk vann i demodeksbehandlingsregimet. Dens bruk på irritert hudområder gir en beroligende effekt, gir næring og hydrering, eliminerer rødhet. For å bekjempe demodikose og dets symptomer, bør termisk vann sprøytes på ansiktet flere ganger i løpet av dagen etter vasking.
 • Beskytt deg mot sollys. Utstyr deg selv med en spesialisert solkrem med SPF indeks på minst 30. Eksperter anbefaler å behandle subkutan midd i høst eller vintersesongen samt bruk av de fleste medikamenter for behandling av demodex (f.eks Demodex kompleks serie produkter) er soleksponering kontraindisert.
 • Ikke klem på akne. Dette kan fremme mer aktiv reproduksjon av subkutan mite, og det vil være vanskeligere å kurere Demodex.
 • Sitt ved datamaskinen mindre. Misbruk av datasess reduserer immunitet, og den raske behandlingen av demodikose vil da være umulig.
 • Følg nøye hygieneregler. Hvordan kurere demodikose og hvordan å håndtere en subkutan myte? Unngå støvakkumulasjoner, ansiktet skal ikke være fettete eller svette. Under behandling av demodexmite, vask med varmt vann oftere, nekter å besøke badekaret. Unngå å berøre ansiktet med skitne hender og en rekke andre forurensede gjenstander i program poeng eller barberhøvel Pass på å bruke en alkohol behandling, vil det bidra til effektiv behandling av demodex.
 • Når du bruker en pute med et naturlig fyllstoff og endre den med en annen - med en syntetisk, dvs. naturlig ned kan bli et fristed for demodex parasitten, og du vil være vanskeligere å forholde seg til demodex...
 • Eliminer muligheten for å falle på ansiktet av lakker og mousses for hår, dette er et ekstra forholdsregel i behandlingen av demodeks.
 • Hvordan håndtere demodex under graviditet? Spesiell forsiktighet bør tas. Ofte er at utseendet av sykdommen hos gravide kvinner assosiert med nedsatt immunitet, som innebærer bruk av legemidler med en mer skånsom virkning og strammet helbredelsesprosessen. Hvordan behandles en subkutan myt under disse omstendighetene? Demodecosis kan raskt herdes bare ved hjelp av den spesialiserte demodex komplekse Demodex Complex, de er svært effektive og trygge.

Er det mulig å kurere demodeks, er demodecosis curable? Ja, men bare hvis bruken av avanserte høy ytelse produkter (for eksempel Demodex Complex) og følg de angitte reglene for hygiene, ernæring og livsstil. Hvor mye behandles demodex? Det avhenger av graden av forsømmelse av sykdommen og på tilstedeværelsen av samtidige sykdommer med demodikose. Ikke prøv å akselerere løpet av terapi og ikke fullfører det på forhånd, rask behandling av demodex er umulig å fastslå, siden det er nødvendig i minst tre måneder å fullføre ødeleggelsen av kolonien av parasitter.

Hvor å behandle demodikose? Ved bruk av legemidler kan Demodex Complex behandling utføres hjemme alene, etter de angitte instruksjonene. Cure demodekoz kan være på annen måte, men da bør du definitivt kontakte en spesialisert hudlege som kan spesifisere den nødvendige terapien.

Personlig veiledning for behandling av demodikose

Gode ​​nyheter for dem som lider av demodikose: Martys tante frivillig-obligatorisk begynner konsultasjoner om behandling av denne sykdommen. Målet er å redde en lidende fra den. Og for alltid. Arbeidets verktøy er min store erfaring med å være syk med den og vellykket helbredelse, en integrert tilnærming og et stort ønske om å hjelpe kolleger i ulykke.

Jeg minner om at du kan få mye gratis og inneholder detaljert informasjon om behandling av MartaThai området av artiklene på spesiell kode - klikk her.

Jeg vil kurere demodekoz, eller nå er jeg din personlige konsulent

Bakgrunn for uvitende.

I 2008 lærte jeg hva demodicosis fordi dens enorme stygge kløende utslett dekket det meste av ansiktet hennes. Behandlingen var først med sykehusinnleggelse, deretter poliklinisk. Etter en pause i året var det et tilbakefall, så en annen, og en annen. Den siste demodexmite raid ble registrert i slutten av 2012. Totalt insekt i fire år løsnet huden min på ansiktet.

Den mest detaljerte historien om sykdommen min ble publisert på denne bloggen for noen år siden. Les her.

Oppsummering, på tidspunktet for utarbeidelsen av denne artikkelen i februar 2018, har jeg levd uten demodikose i mer enn seks år. Fra ordet "absolutt". Og her er hvorfor.

 1. Først fant jeg det beste behandlingsregime. Først ble mye av alt forsøkt, effektivt og ikke veldig utadvendt og internt. Og etter tre år fra det første tilbakefallet ble det klart hvilken spesiell kombinasjon av legemidler som bør foretrekkes. Detaljert informasjon med vurderinger av ulike stoffer og anbefalinger fra de beste er her.
 2. For det andre, takket være flyttingen til Thailand og overgangen til asiatiske kosmetikk, ble det funnet et bra verktøy for å bringe ned selv mine gamle fireårige post-akne arr. Se etter detaljer her.
 3. For det andre, under gardin av en hudsykdom, var det mulig å forstå sin mentale opprinnelse. Jeg delte også gjerne denne informasjonen med leserne.
 4. For det femte, med råd fra alle dermatologer og kosmetologer som har behandlet disse fire årene, har hun valgt den perfekte anti-diett ernæring. Min første kunnskap om ayurveda ble også brukt til å samle et daglig diett. Alt mitt råd om dette emnet er heller ikke en hemmelighet - her er du, leser.
 5. Til slutt tok jeg opp øvelsen til yoga, pranayama og meditasjon. Har utviklet seg et kompleks yogaterapii som bidro til å eliminere de underliggende fysiologiske årsaker demodectic skabb. dvs. Den støtter hormonbalansen, behandle og forebygge sykdom mage-tarmkanalen, regulerer fordøyelsen og støtter helsen til kvinner.
  For første gang på teppet satte jeg meg tilbake i 2010, og i de siste tre årene overfører jeg min erfaring med stor glede til studenter fra forskjellige land. Jeg håndterer utlendinger, fordi jeg fortsatt ikke bor i Russland. I dag - i Kambodsja.

Resultatene av alle de ovennevnte er enkle og behagelige. Seere på YouTube noen ganger ikke engang tro at når huden min var veldig stygg, alt dekket med betente kviser stor rød og lilla. For fire år siden var arrene mye mer merkbare, og jeg var flau for å gå uten grunnlag.

Vår familie YouTube-kanal heter Alex, Marta Victor. Vi snakker om liv og reise i Thailand, Kambodsja og Vietnam. Jeg sender også om behandling av demodectic skabb, en god asiatiske kosmetikk og ayurveda, og hennes mann, å være en kokk vegetariske retter, lærer å lage mat, samt en velsmakende og spise riktig.

Da jeg begynte å skrive om behandlingsmetoder, måtte jeg slite med synd. For de syke, ærlig, ikke fra den aristokratiske. Men husk hvor ubehagelig det er og hvor mye det gjør en person, jeg ville hjelpe andre å komme seg ut av dette irriterende omarbeidet.

Umiddelbart etter publisering av de første artiklene og videoene regnet spørsmålene. En tykk sky av forespørsler om hjelp, forklaringer og avklaringer: hvordan du best bruker stoffer, i hvilke kombinasjoner og sekvenser. Om kosmetikk, kosthold, yoga terapi, ayurvedisk behandling og hjelp til å finne dine indre årsaker til demodikose. I det første og et halvt år har jeg regelmessig og grundig besvart flere hundre spørrende kommentarer. Men nå vokser bloggen, og det er bare flere spørsmål - jeg kan ikke takle det.

Som et resultat, foreslo de første leserne at jeg gir dem personlig betalte konsultasjoner. Etter å ha blitt unraveled i et par måneder måtte jeg endelig enig. For i dag er det det eneste samspillingsalternativet som alle er fornøyd med resultatet. Lesere og seere får muligheten til å lære detaljerte og detaljerte svar, og konsulenten - økonomisk kompensasjon for deres innsats.

Hvordan er rådgivning for behandling av demodikose

Personlig, via WatsApp. Ordren for kommunikasjon er som følger.

 1. Send en epost til m. [email protected] med notatet "Trenger konsultasjon om demodecosis". Skriv i det en utvalgsliste med spørsmål.
 2. Hvis disse spørsmålene er mulige for meg, sender jeg detaljene for betaling. Du kan sende forhåndsbetaling for penger, Kiwi, WebMoney eller Visa-kort.
 3. Du kan velge 30 minutter eller 1 time. Det avhenger av antall spørsmål.
 4. Prisen for en halv time er 1 000 rubler, i 60 minutter - 2 000 rubler.
 5. I henhold til resultatene sender jeg om nødvendig et kort sammendrag: alle anbefalte produkter, lenker til informasjon, prosedyrer, kroppspraksis, kosthold, etc.

Bli kvitt demodex i to måneder

Det er et annet valg for samarbeid.

Hvis du trenger en rekke konsultasjoner og styring med sporing av resultatene i to måneder med mulighet for stadig spør meg spørsmål under en personlig konsultasjon og fire 1-timers, foreslår jeg en serie på 4 slike samtaler og to måneder med veiledning for prisen av 6 000 rubler.

Tilbakemelding på kommunikasjonen holdt og kan skrives direkte i kommentarene til denne artikkelen.

Med ønsker for en jevn og vakker hud, samt god helse og god ånd, hjertelig din, igjen skjønnhet, Marta.
Februar 2016

Flere Artikler Om Typer Acne