Avhending av det intime området er en delikat prosedyre, omsorg for dette området bør være hensiktsmessig. Det er tilfeller der irritasjon, sår og lilla flekker oppstår etter barbering. Alt dette er en reaksjon av huden på maskinen. Barbering er en av de rimeligste måtene å bekjempe overflødig vegetasjon. Ikke alle jenter vil kunne overleve epilering med voks eller sukkerpasta. Herfra er et spørsmål om hvordan å bli kvitt irritasjon i en intim sone, enda mer faktisk.

Hvorfor irritasjon

 • bruk av en barberhøvel med et stumt blad;
 • en prosedyre mot hårvekst;
 • mangel på grunnleggende omsorg før og etter barbering;
 • dårlig forberedelse av huden for prosedyren;
 • en stor opphopning av inngrodd hår;
 • Avhending utføres uten forutgående damping og rensing av huden;
 • tørr barbering uten bruk av gel, skum;
 • sterkt press på maskinen under prosedyren;
 • depilering hver dag;
 • huden i det intime området er super følsomt;
 • bruk av alkohol etter barbering;
 • bruk av rusten, lav kvalitet maskin;
 • Bruk av verktøy, inkludert talkum før prosedyren.

Hvordan fjerne irritasjonsmedisiner

På apoteket finner du mange stoffer som er rettet mot å fjerne irritasjon. Ved hjelp av salver og geler i henhold til instruksjonene, vil det hjelpe deg å berolige huden og forhindre innfødning av hår.

 1. Polysporin (salve) - sammensetningen er rettet mot å fjerne allergisk reaksjon. Ideell for sensitiv og delikat hud på bikiniområdet. Salven vil fjerne den brennende følelsen, fjerne rødhet og små kviser.
 2. Neosporin (salve) - stoffet er rettet mot å forebygge utvikling av infeksjoner, har regenerering og sårheling egenskaper. Passer for personer som har blødning og kløe etter barbering.
 3. Malavit (gel) - Krem-gel med retningsvirkning avkjøler sensitiv hud, lindrer brenning og kløe, kjemper mot utvikling av smittsomme prosesser og kviser. Malavit brukes ofte til å behandle hudkutt.
 4. Miramistin, klorhexidin (løsning) - disse legemidlene fremstilles i form av en løsning, men kjøper sammensetningen uten tilsetning av alkohol. For å lindre irritasjon, smør en bomullspute og tørk huden. Hvis det er et stoff på alkohol, fortynn det med filtrert vann 1 til 1.
 5. Solkoseryl (krem) - det mest populære middel for kvinner. Den er designet for å lindre spenning og ubehag etter depilering med både krem ​​og barberhøvel.
 6. Bacitratin er et bakteriedrepende middel som er beregnet på å desinfisere sår som oppstår under barberingen. Legemidlet forhindrer blå flekker og inngrodde hår.
 7. Hydrocortisone salve - antiseptisk, som brukes i vanskelige tilfeller. Hvis etter depileringen du blir utsatt for utålelig brenning, kløe, ubehag, kjøp salven og bruk i henhold til instruksjonene.
 8. Acetylsalisylsyre (tabletter) - for å lindre irritasjon etter barbering, kan du ty til bruk av det velkjente aspirinet. Vri flere tabletter i pulver og fortynn med rent vann til pasta. Overlegg på problemområdet og gni forsiktig. Fjern verktøyet, tørk huden med sitronsaft.

Hvordan fjerne irritasjon folkemessige rettsmidler

 • Rømme med smør. Hvis du har sensitiv hud som hele tiden irriterer etter barbering, må du lage en maske. Cool 50 gr. sukker fløte fettinnhold på 20%. Tilsett 10 ml til det. olivenolje ved romtemperatur. Rør til glatt og spred over problemområdet. Gni lett, vent en kvart time. Skyll kun med kaldt vann.
 • Medisinske planter. Få på apotek tørket kamilleblomstrer av medisin, salvie eller tog. Velg ditt favorittverktøy, bryg kokende vann og la stå i 1 time. Etter denne tiden, fukt den kosmetiske svampen i buljongen, klem. Påfør i form av en komprimering. Vent en halv time.
 • Persille. Grønne av denne typen beroliger huden raskt og blærer den fra blå flekker. Velg tørr eller fersk persille. Grind det, hell kokende vann i like store mengder. Insister 30 minutter, og filtrer deretter. Brett gauze stoffet eller bandasjen i 5 lag, fukt med kjøttkraft. Påfør irritert hud etter depilering, la opp i en tredjedel av en time.
 • Aloe vera. Kjøpe aloe vera gel på apotek eller bruk en plante som er tilgjengelig hjemme. Klipp av den kjøttfulle stammen, klem massen (gel) ut av den, legg den på huden kjølt. Gni forsiktig inn, så la forbindelsen virke. Vask av etter 20 minutter. På samme måte virker Kalanchoe. Hvis irritasjonen ikke passerte umiddelbart, gjenta handlingene flere ganger om dagen.
 • Eter av tea tree. Få en eter i en spesialisert butikk eller et apotek. Forbered grunnoljen: oliven, mais, burdock eller oliven (30 ml.). Sett 2 dråper eter i basen, bland. Umiddelbart etter depilering, smør de delikate delene av huden på bikiniområdet med denne sammensetningen, vask den ikke av. Hvis oljeaktige spor forblir, fjern overflødig med bomullssvamp.
 • Unngå irritasjon

  1. Før starten av manipulasjonen, kjøp en kvalitetsmaskin av et registrert merke. Det er ingen hemmelighet for alle at for å oppnå ønsket resultat må bladene være skarpe. Blant det rettferdige kjønn er det en oppfatning at menns barbermaskiner er bedre egnet til slike formål.
  2. Maskiner for det sterkere kjønn har en litt annen struktur. Razor i stand til å nå vanskelig å nå steder. Hvis du bestemmer deg for å bruke engangsmaskiner, husk at de bare er egnet for barbering av ben. Bruk en god barberhøvler, tørk den alltid etter bruk og bytt bladene systematisk.
  3. Utfør alltid forberedende manipulasjoner før hovedprosedyren. Bruk en myk peeling eller skrubbe. I prosessen får du ren og ikke-fettete hud, hårene vil myke betydelig. Det er forbudt å gni huden med en vaskeklut etter barbering og bruke alkoholholdige produkter.
  4. Fukter alltid huden med en mild nærende krem. Verktøyet vil berolige epidermis og forhindre utvikling av irritabel prosess. Det er forbudt å berøre og enda mindre for å kamme den skadede huden. Ellers risikerer du infeksjon. Ofte etter dette er det arr.
  5. Hvis du er eier av en sensitiv hud, anbefales det sterkt ikke å ty til daglig barbering av den intime sonen. Den epidermis i dette tilfellet skal i noen grad hvile. Det beste alternativet er prosedyren utført annenhver dag. Dermed vil du ikke møte et presserende problem.
  6. Blant eksperter forblir det åpne spørsmålet at produktene som inneholder talk, kan provosere utviklingen av irritasjon. Det er bevist at den optimale perioden for manipulasjonen er kveldstid. Med starten neste dag har huden tid til å roe seg og fullstendig gjenopprette seg.
  7. Det er også verdt å huske at etter barbering av den intime sonen, anbefales det å gå til sengs for å slappe av uten undertøy. Hvis du opplever hyppig irritasjon, bør du velge riktig klær. Det skal være naturlig og ikke for trangt.

  Alternativ til barbering

  1. Hvis de ovennevnte anbefalingene ikke hjalp, og irritasjonen fremdeles manifesterer seg, anbefales det å prøve å bruke en avskallende krem. Dette verktøyet har svært forsiktig effekt på hudvev, mykner hårsaksen.
  2. Deretter, med en spesiell stift, fjernes kremet sammen med håret. Fordelen er at verktøyet ikke forstyrrer rotdelen. Slike kremer er mettet med beroligende og mykgjørende ingredienser. Oftere inneholder produktet estere, vitaminer og komponenter med kjøleeffekt.
  3. Som en følge av en unik prosedyre, føler du ikke ubehagelige og smertefulle opplevelser. Huden blir jevn, myk, rødhet er fraværende. Kremet anbefales for bruk i overfølsom hud. Metoden for søknad er ganske enkel.

  Hvis du opplever et lignende problem, må du begynne å lete etter kilden. Endre maskinene helt. Ikke utfør hyppige manipulasjoner. Nyt huden med målrettede rettsmidler. Desinfiser dermis med medisinering. Prøv å fjerne vegetasjon med en spesiell krem.

  Etter barbering i det intime området dukket opp

  Etter barbering det intime området vises noen ganger akne. Dette problemet er kjent for mange. Utslett sår, kløe mye, ikke se estetisk. På stranden og foran din kjære vises ikke lenger med dem. Hvordan bli kvitt dem? Om dette vil vi fortelle.

  Årsaker til problemet

  Årsaker til akne etter barbering:

  1. En barberkniv som er for skarp eller for stump skader huden. Under prosedyren fjerner han hår sammen med sitt øvre lag. Dette fører til betennelse i sårene og utseendet til akne.
  2. Problemet kan oppstå etter bruk av en skitten barbermaskin. Andre enheter kan også irritere dermis.
  3. Utilstrekkelig hygiene i kjønnsområdet fremkaller obstruksjon av talgkjertlene med tørre (døde) epitelceller og smuss. Akne er dannet på disse stedene.
  4. Med hyppig barbering blir håret tynt. De kan ikke pierce huden og vokse, krølle under den. Ved å gjøre det, forsegler de sebaceous kjertelen, som er betent på grunn av dette.
  5. Betennelse kan starte på grunn av allergiske reaksjoner på såpe, gel, krem ​​eller andre barberingsprodukter.

  Typer utslett som krever oppmerksomhet

  Fargen og strukturen av utslett kan fortelle mye om problemet:

  1. Hvite pimples and blackheads. Hvorfor ser de ut? På grunn av clogging av talgkjertlene i hårsekkene med smuss, fete, døde hudceller, da. Disse formasjonene er ikke farlige. De signaliserer kun mangel på hygiene intime steder.
  2. Tette pimples av rød farge. Formet på grunn av infeksjon og betennelse i sebaceous kjertlene. De kan ikke klemmes ut. Disse ålene må være råtne og selvbryte.
  3. Vannaktig rød utslett. De signaliserer herpes av den andre typen, noe som påvirker intime steder. Slike akne, sprekker, forlater sår. Herpes er en smittsom virussykdom. Hans behandling krever et besøk til legen.
  4. Purulente pimples som kløe og vondt. Forebygges av feil barbering og utilstrekkelig hudpleie etter depilering. Dermis er skadet under denne prosessen, hårene er kuttet i for skarp vinkel. Disse faktorene fører til at hårene vokser inn i huden og forårsaker akne.

  Effektive behandlinger

  Hvis pimples vises etter barbering i det intime området, bør de behandles. Før dette må du konsultere med en hudlege. Tatt i betraktning din hudtype, vil han foreskrive den mest effektive medisinen og gi anbefalinger for omsorg for bikiniområdet.

  Ofte foreskriver dermatologer slike salver og kremer som lindrer betennelse og irritasjon etter barberhøvel:

  1. Neosporin lindrer betennelse i huden og helbreder overfladiske sår.
  2. Redningsmannen lindrer irritasjon av dermis, manifestert på grunn av allergiske reaksjoner.
  3. Polysporin bidrar til å fjerne allergiske reaksjoner, kløe og rødhet i huden.
  4. Malovit kjøler dermis og lindrer irritasjonen, inneholder bare plantestoffer.
  5. Panthenol - antibakteriell krem. Behandler, myker og nærer huden.
  6. Gentamicin salve bidrar til å fjerne betennelse og irritasjon av kroppsvev.
  7. Levomekol - antiseptisk krem ​​basert på antibiotikumet kloramfenikol, helbreder sår og myker dermis.
  8. Solkoseryl er en beskytter av celleregenerasjon, helbreder raskt overfladiske sår og stopper betennelse.
  9. Hydrokortison: Denne salven lindrer kløe, betennelse og brenning etter barbering.

  Pimples pubic etter barbering hjelp ren og grønnsak tinkturer basert på:

  • Johannesurt;
  • aloe vera;
  • blomst;
  • apotek kamille;
  • salvie.

  Akne kan behandles med en løsning som inneholder salicylsyre. Hun tørker dem og stopper betennelse.

  Akne i bikiniområdet forsvinner etter bruk av antiinflammatoriske legemidler:

  • klorheksidin;
  • Demiksida;
  • miramistina;
  • Batsitratina.

  Folkemetoder

  Folkemedisinene kan stoppe betennelse og irritasjon av huden etter barbering:

  1. Mask av en blanding av honning, olivenolje og rømme. Disse produktene blandes i forholdet 1: 1: 2 og påføres bikiniområdet. Når 20 minutter er gått, blir rester av masken fjernet med en serviett.
  2. Infusjon av medisinske urter. For sin brygging trenger apotek kamille, mynte, calendula og salvie. På en teskje av disse urter skal helles i kokende vann og insistere på det i en halv time. Deretter suge gassbind i buljong og sette den på bikini sone. Komprimer beholder den i 15-20 minutter.
  3. For å lindre irritasjon og fukte huden, kan du bruke en blanding av mandel, fersken, oliven, havtorn og rosehipoljer. Til en spiseskje av dette verktøyet må du legge til noen dråper kald svart te. Deretter påføres blandingen det intime området.
  4. Huden helbreder raskt etter at den er smurt med aloe vera juice og kalanchoe. Med bladene må du fjerne filmen og kutte ryggene. Deretter smør de berørte områdene av dermis med juice.

  Avhending regler i det intime området

  Et problem er alltid lettere å hindre enn å eliminere konsekvensene senere. Her er noen tips om hvordan du gjør bikini hårfjerning slik at akne ikke vises:

  1. Bruk bare høy kvalitet og ren barbermaskin. Ikke bruk stumpe kniver. Bruk bare enheten for å barbere intime steder. For behandling av andre hårete områder bør det være en egen maskin.
  2. Påfør kun bevist og ikke-irriterende hud kremer og barberskum. Disse hygieneproduktene forbedrer barberglid, slik at dermis ikke er skadet.
  3. Bare barber huden ren. Derfor bør det vaskes med såpe og vann før prosedyren.
  4. Håret er bedre fjernet fra dampet hud, så det er best å ta en varm dusj før barberingen.
  5. Under avhending er det nødvendig å ta den mest hensiktsmessige posisjonen til dette. Selv om det ikke er estetisk.
  6. Ved barbering bør huden strammes med fingrene på frihånden. Så det blir mindre skadet.
  7. Etter prosedyren må du ikke vaske intime områder med toalettsåpe og gni dem med en vaskeklut. Dette kan forårsake irritasjon. Vask bikiniområdet med varmt vann og blett forsiktig med et mykt håndkle.
  8. Når barberingen er ferdig, bør intime steder smøres med fuktighetskrem.
  9. Prosedyren for depilering er best igjen natten over. Under søvnen, vil dermiene roe seg og absorbere de midler du fukter med.

  Hvis du tar hensyn til alle disse reglene, og akne ikke slutter å vises, så er det ikke et spørsmål om depilering. Inflammasjoner dannes av en annen grunn. Her bør du konsultere en hudlege.

  konklusjon

  Akne etter depilering bikini området kan vises av ulike grunner. Oftest er dette ikke-overholdelse av hygiene, dårlig kvalitet eller skitne barbermaskiner, samt skjulte hudsykdommer. Å bli kvitt dette problemet vil hjelpe med medikamenter og tradisjonell medisin. Før du bruker dem, er det bedre å besøke en hudlege: han vil anbefale de mest effektive midler.

  Relaterte artikler

  Er det mulig å fjerne håret permanent?

  • Forsøkt alle mulige måter å fjerne håret på?
  • På grunn av overdreven vegetasjon, føler du usikker og ikke vakker...
  • Du er redd for å vente på en annen utførelse, og husk at du må tåle igjen...
  • Og viktigst - effekten varer bare noen få dager...

  Og nå svarer spørsmålet: passer det deg? Er det mulig å sette opp med dette? Og hvor mye penger har du allerede "lekket" til ineffektive midler og prosedyrer? Det er riktig - det er på tide å stoppe med dem! Er du enig? Derfor bestemte vi oss for å publisere historien om abonnenten Alina Borodina, der hun forteller i detalj hvordan hun ble kvitt problemet med overdreven vegetasjon for 1 dag for alltid! Les mer >>

  Hva å gjøre hvis akne oppstår etter barbering i det intime området

  Som forberedelse til strandsesongen prøver mange jenter å barbere hårene som vokste i bikinisonen. Men nesten alle møtte utseendet på akne, som oppstår etter en stund etter barbering av det intime området.

  Årsakene til akne er svært forskjellige: noen er forbundet med hudsykdommer, mens andre oppstår på grunn av dårlig kvalitet og litt kjedelige razors.

  Årsaker til akne i det intime barberingsområdet

  Forekomsten av akne forårsaker mye problemer: de klør, ser uanstendig. Det er ikke mulig å sette på en badedrakt til du blir kvitt dem.

  Irritasjon etter barbering gir mange problemer

  En barberkniv forårsaker mekanisk skade. Under denne prosedyren er ikke bare hårene barbert, men også det øvre laget av huden. Ofte er det unnoticeable for det blotte øye, spesielt hvis det ikke er blod. Men mikrober kommer inn i disse sårene veldig ofte sammen med svette, og den inflammatoriske prosessen begynner.

  Noen ganger skjuler små abscesser under hårene, hvis de ikke blir merket og avskåret i løpet av depileringen, kan mikroberene spre seg til andre områder og komme inn i de dannede mikroskrammer som vil føre til betennelse og dannelse av akne.

  Det er viktig å huske! I området av lysken og armhulen er tynn hud, ved hjelp av et veldig skarpt blad, kan det lett bli skadet.

  Et uegnet barberingsverktøy kan bidra til utseendet av akne i det intime området etter at prosedyren ble utført første gang. Over tid, etter 3-4 ganger, blir huden vant til skade og vil reagere mer rolig.

  Dette skyldes det faktum at det finnes forskjellige typer dermis. Den epidermis reagerer ulikt på den mekaniske effekten, hvis huden er svært følsom, ser pimples mye oftere.

  Kjedelige blader er best å ikke bruke. De er hovedsakelig funnet i engangs maskiner. Derfor anbefales det ikke å bruke mer enn 1 til 3 ganger.

  Razor hårfjerning - enkelt og raskt

  Trenger å konstant overvåke skarpheten av bladet.

  Under barberingen, hvis bladet er stumt, må du trykke på maskinen med kraft. Samtidig kutter det ikke håret, men trekker dem ut, mens det skrapes huden, skader det betydelig.

  I tillegg må de tilbringe mange ganger på samme sted. Dette forårsaker alvorlig irritasjon, bidrar til utseendet av hudspyling og betennelsesutslett på den.

  Hvis feil forankringsmetode brukes, kan akne oppstå etter barbering av det intime området.

  Derfor er det nødvendig å følge reglene, det vil si å drive bladet i retning av hårvekst, og ikke å presse barberhøvelen med kraft, prøv å ikke gjøre for hyppige bevegelser. Først da blir huden jevn og det blir ingen feil.

  For å unngå irritasjon, bør du barbere i retning av hårvekst

  Usikre barberingsprodukter påvirker ofte utseendet på ulike utslett. Den kosmetiske industrien produserer spesielle skinn, mousses og geler til barbering. Takket være dem er maskinen lett å holde på huden uten å irritere den.

  Når du kjøper barberprodukter, må du ikke bare fokusere på det velkjente merkevaren og behagelig lukt, men det er fremfor alt viktig å vurdere hudens hud og sammensetningen av skum eller gel.

  Etter barbering av det intime området ved bruk av ukorrekte midler, kan allergier oppstå, akne oppstår.

  Forsiktig! Hvis hudutslett etter at prosedyren er dannet, bør kosmetikken som brukes, kastes.

  Dårlig kvalitet etterbarming kan også forårsake irritasjon, bidra til forekomst av akne. Derfor er det svært viktig å velge en passende balsam, lotion, krem, og du kan også behandle med peeling av helbredende urter: Hoppkegler, kamille.

  Måter å behandle en etter barbering utslett i det intime området

  Hvis irritasjon har oppstått etter barbering, har inflammatoriske elementer dukket opp, de bør behandles. Spesielle produkter er tilgjengelige som lindrer irritasjon.

  Krem "Panthenol" lindrer betennelse og hudirritasjon

  Det er best å kontakte din skjønnhetspleie eller hudlege, kun legen, med tanke på hudtype, vil kunne velge de mest effektive kremer, salver og gi anbefalinger.

  Blant kremer og salver anbefales det veldig godt:

  1. Neosporin - helbreder helt grunne sår, helbreder hudbetennelser.
  2. Polysporin - lindrer allergiske manifestasjoner, rødhet på dermis og kløe.
  3. Hydrocortisonsalve er effektiv for brenning og kløe, fjerning av inflammatoriske prosesser.
  4. Malovit - behagelig kjøler, lindrer irritasjon, inneholder naturlige ingredienser i sammensetningen.
  5. Panthenol er et antimikrobielt middel, da det inneholder et antibiotikum som nærer og myker huden.
  6. Gentamicin er et utmerket middel for å fjerne alle typer irritasjon og betennelse på huden.
  7. Levomekol er en antiseptisk, helbreder sår og myker huden.
  8. Solkoseryl - stimulerer regenerering av skadet vev, fremmer rask helbredelse av alle sår og utslett.

  Det er også effektive salver og kremer basert på medisinske urter, som inkluderer:

  I kampen mot hudirritasjon kan du bruke antiinflammatoriske legemidler:

  • klorheksidin;
  • Demiksid;
  • Miramistin;
  • Kamferalkohol;
  • Apple Cider eddik;
  • urte tinkturer;
  • Batsitratin.

  Bruk av folkeoppskrifter viste seg å være utmerket, fordi de består av naturlige produkter som brukes i husholdningen.

  Beroligende masker

  Hvis akne etter barbering i det intime området, anbefales det å bruke en maske basert på rømme, smør eller honning.

  På irritert hud bør du bruke en maske med rømme, smør og honning

  Det vil berolige og myke irritert hud.

  Metode 1

  For å få denne masken må du blande i forholdet 2: 1 rømme og olivenolje. Påfør på ønsket område i 15 - 20 minutter. Etter masken må du blanke alle absorberende kluter.

  Metode 2

  For å forberede denne masken må du blande 1 ts. Av smeltet honning, 1 ss. L. Gerkules, 3 dråper olje av rød lyng og gjelder på det betente området.

  komprimerer

  Etter utseendet av et lite utslett anbefales det å bruke komprimerer i bikiniområdet.

  En avkok av kamille bidrar til å takle problemet

  For deres forberedelse vil trenge medisinske urter:

  De kan blandes eller brygges separat, helles kokende vann, insisterer om 15 minutter, fortrinnsvis i en termos. Deretter suge en myk bomullsklut, brettet i 3-4 lag, i den forberedte og avkjølte infusjonen, og sett deretter på irritasjonsstedet. Så hold ca 15 minutter.

  Perfekt berolig det irriterte området i det intime området, en komprimering fra infusjonen av persille. For å lage mat, ta 1 ss. l. tørket eller frisk greener og helles et glass kokende vann. Etter 15 minutter er infusjonen klar.

  Soak bomullsputer med en løsning og søke på problemområder. Etter 7-15 minutter vil ubehaget forsvinne.

  Blanding av oljer

  For å berolige irritasjonen på huden og fukte den litt, kan du tilberede en oljeaktig blanding. Følgende oljer er tatt for basen:

  • fersken;
  • mandel;
  • olivenolje;
  • trinse;
  • linfrø;
  • havtorn;
  • wild rose;
  • drue frø;
  • noen uberørt olje.

  Til 1 ss. l. Oljebaser trenger å legge til 4 dråper teetre og behandle det intime området.

  Aloe blader eller Kalanchoe

  De friske høstede aloe- eller kalanchoe-bladene vil akselerere helbredelsen av de usynlige barberknusene.

  Aloe hjelper til med å håndtere irritasjon etter barbering

  For det første er det nødvendig å fjerne beskyttelsesfilmen fra bladene, kutte ut tornede formasjoner i aloe, og smør den skadede delen av epidermis med juice.

  Større effekt kan oppnås hvis blader av disse plantene er malt i en blender og brønnen påføres det intime området. Det anbefales å gjøre prosedyren om morgenen og kvelden.

  Slik forebygger du akne i det intime barberingsområdet

  For behandling av allerede dukket opp akne, vil det ta tid og riktig utvalg av midler. Det er imidlertid lettere å utføre forebyggende tiltak og forhindre utseende av lesjoner på huden.

  Nytt barberhøvel og barberskum minimerer risikoen for irritasjon

  Det er nok å følge følgende regler:

  1. Hvis akne oppstår etter barbering i det intime området, bør du ikke utføre denne prosedyren daglig, det anbefales å bruke en barberhøvel ikke mer enn en gang hver 2 - 3 dager. I løpet av denne tiden vil huden få tid til å gjenopprette og helbrede.
  2. Du kan ikke bruke såpe, fordi det er et stort utvalg av spesialverktøy - det er mousse, geler, skum. Siden det inneholder alkali, som vil irritere litt såret hud.
  3. Før prosedyren er det ønskelig å smøre barberingsområdet med et skum og hold det i 1-2 minutter slik at huden mykner litt.
   Du kan ikke utføre prosedyren for tørr hud, så epidermis er skadet enda mer, noe som provoserer akne og irritasjon.

  Det er viktig å huske! Geler og skum forbedrer glid. På grunn av dem er huden nesten ikke skadet.

  En barberhøvel bør barbere hårene når de holdes en gang. Hvis de forblir, er det bedre å ikke bruke en slik maskin, for å kjøpe en annen.

  En viktig betingelse er valget av den riktige bevegelsesretningen til bladet, bare for hårvekst eller litt skråt.

  Det er viktig å ikke glemme å gjøre behandlingen av den intime sonen med en spesiell lotion, antiseptisk, urte avkok, og etter en stund må du smøre med en mykende krem ​​eller et middel for sensitiv hud.

  Således, hvis akne oppstår etter barbering av den intime sonen, er det nødvendig å ta hensyn til faktorene som fører til betennelse, behandle huden riktig og utføre forebyggende tiltak. Da blir huden i det intime området jevnt og vakkert.

  Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering vil fortelle denne videoen:

  Denne videoen presenterer råd fra en hudlege om hvordan du fjerner irritasjon etter barbering:

  Følgende videoer vil fortelle deg hvilke virkemidler som bidrar til å overvinne irritasjon etter barbering:

  Tips 1: Hvordan håndtere kløe, intimt sted etter barbering

  Riktig barbering - forebygging av irritasjon

  Det er mye lettere å hindre irritasjon enn å håndtere konsekvensene. Videre er det ikke vanskelig å gjøre dette - det er nok å nærme seg prosedyren med omhu. Før du går på toalettet, kontroller at barbermaskinen er skarp nok, og du trenger ikke å kjøre den til samme sted flere ganger i et forsøk på å fjerne alle hårene.
  Hvis du foretrekker gjenbrukbare maskiner, velger du razors med tre eller flere kniver. Tilstedeværelsen av en spesiell fuktighetsgivende stripe vil også være et pluss. Barber engangsmaskiner - ikke glem å bytte dem regelmessig.

  Ta en dusj eller et bad. Foliehud, fjern smuss og sebaceous kjertler fra den. Det vil ikke være ute av sted, ved hjelp av en myk skrubbe, for å lage en peeling for å fjerne døde partikler og for å fjerne inngrodd hår. Deretter må du bruke barbergel og begynne å bli kvitt overflødig vegetasjon.
  I stedet for barberingsgel kan du bruke en mild dusjgel, men ikke såpe.

  Det er ønskelig å barbere uønskede hår langs linjen i veksten. Selvfølgelig vil resultatet ikke bli så glatt som om du fjerner vegetasjon i bikinisonen i motsatt retning, men du vil heller ikke bli truet. Etter at du har barbert håret ditt, behandle huden med en antiseptisk og påfør en fuktighetskrem. Dette bør være nok slik at kløen ikke plager deg.

  Hvordan håndtere irritasjon

  Hvis du, på tross av alle de tiltakene du har tatt, opptrer røde flekker på huden, det klør og klør, kan du avlaste tilstanden din. Når kløe svak intensitet vil hjelpe gadgets. Brew mynte, la kjøttkraft brygge i en time, kul. Dampen bomullsputer og gjelder for berørte områder. For en halv time, bytt lotion regelmessig. Irritasjon må passere. I mangel av mynte hjemme, kan du legge i is for en stund, som også kan lindre smerte.
  Ikke bruk syntetiske undertøy eller for tette truser som vil gni huden din etter barbering.

  Hvis den berørte huden er hovent, og alvorlig kløe ikke stopper, kan du gå til det tunge artilleriet. Bruk hormonbaserte medisiner. Smør bikiniområdet med hydrokortisonkrem. Dette verktøyet har antiinflammatorisk effekt og virker veldig raskt, men de kan ikke misbrukes. Hvis du har en irritasjon etter barbering hver gang, bør du kanskje velge en annen metode for hårfjerning.

  Irritasjon etter barbering i den intime sonen (bikinisone) - hvordan bli kvitt? Forebygging av irritasjon i bikiniområdet

  Kvinner, spesielt om sommeren, møter regelmessig problemet med intens irritasjon etter barbering på et intimt sted. I dag vil vi se på effektive metoder som vil bidra til å unngå utseende av rødhet og kviser i bikiniområdet etter fjerning av uønsket vegetasjon.

  Bikiniområdet i kvinner er preget av sensitiv hud og tette hår.

  Under depileringsprosedyren fjerner vi ikke bare hårene, men også det øvre laget av epidermis.

  Ikke overraskende, dette intime området mer enn andre "lider" av mikrotrauma etter barbering med en barberhøvel.

  Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering i den intime sonen (bikinisone): årsaker til rødhet og kløe

  Blant de viktigste årsakene som fører til irritasjon bør fremheves:

  • sløv knivblad;

  • Feil barberingsteknikk;

  • For følsom hud.

  Ubehagelige og noen ganger smertefulle opplevelser bringer ubehag til det rettferdige kjønet, i noen tilfeller forårsaker alvorlige inflammatoriske prosesser.

  Det bør bemerkes at re-barbering bare er mulig når irritasjonen er helt borte. Hvis det er forårsaket av for følsom hud på bikiniområdet, er det bedre å bruke alternative metoder for hårfjerning: ved hjelp av voks eller en depilator.

  Ingroet hår

  En av årsakene til betent hud og røde utslett er innfelt av hår. Den vises allerede den andre dagen etter prosedyren. Forårsaget av feilaktig depilering av det intime området, nemlig bevegelse av barberhøvel mot retning av hårvekst. Som følge av disse manipulasjonene skifter follikkelen noe under huden og håret blir sittende fast under det uten å få en utgang.

  Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering i den intime sonen (bikinisone): forebyggende tiltak

  Hvis en eller annen grunn er barbermaskinen det eneste akseptable verktøyet for å eliminere uønsket hår, så før barbering, for å unngå ubehagelige konsekvenser, bør du utføre forebygging:

  • Få en kvalitets barbermaskin. Det skal være skarpt nok. Noen damer anbefaler barbering intime steder å bruke mannlige maskiner. Bladene lar huden bli behandlet på de mest utilgjengelige stedene. Engangs barbermaskiner er egnet utelukkende til føtter.

  • Etter bruk må du tørke maskinen og bytte blader på den regelmessig. Rustne og stumme verktøy ikke barberer hår, men bare rive dem opp og bryte av, forårsaker smerte og rødhet rundt folliklene.

  • Klargjør huden din før du barberer med en mild skrubbe eller dusjgel. Dette fjerner fettete innskudd og myker hår.

  • Etter barbering må du ikke gni huden med en hard vaskeklut og ikke bruke produkter som inneholder alkohol.

  • Etter prosedyren, fukt huden med en nærende krem ​​for å berolige huden, eller et spesielt ettersparingsprodukt.

  • Skrap aldri irritert hud og prøv å ikke røre den med hendene igjen. Etter å ha skadet det følsomme bikiniområdet med neglene dine, kan du få en infeksjon og få arr.

  • For følsom hud, unngå daglig barbering. Bikiniområdet trenger en pause. Bruk en barberhøvel er best på en dag. Da trenger du ikke lure på hvordan du kan bli kvitt irritasjon etter barbering i den intime sonen (bikinisone).

  • Noen eksperter anbefaler ikke å bruke kosmetikk som inneholder talk etter hårfjerning. Etter deres mening kan det føre til enda mer irritasjon.

  • Det anbefales å barbere bikiniområdet om kvelden slik at hun kan komme seg og roe seg om morgenen. Gå i dvale etter at prosedyren er bedre uten undertøy.

  • Ved hyppige irritasjoner bør du ikke velge for tett undertøy laget av naturlige stoffer, slik at kanten på trussene ikke passer godt inn i huden.

  Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering i den intime sonen (bikinisone): instruksjoner for riktig hårfjerning

  For å unngå eller redusere irritasjon i bikiniområdet må du følge instruksjonene for riktig hårfjerning:

  1. Barbering bør være så behagelig som mulig. Du bør se hele bikiniområdet godt og enkelt nå det.

  2. Påfør en liten mengde gel, krem ​​eller barberskum til fuktig, ren hud med myke sirkulære bevegelser. La i noen minutter.

  3. Begynn forsiktig, med en liten glidebrytelse, for å fjerne uønsket vegetasjon med en barberhøvel. Gjør det enkelt, uten press, i retning av hårvekst. Prøv å ikke strekke huden. Skyll maskinen fra tid til annen.

  Ikke barber det samme området to ganger. Hvis dette ikke unngås, fordi du savnet mye hår, må maskinen bare utføres i retning av hårvekst.

  4. For å lukke porene, gjør huden mindre sårbar og for å hindre at smitte gjennomtrer, etter prosedyren, vask av rester av gel og barbert hår med kaldt vann.

  5. Rengjør det barberte området med et rent håndkle, ikke gni huden.

  Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering i den intime sonen (bikinisone): effektive folkemidler og medisiner

  Hvis du etter barbering av bikiniområdet ikke kunne unngå hudproblemer, kan du bruke dokumenterte verktøy som vil bidra til å lindre irritasjon.

  Perfekt eliminere rødhet og utslett narkotika, som inneholder salisylsyre og glykolsyre.

  Perfekt takle irriterte hudekstrakter av calendula, aloe vera og witch hazel, essensiell olje av tea tree. Også, hvordan å bli kvitt irritasjon etter barbering i den intime sonen (bikinisone), bevirket påvist populære metoder.

  Folk rettsmidler for hudirritasjon

  1. For å fjerne ubehag etter avhendingsprosedyren, anbefaler mange kvinner å bruke en beroligende maske på det betente området. For å forberede det, må du blande 2 ts rømme og 1 teskje olivenolje. Påfør på behandlet hud i 10 minutter. Vask resten av blandingen med kaldt vann.

  2. Vil fjerne rødhet og utslett i et intimt sted komprimerer basert på slike beroligende medisinske urter som kamille, streng og salvie.

  3. Infusjon av persille har også en uttalt beroligende effekt. For forberedelsen må du ta 2 ss hakkede greener og hell 200 ml kokt vann. Etter 20 minutter er infusjonen klar. Det er nødvendig å fukte en bomullspute eller et stykke gassbind og fest på irritert hud. Etter 10 minutter vil du legge merke til at ubehaget begynte å falme.

  4. En oljeaktig blanding bidrar til å fukte og berolige huden. I en teskje vegetabilsk olje må du legge til to dråper essensiell olje av te-tre og bruke på huden. Det er best å bruke druefrø eller mandelolje som base.

  5. Aloe vera vil bidra til å akselerere helbredelsen av kutt. Bladet på dette medisinske anlegget må rengjøres og tørke problemområdet med det. Gjenta prosedyren flere ganger om dagen.

  Medisinering for irritasjon

  I kampen mot irritasjon har følgende stoffer anbefalt seg godt:

  • Neosporin salve fremmer helbredelse av grunne kutt og riper. Brukes også som et middel for å forhindre smittsomme prosesser.

  • Antimikrobielt middel "Bacitratin" bidrar til å forhindre inflammatoriske prosesser med små riper og kutt.

  • Polysporin salve eliminerer allergiske hudreaksjoner, reduserer kløe og rødhet.

  • Malavit krem-gel har en naturlig sammensetning og brukes mye til hudskader. Det har også en hyggelig kjøleeffekt.

  • Salve "Solkoseryl" - en populær blant kvinner betyr at det eliminerer følelsen av ubehag etter depilering.

  • Hydrokortison salve er et utmerket antiseptisk middel. Det hjelper i vanskelige tilfeller når inflammatoriske prosesser ledsages av alvorlig kløe og brenning.

  • Noen aspirintabletter kan bidra til å redusere irritasjon. Før barberingen må de blandes til konsistensen av en slurry med varmt vann. Deretter må du sette blandingen på bikiniområdet og forsiktig massere. Etter det kan du gå videre til prosedyren for hårfjerning. Etter barbering bør huden tørkes av med en bomullspute dyppet i hydrogenperoksid, eller et stykke sitron.

  • Små kviser i bikiniområdet vil bidra til å fjerne klorhexidinoppløsning, alkoholløsning (alkohol bør fortynnes med vann i forholdet 1: 1) eller miramistin.

  Nå vet du hvordan du blir kvitt irritasjon etter barbering i den intime sonen (bikinisone). Å observere riktig prosedyresekvens, kombinere hygiene og omsorg, kan ikke bekymre deg for helsen til huden i bikiniområdet. Hvis rødhet og kviser ikke forsvinner i flere uker etter depilering, er det bedre å konsultere en hudlege for råd.

  Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering i det intime området?

  Ta vare på den kvinnelige kroppen krever mye arbeid og tålmodighet. Skjønnhet, glatthet, epidermis helse - hver dames stolthet.

  Blant hele listen med behandlinger for kroppspleie, er et av hovedstedene opptatt av epilering.

  Siden antikken har damene slitt med uønsket vegetasjon på beina, i armhulene, i bikiniområdet. Perfekt hud tiltrekker menn med sin ømhet og silke. Epilering av den intime sone hos kvinner er en vanlig ting. Hvis tidligere dette området har betalt lite oppmerksomhet, har moderne skjønnhetsstandarder endret seg betydelig. Tett vegetasjon under sengetøy forårsaker avsky og misforståelse hos både kvinner og menn.

  Blant de mange metoder for hårfjerning, foretrekker mange damer den eldste barbermaskinen. Depilering med en barberhøvel har flere fordeler: kostnadseffektivitet, bekvemmelighet, brukervennlighet, smertefrihet. Det gjør det imidlertid ikke uten åpenbare feil - som irritasjon etter barbering i det intime området, samt en kort effekt som varer maksimalt 2 dager. Hva om det ikke er mulighet for å bruke andre metoder for hårfjerning? Deretter må du lære å barbere riktig slik at det ikke oppstår irritasjon i det intime området.

  Sikker avhending regler for maskinen

  Den inflammatoriske prosessen etter barbering av den intime sonen forstyrrer mange kvinner, uavhengig av type og farge på håret, hvilken type hud. Det handler om å bryte reglene for barbering.

  For å unngå irritasjon i det intime området, følg disse retningslinjene:

  • utfør prosedyren etter grundig damping av huden og håret. De mykne hårene er lettere å kutte av et skarpt blad;
  • Bruk alltid gel (skum) til barbering. Slipmunnstykket blir mykt, glatt;
  • ikke behandle ett sted flere ganger;
  • Ikke trykk på maskinen. Overdreven kontakt med epidermis kan forårsake skade på dets øvre lag;
  • Bruk alltid et super skarpt blad. For å håndtere det intime området trenger du en ny dyse. Hvis det ble bestemt å bruke den gamle maskinen, desinfiseres den med et antiseptisk middel (alkohol, "klorhexidin");
  For å eliminere pustulær irritasjon, umiddelbart etter barbering, bruk aloe leaf juice på huden.
  • irritasjon etter barbering i det intime området kan unngås hvis det etter avslutning av depileringsøkten påføres etterbearbeidende lotion beriket med hydrokortison. Bland en liten mengde salve i kremet, gjelder det behandlede området;
  • Ikke bruk undertøy i noen tid etter barbering. Overdreven vevskontakt kan forårsake uønsket reaksjon. Det er bedre å fjerne hår om natten, da vil huden hvile og gjenopprette.

  Hvordan fjerne eksisterende irritasjon

  Hvis det skjedde at sterk irritasjon etter barbering i det intime området ikke passerte deg, bør det treffes tiltak for å eliminere det. Kløe, rødhet, brennende, små utslett i bikiniområdet forårsaker mye ubehag. Når kammer, vises det mikroranker, hvor infeksjon lett kan trenge inn.

  Irritasjon etter barbering i det intime området kan unngås hvis etter avslutning av depileringsøkten påføres etterbearbeidingskrem

  Komplikasjoner fra forsinket behandling kan være svært beklagelig. Et purulent utslett kan dukke opp, noen ganger kommer det til massedannelse av koker. Eventuelle endringer i huden etter barbering - en direkte indikasjon for akutt handling. Måter å lindre irritasjon under vasken:

  • flere ganger om dagen, bruk anti-inflammatorisk krem ​​("Bepanten", "Traumeel", "Kollagen Ultra"). Noen få timer etter den første applikasjonen vil hudtilstanden merkbart bli bedre;
  • betennelse går raskt bort hvis du bruker en salve med hydrokortison (i ren form). Husk at langvarig bruk av hormonelle stoffer kan skade helsen. Følg nøye anbefalingene som er angitt i bruksanvisningen.
  • babypulver er et utmerket middel for betennelse i bikiniområdet;
  • Smør huden med en feit babykrem, som påføres under bleen. Hvis ikke, bruk vanlig baby krem. Det er billig og hjelper med irritasjon.
  • 2 tabletter av acetylsalisylsyre blir malt i pulver, blandet med flytende glyserin, påført det betente området i 30 minutter;
  • Havremelkompress raskt lindrer rødhet og brenning av epidermis. Kok grøt, kult, sett inn i osteklær, søk på irritasjonsstedet i 20 minutter. Gjenta etter noen timer;
  • godt renset med kamille avkok, suksess, yarrow;
  • Et friskt blad av hvitkål oppdaterer huden øyeblikkelig, fjerner rødhet, lindrer kløe. Påfør det berørte området flere ganger om dagen.

  Irritasjon etter barbering i det intime området - hvorfor og hva du skal gjøre

  Irritasjon i det intime barberingsområdet er et ubehag hver kvinne har møtt. Selv om fjerning av vegetasjon med en barberhøvel er smertefri, forekommer kviser og rødhet etter det. Hvordan takle bivirkningene ved barbering?

  Årsaker til irritasjon

  Å henvende seg til fagfolk for å bli kvitt uønsket hår er dyrt og plagsomt. Kvinner prøver å håndtere det på egen hånd ved hjelp av en barbermaskin eller epilator. Ofte huden etter at de klør, utvikler utslett av pustler og røde flekker på den. De lever ikke bare ubehag, men bryter også med det bikiniområdets estetiske utseende.

  Faktorene som bidrar til irritasjon etter barbering:

  • tynn og sensitiv hud;
  • depilering oftere enn et par ganger om 7 dager;
  • kjedelig, gammel barberhøvel;
  • mangel på fuktighet i huden før depilering;
  • allergisk mot barberingshjelp;
  • dermatologisk sykdom;
  • iført syntetisk eller ubehagelig undertøy.

  Vegetasjon i det intime området er strengere enn i andre steder. For å barbere det, må du handle nøye. Rakmaskinen kutter ikke bare hår, men skader også det øverste lag av huden. Blood rushes til overflaten av epidermis, området begynner å klø, det er en brennende følelse. Hvis en infeksjon trenger gjennom kuttet, oppstår alvorlig betennelse. Bilder av kvinner som lider av det, viser hvordan de ødelegger huden.

  Ta vare på hvordan du fjerner irritasjon, du må finne riktig barberhøvel. En uegnet barbermaskin er en annen rødhetprodusent. Hvis det er for skarpt, eller ikke er utformet for å arbeide med et intimt område, kan irritasjon ikke unngås. Det er bedre å glemme engangs barberhøvler - de er bare egnet for depilering av bena.

  Vær forsiktig med å behandle enheter med medisinske strips og formuleringer på bladene. Velprøvde menns barbermaskiner. De er tryggere enn kvinner og fjerner hår i vanskelige å nå. Det er bedre å velge maskiner med flere kniver. De må endres etter 6-7 ganger bruk.

  Slik barberer du for å unngå irritasjon

  Kvinne barberer ofte tørr eller bruker vanlig såpe. Det er ikke tilrådelig å gjøre dette: det er ikke bare rødhet, men også sår. Såpe tørker kvinnelig hud. Det er bedre å erstatte kremet for omsorg for det intime området. Kostyme og verktøy for menn.

  Skyv bladets behov for hårvekst. Ett område kan ikke gå to ganger. Selv om det ikke vil være eksemplarisk anbud, men det blir ingen rødhet. Barbere best om natten. Det er nyttig når du sover uten undertøy, og om morgenen smøres huden med krem.

  Hvis et sår oppstår, skal huden desinfiseres med peroksid eller klorhexidin og tørke igjen.

  Farmasøytiske antiirritasjonsmidler

  Hudproblemer oppstår hvis du ikke bruker pleie og regenereringsmidler. Både profesjonelle og hjemmelagde rusmidler brukes til å eliminere dem.

  Helbredende og desinfiserende effekter har stoffer som inneholder:

  • aloe vera;
  • panthenol;
  • salicylsyre og glykolsyre;
  • calendula ekstrakt;
  • heksehassel.

  På apoteket kan du kjøpe Bepanten, Malavit, Actovegin, Boro plus, klorhexidin. Med intens barbering blir hårene tynnere, krøller, begynner å vokse horisontalt. Hva om papules eller pustler danner med pus inni? I slike tilfeller hjelper Sudokrem, Fenistil, hydrokortison salve.

  Før du bruker legemidler, er det tilrådelig å konsultere en spesialist og lese instruksjonene nøye.

  Hjemmet metoder

  1. Forbered et middel kan være hjemme. Effektiv er salven av rømme og olivenolje. Ta 10 ml forvarmet olje og 40 g surkrem, blandet og påført på de berørte områdene. Etter 15 minutter, vask av med kaldt vann.
  2. Alkoholløsning av calendula egnet for kvinner med normal hud. Du må blande det med vann og vaske etter barberingsområdet med et stoff som er utsatt for skade.
  3. Helbredende effekt har en blanding av glyserin og aspirin. To tabletter gnis fint, blandet med en liten mengde glyserin. Sammensetningen påføres på det røde området og vaskes av etter 10 minutter. Kløe og ubehag passerer.
  4. Suspend den inflammatoriske prosessen med medisinsk avkok. For å forberede det, må du blande et apotek kamille, tørket snor, calendula i like store mengder, og hell kokende vann over dem. En time senere, må buljongen filtreres. Fukt dem med gasbind, det påføres det skadede området i en kvart time. Etter prosedyren kan du ikke bade.
  5. Persille er en kjent hjemmehelsepersonell. En spiseskje tørket urter strømmet kokende vann i en halv time. I infusjonen legger du en bomullspute eller gasbind, legger en lotion til irritasjon i 15 minutter. Vasking av kroppen etterpå er valgfritt.
  6. Lotion basert på tea tree olje og olivenolje vil bidra til å glemme ubehagelige symptomer. Det er nødvendig å smøre det intime området av sammensetningen et par ganger om dagen. For å unngå allergier kan du utføre en test på ingrediensernes tolerabilitet.
  7. Slipe et blad av aloe, bør legges vann i irritert områder for en kvart time. Frekvensen av prosedyren er to ganger om dagen. Det vil påskynde helbredelse.
  8. Komprimere fra tørre kamilleblomstrer er et annet kjent antiseptisk middel. 15 g blomster blir dampet, massen overføres til gasbind, den er festet til det berørte området.

  Spørsmålet om hva du skal gjøre hvis du etter barbering i det intime området irritasjon, vil forsvinne med vanlig og høykvalitetspleie. Anmeldelser av kvinner som prøvde hjemmelagde masker, vitner om fordelene sine.

  Metoder for forebygging av irritasjon

  Med hyppig utseende av irritasjon, oppstår spørsmålet hvordan man skal unngå det i fremtiden.

  Forholdsregler vil hjelpe:

  1. Barberingsbehov etter behov. Chur hyppig depilering skader huden.
  2. Du kan ikke berøre de barberte områdene med hendene, selv om kroppen klør. En infeksjon vil oppstå.
  3. Kroppen trenger å bli dampet og mykgjort med varmt vann i dusjen.
  4. Det anbefales ikke å kle seg straks etter depilering. Det er nødvendig å vente skjønt for å være kvart på en time.
  5. Peeling den delikate sonen vil bidra til å kvitte seg med døde partikler.
  6. Ikke bruk vann med høy eller lav temperatur når du barberer.
  7. Tørker, det er bedre å ikke lage aktive og skarpe bevegelser.
  8. Etter en dusj kan du smøre bikiniområdet med hydrogenperoksid.

  konklusjon

  Hvis spørsmålet er, hvordan du fjerner irritasjonen, slutter ikke å plage deg, du kan prøve depilatory cream eller shugaring. I alvorlige tilfeller er det nødvendig å registrere hos en hudlege, hvem som vil finne ut av kilden til problemet og foreskrive en individuell behandling.

  Flere Artikler Om Typer Acne