Kok kan danne seg i hvilken som helst del av kroppen. Noen ganger er dette bare en abscess størrelsen på en ert, og noen ganger koker en hel spredning av slike over hudens overflate. Disse formasjonene er ganske smertefulle, noen ganger dårlig behandles. Uansett går furuncle gjennom bestemte stadier av utvikling, til slutt bryter den ut, etter utslipp av pus helbreder. Imidlertid er det tilfeller hvor et segl eller arr gjenstår fra en koke.

Hvorfor forblir selene?

Selvfølgelig, hvis tetningen forblir etter kjelen, oppstår spørsmålet om hvorfor dette skjedde og hvordan bli kvitt det. Et arr, spesielt på den synlige delen av kroppen, kan forårsake ubehag. Var det mulig å unngå dette? Hvorfor er det i noen tilfeller ingen spor igjen, og i de andre slike selene dannes?

For det første, ikke panikk. Det bør forstås at furuncle har en ganske stor purulent kjerne, som ikke bare bryter med hudens integritet, men også andre vev. Etter å ha åpnet absessen og utslipp av purulente masser i kroppen forblir en slags trakt, som bør forsinkes, men det tar tid.

For det andre er det nødvendig å nøye undersøke gjenværende spor for å oppdage tegn på en inflammatorisk prosess. Med andre ord må vi forsøke å skille arret fra inflammet segl. Hvis du ikke kan gjøre det selv, kan du søke hjelp fra en lege.

Hvis vi vurderer alle mulige scenarier, kan årsakene til dannelsen av tetninger og kjegler etter fjerning av kjelen omfatte følgende forhold:

 1. Kirurgi ble utført med brudd, det var infeksjon, det var suppuration.
 2. Utløpet (fjerning) av den purulente stangen skjedde ikke helt, en del av de purulente massene forblir i dybden av "trakten".
 3. Utløpet (fjerning) av kjelen var vellykket, det oppstår arrdannelse av det skadede vevet.

Selvfølgelig er sistnevnte alternativ mest foretrukket, siden det ikke gir noen fare. Såret igjen etter fjerning av kjelen vil bli forsinket etter noen tid. Hvis kroppen er sterk nok, vil det skje ganske snart. Maksimalt som vil forbli som et resultat er et lite arr, som senere kan fjernes med en av de mange eksisterende metodene. Og hvis han er på et bortgjemt sted, for eksempel på presten, så vil han forbli helt ubemerket.

Det er en annen sak om en klump eller tetning forblir etter fjerning av kjelen, hva skal i dette tilfellet gjøres, og hva er konsekvensene av en slik operasjon? Situasjonen er veldig alarmerende. En smertefull bump kan tyde på at hendelser utvikles i en av de to første scenariene som er oppført ovenfor.

Hvis en infeksjon ble utført under den kirurgiske prosedyren, dannes et betennelsessenter på dette stedet, som vil kreve ytterligere behandling, inkludert bruk av antibakterielle legemidler, og mest sannsynlig en annen operasjon.

Hvis komprimeringen skyldes den gjenværende delen av purulentmassen som inneholder et stort antall Staphylococcus aureus-bakterier, vil den eksisterende komprimeringen snart utvikle seg til et nytt furuncle. Denne konsekvensen er absolutt ubehagelig, men ikke så stor som i det forrige tilfellet. Til slutt er sannsynligheten for delvis oppsigelse av en purulent stang etter fjerning av kjelen ikke så ubetydelig som det kan virke. Hovedspørsmålet er hva man skal gjøre hvis det er et segl igjen etter kjelen.

Nødvendige tiltak

Den mest pålitelige og effektive tiltaket i dette tilfellet vil være et besøk til legen. Spesialisten vil kunne frata all frykt og tvil, samt anbefale noen midler i samsvar med situasjonen. Men enhver, når det oppdages støt på operasjonsstedet, vil umiddelbart få svar, selv før besøket til legen. Hva kan gjøres for å fastslå segletes natur, eller heller å danne den mest sannsynlige versjonen i forhold til den?

Først av alt må stedet inspiseres. Hvis rødmen av huden har dukket opp rundt såret, gir bumpen med et lite trykk smerter til de dypere lagene, kontakten varmere enn overflaten av kroppen, så det er sannsynlig at den inflammatoriske prosessen utvikler seg i den. Selvfølgelig, etter operasjonen, kan såret ikke være helt smertefritt. Rødhet rundt det er også ganske mulig i fravær av infeksjonskilden. Her er hovedindikatoren dynamikken.

Hvis komprimeringen ikke øker i løpet av den første dagen, øker smerten ikke, området rødhet vokser ikke, og fjerningen var vellykket.

I dette tilfellet trenger du bare å følge legenes råd, behandle såret i henhold til hans anbefalinger, og vent på at det skal heles helt. Kanskje etter dette vil det ikke være spor i ekstreme tilfeller, et lite arr.

Men hvis klumpen bare øker med tiden, blir mer smertefull, vokser røde områder, så du må gå til legen uten forsinkelse. Sannsynligvis snakker vi om infeksjon. Dette er en veldig farlig begivenhet, forsinkelsen i dette tilfellet er full av komplikasjoner opp til et dødelig utfall.

Hvis årsaken til kompresjonsdannelsen ikke var helt fjernet purulent kjerne, så vil et nytt furunkel vokse på dette punktet, tegnene som allerede er velkjente. Man bør imidlertid ikke forvente det som kalles "full klarhet", og i dette tilfellet er det nødvendig å umiddelbart konsultere en lege, for det første er selvdiagnosen ikke nok nok, og for det andre er det nødvendig å fastslå ytterligere tiltak av tiltak så snart som mulig.

I tilfelle at den verste frykten ikke er berettiget, og den resulterende konsolideringen bare vil være en konsekvens av helbredelsen av såret, kan du bruke et av de tilgjengelige midler for å bekjempe dette fenomenet. Blant disse verktøyene og stoffene aktuell bruk, og tradisjonelle metoder og spesielle prosedyrer. I alle fall er det nødvendig å konsultere en lege før du velger en av de tilgjengelige metodene.

Medisiner inkluderer Dermatiks, Kontraktubeks og andre. Som regel brukes disse midlene tre ganger daglig i flere måneder, hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner.

Som komprimerer og applikasjoner brukes også tradisjonell medisin:

Avhengig av plasseringen av forseglingen, kan du velge det beste verktøyet. For eksempel er et sår på ansiktet ganske vanskelig å behandle med jod, i dette tilfellet er sitron eller honning bedre egnet. Men i armhulen eller på paven kan jod være mer effektiv og foretrukket betyr.

Så er klumpen som gjenstår etter gjennombrudd av kjelen, i de fleste tilfeller ikke et farlig symptom, og hvis det er riktig behandlet, oppløses med tiden. Det er imidlertid verdt å huske at det i noen tilfeller kan være et tegn på en utviklende patologi, så det er bedre å spille det trygt og rådføre seg med en spesialist.

Årsakene til forseglingen etter å ha åpnet kjelen

En furuncle vises på huden når hårpæren tilflammer. Det kan være så lite som en ert-størrelse eller så stor som en valnøtt. Oftest oppstår i friksjon av klær: På nakken, i armhulene, i lysken, mellom baken. Skader på hudens integritet åpner døren for inngrep av patogene bakterier. Deres levebrød utfordrer utviklingen av infeksjon, som har karakteristiske manifestasjoner.

Symptomer og tegn på koiler

Dannelsen av koker involverer utviklingen av tre faser:

 1. I første fase skjer infiltrering rundt munnen av den berørte folliklen. Gradvis øker infiltrasjonen (blodpropp og lymfevæske) i størrelse, tykker og blir smertefullt. Vev rundt svulmen, det er en prikkende følelse.
 2. I andre trinn (i tre-fire dager) begynner dannelsen av en purulent-nekrotisk stang. Gradvis går spissen utover overflaten av huden. Formet pustule. Pasienten på dette punktet kan stige kraftig i kroppstemperatur til 38 grader. På denne bakgrunn er det hodepine, svakhet, mild kvalme og svimmelhet. På toppen av betennelse åpnes stengelåket, pus blir utøst. Hvis du tvinge ut den nekrotiske stangen selv, vil ulempen raskt passere.
 3. I tredje etappe begynner krateret å stramme, dannet etter åpningen av kjelen. Ved ferdigstillelsen forblir en merkbar arr på huden. I begynnelsen er det rødblått, så blir det slutt blek og blir rosa. Hvis absessen var liten, blir aret gradvis helt usynlig.

Når åpningen av kjelen oppstår feil, oppstår komplikasjoner. Den vanligste blant dem er utseendet på et merkbart segl under strammet hud.

Årsaker til selene etter at hovedsymptomene har blitt redusert

Dannelse av en bump på furuncle blir mulig av flere grunner:

 • Ved åpning av innholdet ble purulent-nekrosestangen ikke fjernet;
 • når du klemmer kjelen, ble ikke pusen fjernet;
 • inflammet follikel ble reinfisert på tidspunktet for å åpne absessen.

Gjentatte eksacerbasjoner blir bare mulig hvis en stor kvise er presset ut hjemme alene uten sterilitet. En abscess åpnet av en kirurg på et sykehus er alltid strammet riktig, så en tetning etter koker blir sjelden dannet.

Etablering av årsakene til komplikasjoner bidrar til å bygge en helbredende strategi. Hvis absessen ble reinfisert, vil det være nødvendig å tvinge klumpen opp, rense såret fra pus, og deretter utføre antibakteriell terapi.

Hvis forseglingen ble dannet på grunn av dårlig fjerning av pus, er det lettere å vente. På dette stedet vil en furuncle rippe igjen snart nok, den vil åpne opp, og da vil det være mulig å rette opp feilene.

Hva kan du gjøre hjemme for å eliminere støt

Det er tilfeller der bumpens utseende er forbundet med sårhelingsprosesser. For å forstå at dette er tilfellet, kan du se på seglet i løpet av dagen. Hvis det ikke har økt i størrelse i løpet av denne tiden, hvis redningsområdet ikke har vokst seg rundt, betyr dette at obduksjonen ble utført med hell. Det er nødvendig å fortsette å behandle såret ordentlig og vente på fullstendig helbredelse av krateret. Hvis bumpen øker i størrelse om dagen, hvis det røde stedet sprer seg rundt det og blir bredere, må du gjøre en avtale med en lege. Det er umulig å forsinke, gjentatt infeksjon kan provosere blodinfeksjon, og i de fleste tilfeller slutter den i døden.

Anbefalinger fra dermatologer

Eksperter anbefaler ikke å selvmiljøere. Bare en korrekt vurdering av årsakene til komplikasjoner kan forhindre død. Det er to måter å løse problemet på.

Når bumpen etter en furuncle ikke løser seg selv, blir lokal terapi først påført. Pasienten er foreskrevet kremer og salver, som inkluderer antibiotika og antiseptika ("Kontraktubeks", "Dermatiks"). De kan brukes på det berørte området ikke mer enn tre ganger om dagen. På toppen av støtene er det viktig å legge på et lag som umiddelbart kan absorberes i huden. For å redusere hevelse etter gnidning i salven, skal det betente området bli klappet med håndflaten. Hele terapeutiske kurset varer i ca to måneder.

I tilfelle at medisinske preparater er ineffektive, er maskinvareteknikk knyttet til behandlingen av støtene. Ved hjelp av dermabrasjon er det for eksempel mulig å utføre mekanisk peeling, fjern overflaten av huden, åpne det nedre ungdommelige laget, som er i stand til aktivt å regenerere og forny. På denne måten forsterkes aktiveringen av syntesen av kollagen og elastin, krateret etter furuncle og bumpen under det forsvinner helt etter flere prosedyrer.

Med hjelp av mesotherapy kan skjære bort den klump av spesielle injeksjoner, hvis sammensetning akselerere absorpsjonen av hvilken som helst, selv purulent, sel. For å eliminere tetningen, gjør legen noen ganger med spesielle nåler flere punkteringer rundt den patologiske formasjonen. Mekanisk skade på huden i de dypere lagene utløser naturlige helingsprosesser.

I så fall, når maskinvareteknikkene er ineffektive, tilbys pasienten å løse problemet radikalt ved hjelp av plastikkirurgi. Det er en spesiell teknikk, som innebærer utskæring av huden rundt seglet og fjerning av furunkulosemerket. Denne operasjonen garanterer imidlertid ikke utelukkelse av nye komplikasjoner, og dette må tas i betraktning.

Oppskrifter av tradisjonell medisin

I arsenalet av tradisjonell medisin finnes det oppskrifter som kan hjelpe til i kampen mot komprimering etter furunkulose. De mest kjente av disse er følgende:

 1. Daglig behandling av kegler med sitronsaft.
 2. Obmazmyvanie tetter daglig om natten med jodoppløsning.
 3. Komprimerer løk (vegetabilsk pre-bakt i femten minutter i ovnen ved 100 grader, og etter avkjøling reduseres til det halve, blir påført konusen i førti minutter og herdet med bandasje).
 4. Komprimerer med alkohol (veve rikelig med bomullspute, bruk den en gang om dagen til forseglingen, fest polyetylenfilm og gasbind bandasje over den). Det anbefales å gjøre prosedyren om natten.

Praksis viser at den vanligste årsaken til forekomsten av en støt i stedet for å koke er et forsøk på selvbehandling. Det er i alle fall umulig å presse såret i seg selv. En slik hudpatologi bør behandles under tilsyn av en kirurg eller en hudlege. I så fall, hvis han brøt koke, for eksempel mens du bader i dusjen, og det var ingenting igjen å gjøre, hvordan du kan hjelpe ham til slutten for å komme seg ut, er det viktig å presse hele innholdet (pus stang) til blodet. Behandle så såret med noe antiseptisk middel. I dannelsen av keiler besøk til legen er nødvendig.

Måter å fjerne forseglingen etter kokingen

Koker er inflammatoriske prosesser som dannes på huden. Svært ofte etter at slike formasjoner på huden forblir seler. De kan uttrykkes i mørkeblå eller brune flekker, noen ganger vises spor som arr. Alt vil avhenge av fokus og dybde av lesjonene. Konsolidering etter koking, hva er årsakene, hvilke medisinske tiltak vil bidra til å takle dette problemet?

Tetninger etter koking ødelegger hudens utseende

Faktorer som provoserer forekomsten av sel

Forekomsten av sel kan påvirkes av en rekke ulike faktorer. Selv med vellykket behandling av koker, vises et spor i sin plass. I denne situasjonen spiller det ingen rolle hva slags behandling som ble utført: kirurgisk (i en medisinsk institusjon) eller uavhengig (ved hjelp av populære oppskrifter).

Hva er årsakene til kondensasjon etter kokingen?

 • med ufullstendig rensing av såret fra purulente akkumuleringer;
 • hvis infeksjonen er i såroverflaten;
 • når purulent kjerne forblir i såret.

Utseendet til kjegler påvirkes av veksten av vev, som gradvis strammer sår. Det er svært viktig å følge alle anbefalingene fra den behandlende legen. Reseptene vil beskytte pasienten mot en rekke negative konsekvenser og komplikasjoner. Begynn behandlingen etter diagnosen.

Det er viktig å vite: hvis forseglingen har fått en rød nyanse, oppleves hevelse, smerte symptomer regelmessig forstyrre og intensivere, det er en sannsynlighet for en ny inflammatorisk prosess, det vil si forekomst av tilbakefall.

Infisert infeksjon kan forårsake fortykning

Fjerner selene folkemidlene

Hvis det etter kokende segl forblir, kan det elimineres ved hjelp av populære oppskrifter. Vurder de mest effektive fjerningsmetodene:

 • Hver dag tørker du kjeglene med sitronsaft.
 • Det gjenværende chirya arret vil helbrede en spesiell komprimering. For å gjøre dette, kjøp alkoholull og fest den til den berørte huden. Det neste laget av komprimering består av polyetylen, etter at filmen fester et gasbindstoff. Prosedyren utføres en gang om dagen, helst ved sengetid, til keglene helt forsvinner.
 • Effektiv medisin mot faste formasjoner er vanlig jod. Før du går i dvale, behandle det komprimerte hudområdet med dette verktøyet. Hvis stoffet har allergiske reaksjoner, er bruken av denne metoden forbudt.
 • En av de påviste og effektive midler mot suppurations, sel og arr er løk. Ta en middels løk, ta av toppskallen og legg den i forvarmet ovn. Etter 10-25 minutter blir grønnsaken klar. Kutt den avkjølte pæren i to deler og fest på sårpunktet. Komprimeringen bør festes fast bandasje og la i 40 minutter. Etter hvert som tiden går, må du bruke Levomekol salve til forseglingen.

Enhver komponent som finnes i de ovennevnte oppskriftene kan forårsake allergi. Derfor, før du går videre til terapeutiske tiltak, utfør en test.

Bakt løk - et folkemiddel for kjegler etter kokende

Narkotika terapi

I tillegg til tradisjonell medisin, blir tetningen etter kjelen fjernet ved medisinering. Terapeutiske tiltak består i bruk av effektive salveformuleringer. Salver, som inkluderer antibiotika og antiseptiske stoffer, kan forhindre gjeninfeksjon av huden, som "Dermatics" eller "Kontraktubeks". Den presenterte sammensetningen påføres de berørte områdene av kroppen ikke mer enn tre ganger om dagen. Hele løpet av behandlingen er 60 dager. Selvvalg av narkotika er ikke tillatt. Behandlingen må utføres under streng tilsyn med utstrålende lege. Et feilaktig utvalgt stoff kan forårsake uopprettelig skade på hele kroppen.

Hvis selene etter kokingen blir igjen i ansiktet, foreskrives antibiotiske salver med antibakterielle effekter. Behandling er laget av Levomekol, Oxacillin, Meticillin, Erythromycin.

Påfør medisinen på det berørte hudområdet med massasjebevegelser, tre ganger om dagen. Etter at forbindelsen har blitt absorbert i dermis, klapp palmsene lett i innsjøen. Denne prosedyren reduserer puffiness rundt støtene. Disse midlene strammer alle arr og arr på ansiktet, bidrar til en rask gjenoppretting. Preparater blir bare brukt som foreskrevet av legen.

Erytromycin unngår ansiktsforseglinger

Kosmetiske prosedyrer

Svært ofte blir behandlingen av pakninger igjen etter kjelen utført i spesialiserte salonger. Etter samråd med behandlende lege, er salongprosedyren valgt. Fjern arr etter en furuncle med:

 • Dermobrazii. Spesialverktøy skraver av det øverste laget av huden.
 • Kjemisk peeling. Den berørte huden behandles med en spesiell løsning (kjemisk). Som et resultat dannes nye, sunne hudceller, og de gamle dør av.
 • Ansiktsliping med laserstråler.
 • Løft innrykkede arr vil hjelpe injeksjoner. Et spesielt stoff blir introdusert i det komprimerte området, som aktivt virker på farlige formasjoner.
 • Mikroskopiske punkteringer. Spesielle nåler gjør huden punktering rundt støtene.

Kirurgisk plast gir fjerning av arr ved kompostering. Med operasjon er det alltid risiko for nye seler.

Etter at furuncle har blitt åpnet, er det nødvendig å nøye overvåke rensingen av såret fra purulente akkumuleringer. Vishnevsky s liniment eller ichthyol salve sammensetning er utmerket for denne oppgaven. Ikke overopphet eller overkjøl den berørte huden, konsum så mange vitaminer som mulig. De presenterte reglene vil støtte kroppen, sårflatene vil bli raskere, selene vil være minimal.

Hva om det er en klump etter kokingen?

Koker er dypt under huden, så denne typen betennelse er så vanskelig å behandle og helt fjernet. Det er tilfeller der etter helbredelse kokes under huden, forblir det segl eller støt. Dette fenomenet er resultatet av at pus ikke ble helt fjernet fra kjelen, og en tett stang forblev inni.

Kegler etter furuncle: årsaker

På bildet en støt etter furuncle på nakken

For å bli kvitt seglet under huden, må du først nøye avgjøre hvilken årsak som førte til det.

Bumpen etter kjelen forblir i tilfeller hvor klemmen av abscessen utføres uavhengig hjemme. Hvis sykdommen ble behandlet på en medisinsk institusjon under oppsyn av en erfaren spesialist, helbreder såret helt uten spor. Hvis såret er ordentlig behandlet, er den purulente posen helt fjernet.

Tetningen etter kjelen er dannet av flere grunner:

 • kjernen ble ikke helt fjernet under åpningen av absessen;
 • Abcessen ble åpnet uavhengig, hvorpå den ble re-infisert;
 • Som et resultat av å klemme absessen hjemme, ble pus ikke helt fjernet.

Hver furuncle har en tett purulent hårstang, som gradvis bringes ut som et resultat av modning av absessen. Selvbehandling, der furuncle er presset ut, fører til at pus ikke er helt fjernet og kjernen av kjelen forblir i såret. Så helbreder såret gradvis, men den harde stangen kommer ikke ut og etter at kjelen er forseglet, forblir det.

Hvordan fjerne en bump etter koking?

Behandling av tetning etter koking avhenger av alvorlighetsgraden av pasientens tilstand. Flere metoder kan brukes:

 • tradisjonelle medisin metoder;
 • medisiner (i de fleste tilfeller, bruk salve);
 • kosmetiske prosedyrer;
 • plastikkirurgi (utnevnt i de alvorligste tilfellene).

Narkotika terapi

Så hva skal jeg gjøre hvis det er en klump etter kjelen? Først av alt bør behandlingen utføres med medisinske preparater. Ellers er det risiko for forringelse. Grunnlaget for terapeutiske tiltak er bruken av effektive salveformuleringer.

Slike midler skal inneholde antiseptiske og antibiotiske stoffer som forhindrer reinfeksjon. Den mest effektive er salven "Kontraktubex" (700-1000 rubler) og gel "Dermatiks" (2500 rubler for 15 g). Forberedelser brukes på problemområdet ikke mer enn 3 ganger om dagen. Hele terapeutiske kurset er nøyaktig 60 dager.

Det er umulig å velge stoffer på egen hånd, da feil bruk av et stoff kan forårsake alvorlig skade på hele kroppen. Hvis en klump forblir i ansiktet etter kokingen, foreskriver legen antibiotiske salver som har en antibakteriell effekt. Til behandling benyttes Levomekol (100 rubler) eller erytromycin (20-100 rubler). Disse midlene fjerner arr og arr i ansiktet, fremskynder gjenoppretting. Bruk av disse legemidlene kan kun foreskrives av en lege.

Hva skal jeg gjøre hjemme for å fjerne støtene etter furunkulose?

Hvis det etter koker er en klump under huden, kan du bruke enkle folkekunstnere hjemme:

 1. Hver dag blir selene tørket med fersk sitronsaft.
 2. En spesiell komprimering er laget - alkoholholdig bomullsull påføres problemområdet. Komprimering er festet med polyetylen og gasbind. Denne prosedyren bør gjøres en gang om dagen til keglene helt forsvinner.
 3. Fremskynder prosessen med resorpsjon av purulente kjegler enkelt jod. Det komprimerte området er smurt med jod før sengetid. Hvis det oppdages en allergisk reaksjon, bør denne metoden kastes.
 4. En enkel løk bidrar til å raskt bli kvitt selene. For å gjøre dette, blir løkene skilt og bakt i 10 minutter i en forvarmet ovn. Ostuzhennaya løk påført sårpunktet. Så komprimeringen er fast tett bandasje, venstre i 40 minutter. Deretter påføres en liten mengde Levomekol salve.

Kosmetiske prosedyrer for fjerning av støt etter furunkulose

Fjern klumpen under huden etter kokingen ved hjelp av spesielle kosmetiske prosedyrer som utføres i skjønnhetssalonger:

 1. Dermabrasion - med hjelp av et spesielt verktøy, blir det øverste laget av huden forsiktig skrapt av.
 2. Ansiktsliping med laserstråler.
 3. Kjemisk peeling - det berørte området behandles med en spesiell løsning. Det er en døende av gamle celler og den akselererte dannelsen av nye.
 4. Mikroskopiske punkteringer - nakoly utført rundt seglet i huden med spesielle nåler.
 5. Injiseringer hjelper løfte deprimerte arr - et spesielt stoff injiseres under huden som har en aktiv effekt på farlige formasjoner.

For å forhindre dannelse av en tetning under huden etter koking, er det nødvendig å nøye overvåke rensingen av såret fra pus. For dette anbefales det å bruke Ichthyol salve eller Vishnevsky salve. Ikke tillat hypotermi eller overoppheting av det skadede området.

Video, hvordan lage en honningkake for å fjerne keglen etter kjelen:

Tetning etter koking feiler

Komprimering etter furuncle hva å gjøre

De fleste vet godt hva en koke. Mange mennesker kom direkte over denne sykdommen. Hvorfor er det et segl etter kjelen? Hva å gjøre med dette fenomenet, finn ut i denne artikkelen.

Konsolidering etter koking - karakteristisk for sykdom

Furunculosis er en veldig stygg purulent sykdom i hårsekkene i huden. Det er et stort antall metoder for å kvitte seg med kjelen. Uansett hvordan det er fjernet, er det alltid et segl etter kjelen. Mange mennesker er redd for at dette er en ny kjele, noen tror at den førstnevnte ikke er kurert til slutten. Faktisk er begge svarene riktige. Det kan være at når du fjerner kjelen, ble såret ikke behandlet og infeksjonen kom inn i kroppen. Det er også mulig at den purulente stangen kom ut, ikke alt. Samtidig begynner huden å modne ny furuncle.

Tetning etter koking - hva skal man gjøre?

Alt ovenfor er sant, men det eneste som er verdt å nevne er at selv om kjelen er helt og i henhold til alle reglene eliminert, vil forseglingen fortsatt være der. Det vil passere etter noen dager. Dette skjer fordi såret etter kjelen forblir dypt nok. Konsolidering etter koking er oftest bindevev som har begynt å stramme såret. I stedet for furuncle er det maksimale som gjenstår et lite arr. Så ikke bekymre deg. Hvis du har en operasjon utført av en erfaren spesialist, hvis alle regler for fjerning av kjele stang ble observert, så har du ingenting å bekymre deg for. En annen ting, hvis du var engasjert i selvbehandling, så er komplikasjoner mulig. Det er nødvendig å huske en enkel ting. Uavhengig presse ut eller på en måte fjerne furuncle er strengt forbudt. Dette kan føre til katastrofale konsekvenser.

Du kan oppleve kronisk furunkulose. Også pus gjennom blodet kan komme inn i hjernens venøse kar. Dette vil føre til purulent meningitt - den farligste sykdommen.

Basert på det foregående er komprimering etter en furuncle vanlig. Alltid etter fjerning av pus i noen dager vil det bli en tetning på huden din. Ikke bekymre deg for dette. Det viktigste er å bruke ichthyol komprimerer til såret er helt helbredet. Også, i noen tilfeller bør denne perioden berøre det tidligere furuncle med hendene dine, knuse det eller bare knå det.

Tetningsforebygging etter koking

Hva annet du bør vite er behovet for å overholde reglene for å hindre selene etter en koke. Det er nødvendig å overvåke mengden vitaminer i kroppen, for å sikre at huden ikke blir overkjølt og overopphetet.

© Olga Vasilyeva for astromeridian.ru

Andre relaterte artikler:

Etter chiri kan det være noen tetninger

Komprimering etter furuncle hva å gjøre

De fleste vet godt hva en koke. Mange mennesker kom direkte over denne sykdommen. Hvorfor er det et segl etter kjelen? Hva å gjøre med dette fenomenet, finn ut i denne artikkelen.

Konsolidering etter koking - karakteristisk for sykdom

Furunculosis er en veldig stygg purulent sykdom i hårsekkene i huden. Det er et stort antall metoder for å kvitte seg med kjelen. Uansett hvordan det er fjernet, er det alltid et segl etter kjelen. Mange mennesker er redd for at dette er en ny kjele, noen tror at den førstnevnte ikke er kurert til slutten. Faktisk er begge svarene riktige. Det kan være at når du fjerner kjelen, ble såret ikke behandlet og infeksjonen kom inn i kroppen. Det er også mulig at den purulente stangen kom ut, ikke alt. Samtidig begynner huden å modne ny furuncle.

Tetning etter koking - hva skal man gjøre?

Alt ovenfor er sant, men det eneste som er verdt å nevne er at selv om kjelen er helt og i henhold til alle reglene eliminert, vil forseglingen fortsatt være der. Det vil passere etter noen dager. Dette skjer fordi såret etter kjelen forblir dypt nok. Konsolidering etter koking er oftest bindevev som har begynt å stramme såret. I stedet for furuncle er det maksimale som gjenstår et lite arr. Så ikke bekymre deg. Hvis du har en operasjon utført av en erfaren spesialist, hvis alle regler for fjerning av kjele stang ble observert, så har du ingenting å bekymre deg for. En annen ting, hvis du var engasjert i selvbehandling, så er komplikasjoner mulig. Det er nødvendig å huske en enkel ting. Uavhengig presse ut eller på en måte fjerne furuncle er strengt forbudt. Dette kan føre til katastrofale konsekvenser.

Du kan oppleve kronisk furunkulose. Også pus gjennom blodet kan komme inn i hjernens venøse kar. Dette vil føre til purulent meningitt - den farligste sykdommen.

Basert på det foregående er komprimering etter en furuncle vanlig. Alltid etter fjerning av pus i noen dager vil det bli en tetning på huden din. Ikke bekymre deg for dette. Det viktigste er å bruke ichthyol komprimerer til såret er helt helbredet. Også, i noen tilfeller bør denne perioden berøre det tidligere furuncle med hendene dine, knuse det eller bare knå det.

Tetningsforebygging etter koking

Hva annet du bør vite er behovet for å overholde reglene for å hindre selene etter en koke. Det er nødvendig å overvåke mengden vitaminer i kroppen, for å sikre at huden ikke blir overkjølt og overopphetet.

© Forfatter: Terapeut Elena Dmitrenko

tetning etter koking - andre behandlinger

Hva om et segl forblir etter koker?

Purulente inflammatoriske prosesser på huden forlater ikke bare ubehagelige minner, men også svært merkbare forandringer på utviklingsstedet.

Etter koker. Som regel forblir spor i form av sel, mørkblå eller brune flekker, og i form av arr, avhengig av fokus og dybden av vevskader, purulent infeksjon.

Furuncle fører til forstyrrelse av hudens fysiologiske struktur og erstatning med bindevev, som hovedsakelig består av kollagen, med andre ord, forseglingen er bindevevdannelsen - arret. Arrvev er forskjellig fra det som erstatter det med funksjonelle egenskaper.

Etter fjerning av kjelen, gjenoppretter ikke huden helt

Den resulterende tetningen i stedet for kjelen kan ha en lilla rød, lilla eller brunaktig farge, men det er mulig farge og vil ikke være forskjellig fra sunt vev.

Hvis ødem forekommer på stedet for arrdannelse, opprør rødhet og smerte, så oppstår en betennelsesprosess i selve seglet, det vil si en tilbakekalling av koker.

Årsaker til tilbakefall er:

 • ufullstendig rensing av sår fra pus;
 • infeksjon i såret;
 • når en del av den purulente staven forblir i såret.

Hvis det under behandling av kokker er observert alle doktorgradsforskriftene, er det truffet forholdsregler for å forhindre komplikasjoner, selene utgjør ikke alvorlige kosmetiske feil.

Det viktigste er å huske at en ekstrudert kjele kan forårsake stor skade på kroppen og som følge av dette får en abscess eller phlegmon, vil denne "skjønnheten" åpenbart ikke være for deg

Post-furculation kan behandles på flere måter:

 1. hjemme, ved hjelp av tradisjonell medisin;
 2. medisinsk behandling med spesielle salver;
 3. bruk av kosmetiske prosedyrer i spesialiserte salonger;
 4. plastikkirurgi.

Måter å fjerne arr i hjemmet

 • Vanlige tetningsforseglinger med sitronsaft.
 • Overlegger en halv oppvarming av alkohol på den berørte huden.

Sitronsaft bekjemper hud arr godt

 • Jodlår smør ut en gang om dagen om natten, men hvis det er allergi mot stoffet, bør prosedyren bli forlatt.
 • Legge lotioner fra eddik i forholdet 1 til 3 tre ganger om dagen eller bruk salvinktinktur (1 ss krydderhest, hell et glass kokende vann, la det brygge i 2 timer i et varmt, mørkt sted, spenne, tilsett 0,5 ss honning) i henhold til det samme ordningen.

  Narkotikabehandling er en vanlig gnidning i huden 2-3 ganger om dagen spesielle salver, hvorav de mest populære er "Dermatiks" og "Kontraktubeks". Varigheten av behandlingen er minst 2 måneder.

  Kosmetiske prosedyrer i spesialiserte salonger utføres ikke tidligere enn 3 måneder etter dannelsen av sel, etter å ha konsultert en lege og valgt en rasjonell metode for å løse problemet.

  Hvilke prosedyrer kan tilby i hytta

  1. dermatoobrazuyu- skrapende spesialverktøy i det øvre lag av huden;
  2. kjemisk peeling behandling av huden med kjemiske løsninger under påvirkning som erstatning av gamle hudceller med nye finner sted, det vil si at gammel hud dør av, og under den er en ny dannet;
  3. laser polering av ansiktet;
  4. injeksjoner i forseglingssteder av spesielle fyllstoffer som øker deprimerte arr;
  5. gjør mange mikroskopiske punkteringer i overflaten av skarpheten.

  I plastikkirurgi brukes metoden til komposteringskjæring (fjerning av huden sammen med arret) og trimmingsmetoden, men ved bruk av kirurgiske metoder er det fare for dannelsen av nye arr.

  Tetningsforebygging

  Etter å ha åpnet kjelen, er det nødvendig å overvåke den totale rensingen av såret fra pus, for dette er det nødvendig å påføre dressinger med Vishnevsky's salve og ichthyol på såroverflaten, og Levomikol, som inneholder et antibiotikum, vil også være hensiktsmessig. Ikke utsett huden i prosessen med å helbrede hypotermi eller overoppheting. God ernæring og bruk av vitaminer vil gi kroppen din betydelig støtte i prosessen med sårheling.

  Tetning etter koking

  En furuncle er et purulent-inflammatorisk element som tilhører kirurgiske hudsykdommer. Furuncle har årsaker, stadier av utvikling, sykdom utfall. Konsolidering etter koking kan være et midlertidig stadium eller det endelige resultatet av den inflammatoriske prosessen.

  Forsegling på grunn av koker ser ut som et tuberkel, med en diameter på ikke mer enn fem til syv mm. Fargen på en slik tetning kan variere fra lilla rød og fiolett, til fargeløs og brunaktig. Det viktigste er å skille seglet fra tilbakevendingen av kjelen selv. Hvis forseglingen er hovnet, varmt og rødt, sannsynligvis blir det dannet en koke på samme sted.

  Med utviklingen av et segl etter en koke, er det nødvendig å starte et kurs på hudrehabilitering for å avlaste dette gjenværende fenomenet.

  Hvordan behandle selene hjemme?

  Mangfoldet av metoder for tradisjonell medisin gjør at du kan takle noen problemer før du kontakter en spesialist. Det første du kan gjøre for behandling er komprimerer. Varme komprimering er som følger. Bomullsull som inneholder en alkoholholdig løsning påføres det skadede området. Et lag av ull minst en cm (ikke en bomullspute, nemlig bomull). Et stykke polyetylen eller klamfilm påføres på fleece, slik at neste lag overlapper den forrige. Etter filmen, legges bomull og gasbind en gang til, festingen gjøres avhengig av hvor kjelen var. Etter kompresjonen vil en slik tetning etter kokingen bli halvert.

  Den andre metoden for behandling av tetninger etter koker er vanlig smøring og selvmassasje. For bedre effektivitet er det bedre å bruke spesielle salver til behandling av arr og arr. Disse salver inneholder heparin - dette stoffet (medisin) tillater oppløsning av kongestive hematomer og andre formasjoner. I tillegg til heparin aktiverer disse salver blodstrømmen og andre intercellulære komponenter. Etter å ha brukt salven til ønsket område må du lage sirkulære bevegelser som konvergerer på forseglingen. Så snart salven absorberes, bør du begynne å klappe. Så hevelse rundt vil redusere.

  Den neste metoden for å behandle selene på grunn av koke er jodbehandling. Hver kveld bør du smøre et tett hudområde med jod. Hvis det er en allergi mot jod, er det umulig å referere til denne metoden.

  Det er en annen interessant teknikk. For behandling må du kjøpe i et apotek nåler for de minste sprøytene, eller sprøytene selv, alkohol (du kan salisylalkohol), vitamin C i ampuller. Det er nødvendig å åpne ampullen og slippe en dråpe av løsningen på huden behandlet med alkohol over arbeidsområdet. Deretter fjerner du forsiktig hetten fra nålen og begynner å prikke seglet og huden rundt den med en steril nål gjennom en steril dråpe av løsningen. Bedre hvis du gjør det i en maske. Påfør ikke mer enn 10-15 injeksjoner til en liten tetning, ikke gjennomtrenging av huden, men bare å stikke den. Hvis blod vises, bør du fullføre prosedyren. Utseendet på bloddråper indikerer feil teknikk - for aggressive injeksjoner. Dette er en slags mesoterapi av grunne hudlag. Du kan bruke E-vitamin i stedet for vitamin C, men med dette alternativet kan huden ikke bli skadet i det hele tatt. Sett ca 5 prosedyrer. Hvis effekten ikke er iverget, bør den ikke være.

  I noen tilfeller går tetningen etter kjelen på egenhånd.

  Post-pels sel - Spørsmål og svar

  Kilder: http://www.astromeridian.ru/medicina/uplotnenie_posle_furunkula.html, http://stoprodinkam.ru/boil/chto-esli-posle-furunkula-ostalos-uplotnenie.html, http://kurszdorovia.ru/ krasota / koja / uplotnenie-poske-furunkula

  Ingen kommentarer enda!

  Dannelse av støt etter furuncle

  Kok kan danne seg i hvilken som helst del av kroppen. Noen ganger er dette bare en abscess størrelsen på en ert, og noen ganger koker en hel spredning av slike over hudens overflate. Disse formasjonene er ganske smertefulle, noen ganger dårlig behandles. Uansett går furuncle gjennom bestemte stadier av utvikling, til slutt bryter den ut, etter utslipp av pus helbreder. Imidlertid er det tilfeller hvor et segl eller arr gjenstår fra en koke.

  Hvorfor forblir selene?

  Selvfølgelig, hvis tetningen forblir etter kjelen, oppstår spørsmålet om hvorfor dette skjedde og hvordan bli kvitt det. Et arr, spesielt på den synlige delen av kroppen, kan forårsake ubehag. Var det mulig å unngå dette? Hvorfor er det i noen tilfeller ingen spor igjen, og i de andre slike selene dannes?

  E. Malysheva: Fri kroppen din fra den livstruende PAPILLOMA VIRUSen før det er for sent! For å rydde kroppen din av papillus og vorter trenger du bare å drikke noen dråper før sengetid. Elena Malysheva nettside Offisiell nettside malisheva.ru

  For å bli kvitt WARS trenger du hver dag. Tips fra E. Malysheva Tips fra Elena Malysheva om å bli kvitt vorter om 7 dager. Metoder for forebygging Behandle hjemme Folkemusikk papillom.com

  Hvordan ble jeg kvitt WARS om bare 2 uker. Å fullstendig bli kvitt vorter trenger hver dag før du går i seng. Min historie om det viktigste blog_marchenko.ru

  For det første, ikke panikk. Det bør forstås at furuncle har en ganske stor purulent kjerne, som ikke bare bryter med hudens integritet, men også andre vev. Etter å ha åpnet absessen og utslipp av purulente masser i kroppen forblir en slags trakt, som bør forsinkes, men det tar tid.

  For det andre er det nødvendig å nøye undersøke gjenværende spor for å oppdage tegn på en inflammatorisk prosess. Med andre ord må vi forsøke å skille arret fra inflammet segl. Hvis du ikke kan gjøre det selv, kan du søke hjelp fra en lege.

  Hvis vi vurderer alle mulige scenarier, kan årsakene til dannelsen av tetninger og kjegler etter fjerning av kjelen omfatte følgende forhold:

  1. Kirurgi ble utført med brudd, det var infeksjon, det var suppuration.
  2. Utløpet (fjerning) av den purulente stangen skjedde ikke helt, en del av de purulente massene forblir i dybden av "trakten".
  3. Utløpet (fjerning) av kjelen var vellykket, det oppstår arrdannelse av det skadede vevet.

  Selvfølgelig er sistnevnte alternativ mest foretrukket, siden det ikke gir noen fare. Såret igjen etter fjerning av kjelen vil bli forsinket etter noen tid. Hvis kroppen er sterk nok, vil det skje ganske snart. Maksimalt som vil forbli som et resultat er et lite arr, som senere kan fjernes med en av de mange eksisterende metodene. Og hvis han er på et bortgjemt sted, for eksempel på presten, så vil han forbli helt ubemerket.

  Det er en annen sak om en klump eller tetning forblir etter fjerning av kjelen, hva skal i dette tilfellet gjøres, og hva er konsekvensene av en slik operasjon? Situasjonen er veldig alarmerende. En smertefull bump kan tyde på at hendelser utvikles i en av de to første scenariene som er oppført ovenfor.

  Hvis en infeksjon ble utført under den kirurgiske prosedyren, dannes et betennelsessenter på dette stedet, som vil kreve ytterligere behandling, inkludert bruk av antibakterielle legemidler, og mest sannsynlig en annen operasjon.

  Hvis komprimeringen skyldes den gjenværende delen av purulentmassen som inneholder et stort antall Staphylococcus aureus-bakterier, vil den eksisterende komprimeringen snart utvikle seg til et nytt furuncle. Denne konsekvensen er absolutt ubehagelig, men ikke så stor som i det forrige tilfellet. Til slutt er sannsynligheten for delvis oppsigelse av en purulent stang etter fjerning av kjelen ikke så ubetydelig som det kan virke. Hovedspørsmålet er hva man skal gjøre hvis det er et segl igjen etter kjelen.

  Nødvendige tiltak

  Den mest pålitelige og effektive tiltaket i dette tilfellet vil være et besøk til legen. Spesialisten vil kunne frata all frykt og tvil, samt anbefale noen midler i samsvar med situasjonen. Men enhver, når det oppdages støt på operasjonsstedet, vil umiddelbart få svar, selv før besøket til legen. Hva kan gjøres for å fastslå segletes natur, eller heller å danne den mest sannsynlige versjonen i forhold til den?

  Først av alt må stedet inspiseres. Hvis rødmen av huden har dukket opp rundt såret, gir bumpen med et lite trykk smerter til de dypere lagene, kontakten varmere enn overflaten av kroppen, så det er sannsynlig at den inflammatoriske prosessen utvikler seg i den. Selvfølgelig, etter operasjonen, kan såret ikke være helt smertefritt. Rødhet rundt det er også ganske mulig i fravær av infeksjonskilden. Her er hovedindikatoren dynamikken.

  Gjennomgang av leseren vår - Marina Evstratieva

  Nylig leste jeg en artikkel som forteller om et naturlig effektivt verktøy "Papilayt" fra vorter og papillomer. Med dette stoffet, kan du ALDRI bli kvitt papillomer og vorter både på innsiden og utsiden

  Jeg var ikke vant til å stole på noen informasjon, men jeg bestemte meg for å sjekke og bestilte emballasjen. Jeg la merke til endringene en måned senere: mine papillomer forsvant. Ektemann i to uker ble kvitt vorter på hendene. Prøv det og deg, og hvis noen er interessert, så lenken til artikkelen under.

  Hvis komprimeringen ikke øker i løpet av den første dagen, øker smerten ikke, området rødhet vokser ikke, og fjerningen var vellykket.

  I dette tilfellet trenger du bare å følge legenes råd, behandle såret i henhold til hans anbefalinger, og vent på at det skal heles helt. Kanskje etter dette vil det ikke være spor i ekstreme tilfeller, et lite arr.

  Men hvis klumpen bare øker med tiden, blir mer smertefull, vokser røde områder, så du må gå til legen uten forsinkelse. Sannsynligvis snakker vi om infeksjon. Dette er en veldig farlig begivenhet, forsinkelsen i dette tilfellet er full av komplikasjoner opp til et dødelig utfall.

  Hvis årsaken til kompresjonsdannelsen ikke var helt fjernet purulent kjerne, så vil et nytt furunkel vokse på dette punktet, tegnene som allerede er velkjente. Man bør imidlertid ikke forvente det som kalles "full klarhet", og i dette tilfellet er det nødvendig å umiddelbart konsultere en lege, for det første er selvdiagnosen ikke nok nok, og for det andre er det nødvendig å fastslå ytterligere tiltak av tiltak så snart som mulig.

  I tilfelle at den verste frykten ikke er berettiget, og den resulterende konsolideringen bare vil være en konsekvens av helbredelsen av såret, kan du bruke et av de tilgjengelige midler for å bekjempe dette fenomenet. Blant disse verktøyene og stoffene aktuell bruk, og tradisjonelle metoder og spesielle prosedyrer. I alle fall er det nødvendig å konsultere en lege før du velger en av de tilgjengelige metodene.

  Medisiner inkluderer Dermatiks, Kontraktubeks og andre. Som regel brukes disse midlene tre ganger daglig i flere måneder, hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner.

  For behandling og deponering av papillus og vorter, bruker mange av våre lesere den kjente teknikken basert på naturlige ingredienser, oppdaget av Elena Malysheva. Vi anbefaler deg å lese.

  Som komprimerer og applikasjoner brukes også tradisjonell medisin:

  Avhengig av plasseringen av forseglingen, kan du velge det beste verktøyet. For eksempel er et sår på ansiktet ganske vanskelig å behandle med jod, i dette tilfellet er sitron eller honning bedre egnet. Men i armhulen eller på paven kan jod være mer effektiv og foretrukket betyr.

  Så er klumpen som gjenstår etter gjennombrudd av kjelen, i de fleste tilfeller ikke et farlig symptom, og hvis det er riktig behandlet, oppløses med tiden. Det er imidlertid verdt å huske at det i noen tilfeller kan være et tegn på en utviklende patologi, så det er bedre å spille det trygt og rådføre seg med en spesialist.

  Har du vorter, papillomer på kroppen din? Hvis tiden ikke blir behandlet, kan den i fremtiden bli kreft, økning i antall vorter og andre problemer. Husk! Du vil glemme vorter, papillomer og tørre bryst i 3-5 dager! Vorter og papillomer vil forsvinne hvis 2 ganger om dagen.

  Er du sikker på at du ikke er infisert med PAPILLOMA-viruset?

  Ifølge den siste WHO er 7 av 10 personer smittet med papillomavirus. Mange lever og lider i mange år, ikke engang mistenker om sykdommer som ødelegger indre organer.

  • tretthet, døsighet.
  • mangel på interesse for livet, depresjon.
  • hodepine, samt ulike smerter og kramper i indre organer.
  • hyppige utslett av vorter og papiller.

  Dette er alle mulige tegn på forekomst av papillomavirus i kroppen din. Mange mennesker lever i årevis og vet ikke at det er "tidsbomber" på sine kropper. Hvis tiden ikke går i gang, kan det i framtiden bli kreft, økning i antall papillomer og andre problemer.

  Kanskje bør du begynne behandling nå? Vi anbefaler at du gjør deg kjent med den nye metoden til Elena Malysheva, som allerede har hjulpet mange mennesker med å rense sine papillomaviruslegemer og bli kvitt vorter og papillomer. Les artikkelen >>>

  Hvis det er en klump etter kjelen, hva skal jeg gjøre? Bli kvitt arr og sel under huden

  Kok - en betennelse på huden, ledsaget av purulente abscesser av vevet. Den er preget av en ganske komplisert behandlingsprosess, siden den har en dyp effekt på vevet.

  Hvis pus ikke har blitt fjernet i løpet av behandlingen, kan senere seiler eller bump vises.

  La oss fortelle deg videre hvordan du fjerner merkene fra koker. Du kan også se hvordan arrene ser etter kokende.

  årsaker

  Hvis du selvmedisinerer og klemmer abscessen hjemme, så blir det et sår og komprimering. Derfor anbefales det å utføre behandling i medisinske institusjoner, etter å ha kvitt kokene av leger, er det som regel ingen arr eller komprimering.

  Kokens struktur er en stang som med en gradvis modning strekker seg til det øverste lag av huden. Når du klemmer kjelen, går pus ut, stengens rod forblir. Deretter helbreder såret, og stangen har ingen steder å gå. Følgelig dannes et segl som lett kan føltes.

  Med dyp betennelse blir pigmenteringen av huden forstyrret, nemlig at røde flekker dannes. For å få flekkene til å forsvinne, er det nødvendig å bruke spesielle medisinske salver i lang tid.

  I sjeldne tilfeller kan seler og støt etter kjele oppstå som følge av operasjon, på grunn av infeksjon. I dette tilfellet må du gjenta operasjonen, for fullstendig utvinning av stangen og fjerning av den nylig dannede pus. Ytterligere behandling med antiinflammatoriske og antibakterielle legemidler vil også være nødvendig.

  Etter dårlig fjerning av kjelen er sannsynligheten for gjenoppbygging av infeksjonen og dens raske spredning høy, noe som fører til en ny form for kjele på samme sted. I dette tilfellet må du besøke legen igjen for å avgjøre ytterligere tiltak.

  Selv før du besøker en spesialist, vil selvfølgelig selv avgjøre hvilken type klump han har. Den første er å undersøke stedet for kegler og huden rundt den. Hvis bumpen er varmere enn resten av huden, og hvis du forsiktig presser den, føler du alvorlig smerte, sannsynligvis er det en betennelsesprosess og kirurgi er nødvendig. I dette tilfellet trenger du så snart som mulig å søke hjelp fra en lege.

  Etter at operasjonen har fjernet kjelen, hvis kroppstemperaturen er normal og rødheten rundt støtene ikke øker, var behandlingen vellykket. Strikt følge legenes instruksjoner for å fullstendig slippe av med kjelen.

  Og så på bildet ser arr, støt og sel.

  Nedenfor kan du lese hvordan du blir kvitt dem.

  Hva å gjøre

  Hva skal jeg gjøre hvis det er en klump etter kjelen? Det er flere måter å behandle det på.

  Narkotikabehandling

  Denne typen behandling inkluderer kirurgi og bruk av legemidler foreskrevet av lege.

  I de fleste tilfeller foreskriver legene spesielle salver til pasienter, som kan gnides i arr og konsolideringer dannet etter furuncle tre ganger om dagen. I dette tilfellet er de mest effektive stoffene Kontraktubex og Dermatiks. Salve skal brukes i flere måneder.

  Det bør huskes at bruken av salver, som har til hensikt å bli kvitt spor av furunkulose, bestemmes kun av den behandlende legen, idet man tar hensyn til pasientens individuelle egenskaper.

  Hvis det har gått mer enn 3 måneder etter dannelsen av et arr eller induksjon, kan du bruke salongprosedyrer, inkludert følgende:

  1. Dermobraziya. En type mekanisk rensing i løpet av hvilken hudpolering av ansiktet utføres lag for lag.
  2. Kjemisk peeling. Spesialisten utfører applikasjonen på huden av spesielle kjemiske løsninger ved hjelp av handlingen, som erstatter gamle celler med nye.
  3. Ansiktspolering med laser.
  4. Innføringen av spesielle legemidler ved injeksjon, som påvirker inntrykket av vevet og løfter dem.
  5. Nidling. Flere perforering av huden i arrene.

  Folkemetoder

  Det finnes en rekke ganske populære folkemessige rettsmidler som er i stand til på kortest mulig tid for å kvitte seg med sporene igjen etter koker.

   Mask av melonfrø. Det vil bidra til å bli kvitt gamle arr.

  For å forberede masken trenger du følgende komponenter:

  • 15-20 melonfrø;
  • liten skje med mandelolje;
  • skallet av to kyllingegg.

  forberedelse:

  1. Det er nødvendig å skrelle frøene, slip og bland med mandelolje.
  2. Eggeskallet knuses og legges til de gjenværende komponentene.
  3. Til slutt blir blandingen litt fet. Masken påføres arret og limes med en gips på toppen.
  4. Du må gå med bandasje hele dagen, varigheten av behandlingsforløpet er 20 dager.
 • Infusjon.

  1. For forberedelsen er det nødvendig å helle et glass kokende vann 2-3 ss calendula blomst.
  2. Dekk tanken med et tett deksel.
  3. Etter 30-40 minutter skal infusjonen dreneres.
  4. Deretter må du ta gasbindet, suge i infusjonen og legge på det berørte området.
  5. Disse tiltakene bør gjentas 3 til 5 ganger om dagen, varigheten av oppbevaring av en komprimerer fra 7 til 10 minutter.
 • Løkblanding.

  1. For å lage det, må du rengjøre og hogge en liten løk fint.
  2. Parallelt med dette, skal 2-3 store skjeer med uberørt olivenolje oppvarmes på en grill.
  3. Løk legges til oljen.
  4. Blandingen blir stekt til den danner en gjennomsiktig farge.
  5. Den resulterende blanding blir filtrert gjennom osteklær og forsiktig påført på arret.
 • Nå vet du hva du skal gjøre hvis det er et segl under huden etter absessen.

  Hvilken behandlingsmetode du velger, avhenger av deg, og hva som gjenstår etterpå, avhenger også av deg. I alle fall, ikke forsink behandlingen, ellers kan du forbli for alltid med slike estetiske feil som arr og sel.

  Flere Artikler Om Typer Acne