Fenomenet hull etter akne i ansiktet kan negativt påvirke kvaliteten på en persons liv og forårsake ubehag. Det kan være mange årsaker til dannelsen av arr på nesen, ryggen og skuldrene. Dette er ofte feil omsorg og manglende overholdelse av regler for personlig hygiene. Takket være moderne kosmetikk kan situasjonen korrigeres, men før du starter selvbehandling, er det viktig å konsultere en hudlege.

Årsaker til

Hull i ansiktet etter akne forblir ikke alltid avhengig av hudutslett. De vanligste faktorene som stimulerer utviklingen av feilen inkluderer slike faktorer som:

 • dårlig hygiene;
 • bakteriell infeksjon forårsaker alvorlig betennelse;
 • skade på huden på grunn av feil ekstrudering;
 • flere hudutslett;
 • soppsykdommer;
 • Overfølsom og tynn hud.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Hvordan bli kvitt: måter

Terapi, som tar sikte på å eliminere hull fra akne i ansiktet etter klemme, krever mye tid, utholdenhet. Hvis pimples vises eller et hull forblir på huden etter dem, er det nødvendig å konsultere en skjønnhetspleie. Selvmedikasjon kan forverre den patologiske prosessen betydelig. Det er mulig å kvitte seg med hullene etter kvise ved hjelp av farmasøytiske midler, maskinvare kosmetologi, tradisjonell medisin. Løsning velges individuelt, etter en legees visuelle inspeksjon.

Hjemmebehandling

Når huden er dekket med hull eller et stort arrrester etter pimple, kan epidermis behandles ved hjelp av alternative metoder. Det er mulig å fjerne feilen ved hjelp av skrubber, masker og kremer basert på naturlige ingredienser, for eksempel:

 • Havsalt Det fremmer peeling av døde hudceller, beriker epidermis med nyttige elementer, stimulerer metabolske prosesser.
 • Blå og grønn leire. Masker basert på dem glatte og gjenopprette huden, øker kollagenproduksjonen.
 • Med. Heals, øker mobiliteten til blodkar.

Ofte for eliminering av kosmetiske feil brukte lotioner og tørke på grunnlag av medisinske urter, eddik, essensielle oljer. For å lage en helbredende avkok av salvie-, nese- og kamilleblomstrer, er det nødvendig å hælde vann over plantene, bringe dem til koking, la dem stå. Noen ganger blir en teskje honning lagt til for å forbedre healingskvaliteten. Den resulterende væsken anbefales å fukte bomullspinne og tørke ansiktet.

Behandling ved hjelp av maskinvare teknologi er valgt av en kosmetolog. Det finnes typer inngrep som fjerner dype arr. Disse inkluderer fraksjonert fototermolyse, ozonbehandling, dermabrasjon.

For å lage saltvannskrubb må du male den, legge til en liten mengde honning. Den resulterende massen anbefales å gni inn i huden i en sirkelbevegelse. La deretter stå i 15 minutter, vask av og fukt huden. Den helbredende effekten av mosede mosede masker, som skal brukes daglig. Badyaga er også egnet for å eliminere defekter. Pulveret er fortynnet i henhold til instruksjonene, tilsatt sitronsaft, lavendel eller te-treolje, påfør sårpunktet.

Kosmetikk teknikker

I mer avanserte tilfeller kan et hull i ansiktet styres ved hjelp av maskinvarekosmetologi. Mesoterapi er en vanlig behandling for dimples. Injiserbare vitaminer og aminosyrer danner visuelt dypene i huden. Effekten etter denne prosedyren er umiddelbar, men handlingen varer ikke lenge. Dyp og median fenol peels brukes også. Manipulasjoner utføres ved bruk av trikloreddiksyre. Glykolske og fruktskallene er effektive.

Det store fossaet fjernes effektivt ved laserpolering (Fraxel-teknologi). Enheten brenner arrvev, stimulerer hudregenerering. Denne typen behandling forårsaker smerte, så det anbefales å utføre det under lokalbedøvelse. Rehabilitering etter at prosedyren varer opptil 2 uker. For komplekse og omfattende skader, er kirurgi brukt; under operasjonen er arrvævet helt fjernet. En slik prosedyre som dermabrasjon utføres ved hjelp av et spesialisert verktøy. Ved hjelp av apparatet polerer legen det øverste lag av huden, jevner overflaten og utjevner arrene.

Hvordan bli kvitt dimples etter akne

Akne og akne i seg selv gir mange følelser om utseendeevnen, men sporene som noen ganger forblir etter dem, kan til og med føre til alvorlige psykologiske komplekser.

Dessuten oppstår ikke groper og arr alltid bare når man klemmer pustler.

Det er nok å danne en stor akne eller å være plassert noen få steder i nærheten, slik at etter dem er det et merkbart merke på huden.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Hvordan fjerne fossa fra akne i ansiktet, hvis vi ikke klarte å beskytte huden mot utseendet deres?

Årsaker til

I den siste fasen av eksistensen kommer innholdet i modne ål ut, og frigjør kanalen på talgkirtlen.

På sitt sted forblir et lite hull (et hull etter en akne), som gradvis strammes, overgrodd med bindevev.

Denne prosessen kalles regenerering av huden. Det skjer ganske sakte.

Hvis såret etter akne er stort, kan det hende at det gamle utseendet på huden ikke er nådd.

Men ikke etter hvert pimple på huden er et spor.

Dette skjer vanligvis når:

 • hygieneregler ble ikke fulgt
 • bakteriell infeksjon har gått sammen
 • akne presset, og ineptly;
 • akne dekket betydelige områder;
 • huden er veldig tynn og følsom.

Den vanskeligste utvinningen skjer etter å ha brutt gjennom den indre kvise.

Deretter er det skade på de dypere lagene i huden.

Foto: Fjernelse av selv-akne kan forårsake arrdannelse.

I dette tilfellet kan pit eller arr ikke unngås.

Typer av akne arr

Arr dannet etter akne er av to varianter:

 • hypertrofisk - hvis bindevevet på stedet for aknebeskadiget hud er dannet med overflødig, vises i dette tilfellet over overflaten som en stram knute, i vår forståelse er dette et arr, det vil si et arr;
 • atrofisk - hvis bindevevet ikke helt dekker hullet dannet etter akne, kaller vi slike arr fossa.

Atrofiske arr (pits) er også av forskjellige typer, selv definert av øye:

 • avrundet - disse er buede fossae, som ligner en bølge, fordybelse av forskjellige størrelser, deres kanter er glatte;
 • rektangulær - en hul i huden med rette kanter, ofte igjen etter mislykket ekstrudering av akne;
 • flisete - kegleformede fordyninger, veggene som konvergerer i midten, det vanskeligste å behandle.

Hvis en fossa forblir på huden etter å ha klemmet pimpleet, må du ikke matte forgæves illusjoner, det vil ikke forsvinne alene.

Hver type atrofisk arr skal behandles.

Hvor nøyaktig avhenger ikke bare av variasjonen, men også på størrelsen.

Hull for akne på ansiktet av hvordan å bli kvitt og raskt rense?

Når et av problemene i form av akne i ansiktet går bort, kan en ny oppstå som følge av feil behandling eller klemming av akne, som etter seg selv kan forlate arr i form av små hull i ansiktet. Lignende effekter av akne er spor og flekker på huden som forlater akne og blåser som følge av inkompetent hjem og selvbehandling av akne. Til tross for deres små utseende i store mengder, ser slike hull definitivt ikke veldig bra ut.

Hvordan ser hull ut etter akne i ansiktet?

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

Hull for akne blir ikke bare dannet uten årsak. Det er nok grunner og faktorer som kan påvirke utseendet til slike små akne arr. Hvis du ikke gjør noe for å kurere din akne, snart nok hvis en kvise vises på huden på egenhånd, så på plass et arr kan virke visuelt som et lite hull i ansiktet.

Scars i form av slike aknehår kan også dannes hvis du riper eller berører ansiktet ditt for ofte. Ved uvitenhet kan du klemme en kvise med håp om at du vil bli kvitt dem så snart som mulig, mens du med slike handlinger ikke bare forårsaker Ny akne, men med egne hender, bruk hullene for akne på ansiktet.

Hull for akne i ansiktet hvordan bli kvitt?

Små hull og hull i arr av akne kan glattes ut på huden ved å bruke noen av følgende metoder for behandlingen:

 • Du må vaske ansiktet med en spesiell mild såpe som passer til din type ansikt. Selv om du ikke har akne, vil det merkbart redusere akne arr hvis du fortsetter å ta vare på huden din for en stund. Det er bedre å konsultere din hudlege før du bestemmer deg Hva såpe eller ansiktsbehandling å bruke for å kvitte seg med hull og virkningene av prestene.
 • Kjemisk peeling er en annen måte å fjerne små hull, arr og akne arr. Du kan henvende seg til en skjønnhetssalong som gir deg en lignende behandling. Kemisk peeling forynger huden din, fjerner døde hudceller eller skadet hud og gir deg ny hud i stedet. beste måten å fjerne store hull.
 • Bruk naturlige, hjemmelagde produkter, inkludert vitamin E, melk og honningmasker, natron, sitronsaft og olivenolje.
 • Healing behandlinger inkludert microdermabrasion og laser resurfacing
 • Undersøk hvilken type arr du må behandle, hvilken behandling passer best for deg:

Er akne arr og hull plassert i de øvre lagene i huden (epidermis)? Denne typen er lettere å behandle og fade mye raskere enn de som strekker seg til de dypere lagene i huden.

Er huden misfarget? I etterkant av akne, forårsaker vi økt produksjon av melanin, huden blir rød eller i noen områder blir rosa eller lilla. Disse akne arrene og hullene kan behandles ved å redusere betennelse, noe som vil hjelpe huden tilbake til sin naturlige farge.

Hvordan endelig fjerne hull fra akne?

E-vitamin for behandling av akne arr

Bruk kapsler med vitamin E for å få de beste resultatene etter behandling med akne, for å fjerne hull fra ansiktet til den hullede kapselen med en pinne og trykk lett med fingeren og påfør den på det berørte området.

En av de mest effektive måtene å avlaste pigment og fjerne hull i et dypt arr er bruk av vitamin E, som ikke bare forbedrer hudens utseende, men vil også bekjempe frie radikaler og dets antioksidantegenskaper.

Kapsel E-kapsler er mer effektive enn krem. Før du går i seng, brøt kapselen åpen og hell den nødvendige mengden olje på bomullsulden og legg den på hullene etter akne. Påfør legemidlet en gang daglig til det berørte området. Dette vil tillate agenten å trenge inn i de dypeste lagene på huden din om natten.

Meieri og honningmaske for å bli kvitt aknehull

Bland melken og honningen til en pastaaktig konsistens. Påfør pastaen på huden og hold den i 15 minutter med en varm klut. Masken vil bidra til å fjerne arr og arr med et hull på det øverste lag av huden.

Mørk og honning sammen blir en kraftig exfoliant. Hell en liten mengde melk i en bolle og bland i honning til du kommer til en pastaaktig konsistens. Hvis nødvendig, legg til mer melk. Bruk blandingen direkte til det berørte området og la det stå på plass i 15 minutter. Vask ansiktet ditt varmt. en klut for å forsiktig rengjøre de øvre lagene i huden. Gjenta denne prosedyren over tid vil lette arrene uten å forårsake hudirritasjon.

Aknehull kan føre til at huden din mister sin naturlige elastisitet og skjønnhet. Du kan merke tørr flekker på ansiktet. For å revitalisere huden din og gjenopprette arr, bruk olivenolje til det berørte området hver dag før du legger deg til sengs. Fuktighetsgivende næringsstoffer i olivenolje trenger inn hud til dyp fuktighet, myke hudtekstur og akselerere helingsprosessen av arr og hullene.

Tea tree olje med vann

For å behandle konsekvensene av akne i form av hull, blemmer og arr, fungerer det med trærolje best for akne.

ingredienser:

 • 2 til 3 dråper tea tree olje
 • Få dråper vann

metode:

 • Mange mennesker er allergiske mot tea tree olje, så før du søker, ta kontakt med hudlege for hudens reaksjon på slikt middel;
 • Hvis huden din er følsom, legg litt mer vann til te-treoljen;
 • Tilsett den resulterende tea tree oljen til en bomullspinne;
 • Bruk det på akne arr før du legger deg.

Dermabrasion og microdermabrasion fra hull etter akne

Dermabrasjon oppstår på legekontoret. Pasientene får anestesi-bilder, og legen bruker høyhastighets verktøy til å "sand" de øvre lagene av huden. Denne prosedyren forlater huden rosa mens den helbreder. Heling tar lengre tid enn mikrodermabrasjon, når klinikeren bruker slipende krystaller for å fjerne de øvre lagene i huden. Microdermabrasion inkluderer ikke anestesi, og hudfargen vender vanligvis tilbake til normal innen 24 timer.

Laser polering

Laser resurfacing involverer bruk av korte, konsentrerte pulserende lysstråler rettet mot huden for å fjerne det øverste lag av huden med akne merker og spor presentere. Denne metoden er også kjent som laserskjæring, laserrengjøring eller laser fordampning. Denne metoden kan være effektiv for svært lyse former. akne arr som i vårt tilfelle av hull etter akne, men ikke effektiv for dype akne arr. Slipe teknikk fungerer på overfladiske arr og arr. Denne metoden anbefales ikke for behandling av dypere arr. Mennesker med mørkere hud kan legge merke til misfarging etter laser resurfacing.

Kjemisk peeling som en måte å kvitte seg med etter akne

Ved behandling med kjemiske peeling blir en kjemisk løsning påført huden, noe som fører til et arr eller akne arr, og til slutt blir det øvre lag av huden avskallet. Ny hud blir vanligvis jevnere enn gammel. Kemiske peeling kan påføres ansikt og nakke og ofte slike metoder mest effektive for myke arr og små kviser i ansiktet. Denne metoden anbefales ikke for dype arr. Personer med mørkere hud kan også merke seg misfarging etter rensing.

Hull i ansiktet etter akne: hva er det og hvordan bli kvitt?

Ansiktet - vårt speil og de som er rundt i begynnelsen på et møte, tar hensyn til det. Og hullene i ansiktet etter akne gir en repulsiv effekt, fordi det ikke ser estetisk tiltalende ut. Ikke alle er i stand til å skryte av en jevn hud uten akne eller andre blemishes. Nesten hver person møtte problemet med akne, men bare noen få hadde hull. Dette skyldes en rekke forhold - ubalansert kosthold, stress, forurenset miljø, feil hudpleie.

Hull på ansiktet av akne: hva er det?

Eventuelle betennelser i ansiktet truer med å reinkarnere i akne, og viktigst unngår forekomsten deres og forhindrer bakterier i å utvikle seg ytterligere. Hvis praktisk talt ingen tiltak blir tatt, vil det på en dag oppstå en pimple i ansiktet, noe som vil bli vanskelig uten spesielle rettsmidler. Mange, på grunn av mangel på tid, prøver å skjule acne med sminke kosmetikk, og når den modnes for å klemme ut. Det er denne metoden som fører til dannelse av støt på huden og senere til utseendet på hull i ansiktet.

Hull på ansiktet er koblet i en 3-4 porer. De gjør ansiktet grimt og unappealing. For å unngå hull på ansiktet, er det nødvendig å følge visse regler:

I intet tilfelle ikke gi re-betennelse for å utvikle seg, vil det bare forverre situasjonen og føre til arr i ansiktet;

Ikke klem på akne. Fest en aloe leaf til stedet for betennelse, som vil strekke pus og eliminere betennelsen;

Inkluder mat som er rik på vitamin E (mandler, hasselnøtter, solsikkeolje) i dietten.

Hull i ansiktet etter akne: hvor de kommer fra. årsaker

Det er flere årsaker til hull etter akne:

Klemmer akne er det største problemet. Når alt kommer til alt, ser alle, som ser en kvise på ansiktet sitt, seg for å bli kvitt ham tidligere. I løpet av denne perioden tenker få om de kommende konsekvensene av prosedyren. En slik ekstrem ekstrudering av akne fører til arrdannelse, hull og infeksjonen som overgår overføres til sunn hud, og forårsaker dermed betennelse.

Underbehandlet akne - fører til utseende av hull etter kviser. De oppstår på grunn av en funksjonsfeil i talgkjertlene. Det er tilstopping av porene med hudfett, huden slutter å puste, bakteriene begynner å formere seg raskt og som et resultat ser hullene ut på ansiktet. Når du slutter å merke dette, forverres situasjonen av at hullene blir mer merkbare og dype.

Nedfallet av soppsykdommen - oppstår som følge av veksten av subkutane sopp og forekomsten av subkutan tick. Først og fremst må du bli kvitt dette ved hjelp av narkotika. Også en stor rolle er spilt av den menneskelige immuniteten, hvis den er svekket, så kan akne gå bort i lang tid, og dette er fulle av hull etter dem. Tross alt, en sterk immunitet er i stand til å raskt overvinne infeksjon, og en svekket immunitet trenger medisinsk støtte.

Hull i ansiktet etter akne: hvordan bli kvitt

I tillegg til medisinske og kosmetiske metoder er det tradisjonelle metoder for å kvitte seg med hull etter akne. Ved å bruke disse metodene blir det å bli kvitt hull ved hjelp av masker, lotioner eller medisinske skrubbe. Det er viktig å vite at høyhastighets eliksirer for å kvitte seg med hull i ansiktet, blir ikke oppfunnet. Derfor må du være tålmodig og begynne behandling i tide. Det er viktig å ikke la situasjonen gå og tenke at alt vil forsvinne av seg selv.

En ny tilnærming fra sakkyndige leger: hvordan du bruker de nyeste hullene etter akne.

Masker mot hull etter akne vil bidra til å fjerne lin

Honningsmaske med kanel - hull etter akne blir umerkelig og i fremtiden vil de helt forsvinne. Honning og kanel blandes i like store mengder og påføres i 20 minutter på de berørte områdene i ansiktets hud.

Grønn leiremaske - glatter huden. En skje med grønn leire blandet med 10 dråper rosmarin, påført ansiktet med lette strøkbevegelser. Lag en maske 2 ganger i uken.

Hvit leiremaske - fortynn den i varmt vann med 2 ts sitronsaft og bruk på ansiktet, hold i 15 minutter.

Behandling av hull for akne tar lang tid, og masker som er basert på leire øker mobiliteten av blodkar, bidrar til produksjon av kollagen, tørker det ytre laget av ansiktets hud.

Tørker og vasker huden

Gni med essensielle oljer - lavendel og havtornolje blandes i like store mengder, legger til avokado-gruel. Slike torking fremmer desinfeksjon og helbredelse av hull.

Lotioner av urter avkok - bland et avkok av salvie, kamille, nettle, tilsett en halv teskje honning og fukt bomullsputer til de smittede områdene i ansiktet.

Eddikvask - eplecider eddik brukes, vann i forholdet 1: 3, agurk juice og aloe juice er tilsatt. Spesielt egnet for fet og kombinert hud, da det reduserer produksjonen av subkutant fett og innsnevring av porene.

Scrubs fra hull etter akne

Det bør huskes at skrubbingen skal brukes med stor forsiktighet for ikke å forverre situasjonen lenger. Scrubs hjelper glatt og renser huden.

Det er nødvendig å kombinere en håndfull havremel og kefir, sett på ansiktet og la det stå i 15 minutter.

Hvordan fjerne hull i ansiktet etter akne?

Selv etter vellykket behandling av akne, forsvinner den ikke alltid uten spor. Svært ofte kan ekte kratre forbli på huden - unestetisk postacne.

Aknehull

Legene ringer merkbare hull i huden etter akne ved begrepet atrofisk post-acne arr. Dannelsen skyldes i stor grad den inflammatoriske prosessen som har ført til en signifikant forandring i det subkutane fettvevet, samt kollagenfibre. Ofte er slike hull etter akne kombinert med andre hudendringer, spesielt med utseendet på blåaktig eller lilla flekker på den.

Friske cicatricial endringer i huden kan behandles ganske godt av en kosmetolog ved bruk av ulike medisiner og behandlingsmetoder. Men den gamle post-acne kan ofte bare være litt korrigert, noe som gjør det mindre merkbart.

Ganske forskjellig i type og struktur er hullene i ansiktet, gjenstår etter ekstrudering av svarte prikker. De er unormalt utvidede porer. Og bli kvitt dem litt enklere.

Hvordan bli kvitt ansiktet?

Hvis akne forlot disse hullene i ansiktet, hvordan bli kvitt dem best av alt, fortell en erfaren kosmetolog. Spesielt fjerner en spesialist slike feil ved hjelp av:

 • Kjemisk peeling. I denne prosedyren påføres en spesiell løsning med syrer på overflaten av huden som spiser celler fra de øvre lagene av epidermisene. Etter avslutningen av peeling starter regenereringsprosessen, blir ansiktet restaurert, det blir jevnt og sunt. I dag brukes prosedyrer med glykolsyre, trikloreddiksyre, Jessner-løsning, pyrodruesyre eller salisylsyre ofte til å bekjempe postacne. Hver type peeling har sine begrensninger og kontraindikasjoner.
 • Dermabrasion. Utførelsen av en slik prosedyre involverer mekanisk behandling av epidermis med forskjellige dyser, hvoretter flere av dets lag fjernes. Som et resultat av mekanisk sliping begynner huden å gjenopprette aktivt, noe som følger med utjevning av cicatricial endringer. Microdermabrasion regnes som en av de myke varianter av dermabrasion.
 • Micro nål terapi. Denne manipulasjonen utføres ved hjelp av en dermaroller - en ruller utstyrt med en rekke tynne nåler. De pierce huden, og stimulerer dermed regenerative prosesser og den aktive syntese av kollagen. Når du bruker mikronedlebehandling, brukes ulike medisiner som har en positiv effekt på hudtilstanden.
 • Laser polering. Med denne metoden for eksponering fjernes de øvre lagene i epidermis også, men bare ved hjelp av en laserstråle. Prosedyren anses å være ganske effektiv og lav-effekt (relativt). For å fjerne alvorlige atrofiske arr i ansiktet etter akne, kan det være nødvendig å utføre en median eller enda dyp laser resurfacing, hvoretter huden vil trenge en lang gjenopprettingstid. Moderne ikke-ablative lasere kan redusere rehabiliteringsperioden til et minimum. For maksimal effektivitet kombineres laser resurfacing ofte med andre behandlingsmetoder, spesielt med peeling eller microdermabrasion.

Ingen av disse eksponeringsmetoder vil ikke bidra til å raskt bli kvitt hull etter alvorlig akne.

Alle gjør en utmerket jobb med små cicatricial endringer, eliminere post-acne flekker, og også bemerkelsesverdig smale forstørrede porer etter fjerning av sorte prikker.

Fyll fyllstoffer

De som er interessert i å fjerne hull fra akne i ansiktet så raskt som mulig, bør ta en nærmere titt på mulighetene for konturplastikk - bruk av fyllstoffer. Dette er en midlertidig behandling for dype atrofiske arr. Det består av å innføre forskjellige fyllstoffer i problemområder - kollagen, hyaluronsyre, eller til og med ditt eget fett. Slike stoffer eliminerer perfekt den kosmetiske feilen i huden.

Resultatet er merkbart umiddelbart etter prosedyren, men dessverre varer det bare noen få måneder. Den lengste varig effekten er bare mulig ved bruk av pasientens eget fettvev, men det går ikke over seks til atten måneder. Etter det oppløses fyllstoffene trygt. Prosedyren kan gjentas.

Kirurgisk frigjøring

Noen ganger er det virkelig mulig å fjerne dype atrofiske arr på menneskelig hud bare ved hjelp av eksponeringsmetoder. For å gjøre dette kan legene ty til metode for subcyse eller undereksjon. Når en slik inngriping utføres, oppstår det kutting av tette fibre av bindevev, som strekker seg til arret fra de nedre lagene av huden. Som et resultat av underbeslutning stiger bunnen av arr opp og utjevnes.

Alle manipulasjoner utføres med en tynn nål og reduserer dermed traumer til huden. Lokalbedøvelse bidrar til å lindre smerte. For å forebygge re-senking av vev, brukes fyllstoffer, de er fylt med et tomrom som forblir under det tidligere arret. Etter prosedyren forblir blødninger på huden, som til slutt forsvinner.

Subtion av signifikante cicatricial endringer utføres i flere stadier med et bestemt intervall. For maksimal utjevning av hudoverflaten kan laserpolering etterfølges.

Subtion er ikke egnet for behandling av alle typer arr. I noen tilfeller kan leger anbefale komposterskjæring - fjerning av vev i problemområdet, opp til fettvev. På såret etter sutur eller transplantasjonshud fra et annet sted.

Bli kvitt hull hjemme

Noen ganger kan metoder for hjemmeterapi effektivt fjerne hullet fra kvise, spesielt hvis det ikke er forårsaket av cicatricial endringer, men er ofte forbedret til tider. Slike behandlinger kan bare virke med en ubetydelig mengde feil og med deres komparative friskhet. Vurder hva du skal gjøre hjemme:

 • Masker med leire. Forberedelse av dem er veldig enkelt, du må kjøpe i butikklera som passer deg etter hudtype, fortynne det med varmt vann til en tykk slurry og tilsett egnet essensiell olje (hvis ønskelig). Dette verktøyet fjerner spor etter akne, og etter mislykket mekanisk rengjøring. Ofte anbefaler kosmetologer bruken av grønt eller svart leire.
 • Mask med sitron. Kombiner fettsyrkrem med sitronmasse i samme forhold. Slå med en blender og bruk som angitt.
 • Eddik løsning. Få høykvalitets eplecidereddik, kombinér den med vann, og hold forholdet 1: 3. Forbered isbiter fra løsningen og bruk dem til å tørke huden.
 • Gurkemask. Rist regelmessig friskt agurk og bruk den resulterende massen som ansiktsmaske.
 • Badyagu. Pulver kjøpt på apotek bør blandes med 3% hydrogenperoksid for å oppnå en tykk masse (som rømme). Det bør bare brukes til problemområder i fem til ti minutter. Tidligere er det viktig å utføre allergikest på albuens indre bøye. Husk at under bruk av badyaga forårsaker tålelig prikking av huden, og neste dag vil epidermis skrelle seg og se rødt ut.

Erfarne personer anbefaler ikke å eksperimentere med hjemmemekanismer og bare bruke dem som en ekstra behandlingsmetode etter samråd med en spesialist. Hvis du klemmer ut akne, og et hull forblir på huden din, vil bare en skjønnhetspleie fjerne den garantert.

Hull og hull for akne på ansiktet. Hvordan rengjør?

Arr og groper i ansiktet etter akne er en kosmetisk defekt som forblir etter alvorlige former for utslett (akne, akne). Noen ganger kan stygg innrykk vises i stedet for små pustler. Visuelt ser en slik dermatologisk defekt ut attraktivt. Og den ujevne teksten til ansiktsdekselet trekker ubevisst oppmerksomheten fra andre, og tvinger personen med postakne til å føle seg ubehagelig. Fjern pits på den delikate huden i ansiktet er ikke lett. Det er mange måter å selvstendig og profesjonell behandling av atrofiske arr på. Valget av metoden for å eliminere dette kosmetiske problemet avhenger av graden av utvikling og formasjonsområdets fordeling.

Årsaker til post-akne

Etter at kvise har modnet, og dets purulente innhold har kommet ut, forblir et lite hull i hullet. Gradvis, som det helbreder, strammes det med sunt vev. Dette fenomenet kalles regenerering av hudceller. Hvis det etter krymping av det purulente innholdet i koker er store, store rester, kan dermis ikke returnere til sin opprinnelige struktur. Imidlertid er spor av akne i ansiktet ikke alltid. Kosmetologer identifiserer flere grunner som skyldes atrofiske arr blir dannet:

 • manglende overholdelse av grunnleggende hygieneregler i løpet av utseendet av lesjoner, samt etter fjerning av dem;
 • en åpen sår etter å ha klemmet ut purulent innhold ble smittet med patogene bakterier som forstyrrer den naturlige prosessen med celleregenerering;
 • pimples (acne) ble presset ut i løpet av perioden av pus modning, under utviklingen av den inflammatoriske prosessen;
 • innholdet i pustulene ble ikke ekstrudert fullstendig, noe som forårsaket betennelse for å gjenoppta, og de regenerative prosesser av vevene ble forstyrret;
 • pits på ansiktet forbli hvis betydelige områder er dekket med akne. Dermis kan ikke fullstendig fornye store vevsområder som er skadet av utslett, derfor blir atrofiske arr dannet på stedet for lesjonalisering.
 • sensitiv hud i perioden etter akne er også utsatt for dannelse av arr, arr og utsparinger.

Kosmetologer sier at de vanligste hullene er på ansiktet av indre akne. Derfor skal folk som har lagt merke til utvikling av subkutan formasjon i seg selv, gå til salongen for å eliminere mangel på huden for å unngå komplikasjoner.

Hvilke mangler forblir etter akne og koke

Hvis pasienten feilaktig klemte absessen, kan det være et styggt arr på plass. Det er to typer akne spor:

 1. Hypertoropisk utdanning. Dette er et lite tett knutepunkt dannet av en overskytende produksjon av regenererende vev. Noen ganger er arvvev ikke forskjellig i farge og tekstur fra sunn dermis. I dette tilfellet vises homogene bakker på ansiktet. Visuelt merkbare arr og arr er det samme overskudd av vev som er forskjellig i fargen fra huden (oftest selene er hvite eller rosa).
 2. Atrofiske arr blir dannet dersom bindevevet ikke helt kunne dekke hullene etter akne. Disse arrene ser ut som innrykk av forskjellige former og diametre. Ifølge de visuelle egenskapene til atrofiske arr, bestemmer kosmetologen etter hva slags utslett de har dannet.

Noen ganger etter en presset pustus forblir mørke flekker. Oftest forekommer de fordi i prosessen med celleregenerasjon, frigjøres en økt konsentrasjon av melaninpigmentet. Men flekker kan også oppstå på grunn av infeksjon av sår eller forsinket behandling av akne.

Hvordan fjerne hulrom på huden

Dyp fossa i ansiktet etter akne anbefales å eliminere kosmetiske prosedyrer. De fleste dermatologer og kosmetologer anbefaler pasienter som kommer til dem med dype enkeltfeil for å bruke kosmetiske produkter basert på slike komponenter til daglig pleie:

 • arbutin;
 • kojinsyre;
 • hydrokinon;
 • A-hydroksysyrer.

På grunnlag av disse kjemiske forbindelsene er hele linjaler for pleie av problematisk hud i post-acne-perioden (kremer, geler, lotioner, scrubs) blitt produsert. Regelmessig bruk av spesialisert kosmetikk i kombinasjon med profesjonell peeling med vinsyre (melkesyre, frukt) syre renser forsiktig overflaten av dermis fra de orogenaceous partiklene, og utjevner strukturens grovhet. Hull etter akne blir også mindre synlige. Og den ekstra anvendelsen av midler basert på arbutin eller hydrokinon nærmer seg problemområder, som utløser celleregenerative prosesser.

For hver type hud er det nødvendig å velge en individuell metode for å kvitte seg med groper og groper etter akne.

Grunne formasjoner på ansiktet av akne kan elimineres uten å besøke skjønnhetssalongen. Effekten av selvbehandling av defekter av dermis vil ikke være merkbar umiddelbart. De mest populære stoffene som tillater å fjerne mindre uregelmessigheter, er Kontraktubex krem ​​og Bodyaga 911 + salve. Krem for arr med vanlig applikasjon forandrer ansiktets struktur i 4-6 måneder. Bruk av salve på grunnlag av bodyagi bør utføres nøye. Dette verktøyet er ikke egnet for sensitiv og tynn hud, da den tørker dermis og kan forårsake peeling av de øvre lagene.

Narkotikabehandling av atrofiske arr

Ofte bekymret folk om problemet med hvordan man kan kvitte seg med gropene etter utslett, anbefaler dermatologer å bruke spesielle salver og kremer som selges i apoteket. Disse stoffene normaliserer blodsirkulasjonsprosessene i de skadede områdene, stimulerer produksjonen av kollagenstoffer, som bidrar til å jevne hudstrukturen. De mest populære salver er "Mederma" og "Dermatiks".

Behandling med injeksjoner av dype atrofiske arr, som gjenstår etter at jenta utilsiktet har presset ut utslett, er mye brukt i dermatologi og kosmetologi. Direkte inn i hullene for akne, både i behandlingsrommet og i salongen, presenteres legemidler basert på:

 • stabilisert hyaluronsyre;
 • pasientens egen subkutane fett;
 • kollagenstimulator.

Disse stoffene er kompatible med pasientens hudvev og er giftfri. Etter injeksjon er sannsynligheten for dannelse av en fibrøs kapsel minimal. Denne metoden utjevner huden perfekt, bidrar til justering av sporene etter akne og små ansiktsrynker.

Kosmetiske prosedyrer fra post-akne

Kosmetologer tilbyr flere typer spesialiserte prosedyrer for å glatte ansiktets hud. Blant de mest populære metodene som løser problemet, hvordan å kvitte seg med sporene etter utslett, er det:

 1. Laser polering av dermis. Fordelene med denne prosedyren er ubestridelige - laserstrålen påvirker bare problemområder. Hvis merket av akne er grunt, er det bare en og en halv time økt nok til å eliminere den. Hvis gropene er dype, må du fullføre et fullstendig kurs med laserpolering. I gjennomsnitt varer det 2 uker.
 2. Median kjemisk peeling. Dette er en smertefull prosedyre som gjør at du kan fjerne pitene etter akne på ansiktet etter 2 måneders regelmessige besøk til salongen. Fordelen med medisinsk kjemisk peeling er evnen til å fjerne arr på mørk hud. Tross alt påvirker komponentene som brukes under prosedyren ikke pigmenteringen av huden.
 3. Dyp fenolisk peeling. Dette er en ganske aggressiv og smertefull metode for korreksjon etter akne. Prosedyren i seg selv varer 1-2 timer. Men en slik økt er nok til å helt glatte huden. Og den resulterende effekten varer 6-8 måneder. Etter at en dyp fenolisk peeling ikke kan sole seg. Og prosedyren er kontraindisert for personer med fregner og andre typer hudpigmentering.

Med spesielt betydelige innrykk som ikke kan fjernes av kosmetiske og medisinske metoder, anbefales det å foreta en kirurgisk korreksjon av strukturen til dermis. Under denne prosedyren er kantene på fossa hakkede. Og såret dannet i stedet for sporet heler naturlig.

Tradisjonell medisin

Oppskrifter av tradisjonell medisin erobre deres tilgjengelighet. Men de er effektive bare for grunne groper igjen etter akne og hudormer. I dag er slike metoder for hudstrukturkorreksjon svært populære:

 1. Maske basert på Vishnevsky salve, naturlig honning og vodka. Alle disse ingrediensene er tatt i like mengder og blandes grundig. Den resulterende massen påføres i et tynt lag på problemområder og forlates i 40 minutter. Masken vaskes av med varmt vann, og en nærende fuktighetskrem påføres huden. Pimples acne blir nesten usynlig etter en 30-dagers kurs.
 2. Lavendel essensiell olje akselererer den naturlige prosessen med celleregenerering. En bomullspinne dyppet i lavendelolje påføres hullet som dannes etter pustelen i 15 minutter. Komprimer gjør en dag i 2 uker. Denne gangen er det nok å fjerne de små depressioner.
 3. Daglige 15-minutters masker fra massen av fersk agurk vil bidra til å fjerne spor av post-akne og pigmentflekker. Agurkgrus brukes på ansiktet av hele fruktsesongen av denne grønnsaken. Passer til alle hudtyper.

Problemet med å fjerne fossa etter utslett, vil bidra til å takle masken av bodyagi. Dette verktøyet rydder perfekt porene, glatter fine linjer. Den eneste kontraindikasjonen til bruk av masken er tynn og sensitiv hud.

Hvordan bli kvitt dimples etter pustler

Oftest forekommer akne og dimples etter akne på nesen. Huden her er tynn og delikat, den er mer utsatt for forurensning enn andre områder. Nesens vinger danner ofte de dypeste styggene. For å kvitte seg med sporene i dette området av ansiktet, vil det hjelpe honey mask. For tilberedning blandes naturlig honning og sjøsalt i like store mengder og brukes på problemområder. Massen er igjen i 10-20 minutter. Denne tiden er nok for at cellene skal få alle komponentene som er nødvendige for regenerering. Sammensetningen vaskes av med varmt vann, og en fuktighetskrem påføres på nesen.

Isbiter fra ekstrakter av Hypericum og grønn te med tilsetning av sitronsaft (eplecider eddik) vil bidra til å kvitte seg med gropene på pannen og haken. Isen er pakket inn i et tynt, mykt stoff og holdes på huden til det oppstår en følelse av svak nummenhet (1-2 minutter). Væsken som vises på huden under isens smelting, må ikke tørkes. Det skal tørke naturlig.

Å fjerne pits på kinnene etter utslett vil hjelpe masken av leire og decoctions av urter (kamille, St. John's wort). For fremstilling av 0,5 st. l. grønn leire er blandet med kald kamille kjøttkraft til en grøtaktig konsistens. Tilsett 3-4 dråper rosmarin eterisk olje til den resulterende massen. Dekk huden i ansiktet, unntatt øynene, munnen og neseborene, og la den stå i 10 minutter, skyll deretter med varmt vann. Etter prosedyren påføres en fuktighetskrem.

Pakninger av essensielle oljer av lavendel, rosmarin, tea tree for å hjelpe kvitte seg med depresjoner etter at utslettet på forskjellige deler av kroppen (yagodnitsah, tilbake). Før du bruker oljer, er det nødvendig å sjekke om de forårsaker allergiske reaksjoner.

Hvordan behandle hull i ansiktet etter akne

For hver person spiller det ingen rolle om en kvinne eller en mann er betydelig, hvordan ansiktet ser ut. For en skuffelse, hvis det etter et ufarlig utslett er et stygg arr som ikke går bort alene. Hull for akne kan og bør behandles. Først av alt, for å føle seg trygg og komfortabel.

Årsaker til hudfeil

Et hull etter en pimple består av flere skadede porer koblet til en. Forløper av akne eller akne. Dette er oftest en følge av hormonell justering av kroppen, forsømmelse av personlig hygiene eller feil hudpleie. Vanligvis forsvinner de seg selv og uigenkallelig, så snart hormonbakgrunnen normaliserer seg. Men noen ganger er det situasjoner der huden er skadet. Disse inkluderer:

 • mangel på grunnleggende personlig hygiene under utslett;
 • Innføring av infeksjon i området, etter klemming av pus ut av utslettselementet;
 • Tidlige forsøk på ekstrudering med utilstrekkelig dannet stang, inntil prosessen med lokal betennelse er fullført;
 • ufullstendig utvinning av pus og tilsetning av en sekundær infeksjon;
 • Med en overfølsom hudtype, involverer utvendig intervensjon dannelsen av arr;
 • hull etter akne forblir nesten alltid hvis en stor del av ansiktets hud påvirkes, regenerering i slike situasjoner er redusert eller umulig.

Arr kan være av flere typer. Hypertrofisk - der i stedet for hullet dannes en del av bindevev med overskudd. Visuelt over overflaten av huden er det en tett formasjon, en merkelig knoll. Slike feil kan være single og multiple, så vel som tilbøyelige til å fusjonere og alvorlig deformere ansiktet.

Den atrofiske varianten innebærer utilstrekkelig proliferasjon av bindevev der den må fylle opp det skadede området. Utover er det oppfattet som fossa. De er igjen fordelt på type:

 • bueformet - rund form eller som en bølge;
 • rektangulært hull med glatte sider;
 • chipped - arr som en kjegle, som ligner en trakt, de er de vanskeligste å behandle.

Etter å ha forstått hva slags utslett er, vil det være lett å fjerne de stygge effektene av dette fenomenet.

Kosmetologiske hendelser

Profesjonelle leger kosmetologer hjelper til med å håndtere de vanskeligste situasjonene. For å bli kvitt akne arr, er det utpekt et tiltaksprogram for hver enkelt person. Følgende prosedyrer anses å være effektive:

 1. Terapeutisk manipulasjon ved bruk av kaldkryoterapi. I kammeret til spesialutstyret er flytende nitrogen innesluttet med en termoelement. Temperaturen av det aktive stoffet er ca. 40 ° C. Teknikken er kontraindisert for personer med mørk hud.
 2. Fjerner de negative effektene av akne laser polering. Denne prosedyren er nesten ikke ledsaget av følelser. I sjeldne tilfeller er det ubehag, men det går raskt.
 3. Peeling basert på fruktsyrer har en uttalt rensende effekt, fjerner partikler av døde epitel, akselererer regenerering. Denne manipulasjonen lindrer akne i ansiktet. Velegnet til sensitiv hud, i tillegg er prosedyren veldig hyggelig psykologisk.

Med all effektivitet og fordeler med spesialiserte manipulasjoner, er det en minus - de er ganske dyre.

I intet tilfelle bør du prøve å gjenta disse handlingene selv hjemme, da du bare kan styrke hudfeilene.

Medisinsk behandling

En bred nok liste over narkotika vil hjelpe i en situasjon med skadet hud. Hvordan bli kvitt hullene i ansiktet vil fortelle en hudlege eller kosmetolog. Hver pasient vil bli valgt medisinering basert på hudtype og type arr.

Fordelene ved slike midler er at de kan brukes alene, ikke i sykehusinnstilling, og prisene går ikke i forhold til spesialiserte tiltak.

Behandlingsforløpet er lang, under ingen omstendigheter bør det avbrytes.

Det finnes heller ingen garantier i ytelse. Det er viktig å starte behandlingen i tide, jo eldre er eller fossa, jo mindre sjanse er det å behandle det.

De mest brukte stoffene er:

 1. Kontraktubeks. Det er en fibrinolytisk gel med mykningseffekt. Spesialdesignet for forebygging og behandling av ulike defekter, inkludert atrofi. Fordelene inkluderer også evnen til å nøytralisere betennelse, akselerere regenerering. I tilfelle når legemidlet brukes umiddelbart etter brudd på absessen, blir huden fordampet, gel påføres og en bandasje påføres.
 2. Det andre alternativet - Mederma. Fungerer mest trygt med de nylig dannede arrene. Skyller ut hudfarge i tilfelle forskjell i pigmentering. Kontraindisert ved utilstrekkelig helbrede skader.
 3. Kvotlan - et stoff for ekstern bruk i form av en krem ​​som ikke anses som farlig når det gjelder bivirkninger. Noen leger anbefaler det ikke som et stoff, men som kosmetisk. Helbreder fra utslett og deres konsekvenser, de viktigste egenskapene - bakteriedrepende og anestetiske. Egnet til bruk i både tynnere hud (kinn, hake) og akne på nesen.
 4. Chelofibrase - anti-ciclum kremaktig middel. Styrker blodstrømmen i skader og regulerer vann- og elektrolyttbalansen i dette området. Den har en sterk antimikrobiell effekt, fuktighet og næring av huden. Den aktive ingrediensen er urea.

Når marken forblir på ansiktet og det ikke kan fjernes med tradisjonelle metoder, kan du ty til middel for tradisjonell medisin.

Hjemmelaget arr oppskrifter

Narkotika som går ned fra generasjon til generasjon har en rekke ubestridelige fordeler. Disse inkluderer lette forberedelser, lave kostnader for ingredienser, god effekt, hvis du velger noe som passer til en bestemt pasient. Men når situasjonen blir forsømt, har fossa i ansiktet blitt dannet i lang tid og dekker et stort område, det er lite håp om en fullstendig gjenoppretting

Fjern resterende utslett ved hjelp av oppskrifter:

 1. For alle hudtyper egnet maske av agurk. Hakket opp til tilstanden av grøtegrønt legger på ansiktet i 15 minutter. Du kan gjenta manipulasjonen hver dag for hele sesongen. Effektiv også i forhold til steder med hyperpigmentering.
 2. Honning og kanel er kombinert med 1: 1, de blandede ingrediensene forblir på ansiktet i 20 minutter, så de kan vaskes av med varmt vann. Med denne oppskriften forsvinner de nyformede hullene helt med tiden.
 3. Ansiktet kan tørkes med eplecidereddik fortynnet med vann. Dette vil kreve en del av syren, tre deler av væsken, og til dem selv aloe juice eller agurk. Dette er et utmerket verktøy for den kombinerte typen av epidermis. Den har en uttørrende tørkeeffekt, fjerner overskytende talg.
 4. Eteriske oljer har en gunstig effekt på regresjonen av arr. De kan tørke de berørte områdene av ansiktet daglig i 2-3 uker. Dessuten er begge ingrediensene tillatt, for eksempel lavendelolje og en blanding: lavendelolje, havtorn, avokado og fersken. I tillegg til en behagelig aroma har komposisjonen evne til å rense porene og fremme hudregenerering etter behov uten år.

Arr forebygging

Å bli kvitt hullene i ansiktet, som praksis viser, er ganske vanskelig. Det er mye lettere å ikke la dem utvikle seg. For å gjøre dette er det begrepet grunnleggende hygiene og forebygging. Her er noen enkle regler:

  vi blir kvitt avhengigheten av å klemme akne, det er bedre å umiddelbart bruke noen antiseptisk eller aloe til det betente området;

Ved å observere disse reglene vil hver person på en eller annen måte kunne bli frelst fra plaget forbundet med et usømmelig utseende. Dette gjelder spesielt for jenter. Det er bedre å kvitte seg med akne som en kilde til problemet enn å smertefullt og i lang tid behandle hullene i ansiktet.

Hvordan fjerne hull i ansiktet etter akne?

Selv etter vellykket behandling av akne, forsvinner den ikke alltid uten spor. Svært ofte kan ekte kratre forbli på huden - unestetisk postacne.

Aknehull

Legene ringer merkbare hull i huden etter akne ved begrepet atrofisk post-acne arr. Dannelsen skyldes i stor grad den inflammatoriske prosessen som har ført til en signifikant forandring i det subkutane fettvevet, samt kollagenfibre. Ofte er slike hull etter akne kombinert med andre hudendringer, spesielt med utseendet på blåaktig eller lilla flekker på den.

Friske cicatricial endringer i huden kan behandles ganske godt av en kosmetolog ved bruk av ulike medisiner og behandlingsmetoder. Men den gamle post-acne kan ofte bare være litt korrigert, noe som gjør det mindre merkbart.

Ganske forskjellig i type og struktur er hullene i ansiktet, gjenstår etter ekstrudering av svarte prikker. De er unormalt utvidede porer. Og bli kvitt dem litt enklere.

Hvordan bli kvitt ansiktet?

Hvis akne forlot disse hullene i ansiktet, hvordan bli kvitt dem best av alt, fortell en erfaren kosmetolog. Spesielt fjerner en spesialist slike feil ved hjelp av:

 • Kjemisk peeling. I denne prosedyren påføres en spesiell løsning med syrer på overflaten av huden som spiser celler fra de øvre lagene av epidermisene. Etter avslutningen av peeling starter regenereringsprosessen, blir ansiktet restaurert, det blir jevnt og sunt. I dag brukes prosedyrer med glykolsyre, trikloreddiksyre, Jessner-løsning, pyrodruesyre eller salisylsyre ofte til å bekjempe postacne. Hver type peeling har sine begrensninger og kontraindikasjoner.
 • Dermabrasion. Utførelsen av en slik prosedyre involverer mekanisk behandling av epidermis med forskjellige dyser, hvoretter flere av dets lag fjernes. Som et resultat av mekanisk sliping begynner huden å gjenopprette aktivt, noe som følger med utjevning av cicatricial endringer. Microdermabrasion regnes som en av de myke varianter av dermabrasion.
 • Micro nål terapi. Denne manipulasjonen utføres ved hjelp av en dermaroller - en ruller utstyrt med en rekke tynne nåler. De pierce huden, og stimulerer dermed regenerative prosesser og den aktive syntese av kollagen. Når du bruker mikronedlebehandling, brukes ulike medisiner som har en positiv effekt på hudtilstanden.
 • Laser polering. Med denne metoden for eksponering fjernes de øvre lagene i epidermis også, men bare ved hjelp av en laserstråle. Prosedyren anses å være ganske effektiv og lav-effekt (relativt). For å fjerne alvorlige atrofiske arr i ansiktet etter akne, kan det være nødvendig å utføre en median eller enda dyp laser resurfacing, hvoretter huden vil trenge en lang gjenopprettingstid. Moderne ikke-ablative lasere kan redusere rehabiliteringsperioden til et minimum. For maksimal effektivitet kombineres laser resurfacing ofte med andre behandlingsmetoder, spesielt med peeling eller microdermabrasion.

Ingen av disse eksponeringsmetoder vil ikke bidra til å raskt bli kvitt hull etter alvorlig akne.

Alle gjør en utmerket jobb med små cicatricial endringer, eliminere post-acne flekker, og også bemerkelsesverdig smale forstørrede porer etter fjerning av sorte prikker.

Fyll fyllstoffer

De som er interessert i å fjerne hull fra akne i ansiktet så raskt som mulig, bør ta en nærmere titt på mulighetene for konturplastikk - bruk av fyllstoffer. Dette er en midlertidig behandling for dype atrofiske arr. Det består av å innføre forskjellige fyllstoffer i problemområder - kollagen, hyaluronsyre, eller til og med ditt eget fett. Slike stoffer eliminerer perfekt den kosmetiske feilen i huden.

Resultatet er merkbart umiddelbart etter prosedyren, men dessverre varer det bare noen få måneder. Den lengste varig effekten er bare mulig ved bruk av pasientens eget fettvev, men det går ikke over seks til atten måneder. Etter det oppløses fyllstoffene trygt. Prosedyren kan gjentas.

Kirurgisk frigjøring

Noen ganger er det virkelig mulig å fjerne dype atrofiske arr på menneskelig hud bare ved hjelp av eksponeringsmetoder. For å gjøre dette kan legene ty til metode for subcyse eller undereksjon. Når en slik inngriping utføres, oppstår det kutting av tette fibre av bindevev, som strekker seg til arret fra de nedre lagene av huden. Som et resultat av underbeslutning stiger bunnen av arr opp og utjevnes.

Alle manipulasjoner utføres med en tynn nål og reduserer dermed traumer til huden. Lokalbedøvelse bidrar til å lindre smerte. For å forebygge re-senking av vev, brukes fyllstoffer, de er fylt med et tomrom som forblir under det tidligere arret. Etter prosedyren forblir blødninger på huden, som til slutt forsvinner.

Subtion av signifikante cicatricial endringer utføres i flere stadier med et bestemt intervall. For maksimal utjevning av hudoverflaten kan laserpolering etterfølges.

Subtion er ikke egnet for behandling av alle typer arr. I noen tilfeller kan leger anbefale komposterskjæring - fjerning av vev i problemområdet, opp til fettvev. På såret etter sutur eller transplantasjonshud fra et annet sted.

Bli kvitt hull hjemme

Noen ganger kan metoder for hjemmeterapi effektivt fjerne hullet fra kvise, spesielt hvis det ikke er forårsaket av cicatricial endringer, men er ofte forbedret til tider. Slike behandlinger kan bare virke med en ubetydelig mengde feil og med deres komparative friskhet. Vurder hva du skal gjøre hjemme:

 • Masker med leire. Forberedelse av dem er veldig enkelt, du må kjøpe i butikklera som passer deg etter hudtype, fortynne det med varmt vann til en tykk slurry og tilsett egnet essensiell olje (hvis ønskelig). Dette verktøyet fjerner spor etter akne, og etter mislykket mekanisk rengjøring. Ofte anbefaler kosmetologer bruken av grønt eller svart leire.
 • Mask med sitron. Kombiner fettsyrkrem med sitronmasse i samme forhold. Slå med en blender og bruk som angitt.
 • Eddik løsning. Få høykvalitets eplecidereddik, kombinér den med vann, og hold forholdet 1: 3. Forbered isbiter fra løsningen og bruk dem til å tørke huden.
 • Gurkemask. Rist regelmessig friskt agurk og bruk den resulterende massen som ansiktsmaske.
 • Badyagu. Pulver kjøpt på apotek bør blandes med 3% hydrogenperoksid for å oppnå en tykk masse (som rømme). Det bør bare brukes til problemområder i fem til ti minutter. Tidligere er det viktig å utføre allergikest på albuens indre bøye. Husk at under bruk av badyaga forårsaker tålelig prikking av huden, og neste dag vil epidermis skrelle seg og se rødt ut.

Erfarne personer anbefaler ikke å eksperimentere med hjemmemekanismer og bare bruke dem som en ekstra behandlingsmetode etter samråd med en spesialist. Hvis du klemmer ut akne, og et hull forblir på huden din, vil bare en skjønnhetspleie fjerne den garantert.

Flere Artikler Om Typer Acne