Hyperpigmentering er en ujevn fordeling av melanin, på grunn av hvilken fargeendringer forekommer i epidermis. For å redusere fargen på de enkelte hudområdene, brukes spesielle blekemidler fra pigmentflettene på huden. Avhengig av type og virkningsprinsipp kan disse være masker, kremer og emulsjoner.

Effektive folkemedisiner for pigmentering

For å bekjempe pigmentflettene hjemme, bruk blekmasker og hjemmelagde peeling. For deres fremstilling med aktive ingredienser som kan redusere syntesen av melanin. Dette er meieriprodukter, honning, poteter, sitrusfrukter, noen oljer og urte-avkok.

Alder flekker på ansiktet

Den enkleste og rimeligste måten å fjerne aldersplasser er sitronsaft. Frukten inneholder en stor mengde vitamin C og unike syrer som raskt bleker problemområder. For å bruke, trenger du bare å kutte sitronen og gni huden med sin juice. Hvis epidermis er for tørr, anbefales det å behandle det med sitrusskall - det er mettet med oljer, som også bidrar til å fukte huden.

Sitron for hudbleking

Fra alder flekker eller lentigo hjelper en maske med honning og persille godt. Begge komponenter har gode lysende egenskaper. For å forberede blandingen vil trenge:

 • 10 gram honning;
 • En haug av persille;
 • Kaolin (valgfritt for ekstra løfteeffekt).

Persille må være veldig finhakket og blandet med honning. For å gjøre det enklere å kombinere ingrediensene, anbefales det å varme sødmen. Hvis kaolin legges til masken, er det i tillegg nødvendig å fortynne det med vann i et forhold på 1: 1, og hell deretter brønden til arbeidsstykket. Det resulterende stoffet påføres ansikt, nakke og dekolleté. Soak i 20 minutter, gjenta annenhver dag.

Persille og honningmaske

En annen populær måte å kvitte seg med alder pletter er en maske med søt pepper. Denne grønnsaken er rik på syrer og mineraler som hjelper til med å blemme flekker. Stor bulgarsk pepper å rive. Å juice ikke strømmer gjennom kroppen og klær, er vegetabilsk grub nødvendig å presse litt. Etter påføring av verktøyet på ansiktet og andre problemområder. Hold i 15 minutter. Kan gjøres daglig. Vurderinger hevder at denne oppskriften er spesielt effektiv om vinteren når solen har minimal effekt på huden.

Fra fregner og andre pigmentflater som ikke er knyttet til aldersrelaterte endringer i epidermis, hjelper gjærmasken. Den er ideell for ung hud utsatt for akne, hudormer, fordi den har sterke absorberende og toning egenskaper. For forberedelsen trenger du:

 • 25 gram fersk gjær (tørr vil ikke fungere);
 • 5 gram sitronsaft og samme mengde melk.

Melken oppvarmes til en hyggelig varme, men det er ikke nødvendig å koke det. All gjær oppløses i den, hvorpå citrusferske juice blir tilsatt til blandingen. Å påføre klar væske om morgenen og om kvelden på ansiktet. Du kan ikke skylle.

Generelle tips om hvordan du kvitte deg med alder flekker på ansikt, kropp og hender:

 • Skyll dem regelmessig med kamille-avkok eller persille-tinktur (100 gram grønt tas per 200 ml vann);
 • Skriv inn en vask med melk i din daglige rutine. Denne metoden vil ikke bare vesentlig hvite de hyperpigmenterte områdene, men også styrke huden og beskytte den mot aggressive eksterne faktorer;
 • På sommeren må du unngå langvarig soleksponering uten beskyttende kremer. Noen av de tilgjengelige verktøyene kan brukes som dem: for eksempel shea smør og kokosnøttolje.
Agurk hud lettelse

Det beste apoteket for å lette huden

Folkemidlene for alder flekker på ansiktet kan ikke erstatte en fullstendig omsorg. Derfor blir de bare brukt som et hjelpepulveringsprodukt. I motsetning til apotek, kan de fleste gi odds til berømte lette kremer og syrer.

Hvilke legemidler hjelper fra aldersplassene:

 1. Sink salve anses å være en av de mest nyttige og rimelige medisiner. Det er en tykk hvit blanding bestående av paraffin og sinkoksid. Den har en unik egenskap til å denaturere protein, redusere betennelse, berolige irritasjon. Det bør påføres prikkede på de berørte områdene, fordi det reduserer lokal immunitet;
 2. Salisylsyre. Det er kjent for sine smertestillende og antiinflammatoriske effekter. Solgt i form av salve, tabletter og en løsning (salisylalkohol). For å lette pigmentflettene, stram og oppfrisk ansiktets hud, må du ta 1 syre tablett. Kryss det i en mørtel og kombiner med 5 gram dagkrem. Påfør i form av en tett maske, tørk av huden med papirhåndklær etter 20 minutter; Acetylsalisylsyre pigment flekker
 3. Tinktur av calendula vil bidra til å bli kvitt akne, arr, alder flekker. For å forberede en forfriskende og lysende tonic, er det nødvendig å kombinere mineralvann og tinktur i like deler. Det er viktig at løsningen omrøres grundig og rystes før hver bruk. Dette betyr å smøre ansiktet om morgenen og om kvelden;
 4. Tinktur av lakrisrot. En flott medisin som oftest foreskrives av barneleger for behandling av hoste hos barn. Men de kan også tørke ansiktet for å hvite huden fra fregner og aldersrelatert pigmentering;
 5. Mumiyo er ikke akkurat et farmasøytisk produkt, heller et kosttilskudd. Fjellharpiks er i stand til å trenge inn i de dypere lagene i huden, normalisere syntesen av melanin og styrke fibrene av kollagen og elastan. For avklaring og myk peeling kan du lage en blanding av krem ​​(etter behov) og to mumiyo tabletter. Slurry påføres huden og går i en halv time. Gjenta daglig. Denne metoden vil også bidra til å kvitte seg med strekkmerker og dype rynker; Flytende mamma
 6. Hydrogenperoksid har en sterk lette effekt. Kanskje dette er den mest effektive farmasøytisk behandling for alder pigment flekker. Det er bedre å bruke det punktvis for ikke å overdimere epidermis og for å sikre jevn fordeling av løsningen. Gjelder alle problemområder, inkludert flekker etter akne og akne, arr og andre.

Gjennomgang av blek kosmetikk

Kosmetiske selskaper produserer hele produktlinjer dedikert til kampen mot overdreven pigmentering. Deres tiltak er basert på en kombinasjon av aktive urte ingredienser (ekstrakter og oljer) og syntetiske tilsetningsstoffer (syrer, merkeformler).

Det beste middelet for pigmentering på ansiktet: anmeldelser

Innholdet

Hver skjønnhet vil at hennes hud alltid skal være frisk og frisk. Forskjellige neoplasmer og pigmentflater kan betydelig ødelegge hudens utseende. Særlig forverret problemet med pigmentering i vår og sommer, når ultrafiolett stråling er spesielt intens.

Årsaker til pigmentering

Melanocytter, spesielle celler som produserer melanin, er ansvarlige for pigmentering og hudfarge. Hvis dette pigmentet er for høyt, vises pigmentplett, fregner, lentigo eller mol på huden.

Årsakene til utseendet til disse svulstene er:

 • arvelighet;
 • Dårlig hudpleie;
 • Eksterne faktorer;
 • Alder endres;
 • Kroniske sykdommer;
 • graviditet;
 • Vitamin mangel;
 • Feil valgte salongprosedyrer.

Denne egenskapen til huden, som en tendens til økt eller redusert produksjon av melanin, kan arves (for eksempel tendensen til utseendet av fregner). For å øke eller redusere produksjonen av melanin kan det føre til bruk av kosmetikk av lav kvalitet, utilstrekkelig hydrering av huden og utilstrekkelig ernæring.

Temperaturendringer kan provosere utseendet på pigmentflettene, overdreven eksponering for ultrafiolett stråling (som et resultat av denne faktoren kan antall fregner og mol i stor grad øke). Med alderen forverres effekten av negative faktorer på huden bare, slik at middelaldrende kvinner, spesielt de som har overgangsalder, anbefales å gi økt oppmerksomhet for å beskytte huden.

Når pigmentering oppstår, er det verdt å gjennomgå en medisinsk undersøkelse, siden det kan være tegn på alvorlige helseproblemer:

 • Kronisk leversykdom;
 • pancreas;
 • Mage-tarmkanalen.

Også, pigment flekker kan bli massivt dannet under graviditet. Dette skyldes en fullstendig hormonell forandring av kroppen.

Overdreven pigmentering kan oppstå på huden etter fototerapi eller peeling, som et resultat av et brudd på pigmentmetabolismen. For å minimere denne risikoen, er det nødvendig å søke kun på erfarne erfarne kosmetologer som riktig velger prosedyren, idet man tar hensyn til hudtype og mulige kontraindikasjoner, samt nøye følge alle anbefalingene.

Hvordan håndtere pigmentering

Huden reflekterer tilstanden til hele organismen. Derfor, hvis du ikke gjetter grunnen til utseendet av pigmentering, må du konsultere en lege og gjennomgå en full medisinsk undersøkelse for å finne ut nøyaktig hvorfor pigmenteringspunktene dukket opp. Dette vil gi en mulighet til å avgjøre i tide tilstedeværelsen av alvorlige problemer i kroppen og raskt påbegynne behandlingen. Å finne ut den eksakte årsaken til utseendet på flekker på huden, vil spare penger og tid når du arbeider med dette problemet.

I noen tilfeller, for å fjerne aldersplater, må du ta alvorlige medisiner (for eksempel ved behandling av problemer i mage-tarmkanalen eller i brystkreftene). I noen tilfeller, for å løse problemet vil hjelpe farmasøytiske salver og kremer.

Du trenger ikke å velge verktøyet selv ved prøving og feiling, ut fra din hudtype og økonomiske evner, lytte til anbefalinger fra venner og studere vurderinger på Internett. Henvis til en kompetent spesialist, det vil spare både tid og penger, og lagre nervesystemet.

Hvis huden (spesielt på ansiktet) er utsatt for hyperpigmentering, er det i tillegg til blekemidler nødvendig:

 • Beskytt huden mot påvirkning av sollys (intens ultrafiolett spiller en viktig rolle i utseendet av fregner og pigmentflater);
 • Sørg for at kroppen får den nødvendige mengden aminosyrer (hvis det er mangel på aminosyrer i kroppen, blir syntesen av melanin forstyrret, den begynner å bli produsert i overskudd, som er årsaken til pigmentflettene);
 • Ta melanin-enzymblokkere (disse inkluderer folsyre og askorbinsyrer).

Kosmetiske produkter

Ulike selskaper som spesialiserer seg på produksjon av kosmetikk, produserer kremer og masker som er utformet for å fjerne huden av hyperpigmentering. Anmeldelser av slike produkter indikerer at de renser huden godt, lyser det og fuktes.

Når du bruker kosmetikk laget for å bleke ansiktet ditt, bør du huske på disse nyansene:

 • De første resultatene fra bruken vil ikke vises umiddelbart (vi bør ikke forvente at om morgenen etter den første påføringen av krem ​​eller maske, vil det ikke være en eneste flekk på huden);
 • Så snart de første resultatene av bruk av blekeskjønnhet ser ut, bør ikke bruken av dem stoppes, jo mer bør du ikke erstatte kosmetikk som har vist seg å være effektiv på en annen måte (du bør regelmessig bruke en krem ​​eller en maske i minst 3 uker for å bekjempe pigmentering).
 • Hvis sammensetningen av det kosmetiske produktet inneholder slike naturlige ingredienser som grønn te, jojoba, sitron, aloe vera, persille, yarrow, da, i tillegg til hovedvirkningen, vil dette verktøyet ha på huden og en generell helbredende effekt;
 • Som en del av noen blekeskosmetikk er det giftige stoffer, så du bør lese sammensetningen nøye før den blir betalt på kassekontoret.

Det er mye bleking kremer og masker og vurderinger om deres effektivitet er svært forskjellige, fra negative til entusiastiske.

I en hvilken som helst hudpleiebutikk finner du:

 • Cream of age spots og fregner av Vichy kosmetiske linjen (den inneholder kombucha, syrer, polyfenoler og vitaminer);
 • Evinal Pigmentation Cream (persille, calendula, placenta ekstrakt);
 • Whitening mask Vitex (den består av frukt syrer og salicylsyre, sitron olje og lingonberry ekstrakt).

Farmasøytiske folkemidlene

For å bekjempe pigmentering i apoteket kan du kjøpe:

 • Hydrogenperoksid (3%);
 • ammoniakk;
 • Boric alkohol;
 • Hvit leire;
 • Ferskenfrøolje.

Effektiv hudbleking produkt er oppnådd fra hydrogenperoksid, ammoniakk og borealkohol. For produksjonen på 1 ts. peroksid må ta 1 ts ammoniakk og 2 ts skjeer av borsalkohol. Den resulterende sammensetningen skal være meget godt blandet og forsiktig påført på de områder av huden hvor det er pigmentering. Påfør denne blandingen skal være daglig.

Hydrogenperoksid for å lette huden på ansiktet eller kroppen kan brukes i ren form. For å gjøre dette, må en bomullspinne fuktes med peroksid og tørk forsiktig den tidligere rensede huden med den. Dette bør gjøres 2 ganger om dagen. For ikke å overdrive huden, er det nødvendig å bruke en fuktighetskrem etter hver slik prosedyre. Hydrogenperoksid kan godt hjelpe hvis du trenger å lette et stort område.

Hvit leire brukes i form av en maske, for fremstilling derav for 1 ts. leire må ta 0,5 ts natron og fortynnet med varmt vann (en liten mengde). Hold denne masken på ansiktet eller kroppen din i 20-30 minutter, hvorpå den skal vaskes grundig.

Det har en bleking effekt og ferskenkjerneolje. For å bekjempe pigmentering i ansiktet, bør den påføres huden hver kveld før du går i seng, etter å ha renset det godt.

Folk rettsmidler som hver vertinne har

I så fall kan pigmenteringen på huden ikke oppstå på grunn av alvorlige helseproblemer, det kan hjelpe:

 • sitron;
 • persille;
 • Rømme og ostemasse;
 • Grapefrukt og tørr gjær;
 • Soda.

Her er de mest effektive folkeoppskrifter:

 1. Hvis du vil bleke hud, kan du bruke både sitronsaft og avkok. Sitronsaft må du bare bruke frisk. For matlaging kjøttkraft brukt sitron peeling. Det er nok å skrelle 1 sitron, legg huden i en liten gryte med vann og koker på lav varme i 30 minutter. For å oppnå en effekt i pigmentbekjempelsen, må huden med pigmentpletter tørkes 3-4 ganger om dagen i lengre tid.
 2. Persille kan brukes til å bekjempe hudpigmentering i form av en maske. For forberedelse skal persille hakkes i en blender og blandes med krem. Skyll av etter 30 minutter. Det er nødvendig å bruke denne masken hver dag til det ønskede resultatet oppnås (når det påføres ansiktet, i tillegg til pigmentplettene, vil det være mulig å glatte ut rynker og forbedre hudens generelle tilstand). Tørking av huden med persille avkok kan også ha en god bleking effekt;
 3. Å bleke ansiktet, kan du prøve å smøre huden med melkkrem. For å gjøre dette, ta en liten mengde surkrem og cottage cheese. Disse ingrediensene må blandes grundig og påføres huden;
 4. I noen tilfeller kan en maske med grapefruktjuice og tørr gjær hjelpe med å bli kvitt alderspots i ansiktet. For å lage mat, må du 1 ss. l. tørr gjær klemme ut litt frisk grapefruktjuice og bland godt. Deretter i den resulterende blandingen trenger du å dyppe gazeen, som da må påføres problemområder på ansiktet. Du kan vaske av masken etter 20 minutter;
 5. Masker kan bli laget av natron, i tillegg kan du bruke den til å tørke. For å lage en maske, må du legge til ganske mye vann til en spiseskje med natron og bruke den dannede vasselen på ansiktet ditt. Skyll av etter 10 minutter. For tørking må du lage en løsning på 7 ts. brus og briller med vann. Det er nødvendig å tørke ansiktet med denne løsningen 2-3 ganger om dagen.
 6. Det beste verktøyet. Rå poteter skal være revet på et grovt rifler og brukes på problemområdet. Hold i 1 time, skyll med varmt vann. Du må gjenta denne prosedyren hver dag.

Krem av alder flekker på ansiktet i apoteket - de beste og effektive blekemidler

Hvis du vil kjøpe en krem ​​fra pigmentspots på ansiktet i en spesialisert butikk eller et apotek, anbefales det å bli kjent med vurderingen av de beste produktene. Listen over legemidler er basert på komponentene, deres sikkerhet og tidspunkt for eksponering for melaninakkumuleringer. Når du velger en krem, må du vurdere din alder og årsaken til flekker.

Hvorfor får vi pigmentering?

Når en kvinne på ansiktets hud med alder begynner å se flekker av lysegul til mørk brun, begynner hun å slite med ulempen. Fordelingen av punktene indikerer en ujevn fordeling av melanin. Hovedårsakene til denne feilen er:

 • Langvarig eksponering for ultrafiolette stråler (besøk i solarium, solbrenthet i solen uten verneutstyr).
 • Under hormonforstyrrelser (graviditet, amming, overgangsalder).
 • Ved kroniske sykdommer i leveren, nyrene, organene i mage-tarmkanalen.
 • På grunn av stress, nervøse sammenbrudd.
 • På grunn av misbruk av alkohol, røyking, avhengighet av fettstoffer.
 • Mangel på vitaminer.
 • Konsekvensen av kosmetiske prosedyrer (fjerning av pigmentering eller post-akne).
 • Feil bruk av hormonelle eller fototoksiske stoffer.

Mange flekker på ansiktet vises etter 40 år og angir aldersrelaterte endringer. For å returnere den perfekte huden trenger du ernæring og skikkelig pleie med spesielle kremer og salver. Regelmessig ekstern eksponering vil hjelpe om noen måneder for å fullstendig kvitte seg med flekker. Hvis årsaken til pigmentering er en kronisk sykdom, anbefales det å håndtere problemet, ikke bare utenfor, men også innenfor. Derfor, vær sikker på å kontakte en hudlege og bestå de anbefalte testene.

Hvordan fungerer kremer mot alder flekker?

Whitening ansiktscreme som hjelper til med å bli kvitt alder flekker, påvirker fargepigmentet, undertrykker det. For å velge et godt verktøy, vær oppmerksom på sammensetningen av krem ​​eller salve. Den skal inneholde følgende komponenter:

 • Glukonsyre - hvite mørke flekker, forsterker effekten av midlet.
 • Arbutin - anbefales for sensitiv hud utsatt for irritasjon.
 • Rucinol - hjelper til med å kvitte seg med flekker på ansiktet med langvarig bruk av verktøyet.
 • Kojinsyre - bidrar til å bli kvitt pigmentering, men kan føre til allergi.
 • Vitamin C - fremmer helbredelse av huden, som påvirkes av bleking av kjemiske forbindelser.
 • Tocopherol - for å forhindre fremveksten av nye flekker.
 • Tretinol - akselererer hudregenerering.
 • Betakaroten - brukes mot pigmentering på ansiktets hud.
 • Hydroquinon - korrigerer ansiktsfeilfeil raskt, men er en giftig komponent.

For å fjerne pigmentflettene i ansiktet, legges ekstrakter av planter, frukt og grønnsaker til krem, noe som bidrar til hudbleking. Som en del av profesjonell kosmetikk finner du et ekstrakt av gulrøtter, agurk, aloe, sitron, persille. For mykere effekt i sammensetningen av den tilsatte oljen.

Vurdering av de beste stoffene

Hvis du vil finne en god krem ​​som vil eliminere pigmenteringen i ansiktet, anbefaler vi at du tar hensyn til rangeringen av de beste stoffene. Ifølge dermatologer og kosmetologer er de mest effektive følgende midler:

Elure. Et av de dyreste og trygeste stoffene som permanent fjerner mørke flekker på ansiktet etter et tre ukers kurs. Det er laget av vannbasert, i sammensetningen er et ekstrakt av tre sopp. Kremet består av to flasker: et enzym og en aktivator. Dens handling er rettet mot ødeleggelse av melaninakkumulasjoner i de øvre lagene av dermis. Elure anbefales ikke bare av kosmetologer, men også av profesjonelle plastikkirurger. I tillegg til krem, foreslås en rengjøringsmiddel og daglig lotion for fjerning av pigmentering.

L'oreal Age Re-Perfect Pro-Calsium. Krem er den beste måten å eliminere alder flekker rundt lepper, øyne, kinn. Sammensetningen inneholder SPF-faktoren, som beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolette stråler. Denne aktive ingrediensen tillater ikke bare å misfarge melaninakkumulasjoner, men også for å forhindre utseendet av nye flekker. Kvinner over 50 trenger spesiell hudpleie: hydrering og ernæring. Etter vanlig bruk av stoffet, er det en økning i elastisitet og elastisitet i huden, fullstendig eliminering av brune flekker i ansiktet. Søknadskurs opptil 10 uker.

Melanativ. En god lysende krem ​​som er vannbasert. Han anbefales til personer med sensitiv hud, samt allergiske reaksjoner på kjemiske komponenter i andre produkter. Legemidlet eliminerer flekker og nærer huden, derfor anbefales for personer med tørr hud. Den aktive virkningen av komponentene og det synlige resultatet vises etter en måned med daglig bruk av Melaniativ. Hvis du etter kurset ikke har lagt merke til det synlige resultatet og eventuelle endringer, anbefales det å bytte krem.

Vishy Idealia PRO. Denne krem ​​for å eliminere pigment flekker. For ansiktet er det nyttig, ikke bare letteffekt, men også UV-beskyttelse. Også stoffet bidrar til regenerering av døde hudceller. Strukturen inneholder komponenter som har antiinflammatorisk og antibakteriell effekt. Etter en månedlig kurs, er det en reduksjon i flekker med 30%. Etter 2 måneders bruk blir hudtonen utjevnet, og problemet forstyrrer ikke lenger kvinnen. Den inneholder termisk vann, derfor er det egnet for eiere av sensitiv hud.

Evinal. Sammensetningen av krem-vegetabilsk ekstrakt persille, calendula, placenta. For rask fjerning av flekker og produksjon av nye celler, tilsatte produsentene vitamin C og vitamin E til produktet, og maisolje for toning av huden. Verktøyet har antiinflammatoriske og helbredende effekter, derfor er det foreskrevet etter laserfjerning av flekker. Under applikasjonen blir positiv dynamikk lagt merke til allerede på dag 3. Det anbefales å bruke det to ganger om dagen på den forberedte huden.

DermoAntistress. Det berømte merket Chicco, som gir produkter til gravide, små barn og deres mødre, har laget en krem ​​mot alder flekker. Den består av naturlige ingredienser: jojobaolje, vitamin A og vitamin E. Hvis flekkene dukket opp under graviditet eller amming, kan du eliminere dem med denne kremmen. Det er trygt og skader ikke barnet. Etter påføring blir huden oppdatert, renere, stram, myk.

Skinoren. Det beste bleknings ansikts cremer trenger ikke å være dyrt. Verktøyet bidrar til å eliminere ujevnheten i tonen og strukturen i huden. Sammensetningen er azelainsyre, som påvirker de øvre lagene i huden og går ikke inn i blodet. Utnevnt ikke bare mot flekker, men også under forverring av akne og for å eliminere post-akne. Dette stoffet er effektivt for kompleks behandling av problemhud. Behandlingsforløpet for hyperpigmentering varer opptil 3 måneder. Forebyggende behandling inneholder en måned daglig bruk. På toppen av et tynt lag med krem ​​anbefales det å bruke et beskyttelsesmiddel mot ultrafiolette stråler.

Lakshma MAXXI. Produktet inneholder oljer og ekstrakter fra urter: persille, kalendula, krem ​​brukes ikke bare til å behandle pigmentering i ansiktet, men også for å eliminere mørke flekker på kroppen. Et positivt resultat fra bruken er allerede synlig etter to uker. Legemidlet er trygt, selv tildelt for å eliminere fregner eller posttraumatiske flekker hos barn.

"Snow White" Biokon. Fra budsjett kosmetikk, eksperter anbefaler fra flecks å kjøpe linjen av Biocon selskapets midler. Kremet inneholder aktive ingredienser: kojic og fruktsyrer, vitamin C. Strukturen er lett, absorberes godt og går ikke fettete, så du kan bruke den som grunnlag for sminke. For å oppnå rask bleking og forhindre utseendet av ny pigmentering, produserer det ukrainske selskapet Snow White-serien, som inkluderer natt- og dagkrem, en skrubber, vaskegel og en forfriskende lotion. Pass på å undersøke kremsammensetningen, enkelte komponenter kan forårsake en allergisk reaksjon.

Ahromin. Strukturen inneholder komponenter som beskytter mot UV-stråler og blekemiddel. Kremet er hurtigvirkende, men har en rekke kontraindikasjoner og bivirkninger. Derfor anbefales det ikke å bruke under graviditet, laktasjon, i tilfelle eksacerbasjon av akne. For å unngå peeling, rødhet og utslett, kontakt en hudlege før du bruker stoffet. Eliminer akkumulasjoner av pigmentflettene av en hvilken som helst kompleksitet etter en måned med vanlig bruk.

Prodigy Age Spot Reducer. Denne kosmetikken mot pigmentflettene i ansiktet har etablert seg som et trygt terapeutisk verktøy. Kremet er basert på naturlige ingredienser: ekstrakt av cesalpenia og gentian blomster. Derfor, i tillegg til bleking, vil en kvinne kunne helbrede huden, jevne ut tonen og oppdatere ansiktet. Verktøyet sliter med ålderspigmentering av huden, derfor er beregnet for kvinner over 50 år.

Garnier Orquid Vital. Anti-aging middel rettet mot nivellering av hudfarge. Et ekstrakt av en orkidé legges til fløten, noe som gjør strukturen lettere og mer øm. Også den aktive ingrediensen akselererer metabolismen og regenerering av huden, nærer moden hud. Resultatet av søknaden kommer etter to uker.

Neoton Radiance. Sammensetningen omfatter følgende komponenter: glykolsyre og salisylsyre, propylenglykol, vegetabilske ekstrakter. Disse stoffene bidrar til den raskeste regenerering av huden, eksfoliering av døde hudceller, eliminering av melaninakkumuleringer i de øvre lagene av dermis. Det brukes til å eliminere alder flekker av noe kompleksitet på ansiktets og kroppens hud. Legemidlet beskytter mot ultrafiolette stråler, så det anbefales å bruke det om sommeren. Påfør krem ​​må være om morgenen, erstatter fuktighetsgivende og basen sminke.

Bielita Vitex. Mange av de beste hvittende ansikts kremer inneholder kjemiske forbindelser som aggressivt påvirker huden. Dette verktøyet påvirker punktpigmentet, men det er helt trygt. Daglig applikasjon bidrar til å oppnå lette flekker i en måned. Det anbefales å starte et behandlingsforløp om våren eller vinteren, når ultrafiolette stråler er mest sikre.

Guerlain Orchidee Imperiale White. Et middel for å eliminere alderspigmentering, presentert i en spesiell dispensers hetteglass. Påfør punktvis til mørke områder og områder som er utsatt for rynker. Resultatet er allerede synlig etter en måned: løfte grunne rynker og jevn hudfarge. Den eneste ulempen med dette verktøyet er den høye prisen. Derfor, kvinner som har opplevd effekten av krem ​​på seg selv og gir en positiv vurdering, er ikke så mye.

Alle disse stoffene finnes i apotek eller spesialiserte kosmetikkbutikker. Hvis du ikke kan bestemme hvilken krem ​​som er bedre, ta kontakt med en hudlege eller din kosmetolog.

Det er viktig! Sørg for å lese instruksjonene for bruk og sammensetning av verktøyet. Det er bedre å unngå kojinsyre og hydrokinon, som raskt eliminerer pigmentering, men forstyrrer det øvre laget av dermis.

De beste salver fra pigmentflettene, som avviger fra kremer med billig pris: liniment, salicylsyre, sink, svovel, achromyin. Noen billige legemidler hjelper ikke bare lette huden, men også eliminere manifestasjoner av akne. Daglig bruk av salven med et tynt lag på huden lar deg eliminere pigmentering på bare to uker. Ovennevnte betyr at når applikasjonen er dårlig absorbert, krever derfor mer tid.

Lær en ekstra hemmelig oppskrift på hvordan å blanke alder flekker hjemme:

10 beste rettsmidler for alder flekker på ansiktet

Kjennetegn i rangeringen

Et tegn på skjønnhet og helse for de fleste kvinner er den perfekte huden. Men ikke alle jentene er fornøyd med henne. En viktig ulempe som ser estetisk uattraktivt ut og forårsaker ubehag, er tilstedeværelsen av alder flekker. De representerer de mørkede områdene av brun hud og fremstår som følge av lave eller omvendte høye konsentrasjoner av melanin, for tidlig aldring, beriberi, hormonelle ubalanser og ulike sykdommer.

For å velge den beste effektive løsningen, må du være veiledet av følgende kriterier:

 1. Komposisjon. Jo mindre kjemiske komponenter, jo sikrere agent. Tilstedeværelsen i sammensetningen av C-vitamin vil bidra til å unngå irritasjon etter bruk av medisinen.
 2. Hudtype For oljeholdig er peeling og masker egnet for tørr krem ​​og salve. For sensitiv hud er serum et ideelt middel.
 3. Aldersbegrensninger. Velg en krem ​​som passer for din alder, bare da vil det hjelpe i kampen mot pigmentering og vil ikke skade.

Pigment flekker - en feil som kan korrigeres ved hjelp av profesjonelle kremer, peeling og salver, og folkemessige rettsmidler. Vi valgte det beste av dem, med tanke på følgende faktorer:

 • kundeanmeldelser;
 • laboratorie resultater;
 • optimal forhold mellom pris og produktkvalitet.

Den beste krem ​​fra alder flekker på ansiktet

En av de effektive metodene for å eliminere uønskede flekker er anerkjent krem, som raskt og smertefritt kan de mørkere områdene, selv ut tonen, gjøre huden frisk og strålende. Alt dette skyldes tilstedeværelsen i sammensetningen av et stort antall naturlige ingredienser, vitaminer og sporstoffer. For å maksimere effekten, er det nødvendig å bruke en krem ​​egnet for en bestemt hudtype, så du må ikke vente lenge på resultatet. Vi har valgt de beste ansiktscremer som raskt og effektivt kan hjelpe til med å kvitte seg med alder flekker.

4 Mama Comfort

Mama Comfort Pigment Stain Special Cream er luktfri, derfor er den ideell for kvinner under graviditet. Inkludert i de aktive ingrediensene: druefrøolje, fruktsyrer og ekstrakt av persille og sitron - forsiktig ta vare på huden, fjern forsiktig de eksisterende flekkene og forhindrer dannelsen av nye.

Ifølge kundene er kremet godt absorbert og passer for den mest følsomme huden, forårsaker ikke allergiske reaksjoner. Etter påføring er lindringen nivellert, en sunn strålende farge vises. Fordelene ved produktet inkluderer fravær av lukt, trygg sammensetning, optimal pris, økonomisk bruk. Ingen ulemper funnet.

3 Natura Siberica Whitening

Vitende, Natura Siberica whitening dagtid ansiktskrem vant over popularitet blant kjøpere. Lett lufttekstur betyr at du enkelt kan bruke den på huden. Kremet inneholder SabiWhite®-gurkemeie root ekstrakt, patentert av produsenten, med en kraftig lette effekt.

Naturlige komponenter som inneholder vitamin C, øker hudens beskyttende egenskaper, regulerer metabolisme, senker aldringsprosessen. 50 ml flasken er utstyrt med en dispenser som forhindrer at luft kommer inn i innsiden. Fordelene ved produktet fra Natura Siberica: inneholder ikke silikoner og parabener, naturlig sammensetning, praktisk bruk, de beste vurderingene. Mangler ikke funnet.

2 kora

Den russiske produsenten Kora er en krem ​​mot pigmentspots og fregner, som består av planteekstrakter av lakris, bergenia, verbena og hestesorrel. Vitamin C og oljekompleks forsterker letteffekten av produktet. Termisk vann nærer huden med makronæringsstoffer og øker beskyttelsesfunksjonene.

I tillegg til å eliminere alderspotene, utvikler krem ​​ut lindringen, forbedrer tonen i ansiktet og gjør den fløyelsaktig. Påfør salve helst om kvelden. På vår og sommer anbefales det å bruke solkrem med en SPF 15 i løpet av dagen. Fordelene er en lett tekstur, en utmerket fuktighetsgivende effekt og et optimalt pris / kvalitet forhold. Ingen ulemper funnet.

1 Alen Mak Ahromin

Alen Mak Ahromin - et populært budsjettmiddel for bulgarske pigmentpletter - egnet for alle hudtyper og alle aldre, hypoallergene. Sammen med lave kostnader har en høy bleking effekt. Takket være de naturlige ingrediensene i komposisjonen, fuktes og fôrer huden huden, myker den og gir et sunt utseende. Resultatet vil bli merkbart etter 2 uker med vanlig bruk.

Alen Mak Ahromin brukes til både terapeutisk og profylaktisk formål: det beskytter ansiktet godt mot ultrafiolett stråling. Ifølge kunder er et rør på 45 ml nok i ganske lang tid. Hovedfordeler: naturlig sammensetning, behagelig aroma, mild omsorg, optimal pris. Ulemper: fet konsistens fet, lang absorbert.

Den beste pigmentmasken på ansiktet

Masker for pigmentplater påvirker effektivt uønsket bruning, fjerner dem, samtidig som de gir næring og nærer huden. Ved å bruke medisin regelmessig, kan du forhindre dannelsen av ny pigmentering og gjenopprette glans og sunn tone, bli kvitt akne. Masker passer for alle hudtyper, selv overfølsom. Nedenfor er de beste av dem.

2 Floresan Hvit Hør

Whitening mask Floresan Hvit lin Russisk produksjon - et verktøy spesielt utviklet for moden hud. Den inneholder vitamin C, som danner næring til integumentet, et kompleks av fruktsyrer, som effektivt bekjemper hyperpigmentering. Flaxseed olje mykner, persille og agurk ekstrakter oppfrisk huden av ansiktet. Konsistensen av peeling masken er tykk, så ett rør varer i lang tid.

Ifølge kundene har verktøyet vist seg godt, ikke bare i kampen mot blemishes - det skiller ut huden, reduserer rynkets dybde og forhindrer deres utseende. Den største fordelen kan tilskrives den lave kostnaden av midler. Minus: varigheten av bruken for å oppnå ønsket effekt.

1 Japan Gals

Japanske kosmetikk har lenge blitt favoritter blant russiske kvinner. Japan Gals anti-pigment maske er ikke noe unntak. Det bidrar ikke bare raskt og effektivt til å bli kvitt hyperpigmentering, men forfrisker og glatter også ansiktets hud. Masken inneholder hyaluronsyre, som beholder fuktighet, kollagen og hveteekstrakt, noe som øker elastisiteten til dekselet.

For en mer varig effekt, tilbyr produsenten å gjennomføre et kurs på 30 peeling masker, som garanterer fullstendig eliminering av alder flekker. Fordeler: Vedvarende effekt etter påføring, ekstra forsiktighet, trygg sammensetning. Ulempene inkluderer langvarig behandling.

Det beste serumpigmentet flekker på ansiktet

Serum pigment flekker på ansiktet etterspurt i lang tid. Når det brukes riktig, oppstår effekten raskt nok. I motsetning til kremer inneholder de et stort antall aktive stoffer som er rettet mot å bekjempe et bestemt problem. Serum fra pigmentplater varierer i sammensetning og pris, så valget bør ta hensyn til alle faktorer, inkludert kundeanmeldelser.

2 La Roche Posay Pigmentclar Serum

Hyggelig aroma, luftkonsistens, effektiv bleking - alt dette er Pigmentclar Serum corrector serum fra fransk produksjon. Den består av fe-resorcinol og lipohydrosyre, takket være hvilken uke du kan få et synlig resultat.

Laboratoriestudier har bekreftet forbrukernes mening - serumet er 100% i stand til å takle fjerning av uønskede flekker, er et allergivennlig middel, ideelt for den mest sensitive huden. Fordeler: Vedvarende effekt, forårsaker ikke irritasjon, ufarlig under graviditet og amming, økonomisk forbruk, praktisk pakking med dispenser. Mangler ikke funnet.

1 Caudalie Vinoperfect

Serum Caudalie Vinoperfect Fransk produsent inneholder ikke parabener, effektivt bekjemper eksisterende pigmentflater og forhindrer fremveksten av nye. Lett behagelig tekstur gjør den usynlig i ansiktet. Sammensetningen inneholder et ekstrakt av vinrankjuice, som gjør det mulig å forsiktig fjerne flekker og ta vare på huden, fuktighetsgivende og nærende.

Serum stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, som gir anti-aldring og antioksidant effekter. Som et resultat, etter bruk, er tonen nivå, en jevn og strålende hudfarge vises. Fordeler: inneholder ikke parabener, behagelig lukt, praktisk emballasje, økonomisk forbruk. Den største ulempen: den høye prisen.

De beste folkemidlene for alder flekker på ansiktet

Moderne kvinner, ved hjelp av profesjonelle metoder for å fjerne pigmentpletter, ikke glemme like effektive folkemidlene som ble brukt til å behandle våre bestemødre. Mørkede hudområder førte til ubehag hele tiden. Mange oppskrifter for hjemmelagde masker, kremer, salver har en lang historie, som igjen viser sin effektivitet. Den største fordelen med folkemidlene er en helt naturlig sammensetning.

2 honning og persille maske

Honning - et lagerhus av vitaminer. På grunnlag av dette, lage en rekke stoffer som kan hjelpe med mange sykdommer. Persille er også ofte brukt i utarbeidelsen av folkemidlene, da det inneholder et stort antall nyttige stoffer. Og hvis du kombinerer dem sammen, får du et av de mest effektive stoffene for å bekjempe pigmentflettene. Persille jordet til en tilstand av vassel (du kan bruke noen del av planten: rot, stamme eller blader) og legg til en teskje honning.

Etter en slik peeling maske, er huden flatt, ansiktet ser godt preparert og sunt. I tillegg til alder flekker, hjelper det å bli kvitt akne og rynker. Fordelene er effektiv bleking, forsiktig omsorg, lave kostnader på produkter. Den eneste ulempen: Du kan oppleve allergiske reaksjoner mot honning.

1 agurk juice

En av de vanligste folkemidlene i kampen mot pigmentplettene har alltid vært ansett som agurkjuice. Den inneholder en syre som løser uønsket bruning. Effekten av juice på huden er veldig myk og mild. På basis av dette, lage lotioner, komprimerer og masker. Den enkleste måten er å legge agurkeskiver på flekker.

Du bør vite at en enkelt søknad ikke vil føre til synlige resultater, noen ganger kan en liten avklaring ikke være merkbar. Dette verktøyet krever langvarig bruk for å oppnå ønsket effekt. Hovedfordeler: En naturlig medisin som ikke forårsaker allergiske reaksjoner, forsiktig fjerning, produktet er alltid i kjøleskapet til enhver husmor. Ulempen er behandlingens varighet, i motsetning til faglige rettsmidler.

9 beste rettsmidler for alder flekker på ansiktet

Mørke flekker er resultatet av hormonell ubalanse, aldring i huden, mangel på vitaminer eller høye konsentrasjoner av melanin. Noen ganger forblir akne, akne og betennelse etter akne. For å eliminere kosmetisk feil, foretrekker mange å bruke de tilgjengelige produktene som er til salgs.

Hvordan velge rette for alder flekker

Kremer, serum og pigmentmaske masker må oppfylle følgende kriterier:

 1. naturlig og sikker sammensetning
 2. matchende hudtype;
 3. aldersbegrensninger;
 4. tilgjengelighet.

Pigmenteringsmidler virker annerledes. Noen blokkerer dannelsen av melanin, andre virker på en komplisert måte, og andre lyser også eksisterende pigment flekker. Å gjøre et valg til fordel for dette eller det betyr at det er ganske vanskelig. I tillegg kan ikke alle ha råd til et dyrt stoff.

Gjør ikke en feil med kjøpet vil hjelpe vurderingen av de beste midlene. Ved å kompilere det tok vi hensyn til de ovennevnte parametrene og undersøkte kundeanmeldelser som brukte forskjellige formuleringer for effektivt å eliminere hudfeil.

Vurdering av de beste rettsmidler for alder flekker

De beste kremer av alder flekker på ansiktet

Den vanligste metoden for å eliminere uønskede formasjoner er en krem. Det gir ut av tonen i huden, gir den et sunt og friskt utseende. For å få det etterlengtede resultatet, må du velge et verktøy i henhold til hudtype.

Diorsnow Creme eclat Hydratante Unifiante

Selskapet kjent over hele verden produserer kosmetikk som ikke har noen analoger. Vitenskapelige laboratorier "Dior" bruker de nyeste innovasjonene og motetrender. En unik opprettelse av merkevaren er skyskrem, hvis handling er rettet mot å eliminere akkumulert melanin. Dior forskere har funnet ut at konsentrering av ekstraksjonen fra Edelweiss forhindrer utseendet og reduserer antall mørke flekker i ansiktet. De brukte det til å oppnå en jevn farge. Creme eclat Hydratante Unifiante har en luftig tekstur og reduserer produksjonen av en spesiell hemmelighet ved talgkjertlene, og forhindrer dermed oljeaktig glans på huden.

Matting komplekse Smart ControlTM er en partikkel av sinkglukonat. Det korrigerer porene effektivt og eliminerer pigmentering selv i de dype hudlagene. Dag etter dag blir utseendet mer og mer perfekt. Kremet påføres ansiktet om morgenen og om kvelden. Den høye prisen er berettiget av effektiviteten og den unike sammensetningen.

verdighet

 • eliminering av fet skinn;
 • unik naturlig sammensetning
 • hydrering;
 • høy poengsum.

mangler

 • dyrt middel.

Krem til lysende pigmentflater Mon platin DSm

En spesiell krem ​​som lyser pigmentpottene inneholder syv planteekstrakter, retinol, tokoferol, askorbinsyre, så vel som havmineraler og et ekstrakt av sopp Aspergillus. Denne unike sammensetningen reduserer prosessen med å utvikle pigment, myker og fukter hudoverflaten. Det lyser mørke flekker, gjør ansiktstonen klar og gjør den jevn. I tillegg forbedrer krem ​​de beskyttende egenskapene til epidermis, forbedrer tonen.

Mon platin DSm anbefales for daglig bruk. Det er fordelt over det rensede fuktige området i huden, og legger særlig vekt på pigmentplettene. Når du bruker krem, bør du bruke for å beskytte huden mot UV-stråler. Bedømmelse av vurderinger fra kunder, gir sammensetningen ingen ubehag og viser effektiviteten etter en uke i bruk. Huden ser friskere ut. Det er derfor Mon platin DSm fortjener å være i rangeringen av de beste midlene.

verdighet

 • naturlig sammensetning
 • synlig effekt etter syv dager;
 • Beskytter huden mot ytre påvirkninger.

mangler

 • ikke oppdaget.

Kamille og sitron Whitening Face Cream MiKo

Hvitekrem fra firmaet "Miko" har en naturlig sammensetning. Den inkluderer neem voks, ekstrakter av flerårige tusenfryd og planter av indisk medisin, mikroalger, primroseolje, havtorn, lakris, gingo biloba. I tillegg inneholder verktøyet essensielle oljer av sitrus og kamilleblå. Sammensetningen er rettet mot å lette huden, beroligende og glatte på dekselet. Stoffene som er inkludert i produktet forynker epidermis, lindrer rødhet og irritasjon. Den er egnet for hud utsatt for betennelse forårsaket av allergen eller bakterier. Kjøpere oppmerksom på at kremet perfekt håndterer rosacea, pigmentering og fregner.

Produktet er pakket i en glassflaske med en dispenser, som gir praktisk bruk, jevn og delikat anvendelse. Takket være dette kan du få den nødvendige delen av kremet. Gul-oransje farge forblir ikke på huden, men absorberes øyeblikkelig. Det er ingen film eller fettete rester på ansiktet. Prisen på produktet fra "MiCo" er ganske akseptabelt i forhold til andre deltakere i vurderingen.

verdighet

 • unik naturlig sammensetning
 • rimelig pris;
 • kompleks innvirkning.

mangler

Den beste pigmentmasken på ansiktet

Regelmessig bruk av bleking masker vil slette pigment flekker på ansiktet. I tillegg tar de vare på huden, nærer og forynger epidermisene. Masker produsert i form av peeling og emulsjon. De beste av dem finner du nedenfor.

Dr. SEA Clarifying peelng ansiktsmaske

Israels kosmetikk er kjent for sine gunstige effekter på huden og hele kroppen. Maske pilling med perler og vitamin C fra Dr. Hav er ikke noe unntak. Det fjerner forsiktig døde celler, hindrer mangel på fuktighet. Havstenger og pulverisert perlerpudder forfrisker overflaten, lyser mørke områder, polsk rynker og uregelmessigheter. Kremet passer for alle hudtyper. Den har en tykk kremaktig tekstur med skrubbende mikropartikler.

Verktøyet påføres i en sirkel til massasjelinjer på ren hud i ansiktet, uten å påvirke området rundt øynene. Fem minutter senere vaskes masken av med varmt vann. På slutten av prosedyren anbefales det å bruke en krem ​​fra Dr.-serien. SEA med næringsformel. Påfør ikke peeling mer enn to ganger på syv dager. Til tross for produsentens krav om at produktet er rettet spesielt mot hudbleking, er masken mer egnet for fuktighetsgivende og nærende.

verdighet

 • egnet for enhver hud;
 • renser godt og fuktes
 • behagelig lukt;
 • tetter ikke porene.

mangler

 • oljeaktige spor etter bruk
 • skarpe partikler er ikke egnet for rosacea.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Whitening Seal

Stoffmasken er impregnert med en spesiell emulsjon som lyser, som effektivt bekjemper melaninakkumulering, fjerner rødhet og gjemmer spor av akne, fjerner puffiness og utmerker hudfargen. Dette skjer på grunn av ekstrakter av mallow og yarrow, det høye innholdet av vitamin B og C. Den beroligende effekten oppnås på grunn av sitronbalsam, og det sunn utseendet i ansiktet er et resultat av hyaluronsyre.

Produsenter produserer en maske i form av dyrepuslespill - et segl, en panda, en katt, en hund. Masken påføres på ansiktet etter vask og holdes i 10 til 20 minutter. Når flekkene forsvinner i ansiktet, kan det fjernes. Rester av gelen fordeles over huden. Prisen på en maske er ganske akseptabel, men hele kurset må falle ut.

verdighet

 • Maskens opprinnelige utseende;
 • omfattende omsorg;
 • nyttig sammensetning.

mangler

 • høy pris på hele kurset.

Det beste serumpigmentet flekker på ansiktet

I dag, i økende grad, kjøper kjøpere å kjøpe serum fra pigmentplater. De gir en rask effekt og er rettet mot å eliminere et bestemt problem. Midler varierer i sammensetning og pris. Før du bruker serumet, er det nødvendig å sikre at det ikke er noen allergisk reaksjon og å utføre en test på et lite hudområde.

GUERLAIN ROSY WHITENING ESSENCE

Denne deltakeren passer for alle hudtyper i alle aldre. Lightening serum eliminerer mørke formasjoner i 1,5-2 måneder. I løpet av denne tiden reduseres defekter med 30 prosent. Formelen av sammensetningen er beriket med komponenter som eliminerer giftstoffer og bekjemper rynker. Den flytende tekstur smelter bokstavelig talt på ansiktet, oppdaterer den og helbreder.

Serum brukes jevnt to ganger om dagen. Det er veldig praktisk å skrive verktøyet med en spesiell pipette. Kjøpere noterer seg det økonomiske forbruket av produktet og det høye resultatet. For GUERLAIN ROSY WHITENING ESSENCE må betale en betydelig mengde.

verdighet

 • letthet ved bruk;
 • lett tekstur;
 • rask absorpsjon;
 • gode resultater, bevist forskning.

mangler

 • høy pris.

Clarins White Plus Serum Tri-aktiv Eclareissant

Et innovativt verktøy basert på utvinning av Barbados kirsebær er rettet mot å gjenopprette feilfri hudfarge. Det sletter mørke flekker og gir huden en glød. Kjøpere merker at effekten er merkbar innen 3-5 dager etter søknad. Det er en sikker og hypoallergen sammensetning som ikke provoserer betennelse, forstørrer ikke porene. Den milde glidende tekstur absorberes øyeblikkelig i huden, og gir ingen spor.

Serum brukes om morgenen og om kvelden før du bruker fuktighetskrem. De gjør det, litt å trykke, med lette bevegelser. Sammensetningen påføres ansikt, nakke og dekolleté.

verdighet

 • rask absorpsjonshastighet;
 • behagelig lukt;
 • effektivitet;
 • forfriskende effekt.

mangler

 • høy pris;
 • Du kan ikke se hvor mye serum som er igjen i hetteglasset.

Farm Stay Drue Stamcelle Emulsjon

Den neste deltakeren i rangeringen har en unik sammensetning som inneholder umodne drueceller. Formelen av produktet fra Grape Stem Cell-serien gjør det mulig å forstyrre kjedereaksjoner av resterende bindinger av kjemiske forbindelser, redusere skadelige effekter av UV-stråler, normalisere vevregenerering og eliminere toksiner. Emulsjonen er rettet mot å stoppe aldringen av huden, noe som gir den ungdom og skjønnhet. Det forårsaker ikke allergier og kommer i en elegant elegant flaske.

Kjøpere noterer den optimale kombinasjonen av kvalitet og pris, en behagelig aroma, delikat tekstur av produktet, en praktisk dispenser som lar deg presse ut riktig mengde sammensetning. Mange jenter tror at emulsjonen er mer egnet for tørr hud, da skinnende spor kan forbli på fet hud.

verdighet

 • rask tørking;
 • synlig effekt på kort tid;
 • brukervennlighet;
 • behagelig lukt;
 • optimal forhold mellom pris og kvalitet.

mangler

 • fettete glans etter bruk.

Whitening Serum for ansiktet Natura Siberica

Nesten ingen topp kosmetikk rangering er komplett uten Natura Siberica produkter. Whitening serum av et kjent merkevarer bremser aldringsprosessen og gjør huden jevn. Formelen inneholder ekstraktet av svart kaviar, som er kjent for sine foryngende egenskaper. Hyaluronsyre har en løfteeffekt og øker elastisiteten til epidermis. Askorbinsyre gir hudtonen og har en sterk antioksidant effekt. Peptidkomplekset stimulerer produksjonen av sitt eget fibrillære protein i vevet. Aminosyrer gir ømhet, og Faroe Alger beriker lagene av huden med mineraler og vitaminer.

Serum påføres på den rensede overflaten av ansiktet med lette bevegelser. Kjøpere noterer kostnadseffektivt forbruk av midler, en hyggelig lukt og en høy effektivitetsindikator. Vær forsiktig med å bruke produktet for personer som er allergiske mot havtorn. Prisen på verktøyet er ganske rimelig.

Flere Artikler Om Typer Acne