For å bli kvitt akne, akne og akne, som bringer enormt ubehag i livet vårt, må du velge riktig hudpleieprodukt. Det bør ikke bare effektivt eliminere problemet, men også møte alle behovene til huden din. Men verken medisin eller kosmetologi har ennå kommet opp med et universelt stoff for å bekjempe akne, så alle bør velge det for seg selv.

Årsaker til akne og akne

For at aknebehandling skal kunne gi maksimal effekt, er det nødvendig å identifisere og eliminere årsaken til dannelsen av hudlidelser. Oftest fører denne typen utslett til:

 • feil utvalg av kosmetikk, bruk av kosmetikk med høyt fettinnhold;
 • dårlige vaner - alkohol og nikotin kan provosere alvorlige metabolske forstyrrelser;
 • allergiske reaksjoner;
 • feil eller ubalansert kosthold - overvekt i matbageriprodukter og søte, stekte og fete matvarer, samt hurtigmat;
 • sykdommer i mage-tarmkanalen, spesielt tarmene selv;
 • bruk av p-piller og kortikosteroider;
 • arvelighet;
 • skjoldbrusk lidelser, hormonelle ubalanser;
 • Hyppig kontakt av ansiktets hud med hender, telefon og andre overflater som det er mikrober på.
 • følelsesmessige sjokk, følelser, nervøse overbelastninger, stress.

Men fortsatt den sanne årsaken til utslett vil kun kunne etablere en erfaren spesialist. For å gjøre dette, er det best å kontakte en hematolog, en dermatolog, en smittsomme spesialist, en allergist, en endokrinolog, en gastroendokrinolog eller en terapeut. Også, hvis du har et lignende problem, kan en kosmetolog og en ernæringsfysioter hjelpe deg. Bare ved å nøyaktig bestemme årsaken til akne og eliminere den, vil det være mulig å trygge stole på at anti-dermale midler vil være effektive.

Anti kviser på ansiktet

Rettsmidler for akne inneholder i deres sammensetning antibakterielle og antiinflammatoriske komponenter som bidrar til rask avhending av ubehagelige mangler på huden. Du kan velge riktig kosmetikk for hudpleie i et apotek eller en kosmetisk butikk.

Vurdering av de mest effektive stoffene for å bekjempe akne, ledet av ulike salver. Mest sett er disse legemidler. Blant de mest effektive er:

 1. Syntomycin salve er en effektiv rensemiddel som vil lindre den inflammatoriske prosessen på kort tid. Den har størst effekt mot små flekker, utslett, akne og magesår. Inneholder et antibiotikum som ødelegger mikrober som forårsaker akne på huden. Dette er et ganske billig stoff, hvor behandlingsperioden ikke bør overstige fem dager.
 2. Ichthyol salve er et veldig sterkt middel for akne, som inneholder i sin sammensetning Ichthyol. Bruken av en slik salve gir en omfattende behandling mot akne, siden det ikke bare raskt fjerner noen inflammatorisk prosess, men minimerer også de smertefulle opplevelsene som kan oppstå under utseendet av intern akne. Dette er et punktpreparat som må påføres forsiktig på overflaten av hudformasjonen. Bruk ikke mer enn en gang om dagen til problemet forsvinner.
 3. Svovelsalve - sammensetningen inneholder utfelt svovel, som har antimikrobielle og tørkeeffekt. Ved hjelp av dette stoffet blir du raskt kvitt utslett på ansiktet, fordi dette verktøyet reduserer intensiteten av produksjonen av subkutant fett. Også, verktøyet er veldig effektivt i bekjempelse av subkutan akne. Sulfider, som i store mengder er en del av denne salven, fremmer helbredelse av sår, noe som også bidrar til å utjevne huden. Verktøyet brukes 2-3 ganger i uken.
 4. Erytromycin salve brukes mest effektivt i kombinasjon med andre medisinske preparater. Den aktive ingrediensen erytromycin (ED) er et godt våpen for å bekjempe purulent akne. Påfør denne salven kan være kontinuerlig i en måned, men ikke mer.
 5. "Levomikol" - en medisin laget spesielt for behandling av sår og utslett, akselererer helbredelsesprosessen av huden. Passer best for ungdom som under pubertet danner hudlesjoner på pannen og andre deler av kroppen. Blant de aktive komponentene i salven er kloramfenikol og metyluracil. Disse komponentene har en kraftig antimikrobiell og antiinflammatorisk effekt. Verktøyet brukes fra 2 til 4 ganger i uken.
 6. Salisylsalve er et stoff som inneholder salisylsyre. Konsentrasjonen av det aktive stoffet kan nå fra 2% til 60%. Den har en utbredt anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt. Verktøyet renser godt spor av purulent akne. Det bidrar også til å lette huden etter akne. Legemidlet kan brukes kontinuerlig i maksimalt 3 uker på rad.
 7. "Zenerit" er en for tiden svært populær salve som inneholder erytromycin, et antibiotikum som kan ødelegge streptokokker og propionibakterier, samt sink, noe som reduserer intensiteten av sekresjon av talgkjertlene og tørker huden. Medikamentet bidrar til å rengjøre overflaten av huden, rydder dermis av hvit akne og svarte flekker, selv om utslippsområdet er ganske omfattende. Denne salven skal brukes nøye for personer som lider av sensitiv og tørr hud. Behandlingsforløpet varer fra 10 til 12 uker.

All anti-acne salve skal påføres fra 1 til 2 ganger per dag på forrenset hud. Du bør ikke bruke dem for ofte uten spesielle behov, siden de fleste farmasøytiske preparater inneholder aktive komponenter i sammensetningen. Med for ofte bruk er følgende bivirkninger mulige: ødem, rødhet, allergiske reaksjoner, selv om det er verdt å merke seg at de forekommer ganske sjelden. Salver for utslett er klassifisert som billig over-the-counter narkotika.

Akne geler absorberes mye raskere enn salver, fordi de har en lettere tekstur. Det er kosmetikk, samt narkotika som selges i apotek. Vurder de mest effektive gelene som bidrar til å bekjempe akne.

 • Skinoren Gel - den aktive ingrediensen i legemidlet er azelainsyre, som gir tørking og bakteriedrepende virkning. Dette verktøyet normaliserer funksjonen av talgkjertlene, og hjelper også med å bli kvitt akne i ansiktet. Legemidlet vil effektivt takle selv med et svært avansert utbruddshastighet, men det kan ikke brukes i mer enn to uker, fordi azelinsyre desikkerer huden veldig mye.
 • "Oxygel" - et verktøy som er perfekt for behandling av akne og kviser av middels og mild grad. Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er benzoylperoksid. Verktøyet bør brukes nøye av personer med sensitiv hud, da gelen lett kan provosere irritasjon og brenning, og rammer overflaten av dermis. Behandlingsforløpet bør ikke overstige to uker.
 • Metrogil er en gel som har antibakterielle og antiinflammatoriske effekter. Det er best å bruke mot utslett og rød akne moderat alvorlighetsgrad. Det aktive stoffet er metronidazol. Også denne gelen brukes effektivt i kombinasjon med andre legemidler for behandling av huddefekter og forebygging av forekomsten deres. Verktøyet brukes i gjennomsnitt fra 3 til 6 uker.
 • "Dalatsin" - apotek gel, som aktivt bekjemper akne på grunn av det faktum at det inneholder et veldig sterkt antibiotika - clindamycin. Et universelt stoff vil takle akne, akne, rødhet og andre estetiske feil. Effekten av behandlingen vil bli merkbar i 2-4 uker. Kursets varighet er vanligvis foreskrevet av en spesialist, men instruksjonen forbyder bruk av Dalacin i mer enn 5 uker, fordi kroppen til slutt blir vant til antibiotikas virkemåte.
 • Effezel er et svært effektivt stoff som vil bidra til å kurere akne og akne, selv den mest avanserte scenen. Legemidlet inneholder differener og basiron - disse stoffene fjerner ikke bare utslett og akne, men hjelper også til å nivåere og helbrede huden. Gelen har en anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt, renser overflaten av dermis perfekt.

Alle geler bør påføres på tidligere renset hud fra 1 til 3 ganger per dag (for mer detaljerte instruksjoner, se inne i pakken).

kremer

I kampen mot akne er moderne kremer også veldig populære. Listen over de mest effektive måtene:

 • "Boro Plus" - består hovedsakelig av urte ingredienser: aloe, gurkemeie, sandeltre og andre komponenter. Den har en god antiseptisk og antibakteriell effekt. Det anbefales å bruke mot utslett og sår av moderat alvorlighetsgrad. Bra for både voksne og tenåringer. Kremet påføres tre ganger om dagen til den estetiske feilen elimineres.
 • "Ren hud" (Garnier) er et kosmetisk produkt laget for daglig bruk. Brukes til å bekjempe røde flekker og svarte prikker. Perfekt for personer med fet hud, fordi den har en sterk tørking effekt. Derfor bør eiere av tørr hud nærme seg valget av denne kremet med spesiell årvåkenhet, fordi etter noen dager med bruk kan prosessen med peeling begynne.
 • Baziron er den beste aknebehandlingen for personer med tørr hud. Krem regulerer ikke bare utskillelsesprosessen til talgkjertlene, men fukter også epidermis. I tillegg har "Baziron" antibakteriell effekt, så kremet vil være spesielt effektivt mot utslett og akne. Bruksperioden bør ikke overstige 3 måneder.
 • "Differin" er en god krem, ikke bare for ansiktet, men også for kroppen. Inneholder sammensetningen av adapalen - et stoff som aktivt bekjemper komedoner og akne. Kan brukes ikke bare til behandling, men også som et forebyggende tiltak mot akne og poreforurensning.

Det moderne markedet er fortsatt mange akne kremer, som er ment for daglig pleie av epidermis. Slike kosmetikk kan påføres fra 1,5 til 2 måneder, hvorpå du bør ta en kort pause og begynne å bruke en krem ​​av et annet merke. Slike handlinger vil forhindre at huden din blir avhengig av det aktive stoffets aktive substans.

Anti Acne Piller

Akne på huden er også hjulpet av oral piller. Blant de vanligste stoffene er Filtrum STI, Lactofiltrum, Jack og andre som dem. Disse er de mest medisiner som i tillegg til alt annet renser kroppen av giftstoffer og giftstoffer, og har også en lang liste over bivirkninger og kontraindikasjoner, slik at bare en spesialist i spesielt avanserte tilfeller kan foreskrive et slikt stoff. Men selv da er det viktig å observere den angitte doseringen, siden antibiotika dreper ikke bare skadelig, men også nyttig mikroflora.

I tillegg til et slikt legemiddel foreskriver en spesialist vanligvis med ham et komplett sett av tabletter som støtter og gjenoppretter den fordelaktige tarmmikrofloraen. Dette bidrar til å redusere de negative effektene av antibiotika på kroppen. Å ta slike stoffer uten å konsultere en spesialist er strengt forbudt!

Som du kan se, er det mange måter å håndtere hudutslett. Selv om det ikke er vanskelig for en tenåring å velge et passende middel for sin kropp, ikke glem å kontakte en spesialist hvis det oppstår komplikasjoner.

Akne piller

Akne er en sykdom som manifesteres ved dannelse av defekter og inflammatoriske elementer på huden. Som regel starter de fleste behandling med bruk av eksterne produkter: salver, kremer, kremer, masker, etc. Denne metoden er effektiv hvis bruk av kosmetikk av lav kvalitet, tilstoppede porer og feil pleie var årsakene til akne. I noen tilfeller må problemet løses fra innsiden. I dag vil vi se på hvilke piller for akne, og i hvilke tilfeller bør de tas.

Narkotikabehandling av akne

Metoden for behandling av akne lesjoner avhenger av årsakene til deres dannelse. Legemidler er foreskrevet hvis akne dukket opp på grunn av:

 • hormonforstyrrelser (ungdomsår, noen "kvinnelige" sykdommer);
 • brudd på fordøyelseskanalen;
 • forstyrrelser av talgkjertlene;
 • mangel på vitaminer.

Riktig behandling og medisinbehandling kan kun foreskrives av en spesialist - en hudlege. Vi anbefaler på det sterkeste deg ikke å selvmiljøere, siden bare alvorlige medisiner kan hjelpe mot akne. De fleste av dem har kontraindikasjoner og bivirkninger.

Ikke utsett besøket til legen for ubestemt tid. Behandlingen bør startes så tidlig som mulig for ikke å utløse problemet. Deretter vil vi bidra til å forstå mangfoldet av rusmidler og fortelle deg om de mest effektive rettsmidler for problemhud.

Hva er pillene for akne på ansiktet

Tabletter for akne i ansiktet, avhengig av handlingen som er gitt, er delt inn i flere kategorier. Disse inkluderer:

 1. Antibiotika. Brukes i behandlingen av purulent akne og inflammatoriske prosesser. Tildel bare i ekstreme tilfeller, da disse stoffene reduserer immuniteten, påvirker funksjonene til indre organer, ødelegger tarmmikrofloraen.
 2. Retinoider. Brukes som et nødhjelp for alvorlige former for utslett. Meget effektiv, men de gir farlige bivirkninger (nervesykdommer, patologi i fordøyelseskanalens organer, optisk nerve, etc.). Terapi bør være under tilsyn av en lege.
 3. Hormonale piller. Utnevnes dersom det er økt nivå av testosteron. Disse rettsmidler eliminere årsaken til akne og stabilisere hormoner. Orale prevensjonsmidler overholder denne oppgaven. Det spesifikke legemidlet er foreskrevet bare etter å ha bestått alle nødvendige tester.
 4. Forberedelser for rensing av kroppen. Disse verktøyene hjelper hvis utslett oppstod på grunn av forstyrrelser i fordøyelsessystemet. Rengjør tarmene av giftstoffer og andre skadelige stoffer, forbedrer tilstanden på huden og fjerner akne.
 5. Kosttilskudd og vitaminer. Brukes hvis utslett oppstod på grunn av lav immunitet og mangel på vitaminer.

Deretter vurderer vi de mest effektive tabletter fra hver kategori av stoffer.

antibiotika

 1. Erytromycin. Det har en tørking og antimikrobiell effekt. Ta 2 ganger om dagen, morgen og kveld. Behandlingsforløpet avhenger av alvorlighetsgraden av akne. Kategorisk er det umulig å avbryte kurset, siden bakterier kan bli vant til stoffet og stoffet ikke vil ha forventet effekt. Pris: 50-70 rubler.
 2. Metronidazole. Det har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter. Medikamentet fjerner ikke bare akne, men bidrar også til helbredelsen av overfladiske sår og arr som har blitt igjen etter dem. Det normaliserer også det endokrine systemet og bekjemper ungdoms akne. Ta to ganger om dagen. Behandlingsforløpet bestemmes individuelt. Pris: 70 gni.
 3. Kloramfenikol. Tilordne seg når andre antibiotika er maktløse. Den har en utprøvd bakteriedrepende og antiinflammatorisk effekt. Ta 2-3 ganger om dagen. Kurset er bestemt individuelt. Pris: 30 rubler.
 4. Tetracyklin. Effektiv mot alle varianter av akne, da den har de sterkeste antimikrobielle egenskapene. Løser eksem og kokker. Ta to ganger om dagen, på tom mage. Pris: 20-30 rubler.
 5. Doksycyklin. Antibiotisk tetracyklingruppe. Daglig dose: 1-2 tabletter. Pris: 20 gni.

Nesten alle antibiotika fremkaller utviklingen av dysbakterier. Slike legemidler er foreskrevet i korte kurs. Samtidig foreskrives legemidler som reduserer effekten av antibiotika på fordøyelseskanalen.

retinoider

 1. Roaccutane. Legemidlet eliminerer hovedårsaken til akne, regulerer sebaceous kjertler og reduserer talgproduksjonen. Dosering og behandling bestemmes individuelt. Pris: 2200 gn.
 2. Retinola Palmitat. Mer rimelig analog av Roaccutane. Lettere tolerert, men noe dårligere i effektivitet. Pris: 100 gni.
 3. Isotretinoin. Tilordne med cystiske former for akne. Gir antibakteriell og antiinflammatorisk effekt, har en kumulativ effekt. Pris: 2500 gn.
 4. Adapalene. Reduserer betennelse, hemmer fremkomsten av microcomedo og normaliserer keratiniseringsprosessen. Pris: 280 gni.

Igjen bemerker vi at retinoider ikke kan tas ukontrollert, siden sammensetningen av enkelte stoffer er supplert med et antibiotika. Kun under medisinsk tilsyn. Risikoen for bivirkninger kan bare reduseres ved å velge riktig dosering og bestemme nødvendig behandlingsvarighet.

Hormonale legemidler

 1. Diane-35. På kort tid fjerner akne og stabiliserer hormonet. Pris: 1000 gni.
 2. Jess. Det oftest foreskrevne prevensjonsmedikamentet, da sammensetningen inneholder den minste mengden hormoner. Ta 1 tablett kontinuerlig hver dag. Pris: 1000 gni.
 3. Regulon. Forbedrer ikke bare huden, men også håret. Det er ikke vanedannende og har en mild effekt. Pris: 450 gn.
 4. Yarina. Fjerner fint akne og utslett. Normaliserer det endokrine systemet og har en god effekt på følelsesmessig tilstand. Ta en tre ukers kurs. Pris: 1000 gni.
 5. Jeanine. Reduser alvorlighetsgraden av akne. Pris: 950 gni.

Behandling for akne fra innsiden med hormonelle piller er langvarig. Effekten er vanligvis ikke lang i kommer. Men etter kansellering av utslett kan det oppstå igjen. Det er nødvendig å akseptere strengt i henhold til legenes resept.

Betyr å rense kroppen

 1. Lactofiltrering. Det renser hele kroppen av toksiner og slagger, og fyller også tarmmikrofloraen med gunstige bakterier. Fordøyelsessystemet begynner å fungere ordentlig, på grunn av hvilket antall akne reduseres. Ta 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 2-3 uker. Pris: 280 gni.
 2. Linex Forte. Det virker mot patogen flora og forbedrer virkningen av gunstige mikroorganismer. Ta 2 kapsler 3 ganger om dagen. Kurset er 2-3 uker. Pris: 500 gni.
 3. Bifiform. Gjenoppretter raskt gunstig tarmflora. Ta 3 kapsler per dag. Drikk stoffet anbefales i løpet av 3-4 uker. Pris: 450 gn.
 4. Polisorb. Fjerner raskt toksiner, patogene bakterier fra kroppen. Forhindrer nye ål. Pris: 300 gni.
 5. Aktivert karbon. For å bli kvitt akne trenger piller å drikke hver morgen før måltider. Ta 1 tablett for hver 10 kg vekt. Pris: 12 rubler.

Kosttilskudd og vitaminer

 1. Brewer's gjær. Den inneholder sink, jern, aminosyrer og andre sporstoffer som forbedrer hudtilstanden. forbedre metabolske prosesser, normalisere arbeidet med talgkjertlene og bekjempe patogene mikroorganismer. Pris: 150 rubler.
 2. Tsinkteral. Gjenoppretter reproduksjonssystemet og normaliserer produksjonen av talg, som bidrar til å takle aknebrønn. Pris: 300 gni.
 3. Loma Lux Anemol. Homeopatisk medisin. Behandler effektivt med akne og rosacea. Designet for problemhud. Pris: 1500 gni.

Før du begynner å ta dette eller det aktuelle stoffet, les nøye instruksjonene for bruk. Doseringen og behandlingsforløpet må i noen tilfeller bestemmes individuelt. Følg legenes instruksjoner.

Ikke tenk at å ta medisiner vil være nok til å gjøre huden jevn og ren igjen. I tillegg må du regelmessig ta vare på huden din, samt justere diett og livsstil. Lær er som en litmus test - det reflekterer alle problemene og våre dårlige vaner. Det er også absolutt umulig å selvmedisere. De fleste medikamenter har en sterk effekt på kroppen. Med en analfabetisk tilnærming til terapi, kan du ikke bare øke antall akne i ansiktet ditt, men også alvorlig skade helsen din.

Hva er de mest effektive acne behandlinger?

Akne er en uæstetisk hudfeil som kan opptre i alle aldre.

Fra utslett, forårsaker psykisk og fysisk ubehag, er det ganske vanskelig å kvitte seg med, men mulig.

Det viktigste er å vite hvilke acnepreparater som kan brukes, og å kunne velge riktig middel.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Typer av ål

 • Lukkede komedoner. Hvite humper på huden, som er resultatet av akkumulering i porene av overskytende talg.
 • Svarte prikker. Sebum akkumuleres i porene, oksyderes, blandes med keratiniserte celler, støv. Som et resultat blir fettete plugger svart.
 • Inflamert (purulent) akne. Betennelse i det øvre lag av huden, ledsaget av dannelse og opphopning av pus. Underarter av akne: noder, pustler, papiller.
 • Subkutan (intern) akne. Betennelse i det dype lag av huden, uten å forlate innholdet i kvise ut.
 • Acne. Sykdommen utvikler seg som følge av aktiviteten til det subkutane tippet, manifestert av utslett, rødhet av huden.
 • Follikulær hyperkeratose. Tykkelse av stratum corneum av huden fører til blokkering av porene, utseendet av akne, kalt krage føtter. Utslett påvirker ofte huden på hender og føtter.

Hvordan bli kvitt akne

Akne kan oppstå som følge av uønskede ytre påvirkninger eller sykdommer i indre organer.

 • Og for at behandlingen skal være effektiv, er det viktig å finne årsaken til utslett og eliminere utfellingsfaktorene.
 • I tillegg til hovedbehandlingen vil korreksjonen av dietten, kompetent og vanlig hudpleie bidra til å forbedre hudtilstanden.

Hvis du bytter diett

Hudtilstanden til hver person er nært knyttet til ernæringsmessige egenskaper.

Giftstoffer og metabolske produkter kommer fra utsiden utskilles av nyrer, lever, tarm og hud.

Misbruk av stekt og fett, krydret og salt mat, produkter som inneholder fargestoffer og konserveringsmidler, er skadelig for tarmene og leveren, som ikke klare de økte belastningene. Toksiner i økte mengder begynner å bli utskilt gjennom huden, som reagerer med betennelse og utseende av kviser.

For å unngå dette er det viktig å rengjøre kroppen av giftstoffer og slagg, og deretter justere næringsdietet.

Hvordan rense tarmene, vil legen fortelle. Vanligvis anbefaler eksperter sorbenter Enterosgel, Polypefan, Laktofiltrum, Filtrum STI.

Foto: produkter som provoserer utviklingen av akne

Med hensyn til ernæring anbefales det å utelukke eller begrense bruken av:

 • fett kjøtt og fisk, meieriprodukter;
 • røkt kjøtt;
 • akutt;
 • matvarer med høy karbohydrater (pasta, muffins, søtsaker, spesielt med syltetøy og kremer);
 • koffeinholdige drikker og matvarer (svart te, kaffe, sjokolade);
 • søte kulsyreholdige drikker.

Bilder: produkter som må inkluderes i menyen

I det daglige dietten må være tilstede:

 • magert kjøtt (kylling, kalvekjøtt);
 • fettfattig fisk;
 • grønnsaker og grønnsaker, frukt, bær;
 • fettfattige meieriprodukter;
 • tørt brød (brød, kjeks);
 • honning (i moderasjon);
 • fersk juice, fruktdrikker;
 • grønn te.

Riktig hudpleie

Riktig hudpleie er ikke mindre viktig, spesielt for kvinner, siden ansiktet er konstant utsatt for negative miljøpåvirkninger (støv, allergener, mikrober).

Foto: Med riktig hudpleie er risikoen for akne minimal

For å holde huden ren og glatt og akne så sjelden som mulig, er det viktig å følge noen enkle regler.

 1. Ikke klem på akne.
 2. Ikke skrell med forverring av betennelse.
 3. Vask to ganger om dagen.
 4. Overgi kosmetikk som bidrar til tilstoppede porer.
 5. Bruk rengjøringsservietter hele dagen.
 6. Ikke misbruk soling og solarium.
 7. Før du bruker et stoff for akne, må du rengjøre huden med vanlige midler.

Video: "Det beste middelet for akne"

Akne Behandlinger

For å gjøre akne behandling effektiv, trenger du:

 • redusere talgproduksjonen;
 • rene og smale porer;
 • redusere betennelse
 • ødelegge bakteriene.

Narkotika for akne i ansiktet er forskjellig i sammensetning, virkningsmekanisme og metode for bruk, men de håndterer alle oppgavene effektivt.

Det viktigste - å velge riktig verktøy.
Det er riktig - det betyr å ta hensyn til type hud, årsakene og alvorlighetsgraden av betennelse.

For mild akne, er aktuelle preparater foreskrevet:

 • retinoider;
 • antibakterielle midler;
 • azelainsyrepreparater;
 • andre medisiner (tørking, helbredelse, antiseptisk).

Betennelse av moderat alvorlighetsgrad krever utnevnelse av:

 • antibiotika inni;
 • retinoider eksternt.

Hvorfor gikk riper på skrotet fra å skrape akne? Finn ut her.

retinoider

Retinoider - syntetiske analoger av vitamin A.

Preparatene undertrykker sebaceous kjertler, reduserer fettinnholdet i huden.

De er svært effektive i behandlingen av noen form for akne, men kan forårsake ganske alvorlige bivirkninger.

Narkotika bør tas strengt etter avtale og under tilsyn av en lege.

Foto: Retinoider er effektive for noen form for akne.

 1. Isotretinoin. Undertrykker aktiviteten til talgkjertlene, reduserer betennelse. Den påføres eksternt eller innvendig, i lang tid (fra 16 til 24 uker). Representanter - løsningen for ekstern bruk Retasol, Retinoic salve, kapsler for oral administrering Roakkutan, Aknekutan, Erase.
 2. Adapalene. Den har antiinflammatoriske, komedolytiske og sebiostatiske effekter, øker ikke lysfølsomheten. Den brukes en gang om dagen, den brukes i lang tid (opptil 3 måneder). Tørker håret sterkt, bare egnet for fetttype. Formutgivelse - gel og krem. Analoger - Differin, Klenzit, Adaklin.

Retinoide legemidler har en toksisk effekt på fosteret, så under behandling med legemidler i denne gruppen og i et år etter slutten av terapeutisk kurs, kan ikke graviditet planlegges.

Azelainsyre

Midler basert på azelainsyre har keratolytisk (hjelp til å fjerne døde celler, redusere keratinisering) og antimikrobiell effekt, godt smale porer, jevn hudfarge.

Anbefales for behandling av akne forårsaket av aktiviteten av propioniske bakterier.

representanter:

antibakteriell

Foto: farmasøytiske preparater for å eliminere lesjoner

 1. Basert på benzoylperoksid. Effektive forberedelser for akne har en antimikrobiell, comedonoliticheskoe, antiinflammatorisk effekt, hemmer produksjonen av talg, fremmer cellemetning med oksygen, fukter huden. Behandlingsforløpet er 3 måneder. Representant - Baziron AU.
 2. Basert på clindamycin. De har en bakteriostatisk effekt, de brukes i lang tid (opptil seks måneder). Ulempen er utviklingen av bakteriell motstand mot det aktive stoffet og mangelen på resultater etter det neste behandlingsforløpet. Tilgjengelig i form av geler og løsninger. Representanter - Zerkalin, Dalatsin, Klindovit.
 3. Med erytromycin. Representant - Zeneritt, som i tillegg til antibiotika inneholder sink. Den har en bakteriostatisk, regenererende og astringerende effekt. Kan være vanedannende, og etterfølgende bruk vil være ineffektiv.

hormonelle

Hormonale legemidler er foreskrevet for kvinner i tilfeller der forekomsten av akne er forbundet med en økning i kroppsnivået av mannlige kjønnshormoner (testosteron).

Foto: Bare en lege bør ordinere hormonelle stoffer.

For å velge antiandrogen medisiner bør bare en lege på grunnlag av undersøkelsen og resultatene av testene.

Ofte foreskriver legene narkotika Yarin, Jess, Diana, Janine, Midiana.

Andre legemidler

Medisiner for akne varierer ikke bare i sammensetningen og virkemekanismen, men også i form av bruk.

For pekeffekter

Hvis det oppstår individuell akne i ansiktet, kan du bruke pekteeffekter som ikke påvirker det omkringliggende sunne vevet.

 1. Forberedelser med sink. De har en astringent, tørking, antiseptisk effekt. Påfør på akne prikket 2-4 ganger om dagen. Representanter - sink salve, salicyl-sinkpasta, Zindol.
 2. Badyaga. Pulver fra ytre skjelett med ferskvannssvamp-perler er produsert i sin rene form for fremstilling av doseringsformen, eller er en del av kremer og geler for akne. Påfør inflammerte lesjoner for den tiden som er angitt i instruksjonene, og vask deretter av. Det brukes ikke i nærvær av skadet hud, kan forårsake allergi.
 3. Salisylsyre. Den brukes i form av en løsning eller salve. Det har en tørking, keratolytisk og antiseptisk effekt. Den brukes på problemområder tre ganger om dagen.
 4. Kuriozin. Et verktøy basert på sinkoksid og hyaluronsyre har en tørking, antiseptisk og helbredende effekt, forhindrer utseende av arr. Påfør prikkede 2-4 ganger om dagen. Analog - Regetsin.

For vasking

Rensemidler er nødvendige for å ta vare på fet hud og forebygging av akne.

Foto: vanlig bruk av rensemiddel bidrar til å bli kvitt akne

De bør brukes ikke bare etter at du har fjernet sminke, men også om morgenen før du bruker den.

Sammensetningen av rensende lotioner, skum og geler til daglig bruk inkluderer ofte planteekstrakter av aloe, nese, kamille, Johannesjurt, kalendula.

Profylaktisk anti-akne kan brukes i lang tid.

Når det gjelder antibakteriell såpe for vask, er den ikke egnet for daglig bruk.

I tillegg til patogene bakterier ødelegger såpe den gunstige mikroflora av huden, og reduserer dermed beskyttelsesfunksjonene.

Med tørkeeffekt

Fet hud er en av de predisponerende faktorene som øker sannsynligheten for akne i ansiktet.

Midler som har tørkeeffekt bidrar til å redusere aktiviteten til talgkjertlene og redusere den fete huden.

Foto: En maske med leire tørker utslett

 • Disse er hovedsakelig rusmidler og kosmetikk basert på salicylsyre.
 • Fra hjemmet rettsmidler, masker basert på grapefrukt, sitron, kosmetisk leire og egghvit har en god tørking effekt.

Noen for å redusere fettinnholdet i huden, bruk alkohol.

Men det er veldig tørr hud, kan forårsake peeling.

For tenåringer

Akne hos ungdom er et vanlig problem som bare en integrert tilnærming vil bidra til å takle.

Foto: Akne i en tenåring

Det er viktig:

 • normalisere mat ved å nekte junk food;
 • bruk bare naturlige kosmetikk;
 • ikke misbruk sminke
 • kontakt en hudlege, og etter konsultasjon, følg nøye anbefalingene fra legen og bruk de foreskrevne legemidlene.

Fra arr

Feil behandling av akne og klemme kan føre til utseende av andre kosmetiske defekter på huden - arr og arr.

Preparater for arr og arr er valgt ut fra alvorlighetsgraden av problemet.

Foto: akne arr

 • Mindre hudfeil vil bidra til å fjerne midler basert på hydrokinon 2%, Contractubex.
 • For å bli kvitt dype store arr, er det vanligvis foreskrevet medikamenter med høyere konsentrasjon av hydrokinon (4%), krem ​​Mederma.
 • Peeling og masker basert på fruktsyrer, hvittende kremer bidrar også til å gjøre arr mindre merkbar.

Hvordan velge

De fleste som står overfor akneproblemet, velger et passende verktøy ved prøving og feiling - basert på reklame, råd fra venner, legers anbefalinger og vurderinger av Internett-brukere.

Men selvaktivitet kan føre til forverring av hudproblemer, utseende av arr på stedet for akne og andre komplikasjoner.

Før du behandler akne, er det viktig å fastslå den eksakte årsaken til forekomsten deres.

Det er best å kontakte en hudlege og passere de foreskrevne testene, om nødvendig, besøke beslektede spesialister - en endokrinolog, en gastroenterolog, en gynekolog.

Først etter at du har bestemt den eksakte årsaken til utslett, kan du finne riktig og effektivt behandlingsregime.

Behandling av folkemidlene

For å forbedre tilstanden til huden, hjelper ikke bare legemidler.

Enkle og rimelige folkemidlene, brukt som masker, lotioner, lotioner, kompletterer medikamentet perfekt.

 • Bær. Juice bringebær, jordbær, jordbær rengjør ansiktet daglig.

Foto: urtete rengjør og berolig huden

 • Vegetabilske avkok. For daglig rubbing av ansiktet er avkok av kamille, celandine, salvie, calendula egnet.
 • Aloe juice Stikket på problemområder flere ganger om dagen.

Foto: Aloe juice reduserer betennelse

 • Aktivert karbon. Flere tabletter knustes i pulver, blandes med vann og aloe juice til en tilstand av grus. Påfør problemområder eller hele ansiktet, skyll av etter 15 minutter. Bruk hver tredje dag.

Foto: protein med havregryn renser huden og strammer porene

 • Mask med havremel og protein. Pulverisert havregryn blandet med hvite egg, insistere i en time. Vask blandingen på huden etter 10-15 minutter.
 • Honning maske. Bland like mengder honning, potet og løkjuice. Skyll med kaldt vann etter 15 minutter.

Foto: En maske med honning tørker ut utslett og lindrer betennelse.

Nyttige tips

For å forbedre tilstanden til huden og minimere mengden utslett, anbefales det:

 • Daglig tørk huden med bær juice, urte avkok, isbiter;
 • lage anti-inflammatoriske ansiktsmasker to ganger i uken - for fet og kombinert hudtype hver 7. dag - for tørr hud;
 • Mask påføres bare på forrenset hud;
 • Før du bruker noen midler for å sikre fravær av allergier.

anmeldelser

Anmeldelser av forberedelser for akne er tvetydige.

Foto: En gjennomgang av stoffet Aknekutan

Det som hjelper en viser seg å være ubrukelig, eller forverrer enda problemet i andre.

Foto: en gjennomgang av søknaden Skinorena

Hvordan fjerne acne hjemme? Finn ut her.

Hvordan bli kvitt catarrhal akne i ansiktet? Les videre.

Men for å utvilsomt si hvilke midler som er best, er det umulig.

Resultatene av behandlingen er individuelle og avhenger av mange faktorer, inkludert årsak og alvorlighetsgrad av betennelse, hudtype, individuell følsomhet av kroppen, alder og andre funksjoner.

Så for alle er den beste medisinen hans, og bare en lege kan velge den rette.

Beste Akne Behandlinger

For å bli kvitt akne, akne og akne, og gi oss enorm ubehag, må du velge riktig vare. Det må tilfredsstille hudens behov og eliminere det spesifikke problemet. Imidlertid er det ingen universelle rettsmidler for akne kontroll, alle bør finne sitt eget middel - disse kan være salver, kremer, geler og masker. Vurder det beste.

De viktigste årsakene til akne

For akne behandling for å gi maksimale resultater, må du eliminere årsaken til utdanningen. For utslett på huden:

 • følelsesmessige sjokk, stress, nervøs overbelastning, erfaringer;
 • hyppig kontakt med hender eller telefon, på overflaten som det er mikrober
 • hormonell ubalanse, skjoldbrusk sykdom;
 • arvelighet;
 • bruk av kortikosteroider, p-piller;
 • sykdommer i mage-tarmkanalen, spesielt tarmen;
 • feilaktig ernæring - innholdet i dietten av fastfood, fett og stekt mat, samt søtsaker og bakervarer;
 • allergisk reaksjon;
 • dårlige vaner - nikotin og alkohol provoserer metabolske forstyrrelser;
 • Feil valg av kosmetikk, bruk av for fet kosmetikk.

Å opprette den sanne årsaken til utslett vil hjelpe legen. For å gjøre dette, kontakt din gastroenterolog, endokrinolog, allergiker, smittsomme sykdommer spesialist, hudlege, hematolog. En ernæringsfysiolog og en kosmetolog vil også hjelpe. Etter å ha bestemt årsaken til utslett og eliminere det, kan du stole på at anti-akneprodukter vil være effektive.

Populære akne behandlinger

Som en del av kosmetikk for akne inneholder anti-inflammatoriske, antibakterielle komponenter som hjelper til med å bli kvitt akne. Vår anmeldelse vil hjelpe deg med å velge passende omsorgsmedisiner for ansikt og kropp.

Topp behandlinger for akne og akne toppen salver. Disse er hovedsakelig legemidler. Vurder den mest effektive:

 1. "Zenerit" er en salve som inneholder erytromycin antibiotika, som ødelegger propionibakterier og streptokokker, så vel som sink, som tørker huden og reduserer intensiteten av sekresjon av talgkjertlene. Verktøyet renser hudoverflaten, eliminerer hvit akne, svarte flekker, selv om utslippsområdet er veldig stort. Denne salven skal brukes nøye for personer med tørr og sensitiv hud. Behandlingsforløpet er 10-12 uker.
  → Anmeldelser av krem ​​"Zener" 1, 2
 2. Salisylsalve er et legemiddel som inneholder salicylsyre. Konsentrasjonen kan nå 2%, 5%, 10% og 60%. Det har en utpreget antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. Cleanser for purulent akne. Det hjelper også å lette huden etter akne. Maksimal varighet av kontinuerlig bruk er opptil 3 uker.
  → Omtaler Salisylsalve 1
 3. "Levomikol" - en medisin beregnet på behandling av sår, utslett, fremmer rask healing av huden. Egnet for ungdom som ofte utvikler smertefull akne på pannen og andre deler av ansiktet. De aktive komponentene i salven er metyluracil og kloramfenikol. De har en kraftig anti-inflammatorisk, så vel som antimikrobielle effekter. Det er nødvendig å bruke betyr 2-4 uker.
 4. Erytromycin salve - brukes i kombinasjon med andre terapeutiske midler. Den aktive ingrediensen i Erythromycin ED bekrefter effektivt purulent akne. Påfør salve kontinuerlig i maksimalt en måned.
 5. Svovelsalve - inneholder utfelt svovel i blandingen, som har en tørke- og antimikrobiell effekt. Som følge av bruken er det mulig å raskt bli kvitt akne og utslett, fordi verktøyet reduserer intensiteten av subkutan fettproduksjon. Løsningen er effektiv mot subkutan akne. Sulfider som utgjør salven, fremmer helbredelse av sår, noe som bidrar til å jevne huden. Påfør produktet i 2-3 uker.
 6. Ichthyol salve er et sterkt middel for akne og inneholder Ichthyol. Dens bruk gir en omfattende behandling, fordi salven raskt fjerner inflammatoriske prosesser, minimerer de smertefulle opplevelsene som oppstår når utseendet på intern akne. Dette er et punktmiddel som er pent påført på overflaten av en kvise for å akselerere dens modning. Brukes en gang om dagen til problemet er løst.
 7. Sintomycin salve er et rensemiddel som raskt lindrer betennelse. Effektiv mot sår, akne, utslett, små flekker. Inneholder et antibiotikum som dreper mikrober som forårsaker akne. Behandlingsperioden med denne salven er maksimalt 5 dager. Dette er et billig verktøy.

Alle anti-acne salver brukes 1-2 ganger om dagen på renset hud. Ofte bør de ikke brukes, fordi apotekets sammensetning inneholder aktive ingredienser. Når du bruker dem, er det mulige bivirkninger som en allergisk reaksjon, rødhet, hevelse, men de oppstår sjelden. Akne salver er et billig produkt.

Akne geler har en lys tekstur og absorberes raskt. Det finnes kosmetikk og narkotika som selges i apoteket. Vurder de mest effektive acne gelene:

 1. Effezel er en effektiv gel som hjelper kurere akne og akne selv på det mest avanserte stadium. Inneholder basiron og differenerin, som raskt fjerner utslett, akne, fremmer helbredelse og utjevning av huden. Den har antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt, renser huden overflaten godt.
 2. "Dalatsin" - apoteket gel mot akne, som inneholder et sterkt antibiotikum clindamycin. Det er et allsidig stoff som omhandler akne, akne, akne, rødhet og andre estetiske feil. Effekten av søknaden vises etter 2-4 uker. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen, men den bør ikke overstige 5 uker, fordi kroppen blir vant til virkningen av dette legemidlet.
 3. "Metrogil" er en gel for rød akne, utslett, som har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle effekter. Metronidazol brukes som en aktiv ingrediens. Denne gelen i kombinasjon med andre legemidler kan brukes til å behandle huddefekter, samt for å forhindre deres forekomst. Midler 3-6 uker blir brukt.
  → Anmeldelser av "Metrogil" 1
 4. Oksigel er en gel som er egnet for behandling av akne og akne av lett eller moderat alvorlighetsgrad. Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er benzoylperoksid. Verktøyet bør brukes forsiktig til eiere av følsom hud, fordi den faller på overflaten, kan gelen forårsake brann og irritasjon. Varigheten av bruksområdet - maksimalt 2 uker.
 5. Skinoren Gel - dets aktive ingrediens azelainsyre gir en bakteriedrepende og tørkende effekt. Dette verktøyet normaliserer funksjonen av talgkjertlene, hjelper med å bli kvitt akne, akne, hudormer. Gelen klarar effektivt selv den mest avanserte stadien av utslett, men du kan bruke den i maks 14 dager, fordi den tørker huden for mye.
  → Anmeldelser av "Skinoren Gel" 1, 2, 3

Gelen påføres på renset hud flere ganger om dagen.

kremer

Kremer er svært populære i kampen mot akne. Vurder listen over de mest effektive:

 1. "Differin" er et godt ansikt og kroppskrem som inneholder adapalen, som bekjemper akne og komedoner. Det brukes til behandling og forebygging av akne og poreforurensning.
 2. Baziron er den beste aknebehandlingen for tørr hud. Det gir ikke bare en antibakteriell effekt, men regulerer også prosessen med sebumsekresjon, fuktiggjør huden epidermis. Kremet er mer effektivt mot akne, utslett. Bruksperioden er 3-3,5 måneder.
  → Anmeldelser av "Baziron" 1, 2
 3. "Ren hud" fra Garnier - et kosmetisk produkt til daglig bruk, som bekjemper svarte prikker, røde flekker. Egnet for eiere av fet hud, fordi den tørker det sterkt. Tørr hud etter flere dager med å bruke dette produktet kan begynne å skrelle av.
  → Anmeldelser "Ren hud" av Garnier 1
 4. "Boro Plus" - består av plantekomponenter: sandeltre, gurkemeie, aloe og andre komponenter. Den har en god antibakteriell og antiseptisk effekt. Brukes når utseendet på abscesser, utslett, egnet for ungdom og voksne. Kremet må påføres tre ganger om dagen til den estetiske defekten forsvinner.

Det er mange akne kremer på markedet for daglig hudpleie. Kontinuerlig kan de påføres i 1,5-2 måneder etter at det er nødvendig å ta en pause, og begynner å bruke en annen kosmetikk. Dette vil bidra til å unngå avhengighet. Derfor er det tilrådelig å se på flere alternativer samtidig, slik at du kan skifte dem - en oversikt over akne kremer for forskjellige hudtyper finnes her.

Andre Acne Behandlinger

 1. Masker "Keraknil" Ducray - har en trippel effekt: absorberer overflødig talg, renser porene og forhindrer forurensning. Den består av leire, polyhydroksyre, mikropartikler av voks. Masken påføres to ganger i uken i 5 minutter. Den vanlige bruken eliminerer akne, sår.
 2. Payot rensepasta - designet for behandling av subkutan akne. Inneholder lanolin. Verktøyet påføres på renset hud før sengetid. Fra oven er det nødvendig å feste en gips, og om morgenen fjern den og vask. 3-5 applikasjoner er nok til å forsvinne subkutan pimple. Produktet kan forårsake flaking av huden.
  → Anmeldelser av Payot Cleansing Paste 1
 3. StopProblem Therapeutic Masking Corrector er et antibakterielt middel som inneholder salicylsyre som tørker acne. En hudfargekorrigator påføres over kvise for å maskere utslett. Samtidig bidrar de aktive komponentene av legemidlet til resorpsjonen av abscess og pore-rensing. Etter 2-4 dager med vanlig søk forsvinner pimpleen.

Hvis du gjør opp haken av de mest effektive rettsmidler for akne, Differin, salicylsalve, Skinoren Gel, Baziron, Keraknil Ducray, Ichtiol Salve, Zinerit, Boro Plus, StopProblem, "Oksigel".

Hvordan velge riktig verktøy for deg

For å velge et godt eksternt verktøy for å rense huden mot utslett, må du ta hensyn til en rekke parametere. De viktigste er:

 1. Hvorfor vises akne? Hvis formasjonen er provosert av overdreven ekspansjon av porene, trenger vi midler som begrenser dem. Når årsaken til tilstedeværelsen på huden av visse bakterier, hjelper antibakterielle kremer og salver.
 2. Hudtype - det er viktig at kosmetikken passer til hudtype. Tørkemidler er egnet for fet hud, men for tørr vil de være for aggressive. Bruken av omsorgsfulle kosmetikk som ikke passer for en bestemt hudtype, kan forverre estetiske problemer. Spesielt forsiktig bør velges rettsmidler for sensitiv hudtype. De burde sikkert ha en mild effekt.
 3. Hvis du har allergier, er det bedre å gi preferanse til hypoallergen midler.
 4. I sammensetningen av gode kremer inneholder ikke raffinerte produkter, så vel som syntetiske tilsetningsstoffer, kunstige smaker. Deres tilstedeværelse kan ytterligere irritere huden, og fremkalle utseende av nye lesjoner.

Det er svært viktig at anti-akne-produkter ikke tetter porene, ellers vil huden få en utilstrekkelig mengde oksygen, og dette forverrer sin tilstand, utseende, bidrar til spredning av lesjoner.

En effektiv løsning hjelper mot akne, fordi det virker i et kompleks. Det gir en god rensing, reduserer betennelse, har en antibakteriell og tørkende effekt. Også, reduserer narkotika sebumproduksjon, smale porer, som et resultat av hvilket det er mulig å fjerne akne. Huden blir sunn og godt preparert. Det viktigste er å velge et verktøy som passer til hudtype og bytte til et balansert kosthold.

Ved hjelp av lokale rettsmidler for akne gir bare 50-60% av resultatet. Ellers bestemmes effektiviteten av behandlingen av helse og livsstil.

Akne behandling på ansiktet. Hvilke piller?

✓ Artikkel verifisert av lege

Akne er en hudsykdom som manifesteres ved dannelse av inflammatoriske elementer og defekter på overflaten av huden. Vitenskapelig er sykdommen referert til som "akne" eller "akne". Det er ganske mange faktorer som provoserer forekomsten av akne, så denne hudsykdommen er utbredt over hele verden.

Akne behandling på ansiktet. Hvilke piller?

Akne Behandlingsfunksjoner

Først og fremst bør behandlingen av akne starte med eksterne midler: kremer, lotioner, salver, tonics og masker. Denne metoden kan være effektiv hvis årsakene til utseendet deres er feil omsorg, tilstoppede porer eller bruk av kosmetikk av lav kvalitet.

Men i de fleste tilfeller er det bare medisiner for intern bruk som hjelper til med å bli kvitt akne. Bare grundig rengjøring av kroppen kan permanent takle en slik hudsykdom.

Til notatet: legemidler til intern bruk foreskrives kun av lege. Det anbefales ikke å ta piller uten å konsultere en spesialist, det kan føre til bivirkninger.

I denne artikkelen vil vi se på de viktigste stoffene og pillene for å behandle akne fra innsiden. Disse inkluderer:

 1. Antibiotika.
 2. Hormonale legemidler.
 3. Retinoider.
 4. Midler for behandling av tarmene (sorbenter).
 5. Kosttilskudd og vitaminer.

Utseendet til akne avhengig av huden

Årsaker til akne

Først av alt er det nødvendig å vurdere hovedårsakene til dannelsen av forskjellige lesjoner på huden, fordi valg av medisiner og behandlingsmetoder er direkte relatert til dem. Plasseringen av akne er også avhengig av årsaken til akne.

Til notatet: stedet for lokalisering av akne er ikke et tilstrekkelig grunnlag for å etablere årsakene og naturen til akne. For å bestemme den nøyaktige diagnosen, er det nødvendig å gjennomgå en laboratorieundersøkelse og bestå test.

Antibiotisk behandling

Antibiotika er stoffer som brukes til å bekjempe bakteriene som forårsaker akne. Tilordne dem for å eliminere betennelse. Men slike legemidler bør tas med stor forsiktighet. Økende doser antibiotika har en negativ effekt på tilstanden til hele organismen, derfor må legen bestemme doseringen. I de fleste tilfeller er behandlingsforløpet 10-14 dager. I mer alvorlige situasjoner kan den forlenges i flere måneder, med tanke på pasientens egenskaper.

Merk: Når du tar antibiotika, bør du helt gi opp alkohol, stekt og fettstoffer.

erytromycin

Legemidlet Erytromycin har antimikrobielle og tørkeeffekt

Utnevnt i tandem med salver og geler til utendørs bruk. Kombinasjonen med sink salve er spesielt effektiv. Den har antimikrobielle og tørkeeffekt. Dosering til mottak: 1 tablett om morgenen og kvelden. Behandlingsforløpet er bestemt på grunnlag av alvorlighetsgraden av akne, men forbedringer vil bli merkbare innen en uke etter starten av behandlingen. Det er strengt umulig å avbryte behandlingen, bakterier kan bli vanedannende, og stoffet vil slutte å virke. Mens du tar erytromycin, bør du begrense bruken av meieriprodukter, da de reduserer aktiviteten til komponentene.

Flere Artikler Om Typer Acne