Et stort antall jenter lider av akne og akne i ansiktet. Alt dette skyldes at de ikke vet hvordan de skal ordentlig ta vare på huden og ikke vet hvordan de skal spise bedre med slike problemer.

Problem hud er hva?

Problemer hud - hud med utvidede porer, med rikelig sekresjon av talgkirtler, vanlige utslett og svarte flekker. Ofte er denne typen hud funnet i ungdomsårene, når hormoner og en person gjenoppbygges, men voksne lider også av slike problemer. Alle ønsker at huden skal se frisk og vakker ut. Men ikke alle vet hvordan man skal passe på slik hud for å forhindre permanent utslett.

Ansiktspleie

Alle bør ta vare på huden deres hver eneste dag. Liste over midler som må være til stede i enhver persons hus:

1. Gel, skum, melk, såpe til vask;

2. Micellar vann;

5. Tonic for ansiktet;

6. Ansiktsskrubb;

7. Nærende, fuktighetsgivende, skrubbende ansiktsmasker.

Sutra må vaskes, for å rense ansiktets hud, for natten blir det også skittent. Deretter må du tørke huden med tonic og bruke ansiktskrem. Ansiktskrem er nødvendig som en base for sminke, men du kan først bruke dagkremet, og deretter grunnlaget for sminke. Om kvelden må du først vaske av sminke ved hjelp av mycelialvann, vask deretter ansiktet med gel, skum eller såpe til vask, bruk deretter ansiktet tonic og nattkrem igjen.

Enhver type hud trenger hydrering og ernæring. Ikke tørk fet hud med mattingmidler. Generelt kan matemidlene brukes og brukes av eiere av fet hud, men i kombinasjon med dem er det nødvendig å bruke fuktighetsgivende og nærende midler.

Masker og ansiktsskrubb bør brukes en til tre ganger i uken. Scrub vil bidra til å kvitte seg med døde hudceller. Masker vil hjelpe fuktighet eller rense huden, avhengig av formålet med masken.

Før du velger en kosmetikk sminke, må du forstå hvilken type hud ansiktet tilhører. I butikkene er alle fondene delt inn i hudtyper. På hvert rør er det skrevet hvilken type denne løsningen er beregnet på. I dag, et stort utvalg av produkter for problem hud.

Ta vare på problem hud fra kosmetologer

I dag er det mange kosmetologer. Mange mennesker med problemhud vender seg til dem fordi de stoler på ansiktet til fagfolk. For riktig og dyp rensing av huden er nødvendig for å regelmessig besøke skjønnhetspleieren. Kosmetologen kan gjøre peeling og ansiktsrensing. En profesjonell vil gjøre denne prosedyren kvalitativt og korrekt. Også kosmetologen vil gi råd om omsorg for ansiktet, og vil gi råd til gode pleieprodukter.

I intet tilfelle kan ikke presse akne eller svarte flekker på egenhånd. Først vil det være et arr, og for det andre kan du få infeksjon med skitne hender eller sminke.

Ernæring for problem hud

Svært ofte ligger hudproblemer i kroppen. Eiere av problemhud utsatt for hyppige utslett, er det ønskelig å holde seg til riktig mat. Du bør ikke misbruke søtt, fett, røkt, salt, bakervarer, kaffe osv. Søt kan erstattes med frukt, vanlig helkornsbrød, kaffe med cikorie osv. Du bør spise mye grønnsaker, frukt og grønnsaker, drikke minst 2 liter vann per dag.

Søt, mel, fett og røkt veldig negativ effekt på huden. Det provoserer betennelse og utslett. Forårsaker mer sebumsekresjon. Derfor er det bedre å nøye overvåke dietten, du kan tillate deg å slappe av en gang i uken, men ikke oftere.

Obligatoriske omsorgsregler for problemhudholdere:

1. Vask ikke mer og ikke mindre enn 2 ganger om dagen (hyppig vask oppfordrer produksjon av talg);

2. Rengjør ansiktet av sminke med mycelvann eller hydrofil olje;

3. Etter vask, den obligatoriske bruken av tonic, lotion;

4. Bruk natt og dag kremer hver dag;

5. Bruk av masker og skrubbe ikke mer enn 3 ganger i uken (hyppig bruk forårsaker produksjon av talg);

6. Vanlige besøk til en skjønnhetspleie (en gang hver 2. måned).

Eiere av problem hud er svært viktig omsorg. Det er nødvendig å konstant forhindre utseendet av nye betennelser og utslett. Det anbefales å besøke en dermatolog og en gastroenterolog, de vil kunne identifisere den sanne årsaken til utslett. Du kan ikke presse akne alene, det vil bare føre til mer forferdelige konsekvenser. Du må ta vare på deg selv og din hudtilstand.

Pass på problem hud - skjønnhetspleie tips

Problem hud er det utrettelige problemet med det overveldende flertallet av unge, unge mennesker, og også noen kvinner i alle aldre. Hele hærene av mennesker drømmer om å bli kvitt akne, hudormer, utslett, etc.

Innholdet i artikkelen:

Alle har sine egne problemer med huden: noen har akne eller akne, og noen kan ikke takle utslett eller rødhet. Problemer med dermis kan forekomme ikke bare i ungdomsårene, men også i modne, både hos menn og kvinner. For å unngå problemer med ansiktsdekselet bør du velge riktig omsorg for problematisk hud, til valg av nødvendige midler er bedre å ta en omfattende og sørg for å høre på råd fra kosmetologer. For dette, i en alder av rask utvikling av teknologier, er det ikke nødvendig å besøke salonger og betale imponerende beløp for en konsultasjon. Noen ganger er det nok bare å besøke nettstedet på kosmetikk via Internett og få nødvendig informasjon for deg selv. Videre, etter å ha studert mye nødvendig informasjon, kan du gjøre valg av kompleks omsorg for problemhud.

Kosmetiker tips for problem hudpleie

De fleste av rådene fra erfarne kosmetologer koker ned til ett konsept:

 • Det er rett og slett nødvendig å ta vare på den sensitive overflaten av dermis, på grunn av tett avstand mellom fartøyene og overflaten, da dette problemet er en av de vanligste. Slike problemer med følsomhet, irritabilitet kan være hos mennesker, ikke bare med tørr hud, men også med fet og kombinasjonshud. For å ta vare på problemvev, bør du bruke spesielle kremer, tinkturer, som velges individuelt i henhold til individuelle parametere.
 • Du bør regelmessig beskytte ditt utseende mot eksponering for sol og frost, for dette om sommeren, bruk en krem ​​med UV-beskyttelse, og i vinterfettkrem, for økt fuktighet i huden. Den vanlige bruken av slike hudbeskyttere fører til signifikante reduksjoner i problemet og fjerner permanent spørsmålet om desquamation og utslett.
 • I omsorg for fet og problematisk hud er det ønskelig å utføre regelmessige rengjøringer. Takket være det aktive arbeidet i talgkjertlene, blir svarte flekker, utslett, porene forstørret og synlige for det blotte øye. Alt dette skyldes det faktum at sebaceous kjertlene er forstørret og støv kommer inn i dem, det tetter porene og trafikkorker skjemaet. At slik ikke var rengjøring og skrubbing bruker regelmessig. Personer med tørr hud har også problemer med utseende, selv om de ikke produserer enzymet fra talgkjertlene rikelig, de har en "maske" av døde partikler på huden - hyperkeratose. For å bli kvitt hyperkeratose, anbefaler kosmetologer hver annen måned å gå til kosmetikk sentre for en ultralyd peeling eller å bruke peeling service med naturlige ekstrakter.
 • Cell dehydrering er en forferdelig trussel mot vev, og faktisk til generell menneskers helse. Når du drikker små mengder vann, blir dermet kjedelig, og det mister sin rosa, naturlige og sunne skygge. Hvis det fortsatt skjedde, og huden er dehydrert, bør du kontakte din skjønnhetspleie. En profesjonell i dette området vil gi anbefalinger for omsorg for fet og problem hud i ansiktet, velg en krem, tonic, kanskje termisk eller micellar vann.
 • Til sammensetningen av alle kosmetikk er det visse krav. For eksempel, hvis krem ​​inneholder Retinol (som er en veldig nyttig komponent), med sin hjelp øker hudens elastisitet. Et viktig krav ved bruk av produkter med denne komponenten er at retinolkrem ikke kan brukes i solen, da det tiltrekker seg ultrafiolette stråler for seg selv, og de påvirker dermis negativt. En annen komponent som tiltrekker seg oppmerksomhet kan kalles syrer. Det finnes flere typer syrer som brukes i kosmetikk: sitronsyre, eddiksyre og vinsyre. Alle syrer tørker ut huden, men deres reaksjon med sollys er kanskje ikke forutsigbar. Det er nødvendig å nøye studere sammensetningen av pleieprodukter.
 • Ønsker å alltid se bra ut og velpleie, bør du tenke på ditt utseende fra en ung alder. Fra 17 år er det tilrådelig å begynne å bruke ulike midler, forberedelser og også kosmetologer. Undergå en periodisk undersøkelse av en hudlege for å forhindre hudssykdommer i tide. Fra ungdomsårene er det verdt å gjøre det til en regel å bruke krem ​​om ettermiddagen og morgenen. Og siden 22 år og nattkrem. For tørr hud, bruk en krem ​​basert på oljer, og for fet og kombinasjon med tilsetning av tinkturer, ekstrakter. Husk at dehydrering er hovedårsaken til aldring av huden!
 • En sunn livsstil - et løfte om utmerket helse og utmerket utseende. Det er nektelse av alkohol, røyking vil føre til normalisering av hjertet, og derfor vil oksygen begynne å strømme inn i alle deler av kroppen, huden vil begynne å puste. Regelmessig mosjon og riktig ernæring vil også bidra til å forbedre tilstanden. Det er flere grunner til forverring av utseende: det er fotoinduced og kronologisk indusert aldring. Den første typen aldring er forbundet med problemer og miljøforurensning, og den andre med biologiske klokker.
 • Omsorg for problemhud etter 30 år er bruken av anti-aging kremer. Vi vil avsløre dette spørsmålet mer detaljert.

Problem hudpleie etter 30

Etter tretti år ser mimic rynker fram hos kvinner, og integrasjonene mister deres elastisitet og fasthet, hevelse og hevelse vises over tid, og sebaceous kjertlene begynner å fungere verre. Hastigheten av metabolske prosesser reduseres, huden mister kollagen. Hvordan skikkelig pleie for huden din? Ved trettiårsalderen mister huden sin tidligere tiltrengelighet, fra dette punktet på hudvevet krever forskjellige kremer og seromer med ansiktsløftning, det preparatet som brukes, må inneholde retinol eller hyaluronsyre.

Regler for omsorg og bevaring av ungdom:

 • Daglig morgen og kveld rensing. Om morgenen må ansiktet rengjøres av fett, som stod ut om natten. For rengjøring om morgenen, bruk kremer og lotioner. Hvis huden er fet - brukes til ekstra pleie og tonics, som inkluderer alkohol. Tonic med alkohol smaler porene, fjerner overflødig fett. Kvelden rensing bør inkludere bruk av sminke remover og lotion, og deretter bruke nattkrem.
 • Vasking spiller også en viktig rolle for å bevare ungdommen etter 30 år. Vasking med varmt vann bør ikke være fordi det utvider blodårene. Vasking med kaldt vann skaper en stressende situasjon for huden, noe som gjør at det øker stoffskiftet. I forbindelse med forbedring av metabolisme - musklene blir mindre elastiske, blir vevet strammet og elastisk.
 • Etter 30 år bør du være oppmerksom på anti-aging kosmetikk, den er designet for å bevare elasticiteten, elastisiteten og ungdommen i dermis. Når du velger kosmetikk, bør du være oppmerksom på hva det passer til hudtype. Når du kjøper et nytt pleieprodukt, bør du nøye undersøke sammensetningen.

Det er ønskelig at verktøyene du brukte, var av samme merke og en linje.

Kosmetikk for problem hud

Velge pleieprodukter, bør du være oppmerksom på etikettene med symboler:

 • Klar - dette påskriften indikerer at stoffets hovedfunksjon er rensing;
 • Renhet sier at dette verktøyet vil gjøre huden ren;
 • Comodex, dette symbolet bekrefter tilstedeværelsen av komedoner;
 • Akne - for personer med akne;
 • Problem Skin - disse kremer, tonics og andre pleieprodukter er egnet for problem hud;
 • Irritasjon - betyr med denne betegnelsen lindrer irritasjon;
 • Betennelse - denne innskriften sikrer fjerning av inflammatoriske prosesser.

Kosmetikk av høy kvalitet bør fjerne akne, lindre betennelse, lindre akne og returnere huden til en sunn tilstand.

I sammensetningen av kosmetikk av høy kvalitet bør det ikke være støyende navn, det skal bare inneholde naturlige ingredienser: bodyaga, svovel, naturlige syrer, dekokser, ekstrakter, etc. Det vil si naturlige komponenter som vil bidra til å takle ulike typer dermatologiske problemer.

Når du velger kosmetikk for omsorg, må du være oppmerksom på produsenten. Et selskap som produserer kosmetikk, må ha et stort navn og et uklanderlig rykte for å presentere sine produkter på markedet i lang tid. Og vurderinger av slike produkter skal bare ha et positivt svar. For ikke å investere penger i et lavkvalitetsprodukt, er det verdt å spørre en kosmetologs anbefalinger. Flere populære merkevarer som gir kvalitetsprodukter består av hyller av elite kjente butikker og butikker som bare tilbyr lisensierte produkter til sine kunder. Alle selvrespektive merkevarer utvikler hele komplekse hudpleielinjer for hvert enkelt tilfelle, problem, hudtype og alder.

Hudpleie bør behandles svært forsiktig og forsiktig. Det er nødvendig å begynne ikke i alderen av tretti, når problemet allerede er på terskelen eller har krysset det, men når det er fortsatt veldig langt unna. Det er tilrådelig å starte omsorg så tidlig som ungdomsårene, og det blir ingen problemer i voksen alder. Tross alt er det bedre å hindre problemet enn å utrydde det, ikke sant?

Problem hudpleie hjemme

Problem hud kan behandles ikke bare i spesielle klinikker, sentre, salonger, men også hjemme, noe som vil gi enda mer effekt enn sporadiske prosedyrer i salongen. Dette skyldes at hjemmeomsorg kan være vanlig og billig, men i den moderne verden er det svært viktig. Noen få gode masker kan tilberedes og brukes hjemme:

 • Den første masken er en maske med ostemasse og agurk. Disse to komponentene må blandes og påføres i 15 minutter til alle områder bortsett fra området rundt øynene og leppene. En slik maske kan berolige ansiktets betennelse.
 • Den andre masken er en courgette, agurk og honningmaske. Alle komponenter blandes og holdes i 30 minutter på ansiktet - takket være disse komponentene, absorberes huden av fuktighet.

For å bli kvitt sorte prikker er det viktig ikke bare å skrubbe og skrelle, men også ernæring. Mat bør ikke være fet, salt, krydret. Du kan fokusere på fisk, sitroner, spinat.

Scrubs mot akne kan gjøres fra vanlig kaffe, potetmos og salt, eller salt og ansiktscreme. Mot akne er teolje en veldig effektiv måte; det er nok å tørke ansiktet en gang om dagen, og resultatet vises i en uke - antall trafikkorker er redusert.

Ansiktsmassasje toner og starter metabolske prosesser i huden, det bidrar til å gjenopprette og rense porene.

Riktig utvalg av kosmetikk vil hjelpe hudpleie, slik at fundamentet, som er designet for tørr eller kombinasjonshud, ikke vil gå for fet, på grunn av at den inneholder oljede oljer.

For oljede derma masker fra yoghurt, gjær og epler, egghvite og sitronsyre, havregryn, grønn te og hvit leire er perfekt.

For å lage en maske med havregryn nok til å helle dem med kokende vann og tilsett 1 teskje honning, la det bryte og kjøle seg når masken blir varm for å påføre den på hele ansiktet ditt og vent i 20-30 minutter. Huden blir tørr og silkeaktig.

For å ta vare på problemhud, bør du bare bruke høyverdige og naturlige produkter, og også bruke en kosmetolog og en hudlege når det er mulig.

15. november 2016 12:40:12

For å avklare ytterligere informasjon om LEOREX-produkter, vennligst kontakt følgende kontakter:

Ta vare på problematisk ansiktshud hjemme - budsjett og faglige midler

Mange kvinner tror feilaktig at omsorg for problemhud kan utføres med konvensjonelle midler som bare renser og nærer, helt glemmer at du samtidig må håndtere peeling, kviser, røde flekker. Til slutt viser det seg at huden får alt du trenger, men fortsetter å forstyrre sin elskerinne, ikke strålende med helse og velpleie. Er det virkelig så enkelt, og du kan ikke fikse feilene lenger? Ikke alt er så trist, fordi moderne kosmetologi gir et betydelig utvalg av stoffer som gir omsorg like bra som i en kostbar salong!

6 store feil i omsorgen for problemhud

Ofte er eiere av problemhud selv skyld i at ansiktet er fylt med flekker og kviser. Årsaken til dette er bare ett - feil gjort i omsorget, som bør korrigeres umiddelbart.

Så, vi setter opp problemet, vi bryr oss, vi tar vare på ansiktets hud med problemhud i henhold til alle regler som er foreskrevet av kosmetologer. De vanligste feilene:

 1. Bruk til å vaske vanlig rennende vann, som inneholder mange aggressive elementer.
 2. Daglig sminke samsvarer ikke med hudtype og forårsaker irritasjon.
 3. Kosmetikk har for tett struktur og tillater ikke epidermis å puste.
 4. Bruken av utgåtte kosmetiske produkter, som akkumulerer mange bakterier som provoserer utseendet av kviser.
 5. Bruken av skadelige produkter som bidrar mye til utseendet på utslett og rødhet, stimulerer talgkjertlene.
 6. Behandlingen utføres uregelmessig - hvis prosedyrene utføres bare noen få ganger i måneden, vil de ikke gi noe nyttig.

Det er viktig! En annen viktig feil som mange kvinner gjør er å nekte å besøke en kosmetolog. Det er viktig at du konsulterer en spesialist som vil avgjøre i hvilket stadium nøyaktig manglene ble gjort og bidra til å rette opp dem.

Regler for omsorg for problem hudtyper

Det er ikke nødvendig å anta at riktig hudpleie tar mye tid - hvis alle prosessene blir vane, vil det ikke oppstå vanskeligheter her. Det viktigste er ikke å eksperimentere, alt har lenge blitt testet og godkjent av mange eiere av lunefullt skinn.

De grunnleggende regler som bør følges strengt:

 • Ikke å gi opp folkemidlene på plantebasis, men det er bedre å gi preferanse til kjøpte kosmetiske preparater, som inneholder alt som er nødvendig for problemhuden.
 • gå gjennom kostholdet ditt for å inkludere produkter som er nyttige for epidermis - grønnsaker, grønnsaker, frukt;
 • bruk kosmetikk som beskytter mot ytre irritanter, men hindrer ikke strømmen av oksygen i vevet av epidermis;
 • bruk fuktighetsgivende, nærende, rensende sammensetninger, valgt strengt for deres hudtype;
 • Ikke prøv å presse akne - for dette er det spesielle stoffer som vil takle oppgaven mer effektivt og uten ubehagelige konsekvenser.

Selv disse få reglene er nok til å kvitte seg med de mest åpenbare feilene i ansiktet.

Vi anbefaler deg å se en video om årsakene til akne og kampen mot dem:

Omfattende daglig pleie for problemhud

Ta vare på problematisk ansiktshud hjemme, bør utføres med spesialdesignede preparater. For ikke å forverre situasjonen, må du, når du kjøper midler, nøye studere informasjonen på emballasjen - det er der at det vanligvis er uttalt at sammensetningen er for lunefull hud.

Det vil ta kompleks forsiktighet i ansiktet, som inkluderer flere stadier. Det er viktig å rense riktig, berike med næringsstoffer, tone og fuktighet. Alt dette kan gjøres selvstendig - spesielle preparater kan enkelt takle oppgaven.

Vasking og dyp rensing

Du må vaske minst to ganger om dagen, mens du bare bruker separert eller filtrert vann - væsken fra springen bidrar ikke til forbedring av hudtilstanden. Hvis du utfører omsorg i etapper, må du ta med bruk av skum og spesielle geler, som vanligvis har tørke- og desinfiserende stoffer.

Det er viktig! Vi bør ikke glemme peeling - dyp rensing vil tillate at cellene i epidermisene blir fritt beriket med oksygen. Et annet pluss av rensing er at huden vil bli kvitt støv, smuss og døde hudceller.

Fuktighetsgivende og antibakterielle tonics

Oppgi faser av omsorg for problemhud i ansiktet, vi bør ikke glemme fuktighetsgivende og toning. Hvilken er bedre å bruke for dette stoffet?

Når du kjøper preparater for toning, er det viktig å studere sammensetningen - den skal ikke inneholde alkohol, men må inneholde aminosyrer som vil gjenopprette tonen i huden og bli kvitt bakterier. For fuktighetsgivende, er det bedre å gi preferanse til serum eller emulsjon - de er på ingen måte dårligere enn krem, men gjør en utmerket jobb med de vanligste feilene.

Gels og matting kremer

Det er veldig nøye å velge stoffer med en matteffekt, fordi det bare avhenger av hvor mye feilene kan skjules. I sammensetningen må nødvendigvis være urte ingredienser som påvirker akne og akne.

En annen fordel ved bruk av slike sammensetninger - de absorberer overskytende talg, noe som gjør ansiktet mer friskt og rent. De fleste geler og kremer tjener også som en barriere mellom huden og skadelige ytre påvirkninger - ultrafiolett, kulde og varme, noe som forårsaker uopprettelig skade på ansiktet. En blanding av planteekstrakter, vitaminer og naturlige prebiotika, bryr seg om problemhud, bryr seg med kosmetikk, nærer og renser ansiktet - bare dette kan avhjelpe mangler eller gjøre dem helt ubetydelige og inkonsekvente.

De beste kosmetiske produktene for problem hud

Når du velger kosmetiske produkter, bør ikke styres av kostnaden eller populariteten til merkevaren, og kvaliteter av stoffet og dets sammensetning. Du trenger ikke å bli forført av vakker emballasje - du må definitivt lære hva som er skrevet på det.

For problemhud, må sammensetningen inneholde:

 1. oljer (jojoba, mandel, lavendel, sandeltre);
 2. prebiotika (lindre betennelse, forhindre utslett);
 3. planteekstrakter (nærer, berik med nyttige elementer);
 4. mineraler, vitaminer (gjenopprette, rense og berolige dermis).

Hvis du er i tvil om at du vil kunne takle selvvalg av medisiner, er det bedre å konsultere en spesialist som vil fortelle deg de mest effektive formuleringene for lunefull hud.

Topp profesjonelle karakterer

Blant de profesjonelle merkene kan identifiseres mye anstendig og effektiv, som allerede har blitt testet av mange kvinner. De mest populære er:

 1. Komodeks. Bruk av narkotika linje av israelske produsenter anbefales for alle aldersgrupper. Krem, gel, tonic vil lett rense huden, eliminere estetiske problemer, normalisere produksjonen av fett, glatt ansiktet og gjøre det mer elastisk og friskt. Kostnaden for narkotika er ganske høy og varierer fra 1500-2500 rubler.
 2. Christina. Narkotika er ikke bare perfekt og forsiktig forsiktig med problemhud, men lindrer også effektene av feilvalgte produkter som tidligere har vært brukt. Varemerket tilbyr serum, anticocuperose masker, geler og kremer. Fordelen med linjen - du kan velge sammensetningen for ulike aldre. Kostnaden av midler - fra 1800 til 3300 rubler.
 3. Peelosophy. Merket representerer gel, krem, masker og lotioner som vil gi problemhud med omfattende pleie i alle aldre - rensing, bli kvitt defekter, forhindre utslett og peeling. Kostnaden for tog vil ikke behage - fra 4500 til 6000 rubler.

Ingenting kan påvirke en person så mye som profesjonell omsorg, så du bør ikke spare - du vil neppe være i stand til å bli kvitt problemer på huden med husholdningsforbindelser.

Budsjettpleie for problemhud

Ikke fortvil hvis dyra verktøy ikke har råd - det er billigere formuleringer, som imidlertid kan eliminere mange feil.

Topp budsjettmerker:

 1. Ren linje. Billig, men effektiv måte som kan brukes i alle aldre - det er ingen begrensninger. Varemerket tilbyr flere varianter av krem, geler, masker. Kostnad - fra 80 til 200 rubler.
 2. Neva kosmetikk. Varemerket tilbyr ikke et svært stort utvalg av produkter for problemhud, men geler, kremer og lotioner har lenge fått sine fans blant kvinner på grunn av deres effektivitet og myke effekt. Kostnaden for midler vil sikkert ta - fra 60 til 150 rubler.
 3. Nivea. Varemerket representerer alle slags komposisjoner for alle aldre, designet spesielt for omsorg for lunefull hud med mange feil. Kremer, geler, tonics, masker og lotioner - du kan velge verktøy for omfattende pleie til en lav pris. Kostnad - fra 120 til 300 rubler.

Du finner mange andre budsjettmidler for ansiktspleie i nærmeste butikk. Lær mer om dem og lagre!

Du trenger ikke å streve for å kjøpe et dyrt merkevareprodukt - selv fagfolk er sikre på at du kan velge de mest passende formuleringene blant billige merker.

Uansett hvilke stoffer som ble valgt for hudpleie, bør du alltid huske at alt skal være moderat. Du trenger ikke å tømme ansiktet ditt på ulike måter, hvorav de fleste kan bare forårsake skade. Å velge bare noen få komposisjoner, kan du enkelt bli kvitt mange feil og alltid se godt preparerte, unge og vakre.

Problem hudpleie

Hvilken hud kan betraktes som problematisk? Hvordan bryr seg om henne? Vi vil prøve å svare på disse og andre spørsmålene i vår artikkel. Og samtidig vil vi fortelle deg om de mest populære feilene som eiers av problemhud har gjort, og trinnvis vil vi skrive ned en skikkelig omsorgsplan.

 • Hvordan diagnostisere problem hud
 • Tegn på problemhud
 • Årsaker til betennelseselementer
 • Pleieregler
 • Oversikt over midler

Hvordan diagnostisere problem hud

Det er åpenbare problemer - tegn på akne er vanskelig å savne. Men noen ganger er du bekymret for bare et par uforgjengelige akne på pannen og svarte prikker på nesens vinger. Denne huden anses også problematisk?

Helt problemfri hud eksisterer ikke. Noen etter det første besøket på stranden ser pigmentering ut, noen må kjempe med å peeling på kinnene om vinteren, og noen lider av fotodermatitt, som vises på huden på solrike sommerdager. Likevel er definisjonen av "problem" gitt til akne-utsatt hud.

Hvis akne ikke bry deg mer enn en gang i måneden, bekymre deg tidlig. Men hvis du ikke husker når du gikk ut uten en concealer, er det på tide å handle. For å begynne, konsulter en hudlege som vil foreskrive test og foreskrive individuell behandling basert på resultatene. Alt dette utelukker ikke riktig daglig hudpleie.

Tegn på problemhud

Funnet ett av følgende symptomer? Dette er en grunn til å gjøre en avtale med en hudlege.

Svarte flekker og ujevn hudavlastning betyr at prosessen med cellefornyelse av stratum corneum forstyrres.

Nese og panne glinster som en disco ball ved middagstid? Årsaken er overdreven sebumproduksjon.

Regelmessig utseende av betennelser på samme steder kan være en refleksjon av problemer med fordøyelsessystemet eller hormonell bakgrunn.

Årsaker til betennelseselementer

Akne er delvis en fiasko i det genetiske lotteriet. Noen tørker ansiktet med det mest uleselige håndkleet og vet ikke problemene, men noen har allerede omgått alle kosmetologer, men har ikke løst problemet. Alt kan være en katalysator for utseendet av betennelser - fra hormonforstyrrelser i søtsaker. Bare legen din kan fortelle om årsakene i ditt spesielle tilfelle, men for nå vil vi beskrive noen av de vanligste faktorene som fremkaller utseendet på ufullkommenhet.

Eksterne årsaker

Kosmetikk. Noen kosmetiske ingredienser, som talkum (ofte funnet i pulver) eller kokosnøttolje (en populær ingrediens i ansikts- og kroppsprodukter), kan være komedogene i enkelte tilfeller. Gjett ikke på forhånd - det kan kun forstås av erfaring. Men hvis du oppdager at huden reagerer negativt på produktet, er det fornuftig å slutte å bruke det og lese nøye sammensetningene når du kjøper kosmetikk.

Syrer, retinoider, benzoylperoksid og C-vitamin trenger noen ganger en tilpasningsperiode. På dette tidspunktet kan antallet betennelser øke. Denne reaksjonen kalles den primære eksacerbasjonen og kan vare opptil en måned.

Brudd på hygienregler. Hvis du har kjæledyr som har lov til å snuble på sengen eller sove på puten din, vil "gjestene" ikke holde deg venter: Indirekte hudkontakt med en skitten pote av et dyr kan provosere betennelse og irritasjon.

Anbefalingen til alle eiere av problemhud er å bytte putetaske hver uke, og erstatt kluthåndklær med papir.

Dårlige vaner. Legg merke til at betennelse alltid vises på samme sted? Årsaken kan være et brudd på husholdningenes hygiene: kanskje du liker å støtte kinnet med hånden din, og under en telefonsamtale, press telefonen på huden i ansiktet.

Uønskede miljøfaktorer. Å ringe byen er ren, spesielt hvis du går ikke langt fra store motorveier eller industrianlegg. Effektiv beskyttelse av huden mot støv kan være et ikke-komedogent grunnlag.

Illiterat omsorg. Kanskje, etter å ha lest noen opplysninger på Internett, begynte du å bruke alkohol tonic, som tørker huden. Dehydrert, overdreven hud blir skjøre, dens beskyttende funksjoner er svekket. Som et resultat kan patogene bakterier og allergener skade det, noe som fører til betennelse. Og hvis du går over de inflammatoriske elementene med en skrubbe, blir de patogene bakteriene fordelt over hele ansiktet, og det "blomstrende" utseendet blir gitt til deg.

Interne årsaker

Power. Det skjer at huden reagerer på en rekke produkter med utslett. For eksempel sukker, kaker, sjokolade. Dette skyldes responsen i kroppen av insulin og dets evne til å aktivere produksjonen av enzym 5-alfa reduktase. Men disse er individuelle trekk.

Det ble også lagt merke til at forbruket av fete matvarer som sjetonger og fett kjøtt kan provosere økt produksjon av talg. Utløsningsfaktoren for inflammatoriske prosesser i huden er gastritis.

Hvis huden din plutselig "blomstrer", bestå en undersøkelse av en gastroenterolog og velg en diett.

Hormonelle endringer. Utseendet til to eller tre betennelser før "kritiske dager" er ikke en grunn til bekymring. Imidlertid fører hormonell ubalanse på grunn av polycystisk eggstokk ofte til alvorlige grader av akne. Hvis betennelse ikke går bort, må du besøke en gynekolog.

Hyperkeratose er en annen prosess som starter i huden som følge av hormonelle forandringer. Den er preget av fortykkelse og utilstrekkelig peeling av stratum corneum i huden, noe som fører til betennelse og ujevn lindring. Med hyperkeratose blir peelingprosessen normalisert med exfoliants, og i mer komplekse tilfeller foreskrives retinoider i medisiner.

Pleieregler

I omhu av problemhud er alle stadier viktige: peeling, fuktighetsgivende og rensing. Vi forteller hva som betyr og i hvilken rekkefølge skal brukes.

6 store feil i omsorgen for problemhud

Feil nummer 1: Mangel på tålmodighet i kampen mot akne

Kosmetiske og dessuten kosmeceutiske og terapeutiske midler som brukes til å bekjempe akne (med mindre vi snakker selvfølgelig ikke om midler til lokal korreksjon, bare å snakke "brennende" akne) blir nødvendigvis brukt av kurset - vanligvis fra tre uker eller mer, bare da kan du stole på varige resultater. Først tar hele syklusen av hudfornyelse i gjennomsnitt 28 dager. For det andre tar huden tid for å gjenopprette, og dens naturlige antibakterielle barriere skal gå tilbake til normal, bare da kan vi si at akne er beseiret i lang tid. I noen tilfeller, i begynnelsen av aknebehandling må man gå gjennom forverring, betennelse - og dette er en normal reaksjon. Som følge av nyere observasjoner fra forskere fra University of Colorado (University of Colorado), selv i tilfeller der akne oppstår og forsvinner veldig raskt, tar det fra to til seks uker å gjenopprette huden. Og hvis du avbryter omsorgen tidligere - vil den forsvunnet akne tilbake igjen, fordi de antibakterielle funksjonene til huden fortsatt er svært svake. Den andre ekstremen - for mye iver i kampen mot akne. Hvis du ikke bruker kremet to ganger om dagen, men fire, må du ikke bruke en antibakteriell maske ikke en gang i uken, men alle tre, i de fleste tilfeller gir dette ikke et raskere resultat, men vil bare forverre situasjonen.

Feil nummer 2: mangel på omsorgssystem

Rensing, toning, fuktighetskrem huden - disse er de tre grunnleggende prinsippene som bekymrer seg om problemhuden hviler. Alt annet - bruken av rensende, antibakterielle og seborrhea regulerende masker, produkter med retinol, ANA og VNA, peeling og "rensing" - dette er bare en "overbygning" over grunnleggende omsorg. Og dette, hvis for eksempel en dag lat og gå til sengs uten å fjerne sminke, kan det krysse hele løpet av behandlingen av akne. For øvrig, rådgiver moderne dermatologer også eiere av problemhud for å følge biorhythmene: Ideelt, fullfør all hudpleie før kl. 21.00-22.00. I mange tilfeller er tilstanden til huden bedre hvis du tar vare på den i løpet av uken.

Feil nummer 3: bruk av for mye kosmetikk

Forsøk på å kvitte seg med kviser som er uhensiktsmessige, mange bruker et helt arsenal av kosmetikk - forskjellige merker, linjer, forskjellige sammensetninger og mest skadelige for huden - helt forskjellig i handling og ofte uforenlig med formler (for eksempel er kosmetikk med retinol ofte syk kombinert med essensielle oljer, anbefales ikke salicylsyreprodukter å brukes sammen med produkter som inneholder en annen populær ingrediens for aknebehandling - benzoylperoksid). Som et resultat blir huden overfølsom, dets beskyttende funksjoner er alvorlig svekket, betennelse øker, bakterier begynner å formere seg mer aktivt, og pigmenteringsforstyrrelser kan forekomme. Sammendrag: Det er bedre å bruke en linje, og legen bør velge en "hodgepodge" fra ulike måter.

Ta vare på problemskinn hjemme

Problemhuden sparer ikke den glatte porselen overflaten av ansiktet, ødelegger en sunn farge og jevn struktur. Akne, svarte flekker, brast blodårer, alder flekker, utslett - vises regelmessig, forårsaker mye problemer. Forsøk på å gjøre opp med kosmetikk fører til enda mer infeksjon, arr og arr fortsatt etter den problematiske huden. Det er bare en løsning - å kurere huden, normalisere alle interne prosesser.

Tegn på problemhud

Midlertidig eller permanent tilstand manifesteres eksternt i form av:

 • akne, akne, akne;
 • vaskulært nettverk;
 • komedoner;
 • furunkulose;
 • pigmentformasjoner;
 • usunn farge - rødhet, gul eller grå nyanser;
 • oljeaktig skinne;
 • desquamation og allergier;
 • tørrhet og sagging;
 • Tidlige rynker.

Årsaker til problemhud

Du kan bli eier av problempersonen, både i ungdomsår og etter fullføring av hormonelle overfall.

Ledende til dette kan inkludere slike faktorer:

 1. Genetisk predisposisjon, hudtype, struktur, metabolske prosesser, plasseres i et lite DNA, som bestemmer om akne og akne vil oppstå, eller overflaten vil alltid forbli ren som i barndommen;
 2. Ufordelaktig miljøsituasjon - utviklingen av teknologi forringer dessverre miljøet, ren luft og vann - dette er en luksus tilgjengelig for enheter på denne planeten, og industrielle bedrifter ignorerer ofte nye produkter i øko-utvikling, et tørt varmt klima, temperaturfallet;
 3. Mangel på eller feil valgt kosmetisk behandling kan ytterligere forverre situasjonen, skade epidermis, forstyrre pH-balansen, oksygenrespirasjon;
 4. Sykdommer i fordøyelsessystemet og endokrine systemer, funksjonsfeil fører til forstørrede porer, kviser, hvoretter arr, arr fortsatt forblir, overflaten ligner små vulkanskratere;
 5. Godkjennelse av visse stoffer, antibiotika har en ødeleggende effekt på epidermisens restorative og beskyttende egenskaper;
 6. Livsstil fører ofte til hud problemer, mangel på søvn, søvnløshet, jet lag, røyking og alkohol øker sekresjon av talgkjertlene samtidig redusere immun egenskapene til dermis på grunn av konstant eksponering for toksiske elementer;
 7. Ubalansert makt gjenspeiles ikke bare i figuren, huden, som en indikator indikerer en preferanse friske grønnsaker og frukt, søt fett kake, og fast food snack kreftfremkallende tilsetningsstoffer irriterende og stimulerende utseendet på betennelse.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Regler for omsorg for problemhud

Problemkombinasjonshuden, så vel som fet og tørt, krever en rekke tiltak for å kurere og forbedre tilstanden:

 • juster ernæring - berik dietten med grønne grønnsaker, epler og sitrusfrukter, nøtter, helkorn og meieriprodukter, mineraler, vitaminer, spesielt gruppe B, vil raskt gjenopprette epitelet;
 • effektive påvist tradisjonelle løsninger i behandling og regenerering av dermis problem, urter, oljer, leire og andre komponenter, er et godt grunnlag for å lage hjemme ganache (soft kratt), lotion, kremer og masker;
 • Bruk høyverdig anticomedon-kosmetikk med høy SPF-faktor, applikasjonen gjør det mulig å opprettholde pH-balanse, ikke forstyrre oksygenpusten, og klumper ikke sebaceous kanaler, både i den varme perioden på året og om vinteren, bør personen beskyttes mot ultrafiolett stråling
 • Ikke å fjerne selvpulverende akne og svarte flekker, arr og arr kan forbli, kan føre til en mer alvorlig infeksjon av dermis, som krever medisinsk behandling;
 • omsorg kosmetikk for problem hud bør bestå av rensing, toning og fuktighetsgivende agenter, en / to ganger i uken, bruke en maske en gang i måneden eiendeler eller peeling, sørg for å ta hensyn til type av epidermis - tørr, kombinasjon, fet;
 • Du kan ikke bruke såpe til daglig rensing, men bare spesielle hudskinn;
 • For behandling av akne, bruk en punkt-effekt krem ​​rik på sink og svovel, det er praktisk å søke om natten, mange linjer blir ikke absorbert og synlig i ansiktet, under søvn vil den aktive forbindelsen ha tid til å nøytralisere den inflammatoriske prosessen, og anbefaler også å bruke Polysorb.

Problem Hudreparasjoner

Hver kjente produsent produserer hele linjer for fet og problem hud, bestående av tre til seks produkter. Oftest inneholder de sink, acetylsalisylsyre, sorbenter med antiseptisk virkning. Det er praktisk å kjøpe sett med ett merke for riktig rensing, toning og ernæring, og ikke glem gaver av naturen og kontroller alle forbindelser for mulige allergiske reaksjoner. Vi anbefaler deg å prøve gelen Regetsin, som vil bidra til å bli kvitt akne og akne.

Problem hud kremer

For akne

Resultat: Det er lett å lage en krem ​​hjemme, som har en bakteriedrepende og antiseptisk effekt som tørker ut betennelse.

ingredienser:
 • 15 gr. shea smør;
 • 6 dråper palissandereter;
 • 20 dråper acetylsalisylsyre.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Smeltefylt afrikansk olje, bland godt med treester og farmasøytisk syre. Hell blandingen i en ren, forberedt tørr krukke. Bruk om natten, etter å ha renset huden, behandler bare akne og akne.

fuktighets

Resultat: Kremrecepten lar deg ta vare på betent derma, gjenopprette lipidbalansen, berik med vitaminer og mineraler.

ingredienser:
 • 20 gr. rømme;
 • 7 dråper grapefrukt eterisk olje;
 • 15 ml aloe juice.

Forberedelse og anvendelsesmåte: pisk fersk surkrem med en visp med aloe juice og tonisk essensiell olje. Krem til problemhud lagret i en tettsittende glassburk, på kjøleskapets sidehylle, ikke mer enn ti dager. Påfør to / tre ganger om dagen, etter rensing og påføring av lotion, som dekker ansiktet med et tynt lag.

bleking

Resultat: For å lage hjemmelaget krem, trenger du naturlige ingredienser som gjør at du kan oppdatere epidermis, hvite pigmentformasjoner.

ingredienser:
 • 10 ml yoghurt;
 • protein;
 • 5 ml kalkjuice.

Forberedelse og anvendelsesmåte: pisk kjølt protein på en kjøkkenmaskin, og legg til gradvis samme temperatur yoghurt, den siste til å gå inn i sitrusjuice. Det er mulig å bruke som en base for sminke etter alle hygieneprosedyrer, oppbevaringstid er kort opptil fem dager.

Video: Tonal kremer for fet problem hud

Problem Hud Gels

Vichy - hypoallergent produkt, veldig økonomisk, har en delikat behagelig aroma. Det renser og oppdaterer godt, det anbefales å bruke med tonic og fuktighetsgivende emulsjon av denne linjen. Passer for alle typer, inkludert tørr og følsom. Termisk vann i sammensetningen beroliger betennelse, mettet med mineraler, fjerner døde epitel.

Gelskrubbe Nivea - gjør det mulig å rengjøre problemhuden grundig, inneholder to typer granulatglattende hud, egnet for daglig vasking av den kombinerte og oljeaktige dermis. Ansiktet etterpå blir rent og jevnt, porene er innsnevret, fargen gjenoppretter en jevn bløt, betennelse forsvinner.

Pure Skin Asset fra Garnier - fjerner fet skinn, tørker acne, whitens alder flekker på grunn av innholdet av phyto komponent. Krever obligatorisk bruk med fuktighetskrem.

Problem hudpulver

Bourjois Healthy Balance - mattes og gir ansiktet en vakker naturlig nyanse, og metter cellene med fruktekstrakter. Kopper med en fettig glans, i løpet av dagen forblir belegget perfekt.

Manhattan Clearface Powder - masker pimples, comedones og vaskular nettbrønn, gir en jevn og silkeaktig hud. E-vitamin gir deg mulighet til å ta vare på tørr derm, og hvis du bruker det med en våt svamp, får du effekten av et belegg med fundament.

Miyo Antibacterial Powder - antibakterielt produkt lindrer skinn, lindrer betennelse, gjenoppretter talgkirtler på grunn av tilstedeværelsen av magnolia ekstrakt.

Hvordan skikkelig bryr seg om problem hud?

Hvordan bryr seg om problemhud i ansiktet, hvor det er mye akne, akne, svarte flekker, komedoner?

Du kan bare kjempe med akne ved å bruke komplekse metoder: riktig ernæring (diett), antibiotika eller hormoner, kosmetiske prosedyrer (selv om du må gjøre det hjemme), salve, krem, geler og skum.

Som regel, i alderen 20-25, forsvinner problemer med akne og akne seg selv: hormonelle forandringer i kroppen er over.

Men det er situasjoner der sykdommer, graviditet og fødsel, en abrupt klimaendring, alvorlige stressfulle situasjoner fremkaller gjentakelse av dermatologiske problemer.

7 regler for omsorg for problem hud

Kast vanlig sæbe. Ikke bruk det for å rense huden i ansikt, nakke, rygg eller hals (ellers forårsaker det økt tørrhet, en følelse av "film" på ansiktet).

Kjøp en spesiell børste som gjelder kosmetikk. Hvis du gjør alt med hendene, er det en risiko for å infisere infeksjonen og enda mer "provosere" den inflammatoriske prosessen.

Følg et spesielt diett. Det vi har på ansiktet, gjenspeiler alt inni. Hvis du ofte "synd" med pølser, røkt kjøtt, sjetonger, ekorn og søtsaker fra butikken, tar du mye risiko.

Vask ikke mer enn 2 ganger om dagen. Hvis du vasker 5-7 ganger om dagen, provoserer du økt dannelse av talg. Dette vil bare forverre situasjonen og forårsake en ny runde med "oljeaktig glitter", "svarte flekker", "rød akne eller kviser".

Prøv å ikke skade huden din. Du trenger ikke å "gni" den med et håndkle etter vask, du behøver ikke å presse akne, bruke peeling og skrubbe flere ganger om dagen.

Bruk rensende masker og formuleringer 1-2 ganger i uken. Oftere er det ikke nødvendig: det fremkaller risikoen for skade på huden!

Klem acne bare på prosedyren til en erfaren kosmetolog. Hvis det ikke er penger for dette, så kjøp minst et profesjonelt verktøy (Uno's nåler og skjeer), desinfiser både hendene og den berørte huden.

Ta vare på fet og problem hud i 4 trinn

I artikkelen vil vi beskrive hvordan du bryr deg om akne-utsatt hud i 4 enkle trinn.

Prosedyrene tar ikke mye tid, men de gir et utmerket resultat: overflaten blir gradvis kvitt rødhet, whiteheads eller svarte flekker.

Trinn nummer 1. Rensing. Hvordan rense huden din for ikke å provosere akne?

Rensing er nødvendig for å kvitte seg med sebum, støv og smuss, rester av dekorative kosmetikk (pulver, tonale midler).

For rensing kan du bruke:

 1. Salisylsyre eller legemidler som inneholder den.
 2. Benzoylperoksid eller en forbindelse som inneholder denne forbindelsen.
 3. Cetaphil.
 4. Amber såpe Neutrogena og andre.

For å rengjøre akne-utsatt hud, bruk bare et antibakterielt eller eksfolierende middel! Vanlig såpe forårsaker irritasjon!

Trinn # 2. Bruk av tonic eller astringent

 1. Eliminer restene av fett som er dypt i porene.
 2. Bekjempe akne og akne.
 3. De kan tørke og irritere problemhud, og derved fremkalle nye betennelser.

Ta en tonic flaske, rør den opp, legg en liten mengde av stoffet på bomullsstoffet, og tørk overflaten av ansiktet og nakken med den. Varigheten av prosedyren er 3-5 minutter.

Hvis du har "åpnet akne" eller akne, så gi opp produktene som inneholder alkohol! De vil forårsake ubehag, smerte og brenning.

Trinn nummer 3. Bruk anbefalt og bevist aknehjelp.

Det kan være en krem, gel, maske eller noe annet. Før du bruker offentlig tilgjengelige eller apoteksmedisiner for akne, kontakt en skjønnhetspleie eller hudlege!

Han vil fortelle deg hvordan du skal ta vare på problematisk ansiktshud i ditt tilfelle, hva betyr å søke, og hva bedre å nekte.

Trinn nummer 4. Påfør på overflaten av gel eller krem ​​(ingen olje i sammensetningen!)

Problem og fet hud må fuktes, men gjør det riktig! De fleste stoffene som presenteres i apotek og apotek, tørker derma sterkt, dehydrerer det, og frarøver det av nyttige stoffer og komponenter.

Dette kan bli til peeling, kløe, en følelse av "tetthet" (og til og med for tidlig aldring!). Derfor bruker vi et fuktighetsgivende middel til problemhuden, men vi bruker kun sertifiserte oppskrifter uten oljer.

Hvis huden din er utsatt for tørrhet, må disse verktøyene brukes 2-3 ganger om dagen. For ungdom anbefaler du medikamenter fra linjene Mia, Green Mom, La Roche Posay, Mirra, Natura Siberika, Clearasil, Vichy.

Koreansk problem hudpleie er en lang tid hemmelighet av orientalske jenter

Mystiske og fantastiske innbyggere i Thailand, Japan, Kina og en rekke andre stater i øst er kjent for sin perfekte hud og evne til å holde ungdommen opptil 50-60 år.

Dette skyldes i stor grad det koreanske hudpleiesystemet: Fra tidlig barndom lærer mødre sine døtre hvordan de skal vaske seg, overvåke kviser, sår og skader.

Funksjoner av koreansk omsorg for problem hud utsatt for akne og akne

Systemet inneholder 10 etapper, som hver er viktig for renslighet og skjønnhet.

Oppmerksomhet bør betales til morgenrensing og fuktighetsgivende.

Dekorative kosmetikkmidler er bedre å erstatte med omsorg og beskyttelse (spesielt for å beskytte huden mot ultrafiolette stråler).

Ordningen passer ikke alle sammen: tross alt er huden av orientalske skjønnheter forskjellig fra vår.

Ta tilbake skjønnhet i 10 trinn! Vi analyserer det koreanske problemet hudpleie systemet:

Toning (toner, lotion).

Gi dyp ernæring (myse, melk, emulsjon uten oljer i sammensetningen).

Vær ekstra forsiktig med en maske.

Påfør på overflaten av dagen krem.

Bruk sminke kosmetikk for sminke.

Utfør en dyp massasje (ved hjelp av en nærende krem).

Toning (for dette formål bruk lotion, toner og andre midler).

Gi dyp ernæring (myse, melk, emulsjon uten oljer i sammensetningen).

Gi ekstra forsiktighet med spesielle masker.

Påfør nattkrem (inkludert på området rundt øynene).

Unødvendig å si, denne typen omsorg for kombinasjonsproblem hud tar lang tid?

Innbyggerne i Korea, "fanget" for å gjøre alle prosedyrene på bare 15 minutter. Du kan også lære å spare tid, men samtidig bekjempe akne.

Fase nummer 1. Rengjør huden om morgenen og kvelden. Hva er forskjellen?

For morgenen rensing av huden av en bosatt i de østlige landene bruker geler og skum. Midler er pisket i et spesielt maske, og deretter på overflaten med lette massebevegelser.

Folket har til og med en spesiell "koreansk ansiktsmassasje", som gir effekt på alle hudområder.

På kvelden er alt litt komplisert: først blir hydrofil olje påført, og deretter brukes skum. Faktum er at de vanntette komponentene i dekorative kosmetikk er vanskelige å fjerne med vanlig rensing (men hydrofil olje kan klare denne oppgaven med 5 poeng).

Hvis du "spytter" på denne egenskapen av omsorg, så snart du risikerer å møte et stort antall akne og akne: porene blokkert av kosmetiske produkter provoserer en lignende reaksjon.

Ikke glem å bli rengjort og fra innsiden. Ordne "faste dager", spis riktig, gå til grønn kinesisk te uten sukker (naturlig, og ikke gjort nær Moskva!).

Fase nummer 2. Dyp hudmassasje. Hvordan og for hva?

Systemet innebærer bruk av masker, ruller basert på cellulose og naturlig voks.

De påføres på overflaten akkurat som en enkel gel. Så betyr massasje "gnidd". På grunn av dette dannes hvite klumper, hvorpå sorte prikker stikker, akne rester, fremhever wen, døde huddeler av epidermis.

Prosedyrene fortsetter i 10-15 minutter, vask deretter pelletsene med varmt vann.

Fase nummer 3. Skin toning: grunnleggende regler for koreansk skjønnhet

Umiddelbart etter vask, bruker vi toner (ellers venter vi på tidlig aldring).

Som en del av midler til omsorg må være aminosyrer og naturlige planteekstrakter (men fra rusmidler med alkoholavfall).

Ikke bruk bomullsputer! Alt er brukt utelukkende for hånd.

Stage nummer 4. Hud ernæring. Alt skal være i moderasjon!

Ikke bare for tenåringer, men også for omsorg av problemhud etter 30 år:

 1. Vi bruker IKKE krem, og serum og emulsjoner.
 2. Vi bruker produkter fra japanske eller koreanske kosmetologfirmaer (det regnes som det mest "næringsrike" og "rike" når det gjelder nødvendige vitaminer i derma).
 3. Påfør noen dråper av sammensetningen, i stedet for å "gni" den problematiske huden med et fettete lag med krem.

Fase nummer 5. Ekstra forsiktighet. Den overflod av masker fra eventuelle problemer

Damer fra Korea bruker aktivt ulike typer masker for problemhud: dag og natt; vaskbar og uutslettelig; rensing og nærende.

Avhengig av hudproblemer, er følgende typer skilt:

 1. Å stramme og rense porene.
 2. For å bekjempe akne og akne.
 3. For å gjenopprette og tone huden.
 4. For å eliminere irritasjon.
 5. For å forhindre dannelse av rynker.

Skjønnhetstips! Slik at huden ikke blir vant til en bestemt komponent eller sammensetning, prøv å bytte ut.

Absolutt treff blant koreanske betyr - nattmasker. De påføres ansiktet ca 1 time etter nattkremet, og deretter går i dvale. Strukturen gir ikke merker på sengetøy, lukter ikke, men "virker" hele natten.

Alt du trenger å vite for å ta vare på problemhud av den koreanske metoden

Koreanske kvinner går til en kosmetolog minst en gang i uken. Det har blitt en nasjonal tradisjon som lar deg opprettholde skjønnheten og helsen til huden.

Kvinner i øst blir aldri "festet" til en bestemt sammensetning eller merkevare. Etter 2-3 måneder med å bruke linjen til en produsent, bytter de dristig flasker og emballasje for produktene til en annen. Dette unngår den vanedannende effekten.

Fuktighetsgivende er i forkant. Østlige jenter hylle kode og kropp med masker, kremer, serum, lotioner; de liker å bruke helbredende oljebaserte formuleringer.

Solbeskyttelse er viktig. Nesten i hvert kosmetisk produkt for hudpleie er det komponenter som er ansvarlige for beskyttelse mot de brennende solstrålene. Det beskytter mot dannelse av brannsår og irritasjon + fra tidlig aldring.

Snegelslim er en av nøkkelkomponentene i kosmetikk. Vi er alle vant til det faktum at som en del av profesjonelle verktøy må være urteekstrakter.

Faktum er at slimslim har et høyt innhold av kollagen og har helbredende / regenereringsegenskaper.

Topp 5 spørsmål om hudpleie utsatt for akne og akne

Hvilke omsorgsprodukter passer for meg? Hva skal brukes?

Pleie kosmetikk - et kompleks av forskjellige stoffer, presentert i apotek, skjønnhetsbutikker og vanlige supermarkeder.

Før du kjøper og bruker det, anbefaler vi å konsultere legen din. Det vil hjelpe deg med å bestemme om merker, bruk, formuleringer og andre nyanser.

Det viktigste er at apotekspleie er effektiv, og du føler deg ikke brennende, rødhet, følelser av "tetthet".

For forstørrede porer er det verdt å bruke forbindelser som inneholder alfa-hydroksy-syre. Stoffet ødelegger døde celler, tørker ut fettproppene, så porene vil virke litt mindre i størrelse.

For å gjøre porer og akne mindre merkbare, kan du bruke prosedyrene for lett kjemisk peeling, microdermabrasion (mikropolering av huden).

Er det mulig å bruke fast såpe til problem hud?

Ikke vanligvis. Det finnes unntak for produsenter som tilbyr milde forbindelser (Dove og Neutrogena eller andre).

Når du velger, vær oppmerksom på pH-nivået av såpe: hvis det er mer enn 5,5, så er "tørr hud" garantert.

Kosmetologer anbefaler å bruke bare kosmetikk som er designet for dette formålet.

Må jeg kjøpe bomullspinner og hjul?

Nei. For eksempel i Korea blir de nesten aldri brukt, og kosmetikk brukes med penner.

Men med et sterkt akneutslett med "åpne sår", er det bedre å bruke slike plater: de vil beskytte huden mot irritasjon og spredning av infeksjoner.

Når du velger rengjøringsskiver og vaskekluter, må du kontrollere at de er myke.

Hva skal være temperaturen på vannet? Trenger du å vaske med kaldt eller varmt vann?

Spørsmålet er i stand til å sette "døde" en hvilken som helst dame. Noen sier at det er nødvendig å vaske bare med kaldt vann, fordi det toner. Andre insisterer på varmt, fordi det utvider porene.

Kosmetologer er sikre: For daglig pleie av hud utsatt for akne, svarte flekker, akne og akne, må du bruke vann ved romtemperatur (eller litt varmere).

Faktum er at for varm temperatur fører til rosacea - ødeleggelse eller utvidelse av kapillærene.

Kan jeg rense huden min hver dag? Hvor ofte trenger du å gå til skjønnhetspleieren?

En spesialist vil svare på spørsmålet om antall og hyppighet av turer til en skjønnhetspleie (ta hensyn til de individuelle egenskapene til dekket, pasientens alder, bruk av andre legemidler og narkotika, andre nyanser).

For ofte rengjøring er ikke bra: Epitelet for å opprettholde de naturlige egenskapene krever en liten mengde naturlig sebum. Uten det blir overflaten for tørr, smertefull og irritert.

Flere Artikler Om Typer Acne