Det moderne markedet for kosmetologitjenester er i stand til å tilby mange prosedyrer som forbedrer tilstanden til huden og forhindrer aldring.

Selvfølgelig, helt unngår prosessen med hudvising er urealistisk, men du kan vente litt med det hvis du ordentlig bryr deg om huden din.

Microdermabrasion er en av salongprosedyrene, som tilfredsstiller den gode effekten av de som ønsker å teste den på huden, og tillater å løse en rekke hudproblemer. Disse inkluderer vanning av huden.

Om hvor og hvordan du skal gjøre mikrodermabrasjon og få maksimal effekt og glede av det, vil vi fortelle videre.

Hva er det og hvem som er nyttig

Microdermabrasion - en prosedyre som kan kalles en mild peeling, utføres mekanisk. Handlingsprinsippet - huden er polert med små krystaller ved hjelp av enheten.

Prosessen med sliping av overflateskinnlagene er veldig gunstig for dem. Hornete celler som gir ansiktet et uæstetisk utseende, fjernes.

Ved å forbedre blodsirkulasjonen under huden, som har en positiv effekt på syntesen av kollagen og elastin, tar det et sunnere utseende, en delikat naturlig glød og ser yngre ut. Også sliping med mikrokrystaller bidrar til å begrense porene og redde ansiktet fra uattraktiv pigmentering.

Tilleggsfunksjoner

Denne prosedyren kan brukes ikke bare for å gjenopprette egenskapene til huden, for å korrigere mindre feil, men også for å fjerne noen alvorlige feil.

Til tross for at huden er polert med en enhet svært forsiktig, har krystallerne til og med tak i alvorlig hudskade, for eksempel med arr, postoperative arr og postpartum strekkmerker.

Forbedring av complexion etter prosedyren for microdermabrasion kan oppnås ikke bare ved å fjerne døde celler, fordi en annen av dens evne er fjerning av pigmentering. Pigmentpottene (se laserfjerning) ligger på det øvre laget av epidermis, og enheten virker på den.

Er denne prosedyren trygg?

Med tanke på at mikrokrystaller virker veldig forsiktig, uten å skade det øvre laget av epidermis, vil denne typen peeling ikke forårsake skade. Det er ikke en provokatør av betennelse og forverring av huden.

Men det vil bare være trygt hvis personen som brukte et slikt tiltak for å opprettholde skjønnhet og ungdom, ikke hadde noen faktorer som er kontraindikasjoner. Og selvfølgelig, hvis microdermabrasion ble utført riktig og med en spesiell enhet.

fordeler

Det er fornuftig å velge denne prosedyren, fordi den adskiller seg fra en rekke fordeler som mange analoger ikke har. Her er noen av fordelene sine:

 • Smertefri. Microdermabrasion påvirker ikke utseendet av smerte, både under prosedyren og etter det.
 • Høy effektivitet. Effekten er mer intens enn med en rekke lignende prosedyrer.
 • Enkel rehabilitering. Etter prosedyren er det ikke nødvendig å ta noen spesielle rehabiliterende tiltak, det er nok å huske kun små restriksjoner.
 • Manglende kirurgi. Alle feilene fjernes uten å skade hudens integritet.
 • Stimulering av ny celleproduksjon. Selv om det ikke er mulig å fullstendig eliminere den alvorlige skade, ved å øke oppdateringsprosessen, vil støt og andre problemer bli nesten umerkelig.
 • Et lite antall kontraindikasjoner. Denne faktoren tillater bruk av denne metoden for de fleste som trenger den.
 • Og den største fordelen er et godt resultat.

Resultatet er synlig på gunstige hudendringer:

 • pore reduksjon;
 • jevn hud;
 • reduserer rynker og deres antall (dette bidrar også til RF-ansiktsløfting);
 • mykhet i huden;
 • fravær eller usynlighet av spor av skade.

Og hvilken effekt har gass-flytende peeling på hodebunnen, og hva er gjennomsnittsprisene for denne prosedyren, les her.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Denne prosedyren vil være svært nyttig for personer med noen hudproblemer:

 • forstørrede porer;
 • tørrhet og grovhet på grunn av påvirkning av eksterne faktorer;
 • akne og akne;
 • ujevn hud;
 • uregelmessigheter (rynker, arr, etc., fjernes også ved bruk av fraxel);
 • merkbar vanning av huden på grunn av forverring av blodsirkulasjonen og forringelse av andre funksjoner.

Kontraindikasjoner for mikrodermabrasjon:

 • diabetes mellitus;
 • åpne sår og skader;
 • "Friske" brannsår;
 • følsomhet for alumina;
 • aktiv stadium av dermatose;
 • inflammatoriske hudsykdommer (herpes og andre);
 • hyperpigmentering;
 • edderkopp vener (couperose kan fjernes med en laser).

Diamant og aluminium krystaller: hva er forskjellene?

Slipeprosessen kan utføres ved hjelp av mikrodermabrasjonsmaskiner med dyser av diamant- og aluminiumkrystaller. I virkeligheten er begge typer krystaller litt annerledes.

Den diamant-tippede spissen virker direkte på huden, og apparatet leverer aluminiumkrystaller under sterkt lufttrykk, som bryter opp døde celler.

Enheten med en diamantspiss virker mykere, noe som gjør at du trygt kan håndtere mangler nær følsomme områder av huden, det vil si nær øynene og leppene. Et tips med aluminiumskrystaller vil få en mer intens effekt hvis du trenger å bli kvitt alvorlige problemer i form av merkbare spor av akne, dype rynker, etc.

Forberedelse og oppførsel

Essensen av prepareringen av huden - dens rensing. Kosmetologen vil rense den med en spesiell lotion. Hvis dette tiltaket ikke er tatt, vil sliping være mindre effektivt. Videre skisserer skjønnhetsekspertene områdene som skal jordes med en markør.

Obligatorisk forberedelsesfase - lokalbedøvelse. Det er nødvendig å ta hensyn til hvilket formål denne typen peeling brukes. Hvis det er nødvendig å eliminere grov hud, er en lett lokalbedøvelse tilstrekkelig.

Når det er nødvendig å påvirke det sterkt, kan det være nødvendig med generell anestesi. Etter anestesi påføres en blister med is på utvalgte hudområder i en halv time. Denne prosessen er nødvendig for å begrense blodkarene, slik at huden blir tettere.

Det neste trinnet er polering. Det er en prosess for å fjerne det øverste laget av epitelholdige døde celler ved hjelp av et instrument med aluminium eller diamantkrystaller på spissen.

Døde celler fjernes enten samtidig og suges inn i vakuum, eller fjernes først med håndstykke og trekkes deretter inn. Virkningen av enheten på huden avhenger av problemet, som bør løses. Hvis blødning oppstår, brukes en bomullspinne.

Etter avsluttet peeling ved hjelp av skilsmisse, brukes spesielle serum, kremer og masker. Deres rolle i denne prosessen er å berolige og beskytte huden mot negative eksterne faktorer.

Vi tilbyr deg videoen av prosedyren for microdermabrasion:

Den anbefalte mengden og med hvilken kombinasjon

Antall økter avhenger av problemene som må løses. Hvis du bare trenger å ta tiltak for å opprettholde skjønnhet eller eliminere relativt små feil, for eksempel fine rynker, er det nok fra fire til seks økter.

I tilfeller der dype rynker eller andre hudskader er sterke og svært merkbare, må ti eller tolv behandlinger bli brukt.

For å opprettholde effekten og forhindre forvirring, må du gjennomføre en kurs om en gang hver tredje måned.

Hvis du skal besøke kosmetologiklinikker for en annen hensikt, mens du gjør microdermabrasion, spør om det er mulig å kombinere det med en annen metode for å forbedre huden. Det er mange spesifikke metoder for å eliminere hudproblemer, før konsultasjon er svært viktig, hvor du angir kroppsfunksjonene dine og rapporterer om tidligere kosmetiske økter.

Når det gjelder kosmetikk, bruk ikke fjorten dager med dekorative kosmetikk for huden (rødme, høylys, pulver, fundament). Det er nødvendig å unngå alkoholkrem, skrubber, midler med glykolsyre og melkesyre.

Men ikke glem fatte kremer som kan beskytte huden.

Avvis for et par uker og fra sport, som fremkaller aktiv svette. Svette kan forårsake irritasjon.

resultater

Effekten er merkbar etter den første prosedyren. Fullstendig gjenopprettingstid tar flere dager. Etter microdermabrasion er lindring og farge av huden nivellert, fine rynker er glattet. Ved langvarig bruk blir flatår etter akne og små arr blitt umerkelig.

Se på resultatet av microdermabrasion før og etter bilder:

Mulige komplikasjoner

Det er en rekke komplikasjoner som kan oppstå etter økten:

 • Smittsomme komplikasjoner. Dette fenomenet kan kalles sjeldent, og dette problemet blir vanligvis møtt av de som gjorde en slik peeling for ikke-overholdelse av hygienevilkårene.
 • Rødhet i huden og hevelse. Dette går vanligvis om to uker.
 • Høy følsomhet for sollys. Det er derfor de bør unngås.
 • Skader på hudvev under alvorlig frysing. Etter en stund blir de gjenopprettet.
 • Akne og hyperpigmentering. Hvis dette skjer, må du konsultere en skjønnhetspleie.

Hva er forskjellen mellom hårfjerning og hårfjerning, samt hvilke typer hårfjerning som finnes - du kan finne ut alt dette her.

Hvor kan jeg lage og priser

Hvis et godt resultat er viktig for deg, er det nødvendig å forbedre huden med denne metoden bare i skjønnhetssalonger og kosmetiske klinikker med godt omdømme. Du kan bruke denne metoden hjemme, men for å realisere dine planer i hytta er et forenklet og trygt alternativ.

Det er vanskelig å nevne gjennomsnittsprisen for en mikrodermabrasjonsøkt. Vanligvis varierer kostnaden for microdermabrasion i regionen fra 1500 rubler til 5000 rubler. Alt avhenger av typen krystaller og prispolitikken til klinikken eller salongen.

Microdermabrasion - spild av penger eller en rimelig løsning?

Det er mange prosedyrer som kan kalles effekter på deres effekt. Men vurderer alle fordelene ved mikrokrystallinsk dermabrasjon og dens positive resultater, er konklusjonen enkel - spillet er verdt lyset. Hvis effektivitet er viktig for deg, er sikkerhet og smertefrihet verdt å se nærmere på microdermabrasion.

Ønsker du å forbedre ansiktet ditt raskt? Prøv microdermabrasion

Hver kvinne vil være ung og vakker alltid. Når aldersrelaterte hudforandringer får seg til å føle seg, vil enhver skjønnhet flytte denne perioden bort. Blant fornyingsmetodene opptar et betydelig stedsalongprosedyr. Fremgangen har imidlertid gått så langt fremover at mange av dem kan gjøres uten å forlate hjemmet. Slike kosmetologiske tiltak inkluderer mikrodermabrasjon av ansiktet - et verdig alternativ til ulike former for peeling.

Kjernen i prosedyren

Hva er en mikrodermabrasjonsprosedyre? Så, microdermabrasion er basert på maskinell sliping av ansiktets hud med slitende partikler. Med andre ord, under prosedyren, er huden effektivt eksfoliert, nærmere bestemt dens øvre lag, der de døde, utdaterte cellene befinner seg.

Takket være microdermabrasion erstattes det cornified lag av celler med en ny glatt dermis. Dette skjer blant annet på grunn av forbedring i blodceller og respirasjon i hudceller. Hud ernæring blir også bedre.

Fordeler med metoden

Microdermabrasion eller på en annen måte er ansiktsmikropolering en mild prosedyre som ikke forårsaker ubehag for pasienten. Resultatet blir merkbart etter første økt: rynker er jevnet, lindringen av ansiktets hud glattes, huden kjøper friskhet og naturlig utstråling, fargen forbedrer seg. Imidlertid kan microdermabrasion gi mye mer: å øke produksjonen av kollagen i dermis, for å eliminere pigmentflater, akne arr, arr. Men hovedformålet er fortsatt å redusere aldringsprosessen, fordi denne prosedyren fremdeles fremstår for omsorg for fading hud.

Metoden for mekanisk mikrosliping er helt trygt for menneskers helse. Videre er det ikke nødvendig med rehabilitering etter denne kosmetologiske hendelsen, da det ikke er noen konsekvenser i form av blåmerker, hevelse, rødme og andre lignende overraskelser. Prosessen med mikrodermabrasjonsapparat er under oppsyn av en spesialist. Varigheten av prosedyren er 30 minutter. For å oppnå en stabil og mest fullstendig effekt, er det nødvendig å gjennomgå en mekanisk peeling fra 6-15 økter. Det nøyaktige antallet prosedyrer bestemmes av legen og avhenger av de individuelle egenskapene til pasientens hud, dens tilstand og de spesifikke problemene som denne metoden er utformet for å bekjempe i en enkelt sak.

Typer foryngelse

Som du allerede forstod, utføres mikrodermabrasjon i salongen eller klinikken ved hjelp av et spesielt apparat. Det er flere typer mikropolering av ansiktet, avviker fra hverandre i kvaliteten på slipematerialet som brukes under prosedyren.

 • Diamond microdermabrasion. Eksfoliering skjer på grunn av eksponering for huden på diamantspissen. Enheten er også utstyrt med en pumpe, hvorved partiklene separert fra dermis suges. Dette er den mest milde mikroslipningsmetoden, men det vil ikke være rimelig for alle.
 • Crystal microdermabrasion. Aluminiummikrokrystaller fungerer som et slipemiddel her. Kontakt av sistnevnte med overflaten av ansiktet fører til fjerning av døde celler fra huden, som til slutt absorberes av apparatets spiss sammen med den resulterende slipesand. Denne metoden for mikrosliping er mer budsjett i forhold til den forrige.
 • Kombinert teknikk. Den består i kombinasjon av aluminiumkrystaller med oksygenmolekyler. Denne typen foryngelsesprosedyre virker på huden, ikke bare ved mekanisk peeling, men også på grunn av metning av cellene med oksygen.

Med hvilke problemer og hudsykdommer er mikrodermabrasjonsprosedyren vist? Årsakene til at de ty til denne prosedyren mye, analyserer i rekkefølge.

Microdermabrasion er ideell for eiere av løs hud som har mistet elastisiteten. Du bør også være oppmerksom på denne prosedyren for kvinner med forstørrede og tungt forurensede porer i ansiktet, som lider av hudens ujevne farge, hyperpigmentering og ulike typer arr. Uklare indikasjoner for implementering av en kosmetologisk apparatprosedyre er en fett og problem hudtype av ansiktet.

Det er kontraindikasjoner

Når det er umulig å bruke denne teknikken? Microdermabrasion er kontraindisert i akutt herpes, i nærvær av diabetes, dermatologiske og smittsomme sykdommer, med sensitiv hudtype. Eventuelle skader på huden, fra små riper og riper til brannskader og åpne sår, og til og med rosacea, pålegger strengt forbud mot mikropolering av ansiktet.

Hvordan utføres prosedyren

Mikrodermabrasjon av ansiktet, utført av en spesialist i en klinikk eller salong, foregår i flere stadier.

Første trinn: pasientens hud behandles først med en antiseptisk løsning, og deretter med en lotion som myker stratum corneum. Dette er for å lette påfølgende eksfoliering av døde celler.

I den andre fasen av salongprosedyren starter spesialisten implementeringen av mikrofasepolering. Typen av mikrodermabrasjon, og følgelig typen av vedlegg, graden av slipemiddel velges av utøveren.

Den endelige akkord er anvendelse av et serum eller en krem ​​til huden for å fukte og nærme polerte stoffer. Dette tiltaket akselererer prosessen med hudregenerering, dannelse og vekst av nye celler.

Hvis vi snakker om microdermabrasion hjemme, da må du først og fremst desinfisere de områdene som trenger behandling, og deretter skal du smøre det valgte området med krem. Nå hent det ønskede vedlegget til den forkjøpte enheten og mikroniser huden. Ta vare på sterilitet for å unngå infeksjon av behandlet overflate. Når prosedyren er over, bruk et fuktighetsgivende serum eller en maske.

Hudpleie etter mikrodermabrasjon

For å opprettholde resultatet av microdermabrasion i lang tid, er det nødvendig å nøye behandle den eksfolierende komponenten i ansiktshuden som har gjennomgått behandling.

De første to ukene etter prosedyren, eliminere fra ditt daglige livsgrunnlag og pulver.

Innen 2-3 dager etter ansiktsmikrodermabrasjon, er det forbudt å besøke badet og badstuen. Å ignorere denne anbefalingen kan forårsake irritasjon.

Når du går utenfor, bruk solkrem til ansiktet ditt med et ganske høyt SPF nivå. Utfør denne manipulasjonen 15-20 minutter før den planlagte turen.

Ikke bruk alkoholbaserte kosmetiske produkter for å rense huden på slutten av dagen. Disse er lotion og tonics.

Bruk dekorative kosmetikk i små mengder, selv om vi snakker om dyre produkter med en høy andel naturlige ingredienser i sammensetningen.

Unngå tung fysisk anstrengelse. Økt svette hemmer restaureringen av hudceller.

anmeldelser

Ifølge vurderinger forbedrer microdermabrasion virkelig hudfarge, gir huden friskhet og utstråling.

Når det gjelder forsvinning av rynker, arr og akne arr, kan ikke alle kvinner dele med disse problemene med denne prosedyren. I tillegg avviser mange jenter faktum av absolutt smertefrihet av mikrodermabrasjon. Og fortsatt få mennesker er fornøyd med prisen på en kosmetologhendelse. I alle fall har hjemmeproceduren mindre innvirkning på lommeboken - hold dette i bakhodet.

Hvordan lage ansiktsmikrodermabrasjon

Innholdet i artikkelen:

 • Pris microdermabrasion ansikt
 • Prosedyrebeskrivelse
 • vitnesbyrd
 • Kontra
 • Utvalg av enheter
 • Instruksjoner for microdermabrasion
 • Før og etter
 • Reelle vurderinger av prosedyren
 • Bilder før og etter ansiktsmikrodermabrasjon

Mikrodermabrasjon av ansiktet er en kosmetisk prosedyre, hvis virkning er rettet mot grundig rensing av huden. Det er en type mekanisk peeling. Etter en økt gir den et utmerket resultat - vakker, ren og forynget hud i ansiktet. Hva er funksjonene i prosedyren, er det mulig å utføre det hjemme, hvilke resultater kan forventes - svarene på disse spørsmålene, leses i denne artikkelen.

Pris microdermabrasion ansikt

Microdermabrasion er en prosedyre som krever bruk av spesialutstyr og kosmetikk. Avhengig av hvilket utstyr som brukes, er det diamant, krystallinsk og kombinert. Diamantmikrodermabrasjon regnes som den dyreste og mest effektive. Den er laget i mange butikker i Russland og Ukraina.

Prisen på prosedyren avhenger av området av behandlet hud, samt dets individuelle egenskaper. Som regel foreskriver kosmetologer et behandlingsforløp, bestående av 3-10 økter. Etter microdermabrasion krever huden spesiell forsiktighet, slik at spesialisten foreskriver visse beroligende midler, regenererende masker og kremer. Alle disse faktorene påvirker kostnadene ved prosedyren.

I kosmetikksalonger i Russland varierer prisen på ansiktsmikrodermabrasjon fra 1000 til 5000 rubler.

I Moskva vil denne tjenesten koste mer enn i andre byer i Russland.

Prisen på ansikt microdermabrasion i salongene i Ukraina varierer fra 300-2000 hryvnia per økt.

Det er mange kvalifiserte kosmetologer i Kiev, men prisene på deres tjenester er mye høyere enn i andre byer i landet.

Beskrivelse av prosedyren microdermabrasion ansikt

Microdermabrasion er en mekanisk rensing av huden fra døde celler med slipemiddel. De eksfolierende partiklene som brukes er så små at de tillater deg å utføre hovedoppgaven uten å skade hudcellene under prosedyren.

Økten inneholder flere trinn og begynner med en spesiell forberedelse av huden. Den forberedende prosessen innebærer rengjøring av huden med spesielle midler for å fjerne sminkeavfall og litt myke epidermis.

Det neste trinnet er direkte microdermabrasion. Gjennomsnittlig varighet er 30-40 minutter og bestemmes ved å ta hensyn til hudtype, eksisterende problemer og ønsket resultat. Minste antall økter er 4. I noen tilfeller kan det ta opptil 10 eller flere prosedyrer, hvorav intervallet på 1-2 uker opprettholdes.

Prosedyren utføres ved hjelp av et spesielt apparat. Nyansene av innvirkning og sluttresultatet bestemmes av typen av slitemateriale som brukes, noe som igjen bidrar til å klassifisere prosedyren etter type.

Typer av mikrodermabrasjon er som følger:

  Krystall. Dette alternativet innebærer bruk av aluminiumsmikrokrystaller som en peeling-komponent. Under høyt trykk påføres de på huden gjennom apparatets håndtak for å fjerne døde hudpartikler og øvre lag av huden. I prosessen absorberes eksfolierte celler sammen med slipesand av spissen.

Diamond. Grunnlaget for denne typen er bruken av diamantdyser. Under økten er dysen i kontakt med huden, mens de skelte cellene suges opp av en vakuumpumpe bygget inn i spissen. På grunn av bruken av dyrere materialer er denne typen derfor dyrere. Det er imidlertid nettopp diamantmikrodermabrasjon av ansiktet som er den mest milde, sparsomme prosedyren og samtidig mer etterspurt. Spekteret av den vellykkede applikasjonen er bredere: det anbefales å bli utført ikke bare på ansiktets hud, men også på nakken, i dekkete området, på hendene.

 • Kombinert. Gir akselerasjon av regenereringsprosesser ved bruk av en kombinasjon av oksygen og aluminiumkrystaller. Det er preget av en antibakteriell effekt, gir cellemetning med oksygen, noe som er så nødvendig for sin normale vitale aktivitet.

 • Prosessen er fullført ved behandling av huden med beroligende kremer eller spesielle serum som stimulerer regenerative prosesser.

  Indikasjoner for ansiktsmikrodermabrasjon

  Microdermabrasion er en universell prosedyre for å forynge huden og bekjempe ulike mangler. Den er preget av høy grad av sikkerhet, smertefrihet, effektivitet, tilgjengelighet, og dermed fått stor popularitet. Det har en rekke ubestridelige fordeler over kjemisk peeling og hudrensing produsert ved hjelp av fruktsyrer. Distinguished av nærvær av en liten liste over kontraindikasjoner.

  Virkemekanismen er preget av allsidighet og er som følger:

   Tilførselen av slipemiddel til huden bidrar primært til fjerning av ikke-levedyktige celler fra den behandlede overflate. Kanalen på sebaceous glands åpner, noe som fører til dypere rensing.

  Den mekaniske virkningen bidrar til slipingen av huden, dvs. i prosessen fjerner det tynneste laget av epidermis. Det er derfor på slutten av økten det er så viktig å støtte cellene med spesielle reduksjonsmidler.

  Mekanisk behandling stimulerer også blodsirkulasjon, hvilket i sin tur fører til en mer intensiv ernæring, oksygen og næringsstoffer til aktivt å komme inn i cellene, noe som sikrer deres normale funksjon.

  Denne prosedyren stimulerer syntesen av proteiner (kollagen og elastin), som svekkes med alderen, som er ansvarlig for hudens elastisitet og skjønnhet.

 • Prosessene for regenerering av hudceller blir akselerert, noe som fører til manifestasjonen av en utrolig foryngende effekt.

 • Microdermabrasion har en bred liste over indikasjoner. Disse inkluderer:

   Heterogenitet av hudfarge, pigment flekker;

  Tilstedeværelse av rynker, arr (post-akne eller postoperativ) og andre uregelmessigheter i huden;

  Flaskighet i huden, på grunn av utilstrekkelig produksjon av kollagen;

  Kontraindikasjoner til ansiktsmikrodermabrasjonsprosedyren

  Til tross for den høye grad av mikrodermabrasjonssikkerhet og åpenbar effekt, har denne prosedyren flere kontraindikasjoner, inkludert følgende:

   Tilstedeværelsen av åpne sår, uhelte brannsår, slitasje og andre mekaniske skader på huden;

  Aktiv stadium av herpes;

 • Økt følsomhet i huden.

 • Prosedyren i nærvær av de ovennevnte forholdene er fulle av forverring av helse, fordi Slipende partikler kan påvirke deres helbredelsesprosess for å suspendere eller forverre den, så det er verdt å ta seg fri fra en økt med Microdermabrasion ansiktshuden før fjerning av alle kontraindikasjoner.

  Også en kontraindikasjon er tilstedeværelsen av individuell intoleranse mot brukte slipekomponenter. Midler for preparering av epidermis og stimulering av regenerative prosesser bør også velges ut fra deres effektivitet og individuelle egenskaper av huden. Utseendet på bivirkninger i form av allergi er en indikasjon på avvisning av prosedyren.

  Utvalg av ansiktsmikrodermabrasjonsmaskiner

  I utgangspunktet ble mikrodermabrasjonsmetoden bare brukt i salonger. Nå utføres den profesjonelle prosedyren med bruk av dyrt utstyr. Men populariteten har vokst så mye at mange selskaper har hentet motetreningen og utviklet egne medisinkomplekser i takt med enheter for mikro-peeling av hjemmet.

  Varianter av enheter og komplekser for mikrodermabrasjon hjemme:

   Hud leger. Pakken inneholder en enhet som heter Powerbrasion Micro-Dermabrasion, Exfoliating Crystals Scrub, Gamma Hydroxy Cream, Børste og Svamp. Enheten fungerer sammen med en skrubbe, og kremen er laget for videre behandling av huden. Kostnaden for et slikt kompleks er om lag 7 000 rubler.

  Diamond Peeling Gezatone. Denne enheten anses som profesjonell, men den kan brukes med stor suksess og brukervennlighet hjemme. Dens kostnad er 8500 rubler. Refererer til diamantmikrodermabrasjonsmetoden. Passer til alle hudtyper, har flere dyser og et system for overvåkning av prosedyretid. Leveransen inkluderer ikke ekstra kosmetikk.

  RoC Renewex. Micro-peeling system bestående av en elektrisk applikator, to dyser og en krem ​​med aluminiumoksid mikrokrystaller. Kostnaden er 3000 rubler.

  Resurface-C fra Lancome. Kompleks for mikro peeling hjemme, bestående av eksfolierende krem ​​og revitaliserende serum. Kostnad - 2300 rubler.

 • Kit Micro-abrasion Lift. Dette er et kompleks for aluminiumsliping. Kittet inneholder et slipemiddel med et innhold av 25% aluminiumoksydkrystaller og et foryngende konsentrat laget for å øke hastigheten på gjenvinningsprosessene. Kostnad - 3900 rubler.

 • Instruksjoner for å gjennomføre ansiktsmikrodermabrasjon hjemme

  Den enkleste versjonen av hjemmemikrodermabrasjon er bruk av spesielle kremer, serum uten noen enheter. Prosedyren utføres i samsvar med produsentens anbefalinger. Men mer effektivt er manipulasjonene med enhetene. Sekvensen av handlinger i gjennomføringen av prosedyren hjemme er ikke forskjellig fra den i salongen.

  Følg anbefalingene fra produsentene som har brukt mikropilering for å oppnå maksimal effekt fra prosedyrene.

  Instruksjoner for å gjennomføre ansiktsmikrodermabrasjon hjemme inneholder følgende bestemmelser og anbefalinger:

   Klargjør huden for prosedyren. For å gjøre dette, fjern alt kosmetikk og smuss. Ikke anbefalt å bruke kort før hennes midler inneholder acetylsalisylsyre, alkohol og retinoisk salve.

  Påfør et tynt lag av mykende krem ​​eller serum.

  Velg en egnet dyse og fortsett med prosedyren. Mikrodermabrasjon av ansiktet utføres langs massasjelinjer. Unngå lepp og øyelokkbehandling. Bevegelsene ved apparatet må være uhørt, men det er umulig å dvele lenge i et område. Tiden for kontinuerlig behandling av ett punkt bør ikke overstige 1 sekund.

  Ansiktsmikrodermabrasjon: før og etter

  Microdermabrasion spiller en viktig rolle i å opprettholde skjønnheten og helsen til huden. Det logiske resultatet av prosedyren er en synlig kosmetisk effekt. Den manifesterer seg i trange porer, planering hud lindring, blant annet i glatte rynker, eliminere ujevnheter i form av arr, arr.

  Betydelig forbedrer hudfarge, pigment flekker elimineres. Produksjonen av talg er regulert, den oljeaktige glansen forsvinner. Samtidig på glatt, sunn hud dekorative kosmetikk ligger jevnere, og motstanden til sminke er betydelig økt.

  For å oppnå maksimal effekt, etter mikrodermabrasjon, bør flere regler følges:

   Under gjenopprettingstidspunktet er det forbudt å bruke alkoholkrem på de behandlede områdene.

  Avvis hele gjenvinningsperioden fra bruk av fundament, pulver, skrubber og ulike typer av peeling.

  Glem å besøke solariumet i 30 dager, samt noen form for dampbad i 2 uker.

  Bruk en krem ​​med en SPF-effekt.

 • For å unngå aktiv svette, noe som reduserer vevregenerering, unngå overdreven trening.

 • Selvfølgelig er hjemmemikrodermabrasjonskomplekser mye billigere enn salongprosedyrer. Men i rettferdighet skal det bemerkes at effektiviteten av den profesjonelle prosedyren er flere ganger høyere, derfor er listen over indikasjoner bredere. Hjemme er det nesten umulig å bli kvitt arr og arr etter akne, fordi enheter og midler er mer gunstige og kan ikke ha den ønskede effekten.

  Reelle vurderinger på ansiktet microdermabrasion prosedyren

  Hudpolering med microdermabrasion regnes som en effektiv metode for eliminering av post-akne, arr, forstørrede porer, akne, komedoner og andre hudproblemer. På Internett kan du finne mange vurderinger om denne tjenesten - både positive og negative.

  Victoria, 31 år gammel

  På begynnelsen av vinteren hadde huden min det beste utseendet - det var avitaminose og kronisk tretthet. Tørrhet og peeling dukket opp på noen steder, elastisitet var borte, og post-acne var tilstede. Generelt var jeg på utkikk etter en skjønnhetsprosedyre som passer for mine problemer. Innvendig anbefales å gjøre microdermabrasion. Umiddelbart litt unpleasantly overrasket over den høye prisen på tjenesten. Men kanskje jeg bare valgte en dyr salong. Jeg gjorde diamond microdermabrasion. Vasket, sett noe stoff og begynte å behandle enheten. Føles som en katt som licker med grov tunge. Men det var med den første dysen. Deretter endret dysene og intensiteten intensiverte. Dette er ikke å si at det var smertefullt, men ubehagelig. Spesielt nøye behandlede problemområder i huden. Ferdig prosedyren for å påføre alginatmaske. Om kvelden ble jeg helt skyllet, og ansiktet mitt så ut som forvitret. Følelsen var som om mitt øvre lag av huden ble jaget. Etter et par dager begynte hun å skrelle av. Jeg smurt huden med sneglkrem, og han merket mildt epidermis. En uke senere skrubbet jeg lett resten av "husk" og ble hyggelig overrasket - huden min hadde ikke vært så myk i lang tid. Følgende prosedyre ble foreskrevet for meg om tre uker, men etter det var det ikke nesten samme effekt som etter den første. Det var som om hun bare hadde skrubbet huden, og det var alt. Kanskje på grunn av hva den andre mesteren gjorde, vet jeg ikke. Men generelt er jeg veldig fornøyd med denne prosedyren og vil gjøre det noen ganger.

  Jeg leser på nettstedet til min favoritt skjønnhetssalong om "magisk" prosedyre microdermabrasion. Jeg bestemte meg for at jeg i forfølgelsen av skjønnhet ikke føler meg lei meg for penger, og laget en avtale med en skjønnhetspleie. Han lovet meg en dyp rensing, polering av huden, utjevning av akne arr, fjerning av fine rynker og en samlet forbedring i fargen og turgor av epidermis. Først ble huden renset, så ble det brukt en slags maske og apparatet begynte å buzz over ansiktet. Skalede hudpartikler absorberes i spissen av enheten. Etter behandling påføres en maske igjen for å berolige epidermis. Varigheten av hele prosedyren er omtrent en halv time. Føler at det er helt smertefritt. Og resultatet... Han var ikke at han ikke var imponert, men generelt skuffet. For den typen penger fikk jeg heller ikke innsnevrede porer, eller en jevn hudfarge, eller særlig merkbar foryngelse. Det eneste pluss er at huden har blitt jevnere, som etter hjemmet skrubbing. Kanskje mesteren valgte feil modus, fordi jeg hørte at det er noen ubehagelige opplevelser med microdermabrasion. Uansett, for pengene ville jeg ha gjort en ultralydsrens i ansiktet med den beste effekten!

  Min hud har allerede begynt å falme, "krakkens føtter" dukket opp, en ansikts-kontur svømte litt, nasolabiale folder begynte å skille seg ut. Sist vinter gjorde jeg kjemisk peeling av ansiktet mitt. Jeg trodde jeg ville ikke overleve i helvete! Sann, resultatene var ganske merkbare: venstre etter-akne, en del av rynkene, hudavlastningen nivellert. På våren anbefalte kosmetologen å gjøre microdermabrasion som et alternativ til peeling, som ikke kan gjøres i solfylte sesongen. Ja, og denne prosedyren er billigere. Og på følelser - så generelt uforlignelig. De kjører på ansiktet med en maskin, det skreller av huden, det gjør ikke vondt i det hele tatt. Bare litt prikkende ansikt. Det er en fornøyelse. Så en annen masochka og massasje gjort. Jeg likte prosedyren, det er hyggelig, og resultatet er ganske merkbart - huden strammet og ble mer elastisk. Dype rynker vil selvfølgelig ikke gå bort, men microdermabrasion er svært egnet for å opprettholde ansiktets friskhet. Totalt gjorde jeg 4 behandlinger i tre måneder. Nå planlegger jeg å gjøre det neste kurset om et år.

  Diamantmikrodermabrasjon av ansiktet i salongen og hjemme

  Slik at med alder mister huden ikke friskheten, kvinner er klare for mye. Microdermabrasion av ansiktet - dette er en av prosedyrene for å ta vare på ansiktets hud, noe som bidrar til å takle problemer som sagging, rynker, forstørrede porer, svarte flekker og akne. Dette er en relativt ny prosedyre, som på kort tid har blitt veldig populær.

  Funksjoner av teknikken

  Hver kvinne som bryr seg om sitt utseende, har hørt om hudskalingsprosedyren. Microdermabrasion, som på engelsk betyr mikropolering av huden, er en slags mekanisk peeling av huden i ansikt, nakke, dekolleté og hender. Denne prosedyren gjør at du kan fjerne det øverste laget av epidermis som inneholder døde celler og forstyrrer arbeidet i talgkjertlene.

  Prinsippet om microdermabrasion er at fra toppen av et spesielt apparat på huden under høyt trykk får en luftstrøm som inneholder slitende partikler. Disse er som regel aluminium eller magnesiumoksyder, bikarbonat eller natriumklorid. Under trykk av denne strålen oppstår desquamation av døde hudceller, som ikke lenger kan utføre sine funksjoner.

  Prosedyren for microdermabrasion er ofte forvekslet med dets analoger: diamant dermabrasion, biodermabrasion og hydrodermabrasion. Selvfølgelig vil typen av peeling som trengs akkurat for huden din, bestemmes av en skjønnhetspleie. Det er nyttig å håndtere egenartene i alle prosedyrene for å kunne vite på forhånd hva du skal forberede deg selv.

  Innovativ hydrodermabrasion teknologi

  Denne prosedyren har etternavnet - vakuumhydropelering, som fullt ut reflekterer dens essens. Forskjellen er bruken av spesielle spiralmunnstykker, vakuum og fuktiggjør huden i prosessen. De patenterte dysene gjør det mulig å oppnå perfekt sterilitet, vakuumet muliggjør kontinuerlig rensing av huden fra peeling celler og smuss inne i porene, og aktiv hydrering forbedrer den positive effekten av prosedyren på huden.

  Kompleks biodermabrasjonsprosedyre

  Biodermabrasion er også en peeling, men det kombinerer både mekanisk og tørr rengjøring av huden.

  Denne metoden kan deles inn i to faser:

  • anvendelse av kjemikalier - rensemiddel med syrer, fuktighetsgivende preparater og sammensetninger som forbedrer metabolisme i epidermis;
  • mekanisk peeling, for hvilken enheten brukes med en vibrerende dyse.

  Metoden er helt trygg, og navnet tilsier at denne prosedyren oppfyller hudens naturlige behov.

  Prosedyren for sliping av huden

  Denne typen rensing brukes til å eliminere mer alvorlige hudfeil, som arr, keloid arr, rynker og andre hudproblemer. Denne metoden avviker fra alle de ovennevnte spesielt dype sliping, krever alvorlig forberedelse for oppførelsen, høyt kvalifisert lege. Som regel utføres en slik intervensjon i klinikken av en plastikkirurg. Gjenoppretting etter prosedyren er også lenger - pasienten kan bli forstyrret av rødhet, det er nødvendig å bruke spesielle formuleringer for å helbrede huden.

  Når det gjelder microdermabrasion, er det en mild metode og har flere fordeler.

  Fordeler med diamantmiksliping av ansiktet:

  1. Mangel på smerte. Pasienter som har gjennomgått prosedyren, sammenligner følelsene fra den med kattens grove tunge. Med andre ord, vil du ikke føle noen brennende, prikkende eller smerte.
  2. Et bredt spekter av indikasjoner. Mens de fleste andre salongprosedyrer er rettet mot å løse et enkelt problem, vil microdermabrasion bidra til å forbedre tilstanden til huden som helhet, fordi etter at den er lansert, blir epidermis fornyet.
  3. Tilgjengelighet. Ikke vær opprørt hvis du ikke kan gjøre mikrodermabrasjon i hytta - det er mulig å utføre prosedyren hjemme.

  Selv om alle disse prosedyrene ikke anses som et komplett kirurgisk inngrep, men før du utfører noen av dem, bør du konsultere en hudlege. Bare en høyt kvalifisert spesialist vil kunne bestemme hvilken metode som er riktig for deg og om det er alvorlige kontraindikasjoner for det.

  Indikasjoner for prosedyren

  Sikkerheten til microdermabrasion gjør sitt publikum svært bredt. Offisielt kan denne teknikken brukes fra 12 til 65 år, men disse restriksjonene er mer enn betingede. Personer som ikke faller innenfor de angitte aldersgrenser, kan også dra nytte av dette kosmetologetilbudet, men under kontroll av en hudlege. Hos eldre pasienter vil legen vurdere tilstanden til huden og sannsynligheten for ubehagelige konsekvenser i form av blåmerker og sår etter prosedyren. For barn under 12 år, vil de mest gunstige produktene velges på grunn av den spesielle ømheten i huden.

  Microdermabrasion er vist i tilfelle av:

  • fotobehandling av epidermis som følge av overdreven eksponering for sollys;
  • Tilstedeværelsen av dype rynker, forstørrede porer;
  • Tilstedeværelsen av hyperpigmentering (alder flekker, melasma eller melanose);
  • forekomsten av akne eller overfladiske arr fra den;
  • gul hud;
  • eksistensen av cellulitt og strii.

  I tilfelle melanose (en sykdom preget av hyperpigmentering av huden), er den mest effektive komplekse terapi - mikrodermabrasjon kombineres med kjemisk peeling og bruk av lysende kremer.

  Microdermabrasion i kombinasjon med kjemisk rensing vil også bidra til å takle akne. Glykolsyre eller acetylsalisylsyre brukes fortrinnsvis for kjemiske peeling.

  Kontraindikasjoner til mikrodermabrasjon

  Selv om vi snakker om en ufarlig kosmetologisk prosedyre for diamantmikrodermabrasjon, er den til og med kontraindisert.

  Når microdermabrasion ikke er verdt å gjøre:

  • Hudskader av en hvilken som helst alvorlighetsgrad (forbrenning i helbredelsesfasen, mikroskader, slitasje, sår);
  • nærvær av vorter, rosacea;
  • herpes i akutt stadium;
  • immunsystem sykdommer;
  • tilbøyelighet til å danne keloider;
  • diabetes mellitus;
  • svampelesjoner av huden;
  • idiosyncrasy av brukte stoffer;
  • Overfølsomhet i huden (følsomhet overfor allergier, overdreven tørrhet, vaskulær nærhet til hudoverflaten);
  • hudsykdommer (eksem, psoriasis);
  • tar narkotika hvis handling er rettet mot å tynne blodet;
  • Isotretinoin bruk (anti-akne, anti-inflammatorisk, antiseborrheic agent) - dette stoffet bidrar til dannelsen av arr.

  Hvis legen din ikke anbefaler at du utfører prosedyren av noen av de ovennevnte årsaker, bør du velge en annen metode for å rense huden, fordi bivirkningene av kontraindikasjoner er vanskelig å forutsi.

  Gjenopprettingstid

  Til tross for at microdermabrasion er en lav-effektprosedyre, er det fortsatt noen tips for gjenopprettingsperioden som anbefales å bli fulgt.

  Først, uansett årstid, er det nødvendig å bruke solkrem. For det andre, i stedet for den vanlige barnehagen, om mulig, bruk en krem ​​med hyaluronsyre - det vil bidra til å fukte huden og gjøre den elastisk. Når det gjelder sminke, er det ikke kontraindisert umiddelbart etter mikrodermabrasjon. Du kan også bruke de vanlige måtene å ta vare på ansiktet - det er bevist at prosedyren forbedrer opptaket av kremer og forenkler penetrering av næringsstoffer inn i huden.

  Umiddelbart etter at du har utført rengjøringen i henhold til denne metoden, kan du støte på kortsiktige problemer:

  • hudrødhet;
  • edderkopper;
  • mindre blåmerker;
  • mindre sår og slitasje;
  • forverring av herpes;
  • Utseende på hud overfølsomhet.

  Selv om du opplever noen av disse symptomene, ikke motløs, dette fenomenet er midlertidig, og innen få timer vil det ikke være noen spor av rensing i ansiktet ditt.

  Siden huden vår er fullstendig fornyet innen en måned, blir det klart at for å opprettholde effekten, må prosedyren gjentas. Men det er flere anbefalinger som vil bidra til å gjøre besøkene til skjønnhetspleieren mer sjeldne, og forlenge effekten av rensing.

  Hvordan forlenge effekten av microdermabrasion:

  • redusere tiden i solen, unngå direkte sollys;
  • Avstå fra å gå til badet eller badstuen i 2 uker etter prosedyren;
  • ikke bruk skrubbe;
  • Dag etter prosedyren, bruk ikke tonalkremer;
  • Ikke bruk syrefrie produkter uten medisinsk tilsyn.

  Følg disse enkle tipsene, og huden din vil bli frisk og frisk lenger.

  Gjennomføring av prosedyren hjemme

  På grunn av ulike forhold er det ikke alltid mulig å besøke en skjønnhetssalong, hudlege eller plastikkirurg. I slike tilfeller kommer selskaper som utvikler analoger av salong ansikts- og kroppspleieprodukter til hjemmebruk, til å bli reddet.

  Microdermabrasion prosedyren er ikke noe unntak. På det moderne kosmetologimarkedet er det flere måter å utføre en slik rengjøring hjemme.

  De er delt inn i to typer:

  1. Slipende kremer. Den mest populære er L'Oreal "Refinish" (komplett med microdermabrasion krem ​​og fuktighetskrem).
  2. Spesielle enheter. Du kan velge mellom Neutrogena's "Microdermabrasion System" (settet inneholder en vibroapparatus, utskiftbare dyser og batterier) og Dermanew "Microdermabrasion Kit" (består av anti-aging krem, en enhet for sliping på batterier, 2 applikatorer og en dyse med myke børster).

  Forskjellen mellom disse settene er i pris og effektivitet. Men hvis ikke bare å besøke salongen, men også å bruke penger på dyre midler, er det ingen mulighet eller ønske, det er en populær oppskrift som erstatter salongtilbehøret.

  Så, for å lage et hjemmemikrodermabrasjon ved hjelp av tilgjengelige verktøy, trenger du brus, vann og essensielle oljer. Tilbered en oppslemming av brus og vann, tilsett lavendelolje eller grønn te der, masser huden med blandingen i 3-5 minutter. Skyll av med varmt vann, bruk deretter tonic for å returnere huden til en normal PH, og deretter fukte ansiktet med solkremkrem.

  Hvis du bestemmer deg for å utføre mikrodermabrasjonsprosedyren selv, anbefaler vi sterkt at du konsulterer en hudlege før. I fravær av kontraindikasjoner og overholdelse av alle prosedyrens regler, kan denne rensemetoden forynge huden, helbrede den og lansere naturlige fornyelsesmekanismer.

  Pasientanmeldelser

  Jeg har hatt problemer med huden min i lang tid - post-akne, og arrene er synlige veldig bra. Jeg bestemte meg for å bekjempe det. Hun var innstilt på en kjemisk peeling, men kosmetologen ga råd om mikrodermabrasjon. Prosedyren er hyggelig, smertefri. Umiddelbart følte jeg at huden ble mer elastisk, renere og enda yngre. Og viktigst - ingen tegn på betennelse, som etter vanlig rensing - etter 15 minutter, ren og sunn hud!

  Har allerede gjort to microdermabrasion behandlinger. Huden etter at den er veldig glatt, vil jeg si perfekt. Ingen rødhet, hevelse - et godt alternativ for de som ikke har mulighet til å komme seg i lang tid, sitter hjemme. Jeg vil gjøre prosedyren mer enn en gang.

  Da jeg ble 30, tenkte jeg på hvordan å senke utseendet til de første rynkene. Jeg tenkte ikke engang på plast. Og her rådde kosmetikeren maskinvare kosmetologi. Vi stoppet på microdermabrasion, som den mest gunstige metoden. Prosedyren er smertefri, hudtilstanden etter at den har blitt merkbart forbedret. På grunn av livets rytme er det viktig for meg at du umiddelbart etter prosedyren kan komme tilbake til det normale livet - ansiktet ditt ble ikke rødt, det var ingen irritasjoner. Jeg anbefaler!

  Hva er ansiktsmikrodermabrasjon?

  Hver kvinne vil bli ung og attraktiv så lenge som mulig. Men aldersrelaterte endringer og andre estetiske mangler gjør seg følte. Moderne kosmetologiprosedyrer gjør det mulig å skjule de negative manifestasjonene, for å gi tilbake glatt og smidighet. Progressive skjønnhetssalonger tilbyr pasienter til å bruke ansiktsmikrodermabrasion-tjenesten.

  I de senere år har teknikken oppnådd enestående popularitet og etterspørsel. Prosedyren er helt smertefri, preget av høy effektivitet og lar deg gjemme de fleste aldersrelaterte endringene, arr og arr fra akne.

  Hva er microdermabrasion?

  Sliping av huden ved hjelp av dyser som inneholder diamantflis, kalt microdermabrasion ansikt. For første gang ble prosedyren brukt av franske kosmetologer, derfor blir denne typen dermabrasjon noen ganger kalt parisisk peeling.

  Behandling har en synlig foryngende effekt og glatter huden godt. Etter pasientens anbefalte utvinningskurs i en pasient, kan følgende positive endringer oppdages:

  • forbedring i hudfarge;
  • resorpsjon av alder flekker;
  • Forsvinnelsen av arr og arr som følge av akne;
  • løfte ansiktskonturer.

  På grunn av den mekaniske påvirkningen av uttalt intensitet, i området av påvirkning av apparatets dyse, akselereres blodstrømmen og lymfestrømmen, den forbedrede produksjonen av elastin og kollagen begynner. På grunn av den forbedrede celledeling, produseres et nytt bindevev, kjennetegnet ved elastisitet.

  Ved hjelp av microdermabrasion oppnås anti-aging effekten ved å akselerere de naturlige metabolske prosessene, uten å bruke hyaluronsyre og andre utenlandske aktive enzymer.

  Fordeler med prosedyren

  Apparat kosmetologi har ingenting å gjøre med plastisk kirurgi. Dette er en ikke-kirurgisk, sparsom metode for foryngelse og gjenopprettelse av lettelse, som passer de fleste pasienter og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. De viktigste fordelene ved metoden er kosmetologer og pasienter:

  • evnen til å bruke teknikken i nærvær av kontraindikasjoner for kjemisk peeling;
  • allsidighet;
  • poliklinisk behandling;
  • kort gjenopprettingstid;
  • gode resultater - en merkbar stramming og utjevning av hudoverflaten;
  • Minste kontraindikasjoner og komplikasjoner.

  Flere og flere pasienter foretrekker foryngelse uten kirurgi. Microdermabrasion-resultatene er nesten like gode som plastikkirurgi.

  Prosedyren er egnet for pasienter i alle aldre. Følsom hud utsatt for allergiske reaksjoner er ikke en kontraindikasjon for diamantsliping. Som regel, allerede flere timer etter ferdigstillelsen av manipulasjonen, kan pasienten gå tilbake til det vanlige livet. Spor av rødhet og hevelse, som etter mer intensive maskinvareprosedyrer, er ikke typisk for pasienter som har valgt en diamantskalering.

  Hvordan utføres ansiktsmikrodermabrasjon?

  Prosedyren kan utføres utelukkende i spesialiserte kosmetologisentre som er lisensiert for å yte tjenester av denne typen. For å implementere teknikken må du bruke dyrt utstyr, utstyrt med en rekke spesielle vedlegg.

  Det er bedre å overlate utførelsen av diamantsliping til en erfaren spesialist som kan kontrollere intensiteten av virkningen av apparatet. Hvis du overskrider tillatt slipekraft, vil dermis dype lag påvirkes. På grunn av dette blir gjenopprettingsperioden forsinket, og resultatet av behandlingen vil ikke bli oppnådd.

  Essensen av metoden

  Under mikrodermabrasjonsprosedyren i ansiktet renser apparatets dyser av det øverste laget av epidermis, nemlig de døde hudceller. Det døde epitelet forstyrrer den normale inntrengningen av oksygen i hudcellene, og som følge av at vannbalansen i cellene forstyrres, får personen en ubehagelig jordart.

  Pasienter hvis hud er utsatt for høyt fett og akneutslett, reagerer umiddelbart på mangel på riktig regelmessig pleie med nye utslett.

  De fleste klinikker tilbyr pasienter flere typer ansiktsmikrodermabrasjon. Dette er:

  1. Krystall. Brukes oftere enn andre arter. Som et slipemiddel for apparatets dyser, anvendes partikler av aluminiumsmulk.
  2. Diamantsliping. Den dyreste, men også den mest effektive metoden for alle eksisterende typer mikrodermabrasjon. Diamantdysene forsiktig og forsiktig polerer ansiktets hud, og gir ingen signifikant skade. Det er bemerkelsesverdig at bare diamantsliping kan brukes til bearbeiding av nakke, décolleté og hender. Prosedyren er effektiv mot strekkmerker, arr og pigment flekker av ulike etiologier.
  3. Oksygen. I tillegg til slitende aluminium eller diamantkorn brukes en strøm av høytrykksluft til å påvirke epitelet. Enhetlig mild eksponering gjør det mulig å oppnå maksimal effekt av behandlingen og redusere sjansene for manifestasjon av bivirkninger og komplikasjoner.

  Indikasjoner for ansiktsmikrodermabrasjon

  Kosmetologer anbefaler pasienter å velge ansiktsmikrodermabrasjon i nærvær av følgende indikasjoner:

  1. forstørrede porer;
  2. acne;
  3. etterligne rynker av varierende intensitet;
  4. alder flekker;
  5. ujevn tekstur av huden;
  6. kollagen og elastinmangel.

  Avhengig av pasientens hudtilstand på tidspunktet for å gå til klinikken, en historie om kroniske sykdommer, samt ønsket resultat, velger spesialisten antall økter som er nødvendige for fullstendig gjenoppretting. Som regel er 5-7 prosedyrer nok. Varigheten av en økt er 20-40 minutter. Prosedyren er smertefri, men pasienter med overfølsomhet kan diskuteres på forhånd med skjønnhetspleieren muligheten for anestesi.

  Flere Artikler Om Typer Acne