Til tross for påstanden fra den berømte general Lebed om at hodet er et bein, så det ikke gjør vondt, må det også være at barn må håndtere hodepine. Og skylden til denne tilstanden er ofte en forkjølelse - du kan glide gjennom ikke bare nedre rygg eller nakke, men også hodet.

Selv om de ofte blåser nakken og hodet samtidig, er disse områdene for nært.

På skallen er tyggemuskulaturen, ansiktsmuskulaturen og fasciaen, under hodet på hodet og i musklene, mange nerver - med hypotermi eller infeksjon gjennom blod og lymfestrøm, påvirkes de. Dette forårsaker ubehagelige symptomer, den kraftigste som er smerte. Uansett hvilken karakter hun hadde - whining eller sharp - Jeg vil bli kvitt henne raskt.

Hvis du har et kaldt hode, hva skal du gjøre?

Hodet forkjølelse er symptomer.

En forkjølelse kan oppstå på egen hånd eller være et av symptomene på andre sykdommer i kulden. Hva skjer hvis det blåser?

Først og fremst er det smerte - hvis du sitter fast, øker den gradvis.

Det kan være en følelse som skyter i templene, svimmel, i øynene med "fly fluer."

Hvis nerver påvirkes på baksiden av hodet, virker det som noe presser på toppen, trekker sammen.

Ytterligere symptomer:

 • svakhet;
 • kvalme:
 • tinnitus;
 • nakke aches;
 • manglende evne til å konsentrere seg;
 • pulsering i det mest berørte området;
 • høyt blodtrykk;
 • vasospasme.

Hvis hodet er blåst, er andre organer som er på kraniet involvert i inflammatorisk prosess.

Relaterte sykdommer:

 • betennelse i nesen bihulene, der det er bihulebetennelse eller bihulebetennelse;
 • otitis media, og noen ganger det indre øret;
 • faryngitt, laryngitt og lignende inflammatoriske prosesser;
 • tannpine;
 • betennelse i trigeminal- eller ansiktsnerven.

Symptomene er så varierte at det er svært vanskelig å umiddelbart bestemme årsaken. De kan vises samtidig eller enkeltvis.

Hvorfor kan du blåse hodet?

En av hovedårsakene til ubehagelige symptomer er hypotermi. Til ham går det å gå om vinteren uten hatt, gå med et vått hode, spise is eller kaldt (is) drikke på en varm dag, bade i kjølig vann, dousing med kald dusj og feil herding.

Blåsekanne, hvis du er i nærheten av et åpent vindu i et bevegelige kjøretøy, i et utkast innendørs eller under klimaanlegget.

Det kan forstås at helsen har forverret hvis ikke bare hodepine har dukket opp, men også andre symptomer - rive, rennende nese og hoste.

Selvbehandling kan bare praktiseres i de tilfeller hvis de ikke oppstår:

 • høy feber;
 • bevissthetstilstand
 • lysskyhet;
 • skarpe trykk hopp - øke eller redusere;
 • kvalme og oppkast.

Alle disse tegnene indikerer forekomsten av komplikasjoner - i dette tilfellet må du ringe en ambulanse.

Blåst hodebehandling

Mange tror at tegn på hypothermia hode ikke krever behandling - alt vil gå bort av seg selv. Faktisk kan det gå av seg selv, bare tilstanden vil bli så tung at den vil "klatre" på veggen.

Ja, og det er sannsynlig at i fremtiden med de minste symptomene på forkjølelse eller pusten av brisen vil smerten komme tilbake, kan det oppstå alvorlige komplikasjoner. Det er derfor hodet trenger å bli kurert.

De begynner behandlingen av sykdommen som dukket opp da hodet ble blåst.

Smerter i baksiden av hodet, i den tidlige regionen, på kronen av hodet - det ser ut til at selv hårrøttene har vondt. Det er nødvendig å eliminere smerten - drikk en smertestillende: ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, ethvert legemiddel med analgin, Citramon, narkotika med kodein. Alle velger pillene som brukes til å søke i vanskelige situasjoner. I tillegg må hodet knyttes sammen med et varmt skjerf.

Ikke vask håret ditt med varmt vann, som er gjort for migrene. Hvis det under tørking blåses igjen, vil tilstanden forverres.

Hvis smerten er lokalisert i et bestemt område - på den ene siden på kinden, i templet eller i kjeveområdet, kan man mistenke at ansiktsnernene har blåst. I dette tilfellet bør du også ta smertestillende midler, og påfør tørr varme til det berørte området - salt, sand eller oppvarmet hirse i posen, et hardkokt egg, et ulldefon foldet flere ganger...

Hvis ørene blir skadet, utføres behandlingen på samme måte som ved begynnelsen av otitis. Raskt avlaste smerten av oppvarming med turunda - den rulles ut av gasbind, gjennomvåt med bor- eller kamferalkohol (med vanlig vodka) og settes inn i øregangen i 30 minutter. Hold i 30 minutter, ta en pause i 15 minutter, og gjenta prosedyren til smerten går.

Når det er tegn på rennende nese - hevelse i neseslimhinnen, en økning i sekresjonen av slimete sekresjoner - samme terapeutiske skjema brukes som for behandling av forkjølelse: vasokonstriktivt dråper og nesespray. Hvis du ikke lindrer nesepusten, kan det være bøyende smerter i bihulene - bihulene.

De generelle anbefalingene for behandling er nøyaktig det samme som ved forkjølelse:

 • drikke rikelig med varm væske - grønn te, tranebærjuice, en infusjon av beroligende urter - sitronmelisse, peppermynte, valerianer;
 • oppfyller sengestøtten.

For å redusere byrden på syke- og hørselsorganene, er det nødvendig å begrense kommunikasjonen og slutte å bruke gadgets, datamaskiner og se på TV.

Hva annet kan gjøres med smerte i hodet etter hypotermi?

Aromaterapi kan hjelpe.

Prosedyren kan utføres som følger:

 • fyll aroma lampen med 15 m 3 5 dråper essensiell olje;
 • brygge vegetabilske råvarer og pust damp over pannen;
 • kok vann og tilsett essensielle oljer til det.

For å lindre tilstanden brukes essensielle oljer av lavendel, rosmarin, sitrus, cypres, gran, eukalyptus, mynte. Ved innånding brygges disse plantene også. Den beste tiden for prosedyren er å forberede seg på senga.

På apoteket kan du kjøpe en spesiell lapp som lindrer spasmer, og legger den på problemområder.

Et hode eller akupressurmassasje bidrar til å eliminere ubehagelige tegn, men i en akutt tilstand er det bedre å søke etter en profesjonell massasje terapeut.

Det antas at du ikke bør bruke smertestillende midler - kroppen trenger ikke overflødig kjemi. Men smerten er mye mer skadelig - vaskulære spasmer kan føre til farlige komplikasjoner: provosere et migreneangrep, som vil være ekstremt vanskelig å kurere; skade på nerver... Derfor bør smerten bli kvitt, og så snart som mulig.

Alle disse anbefalingene kan bare brukes av voksne som er i stand til å korrekt analysere sine egne følelser og forstå når tilstanden begynner å utgjøre en fare for helsen. Når et barn klager over hodepine, er det nødvendig å konsultere en lege.

Hvis du ikke klarer å lindre smerte selv om 12 timer, og følgende symptomer blir med: kvalme, svimmelhet, tåre, feber - du bør umiddelbart konsultere lege.

Denne tilstanden kan være et tegn på farlige komplikasjoner - hjernehinnebetennelse, hjernebryst, betennelse i hjernens forside - og å bli kvitt dem uten hjelp av offisiell medisin, vil ikke fungere.

Symptomer og årsaker til hodet kaldt

Du kan ta en kulde ikke bare i kalde årstider. Det er nok å tilbringe kort tid på et utkast eller ta en svømmetur i en kald dam, og sykdommen vil ikke ta lang tid å komme. I tide, ikke kurert eller ikke diagnostisert, kan en forkjølelse føre til alvorlige konsekvenser og komplikasjoner, derfor ved første manifestasjoner av sykdommen, er det nødvendig å hente en lege for råd og riktig behandling.

Hva er det

Kulden i hodet er veldig lik i symptomer på den generelle lesjonen i kroppen med forkjølelse og er også ledsaget av feber, generell svakhet og ubehag, nesevep og nysing.

I tillegg til de vanlige symptomene, er en utmerket funksjon for hodekjølhet hodepine som strekker seg inn i kronen. I noen tilfeller kan det være betennelse i ternærnerven, noe som kompliserer behandlingen og utvinningen.

I alvorlige og avanserte tilfeller kan sykdommen føre til kroniske migrene, så vel som forårsake inflammatoriske reaksjoner i hjernens hjernehinnebetennelse.

årsaker til

Årsakene til en forkjølelse kan være forskjellige faktorer. Med svekket immunitet eller kroniske sykdommer i indre organer, øker risikoen for å kjøle hodet betydelig.

Mulige årsaker til utvikling:

 • forbli i et kaldt rom;
 • konstant tilstedeværelse nær klimaanlegget;
 • nekte å ha på seg en hodeplagg (hatter, tøfler) i kaldt vær;
 • bading eller lengre opphold i kaldt vann;
 • bli på gaten med et vått hode;
 • en tur i offentlig transport med åpne luker eller vinduer;
 • utkast i rommet;
 • drikker kalde drikker, is.

I noen tilfeller kan forkjølelse utløses av forkjølelser som allerede er tilstede. En slik forkjølelse av hodet er en komplikasjon av luftveissykdommer og har lignende symptomer.

Viktigste symptomer

Symptomer på et kaldt hode er forskjellige, så for å få en riktig diagnose, så vel som utnevnelsen av den nødvendige behandlingen anbefales å søke hjelp fra den aktuelle spesialisten.

 • smerte i hodet (migrene);
 • svimmelhet;
 • svakhet;
 • nakke smerte;
 • frysninger;
 • høy feber;
 • tinnitus;
 • redusert konsentrasjon

Sykdommen kan forårsake ulike plager og lesjoner i andre deler av hodet. For eksempel er utviklingen av ENT sykdommer en hyppig forekomst med forkjølelse av hodet. De vanligste er inflammatoriske prosesser i nesehulen (bihulebetennelse, bihulebetennelse), så vel som i ørene (otitis) eller halsen (faryngitt, laryngitt, tonsillitt).

behandling

Uavhengig resept av medisinsk utstyr anbefales ikke, fordi du i beste fall ikke kan oppnå resultatet, og i verste fall - provosere komplikasjoner.

Behandlingsregimet er utviklet av en spesialist individuelt. Før du besøker en spesialist, kan du lindre tilstanden og bruke vanlig Aspirin. Det anbefales også å drikke mer varm te eller bare en varm væske. Det er strengt forbudt å ta alkoholholdige drikker.

Blant middelene til tradisjonell medisin bruker ofte urte eller avkok basert på kamille. Det anbefales å dekke hodet med et stoff laget av naturlig ull med oppvarmingseffekt.

For betennelser i munnslimhinnen brukes gurgling fra salvie eller eikbark. I noen tilfeller, bruk brusløsning. Med nederlaget i nesen kan du bruke balsam "asterisk".

Hodet kaldt: symptomer og behandling

Hver person vet på forhånd hva det er kaldt. Faktisk er det en svært vanlig sykdom som lett kan bli smittet. Symptomene på denne sykdommen er helt forskjellige, men noen ganger gir den vanlige akutte respiratoriske sykdommen uforutsigbare og alvorlige konsekvenser i form av en forkjølelse. Vi vil prøve å forstå hva en kulde i hodet, dets symptomer og behandling.

Tegn på

Ikke tro at det eneste som vil forstyrre deg hvis du har kjølt hodet ditt, vil være hodepine. I tillegg til lokale tegn, for eksempel hoste, rennende nese og feber, er det også vanlig inflammasjonsprosess: følelse av svakhet og kulderystelser, alvorlig hodepine, blodtrykkssprang, tinnitus, svimmelhet, betennelse i trigeminusnerven. Alle disse tegnene kan imidlertid kalles ikke-spesifikke, siden de kan forholde seg til helt forskjellige patologier.

Hvis du finner slike tegn i deg selv, ikke utsette besøket til legen, ellers kan du tjene mange andre, mer alvorlige komplikasjoner.

behandling

La oss nå snakke om hvordan og hva du skal behandle et kaldt hode. Uten tvil, i apoteket, kan du finne en rekke stoffer og antibiotika for et kjølig hode, men vi anbefaler deg ikke å selvmiljøere, slik at du ikke kompliserer oppgaven til leger. Spesialisten vil foreskrive tilstrekkelig terapi basert på det bestemte området som har blitt påvirket.

Det finnes noen sikre metoder for å hjelpe deg med å lindre smerten før du besøker legen:

 1. Drikk varm (men aldri kokende) te og prøv å ta så mye varm væske som mulig. På intricacies of brewing te ved en temperatur på vår nettside er det en egen artikkel.
 2. For kuldegysninger og feber, ta Aspirin.
 3. Sørg for å følge sengestil og kosthold. Eliminer fettstoffer, stekt mat og krydret mat fra menyen.
 4. Gi opp røyking og drikking.
 5. Du kan varme opp et forstyrrende område ved å pakke det med et ullsyskjede, eller ved å pusse med en stjernebalsam (unngå slimhinner). Varme komprimerer er forbudt.
 6. Skyll halsen med medisinske urter - salvie, eikebark og sodavann.
 7. Hvis en forkjølelse har påvirket ørene, varme opp med varm (varm) og pakket inn i et håndklesalt eller semolina.
 8. Ved ømme øyne eller tårer, bruk poultices med kamille avkok eller Ectorcid.
 9. Hvis du har tid til å gripe og stoppe de første symptomene på forkjølelse, følg instruksjonene i denne artikkelen.

Behandling av folkemidlene

På tidspunktet for våre bestemødre ble det oppfunnet metoder for å behandle en forkjølelse med folkemidlene:

 1. Te med sitron og bringebær syltetøy, wild rose, rowan, viburnum er et utmerket naturlig middel med anti-inflammatorisk effekt.
 2. En stimulant som citrongras lindrer raskt spasmer.
 3. Aromaterapi aromatiske oljer - en fin måte å bekjempe sykdommen på. Bruk eukalyptus, lavendelolje, enebær og treetræ, gran - disse er de mest effektive antiseptika.
 4. Hvitløk og løk inneholder phytonicides, som er kjent for sin unike styrke i kampen mot virus.

Til slutt vil jeg legge til - ta vare på helsen din. Prøv å ikke være i utkast og stadig hærne. Også nøye overvåke hygiene, vask hendene etter å ha gått, og i løpet av perioden da viruset er mest aktivt, ta vitaminer.

Herpetic infeksjon på hodet

Herpes på hodet hos voksne er en type virussykdom. Det gjennomføres gjennom den skadede hodebunnen etter nær kontakt med bæreren av dette viruset. I dette tilfellet vil personen trenge konvensjonell antiherpetisk terapi. I et annet tilfelle er sykdommen et tilbakefall av vannkopper, som en person hadde hatt i barndommen. Vitenskapelig kalles det herpes zoster eller helvetesild.

Utslippet kan ikke bare være på hodet, men også på kroppen. Sykdommen er smittsom, og i større grad påvirker den de som i barndommen ikke hadde vannkopper. Herpes på hodet er en kompleks sykdom, da håret gjør behandlingen vanskeligere. Eldre mennesker er underlagt det, spesielt kvinner.

Årsaker til herpes på hodet hos voksne

Årsaken til virusinfeksjonen er direkte, direkte kontakt med en infisert person. En person som har hatt vannkopper i barndommen har immunitet mot denne typen herpesinfeksjon til livets slutt. I vitenskapen kalles kokkopper "Zoster." Viruset forblir i pasientens kropp og forblir permanent i nervesystemet. Men når immunforsvaret svekkes, begynner viruset å formere seg raskt og spre seg gjennom hele nervesystemet.

Når viruset trer inn i trigeminusnerven, som går i hodebunnen, opptrer herpes og smertesyndromet varer i flere måneder fra sykdomsutbruddet. Også et utslett under håret kan oppstå når det er smittet med et enkelt herpesvirus gjennom sår, riper. Inaktiv livsstil, dårlig økologi, røyking og alkohol, hypotermi, stress, overbelastning, fysisk anstrengelse, kaldt, organtransplantasjon, diabetes, kreft, dårlig ernæring - alt dette er årsaker som ødelegger immunforsvaret.

Med en komplikasjon i håret kan være følgende effekter: iskias, infertilitet, leverskader, kroniske sykdommer, lungebetennelse, hepatitt.

Symptomer på herpes

Symptomene på ulike deler av hodet er de samme: Kløe starter på hodet, noen ganger stiger temperaturen til 39 grader, hodepine, forverring av helse, svakhet og tap av styrke, tap av appetitt, kvalme, betennelse i lymfeknuter i hode og nakke og ENT-sykdommer. Et utslett vises på toppen av disse endene. Når huden på hodet blir betent, kan utslett gå i øynene, ører og du kan miste synet eller gå døv.

Viruset har en tendens til å formere seg i hjernens og ryggmargen, noe som kan føre til alvorlige konsekvenser. Denne lammelsen av beina og armene, lammelse av pust og til og med død. Hvis sårene er dype, kan viruset spre seg gjennom hele nervesystemet. Også væsken fra boblene under innånding av luft kommer inn i kroppen og utvikler lungebetennelse.

Det er bedre å ikke starte sykdommen, da det kan infisere en del av huden på kroppen og berøre de indre organene. I første fase er det ubehagelige opplevelser på kroppen som kløe, prikker eller prikker, smerte, røde hovne flekker. Utfall vises langs nerveen, som påvirkes. Deretter er det en akutt betennelse i hodebunnen, røde flekker blir til bobler med væske.

Den farlige sykdomsperioden, når bobler begynner å sprekke og væske strømmer ut. Ondsinnede mikrober kan komme inn i åpne sår. Du kan infisere personer med hvem kontakt oppstår. Omtrent en uke senere begynner sårene å tørke ut og brunaktig skorpe formes i deres sted.

Sykdomsbehandling

Behandling bør begynne så snart de første tegn på sykdommen vises, da det vil være alvorlige helseproblemer. Du bør kontakte din hudlege, nevrolog eller terapeut. Antivirale salver og kremer, som Zovirax, Gerpevir, vil bidra til å eliminere kløe og hevelse. Legemidlet "Acyclovir" er veldig populært, men legen må foreskrive doseringen.

Et annet godt stoff "Valaktsilovir." I disse preparatene er det stoffer som introduseres i det virale DNA og stopper reproduksjonsprosessen. Ibuprofen og paracetamol vil bidra til å lindre smerte. Prescribe medisiner for å forbedre immuniteten. Bakteriedrepende behandling brukes til sår: hydrogenperoksid eller briljantgrønn.

Vitaminer Under herpes, rådgiver legen deg ofte ikke å vaske hodet eller bruke smaksatt shampoo og balsam. Det er bedre å vaske babyens sjampo og deretter behandle sårene med en løsning slik at ingen infeksjon blir. For helbredelse av sår brukt "Panthenol", "Depantenol." Påfør antiseptisk salve: "Miramistin", "Streptocid", "sink salve."

Med de ovennevnte preparatene bør du ta vitamin A, C, E, B. Eldre mennesker, det er ønskelig å gjennomgå fysioterapi. De stimulerer immunforsvaret, reduserer smerte og har en bakteriedrepende effekt. Det er en vaksine mot herpesviruset. Det reduserer utviklingen av infeksjon. Avhengig av sykdommens kompleksitet, kan behandlingsvarigheten være omtrent en måned.

Behandling av folkemidlene

Utslett og kløe kan behandles med folkemidlene. Tinktur av pilbark og rhizomer av ingefær øker kroppens motstand og har tonisk effekt. Utslippet kan smøres med valokordin, mandelolje, noe som gir raskere utvinning. Påfør på de berørte områdene av plantainens blader.

Du kan lage lotion avkok av gress immortelle, sitronmelisse, peppermynte og andre urter. Utslett smurt med et stykke frisk hvitløk, da hvitløk reduserer aktiviteten til viruset. Ta vare på helsen din, styrke immunforsvaret og leve en riktig livsstil!

Hva å gjøre hvis du har kjølt hodet, de mest populære folkemetoder, sykdomsforebygging

Mange vet hvor ubehagelig det er når jeg har et kaldt hode. Konsekvensene som følger forsømmelsen av denne viktige delen av menneskekroppen er ganske smertefulle og skaper vanskeligheter i arbeid, hvile eller læring.

Utfallet av et kaldt hode fører ofte til hjertesykdom og kan til og med føre til døden. Derfor, hvis du har blitt forkjølet, kan du ikke ignorere skiltene, du må umiddelbart besøke legen og starte behandlingen.

Symptomer på et kjølt hode

Hvis du har kjølt hodet, er det viktig å være oppmerksom på det området der smerten oppstod og arten av denne smerten.

Symptomene på sykdommen er avhengig av den skadede delen av hodet, hvilke organer og vev som var underlagt inflammatorisk prosess. Vær oppmerksom på slike plager:

 • Høy temperatur
 • spenningen
 • migrene
 • Plutselig faller blodtrykket
 • svimmelhet
 • Sonitus

Viktig: Du må først være oppmerksom på området der smerten oppsto og dens natur.

Hvis smerten er følt i pannen og nesen, kan dette indikere forekomsten av frontal bihulebetennelse og bihulebetennelse.

Hvis du skyter gjennom munnen, øynene, pannen, kinnene, er det vanskelig å drikke kjølig væske, akutt smerte oppstår i vinden, så er betennelsen mest sannsynlig påvirket av ansiktsnervene.

Hvis øreområdet eller auriklene gjør vondt, er det otitis media.

Røde øyne, smerte og fremmedlegemer i øyebollene er et signal om at konjunktivitt har begynt.

Smerter under underkjeven og hevelse indikerer utviklingen av lymfadenitt.

Akutt smerte i hodet, som er ledsaget av oppkast, diaré, kvalme - disse tegnene indikerer meningitt. Hvis en person opplever alvorlig smerte når han endrer kroppens stilling, kan ikke vippe hodet, høy temperatur og deretter umiddelbart ringe en ambulanse. Som anfall og andre ubehagelige manifestasjoner av meningitt komplikasjoner er mulig.

Hvis en person opplever en alvorlig hodepine under anstrengelsen, hopper, og hvis han har søvnløshet, blir minne og depresjon forstyrret, så indikerer dette utviklingen av arachnoiditt.

Kaldhet i hodet fører til synssynkelse hvis optisk nerve påvirkes, og fører til tannssykdommer i den betente trigeminusnerven og andre komplikasjoner.

Uten terapi, når hodet står fast, er patologi, inkludert hjertesykdom, mulig.

Ofte er en person ikke oppmerksom på symptomene på et kaldt hode. Alle tror at de har en forkjølelse, som blir behandlet med vanlige stoffer, og det blir ingen komplikasjoner.

Men hvis du ikke starter behandlingen på hodet rett tid, ved de første tegnene, fører dette til ubehagelige konsekvenser, og smerten i hodet vil følge personen hele tiden. Derfor er det nødvendig å forhindre forkjølelse av hodet, og hvis dette skjer, så start behandlingen omgående.

Førstehjelp for fast hode

For ikke å slappe av hodet, må du holde det varmt.

Et kaldt hode er vanskelig å behandle. Så hva skal du gjøre hvis du har kjølt hodet? Medisiner må samordnes med legen.

Det er mange metoder for å behandle kald hjemme. Det viktigste er ikke å gå ut uten en lue, det kan komplisere helingsprosessen, og holde hodet konstant varmt.

Følgende retningslinjer vil hjelpe hjemme:

 • Ta en smertestillende eller drikke et glass sterk te med honning eller bringebær syltetøy.
 • Forbered et bad med kamille-, mynte- eller rosmarinblomster.
 • Med et kaldt hode vil det ikke være en dårlig effekt når du har på seg en lue eller et tørklæde om natten.
 • For å lindre sykdommen kan du gi pasienten en teskje kinesisk magnolia-tinktur om morgenen eller om natten.
 • I tilfelle akutt smerte i øret, sørg for å besøke legen. For å forhindre at sykdommen blir til forsømt form, drikker det dråper som en lege foreskriver i ørene. Før du besøker legen, kan du bruke den populære oppskriften. Ta løk, kutt det i to like deler og samle pipetten gjort juice. Bland ørene, dekk dem med bomull og ligg på din side for en kvart time. Smerten minker.

Avhengig av den delen av hodet som er berørt av forkjølelse og symptomene som vises, vender personen til riktig lege: terapeut Laura, nevrolog, øyelege.

Men ved de første symptomene på sykdommen er det viktig å komme til terapeuten, som skal planlegge en undersøkelse og, basert på resultatene, referere til en spesialist for videre behandling.

Behandling, når jeg har kjølt hodet mitt

Hvis en kald og ondt i halsen ble tilsatt til et kaldt hode, bør innånding gis.

Hvis du føler en regresjon i staten, og det er tegn som indikerer hodetkuld, så begynn terapien.

Hvis hodet er avkjølt, er det nødvendig å plassere det i varme. For å gjøre dette, pakk den berørte delen av hodet med et skjerf eller et varmt skjerf, prøv å være så lite som mulig i kjølig luft.

For akutte smerter trenger du ikke å utholde dem, men ta en bedøvelse som er i førstehjelpsutstyret hjemme. Når hodet er kjølt, anbefaler leger at de bruker samme terapi som ved vanlig forkjølelse.

Det er nødvendig å ta så mye væske som mulig: ikke varm te, urteinfusjoner, kompotter, fruktdrikker fra friske bær. For kaldt er det best å drikke fra hoftene.

Hvis sykdommen er ledsaget av en rennende nese, eller ondt i halsen og ondt i halsen, anbefales det å ta et par innåndinger. For å gjøre dette, bruk inhalator industriell produksjon, kjøpt på apoteket. Hvis det ikke er noen inhalator, kan du bare puste over pannen med kokte poteter, som våre besteforeldre gjorde. Inhalasjoner med blomster av kamille, salvie eller rosmarin viser god effekt.

I fravær av temperatur er ikke-varme bad tillatt. I badet tilsatt havsalt eller infusjoner av medisinske urter. For å varme vannet tilsett aromatiske oljer fra sitron, furu, eukalyptus eller gran.

For smerter i cervical ryggraden eller øret, er en varmepute plassert på dette området, som er fylt med varm væske eller brukes til å varme en pose oppvarmet salt.

For å forbedre immunforsvaret og fremme helse, drikker de en infusjon av ginseng, sitrongress eller echinacea. I en sterk varm te legg til et stykke sitron eller en skje med naturlig honning.

Hvis hjemmebehandling i flere dager ikke forekommer, er det viktig å konsultere en lege.

Noen ganger kan otitis media også legges til et kaldt hode.

Noen ganger er resultatet av en tur i den friske, frostige luften økt tannhelse eller ørebetennelse. Hvis, etter en tur, øret begynte å skyte, så før du går til en lege, fjern smerten hjemme, ved hjelp av tradisjonell medisin.

For å varme mellom mellomøret, bruk solsikkeolje. For å gjøre dette oppvarmes det på et dampbad og drypper inn i ørene, 2-3 dråper. Oljen må være varm, ikke varm, ellers vil det oppstå en brenning.

Hvis boligen medisinskapet har propolis eller honning, så må du blande dem i et forhold på en til to, varmet i vannbad og drypp inn i øret to eller tre dråper. Dette verktøyet vil raskt kurere øret med purulent utslipp fra den.

Bruk av komprimering til det berørte området har den beste terapeutiske effekten for et sykt hode eller ører. Det er nødvendig å ta et stykke gassbind og brette det flere ganger. Gjør et kutt i gasbind til størrelsen på auricleen.

Fukt kompresset med vodka eller alkohol og sett det på auricleen. Gaze bør presses tett mot huden rundt øret. På toppen av gazeen å sette et stykke polyetylen på det en bunullull og knytte alt sammen med et skjerf eller skjerf, kan du bruke en bandasje. Snart svinder smerten.

De viktigste forebyggingsmiddelene, hvis du har kjølt hodet, er å bære en lue i kjølig, vind, frostfritt vær. Hvis hodet likevel er avkjølt, er det ikke nødvendig å fortvile; det er nødvendig å umiddelbart begynne behandlingen og besøke en lege.

Konsekvenser for kardiovaskulærsystemet

Manglende behandling for kaldt hode kan føre til nedsatt kardiovaskulær funksjon.

Sykdommen kan bli kronisk hvis ikke foreskrevet behandling på det tidspunktet. Hoveddelen av menneskekroppen er hodet. Hvis det kjølte hodet ikke blir kurert i tide, kan det føre til de mest varierte konsekvensene.

En av konsekvensene kan være et brudd på kardiovaskulærsystemet. Etter at blodsirkulasjonen er forstyrret, begynner alle menneskelige organer å lide. De vanligste symptomene er:

Ikke sjelden, problemet med sirkulasjonsforstyrrelser fører til funksjonshemning, og noen ganger til døden.

For å forebygge slike tilfeller er det nødvendig å kontakte spesialistene ikke bare når det oppstår hjertesmerter, men også å gjennomgå årlige planlagte medisinske undersøkelser.

For andre årsaker til sirkulasjonsforstyrrelser, se følgende video:

For ikke å bli kunde klinikk eller sykehus, må du utføre ikke kompliserte regler for din egen sikkerhet: ikke vær i nærheten av et åpent vindu, iført en lue i vindfullt vær, vet symptomene på en kald hodet i tilfelle av sitt utseende umiddelbart gå til en lege og ikke ta piller og medisiner nevene.

Hodet kaldt

Katarralsykdommer Noen ganger er nesten alle mennesker syk. Dessuten kan årsakene til og manifestasjonene av denne sykdommen være forskjellig. Kulden selv betraktes som en mild sykdom, men det kan forårsake alvorlige konsekvenser og komplikasjoner. Når forkjølelse kan påvirke ulike deler av kroppen, for eksempel, er det en forkjølelse av hodet.

Kaldhodet Symptomer

Det er ikke nødvendig å anta at for hodeforkjølelse blir bare hodepine symptomer. Tross alt er forkjølelsen en vanlig sykdom, derfor, i tillegg til lokale sykdommer, er det ledsaget av tegn på en generell lesjon i kroppen. Således, med et kaldt hode, kan de samme tegnene observeres som ved forkjølelse: feber, rennende nese, hoste, svakhet, utilsiktethet. Men det er også markerte smerter og manifestasjoner av lesjoner av kranialnervene, som ligger langs lengden fra toppen av hodet til nakkeputen. Ofte med et kaldt hode er det betennelse i trigeminusnerven, som går i pannen, nesen og haken.

Svimmel med kaldt

Det kan være flere årsaker til svimmelhet under en forkjølelse. Dette er oftest et brudd på det vanlige vasculære systemet. Det manifesteres av svimmelhet med en skarp forandring i kroppsstilling, stående opp. En annen årsak til svimmelhet og kvalme kan være svakhet og ulempe som ofte følger de første dagene med sykdom.

Svimmelhet med et kaldt hode, som dukker opp i senere stadier, kan snakke om inflammatoriske prosesser som påvirker ørene. I slike tilfeller observeres også symptomer som støy og tinnitus, hørselstap, tyngde, smerte og trykk i øreområdet. Slike tegn er en anledning for konsultasjon med en otolaryngolog og en grundig undersøkelse.

Hvorfor har du hodepine med forkjølelse?

Årsakene til utseendet av smerte i hodet med noen forkjølelser. Den første av disse er den forbedrede sekresjonen av intrakraniell væske, som et resultat av en økning i kroppstemperatur. Dette fører til økning i intrakranielt trykk og forekomsten av hodepine. En annen grunn - virkningen på hele kroppen og individuelle organer av giftstoffer av patogene mikroorganismer. I tillegg, når hodet har en forkjølelse, kan bihulene bli påvirket, noe som ofte forårsaker hodepine.

I tillegg til smerte i hodet, når kulde er observert vondt, feber og kulderystelser. I dette tilfellet er sykdommer av viral karakter som regel ledsaget av mer uttalt symptomer og mer alvorlig smerte. Hvis det også er høy temperatur (40 grader eller mer), gjentatt oppkast, kvalme, etc., så kan vi anta tilstedeværelse av meningitt. Hvis du mistenker denne sykdommen, bør du snarest ringe en ambulanse.

Hodepine, forverret av hoste, bøying til siden, løfting av tunge ting, indikerer betennelse i de maksillære bihulene. Andre komplikasjoner av et kaldt hode kan være bihulebetennelse og otitis.

Hva å gjøre med et kaldt hode

Når symptomer på et kaldt hode, må du først vurdere tilstanden til dagen. Det er viktig å være oppmerksom på forekomst av andre tegn på sykdommen, som feber, blodtrykk, støy og smerte i ørene, oppkast, og så videre. Det er tilrådelig å bytte til sengen hvile og et sparsomt matinntak i minst noen dager.

I fravær av symptomer på alvorlige sykdommer kan behandles hjemme. I dette tilfellet vil oppvarming og avslappende prosedyrer for eksempel hjelpe et varmt urtebad med rosmarin, salvie og kamille. Innåndinger med medisinske planter eller spesielle preparater hjelper også.

Hvis det er tegn på skade på ørene, bihulene og andre organer, bør du ringe legen og følge hans anbefalinger nøye.

Hodet kaldt og hennes behandling

For å lindre smerten av et hodekjøl, kan følgende tiltak tas:

 • knust sennepsfrø blandet med honning og honning og tatt i små doser flere ganger om dagen;
 • I en liter varmt vann slipp en dampklove og bruk innånding over dampen i 10 minutter.

Ofte vises forkjølelser etter å ha vært i et utkast, og i tillegg til smerter i hodet kan pimples danne seg på huden. Andre årsaker til forekomsten er vind, frost og andre uønskede faktorer. Slike utbrudd har en tett struktur og forlater ikke lenge, de øker ofte i størrelse. Du kan takle dem på følgende måter:

 • For å tørre pimple blir det brukt te-treolje flere ganger om dagen;
 • du kan bruke apoteket tsetron;
 • masker med leire eller gjørme fungerer godt, de blir brukt på utbruddene som ser ut og vasker ut i kvart om en time;
 • kviser kan periodisk brukes med jod.

Hvis en kald av hodet regelmessig gjenopptas, er det verdt å gå til en immunolog, fordi dette mest sannsynlig indikerer et brudd på immunsystemet.

Konsekvenser av et kaldt hode

En av de vanligste effektene av en forkjølelse er bihulebetennelse eller bihulebetennelse. Disse patologiene utvikler seg ofte som komplikasjoner og overgangen til den inflammatoriske prosessen til nasale bihuler. Andre organer som betennelse kan spre seg i fravær eller feil behandling av forkjølelse er ørene og øynene. Derfor, etter kort forkjølelse, utvikler otitis eller konjunktivitt ofte, så vel som betennelse i optisk nerve, noe som fører til en betydelig reduksjon i visuell funksjon. Med nederlaget i trigeminusnerven kan man begynne problemer med tennene. Det kan være andre konsekvenser og komplikasjoner av et kaldt hode, men de er mye mindre vanlige.

Hodebunnen forkjølelse

Denne patologien er vanligvis forårsaket av hypotermi. Med langvarig eksponering for kulde i hodebunnen, er det kjent en vasospasme i dette området, noe som fører til forringelse av ernæring og tilførsel av oksygen til huden. Spesielt akutt reagerer på dette hårpærene, noe som fører til betennelse og svekkelse. En kulde i hodebunnen kan manifestere seg på forskjellige måter: Noen ganger begynner hodebunnen å skade vondt, slik at det er umulig å røre ved det, i andre tilfeller øker ømhet, håravfall øker og skinken opptrer.

For behandling av skader på hodebunnen, anbefaler den tradisjonelle medisinen å utføre komprimerer med ant-kamferalkohol. Dette verktøyet er fortynnet med vann 1: 1, og deretter påført håret og la det gå et par timer. Det er nyttig når du har en forkjølelse i hodebunnen for å gni burdockolje inn i den, som deretter igjen i ca 4-5 timer.

Av andre folkemidlene gir en maske med kamille en god effekt, noe som reduserer irritasjon. I tillegg til shampooing infusjon av svarte poppelblad. For behandlingsperioden for hodebunnen er det nødvendig å forlate alle skadelige og irriterende midler og prosedyrer.

Du kan vaske håret ditt med forkjølelse.

Det er ingen konsensus om du kan vaske håret ditt i løpet av den kalde årstiden. De fleste tror at det på dette tidspunktet er bedre å avstå fra slike prosedyrer, men det er ingen som har avbrutt hygiene selv under sykdommen. Så, er det verdt å vaske håret med forkjølelse?

I de fleste tilfeller kan du vaske håret ditt. Bare med dette må du nøye velge temperaturen på vannet, og etter vask kan hodet ikke være i et trekk. Det er bedre å straks klatre under et varmt teppe etter et bad og tilbringe litt tid der. I tillegg er det verdt å huske at samtidig å ta et bad og drikke alkohol under forkjølelse, ikke er akseptabelt. Vasketiden er også best for å minimere.

Det anbefales å avstå fra å vaske ved svært høye temperaturer, så vel som de første dagene etter sykdomsutbruddet.

Hvorfor er det og hvordan å behandle herpes på hodet?

Herpes - en virussykdom, som manifesterer seg hovedsakelig på slimhinner i form av bobler.

Men noen ganger kan det danne seg i hodebunnen, noe som gir ekstremt ubehagelige opplevelser og vanskeligheter med behandling.

Hvorfor vises herpes på hodet?

Herpes i hodebunnen er forårsaket av en stamme av Varicella Zoster-viruset, som forårsaker vannkopper hos barn og helvedesild hos voksne.

Virusets spesifisitet er at den ikke forsvinner fra kroppen for alltid, til tross for at den utvikler immunitet etter en sykdom.

Å være i sovende tilstand i nerveplexusene, venter han på en mulighet.

Så snart immunforsvaret svekkes, aktiveres viruset, noe som forårsaker betennelse i nærmeste knutepunkt i nervesystemet. I tilfelle skade på trigeminusnerven nær øre- eller øyegren, vises utslett på hodet.

Årsakene til dannelsen av herpes kan tjene som:

 1. Direkte kontakt med en operatør hvis virus er aktivt.
 2. Tilbakefall av vannkopper, som ble utsatt for ikke så lenge siden, utløses denne mekanismen av faktorer som svekker immunforsvaret.
 3. Direkte infeksjon i hodebunnen, forekommer det dersom en person bruker de personlige eiendelene til pasienten i den aktive fasen, for eksempel en kam. Med det kan viruset komme inn i små sår på huden og videreutvikle. Denne banen er veldig sjelden.

Symptomer på sykdommen

Herpes på hodet virker ganske klare symptomer:

 • kløende skalp;
 • Utseendet på et utslett i håret (se bildet);
 • utmattelse, svakhet;
 • hodepine;
 • dårlig appetitt og kvalme;
 • temperaturøkning;
 • fremveksten av ENT sykdommer;
 • betennelse i lymfeknuter i nakken.

Hele prosessen foregår i fire trinn, hvor symptomene kan variere litt.

I første etappe er det ubehagelige opplevelser i hodeområdet, det klør, huden har vondt og tingler. Deretter er det betennelse i huden og dannelsen av bobler fylt med væske.

Alt dette er ledsaget av generell svakhet og smertefulle opplevelser. I tredje fase begynner bobler å briste, med det resultat at væsken i dem spyller ut, blir en ny infeksjonskilde.

For øyeblikket kan pasienten infisere andre og seg selv. I det siste stadiet dannes skurv på bladets side.

Den gjennomsnittlige varigheten av sykdommen er 2-4 uker, men med en svekket immunitet kan prosessen forsinkes.

Behandling av herpes lesjoner

Til tross for at det er umulig å fullstendig kvitte seg med viruset, bør den resulterende utslett bli behandlet. Dette vil unngå ytterligere selvinfeksjon, samt redusere aktiviteten til viruset og frekvensen av manifestasjonen.

Narkotika terapi

Den viktigste behandlingsmetoden er bruk av medisiner. De foreskrives av legen i henhold til prosessens stadium og dens kompleksitet. Først og fremst er antivirale legemidler foreskrevet: Acyclovir, Famvir, Zivirax, Geperax, tatt oralt. De er supplert med antivirale salver: Gerpevir, Zovirax, som behandler det berørte området.

I tillegg brukes desinfeksjonsmidler: Brilliant green, Fucorcin, Miramistin, Chlorhexidine, de tillater ikke at virus sprer seg og lindrer betennelse. Etter at vesiklene har bristet, kan du bruke Erythromycin salve, som akselererer helbredelsen av sår.

For å lindre symptomer, er antiinflammatoriske, antipyretiske og smertestillende medisiner foreskrevet for å forbedre kroppens generelle tilstand. Pass på at kompleks terapi inkluderer vitaminkomplekser og immunmodulatorer. De aktiverer kroppens forsvar, og hjelper ham til å bekjempe viruset selv.

Som et effektivt verktøy brukes fysioterapi. Så hjelper behandling med kvarts eller ultrafiolett å drepe viruset i boblene.

Ved rettidig behandling begynner behandlingen i en uke, med de startede situasjonene kan det øke til to uker.

Under behandlingen er det viktig å unngå aggressive sjampo og vaskemidler. Du kan generelt nekte å vaske håret ditt på tidspunktet for behandlingen eller bruk baby sjampo.

Folkemidlene

Tilleggsbehandling kan være folkemidlene, men før du begynner, bør du huske at dette er et tillegg som ikke erstatter den viktigste behandlingen.

Den første måten å håndtere herpes er gadgets:

 1. Basert på eple cider eddik, lindrer det kløe og smerte, gjøres opptil tre ganger om dagen. For å utføre det, foldes en bred bandasje flere ganger, fuktes i 9 prosent eplecidereddik og påføres det berørte området i 15 minutter. Lengre å holde kan ikke, da det kan føre til forbrenning i hodebunnen.
 2. Fra gresskar. For å gjøre det, blir gresskarmasse malt i en kjøttkvern eller blender til en puree-tilstand, deretter påført i hodebunnen og en gasbind bandasje påføres, som brukes i 2-3 timer.

Hårbunnen kan smøres med hjemmelagde salver:

 1. En halv skje med honning og tre hvitløksklær blir lagt til en teskje av aske, alle ingrediensene er pisket i en blender, den resulterende massen påføres de berørte områdene.
 2. I en kopp blandet i en teskje juice av blomster av calendula og vaselin, brukes denne massen til å smøre sårene på hodet flere ganger om dagen.
 3. 100 gram hvitløk er strømmet rundt 100 milliliter ricinusolje og satt på en langsom brann. Behandlingsprosessen varer fra 3 til 4 timer, så produktet fjernes fra varmen, avkjøles og filtreres. Den resulterende massen brukes til å smøre huden 4-5 ganger om dagen.

Som et effektivt verktøy kan brukes og infusjon av sitronmelisse. Den er tilberedt til en mengde teskje tørkede blader per kopp kokende vann. Drikk tre ganger om dagen for en halv kopp. Slike avkok lindrer ikke bare betennelse og fjerner rusmiddelprodukter, det fremmer avslapning og forbedring av kroppens generelle tilstand.

Video om herpes fra en ekspert:

For å kurere herpesutslett på hodet, kan du ved hjelp av medisiner eller folkemidlene. Imidlertid er det mye viktigere å opprettholde kroppens generelle tilstand for å forhindre neste manifestasjoner av sykdommen.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har et kaldt hode, og hvordan å behandle et symptom?

Forkjølelse er variert i opprinnelse, symptomer og alvorlighetsgrad.

En av de farligste, når det gjelder konsekvenser, betraktes som en forkjølelse av hodet.

I de fleste tilfeller er hjernen ikke påvirket, men det kan bli komplikasjoner hvis behandling ikke starter i tide.

Symptomer når fast hodet

 • generell svekket tilstand
 • blodtrykkstrykk;
 • feber,
 • smerte i øynene når man ser på lyset;
 • svimmelhet;
 • frysninger;
 • kroppssmerter;
 • hodepine ledsaget av en følelse av pulsasjon;
 • tinnitus;
 • rennende øyne;
 • konjunktival rødhet;
 • alvorlige kortsiktige angrep av smerte i den fremre delen av hodet og i ansiktet.

Pasienter utsatt for en slik forkjølelse sammenligner hodepine med migrene, og smertefulle opplevelser blir følt på ytre delen av hodet, i hårets røtter.

Hva er noen av årsakene til å fange forkjølelse?

En slik forkjøling forekommer ikke nødvendigvis ved eksponering for lave temperaturer (selv om hovedårsaken er å være i kulde uten hatt).

Årsaker kan også være:

 • utkast som skjer når som helst på året
 • kjører en bil med vinduer helt åpne;
 • hold deg under klimaanlegget;
 • går ut med sputum avdekket i vind eller kaldt vær.

Det er mulig å chill ikke bare halsen, men også hodet ved å drikke store mengder kalde drikker og retter.

I dette tilfellet er det mulig å overkjøle og til slutt koble hodet selv i varm sommer.

behandling

Hvis du tar forkjølelse, kan du befinner deg i en situasjon hvor det ikke er mulig å besøke legen, da symptomene utvikler seg raskt og kan bli overrasket selv om natten.

I slike situasjoner er kortsiktig behandling tillatt.

Først og fremst er det nødvendig å observere sengen hvile og drikke rikelig med varme drikker, spesielt te med honning, sitron eller bringebær.

Alkohol, og når det er mulig, sigaretter i slike perioder, er bedre å utelukkes, samt røkt, stekt og fett og krydret mat.

Wrap hodet med et varmt skjerf eller et skjerf, innendørs, slå av klimaanlegget.

 • Nise (1 tablett to ganger om dagen);
 • aspirin (ikke mer enn tre tabletter per dag hvis temperaturen stiger begynner);
 • spazmolgon (2-3 tabletter per dag);
 • ibuprofen (en tablett opptil tre ganger per dag, hvis betennelse begynner og temperaturen stiger).

Den primære behandlingen kan foreskrives av en lege, så snarest mulig må slike midlertidige tiltak kanselleres og en spesialist skal besøkes.

Midler til hovedbehandling

Hodepine for forkjølelse kan skyldes vasospasmer, og i slike tilfeller vil konvensjonelle smertestillende midler være ineffektive.

Videre behandling fortsetter med analgetika, som vil arrestere smertesyndromet. Med en kald hodepine kan du bruke følgende verktøy:

 • ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (diklofenak, baralgin, tsitramon, baralgin, ibuprofen);
 • kombinert betyr med flere aktive ingredienser i sammensetningen (koffein, solpadein, pentalgin);
 • med alvorlig vedvarende smerte kan opiater tas (promedol, omnopon, fentanyl).

Under hele behandlingsperioden skal pasienten drikke så mye varm te som mulig, kompott, juice og urteavfall.

Det er mulig å utføre innåndinger med kamille.

Hvordan behandle gåsebud og svimmelhet med forkjølelse?

Et tegn på et kaldt hode er følelsen av "goosebumps" (parestesi) som går langs den.

Dette snakker ikke om betennelsesprosesser, men om et brudd på følsomheten i huden, som kan oppstå når metabolske forstyrrelser, forverring av blodstrømmen og irritasjon av nerver i huden.

Parestesi kan utvikles som en reaksjon på ytre stimuli (høye, harde lyder, kontakt med stimuli), og det kan oppstå når omgivelsestemperaturen endres.

For behandling, er det nødvendig med konsultasjon med en lege som foreskriver spesifikke legemidler av slike grupper som antiplatelet, hypoglykemiske og vitaminkomplekser.

De bidrar alle til forbedring av blodsirkulasjonen.

Et annet symptom på forkjølelse - kan oppstå som følge av endringer i vaskulært vev, rusmiddel, betennelse.

Generelt vil den generelle behandlingsretningen ikke forandres, men spesialisten vil foreskrive medisiner for å eliminere komplikasjonene av forkjølelse og avgiftningsprodukter.

Kan jeg vaske håret mitt med forkjølelse?

Det antas at du med kulde ikke kan bade og vaske håret ditt.

Først er det til og med nødvendig å ta en dusj for å vaske av porene, tilstoppet med svette.

Gjennom dem kommer giftige stoffer som er til stede i kroppen under kulde, og svette og smuss svekker slik selvrensing av kroppen.

For det andre bør vanntemperaturen ligge litt under pasientens kroppstemperatur.

I dette tilfellet vil dusjen til og med ha en terapeutisk effekt, fjerne feberen og gi en tonisk effekt generelt.

Du kan vaske hodet under dusjen også, men det er bedre å gjøre det før du går i seng;

Du bør avstå fra å vaske håret hvis håret er langt (det tørker lengre og det kalde hodet fryser uten det).

Men til og med kort hår etter å ha bading bør tørkes umiddelbart med en hårføner og gå til sengs, viklet rundt hodet ditt med et håndkle, lommetørkle eller skjerf.

Nyttig video

Fra denne videoen vil du lære hva en hodepine kan si:

En forkjølelse kan føre til alvorlige komplikasjoner hvis det ikke behandles.

Ved de første symptomene på en slik sykdom er det nødvendig å ekskludere eventuelle utganger hjemmefra, selv om det er absolutt nødvendig.

Selv om det skjer om sommeren, er det også bedre å ikke gjøre dette, da det i varmt vær utenfor kan være vind, for hvilket kaldhodet er spesielt sårbart.

Bakgrunn MER FRA AUTOR

Hvorfor vises hodepine og feber uten andre tegn på forkjølelse?

Hvorfor har hodepine med forkjølelse og hva å gjøre med det?

3 KOMMENTARER

Jeg kan vaske hodet mitt med forkjølelse bare i svært ekstreme tilfeller, fordi håret mitt raskt setter i gang, og hvis jeg ikke vasker håret mitt i lang tid, vil de bli til "istapper". Hodet er bedre å ikke bli kaldt. Jeg prøver å bære en lue i kaldt vær.

Jeg har aldri hørt før det kan du ta et kaldt hode. Men etter å ha lest artikkelen forstår jeg at alle symptomene passer meg. Det var noe lignende om en måned siden. Det er i utgangspunktet en pulsering i hodet, en chill, selv om det ikke er temperatur som sådan, kan det knapt slå 37,1. Trykket hoppet frem og tilbake. Jeg gikk ikke til legen, det er ingen tid, og ønsket om å stå i kø. En kjent sykepleier ga meg råd til Nurofen. Men han hjalp meg ikke på en eller annen måte. Men Dexalgin klarte.

Svært ubehagelige følelser når en kald begynner, spesielt forbundet med hodepine. Begynner å legge på ører, og det er en gjeng med plager. Ved de første symptomene, må du rådføre deg med en lege når du føler deg hodet. Også på dette tidspunktet er det bedre å ta vare på deg selv og ikke å gå ut, i kjølig vær. Frisk løkjuice hjelper. Du må ta en pipette og sette den i øret mens du ligger på siden slik at saften ikke kommer ut.

Flere Artikler Om Typer Acne