Svarte prikker i ansiktet (spesielt i noms vinger) ødelegger stemningen sterkt, spesielt hvis et viktig møte eller møte skal holdes. Vi forteller deg hvilke skjønnhetsredskaper som vil redusere dem til et minimum, og velg det beste, ifølge opinionen fra skin.ru.

 • Årsaker til svarte prikker på nesen
 • De beste rettsmidler for svarte flekker
 • Salon prosedyrer vurdering
 • Forebyggende tiltak

Årsaker til svarte prikker på nesen

Svarte prikker på nesen - et fenomen ubehagelig, men kjent for mange jenter. De oppstår på grunn av økt aktivitet av talgkjertlene - oftest i ungdomsårene, når kroppens hormoner endres. Men noen ganger kan årsakene være forskjellige.

Genetisk predisposisjon

Det antas at hudtype og følsomheten til talgkjertlene til mannlige hormoner er arvet. Hvis en av foreldrene i ungdommen lider av akne og sorte prikker, er du ikke forsikret mot dem.

mat

Dermatologer har delt seg i to leire: Noen tror at mat ikke påvirker tilstanden til huden og aktiviteten til talgkjertlene, mens andre tror det motsatte.

Vær det som det kan, sier de fleste utslag på ansiktet, hvis dagen før ble misbrukt med fete, floury og søte retter.

Forebygging av svarte flekker på nesen - grundig rensing av huden. © iStock

Sykdommer i indre organer

Aktiviteten til sebaceous kjertler er regulert av hormoner, og derfor er svarte flekker og akne ofte et signal for problemer med det endokrine systemet.

stresset

Illiterat hudpleie

For å forverre situasjonen kan feil kosmetikk valgt feil. Derfor bør det utelukkes fra omsorgen:

fettkrem med tett tekstur;

mineralolje basert kosmetikk.

Mer informasjon:

De beste rettsmidler for svarte flekker

For å bli kvitt svarte prikker på nesen utviklet mange verktøy. Hovedregelen ved valg - fokus på hudtype. Nedenfor er rangeringen av de beste produktene, ifølge redaktørene til skin.ru.

Svarte prikkede striper

De påføres på renset hud og forlates i 10-15 minutter. I løpet av denne tiden har klebemiddeloverflaten tid til å "trekke" fra forurensningens porer. Strimlene kan påføres 2-3 ganger i uken.

Formler basert på forskjellige typer leire fremmer dyp rensing av porene og normalisering av sebumsekresjon. Det anbefales å bruke ikke mer enn 1-2 ganger i uka.

Tonics og lotions

Disse produktene med syrer (benzoic, salicylic, glycolic) er egnet for daglig pleie og fremmer peeling av døde celler i epidermis.

Ganske grov og traumatisk type rensing, men veldig effektiv med vanlig bruk (1-2 ganger i uken). For personer med sensitiv og irritert hud er ikke slik eksfoliering egnet.

Vi anbefaler deg å lese:

Her er noen eksempler på egnede produkter.

Gels for vasking

Lotioner og Scrubs

masker

Salon prosedyrer vurdering

Bekjempelse av svarte prikker på nesen er ikke begrenset til hjemmepleie. En gang i måneden er det anbefalt å besøke en skjønnhetspleie.

Salonprosedyrer, eliminering av svarte flekker, - kryomassasje og disincrustation. © iStock

Ved hjelp av spesielle profesjonelle verktøy, er huden først forberedt på å sørge for at rengjøringen er mindre traumatisk, og så rengjør skjønnhetspleieren porene manuelt ved å klemme bevegelser.

Det bidrar til å bekjempe hyperkeratose, effektivt renser porene av forurensning, og forhindrer også veksten av bakterier i munnene i sebaceous kjertlene, noe som fører til inflammatorisk utslett.

Prinsippet for denne typen rensing er basert på evnen til høyfrekvente lydvibrasjoner for å aktivere blod- og lymfestrømmen, så vel som cellemetabolisme og å rengjøre overflatelaget av huden. I ferd med ultralydsrensing fjernes fettplugger og døde celler fra huden.

Denne prosedyren anses effektiv og trygg. Under økten virker en konstant elektrisk strøm på hudcellene, som fungerer som en leder, som bidrar til å trenge inn i huden med en spesiell løsning som renser porene.

Massasje med flytende nitrogen tørker pimples og kjemper perfekt stillestående flekker igjen etter dem.

Løsning for svarte flekker hjemme: 14 oppskrifter

Akne i ansiktet kan forårsake ubehagelige øyeblikk, uavhengig av personens alder og kjønn. Ofte oppstår problemet under ungdomsårene, men noen ganger må du bekjempe comedones hele livet ditt. Deretter må du finne et middel for svarte flekker i hjemmet, noe som gir den ønskede effekten. La oss snakke om effektive hjemme teknikker, eliminere svarte prikker.

Hvorfor vises svarte prikker?

Før du ser etter det beste middelet for svarte prikker på nesen, prøv å finne ut årsaken til utseendet deres. Komedoner dannes som et resultat av blokkering av hudporer, som kan oppstå av følgende årsaker:

 • analfabeter og utilstrekkelig rensing av ansiktet i løpet av dagen;
 • feil mat (krydret, fett, salt);
 • spise mye søtsaker;
 • problemer i arbeidet i magen (uregelmessige tarmbevegelser);
 • leverrelaterte sykdommer;
 • drikker store mengder alkohol, røyking;
 • hyppige nervøse sammenbrudd, stress;
 • miljøpåvirkning (forurenset luft);
 • bruk av kosmetikk som ikke samsvarer med typen hud;
 • Bruk på ansiktet av kosmetikk av tvilsom kvalitet;
 • arvelighet;
 • forstyrrelser i hormonelle og endokrine systemer.

Når årsaken til akne er bestemt, kan du begynne å finne et passende middel for de svarte prikkene i ansiktet. For å bli kvitt komedoner er det ikke nødvendig å ty til dyre, salongprosedyrer. Du kan takle problemet selv, ved hjelp av ulike populære oppskrifter for å eliminere akne. Du kan gjøre enda enklere, og kjøpe ferdige apotekverktøy fra svarte prikker, og utfør med dem ved å bruke prosedyren hjemme.

apotek agenter

Det er ikke alltid tid til å lage masker eller skrubbe hjemme for å bli kvitt komedoner. Problemet er løst. Du kan kjøpe ferdige apotekverktøy fra de svarte punktene på ansiktet, som inkluderer følgende produkter:

 • strimler regnes som den mest praktiske klare måten å bli kvitt akne. På den ene siden er stripen glatt, på den andre klebrig. Forskjellige komponenter påføres på limsiden for å fange innholdet i sorte prikker;
 • Ichthyol salve hjelper til med å rense huden fra ulike betennelser, inkludert akne. Mens du er hjemme, prøv å legge glycerin til salve, og søk på problemområder to ganger om dagen;
 • leire. Ulike typer ler (hvit, grønn, svart) er til salgs. Essensen av virkningen av leire på akne er å myke innholdet i blokkert porene. Verktøyet smaler samtidig forstørrede porer, og har en anti-inflammatorisk effekt;
 • Zinksalve tørker litt på huden på problemområder. Men det er bedre å bruke dette stoffet for profylaktiske formål;
 • Forskjellige krem ​​anses som de vanligste og populære apoteksmedisinene for svarte prikker på nesen. Verktøyet eliminerer komedoner, gjenoppretter hudens skadede struktur. Krem brukes kun en gang om dagen. Differin anbefales ikke for tynn og delikat hud;
 • Retinoisk salve består av naturlige ingredienser. Legemidlet regulerer sebaceous kjertlene, på grunn av at huden porene er betydelig innsnevret. Hvilken konsentrasjon av salve å velge, avhenger av hvilken type hud.

Effektive midler mot svarte flekker, solgt gjennom apotekskjeder, kan brukes uten å tenke hjemme. Alle preparater passerer nødvendig kvalitetskontroll og er trygge i bruk.

Hjemmetoder for å bli kvitt komedoner

Du kan fjerne akne i ansiktet ved hjelp av ulike teknikker, for eksempel masker, skryba, komprimerer, peeling. Du kan kjøpe ferdige produkter som eliminerer akne, eller du kan forberede ditt eget hjem rette for svarte flekker på ansiktet ditt. Tenk på noen av de vanligste teknikkene.

Stripping og komprimerer mot komedoner

Et godt middel mot svarte flekker i hjemmet er dampende. Dessuten er damping brukt som en egen prosedyre, og som et obligatorisk trinn i å forberede huden til andre aktiviteter for å kvitte seg med akne.

Du kan dampe ut ansiktet ditt over en beholder med varmt vann, som dekker hodet med et håndkle. Men det beste resultatet av prosedyren kan oppnås ved damping av huden over urtedekk. Farmasøytiske planter som kamille, salvie, eukalyptus, St. John's wort, eikbark og calendula brukes til å forberede urtedekk. En teskje tørr plante brygges på et glass vann.

Tilordne 15 minutter for dampingsprosedyren. På huden, etter denne tiden, vil det bli dråper med fuktighet som kan fjernes med et papirhåndkle. Etter damping åpner porene maksimalt, og du kan begynne å bruke forskjellige husholdningsformuleringer eller skrubbe problemområder. På et dampet ansikt, mens du respekterer hygieniske regler, kan du klemme sorte prikker.

Komprimering av akne kan gjøres på grunnlag av urteinfusjoner. For dette er et lite stykke gasbind fuktet i en urteinfusjon og påført på problemområder i huden.

Etter damping og komprimering blir huden tørr, så ikke glem å bruke en nærende krem ​​etter prosedyren.

Hjem scrubs

En effektiv hjemmemedisin for svarte flekker på nesen og andre deler av ansiktet er selvtillagde scrubs. Scrubs anbefales å brukes ikke mer enn en gang i uken. Hvis huden er spesielt følsom, brukes skrubbe med lette, milde bevegelser, og intervaller mellom behandlinger er to uker.

Prøv å lage en hjemmelaget skrubbe basert på havregryn. Havreflakene blir malt i pulver, deretter blandet med en klype sodavann. For å oppnå en blanding av komponenter fortynnes med vann. Skrubbe skal brukes etter vasking. Massasje bevegelser fortsetter til ansiktet blir glatt. Resten av blandingen vaskes med varmt vann.

En annen stor skrubbe kan gjøres fra kaffegrunn blandet med havsalt. For å unngå hudskader mens du bruker skrubbe, legg til bananmasse eller litt magert krem ​​til blandingen.

masker

En selvfremstillet maske anses som en av de mest vellykkede hjemmemedisinene for svarte flekker. Enhver maske består bare av naturlige produkter, så det vil ikke forårsake skade og vil ikke forårsake allergisk reaksjon.

For fremstilling av husholdningsformuleringer brukte de vanligste produktene som sannsynligvis vil bli funnet i ethvert kjøkken. Foruten det faktum at et hjemmemedisin for svarte prikker på nesen gir det ønskede resultatet, vil du spare mye penger.

Med egg

Bruken av egg som komponent til fremstilling av masker, på grunn av produktets evne til å rense de tilstoppede porene av kvalitet og samtidig blokkere utviklingen av inflammatoriske prosesser.

Forbereder eggblandingen som følger:

 1. egg hvitt er tatt, deretter pisket til en skummende tilstand;
 2. påført med en børste på problemområder med et tynt lag;
 3. Etter tørking av det første laget påføres den neste delen av sammensetningen på toppen.

Vedlikehold masken i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann. Denne masken er ansett som et effektivt middel for hudormer, men ved hjelp av to ganger i uken, får du til å unngå utseendet av nye kviser.

Bruk honning

Honning kan ha en fantastisk effekt på ansiktets hud. Produktet tilnærmer samtidig, fukt og renser huden. Naturlig produkt kan også brukes som et effektivt middel for svarte flekker på ansiktet i prosessen med å lage hjemmelagde masker. Prosedyren for påføring av honningsammensetningen er som følger:

 1. det er bedre å ta honning som stikker godt til fingrene dine;
 2. Dypp puttene av fingrene lett inn i honningen, og med forsiktige bevegelser, begynn å bruke produktet på problemområdene som er påvirket av de sorte prikkene. Tid for å sette honning 3 minutter;
 3. innholdet i tilstoppede porene vil holde seg til det klissete produktet, og vil lett bli fjernet med restene av honning.

Etter prosedyren vaskes med kaldt vann.

Havregryn Mask

Du kan forberede et enkelt middel mot svarte flekker på nesen og andre problemområder, basert på havremel. Bruk følgende oppskrift:

 1. ta havremel (1 ss. l.), borsyre (3 dråper), brus (på spissen av kniven);
 2. Bland ingrediensene og legg til ganske mange kefir til den resulterende massen. Blandingen skal ligne surkrem;
 3. Påfør den preparerte massen på problemområdene i huden og la den stå i 15 minutter.

Vask av blandingen, som mange andre, med varmt vann.

Leremaske

Leirmasker brukes både i hyttemiljøet og i forberedelsen av selveliminerende akneformuleringer. Det ferdige leirepulveret kan kjøpes på apotekskjeder, og gjør deretter følgende fremgangsmåte:

 1. Hell ut innholdet av posen og fortynn bare med vann som angitt i instruksjonene;
 2. Før prosedyren anbefales det å dampe ansiktet for å utvide porene

Den leirebaserte masken er alderen i 15 minutter, og i løpet av denne tiden har blandingen tid til å tørke. Rester av den fortynnede brønnen fjernes med varmt vann. Etter bruk av leire, pass på at du bruker en nærende krem ​​i ansiktet, fordi leret tørker huden.

Salt og brus

En av de mest effektive middelene til svarte prikker er en maske med salt med brus. Denne blandingen kan samtidig utføre funksjonene av skrubbe.

Ved hjelp av naturlige komponenter er det mulig å kvitte seg med lag av døde celler, og samtidig rense hudens porer. Forberedelsen av sammensetningen er veldig enkel. Soda og salt er tatt i like store mengder (vanligvis en teskje). Bomullsputen blir så fuktet i en såpevann, og dyppet i blandingen.

Sammensetningen som påføres platen, skal påføres med forsiktige bevegelser i problemområdene. Etter prosedyren, vask ansiktet og påfør en fuktighetsgivende sammensetning (lotion eller krem).

Folk oppskrifter mot komedoner

Det er mange rettsmidler mot svarte flekker, som er laget av naturlige ingredienser. Nesten enhver oppskrift er i stand til å gi et langvarig resultat som vises etter fire behandlinger.

Sammensetninger basert på egghvite og kefir

Prøv å lage et effektivt middel for svarte flekker på nesen og andre problemområder ved hjelp av kefir:

 1. lavfett kefir bør oppvarmes litt i et vannbad og la avkjøles;
 2. Legg til 1 teskje til varm kefir. salt, rør deretter
 3. Bruk den resulterende massen på problemområdene i ansiktet (15 minutter), og vask deretter.

På denne enkle måten kan du oppløse innholdet i tilstoppede porene, og dermed bli kvitt sorte prikker.

Følgende oppskrift er laget med kyllingeprotein. Protein er pisket inn i et skum med sukker, og i dette skjemaet legges over på steder som er rammet av akne. Ulike knuste bær kan legges til blandingen for å hjelpe trange porer.

Hvis du i løpet av prosedyren legger til sitron eller aloe juice til blandingen, kan du samtidig hvite ansiktets hud.

persille

Blant de mest vellykkede folkemidlene for svarte flekker er persille i første omgang. Kjøp persille rot og bla i en kjøttkvern. Ta så gassen opp, og gjennom den klemme saften fra den snoet persille.
Den resulterende naturlige juice skal påføres to ganger i løpet av dagen. Varigheten av kurset varierer fra tre uker til en måned, og avhenger av hvilken type hud.

Tinkturer på grunnlag av agurk og urter

For å forberede et folkemiddel for urter basert på svarte prikker på nesen, må du utføre følgende trinn:

 1. Hell et glass kokende vann med en teskje salvie eller løvetannrot;
 2. koker deretter den resulterende infusjonen i et vannbad i en halv time;
 3. belastning kjøttkraft og kjølig.

Forberedt urteinfusjon trenger å håndtere steder berørt av akne før hver bruk av krem.

For å utføre følgende oppskrift, trenger du alkohol eller vodka fortynnet opp til 40%, agurk og pepperrot (rot). Pepperrotrot og agurk er revet og strømmet med vodka. Den resulterende sammensetningen skal infiseres i en glassbeholder i kjøleskapet (10 dager). Før ansiktet påføres, må det dreneres.

Akne Tomater

Fra naturlige rettsmidler mot svarte flekker på ansiktet er populære tomater. Ved hjelp av disse grønnsakene kan du forberede følgende formuleringer, eliminere akne:

 1. Det er tilrådelig å bruke hjemmelagde grønnsaker, eller kjøpt på markedet. Ta modne tomater, skrell og mos med en gaffel;
 2. legg til en dråpe olivenolje til massen;
 3. stivelse tilsatt for å gjøre sammensetningen tykkere;
 4. Den resulterende vegetabilske massen blir påført problemområder av ansiktet med et tykt lag, inkubert i 15 minutter.

Vask resten av blandingen med vann. På slutten av prosedyren behandles ansiktet med en toning tonic og nærende krem.

En annen oppskrift fra tomater:

 1. Klem juice fra friske tomater og legg hakkede havregryn til det;
 2. eggeplomme blir tilsatt til blandingen, så komponentene piskes inntil sammensetningen er jevn;
 3. blandingen påføres områder som er berørt av svarte flekker etter hver vasking og i alderen i en halv time.

Sammensetningen vaskes av med kaldt vann, hvorpå en nærende krem ​​skal påføres huden.

Potetmaske

Masken der hovedkomponenten er potet, vil bidra til å bli kvitt akne. Rist en rå potet, legg til to teskjeer honning. Bland massen til glatt og bruk på hudområdene som er berørt av akne. På toppen av masken, påfør et bandasje fra kuttet gasbind. Masken har en effekt innen en time.

Denne sammensetningen håndterer perfekt med svarte flekker, akne og ulike inflammatoriske foci på ansiktet.

Honning med løk

En annen effektiv oppskrift fra folkemidlene for svarte prikker på ansiktet er som følger:

 1. honning er tatt og blandet med juice presset fra løk;
 2. sammensetningen bør holdes på problemområder i ansiktet i 25 minutter.

Denne daglige rutinen gjøres vanligvis om kveldene eller ved sengetid. Masken med honning med løk har en effekt som ligner på ferdige striper solgt på apotek.

Forebyggende tiltak for å forhindre forekomst av akne

Det er lettere å unngå noe problem enn å håndtere det ved alle kjente metoder. Denne regelen gjelder også for akne i ansiktet. Tross alt, enn å tenke på hvordan å bli kvitt svarte prikker på nesen med produktene som tilbys i apotek, eller tilberedt hjemme, er det bedre å bruke anbefalingene som kan forhindre utseendet av betennelse:

 • Ikke vask med vanlig toalettsåpe. Bruk til vasking av spesielle kosmetikk egnet for din hudtype;
 • rengjør huden to ganger om dagen, ved hjelp av spesielle skinn og geler. Etter prosedyren er det nødvendig å påføre en fuktighetsgivende eller nærende krem ​​i ansiktet, avhengig av typen av epidermis;
 • Hold sengetøyet rent, spesielt putevar;
 • Ikke rør ansiktet i løpet av dagen unødvendig;
 • Bruk en gang i uken, bruk ansiktsskrubb.

Disse anbefalingene er helt enkle, og når du følger dem, vil du glemme et slikt problem som akne i ansiktet. Kun kompetent omsorg for ansiktets hud kan redde fra utseendet til en ny del av komedonene.

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og gjenopprette friskheten i huden.

Kosmetikk fra svarte flekker på ansiktet

Ifølge statistikk, komedoner eller svarte prikker er det mer enn 90% av folkene. Hvorfor ser de ut? Kan jeg bekjempe dem? Og i så fall, på hvilken måte? Vi svarer på alle spørsmål og presenterer de beste produktene fra svarte flekker, ifølge huden.rus mening.

 • Årsaker til svarte flekker
 • Metoder for å kvitte seg med sorte prikker
 • Sammensetningen av kosmetikk mot svarte prikker
 • Den beste kosmetikken mot svarte prikker
 • Forebyggende tiltak
 • Salon prosedyrer

Årsaker til svarte flekker

Akne er et problem som eiere av oljeholdige og blandede hudtyper er mest kjent med. De er preget av aktiv sebumsekresjon, brede porer og hyperkeratose - patologisk fortykning av stratum corneum i epidermis. Med vanlig og tørr hud er akne mindre vanlig.

Svarte prikker er typiske for fet og problem hud. © iStock

hormoner

For produksjon av sebum i kroppen møter mannlig hormon testosteron, så hud av menn er vanligvis fetere enn kvinner: jo høyere nivået av testosteron, desto mer sekresjon sebaceous glands utskiller.

Årsaken til ungdomsproblemer er ustabile hormoner. Den samme grunnen fører til utseendet av akne hos kvinner i moden alder - et hormonelt hopp oppstår under graviditet og ved overgangsalderen.

mat

Ifølge enkelte rapporter kan spising av store mengder raske karbohydrater påvirke størrelsen og funksjonen til talgkjertlene, og dermed øke produksjonen av talg. Direkte bevis er ikke nok ennå, men mange har notert en forbedring av tilstanden til huden med lavt karbohydraterhold og sukkeravslag.

Utilstrekkelig rensing eller peeling

I motsetning til tro kan grunnlaget ikke ødelegge huden, men analfabeter renser helt. Et tett grunnlag kan ikke vaskes av med en enkelt gest, så det er greit å skille mellom sminkefjerning og direkte hudrensing.

Melke- eller rensolje, så vel som micellarvann, vil være ideell som den første fasen av kveldsvask.

Deretter skal du vaske med vann med et renseprodukt, for eksempel en skummende gel, for å fjerne gjenværende sminke og melk eller olje fra huden.

Blant årsakene til svarte flekker på ansiktet - effekten av hormoner. © iStock

Metoder for å kvitte seg med sorte prikker

Gjør disse prosedyrene regelmessig hvis du trenger et raskt og tydelig resultat. Og for å opprettholde effekten, vil det bidra til kompetent daglig pleie.

Leirebaserte rensemasker absorberer talg og forhindrer betennelse.

Exfoliants, både mekaniske (scrubs) og kjemiske (peelings), fjerne stratum corneum av epidermis, forenkle frigjøring av talg, bidra til reduksjon av sebaceous plugger. Noen scrubs har antibakterielle og anti-inflammatoriske effekter.

Mekanisk rengjøring - en effektiv måte å raskt kvitte seg med akne og komedoner. Utfør denne prosedyren er bedre med en spesialist. Ulempen er at rehabiliteringsperioden etter rengjøring kan ta opptil en uke.

Svarte prikker vises både i ung og i voksen alder. © iStock

Sammensetningen av kosmetikk mot svarte prikker

Som en del av produkter som er rettet mot å bekjempe svarte flekker, virker som regel "fighters" vanligvis.

Leire er et utmerket absorberende middel som effektivt fjerner talg fra overflaten av huden. Leirmasker hindrer utseendet til komedoner og hudormer.

AHA- og BHA-syrer (salisylsyre, melkesyre, glykolsyre) oppløser intercellulære bindinger og akselererer bortskaffelsen av epidermis fra døde hudceller som blokkerer talg.

Zink dreper bakteriene Propionibacterium acnes, forårsakende agenter av akne og akne.

Svovel reduserer sebumsekresjonen.

Grønn teekstrakt har sterke antiseptiske egenskaper.

Den beste kosmetikken mot svarte prikker

Hvis de sorte prikkene medfører ulempe, se etter følgende kosmetikk på hyllene i butikkene - det beste, ifølge redaktørene til skin.ru.

fuktighetskremer

For å beskytte seg, blir renset "til squeak", men ikke fuktig hud, utsatt for enda mer sebum. Derfor må du ikke overse fuktighet. Hvis porene er utsatt for blokkering, velg lys fuktighetskremer i form av geler eller kremer uten oljer.

Fuktighetsgivende gel-ansiktskrem uten oljer, Kiehl's

Komplekset av vitamin E, ekstrakter av antarcticin og ørkenplanter beskytter cellene i epidermis fra frie radikaler. Glyserin, på grunn av sin iboende hygroskopisitet, tiltrekker vann og holder det i hudcellene, og bidrar til å opprettholde et optimalt fuktighetsnivå.

Krem-sorbet for oljeaktig og blandet hud "Vivifying moisturizing" matter, Garnier

Grønn teekstrakt i formelen er kjent for sin antioksidant effekt. Produktkontrollene skinner, danner fuktighet og mykner huden.

rensing

Hudpleie begynner med riktig rensing. Sminke, spesielt tett, fjern med et spesielt verktøy, og vask deretter med vann, ved hjelp av et ikke-aggressivt vaskemiddel. For å dype huden, bruk ansiktsmasker.

Cleansing Micellar Oil, Decléor

På grunn av den spesielle formelen med miceller og oljer, er dette produktet i stand til å løse selv de mest motstandsdyktige kosmetikkene uten skade på huden. Parabenfri, egnet for å fjerne sminke fra øynene.

Micellar gel for ansiktet, Garnier

Formula 2-in-1 fanger fett-, smuss- og sminkeprodukter, slik at huden blir ren og frisk. For å myke og fukte, har drueekstrakt blitt tilsatt til blandingen, som også har vist seg å være en effektiv antioksidant.

eksfolierende

Eksfoliering er et nødvendig stadium av omsorg, spesielt i hyperkeratose. Mange mennesker hopper over denne prosedyren, og forgjeves: Cornified skin flakes bidrar til blokkering av porer og reproduksjon i munnene av hårsekkene av propioniske aknebakterier, den primære kilden til inflammatoriske prosesser.

Smoothing Exfoliating Exfoliance Confort, Lancôme

Delikat kremaktig krem ​​fjerner døde hudpartikler uten ubehag til huden. Passer til tynn og sensitiv hud.

Night Peeling Idéalia, Vichy

Eksfolierende kompleks (glykolsyre + Hepes 5%) akselererer prosessen med fornyelse av epidermale celler, forbedrer hudtekstur, reduserer størrelsen og mengden aldersplass og spor av post-akne. Den spesielle tekstur av lotionen uten eksfolierende granulat skader ikke huden.

Ansiktsmasker

Mineral Pore Cleansing Mask, Vichy

Den hypoallergeniske formelen med to typer leire (kaolin og bentonitt) renser effektivt porene, og fjerner forurensning fra dem. Mykningskomponentene allantoin og aloe vera forhindrer huden i å tørke ut, og vannet fra de termiske fjærene nærer det med mineraler.

Amazon White Pore Cleansing Mask, Kiehl

Amazonian leire- og bentonittkampbakterier og overflødig sebum i porene har aloe vera en mykningsvirkning som hindrer absorberende stoffer i å forstyrre hudens lipidmantel.

Forebyggende tiltak

Hvordan forlenge resultatet etter kosmetisk rensing og sikre forebygging av ufullkommenheter?

Grunnlaget for å forebygge svarte prikker - grundig rensing. © iStock

Ikke glem om sminkefjerning: uansett hvor hardt du er trøtt, vask før sengetid er et must. I motsetning til myter er såpe i denne virksomheten en dårlig hjelper. Vi foreslår at du bytter til et to-trinns system som er populært i Asia. Først renser vi huden på kosmetiske produkter med hydrofil olje eller micellar vann, og vi vasker oss med vann ved hjelp av rensegel eller skum.

Fuktighetsgivende - et løfte om vakker hud. Uten vanlig hydrering blir huden ikke bare raskere, men skiller også ut mer fett, som vi flittig prøver å vaske av, og forårsaker dermed enda mer skade på epidermis.

Hvis mulig, ikke rengjør porene selv. Ved å gjøre dette risikerer du å få negative konsekvenser i form av rosacea. Men hvis du virkelig vil, bruk spesielle rengjøringsstrimler, som selges i et apotek.

Salon prosedyrer

Den mest effektive prosedyren mot komedoner i nasalområdet er ansiktsrengjøring av en skjønnhetspleie. Den kan utføres manuelt eller ved hjelp av ultralyd- og vakuumteknologi. Den sistnevnte metoden er den mest effektive, men den mest traumatiske for huden.

Hvordan velge det beste middelet for akne og svarte prikker

Akne - et problem som er relevant ikke bare for tenåringer, men også ofte bekymrer folk i moden alder.

Produsenter av narkotika og kosmetikk bruker dette, og frigir flere og flere nye produkter.

De mest annonserte av dem er ikke billig.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Derfor er det ganske vanskelig å kjøpe noe som faktisk er effektivt til en lav pris.

I dag vil vi se på de mest populære anti-akne medisinene, samt hjelpe deg med å velge det beste middelet for akne og svarte flekker.

Årsaker til

Før du begynner behandling, må du finne ut årsakene til utslett.

Det er bedre å overlate det til en spesialist.

 • Hvis akne bekymrer seg med periodisk frekvens, må du gjennomgå tester, tester for hormonnivåer, blod og urin.
 • I noen tilfeller er det nødvendig å besøke smale spesialister - en endokrinolog, en gastroenterolog, en allergiker, en gynekolog.

Det er viktig å innse at denne prosessen er lang.

Du kan ikke bare gå til en hudlege og be om "gi meg noen effektive akne behandlinger."

Ingen ansvarlig spesialist vil ikke foreskrive medisiner uten forutgående diagnose.

Følgende faktorer eller deres kombinasjon provoserer forekomsten av akne:

 • hormonforstyrrelser;
 • fordøyelsesproblemer;
 • gynekologiske sykdommer;
 • utilstrekkelig rensing og hudpleie;
 • feil kosmetikk;
 • tar medisiner
 • stress,
 • dårlige vaner.

Hvordan virker akne medisiner?

Sammensetningen av disse legemidlene inkluderer forskjellskomponentene.

Men de burde alle ha lignende egenskaper:

 • anti-inflammatorisk;
 • antibakterielle;
 • regenererende;
 • rengjøring;
 • fuktighetsgivende.

Det er viktig at stoffet ikke forårsaker allergier, ikke tette porene. Tross alt begrenser tilgangen av oksygen til vevet bare forværre problemet.

Video: "Hvordan rydde ansiktet på sorte prikker med folkemidlene"

Rettsmidler for akne og svarte flekker

Det finnes gode farmasøytiske preparater som er spesielt utviklet for behandling av svarte flekker og akne.

Men dette betyr ikke at kosmetikk er dårligere i effektivitet for dem.

Men hjemme- og folkemetoder er bare egnet for adjuverende terapi.

Det beste middelet for svarte flekker på ansiktet

Med komedoner, eller som de blir populært kalt "sorte prikker", kom alle over. De er ufarlige, gir nesten ikke opp, men ødelegger utseendet, huden ser urent ut. Dette er faktisk en skitten, fettete plugg. For å løse problemet, bruk den beste løsningen for svarte punkter i henhold til våre anbefalinger eller besøk skjønnhetssalongen.

Årsaker til tilstoppede porene

De svarte prikkene i ansiktet er tette knuter i porene. Partiklene av subkutant fett blandet med døde celler, støvpartikler, og under påvirkning av oksygendannelse formørket. Komedoner er vanligvis konsentrert på steder der epidermis er fetere - dette er haken, pannen, nesevingene, på leppens kant, inne i øret.

Det virker som ingenting forferdelig, bare utseendet skiller seg ut, men dette er ikke helt så. Comedones forstyrrer normal puste av huden, absorpsjon av næringsstoffer fra kosmetiske produkter. I tillegg, i svært sjeldne tilfeller, kan svarte flekker bli betent.

Og provoserer dannelsen av komedoner:

 • Utilstrekkelig rensing av huden, mangel på riktig omsorg;
 • Kosmetikk laget på voks eller fett base;
 • Kosmetikk som ikke samsvarer med typen av epidermis, feil valg;
 • Økt irritasjon av epidermis, hyppig bleieutslett, overdreven svette i varmen;
 • Hormonale forstyrrelser som provoserer det aktive arbeidet i talgkjertlene, som en konsekvens av et overskudd av subkutant fett;
 • Gunstig klima for dannelsen av komoneser (høy luftfuktighet, støvhet, gassforurensning);
 • Konstant nervøs spenning, stressende situasjoner;
 • Dårlig ernæring (som betyr mager på vitaminer, ernæringsmessige komponenter, mineraler);
 • En slags reaksjon på stoffet.

For å bli kvitt svarte flekker er det ikke nødvendig å besøke skjønnhetssalonger, det er nok å konsultere en kosmetolog og følge hans anbefalinger. Hovedvekten i å løse problemet er på dyp rensing.

Hvordan bli kvitt komedoner

Essensen av behandlingen av comedoner innebærer tre stadier:

 1. Løse strukturen i utdanningen selv;
 2. Fjerning av rester fra smuss, fettete trafikkorker;
 3. Forebygging for å forhindre problemer i fremtiden.

For at sebaceous korken skal forlate porene, er det nødvendig å oppløse det så mye som mulig, for å male det i fine partikler. I skjønnhetssalongen vil du bli tilbudt mange alternativer for maskinvare kosmetologi, kjemisk peeling. For å løse disse problemene, anbefaler kosmetologer støvsuging eller en ultralydprosedyre for ansiktet. De er trygge, ikke forårsake ubehag, komplikasjoner. I tillegg til rensing, fjerning av sebaceøse knuter stimulerer disse teknikkene fiberfornyelsesprosesser, produksjon av kollagen, elastin, forbedring av metabolske prosesser og mikrosirkulasjon. Etter prosedyren vil huden glede seg over porene, utrolig mykhet.

Kjemisk peeling er en effektiv prosedyre i kampen mot tilstoppede porene. Vevene påvirkes av ulike syrer. De ødelegger døde celler, oppløser fettete plugger og fjerner dem fra porene. Ikke alle kan gjøre denne rengjøringen (kjemisk peeling har en rekke kontraindikasjoner), og etter det vil det ta litt tid å reparere vevet. Etter peeling med syrer, vil den gamle huden flakse ut - den ser ujevne ut, men resultatet etter rehabilitering forventes å være utmerket.

Hvis det ikke er mulig å besøke en skjønnhetssalong, dra nytte av profesjonell hjelp, har mange bedrifter utviklet kosmetikk for å fjerne komedoner og komposisjoner til hjemmeskall. Det er populære skrubbeoppskrifter, de vil også være nyttige. La oss dvele på farmasøytiske og kosmetiske produkter for å bekjempe komedoner.

Hva vil hjelpe apoteket

Et effektivt middel for svarte flekker finnes på apotekets kiosk for en rimelig mengde. Hovedfordelen ved slike legemidler er at i tillegg til fjerning av defekter, kan du stabilisere arbeidet i talgkjertlene, redusere produksjonen av subkutant fett. Herfra øker sannsynligheten for ytterligere problemer betydelig.

Hva er salven fra de svarte punktene å velge? Vi tilbyr noen alternativer for budsjett og samtidig effektiv løsning på problemet:

 • Differin er en populær salve for tilstoppede porer og akne. Det vil koste rundt 750 rubler. Den aktive ingrediensen er en syntetisk versjon av retinsyre. Legemidlet bløter problemknude perfekt, lindrer betennelse og følger med restaurering av huden. Det anbefales å differinere fra svarte prikker for å søke 1 gang per dag. Tenk på at dette er et aktivt stoff, det brukes til å behandle akne. Før bruk må du kontakte legen din om doseringen, for ikke å få peeling og kløe i stedet for komedoner.
 • Retinoic salve - effektiviteten av stoffet er bevist av positive pasient vurderinger. Som et aktivt stoff brukes en av retinol-former (vitamin A). Legemidlet reduserer aktiviteten til talgkjertlene, reduserer betennelse og øker cellens immunsystem. Behandlingsforløpet er opptil 3 måneder og involverer daglig søknad to ganger.

Retinoic salve er en annen dosering av det aktive stoffet, slik at du kan velge riktig alternativ for hudtype. Med økt fettinnhold i epidermis, anbefales det å bruke en salve med en dose på 0,1%, for tørr eller følsom - 0,05%. For ett rør av stoffet vil du gi 250 rubler. Vær forsiktig, et overskudd av vitamin A forårsaker kløe, rødhet, og gravide og ammende mødre bør nekte slik behandling.

 • Zinksalve er et universelt middel for hudproblemer. Brukes til å behandle dermatitt, solbrenthet i alle aldre. I kampen mot svarte prikker er det også nyttig. Zinksalve virker samtidig i to retninger: sink dræper bakterier, tørker epidermis, og petroleums gelé myker vev og effekten av sink på celler. Som følge av regelmessig bruk av huden blir ren, er porene smalere. På bekostning av kjøpet av stoffet vil koste 50 rubler.
 • Ichthyol salve - refererer til budsjettmidler mot akne, akne og komedoner. Legemidlet forbedrer blodsirkulasjonen, har antiinflammatorisk effekt og er egnet for alle typer hud. Det blir brukt med glycerin, om egenskapene som leses her. For å gjøre dette, bland 1 del glycerol med 4 deler ichthyol salve. Fordel den forberedte sammensetningen på problemområder. Deksel med plastfolie for å holde den våken, sikker med et bandasje. Gjør prosedyren før sengetid slik at legemidlet vil fungere over natten. Etter 2 behandlinger vil huden bli ren, uten feil og svarte inneslutninger.

Ichthyol salve er billig (100-120 rubler), men kan brukes til å behandle akne, akne og koke. Det er et middel til kontraindikasjon. Salve skal ikke brukes av gravide, ammende, barn under 12 år, med kreftproblemer og en individuell allergisk reaksjon på komponentene.

Farmasøytiske salver er en god metode for å løse hudfeil. De handler målrettet og brukes kun på problemområder.

Før du bruker et legemiddel, les nøye instruksjonene for bruk, kontraindikasjoner og dosering. Sørg for å konsultere en hudlege eller kosmetolog for å unngå motsatt effekt av behandlingen.

Kosmetiske produkter mot komedoner

Kosmetiske selskaper sløste ikke med sin tid og skapte sine egne muligheter for å bekjempe poreforurensning. Effekten av kosmetiske produkter er delvis redusert, men behandlingen foregår uten høy risiko for bivirkninger, med et minimum av kontraindikasjoner.

 • Krem "Baziron" (laget i Frankrike) - regnes som det beste kosmetiske produktet for forsiktig og effektiv fjerning av sebaceousplugger. Fransk krem ​​fra de svarte prikkene i ansiktet gir ikke spor. Det bekjemper bakterier, normaliserer utgivelsen av fett. Etter bruk av stoffet begynner huden å puste aktivt, en sunn, jevn skygge vises. Du kan kjøpe Basiron i en spesialbutikk eller bestille den online.
 • Krem "Propeller" (laget i Russland) - avfetter overflaten av ansiktet, bidrar til å kvitte seg med tilstoppede porer forsiktig og effektivt. Produktets sammensetning omfatter naturlige planteekstrakter, en blanding av essensielle oljer og syrer. Påfør gel fra svarte flekker før du vasker på huden, massasje i noen minutter, skyll med vann. Gjenta prosedyren om morgenen og kvelden. Propellen fra de sorte prikkene vil koste 100 rubler.
 • Kremet fra de svarte flekkene på ansiktet "Klenzit" (laget i India) er et reelt middel for huden basert på retinoid. Den brukes mot åpne og lukkede former for komedoner, for mild rensing av integras, for herding av akne. Påfør ansiktscreme strengt 3 måneder, selv ved behandling av et problem i forkant av tiden. Før du påfører produktet, rengjør ansiktet med melk og tørk det. Deretter prikk verktøyet på problemet knuter, masser i 1-2 minutter.

Bruk legemidlet de første 2 ukene annenhver dag, og deretter daglig.

Salve fra svarte flekker på grunnlag av retinol (vitamin A) og dets derivater anbefales ikke til bruk på varme, solfylte dager. Retinoider øker følsomheten til huden til ultrafiolett, derfor fremkaller de utseendet på aldersflater når de blir utsatt for solen.

Noen tips om hvordan du kan forhindre et problem

Det er ikke nok å bli kvitt komedoner, prøv å forhindre at de kommer tilbake:

 • Rengjør huden med spesielle midler, ikke rent vann;
 • Utfør regelmessig rensende masker med aktivert karbon;
 • Bli vant med å bruke hjemme scrubs, peeling prosedyrer;
 • Spis bedre, vær mindre nervøs;
 • Bli kvitt dårlig kosmetikk;
 • Ta pauser mellom sminke for å få huden til å puste mer.

Rensing er et viktig skritt i daglig pleie. Det er ingen mening å bruke nærende kremer og vente på et høyt resultat hvis porene er tilstoppede. Frigjør dem fra fettete knuter for å åpne vei for vitaminer, mineraler og oksygen til cellene.

Listen over de beste kremer fra svarte flekker på ansiktet i apoteket

Feil funksjon av sebaceous kjertler, dårlig hudpleie er de viktigste årsakene til små flekker, og kremet fra svarte flekker på ansiktet er ofte det eneste middelet for denne feilen. Ulempen kan maskeres med tonal forberedelse, men dette er langt fra en ideell utvei - verktøyet kan provosere fremveksten av nye komedoner. Beauticians anbefaler deg å bruke en rensende krem ​​som vil bidra til å kvitte seg med problemet eller ansiktsmasken, utarbeidet av deg selv. Apotek tilbyr spesielle rusmidler som anbefales mot denne feilen. La oss prøve å finne ut hva som er best å søke for å få raske resultater.

Årsaker til svarte flekker

Oftest, problemområder av huden med aktive sebaceous glands lider av lesjoner. Det trenger ikke å være et ansikt - det kan oppstå utslett på baksiden eller brystet. Årsakene til akne kan være mange:

 • hormonelle forandringer i kroppen;
 • usunt kosthold med aktivt forbruk av raske karbohydrater;
 • feil omsorg, utilstrekkelig rensing;
 • kosmetiske preparater basert på voks med en overflod av vegetabilske fettstoffer;
 • rikelig svette;
 • langvarig opphold i et fuktig klima med støvete luft;
 • behandling med aggressive stoffer.

Nervøs stress, irritasjon, mentalt arbeid kan også forårsake flekker og svette flekker på ansiktet, og fettete kanaler, når det er en funksjonsfeil i nervesystemet, begynner å frigjøre fett aktivt. Hvis dermis er irritert med kraftige profesjonelle forberedelser av overflødighet i de svarte prikkene, trenger du heller ikke å føle det - de vil sikkert vises.

Hvordan bli kvitt svarte prikker - tips kosmetologer

Kosmetologer sier at du kan bli kvitt komones bare på en kompleks måte. Kremet for svarte flekker på ansiktet vil bare fjerne flekkene, det vil ikke kunne forhindre utseendet på nye feil. Det er derfor du trenger å finne ut årsaken til utseendet deres, eliminere det, og deretter fortsette behandlingen av lesjoner.

Behandlingen må utføres i flere faser:

 • bruk en krem ​​som ødelegger strukturen i utdanningen fullstendig
 • fjern støvpartikler, fett, smuss;
 • gjennomføre regelmessig forebygging, som vil beskytte mot fremveksten av nye formasjoner.

Behandlingstiden kan ta flere uker, og alt avhenger av hvor effektiv kremet var. Vanligvis, for å kvitte seg med flekker og utslett, anbefales det å gå til en skjønnhetssalong hvor mesteren raskt renser ansiktet ditt ved hjelp av spesielle prosedyrer og faglige midler. Hvis det ikke er mulig å besøke en spesialist, anbefales det å bruke en av farmasøytiske preparater med antiinflammatorisk virkning.

Hvordan bli kvitt sorte prikker - kosmetologer vil fortelle:

Det er viktig! Dyp rensing med peeling vil bidra til å bli kvitt flekker, men vanlig rengjøring med skrubbe anbefales ikke på sensitiv hud. Behandlinger med bruk av aggressive stoffer vil tynne dermis, kan forårsake irritasjon, fremkalle utseende av flekker.

Hvilken krem ​​fra svart peker på å komme inn på apoteket

Apoteket gir et betydelig utvalg av kremer fra svarte flekker på ansiktet, så du må først gjøre deg kjent med egenskapene til de vanligste og mest effektive. Sammen med krem ​​brukes ofte film til ansiktet, som ikke kan betraktes som et middel - det fjerner kun problemet uten å beskytte mot gjenopptreden. Derfor er det bedre å holde på de spesielle preparatene som tilbys i apoteket.

Klenzit

Krem mot svarte flekker, betraktet som en av de mest effektive. Produsent - et selskap fra India som tilbyr narkotika på naturlig basis, med medisinske kvaliteter. Den aktive ingrediensen i rettsmiddelet er retinol, som har en bemerkelsesverdig effekt på det dermale vevet, som forhindrer betennelse og ødelegger formasjonens struktur. Legemidlet eliminerer åpne og lukkede komedoner, tilstoppede porer, keratiniserte og døde hudpartikler. Det anbefales å bruke til behandling av utslett.

søknad:

 1. For å rense huden, kan du bruke ikke-aggressive stoffer.
 2. Påfør på helt tørr hud, unngå kontakt med øynene, på munnslimhinnen.
 3. Mørke flekker masserer med fingertuppene uten å påføre kraft.

Klenzit kan bare brukes en gang om dagen, helst ved sengetid. Kursets varighet - 12 uker. Ikke stopp bruken av sammensetningen, selv om mangelen på ansiktet har forsvunnet - ufullstendig kurs kan forårsake nye flekker.

Verktøyet har flere kontraindikasjoner:

 • dermatitt på problemområder;
 • betennelse i huden;
 • sår, slitasje;
 • amming, graviditet.

På følsom dermis kan stoffet forårsake en rekke bivirkninger - kraftig rødhet, alvorlig desquamation, kløe. Når minst ett alarmsignal fra kroppen vil helt sikkert slutte å bruke verktøyet.

Faberlik

En av de beste stoffene til innenlandske produsenter. Du kan søke om ulike formål:

 • aktiv pore rensing;
 • fjerning av kåt dermis;
 • innsnevring av forstørrede porene;
 • justering av ansiktslindring;
 • normalisering av sebaceous kjertlene.

Sammensetningen av verktøyet - urteekstrakter. Dette tillater bruk på sensitiv eller allergisk hud. Påfør to ganger om dagen, husk å rengjøre ansiktet. Mangelen på stoffet - i løpet av noen uker vil huden skaffe seg en jordaktig, skummel skygge. Ikke stopp bruk - dette er bevis på det aktive arbeidet i sammensetningen. Etter en stund får ansiktet en naturlig farge, speckene vil forsvinne. Funksjon av verktøyet - det anbefales ikke å kombinere det med et fundament.

propell

Billig hjemmekrem mot svarte flekker. Det har et vakuumprinsipp, som trekker formasjoner ut av porene. Aktivt fjerner fra overflaten av dermis overflødig fett, støvpartikler og smuss.

Komponentene av stoffet - urte ingredienser. Verktøyet anbefales til bruk på alle typer dermis uten å forårsake allergisk reaksjon. Påfør ubehandlet hud, kort før morgenvask. Pass på å holde en patting massasje med fingertuppene. Etter å ha brukt krem, skyll ansiktet ditt med varm væske (avkok basert på planter, filtrert med vann). Det anbefales å utføre manipulasjoner to ganger om dagen. For forebygging er det bedre å bytte til en enkelt bruk.

Krem med effekten av filmen fra kinesiske produsenter. Det regnes som en verdig erstatning for salongprosedyrer, og eliminerer mørke flekker i bare én prosedyre. Aktiv ingrediens - terapeutisk mudder.

Ved hjelp av verktøyet kan du oppnå følgende resultater:

 • fjerner komedoner, utslett, single acne;
 • desinfiserer, har antimikrobielle effekter;
 • Nærmer dermisvævet med gunstige stoffer, fuktighet;
 • renser tilstoppede porene;
 • forbedrer hudens elastisitet
 • aktivt bekjemper aldersrelaterte endringer.

Kremfilmen virker ganske enkelt - etter at teksten blir tett, ligner en film. Forurensning, formasjoner som tetter porene, keratiniserte partikler av dermis holder seg fast til den. Etter en tid blir de aktivt fjernet sammen med filmen. Søknaden bør ikke overstige en måned. Om nødvendig, etter pausen, kan du fortsette manipulasjonen.

Differin

Det franske stoffet har helbredende egenskaper, brukes mot svarte flekker, akne, overdreven keratinisering av huden. Å rette effekten av midlene på slike feil i dermis:

 • forstyrrelse i metabolske prosesser;
 • mangel på vitaminer, fuktighet i vev i epidermis;
 • inflammatoriske prosesser;
 • aktive sebaceous kjertler;
 • blokkering av porene.

Det anbefales å bruke på tørr eller flakket hud. Påfør to ganger om dagen. Ved bruk av stoffet er det flere regler som bør følges nøye:

 1. Påfør kun på problemområder av dermis, uten massasje, gnidning.
 2. Ikke bruk på følsomme områder av huden (nær øynene, leppene, ørene).
 3. Foreløpig er det obligatorisk å utføre rengjøring uten bruk av aggressive stoffer.
 4. Kurset må vare minst 4 måneder.
 5. I løpet av behandlingsperioden, prøv å ikke bli lenge under stråling av ultrafiolett stråling.
 6. Ikke kombinere med tørkesammensetninger.

Komponenter i sammensetningen påvirker forsiktig dermis, men i 2-5 dager etter kursstart kan det oppstå irritasjon på huden - kløe, alvorlig brennende følelse. Det anbefales ikke å stoppe behandlingen - dette signaliserer at stoffets komponenter trenger dypt inn i dermisvævet og begynner å påvirke problemet fra innsiden.

Sink salve

Budsjettapotek, som anses mest effektivt mot små flekker. I tillegg til tørking har stoffet desinfiserende egenskaper, bekjemper betennelse. Det anbefales å søke kun på problemområder. Etter påføring er massasjen ikke utført - det kan føre til irritasjon.

Påfør sammensetningen to ganger om dagen. En forutsetning er en foreløpig dyp rensing av dermis. Du kan bruke hjemmet scrubs, preget av mild effekt på vev av epidermis. For å forhindre at det er bedre å ikke bruke.

Baziron

Den aktive ingrediensen i legemidlet er benzoylperoksid. En høy konsentrasjon av dette stoffet kan provosere desquamation, så det er bedre å velge et produkt med en liten prosentandel. Sammensetningen renser forsiktig huden, har en gunstig effekt på forstørrede porer, forbedrer ansiktets skygge.

I tillegg til ødeleggelse og fjerning av svarte flekker, virker stoffet på talgkjertlene. Regelmessig bruk av produktet normaliserer arbeidet, eliminerer ujevn glitter. Det er bedre å bruke flere ganger om dagen, etter at huden er obligatorisk renset.

Svarte prikker - et problem som må håndteres umiddelbart etter utseendet. Bruk av farmasøytiske preparater, hjemmeformuleringer, grundig rensing av dermis er nok til å rense ansiktet, gjør det sunt, glatt, elastisk.

Flere Artikler Om Typer Acne