Hvorfor kan noen mennesker ikke kvitte seg med akne, og noen møter ikke engang et slikt problem, eller det er et lite antall kviser, som selv passerer innen en uke. Forskere som studerer hudproblemer er overbevist om at akne spesielt skyldes en arvelig faktor. Bare hos 15-18% av mennesker er utseendet på akne forbundet med hormonforstyrrelser, på grunn av medisinering, som for eksempel antibiotika og steroider.

Hvis sebaceous kjertlene er svekket, sebum sekresjon økes eller reduseres, er dannelsen av akne uunngåelig. Mange stoffer, hormoner og antibiotika påvirker generelt helse, samt bidrar til dannelsen av ulike hudsykdommer, akne, seboré, rosacea. Derfor, hvis du har en mild form for akne, bør du behandle dem med naturlige produkter som ikke forårsaker bivirkninger. Ikke behandle en - mens lamme en annen.

Den viktigste årsaken til akne er arvelighet. Hvis en av foreldrene hadde problemer med akne, vil de i 9 tilfeller ut av 10 også møte dette problemet. Det er veldig vanskelig å kurere akne, og selv om det i dag finnes et veldig stort antall rusmidler, geler og kremer for akne - alt dette vil ikke hjelpe deg med å bli kvitt akne. Derfor må du ikke flette deg selv og gjøre kostbare prosedyrer, enten de er helt løsne akne.

Du bør vite at akne ikke går bort av seg selv, det bør behandles og kontrolleres, og det er bedre å ikke starte denne sykdommen, men å begynne behandlingen så tidlig som mulig. Forebygging av akne vil redde fra arr, arr, så vel som psykisk stress. Etter at de første kviser har dukket opp, bør du begynne å bruke geler og akne kremer til problemet har forverret seg. Foretrekker kremer som inneholder naturlige ingredienser, og fra kjemiske peeling, steroid injeksjoner, kjemikalier, hormoner og antibiotika er det bedre å holde seg borte.

Hva å gjøre hvis akne er arvet

Akne: Myter og virkelighet

Hva du trenger å vite om akne og akne

Er du sikker på at dette er tenåring? Tross alt, noen ganger må de kjempe tilbake enda tretti år.

"Her kommer en alder av flertall - og denne skitten kommer til å ligge bak ansiktet mitt," gjentar tenårene, som en mantra, forkledd akne med min mors krem. Men her kommer den verdsatte "tuk!"
- og ingenting. Men alle så sikre på. Det viser seg at vi ikke vet mye om plagget kalt acne.

85% av ungdommene lider av akne.

Akne / Akne og Sexliv

De sier.
Du starter et sexliv - åler som vinden blåser bort.

Men egentlig.
Denne myten ble født ut av tilfeldighet. Vanligvis reduseres et akneangrep (på grunn av hormonale egenskaper) hos gutter i en alder av 19 år, hos jenter på 17. Og i gjennomsnitt (som regel) blir de i disse årene menn og kvinner.

Er acne arvet?

De sier.
Akne er arvet. Så hvis en av foreldrene var en "pizza med ører" på en gang, anbefales den unge mannen å lære et par karate teknikker på forhånd for å gi tannen til fremtidige teasere.

Men egentlig.
Selvfølgelig er følsomheten og aktiviteten til talgkjertlene genetisk bestemt. Men ikke det faktum at barnet venter på skjebnen til far / mor. Hvis du ikke gir opp ansiktet på grunn av mikrober og overflødig sebum, sov mer eller mindre riktig. lede en aktiv og sunn livsstil. å spise naturlige produkter så mye som mulig og ta vare på ansiktet ditt minst litt, kan det ikke oppstå akne. Og snart blir alt akkurat slik.

Er det mulig å klemme

De sier.
Svarte prikker kan klemmes ut selv.

Men egentlig.
Du kan selvfølgelig hoppe uten fallskjerm. Det er bare resultatet. Etter selvaktivitet, små fartøy brister på ansiktet, gjenstår små arr for livet, noe som ødelegger glattheten i huden. Er det ikke lettere å overvinne sin dovenskap. Stå opp fra sofaen og gå til en spesialist?

Dårlig ernæring eller ikke.

De sier.
Alle akne er utelukkende på grunn av underernæring. Nok til å gå på et spesielt diett, som alle umiddelbart passerer.

Men egentlig.
Dette er selvfølgelig mer sant, men bare hvis betennelsen egentlig skyldes fordøyelsesproblemer og bruk av for skadelig og unaturlig mat. Deretter vil erstatning av stekt kylling til hælene med frukt, grønnsaker, grønnsaker og frokostblandinger være til nytte for magen og ansiktet.

Men den gastrointestinale årsaken er langt fra den eneste. Akne kan oppstå når andre systemer i kroppen virker opp. Det eneste du definitivt kan anbefale er å drikke mer vann (ikke søt, ikke karbonert, men rent vanlig vann). Det fjerner giftstoffer.
Merk:
Røyker, så vel som usunt kosthold, forurenser vår kropp veldig, forstyrrer dens virkemåte og skaper alle slags problemer med vårt velvære. Derfor er spørsmålet om hvordan du fjerner nikotin fra kroppen i dag mer relevant enn noen gang for et stort antall mennesker. Og spesielt for de som av en eller annen grunn er tvunget til å lede en sunn livsstil. Les mer om hvordan du løser dette problemet, finner du her: hvordan du rengjør kroppen av nikotin.

Hva med å rense ansiktet

Generelt er det nødvendig å forberede seg på rengjøring. Å helbrede ved spesielle midler, for å lindre betennelse. Noen ganger er pasienten overrasket over at "blomsten" forsvant før prosedyren!

Å LESES:

Bekjempe akne

retinoider

Øyebrytelse

Anti-aging (anti-aging)

Hvordan håndtere akne (akne, akne, komedoner)

Genetiske årsaker til akne (akne, hudormer, komedoner)

Arv og akne

Arvelig disposisjon eller tendens til akne og akne, dessverre eksisterer. Hvis dine slektninger: foreldre, brødre, søstre lider av akne, så sannsynligvis vil du ha en avhengighet til dem.

Den ubestridelige roll som arvelighet i utviklingen av akne er følgende: hudtype er genetisk innlemmet, nivået av følsomhet av talgkjertelceller til virkningene av kjønnshormoner og lokal immunitet.

Kombinasjonen av alle disse parametrene er svært individuell, slik at sykdomsforløpet og responsen på behandling hos forskjellige pasienter kan variere sterkt.

Genetiske anomalier og akne

I utgangspunktet ble hovedårsaken til akne ansett som et brudd på hormonell aktivitet. Imidlertid er ikke bare hormoner årsaken til slike hudsykdommer.

Ofte, for ukjente grunner, er den normale funksjonen av talgkjertelen forstyrret, noe som fører til blokkering av den naturlige strømmen av talg.

Teorier om hva som forårsaker akne er vanligvis basert på en genetisk predisposisjon til:

 • dannelsen av defekte sebaceous kjertler,
 • forstyrrelse av funksjonen av foringsvevet av porene, som ikke fjernes i tide,
 • eller sebumproduksjon med unormale egenskaper (for tykk eller irriterende i huden).

  Innsnevring av follikulære kanaler (hyperkeratinisering) og hudretensjon av væske er også viktige etiologiske midler.

  Testosteron og akne

  Forhold testosteron - akne er arvet.

  Vi erverver genetisk hormoner og hudreaksjonsegenskaper. Fordi hovedårsaken til akne i 18 år kalles også en arvelig faktor.

  Sannsynligheten for teenage akne er høyere hos barn av foreldre som har akne eller lider av det. Og vi bør forvente utviklingen av en seriøs form for teenage-akne, hvis begge foreldrene led av det problemet.

  Karyotype og akne

  Hos menn med ekstra Y-kromosom, observeres sfærisk eller sammentrykket akne i karyotypen.

  gt Se bilder og les mer lt

  Effektiv behandling av akne, hudormer, komedoner

  Midler for vekst av lange og tykke øyenvipper

  Retinoider for å bekjempe rynker og aldring

  Effektive kosmetiske ingredienser

  Gruppe: Veteraner
  Meldinger: 377
  Registrering: 10. januar 16
  Bruker-ID: 1108756
  Omdømme: ennå ikke

  Sitat (iAlex777 6. september 2016, 01 50)

  at nå fødes ikke barn og lever ikke. kan umiddelbart inn i løkken (selv om det noen ganger ville være ønskelig) på grunn av akne. (IMG: style_emoticons / default / biggrin.gif), men det behandles 100%, men mengden av deX-plass er selvfølgelig (IMG: style_emoticons / default / sad.gif)

  Avsnittet har ingen merking ennå.

  Gruppe: Veteraner
  Meldinger: 377
  Registrering: 10. januar 16
  Bruker-ID: 1108756
  Omdømme: ennå ikke

  Sitat (iAlex777 9. september 2016, 00 02)

  Akne som SARS, dessverre, blir ikke behandlet, men undertrykkes. I 4 år fra 4 grader av conglobates klarte jeg å flytte til 1 (med Roa 2 kurs, de siste 4 årene). Nå vises 2-3 kviser per måned på brystet eller baksiden, 1-2 små hvite i ansiktet med ert 1-2, men de passerer raskt (selv om ansiktets hud er veldig fet og brystet og ryggen er tørre). Og dette er med daglig bruk av Efzesel-gel, fiskeolje, 2 ganger i året, vitaminer, servant + lotion a la Ruszewski. Sannsynligvis må du gå hver måned for litt lysterapi, som om Elos, slik at det ikke er noen utslett i det hele tatt. Men hvis ansiktet på 6000 tar, så er ryggen + brystet enda skummelt å tenke. Det virker som om de ble rådet til å gå til solarium 1-2 ganger i uken i 10-12 minutter å gå, noe som er nyttig og billigere, men jeg vet ikke engang et slikt kontroversielt tema. Så behandle, behandle, og kanskje hele livet vil behandle) Mens det har lest på internett, nylig i tillegg er det funnet akne bakterier (P-acne) forskere har gått videre og Th der med frimerker (gener) T24 og T25 noen har funnet at det antas å påvirke akne, og folk med ren hud har T26, hvilke kviser har ikke, de sa at de vil jobbe i dette området. Vi vil se. Effektiviteten til ROA så langt har ingenting blitt ødelagt.
  Og om barna, så vi har hvor mange av dem i husly, da? Hvorfor ikke gjøre en god avtale.

  ikke panikk, alt er behandlet, akne og arr er perfekt (IMG: style_emoticons / default /;) hvis du er seriøs om barn. (IMG: style_emoticons / default / blink.gif) Mine foreldre hadde akne da jeg var ung, min far var seriøs. to brødre rent ansikt, jeg også ville være ren, hvis helbreder riktig, og ikke til selvmedisinering (IMG: style_emoticons / default / dry.gif) akkurat nå vil jeg takle arr, og livet vil bli vakrere =)

  Avsnittet har ingen merking ennå.

  arvelighet

  Heredity spiller en stor rolle i å forme utseendet og immuniteten mot sykdom. Dessverre, i tillegg til kvaliteter som utholdenhet, skjønnhet eller styrke, arver vi også en tendens til fedme, en sykdomssituasjon og kosmetiske problemer.

  Det har vist seg at forekomsten av akne hos en eller begge foreldrene øker sjansene for akne hos barn. I dette tilfellet spiller en viktig rolle årsakene til akne hos foreldrene. Så hvis akne i en mor eller far skyldes lang sykdom, hudskade (brannskader, skader) eller etter alvorlig stress (kirurgi, en plutselig livsstilsendring), så er barnet mindre sannsynlig å utvikle akne. Men hvis foreldre, og spesielt besteforeldre, lider av akne i ungdommen, er sannsynligheten for akne hos barn svært høy.
  Hvorfor skjer dette? Barnet arver fra begge foreldre slike parametere som tetthet og følsomhet i huden, porestørrelse, følsomheten til talgkjertlene til endringer i hormonnivåer og ulike mikroorganismer.

  Følgelig, hvis begge forelders hud er svært følsom overfor alle eksterne og interne faktorer, vil barn mest sannsynlig arve overfølsomhet. Hvis akne oppstår som et resultat av ytre påvirkninger, vil det ikke på det genetiske nivået overføres sensitivitet til barn.

  Men ting er ikke så enkle. For å sikre at barnet vil arve nettopp tendensen til utseendet av akne, er det umulig. Videre, hvis akne er tilstede i bare en av foreldrene, er sannsynligheten redusert. Ren hud i besteforeldre øker også sjansene for at et barn har akne.

  Det er også verdt å ta hensyn til huden til brødre og søstre, hvis noen. Forutsetningen for akne funnet i dem øker sjansene for å få akne "arvet", selv om det ikke garanterer en slik utvikling.

  Området av akne svarer ofte til de samme områdene i foreldrene: på ansiktet, skuldre, tilbake. Det samme området for skade forblir, for eksempel pannen eller kinnene. Men med hensyn til helsen til kroppen som helhet og av huden spesielt, er manifestasjonen av arvelig akne betydelig mindre.

  I motsetning til konvensjonell teenage akne, forårsaket bare av en hormonal storm, går ikke arvelig akne uten spesiell behandling. Videre, faktorer som usunn kosthold og utilstrekkelig hudpleie, øker manifestasjonen av akne alvorlig. Heldigvis vil avhengighetshandlingene i begge retninger, så med riktig ernæring og en seriøs holdning til helsen din, redusere sjansen for en ubehagelig "arv".

  Se også:

  Record Navigasjon

  Varmesykdom (ACNE) (UGRI PROBLEM HUD)

  Kort beskrivelse "Akne (akne) (akne problem hud)"

  Akne (akne) oppstår når hårsekkene på huden blir blokkert på grunn av sekretene til talgkjertlene og keratiniserte hudceller, og oftere påvirker huden i ansikt, rygg, bryst og underarm. Tilnærming til forekomsten av akne kan være arvet.

  Topp spørsmål for akne (akne problem hud)

  03/13/2009 11:33: Dermatologi og venerologi / Dermatolog
  Marina | Koner. 18 år gammel. | Russland Novosibirsk

  Hei, jeg har forferdelige hudproblemer, jeg vet bare ikke hvordan jeg skal være. Svært silent betennelser i ansiktet er både akne og akne, samt store røde støt, som oppløses veldig sakte, etterlater røde flekker og arr. det er også mange hudormer i nesen. betennelser er svært sterke, spesielt alvorlig utslett før menstruasjon. Noen betennelser er også kløende, men ikke alle. betennelser er til stede i liten grad på skuldrene og på ryggen. Jeg spør veldig mye om hjelp, jeg har fortsatt arr, jeg er veldig bekymret, jeg prøvde mange ting, ingenting hjelper. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg er ung, og det er veldig vanskelig for meg å leve med slike problemer. Jeg dro til behandling med en kosmetolog, jeg var på en diett. brukte ulike stoffer alt til ingen nytte. siste brukt preporat Baziron, men til ingen nytte, som akseptert av legen propisaniem Enterosgel og Tsetrin Nutri Baziron og salve i komplekset, men også til ingen nytte. Jeg tørket ansiktet mitt med sitronsaft, laget lotioner fra Celandine-anlegget og brukte lacientes. Jeg vil virkelig kurere huden, hvilken klinikk i Novosibirsk kan jeg henvise til? Dessverre har jeg problemer med penger, hvor mye koster et behandlingsforløb meg? 13.03.09 19:12: Vladimir Vladimirovich, " "

  Se her
  kjente symptomer. Hvis du finner en, se etter en måte å komme til oss. Jeg kan ikke tilby noen andre alternativer. Men for å lindre symptomene, kan du kontakte din lokale homøopat. Bare vær sikker på å inngå en avtale med ham, forutsatt at han er fullt ansvarlig for resultatet.

  03/15/09 12:31: Konstantin Valerievich Golovchenko »» »

  Det er nødvendig å se på. Ta et bilde av høy kvalitet og send meg en mail ([email protected]). Jeg vil kommentere.

  10/20/2013 10:48: Dermatologi og venerologi / Dermatolog
  Max | Ektemann. 20 år. | Russland Moskva

  God dag! I lang tid sliter jeg med akne. Det er ingen resultater som sådan. Fet hud, utslett meste på ansiktet, i pannen, haken og i store mengder på nesen, oppdager regelmessig akne. Det er utslett bare ikke tilbake! Men i utgangspunktet er problemområdet ansiktet! Vennligst hjelp! Den generelle tilstanden til ansiktets hud, jeg liker ikke det! Jeg brukte zenerit ir betyr) Hvordan å kurere noe "fra innsiden" og ikke å kjempe med sine "eksterne manifestasjoner"?!) Takk på forhånd! 10/21/13 07:22: Panigribko Sergey Leonidovich »» »

  Utfør EFGDS, biokjemisk og blod. Legg inn bilder.

  10/21/13 08:23: Konstantin Valerievich Golovchenko »» »

  Rådfør deg med en konsultasjon på stedet med en hudlege for eksamen og eksamen.

  10/21/13 11:15: Chernyavsky Vitaly Maksimovich »» »

  Tørk 2 ganger om dagen (minst seks måneder).
  Forresten, kan det hjelpe fra andre betennelser i huden. Før bruk
  rist opp Og du trenger å vaske ikke trykk og flaske mineral
  vann (bare naturlig, ikke kunstig mineralisert), for eksempel
  "Essentuki" - sulfater som finnes i det, behandler også huden (vasket
  og rengjør porene) og reduser fettinnholdet...

  Hvis det oppstår flere spørsmål
  - skriv til adressen [email protected]

  06/20/2013 20:04: Dermatologi og venerologi / Dermatolog
  Anael | Ektemann. 22 år gammel. | Sterlitamak

  Hei, jeg trenger din hjelp.
  Jeg er 22 med 16 bekymret for dette


  På bildet selvfølgelig er det vanskelig å se
  Det ser hovedsakelig ut på samme sted, en kvise med blod inni, smertefullt.
  Blodprøver, biokjemi er normalt, ikke ble funnet kryss.
  Jeg besøkte hudlege 3 ganger, legene var alle forskjellige.
  Administrert (erytromycin for 1x4 etter å ha spist Hilak 60kaph1 forte under måltider, tsinktiral 1x1 20 dager, Aevit 1x1 måned, klindovit gel Azelik gel) og kosthold
  Og en annen avtale (Lotion resept, Trichopol 1x2. Macropen 1x3. Holenzyme 1x3, injeksjoner av kalsiumglukonat annenhver dag x10).
  Gjorde en blodtransfusjon.
  Også prøvd alle slags annonseringsverktøy, etc. og etc. Det er nesten ikke noe resultat.
  Bilde tatt etter siste avtale.
  Hvilken behandling kan fortsatt brukes for å kvitte seg med det? Vennligst informer. 06/20/13 21:48: Julia

  Det er nødvendig å utelukke demodikose. Prøv loto hundre demodex, tjære såpe, zenerite.

  06.20.13 22:08: Alexander V. Safonov »» »

  Prøv tjære såpe. Pass test for demodex

  arvelighet

  Heredity spiller en stor rolle i å forme utseendet og immuniteten mot sykdom. Dessverre, i tillegg til kvaliteter som utholdenhet, skjønnhet eller styrke, arver vi også en tendens til fedme, en sykdomssituasjon og kosmetiske problemer.

  Det har vist seg at forekomsten av akne hos en eller begge foreldrene øker sjansene for akne hos barn. I dette tilfellet spiller en viktig rolle årsakene til akne hos foreldrene. Så hvis akne i en mor eller far skyldes lang sykdom, hudskade (brannskader, skader) eller etter alvorlig stress (kirurgi, en plutselig livsstilsendring), så er barnet mindre sannsynlig å utvikle akne. Men hvis foreldre, og spesielt besteforeldre, lider av akne i ungdommen, er sannsynligheten for akne hos barn svært høy.
  Hvorfor skjer dette? Barnet arver fra begge foreldre slike parametere som tetthet og følsomhet i huden, porestørrelse, følsomheten til talgkjertlene til endringer i hormonnivåer og ulike mikroorganismer.

  Følgelig, hvis begge forelders hud er svært følsom overfor alle eksterne og interne faktorer, vil barn mest sannsynlig arve overfølsomhet. Hvis akne oppstår som et resultat av ytre påvirkninger, vil det ikke på det genetiske nivået overføres sensitivitet til barn.

  Men ting er ikke så enkle. For å sikre at barnet vil arve nettopp tendensen til utseendet av akne, er det umulig. Videre, hvis akne er tilstede i bare en av foreldrene, er sannsynligheten redusert. Ren hud i besteforeldre øker også sjansene for at et barn har akne.

  Det er også verdt å ta hensyn til huden til brødre og søstre, hvis noen. Forutsetningen for akne funnet i dem øker sjansene for å få akne "arvet", selv om det ikke garanterer en slik utvikling.

  Området av akne svarer ofte til de samme områdene i foreldrene: på ansiktet, skuldre, tilbake. Det samme området for skade forblir, for eksempel pannen eller kinnene. Men med hensyn til helsen til kroppen som helhet og av huden spesielt, er manifestasjonen av arvelig akne betydelig mindre.

  I motsetning til konvensjonell teenage akne, forårsaket bare av en hormonal storm, går ikke arvelig akne uten spesiell behandling. Videre, faktorer som usunn kosthold og utilstrekkelig hudpleie, øker manifestasjonen av akne alvorlig. Heldigvis vil avhengighetshandlingene i begge retninger, så med riktig ernæring og en seriøs holdning til helsen din, redusere sjansen for en ubehagelig "arv".

  Akne er arvet

  Akne (akne og akne) er en arvelig sykdom som alle andre. Og hvis tidligere var denne antakelsen bare en teori, er det i dag demonstrert av praktiske og vitenskapelige metoder.

  Med tanke på dette problemet er det umulig å passere andre faktorer som påvirker utseendet på utslett, spesielt i ansiktet. Denne typen hud, immunitet, både generelt og lokalt, og følsomheten til talgkjertlene til en økning i nivået av kjønnshormoner, noe som er spesielt viktig i løpet av ungdomsmodning.

  Dermatologen Pierre Volkenstein var engasjert i forskning, og han sitert som et eksempel på den 23. kongres av European Academy of Dermatologists and Venereologists.

  Åtte tusen mennesker i alderen 15-24 år som bodde i forskjellige europeiske land, deltok i hans forskning. Deltakerne ble bedt om å gjøre en undersøkelse, som inneholdt spørsmål om forekomst av akne hos foreldrene, og også utført en undersøkelse av huden.

  Som det viste seg, er risikoen for å utvikle akne spesielt stor for dem hvis foreldre, ikke bare far, men også mor, også lider av dette problemet i deres ungdom.

  Et annet mønster ble også lagt merke til - hvis tenåringens foreldre hadde akne og akne av første, maksimale, andre fase, så vil dette problemet bli mye større for tenåringen. Det er slike unge at dermatologer ofte diagnostiserer akne som 3 eller til og med 4 grader av alvorlighetsgrad.

  Forfatteren er Anna Mikhailova, en dermatolog-kosmetolog av den første kategorien, en spesialist i Vitenskapsakademiet. Spesielt for nettstedet "Behandle akne."

  Om akne er arvet

  Dessverre, hvis begge foreldrene har akne, er det mye mer sannsynlig at barnet vil arve litt akne også.

  Vokste du opp og som barn hadde du alvorlig akne? Hva med mild akne? Er du bekymret for at barna skal få akne? Glade for at de vil gå gjennom de samme slagene med ham som deg?

  Dette er et vanlig problem blant foreldrene. Å vokse opp med akne kan være veldig tøft, og i ekstreme tilfeller gjør selv tenåringer gjennom depresjon. Naturligvis, ønsket om å beskytte din sønn eller datter. Dessverre er hudtype, sebumproduksjon og til slutt akne stort sett arvelige.

  genetikk

  Våre genetikk overføres til oss fra foreldrene våre. Det menneskelige immunforsvaret er ansvarlig for hvordan vi motstår bakterier.

  Dette betyr at noen mennesker vil kjempe mot tørr hud og hudormer. Mens andre mennesker vil kjempe for mye fet hud og komedoner.

  Gener bestemmer også hvor godt kroppen din kan rense porene.

  Noen mennesker arver evnen til å exfoliere døde (kåte) hudceller på en slik måte at de ikke tetter opp porene sine.

  De døde cellene til andres hud løsnes på en måte som forårsaker tilstoppede porer.

  Åpenbart er hudfargen genetisk, så jo lysere huden din, desto lysere er gjennombruddets rødhet.

  Den rette hudpleieplanen eller hva du skal gjøre hvis generene overtar

  Heldigvis er det ting du kan gjøre for å redusere sannsynligheten for betydelige bluss og arrdannelse.

  Start med det grunnleggende først. Planlegger et hudpleie regime for å minimere sannsynligheten for utbrudd. Det er veldig enkelt og effektivt.

  Daglig vask av ansiktet, hudbehandling med tonic, påføring av fuktighetskrem og en maske som svarer til hudtype, vil bidra til å holde huden ren og fuktig.

  Spesielle midler

  Hvis det er betydelige gjennombrudd på huden, prøv å besøke en hudlege. Foreskrevet medisinering og laserbehandling kan gjøre en forskjell.

  Så, dessverre, hvis du og din partner hadde alvorlig akne (akne), er sannsynligheten for at barnet ditt vil arve akne også høyt. Ifølge en studie, hvis et barn har en første grad i forhold til akne, øker sin sjanse for akne (akne) fire ganger.

  I sin alder innser ikke barn at mange mennesker lider av akne. Ifølge statistikk, har folk med akne på ansiktet i ungdomsår 85%. Dette kan være en god påminnelse for barn, som noen ganger tror at de er de eneste som må håndtere denne sykdommen.

  Kan du forhindre akne i barnet ditt?

  Alderen av utseendet av akne hos et barn er puberteten. Akne kan forårsake usikkerhet, depresjon og generelt lavt selvtillit hos mange ungdommer.

  Er det mulig å forhindre akne i barnet ditt? Dessverre er det ingen garantert løsning for å forhindre akne, fordi akne skyldes overaktive sebaceous kjertler.

  Heldigvis finnes det måter å redusere graden av, og dermed forhindre arrdannelse.

  Før du gir inn på deres forespørsler om denne "fantastiske" aktiv behandling av akne (akne) så de på TV, prøv disse tipsene.

  • 1. Ha barnet ditt å vaske ansiktet etter trening.

  De fleste barn er aktive. Svette som former kan forårsake blokkering i porene. Dette gjør det vanskelig å fjerne overflødig talg og døde hudceller fra ansiktet.

  Sørg for at barnet ditt renser ansiktet fra svette etter hardt trening. Det anbefales å bruke en lett vaskbar gommage (mild skrubbe) for å fjerne eventuelle kåt vekter fra ansiktet. Micellar vann kan også brukes hvis det ikke er mulig å vaske. Det er nødvendig å suge bomullsputen og tørke huden.

  • 2. Forbedre ernæringen til barnet ditt.

  Det er for tiden mye kontrovers når det gjelder kosthold og akne (akne).

  Mat effekt

  Du vet at "du er hva du spiser", men sannheten er at alle er forskjellige. Noen mennesker kan spise hver dag og aldri ha akne. Andre ser på kaker og dekkes med ål.

  Men det er en gruppe produkter som, som det har vist seg, bidrar til å redusere akne (akne): frukt og grønnsaker. Ha barnet ditt å spise frukt og grønnsaker to til tre ganger om dagen.

  • 3. Se hva barnet ditt legger på huden / håret ditt.

  Mange jenter går gjennom puberteten begynner å bruke kosmetikk. Makeup kan være ekstremt irriterende og tette porene.

  Hvis din elskede datter skal ha sminke, prøv å kjøpe kosmetikk som ikke inneholder olje. Ved å bruke en oljefri sminke, vil det hjelpe lette tilstoppede porer at vanlig sminke går ut.

  Sminke er ikke det eneste skjønnhetsproduktet som er skadelig for huden. Hårprodukter kan være like ille som kosmetikk. Prøv å kjøpe vannbaserte produkter til barnas hår.

  Dessverre er ikke akne ofte ansett som en alvorlig sykdom. Mange mennesker ser akne og tror at en person ikke vasker ansiktet og spiser dårlig mat.

  Men akne skyldes mer av genetikk enn noe annet.

  Selvfølgelig kan vi forbedre akne (akne) med disse tipsene, men roten akne må behandles ved hjelp av spesialiserte, individuelle prosedyrer og medisiner. Hvis barnet ditt sliter med akne, støtter det i denne vanskelige levetiden.

  Alle rettigheter reservert, 14+

  Det er forbudt å bruke noe materiale uten vårt tidligere skriftlige samtykke.

  Arvelig akne

  Hei, jeg er 17 år gammel og jeg har akne, moren min hadde dem også. Det viser seg dette arvelige? Og de vil være i samme alder, hvor mange var hun? Og hvilke midler er bedre og brukes til behandling

  På Ask-Doctor-tjenesten er onlinehøring av en hudlege tilgjengelig for alle problemer som angår deg. Medisinske eksperter gir råd døgnet rundt og gratis. Still spørsmål og få svar med en gang!

  Hvis du har et lignende eller lignende spørsmål, men du har ikke funnet svar på det - få din 03 online konsultasjon fra en medisinsk ekspert.

  Hvis du vil ha mer detaljert råd fra en lege og løse problemet raskt og enkelt - spør et betalt spørsmål i en personlig personlig melding. Velsigne deg!

  Hvordan bli kvitt akne

  Akne, Akne og Arvelig Faktor

  Hvordan så? Noen mennesker har akne og andre har ingen akne, eller akne oppstår og går bort uten behandling i løpet av få dager eller uker. Forskere ved Institutt for studier av hudproblemer mener at i stor utstrekning er utbruddet av akne på grunn av den rådende faktoren. I alt 17% av menneskene, tror forskere, akne oppstår på grunn av forstyrrelser i det indocrine systemet, ved bruk av ulike stoffer, spesielt antibiotika, steroider som forstyrrer arbeidet med det indocrine systemet og bidrar til forekomsten av akne.
  Akne og akne selv er primært et brudd på sebaceous kjertler, derfor økt eller redusert talg uunngåelig fører til dannelsen av akne. Antibiotika, hormoner og en rekke stoffer er ikke bare generelt usunn, men kan også bidra til dannelsen av akne, rosacea (rosacea), seborré (seborrhea) og mange andre hudsykdommer. Derfor, i behandling av milde grader av akne mer enn noensinne, er det derfor viktig å bruke kremer med naturlige ingredienser som ikke forårsaker komplikasjoner og andre bivirkninger. Det er umulig - å behandle en og kreve en annen. Dette er akkurat hva antibiotika, kjemikalier, hormoner, kjemiske peeling, steroid injeksjoner, tar ulike piller, og injiserer med ulike medisiner gjør.

  En av de mest åpenbare årsakene til akne er arvelighet. Hvem har en av foreldrene lidd av akne, i 9 av 10 tilfeller, da mellom 10 og 11 år, både gutter og jenter, når kroppen begynner å produsere mannlige androgenhormoner, kan akne oppstå. Dessverre er akne umulig å kurere. Til tross for at markedet er litterært fulle av ulike stoffer, kremer for ål, geler og andre tilbud på ulike kosmetiske klinikker og salonger - ingen kan redde deg fra akne. Derfor tror man ikke at hvis du nedsetter deg på en eller annen måte dyrt og farlig kosmetisk prosedyre, har du brukt mye penger, vil du ha akne.

  Pimples kaller det du vil - de selv vil ikke passere. Akne må behandles - kontrollert. Og jo før du begynner å gjøre det, jo bedre. Tidlig forebygging av akne behandling vil lindre deg ikke bare fra psykisk stress, men også fra arr - arr som forlater ubehandlet akne bak. Begynn å bruke akne kremer når de første tegnene på akne vises. Ikke start akne og ikke vent til en mild grad av akne blir mer alvorlig - papulo - pustulær, eller når cyster, knuter og andre alvorlige former for akne begynner å dukke opp. Bruk kremer med naturlige ingredienser, husk at mange stoffer med tvilsom - "bevist effektivitet" ikke er noe mer enn et produkt fremmet av reklame som enten ikke er effektivt eller har en midlertidig effekt. Videre produserer bakteriene immunitet mot det og akne kommer tilbake med en ny kraft. Antibiotika, hormoner, kjemikalier, steroid injeksjoner og kjemiske peeling - bypass.

  Relaterte nyheter:

  Kommentarer og vurderinger

  Og nå, hvordan har du det?

  Gutter, jeg skrev kommentarer her i 2012, nå tre år senere - det viste seg at akne er en konsekvens av økt følsomhet av talgkjertlene til det NORMALE androgeninnholdet i kroppen min! Denne følsomheten er arvet! - min far, mor, etc. I mitt tilfelle foreskrev legen meg å drikke COC Jess (jeg drikker analogen Dimia) med antiandrogen effekt. Dette er det beste alternativet for meg! - huden ble renset i 2 måneder, greasiness var borte, jeg har allerede glemt hva akne er + dette er p-piller - for meg som en bonus så langt)
  Så, kjære, ta tester for hormoner, samt sjekk din tarmkanal. Alle årsakene til akne - helt annerledes.

  Hvis, til tross for at behandlingen utføres, vises ny inflammet akne, er det nødvendig å ty til bruk av antibiotika. Det beste valget er Clindamycin inne. Doxycyklin kan også brukes, men det er mindre effektivt. Gjennomsnittlig varighet av antibiotikabehandling er 10 dager. Vesentlige forbedringer skjer vanligvis i 3-4 dager, men på forhånd bør du ikke avslutte kurset.

  Arvelig akne

  Relaterte og anbefalte spørsmål

  1 svar

  Søkeside

  Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

  Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

  Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

  Vi svarer på 95,24% av spørsmålene.

  Pimple-ikke pimple, mole-not mole! Hvordan forstå typer av akne?

  Akne eller akne utvikler seg mot seboré, det vil si overdreven sebumsekresjon med endrede egenskaper. De forekommer i områder av huden som er rikeste i talgkirtler. I gjennomsnitt er 1 cm 2 av ansiktets, overkroppen og brystet 900 tannkjøtt, mens de i andre områder ikke overstiger 100.

  Årsakene til akneformasjon inkluderer ikke bare overdreven sekresjon av talgkjertlene, men også hormonell ubalanse, infeksjon av huden med bakterier, patologi av hårsekkene (for eksempel inngrodd hår). Ofte er denne tilstanden observert hos ungdom, men voksne møter ofte også dette problemet. Akne er en av de vanligste hudsykdommene.

  Toppfrekvensen forekommer mellom 13 og 18 år, med jenter som har akne tidligere, men forsvinner raskere. Hos ungdom kan akne ta på seg alvorlige former, forårsaker en betydelig kosmetisk defekt og forverre livskvaliteten, primært på grunn av psykiske problemer. Hos menn kjøper patologien et kronisk kurs og i alderen 30-40 blir til sen akne.

  De første tegnene er økt sebum sekresjon (seborrhea) og microcomedo. En lege bør konsulteres i denne perioden for å forhindre utvikling av alvorlige sykdomsformer.

  De viktigste typene av akne

  Avhengig av de eksterne manifestasjonene, er følgende typer akne karakterisert:

  • komedoner;
  • papulært;
  • pustulær;
  • induratum;
  • abscessing, eller festering indurative;
  • phlegmonous;
  • avløp;
  • konglobatnye.

  Valget av behandling for inflammatoriske prosesser i huden avhenger av deres alvorlighetsgrad. I milde tilfeller er hjemme rettsmidler tilstrekkelig. Med et stort antall utslett trenger deres dype og sammenslåtte former hjelp av en hudlege.

  Dannelsen av forskjellige typer akne skjer i stadier. Dette er i utgangspunktet en hindring av ekskretjonskanaler i talgkjertlene på grunn av økt sekresjon av talg, på grunn av overfølsomhet av celler til kjønnshormoner. Dette skaper et avlsmiljø for mikroorganismer, spesielt Propionibacterium acnes. Multiplikasjon, de bryter ned fett for å danne fettsyrer som skader hudoverflaten. Som et resultat av kjemisk irritasjon dannes en inflammatorisk prosess.

  komedoner

  Den vanligste typen akne, lokalisert hovedsakelig på ansiktet. De er dannet i hårsekken, som er tilstoppet av døde hudceller og en overflødig mengde hudsekresjon. Komedoner blir til små høyder (papules) med hvite eller sorte prikker i midten.

  Denne typen akne kan forårsake visse matvarer - rik på animalsk fett, stekt, krydret, salt. De kalles komedogene.

  "Svarte prikker"

  De svarte pluggene på overflaten av papulene som åpner på huden, er fylt med overflødig fett og hudceller. Fargen deres skyldes ikke opphopning av smuss og feil refleksjon av lysstråler fra de tette hårsekkene, samt en endring i sebumfargen ved kontakt med luft.

  Noen ganger er forekomsten av patologi forbundet med feil bruk av kosmetikk basert på oljer og fuktighetsgivende ingredienser. Forurenser forurensning og høy luftfuktighet. I tillegg kan det oppstå sorte prikker på grunn av overdreven bruk av såpe og andre rensemidler. Tørr hud fører til økt talgproduksjon og tilstoppede porer.

  Åpne komedoner blir ofte dannet på pannen, haken og nesen. Vanligvis, for deres behandling nok OTC medisiner for akne.

  "Hvite hoder"

  Hvis ekskretjonskanalen til talgkirtlen og hårsekkene er helt blokkert, er det akne med hvite purulente hoder - lukkede komedoner. Deres innhold faller ikke på overflaten av huden, akkumuleres under sitt øvre lag og forårsaker dannelsen av en boble. Siden talg ikke er i kontakt med luft, blir den ikke mørkere. Med slik akne kan man også kjempe ved hjelp av kosmetikk.

  Ikke-betente comedoner blir ikke ledsaget av rødhet og hevelse i huden. De reagerer ganske godt på bruk av salicylsyre. Dette stoffet exfoliates døde celler, åpner et uttak for overskytende talg. Salisylsyre er en del av spesielle lotioner, tonics og moisturizers.

  Akne med hvite hoder er mindre herdbar. I tillegg til salicylsyre, brukes retinoider, spesielt Differin, til å eliminere dem.

  papulært

  Når betennelse komedier bli til en papulær form for akne. Prosessen er knyttet til reproduksjon i sebaceous kjertler av patogene bakterier som forårsaker betennelse og dannelse av pus. Små, myke rosa eller røde tuberkler danner på hudoverflaten. Huden rundt dem er ofte litt hyperemisk. Slike akne kan være følsomme for berøring, med en liten kløe. Klemme innholdet øker den inflammatoriske prosessen og fører videre til dannelsen av arr.

  Et stort antall papiller er et tegn på moderat eller alvorlig akne og krever behandling av en hudlege. Akne av inflammatorisk natur er mindre mottagelig for behandling enn komedoner. For å eliminere dem benyttes benzoylperoksidbaserte produkter, topiske og orale antibiotika og isotretinoinpreparater.

  pustulær

  Disse er abscesser, som ofte utvikler seg fra komedoner med hvite hoder. En rød inflammet fælge vises rundt ildstedet. Selve lesjonen er fylt med hvit eller gul pus. Det kan ha en uregelmessig form, pustulær akne fusjonerer ofte med hverandre og rager over hudflaten. Vanligvis er utseendet på pustulære elementer ikke forbundet med alvorlig bakteriell infeksjon.

  Klemme akne, som forårsaker mørke flekker (hyperpigmentering) eller arr på huden, bør unngås.

  Indurative, eller nodal

  En type subkutan akne som ser ut som store, smertefulle humper eller noder. De opptrer med fullstendig blokkering av sebaceouskanalen, irritasjon og betennelse i det omkringliggende hudvevet.

  Til berøring er det tette formasjoner. Akne penetrerer dypt inn i hudstrukturer, de er ofte smertefulle. Ved utseendet av slike enheter trenger hjelp fra en lege. Vanligvis er det nok behandling med isotretinoin til intern bruk innen seks måneder.

  abscessed

  Med suppuration av indurativ akne på grunn av multiplikasjon av patogene bakterier, dannes cystiske formasjoner - abscessed akne. De er fylt med purulent innhold og ligner koker. Formasjonene er smertefulle, vanligvis myke til berøring, etter at de har fått disseksjon dannes dype atrofiske arr.

  Forløpet av sykdommen er tilbakevendende. Dermatologens hjelp er nødvendig, konsultasjon og ofte andre eksperter, for eksempel er endokrinologen eller immunologen ofte påkrevet. Isotretinoin brukes til behandling. En abscess kan fjernes kirurgisk.

  Nodulær og abscess akne opptrer ofte med arvelig predisposisjon. De kan forekomme samtidig med komedoner, forekomme med progresjon av papulære eller pustulære former, og forene også i knottabsformasjoner.

  phlegmonous

  Synes med penetrasjon av betennelse i de dypere lagene i huden, med dannelsen av de minste hulrom fylt med purulent innhold. På overflaten av huden manifesteres dette ved utseendet av en felles tuberøsitet. Gradvis flegonøse hulrom fusjonere inn i store foci, danner knuter med rød-violet fargetone.

  Flegmonøse formasjoner bryter gradvis gjennom og purulent innhold, ofte med en blanding av blod som kommer ut gjennom flere åpninger. Forløpet av sykdommen er lang, det er veldig vanskelig å behandle.

  konglobatnye

  Dette er en av de mest alvorlige former for akne. Conglobate acne vises ofte på ryggen, nakke, bryst, bakder. De representerer et mangfold av betent follikler som fusjonerer med tilstøtende steder av betennelse.

  Slike akne opptrer på kroppen av en voksen, vanligvis hos menn. De kan være assosiert med inntak av testosteron eller anabole steroider. Deres andre navn er fulminant. Oppstart av sykdommen kan oppstå som leddgikt, etterfulgt av rikelig dannelse av akne gjennom hele kroppen. For tilstrekkelig behandling av tilstanden, er det nødvendig å konsultere en hudlege.

  Conglobate acne kan følge en genetisk sykdom - Klinefelter syndrom (trisomi XXY). I dette tilfellet kan de forekomme hvor som helst på kroppen over knærne. Patologi er ledsaget av purulent skade på ledd og nyrer.

  Alvorlighetsgraden og prinsippene for behandling

  Hva akne og hvor mange observeres med varierende alvorlighetsgrad av akne:

  • mild: mindre enn 20 svarte prikker eller hvite hoder, mindre enn 15 papules eller pustler, og totalt antall akne er ikke mer enn 30;
  • moderat alvorlighetsgrad: fra 20 til 100 komedoner, opptil 50 inflammet akne, eller et totalt antall lesjoner opp til 125;
  • alvorlig: det er flere abscessed akne mørk rød eller lilla fargetone.

  Hvordan håndtere dem?

  Med mild nok bruk av spesielle kosmetiske lotioner i 2 måneder. Den gjennomsnittlige alvorlighetsgraden av lesjonen krever utnevnelse av medisiner. Behandlingen varer i flere uker, og ofte første gang etter starten, øker sværheten av akne til og med.

  I alvorlig fase er hovedoppgaven å redusere betennelse og arrdannelse. Legen kan foreskrive en rekke medisiner og fysioterapi for å forbedre hudens utseende og tilstanden til talgkjertlene.

  Aktuell terapi brukes til å behandle ulike typer akne. Dette er medisiner som brukes direkte på det berørte området - ulike salver og kremer for akne. De inneholder stoffer som benzoylperoksid, resorcinol, salisylsyre, derivater av svovel, sink. Reseptbelagte legemidler brukes også, for eksempel antibakterielle kremer og salver med retinoider.

  Tabletter brukes til systemisk terapi. Antibiotika er foreskrevet - tetracyklin, doxycyklin, erytromycin. De ødelegger bakterier som forårsaker betennelse og suppuration av akne. Om nødvendig foreskriver legen andre stoffer:

  • Orale prevensjonsmidler for normalisering av hormon nivåer hos kvinner;
  • spironolakton;
  • antiandrogene stoffer;
  • isotretinoin (et derivat av vitamin A).

  Isotretinoinpreparater er svært effektive når det gjelder behandling av akne. På grunn av et tilstrekkelig antall bivirkninger og kontraindikasjoner, bør de kun foreskrives av en lege.

  Andre typer akne

  I tillegg til akne kan akne forekomme i noen sykdommer.

  Psoriatisk akne

  Psoriatisk akne, eller guttate psoriasis, er ikke forbundet med blokkering av ekskretjonskanalene i talgkirtler og hårsekk. De er heller ikke forbundet med patogen mikrobiell flora av huden. Psoriatisk akne - flere små smertefrie gul-rosa kviser. De vises på baksiden og brystet, spredes deretter til beina, mindre ofte i ansiktet, ører, hodebunn. Hos barn, slik acne er ofte plassert rundt anus, fører til utseendet av alvorlig kløe.

  Utslett er vanligvis forbundet med aktivering av Candida sopp eller gjær mikroorganismer som forårsaker seborrheic dermatitt. Mindre vanlig er det forårsaket av stafylokokker eller papillomavirus. Immunsystemet påvirker tilstanden til huden, noe som fører til utseende av små kviser. Sykdomsbehandling utføres med glukokortikoider og ultrafiolett stråling.

  rosacea

  Sykdommen er forårsaket av en økt hudreaksjon mot ekstern irritasjon og en økning i permeabiliteten til blodkarillærene. Det manifesterer seg med små røde flekker på kinnene og på nesen. Hvis større fartøy påvirkes, dannes flekker av lilla farge i deres sted.

  Den økte permeabiliteten av karene skyldes deres endrede reaktivitet mot signaler fra nervesystemet. Derfor blir rosacea-focusen lysere etter å ha brukt varme drikker, krydret mat eller, for eksempel, når de kommer inn i et varmt rom fra frost. Rosacea er ikke assosiert med en infeksjon, og krever annen behandling enn akne.

  Akne nyfødte

  Elementene er lokalisert på ansiktet og hodet til nyfødte og spedbarn. De har utseendet på små hvite kviser, mindre ofte tuberkler (papler) og pustler. Slike akne avviker fra allergisk utslett av uendret rundt hud, mangel på kløe og forbindelse med bruk av nye typer mat. Barnets generelle tilstand endres ikke.

  Ved tre måneder går utslettet vanligvis bort. Dens forekomst skyldes hormonforstyrrelser i moren under graviditeten. Hvis akne av nyfødte vedvarer i et barn eldre enn et år, er dette ikke lenger normen og krever en appell til en hudlege.

  Akne hos barn

  Denne sykdomsformen er ledsaget av fremveksten hos små barn av et stort antall inflammatoriske elementer - papler (røde støt) og pustler (pustler). Patologien er typisk forårsaket av forstyrrelser i det endokrine systemet i barnet - adrenal hyperplasi, svulster som produserer androgener. Derfor, når utslett ser ut, er det nødvendig med en grundig undersøkelse.

  Inverse akne

  Nedfallet av talgkjertlene i denne patologien er ledsaget av betennelse i de nærliggende svettekjertlene. Som et resultat dannes store sår som bryter gjennom til huden. Vanligvis ligger foci under armhulen, rundt brystvorten, i navlestreng og perineum.

  Inverse akne forekommer sekundært mot bakgrunnen av alvorlig akne. Deres utseende bidrar til hudirritasjon, svette, fedme, mekanisk stress. De ser ut som små, sublime formasjoner som gradvis myker og åpner opp med utslipp av pus. Gradvis helbreder lesjonen og cicatrizes med dannelsen av et ganske stort tilbaketrukket arr. Forløpet av sykdommen er lang, det er vanskelig å behandle.

  Hvordan fjerne acne arr i ansiktet, les i forrige artikkel.

  Fulminant akne

  Dette er en alvorlig komplikasjon av den vanlige ungdoms akne av en inflammatorisk natur. På bakgrunn av en stabil sykdom av sykdommen stiger temperaturen plutselig, tegn på beruselse oppstår. På hele kroppens hud, med unntak av hodet, er det pustler, raskt nekrotiserende med dannelse av sår og etterfølgende arrdannelse.

  Fulmintisk akne påvirker ofte ungdommer 15-18 år med samtidige sykdommer i fordøyelseskanaler, som kolitt eller Crohns sykdom. Det antas at en irrasjonell behandling av akne med antibiotika, retinoider og hormoner spiller en viss rolle i utseendet deres.

  Tropisk akne

  Vises hovedsakelig hos unge kvinner etter å ha brukt solkremskosmetikk og eksponering for sola eller i solarium. Det er forårsaket av komedogen effekt av slike kosmetikk, forbundet med blokkering av ekskretjonskanalene i talgkjertlene ved oksidert kakaosmør, havtorn, kokosnøttoljer inneholdt i den.

  Berørt ansikt, nakke, skuldre, armer. Komedoner med hvite hoder, papler og pustler vises på huden. Det er utslett om sommeren og forsvinner om vinteren.

  Ekskorirovanny acne

  Denne typen akne er en komplikasjon av vanlig akne hos personer med obsessiv-kompulsiv neurose, oftere hos kvinner. Bemerker en kvise, begynner de umiddelbart å klemme den, skrape og skade huden. Som et resultat oppstår en bakteriell infeksjon, oppstår purulente elementer som helbreder med arrdannelse.

  Endokrine sykdom Akne

  En del av patogenesen av akne er et brudd på utvekslingen av hormoner, spesielt kjønn. Derfor er mange sykdommer ledsaget av hormonelle ubalanser ledsaget av forskjellige typer akne. Disse inkluderer:

  • adrenogenitalt syndrom;
  • polycystiske eggstokkene;
  • adrenal tumor;
  • Itsenko-Cushing syndrom;
  • noen hypofysetumorer;
  • diabetes og andre.

  Sjeldne former

  • Keloid akne oppstår hos unge menn som barberer hodene sine. Årsaken ligger i nederlaget til hårsekkene. Hvis en slik patologi oppstår, bør du slutte å vaske hodebunnen med sjampo og begynne behandling med benzoylperoksid, glukokortikoider, og noen ganger med antibiotika.
  • Mange bakterielle hudsykdommer er ledsaget av akne. Det er imidlertid ikke en vulgær akne. Samtidig er pasientens hovedklager andre symptomer - kløe, brennende, rødhet.
  • Feil behandling av akne med antibiotika kan kompliseres av gram-negativ follikulitt. Sykdommen manifesteres av en pustulær utslett som ligner på akne, samt dannelsen av dype abscesser.
  • Ansikts pyoderma er en alvorlig form for akne som bare rammer kvinner under 40 år. Det er ledsaget av nodules utseende på ansiktet, pustler, som deretter åpnes med dannelse av små sår, etterfulgt av arrdannelse. Sykdommen begynner plutselig, ofte hos kvinner som aldri har lidd av akne, og utvikler seg raskt. Isotretinoin og systemiske glukokortikoider brukes i behandlingen.

  Hva å gjøre med utseendet av akne

  Akneutslett av noe slag krever langvarig behandling. Noen ganger oppstår forbedring umiddelbart, men oftere i løpet av de første ukene eller månedene endres hudtilstanden ikke. Pasienten bør ikke ta for mye medisin med en gang. Dette kan forårsake tørr hud og et svar i form av økt talgproduksjon.

  Hvis det oppstår hudskader, er det nødvendig med en undersøkelse fra en hudlege. Dette er nødvendig for å skille mellom akne fra andre hudsykdommer, for eksempel:

 • Flere Artikler Om Typer Acne