Jenter, hele ryggen i kvise, sliten. Hvordan bli kvitt dem. Jeg bruker skrubbe en gang i uken. Hva annet å søke, vet ikke.

Jeg tror det er hormoner

Bruk en skrubbe oftere, du kan til og med hver dag, det blir ikke verre, du kan bruke en leiremaske på hele kroppen, etter at huden blir elastisk og kviser vil tørke ut!

Skrubbe kan ikke brukes til betent hud!

Generelt, når noe begynner å komme seg ut, hjelper noen akne tonic meg til å tørke ansiktet mitt og ansikt om morgenen og om kvelden. Jeg elsker klinikken.

mannen min var sånn... Jeg matte ham med gjær. piller i krukker. og grønn maling. Det gikk. ikke mer.

Ikke bruk skrubbe. Skrubb opprettet kun for sunn hud! Når du skader en allerede irritert og skadet hud, forverres situasjonen. Og du sprer infeksjonen. Og akne erobre alle store og store områder.

Jeg tror at vi trenger å vite årsaken til denne tilstanden. Og hvis det ikke er mulig, forverre ikke situasjonen. Du trenger en god cleanser og antiseptisk. Koreansk såpe hjelper meg med å forbedre situasjonen. Det tørker. Men siden jeg vet min grunn, er det lettere for meg å kurere.

Alle har forskjellig hud! Jeg tror at skrubben han bare tørker betennelser og utslett, jo mer velvalgte, jeg tror ikke at det kan bli verre! Men hver har sin egen posisjon for alt! Og om årsaken til at du har rett, må du først kontakte din hudlege og passere testene på allergenet, kanskje dette er en allergisk reaksjon generelt!

Mange tørkeanordninger kan hentes uten skrubbing. En infeksjon spres av skrubbepartikler - dette er et faktum. Dette er ikke en stilling). Enhver kosmetiker hjelper til med å fjerne skrubbe fra omsorg og erstatte det med noe annet hvis han ser utslett.

Du må donere blod for hormoner til legen, og det er ubrukelig å smøre

Jeg brukte Emalan etter skrubbe. Smurt 7-8 ganger om dagen, prikket.

Hormonal lidelse. Min gynekolog rådde meg til å begynne å ta p-piller, huden min vil bli renset godt. Og jeg kan si at det er et resultat, jeg drikker for den andre måneden.

Pimples på rygg og skuldre

" " " "Mat bør tas nøye. Ikke overatt søtsaker. Fyll opp drikker som forfeiter og spriter. Begrens antall nøtter - de har en svært dårlig effekt på problemhuden.

Du kan ikke eksponere ryggen din i direkte sollys eller lampingstanning (kan pigmenteres), du kan ikke vaske det med såpe, hard vaskeklut og skrubbe gni. Fra dem kan sårene åpne seg, og innholdet deres kan spre seg over ryggen. Etter dusjen ikke bruk kremer og oljer - de kan tette porene. Du må vaske ryggen med hendene og dusjgelen, og tørk med en snakker om morgenen og om kvelden. " " " " " "

Hvordan bli kvitt akne på ryggen?

For en tid siden la jeg merke til flere kviser på ryggen min. Først hadde jeg ikke lagt vekt på, vel, kviser og kviser, vil passere. Så la hun merke til at de ikke lenger er "et par kviser", men direkte i bulk. Og så rødlig med pustler, og noen bare rødaktige. Jeg trodde allergi, men jeg spiste ikke noe slikt...

Generelt, i nesten en måned har jeg disse akne på ryggen min. Jeg plantet meg selv på et stivt kosthold, søtsaker ble helt eliminert helt - akne går ikke bort! Tapt tynnere - en glede)

Forsøkt å smøre med acne lotion, salicylic - hjelper ikke. På jobb anbefales det å gå til rengjøring. Noe mens du tenker. Etter å ha rengjort ansiktet ble hele ansiktet brent og det var rødt, og etter å ha ryddet ryggen min, hva vil jeg ikke lyve på ryggen i det hele tatt? Og hvordan å bære ting, fordi allerede i den åpne toppen ikke ligner på, banke det!

Hvem møtte hvem som hadde det? Hvordan bli kvitt disse forferdelige acne på ryggen raskt? Hva betyr? Jeg skjønner at det ikke er sommer, og all denne "glede" kan bli dekket opp, men for det! For det første er det mest motbydelige, og for det andre det nye året snart, alle slags helligdager, du kan ha på seg en kjole med en åpen bakside av en figen. Tredje, vel, som om fyren kle seg litt dum og uten sex, ingensteds)

Hvordan bli kvitt akne på ryggen?

kommentarer

Og hvor gjorde rengjøring? I hvilken klinikk? Og hvor mye penger kostet det?

Ja, hun er sta. Forresten, ble jeg interessert i vegetarisme etter min mann! Snarere var han hennes unge mann)) Så ikke alle menn er kjøttetere. Selv om hun - heller unntaket til regelen!

Og mannen din må definitivt tenke på kostholdet og rydde opp. God immunitet - og selve kroppen vil bli kvitt alt overskudd!

Vi hadde dette når det var overvekt og spiste noe. Og da de gikk på kosthold, begynte de å spise rett, alt forsvant som en hånd. Og ikke bare kviser, flass har gått, sopp på bena, etc.

Hvordan bli kvitt akne på ryggen? Kati historie. Del 1

Katya skrev oss den første delen av hennes saga. Vi håper at slutten sin vil falle sammen med den endelige forsvinden av akne med katina tilbake.

"Alt startet enten klokka 8, eller i klasse 9. Jeg brøt en humerus. I en hel måned ble hennes og hennes øvre rygg forseglet i et kast. Etter at alt ble fjernet, oppsto akne. På ansiktet og ryggen. Legen sa at det var normalt for overgangsalderen og utnevnt en slags mos. Senere var det darsonval, Clearasil, Safeguard, rensing, masker, polyphepans, peeling og mye mer. Ansiktet ble menneskelig, og overflaten på ryggen likte likevel et månelandskap. Fra lotion og lapping forbedret tilstanden, men ikke for lang. Men fra solen - i lang tid. Men da jeg kom hjem fra havet, kom også akne tilbake. På ryggen var de rolige og vel. Ikke overrasket, forresten, med meg generelt, behagelig og morsomt. Generelt ble jeg vant til det, og vi ble venner.

I Magic Box: all omsorg og sminke

11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

Et par (eller tre?) År siden sa en venn: "Gå til TsNIKVI. Hvis de ikke hjelper det, hjelper de ikke hvor som helst. " I senteret foreskrev legen tester og sa av en eller annen grunn at huden min ikke ville bli erstattet med en ny. Det er synd, ellers ville jeg velge som brasilianere, fargen på kanel. Forskningsresultatene sa at kroppen er ok. For å få lime ble foreskrevet piller, vitamin E og massasje med varme katter. (Ok, det var ingen siste poeng :). I stedet bestilte de seg på Internett om roaccutane - sannsynligheten for at dette legemidlet venter på meg var flott. Legen la merke til at ingenting mer effektivt for behandling av akne ennå er oppfunnet, men det er nyanser. De kalles "bivirkninger". Det er generelt. Etter et kurs av Roaccutane vil en person kunne fortelle resten av sannheten. Det faktum at han har en Shelezyak-planet inne: ingen gass, ingen vann, ingen vegetasjon, bebodd av roboter. «Å, la han,» tenkte jeg og slapp av.
Narkotika som jeg ble foreskrevet før Roaccutane hjalp ikke.

Jeg kom til Bellefontaine klinikken uten mye håp, men fortsatt med en del nysgjerrighet. Plutselig har medisinen gjort store fremskritt i behandlingen av akne, men jeg vet ikke.

"Har du virkelig akne?", Asked PhD, en dermatokosmetolog, og klinikkleder, Sofia Bigvava, utrolig. Jeg snudde ryggen og tok av min skjorte.

Legen så på ryggen, spurte hvor lenge denne sykdommen hadde vært hos meg, hvordan jeg hadde behandlet det, bestilte sykepleieren å forberede meg på injeksjonene og dro av kontoret. Jeg satt på sofaen med anestetisk krem ​​på ryggen min og var bekymret. Hvorfor injeksjoner med en gang? Hvorfor sendte de ikke blodprøver til meg? Fra en finger, fra en vene, fra en nese - en vanlig, hormonell, det er alt? Og hvorfor sendte de ikke den til endokrinologen? Hvordan er det mulig å kurere akne på denne måten?

I meg som gurgles kokende,
så gnister gnister direkte inn i pulveret;
send meg, Herre, tålmodighet,
men bare veldig, veldig raskt.

Da huden på ryggen var nummen, og Sophia kom tilbake, spurte jeg henne tusen spørsmål, og dette er det jeg lærte.

Min akne er ikke relatert til hormoner eller mage. Jeg har en genetisk historie som skjer når en av foreldrene har fet, porøs hud. Det er dette organet som skal behandles og det er ikke nødvendig med tester i mitt tilfelle. Legen talt all denne informasjonen umiddelbart, etter å ha sett på ryggen min.
"Hvis jeg ikke mistenker demodex (subkutan tick), sender jeg ikke pasienter til å ta prøver. Ellers er det ekstra gebyrer og avfall. Takket være min erfaring og innsikt kan jeg se om forskning er verdt å gjøre eller ikke, sier Sofia.

Ifølge henne har alle betennelser en viss type, struktur og noen ganger en bestemt lukt. Sophia kunne ikke svare på hvordan han ser ut, men hun sa at han ser ut avhengig av mengden av pus i huden. Jeg har det ikke, fordi kviser er små, men de med store kokker synes å "lukte søtt". Men bare den følsomme nesen til en kompetent lege kan fange denne duften.

Det var tre ampuller, hvis innhold var blandet og måtte bli skrevet av meg. Den ene inneholdt et antibakterielt stoff, de andre to inneholdt antiinflammatoriske og fuktighetsgivende midler. Denne mezokokteyl-kunnskapen Sofia.

Hormoner er ikke der, men det er et antibiotika. De behandles med stafylokokker, som ifølge legen, har nesten alle under huden, men jeg har - spesielt aktiv. Når du behandler akne, foreskriver mange leger en antibiotisk pille til pasienter. Sofia Bigvava motsetter seg en slik tilnærming, anser den for aggressiv og skadelig. Etter hennes mening er lokale injeksjoner av et antibiotikum fortynnet i riktig andel mye mer effektive og miljøvennlige. Hun blander spesielt en kube av antibiotika og to kuber av antiinflammatorisk og fuktighetsgivende substans. Så stoffet vil aldri gi slike bivirkninger som en pille.

Sophia gjemt sprøyten med en "cocktail" inn i en maskin som så ut som en mesoinjektorpistol. Deretter justeres nålens dybde ved hjelp av begrensninger. Vanligvis er det valgt av dem avhengig av tykkelsen på huden - dette er viktig. Hvis for eksempel en nål settes for dypt inn i tynn hud, kan det være hematomer. Min hud er på baksiden av middels tykkelse, slik at legen tok 1,5 mm av fire typer stopp - 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm, 2 mm. Etter det hugget jeg av hele ryggen min.

Det skadet på steder. Et sted følte jeg ingenting, et sted - veldig mye. Ifølge legen, avhenger graden av smerte bokstavelig talt på alt: syklusen, været og velvære. Dårlig humør - det gjør vondt, bra - nei, alt er så sammenhengende. Og så er det avferent innervation. Dette for eksempel når nålen kommer inn i huden, og der er nerveen nær, som også påvirker følsomheten.

Da snakket vi om hva jeg skulle gjøre for å få fart på behandlingsprosessen, og hva ikke.

Mat bør tas mer nøye. Ikke overmål søtt. Nekte drikker som fanta og sprite. Begrens antall nøtter - de er veldig dårlige for den problematiske huden. Hvis du spiser, si en håndfull, så vil det definitivt være utslett.

Du kan ikke eksponere ryggen din i direkte sollys eller lampingstanning (kan pigmenteres), du kan ikke vaske det med såpe, hard vaskeklut og skrubbe gni. Fra dem kan sårene åpne seg, og innholdet deres kan spre seg over ryggen. Etter dusjen ikke bruk kremer og oljer - de kan tette porene. Du må vaske ryggen med hendene og dusjgelen, og tørk med en talker om morgenen og om kvelden.

Oppskriften til taleren ble oppfunnet av Sophia selv. På en gang løste hun også problemet med akne, og gikk til medisinsk, for å håndtere det en gang for alle. Etter å ha studert og prøvd alt som var tilgjengelig for medisin, fant Sophia at visse stoffer var effektive, men ikke nok - og styrket dem med en kombinert kombinasjon. I hjertet av talker - tinktur av eikbark. De resterende ingrediensene øker stoffets antiinflammatoriske og anti-infeksjonsegenskaper. Detaljer om sammensetningen holdes hemmelig, som nå er det utstedt et patent.

Hvor mange prosedyrer jeg fortsatt trenger, mens du ikke kan si sikkert. En pasient hadde ti ukentlige økter, den andre var nok syv, den tredje - fire. Nysgjerrig hvor mye trenger jeg?

PS! Jeg gjorde snakkeren (der hun er, på bildet til venstre) med mitt største skjønnhetsverktøy. Hvor er vaskekluten - glemt. Alle nøtene hun fant hjemme, ga en nabo. Og jeg liker ikke søtsaker. "

Vi følger historien om Katya - og vi ønsker henne en rask slutt.

Har noen av dere møtt problemet med akne på ryggen?

Hvordan bli kvitt akne på ryggen?

For en tid siden la jeg merke til flere kviser på ryggen min. Først hadde jeg ikke lagt vekt på, vel, kviser og kviser, vil passere. Så la hun merke til at de ikke lenger er "et par kviser", men direkte i bulk. Og så rødlig med pustler, og noen bare rødaktige. Jeg trodde allergi, men jeg spiste ikke noe slikt...

Generelt, i nesten en måned har jeg disse akne på ryggen min. Jeg plantet meg selv på et stivt kosthold, søtsaker ble helt eliminert helt - akne går ikke bort! Tapt tynnere - en glede)

Forsøkt å smøre med acne lotion, salicylic - hjelper ikke. På jobb anbefales det å gå til rengjøring. Noe mens du tenker. Etter å ha rengjort ansiktet ble hele ansiktet brent og det var rødt, og etter å ha ryddet ryggen min, hva vil jeg ikke lyve på ryggen i det hele tatt? Og hvordan å bære ting, fordi allerede i den åpne toppen ikke ligner på, banke det!

Hvem møtte hvem som hadde det? Hvordan bli kvitt disse forferdelige acne på ryggen raskt? Hva betyr? Jeg skjønner at det ikke er sommer, og all denne "glede" kan bli dekket opp, men for det! For det første er det mest motbydelige, og for det andre det nye året snart, alle slags helligdager, du kan ha på seg en kjole med en åpen bakside av en figen. Tredje, vel, som om fyren kle seg litt dum og uten sex, ingensteds)

Kviser på ansiktet og ryggen

# 1 teklon

# 2 Julia25

# 3 teklon

# 4 teklon

# 5 Helen

# 6 teklon

I takk! Jeg ventet på et svar på 15 dager, jeg opprettet et emne på dagen da du gikk på ferie =)

# 7 Maximov Maksim

# 8 selv

# 9. mai

Jeg er 26 år gammel. Siden 10 lider jeg av dette problemet. Når sterkere, når mindre, men akne er alltid, minst 1-2, men det er.
Først sa de at denne moden ville begynne seksuelle relasjoner - alt vil passere, da det etter fødselen vil passere, nå skyver de bare skuldrene sine.

Jeg er stadig på kosthold: Jeg liker ikke alkohol hvert halve år, fet, stekt, salt, søt, eller jeg er allerede vant til det så mye at jeg ikke bruker det. En gang i måneden på banan diett. Med hormoner er alt normalt. Ultralyd av organene avslørte ingenting.

Det er verdt litt svette, ikke vask kroppen og ansiktet med varmt vann for natten, drikk antibiotika - og generelt ikke slitasje som en tenårers ansikt -
Og under graviditeten, så all den skrekk som var!

I kosmetikkposen er det ingenting annet - og Zenerit, og Bifiform, og tonic og salve. Jeg prøvde å nekte alt dette, så ikke resultatet - at jeg bruker alt dette, jeg søker ikke.

Soling ser ut til å hjelpe, men jeg "brenner ut" umiddelbart, selv om jeg brenner i beskyttende kremer, så jeg prøver å dukke opp bare når skyene er solide i solen.

Rådgjøre, hva koster en tråd?

# 10 Juzefina

Av mai. Velkommen!
Når det gjelder å løse problemet ditt, så vidt jeg vet, kan eksperter som:
-gynekolog,
-gastroenterolog,
-endokrinolog,
-hudlege-kosmetolog!
Problemet må nås grundig. Hvis du er sunn, etter å ha blitt undersøkt av de første 3 spesialistene (gynekolog, gastroenterolog, endokrinolog), så vil du, i henhold til anbefalinger fra en hudlege, kunne løse problemet ditt på kort tid!
Lykke til.

diskusjoner

Fjern kviser på baksiden

43 innlegg

Husk en gang for alle - det er umulig å klemme ut akne!
Leger kjente og dødelige utfall fra infeksjoner forårsaket av klemme akne. Se på huden din, og ved det første tegnet på en kvise, bruk en flekktørrende antibakteriell på den.

Regelmessig omsorg og oppmerksomhet mot deg selv vil bidra til å fjerne utslettene helt eller redusere antallet.

Ikke bruk syntetiske stoffer, hvis du kan svette - bedre bomullst-skjorter, som ikke kan brukes mer enn en gang.

Huden på ryggen er så tynn som på ansiktet, så ofte varme dusjer med såpe og vaskeklut bare provoserer sebumsekresjon og tilstopping av porene - utseendet av akne.

Bruk flere ganger i uken:

1. Lett såpe.
2. Eller en spesiell gel (for eksempel "Propeller") for å rense huden på ryggen.
3. Ikke dårlig hjelper megamashnaya mask fra Lush.
4. Betyr Zenerite.
5. Moderat besøk til solariumet.
6. Du kan kjøpe en tonic med salicylsyre og hell den i en spray, spray ryggen hver dag etter en dusj.
7. Som et alternativ, tørk huden etter en dag med en alkoholtinktur av kalendula (det er bedre å fortynne det med vann 1: 1), et apotek koster en krone.
8. En stor effekt er gitt av masker med havregryn eller peeling med havregryn i dusjen. (Grind 2 ss havregryn i en kaffekvern til mel, bland melet med vann og bruk på huden på ryggen i dusjen. Masser lett, skyll etter 3 minutter), du kan gjøre det hver dag i stedet for å vaske med gel eller såpe.
9. Og så ofte som mulig bytte klær og sengetøy, stryke det med et strykejern.
10. Det er viktig å drikke rent vann! Ta en flaske med deg til skolen, universitet eller arbeid og drikke om dagen.

Akne på baksiden av en kvinne: årsaker, og hvordan man skal behandles hjemme

De fleste dermatologer og kosmetologer sier at akne provokatører kan være ganske vanlige ting for en person - mat, dusjgel, klær laget av syntetisk stoff. Må du forlate de fleste vanlige ritualer og ting? Ikke nødvendigvis. Det er tilstrekkelig å opprette kilden til utslett på en pålitelig måte. Deretter vil alle "fasiliteter" være tilgjengelige igjen. Spesialisten vil takle denne oppgaven raskest, men du kan prøve å løse problemet selv.

Bestem arten av utslett

Grunnlaget for mekanismen for dannelse av hudbetennelse er blokkering av sebaceouskanalen. Det er på tide å tette sammen med en blanding av keratiniserte epitelpartikler, svette, sebum, støv som har avgjort på huden fra det ytre miljø. Som et resultat vises svart akne (akne, svarte prikker).

Huden på ryggen blir utsatt for nesten konstant friksjon, dekket av et lag med klær. På grunn av dette er epidermis på dette stedet tykkere, mer beskyttet på grunn av den konstante keratinisering av cellene. Men mangel på rettidig rensing provoserer dekket av tilstoppede porer med et lag av epidermalt vev. Som et resultat dannes små acne porter eller lukkede komedoner. De er lett å føle ved å feie huden med fingrene. Slike utbrudd føltes som små tuberkler. Tørr utslett følger ofte ikke bare med ubehag når du berører det, men også ved kløe, peeling.

Innholdet av tilstoppede porene er et avlsmiljø for mikroorganismer. Normalt er de allerede tilstede på overflaten av epidermis. Med økende svetting, observeres mikroflora overbalanse mot patogene bakterier. Penetrerer inn i hudkanalen, kan de provosere et purulent utslett, dannelsen av store betente steder på huden.

Svært akne forteller om årsaken til utslett:

 • svarte prikker - resultatet av økt aktivitet av talgkjertlene;
 • lukkede komedoner - vises på grunn av mangel på hudrensing;
 • purulent akne - indikerer penetrasjon av infeksjon i huden;
 • liten rød utslett - ofte utløst av svette;
 • tørre små kviser - vises på grunn av påvirkning av klær;
 • spottformasjoner - de snakker om en allergisk reaksjon;
 • vannholdige blærer - indikerer en smittsom hudskade.

En stor pimple på ryggen kan ha en staph natur - så kalles det en koke. Furunkulose er en svært kompleks type utslett, og krever noen ganger kirurgisk inngrep. Inflammede nodulære utbrudd kan være et kaldt symptom som følge av eksponering av huden til lave temperaturer eller utkast. I dette tilfellet kan vi snakke om redusert immunitet.

Hvorfor ser de ut

Innføringen av infeksjon i epidermis, økt keratinisering av celler, fet hud - alt dette kan skyldes ulike forstyrrelser i menneskets funksjon. Hos mennesker oppstår disse fenomenene på bakgrunn av fysisk aktivitet, med mangel på omsorgsprosedyrer. Den kvinnelige kroppen er mye mer følsom. Det kan reagere med hvit akne til:

 • hormonelle endringer;
 • metabolske forstyrrelser;
 • stress,
 • aggressiv påvirkning av miljøet;
 • overskudd av renseprosedyrer.

Smertefull utslett hos kvinner kan dukke opp i en viss fase i menstruasjonssyklusen, under graviditet og etter fødsel. Forstyrrelser av lipid og karbohydratmetabolismen provoserer ofte nodulær akne på kvinners skuldre. De fleste kvinner vil merke en økning i utslett symptomer om vinteren, når det er behov for å bruke varme klær.

Faktorer provokatører

På samme måte opptrer rød akne på ryggen hos menn og kvinner under allergiske reaksjoner. De kan provosere:

 • narkotika;
 • mat;
 • de grunnleggende elementene i stoffet av sengetøy og klær;
 • dusj geler;
 • dyr pels.

Allergisk akne på ryggen kløe. De kan ha utseendet av små utslett, røde flekker. Dette er urticaria.

Ofte snakker akne og utslett om beruselse som følge av alkoholforbruk, aktiv røyking, vanlig bruk av tilsetningsstoffer. Faktisk er dette en av former for allergi, men allergenene er slagger og giftstoffer som forgifter menneskekroppen fra innsiden.

Mange seksuelt overførte infeksjoner manifesteres av utslett. Bobleutbrudd er vanligvis lokalisert på baken, men det er også akne på halebenet. Også ryggen kan drysses som et resultat av infeksjon med rubella, meslinger, vannkopper, streptoderma. Utslett i dette tilfellet er ledsaget av kløe og feber.

Hvordan bli kvitt akne på ryggen din

Hvis utslett forekommer på ryggen på jevne mellomrom, forårsaker ikke mye ubehag og blir ikke ledsaget av tegn på alvorlig infeksjon, du kan prøve å fikse det selv. Dette vil kreve et sett med tiltak.

 • Hygiene. Behandling av akne på ryggen begynner med å overholde de grunnleggende hygieneregler. Det er viktig å ta en varm dusj to ganger om dagen, bruk en moderat hard vaskeklut daglig. Det er bedre å kjøpe allergivennlige vaskemidler. I ekstreme tilfeller - en badegel for barn eller baby såpe. Ved å bruke en vaskeklut, utføres en daglig myk peeling av ryggen, slik at huden gradvis fjernes fra døde celler.
 • Riktig klær. For nært garderobeprodukter laget av syntetiske stoffer er den første årsaken til utslett. Inntil fullstendig eliminering av hudproblemer, bør bare klær laget av naturlige materialer brukes. Det er ønskelig at dette var vanlig bomull. I den kalde årstiden skal en tynn bomullst-skjorte bæres under genseren (T-skjorter er ikke egnet, siden de gir risiko for akne på skuldrene).
 • HLS. Riktig ernæring, moderat fysisk anstrengelse, mangel på stress - disse er ekstra, men svært viktige tiltak for å eliminere subkutan akne på kroppen. Kostholdet skal rengjøres av røkt kjøtt og søtsaker, med fokus på grønnsaker og frukt.

Andre tiltak for behandling av akne bør velges ut fra de påståtte årsakene til forekomsten deres.

 • Mot infeksjoner. Hvis en smittsom faktor i dannelsen av akne mistenkes, bør spesiell oppmerksomhet tas på antibakterielle midler. Antibiotiske piller for systemisk tiltak mot alvorlig utslett bør foreskrives av en lege. For hjemmebruk kan du velge enkle lokale antiseptika. Det anbefales derfor å tørke utslett med en alkoholholdig løsning av borsyre eller salisylsyre, kloramfenikolalkohol og en sinkmos ("Tsindol").
 • Fra betennelser. Røde store kviser, som holder seg på et abscessstadium, kan elimineres helt eller akselerere modningen deres for tidlig fjerning. Dette vil hjelpe til med anvendelse av antibakterielle antiinflammatoriske salver med antiinflammatorisk effekt. Den mest effektive måten er liniment med syntomycin, Levomekol, Baneotsin. Salve for akne på ryggen "Baziron", "Skinoren" kan kjempe med akne-type utslett.
 • Naturlige rettsmidler. Å bekjempe akne vil hjelpe peeling for huden av salt og vegetabilsk olje. En blanding av disse komponentene skal gnides tilbake etter hygiene. Fra den inflammatoriske prosessen hjelper det godt med behandling av te-treolje. En maske med svart eller grønn leire, som er utformet for å eliminere den økte oljenheten i huden, har en svært positiv effekt på skuldrene på skuldrene og ryggen.
 • Midler til kombinert handling. Tar såp copes med en infeksjon på huden, inflammatoriske formasjoner, kløe, høyt fettinnhold, og hjelper også fra svette. Verktøyet kan brukes til å behandle ryggen din i stedet for dusjgel.

Ekstra hendelser

Ifølge vurderinger fra skjønnhetseksperter, er rengjøring av akne bedre å utfylle de spesielle prosedyrene. De utføres i et kosmetologisk rom. Laser eksponering, elos terapi, diamant hud rensing og ozon terapi er de mest populære metodene for å håndtere akne på ryggen.

Ikke vær overflødig å bruke helsebad. De kan gjøres for hele kroppen, bli kvitt utslett, ikke bare på baksiden, men også på andre problemområder. Følgende vannprosedyrer anbefales.

 • Med tilsetning av kaliumpermanganat. En løsning av kaliumpermanganat er laget i en liten beholder, og tilsetter flere krystaller av stoffet til varmt vann. Etter fullstendig oppløsning helles væsken i det oppringte badet. Resultatet er at huden i den skal skaffe seg en lyserød nyanse (som en løsning der barna blir badet etter barselshospitalet). 15 minutter med vannprosedyrer vil rense huden på patogener.
 • Med havsalt. Saltbad er ikke forgjeves veldig populært hos leger. De er foreskrevet for nesten alle sykdommer. Hudpatologier er ikke noe unntak. Det er bedre å velge havsalt av høy kvalitet, med tilsetning av ekstrakt eller essensiell olje av tea tree. Prosedyrer med dette saltet vil ha en positiv effekt på tilstanden til hele organismen.
 • Med urter. Den skal blandes sammen i en skje full av suksess, kamille, gresselsk og gresskar. Blandingen brygges med en liter kokende vann. Etter fullstendig avkjøling, filtrer og legg til badet. Anti-inflammatoriske, antiallergiske, antibakterielle, astringerende og regenererende effekter for pasienten er gitt.

For raskt å fjerne akne på ryggen, er det bedre å innhente støtte fra dermatologipersonell. Hvis kompleks bruk av alle terapeutiske tiltak, samt fullstendig eliminere hovedårsaken til utslett, vil den forsvinne for alltid. Dette vil tillate ikke bare å stolt demonstrere åpne antrekk, men også å nyte et fullt liv uten kløe, smerte og koke.

anmeldelser

Jeg hadde et lignende problem i en alder av 18-20, jeg dro til en god hudlege, hun skrev meg en månedlig kurs på alle slags talkers, lotions, pluss renset svovel, aevit, skrev en bestemt diett. Generelt var det i en måned ikke engang et spor igjen. Talere og lotioner kjøpt på resept, spesielt forberedt, hvis du vet, de selges i spesialiserte apotek, men legen vet og vil si det. Solarium, forresten, er også en god ting, det er ikke nødvendig å sole seg helt opp til grillstaten, akkurat nok vitamin D er tillatt i kroppen, og det blir ingen akne.

Du vil le, men en hyppig dusj er skadelig samtidig, og enda mer liggende på badet, går inseminasjon over hele kroppen. Reduser til et minimum. Alternativ torking av alkoholtinkturer. Solariumet er bra, det er en forenklet versjon - et hjemmekvartinstrument "Sol". Hver dag tørket de salicylisk tilbake på tinkturen og gjenvunnet i 2-3 minutter. Enheten er ikke veldig dyr. Vi kjøpte for 2000. bruk med angina, rhinitt. Hver dag, rengjør klær, mens strykes.

Noen år lider jeg allerede av dette... 10 år sikkert. Jeg er allerede 25 og alt går forbi hvis huden brenner i solen om sommeren, og så er alt glatt og vakkert. Så går det litt tid og en ny. Da det var gravid, ble huden bedre. hvordan har du født en ny en gang til.... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og hva skal jeg tenke på hvor du skal gå til hvilken lege? Jeg forstår dette er nødvendig for å gå gjennom flere leger? Gynekologen handlet om avbrudd av menstruasjon, hormoner i rekkefølge. Sa det skjer.

Før sommeren, tiden for åpne klær, vil du definitivt ha jevn hud, også på baksiden. Og det var en veldig merkelig tilbake med akne, komedoner, akne merker, akne, og Gud vet hva annet (aktiv tinkering gjorde seg selv følt). Veldig opprørt alt dette, veldig sjenert. Vendt til en hudlege. Hun anbefalte slik behandling: bruk darsonval om natten, smør med basiron; om morgenen - zinerite. Det ble også foreskrevet noen vitaminer, bare husk ikke hvilke. Jeg gjorde disse prosedyrene hver dag + Jeg begynte å gå til solariumet - en halv og en halv time (jeg husker ikke igjen, det var lenge siden) ryggen min var guddommelig ren og vakker uten spor av post-akne. Fra nå av skjer denne situasjonen hvert år (4 år siden) - fra vår til tidlig høst går jeg med en ren rygg, fra høst til vår begynner en skam med huden. Jeg blir alltid behandlet i henhold til samme ordning - den som er angitt ovenfor (zeneritt, basiron, solarium, darsonval). Alt er fantastisk, men på grunn av det store området viser behandlingen seg å være svært kostbart - både Baziron og Zenerite koster ikke en krone. Oh, og mer. Jeg bruker Baziron om natten, etter en dusj (jeg vet ikke, kanskje det er bare fra fuktighet), jeg venter på at den tørker ut, jeg legger på en T-skjorte. Så enten fra hudens fuktighet eller fra selve sammensetningen av baziron - stoffet fades, så om morgenen før du legger på klær til jobb eller skole, er det bedre å ikke bruke det, du kan ødelegge klærne.

Hvis dette ikke er en allergi, så absolutt problemer med hormoner. Kjæresten min var sånn. Det var også som ingenting, ingenting, og da falt min rygg ut, sommeren var bare det, alle ting var åpne. Hun gikk først til skjønnhetspleieren der hun var ferdig med rengjøring. Hvis du gjorde det, så vet du hva det er. Akne knuses, og deretter brennes ned, etter dyp rengjøring brenner alt, og topplaget faller av. Generelt hadde hun en T-skjorte for denne skjønnheten og til og med med vanskeligheter, fordi det var umulig å åpne ryggen. Så hva? I omtrent en og en halv time hadde hun alle gått, ryggen hennes var ren, og så klarte akne igjen. Vel, denne gangen ble hun smartere, hun dro til en hudlege, han tildelt analyse, og brukte mye penger, men hun gikk forbi. Det viste seg at hormoner ikke er normale. Herfra og overvekt var forresten og hodepine. Har du ikke noe slikt? Generelt, etter et kurs av hormoner, gikk alt bort. Hun mistet enda vekten. Selv om de sier, får du bare bedre på hormoner. Og her er nei.

Emne: Akne og akne på rygg og skuldre

Temaalternativer

Vitamin A i store doser er meget skadelig for kroppen, det akkumuleres også og kan føre til alvorlige konsekvenser og til og med endringer i leveren. Selv i samme Aevita, som tydeligvis selges uten resept på apotek, inneholder en kapsel mengden vitamin A som overstiger dagskursen dusinvis av ganger.

Åh, johnsons baby er en sjelden ting, jeg lider også en måned senere med en zenerite smurt ryggen min

mest sannsynlig inneholder oljen mineraloljer som tetter porene. Å bruke skrubbe, hvis akne er borte, anbefales ikke - infeksjonen kan spre seg over ryggen.

For omtrent to år siden leste jeg dette rådet på dette forumet - for å tørke huden på ryggen med den alkoholholdige løsningen av kloramfenikol. Jeg bruker dette rådet fra tid til annen når huden forverres. Resultatet er utmerket: det tørker veldig godt, huden føles jevn og glatt til berøring, selv om den blir bitter i smak.
Det morsomme er at jeg nylig har lært at levomycetin brukes til diaré. Og nå forstår jeg det overraskede utseendet på apotekerne når jeg zatarivalsya sine flasker av dette miraklet betyr :-)

velg = dette er dårlig. Svært lenge og ikke til slutt

Akne på ryggen

vennligst gi beskjed

Zaletnaya, men ikke nasjonalt behov. Denne infeksjonen er mest sannsynlig. Gå til legen, va? Nå må du ikke helbrede, da vil denne mucken stadig komme ut så tidlig som mulig.

Hvis du ikke kan se en lege, så salicylalkohol (før og etter en dusj), desinfiserende tørkestoffer som pate gri Payo eller Lassara pasta (sink salve) og antibiotika salve, for eksempel levomekol (men det er vanskelig å finne uten lege, og du gjør det ikke solgt mest sannsynlig). Hvis akne er dypt, så komprimere med ichthyol salve. Alt dette er vanlig og ganske lang.

Lucci, - oh, det ville være det eksakte navnet og hvordan du kan få det. Min far flyr til Russland, han ville bringe meg.
jenter takk for rådene. (og takk til de som utsatte spørsmålet mitt, jeg beklager at jeg ikke umiddelbart merket at det allerede er dette, og åpnet emnet).

Lygeya, - og en infeksjon fra hva? Jeg kan definitivt si at jeg kom ut nesten umiddelbart da vi fløy til Russland, og jeg la på søtsaker. På samme sted øynene så mye alle vakre og smakfulle spredning.
Siden den tiden har jeg praktisk talt ingenting å spise. Jeg prøver grønnsaker, frukt mer.
Allerede selv begynte folk å legge merke til skuldrene mine (((((((

Takk jenter for alle rådene. (og takk til de som utsatte spørsmålet mitt, jeg beklager at jeg ikke umiddelbart merket at det allerede er dette, og åpnet emnet).

Flere Artikler Om Typer Acne