Kjendiser har mye penger, luksus garderober og store hus, men huden deres kan også lide av akne. I USA alene, femti millioner mennesker står overfor dette problemet hvert år. Hvis du er en stjerne, vil det være lettere for deg å skjule betennelsen ved hjelp av profesjonelle makeup artister, men akne selv vil ikke forsvinne. Bli kjent med historiene om ulike stjerner som åpenbart fortalte hvordan de klarte å gjenopprette skjønnheten i huden deres.

Natalie Portman forsikrer at veganske diett fikser alt

I et intervju innrømmet skuespilleren at selv som en voksen ble hun plaget av betennelser i ansiktet hennes. Hun sa at bytte fra vegetarisk kosthold til veganisme har seriøst forbedret utseendet hennes. Hun ga opp meieriprodukter og egg og har siden blitt kvitt akne. Dette har blitt en ekte oppdagelse. Men man bør ikke tenke at å gi opp egg og melk vil hjelpe alle. På en eller annen måte er det eksperimenter som indikerer tilstedeværelsen av en forbindelse mellom meieriprodukter og akne, noe som anses å være spesielt farlig for huden. Videre studiet av dette emnet er påkrevd, for øyeblikket offisielt anbefaler leger ikke å bytte til veganisme for å bekjempe akne. Likevel kan du alltid prøve denne metoden. Det er ingen bivirkninger for denne teknikken.

Victoria Beckham spiser mye laks

Bekjempe stjerner med akne er allment kjent for publikum. Hennes frelse var sjømat. Hun besøkte en dermatolog fra Los Angeles, Dr. Harold Lancer, som hjalp henne med å håndtere hudproblemer. Han anbefalte å spise laks hver dag. Stjernen var overrasket, men legen var hundre prosent sikker: det må virkelig bli prøvd! Vel, Victoria sjekket på seg selv - rik på fettsyrer omega-3 laks klarer perfekt med inflammatoriske prosesser i kroppen. Men som med vegansk diett er det ikke nok tilstrekkelig antall vitenskapelige eksperimenter med laks som anbefales til alle. Dette betyr ikke at du ikke kan prøve! Spis ikke bare laks, men andre matvarer med fettsyrer for å forbedre utseendet ditt.

Bella Thorne prøvde Accutane, men det var ikke den perfekte løsningen.

Stjernen rapporterte at hun prøvde "Accutane", en kraftig medisin som bare er tilgjengelig på resept. Det lar deg permanent bli kvitt akne, men ikke uten bivirkninger. Bella har brukt piller i nesten to år, men behandling varer vanligvis fire til seks måneder. Denne medisinen hjelper åttifem prosent av pasientene, men Bella var ikke blant de heldige. Hun hadde fortsatt betennelser, så hun måtte gi opp medisiner. Likevel klarte hun fortsatt å finne en vei ut i en antibakteriell gel for vasking. I tillegg prøver stjernen ikke å berøre betennelsen, noe som er riktig, da kontakt med akne kan forverre infeksjonen og forårsake utseende av arr.

Chloe Grace Moretz "Accutane" hjalp

Skuespilleren innrømmet at hun hadde en ganske alvorlig form for akne. Hun prøvde å bytte kosthold og brukte forskjellige kosmetikk, men da bestemte hun seg for medisiner. Nå er problemet allerede i fortiden. Likevel viser Accutane seg for å være frelse for de fleste. Hvis legen din anbefaler dette middelet, har du all grunn til å prøve det.

Rihanna har begrenset drikking

I et intervju delte stjernen en enkel måte å bekjempe utslett på. Når hun føler at hennes hudtilstand forverres, nekter hun helt alkohol og prøver å drikke mer vann. Studier bekrefter at å drikke alkohol kan forverre acne ved å påvirke hormoner eller bare forverre inflammatoriske prosesser. I tillegg har alkohol skadet huden på lengre sikt, kort sagt, Rihannas råd er ganske logisk - dermatologer støtter stjernen. I tillegg anbefaler hun å bruke lyse leppestift, det bidrar til å skifte oppmerksomhet fra mangler.

Katy Perry elsker Proactiv kosmetikk

Sangeren bruker disse produktene, selv om hun ikke lenger er betalt representant for merkevaren. Hun bemerker at disse kosmetikkene virkelig hjalp henne mye. Hun brukte hele tiden penger på dermatologer og laserprosedyrer, og prøvde denne linjen og er fremdeles hennes fan. Den aktive ingrediensen i denne kosmetikken er benzoylperoksid, som effektivt eliminerer akne-forårsaker bakterier og er høyt verdsatt av dermatologer. Du kan finne andre kosmetikk som inneholder dette stoffet.

Julianne Howe bruker is

Når en stjerne føler at betennelse er i ferd med å vises på huden, masserer hun det berørte området med en isterning eller et håndkle dyppet i kaldt vann. Det bidrar til å redusere puffiness. I tillegg er det mye bedre enn å prøve å presse en kvise, fordi sporene av en slik prosedyre er svært vanskelig å gjemme seg med kosmetikk. Dermatologer støtter Julianna: Bare en spesialist bør håndtere fjerning av akne.

Scarlett Johansson vasker alltid ansiktet og vasker sminkebørster

Stjernen går aldri til sengs med sminke på ansiktet, dessuten, en gang i uken vasker hun alle børster og sminkesvamp. Mange vet ikke engang hvordan skitne slike børster kan være. Det er bakterier som forårsaker betennelse. Forsiktig omsorg for deg selv og børster kan virkelig gi et imponerende resultat i kampen mot akne.

Emma Stone brukte kortisonskudd

Skuespillerinnen sa at hun brukte injeksjoner når betennelse dukket opp på ansiktet hennes. Smertefull akne kan ikke gå bort i flere uker. En injeksjon av kortison, laget av en hudlege, vil lindre deg av problemet om noen dager. Injeksjonene inneholder et steroid som bekjemper betennelse. Emma innrømmer at effekten er rett og slett magisk, men prosedyren er ganske skremmende: injeksjoner skal utføres direkte i ansiktets hud. En annen ulempe er den relativt høye prisen på injeksjoner.

Olivia Mann bruker også kortisonskudd.

Olivia sier at mange skuespillere, inkludert seg selv, bruker kortisonskudd til å håndtere betennelse. Dette er en ekstremt populær taktikk foran den røde løperen eller et viktig møte med journalister.

Cameron Diaz skrev at hurtigmat var en kilde til hudproblemer for henne.

I sin bok skrev Diaz at hun hadde forferdelig hud, som hun kjempet hardt for. Alt endret seg da hun sluttet å spise fastfood. Hun klarte å forbedre hudens utseende betydelig. Dette er ganske logisk: Hurtigmat restauranter har en høy glykemisk indeks, noe som kan forverre symptomene på akne.

Kendall Jenner lykkes med laserbehandlinger.

Jenner sa at hun begynte å bekjempe akne i tenårene hennes. Nå har hun utmerket hud - hun brukte laserprosedyrer for å fjerne rødhet og stimulere kollagenproduksjon. Dette er en ganske dyr behandling som krever flere besøk til en spesialist.

Kate Bosworth bruker reseptbelagte legemidler.

Skuespilleren har problemer med betennelse fra ungdomsårene. Hun kjøper en reseptbelagte gel på et apotek som inneholder en aktiv ingrediens som kan drepe bakterier og behandle betennelsesprosessen. I tillegg bruker hun et kosttilskudd med et oslinika-ekstrakt. Dermatologer hevder at det også bidrar til å redusere intensiteten av den inflammatoriske prosessen.

Stjerner med problem hud

Akne med kjendiser

Akne, komedoner og forstørrede porer er de vanligste hudproblemer. Det viser seg at ikke bare tenåringer lider av dem, men også Hollywood-stjerner. For dem er dette en ekte tragedie, fordi det er kontraindisert på rødt teppe og sosiale begivenheter med rødt utslett.

Bekjempelse av gissel av innbyggerne i Hollywood-åsene stopper ikke alt liv, og rekkevidden av verktøy i kampen for ren hud er svært vidt. Ifølge rykter bruker Rihanna mer enn 50 tusen dollar i måneden for en kosmetologs tjenester, men hun tar fortsatt flittig de vedvarende mangler. Stjerner med akne blir stadig ansikter av farmasøytiske merker av kosmetikk, anerkjenner offentligheten deres problem og deler oppskrifter for å bli kvitt lesjoner. Bilder av stjerner uten kosmetikk, laget av paparazzi, flyver umiddelbart rundt på Internett og har effekten av en bombehell. Det er denne typen photoflush som vanligvis etterfølges av anerkjennelsen om at den ideelle huden er fotoredigerere og massevis av kosmetikk.

Stjerner med problematisk ansiktshud rører radikalt problemet. Nylig er de mest populære metodene basert på de siste prestasjonene av kosmetologi. For eksempel hjalp microdermabrasion (diamantsliping) Megan Fox til å kvitte seg med utslett på kinn og hake, men i noen bilder kan det ses at arr og små spor av akne fortsatt er. Uten konstant rensing og peeling gjør det ingen diva. Kryomassasje og laserpolering er også etterspurt.

Til tross for at i kampen mot akne har skjønnhetsindustrien gjort et betydelig skritt fremover, forsvinner ikke bilder av stjerner med problemhud fra å eksponere artikler i blanke magasiner. Den enkleste måten å skjule akne er å bruke en tilstrekkelig mengde kosmetikk. Men dette skaper en ond sirkel: jo mer sminke faller på ansiktets hud, jo mer ny akne oppstår.

Hvordan kjemper kjendiser akne?

Ulike kjendiser har forskjellig opprinnelse til problemet og tilnærminger til løsningen. Tenk på noen få Hollywood skjønnheter som har slitt med hudfeil i mange år.

Acne Kendall Jenner - en av de mest snakket om skjønnhetsemner. På forestillinger og fotografier har fans av den unge modellen alltid observert perfekt hud i alle henseender. Kendall fortalte journalister at hemmeligheten var i daglige skjønnhetsritualer og 10-timers vask med micellar vann. Alle trodde at Kendall var heldig med vakker hud, og beundret hennes ønske om å gjøre huden perfekt gjennom streng omsorg.

Men snart forsvant myten: Et par ganger ble Jenner oppdaget uten sminke, på seg solbriller og utslett på kinnene hennes og haken, og i noen bilder fra skytingen kunne akne bli sett selv gjennom et imponerende lag av sminke. Så viste det sig at akne er hovedproblemet i Kendalls liv, noe som forårsaker problemer ikke bare med utseende, men også med selvtillit. Etter prisutdelingen Golden Globe-2018 begynte Kendall Jenner å snakke om akne, og en skeptisk offentlig anklaget Kendall for forsømmelse og mangel på behandling.

Keira Knightley, eieren av de vakreste kinnbenene i Hollywood, står også overfor hudutslett.

Subkutan akne som oppstår ved permanent sminke, synlig nesten ved hvert utseende. Kira selv innrømmer at hun lider av akne fra ungdomsårene, og håpet om å kvitte seg med dem når hun vokser opp er en ting fra fortiden.

Som andre stjerner med problemhud, fokuserer Keira Knightley på profesjonelt ansiktsrensing og masker med tea tree olje og salisylsyre. Ifølge skuespillerinnen er hun redd for å forestille seg hvordan hennes bilder i magasiner og sosiale nettverk ville se ut om det ikke var noen grafiske redaktører.

Femti år gamle Cameron Diaz sa i et nylig intervju: "Jeg har slitt med akne siden ungdomsårene og må innrømme at akne har vunnet." Bildene i øyeblikkene av forverring av utslett viser hvor alvorlig problemet er. Under slike perioder er alle kinnene, pannen og haken av skuespilleren dekket med lyse røde støt.

Cameron Diaz er lagret av en stor mengde kosmetikk og skjønnhetsbehandlinger i mellom skyting. Men nå er huden til den permanente lederen av alle stjerneklassifiseringer med akne blitt mye bedre. Ifølge Cameron skjønte hun endelig hva som forårsaket utslett - røyking og usunt kosthold. Etter å ha gitt opp sigaretter og hurtigmat ble tilbakefallene mindre hyppige og alvorlige.

Rihanna har lenge lidd av akne. De store pengene gitt til kosmetologer hjelper henne ikke til å glemme ufullkommen hud for alltid.

Det økte fettinnholdet i epidermis sammen med et mindre utslett gir et uønsket bilde.

Rihanna har allerede utviklet sine egne lifefacks for å skjule uregelmessigheter i ansiktet hennes. Sangeren mener at det viktigste - å avlede oppmerksomheten fra huden, med fokus på den andre. I tilfelle av Rihanna - dette er en lys leppestift.

Den tjueårige amerikanske skuespillerinnen Bella Thorn er kjent ikke bare for sin kjærlighet til hårfargeendringer og fester, men også for hudproblemer. Ifølge henne er det noen ganger utslettet som går bort og føles ikke til å føle seg for en stund, men betennelsen vender alltid tilbake. Bella Thorn tilhører den yngre generasjonen av stjerner med problematisk hud i ansiktet, selv om hun prøver å spise riktig og se etter utseendet hennes.

Nylig, på Instagram, publiserte Bella selfies uten filter og kosmetikk. Bildet viste tydelig tegn på akne og andre mangler i huden.

Under fotografiet skrev Bella at hudproblemer ikke er en grunn til å føle seg stygt eller dårligere, og hun anbefaler alle jentene som er i solidaritet med henne til å spytte på meninger fra andre mennesker. Dette innlegget har forårsaket glede, jenta ble støttet ikke bare av mange beundrere, men også kolleger i butikken.

Når man ser på bildet av stjerner med perfekt hud, er det verdt å huske at det ofte ikke er et resultat av utmerket genetikk, men resultatet av hardt arbeid og utmerket arbeid for makeup artister.

Acne angrep: stjerner med akne - bildet er ikke for svak av hjertet

Kjendiser har også dårlig hud: akne, fregner, hudormer, forstørrede porer og akne. Og det faktum at man skiller stjernene fra bare dødelige med lignende problemer, er en hær av sminkeartister, tonn sminke og riktig utsatt belysning. Men noen ganger mislykkes noe - heller ikke skyggen faller så ille, eller gipsens hånd skjelver, eller den dastartede paparacium kryper gjennom og fotograferer en uventet intetanende og avslappende pimply stjerne...

Søt kino Fiona i virkeligheten, han er fortsatt en troll - legender kommer til den fryktelige huden av Cameron Diaz i Hollywood. Unsuccessful (read: non-photoshopped) bilde pimply Cameron - akkurat den samme balsam for tenåringsjentens sjel.

Du kan være minst tre ganger den rikeste supermodell stinker i verden, men det gir ingen garantier mot pigmentpletter, rynker og... ja, deres kjære - akne. De sier at det er akne fra rusmidler, sigaretter, drinker og nattfester. Ikke lyv, se på Kate Moss ansikt.

Britney har alt - et dårlig rykte, rettssaker, det dumeste ekteskapet i verden i fortiden, en farsvakt i dag, cellulitt og overvekt, alkohol og hva i helvete er det vanedannende. Det ville være rart hvis akne ikke var festet til dette settet. På kinnene, haken, på pannen, på nesen, på skuldrene... Overalt.

Glatte magasiner rundt om i verden har lenge kalt navnet Victoria Beckham, den mest unsmiling kjendisen i verden. Det virker som en kjekk mann, tre sønner og en søt datter, karriere, anerkjennelse, dystrofi, til slutt! Men nei, Vichka blir spilt i Tsarevna Nesmeyanu! Men vi vet hvorfor. Hun er ikke fornøyd med refleksjonen i speilet - fortsatt så mange akne! Selv om, som leger sier, kan dette være et tegn på alvorlig hormonforstyrrelse, polycystisk eller banal allergi mot kosmetikk.

Selv om Transformers-stjernen er svært vanskelig å fange uten et tre-centimeter lag av sminke på ansiktet, trenger den ujevne hudavlastningen gjennom alle lagene av kamuflasjonsmidler. Gitt at dette kan ses selv med innsatsen fra trollmannens hær, er det forferdelig å forestille seg hvordan denne nakne huden ser ut. Selv om Megans kjærlighet til plast, er det ganske mulig å anta at så snart skuespilleren endelig endelig slår av ansiktet hennes og tegner en ny.

Den israelske modellen Bar Raphael har en stormfull og langvarig kjærlighetsaffære med skuespilleren Leonardo DiCaprio. Det er gjennom dette forholdet om skjønnheten med en frodig bryst og slank midje lært i verden. Bar har en virkelig luksuriøs kropp... og akne på pannen. Vel, til slutt, kan det ikke være på en gang.

Som den populære sangerinne Katy Perry ser ut uten sminke og med naturlig hårfarge, vet hun bare hunden. Resten kan bare gjette. Imidlertid innrømmer Katie hennes problemer med akne, diskuterer dem aktivt, og var til og med reklameansatt av noen akne lotion.

Rihanna er villig, har dårlig hud, en sak av saks og en postacne... Hm, er det bra eller dårlig? Sannsynligvis ingenting, fordi sangeren på forestillinger overvinner det offentlige ass. Eller vokal? Kanskje, det samme ass. Og flere skandaler. Ja, skandalene med slag, hvitt pulver, og med deltakelse av det samme hans stjerneåse. Derfor, hva har huden på ansiktet, enda en pimple?

Soul-diva Alisha Keese, uten tvil, et fenomen i musikalsk horisont. 14 Grammy er sannsynligvis en grunn til å lytte til hennes sanger og ikke å se på kinnene hennes, men... Alisha, vær så snill å gjøre noe med akne!

Sexbombe Olivia Wilde, hun er tretten fra kultserien om den sterke og booriske legen, ubetinget skjønnhet og drømmen om alle menn fra 3 til 103 år. Og se på huden hennes - akne, dype pockmerker, post acne! Det er derfor, jenter, gjør de riktige konklusjonene: om menn ikke legger merke til akne i fokus eller akne for dem i kvinnelig skjønnhet, er ikke det viktigste.

Og de sier at alle idrettsutøvere har utmerket hud! Tilsynelatende var Maria bare uheldig (hun må ha vært minst noe uten lykke). Et par kurs av syre peeling vil utelukke situasjonen, men det ser ut til at Maria ikke bryr seg. Selv om hun tjente så mye penger med en slik hud, er det skummelt å forestille seg hvordan det ville være om hun hadde et porselen ansikt!

  • Og selvfølgelig er de endelig våre strengeste dommere, de som alltid vet hvordan, hvor mye og hva som er bedre. De som ikke kan spise, spille sport, "ikke blond", kjører bilen bedre, fordi det ofte ikke bruker så mye penger og det sterkere kjønn generelt. Våre kjære menn. Våre pimply menn.

Hvis det var en konkurranse i verden for den mest retarderte personen, ville det uten tvil det store og forferdelige fotballgeniet Cristiano Ronaldo ha vunnet det med en stor margin fra rivaler. Og ikke i akne her virksomhet. Selv om det er kanskje også i akne.

Amerikansk sanger, skuespiller og alt det, i tillegg til homofil - vel, og hvordan kan halvparten pimples og helt ubeskrivelige ruts i huden kombineres med dette? Hvor er glamour, elegant, glitter, stil og alt som er typisk for denne kategorien med borgere?

Dårlig, dårlig Harry Potter. All motgang mot ham. Og selv skuespilleren, som legemliggjort den på skjermen, vokser stolt med akne!

20 stjerner som ikke gjemmer deres akne!

Det viser seg at problemhuden med akne og akne er nesten hver andre person. Og stjernene er ikke noe unntak!

Kendall Jenner (22)

Faktisk er Kendall veldig sjenert av hennes akne, ellers hvorfor ville hun maske henne så mye med sin grunnlag. Men det tette belegget tillater ikke at huden puster, og derfor blir problemet bare forverret.

Chrissy Teigen (31)

Den amerikanske modellen og TV-presentatøren skjuler ingenting fra sine fans. Derfor dristig gjør selfies uten sminke og akne. Sannelig, hennes hud var problematisk av en grunn - grunnen til dette var graviditet og hormonell svikt.

Ruby Rose (31)

Skuespilleren erklærer åpenbart at hun også har utslett på ansiktet hennes! "Disse akne er mine," skrev hun i Instagram Stories. "Ja, det suger... men jeg forstår ikke hvorfor det plager resten." Jeg er den samme personen. Utslett kan være hos alle. Dermatologen min forklarte at årsaken til akne er bakteriene som bor på telefonen, og ikke veldig rent putevar på hotell. "

Bella Thorn (19)

Rolig snakker om hans små problemer. Ifølge skuespilleren kan akne fra henne hoppe ut på både ansikt og kropp.

Dakota Fanning (23)

Dakota liker ikke å snakke om akne hans (og ingen elsker det), men hun skjuler ikke at hun er på utkikk etter det aller beste produktet som vil redde henne fra utslett for alltid!

Rihanna (29)

"Så snart jeg har akne, utelukker jeg alkohol fra kostholdet mitt, og huden blir øyeblikkelig restaurert," innrømmer sangeren.

Scarlett Johansson (33)

"Jeg vasker alltid ansiktet mitt, selv om jeg kommer hjem klokka fire om morgenen, tar jeg fortsatt sminken min ut og sover bare," sa Scarlett. - Og sørg for å rengjøre alle sminkebørster en gang i uken. Jeg vet at bakterier som smuss, men jeg vil ikke leve med akne lenger. "

Cameron Diaz (45)

Ifølge skuespillerinnen, bare etter at hun sluttet å spise fastmat hver dag, ble huden endelig normal. "Selvfølgelig forsvant ikke akne umiddelbart eller helt, men hudtilstanden ble mye bedre," sa Cameron.

Katy Perry (33)

Katie er sikker på at akne er det verste teenage marerittet, men det verste er at denne "horror" kan bli i ansiktet ditt med alderen. Popstjernen bruker Proactiv kosmetikk til å bekjempe betennelser.

Miley Cyrus (25)

Miley er sikker på at akne ofte oppstår på grunn av de skitne penslene som vi bruker under sminke. Derfor gjør hun regelmessig rensende ansiktsbehandlinger.

Victoria Beckham (43)

Når Victoria hadde en svært problematisk hud, hjalp riktig ernæring henne med å håndtere mindre problemer. "På råd fra min ernæringsekspert begynte jeg å spise laks hver dag, den inneholder verdifulle omega-3 fettsyrer som har en anti-inflammatorisk effekt," sier Beckham.

Lucy Hale (28)

Skuespilleren snakker åpent om hennes mangler. Lucy la ut i Instagram et bilde som viste hvordan hun "markerte" akne med en hvit krem ​​for å tørke dem litt.

Ashley Benson (27)

Stjernen i filmen "Pretty Little Cheaters" skjuler ikke at hun har utslett på ansiktet hennes. Og, som skuespilleren innrømmer, vises spesielt akne på ansiktet hennes i t-sonen.

Megan Fox (31)

Med utslett på ansiktet, skriger skuespilleren med peeling. Men noen ganger glemmer hun om kompetent omsorg og masker akne med et tett fundament (og du burde ikke gjøre det!).

Christina Aguilera (36)

Sangeren kjemper fortsatt aktivt med utslett. Selvfølgelig, nå er de ikke lenger så hyppige som de pleide å være (dette er all fortjeneste av laserterapi og spesialister), men noen ganger vil noe hoppe ut.

Britney Spears (36)

I henne ikke den beste tiden (da sangeren ble fett og barbert hodet baldt), lider Britney ikke bare på grunn av unrequited kjærlighet, men også på grunn av akne, som "spredt" på ansiktet hennes.

Kate Moss (43)

Supermodel vet også om akne på forhånd. Keith hjelper til med å håndtere utslett og forstørrede porer ved daglig rensing av huden og produkter med tørkekomponenter (benzoylperoksid og panthenol).

Keira Knightley (32)

På grunn av sminke, er huden hennes dekket av akne og utslett. For å kunne takle dem, må Kira hele tiden gå til dermatologen. Men siden vanlige skudd og utganger ikke kan gjøre uten sminke, er Knightley tvunget til å maskere feilene hennes under fundamentet - en ond sirkel!

Avril Lavigne (33)

For å forbedre tilstanden til huden bruker den regelmessig proaktiv kosmetikk og sier at det fungerer bra!

Salma Hayek (51)

Akne er ikke bare i sin ungdom, men også i en ganske moden alder. Salma Hayek vet dette som ingen andre. Med utslett på ansiktet bekjemper hun tørkeskjønnhet.

Akne kjendiser

Mange oppfatter kjendiser som noen ideelle mennesker uten feil. Men under glamourglansen er de alle vanlige mennesker som også har problemer og problemer med utseendet deres. Og utenfor scenen og filmsettene, under et lag med perfekt tilført sminke, vil mange av dem ha spor av år med kamp med akne og akne. La oss lytte til historier førstehånds.

Skuespillerinne Cameron Diaz

I sin bok, kroppens bok: Hungersloven, kraftens vitenskap og andre måter å elske din fantastiske kropp, snakker Cameron om kampen mot akne, som begynte i ungdomsårene og endte da skuespilleren allerede var over tjue. "Jeg hadde forferdelig hud," skriver hun. "Jeg ble stadig skamfull over det, jeg var sint, jeg hatet meg selv og ble lei meg." Hun skriver videre at hun prøvde alle kjente behandlingsmetoder - pleieprodukter, piller, farmasøytiske salver. Men ingenting hjalp, og før skyting var det nødvendig å lukte lenge på sminkeartisten for å skjule alle akne.

Sanger Katy Perry

Nå har Kathy en kontrakt med CoverGirl og et bilde av en dristig og selvsikker skjønnhet (vi var spesielt fornøyd med hennes eksperimenter med regnbuefarget hår), men sannheten er at hennes hud ikke er perfekt. "Jeg skammer meg for akne arrene," sa hun i et intervju med Cosmopolitan UK. "Noen ganger på grunn av denne begrensningen overstyrer jeg det med sminke."

Sangeren Rihanna

Sangeren fortalte Cosmopolitan UK hvordan å bekjempe akne: "Når jeg skjønner at huden min er sliten og begynner å rebel, unngår jeg alkohol og prøver å drikke mer vann. Vel, jeg bruker en lysere leppestift - det distraherer oppmerksomheten fra manglene. "

Skuespillerinne Emma Stone

Hollywoods favorittlatter lenge lider av hormonell akne og nervøs akne - et ekstremt ubehagelig fenomen for en person som har jobbet på kameraet hele dagen. I et intervju for Refinery29 fortalte skuespilleren at hun hadde tatt Accutane siden 17 år, og i filmen A Little Effort måtte hun redigere alle hennes nærbilder for å fjerne akne på grunn av stress. "Jeg lærte av min egen erfaring hvor forferdelig en person med den cystiske form av akne føler," sa hun i et intervju. "Derfor studerer jeg nå den biologiske siden av problemet for å forstå hva som forårsaker akne og hvordan jeg skal håndtere det."

Skuespillerinne Naya Rivera

Reklamemerket for Proactiv-merket (den amerikanske kosmetikklinjen for akne) og stjernen i TV-serien "Khor" snakker åpent om deres hudproblemer: "Jeg var drysset nesten over natten," sa hun i et intervju med People magazine. - Jeg hadde ikke det i hodet mitt: hele mitt liv hadde jeg god hud, og på tjuefire år begynte jeg plutselig å ha akne. Hvordan kan dette til og med skje? Jeg var veldig bekymret. "

Skuespillerinne Keira Knightley

Det ser ut til at den engelske skuespillerinnen er veldig stygg hud. I et intervju for Australian Vogue snakket Kira om sine følelser: "Jeg bekymrer meg for det hver gang hvis noe går galt med huden min." I tillegg delte hun sin erfaring i Hollywood for en person med ufullkommen hud: "Å jobbe som en person, tjene dem penger, du er konstant klar over alle hans mangler, fordi folk aldri nøl med å fortelle deg om dem. Og ingen står samtidig på seremonien. "

Skuespillerinne Kaley Cuoco

Kaylie har nylig gjort oss lykkelige med levende og munter bilder, men for stjernen i Big Bang Theory-serien var situasjonen ikke alltid slik. "Som tenåring hadde jeg akne, fordi jeg var flau for å handle. Dette skapte mye ulempe når de jobbet på showet, "sa hun i et intervju med Popsugar.

Skuespillerinne Jerney Smollett

Stjerne i serien "Fires on Friday Night" og forsiden av Proactiv reklamekampanjen delt med Popsugar en historie om et plutselig utbrudd av akne på settet, som også skjedde på kvelden før bryllupet hennes. "Jeg stirret i" Lights of Friday Night "i Austin, og på grunn av fuktigheten, rikelig Texan mat, hormoner og stress når du planlegger et bryllup, spilte huden på meg," fortalte hun online utgaven. For alle opplever en slik skuespiller anbefales å finne mer tid til å sove og drikke så mye vann som mulig - det bidrar til å redusere utslett.

Skuespillerinne Bella Thorn

Som skuespillerinne, sanger og modell, er Bella godt klar over hvor intens oppmerksomheten til pressen og publikum er. "Jeg husker mine følelser da jeg først kom over en akneutslett. Huden ble veldig ujevn, støtene ble hele tiden følt under det, jeg begynte å være veldig sjenert, selv om noen bare så på meg eller snakket til meg, "sier hun i videoen for kosmetisk merkevare Neutrogena.

Skuespillerinne Annalinn McCord

I tillegg til hennes rolle i TV-serien "90210: New Generation", husket Annalinn oss for et selvbildefoto uten sminke, som hun postet på Instagram i 2012, og avslørte for hele verden at hun lider av akne. "Det skjedde så at jeg har akne," sa hun i et intervju med MaximoTV. "Samtidig vil jeg ikke ha folk som liker meg som skuespillerinne eller som et eksempel å følge, anser seg mindre vakker bare fordi deres hud ikke er perfekt." Det er på tide å slutte å tilbede ikke-eksisterende perfeksjon. Det er ingen helt perfekte mennesker, og dette er normalt. " Abonner på hvert ord.

Du er ikke alene: Stjerner som lider av akne

5. desember 2014

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2

Vi er sikker på at du tror at din største ulykke er akne. Hateful acne ødelegger bokstavelig talt livet ditt! Men alle kan ha problemhud. Selv stjernen. Vi samlet 10 kjendiser som lider av akne. Vet du er ikke alene!

Husk at eieren av Grammy nylig ble 18 år gammel. Det er derfor ikke overraskende at hun lider av ungdoms akne. Enhver hudlege vil fortelle deg at dette er helt normalt. Herren er ikke sjenert om dette og til og med lagt ut et Instagram-bilde med aknekrem på ansiktet hans. Tusenvis av fans straks for å skrive kommentarer, som "Respekt" og "Vi elsker deg." Nå har bildet mer enn 100 000 liker! Og dette viser at fans virkelig elsker det når kjendiser viser at de er like vanlige mennesker som vi er.

Harry stiler

Ja, stilige Harry Styles, som tørker opp millioner av jenter, er ikke så perfekt. Ja, han har store hudproblemer. Paparazzi tok bilder av Harry mer enn en gang med ansiktet strødd med hatte røde flekker. Og dette er til tross for at fyren på bankkontoen millioner av dollar! Er det virkelig umulig å gjøre noe med det? Tro meg, ting er ikke så enkle, selv om du har penger. Men, du vet, dette forhindrer ham ikke i å forbli de samme Harry Styles, hvorfra vi er galne.

Miley Cyrus

Stjernen til "Hannah Montana" og den berømte rebel Miley falt i en ekte depresjon på grunn av problemhud. I et av hennes intervjuer sa Cyrus at hun hadde veldig forferdelig hud i hennes tenåringer, og dette undertrykte henne sjenert. Men enda verre var håningen til klassekamerater. Vel, du forstår sikkert at mange av selebene var virkelige tapere, og skole mobbing er kjent for dem som ingen andre. Og forestill deg hvor hyggelig det er å innse at du er populær, og dine lovbrytere jobber nå i middelmådige selskaper og bor kjedelige liv.

Katy perry

Katy Perry var veldig uheldig. Hun led av akne i begynnelsen av karrieren, og det var psykologisk veldig vanskelig. Kameraet blinker, evaluerer ser, høyt tabloidoverskrifter... Men Katie gjorde:

"Ja, jeg hadde akne i begynnelsen av karrieren min. Det var et forferdelig stress. "

For å skjule akne måtte sangeren sette tonn stiftelse, som tilstoppet porene. Og det ble verre. Perry har små arr i ansiktet hennes nå. Hun fortalte om det i ett av hennes intervjuer i 2009:

"Jeg er veldig skamfull over arene mine, så noen ganger overdriver jeg det med sminke for å skjule dem."

Emma Stone

Nå er Emma Stone nøye omsorg for huden hennes. Og alt fordi hun i en alder av 17 hadde fortvilet og uten suksess kjempet for akne. Emma sa at hun brukte et veldig effektivt stoff. Etter to måneders bruk har skuespillerenes hud blitt veldig tørr. Og nå må Sten konstant fukte henne. Ved 20, møtte skuespilleren igjen problemet med akne. På dette tidspunktet klarte acne "på grunn av stresset under filmen av" En forskjell i enkel oppførsel. " Akne ble forkledd under installasjonen. Emma innså at kampen mot akne er nødvendig ikke bare fra utsiden, men også fra innsiden: Spis riktig og spis mindre nervøs.

COSMOPOLITAN

Ingenting hjelper: stjerner som har slitt med akne hele livet

Ser på den perfekte glatte porselenhuden av disse berømte skjønnhetene, ville vi aldri trodd at de led av akne og hudormer. Som det viste seg, vet disse jentene så vel som at vi gjør hva "problematisk hud" er - de forsvinner nøye alle deres mangler under et tykt lag av fundament.

Stjerner med problematisk hud lever hardt: de skjuler mangler bak tonnevis av tonale ressurser, som bare forverrer situasjonen. I vårt utvalg er kjente skjønnheter som, til tross for at de ikke i det hele tatt er ungdommer, fortsatt ikke kan takle problemhud.

Salma Hayek (51 år)

Salma Hayek nøler ikke med å snakke om kampen mot hudutslett og innrømmer at hun har slitt med akne gjennom hele livet. "Det er dager når jeg våkner, se på meg selv i speilet og gå tilbake til sengs, fordi hele mitt ansikt er dekket med akne og jeg skammer meg for å gå ut." Men til tross for problemet, er Salma imot tøffe akne kontrolltiltak, som syre peeling og microdermabrasion. Skuespilleren har skapt sin egen linje for problemhud - kosmetisk merkevare Nuance.

Naomi Campbell (47 år gammel)

Supermodel Naomi Campbell ser aldri ut på det offentlige uten et tett lag av tonalressurser. Årsaken - i små utslett som "plager" huden på Black Panther i mange år.

Cameron Diaz (45 år)

Oljete hud og forstørrede porer fra ungdom ødelegger livet til sjarmerende Cameron Diaz. I dag er skuespilleren 45 år gammel, men hennes hud gir henne fortsatt mange problemer. Cameron innrømmer at det noen ganger virker for henne at hun vant og utslett ikke kommer tilbake... Men etter en stund kommer problemet tilbake igjen.

Victoria Beckham (43 år gammel)

Vi ville aldri trodd at den alltid vakre Victoria Beckham også lider av hudproblemer! Likevel, de vakre pimples på kinnene, som jenta gjemmer seg ved hjelp av stramme korrekturlesere, "torturer" hele livet.

Kate Moss (43 år)

Supermodel Kate Moss lider straks av flere hudproblemer: alder flekker, akne og små rynker. Angivelig er årsaken ikke den sunneste livsstilen som Kate har vært trofast i mange år. Før du blir utgitt, bruker stjernen nødvendigvis en tett tonal basis og pulver for å i det minste rette feilene.

Britney Spears (35 år)

Britney Spears har lenge vært ute av ungdomsårene, som ikke kan sies om hennes hud. Ryktet har det som det hele i "uaktsomhet" av stjernen. Feil omsorg eller mangel på det førte til at Britney's hud uten et tykt lag av fundament ser bare forferdelig ut.

Rihanna (29 år gammel)

Ifølge rykter bruker Rihanna omtrent 50 tusen dollar i måneden for en kosmetolog. Men sangeren klarte ikke å beseire den problematiske huden - små kviser er synlige selv under et tett lag av tonalressurser. Sangeren selv innrømmer at når situasjonen med utslett blir forverret, maler hun leppene med lyse leppestift, og diverterer oppmerksomheten fra hudfeil.

Katy Perry (33 år gammel)

Katy Perry vises alltid på den røde løperen i en tykk sminke. Og som det viste seg, med god grunn! Sangeren hele livet hennes lider av små utslett og akne i kinnene og haken. Men dette er fortsatt halvparten av problemet i forhold til konsekvensene: "Jeg er veldig sjenert, så jeg må legge et tykt lag av sminke for å skjule arrene og arene fra akne. Når du bekjemper akne, føler du deg ikke fri. "

Keira Knightley (32 år)

Keira Knightley er en annen "glad" eier av problem hud: "Jeg er alltid dusjet, så jeg er bare glad når akne blir fjernet ved hjelp av grafiske redaktører. Det ville være flott om dette var mulig i det virkelige liv. "

Megan Fox (31 år)

Skuespillerinne Megan Fox hud forårsaket mye problemer. Heldigvis klarte jenta å beseire kviser og utslett, men denne "krigen" forlot flere merkbare arr på Megans ansikt (bare se på stjernens bilder uten retusjering). Skuespilleren prøver å bli kvitt spor av postacne ved hjelp av laser resurfacing og peeling.

Teen revolt: syv stjerner som bekjemper akne

Kendall Jenner

Kendall Jenner har ofte betennelse i ansiktet. I perioden med akutt akne, nølte hun ikke med å lyse opp foran kameraene ved Golden Globe-seremonien. Bare en lat journalist kikket ikke på Kendall den dagen. Hun reagerte ved å tweet hennes blogg: "Dette er d... mo burde ikke stoppe deg. Jeg har lenge følt seg dårligere og utkastet på grunn av akne, jeg ville gjemme ansiktet mitt hele tiden. Men så snart jeg oppsto med denne feilen foran kameraene, innså jeg at akne ikke bestemmer hva slags person og person du er. Denne handlingen ga meg selvtillit. "

Han inspirerte mot i Kendalls etterfølgere. Vi hylder hennes mot, som mangler så mye i Hollywood.

Cameron Diaz

Skuespilleren har alltid åpent innrømmet at hun har problemhud. Cameron hadde skummel øyer med akne i ansiktet hennes, til hun sluttet fastmat og hennes favoritt meksikansk mat. "Det var bare nødvendig for meg: å kvitte meg med søppel, lytt til det, juster ernæring, drikk kosttilskudd, bruk spesielle kremer. Nå har betennelsen ikke forlatt meg, men de ble mye mindre. " Opplevelser Diaz beskrives enda i sin første bok, On the Body.

Miley Cyrus

Åpen demonstrerer sin akne i sosiale nettverk. I ungdomsårene var situasjonen med sangerens hud, som vokste opp over hele verden, beklagelig. I anerkjennelse av Cyrus selv gjorde dette henne veldig usikker på seg selv. "Men da tok moren meg til legen. Ifølge hans anbefalinger spiser jeg bare økologiske produkter, unngå kjemi og nøye omsorg for huden min, sier Miley. Men noen ganger virker kviser seg selv.

Britney spears

Det ser ut til å ha blitt en god jente, men hun har fortsatt et par dårlige vaner. Så, noen ganger liker Britney å bli bortskjemt med søt brus og hurtigmat. Noen ganger misbruker sangerne disse produktene, og derfor kommer akne opp på haken hennes.

Nylig spredte Spears seg til et sunt kosthold, engasjert i yoga og gjorde styrkeøvelser, og for å holde huden i god stand, går det til ekstreme tiltak - gjør laserpolering. Som det fremgår av det siste bildet av sangeren, har innsatsen blitt kronet med suksess.

Katy perry

Katy Perry synes å være en veldig modig jente, men hun er også kompleks på grunn av akne. Perry har akne, og hun innrømmet journalister: "Noen ganger føler jeg meg veldig usikker på akne. For å vises i lyset legger jeg mange lag sminke, ellers ingenting.

Keira Knightley

I Hollywood er det rykter om at Kira er en ganske samvittighetsløs jente. Hun kan ikke vaske håret i en uke hvis viktige hendelser ikke kommer, hun røyker mye, spiser usunn mat. Derfor er det ikke overraskende at hun har utslett. Ja, og ifølge skuespillerinnen selv har hun "veldig dårlig hud". For å være offentlig, bruker hun minst fire timer på sminke.

Amanda Seyfried

Regelmessig lider skjønnhet Amanda Seyfried av hudlidelser. Kanskje det hele er at hun kjemper med dem på gammeldags måte: hun legger tannkrem på kvelden med en kvise.

Problem Skin - Kjendis Secrets

Ser kjente mennesker på TV-skjermer, og noen ganger i livet, det virker som at huden deres er feilfri, det er ikke en eneste feil på den. Faktisk har mange kjente mennesker alvorlige hudproblemer og er tvunget til å maskere feilene nøye for å komme ut. Dette kan virke overraskende fordi stjernene har råd til de beste skjønnhetseksperter i verden. Men ikke alt er så enkelt. Tross alt krever sunn, ren hud konstant oppmerksomhet og tid, og populære mennesker har ofte ikke råd til en slik ansiktsbehandling. I publikasjonen vil vi fortelle hvilken av stjernene som har problematisk hud, men det skjuler det nøye, og hvilke metoder har kjendiser valgt for å takle problemene i ansiktet?

Cameron Diaz

Ifølge kvinnens skuespillerinne elsket hun alltid å spise velsmakende mat. Spesielt tiltrukket fastmat: stekte løkringer med pommes frites, donuts og kaker, spist i en hast. Alt dette førte til at ansiktet var pimply og skinnende. Stjernen hevder å være sliter med akne fra en ungdoms alder. Men med anger klar til å rapportere at hun ikke kunne slå akne.

I stedet for å utrydde vaner og gjøre effektiv omsorg ved hjelp av profesjonelle medisinske produkter, gikk jenta motsatt. Hennes assistenter var tonnevis av tonale ressurser, bare eksternt maskering av feilene i huden. Fra lagene av "gips" ble ansiktet bare verre.

Men dagen kom da skuespilleren var i stand til å si "stoppe" for seg selv og ble en tilhenger av sunn ernæring og naturlig kosmetikk. Akne kommer gradvis av Camerons ansikt, og regelmessig trening bidrar også til dette.

Keira Knightley

Feilfri på skjermene og bilder av hudens skuespiller er faktisk ikke. Vi ser ikke dette på grunn av det gode arbeidet med makeup-artister og sminkeartister, som forsiktig maskerer huden til skuespillernes dehydrert og betennende hud med midler for å skinne ansiktet. Tonale kremer, fordelt på de riktige stedene, gjør justeringer for utseendet til Knightley.
Skuespilleren elsker seg raskt og effektivt, betyr at man umiddelbart takler problemer. Det eneste synd er at huden ikke blir lettere. På spørsmålet "Hva kan holde huden ung?", Svarer Kira alltid trygt: "Ønsket om å være lykkelig og regelmessig fuktighetsgivende ansiktsbehandling".

Britney spears

Den idol av millioner av Britney lider av uendelig utseende akne. Akne blomstrer ofte på kinnene hennes, som selv hennes kosmetikere ikke klarer å takle. Selvfølgelig ser vi ikke at Britney hud er utsatt for akne - makeup artister understreker intelligent impotensialiteten av bildet ved hjelp av ulike tonale midler.

Likevel har sangeren nylig endret sin holdning til livsstil, spesielt - til mat. Nå foregår bare sunn mat i Spears-rasjonen.

Megan Fox

Stjernens hud er ganske blek, men det stiller fortsatt et gyldent fundament på det, og håper å skjule arrene fra den pressede akne med den. Imidlertid trenger Megan en annen ansiktsbehandling, og skuespilleren vet selv dette veldig bra.
Fox bruker medisinske kosmetiske preparater for å skinne hennes ansikt, hennes turer til berømte kosmetologer koster store mengder penger, men fra tid til annen må spor av dyp akne fortsatt være maskert.

Maria Sharapova

Det synes som kan være vanlig for den berømte tennisspilleren og den internasjonalt anerkjente skjønnheten med akne? Men på bildet uten retusjering, kan du se betennelse på Maria ansikt. Årsaken til utseendet på akne er sannsynligvis at atleten gir det aller beste på banen, mens ansiktet hennes svetter tungt. Akne elsker et slikt miljø, så kviser forekommer på Marys hud fra tid til annen.

Sportsstjernen kjemper aktivt mot betennelser i huden. Ifølge sportsvenner hjelper maskinvareprosedyrer og kosthold best.

Cristiano Ronaldo

Fotballspiller som har tjent millioner av berømmelse, er ikke helt feilfri i utseende. Akne vises på forsiden av en sports millionær. Skylden er økt testosteronnivå, svettdannelse, stressende situasjoner som fører til økt frigivelse av subkutant fett. Foto Ronaldo retusjert, blanke magasiner kan ikke tillate fans å se feilene på huden av et berømt ansikt. Men uten meykapi og photoshop akne er det godt synlig.

Miley Cyrus og Beyonce

Miley nekter å gå på den røde teppet i det hele tatt, og hevder at hun er lei av å være sentrum for oppmerksomhet og ønsker å ta en pause fra publikum. Men dette er en liten løgn. Faktisk, Miley er lei av å gjemme akne under flere lag med kosmetikk, hun vil slappe av fra henne. Stjerner kan også ha sine hemmeligheter.

Ansiktet til det berømte merket L'Oreal har heller ikke den glødende huden som vi ser i reklamefilmer. Beyoncé kan hevde å være en feilfri skjønnhet, bare å bli kvitt akne. I mellomtiden bruker de gamle beviste metodene - photoshop og tonalkrem med bronzer. Ingenting pynter utseendet til en stjerne som en dyktig sminke og et retusjert bilde.

Man kan bare misunne motet til New Zealand sanger og eieren av Grammy. Hun setter hennes bilder uten utsmykking, uten frykt for å bli latterliggjort av fans. Ansiktet til vinneren av musikkprisen er dekket med ål. Det må imidlertid innrømmes at dette ikke forringer Herrens fortrinn, men det gir henne heller ingen sjarm.

konklusjon

Hvis du har negative følelser for huden din fordi det gir deg mye trøbbel, ta en titt på bildet av stjernene med problemhud. Selv rike og berømte mennesker har mangler som ligner på din: akne, akne, tørrhet og akne. Er det vanskelig å takle problemet, ha berømmelse, anerkjennelse og mye penger? Det viser seg - ja. Tross alt handler det ikke om pengene, men det faktum at hudpleie er et daglig hardt arbeid. Stjernekartet er ofte så stramt at det bare er ingen tid igjen for hudpleiebehandlinger. Men har du tid? Ved å jobbe med deg selv og din måte, kan du oppnå gode resultater. Du vil være så, vær ikke lat!

Flere Artikler Om Typer Acne