Ofte blir urologer referert til av menn med ulike utslett i intime steder. Akne på penis bringer en mann så alvorlig uleilighet at de kan føre til en pause i forhold til en partner. Et utslett forårsaker panikkanker, men faktisk er det ikke alltid en indikator på en seksuelt overførbar sykdom. For å vite om akne er farlig, må du forstå deres varianter, som vil bli gjort i denne artikkelen.

DETTE ER VIKTIGT! Hvis du trenger å legge ikke mye i lengden, si opptil 7 centimeter, så vil de vanligste hjelpe. Les mer >>>.

Typer av penis utslag

Som utslett i andre deler av kroppen, varierer kviser på penis i type, masse, smerte og tilstedeværelse av pustler. I medisin klassifiseres de som følger:

 • Liten hyppig akne, lokalisert i lyskeområdet eller ved bunnen av penis. Det medisinske navnet på disse lesjonene er åpne komedoner. De er dannet av det faktum at det er på tide å fylle med fettete fettstoffer;
 • Pimples på penis av hvitt, ikke har mye betennelse og ikke forårsaker smerte. Slike utbrudd kalles komedoner, de dannes også når kjertlene er blokkert, men fettet ligger under huden, så det kommer ikke i kontakt med luft og har en gulaktig heller enn svart farge.

Disse to typer utslett kalles primær. Inntil de blir betent, ikke forårsake ubehag. Men en akne eller hvit flekk kan øke i størrelse, noe som resulterer i en stor abscess på penis. En kvise kan brytes gjennom seg selv om 3-5 dager, eller du må kontakte en kirurg for å åpne den.

Det er forbudt å klemme ut abscessene alene, da dette kan føre til blodinfeksjon eller infeksjon av sunt vev, og det vil være vanskeligere å takle slike komplikasjoner.

I tillegg til de primære lesjonene på penisens hud, kan andre vises som indikerer tilstedeværelsen av sykdommen:

 • Pekete pimples på hodet av penis med lys rosa eller rød farge er et tegn på papillomavirus. Et karakteristisk trekk ved slike utbrudd er at de samler seg rundt hodet;
 • Utfall, der ostemassehvileutslippet er tilstede på penisens hode, kalles trussel. Slike akne oppstår under påvirkning av en soppmikroorganisme;
 • Blærende utbrudd med en klar væske innsiden indikerer tilstedeværelsen av genital herpes i kroppen;
 • Små kviser på penis, ledsaget av alvorlig tørr hud. De kan være fargeløse eller lys rosa. Denne patologien er oftest psoriasis og atropisk dermatitt;
 • Enkelt stort akne er et tegn på trichophy - en soppinfeksjon. Det kan utvikle seg med fedme, overdreven svette, og ikke respektere regler for personlig hygiene;
 • Ikke-eroderende og sår krever spesiell oppmerksomhet, siden de kan være det mest alarmerende symptomet - forekomsten av kreft;
 • Små støt på penis og skrotum kan være et resultat av pubic lice;
 • Små kviser, som ofte er kløe, er et tegn på scabies infeksjon;
 • Små rosa vekst, som til slutt blir sår med glitter, ved kantene som det er tette kanter, indikerer syfilis. De kan dukke opp 3 måneder etter infeksjonstidspunktet. Hvis de ikke blir behandlet, vil de passere seg, men samtidig vil syfilis utvikle seg. Senere blir antallet utbrudd større, sår vises.

Når alle de ovennevnte unormale utslettene vises på intime steder, er det nødvendig med en urolog konsultasjon.

Årsaker til primære og sekundære patologiske formasjoner på penis

Primærakne, som ikke har noen forbindelse med infeksjoner, oppstår på grunn av ulike årsaker: det kan være forstyrrelser i selve kroppen eller det kan være andre utløsere:

 • Intoleranse mot bading;
 • Allergi til syntetisk og latex;
 • For sjeldent eller tvert imot, for ofte bading;
 • Tilstedeværelsen av små sår som skyldes gnidning eller irritasjon av huden, hvor infeksjonen begynner å utvikle seg;
 • Forstyrrelser i hormonsystemet og i enkelte indre organers arbeid, som bukspyttkjertelen eller tarmene;
 • Redusere beskyttelsesfunksjonen til kroppen forbundet med stress, usunt kosthold, tilstedeværelsen av kroniske sykdommer.

Utsløpet som følge av en smittsom sykdom overføres gjennom seksuell kontakt: Truss, syfilis og genital herpes er blant slike sykdommer.

Dette er grunnleggende! For å komme tilbake og gjentatte ganger styrke styrken, trenger du hver kveld.

Scabies, pubic lice og papilomovirus er ikke alltid seksuelt overført, de kan bli infisert ved kontakt med en infisert overflate, for eksempel i et bad eller et offentlig toalett.

Psoriasis og atopisk dermatitt er interne sykdommer, de kan ikke bli smittet av en syke person.

Hvis det er blærer, rosa eller røde kviser på hodet på penis eller i lysken, bør du kontakte en spesialist, for selv ved første øyekast kan sikker akne i en forsømmelsesnivå utvikle seg til en alvorlig patologi.

Hva å gjøre hvis akne vises på penis

Pimples på penis ofte føre til at mennene konsulterer en lege.

Disse utslettene gjør at du mistenker det verste, noen alvorlig smittsom sykdom, men faktisk er de ofte helt ufarlige.

La oss prøve å finne ut når du skal høres alarmen og hva skal du gjøre hvis en mann la merke til pimples på kjønnsorganene hans.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Spesielle funksjoner

Under akne forstår vi vanligvis utslett på huden, som ligner tuberkler.

Imidlertid kan de være hvite eller røde, harde eller vassen.

Akne har ikke grensen for spredning på menneskelig hud, og regionen av de ytre kjønnsorganene er ikke noe unntak.

Pimples på penis kan dukke opp både på basen og på penisens kropp, og til og med på hodet.

Foto: lite utslett på hodet

 • Vanligvis er disse små elementer, de kan være større hvis de er lokalisert nærmere kjønnsdelen av kroppen.
 • Også, akne sjelden dekker tydelig hele huden på penis, det er vanligvis klynger på 3-5 stykker.

Utseendet på utbrudd på penis viser ganske klart årsaken til utseendet deres, men det er ikke overraskende at akne ser ut til å få menn til å bekymre seg.

Vanligvis setter en konsultasjon med en lege raskt alt på plass.

arter

Kviser på penis kan være rødt (med tegn på betennelse) eller hvitt. Hvit akne kalles så på grunn av det hvite hodet, som pepper gjennom hudlaget.

Vanligvis er de trygge, men du bør nøye se på utseendet deres.

rød

Rød akne blir ofte ledsaget av ekstra symptomer - kløe, brennende, ømhet.

Dette skyldes den inflammatoriske prosessen som begynner å utvikle seg i sebaceous kjertelkanaler eller de øvre lagene i huden.

Ikke alle er en helsefare, men de bør tas seriøst.

 • Røde utslett i bunnen av penis virker som en reaksjon på overoppheting eller hygiene. Det er nok å svette sterkt, og ikke å vaske i tide for slike kviser for å kaste den pubic delen og penisens hud. De utgjør ingen trussel mot helsen, men hygiene bør styrkes.
 • En stor rød pimple - en furuncle - kan dukke opp på bunnen av penis eller under huden. Det forårsaker smerte, temperaturen i kroppen kan stige, og inguinal lymfeknuter øker. Du bør umiddelbart konsultere en lege, fordi i de forsømte tilstandene, blir slike elementer fjernet kirurgisk.
 • Andre røde utslett av forskjellige typer (spottet, vassen, i form av sår, individuelle inflammerte elementer) er vanligvis symptomer på sopp- eller virusinfeksjoner. Så kan det være en sykdom, seksuelt overførbare sykdommer. I så fall, konsulter lege.

hvit

Hvite kviser på penis bør vanligvis ikke være en årsak til spenning.

De ser ut som små knuter eller lite lettere.

Foto: små hvite utslett

 • De fleste av dem oppstår på grunn av blokkering av talgkjertlene. I dette tilfellet er huden på penis dekket av små støt. Denne tilstanden gir ikke noe ubehag for mannen, og kviser forsvinner over tid, samtidig som det opprettholdes et tilstrekkelig nivå av renslighet av det seksuelle organet.
 • På penisens hud kan det forekomme og sebaceøse cyster. Deres grunn ligger også i blokkering av talgkjertlene, men deres hemmelighet akkumuleres i store mengder og blir tett. I dette tilfellet har bumpen en gulaktig fargetone. Disse cysterene forårsaker heller ikke ubehag og er trygge. I sjeldne tilfeller kan de bli betent eller vokse i størrelse, da må du besøke en lege.
 • Hos ungdom kan hvite utslett vises på penisens hode under huden som dekker det. De oppstår i løpet av den hurtige hormonelle tilpasningen og er forbundet med den aktive utviklingen av kjertlene, som i fremtiden vil frigjøre smøremiddel til hodet corolla. Noen ganger forblir disse kviser for livet, men de forstyrrer ikke samleie og gir ingen andre ulempe.
 • Hvit purulent pimple ved basen av håret snakker om betennelse i follikel. Dette kan oppstå på grunn av hygiene eller mekanisk hårfjerning.
 • Små tette vekst som kan oppstå på pennens hode, vil allerede være en alvorlig grunn til å gå til legen. De har en spiss spiss eller til og med flere av dem. Så kan det være en seksuelt overførbar sykdom - kjønnsvorter. De gir ubehag under samleie, og det er farlig å forlate dem uten tilsyn.

Video: "Genital Herpes"

lokalisering

Pimples kan vises på penis i noen del av det.

Større er plassert nærmere basen, på hodet har de vanligvis en liten størrelse.

På huden som dekker penis, er det en liten mengde hår, slik at det kan forekomme akne her av samme grunner som i andre deler av kroppen - blokkering av talgkjertlene, betennelse i hårsekkelen.

På hodet

Hvite og røde flekker på penisens hode kan vises med samme grad av sannsynlighet.

Men her skal de ha spesiell oppmerksomhet.

Og hvis den hvite kvise under forhuden fortsatt kan være trygg, betyr det rødt sannsynligvis et alvorlig problem.

Elastiske vekst, toppede kondylomer, opptrer også først og fremst på pennens hode, nær urinrøret.

Et utslett på hodet forårsaker vanligvis ubehag, fordi det er mye mer nerveendringer enn i andre deler av penis. Dette er en hyppig grunn til behandling av menn til legen.

Hva forårsaker pimples på penis og hvordan å behandle dem?

Pimples på penis er alltid en grunn til at en mann skal bekymre seg, for som du vet, viser slike utslett på kjønnsorganene ofte tilstedeværelsen av en bestemt sykdom forbundet med reproduksjonssystemet. Hvite eller røde støt på penis er imidlertid ikke alltid forårsaket av alvorlige avvik i helse og i noen tilfeller trenger ikke engang behandling. Hvordan skille pimples på penis, som representerer en trussel mot den mannlige kroppen, fra ikke-farlige midlertidige lesjoner?

Eksperter svarer: Det er nødvendig å ta hensyn til plasseringen, farge, størrelse og andre egenskaper av akne på kjønnsorganene.

Når kviser på penis er ikke farlig?

Ofte forekommer små kviser på penis ikke på grunn av sykdom, men under påvirkning av ulike eksterne faktorer. Så er smertefri hvitehodene på penis forårsaket av en banal mangel på hygiene: de hopper over hele overflaten av orgelet og går uten behandling så snart mannen begynner å betale behørig oppmerksomhet til rensingen av det intime området. Hvite støt på penis, som oppstår av denne grunn, ikke klø og ikke gi representanten til det sterkere kjønn noen fysisk ubehag.

Utseendet til små hvite og røde kviser på penis, spesielt på penisens hode, kan skyldes irritasjon forårsaket av overdreven svetting i lyskeområdet, en allergisk reaksjon på latex, syntetiske undertøy og vaskemidler. Slike utslett kan være ledsaget av kløe, men smerte, utslipp fra urinrøret, feber og andre patologiske symptomer er fraværende.

Hvis kløe og røde kviser på penis er forbundet med ett eller flere av symptomene ovenfor, bør du se en lege så snart som mulig, siden det ikke kan være om allergiske manifestasjoner.

Purulent pimple på penis er ofte et resultat av betennelse i hårsekkene. Dette skjer ofte etter barbering - i dette tilfellet oppstår en abss vanligvis i selve basen av penis og etter en stund går det alene.

I tillegg opptrer små hvite støt på kjønnsorganene ofte i gutter i en overgangsalder når hormonelle endringer forekommer i kroppen: på dette tidspunktet jobber hudceller og talgkjertler i økt modus, noe som forårsaker porene å tette med sebum.

Ifølge eksperter, i de fleste tilfeller, akne på penis, som ikke gir mannen merkbar ubehag og ikke ledsages av ulike ubehagelige symptomer, utgjør ikke en alvorlig fare for kroppen. Likevel er det fortsatt nødvendig å besøke en lege i en slik situasjon for å utelukke det skjulte løpet av visse patologier i reproduktive systemet.

Patologiske årsaker til utslett

Hvis en mann har purulente, røde eller hvite kviser på penis, bør han være oppmerksom på at dette kan være et tegn på alvorlig sykdom som krever rettidig diagnose og passende behandling. Kviser på penis kan forekomme i følgende patologier:

 1. Candidiasis. Når en soppinfeksjon på penisens hode, kommer små røde pimples opp, mens dannelsen av gråhvit, osteaktig utslipp med en sur lukt som akkumuleres under forhuden, observeres. Hodet i seg selv sveller og gjør vondt, åpningen av urinrøret skaffer seg en rød rød farge, og om morgenen tetter tykk hvite slim ut av det.
 2. Trihofitia. Denne sykdommen er også klassifisert som en soppinfeksjon, men den har en litt annerledes kurs enn trussel. Hvis en stor hvit pimple dukket opp på en manns penis, følte han en sterk kløe og brennende følelse, og en hvitaktig flekk som en film dukket opp på hodet på hans penis, da er han mest sannsynlig diagnostisert med trichofytose.
 3. Vorter. Kondylomer er ofte forvekslet med akne. Faktisk er det hudtumorer som ser ut som små støt på penis. Genitalvorter er en godartet vekst på huden, noe som indikerer tilstedeværelsen av humant papillomavirus i kroppen. Det danner et tuberkel som ligner blomkålhodene i struktur. Det er en annen farligere type av slike vekster - brede vorter (se ut som en sopp på beinet). Slike formasjoner kan forårsake kreft i penis.
 4. Genital herpes. Vannaktig akne på penis viser i de fleste tilfeller utviklingen av herpesinfeksjon. I den første fasen av sykdommen er det berørte området av penis kløende og sårt, og deretter vises bobler på dette stedet fylt med væske. Etter noen dager brøt boblene, og i deres sted dannes sår, som snart blir dekket av skorper, som faller av uavhengig etter en tid.
 5. Seksuelt overførte infeksjoner. Den største spenningen hos menn skal forårsake røde og hvite kviser på penis, som er ledsaget av purulent utslipp fra urinrøret, kløe, smerte ved urinering, erektil dysfunksjon og økning i kroppstemperaturen generelt. Alt dette kan tyde på utvikling av veneral sykdom. Hvis, etter ubeskyttet samleie på penis, hoppet en stor, enkeltrød pimple opp, som i 2-3 måneder først gikk inn i et stort sår og deretter utviklet seg til en hard chancre, så er det et spørsmål om syfilis.
 6. Skrubbsår. En abscess blir vanligvis dannet på grunn av kjønnsorganene, men i noen tilfeller kan det også forekomme på penis selv, selv om slimhinnene aldri påvirker. Dannelsen av kjelen er ledsaget av hevelse, smerte og betennelse.

Akne og penner på penis kan være symptomer på ulike sykdommer, og det er veldig farlig å utføre selvdiagnostikk i en slik situasjon. Hvis utslett ikke går bort alene i løpet av 1-2 uker, og begynner å bli ledsaget av kløe, smerte og utslipp fra urinrøret, er det nødvendig å konsultere en lege så snart som mulig for å bli undersøkt og identifisere årsaken til lidelsene.

Hva du kan og ikke kan gjøre med akne på penis

Det viktigste å huske er en mann som har utslett på kjønnsorganene hans - det er umulig å klemme kviser i alle fall. Slike manipulasjoner truer alvorlige komplikasjoner. Hvis du klemmer en abscess på penis, kan du utløse utviklingen av en bakteriell infeksjon, og behandlingen i dette tilfellet vil være vanskelig og lang.

I tillegg må du avstå fra seksuell kontakt før du finner ut årsakene til rødt eller hvitt utslett. For det første vil det beskytte penis mot økende irritasjon, og for det andre eliminere risikoen for partnerinfeksjon og spredning av infeksjon, hvis det er en i mannens kropp.

Intim hygiene bør følges nøye, mindre syntetisk sengetøy skal brukes og i en stund bør du ikke bruke vaskemidler som kan provosere utviklingen av allergi. Hvis akne ikke passerer, bør du definitivt besøke en lege.

En kvalifisert spesialist kan ikke bare bestemme årsakene til utslett, men også lære å behandle akne på penis. Behandlingsregimet avhenger helt av hva som nettopp forårsaket slike formasjoner. Hvis kviser er forårsaket av en kjønnsinfeksjon, kan du ikke gjøre uten antibiotika.

Herpes krever bruk av antivirale midler, og soppsykdommer involverer bruk av soppdrepende stoffer. I noen tilfeller er det nødvendig med kirurgi, særlig i dannelsen av store koker og kjønnsvorter.

I alle fall er det ikke nødvendig å foreskrive en eller annen medisinering for seg selv - dette er fulle av ikke bare mangel på effekt hvis behandlingsstrategien er feil valgt, men også fremveksten av ulike komplikasjoner og bivirkninger. Finn ut årsakene til akne i kjønnsområdet kan kun spesialist på grunnlag av ekstern undersøkelse og testresultater.

Overholdelse av alle medisinske anbefalinger og rettidig behandling vil raskt bli kvitt utslett og unngå å forverre situasjonen.

Kviser på penis

Eventuelle utslett som oppstår på kroppen, forårsaker alltid varsomhet hos både pasienten og hans slektninger, spesielt hvis de ser på kjønnsorganene. Akne på penis - et ganske vanlig fenomen, og kan dukke opp i både en voksen mann og et barn. Eventuelle utslett krever omgående behandling til legen, da de ikke alltid er uskadelige. Et utslett kan dukke opp på noen del av penis, og det er nettopp ved lokalisering at man kan bedømme hvor farlig en sykdom kan være.

Akne, noe som viste seg ved basisdelen, eller egg, viser virkningen av mikro traumer av hud, kløende utslett på stammen av et medlem indikerer tilstedeværelse av parasitter eller en allergisk reaksjon, og hvis flekkene er å hoppe på hodet, er det mulig å anta at nærværet av seksuelt overførbare sykdommer.

Årsaker til akne

Utslett på slimhinnen og på penisens hud kan se annerledes ut, og er forårsaket av ulike patogene faktorer. Hovedårsakene er:

 • manglende overholdelse av personlig hygiene
 • syntetiske undertøy;
 • hormonelle lidelser;
 • seksuelt overførbare sykdommer;
 • allergiske reaksjoner;
 • effekter av hypotermi, etc.

Typer av akne

 1. Hvite pimples på penisens hud (akne).
 2. Purulent utslett.
 3. Vannhud.
 4. Pustulært utslett.
 5. Røde små kviser.

Hovedårsakene til lesjoner er seksuelt overførte sykdommer.

I tillegg avgir:

Våre lesere anbefaler

Vår vanlige leser ble kvitt PROSTATITIS en effektiv metode. Han sjekket det på seg selv - resultatet er 100% - fullstendig levering fra prostatitt. Dette er et naturlig middel basert på honning. Vi sjekket metoden og bestemte oss for å anbefale det til deg. Resultatet er raskt. EFFEKTIV METODE.

 • infeksiøs akne på penis, som er forårsaket av seksuelt overførbare infeksjoner;
 • Ikke-smittsomme kviser på lemmen, hvis forekomst skyldes en funksjonsfeil i enkelte organer eller kroppssystemer.

Hvite kviser på penis

Ofte er denne typen utslett forbundet med hormonelle endringer i ungdomsårene. Utslett oppstår når talgkjertlene ikke klarar av overdreven sebumproduksjon. Ungdommer blir rammet av denne sykdommen oftere enn eldre menn.

Hvite kviser på penis er preget av fravær av smerte, kløe eller rødhet. Disse er vanligvis subkutane kviser som har hvitt innhold. Noen ganger kan det være en enkelt ål, men i de fleste tilfeller dukker flere kviser opp på penis.

Spesiell behandling er vanligvis ikke nødvendig hvis den inflammatoriske prosessen ikke utvikler seg. Klemmer akne er strengt forbudt, da det er veldig lett å smitte infeksjonen. For å bekjempe dette utslettet, er det nødvendig å ta en dusj så ofte som mulig ved å bruke oljeholdige hudpleieprodukter. Dette vil gjøre det mulig for porene å ikke bli tilstoppet med talg.

Ikke bry deg om kviser på penis er lyse, har en liten størrelse på ca 2 mm i diameter, og ikke forårsaker absolutt ingen ubehag. Som regel forsvinner de på egenhånd innen få uker. Hvis utslett forblir på penisens hud, mens du begynner å skade eller klø, bør du umiddelbart kontakte lege. Mest sannsynlig har denne patologien blitt et sammenhengende symptom på systemiske forstyrrelser i kroppen.

Ikke vær bekymret hvis akne er lett, liten i størrelse og ikke forårsaker ubehag.

En annen grunn til utseendet på hvite kviser på penis er veksten av håret etter mislykket utmattelse. Slike utslett utgjør ikke en trussel mot helse. Men de må behandles med antiseptiske løsninger, da risikoen for infeksjon er mulig. Hvis spørsmålet oppstår, er det mulig å klemme akne dannet på penis, så svaret kan bare være en, det er umulig. Ved riktig behandling og overholdelse av alle forebyggende tiltak forsvinner utslettet gradvis.

Ganske vanlig utslett på penis er små hudfargede kviser. I de fleste tilfeller er deres utseende assosiert med dårlig hygiene, men også kan tyde på utvikling av en allergisk reaksjon, spesielt hvis acne er riper. Vanligvis går en slik utslett i seg selv hvis en mann begynner å ta seg av seg selv mer forsiktig. Noen ganger er det nødvendig å erstatte konvensjonelle hygieneprodukter med hypoallergene.

Forebygging av hvit akne

For å forhindre utvikling av utslett av denne typen vil være tilstrekkelig til å overholde noen enkle regler. Først av alt bør du være mer oppmerksom på personlig hygiene. Siden utviklingen av hvite kviser på penis i de fleste tilfeller forekommer hos unge mennesker i løpet av hormonal dannelse, er det nødvendig å forhindre at sebaceous kjertlene tettes. For å gjøre dette må du velge slike hygieneprodukter som er laget for å ta vare på fet hud.

Et annet viktig forebyggende punkt er valget av undertøy. Svært ofte er det syntetiske materialer som forårsaker irritasjon og allergiske reaksjoner. Spesielt hvis slike klær er også passende. Det gir ikke normal tilgang til oksygen, noe som fører til den såkalte drivhuseffekten. Innholdet i sebaceous kjertlene kommer ikke ut og deres blokkering oppstår. I tillegg, på grunn av konstant friksjon og fuktighet, blir penisens hud skadet, noe som fører til utvikling av irritasjon.

Det er verdt å merke seg at hvis det med riktig hygienisk omsorg med bruk av hypoallergen midler og velvalgt undertøy ikke forsvinner akne, betyr dette at årsaken til forekomsten kan skyldes andre faktorer som bare en lege kan bestemme.

Purulent akne

En fremtredende representant for purulente prosesser på penisens hud er en furuncle. Det er flere grunner til at den inflammatoriske prosessen i hårsekkelen utvikler seg, noe som forårsaker dannelsen av akne:

 • forstyrrelser i mage-tarmkanalen;
 • mangel på vitaminer;
 • metabolske forstyrrelser;
 • redusert immunitet;
 • sykdommer i nervesystemet.

En fremtredende representant for purulente prosesser på penisens hud er furuncle.

Utseendet til purulent pimple på kjønnsorganet antyder at purulent betennelse utvikler seg i hårsekkelen. Den vanligste årsaken til denne patologien er en stafylokokkinfeksjon. En sykdom dukker opp på huden på penishud nodulen, fylt med pus, og som har en skarp smerte.

Koket ser ut som en stor kvise på penis, og kan utvikle seg som en sammenhengende patologi i tilfelle av stafylokokskader, eller som en uavhengig sykdom. Patogenens gjennomtrengning er mulig gjennom mindre mikrotraumer, for eksempel gjennom mindre slitasje på grunn av friksjon av undertøy, spesielt i den varme årstiden. I tillegg kan det være skade på huden med eksem eller annen dermatose.

I tillegg kan hypotermi eller manglende overholdelse av grunnleggende regler for personlig hygiene provosere utseendet av en koke.

Det er nødvendig å begynne å behandle denne patologien så tidlig som mulig. Noen ganger forsinkelse kan forårsake mer alvorlig suppuration, som vil kreve kirurgi. Men i de fleste tilfeller, bli kvitt koker kan være konservative metoder. Selvbehandling i dette tilfellet er ikke tillatt, legen foreskriver en komplisert terapi, som inkluderer å ta antibakterielle stoffer og salver på grunnlag av midler som er i stand til å trekke purulent innhold. Mekanisk fjerning av akne er strengt forbudt.

Rød akne

Hvis en penis har hoppet på pimpleet eller det er flere utbrudd av rød farge, så vil sannsynligvis mannen bli diagnostisert med en kjønnsinfeksjon. Lokalisering, type og antall akne avhenger av hva slags sykdom forårsaket deres forekomst. I tillegg til utslett, kan bevis for en seksuelt overført infeksjon være symptomer som:

 • kløe i penis, så vel som urinrøret
 • trekker smerter i magen;
 • merkbar ubehag umiddelbart etter samleie.

En av årsakene til røde utbrudd er candidiasis.

En av årsakene til rødt utslett er candidiasis, eller som det kalles også trøst. Sykdommen hos menn gir ikke så lyse symptomer som hos kvinner, men manifesterer noen ganger noen ganger synlige tegn. Akne er lokalisert med denne sykdommen på huden på forhuden. Tilrettelegger diagnosen tilstedeværelse av osteaktig utslipp fra urinrøret. Men de kan ikke være, da candidiasis hos menn ofte er asymptomatisk. Derfor bør det røde utslett som vises på penis være et signal for øyeblikkelig legehjelp.

Hvis en eller flere røde vannpistler kom ut på pennens hode, kan det antas at mannen hadde herpesvirus. Dessverre kan denne sykdommen ikke helbredes helt. Viruset er konstant tilstede i blodet, og fra tid til annen blir det aktivt under påvirkning av provokerende faktorer. I løpet av utseendet av denne typen utslett bør en mann avstå fra sex, da det er en 100% risiko for å infisere partneren, og umiddelbart konsultere en lege.

En annen sykdom som forårsaker utseendet av røde utslett er det humane papillomaviruset. Dette er en infeksjon som i de fleste tilfeller er seksuelt overført. Sykdom vises på huden av kjønnsrødt vorte. Infeksjon av kvinnen med papillomaviruset under ubeskyttet samleie er alltid hundre prosent. Derfor krever sykdommen umiddelbar behandling, og for hele behandlingsperioden må seksuell kontakt stoppes.

Mulige årsaker til akne på penis hos menn

Akne på penis hos menn kan ha en annen størrelse, har en annen farge, ligner tørre tumorer eller har en væskestruktur. Som regel er disse formasjoner av en inflammatorisk natur som indikerer en patologisk transformasjon i kroppen eller tilstedeværelsen av en seksuelt overførbar sykdom. For å bli kvitt patologien, bør du kontakte en spesialist som skal utføre den nødvendige undersøkelsen, avklare diagnosen og foreskrive riktig behandling.

Etiologi faktorer

Små kviser på hodet eller på penis selv kan oppstå av følgende grunner:

 • sopp- eller smittsomme sykdommer;
 • Tilstedeværelsen i kroppen av inflammatoriske prosesser av forskjellige slag;
 • sykdommer som påvirker immunsystemet (eksem, psoriasis);
 • kreft;
 • symptomer på en seksuelt overførbar sykdom;
 • Ikke-overholdelse av regler om personlig hygiene, bruk av stramt undertøy.

Ofte hos gutter i puberteten, oppstår hevelse i sebaceous kjertlene, noe som resulterer i kviser på penis, veldig mye som kviser. Derfor, hvis en mann er sikker på at han ikke hadde ubeskyttet sex, bør du ikke være redd når akne oppstår. En urolog bør imidlertid konsulteres.

Rød penis akne kan forekomme hos et barn, ung mann, ung eller gammel mann. Dette forårsaker ikke bare psykologisk, men også fysisk ubehag. Ikke vær sjenert eller ikke vær oppmerksom på dette problemet, for ikke å starte en alvorlig sykdom.

Når trenger jeg å se en lege?

Hvis på penisens hud eller på hodet virket utdannelse av ukjent natur, bør kontakt klinikken være i følgende tilfeller:

 • utslett forårsaker ikke fysisk ubehag (brennende, smerte, kløe), men forsvinner ikke alene innen to uker;
 • kviser på hodet av penis kløe, forårsaker smerte og hevelse;
 • etter utseendet av utslett har feber steget;
 • Som et resultat av utslett på penisens hode eller på bagasjerommet, blir de inguale lymfeknuder forstørret;
 • Akne dukket opp på penis i begynnelsen, og da ble de forvandlet til små sår;
 • en visuell inspeksjon av penis avslørte at kviser var fylt med blodig eller fargeløs væske.

Avhengig av type sykdom, kan utslettene variere betydelig i farge, natur og størrelse på utslett. Disse er vanligvis røde eller hvite kviser, som ikke kan forårsake ubehag eller tvert imot forårsake kløe, hevelse, smerte og andre symptomer.

Utslett hvitt

Hovedårsaken til utseendet deres er at de ikke oppfyller kravene til personlig hygiene. I disse små hvite kviser kan det ikke bare plasseres på penis og hodet, men også på hele overflaten av skrotumet.

Denne utslett er den vanligste blant den mannlige halvdelen av befolkningen, uansett alder. Noen ganger forårsaker de en liten kløe. Ved utseendet av slike symptomer, for å hindre utviklingen av den inflammatoriske prosessen og andre ubehagelige fenomener, som forbrenning og kløe, er det nødvendig å overvåke seksuell organs hygiene. Hvis akne ikke etter to uker forsvinner, kontakt lege.

Den andre årsaken til utseendet av hvitt utslett er overdreven arbeid av talgkjertlene. Som regel skyldes dette hormonforstyrrelser i kroppen. Samtidig vises hvite eller gule tuberkler som dekker overkroppen, og sjeldnere nederst på hodet. Oftest er ungdom utsatt for slike symptomer. Disse cysterene er helt ufarlige og passerer seg selv så snart den hormonelle bakgrunnen er normalisert.

Hvis etter barbering av håret i lysken dukket opp utslett av hvit, solid eller rød farge - dette er hudens reaksjon på mekanisk fjerning av hår. Ofte utløser dette utslettet kløe og brenning. I dette tilfellet er behandling ikke nødvendig. Under barberingen anbefales det å bruke gel for intim hygiene med en bakteriedrepende sammensetning.

Når du har på seg syntetiske eller stramme undertøy, kan det forekomme purulente pimples i lyskeområdet. Dette er resultatet av en organismes allergiske reaksjon på syntetikk. Tilførselen av oksygen til den intime sone er redusert, og i tillegg til utslett kan virusmikroorganismer utvikle seg her. Problemet forverres av mangel på hygiene. For å unngå slike symptomer, anbefaler leger at du skal bruke fritt kutt undertøy laget av naturlige stoffer (bomull, bambus).

I tillegg kan purulente pimples på hodet, penis og skrotet oppstå på grunn av tilstedeværelsen i kroppen av smittsomme kjønnsykdommer - candidiasis, genital herpes, gonoré. Slike svulster gir eierne mye ubehag:

 • brennende, kløe;
 • utslipp fra penis, har en ubehagelig lukt;
 • smerte i det intime området;
 • rødhet i hode og penis, dannelse av ødem;
 • under magesmerter;
 • ubehag under samleie.

Onkologi kan være årsaken til hudfargeutslett. I dette tilfellet er det nødvendig med en histologisk eller onkocytologisk undersøkelse av pasienten.

Vannaktig akne

Den vanligste akne i det intime området, fylt med gulaktig eller klart væske, opptrer under kjønnsherpes i begynnelsen av utviklingen.

Etter en stund briste blærene, og forårsaket pasientens smerte og kløe. Hvis ubehandlet, kompliseres symptomene av feber og generell svakhet.

Også forekomsten av bobler fylt med væske observeres hos menn som er utsatt for allergiske reaksjoner på syntetiske undertøy, intime smøremidler eller latex hvorfra kondomer er laget. Andre tegn svarer til allergisk balanitt, for eksempel:

 • rødhet;
 • brennende, kløe;
 • smerteopplevelser;
 • utseendet av sprekker på penis;
 • poser.

En enkelt stor pimple eller blister kan oppstå som følge av skade på den delikate huden i lysken og penis (gnidning med jeans eller undertøy, klemme buksene med glidelås).

Rød akne

Dannelsen av røde kviser på hodet på penis eller på penis selv, indikerer oftest forekomsten av sykdommen i en sopp- eller viral natur. Disse kan være hudsykdommer som, i fravær av riktig behandling, fører til impotens, seksuell dysfunksjon, infertilitet. De vanligste sykdommene som kan forårsake rød akne på penis:

 1. Genital herpes. Lite rødt utslett, som i sin tur blir til akvatisk akne, ledsaget av rødhet, smerte og kløe, er de første symptomene på sykdommen. Infeksjonen overføres av husstand eller samleie. Over tid blir den resulterende aknebursten til sår og helbrede. I fravær av riktig behandling, dannes et nytt utslett i deres sted, og pasienten kan også oppleve urinritt eller blærebetennelse.
 2. Candidiasis (thrush). Denne sykdommen er forårsaket av sopp av Candida-familien. Samtidig kan små røde akne starte opp eller rødhet kan oppstå på huden i den intime sonen. I tillegg er sykdommen ledsaget av alvorlig kløe, brennende og hvit osteaktig utslipp fra penis. Det vanligste utslettet er lokalisert i hodeområdet. Sykdommen kan ikke manifestere seg i lang tid. Stress, forstyrrelse av den naturlige mikrofloraen, klimaendringer, forstyrrelser i immunsystemet og alvorlig hypotermi kan provosere de ubehagelige symptomene på candidiasis.
 3. Syfilis. En av de farligste seksuelt overførte sykdommene. Hos menn med syfilis, i løpet av den første infeksjonsmåneden, vises små røde pimples på hodet, penis og lyske. Utslett har harde kanter. Akne øker da, blir transformert til sår med en glatt, skinnende overflate som sprer seg til føttene, håndflatene og ryggen. Hvis ubehandlet, påvirker sykdommen alle indre organer og kroppssystemer.
 4. Gonoré. Som regel er sykdommen seksuelt overført. Inkubasjonsperioden varer opptil ti dager, hvoretter de første symptomene vises. Tegn på gonoré:
 • små røde støt oppstår på hodet, forårsaker kløe, penis ødem, smerte ved urinering;
 • fra urinrøret vises gulaktig utslipp, har en ubehagelig lukt og spesielt merkbar om morgenen etter å ha våknet;
 • Etterpå blir pimples på penisens hode til sår.

Hvis ubehandlet, kan gonoré bli kronisk. I dette tilfellet utvikler kroppen smittsomme prosesser som fører til infertilitet, skade på øynene og leddene.

 1. Trichophytosis av perineum. Denne sykdommen er av sopp natur, forårsaket av dermatofytter, mold-like sopp. Det kan oppstå når man bruker nært syntetisk undertøy, ikke overholder hygienreglene for kjønnsorganene, økt svettekjertelaktivitet i det intime området eller som følge av seksuell kontakt med en virusbærer. De viktigste tegn på sykdommen - utseendet på store flekker eller akne av rød farge på penis, hode, skrotum, spre seg gjennom lyskenområdet. Utslett ledsaget av alvorlig kløe. Også små blister med purulent innhold kan vises på utslettstedet.
 2. Smittsom mollusk. Symptomer på sykdommen - små knuter på huden i inngangssonen, med innrykk i midten. Neoplasmer kan komme ut som et resultat av samleie. Mollusk sendes også av kontakt og husholdning. Som regel er det et utslett av kjøtt eller lys rosa farge. Etter å ha presset på en pimple, brister den og en ostaktig kork slippes ut. Nodler forårsaker ikke ubehag og ikke forstyrrer pasienten. Med sterk immunitet kan passere på egen hånd. Men hvis immunforsvaret mislykkes, er det nødvendig å behandle akne slik at sykdommen ikke sprer seg til andre områder av huden.
 3. Innginal pedikulose. Det er mulig å bli smittet med kaukasus gjennom seksuell kontakt eller ved hjelp av vanlige midler for intim hygiene, vanlig undertøy. Som et resultat av parasittbiter, opptrer små kviser i lyskeområdet, forårsaker kløe og irritasjon av huden. Hvis pedikulose ikke behandles, begynner lymfeknuter i inguinalområdet å vokse, og arr oppstår på biteområdet.
 4. HPV (human papillomavirus). Når et virus er infisert, kan det oppstå neoplasmer på hodet, medlemmet eller hvor som helst i den intime sone - kjønnsvorter. I noen tilfeller kan de bli ledsaget av kløe. Formasjoner kan være single, og kan slå sammen, i form minner en blomkål eller en koral. Papillomer kan bli smittet av husholdninger eller samleie.
 5. Betennelse av glanspenis (balanitt). Det er preget av utseendet av et rødt nodulært utslett på penis, som deretter omdannes til sår. Hvis sykdommen sprer seg til forhuden, kalles den balanoposthitt. Blant menn er denne sykdommen ganske vanlig, kan oppstå som følge av hudsykdommer, inflammatoriske prosesser, på grunn av skader og virusinfeksjoner.
 6. Psoriasis. Ofte sprer sykdommen seg til kjønnsorganene. Som et resultat vises røde flekker eller akne på huden i det intime området, ledsaget av kløe.

Behandlingsmetoder

Hvis en pimple hoppet ut eller utslett dukket opp i noen del av den intime sonen, er det umulig å behandle lesjonen alene. Den eneste riktige løsningen er å kontakte din urolog, hudlege eller venerolog (avhengig av hvilken type problem). Legen vil gjennomføre den nødvendige undersøkelsen, bestemme sykdommens etiologi, foreskrive behandling og forklare pasienten hva som skal gjøres neste gang.

Vær oppmerksom på at selvbehandling kan føre til svært alvorlige problemer - infertilitet, impotens, forstyrrelse av indre organer. Derfor bør du kontakte klinikken i tide, selv om akne er lavt og de ikke forårsaker fysisk ubehag.

Avhengig av hvorfor hvit, vassen, rød akne oppstod på hodet på penis, på penis eller på skrotet, er ulike behandlinger foreskrevet:

 1. I smittsomme sykdommer foreskrives antivirale eller antifungale medisiner for oral og ekstern bruk (balanitt, papillomavirus, bløtdyrkontakt, genital herpes).
 2. Sykdommer i soppens natur (candidiasis, perineal trichophytosis), som regel, behandles med antifungal injeksjoner, tabletter og midler til ekstern terapi - geler, kremer, salver.
 3. Utslett forårsaket av mangel på personlig hygiene, bruk av smale og syntetiske undertøy, forbedret svettekjertel, og hormonforstyrrelser trenger ikke behandles. For å eliminere utslett kreves nøye oppmerksomhet på personlig hygiene.
 4. Allergier, som følge av at akne dukket opp i det intime området, blir behandlet med antihistaminer.

I tillegg, som foreskrevet av legen, behandles akne med desinfeksjonsmidler og antiseptika. I sykdommer som HPV, molluskum contagiosum, psoriasis, blir pasienter tilordnet immunstimulerende legemidler med generelle og lokale effekter. Utslipp av viral natur (papillomer, kondylomer, mollusker) som ikke er egnet til medisinering, fjernes. Det er flere fjerningsmetoder:

 • kirurgisk excision - brukes til å fjerne store neoplasmer;
 • kryoterapi - frysende akne med flytende nitrogen;
 • laser eksponering - smertefri og den mest effektive metoden til dags dato, forebygge forekomst av tilbakefall, kan brukes til å fjerne utslett av viral natur hos barn;
 • strålebehandling - fjerning av neoplasmer med en tynn radioelektrode.

Den største faren er et utslett som dukket opp som et resultat av kreft. De krever forsiktig forskning og omfattende behandling, inkludert kjemoterapi.

forebygging

For å forhindre utslag av utslett i lysken, anbefaler eksperter:

 • opprettholder personlig hygiene, bruk fritt kuttet undertøy laget av naturlige materialer, bruk ikke andres undertøy og hygieneprodukter;
 • lede et ordentlig sexliv, bruk seksuelle kondomer under samleie;
 • unngå hypotermi og overoppheting av det intime området.

I de fleste tilfeller er akne på penis bare en ekstern manifestasjon av sykdommen som har utviklet seg i kroppen. Det er viktig å forstå at kun en erfaren lege vet hvordan å behandle en sykdom etter undersøkelsen og diagnosen. Derfor kan ikke selvmedisinering ved hjelp av tradisjonelle rettsmidler eller alternativ medisin være kategorisk. Dette kan føre til alvorlige konsekvenser for organismen som helhet.

Kviser på penis: ikke panikk!

Hvis du har akne på penis, er dette ingen grunn til å umiddelbart begynne å bli panikk. Faktisk er et slikt utslett ikke alltid et symptom på noen kjønnsinfeksjon. Omfanget av årsakene til deres forekomst er bredt: fra ungdomsutslett til mangel på riktig hygiene. Det er imidlertid umulig å utelukke fra denne listen og seksuelt overførbare sykdommer - ofte ser de ut på denne måten.

Hvorfor vises akne på penis?

For å forstå hvilken spesialist som skal gjøre en avtale for og om det er mulig å unngå å besøke en lege i det hele tatt, må du finne ut årsaken til utslett på et intimt sted. Akne er preget av farge, utseende og plassering.

Hvite kviser på penis

Hvite utslett er vanligst på penis. Noen ganger blir de ledsaget av ubehagelige og til og med smertefulle opplevelser. Årsakene til slike utbrudd varierer fra ufarlig til alvorligste:

 • Hvis utslett er liten i størrelse, ikke inneholder pus inni og okkupert ikke bare penis, inkludert hodet, men også dukket opp på skrotet, er årsaken til forekomsten svært banal - manglende overholdelse av intim hygiene.
 • Små, ikke-purulente pimples, plassert på stedet av penishår, skrot og jevne pubis, indikerer follikulitt, noe som er en elementær hudirritasjon på grunn av ikke særlig vellykket mekanisk epilering. Slike utslett for å unngå infeksjon, er det bedre å umiddelbart proizenfits.
 • Purulent akne, ledsaget av utgivelsen av en uvanlig hemmelighet fra urinrøret, som har en ubehagelig lukt, indikerer dessverre en mulig gonoré. Hvis det er enda den minste tvil, er det bedre å umiddelbart ta en avtale med en lege.

Noen ganger er disse utslettene ledsaget av rødhet av penisens hud, hevelse av vev og ubehagelige opplevelser etter intimitet. Det er verdt å huske at hvis det er enda den minste mistanke om en seksuelt overførbar sykdom, er det bedre å midlertidig avvise seksuell kontakt til en nøyaktig diagnose er blitt gjort.

Gul utslett

Lysegul eller kremfarget akne er vanlig. De bringer ikke ubehag og smerte, men til tross for dette, forårsaker de også angst hos menn. Oftest har slike akne ingen fare, og selv er en variant av normen.

 • Akne melkeaktig, noen ganger gulaktig, som representerer små halvkugler av ikke-purulent innhold, indikerer hyperaktiv sebaceous kjertel. Slike utslett er karakteristisk for ungdomsårene.
 • Noen ganger er årsaken til et slikt utslett elementært for trangt undertøy.

Røde kviser på penis

Utslett på kjønnsorganene med rødaktige fargetoner, har oftest en viral eller sopp-natur, noe som betyr at de er et av symptomene på veneriske sykdommer. Derfor er deres utseende et signal for et øyeblikkelig besøk til klinikken.

 • Litt utslett, som ledsages av kløe og utslipp, konsistensen av cottage cheese, indikerer at årsaken til utslett - candidiasis.
 • Røde kviser på penis på bakgrunn av kløe, noen ganger smertefulle opplevelser under vannlating og spesiell utslipp fra urinrøret med en ubehagelig lukt kan være et symptom på en rekke seksuelt overførte sykdommer: klamydia, ureaplasmose, mykoplasmose og til og med trichomoniasis.
 • En litt rødaktig utslett, hvor hver pimple har en toppet form, indikerer at papillomaviruset har bosatt seg i kroppen.
 • Hvis utslett av rød farge på penisens hode er et punktskarakter og er ledsaget av ødem, indikerer dette tilstedeværelsen av balanitt eller balanopostitt.

Det første en lege foreskriver i dette tilfellet er å bli testet for seksuelt overførbare infeksjoner. Dessverre kan onkologi manifestere seg på en lignende måte, så hvis mistanke om seksuelt overførbare sykdommer ikke er bekreftet, så er det bedre å gjennomgå en histologisk undersøkelse for fullstendig hvile. Også i form av røde utslett, kan sjeldne tilfeller også forekomme psoriasis, selv om det vanligvis ikke forårsaker akne, men flekker på huden, og derfor, etter en test, må mannen konsultere en hudlege.

Klare blærer

Den vanligste årsaken til gjennomsiktige blærer er en mannlig infeksjon med genital herpes. Herpetic eruptions er små blærer av vannet, mindre ofte litt gulaktig innhold, gruppert i foci. De kan briste, etterlater kløende sår på huden på det mannlige organet.

Svært sjeldne, gjennomsiktige blærer har en annen opprinnelse:

 • Noen ganger er årsaken til dannelsen av slike bobler en allergisk reaksjon av kroppen til en hvilken som helst bestanddel av smøremiddelet eller til all feil i materialet som kondomen er laget av. Slike utslett kan bli ledsaget av rødhet og hevelse i penis, og noen ganger smerte.
 • En enkelt blister kan skyldes en liten mekanisk skade på penisens hud, for eksempel når du puter opp buksene, kan du klemme den delikate huden.

Uavhengig av årsaken til slike utbrudd opplever menn ofte ubehag forbundet med både dårlig fysisk velvære og en negativ tilstand av psykisk helse. Alt dette har en negativ innvirkning på det intime livet, og forårsaker mange seksuelle forstyrrelser. For å opprettholde et forhold til en partner og ikke bli deprimert, må du besøke en lege så snart som mulig, etablere den sanne årsaken til utslett, og ta tiltak som er nødvendige.

Ekspertens kommentar til naturen av akne på penis og graden av utbredelse av ulike årsaker til utslett presenteres i denne videoen:

Hvordan bli kvitt akne på penis?

Når akne oppstår, vil du umiddelbart bli kvitt dem, og når de vises i det intime området, jo mer. Selvfølgelig må enhver sunn mann med mistanke om alvorlig sykdom besøke legen og bli undersøkt. Men mens essensen er ja, til testresultatene kommer, og da vil spesialisten foreskrive behandlingen, og etter det vil de nødvendige legemidlene bli anskaffet i henhold til mottatt resept, vil jeg virkelig lindre de ubehagelige symptomene. Hvordan bli kvitt akne på penis hjemme?

Folkemidlene

Løs symptomene hvis du bruker følgende retningslinjer:

 • ta en varm (ikke varm!) dusj (ikke et bad!) om morgenen og kvelden i minst 10 minutter ved hjelp av en antibakteriell gel eller såpe;
 • etter vannprosedyrer er det nødvendig å desinfisere stedet for utseendet av akne med klorhexidin eller medisinsk alkohol;
 • sett på hver pimple salve, som i sin sammensetning har antibiotika, for eksempel tetracyklin eller erytromycin;
 • ha på seg naturlig størrelse undertøy;
 • vær nøye med å holde ren (rør ikke ømme hender med skitne hender);
 • eliminere bruken av alkohol og gi opp andre dårlige vaner som gir ekstra belastning på kroppen slik at det kan normalisere urinsystemet;
 • observere kostholdet, bare i kostholdet ditt bare sunn mat (øk mengden frukt og grønnsaker), ikke spis mat som kan forårsake en allergisk reaksjon;
 • bruk vitaminer.

Hvis du følger disse enkle reglene, vil neste dag lettelse komme. Og hvis akne ikke er et symptom på en alvorlig sykdom, vil betennelsen forsvinne om noen dager.

Narkotikabehandling

Slike behandlinger kan kun foreskrives av en spesialist på grunnlag av en omfattende diagnose: undersøkelse av pasienten og resultatene av testene.

Hvis utslett på penis er forårsaket av virus, bakterier eller andre mikroorganismer som har gått inn i kroppen, er det mulig å fjerne dem bare ved å kurere selve sykdommen. I dette tilfellet, utnevnt:

 • lokale antibakterielle, antifungale eller antivirale legemidler;
 • antiinflammatoriske legemidler;
 • antibiotika;
 • vitaminer;
 • legemidler som forbedrer immuniteten.

Vitaminer og andre legemidler, hvis tiltak er rettet mot den generelle styrken av kroppen, utnevnes om nødvendig etter den behandlende legenes skjønn.

Herpesutbrudd behandles med topiske preparater. I tillegg må pasienten være foreskrevet et kurs for å ta forsterke og styrke immuniteten av midlene, slik at kroppen finner styrken til å dempe og drive viruset i det fjerne hjørnet. Men det er umulig å helbrede denne sykdommen, fordi viruset som forårsaker det, forblir for alltid i bærerens celler. Det vil oppstå i form av utslett og milde plager i perioder med svekket immunitet, oftest på vår og høst.

forebygging

Hvilke tiltak for å forhindre forekomst av akne på penis tilbyr moderne medisin?

 • Hovedregelen for forebygging av akne på penis er bruken av kondom under samleie. Det vil pålidelig beskytte ikke bare fra uønsket unnfangelse, men også utveksling av mikroflora.
 • Personlig hygiene. Dette elementet kan med rette betraktes som universelt, da det er et forebyggende tiltak for å forhindre smittsomme sykdommer.
 • En sunn livsstil (ikke misbruk av alkohol og røyking), spiser helt og riktig for å opprettholde immunitet.
 • Bruk av sengetøy fra naturlige materialer, hvis vasking skal utføres ved høy temperatur.

Hvis en mann observerer disse enkle regler, vil risikoen for akne på hans penis bli minimert. Selv om denne muligheten aldri kan utelukkes.

Hvis akne på penis fortsatt dukket opp, er det nødvendig å bestemme først og fremst hvilken type og årsak til utslett. Noen grunner er lett å eliminere hjemme, bare å ta vare på personlig hygiene og bruke enkle farmasøytiske midler. I noen tilfeller er akne på penis et symptom på en alvorlig sykdom, og bli kvitt dem uten hjelp av en lege, vil ikke fungere.

Flere Artikler Om Typer Acne