Krummende, kompakt eller fløtepulver? Forstå hvilken du skal velge hvis du har fet hud, og også dele tips om å bruke den

Tekst: Makeup.ru redaksjonelt styre 14. oktober 2017

Innhold:

Hvis du har fet hud, bør sminke brukes av reglene og ved hjelp av passende midler. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan og hva du skal bruke hvis du har fet hud, og også dele sminkereglene som bør huskes av de som allerede har en fettete glans på T-sonen.

Oljeskinnpulver: Oversikt

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

Vær den første som vet om dem!

 • Oksana 10. desember, 18:56 Hei! Jeg vil snakke om pulver, perfekt for kombinasjon / fet hud! Dette er creme puff kompakt pulver fra max faktor. Som eieren av en kombinasjonshud utsatt for utslett, setter jeg virkelig pris på dette middelet). Jeg kjøper dette pulveret ikke for første gang, og det er flere grunner til dette: For det første dekker det lite rødhet og utslett, så du kan trygt bruke en solo; For det andre, prisen, det kan ikke annet enn glede (koster rundt 300 rubler); For det tredje, god utholdenhet (i en varm tid holder jeg ca 3 timer, med utbruddet av kaldt vær, når huden ikke er så feit, kan motstanden ta opptil fem timer); For det fjerde, et stort utvalg av nyanser (forresten, for min rettferdige hud med liten rødhet, er en nyanse av 50 "naturlig" ideell). Emballasjen til dette pulveret er laget av plast av høy kvalitet, som ikke vil bli skadet etter flere måneder med aktiv bruk av dette stoffet, det er også en beskyttende film og en tynn svamp (det er mer praktisk å bruke pudder med en pensel, siden belegget er mer naturlig og ikke skaper maskeffekt). En liten minus pakking er fraværet av et speil, men for meg er det ikke så viktig, siden jeg kan pulver uten det)) Takk for din oppmerksomhet) Jeg håper min anmeldelse var nyttig for deg.
 • Alexandra 29 november, 13:39 Jeg har brukt Maybelline Affinitone nivelleringspulver i mer enn et år. Jeg liker sin lette tekstur, den legger seg jevnt, skaper en jevn tone i ansiktet, vakkert og feilfritt, tetter ikke porene, noe som er veldig, veldig viktig. Jeg har en kombinasjonshud, pulver passer perfekt til meg, selv om jeg tror at det faktisk vil passe helt på alle typer hud på grunn av lysstyrken på tekstur. Jeg har en tone på 20 (naturlig beige), ideell til grunnlaget for samme merkevare "Perfect tone". Det er veldig praktisk å bruke pulver, emballasjen har et praktisk speil og svamp, pulveret er alltid i vesken min, og om nødvendig kan jeg rette opp sminke når som helst. Jeg er takknemlig for dette pulveret for min perfekte og perfekte tone i ansiktet på noe sted og under alle omstendigheter!
 • Dinara 22. november 11:27 Nylig begynte jeg å bruke Naked, Urban Decay Eyeliner og jeg forteller deg at de er fantastiske. Det er så lett å legge seg ned, ikke å strømme inn, bare drømmen om hver jente som er forelsket i seg selv. Skygger kan brukes når som helst på dagen: for dagen sminke, kveld, for den ufattelige Smokey og alt dette, takket være en øyeskyggepale Naken, Urban Decay! Jenter, jeg anbefaler alle, ikke angre etter den første floppen med en pensel

4 varige sminkeverktøy Bruk dem hvis du vil at sminken din skal vare lenger

Hvilke midler kan ikke brukes til jenter med fet hud? Vi forteller deg hva skjønnhetsprodukter for jenter med fet hud skal være i en kosmetikkpose, og som - det er bedre å utelukke det

Proofreaders for ansiktet: alle hemmeligheter i bruk Hvordan velge en korrektor, hvilke feil blir oftest gjort når du bruker den, og hvorfor trenger du en versjon av lilla? Alt du ønsket å vite om korrekturlesere, samlet vi inn i ett materiale

Ansiktspulver: Hovedtips Modernt pulver løser viktige problemer - fikserer sminke, mattes huden og korrigerer tonen. Om hva annet pulver kan være nyttig, les i neste skjønnhetsfusk.

Alt du ville vite om SS-krem Hva er forskjellen mellom SS-krem og BB-, hvorfor trenger vi lilla toneværktøy og hvilken SS-krem best beskytter mot sola? Vi svarer på de viktigste spørsmålene

Matte-teksturerte skjønnhetsprodukter. Prøver som briljant viser seg i alt. Men ikke skinn

Feminin grunge: Gjenta sminke Ruby Rose Den australske modellen vet hvordan man effektivt kombinerer ømhet og brutalitet i et bilde

14 beste ansiktspulver

For de fleste kvinner er pulver en konstant bestanddel av hverdagen sminke som kan til og med ut huden og gjemme hudfeil. Men feil valg vil føre til en helt motsatt effekt - det vil understreke de minste feilene, så du bør tas seriøst når du kjøper pulver.

Kriterier for å velge et godt pulver

 • Strukturen av pulveret kan være flytende, pulverisert, presset eller ball. Kompaktpulver er tettere, så matting og maskeringseffekt er ideell for fet hud. Krummelig versjon er ofte enkel og gjennomsiktig, den tjener bare til å fikse sminke.
 • Skyggen av pulveret vil først og fremst avhenge av hudfarge. Av denne grunn har de fleste produsenter flere toner i sortimentet. For å finne ut hvordan den valgte nyansen passer til huden din, kan du på baksiden av hånden din.
 • Skimrende partikler (shimmers), som gir huden en knapt merkbar utstråling, er til stede hovedsakelig i ballen og løspulver.

Hva pulver er bedre å nekte

Selvfølgelig, når du velger et pulver, spiller de enkelte egenskapene i ansiktets hud hovedrollen. Imidlertid bør nyanser tas i betraktning, slik at det nye oppkjøpet ikke viser seg å være en skuffelse.

 • Du bør ikke få pulveret, ideelt sammenfallende med hudtonen din, det er bedre å kjøpe en tonelighter. Husk at pulver vanligvis gjør det naturlige mørkere litt mørkere.
 • Velge "crumb", nekter pulver, i blokken som det ikke er noen sil. Ellers vil det være vanskelig å påføre ansiktet med et jevnt lyslag, og sannsynligheten for at du ved et uhell spilder innholdet, er stor.
 • Foretrukket kompakt pulver, bør du ikke ta de typene der det ikke er speil. Selvfølgelig er dette ikke et viktig kriterium, men kompaktpulver er et mobilt alternativ, og et speil er bare nødvendig.
 • Ikke kjøp pulver med liten holdbarhet, ellers har du ikke tid til å bruke den.

De beste pulverene, populære i 2017-2018 år - i vår vurdering, utarbeidet fra kundeanmeldelser og ifølge eksperter.

Hvordan velge et pulver for fet hud

Jenter med fet hud har det vanskelig. Fra overdreven sekresjon av talgkjertlene er ansiktet hele tiden skinnende, komedoner dannes, og deretter akne. Selv omhyggelig påført sminke varer maksimalt et par timer, spesielt i varme forhold.

Concealer flyter, blush sprer seg, blir til en komisk maske.

Å fikse kosmetikk med pulver, du kan holde en frisk og matt hudfarge for nesten hele dagen.

Det viktigste er å velge riktig pulver for fet hud, som hindrer glans og dannelse av utslett, betennelse, tetter ikke porer og lar vev puste.

Pulver - et grunnleggende verktøy designet først og fremst for å fikse sminke, og i mindre grad å maskere feilene.

Alle midler er delt inn i flere typer avhengig av funksjonene som utføres:

 • mineral er ikke bare kosmetikk, men også medisin for problem hud;
 • matting - absorberer fett og svette dråper, fjerner glans;
 • crumbly - skaper det tynneste sløret, tetter ikke porene;
 • kompakt - perfekt for sminkejustering;
 • ris - perfekt blekemiddel, samtidig rydde deksler.

mineral

Mineralpulver til fet hud - ideell.

Den inneholder absolutt ikke:

 • syntetiske tilsetningsstoffer
 • konserveringsmidler.

Og består bare av naturlige ingredienser:

 1. sinkoksid og dioksyd,
 2. jern,
 3. kaolin,
 4. kvarts,
 5. boritrid,
 6. glimmer og andre

På grunn av dette har belegget en positiv effekt på tilstanden til integumentet:

 • legger seg jevnt og jevnt og gir en matt effekt;
 • forårsaker ikke allergier
 • masker feil;
 • fjerner irritasjon og rødhet;
 • absorberer fuktighet, holder et friskt ansikt;
 • det reflekterer solens stråler og beskytter mot ultrafiolett stråling;
 • fukter;
 • desinfiserer.

Den eneste ulempen med mineralpulver er den høye prisen. Men den minste krukken er nok i lang tid. Tross alt, for å søke på hele ansiktet trenger du en veldig liten mengde av produktet.

La ut mineralsk kosmetikk merker:

 1. Kroppsbutikken,
 2. Milk Fancy
 3. Dream Minerals
 4. Gosh, Silk Naturals,
 5. NYX, Mary Kay,
 6. Signatur Mineraler,
 7. Benecos,
 8. L'Oreal,
 9. Bourjois.

matter

Matterpulver faller jevnt, skjuler mindre feil, absorberer overflødig talg, noe som gir ansiktet en fløyelsaktig og mykhet.

Slikt pulver skjer:

 • skjør;
 • kompakt;
 • kremaktig tekstur;
 • mineral.

Og avhengig av tettheten, kan den skape et lett, nesten usynlig dekk, eller bli en fullverdig erstatning for fundamentet. Dens viktigste forskjell fra andre arter er fraværet av reflekterende partikler som gir skinn på dekslene.

Matterpulver til fet hud er representert av varemerker:

 • Maybelline Affinimat,
 • L'Oreal Mat 'Magique,
 • Art-Visage,
 • Sett det på oljeskåret porepulver,
 • Tony Moly Facemix Oljepapir Pulver,
 • Estee Lauder Double Matte,
 • Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-Free.

Loose

Strukturen og tettheten av pulveret kan være smuldrende og kompakt.

I ferd med å skape et bilde, foretrekker makeup artister det første alternativet, og det er viktige grunner til dette:

 1. I motsetning til den kompakte, holder partiklene ikke sammen med hverandre. Så, uansett mengde er på ansiktet, vil det fortsatt være mulig å bruke bare ett tynnste lag av belegg.
 2. Kompakt mer tett i tekstur. Hvis du overdriver det litt, blir det tilstoppet i porene og forhindrer oksygenutveksling av integumentet.
 3. Krummende pulver påføres jevnt, ruller ikke, tetter ikke porer, maskerer fettete glans og slører ikke tonalbasen.

I morgen for å fullføre sminke er det bedre å bruke løs pulver. Og i en veske er det mer praktisk å plassere en kompakt en for å bruke den i løpet av dagen som det forrige belegget faller.

Det er å foretrekke å velge velprøvde dokumenterte produsenter:

 1. Natriv BB,
 2. Holika Sebum Clear Pact 01 Pure White,
 3. Ciracle Secret sebum pulver,
 4. Bourjois Poudre Libre Loose.

ris

I antikkens Asia ble ris brukt ikke bare i medisin, men også for hudpleie. Den inneholder mange vitaminer (grupper B, E, PP), samt nyttige mineraler - sink, silisium, selen.

Pulver på grunnlag glatter ansiktet, beskytter mot ytre miljøpåvirkning.

Produktet er ideelt for jenter som:

 • foretrekker kosmetikk på naturlig basis
 • lider av allergi
 • av natur har en kombinert eller fet hud;
 • kompleks på grunn av tilstedeværelse av alder flekker, fregner;
 • De ønsker å gi ansiktet en lysere nyanse.

På markedet er pulver representert av profesjonelle merker:

 • Polverederiso,
 • Sweetscents,
 • Smør huden "hvete",
 • Polvere di riso,
 • Bourjois Poudre de Riz de Java,
 • Paese.

En annen fin funksjon av rispulver er at det lett kan gjøres hjemme.

For å gjøre dette, følg bare instruksjonene:

 1. Ta 200 g ris, skyll det grundig med kaldt rennende vann.
 2. Hell kornet i en 1-liters sterilisert glassburk, dekk den med avkjølt kokt vann, dekk med et bomullsduk eller gasbind på toppen og legg beholderen i kjøleskapet i en uke.
 3. Hver dag, tørk forsiktig væsken og hell rent vann igjen for å unngå gjæring. Etter 7 dager vil risen bryte opp i små korn.
 4. Hell det i mørtel og omhyggelig forklare.
 5. Hell vannet med et glass kokt vann, bland for å oppnå en homogen konsistens. Etter sediment former, drenj den dyrebare væsken i separate rene retter.
 6. Gjenta punktene 4 og 5 til risvannet er helt igjen, samler melkaktig hvitt vann.
 7. Noen få timer etter dannelsen av et bunnfall i den, spenne væsken gjennom et serviett eller fint gasbind, uten å ryste forsiktig. Hvit slurry på filteret - dette er rispulver. Du kan bare samle vann med en sprøyte, og etterlater et residuum på bunnen. Nå må du tørke det på et mørkt sted ved romtemperatur og slip.

Rispulver kan ikke maskere hudfeil, utslett, fjerne rødhet. Men det skaper et lett slør på ansiktet, mattes, avfetter problemområder, bidrar til rask heling av integumentet og bekjempelse mot betennelse.

Video: Grunnleggende regler

Hva er bedre pulver eller grunnlag for fet hud

Det er umulig å si utvetydig at pulver eller fundament er bedre.

Tross alt er disse to helt forskjellige kosmetiske produkter som utfører sine funksjoner:

 • Kremet er utformet for å maskere merkbare feil i huden - svarte sirkler, pigmentflett, rødhet, små kviser, rynker, utjevning av overflaten;
 • Pulver er nødvendig for å skape et tynnere belegg, matt effekt, eliminere fettete glans, fikser og oppfrisker sminke.

Ideelt sett bør disse to verktøyene utfylle og anvende hverandre på samme tid.

Fet hudkrem passer:

 1. Second Skin av Max Factor,
 2. Lange slitasje, selv ferdig av Bobbi Brown,
 3. Dream Matte Mousse av Maybelline,
 4. Superstay Better Skin av Maybelline.

Preferanse bør gis til vannbaserte produkter.

Lær hvordan du gjør en peeling for fet hud. Hvordan lage profesjonell sminke for fet hud? Svar videre.

Utvalgsregler

Det er ikke lett å velge pulver til eiere av fet hud, gitt det store utvalget av produkter.

Følgende regler vil bidra til å forhindre feil under et kjøp:

 1. Pass på å bruke testeren for å finne riktig nyanse, for å føle hvor lett og jevnt pulveret faller på huden. Påfør det på nesen, pannen og haken. Det er nødvendig å ta hensyn til dagslys og kunstig belysning.
 2. Midler til fet hud inneholder ikke oljer, bivoks, stivelse, lanolin og reflekterende partikler. På emballasjen skal være påskriften "nekomedogenno."
 3. Mineral - det er verdt å velge en lysere nyanse, på grunn av jernoksidet, blir det litt mørkere etter påføring. Dette gjelder kjøp av verktøy for kveldsmakeup.
 4. I crumbly - bør være små partikler, så det faller jevnt.
 5. Hvis du bruker grunnlaget, velger du produkter av samme merke og linje.

Hvordan søke og vaske av

Løst pulver påføres på tørr hud med en myk, bred børste laget av naturlig lint. Ideell kabuki. Bevegelsene skal styres fra toppen ned for å glatte hårene.

Kompakt - det er bedre å påføre litt kjøring i en spesiell svamp, som kommer i settet. Det må byttes regelmessig slik at bakterier ikke samler seg på overflaten.

Hvis du vil forklare mindre feil, kan du bruke en liten børste dyppet i vann.

Før du fikser sminken i løpet av dagen, må du våte ansiktet med en matt klut for å kvitte seg med fete akkumuleringer. Hvis det er infeksjon på huden (herpes, stafylokokker), er kosmetikk kontraindisert.

Det er bedre å fjerne pulveret med micellært vann. I motsetning til melk, det krever ikke skylning, ikke etterlater en klebrig film, absorberer godt forurensning.

Etter det kan du også vaske ansiktet med en spesiell gel eller skum, tørk med en alkoholfri tonic og smør med et tynt lag fuktighetskrem.

Les hvilken leire som passer for fet hud. Hva er Botox Lashez? Detaljer her. Hvordan velge en fuktighetskrem for fet hud? Klikk for å gå.

Skjønnhetstips

Ved å følge råd fra en skjønnhetspleie kan du redusere produksjonen av talg og unngå utseende av betennelse og utslett:

 1. Rengjør dekslene på smuss regelmessig, vask minst to ganger om dagen, sørg for å fjerne sminke før sengetid.
 2. Velg høykvalitets allergivennlige kosmetikk etter hudtype.
 3. Ikke forsøm peeling prosedyrer, ansiktsrensing, masker hjemme og i hytta.
 4. Gi opp dårlige vaner.
 5. Spille sport, spis frukt og grønnsaker, meieriprodukter, drikke rikelig med rent vann uten gass.

Fet hudpulver

Å velge riktig pulver for fet hud er ikke en lett oppgave. Tross alt må det ikke bare skjule ufeiligheter og til og med ut tonen. Funksjonen inkluderer også matte huden, men den tørker ikke den, ikke tette porene og stå fast hele dagen. Pulver som presenteres i denne artikkelen er det beste i alle disse parametrene, ifølge huden.rus mening.

 • Hvordan velge et pulver for fet hud
 • Typer av pulver for fet hud
 • Regler for anvendelse
 • Beste midler vurdering

Hvordan velge et pulver for fet hud

Hver eier av fet hudpulver er i kosmetologen, som alltid er med deg og på bordet. Dette vedlegget har en logisk forklaring: Mineralpulver inneholder tradisjonelt mineralpigmenter, som har mulighet til å absorbere overflødig fett, og gir huden et utbredt utseende.

Velg et pulver med en matt effekt. © iStock

For å dempe den fettete glansen brukte de seg aktivt å bruke pulver med talkum og til og med pulverisert ansiktet med babypulver. Talc har en mattende effekt, men samtidig tettes porene. Heldigvis tar moderne mattpulver hensyn til alle funksjonene i fet hud.

I sammensetningen av noen av de nyeste generasjon verktøyene dukket opp spesielle matting komponenter, for eksempel perlite. Det er et mineral av vulkansk opprinnelse med uttalt absorberende egenskaper.

Perlite har en struktur av små krystaller som er jevnt fordelt over overflaten av huden og gir en naturlig kjedelighet uten tørkeeffekt, sier Marina Camanina, en ekspert på L'Oréal Paris.

Typer av pulver for fet hud

Formen av utslipp av pulver de siste årene har ikke forandret seg mye. I butikkene av kosmetikk på stativene oppstår fortsatt:

Valget av arter avhenger av personlige preferanser og vaner. Man liker en smuldrende tekstur, den andre kompaktiteten. Noen liker å bruke pulver med en pensel, og noen - svamp.

Det viktigste er at pakken er skrevet Matte eller Matifiante, det vil si "matting" - med andre ord, det har evnen til å absorbere talg og nøytralisere fet skinne i lang tid.

Loose

Klassikere av sjangeren. Skiller delikat lufttekstur. Påfør med en pudderpute, en kabuki børste eller bare en bomullspute. Sistnevnte metode er minst behagelig fra taktil synspunkt, men det mest hygieniske, som er spesielt viktig for fet hud utsatt for utslett.

Løst pulver i de fleste tilfeller er ikke forskjellig transportabilitet og er som regel inkludert i hjemmets skjønnhetsarsenal.

Mineralpulver er spesielt egnet for fet hud. © IStock

kompakt

Du kan alltid bære den med deg for å rette opp sminken din når som helst under noen omstendigheter. Denne kvaliteten er spesielt verdsatt av eiere av fet hud, som må repeterer sine neser i løpet av dagen, spesielt om sommeren i varmt vær.

Før du berører den skinnende nesen eller pannen med en pulver svamp, dab huden med en matt klut. Så du fjerner umiddelbart den fettete glansen, og pulveret vil ligge jevnere og det vil være bedre å holde.

Krem pulver

Denne relativt nye varianten kombinerer egenskapene til fundament og pulver. På grunn av plasttekstur er verktøyet lett fordelt over huden, har en god dekkevne, men det ser naturlig ut på ansiktet. De første krempulver var for tunge for fet hud, men moderne teknologi og inkludering av spesielle pigmenter har eliminert denne ulempen.

Hva pulver å velge for fet hud: tips kosmetolog

Eiere av fet hud lider ofte av det faktum at sminke raskt slettes, blir uskarpt. Årsaken til dette er glimtet av talg. Den eneste måten ut av denne situasjonen er å bruke pulver. Det er et spesielt pulver for fet hud som tetter porene. På grunn av dette øker blodsirkulasjonen, betennelse, akne og akne reduseres.

Typer av pulver for fet hud

Pulver er en kompleks blanding av mineraler og urte ingredienser. Dette er den viktigste og beste delen av sminke. Takket være henne er mange feil og feil gjemt. Pimples, uregelmessigheter blir usynlige, det er verdt å sette på ansiktet et jevnt lag av penger. For oljeaktig problem hud - dette er en ekte trollstokk.

Hva pulver er bedre for fet hud? Den som vil løse flere oppgaver på en gang:

 • Absorpsjon av talg;
 • Matter selvlag;
 • Masking feil;
 • Fjerning av betennelse og tørking
 • Gjør huden din silkeaktig.

Velg sminkeverktøy må nøye. For problematisk type er ikke alt pulver egnet. Det bør ikke inneholde essensielle oljer.

Verktøyet er delt inn i typer:

I sin tur kan pulveret av disse artene være:

Å velge riktig verktøy er ikke lett. Ofte prøver jentene dusinvis av produsentens produkter før de finner sin egen kosmetiske.

For å bestemme skyggen for problemhud, er det ikke nok å bruke pulver til håndleddet. Eiere av denne typen skal velge ønsket nyanse, og sette verktøyet på ansiktet.

Mesteparten av det rettferdige kjønet velger for kompakt pulver. Dens største fordel er brukervennlighet. På grunn av presset tilstand er verktøyet lett å ta med deg hvor som helst i kosmetikkposen.

Løst pulver for fet hud brukes av makeup artister til å bruke sminke. På grunn av sammensetningen, blir den lett på ansiktet med en stor børste og fjerner en fettig glød, noe som gjør huden fløyelsaktig og glatt. Dette verktøyet tetter ikke porene, forårsaker ikke allergier, men ubeleilig å bruke utenfor hjemmet - du vil ikke ta det med deg. Derfor gir sminkeartister råd: om morgenen kan du legge løs pulver på ansiktet ditt, og med en kompakt sminke justere i løpet av dagen.

Løst pulver har sin ulempe. Det maskerer ikke problemområder, men utelukker bare tonen og eliminerer glans. Og for den problematiske typen utseende av akne, akne. Det er maskeringseffekten som spiller en stor rolle i dette tilfellet.

Når du bruker et kosmetisk produkt, må du følge forsiktighetsregler. Pulver til fet hud bør ikke påføres kutt, brenner, steder med betennelse. Dette kan forringe deres helbredelse.

hvilket pulver er bedre for fet hud

Utvalget av kosmetikk for enhver hud er representert i et stort utvalg. Det viktigste er å gjøre det riktige valget. Hva pulver å velge for fet hud?

Velg et kosmetisk produkt for problematisk type er ikke lett. For å velge ønsket farge, er det best ikke bare å bruke verktøyet på håndleddet, men også på ansiktet, for eksempel på nesen.

Pulver for fet hud skal ikke inneholde oljer. Først da blir ansiktet oppdatert og attraktivt gjennom hele dagen. Tett sammensetning av midler, som inkluderer oljer, provoserer tilstoppede porene og som en konsekvens det aktive arbeidet i talgkjertlene.

Matting pulver for fet hud vil bidra til å gi effekten av dis, skjul oljeaktig glans. Denne typen brukes best om sommeren, i den varme sesongen.

Men bruken av krempulver om sommeren er uønsket. Denne utsikten er gyldig bare om vinteren, men med stor forsiktighet. Kremspulver gjemmer ikke alle feilene. Det beste pulveret for oljeproblemer porøs hud oppnår resultatet ved å begrense porene og redusere fettutseendet.

Den har følgende egenskaper:

 1. Den har en antibakteriell effekt.
 2. Beskytter ansiktet mot de skadelige effektene av ultrafiolette stråler.
 3. Absorberer overflødig fett, noe som gir en dis.

Mineraltype - det beste pulveret for fet hud med utvidede porer. Takket være hennes rensede porene. Det er best å velge et verktøy som inneholder mineraler: silke, gullkstrakt, sinkoksid. Den vil fungere i flere retninger samtidig:

 1. Glatter ansiktets tone, slik at den blir glatt og fløyelsaktig.
 2. Mattes.
 3. Masker små utslett.
 4. Opprettholder en normal fettbalanse, takket være dette, anses et ideelt alternativ for den problematiske typen hud.

Mineralpulver til fet hud bør inneholde:

 • Mineralpartikler med antiinflammatorisk effekt. På grunn av dette er ufullkommenhetene maskert, porer puster fritt.
 • Sinkoksid - har en tørkeegenskap.
 • Borit nitritt gir en ny ansiktston.
 • Et godt mineralmiddel har lette oljer. De fukter ansiktet, men for personer med problematisk hud blir en slik sammensetning best gitt opp.
 • Diamantpartikler gir skinn.
 • Strimlet silke skaper forkledningsfeil.
 • Kaolin håndterer effektivt fettluster og overskudd av talg.
 • Aluminosilikater absorberer overflødig fuktighet, gir beskyttelse mot ultrafiolette stråler.
 • Kalsiumkarbonat renser, hvitner og mattes huden i ansiktet.

Velg det mest passende verktøyet for deg selv, basert på klassifisering av kosmetikk.

Topp 5 pulver for fet hud

 1. Dior - det beste mattingpulveret for fet hud. Den er produsert av de nyeste teknologiene, takket være at den ikke bare gjør porene allerede, men holder også på lenge. Verktøyet styrer aktiviteten til talgkjertlene, beskytter huden mot sollys.
 2. Shiseido Pureness Matifying pulver i en hvilken som helst sesong vil bidra til å gjøre huden jevn og kjedelig. Dens sammensetning opprettholder det nødvendige fuktighetsnivået.
 3. Maybelline Dream Mat Kompakte produkter vil gi ansiktet ditt en perfekt tone på grunn av pigmentene i produktet. Det er jevnt påført og holder godt på ansiktet.
 4. Clinique Blended Powder and Brush kompakte pulverpartikler eliminerer talg uten å lukke porene.
 5. Det vil permanent oppdatere og lage et matt ansikt med brede porer. Clinique Stay Matte Sheer Pressed Powder Oil Free.

Uansett hvilket produkt du velger, må du følge reglene for bruk. Før du bruker pulveret, må du fjerne ansiktet av fettrester. Løs og mineralpulver påføre en børste.

For påføring av et tett lag, legg et verktøy med bruk av svamp. Det er nødvendig å bruke midler på den ikke tørkede tonen ennå.

For at huden din alltid skal se frisk og frisk, er det ikke nok å velge riktig sminke. Ved å bruke selv det beste pulveret, maskerer vi bare feilene, men behandler dem ikke.

Å eliminere årsaken til fet skinn vil spare deg for å søke etter det perfekte middelet. Men hvis du ikke kan utrydde årsaken, bør du ikke få panikk. Etter 30 år presenterer huden, som er utsatt for fettinnhold, overraskelser. Eiere av denne typen merker rynker på ansiktet mye senere enn sine jevnaldrende med normal eller tørr hud.

Matterpulver for fet og problematisk hud i ansiktet: nyttige tips og rangering av det beste!

Du må innrømme at for mange kvinner er det pulver som er en uunnværlig del i hverdagen sminke. Det er i stand til å lage en jevn hudfarge, skjule hudfeil. Feil valg fører til en fullstendig negativ effekt, så det bør tas ansvarlig.

Hva er kriteriene for å velge et godt pulver?

Problemhuden anses å være spesiell, følsom overfor alt, til og med til mindre irritasjoner. Bak det krever forsiktig omsorg og valg av kosmetikk. Ifølge kosmetologer er tørre tonalressurser bedre egnet, da vil du unngå tilstopping av porene og betennelse i huden.

For å velge riktig pulver anbefales det å vurdere følgende kriterier:

 • Tekstur. Det kan være flytende, presset, pulverisert eller ball. Kompaktpulver er tett i konsistens, så mattingegenskapene er mer egnet for fet hud. Krummelig lys og gjennomsiktig, du må fikse sminke.
 • Hue. Denne faktoren avhenger av skjønnheten av eieren. Produsenter oppretter flere toner. Du kan finne ut hvilken som er riktig for deg, på innsiden av din håndflate.
 • Flimrende partikler. De gir glans og er en del av ballen eller krummende pulver.

Matterpulver vil skjule eventuelle mangler i T-sonen og gi ansiktet en tåke. Det er derfor det er flott for kvinner med kombinert og fet hud.

Topp matting pulver vurdering

Nå på salg er det et stort antall varianter av kosmetikk under vurdering, noe som gjør utseendet vakkert, velpleies og attraktivt. Vurder vurderingen av høyverdig mattpudder for ansiktet i henhold til brukere og eksperter.

 1. Chanel Mat Lumiere. Dette kosmetiske produktet tilhører luksusklassen, brukes på fet hud. Slike mattepulver vil øyeblikkelig gjemme eventuelle rynker, kviser og uregelmessigheter i huden.
 2. Jane Iredale. Matting pulver egnet kombinasjon eller fet hud. Det vil gjemme eventuelle feil, utslett, rødhet, og også redusere antall akne.
 3. Yllozure Tresor. Pulver anbefales for jenter med hud utsatt for fett. Dette er et unikt kosmetisk produkt som fjerner akne merker.
 4. Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-Free Found. Fantastisk kosmetikk for jenter med hud utsatt for fett. Blant komponentene er et ekstrakt av havre, noe som gjør huden frisk.
 5. Bourjois Bio Detox. Ekstremt trygt moderne pulver med hypoallergen kvaliteter med mange vitaminer. Difter i lang innflytelse og er i stand til å holde effekt opptil 8 timer.
 6. Poudre Compacte Radiance, YSL Beaute. Skjuler ufullkommenhet på huden, gir en kjedelig glød og tjener til å fikse sminke. Sammensetningen inneholder et spesialisert kompleks som gjør huden frisk og forynget.
 7. Løspulver, Giorgio Armani. Designet spesielt for fet hud. Den skjuler eventuelle feil, eliminerer det skinnende utseendet og fremhever huden litt. Som et resultat får du en slitesterk matt farge i løpet av dagen.
 8. NYX Professional Makeup. Laget for både fet og kombinasjonshud. Med det vil huden din se jevn og strålende ut på bildet eller videoen. For å lage et gjennomsiktig belegg anbefales det å bruke en myk naturlig pensel. For tetthet, egnet puff.
 9. De-Slick, Urban Decay. Matterpulver kan regulere skinne i 12 timer. Den har en lett tekstur og har en universell farge. Sammensetningen inneholder te-treolje med helbredende egenskaper.
 10. Teint Idole Ultra Compact, Lancome. Pulveret vil lage jevn hudtone, mattes og gjemmer feil. I tillegg varer den fuktighetsgivende effekten i 18 timer, pluss UV-beskyttelse. Det anbefales å bruke med en pensel eller svamp, med tanke på nødvendig beleggtetthet.

For jenter med problem eller fet hud er det viktig å gjøre riktig sminke. Det er nødvendig å ta hensyn til at tonen ikke legger seg ned i et tykt lag, ellers vil det bare forverre situasjonen.

Det beste mattingpulveret håndterer helt glimt av huden og gjemmer betennelsen. Med uønsket tilstopping av porene, bør man nærme seg kosmetikkvalget nøye. Det må ha naturlige ingredienser og egenskaper.

Tips: Hvordan påføre mattepulver på fet hud

Matterpulver er uunnværlig for å korrigere sminke hele dagen, for å gi huden stråling, for å lage en jevn tone og porer umerkelig. Jeg vil gi nyttige tips som vil fortelle deg hvordan du bruker en tone til fet hud.

 • Før sminke, påføres pulver med concealer med et tynt lag. Det er nødvendig at sminke ikke ser tung ut, og pulveret gikk naturlig.
 • For fet hud, få en spesiell mattingduk og tørk T-sonen grundig.
 • Påfør litt på pulverlakken.
 • Det er fordelt i et tynt lag med en lys skygge, slik at den påførte sammensetningen ikke ruller før.
 • For vanskelige steder, for eksempel områdene rundt øynene eller nesen, blir pulver påført med en pulverpuff brettet i to.
 • Porene er gjort praktisk synlige og ikke tilstoppet. Derfor er det bedre å søke på de områdene hvor skinne kan oppstå.

For å fastslå korrektheten av søknaden i ønsket mengde, prøv å gå på baksiden av hånden på kinnet. Ideelt sett bør de forbli glatte og tørre. Hvis det er spor av verktøyet, bør du bare fjerne dem.

Som konklusjon

Ansiktspulver skal være i kosmetikkposen til enhver kvinne, det viktigste er å velge det riktig. Dette kosmetiske produktet har mange positive fordeler:

 • gjemmer hudfeil;
 • gir kjedelighet;
 • fukter;
 • gir ansiktet en skulptur;
 • fjerner mørke sirkler under øynene;
 • fungerer som beskyttelse mot eksterne faktorer;
 • gjør huden strålende.

Mange tror at matteagenten bidrar til å skape den perfekte sminke. Sammensetningen av kosmetikk er virkelig unik, som ikke kan sammenlignes med andre kosmetikk.

Hva er det beste pulveret for fet hud?

Krummende, kompakt eller fløtepulver? Forstå hvilken du skal velge hvis du har fet hud, og også dele tips om å bruke den

Innhold:

Hvis du har fet hud, bør sminke brukes av reglene og ved hjelp av passende midler. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan og hva du skal bruke hvis du har fet hud, og også dele sminkereglene som bør huskes av de som allerede har en fettete glans på T-sonen.

Oljeskinnpulver: Oversikt

Kompakt pulver Poudre Compacte Radiance, YSL Beauté

Dette pulveret fra YSL Beauté håndterer flere oppgaver samtidig: det gjemmer hudfeil, gir det en naturlig halvglansutstråling, og retter også sminke. I komposisjonen - et spesielt kompleks som er ansvarlig for det friske og rastede utseendet på huden.

Loose Powder Loose Powder, Giorgio Armani

Det løse pulveret løs pulver virker designet for eiere av fet hud. For det første skjuler det på en pålitelig måte mangler, for det andre eliminerer det oljeaktig glans, og for det tredje lyser det litt på huden. Resultatet er en vedvarende matt effekt gjennom hele dagen.

Pulver #Nofilter, NYX Professional Makeup

Hvis huden din er normal eller fet, bruk dette pulveret fra NYX Professional Makeup. Både i livet og på bildet, vil huden din se perfekt ut: i bildene vil huden ikke kreve enten photoshop eller instagramfiltre, det ser jevnt ut og skinner litt. For å lage et gjennomsiktig belegg, bruk en myk naturlig pensel. For mer tett - puff.

Matterpulver De-Slick, Urban Decay

For å kontrollere oljeaktig glans på huden gjennom dagen, bruk Urban Decay Matting Powder. Den har en lett tekstur, en universell nyanse som passer til hvilken som helst hudfarge og te-treolje i sammensetningen, kjent for sine helbredende egenskaper. Påfør enten til ren hud (for en umiddelbar matting effekt) eller på toppen av et tonal rammeverk. Og sørg for å lese vår liste over regler for hvordan du bruker et gjennomsiktig pulver.

Kompakt pulver Teint Idole Ultra Compact, Lancôme

Et annet pulver til kombinasjon og fet hud - Teint Idole Ultra fra Lancôme. Det gir ut tonen, og mattes, og maskerer feilene. Og likevel - fukter huden i 18 timer og beskytter den mot ultrafiolett stråling. Påfør med en myk, bred børste eller svamp, avhengig av ønsket dekningstetthet.

Pulver passer meg!, Maybelline New York

Dette pulveret fra Maybelline New York, når det påføres, smelter sammen med en hudtone: mattes, gjemmer porer og evens tone. Under forsiden av Fit Me! ikke bare pulver, men også et komfortabelt speil og svamp. Bruk den til å distribuere produktet over huden - vær spesiell oppmerksom på hårlinjen, nesens vinger og den nedre konturen av ansiktet.

Infaillible Sculpting Cream Powder, L'Oréal Paris

Bruk L'Oréal Paris skulpturpulver til kontur: Bruk en lys nyanse til de fremspringende delene av ansiktet (øvre kinnben, nesen, pannen og haken), mørk - i "hollows" av kinnbenet og på sidene i pannen. Du kan skygge med en børste eller fingertuppene - tekstur er veldig myk og smelter bokstavelig talt når den påføres.

Hvordan velge et pulver for fet hud?

Etter at du har brukt tonen - væske eller krem ​​- må du bruke pulver. For det første forlenger det holdbarheten til sminke og forhindrer tonen i å spre seg. For det andre gir den glød og ansiktsvolum i huden. For det tredje skjuler den porene og kontrollerer utseendet av fet skinne i løpet av dagen. Hvordan velge pulver avhengig av tekstur?

Løst pulver passer best til daglig sminke - det etterlater en mer naturlig overflate, mens huden blir myk og myk. Påfør produktet med en myk børste eller et spesielt pulverpust, som ofte går sammen med pulver.

Det er perfekt å korrigere sminke om dagen. Bruk den første hvis du vil gi huden en glød, den andre slik at tonen er jevn, og porene er mindre synlige.

For å sjekke om du har brukt pulveret riktig og i riktig mengde, gå baksiden av hånden over kinnene dine - de skal være glatte og tørre. Hvis det er et overskudd, børst dem av med en myk børste.

Bruk en pulver børste.

Følg instruksjonene for å bruke pulver fra blogger Oli Red Autumn.

Ikke glem grunnlaget

Primeren er en nødvendighet for fet hud: det forlener holdbarheten til sminke og tillater ikke tonen å rulle i løpet av dagen. Det kan ikke påføres hele ansiktet, men bare på områder som er utsatt for fett: Først og fremst på T-sonen - midt på pannen, nesenes bak og hakenes midtpunkt. Velg alternativer som styrer sebumproduksjonen og gjelder foran tone, pulver og andre sminkeprodukter.

Forbered øyelokkhuden

Mange jenter - spesielt de som ofte har rødhet på øyelokkene - legger et lag av concealer på dem. Hvis du har fet hud, er dette ikke verdt det. I stedet for tonal rette, bruk en primer for øyelokkene: den vil skape den ideelle basen for å bruke skygger og liner, og vil også absorbere sebum i løpet av dagen.

Hold styr på mengden pulver

I dette tilfellet kan porene i det minste bli mer synlige, som et maksimum - tilstoppet. For å unngå dette, bruk gjennomskinnelige etterbehandling pulver - de er egnet for enhver type og farge på huden. Og søk dem bare på de områdene av ansiktet som skinnet kommer til syne på.

Bruk matte våtservietter

Etter å ha brukt sminke, ser huden vanligvis jevn og matt ut. Men ikke miste årvåkenhet: Hvis du har fet hud, vil det sannsynligvis oppstå fet skinn på midten av dagen. For dette tilfellet skal det alltid være matt servietter for hånden. Bare fest dem forsiktig til de "skinnende" områdene i ansiktet og fjern - for ikke å skade sminke.

Gi preferanse til ikke-komedogeni

Når huden produserer mer sebum enn nødvendig, må du investere i høyverdige sminkeprodukter (det første er i tonale midler og børster) og bruk versjoner uten oljer i sammensetningen og de som sier "ikke-komedogen". Disse tetter ikke porene.

Hvordan matrer du huden din? Skriv en kommentar.

Sminke på fet hud varer ikke lenge og ser dårlig ut, og skaper en fettete glans. Den eneste effektive måten å håndtere disse problemene er å bruke pulver. Det er et spesielt pulver for fet hud, som forhindrer tilstopping av porene, noe som øker sirkulasjonen av oksygen og bidrar til å redusere betennelse. Det maskerer uregelmessigheter, alder flekker og akne, samtidig som man vektlegger verdigheten.

Innhold:

 • Typer av pulver for fet hud
 • Typer oljeaktig hudpulver
 • TOP 5 mest populære matteprodukter for fet hud
 • Funksjoner ved å bruke pulver på fet hud

Pulver til oljeaktig dermis produserte to typer: smuldrende og kompakt.

De fleste jenter bruker kompakt pulver til fet hud, da det er mer praktisk å bruke. Kompaktpulver er et presset kosmetisk produkt som passer i en veske. Du kan ikke bekymre deg for at det vil smuldre. Det er en annen type kompakt pulverballer.

Profesjonelle makeup artister i sitt arbeid bruker kun løspulver, bruker det med en bred børste. Krummende mattpulver påføres jevnt på ansiktet, takket være børsten og sammensetningen, fjerner oljeaktig glans og gjør huden fløyelsaktig. Det er hypoallergent og tetter ikke porene. Imidlertid er det ubeleilig å bære løs pulver og bruke det utenfor hjemmet. I tillegg vil det ikke bli lenge i ansiktet.

Som med enhver annen prosedyre, er det forholdsregler ved bruk av pulver for fet hud. I intet tilfelle bør ikke sminke for herpesinfeksjoner, brannsår og betennelsesprosesser. Dette vil komplisere helbredelsesprosessen og kan forverre situasjonen.

Makeup-artister anbefaler at du bruker to typer samtidig: På morgenen må du bruke løs pulver, og når det faller, brukes sminkepulver til sminkejustering.

Antallet og variasjonen av matting er stor. Hver har sine egne individuelle kvaliteter og evner. På markedet er slike produkter for oljeaktig derma:

 1. Matterpulver. Denne kosmetikken er i stand til å absorbere svette dråper og skape en matt effekt. Selve verktøyet selges i små pakker, du kan bære det med deg.
 2. Kremspulver har beskyttende funksjoner fra miljøet. Det tørker ikke huden og gir et friskt og attraktivt utseende.
 3. Mineralpulver er det mest populære produktet, da det er hypoallergent. Mineral effekten er å skape en glød som gjør huden levende og naturlig.
 4. Løst pulver som brukes av fagfolk eller hjemme. For applikasjonen krever en spesiell bred børste. Pulver legger et jevnt lag og maskerer oljeskinn.

For å finne riktig farge av pulver for fet hud, anbefaler kosmetologer å teste produkter på håndleddet eller baksiden av hånden. Det viktigste ved valg av pulver er å velge ikke en tone, men et middel som oppfyller alle krav til hudtype.

Før du kjøper, bør du teste forskjellige merker av produktet i en annen priskategori. Sammensetningen av pulveret for fet hud bør ikke inkludere en rekke oljer. Bare med det riktige valget betyr det at epidermis vil puste og se attraktivt ut.

Kosmetiske selskaper forbedrer produktlinjen kontinuerlig og kommer til å møte kundene, så markedet for pulver til fet hud er så bra.

 1. Dior matting agent for fet hud er det beste produktet, som det er designet spesielt for bruk på oljeaktig dermis. De nyeste teknologiene tillater å skape et innovativt produkt som ikke bare mattes og strammer porene, men varer også lenge. En annen fordel er at pulveret styrer svettekjertlene. Det beskytter også ansiktet mot UV-stråler. Under påvirkning av dette pulveret tørker ikke dermis og forblir fuktet i lang tid.
 2. Shiseido Shiseido Pureness Matifying Powder hviler lett og forsiktig på ansiktets hud, har en SPF beskyttende effekt. Det mager feil godt når som helst på året. Takket være et eksklusivt kompleks i komposisjonen kompenserer det for mangel på fuktighet.
 3. Maybelline Dream Mat Kompakte produkter gir en varig effekt. Dette pulveret varer ikke bare lenge, men er også enkelt og jevnt påført. Pulverpigmentene tilpasser seg hudens egenskaper og skaper den perfekte tonen.
 4. Clinique Blended Powder and Brush kompakt pulver for fet hud har en utmerket matt effekt, som er at partiklene er i stand til å absorbere talg. Det følger godt med huden, men tetter ikke porene.
 5. Kompakt pulver Clinique Stay Matte Sheer Pressed Powder Oil-Free mattiserer og oppdaterer huden. Veldig lett, godt bundet og har langvarig effekt.

For å skape den perfekte huden må du vite metoder for å bruke pulver.

Makeup løs og mineralpulver bør være underlagt enkle regler. Først av alt, alt avhenger av formålet med å bruke kosmetikk. For å fikse sminke eller korreksjonen bør bruke en bred børste. Pulver påføres på fet hud med en børste fra topp til bunn for å glatte fine hår. Før applikasjonen skal kvitte seg med sebum eller svette, bør dermiene være tørre.

For å lage et tett belegg med fin gummiert svamp. Pulver som det rekrutteres og lett slår hammered i huden. Denne prosedyren skal utføres på et ennå ikke absorbert fundament eller svette svampen litt. For maskering små feil ved å bruke en liten børste dyppet i vann.

En rekke rettsmidler er bra, men du må finne den rette som eliminerer skinnet, masker pigmenteringen og huden ufullkommenhetene. Et slikt produkt påføres med små bevegelser og slag, fra pannen til haken, nesen behandles sist. Rundt øynene er krempulver påført med en fin børste.

For et sunt og vakkert ansikt er det ikke nok å bruke spesielle matteagenter. Oljeskinnpulver bekjemper bare utstående sebum og masker, men helbreder ikke. Det er nødvendig å finne årsaken til mangel på utseende, og da vil disse midlene ikke være nødvendig.

Pulver nese: Velg det beste pulveret blant de mest populære

For de fleste kvinner er pulver en konstant bestanddel av hverdagen sminke som kan til og med ut huden og gjemme hudfeil. Men feil valg vil føre til en helt motsatt effekt - det vil understreke de minste feilene, så du bør tas seriøst når du kjøper pulver.

Hva pulver er bedre å nekte

Selvfølgelig, når du velger et pulver, spiller de enkelte egenskapene i ansiktets hud hovedrollen. Imidlertid bør nyanser tas i betraktning, slik at det nye oppkjøpet ikke viser seg å være en skuffelse.

 • Du bør ikke få pulveret, ideelt sammenfallende med hudtonen din, det er bedre å kjøpe en tonelighter. Husk at pulver vanligvis gjør det naturlige mørkere litt mørkere.
 • Velge "crumb", nekter pulver, i blokken som det ikke er noen sil. Ellers vil det være vanskelig å påføre ansiktet med et jevnt lyslag, og sannsynligheten for at du ved et uhell spilder innholdet, er stor.
 • Foretrukket kompakt pulver, bør du ikke ta de typene der det ikke er speil. Selvfølgelig er dette ikke et viktig kriterium, men kompaktpulver er et mobilt alternativ, og et speil er bare nødvendig.
 • Ikke kjøp pulver med liten holdbarhet, ellers har du ikke tid til å bruke den.

Det beste pulveret, populært i 2016 - i vår vurdering, utarbeidet fra kundeanmeldelser og ifølge eksperter.

Luminys Baked Face Powder har tjent mange anerkjennelser fra både vanlige brukere og bloggere, inkludert Olga Blik. Det er et godt bakt pulver for tørr hud - den inneholder naturlige oljer som nærer celler og eliminerer dehydrering.

Strukturen av pulveret er lett og silkeaktig. Fargen på marmor, bestående av flere nyanser, kombinasjonen av som lar deg synlig justere ansiktets lindring og gjøre huden lysende, fløyelsaktig og glatt. Luminys Baked Face understreker ikke rynker og flaking, det holder bra, men vertene for fet og problematisk hud er lite sannsynlig å fungere på grunn av deres oljeholdige base.

 • hypoallergen sammensetning;
 • fuktighetsgivende effekt;
 • akseptabel pris.
 • ikke egnet for fet hud;
 • høye støtfangere, på grunn av hvilket pulveret tar opp mye plass i skjønnhetspleieren.

Jeg ble forelsket i dette pulveret! Den har en behagelig sateen struktur, gjør huden porselen, økonomisk brukt. Ideell, som alltid er med meg!

Sølvskygge fra Chambor fra første minuttet av dating er slående i størrelse. Den varierer vesentlig fra standardformatet på 10-12 g og holder så mye som 16 g pluss en ekstra enhet av samme volum. Således, for en veldig lojal pris, faller et herlig sveitsisk kvalitetspulver på 32 gram i kvinners hender!

Det er et godt pulver for fet hud. Det vil lett skjule skjul, skjule mindre feil og gi ansiktet en slank blur og sunn farge. Tekstur er vektløs, på huden er nesten ikke følt, blir ikke til en maske og tetter ikke porene. Men Silver Shadow er i stand til å understreke desquamation, hvis noen, så eiere av tørr hud kan ikke være egnet.

 • imponerende volum;
 • SPF-15 solkrem;
 • erstattbar enhet inkludert;
 • Ideell for oljeaktig og kombinert hud.
 • ganske lys parfyme;
 • legger vekt på flaking.

Dette er det beste mattingpulveret av alt jeg brukte! Det er uendelig - lett, naturlig! Long hold, godt justerer - Jeg anbefaler.

Clarins Teint Compact Haute Tenue SPF 15

Bestandig grunnpulver fra det franske merket Clarins tillater både tørr påføring med en konvensjonell børste og våt ved hjelp av latex svampen som følger med i settet. Ved samspill med vann absorberer den aktivt fuktighet og gir ansiktet en glød. Det tåler litt regn og svømmer ikke i varmen - i et ord, det beste kompakte pulveret og en sann trofast kjæreste for jentens hud!

Teksturet av dette krempulveret er lite, mykt, ikke støvende, med en matt overflate. Det glatter ansiktet, glatter porene, opprettholder den naturlige vannbalansen i vevet og varer i svært lang tid - ifølge produsenten, opptil 15 timer!

 • SPF-15 Solbeskyttelsesfilter;
 • stort kvalitets speil;
 • hypoallergene;
 • stabilitet.
 • pakking raskt zalapyvaet fingre;
 • med tørr applikasjon kan utstråle peeling;
 • ganske stor pris

Med hele mitt hjerte anbefaler jeg dette fantastiske pulveret! Det beskytter mot ultrafiolett stråling, det kan perfekt erstatte fundamentet, og generelt, for all brukstid har jeg aldri blitt skuffet.

Silke Edition er et lyspulver som er mer egnet for fet hud. Det maskerer utrolig skinnet, mattes og ved hjelp av reflekterende elementer gir ansiktet en mild glød. I tillegg har dette pulveret en interessant design og et kjølig panoramaspeil som vender i alle retninger.

Tekstur er silkeaktig, kremaktig, glatt og veldig hyggelig, pulveret faller ikke inn i porene og endrer ikke farge når det brukes. Det er ganske godt komprimert, ikke støvt, godt skrevet på børsten, raskt fordelt og gir ikke effekten av "flatt ansikt".

 • behagelig speil roterende 360 ​​grader;
 • høyverdig dekkraft;
 • kan brukes som kjøretøy.
 • lite volum (9 g);
 • Svamp fra settet tar for mye pulver.

Sjarmerende pulver med en stilig og konsistent design. Jeg bruker både med fundament og på bar hud - i begge tilfeller gjør det meg lykkelig!

Alliance Perfect Melting Powder er kjent for sin evne til å tilpasse seg den naturlige hudtonen, blander seg med den. Hun skjuler dyktige små ufullkommenheter, mens han klarer å forbli inkonsekvent, og ansiktet hennes ser godt ut og sunn! Brukt med et tykkere lag, dette pulveret i tillegg mattes godt, uten å veie ned huden.

Tekstur er veldig myk, mild, ikke støvete. Det er godt skrevet både på en pensel og på en sponzhik - i det første alternativet blir sminke mer naturlig, i den andre - mer tett, maskerende. Men den gjennomsnittlige motstanden - Alliance Perfect hviler på ansiktet i 4-5 timer, hvoretter du må pudse nesen igjen.

 • fantastisk mattes og glatter huden
 • speilet er plassert i den nedre delen av esken og blir ikke skittent med pulver.
 • emballasjen er raskt ripet og kommer i et ikke presentert utseende;
 • ikke for bestandig.

For meg er dette det beste mattingpulveret! Den legger seg jevnt, uten å skape effekten av en maske, og uten å tette porene, samhandler den perfekt med tonale midler. Jeg er helt fornøyd.

Benecos Mineral Powder

Det tyske løse pulveret fra Benecos er et emne for ekstase for mange miljøbloggere. Som alle produkter av dette merket, har det kvalitetsbevis, ikke testet på dyr, består det bare av økologiske ingredienser og er godkjent av OKO-TEST, en uavhengig publikasjon av Forbrukerbeskyttelsesforeningen.

Den lette og vektløse tekstur av dette pulveret tetter ikke porer, visuelt glatter huden, maskerer svarte prikker, mattes. Aromaen er knapt merkbar, svak. Pulver er mer egnet for tørr og sensitiv hud enn fet - i sistnevnte tilfelle vil skinnet raskt vises.

 • rimelig;
 • naturlig sammensetning
 • nok i lang tid.
 • speilet er ikke inkludert i pakken;
 • På oljeaktig hudmatteffekt varer ikke lenge.

Kanskje holdt jeg ikke det beste pulveret i hendene mine! Et veldig verdig produkt og til en fornuftig pris, men en slik sammensetning er sjelden og dyr! Jeg anbefaler.

Max Factor Professional Løs Pulver Gjennomsiktig

Max Factor Crumbly Powder vil være den perfekte ferdigstillelsen av sminke. Hennes minste partikler faller på ansiktet jevnt tynt lag, fjerner oljeaktig glans og gjør huden overraskende fløyelsaktig og matt. Professional Loose Powder Translucent inneholder havregryn, som bekjemper porene, så det kan trygt kalles det beste pulveret for fet, problematisk og porøs hud.

Siden dette er fint malt pulver, har produsenten inkludert i pakken en spesiell dispenser som lar deg samle inn like mye penger som du trenger. Pulver blander harmonisk med naturlig hudfarge, maskerer uregelmessigheter og er ikke slående, det er dessuten motstandsdyktig og svært økonomisk.

 • budsjettet;
 • stabil;
 • strammer ikke huden;
 • utstyrt med en "smart grid" dispenser.
 • presenteres i en farge;
 • har ikke et speil;
 • ikke egnet som lommeversjon.

Kult pulver. Ikke rart det kalles fargeløst - i ansiktet er slikt pulver egentlig ikke synlig, jeg bruker det til å fikse BB-krem. Nok!

Artdeco High Definition Loose Powder

High Definition Loose Powder fra det tyske selskapet Artdeco er utstyrt med reflekterende partikler som visuelt helbrer hudfargen, gir porseleneffekten, skjuler uregelmessigheter, mørke sirkler og fine rynker.

Fin gjennomsiktig pulvertekstur er egnet for profesjonell nærbildefotografering - med High Definition, ser ansiktet godt ut i noe lys. Den har en matt overflate og oppdaterer øyeblikkelig huden, den ser veldig mild ut og slitt i lang tid.

 • det er ingen speil i pakken;
 • ubeleilig å bære i posen.

Stilig emballasje, fantastisk innhold. Pulver er lett å påføre, ikke maskerer, gir et uthvilt utseende - jeg anbefaler alle.

De flimrende meteorittene fra Guerlain drømmer i de magiske drømmene til mer enn hundre jenter rundt om i verden. Å eie dem er å ha i din kosmetiske bag en ekte skatt i en pakke verdig av dyrebare smykker. Baller er presentert i den faste samlingen, så vel som i begrensede versjoner, som oppdateres flere ganger i året. Hver selvrespektiv moteblogger gjorde en gjennomgang av visse Meteorites perler, og en av dem, Marina Marmaka, samler selv disse fantastiske pulverene.

Imidlertid bør du vite at meteoritter ikke kan kalles pulver, vel skjule feil. De er designet for å fullføre sminke, for en spektakulær finish, ligger på huden med et luftig glødende slør. Pulver gir ansiktet en silkeaktig utstråling og godt preparert utseende, forbrukes veldig sakte, og det er bedre å bruke det med en bred børste som kan fange farge fra alle ballene samtidig.

 • effektivitet;
 • god kvalitet og håndlaget;
 • puff, beskytte ballene mot splitting;
 • muligheten for å eie en unik limitka.
 • høy pris;
 • mangel på børster og speil.

Ja, dette er ikke et must-ha, men jeg elsker mine meteoritter og vil ikke handle for noe annet pulver. Denne fiolette lukten og strålende glød kan føre til at noen er galne!

En annen fransk ball, men mye mer budsjettmerke Vivienne Sabo, er også ganske verdig å være på kvinners kommode. Dyktige jenter slått Poudre Melange inn i en universell soldat: De bruker slikt pulver som rødme, som høylys og til og med som en bronzer!

Kuglens konsistens er gjennomsiktig, lett og luftig, med fin glimmer. De er godt samlet på børsten og fantastisk pinne på ansiktet. Pulveret er designet for å fungere som en endelig berøring av sminke og gir huden en mild glød, noe som gjør den satin. Velge fra en krukke baller av individuelle farger, kan du oppnå en highlighter effekt eller bronse ansiktet ditt.

 • veldig rimelig pris;
 • universalitet i bruk;
 • skum svamp for å beskytte ballene;
 • holdbarhet;
 • nok i lang tid.
 • ingen speil og børster:
 • uttalt parfymert aroma.

Jeg ville ikke ringe Poudre Melange pulver i konvensjonell forstand, men likevel er hun en velkommen gjest i min kosmetiske pose. Jeg bruker det nesten hver dag, med rødme erstatter meg med suksess!

Italiensk kompakt pulver Som en dukke, ifølge produsenten, skaper effekten av bar hud på ansiktet og passer for alle typer. Blant pulverets komponenter er mikropartikler av silikonharpiks, som reflekterer lys og gjør ansiktet skinnende, så vel som porøst silisium, som absorberer fett og eliminerer glans.

Tekstur av Like a Doll er finmalt og lys som en fjær. Det overbelaster ikke sminke og vil se naturlig ut, mens det er godt matting og jevning av huden. Ikke-kohortisk, tørker ikke, legger ikke ned en maske, blir ikke dusjet. Tetthet ved søknad kan justeres etter eget ønske.

 • tilpasser seg naturlig hudfarge;
 • har et ultrafiolett beskyttelsesfilter SPF 15.
 • speilboks raskt zalapyvaetsya fingre.

Veldig behagelig pulver, best egnet min kombinasjonshud. Ikke klar til å bytte den til noen andre.

Artdeco Mineral Compact Powder

Pulver Mineral Compact av det tyske merket Artdeco inneholder havmineraler, kalsium og glimmer som gir huden en deilig matte og ensartet farge. I tillegg inneholder den ikke voks og oljer, så vi kan konkludere med at det er et fantastisk pulver for fet og problematisk hud! Det vil bidra til å skjule glans og mindre feil, samt beskytte mot de skadelige effektene av ultrafiolett stråling.

Strukturen av pulveret er behagelig, vektløs, med utmerket skjulekraft, tetter ikke porene, det er lett fordelt over ansiktet. Med huden hennes ser mer uthvilt og frisk ut. Mineral Compact Powder er nok i lang tid, og etter at det er ferdig, kan du spare penger på et nytt pulver og kjøpe en påfylling, som er mye billigere og stille satt inn i samme boks.

 • muligheten til å kjøpe en erstatningsenhet;
 • solkrem;
 • økonomi.
 • kan understreke desquamation.

Jeg er veldig fornøyd med pulveret - for huden min gikk hun perfekt, ble kvitt den oljeaktige glansen og fra behovet for å korrigere sminke hundre ganger om dagen.

Estee Lauder Ideal Matte Refinishing Makeup Teint mousse fini poudre

I løpet av årene av sin eksistens har det milde matmoussepulveret fra Estee Lauder fått mange lojale fans i forskjellige land. Hvorfor elsker jentene henne så mye? Ideal Matte Refinishing Makeup Teint mousse fini poudre har et ultrafiolett beskyttelsesfilter (selv om minimumet er SPF 8) og maskerer mindre ujevnheter i huden, fjerner perfekt glans og gir ut hudfarge.

Tekstur av dette pulveret er luftig, souffle, silkeaktig. Den er lett fordelt og perfekt skyggelagt, og gir ingen skumle skilsmisser, og en liten glans gir en mystisk glans. Pulveret er behagelig følt i ansiktet, svømmer ikke, varer lenge og tilpasser seg gradvis til den naturlige hudtonen.

 • Praktisk flaske som lar deg bruke alle midler til en dråpe;
 • økonomisk forbruk.

Jeg ble kjent med dette pulveret for ti år siden, og siden da har vennskapet vårt ikke stoppet. Jeg anbefaler!

L'Oreal Alliance Perfekt

Nyheten fra L'Oreal, Alliance Perfect flytende highlighter, er hovedsakelig ment for å utføre sminke i en fasjonabel strobe-teknikk. En slik sminke gir deg en jevn, glanset hud og gjør ansiktet ekspressivt. For å få en mer merkbar kveldsglød, bør pulver brukes i ren form, og for en mild glød er det bedre å blande det med fundamentet.

Et rør med highlighter har en lang smal nese, noe som gjør det veldig økonomisk å bruke verktøyet. Tekstur er kremaktig, lett fordelt over huden. Pulver fukter ansiktet, godt slitt, ruller ikke ned og utfører tre funksjoner samtidig - høylys, primer og glimmer.

 • stort volum - 30 ml;
 • multifunksjonalitet;
 • praktisk dispenser.
 • Sett i ren form, kan gi ganske lyse blink.

Pulver ser veldig edelt ut. Jeg liker det faktum at det er luktfritt og skinner veldig bra i både naturlig og kunstig lys. Denne tingen må prøve!

Vi håper nå, det blir lettere for deg å finne pulver, som ideelt sett faller på huden din og blir en absolutt hit på din kosmetiske pose!

Oppmerksomhet! Det er kontraindikasjoner, samråd med eksperten er nødvendig.

Advarsel! Nøyaktigheten av informasjonen og resultatene av karakterene er subjektiv og er ikke en annonse.

De fleste jenter søker nå å få en jevn og attraktiv hudfarge i ansiktet. Det er derfor fagpersoner anbefaler bruk av ulike kosmetikk. Deres store mangfold, men pulveret er mest populært blant forbrukerne. Det er basert på små partikler som maskerer ufullkommenhet på huden og gjør huden mer jevn.

Kosmetisk bør være til stede i hver selvrespektende kvinne, fordi den har et stort antall positive egenskaper:

 • gjemmer feil i huden;
 • gir en matt effekt;
 • har en fuktighetsgivende effekt
 • gjør ansiktet skulpturert;
 • fjerner mørke sirkler rundt øynene;
 • gir beskyttelse mot eksponering;
 • gjør huden strålende.

Mange tror at det hjelper pulveret til å skape den perfekte sminke. Sammensetningen av dette verktøyet er virkelig unikt, det kan ikke sammenlignes med andre kosmetikk.

Pulveret inneholder partikler av talkum, silke og andre nyttige komponenter. Skal velge et verktøy der det ikke er noen negative stoffer.

Pulver varierer i effektivitet, komponenter og komponenter.

I henhold til løsningsformen kan det være:

Shiseido Pureness.

Kosmetisk produkt fra selskapet Shiseido er veldig populært. Den har en ledende posisjon blant sine jevnaldrende. Kvinner som bruker kosmetikk, foretrekker å stoppe deres valg på dette pulveret. Verktøyet gjør huden matt, og har også mange positive egenskaper. For eksempel i pulverets sammensetning er det ingen oljer og skadelige stoffer, så det kan brukes til å maskere brede porer, rødhet og andre mangler.

Etter påføring av pulveret, kan du umiddelbart føle at huden har blitt fløyelsaktig og frisk. Ansatte av merkevaren hevder at verktøyet ble opprettet ved den nyeste utviklingen, derfor har egenskapene til beskyttelsen av epidermis blitt betydelig forbedret. Pulver har en omsorgseffekt, ansiktet blir strålende og tiltrekker seg oppmerksomhet. Det komplette settet gir en utskiftbar enhet for ikke å kaste bort tiden når verktøyet er ute. Kosmetikk kan vare lenge i ansiktet uten sminkeendringer.

 • hudpleie;
 • utskiftbar blokk;
 • bred handling
 • motstand.
 • høy pris;
 • lite speil;
 • ubehagelig svamp

Den omtrentlige kostnaden er 1650 rubler.

Demo video av pulver applikasjon:

Borjois Silk Edition.

Bourjois pulver er kompakt og gir en matt effekt, det gjør ansiktet attraktivt og glatt. Kunne holde seg uten å skifte utseende hele dagen. Det anbefales å bruke det for å fullføre sminke. Emballasje opprettet i form av en transformator med roterende deksel.

Du kan installere et speil i en hvilken som helst praktisk posisjon og bruke den. Partiklene inneholder lysreflekterende stoffer, slik at huden får stråling, SPF gir pålitelig beskyttelse mot solens stråler. Pulvertekstur ligner silke, så applikasjonen er lett og behagelig. Men for tørr hudbehandling er ikke for egnet, fordi det etterlater flaking. Det er 4 forskjellige nyanser i paletten.

 • fargespekter;
 • praktisk emballasje;
 • SPF filter;
 • motstand.

Den omtrentlige kostnaden er 660 rubler.

Clarins Multi-Eclat gjør huden din fløyelsaktig og strålende. Pulver inneholder mineralpartikler, det er lett og behagelig å bruke. Partiklene er svært små, så det er ganske enkelt å bruke verktøyet, det faller flatt. Ansiktet er beskyttet og fuktet.

Pulver har en delikat lukt og attraktiv emballasje. Midlene kan vare i tilstrekkelig lang tid, med daglig bruk kan den brukes i mer enn to år. Profesjonelle anbefaler at du bruker pulverformede kvinner med alle typer hud. Men kosmetikken er ikke i stand til å skjule for store feil. Huden blir jevn hele dagen, det er ikke nødvendig å hele tiden rette opp sminke.

 • delikat tekstur;
 • effektivitet;
 • Praktisk og stilig emballasje.
 • høy pris;
 • ulempe ved bruk
 • mangler et speil.

Den omtrentlige kostnaden er 2200 rubler.

Video gjennomgang av dette pulveret:

ColoreScience Pro kosmetikk er perfekt for forebygging og behandling av hud. Det mangler negative stoffer, på grunn av dette, har det en positiv effekt på huden. Under bruk virker kosmetikk på de mest problematiske områdene, eliminerer mangler.

Pulveret ligner en blyant med en børste på enden. Rist kosmetisk før påføring. Hudfarge blir glatt, strålende og sunt på grunn av den matte overflaten. Ideell for tørr hud. Det er også verdt å merke seg at pulveret inneholder en spesiell beskyttelse mot ultrafiolett stråling.

 • terapeutisk effekt;
 • SPF filter;
 • ingen skadelige stoffer;
 • Tilstedeværelsen av en innebygd børste.
 • høy pris;
 • interessant emballasje;
 • Emballasje kan bryte og pulver smuldrer.

Den omtrentlige prisen på 4000 rubler.

Pupa som en dukke.

Jenter er godt kjent med produsenten av kosmetikk Pupa. Det er derfor dette pulveret er spesielt populært med den vakre halvdelen av menneskeheten. Perfekt for hud med problemer, gir perfekt glatthet og gjør sminke fantastisk. Mineralpulver er ganske økonomisk å bruke.

Når ansiktet blir jevnt, blir det veldig forsiktig. Den glatte konsistensen gjemmer omhyggelig mangler på ansiktet. Verktøyet har en matt effekt som er vanskelig å savne. Paletten har en rekke toner, så hver kvinne vil kunne velge midler for seg selv. Mineraler og naturlige ingredienser bryr seg om huden.

 • effektivitet;
 • kjente merkevare;
 • mange milde toner.

Den omtrentlige prisen på 1000 rubler.

NYX Bo mat, men ikke flatt.

NYX-pulver er ganske populært blant den vakre halvdelen av menneskeheten. Det anbefales å bruke pulver til unge jenter som ikke har hatt tid til å møte aldringsrelaterte hudforandringer. Pulver skaper en jevn tone i ansiktet og vakker farge. Kosmetisk produkt har en ganske tett tekstur som passer perfekt til ansiktet. Kan vare uten endringer hele dagen og gi huden en matt skygge.

Fjerner forsiktig problemer på huden, legger vekt på de nødvendige fordelene. Det er ganske vanskelig å søke, men ansiktet forvandles umiddelbart. Teksten lar deg økonomisk bruke verktøyet. Det anbefales for unge jenter med problemområder på huden.

 • egnet for problem hud;
 • tett tekstur;
 • effektivitet;
 • effektivitet.

Den omtrentlige prisen på 800 rubler.

Guerlain Les Tendres Meteorites Compact.

Guerlain Meteorites har blitt en ekte legende innen kosmetikk. De fleste kvinner holder lojaliteten mot dette pulveret. Den kommer i vakker emballasje og utstråler en delikat duft av fioler. Bruk av pulver gir henne stråling og ømhet, utmerket omsorg.

Det bør bemerkes at det anbefales å bruke denne kosmetikk som et endelig element. Ansiktet blir jevnt og vakkert, det ser ut til å lyse fra innsiden. Pulverets struktur er vektløs, så det er lett å påføre. Det er imidlertid kun ment for huden uten signifikante mangler. Ulike farger i mosaikken gjør huden luksuriøs.

 • behagelig lukt og praktisk emballasje;
 • utstråling og glatthet;
 • mange nyanser.
 • høy pris;
 • bare for hud uten betydelige feil.

Den omtrentlige prisen på 3000 rubler.

Visuelt om effekten av pulver:

Tony Moly Panda's Dream.

Koreansk produsent Tony Moly kommer stadig med en herlig design for deres kosmetikk. Panda's Dream Powder er ikke noe unntak. Innpakningen tar med seg et sjarmerende panda ansikt, som umiddelbart tiltrekker alles oppmerksomhet. Pulveret har også en rekke positive egenskaper, som bør diskuteres.

I konfigurasjonen er det en svamp for praktisk påføring, huden på ansiktet blir attraktivt og gir lys, alle porer og stygge områder er fylt. Pulveret har en svært uvanlig aroma, samt en minneverdig design. Gir pålitelig beskyttelse mot ultrafiolett stråling, på grunn av dette, perfekt til bruk om sommeren.

 • attraktiv emballasje;
 • SPF filter;
 • tilstedeværelsen av svampen;
 • bruk om sommeren.
 • høy pris med en liten mengde.

Omtrentlig pris er 1000 rubler.

Videotest ved hjelp av panda pulver:

Christian Dior Diorskin Poudre Libre.

Pulver DiorSkin fra produsenten fra Frankrike tvunget til å respektere seg selv på grunn av sin sammensetning og den perfekte applikasjonen. Emballasjen er veldig stilig, så det tiltrekker øyeblikkelig øynene til jentene. Sammensetningen inneholder spesielle komponenter som gir en utrolig utstråling til enhver hud. Strukturen av pulveret er luftig, det er enkelt og jevnt påført og forbedrer tonen merkbart.

Når du bruker et kosmetisk ansikt, blir det fuktet og ser naturlig ut. DiorSkin gir utmerket utholdenhet, perfekt for tørr hud. Matting effekt er i stand til å skjule de mest problematiske områdene og sikre fløyelsaktig. På paletten er det to nyanser.

 • hudpleie;
 • stilig emballasje;
 • holdbarhet;
 • fuktighetsgivende.

Den omtrentlige prisen på 2000 rubler.

Max Factor Creme Puff.

Dette pulveret er en av lederne blant sine jevnaldrende. Verktøyet er veldig rimelig, men har mange positive egenskaper og gir en fantastisk effekt. Hun er i stand til å fjerne overflødig glans på ansiktet og gi ham skinn. Pulveret er også ganske økonomisk å bruke, inneholder en spesiell svamp i konfigurasjonen, som er veldig praktisk å bruke verktøyet.

Den kompakte størrelsen gjør at du kan ta pulveret med deg når som helst, det er i stand til å holde fast i huden hele dagen, du trenger ikke å rette opp sminke. Det er imidlertid ikke noe speil i konfigurasjonen. Gir en matt overflate og eliminerer glans. Produsenten har utviklet en palett med mange nyanser som er veldig vakre.

 • mangfoldig palett;
 • effektivitet;
 • kompakthet.

Den omtrentlige kostnaden for 500 rubler.

Pulver tips er i videoen:

Når du velger pulver, må du se på tekstur og utgivelsesform.

Krembasert pulver er valgt av så mange kvinner, fordi det har en helt unik tekstur. Det er lett å påføre, gir hud med høy kvalitet fuktighetsgivende. Når du bruker det, er det ikke nødvendig å legge grunnlag. Ansiktet er mørkt, blir kjedelig og pulver gjemmer alle feilene. Verktøyet betraktes også som økonomisk, emballasjen holdes med daglig bruk gjennom hele året.

Løst pulver anses som det mest populære blant sine kolleger. Slike verktøy er lette, luftige og smuldre, påføres raskt og glatter huden. Flott for fet og problem hud. Men før du søker, må du bruke et fundament eller et annet grunnlag. Crumbly betyr helt gjemme selv sterke feil og rødhet.

Kompakt pulver laget spesielt for problemhud. Det eliminerer rødhet og under øye sirkler, betennelser og kviser. Pulverets tetthet kan ikke gi en enkel applikasjon, men ansiktet endres øyeblikkelig når det brukes. Pulver kan brukes av personer med tørr hud, og det krever ikke bruk av kremen før bruk.

Mineralpulver anses veldig vanlig, fordi det inneholder unike stoffer i sammensetningen. Det inneholder elementer som gjør huden lyser. Ansiktet blir sunt og strålende, strålende med helse.

Enhver jente før eller senere begynner å legge merke til problemer på huden hennes. Naturligvis fører dette til ubehag. Derfor skapte det et mattpulver som gjemmer feilene og gjør ansiktet jevnere og glattere.

Flere Artikler Om Typer Acne