Hvis du stadig har problemer med svarte prikker, akne, utslett på ansiktet ditt, vil pulver for problemhud passe deg, akkurat det du trenger. Dette kosmetiske produktet blir til jenta en uunnværlig assistent i kampen mot ufullkommen hud. Generelt er det to typer produkter som bidrar til å håndtere problemhud:

Hvorfor bør du gi preferanse mot siste utvei? Faktisk er alt veldig enkelt.

Leger dermatologer råder alle som har betennelser i ansiktet, ikke å bruke flytende kosmetikk som bidrar til å skjule disse manglene. Fordi i dette tilfellet stiftet stammer porene og dermed fører dette til flere og flere nye betennelser og irritasjoner. Men du vil ikke ha dette? I prinsippet kan tonale midler bare brukes i vinterperioden når huden trenger fuktighetskrem.

Pulver for fet hud kan hjelpe de fleste kvinner til å gjøre det perfekt, for å skjule de små feilene. Og hvorfor er det interessant å ha akne, utslett, akne? Årsakene til disse problemene kan være forskjellige. For eksempel forekommer akne på grunn av problemer med mage-tarmkanalen på grunn av funksjonsfeil i de indre organene. Husk alltid at alle giftstoffer og slagger som ikke forlater kroppen, ikke gå uten spor, og dukker opp i ansiktet ditt i form av akne og akne. Selvfølgelig, for å kvitte seg med fet skinn, kviser, skalering, betennelser og utslett, er det verdt å kjempe mot årsaken til forekomsten deres, men hvis du trenger å se bare nydelig i kveld, vil pulveret hjelpe deg med å oppnå dette resultatet, se bra ut og skinne på en fest du ble invitert til.

Velger pulver for problemhud

Du har bestemt deg for å kjøpe pulver til problem hud. Men hva slags eksisterer det? Hva fremfor alt å være oppmerksom på når du velger det?

Les alltid etiketten. Først og fremst bør det ikke inneholde kjemiske elementer som kan forårsake enda større irritasjon. I tillegg bør det ikke ha noen merkelig eller sterk lukt, da dette fører til allergier.

Pulver må ha følgende egenskaper:

 • Antibakteriell effekt;
 • Ikke tette porene (ikke-komedogene).

Det bør ikke inneholde oljer, da krempulver ikke er et egnet alternativ for problemhud. Tross alt vil det ikke skjule kviser og betennelser, men vil bare gjøre dem mer synlige, legge vekt på dem. Det beste alternativet i dette tilfellet ville være løs pulver. Takket være henne er alle feilene dine helt skjulte. Et annet utmerket mineralpulver for ufullkommen hud. Selv kosmetologer anbefales å kjøpe det fordi det inneholder sink. Dette stoffet bidrar til forbedring av epitelet. Derfor kan du trygt lagre, behandle og skjule alle synlige feil i ansiktet ditt.

Hvordan huden din vil se vil avhenge helt av deg, på hvordan du vil passe på det. Husk alltid at før du bruker sminke på ansiktet ditt, må du rengjøre det med en lotion eller tonic. Tross alt vet du selv godt hvor mye støv faller på overflaten av ansiktet, og det skal alltid være friskt og rent. Pulver er best for å få kvalitet og ikke spare penger for det. I intet tilfelle kan det ikke brukes i flere lag. Det beste alternativet er å slette det gamle laget og bruke en ny. Denne handlingen vil hjelpe deg å bli kvitt hudfettet som akkumuleres i løpet av dagen. Påfør det skal være et tynt lag slik at huden kan puste fritt.

Hvordan velge pulver for problem hud med akne

Så snart estetiske defekter vises på ansiktene våre: akne, svarte flekker begynner vi umiddelbart å maskere oss selv. Hvis det er et "utseende" og du må se riktig ut, er det nyttig å behandle problemhuden med pulver eller tonale midler. Men det er fortsatt bedre å finne ut årsaken til utslett, og ikke å maskere dem. I slike tilfeller er det best å konsultere en lege og gjennomgå en grundig undersøkelse.

Årsaker til akne

Behovet for medisinsk konsultasjon skyldes alvorlige sykdommer der årsaken til betennelse, akne og sår kan være skjult. Avhengig av sted, etablerer legen hva som utløste deres forekomst. Hovedårsakene kan være følgende faktorer.
utvendig:

 • overoppheting, overkjøling av kroppen;
 • dårlig hygiene;
 • dårlig kvalitet kosmetikk;
 • arbeid i farlige næringer.
 • strenge dietter som utelukker produkter som er gunstige for kroppen;
 • smittsomme prosesser i kroppen;
 • beriberi;
 • medfødte sykdommer i fordøyelseskanalen;
 • dermatitt, dermatose, urticaria, eksem, etc.;
 • struma;
 • redusert immunitet.

Akne behandling

Behandlingen inkluderer en streng diett. For å bli kvitt akne, bør du forlate den skarpe, sure, fete, begrense forbruket av matvarer høyt i sukker, melprodukter. Ofte kan årsaken til inflammatoriske prosesser være et populært kosthold. Dårlig ernæring fører til avitaminose, noe som forårsaker drastisk vekttap, hårtap, tenner, metabolske forstyrrelser, forekomsten av inflammatoriske prosesser i kroppen. En forsømt sykdom kan føre til koke.
Hvis årsaken til akne har blitt en hormonell svikt eller et høyt nivå av testosteron, foreskriver gynekologen bruk av hormonelle stoffer - COC. Vanligvis er kurset for behandling av akne fra seks måneder til ett år, hvoretter hudtilstanden endres før øynene.

Velge aknepulver

Få mennesker vet at det er et stort antall typer pulver, høykvalitetsprodukter hindrer ikke porene, inneholder de nødvendige mikroelementene som ikke forårsaker irritasjon. Eiere av ufullkommen hud bør også velge et verktøy uten sterk lukt, for ikke å ha en allergisk reaksjon.
På emballasjen eller etiketten til riktig pulver bør du angi tre hoveddetaljer:

 • det må være hypoallergent;
 • har antibakterielle egenskaper;
 • ikke tette porene.

Mineralpulver

Sammensetningen av slike produkter inneholder sink, som har en gunstig effekt på tilstanden til epitelet og utmerker helt ut svarte punkter og ål. I tillegg til utmerket maskering, blir epitelet restaurert, sår forsvinner på generasjonsstadiet, ansiktet blir rent, fløyelsaktig. I tillegg til akne, mineralpulver skjuler arr, har en tåke effekt. Inneholder ikke allergifremkallende parfymer, har ingen skarp eller spesifikk lukt, fargestoffer, kjemiske komponenter, er sammensetningen helt trygg for helse.
Kjøpe mineraler i apotek og elite parfyme butikker med et positivt omdømme. Les anmeldelser fra andre kunder på uttaket, billige produkter kan føre til katastrofale konsekvenser.

Typer mineralpulver

Mineralpulver er av flere typer:

Loose

Sammensetningen maskerer estetiske defekter og beskytter mot eksterne faktorer: ultrafiolette stråler, kulde, vind. I det kvalitative er det ekstrakter fra helbredende urter, fjernelse av inflammatoriske prosesser. Det inkluderer også:

 • kollagen;
 • bakken silke;
 • medisinsk talkum;
 • kaolin;
 • streptocid;
 • kalsiumkarbonat.

Hvis det er en tendens til svarte flekker, pustler, akne, velg pulver med antiinflammatoriske tilsetningsstoffer. For tørr og sensitiv hud, skal produktet påføres med engangs tamponger.

kompakt

Det kvalitative verktøyet inneholder de samme nyttige komponentene som i smuldret. Hun smuldrer ikke i posen, alltid til hånden og retter seg lett på sminke. I den kalde årstiden skaper verktøyet i ansiktet et tynt lag som beskytter mot vind og frost.
De vanskeligste eierne av blandet type. Vi må forbli på crumbly, ikke tette porene og kunne absorbere overflødig fett, tørr akne, akne.

Flytende base

Det er en misforståelse at flytende baser ikke kan håndtere problemer. Noen kosmetologer sier at porene kan bli blokkert, betennelse forverres, ny akne og sår vises. Tonale kremer, etter deres mening, brukes kun i den kalde årstiden for fuktighetskrem. Dette kan argumenteres i forrige århundre, da fett ble inkludert i tonalkremer. Den mest sunne og matte huden i flere timer dekket av fettete glans, for ikke å nevne den oljeaktige typen. Når akne tilstanden forverret.

Hva bør ikke være en del av et godt verktøy

I produksjon av kosmetikk bruker bedrifter mer enn 80 000 komponenter. For å spare penger, tilføyer skruppelløse selskaper skadelige stoffer til deres sammensetning som kan forårsake alvorlig skade på helsen. Ingredienser kan føre til en allergisk reaksjon, forstyrrelse av leveren, nyrene, hormonnivået. Verst av alt, hvis det er kreftfremkallende stoffer i kosmetikkene som forårsaker kreft. Derfor, når du kjøper, vær oppmerksom på listen over ingredienser, blant hvilke ikke bør være:

 • parabener,
 • konserveringsmidler som frigir formaldehyd.

parabener

Oftere til stede i dekorative kosmetikk, fuktighetsgivende kremer. Stoffet er et av de viktigste konserveringsmidlene, på grunn av parabener, våre kremer og sjampo, kan geler lagres i årevis, og ikke miste sine egenskaper. De trenger lett inn i porene, masquerading som østrogener, negativt påvirker det endokrine systemet. Forskere har identifisert parabener i kreftceller og konkluderte med at de er provokatører for utvikling av brystkreft. Også stoffet fører til rask aldring, provoserer seksuell dysfunksjon hos menn. Parabener kan også bli funnet i grønnsaker, bær, når konsumeres perfekt utskilt fra kroppen. Men i kosmetikk brukes ofte stoff som er avledet fra petroleumsprodukter.

Formaldehyd konserveringsmidler

I slike komponenter av kosmetikk som heksametylentetramin inneholder hydantoin, diazolidin, urea formaldehyd. Seres for en lang holdbarhet av kosmetikk, ekstraheres med en kunstig metode. Brukes innen engineering, plastproduksjon. Kjemikalier av denne typen er svært farlige for menneskers helse, gir et kraftig kreftfremkallende stoff - formaldehyd som forårsaker kreft. Det er bevist at stoffet lett kommer inn i kroppen.

Dermatologi Tips for valg av pulver

Regler for valg og bruk av pulver:

 • Velg produkter uten dufter, fargestoffer og dufter. I det minste forårsaker de irritasjon, hodepine, allergiske reaksjoner, opp til astmaanfall;
 • Sammensetningen bør ikke være sulfater og parabener. Verktøyet bør være ikke-komedogent, ikke tilstopp porene og ikke forårsake ny akne og akne;
 • Påfør pulver til et rent ansikt med en spesiell børste, svamp, hvis det er sår, bruk en engasjert bomullspinne;
 • Når du bruker kosmetikk, behandle ansiktet forsiktig - ikke trykk eller strekk;
 • Skjul acne, ulcers i flere lag er umulig, bedre bruk concealer;
 • Ved bruk av et nytt verktøy begynte antall akne å øke - forlate dette verktøyet;
 • La oss hvile epitelet. Hvis mulig, ikke bruk noen farge kosmetikk, behandle med kalendere vann, medisinske kremer;
 • Hver morgen eller kveld, unn deg selv frosne kuber av decoctions av medisinske urter: kamille, calendula, streng, persille;
 • Besøk det russiske dampbadet, finsk badstue. Menneskekroppen under damp- og vannprosedyrene puster, blir kvitt toksiner.

Dermatologer anbefaler å holde seg aktiv, drikke minst 2 liter vann om dagen, slik at porene rengjøres med utslipp av overflødig fuktighet. Å spise friske grønnsaker, frukt, kli (hvis det ikke er dysbakterier) forbedrer stoffskiftet, grove fibre fjerner giftstoffer fra kroppen og normaliserer mikrofloraen. Å vandre i friluft forbedrer blodsirkulasjonen, beroliger og har en gunstig effekt på utseendet vårt.

Hvordan velge pulver for problem hud?

Hvis huden er utsatt for betennelse, er det en reell utfordring å finne et middel som ikke forårsaker ubehag. Vi forteller hva du skal se etter når du velger pulver for problemhud.

Tekst: Makeup.ru redaksjonelt styre 6. januar 2018

Når huden er et problem, må du smelte opp verktøy som hjelper til med å gjemme de eksisterende manglene og ikke forårsake irritasjon. Dette materialet vil diskutere hva slags pulver som tilsvarer egenskapene til problemhud, hva du bør vurdere når du velger dette produktet og hvilket spesifikt pulver som kan hjelpe deg.

Egenskaper av pulver for problem hud

Problemhud karakteriseres av ulike mangler. Dette er enten overdreven tørrhet og konstant peeling, eller omvendt, for mye sebumsekresjon, noe som fører til tilstoppede porer, svarte flekker, betennelser og andre feil. Problem hud er ofte sensitiv. Årsakene kan være forskjellige, men som regel blir de ikke forårsaket av eksterne faktorer, som ved "funksjonsfeil" i kroppens arbeid: hormonforstyrrelser, redusert immunitet og andre lidelser.

 • Det antas at pulveret har en lett tekstur som ikke overbelaster problemhuden. Samtidig må hun ha en spesiell sammensetning. Det er viktig at det ikke inneholder komponenter som huden kan oppleve som irriterende. Det er ingen oljer, voks og dufter. Et positivt punkt er innholdet av stoffer som kan helbrede og berolige huden.

Mineralpulver for problemhud

Makeup problem hud kan stole på mineral makeup. Pulver fra denne kategorien representerer partikler av knuste mineraler. Og ingen oljer, voks, paraffin, emulgatorer, stabilisatorer, dufter og andre komponenter som er potensielt skadelige for problemhud. Og som en del av dette pulveret finnes det ingen talkum, som blander seg med sebum, tette porene. Dette gjør mineralpulver et middel som er ideelt for problemhud.

 • Separat er det verdt å merke seg tørr tekstur av mineralpulver; Dette betyr at det ikke er noen avlsmiljø for bakterier. Muligheten for negative effekter av mineralpulver på huden er nær null.

Krem pulver for problem hud

Problematisk hud er preget av ujevn lindring. Forstørrede porer, spor av post-akne, betennelseselementer skyldes. Mask disse ufullkommenhetene vil hjelpe krempulver, som glatter lettelsen, fyller mikrodypingen på overflaten av huden.

 • Ja, tørr tekstur anses som den mest "trygge" fordi den ikke bidrar til spredning av bakterier, men den åpenbare fordelen med fløtepulver er at den helt "legger seg" på problematisk hud og skaper en følelse av komfort.
 • Hvis en problemhud utmerker seg av overdreven tørrhet, er det krempulveret som vil være en frelse for det - det vil ikke bare jevne blokkerer ufullkommenheter, men også myke epidermis.

Valget av pulver for fet og problem hud

Behandle fordeler og ulemper ved forskjellige tonale ressurser? Så, du kan velge kosmetikk som er egnet for å løse problemene i huden din, med tanke på alle dens funksjoner.

Problem Hudpulver: Vurdering

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

Det beste pulveret for problem hud i ansiktet - anmeldelse og vurdering

Problem hud er spesielt. Hun er veldig følsom overfor alt og lider selv fra små irritasjoner. Derfor er det nødvendig å ta vare på henne så vel som nøye velg kosmetikk for ikke å skade.

For personer med fet hud anbefales kosmetologer å bruke tørre tonalverktøy, det vil si pulver. De merker at i dette tilfellet vil det være mulig å unngå tilstoppede porene og øke betennelsen i huden. Samtidig kan pulver til problemhud utvikles spesielt, med tanke på alle behovene til dermis.

Bilder fra nettstedet: AzbukaDiet.ru

Hva bør være det beste pulveret for oljeaktig problem porøs hud: mening fra kosmetologer

Kosmetikk bør være egnet for hudtype. Problemet er preget av overflødig fett. Betennelse og akne for slik hud er en vanlig forekomst. De er godt fjernet av pulver, som bare absorberer dem. Men ikke alle granulære midler er egnet for sensitiv hud. Normale pulver tresko porer. I dette tilfellet sebum har ingen steder å gå, det akkumuleres i kjertlene, noe som forårsaker betennelse. Det kan være ledsaget av akne eller akne.

Dette kan unngås hvis du bruker et pulveraktig produkt designet spesielt for fet hud. Dens sammensetning er optimalisert slik at den ikke skader dermis. Hva pulver å velge for problem hud? Vi forteller deg om det.

Fet og oljeaktig hudpulver er ikke-komedogent. Dette betyr at det ikke tetter porene. Du husker at det er veldig viktig. Ikke-komedogent pulver for problematisk hud mattes ansiktet, men samtidig tillater det å "puste".

Ansiktspulver for problemhud bør ikke inneholde oljer. Du kan følge dette ved å se på sammensetningen av produktet. Vel, hvis det finnes antibakterielle stoffer. Så desinfiserer verktøyet samtidig ansiktet, forhindrer betennelse og rødhet. Dette vil beskytte de bakteriene som vil bosette seg på huden gjennom dagen.

Høykvalitets og ufarlig pulver til oljeaktig problem hud er laget uten en uttalt lukt. Det bør være hypoallergent, lindre irritasjon, og ikke provosere det.

Når du velger pulver, gi preferanse til de produktene som har lang holdbarhetstid. Tross alt, hvis det er kort, har du kanskje ikke tid til å bruke verktøyet. Etter at utløpsdatoen er over, vil det være farlig å pulver med et slikt produkt, siden bakterier allerede kan multiplisere der. Alt dette er farlig for og så problem hud.

Selvfølgelig, i denne forstand vinner mineralpulver for et problem hud. De oppfyller ikke bare alle krav, men inneholder også stoffer som positivt påvirker huden. For eksempel er det alltid sink, noe som er et utmerket verktøy for å bekjempe akne.

Bilder fra nettstedet: Wday

Optimal i kvalitet pulver for problematisk hud: vurdering

For å si hva det beste pulveret for problemhud, kan vi ikke. Men å presentere flere produkter som har vist seg å være av høyeste kvalitet, ja. Etter å ha vurdert vurderingen som er opprettet for deg, vil du kunne bestemme hvilke midler som vil være optimal for deg.

Tørking Сlinique Clarifying Powder Make Up

Det er et kompakt pulver som har i sin sammensetning salisylsyre. Denne ingrediensen gir en tørkeeffekt som er svært viktig for fet hud. Dette pulveret klare raskt med rødhet og betennelse. Ved å bruke den får du en jevn hudtone. Midler holder på personen til åtte o'clock.

Det er ingen olje i Сlinique Clarifying Powder Make Up, så det tetter ikke porene. Og dette er det viktigste for slike produkter.

Bilder fra nettstedet: Ja til sminke

Revitaliserende pulver Vichy Aera Teint Mineral Puder Make-up

Det er godt crumbling pulver for fet problem hud, som har en fin sliping. Det er lett, derfor påvirker det ikke porene og fører ikke til forekomst av akne. Mange kosmetologer sier at det er terapeutisk pulver for problemhud. Den inneholder mineraler som har en helbredende effekt på huden. Ansiktet begynner å se friskt, dets fargejusterer, dets porer strammer. Derfor matter verktøyet ikke bare huden, men gjør det også sunnere.

Fjærpulver enkelt. Det ser ut som en concealer etter dette.

Bilder fra nettstedet: www.doctipharma.fr

Shiseido Purenes SPF 15

Dette pulveret mattes godt. Den inneholder ikke oljer og er derfor ikke-mettogen. Med dette verktøyet kan du gjøre hudens tone naturlig, matt. Pulver også godt skjuler rødhet, akne.

Shiseido Purenes SPF 15 er en solkrem. Det tillater ikke at huden lider av ultrafiolett stråling.

Verktøyet kan legges til ansiktet hele dagen, og dermed korrigere sminke. Strukturen av pulveret lar deg gjøre dette, da det er godt skygget.

Bilder fra nettstedet: shafa.ua

Pulver med antibakteriell effekt Essens Ren hud

Dette antibakterielle pulveret for problemhud. Matteffekten er veldig kraftig. Det vil være mulig å gjemme ikke bare forstørrede porer, men også rødhet, akne og delvis pigmenterte flekker. I sammensetningen av dette kosmetiske er sink. Det tørker huden, noe som gjør det mer friskt og sunt.

Pulver av dette merket er lite, noe som gjør det lettere å fordele over overflaten av ansiktet, så vel som forsiktig skygge.

Bilder fra nettstedet: BeautyHome

Det beste mineralpulveret for problemhud: vurdering

Det beste mineralpulveret for problemhud er det som på grunn av sin struktur ikke er i stand til å tette porene og ikke overdriver dermis. Også, det må helbrede.

Silisiumpulver som en dukke

Mineral pulver for problem hud Som et dukke merkevare av italiensk produksjon. Det er matting, men la porene åpne. Sammensetningen av dette mineralpulveret er silisium, som absorberer overskudd av talg. Dette skaper en sløvhet, og fjerner hudens ekstra glans. Også inneholder silikonharpiks. De er reflekterende. Dermed begynner huden å skinne.

I verktøyet er det spesielle stoffer som beskytter mot ultrafiolett stråling. Huden lider ikke av solen, noe som er bra for sin tilstand.

Slipingen av dette pulveret er fint, noe som er en fordel. Tross alt er et slikt verktøy lettere å glatte ut jevnt.

Pulverbestandig. Hun er ikke dusjet lenge. Setter det på ansiktet ditt, du får ikke effekten av masken, noe som også er viktig.

Bilder fra nettstedet: myoriginal.com.ua

Mineral Compact Mineral Powder fra Artdeco

Dette er tysk pulver for problemhud, som inneholder mye mineraler og en rekke nyttige stoffer. Det er sjømineraler, glimmer og kalsium. Alle disse elementene påvirker huden mattifyingly. Dessuten er deres handling veldig myk og mild. Huden føles fritt å puste.

Sammensetningen av dette pulveret er absolutt ingen oljer og harpikser, som er kontraindisert for fet hud.

Dette pulveret er veldig økonomisk. For det første er forbruket ikke stort. For det andre, når verktøyet er over, kan du bare kjøpe en plug-in-enhet, som enkelt settes inn i esken. Så oppkjøpet av nytt pulver vil bli billigere.

Hvis huden har peeling, er dette pulveret mer sannsynlig å understreke dem. Men slike manifestasjoner er sjelden på fet problem hud, snarere det motsatte.

Bilder fra nettstedet: Amazon

Lett toning verktøy Estee Lauder Ideal Matte Refinishing Makeup Teint mousse fini poudre

Dette pulveret er veldig lett, nesten luft. Den ligger flatt på huden, legger ikke flekker på den. Dette verktøyet er veldig motstandsdyktig. Det kan være på huden i lang tid og ikke "float".

Dette pulveret til slutt tilpasser seg hudfargen. Derfor ser verktøyet i de fleste tilfeller økologisk på ansiktet.

Pulver gir beskyttelse mot ultrafiolett, men den mest minimal.

Hvilke av disse verktøyene er det beste pulveret for problemhud, bestem deg selv. Du kan prøve hvert produkt fra listene som presenteres her. Vel, eller velg fra beskrivelsen av hva som syntes best for deg. Vi håper at vårt ansiktspulver vurdering for problem hud var nyttig for deg.

Pulver og akne

Make-up er i stand til å gi et ansiktsglatt og glans, eller for å understreke hver kvise, spesielt når det gjelder maskeringsmidler. Pulver for problemhud, valgt med hensyn til alle dens egenskaper, kan gjøre at du glemmer problemer med akne, rødhet og fetthet: det skjuler ikke bare disse feilene, men fjerner dem også forsiktig.

Problem hudpleie

Økologi, stressende forhold, søvnmangel, feil diett - alt dette påvirker tilstanden til huden vår. Som et resultat, lider noen kvinner av skinn og akne, mens andre sliter med peeling og tørrhet. Farge kosmetikk er en måte å skjule disse problemene. For å løse dem, må du kontakte en kosmetolog eller en hudlege, som vil finne "roten til ondskap" og velge den optimale behandlingen for hver hudtype.

Men selv uten råd fra eksperter, er det viktig å regelmessig ta vare på ansiktet, ivareta de grunnleggende hygieneglene.

 • Vask om morgenen og om kvelden med rensemelk, skum eller tonic
 • Pass på å bruke fuktighetsgivende, nærende kremer.
 • En gang i uken, skrubbe ansiktet ditt, fjern døde partikler
 • Bruk solkrem

Ved å følge disse enkle regler, minimerer du risikoen for nye problemer, gir huden din muligheten til å puste og oppdatere. Ja, og kosmetikk på ren hud faller jevnere og ser mye bedre ut.

Hva kan hjelpe pulver

Pulver på en pålitelig måte maskerer ufullkommenhetene i huden, eliminerer fet skinn, opprettholder friskhet og sunn hudfarge. Det samme fundamentet har de samme egenskapene som grunnlaget, og vi har allerede forklart hvordan du acne akne med grunnlaget, men i motsetning til pulver, støter det ofte på porene og provoserer utseendet på nye betennelser.

Hvordan søke et middel:

 1. Rens ansiktet med tonic eller annen vanlig skrubber.
 2. Fuktighetskrem. Dette gjelder også utsatt for fet hud.
 3. Bruk en concealer eller korrekturleser for å fjerne de mest åpenbare feilene.
 4. Bruk pulver med en pensel eller svamp.
 5. Når du er ferdig, bør du pusse over ansiktet fra topp til bunn for å riste det resterende pulveret og fikse resultatet.

For at pulveret skal klare seg godt, er det viktig å vurdere noen få punkter når man kjøper:

 • Formål. Velg et produkt designet for å løse et bestemt problem: fet skinn, ujevn hudtone, tørrhet og mer.
 • Tone. Feil tone vil gjøre ansiktet unaturlig, noe som skaper en kontrast med nakken og décolleté.
 • Komposisjon. Les forsiktig etiketten, for ikke å kjøpe et verktøy som kan forverre problemet.

Vi ser komposisjon

Det finnes en rekke komponenter som bør unngås i sammensetningen, eller behandles med forsiktighet og følge reglene for bruk av verktøyet.

 • Talc - dette stoffet er på listen over forbudt i produksjonen av kosmetikk.
 • Titandioxid er en nyttig komponent i pulverets sammensetning, men bare når den brukes riktig! Kjøper kosmetikk av tvilsom produksjon som inneholder titandioxyd, du tar en risiko: Du bør stoppe ditt valg på kvalitetsproduserte produkter, slik at de fordelaktige egenskapene ikke blir til skade! I tillegg krever denne komponenten omhyggelig sminkefjerning, fordi uten riktig forsiktig bruk kan det tette porene med sine minste partikler.
 • Bismuth oxychloride er en komponent i mange ansiktsprodukter med en lysende effekt. Vanedannende. Uønsket på grunn av det faktum at det kan forårsake en allergisk reaksjon og åpne vei for bakterier i de dype hudlagene.

Mangfold av rettsmidler

Den ideelle løsningen for problemhud er mineralpulver. Det tetter ikke porene, har en mattende effekt, gjør ansiktets tone jevn og myk, fjerner greasiness og skjuler små hudfeil. Mineralbasert pulver er trygt og ufarlig på grunn av innholdet i mange gunstige og helbredende stoffer, som for eksempel sink, som stimulerer produksjonen av kollagen, så viktig for huden, og bekjemper de destruktive virkningene av frie radikaler.

Sammensetningen av mineralpulveret bør ikke være oljer, da de bidrar til veksten av bakterier på grunn av dannelsen av et fettmiljø.

Mineralpulver er både smuldrende og kompakt. Den første påvirker forsiktig den følsomme, irriterende huden, fordi partiklene er mye mindre enn kompaktpulver. De mindre skade og irritere epidermis. Kompakt pulver er praktisk på veien. Det anbefales for fet hudproblemtype, utsatt for akne.

Også, for fet hud, kan du plukke opp en pulverkrem, som på grunn av sin myke konsistens vil skjule defekter og ligge flatt på ansiktet.

Nylig bakt pulver har blitt svært populære. De skjuler pigmentflettene, frynkene og rødmen - alt dette så bekymret hudproblem.

Et virkelig nyskapende verktøy for å ta vare på problemhud er helbredende pulver. De er absolutt ikke synlige når de brukes, men resultatet av søknaden vil bli følt nesten umiddelbart. Disse pulverene kan påføres dagkremet før sminke eller over natten etter grundig rensing av huden.

Hemmeligheter med vakker hud fra kosmetologer

 • Ikke forsøm den daglige rensingen av huden. I løpet av dagen blir porer tilstoppet med støv og smuss, og sebum frigjøres på ansiktet over natten. Derfor må du regelmessig rense ansiktet med spesielle midler.
 • Hvis du har forstørrede porer, bruk løspudder med "plume" -effekt. Hun vil ikke score dem, men vil sikkert gjemme dem.
 • Velg antibakterielle midler. De vil bidra til å minimere betennelse og raskere helbredelsen av mindre skader.
 • Etter å ha fullført sminke, vask og tørk svampene og børstene for å forhindre forekomst av bakterier.
 • Hvis du ikke har råd til et godt pulver, er det bedre å ikke bruke noen. Dårlig kosmetikk vil gi flere problemer enn glede.

Gjennomgang av pulver for problem hud

Det er umulig å si at det er det beste pulveret for problematisk hud, hvert produkt har fordeler og ulemper, men deres valg er så flott at du sikkert vil velge det beste alternativet for deg selv. Her er en liten oversikt over de mest populære merkene og produktene.

 • Mineral Foundation Powder Under Hydra Mineral Compact Foundation fra ArtDeco

Matterpulver for fet hud, ikke-allergifremkallende og luktfri. Verktøyet tilpasser seg huden din, skaper en jevn tone og legger ned et lett tog. Det gjør huden matt og skjuler feilene sine. På grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av magnesium, sink, vitamin E, ekstrakter av echinacea, rosmarin og tigergress, er pulver et utmerket UV-filter og har en fuktighetsgivende effekt. Klassisk flat veske med speil under lokket er ideelt for å bære i en veske. I det globale nettverket finner du mange entusiastiske vurderinger om dette verktøyet.

 • Løst pulver Vitalumiere løs pulver grunnlag fra Chanel

Dette verktøyet gjør det mulig å maskere rødhet og akne markeringer, glatt ut små rynker, gi huden en jevn, strålende tone. Under applikasjonen blir smelteformelen et tynt tonalag. En nesten umerkelig floral duft er en fin bonus på dette pulveret. Kommer i en kabuki-børste krukke som har fått gode anmeldelser.

 • Mineral Powder NaturalCodeSkinPerfector av Lumene

Med dette kompakte pulveret med silkeaktig struktur, vil du glemme tilstoppede porer, og huden din vil puste. Den arktiske plantain i sammensetningen gjør huden matt og har en antibakteriell effekt, bekjemper aktiviteten til talgkjertlene, kviser og betennelser. Risstivelse gjør huden myk, beskytter den mot miljøets skadelige virkninger, og sikrer en jevn applikasjon av verktøyet. Kunder noterer budsjettet og sikkerheten til dette kosmetiske produktet.

 • Antibakterielt kompakt pulver Clearface kompakt pulver fra Manhattan

Dette kosmetiske produktet vil redde huden mot fet skinn, eliminere skadelige bakterier og effektivt maskere små feil. Sammensetningen inneholder nærende oljer av svart spidse og tynne frøplanter. De gjør huden myk og fløyelsaktig, og magnolia ekstraktet - elastisk og blottet for oljeaktig glans. Dømmer gjennom vurderinger på Internett, håndterer dette pulveret briljant sitt ansvar.

 • Clarifying Matting Compact Powder fra Clinique

Verktøyet tetter ikke porer, kan raskt teste ut tonen og eliminere fet skinn. Fenolsyre (bedre kjent som salisylsyre) i sammensetningen tørker betennelse, reduserer antall kviser og rødhet. Ved vanlig bruk oppstår eksfolierende døde hudceller og naturlig rensing av huden. Et pent malakitt-tilfelle passer perfekt selv i en liten clutchpose, noe som gjør det mulig å alltid holde pulveret hånden for å raskt rette opp sminke.

 • Tonepulver AERA TEINT fra Vichy

Utmerket mineralpulver for problemhud. Pollen er ikke dårligere i bruk på en god varmere - den legger seg like jevnt. Brand eksperter sier at etter 30 dager med å bruke AERA TEINT, kan du forbedre din hudfarge og hudtilstand betydelig med 38%. Anmeldelser av kvinner som deltok i undersøkelsen, bekreft ordene fra eksperter.

 • Antibakterielt kompakt verktøy Rent hud fra Essence

Godt pulver for fet hud. Det forkler ikke bare akne og akne, men fjerner også dem gradvis på grunn av sinken i den. Søt gjennomsiktig boks passer i baglommen.

 • Bakte Luminys Bakt Ansikt Pulver Pulver av Pupa

Gjør hudtonen en jevn, en vektløs berøring og gjemmer feil. Tekstur betyr myk og fløyelsaktig. Takket være produksjonsteknologien av "bakte" kosmetiske produkter, vil sminkeformen forblir perfekt for helheten. Kvinner som bruker dette produktet hevder at det er et av de beste pulverene for problemhud.

 • Multifunksjonspulver DRY SUNSCREEN fra Jane Iredale

Et organisk produkt som fungerer som en concealer, highlighter og pulver. Det anbefales å påføre på tørr og normal hud, da det ikke kan skryte av matting egenskaper. Legg deg ned på ansiktet med et lett lag, gjemme store porer og ål, tørke og helbrede betennelse. En annen fordel med dette pulveret er den luksuriøse emballasjedesignen. En krukke med en gyllen speilhett og et stativ for puff ser sofistikert og elegant ut.

Valget av mineralpulver for problemhud

Problem hud er et ganske vanlig fenomen, som er preget av forstørrede porer, akne, skinne. Ofte svekket denne dermis og krever forsiktig omsorg.

For å minimere risikoen for å spre infeksjon, er det verdt å begrense bruken av dekorative kosmetikk. Derfor brukes mineralpulver ofte til problemhud.

Sammensetningen av mineralpulver

Som en del av dette produktet finner du ekstremt nyttige mineralkomponenter som har en antiseptisk og bakteriedrepende effekt på huden.

Disse inkluderer følgende:

 • bor nitrid - gjør huden mer strålende;
 • sinkoksid - gir beskyttelse mot ultrafiolett stråling, har antiseptiske egenskaper;
 • titandioksid - bidrar til å eliminere mangler og bidrar til å fukte de øvre lagene i huden;
 • aluminosilikater - gir mykning av huden og har reflekterende egenskaper;
 • jernoksid - betraktes som et naturlig pigment som kan gi derma den ønskede farge;
 • magnesium - gir huden med ungdom og forhindrer aldringsprosesser;
 • silisium - stimulerer syntesen av naturlig keratin og kollagen, noe som gjør epitelet mer elastisk og elastisk.

Også i sammensetningen er det mikropartikler av turmalin, citrin, ametyst og andre stoffer.

De behandles grundig og gir forbedret blodmikrocirkulasjon. Gjennom bruk av slike verktøy kan man takle ansiktets oljeaktige glitter.

Det er imidlertid noen stoffer som ikke skal inneholde det beste mineralpulveret. Alle disse ingrediensene fremkaller tilstopping av porene, noe som bare forverrer situasjonen.

Disse inkluderer talkum, voks, olje, fargekomponenter. Også, dette kosmetikk kan ikke inkludere parfymer og alkohol.

Nyttige egenskaper

Høyverdig mineralpulver har mange forskjeller fra de vanlige dekorative verktøyene. Den inneholder spesielle ingredienser som ikke tetter porene, men forbedrer deres rensing.

Disse er triple-malte mineraler, silke og gull ekstrakter. På grunn av dette gode pulveret gir en rekke effekter:

 • tetter ikke porene
 • besitter matting egenskaper;
 • gjør hudens glattere og skjuler små feil;
 • lykkes med å klare seg med oljeaktig glans.


klassifisering

Avhengig av tekstur, kan mineralpulver ha flere varianter:

 1. Pulverkremet er ideelt for eierne av problematisk hud. Den klare perfekt med den oljeaktige glansen og gjør ansiktet matt. Dette verktøyet kan brukes tørr eller våt metode. I andre tilfelle blir sminke lik struktur i fundamentet. Verktøyet er produsert i flytende form eller som et kompakt pulver. Eiere av problem hud mer egnet andre alternativ.
 2. Løst pulver brukes oftest av jenter med feilfri hud. Det kan imidlertid brukes som en finish etter fundamentet. Denne bruksmetoden er også egnet for eiere av den problematiske typen. Samtidig anbefaler eksperter å velge et fundament som har en mineralbase.
 3. Bakt pulver er laget av moderne teknologi. Den er preget av en fin tekstur, slik at verktøyet lett kan brukes og veldig økonomisk. Bruken av dette verktøyet bidrar til å skjule feilene i problemhuden og takle oljeaktig glans.


Riktig anvendelse

Det er to hovedtyper av mineralpulver - krummende og kompakt. I det første tilfellet er verktøyet bedre å bruke hjemme, siden det krever forsiktig fjæring.

Vitaminer og gunstige stoffer gir fullstendig hudpleie, reduserer de negative effektene av ultrafiolett stråling. På grunn av tilstedeværelsen av planteekstrakter, er det mulig å senke de inflammatoriske prosessene og takle irritasjon.

Hvis huden har en tendens til tørrhet og flakking, anbefales det ikke å bruke slikt pulver.

Kompakt pulver med mineralinnhold er veldig nyttig for korreksjon og spiller ofte rollen som concealer. Dette verktøyet holder perfekt i en kul sesong, pålitelig maskering av rødhet, pigmentering og utvidede fartøy.

Lett tekstur fremkaller ikke ubehag og gir friskhet. For å forhindre utseendet av rosacea og svarte flekker anbefales det å skygge dette verktøyet med en børste.

Til mineralpulver for fet hud holdes så lenge som mulig, må du følge disse anbefalingene:

 1. Rens huden med en skrubbe eller utfør en grunne rens.
 2. Behandle ansiktet med tonic eller krem ​​med fuktighetsgivende egenskaper, og vent til det er absorbert. Det er verdt å bli kvitt overskytende midler med serviett. Til pulveret var lett fordelt på huden, bør det ikke peeling.
 3. Et lite pulver bør samles med en bred børste slik at mineralpartiklene er inne.
 4. Lag sirkulære bevegelser, pulverskygge på huden. Du må starte fra den sentrale delen til kinnbenet og avslutte nakken.
 5. Skru av børsten og fordel pulveret i separate områder.


Oversikt over de beste verktøyene

For tiden er det forskjellige merker av mineralpulver for problemhud. Fordi mange jenter har problemer med å velge en virkelig effektiv måte.

Vurdering av mineralpulver inkluderer verktøy som Nyx, Mac, Evelyn, Sefora.

Også eksperter anbefaler å ta hensyn til følgende typer kosmetikk:

  Clarifying Powder Make Up Compact Powder. Med dette verktøyet kan du til og med ut hudfarge, skjule forstørrede porer og rødhet. Også dette pulveret lykkes med å klare oljeaktig glans i minst 8-10 timer. Det er ingen oljer i denne lyse sminke. Samtidig inneholder den salisylsyre, som har en tørkeeffekt på betennelse.

Tonalpulver Vichy Aera Teint Mineral Puder Make-up. Det er sprø pulver, som har hypoallergeniske egenskaper og ikke har en komedogen effekt. Sammensetningen av dette produktet inneholder mineraler som renser porene. På grunn av dette blir huden mer sunn og vakker, og hudfarge forbedres betydelig. Påfør dette verktøyet er veldig praktisk - det er fordelt over huden, som et høyverdig fundament.

Mattifying powder Shisaydo Pureness SPF 15. I sammensetningen av dette verktøyet er det ingen oljer. Den inneholder spesielle ingredienser som gjør huden matt, skjul forstørrede porer og rødhet. På grunn av tilstedeværelsen av et ultrafiolett filter, gir dette verktøyet pålitelig beskyttelse mot huden fra solen.

Essens Pure Skin Antibacterial Powder. Dette verktøyet gjør problematisk hud frisk og sunn. Med hjelpen er det mulig å skjule alle mangler i dermis - akne, rødhet, forstørrede porer. På grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av sink kan klare akne og oppnå en naturlig nyanse i ansiktet. På grunn av den lette tekstur, er pulveret perfekt samlet på børsten og jevnt fordelt.

Clarins Multi Eclat Mineral Powder Dette verktøyet har en crumbly tekstur og er nesten ikke følt på huden. På grunn av dette er det ikke noe ønske om å vaske det av. Skyggen av pulver tilpasser seg lett til hudfargen, har fuktighetsgivende egenskaper og gjør huden mer elastisk. Tilstedeværelsen av et unikt komplekst lysoptimering gir en unik lysspredningseffekt, slik at du kan skjule små feil og små rynker. Hud Illusjon Clarins har en lignende effekt.

Mineral sprutpulver Mary Kay. Sammensetningen av dette produktet har pulverformige mineraler som gir huden en fantastisk utstråling. Ved bruk av slikt pulver er det mulig å parre problemområder, for å skjule små rynker, akne, rødhet. Dette verktøyet er perfekt for alle hudtyper. Men tørr hud kan være litt tørket.

Kompakt pulver Giordani Gold Oriflame. Lett vektløst pulver gjør huden vakker og strålende. Den omsorgsfulle formelen av dette produktet fukter huden perfekt og matter oljefylte områder. I tillegg skjuler hun med fordel ansiktsrynker. I settet er det også en børste for påføring av produktet.

 • Pulverbasert Art Deco. Dette verktøyet har gode matteegenskaper og gjemmer feil, som et høyverdig fundament. Takket være bruken av pulver, er det mulig å fukte huden og klare oljeaktig glans. I sammensetningen av dette kosmetikk er tilstede magnesium, sink, vitamin E.
 • Mineralpulver er et ideelt verktøy som forbedrer utseendet på problemhuden.

  På grunn av den naturlige sammensetningen av denne typen kosmetikk, klarer man med rødhet, irritasjon, akne lesjoner.

  Det viktigste er å velge et kvalitetsverktøy og følge instruksjonene for bruk.

  Pulver Shiseido Pureness Matifying Kompakt Oljefri Foundation SPF 15 / Matting - anmeldelse

  Pulver som dermatologen ga meg råd til behandling av ACNE. Eller bare, mitt ideelle pulver.

  God ettermiddag, jenter.

  Jeg vil fortelle deg hvordan jeg møtte selskapet Shiseido.

  Jeg hadde problem hud, jeg behandlet den gjennomsnittlige formen av AKNE i henhold til anbefalingen fra hudlege i den regionale KVD.

  Ved behandling av ACNE forbød dermatologen meg å bruke kosmetikk generelt.

  Etter en måned med behandling var huden min ikke lenger i purulent akne, og jeg spurte hvilke kosmetikk jeg kunne begynne å bruke i mitt tilfelle, og legen ga meg en anbefaling for Shiseido-mineralpulver.

  Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å se på Internett for hvor mye dette pulveret koster, prisen gjorde meg ikke lykkelig (3000tr), jeg lukket siden med nettstedet og gikk om min virksomhet.

  Deretter åpnet jeg flere ganger på nytt og lukket siden på nettstedet, fordi ideen om at jeg ville skjule postinnlegget ikke ga meg hvile. Jeg begynte å studere informasjon om mineralpulver, lese anmeldelser om dem og bestemte seg for å kjøpe et slikt mirakel i Letual's butikk med 50% rabatt (Snakker om Letual's butikk, til tross for hva alle sier at de selger feil, så jeg på nettsiden produsenten Shiseido og Letual er en av de offisielle butikkdistributørene).

  Pulveret er veldig lett, selvfølgelig vil det ikke skjule spor fra postacenet, men på den tiden forfrisket det svette litt, mattet og gjemte ganske små mangler. Ja, og psykologisk var faktumet av å sette pulveret på ansiktet hans oppmuntrende at alt gikk til det bedre)

  Jeg kan definitivt si at hvis du vil ha pudder for å skjule feil, rødhet, blåmerker og så, så er dette pulveret ikke for deg. Pulveret er veldig lett, faller lett på huden.

  Et veldig interessant faktum er at det endelige resultatet av hvordan pulveret ligger på huden din, observeres ikke umiddelbart etter påføring, men om noen få minutter. Etter å ha påført pulveret på huden, er det en liten peeling (hvis noen) synlig etter noen minutter, er de ikke lenger der, pulveret smelter sammen med huden, og det blir sunt og friskt. Matte varer ca 4 timer. Porene stenger ikke, for meg var det hovedfaktoren når du kjøpte pulver!

  Sponzhik høy kvalitet, praktisk, under bruk av pulveret er ikke bortskjemt, ikke skrelles og ikke battered. Men jeg bestemte meg for å prøve på pulver med en børste (det er en veldig behagelig børste igjen etter svært mislykket pulver). Pulver når det påføres med en pensel, faller på huden med et lett slør, knapt merkbart og merkbart på huden. Jeg likte definitivt denne applikasjonen av pulver mer!

  Jeg hadde nok pulver i ca 4 måneder.

  Det faktum at dette pulveret har utskiftbare blokker, er veldig behagelig og sparer selvfølgelig vårt budsjett)

  Etter at pulveret mitt var over, løp jeg tilbake i flyet og kjøpte en utskiftbar enhet. Bytting av plug-in-enheten er veldig enkel. På bunnen av pulverhuset er det et rundt hull rundt 2 mm i diameter. Det er nødvendig å peke inn i dette hullet, en utskiftbar enhet av pulver stiger, du må trekke den ut og sette en ny)

  Jeg har pudder i et tilfelle av gammelt pulver for ikke å ripe saken uten å miste utseendet.

  Jeg vil oppsummere. Dette pulveret passer for alle. Fra perfekt hud til problem. At det vil skjule dine åpenbare mangler, venter ikke engang, men det vil skjule små feil med et knall!

  Problem Skin Powder

  Ta vare på problemhud er alltid en vanskelig oppgave. For at kosmetikk ikke skal skade epidermis, må pulver for problematisk hud være av meget høy kvalitet, ikke forårsake irritasjon og ikke tilstopping av porer.

  Mange dermatologer på tidspunktet for forverring av problemer forbundet med huden, anbefaler jentene å erstatte det tette tonale fundamentet og kremet med et lyspulver.

  For jenter med en kombinasjon eller problematisk hud, vil et lett antibakterielt pulver med en krembase bidra til å skjule alle feilene. Den største fordelen med pulverkrem er at den har en matt effekt. Du kan bruke produktet på huden med en tørr børste eller en våt svamp.

  Lys crumbly pulver med glitrende partikler egnet for vinteren.

  Faktisk, om sommeren er fet hud i seg selv utsatt for overdreven glans. I den varme sesongen, velg et tørrmatterpulver, som vil gjemme feilene, men vil ikke fokusere på dem. Et godt alternativ for daglig bruk er kompakt kompaktpulver.

  Den moderne løsningen i kosmetologiens verden er høykvalitets bakt pulver. Det kan gjenkjennes av sin lette tekstur, som ligger på ansiktet i et tynt lag. Dette antiseptiske pulveret forbrukes sakte nok, så du vil få nok av det i lang tid.

  Men det beste alternativet for problematisk hud er uten tvil et mineralbelegg.

  Det skjuler svært utvidet porer, tegn på rosacea, rødaktige blodkar, kviser, akne og utslett. Samtidig er mattingforbindelsen helt ufarlig. Faktum er at sammensetningen av dette kosmetiske produktet ikke inneholder kjemiske elementer, men nyttige mineraler.

  Sammensetning og egenskaper

  Sammensetningen av høyverdig pulver inneholder ingredienser som ikke tetter opp de forstørrede porene, men bare nærer huden og gjør ansiktet mer sunt eksternt. Bruk på huden av problemet riktig valgt pulver gjør at du kan ta det i orden. Kompakt pulver for kombinasjon eller fet hud gjør overflaten av epidermis renere og bidrar til å takle problemet med uattraktiv oljeaktig glans.

  Hvilken du skal velge

  Velge kosmetikk for ansiktet ditt, du må ta hensyn til flere parametere samtidig. Først og fremst bør slike midler merkes med ordene "non-comedogenic" på etiketten.

  Men etter å ha sett dette ordet, kjøp ikke umiddelbart produktet. Les videre for å være sikker på at det ikke er oljer. Men tilstedeværelsen av antibakterielle komponenter tvert imot bør gjøre deg glad. Tross alt betyr dette at huden din i løpet av dagen blir beskyttet mot alle slags bakterier og bakterier.

  Godt pulver bør også ha minst beskyttelsesnivået fra solen - SPF-15. I dette tilfellet kan du føle deg komfortabel i varmen uten ekstra kremer og lotioner.

  Det bør også tas i betraktning at selv budsjettpulveret må være hypoallergent. Hvis du er forstyrret av lukt, så vil produktet definitivt ikke fungere for deg. Best av alt, selvfølgelig, velger du et lett mineralpulver. Denne maskeringsbasen vil skape et tynt lag på overflaten av ansiktet, gjemme kviser, akne og irritasjon. Beriket med sink og mineraler, vil dette pulveret definitivt være til nytte for deg.

  Hvordan bruke

  Kanskje vet alle jenter fra barndommen hvordan de skal ordentlig pudse nesen. Men hvis du har problemhud, må du ta hensyn til enkelte egenskaper i epidermis.

  Generelt er pulveret delt inn i to hovedtyper: kompakt og smuldrende. Det andre alternativet brukes hjemme. Faktum er at det må være forsiktig skyggelagt, og pulverbasen er ikke veldig praktisk å bruke. Det påføres ansiktet med en pensel. Men kompaktpulver er akkurat nok til å skygge ved hjelp av den buntede svampen.

  Men før du fortsetter å bruke pulver, sørg for at huden din er så ren som mulig.

  For å gjøre dette kan du bruke skrubbe (og kjøpes på apoteket og tilberedes hjemme). Etter denne prosedyren, behandle huden gjennomvåt i tonic eller micellar vann med en bomullspute.

  Faktum er at hvis du har peeling på huden, vil pulveret bare understreke dem. Rengjør derfor huden fra døde partikler, og bruk deretter bare en pulverbase på den. Dette bør gjøres med en bred børste. Bland pulveret på huden med jevne sirkulære bevegelser. Trenger å bevege seg fra den sentrale delen av kinnbenet og til nakken.

  Topp merker og anmeldelser

  Nå som bare ikke produserer pulver for problemhud: både de koreanske merkene, luksusmerkene og budsjettfirmaene. Men noen produkter har blitt så populære at nesten alle vet om dem, minst litt interessert i kosmetikk. La oss se på toppen av populære selskaper som produserer verktøy som kan brukes selv om tilstedeværelsen av kviser, utslett og andre problemer.

  Clinique

  Pulver fra Clinique - det er garantert høykvalitets hudpleieprodukt. Dette verktøyet vil hjelpe deg å gjøre ansiktet ditt mer jevnt. Et tynt lag vil skjule liten rødhet, tegn på rosacea, forstørrede porer og en lysglans. I dette tilfellet vil resultatet bli holdt på huden for en hel dag.

  Clinique er merkevaren som setter pris på kvaliteten på alle elementene som utgjør deres produkter. Derfor, å kjøpe slikt pulver, kan du være sikker på at det ikke bare ikke skader deg, men også kurerer mindre utslett. Den rette kombinasjonen av ingredienser gjør produktet mattende og nærende. Så, sminke som et resultat ser naturlig og naturlig ut.

  Oversikt blogger Clinique Stay-matte fra bloggeren - i videoen.

  Vichy

  Fortjen oppmerksomhet og produkter fra Vichy. Mineralforbindelser renser porene og metter koden med nyttige mikroelementer. Vichy-produkter utjevner også huden i bare noen få børstebevegelser. De kan brukes til og med uten grunnkrem på bunnen.

  Vichy Company posisjonerer seg som en av de ledende produsentene av kosmetikk for hudhelbredelse. Bare noen få uker med vanlig bruk av et slikt kosmetisk produkt, gjør ansiktet ditt nær perfekt. Dette faktum bekrefter et stort antall jenter og kvinner som har sett dette i praksis og delte sine erfaringer med sine venner.

  Essence

  Kanskje det mest budsjettverktøyet fra hele listen er Essence antibakterielt pulver. Dette pulveret med en lett tekstur er perfekt for unge jenter og tenåringer med problemhud. Med hjelpen kan du få en vakker og jevn hudfarge uten å bruke for mye penger og tid.

  En kompakt produkt fra Essence i praktiske pakker blir et uunnværlig tillegg til din reise kosmetikk. Tross alt, med et slikt verktøy vil du se velstelte og naturligvis selv etter en søvnløs natt eller en lang og slitsom reise.

  Chanel

  Til slutt er det verdt å nevne en av de beste produktene - pulver fra det berømte motehuset Chanel, som er forbundet med luksus og kvalitet. Kosmetikk fra dette merket er ikke noe unntak. Disse luksusprodukter er ganske dyre, men de jobber virkelig.

  Å sette et middel mot Chanel på ansiktet med et tynt lag, føles umiddelbart som en helt annen person. Og refleksjonen i speilet vil definitivt gjøre deg glad. Krummende middel brukes på huden med en spektakulær puff av bomullsfelt. Hun er den beste børster eller svamper lar deg fange riktig mengde penger og sette den på ansiktet, samkjøre sin farge.

  Dette produktet er perfekt for ung og moden hud. I hvert fall vil dette luksuriøse kosmetikk gi deg en naturlig, sunn glød.

  Som du kan se, trenger ikke et godt verktøy for å ta vare på problemhud og maskeringsfeil, det er uoverkommelig dyrt. Velg antibakterielt pulver som passer til pris og struktur, og vær overbevist om det.

  Flere Artikler Om Typer Acne