Ta vare på problemhud er alltid en vanskelig oppgave. For at kosmetikk ikke skal skade epidermis, må pulver for problematisk hud være av meget høy kvalitet, ikke forårsake irritasjon og ikke tilstopping av porer.

Mange dermatologer på tidspunktet for forverring av problemer forbundet med huden, anbefaler jentene å erstatte det tette tonale fundamentet og kremet med et lyspulver.

For jenter med en kombinasjon eller problematisk hud, vil et lett antibakterielt pulver med en krembase bidra til å skjule alle feilene. Den største fordelen med pulverkrem er at den har en matt effekt. Du kan bruke produktet på huden med en tørr børste eller en våt svamp.

Lys crumbly pulver med glitrende partikler egnet for vinteren.

Faktisk, om sommeren er fet hud i seg selv utsatt for overdreven glans. I den varme sesongen, velg et tørrmatterpulver, som vil gjemme feilene, men vil ikke fokusere på dem. Et godt alternativ for daglig bruk er kompakt kompaktpulver.

Den moderne løsningen i kosmetologiens verden er høykvalitets bakt pulver. Det kan gjenkjennes av sin lette tekstur, som ligger på ansiktet i et tynt lag. Dette antiseptiske pulveret forbrukes sakte nok, så du vil få nok av det i lang tid.

Men det beste alternativet for problematisk hud er uten tvil et mineralbelegg.

Det skjuler svært utvidet porer, tegn på rosacea, rødaktige blodkar, kviser, akne og utslett. Samtidig er mattingforbindelsen helt ufarlig. Faktum er at sammensetningen av dette kosmetiske produktet ikke inneholder kjemiske elementer, men nyttige mineraler.

Sammensetning og egenskaper

Sammensetningen av høyverdig pulver inneholder ingredienser som ikke tetter opp de forstørrede porene, men bare nærer huden og gjør ansiktet mer sunt eksternt. Bruk på huden av problemet riktig valgt pulver gjør at du kan ta det i orden. Kompakt pulver for kombinasjon eller fet hud gjør overflaten av epidermis renere og bidrar til å takle problemet med uattraktiv oljeaktig glans.

Hvilken du skal velge

Velge kosmetikk for ansiktet ditt, du må ta hensyn til flere parametere samtidig. Først og fremst bør slike midler merkes med ordene "non-comedogenic" på etiketten.

Men etter å ha sett dette ordet, kjøp ikke umiddelbart produktet. Les videre for å være sikker på at det ikke er oljer. Men tilstedeværelsen av antibakterielle komponenter tvert imot bør gjøre deg glad. Tross alt betyr dette at huden din i løpet av dagen blir beskyttet mot alle slags bakterier og bakterier.

Godt pulver bør også ha minst beskyttelsesnivået fra solen - SPF-15. I dette tilfellet kan du føle deg komfortabel i varmen uten ekstra kremer og lotioner.

Det bør også tas i betraktning at selv budsjettpulveret må være hypoallergent. Hvis du er forstyrret av lukt, så vil produktet definitivt ikke fungere for deg. Best av alt, selvfølgelig, velger du et lett mineralpulver. Denne maskeringsbasen vil skape et tynt lag på overflaten av ansiktet, gjemme kviser, akne og irritasjon. Beriket med sink og mineraler, vil dette pulveret definitivt være til nytte for deg.

Hvordan bruke

Kanskje vet alle jenter fra barndommen hvordan de skal ordentlig pudse nesen. Men hvis du har problemhud, må du ta hensyn til enkelte egenskaper i epidermis.

Generelt er pulveret delt inn i to hovedtyper: kompakt og smuldrende. Det andre alternativet brukes hjemme. Faktum er at det må være forsiktig skyggelagt, og pulverbasen er ikke veldig praktisk å bruke. Det påføres ansiktet med en pensel. Men kompaktpulver er akkurat nok til å skygge ved hjelp av den buntede svampen.

Men før du fortsetter å bruke pulver, sørg for at huden din er så ren som mulig.

For å gjøre dette kan du bruke skrubbe (og kjøpes på apoteket og tilberedes hjemme). Etter denne prosedyren, behandle huden gjennomvåt i tonic eller micellar vann med en bomullspute.

Faktum er at hvis du har peeling på huden, vil pulveret bare understreke dem. Rengjør derfor huden fra døde partikler, og bruk deretter bare en pulverbase på den. Dette bør gjøres med en bred børste. Bland pulveret på huden med jevne sirkulære bevegelser. Trenger å bevege seg fra den sentrale delen av kinnbenet og til nakken.

Topp merker og anmeldelser

Nå som bare ikke produserer pulver for problemhud: både de koreanske merkene, luksusmerkene og budsjettfirmaene. Men noen produkter har blitt så populære at nesten alle vet om dem, minst litt interessert i kosmetikk. La oss se på toppen av populære selskaper som produserer verktøy som kan brukes selv om tilstedeværelsen av kviser, utslett og andre problemer.

Clinique

Pulver fra Clinique - det er garantert høykvalitets hudpleieprodukt. Dette verktøyet vil hjelpe deg å gjøre ansiktet ditt mer jevnt. Et tynt lag vil skjule liten rødhet, tegn på rosacea, forstørrede porer og en lysglans. I dette tilfellet vil resultatet bli holdt på huden for en hel dag.

Clinique er merkevaren som setter pris på kvaliteten på alle elementene som utgjør deres produkter. Derfor, å kjøpe slikt pulver, kan du være sikker på at det ikke bare ikke skader deg, men også kurerer mindre utslett. Den rette kombinasjonen av ingredienser gjør produktet mattende og nærende. Så, sminke som et resultat ser naturlig og naturlig ut.

Oversikt blogger Clinique Stay-matte fra bloggeren - i videoen.

Vichy

Fortjen oppmerksomhet og produkter fra Vichy. Mineralforbindelser renser porene og metter koden med nyttige mikroelementer. Vichy-produkter utjevner også huden i bare noen få børstebevegelser. De kan brukes til og med uten grunnkrem på bunnen.

Vichy Company posisjonerer seg som en av de ledende produsentene av kosmetikk for hudhelbredelse. Bare noen få uker med vanlig bruk av et slikt kosmetisk produkt, gjør ansiktet ditt nær perfekt. Dette faktum bekrefter et stort antall jenter og kvinner som har sett dette i praksis og delte sine erfaringer med sine venner.

Essence

Kanskje det mest budsjettverktøyet fra hele listen er Essence antibakterielt pulver. Dette pulveret med en lett tekstur er perfekt for unge jenter og tenåringer med problemhud. Med hjelpen kan du få en vakker og jevn hudfarge uten å bruke for mye penger og tid.

En kompakt produkt fra Essence i praktiske pakker blir et uunnværlig tillegg til din reise kosmetikk. Tross alt, med et slikt verktøy vil du se velstelte og naturligvis selv etter en søvnløs natt eller en lang og slitsom reise.

Chanel

Til slutt er det verdt å nevne en av de beste produktene - pulver fra det berømte motehuset Chanel, som er forbundet med luksus og kvalitet. Kosmetikk fra dette merket er ikke noe unntak. Disse luksusprodukter er ganske dyre, men de jobber virkelig.

Å sette et middel mot Chanel på ansiktet med et tynt lag, føles umiddelbart som en helt annen person. Og refleksjonen i speilet vil definitivt gjøre deg glad. Krummende middel brukes på huden med en spektakulær puff av bomullsfelt. Hun er den beste børster eller svamper lar deg fange riktig mengde penger og sette den på ansiktet, samkjøre sin farge.

Dette produktet er perfekt for ung og moden hud. I hvert fall vil dette luksuriøse kosmetikk gi deg en naturlig, sunn glød.

Som du kan se, trenger ikke et godt verktøy for å ta vare på problemhud og maskeringsfeil, det er uoverkommelig dyrt. Velg antibakterielt pulver som passer til pris og struktur, og vær overbevist om det.

Mineralpulver for problemhud

Eiere av problemhud vet hvor vanskelig det er å finne et tonalverktøy som vil vare lenge, gjemme de eksisterende feilene og ikke provosere nye. Mineralpulver så godt som mulig er egnet for disse formålene. Bevis under.

 • Egenskaper av mineralpulver for problemhud
 • Mineral pulver klassifisering
 • Hvordan velge mineralpulver for problemhud
 • Søknadsregler

Egenskaper av mineralpulver for problemhud

Tonal mineraler er en relativt ny kategori av kosmetikk, som umiddelbart ble verdsatt av eierne av sensitiv, fet og problem hud. Mineralbaserte dekorative verktøy har flere viktige fordeler. De er basert på naturlige pigmenter, nemlig mineraler knust i fint pulver, som ikke forårsaker hudirritasjon og kan få en helbredende effekt.

"Partiklene av mineraler er kjemisk inerte og for store, derfor reagerer de ikke med menneskets vev og ikke provoserer ytterligere problemer. Samtidig kan mikro- og makronæringsstoffer som utgjør slike produkter forbedre hudens kvalitet: berolige, styrke, forbedre vevtrofisme og oksygenomsetning. " Elena Eliseeva, medisinsk ekspert Vichy

Olje- og problemhud er den mest takknemlige forbrukeren av mineralpulver, som kombinerer nesten alle kvaliteter som er nødvendige for perfekt sminke, det vil si:

tetter ikke porene

ikke provoserer et utslett

absorberer overflødig talg;

Beskytter mot solen.

Paletten av mineralpulver varierer ikke i vidt omfang, siden mineralene selv har en blek fargetone. Men slike produkter har god dekkevne og gir et naturlig resultat.

Mineralpulver har en nesten uendelig holdbarhet, siden mineraler ikke oksiderer og har ingen interesse for bakterier, og dette er en ekstra bonus for hud utsatt for utslett.

Mineral pulver klassifisering

Krem pulver

Inneholder både krem ​​og pulver komponenter, har en plast tekstur, passer godt, gir et tett belegg og vellykket masker feil. Dette produktet er ikke, og kan ikke være rent mineralsk, siden formelen inneholder komponenter som gir den en kremaktig tekstur.

Pass på at krempulveret ikke inneholder komedogene ingredienser, spesielt mineraloljer. Påfør det med en svamp eller skjønnhetsblander, som må vaskes etter hver bruk for ikke å skade huden, som allerede har nok problemer.

Løst pulver

Det mest populære alternativet, som er ingenting, men mineraler knust i fint pulver. Dette pulveret vil ikke kunne dekke manglene helt, men det vil fikse sminke og absorbere overflødig talg om dagen, noe som gir en lang matte effekt.

I henhold til reglene bør pulveret påføres med vedlagt pulverpust eller børste. Men for å sikre sterilitet, så viktig for problemhuden, er det bedre å bruke bomullsputer.

Kompakt pulver

Med hjelpen kan du rette opp sminke om dagen og gi huden den neste delen av nyttige mineraler. Ikke klare et enkelt kompakt pulver. Det er nødvendig å håndtere pimples separat - for å maskere dem ved hjelp av skjulere med helbredende effekt, og bare da for å justere tonen ved hjelp av pulver påført i to lag.

Ikke glem å holde svampen eller penselen i perfekt renhet.

Bakt pulver

Dette pulveret er virkelig bakt ved høye temperaturer. Den er stabil, den kan påføres tørr eller våt (for en mer tett belegg) metode. Imidlertid inneholder baktepulver som regel skinnende partikler, og overflødig glans av huden trenger ikke noe. Så det er bedre å gjøre uten det.

Hvordan velge mineralpulver for problemhud

Mineral sminke er bra fordi den inneholder et minimum av ekstra komponenter. Den terapeutiske effekten avhenger av de mineraler som danner sin base.

Silisium reduserer talgproduksjonen.

Kaolin, perlit absorberer overflødig talg.

Kobber og sink har en antibakteriell effekt.

Mangan og magnesium aktiverer blodsirkulasjonen, forbedrer hudfarge.

Selen beskytter mot frie radikaler.

Kalsium beroliger og beskytter.

Jern forbedrer gassutveksling.

Titandioksid reflekterer ultrafiolett.

Når du velger mineralpulver, se etter ekstra ingredienser: salicylsyre og / eller lipohydroksysyrer (LHA), planteekstrakter med antibakteriell eller astringent virkning (hekseskalle, teetre).

Det er ønskelig at formelen ikke inneholder oljer og samtidig var så plastisk som mulig, slik at det ikke bare kan justeres i skjønn, men også dens lettelse.

Søknadsregler

Uansett hvor godt mineralpulver er, husk at dets funksjoner primært er dekorative, og omsorg er bare et ekstra alternativ. Derfor er det viktig å forberede huden for å bruke sminke.

Så skal huden være:

ren

Uten overdrivelse er renslighet garanti for sunn hud utsatt for utslett. Etter vask, tørk ansiktet med tonic for å gjenopprette pH og smal porene.

fuktet

Bruk oljefrie produkter med antibakteriell effekt som kan fukte huden og ikke forårsake overdreven sebumsekresjon.

Moisturizing, matting, sebum regulerende emulsjon Effaclar Mat, La Roche-Posay.

Korrigerende omsorg mot ufullkommenhet Normaderm 24 h fuktighetsgivende, Vichy.

Før du bruker mineralfundamentet, vent til fuktighetskremet er fullstendig absorbert, ellers vil det flekke på huden!

Mineralpulver påføres i lag. Spred pulveret jevnt over ansiktet med en pensel, svamp eller bomullspute. Øk antall lag for å oppnå ønsket resultat.

Dermablend Covermatte kompakt pulver for normal og fet hud, SPF 25, Vichy. Mineralpartikler skjuler mangler og matter huden, effekten varer opptil 12 timer. I sammensetningen - ekstra komponenter som har en gunstig effekt på fet hud med utslett: salisylsyre, sinkglukonat og vitamin E. Påfør pulver i sirkulære bevegelser fra midten til periferien av ansiktet. Du kan legge til et ekstra lag for å skille områder for å bedre skjule pigmentflettene, rødhet, spor av post-akne.

Hvordan velge pulver for problem hud?

Hvis huden er utsatt for betennelse, er det en reell utfordring å finne et middel som ikke forårsaker ubehag. Vi forteller hva du skal se etter når du velger pulver for problemhud.

Tekst: Makeup.ru redaksjonelt styre 6. januar 2018

Når huden er et problem, må du smelte opp verktøy som hjelper til med å gjemme de eksisterende manglene og ikke forårsake irritasjon. Dette materialet vil diskutere hva slags pulver som tilsvarer egenskapene til problemhud, hva du bør vurdere når du velger dette produktet og hvilket spesifikt pulver som kan hjelpe deg.

Egenskaper av pulver for problem hud

Problemhud karakteriseres av ulike mangler. Dette er enten overdreven tørrhet og konstant peeling, eller omvendt, for mye sebumsekresjon, noe som fører til tilstoppede porer, svarte flekker, betennelser og andre feil. Problem hud er ofte sensitiv. Årsakene kan være forskjellige, men som regel blir de ikke forårsaket av eksterne faktorer, som ved "funksjonsfeil" i kroppens arbeid: hormonforstyrrelser, redusert immunitet og andre lidelser.

 • Det antas at pulveret har en lett tekstur som ikke overbelaster problemhuden. Samtidig må hun ha en spesiell sammensetning. Det er viktig at det ikke inneholder komponenter som huden kan oppleve som irriterende. Det er ingen oljer, voks og dufter. Et positivt punkt er innholdet av stoffer som kan helbrede og berolige huden.

Mineralpulver for problemhud

Makeup problem hud kan stole på mineral makeup. Pulver fra denne kategorien representerer partikler av knuste mineraler. Og ingen oljer, voks, paraffin, emulgatorer, stabilisatorer, dufter og andre komponenter som er potensielt skadelige for problemhud. Og som en del av dette pulveret finnes det ingen talkum, som blander seg med sebum, tette porene. Dette gjør mineralpulver et middel som er ideelt for problemhud.

 • Separat er det verdt å merke seg tørr tekstur av mineralpulver; Dette betyr at det ikke er noen avlsmiljø for bakterier. Muligheten for negative effekter av mineralpulver på huden er nær null.

Krem pulver for problem hud

Problematisk hud er preget av ujevn lindring. Forstørrede porer, spor av post-akne, betennelseselementer skyldes. Mask disse ufullkommenhetene vil hjelpe krempulver, som glatter lettelsen, fyller mikrodypingen på overflaten av huden.

 • Ja, tørr tekstur anses som den mest "trygge" fordi den ikke bidrar til spredning av bakterier, men den åpenbare fordelen med fløtepulver er at den helt "legger seg" på problematisk hud og skaper en følelse av komfort.
 • Hvis en problemhud utmerker seg av overdreven tørrhet, er det krempulveret som vil være en frelse for det - det vil ikke bare jevne blokkerer ufullkommenheter, men også myke epidermis.

Valget av pulver for fet og problem hud

Behandle fordeler og ulemper ved forskjellige tonale ressurser? Så, du kan velge kosmetikk som er egnet for å løse problemene i huden din, med tanke på alle dens funksjoner.

Problem Hudpulver: Vurdering

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

Løst pulver for problemhud

Make-up er i stand til å gi et ansiktsglatt og glans, eller for å understreke hver kvise, spesielt når det gjelder maskeringsmidler. Pulver for problemhud, valgt med hensyn til alle dens egenskaper, kan gjøre at du glemmer problemer med akne, rødhet og fetthet: det skjuler ikke bare disse feilene, men fjerner dem også forsiktig.

Problem hudpleie

Økologi, stressende forhold, søvnmangel, feil diett - alt dette påvirker tilstanden til huden vår. Som et resultat, lider noen kvinner av skinn og akne, mens andre sliter med peeling og tørrhet. Farge kosmetikk er en måte å skjule disse problemene. For å løse dem, må du kontakte en kosmetolog eller en hudlege, som vil finne "roten til ondskap" og velge den optimale behandlingen for hver hudtype.

Men selv uten råd fra eksperter, er det viktig å regelmessig ta vare på ansiktet, ivareta de grunnleggende hygieneglene.

 • Vask om morgenen og om kvelden med rensemelk, skum eller tonic
 • Pass på å bruke fuktighetsgivende, nærende kremer.
 • En gang i uken, skrubbe ansiktet ditt, fjern døde partikler
 • Bruk solkrem

Ved å følge disse enkle regler, minimerer du risikoen for nye problemer, gir huden din muligheten til å puste og oppdatere. Ja, og kosmetikk på ren hud faller jevnere og ser mye bedre ut.

Hva kan hjelpe pulver

Pulver på en pålitelig måte maskerer ufullkommenhetene i huden, eliminerer fet skinn, opprettholder friskhet og sunn hudfarge. Det samme fundamentet har de samme egenskapene som grunnlaget, og vi har allerede forklart hvordan du acne akne med grunnlaget, men i motsetning til pulver, støter det ofte på porene og provoserer utseendet på nye betennelser.

Hvordan søke et middel:

 1. Rens ansiktet med tonic eller annen vanlig skrubber.
 2. Fuktighetskrem. Dette gjelder også utsatt for fet hud.
 3. Bruk en concealer eller korrekturleser for å fjerne de mest åpenbare feilene.
 4. Bruk pulver med en pensel eller svamp.
 5. Når du er ferdig, bør du pusse over ansiktet fra topp til bunn for å riste det resterende pulveret og fikse resultatet.

For at pulveret skal klare seg godt, er det viktig å vurdere noen få punkter når man kjøper:

 • Formål. Velg et produkt designet for å løse et bestemt problem: fet skinn, ujevn hudtone, tørrhet og mer.
 • Tone. Feil tone vil gjøre ansiktet unaturlig, noe som skaper en kontrast med nakken og décolleté.
 • Komposisjon. Les forsiktig etiketten, for ikke å kjøpe et verktøy som kan forverre problemet.

Vi ser komposisjon

Det finnes en rekke komponenter som bør unngås i sammensetningen, eller behandles med forsiktighet og følge reglene for bruk av verktøyet.

 • Talc - dette stoffet er på listen over forbudt i produksjonen av kosmetikk.
 • Titandioxid er en nyttig komponent i pulverets sammensetning, men bare når den brukes riktig! Kjøper kosmetikk av tvilsom produksjon som inneholder titandioxyd, du tar en risiko: Du bør stoppe ditt valg på kvalitetsproduserte produkter, slik at de fordelaktige egenskapene ikke blir til skade! I tillegg krever denne komponenten omhyggelig sminkefjerning, fordi uten riktig forsiktig bruk kan det tette porene med sine minste partikler.
 • Bismuth oxychloride er en komponent i mange ansiktsprodukter med en lysende effekt. Vanedannende. Uønsket på grunn av det faktum at det kan forårsake en allergisk reaksjon og åpne vei for bakterier i de dype hudlagene.

Mangfold av rettsmidler

Den ideelle løsningen for problemhud er mineralpulver. Det tetter ikke porene, har en mattende effekt, gjør ansiktets tone jevn og myk, fjerner greasiness og skjuler små hudfeil. Mineralbasert pulver er trygt og ufarlig på grunn av innholdet i mange gunstige og helbredende stoffer, som for eksempel sink, som stimulerer produksjonen av kollagen, så viktig for huden, og bekjemper de destruktive virkningene av frie radikaler.

Sammensetningen av mineralpulveret bør ikke være oljer, da de bidrar til veksten av bakterier på grunn av dannelsen av et fettmiljø.

Mineralpulver er både smuldrende og kompakt. Den første påvirker forsiktig den følsomme, irriterende huden, fordi partiklene er mye mindre enn kompaktpulver. De mindre skade og irritere epidermis. Kompakt pulver er praktisk på veien. Det anbefales for fet hudproblemtype, utsatt for akne.

Også, for fet hud, kan du plukke opp en pulverkrem, som på grunn av sin myke konsistens vil skjule defekter og ligge flatt på ansiktet.

Nylig bakt pulver har blitt svært populære. De skjuler pigmentflettene, frynkene og rødmen - alt dette så bekymret hudproblem.

Et virkelig nyskapende verktøy for å ta vare på problemhud er helbredende pulver. De er absolutt ikke synlige når de brukes, men resultatet av søknaden vil bli følt nesten umiddelbart. Disse pulverene kan påføres dagkremet før sminke eller over natten etter grundig rensing av huden.

Hemmeligheter med vakker hud fra kosmetologer

 • Ikke forsøm den daglige rensingen av huden. I løpet av dagen blir porer tilstoppet med støv og smuss, og sebum frigjøres på ansiktet over natten. Derfor må du regelmessig rense ansiktet med spesielle midler.
 • Hvis du har forstørrede porer, bruk løspudder med "plume" -effekt. Hun vil ikke score dem, men vil sikkert gjemme dem.
 • Velg antibakterielle midler. De vil bidra til å minimere betennelse og raskere helbredelsen av mindre skader.
 • Etter å ha fullført sminke, vask og tørk svampene og børstene for å forhindre forekomst av bakterier.
 • Hvis du ikke har råd til et godt pulver, er det bedre å ikke bruke noen. Dårlig kosmetikk vil gi flere problemer enn glede.

Gjennomgang av pulver for problem hud

Det er umulig å si at det er det beste pulveret for problematisk hud, hvert produkt har fordeler og ulemper, men deres valg er så flott at du sikkert vil velge det beste alternativet for deg selv. Her er en liten oversikt over de mest populære merkene og produktene.

 • Mineral Foundation Powder Under Hydra Mineral Compact Foundation fra ArtDeco

Matterpulver for fet hud, ikke-allergifremkallende og luktfri. Verktøyet tilpasser seg huden din, skaper en jevn tone og legger ned et lett tog. Det gjør huden matt og skjuler feilene sine. På grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av magnesium, sink, vitamin E, ekstrakter av echinacea, rosmarin og tigergress, er pulver et utmerket UV-filter og har en fuktighetsgivende effekt. Klassisk flat veske med speil under lokket er ideelt for å bære i en veske. I det globale nettverket finner du mange entusiastiske vurderinger om dette verktøyet.

 • Løst pulver Vitalumiere løs pulver grunnlag fra Chanel

Dette verktøyet gjør det mulig å maskere rødhet og akne markeringer, glatt ut små rynker, gi huden en jevn, strålende tone. Under applikasjonen blir smelteformelen et tynt tonalag. En nesten umerkelig floral duft er en fin bonus på dette pulveret. Kommer i en kabuki-børste krukke som har fått gode anmeldelser.

 • Mineral Powder NaturalCodeSkinPerfector av Lumene

Med dette kompakte pulveret med silkeaktig struktur, vil du glemme tilstoppede porer, og huden din vil puste. Den arktiske plantain i sammensetningen gjør huden matt og har en antibakteriell effekt, bekjemper aktiviteten til talgkjertlene, kviser og betennelser. Risstivelse gjør huden myk, beskytter den mot miljøets skadelige virkninger, og sikrer en jevn applikasjon av verktøyet. Kunder noterer budsjettet og sikkerheten til dette kosmetiske produktet.

 • Antibakterielt kompakt pulver Clearface kompakt pulver fra Manhattan

Dette kosmetiske produktet vil redde huden mot fet skinn, eliminere skadelige bakterier og effektivt maskere små feil. Sammensetningen inneholder nærende oljer av svart spidse og tynne frøplanter. De gjør huden myk og fløyelsaktig, og magnolia ekstraktet - elastisk og blottet for oljeaktig glans. Dømmer gjennom vurderinger på Internett, håndterer dette pulveret briljant sitt ansvar.

 • Clarifying Matting Compact Powder fra Clinique

Verktøyet tetter ikke porer, kan raskt teste ut tonen og eliminere fet skinn. Fenolsyre (bedre kjent som salisylsyre) i sammensetningen tørker betennelse, reduserer antall kviser og rødhet. Ved vanlig bruk oppstår eksfolierende døde hudceller og naturlig rensing av huden. Et pent malakitt-tilfelle passer perfekt selv i en liten clutchpose, noe som gjør det mulig å alltid holde pulveret hånden for å raskt rette opp sminke.

 • Tonepulver AERA TEINT fra Vichy

Utmerket mineralpulver for problemhud. Pollen er ikke dårligere i bruk på en god varmere - den legger seg like jevnt. Brand eksperter sier at etter 30 dager med å bruke AERA TEINT, kan du forbedre din hudfarge og hudtilstand betydelig med 38%. Anmeldelser av kvinner som deltok i undersøkelsen, bekreft ordene fra eksperter.

 • Antibakterielt kompakt verktøy Rent hud fra Essence

Godt pulver for fet hud. Det forkler ikke bare akne og akne, men fjerner også dem gradvis på grunn av sinken i den. Søt gjennomsiktig boks passer i baglommen.

 • Bakte Luminys Bakt Ansikt Pulver Pulver av Pupa

Gjør hudtonen en jevn, en vektløs berøring og gjemmer feil. Tekstur betyr myk og fløyelsaktig. Takket være produksjonsteknologien av "bakte" kosmetiske produkter, vil sminkeformen forblir perfekt for helheten. Kvinner som bruker dette produktet hevder at det er et av de beste pulverene for problemhud.

 • Multifunksjonspulver DRY SUNSCREEN fra Jane Iredale

Et organisk produkt som fungerer som en concealer, highlighter og pulver. Det anbefales å påføre på tørr og normal hud, da det ikke kan skryte av matting egenskaper. Legg deg ned på ansiktet med et lett lag, gjemme store porer og ål, tørke og helbrede betennelse. En annen fordel med dette pulveret er den luksuriøse emballasjedesignen. En krukke med en gyllen speilhett og et stativ for puff ser sofistikert og elegant ut.

Det beste pulveret for problem hud i ansiktet - anmeldelse og vurdering

Problem hud er spesielt. Hun er veldig følsom overfor alt og lider selv fra små irritasjoner. Derfor er det nødvendig å ta vare på henne så vel som nøye velg kosmetikk for ikke å skade.

For personer med fet hud anbefales kosmetologer å bruke tørre tonalverktøy, det vil si pulver. De merker at i dette tilfellet vil det være mulig å unngå tilstoppede porene og øke betennelsen i huden. Samtidig kan pulver til problemhud utvikles spesielt, med tanke på alle behovene til dermis.

Bilder fra nettstedet: AzbukaDiet.ru

Hva bør være det beste pulveret for oljeaktig problem porøs hud: mening fra kosmetologer

Kosmetikk bør være egnet for hudtype. Problemet er preget av overflødig fett. Betennelse og akne for slik hud er en vanlig forekomst. De er godt fjernet av pulver, som bare absorberer dem. Men ikke alle granulære midler er egnet for sensitiv hud. Normale pulver tresko porer. I dette tilfellet sebum har ingen steder å gå, det akkumuleres i kjertlene, noe som forårsaker betennelse. Det kan være ledsaget av akne eller akne.

Dette kan unngås hvis du bruker et pulveraktig produkt designet spesielt for fet hud. Dens sammensetning er optimalisert slik at den ikke skader dermis. Hva pulver å velge for problem hud? Vi forteller deg om det.

Fet og oljeaktig hudpulver er ikke-komedogent. Dette betyr at det ikke tetter porene. Du husker at det er veldig viktig. Ikke-komedogent pulver for problematisk hud mattes ansiktet, men samtidig tillater det å "puste".

Ansiktspulver for problemhud bør ikke inneholde oljer. Du kan følge dette ved å se på sammensetningen av produktet. Vel, hvis det finnes antibakterielle stoffer. Så desinfiserer verktøyet samtidig ansiktet, forhindrer betennelse og rødhet. Dette vil beskytte de bakteriene som vil bosette seg på huden gjennom dagen.

Høykvalitets og ufarlig pulver til oljeaktig problem hud er laget uten en uttalt lukt. Det bør være hypoallergent, lindre irritasjon, og ikke provosere det.

Når du velger pulver, gi preferanse til de produktene som har lang holdbarhetstid. Tross alt, hvis det er kort, har du kanskje ikke tid til å bruke verktøyet. Etter at utløpsdatoen er over, vil det være farlig å pulver med et slikt produkt, siden bakterier allerede kan multiplisere der. Alt dette er farlig for og så problem hud.

Selvfølgelig, i denne forstand vinner mineralpulver for et problem hud. De oppfyller ikke bare alle krav, men inneholder også stoffer som positivt påvirker huden. For eksempel er det alltid sink, noe som er et utmerket verktøy for å bekjempe akne.

Bilder fra nettstedet: Wday

Optimal i kvalitet pulver for problematisk hud: vurdering

For å si hva det beste pulveret for problemhud, kan vi ikke. Men å presentere flere produkter som har vist seg å være av høyeste kvalitet, ja. Etter å ha vurdert vurderingen som er opprettet for deg, vil du kunne bestemme hvilke midler som vil være optimal for deg.

Tørking Сlinique Clarifying Powder Make Up

Det er et kompakt pulver som har i sin sammensetning salisylsyre. Denne ingrediensen gir en tørkeeffekt som er svært viktig for fet hud. Dette pulveret klare raskt med rødhet og betennelse. Ved å bruke den får du en jevn hudtone. Midler holder på personen til åtte o'clock.

Det er ingen olje i Сlinique Clarifying Powder Make Up, så det tetter ikke porene. Og dette er det viktigste for slike produkter.

Bilder fra nettstedet: Ja til sminke

Revitaliserende pulver Vichy Aera Teint Mineral Puder Make-up

Det er godt crumbling pulver for fet problem hud, som har en fin sliping. Det er lett, derfor påvirker det ikke porene og fører ikke til forekomst av akne. Mange kosmetologer sier at det er terapeutisk pulver for problemhud. Den inneholder mineraler som har en helbredende effekt på huden. Ansiktet begynner å se friskt, dets fargejusterer, dets porer strammer. Derfor matter verktøyet ikke bare huden, men gjør det også sunnere.

Fjærpulver enkelt. Det ser ut som en concealer etter dette.

Bilder fra nettstedet: www.doctipharma.fr

Shiseido Purenes SPF 15

Dette pulveret mattes godt. Den inneholder ikke oljer og er derfor ikke-mettogen. Med dette verktøyet kan du gjøre hudens tone naturlig, matt. Pulver også godt skjuler rødhet, akne.

Shiseido Purenes SPF 15 er en solkrem. Det tillater ikke at huden lider av ultrafiolett stråling.

Verktøyet kan legges til ansiktet hele dagen, og dermed korrigere sminke. Strukturen av pulveret lar deg gjøre dette, da det er godt skygget.

Bilder fra nettstedet: shafa.ua

Pulver med antibakteriell effekt Essens Ren hud

Dette antibakterielle pulveret for problemhud. Matteffekten er veldig kraftig. Det vil være mulig å gjemme ikke bare forstørrede porer, men også rødhet, akne og delvis pigmenterte flekker. I sammensetningen av dette kosmetiske er sink. Det tørker huden, noe som gjør det mer friskt og sunt.

Pulver av dette merket er lite, noe som gjør det lettere å fordele over overflaten av ansiktet, så vel som forsiktig skygge.

Bilder fra nettstedet: BeautyHome

Det beste mineralpulveret for problemhud: vurdering

Det beste mineralpulveret for problemhud er det som på grunn av sin struktur ikke er i stand til å tette porene og ikke overdriver dermis. Også, det må helbrede.

Silisiumpulver som en dukke

Mineral pulver for problem hud Som et dukke merkevare av italiensk produksjon. Det er matting, men la porene åpne. Sammensetningen av dette mineralpulveret er silisium, som absorberer overskudd av talg. Dette skaper en sløvhet, og fjerner hudens ekstra glans. Også inneholder silikonharpiks. De er reflekterende. Dermed begynner huden å skinne.

I verktøyet er det spesielle stoffer som beskytter mot ultrafiolett stråling. Huden lider ikke av solen, noe som er bra for sin tilstand.

Slipingen av dette pulveret er fint, noe som er en fordel. Tross alt er et slikt verktøy lettere å glatte ut jevnt.

Pulverbestandig. Hun er ikke dusjet lenge. Setter det på ansiktet ditt, du får ikke effekten av masken, noe som også er viktig.

Bilder fra nettstedet: myoriginal.com.ua

Mineral Compact Mineral Powder fra Artdeco

Dette er tysk pulver for problemhud, som inneholder mye mineraler og en rekke nyttige stoffer. Det er sjømineraler, glimmer og kalsium. Alle disse elementene påvirker huden mattifyingly. Dessuten er deres handling veldig myk og mild. Huden føles fritt å puste.

Sammensetningen av dette pulveret er absolutt ingen oljer og harpikser, som er kontraindisert for fet hud.

Dette pulveret er veldig økonomisk. For det første er forbruket ikke stort. For det andre, når verktøyet er over, kan du bare kjøpe en plug-in-enhet, som enkelt settes inn i esken. Så oppkjøpet av nytt pulver vil bli billigere.

Hvis huden har peeling, er dette pulveret mer sannsynlig å understreke dem. Men slike manifestasjoner er sjelden på fet problem hud, snarere det motsatte.

Bilder fra nettstedet: Amazon

Lett toning verktøy Estee Lauder Ideal Matte Refinishing Makeup Teint mousse fini poudre

Dette pulveret er veldig lett, nesten luft. Den ligger flatt på huden, legger ikke flekker på den. Dette verktøyet er veldig motstandsdyktig. Det kan være på huden i lang tid og ikke "float".

Dette pulveret til slutt tilpasser seg hudfargen. Derfor ser verktøyet i de fleste tilfeller økologisk på ansiktet.

Pulver gir beskyttelse mot ultrafiolett, men den mest minimal.

Hvilke av disse verktøyene er det beste pulveret for problemhud, bestem deg selv. Du kan prøve hvert produkt fra listene som presenteres her. Vel, eller velg fra beskrivelsen av hva som syntes best for deg. Vi håper at vårt ansiktspulver vurdering for problem hud var nyttig for deg.

Innisfree Ingen sebum mineralpulver - anmeldelse

Mineral, løs pulver for problemhud - gjennomsiktig. Hvem passer? Hvor god er sammenlignbar med Magic Minerals.

♥ God ettermiddag, min gode. ♥

Innisfree Ingen sebum mineralpulver eller koreansk mineralpulver for problematisk hudpulver jeg bestilte på Ebay.com, avhengig av mange positive vurderinger på vår nettside. Kjører fremover - jeg var fornøyd med kjøpet.

Kjøpssted: Ebay.com.

Selger: bra, jeg gjør bestillinger hele tiden fra ham - beautynetkorea. Levering er gratis.

Pris: ca 300 rubler til 400 rubler. Avhengig av chat.

Vekt: 5 gram.

Informasjon om kremen fra produsenten:

Pulveret kontrollerer effektivt hudens oljeinnhold, absorberer hud sebium og gir huden et matt og friskt utseende. Pulver kontrollerer balansen av fuktighet i huden, ikke overdrying den. Inneholder menthol og fjellmineraler. Pulver påføres med sluttslaget i sminke, og et kompakt pulver kompakt gjør det uunnværlig for å korrigere sminke gjennom dagen. Universell gjennomsiktig nyanse. Passer til alle hudtyper og alle toner. Ideell etter å ha brukt bb cremer - å fikse dem uten å forvrenge skyggen. Den kan påføres som et påført pulverblås eller med en børste.

Min hud er problematisk og i et halvt år har jeg bare brukt pulver - 2 måneder av dem er mineral. Avslag på væskeformige kremer gikk til fordel for huden min, men huden er fortsatt stygg (eller heller, hormoner).

Jeg kjøpte dette pulveret med ett formål - å ha det Solo i de dager da jeg har råd til å være hjemme, eller gå en tur med barnet mitt - litt hvile for huden og samtidig kontroll av det oljeholdige ansiktet, og litt ekstra hudbeskyttelse fra miljøet.

Silisium, Maisstivelse, Dimetikon, Vinyldimetikonkrosspolymer, Caprilinsyre, Meticon, GrønnTe, Peppermynteblader, Mineralsalt, Etylheksilglyserin, Glycerilkaprilat, Etylen, 1,2-Hexadinol, Spice.

Inneholder ikke parabener, animalsk fett, mineralolje, kunstige farger og smaker, talkum.

 • Pulver kom uten ytterligere emballasje.
 • Jeg liker virkelig den enkle utformingen av pulveret: En plastburk med et lokk som skiller ut en mild myntfarge. Ingenting ekstra - fint og enkelt.
 • Pulver hadde en beskyttende membran.
 • Pulveret er utstyrt med et pulverpust (det er av god kvalitet) og en sifter.
 • Pulver snøhvit farge på veldig fin sliping - luft.
 • Lukten - mynte (som i tyggegummi søt, frisk aroma, men ikke skarp).

COSMOPOLITAN

Ingen problemer: 11 beste pulver for problemhud

Ikke bare grunnlaget kan skjule utslett, rødhet og andre hudfeil, men også pulver. Foruten det faktum at hun lett vil takle denne oppgaven, vil hun også forbli umerkelig i ansiktet hennes.

Le Teint Ultra Tenue, Chanel

Nylig oppstod en ny generasjon av Le Teint Ultra ultra-resistent pulver i 15 nyanser i tonnedelen. Den består av de minste partikler av sink og polysakkarid, som er ansvarlige for korrigerende egenskaper; pulverformige absorberende partikler som nøytraliserer oljeaktig glans, samt hydrofob pigmenter behandlet med aminosyrer - de gir ansiktet en glød.

Matissime Velvet, Givenchy

Selve navnet på pulveret Matissime Velvet antyder at du får en matt finish, noe som betyr at du kan glemme den fettete glansen på ansiktet ditt. I tillegg skjuler de spesielle mikrosfærene som er inkludert i sammensetningen fine rynker, reduserer porene og nøytraliserer rødhet, forbedrer strukturen på huden betydelig. Selv pulveret har en solbeskyttelsesfaktor SPF 20, som er uunnværlig om sommeren når solen blir superaktiv.

0,09 Au Ginseng, Erborian

Dette kompakte krempulveret blir din "hemmelige agent", som vil skjule eventuelle mangler, forbedre tekstur, jevn tone, gjør huden din silkeaktig, mens den fortsatt er usynlig for nysgjerrige øyne (denne effekten er ansvarlig for ginseng ekstrakt, som er en del).

Absence Oil Control Primer, jane iredale

Generelt er det ikke egentlig pulver, men heller en matting primer, som skal brukes før du legger grunnlaget. Den passer til alle hudtyper, selv om du har akne. Verktøyet maskerer enkelt acne, forstørrede porer, bidrar til å kontrollere overaktive sebaceous kjertler, dreper oljeaktig glans, og beskytter mot de negative effektene av solen. Hvis du har problemhud, er dette bare et uunnværlig verktøy!

Kit porene Matite, Clarins

Dette er det eneste pulveret som kommer i et par med matte servietter. Dette er veldig praktisk! De eliminerer øyeblikkelig oljeaktig glans der det trengs. Et gjennomsiktig pulver har en mattende effekt, maskerer de forstørrede porene og utjevner hudtekstur. Kit Pores Matitt er liten, derfor er det så praktisk å bære det i din kosmetiske pose til bruk når du trenger det.

Alliance Perfect True Match, L'Oréal Paris

Mineralpulver L'Oréal Paris Alliance Perfekt True Match fjerner ikke bare eksterne ufullkommenheter og forandrer hudfarge, gir huden en kjedelighet, men også bryr seg om det, og forbedrer tilstanden. Det viser seg at du ved hjelp av verktøyet "dræper" to fugler med en stein, får både en kosmetisk effekt og en helbredende.

Creme Puff Presset Pulver, Max Factor

Dette klassiske kompakte pulveret fra Max Factor har lenge vært en bestselger av merkevaren. Sammensetningen inneholder reflekterende partikler som bryter opp lys, og huden ser perfekt ut. I tillegg, takket være dem, får huden en liten utstråling. Creme Puff Pressed Powder kan brukes sammen med fuktighetskrem og på toppen av fundamentet.

Sunn blandingspulver, Bourjois

Det franske merket Bourjois bestemte seg for å endre utseendet til det sunne blandepulverpulveret - nå ser emballasjen mer stilig ut. Og inne var det et eget rom med innebygd speil og svamp. Når det gjelder ansvaret som Healthy Mix Powder håndterer perfekt, er listen ganske stor: Pulveret er perfekt maskerer akne, tørker ikke huden, fjerner oljeaktig glans, ideelt mattes, og gir ansiktet skinn.

Super Stay 24, Maybelline New York

En spesiell egenskap ved Superstay 24 matting pulver for ansiktet er dens vannavstøtende formel, som garanterer feilfri holdbarhet gjennom dagen og forhindrer utseendet på fet skinn, holder sminkefri og ansiktet godt preparert.

Utvalg Psychotropical, L'Etoile

Dette nye smulende pulveret fra den psykotropiske samlingen består av små partikler som fusjonerer med huden, matter det og bevarer den naturlige utstrålingen. Verktøyet inneholder ikke parabener, konserveringsmidler og mineraloljer som kan spille en grusom vits med huden.

"Nulldefekter", Yves Rocher

Den ultralette tekstur og formel i dette produktet, beriket med pulverisert bambus, reduserer porene, gir huden en matt og uniform tone. Og denne effekten varer i 24 timer!

Hva pulver for problem hud vil være den mest effektive?

Å velge dekorative kosmetikk for problemhud i ansiktet er et ekte lotterispill, og resultatet er uforutsigbart. Men hvis du nærmer deg valget og først teoretisk studerer egenskapene til hvert verktøy, løses problemet umiddelbart. For å få den perfekte sminke, må du skape et ulastelig fundament for det, og med problematisk hudpulver vil det hjelpe deg, men du bør heller ikke nekte fra stiftelsen.

Les i denne artikkelen.

Det beste pulveret for problemhud

På markedet av dekorative kosmetikk er en rekke typer pulver som kan brukes til problem hud. Hver av dem har individuelle egenskaper og evner, det er de som trenger å vite og bruke til å skape det perfekte bildet.

kompakt

Dette er den samme "boksen" med et speil, som ligger i arsenalen til hver kvinne. Kompaktpulver har følgende egenskaper:

 • Det kan øyeblikkelig gjemme den oljeaktige glansen fra overflaten av ansiktet, så eksperter anbefaler at du bruker det ikke bare når du bruker dagtidsmake, men også i løpet av dagen for å rette opp det.
 • Kompaktpulver gjør det mulig å skjule små utslett og unexpressed rødhet på huden, som den påføres i et tett lag, ved hjelp av en svamp for dette. Hvis det bare er nødvendig å jevne ut ansiktet i ansiktet, vil en puff eller en bred børste med en myk lunke komme til nytte, med dem vil pulveret legge seg ned med det tynneste laget og gjemme fargegjennomgangene.

Men denne typen kosmetikk bør velges under hensyntagen til den naturlige tonen i ansiktets hud, fordi den legger et tett lag og kan se ut som en grov maske. Kompaktpulver bør ikke brukes til utprøvde flak som enkeltmasker, men i dette tilfellet er det perfekt kombinert med et flytende fundament.

Og her mer om omsorg for fet hud.

Mineral, silisium

Dette pulveret er beriket med mineraler og vitaminer, derfor, når du bruker det, behandles huden av problematisk hud. Det karakteristiske kjennetegn ved mineral- og silisiumpulver er dets hypoallergenicitet, slik at den kan påføres selv på overfølsom dermis.

Pulver med mineraler i sammensetningen er beregnet for bruk av dagsmakeup, men for å oppnå den omsorgsfulle effekten, legger den ikke på grunnlaget - nyttige partikler er ganske enkelt ikke i stand til å trenge gjennom laget og komme inn i epidermiscellene. Ved vanlig bruk av dette verktøyet forbedres tilstanden til ansiktets hud med 37% i en måned.

Nekomedogennaya

Såkalt pulver, som ikke tetter porene og sebaceous kjertler, og faller et lett lag på huden. Det vil forhindre dannelse av svarte flekker (akne) og overdreven fettig glans på overflaten av dermis.

Ikke-komedogent pulver bærer ofte det andre navnet - "mineral", fordi det inneholder mange nyttige stoffer. Det som ikke er i det er olje, og de provoserer bare blokkering av hull i dermis - og forstørrede porer og talgkirtler.

Det er derfor denne typen dekorative kosmetikkeksperter anser det beste valget for hud utsatt for utslett.

Mary Kay Powder

For problem og fet hud

Hvis det er et problem med økt produksjon av sebaceøse sekresjoner i ansiktets hud, vil det være nødvendig å velge pulver med egenskaper for å løse dette problemet. Eiere av problematisk hud med en fettete glans tror generelt at typen kosmetikk ikke er egnet for dem, fordi når de påføres ansiktet "koagulerer" blir det klumpet og ødelegger utseendet. Eksperter sier at dette skyldes feil valg av produkter.

Det optimale valget for overdreven oljeaktig problem hud i ansiktet vil være pulver med en tørkeeffekt. Sammensetningen av et slikt verktøy inkluderer ofte salisylsyre, noe som gjør det hyperallergenisk, så du må først forsikre deg om at kroppen reagerer tilstrekkelig på verktøyet.

Tørrpulver gir tone, skjuler lett rødhet og liten betennelse, mens du maskerer forstørrede porer. Den brukes om morgenen når man bruker daglig sminke. Vanligvis er det ikke nødvendig med korreksjon innen en dag, siden agenten holdes på dermis i opptil 8 timer uten forskyvning.

Loose

Konsistensen av denne typen pulver ligner melet av den minste slipingen, dens tekstur er lys, og dens utseende er lik den klassiske kompakte. Den klipper med å matte huden, men skjuler ikke lommene av rødhet og betennelse. Løst pulver brukes bare på fundamentet eller på fuktighetskrem, som brukes som basis for dagsmakeup.

Denne typen maske eliminerer tonen i ansiktet, ligger på overflaten av huden med et tynt, nesten gjennomsiktig lag. Ved påføring er det viktig å vente til basen krem ​​er fullstendig absorbert, fordi ellers vil pulveret bli farget, må du starte om igjen.

matter

I prinsippet er det mulig å karakterisere noen form for kosmetisk produkt for problemhud i ansiktet. Spesialister utsender spesielt et krempulver, som perfekt tettere eventuelle ufullkommenheter i huden. Den er produsert i samme form som en kompakt, kan påføres med en svamp eller fingre (på spesielt problemlidelser) og brukes uten tonal eller fuktighetsgivende krem ​​som base.

Matte krem ​​pulver har en ganske tung struktur, kan tette de forstørrede porene og talgkjertlene, så det anbefales ikke å bruke det for ofte og som en daglig behandling.

For hvordan du velger riktig pulver for ansiktet, se denne videoen:

Healing pulver for problem hud

Det er en kategori pulver som anses å være sunn og kan brukes ikke bare som et middel til å maskere feilene, men også en helbredende. De inneholder mineraler, vitaminer og sink. Healing pulver kan påføres både om morgenen når du bruker sminke, og om dagen for å rette opp det. Det er uønsket å bruke det på et grunnlag, men hvis en fuktighetskrem ble brukt som basis, så er det ingen begrensninger.

Hvis slike produkter brukes regelmessig, vil det være mulig å redusere intensiteten av rødhet og betennelse på ansiktets hud, smale porer og til og med ut den naturlige fargen. Men når du velger, må du være oppmerksom på sammensetningen av pulveret:

 • det skal ikke være parfymer og voks - for normal hud vil de bare være fordelaktige, og for problematiske kan de provosere en kraftig allergisk reaksjon;
 • Det er tillatt å ha en liten mengde oljer, men hvis sebaceouskjertlene i ansiktet jobber hardt, er det alltid en oljeaktig glans på overflaten av dermis, da oljer i sammensetningen er utelukket.
 • Pakken må være merket "ikke-medisinske" - dette garanterer en lett struktur av produktet og forhindrer tilstoppede porer og talgkjertler, etterfulgt av omfattende utbrudd av akne og akne.
Healing pulver for problem hud

Sammensetningen av helbredende / helbredende pulver kan inkludere planteekstrakter og essensielle eller kosmetiske oljer. De kan irritere dermis og øke betennelse, rødhet på overflaten. I tillegg er disse verktøyene kontraindisert for kvinner som har en historie med allergier.

Det er nødvendig å utføre en allergotest før du bruker terapeutisk pulver, og påfører en liten mengde av det på huden i øreområdet og etter å ha ventet i 15 minutter - dette er nok tid til å evaluere reaksjonen.

Antibakterielt pulver

Denne typen sminke er nødvendig for jenter / kvinner med problemhud. Regelmessig pulver eliminerer ikke fokus på betennelse og utslett, men bare maskerer feilene. Det mest interessante er at bruk av pulver er som å løpe i en sirkel: jo mer en dame prøver å skjule hudfeil, jo mer intense ser de ut. I dette tilfellet vil antibakteriell kosmetikk hjelpe, som kan brukes i løpet av aknebehandling.

Antibakterielt pulver

Antibakterielt pulver påføres ikke for å rense huden, men etter at et lag med krem-korrektor uten oljer vises på den. Teksten til den vurderte kosmetikken er ganske tett, slik at den maskerer alle feilene på ansiktet.

Lys tinting agent

Disse inkluderer pulver med følgende egenskaper:

 • strukturen er lett, nesten luft;
 • jevnt fordelt over hudoverflaten;
 • varierer i fasthet og flyter ikke / faller ikke ned i 6 - 8 timer.

Interessant kan lysende produkter til slutt tilpasse seg hudens naturlige farge og noen minutter etter påføring ser ikke ut som en maske. Derfor skarper kosologer ikke oppmerksomheten til forbrukerne om riktig valg av farge - spesielt for kosmetikken i spørsmålet, er dette ikke så viktig.

Denne typen dekorative kosmetikk beskytter huden mot ultrafiolette stråler (direkte sollys). Ja, det er minimalt, men det er, og derfor er lett toning agent perfekt for å bruke sminke i offseason - tidlig høst, vår.

For informasjon om hvordan du lager et mattepulver til ansiktet hjemme alene, se denne videoen:

Hva er bedre - pulver eller grunnlag for problem hud

Disse to kosmetikkene tilhører samme kategori, har forskjellige kvalitetsegenskaper og individuelle egenskaper. Men å vurdere spørsmålet om hva som er bedre - grunnlaget eller pulveret, er det bare mulig uten å få et bestemt svar. Faktum er at et bestemt verktøy brukes i visse situasjoner, og det er nødvendig å fastslå hvor hensiktsmessig det er å anvende noe bare i henhold til anbefalingene fra spesialister. Makeup artister gir følgende beskrivelser:

 • Tonale kremer har en ganske tett tekstur, men de er jevnt fordelt på ansiktets hud. Dette gir deg mulighet til å legge til kosmetiske oljer, anti-aging remedies og bruk på problem hud av unge jenter og eldre kvinner.
 • Ved hjelp av fundamentet er det mulig å skjule både knapt merkbare feil og intenst uttrykkede derma problemer. En slik kosmetikk kan maskere selv store utbrudd av akne med betennelse og rødhet.
 • Pulver tilhører ikke kraftige maskeringsverktøy, det har helt forskjellige oppgaver - å matte overflaten av ansiktet, for å gjøre tonen ensartet. Selv om en kvinne kategorisk ikke aksepterer bruk av grunnlag, bør andre grunner - fuktighetsgivende eller nærende - påføres huden. Bare på hennes tørre pulver vil ligge flatt, uten flekker, vil ikke smuldre i løpet av dagen.

Og viktigst av alt: grunnkrem kan brukes på huden uten problemer - fra akne til aktiv peeling. Men pulveret vises til kvinner med fet derm, men for de som har lommer med overdreven tørket epidermis, produkter med oljer i sammensetningen.

Det er ikke nødvendig å velge mellom concealer og pulver for problematisk hud, og avgjøre hvilken av dem som vil være mer nyttig og mer effektiv. Du kan bruke disse to verktøyene samtidig - utseendet blir perfekt.

Og her handler det mer om hvordan man gjør ansiktsstropp.

Pulver for problem hud - løsningen på mange problemer. Hvis du velger det riktig og bruker det riktig, vil du kunne maskere feilene kvalitativt og samtidig ha en helbredende, helbredende effekt.

Nyttig video

Om bruken av løs mineralpulver fra bareMinerals i sminke av ansiktet med akne, se denne videoen:

Flere Artikler Om Typer Acne