Når hvite kviser ser under pennens hode, på hodet eller på trollet, er den første reaksjonen til det overveldende flertallet av menn frykt.

Frykt forårsaket av risiko for infeksjon med seksuelt overførbare infeksjoner. Det kan imidlertid være vanlig akne, å bli kvitt som ikke er for vanskelig. Hvite finnmer under hodet av penis, først og fremst, bør få deg til å konsultere en venerolog, fordi uten spesiell medisinsk utdanning er det ganske vanskelig å finne ut hvilke papler, brystvorter, vorter og egentlig hvite kviser på penisens hode. I mellomtiden utgjør mange slike enheter ingen trussel mot helse.

Små hvite humper eller kviser dannet under voksen alder hos menn synes å være normen. Deres akkumuleringer er karakteristiske for huden ved bunnen av penis. Dette er den normale funksjonen av sebaceous kjertler i huden av det mannlige reproduktive systemet. Patologi bestemmes av pimples betennelse. Behandlingen i dette tilfellet anbefales å starte med den enkleste hygieniske prosedyren. Vask forsiktig det intime området med varmt vann med babysåpe, og behandl deretter kviser med grønn maling eller jod. Hvis den inflammatoriske prosessen har oppnådd en kronisk form, bør du konsultere en lege.

Transient ungdommelig alder er ledsaget av dannelsen av perlemor kjertler som grenser til hodet. Pearlescent kjertler er plassert under hodet og på den, er ikke patologi.

Hvite finnmer under penisens hode er abnormiteter hvis de er forårsaket av humant papillomavirusinfeksjon. Infeksjon er mulig på ulike måter, men forekommer hovedsakelig gjennom seksuell kontakt. Sykdommen uttrykkes i form av enkle papillomer, klynger av toppede pinner, formløs vekst av kanten av hodet. Flere utvoksninger ligner hvite kviser.

Behandlingen skjer ved hjelp av komplisert terapi, inkludert utnevnelse av antivirale og immunmodulerende legemidler. Behandlingen utføres også ved fjerning ved hjelp av elektroekstraksjon, flytende nitrogen eller en kirurgisk laser.

Hvite flekker på penisens hode kan være forårsaket av en virussykdom som molluskum contagiosum. Selve selve viruset ligner på kopper, infeksjon skjer direkte i intime relasjoner eller gjennom hverdagens gjenstander. Hvite kviser på penisens hode, dannet som følge av infeksjon, forårsaker ikke kløe og brenning, og blir nødvendigvis behandlet i en medisinsk institusjon ved hjelp av koagulering med elektrisk strøm eller skraping, etterfulgt av desinfeksjon.

Det er en ganske enkel test for å bestemme hvilke kviser er på hodet av penis. Det er nok å sette 5% oppløsning av medisinsk eddiksyre på det berørte stedet og hold det i ca. tre minutter. Hvis kviser har veneral etilogi, vil de bli hvite, hvis ikke, da er disse vanlige akne.

Overhold hygiene, føre en sunn livsstil og ikke vær redd for å bli undersøkt av leger.

Lite pimples på penisens hode

Utseendet til ulike lesjoner på overflaten av penis fører til dannelsen av usikkerhet, følelser av depresjon og til og med depresjon. I en så stressende situasjon, blir menn ofte panikk, da de er flau for å besøke en spesialist. Det er viktig å si at utseendet på akne ikke alltid snakker om de patologiske prosessene som forekommer i kroppen. Men når utslett er forårsaket av interne forstyrrelser, er det nødvendig å ta nødhjelpstiltak. La oss finne ut hvorfor akne vises på hodet hos menn.

Små kviser på hodet er ofte ganske skremmende for menn som legger merke til dem.

Årsaker til utslett

Det er mer enn et dusin forskjellige faktorer som påvirker dannelsen av utslett på overflaten av glanspenis. For denne typen patologi er det to separate klassifikasjoner. Den første gruppen inneholder de typer utslett som er dannet under påvirkning av ulike eksterne faktorer, og er på ingen måte forbundet med patologiske prosesser. Den andre gruppen inkluderer akne, som er et resultat av alvorlige brudd i kroppen. La oss se på de vanligste årsakene når kviser ser på penishodet:

 1. Bruk av feil utvalgte intime pleieprodukter eller fullstendig mangel på hygiene.
 2. Hudallergiske reaksjoner på undertøy, og mer presist til det syntetiske stoffet som det er laget av. Ofte manifesterer seg en slik allergi mot bakgrunnen av bruk av kosmetikk av lav kvalitet for dusjen. Mindre vanlige er menn overfølsomme for barrierebeskyttelse.
 3. Sykdommer ledsaget av inflammatoriske prosesser. Denne sykdomskategorien omfatter dermatitt og balanopostitt.
 4. Akne på overflaten av penis kan være en konsekvens av hormonelle lidelser og kan være forbundet med en sterk økning i testosteronnivå.
 5. Ulike typer akne på bakgrunn av forkjølelse.
 6. Smittsomme sykdommer. Denne sykdomskategorien inkluderer kjønnsherpes, scabies, HPV-virus og syfilis.
 7. Inflammatoriske prosesser som forekommer nær hårsekkene.
 8. Onkologiske sykdommer.
 9. Infeksiøse patologier med soppeteologi. Denne sykdoms kategorien inkluderer candidiasis og trichofytose.

I tillegg kan utseendet på akne på penis skyldes feil mat. Overdriven konsum av salt mat, krydret mat og søt baking forårsaker ganske ofte ulike typer utslett. Ofte er dette symptomet en konsekvens av aktiviteten til forskjellige mikroorganismer. De vanligste representanter for denne kategorien av parasitter er skumluker og flått.

Slags utslett

Som vi kan se, er det ganske mange grunner til dannelsen av akne. Og hver av de forskjellige utslettelsene har sin egen unike karakter og etiologi. Ganske ofte kan akne ha et annet utseende, men årsaken til utseendet deres vil være det samme.

La oss finne ut hva utseendet på ulike utslett betyr.

Utslett i form av kviser

Utseendet til små rosa pimples på overflaten av glanspenisen er sjelden gitt den nødvendige oppmerksomheten. Imidlertid kan denne type utslett senere forvandles til sår, med stramme grenser og en skinnende bunn. I denne situasjonen anbefaler mange eksperter å passere alle nødvendige tester for å utelukke en slik sykdom som syfilis.

Hvis en mann har akne på hodet, er dette den første alarmklokken at immuniteten ikke er i orden.

Hvit akne

Hvite pimples på hodet hos menn er lukkede komedoner. Denne typen utslett dannes når porene blokkeres med partikler med rusk og sekresjon som utskilles av sebaceous og raftkjertlene. Denne typen akne anses å være den mest sikre for menns helse.

Hvit akne, lokalisert nær hårsekkene, kan skape inntrykk av at hår vokser gjennom utslett. Dette symptomet for å snakke om inflammatoriske prosesser, mot bakgrunn av bakteriell infeksjon med oppførsel av depilering. Ofte snakker utseendet på dette symptomet på problemer med immunsystemet. Slike forstyrrelser som diabetes og vitaminmangel fører til slike forstyrrelser.

Akne ligger på hodet på penis

Først, la oss se på hvordan denne typen utslett ser ut. Hvis neoplasmene har en skarp topp og er farget lysrosa, indikerer disse symptomene aktiviteten til humant papillomavirus. Når utslipp oppstår på stedet for akne lokalisering, er det stor sannsynlighet for at dette symptomet er en av manifestasjonene av soppsykdommer.
Hvis det er alvorlig kløe i de berørte områdene i kroppen, kan utseendet på utslett skyldes aktiviteten til scabies-myter.

Akne liten diameter

Små kviser på penisens hode, malt i blekrosa toner, anses å være en av manifestasjonene av sykdommer som atopisk dermatitt og psoriasis. Ofte blir overdreven tørrhet i huden og peeling lagt til dette symptomet.

Rash ser ut som prikker

Utseendet til små, ikke-inflammatoriske flekker på overflaten av penis er ofte forbundet med akne. Hovedårsaken til dannelsen av akne er tilstoppet porene. Dette problemet observeres med økt produksjon av subkutant fett utskilt av sebaceous kjertlene. Det er flere hovedtyper av denne patologien, som hver har sine egne individuelle egenskaper.

Akne formet som små bobler

Små størrelse, bobleformede neoplasmer, inneholder i de fleste tilfeller en gjennomsiktig væske. Denne typen utslett har liten diameter og sprer seg over overflaten av penis i store grupper. Utseendet til disse symptomene indikerer infeksjon med genital herpes.

Neoplasmer i form av vorter

Veksten på overflaten av penis, som ligner vorter, indikerer utviklingen av humant papillomavirusinfeksjon. Disse neoplasmene er blekrosa eller har en solid farge.

Utseendet til hvite vekst kan tyde på dannelsen av normale vorter. Dette symptomet taler oftest om manglende overholdelse av intim hygiene. Et karakteristisk trekk ved denne type utslett er fraværet av symptomer som forårsaker ubehag.

Når symptomene ovenfor er ledsaget av kløe eller brann, er det nødvendig å donere blod og skrape til laboratorietesting. Dette symptomet indikerer tilstedeværelsen av en infeksjon som overføres under samleie.

Opprettholde et aktivt sexliv og redusert kroppsresistens kan føre til utseendet til mange seksuelt overførbare sykdommer.

akne

Utseendet til akne lesjoner ligner små knuter fargede hvite. Denne typen neoplasma manifesteres med en reduksjon i immunitet. Akne vises i små tall og sprer sjelden over hele overflaten av penis. For å unngå mulige komplikasjoner er det nødvendig å konsultere en spesialist. Det anbefales ikke å klemme på akne, da slike tiltak kan bidra til tiltredelsen av infeksjonen.

Små støt

Bunene på penis er små og malt i naturlige farger. Dette symptomet er en av manifestasjonene av vital aktivitet av parasitter. Slike svulster er ofte plassert nær bunnen av penis.

Fordyde granulater

Fordyce granulat - små seler hvite, med en diameter på flere millimeter. Mange mennesker som ikke kjenner de medisinske vilkårene for denne typen patologi kalles komprimeringspunkter eller kegler.

Lignende konsolideringer kan slå seg ned på hele lengden av en stamme av en seksuell penis. Å se dem "med det blotte øye" er ganske vanskelig, fordi du bør sterkt stramme huden for dette.

Pimples rød

Røde pimples på hodet hos menn er oftest manifestert med aktiviteten til ulike virus. Dette symptomet er karakteristisk for sykdommer som kjønnsherpes og humant papillomavirus. Ofte er disse utslettene en følge av den vanlige irritasjonen av huden, mot bakgrunnen av bruken av undertøy laget av syntetiske stoffer. Også, røde kviser er dannet med feil omsorg for delikat hud.

Denne typen utslett kan enten være enkelt eller manifest i form av små klynger av utslett som ligger i forskjellige deler av penis. Når utslett har stor diameter, kan dannelsen skyldes aktiviteten av en soppinfeksjon.
Den burgundiske fargen på utslett snakker om seksuelt overførbare sykdommer som er seksuelt overført.

Selv små røde akne på hodet på penis hos en mann er en tilstrekkelig grunn til å besøke en dermatovenerolog

Behandlingsmetoder

Etter å ha forstått årsakene som fører til dannelse av utslett, la oss snakke om hvordan du skal behandle dette problemet. Først må du besøke en spesialist og bestå alle nødvendige tester for å identifisere sykdommens etiologi. Etter at diagnosen er utført, vil den medisinske profesjonelle foreskrive den nødvendige behandlingsmåten basert på patologienes natur og dens alvorlighetsgrad. La oss se på hvilke stoffer som brukes i kompleks behandling av ulike sykdommer.

Først av alt foreskriver eksperter ulike antiseptiske preparater, hvis virkning er rettet mot å eliminere inflammatoriske prosesser og utslett, samt regenerering av skadede vev. Legen kan også anbefale bruk av hormonbaserte eksterne legemidler for å normalisere funksjonen til talgkjertlene.

Som en del av den komplekse behandlingen av utslett av ulike etiologier, brukes antibakterielle midler både til ekstern bruk og inntatt. I tilfelle av soppinfeksjoner anbefales det å bruke sterke legemidler som tilhører en rekke antimyotika.

I nærvær av en viral infeksjon, er det nødvendig å bruke de medisinene som vil bidra til å redusere aktiviteten til viruset.

Ofte brukes antihistaminer i den komplekse terapien, hvis virkning er rettet mot å eliminere kroppens negative reaksjoner til forskjellige stimuli. Denne serien av rusmidler er ofte foreskrevet i kombinasjon med medisiner fra en rekke antibiotika.

Kirurgisk behandling av neoplasmer brukes til kondylomer forårsaket av HPV-infeksjonens aktivitet. Det er fire hovedveier å påvirke denne typen vekst. Den mest effektive måten i kampen mot vorter anses å være laser eksponering, siden denne metoden ikke har noen negative konsekvenser for kroppen.

Det anbefales ikke å medikere selv i denne situasjonen. Utvalg av medisiner bør utføres av en spesialist på grunnlag av sykdommens art, alvorlighetsgrad, alvorlighetsgraden av symptomer og individuelle egenskaper hos organismen. Bruk av kraftige stoffer alene kan føre til utvikling av ulike komplikasjoner.

Vanligvis er utslett på kjønnsorganene ledsaget av andre symptomer som er karakteristiske for ulike infeksjoner.

Hva du trenger å gjøre selv

For å redusere graden av patologi og eliminere vanlig utslett, bør du følge disse reglene. Det første trinnet er å normalisere dietten, inkludert friske grønnsaker og frukt. Det er viktig å fullstendig endre livsstilen din, gi mer oppmerksomhet mot fysisk anstrengelse og lange turer i frisk luft.

Mange eksperter anbefaler å unngå at slike problemer oppstår når de bruker undertøy laget av naturlige stoffer. I tillegg er det nødvendig å bytte kosmetiske produkter til intim hygiene. Det er best å bruke såpe med antibakteriell virkning under hver vannbehandling.

I tilfelle av utslett anbefales det å bruke "klorhexidin" til behandling av berørte områder av kroppen. Hvis det er hår på neoplasmaene, bør de forsiktig fjernes med pinsett. Under denne prosedyren er det svært viktig å ikke skade integriteten til neoplasma.

Hvite kviser på hodet hos menn bør regelmessig behandles med spesielle antibiotika-baserte produkter. Mange eksperter anbefaler å bruke multivitaminkomplekser for å styrke immunforsvaret og forhindre utvikling av mulige komplikasjoner.

Den riktige tilnærmingen til terapi vil tillate en kort tid å kvitte seg med ulike problemer forbundet med utslett. For å forhindre utvikling av mulige komplikasjoner anbefales det imidlertid å gi økt oppmerksomhet mot forebyggende tiltak.

Pimples on male foreskin

Utseendet til enhver vekst på penis hos menn indikerer utviklingen av visse patologiske prosesser. Dette bør tiltrekke seg menns oppmerksomhet, samt være en grunn til å gå til en spesialist. Vurder hvorfor kviser er dannet på forhuden og de viktigste metodene for behandlingen.

Symptomer på utslett

Små kviser på hodet og forhuden forårsaker ikke alltid ubehag. De kan endre farge, form og størrelse. Deres tekstur er også forskjellig: de kan være både myke og harde. Akne på forhuden kan klø eller skade.

I medisinsk praksis utmerker seg disse typer tumorer på mannlige kjønnsorganer:

 1. Purulent utslett. De er små hvite pimples på forhuden av menn, fylt med purulent væske. Ofte er et slikt utslett dannet som følge av infeksjon med bakterier som stafylokokker og streptokokker.
 2. Papler. Disse er svulster av viral natur. De er flate hvite humper på forhuden av menn. Ikke gi kløe og annet ubehag. Overflaten er blank, har ikke hudmønster.
 3. Stor akne på forhuden og hodet. Disse er cystiske neoplasmer som består av fettvev.

Hvite prikker på hodet og forhuden hos menn skyldes blokkering av talgkirtler. Betennelse av hormonelle nivåer, feil ernæring og manglende overholdelse av personlig hygiene kan provosere deres utseende. Hvite flekker på forhuden og glans hos menn utgjør ikke en alvorlig fare.

Når det gjelder utseendet på røde flekker på menns forhuden, kan de indikere utviklingen av en smittsom sykdom som krever umiddelbar behandling. Ofte blir disse sykdommene overført til en ung mann som følge av ubeskyttet samleie med en smittet partner.

Årsaker til neoplasma på genitaliene av viral natur

Virussykdommer i kjønnsorganene, som forårsaker akne i menns forhuden, manifesterer seg som følge av ubeskyttet seksuell kontakt med en smittet partner. Tenk på de vanligste virusene.

Humant papillomavirus

Faren for HPV-infeksjon er at den ikke helt kan helbredes, selv i forhold til moderne medisin. Infeksjon med papillomavirus forårsaker dannelse av papillomer eller kjønnsvorter på penis. I tillegg til lokalisering på penis, kan det forekomme vekst i anus, skrotum.

En mann kan være uvitende om infeksjon med humant papillomavirus, siden tumorer bare virker under påvirkning av uønskede faktorer eller kraftig svekkelse av immunsystemet.

I dette tilfellet krever pimples på forhuden av menn umiddelbar fjerning hvis de endrer farge, størrelse, tetthet og så videre. Den eneste metoden for behandling av HPV er å fjerne en neoplasma med påfølgende bruk av antivirale og immunmodulerende legemidler.

herpes

Genital herpes er også en ganske vanlig sykdom. Som følge av infeksjon har en mann små kviser på forhuden.

I de fleste tilfeller kan den unge mannen ikke engang gjette om infeksjonen. Men under påvirkning av uønskede faktorer dannes små støt. Deres utseende kan provosere slike forutsetninger:

 • rask svekkelse av immunsystemet mot bakgrunnen av tidligere smittsomme sykdommer;
 • seksuelle relasjoner;
 • andre sykdommer i reproduksjonssystemet av en smittsom natur;
 • usunt kosthold;
 • dårlig miljøsituasjon i boligområdet.

Hovedtegnene til kjønnsherpes er:

 • forekomsten av akne ikke bare i forhuden, men også i andre deler av penis;
 • Over tid blir humpene forvandlet til små sår;
 • Etter et par dager tørker såret ut og blir hemmet.

Hvis en mann med kjønnsherpes ikke gir den nødvendige behandlingen, kan det føre til spredning av viruset gjennom organene i det genitourinære systemet. Som et resultat av dette utvikler prostatitt, uretritt og patologier av blæren.

Andre årsaker til neoplasi

Hvite og røde pimples på hodet og forhuden kan danne forskjellige grunner. De mest sannsynlige forutsetningene er:

 1. Infeksjon med seksuelt overførbare sykdommer. Størstedelen av sykdommen av denne art forårsaker dannelsen av akne på hodet og forhuden hos menn som klør.
 2. Sykdommer i øvre luftveier av en smittsom natur. SARS, influensa og andre katarralsykdommer kan forårsake kviser på forhuden og hodet. Men for å korrekt diagnostisere forekomsten av slike utslett er ekstremt vanskelig.
 3. Skader på penis. Mindre kutt, riper og annen skade kan føre til inntak av patogener, som senere forårsaker utslett på penis.
 4. Bruk av lav kvalitet undertøy. Syntetisk stoff bidrar til utseendet av allergiske reaksjoner i form av røde kviser på hodet og forhuden. Dette gjelder spesielt for å ha på seg undertøy i den varme årstiden, når penis svetter. Og også du må ta vare på valget av bukser i størrelse. Krammede produkter klemmer penis, utsetter det for friksjon.
 5. Barbering intim sone. Hyppig hårfjerning på denne måten fører til at de begynner å vokse inn i huden. Innvokset hår treskler sebaceous kjertlene, noe som fører til utseendet av hvite kviser.

Inflammatoriske prosesser i kjønnsområdet er ofte ledsaget av lesjoner på penis. I slike tilfeller er det nødvendig å starte passende behandling, avhengig av årsaken til utseendet på denne huddefekten. Hvordan kviser ser på forhuden av menn kan ses på bildet.

Farlige symptomer på utslett

Ikke alltid kviser på hodet og forhuden hos menn er patologiske. Røde prikker og pimples krever spesiell oppmerksomhet. I tillegg til smittsomme og seksuelt overførbare sykdommer som krever umiddelbar behandling, indikerer disse symptomene:

 • inflammatoriske prosesser i urinrøret;
 • skarp smerte, brennende i prosessen med vannlating;
 • smerte i lysken området;
 • forstørrede lymfeknuter i kjønnsområdet;
 • feber,
 • overdreven sekresjoner fra forhuden av uregelmessig farge og tekstur;
 • utslett spredt over hele overflaten av penis;
 • pimples endre farge, fylle med pus med blodpropper;
 • inflammatoriske prosesser forårsaker alvorlig rødhet i huden, hevelse, kløe, brennende;
 • utseendet av sår på penis eller hvit plakett.

Hvis utslett ikke forsvinner eller ikke reduseres innen 1 uke, indikerer dette utviklingen av en smittsom sykdom. I en slik situasjon er det viktig at du kontakter en spesialist for hjelp. Han vil velge den mest effektive behandlingen på individuell basis basert på testresultatene.

Behandling av kviser på penis

Vurder hvordan du behandler akne på forhuden av menn. En enkelt universell terapi finnes ikke i dette tilfellet. Det er utnevnt bare etter å ha etablert den eksakte årsaken til utslett på kjøttet og hodet på penis.

For å eliminere akne og andre neoplasmer, som dukket opp på grunn av virusinfeksjoner, er det nødvendig med bruk av antivirale legemidler. Spesiell oppmerksomhet bør styrkes for å styrke immunforsvaret. Dette vil bidra til å undertrykke aktiviteten til viruset, og dermed hindre re-fremveksten av svulster.

I noen tilfeller krever støtene kirurgisk fjerning. Dette gjelder spesielt for neoplasmer, som dukket opp som et resultat av aktiveringen av humant papillomavirus.

Under behandlingen av lesjoner på kjønnsorganene må du følge disse reglene:

 • unngå kjønn;
 • spis riktig;
 • gi nok tid til å hvile
 • lede en aktiv livsstil.

Disse reglene bidrar til å styrke immunforsvaret, som forhindrer aktivering av viruset. Hvis en smittet mann har en permanent seksuell partner, må hun også gjennomgå behandling.

Kviser forårsaket av allergier behandles med bruk av antihistaminer.

Hvis vi snakker om kviser, som dukket opp som følge av infeksjon med kaukasus, kan du bli kvitt dem ved hjelp av anti-inflammatoriske salver.

Forebygging av utslett

Dannelsen av kviser på forhuden og glanspenis hos menn kan forebygges ved å observere forebyggende tiltak. Deres essens er å gjennomføre slike hendelser:

 1. Personlig hygiene. Det er nødvendig å vaske glanspenisen under rennende vann daglig, eliminere akkumulerte sekreter under forhuden. Og det er også veldig viktig å velge riktig kosmetikk for pleie av penis, som ikke vil forårsake allergiske reaksjoner.
 2. Plukk opp kun kvalitets undertøy å bære. Det må være laget av naturlige materialer. Velg også de nødvendige buksene i størrelse. De bør ikke trykke på penis eller gni. Av samme grunn er det bedre å forlate stramme bukser.
 3. Overvåk temperaturen på penis. Økningen kan forårsake ikke bare utslett, men også andre lidelser. Hvis temperaturen i testiklene stiger, forringes kvaliteten på sædvæsken og mengden avtar. Å tenke et barn i en slik stat er ekstremt vanskelig.
 4. Unngå uformelle seksuelle forhold. Dette gjelder spesielt for menn som er vant til seksuelt promiskuøse. Hvis du fortsatt har seksuell kontakt med en ukjent partner, er det viktig å bruke kondom. Dette gjelder ikke bare vaginal, men oral og analsex.
 5. Spis riktig. Et balansert kosthold bidrar til å styrke immunforsvaret, og det forhindrer også forstyrrelsen av vitale organers funksjon, som har en gunstig effekt på tilstanden til huden, ikke bare på penis, men gjennom hele kroppen.
 6. Tidlig behandle sykdommer forårsaket av patogener. I dette tilfellet gjelder det øvre luftveisinfeksjoner. Mange menn er ikke engang klar over at slike sykdommer kan føre til forekomst av kviser i forhuden.
 7. Å være oppmerksom på sykdommer av kronisk natur i perioder med forverring. Mange patologier utsetter penisens hode for ulike utslett.
 8. Ikke klem ut akne. Som følge av en slik effekt på neoplasmen, kan mannen bære infeksjonen, noe som vil forverre tilstanden sterkt.
 9. Forbedre immunitet. Hver mann er pålagt å regelmessig ta komplekse multivitaminer. Dette vil bidra til å opprettholde immunsystemet i god stand. Dette er svært viktig ikke bare for å forebygge utseendet av kviser på penis, men også for å hindre andre sykdommer. Et sterkt immunsystem hindrer den aktive utviklingen av patogene mikroorganismer i kroppen.

konklusjon

Ved å observere ovenstående regler kan en mann forhindre akne og andre neoplasmer på forhuden og penishodet.

Men vi bør ikke glemme at seksuelt overførbare sykdommer, som er ledsaget av rød akne på kjønnsorganet, krever umiddelbar behandling. Etter å ha fullført behandlingsforløpet i dette tilfellet, forsvinner de røde flere utslettene gradvis.

Når det gjelder virusinfeksjoner, krever deres undertrykkelse bruk av antivirale og immunmodulerende legemidler.

Pimples på hodet

Symptom på ulike sykdommer kan være kviser på penis. De kan være smertefulle, av forskjellige størrelser og teksturer. Dette forårsaker alvorlig ubehag.

De fleste menn, etter å ha lagt merke til slike formasjoner, går umiddelbart til spesialister. Dette er den riktige avgjørelsen, siden årsaken til kviser kan være mange sykdommer. Etter diagnose vil legen avgjøre dette og foreskrive terapi.

Ofte forårsaker de ikke mye skade, og fjerning skjer i en prosedyre i skjønnhetssalongen. I intet tilfelle kan ikke forsøke å bli kvitt dette fenomenet, det kan provosere farlige sykdommer.

Pimples på hodet


Kviser på hodet på penis i en mann kan være et symptom på mange sykdommer.

Neoplasmer er smertefri eller forårsaker ubehag, små eller store, harde eller myke, runde eller uregelmessige i form.

Uansett hvilken type kviser, etter gjenkjenning, er det nødvendig å konsultere en lege. Tidlig diagnose vil bidra til å beskytte deg mot alvorlige komplikasjoner og til og med utviklingen av en ondartet svulst.

Hovedårsaker


Den første er å markere de farlige seksuelt overførbare sykdommene:

 1. Genitalvorter er resultatet av penetrasjon av det humane papillomavirus. Disse er myke, langstrakte kjøttfargede eller rosa vekst på en tynn stengel som ikke forårsaker ubehag. Imidlertid er skader på det delikate vevet av undertøy eller i ferd med å kjøre ledsaget av utløsning av blod hvor patogener er til stede. Hvis kvinnen eller mannen har mikrokrekker på kjønnsflatene, trer viruset inn i dem og forårsaker veksten av nye formasjoner. Noen HPV-stammer har onkogen aktivitet og forårsaker kreft i penis.
 2. Molluscum contagiosum overføres ved nær kontakt. Hvis jevne perlehvit støt på menns hode er avrundet med en konkav kjerne, så er skyldige et virus. Noen ganger utslag går sammen med hverandre, spredt seg til skjønnssonen.
 3. Syfilis, det forårsakende middel som en farlig mikroorganisme er blek treponema. På primærstadiet, på steder hvor det er introdusert, dannes små eller store støt - solide chancres. Sykdommen er mer utsatt for mennesker som leder et promiskuøst sexliv, narkomaner, mennesker med homofile menn.
 4. Genital herpes utvikles etter å ha blitt smittet med herpes simplex virus av den andre typen. Omtrent 90% av verdens befolkning er asymptomatiske bærere av sykdommen, da den ikke kan behandles. Ved primær infeksjon hos menn er det rødhet i det intime organet og alvorlig kløe. Deretter skyter du ut små støt på hodet, fylt med uklart væske. De spontant briste, etterlot smertefulle sår. Etter en tid blir erosjon crusted og forsvinner uten spor. Tilbakefall forekommer i den svekkelse av immunsystemet (etter SARS, forkjølelser og andre hormonelle feil) og fortsette med mindre alvorlige symptomer.
 5. Mannstrus, forårsaket av gjærlignende sopp, kan også bli smittet etter ubeskyttet sex. Men hos friske menn med sterk immunitet er det svært sjeldent. Mikroorganismen er en del av slimhinnens mikroflora og forårsaker ikke skade. Men det er verdt den naturlige beskyttelsen å svekke, da kolonier av sopp umiddelbart multipliserer. Som et resultat oppstår små støt på hodet, dekket med et tett lag av hvitt patina. Hele prosessen ledsages av kløe av penisens hode, brenner under urinering og smerte under ereksjon.

Oftere kan grunnen ligge i en allergisk reaksjon, som preges av rask utvikling og samme demping av prosessen.

Pearlescent Papules

Svært små flere støt på menns hode, som ligger i en ring, kalles perlepapir. De har en hvit eller solid farge, en glatt overflate, i samme størrelse og ligner små pigger.

Årsaken til deres utseende er ikke fullt kjent, men sikkerheten til vekst er blitt fastslått. Det antas at støtene er en individuell funksjon av strukturen, så det anbefales ikke å fjerne dem.

Fordyde granulater

Hvite eller gule, litt konvekse erter på penis eller i nærheten av pungen - resultatet av blokkering av talgkirtler med hudfett. Det er en plage på grunn av den genetiske smalheten av ekskretjonskanalene.

Pimples på penisens hud hos menn: hvorfor de ser ut, hva er, hvordan å behandle

På menn er det ofte støt på penis. I noen er de mer uttalt, mens andre er nesten usynlige. Utseendet til disse formasjonene er ikke alltid et tegn på sykdom. Hvis de gir stor bekymring, bør du avtale med en spesialist for å finne ut årsaken til utseendet på det intime organets hud.

Kviser på penis

Kun en lege kan gjøre den riktige diagnosen og foreskrive behandling av svulster.

Elever hos menn med sterkere penis er i de fleste tilfeller ansett som normale og krever ikke behandling. Men noen ganger er neoplasmer en følge av utviklingen av patologiske prosesser i kroppen. I dette tilfellet vil mannen merke utseendet til andre alarmerende symptomer som vil tvinge ham til å søke medisinsk hjelp.

normal

Små svulster på penisens hud betraktes som en variant av normen. Deres nærvær er forklart ganske enkelt. Hver mann har talgkjertler på huden. På slutten av puberteten viser de unge karene disse svulstene. De ser ut som hvite seler. Noen ganger støt har en gulaktig fargetone. De kalles Fordyce granulater. Diameteren av neoplasmer mindre enn 3-4 mm. Gitt dette kan det hevdes at de er små (små), så ofte betaler de ikke engang oppmerksomhet.

patologisk

Rødkviser viser vanligvis helseproblemer som krever umiddelbar oppløsning. Når de oppstår, bør en mann begynne å bekymre seg for sin egen helse, da de ikke er naturlige for menneskekroppen. Rødlige neoplasmer er ikke de eneste tegn som indikerer patologi. Medisinsk rådgivning er nødvendig hvis du har følgende symptomer:

 1. Kviser begynte å dukke opp på penis noen gang etter ubeskyttet samleie. I dette tilfellet kan utdanningen deres indikere utviklingen av en seksuelt overførbar sykdom som mannen kontraktet med sin partner.
 2. På plassen viste det seg erosive formasjoner som ikke har helbredet i lang tid.
 3. Det var tegn på hevelse og hyperemi i penishodet. De indikerer begynnelsen av den inflammatoriske prosessen.
 4. Det er en klar peeling av huden på stedet der hvite segler ble dannet. Det utelukker ikke utseendet på en kløe.
 5. Det var klager på feber, tretthet og svakhet.
 6. Lymfeknuter økte i lyskeområdet.

De ovennevnte tegnene tyder på at penis "fikk" kviser av en grunn. På huden har de oppstått på grunn av utviklingen av den patologiske prosessen. Bare en lege vil bidra til å avgjøre hvilken sykdom en mann har.

Hvorfor er et medlem dekket av kviser

Hormonale lidelser kan forårsake kviser på penis.

Det er mange grunner som forklarer hvorfor kviser ser ut på den mannlige kjønnsorganet. Naturlige eller unormale faktorer bidrar til dannelsen. I det første tilfellet kan disse svulstene oppstå på grunn av fysiologiske forandringer i kroppen, noe som ikke bør forårsake bekymring. Men vi må ikke glemme at selene kan danne seg på grunn av patologier. Hvis en mann mistenker at kviser har dukket opp av en slik grunn, bør han straks gjøre en avtale med en lege.

Pimples over og under penis er dannet på grunn av faktorene som er oppført nedenfor.

underernæring

Misbruk av skadelig mat og mangel på balansert kosthold har en negativ innvirkning på kjeftens tilstand, som er en del av enhver menneskekropp.

Skadelige produkter har negativ innvirkning på inntaket av næringsstoffer. Derfor kan sebaceous kjertler feilaktig takle sine funksjoner.

Hormonale lidelser

Kviser på huden er ofte et resultat av hormonell svikt. Årsaken til dette kan være mange faktorer, inkludert psykogen. Konstante erfaringer og stress forverrer tilstanden til systemene som er ansvarlige for produksjon av hormoner. For å takle slike forhold, anbefales det å ta beroligende preparater foreskrevet av lege.

Ikke-overholdelse av personlig hygiene

Bobler kan dukke opp rundt penis hvis mannen forsømmer reglene for personlig hygiene for pleie av den krydrede sone i lang tid. For å hindre dem, er det nok å vaske seksuelt organ regelmessig, ved hjelp av spesielle kosmetiske produkter for intim hygiene.

Allergiske reaksjoner

Penisens hud er dekket av kviser på grunn av en allergi mot denne eller den aktuelle substansen. Hvis en mann har dette skjedd etter å ha brukt et bestemt produkt eller medisin, er det verdt å sjekke kroppens følsomhet til komponentene. Dekket med pimples hud i det intime området også på grunn av eksterne stimuli.

Venereal sykdommer

Det plutselige utseendet av kviser på kjønnsorganene hos menn indikerer ofte infeksjon med en veneral sykdom. I dette tilfellet er det nødvendig å handle umiddelbart for å forhindre overgang av en akutt form for patologi til en kronisk.

Ofte går menn til leger med mistanke om sopp eller infeksjon i det intime området, som følger med kviser på skadestedet.

For å forstå nøyaktig hva årsaken provoserte utviklingen av kviser på penis, må en mann gjennomgå en full undersøkelse på klinikken i retning av den behandlende legen.

Hvilken lege vil hjelpe

Spesialist må nødvendigvis håndtere behandling og diagnose av sykdommen

Kviser som ser ut i penisområdet kan herdes av en hudlege eller venerolog. Alt avhenger av årsakene som førte til deres utvikling. Legen, etter samling av anamnese, vil lede pasienten til å gjennomgå de nødvendige laboratorie- og instrumentelle diagnostiske metoder. Differensiering av eksisterende lidelse fra vekst, sår og utslett er også nødvendig.

Pasienter med kviser på kjønnsorganene foreskrives følgende diagnostiske tiltak:

 • Urinanalyse
 • Analyse for tilstedeværelse av papillomavirus.
 • Blodprøve
 • Syfilis test.
 • Smør fra urinrøret.
 • Ultralyd av bekkenhulen.

Selvdiagnose gir ikke noe resultat. Hun må håndtere en spesialist. Det er verdt å være oppmerksom på at analyser blir betalt. Kostnaden for de fleste starter fra 180 rubler.

Pasienter må også betale for primær og etterfølgende konsultasjon med lege. Godkjennelse av en venereolog eller dermatolog koster menn fra 350 rubler og over. Den endelige prisen på besøket avhenger av klinikkens og spesialistens prestisje.

Hva kan og kan ikke gjøres før opptak

Hvite støt på hodet på penis eller på kofferten, i alle fall, kan du ikke prøve å rive av. Det anbefales sterkt ikke å behandle dem før du besøker en spesialist. Før du går til legen, er det nok bare for å vaske kjønnsorganene grundig. Ingen annen opplæring er nødvendig.

Hvilken behandling kan foreskrive en lege

Legemidler med spermicidale egenskaper fremmer genital desinfeksjon.

Etter å ha funnet ut hvorfor det er en kvise på penis, vil mannen kunne begynne å behandle en kjønns sykdom.

Hva å gjøre hvis det oppstod lignende utslag av hvit eller annen farge i penis, bestemmer den behandlende legen. Behandlingsforløpet vil direkte avhenge av årsaken til patologien.

Fordyce granulat kan behandles hjemme. Hvordan nøyaktig å behandle dem, kan du finne ut av legen. Det anbefales vanligvis å vaske penis med vann der en del av tjære eller vaskesåpe er oppløst. Anbefalt også behandling av penis med et antiseptisk middel i nærvær av lignende utslett på den.

Når nevrodermatitt bør unngå stressende situasjoner og erfaringer. For dette formålet er pasientene foreskrevet sedativer og psykotrope medisiner. Tranquilizers og antidepressiva er nyttige i dette tilfellet.

Kviser rundt penisens hode, som var resultatet av kjønnsherpes, kan ikke fullstendig helbredes. Du kan bare minimere alvorlighetsgraden av symptomer på sykdommen. For å gjøre dette, er det nødvendig å utføre terapi som er rettet mot å øke kroppens forsvar.

Som regel overfører hvite utbrudd seg selv. Hvis dette ikke skjer 2 uker etter dannelsen, er det verdt å gjøre en avtale med en hudlege eller venerolog.

I spesielt vanskelige situasjoner vil fullverdig medisinering bli nødvendig. Kurset, som er valgt for de fleste pasienter som ble kvitt formasjonene på penis på denne måten, inkluderer bruk av narkotika av ulike slag. Hvordan bli kvitt kviser med deres hjelp, er pasienten beskrevet i detalj av den behandlende legen. Menn med lignende klager er foreskrevet:

 1. Antibiotika. De trenger ikke å være i form av narkotika. Noen matvarer har antibakterielle egenskaper som er ønskelige å introdusere i dietten for å øke effektiviteten i immunsystemet og eliminere virusinfeksjon. Antibiotika er tatt i løpet av perioden med maksimal aktivitet av patologien. På dette stadiet håndterer de godt med symptomene på sykdommen.
 2. Antiseptiske formuleringer. Generiske legemidler av denne typen anbefales av leger etter hvert samleie, hvor paret ikke brukte beskyttelsesutstyr. Også deres bruk er tilrådelig ved første utseende av kviser. Antiseptisk brønn cauterizes problemområdet og reduserer alvorlighetsgraden av kløe. Det brukes i ulike sykdommer i reproduktive systemet. Slike preparater er ideelle for å behandle den delikate huden på penisens hode og dens andre sårbare flekker.
 3. Salver, suppositorier og kremer med spermicidale egenskaper. Disse narkotikamessige lokale tiltakene gir en form for sterilisering av kjønnsorganene under intimitet. Svært ofte anbefales det at de bruker par som ønsker å beskytte seg mot smittsomme sykdommer og uønskede graviditeter.

Sikkerheten og muligheten for å bruke ovennevnte medisiner bør først diskuteres med legen din. Han vil hjelpe deg med å velge det mest effektive stoffet og bestemme doseringen. Det er pålagt å diskutere med legen alle de planlagte stadier av behandlingsforløpet for å oppnå et positivt resultat og bli kvitt de hatet pimples på kjønnsorganene som forårsaker estetisk og fysisk ubehag.

Hva gjør støtene på hodet på penis mennene

Skrevet av admin den 04/03/2018

Hver mann har pimples på penis. De er sebaceous kjertler og i utgangspunktet kan de ses på undersiden av orgel. For hver representant for det sterkere kjønn uttrykkes de forskjellig: noen er knapt merkbar, og noen er tydelig synlig. Alt avhenger av de individuelle egenskapene til strukturen til epidermis. Det er situasjoner når disse svulstene endres. Og noen ganger kommer liknende vekst på hodet eller huden på penis.

Normale kviser på penis

Det er sebaceous kjertler i menneskelig hud. Når ungdommens pubertet er over, slutter små pimples på penis også å utvikle seg. I noen situasjoner har de en gulaktig farge, men for det meste er de hvite små seler. Disse hvite kviser på hodet på penis kalles Fordyce granulat.

De har en diameter på flere millimeter, og du kan føle dem ved berøring. For å legge merke til deres utseende på bunnen av bagasjerommet, er det nødvendig å stramme huden godt i dette området. Hvite humper kan dukke opp i pungen.

Det er nødvendig å ta i betraktning at formasjonene på fallusen ligger i tykkelsen av huden, men avhengig av menneskets individuelle egenskaper, kan de være nærmere eller dypere til det ytre laget. Deres maksimale antall ligger nærmere basen av det seksuelle organet.

Gutter Fordyce granulater er fraværende. I enkelte unge er det bare hvite flekker som er synlige på penis. Men over tid, de kondenserer og blir til kviser.

Pearly papules er en annen type anatomiske forandringer som ikke skader menns helse. De representerer dannelsen av en kegleformet form, hvis størrelse ikke overstiger 3 millimeter, og fargen er den samme som huden. I utgangspunktet ligger de på kronen av glanspenet. På grunn av dette, er de noen ganger kalt mor av perle penis ring. Dette er ikke en sykdom og er ikke seksuelt overført.

Fordyce granulater er naturlige kviser på fallus hos menn. I noen situasjoner kan selv sebaceous kjertler føre til en opplevelse og tvinge representanten til det sterkere kjønn til å besøke en spesialist. Normalt bryter ikke pearly papules en mann. Grunnen til å gå til legen er en brennende følelse og utslipp av væske, karding eller blødning.

Men noen ganger er det andre grunner til å søke lege på grunn av dannelsen av sel.

Årsaker til neoplasma

Hvis hvite kviser ser på hodet, kan dette tyde på at en soppinfeksjon er tilstede i kroppen. Slike formasjoner forekommer hovedsakelig hos menn som misbruker seksuelle promiskuøse forhold eller ikke følger regler for personlig hygiene.

Men noen ganger på penispimples betyr det raskt å utvikle virus- eller smittsomme sykdommer, hvor opprinnelsen kun kan opprettes av en kvalifisert spesialist.

I tillegg kan hvite pimples på penisens hode snakke om smittsomme sykdommer som overføres gjennom seksuell kontakt.

Noen ganger grunnene til at støtene vises på penis er ganske trivielle:

 1. Blæreutslett på grunn av dårlig blodtilførsel til penis eller ventilasjon.
 2. Irritasjon av penisens hode med syntetisk eller stramt undertøy.
 3. Allergi til intim gel eller såpe.

En mer signifikant årsak til hvit pimple er kjønnsvorter. En økning i kjønnsorganer i kjøttkirtler kan bidra til problemet. Denne grunnen oppstår ved en manns seksuelle modenhet og kan forsvinne alene ved 30-årsalderen.

En annen grunn til fremveksten av kviser på kjønnsorganet er en reduksjon i beskyttelsesegenskapene til organismen. Når immunforsvaret svekkes, er det en økt risiko for at herpes har kjønnsorganer eller andre kjønnsykdommer.

Basert på plasseringen og typen lokalisering er slike pimples kjennetegnet:

 1. Små.
 2. Red.
 3. Hvit.
 4. På koffertens hud.
 5. Rundt på hodet.
 6. På hodet.
 7. Under hodet.

Symptomer på manifestasjon og diagnose av sykdommen

Fordyce granulater og kviser på penis kan forandre form og størrelse, samt forårsake smerter ved berøring. Det oppstår i den inflammatoriske prosessen i talgkjertlene. Til berøring kan de bli fastere, ligner akne med sår fra oven.

 1. Molluscum contagiosum - papule, som har en avrundet form og kjøtt eller rosa nyanse. Ikke forårsaker smerte på palpasjon. Dimensjonene kan variere mellom 2-10 millimeter. I sjeldne tilfeller nå flere centimeter. Når presset, frigjøres massen av ostemasse konsistens fra formasjonen. Kan oppstå på bagasjen, og flere blærer dannes ved siden av. Sendt av kontakt tlf. Denne utdanningen er trygg, du bør ikke behandle den. Uavhengig passerer om noen måneder.
 2. Eksem. Sykdommen oppstår på grunn av genetiske faktorer eller en sykdom i nervesystemet. Med manifestasjonen av en sykdomsform i inngangsveggene, på skrotet eller roten til et organ, blir det dannet ganske store røde tuberkler som tårer over overflaten av huden. Disse røde støtene på hodet eller andre deler av penis er uutholdelige eller svært kløende. På steder med skrape arr er ofte igjen.
 3. Viral infeksjon (kjønnsherpes). I denne sykdommen påvirkes slimhinnen i kjønnsorganene. Infeksjonen er seksuelt overført. På pennens hode dannes pimples i form av sår eller bobler. De har ofte skadet mye.
 4. Human papillomavirusinfeksjon overføres under sex. Papillomer er oftest dannet på hodet og tennene i penis, i noen tilfeller kan du se dem på skrotet. Deres primære form er kroppslige glatte humper som ikke gjør vondt. Over tid utvikler de seg til kjønnsvorter. Hvis immunforsvaret svekkes, er slike vekst mulige å spre seg raskt.
 5. Scabies er en smittsom hudsykdom som er forårsaket av en mikroskopisk myte. Sterkt kløende knuder kan danne seg på skrotet eller huden i fallusen.

På falskens hud kan pimples bli dannet på grunn av andre patologier. Noen av dem er smittsom og kan overføres gjennom samleie, og noen trusler mot livet er ikke og overføres ikke.

Forebygging og behandlingstiltak

En grunnleggende nødvendighet for en sunn livsstil er daglig vask av penis minst en gang. Dette bør gjøres selv når det ikke er anledning til å ta en dusj. Obligatorisk prosedyre skal vaske etter å ha sex.

Når du utfører hygieneprosedyrer, må du følge en rekke anbefalinger:

 1. Med såpe er det nødvendig å vaske underbelgen, skrotet, huden på de indre lårene og skinnhåret.
 2. Vask spesielt huden med phallus og den delen som dekker hodet.
 3. Det er nødvendig å bære hodet og skylle slemhullene med rennende vann godt.

Overdreven tørrhet i slimhinnen kan føre til hyppig bruk av såpe i gjennomføringen av hygieneprosedyrer.

Behandlingsmetoden avhenger av sykdommen som pasienten har.

Behandlingen av Fordyces inflammerte granulat kan vellykkes utføres hjemme. Ingen ekstra innsats er nødvendig. Det er nødvendig å vaske penis med varmt vann flere ganger om dagen med bruk av husholdnings såpe eller tjære såpe. Antiseptisk må desinfiseres. Som et antiseptisk middel kan du ta peroksid, Zelenka eller jod (som vil være i hjemmemedisinskapet).

Du kan ikke klemme støtene på penis. Hvis de bryter av seg selv, må de videre behandles. Utmerket urte avkok av kamilleblomster, calamusrot og hypericum. Granulater med denne buljongen vaskes flere ganger om dagen. Antiseptisk kan være essensiell olje av gran eller tea tree. Ved brenning etter bearbeiding anbefales det også å bruke sennepolje med et tynt lag.

Ved behandling av nevrodermatitt er det verdt å redusere antall neurotiske reaksjoner. I dette tilfellet bør du bruke beroligende og psykotrope stoffer, samt beroligende midler og antidepressiva.

Herpes kan ikke helbredes helt. Men i kampen mot en annen forverring vil Acyclovir hjelpe utmerket.

For å bekjempe scabies, er Permethrin 5% i form av gel, salve eller lotion et godt middel. Dette verktøyet gnides inn i håret og huden av hele kroppen, men ikke i hodet på penis. Under absorpsjon av produktet skal det ikke skylles i 8-14 timer. For best resultat kan du gjenta prosedyren i en uke.

Hvit fargeterapi

Det er ingen separate behandlinger for hvite kviser på fallusen, da dette problemet er en type mannlig sykdom. Denne patologien er ikke i stand til å bli overført til den seksuelle partneren, og forårsaker heller ikke skade på den mannlige kroppen. Men for å utelukke seksuelle sykdommer, er det verdt å utføre en ytterligere diagnose. For en start er det verdt å helbrede årsaken til hvite kviser på fallusen. Leger til disse formålene kan:

 1. For behandling av thrush, foreskrive antifungale stoffer, så vel som salvepreparater og legemidler som styrker immunforsvaret til menn. Det er den dårlige beskyttelsen av immunitet som forårsaker svieproblemer.
 2. Å behandle human viral infeksiøs papillomsykdom ved hjelp av immunmodulatorer, samt brenning for å eliminere papillomer.
 3. Å gjennomføre terapi av patogene mikroorganismer med antibakterielle legemidler som undertrykker deres aktivitet. Parallelt er det nødvendig å bruke prebiotika og probiotika for å beskytte tarmmikrofloraen.
 4. Tilordne antivirale medikamenter med ytterligere bruk av immunmodulatorer.
 5. Utfør dermatittterapi ved hjelp av antiallergiske stoffer.
 6. Det anbefales å bruke furatsilinovy-løsning eller kaliumpermanganat til å desinfisere mannhodet til kjønnsorganet.
 7. Diagnostiser og behandle ondartede svulster eller sykdommer i det endokrine systemet, som reduserer motstanden mot patogen flora og immunitet.

Intimt liv på tidspunktet for narkotikabehandling av hvite pimples på hanfallet bør være begrenset. Det er strengt forbudt å klemme på akne, da dette kan føre til infeksjon i huden og den inflammatoriske prosessen.

For å kvitte seg med hvite kviser på penisens hode, tilbyr moderne medisin utsnittet av et sår med laser eller kirurgi. I skjønnhetssalonger er det gitt ulike muligheter for å eliminere denne kosmetiske defekten ved hjelp av kryoforstyring (frysing av svulsten med flytende nitrogen) eller laserterapi. Men i disse metodene er det minuser. Den største ulempen er arr og arr som forblir på overflaten av penis etter prosedyren.

Når skal du besøke en lege

Kviser som ikke alltid er dannet på penis er skadelige for menns helse. Men noen advarselsskilt eksisterer:

 1. Et utslett som ikke går utover 14 dager.
 2. Forekomsten av erosjon og sår.
 3. Betennelse i huden - alvorlig kløe, hevelse, rødhet.
 4. Utseendet på utslett som er fylt med blodig eller gjørmete væske.
 5. Endre størrelse, farge eller form acne.
 6. Øk antall vekst.
 7. Utslipp fra urinrørinnholdet av forskjellig konsistens og farge.
 8. Økt temperatur og økning i inguinal lymfeknuter.
 9. Smerte i lysken og brennende følelse under urinering.
 10. Betennelse i urinrøret.

Disse tegnene indikerer utviklingen av infeksjon i det urogenitale systemet og krever obligatorisk medisinsk behandling. Korrekt diagnose og terapi foreskrevet av lege. Ingen behov for selvmedisinering.

Flere Artikler Om Typer Acne