Start reisen din til perfekt hud nå! Vi presenterer grunnlaget for problem hudpleie: en rensegel med naturlig granateplekstrakt og salicylsyrebasert Detect Technology-teknologi. Det renser dypt, fjerner overflødig glans, oppfrisker huden og er ideell til daglig bruk.

 • Renser huden og fjerner urenheter * / **.
 • Øyeblikkelig reduserer overflødig skinn *.
 • Matte uten å overdrype huden **.
 • Inneholder ikke oljer.

* Ifølge resultatene av forbrukertesting med deltakelse av 95 menn og kvinner i alderen 18 til 30 år.

** Ifølge resultatene av forbrukertesting med deltakelse av 95 menn og kvinner i alderen 18 til 30 år. Deltakere testet Cleansing Gel (32646) og Pure Skin Refreshing Tonic (32648).

Bruk rensegel hver dag. Klem litt penger på håndflaten, skum, påfør det på den våte huden i ansiktet, massasje og vask det grundig med varmt vann. Unngå kontakt med øynene.

 • Forfriskende Pure Skin Tonic (32648)

Bruk tonic om morgenen og kvelden etter vask og rensing av huden. Hell litt på den tørre bomullsputen og forsiktig løp dem over ansiktet og nakken, unngå området rundt øynene. Gjenta som nødvendig til bomullsstykket er rent.


• Pure Skin Matting Cream Fluid (32649)

Påfør en liten mengde væske på ansikt og nakke med masserende bevegelser. Bruk daglig etter rensing og toning av huden.

Vil du bruke kompleks omsorg for problem hud?

Følg våre enkle regler for å oppnå perfekte resultater.


Ukepleie

Trenger du en dypere rensing? Prøv følgende produkter:

 • Skrubbe og rensing ansiktsmaske Pure Skin (32652)

Påfør skrubbe for å rengjøre, fuktig hud, masser forsiktig inn, skyll deretter med varmt vann og suge huden med et håndkle. Deretter legger du en maske på våt hud, og unngår øyeområdet. Smoy om fem minutter. Bruk en eller to ganger i uken.


• Pure Skin Exfoliating Gel Scrub (32647)

Bruk en eller to ganger i uken eller etter behov for dyp rensing og hudfornyelse. Klem litt penger på håndflaten, skum, legg forsiktig på ansiktet, unngå området rundt øynene. Masser huden og vask det grundig med varmt vann.

Vil du bli kvitt sorte prikker?


• Pure Skin Face Mask Vs Black Points (32650)

Påfør en maske på tørr renset hud, unngå området rundt øynene. Smoy om fem minutter. Bruk en gang i uken.


EKSTRAHJELP

Trøtt av betennelse og glans?


• Pure Skin Point Acne Gel (32651)

Påfør direkte på betennelsen (eller til stedet der den skal vises) umiddelbart etter gjenkjenning. Bruk etter behov.

 • Oppdag teknologi med salisylsyre (undecylenoylglycin, salisylsyre): en rensende ingrediens med antibakterielle og seboreguliruyuschimi egenskaper. Hjelper med å regulere hudøkosystemet, oppnå renere hud og færre mangler. Salisylsyre har antimikrobielle egenskaper, renser huden, eksfolierer døde hudceller og reduserer antall utslett. Resultatet: en sunnere og mer strålende hud uten overdreven glans.
 • Pomegranate ekstrakt (punica granatum frukt ekstrakt): en uovertruffen kilde til antioksidanter og tanniner, det hjelper til med å rense og stramme porer, forandrer hudfarge og regulerer talgproduksjonen.
 • Papaya ekstrakt (Carica Papaya leaf ekstrakt): inneholder næringsstoffer, vitaminer, har antioksidanter og tonic egenskaper. Stimulerer eksfoliering av døde hudceller og hudfornyelse.

ingredienser

Den rene hudserien med Detect Technology-komplekset og salisylsyre for omsorg for ung- og problemhud bidrar til å bekjempe mangler, svarte punkter og overdreven glans.

Gelskrubbe for vask Oriflame "Rensekode Aktiv" Pure Skin

Flott for sommeren! (Med bilde)

Hei alle som leser min anmeldelse!
Ærlig, jeg husker ikke lenger hvordan dette middelet kom til meg, det har vært med meg i lang tid. Det er på tide å dele en anmeldelse!
så:
1) Produktet har praktisk emballasje! Det er en dispenser, som gir en normal del av midlene, som er nok til vasking. Også denne dispenseren kan låses i lukket posisjon, slik at det ved utilsiktet pressing av verktøyet ikke spilles ut.
2) Produktet inneholder mentol, som gleder huden godt.
3) Skruegelen har også en hyggelig frisk lukt.
4) Skrappartikler er små, uten skarpe kanter. I form av deres to typer: blå-større, og den minste-hvite. I røret av disse partiklene er det ikke så mye, men ikke lite, det vil si når de vasker, føles de, men dette verktøyet når ikke den fullverdige skrubbe.
5) Produktet skummer godt.
6) Etter vask ser huden frisk ut, renset. Men jeg merket ikke noen global effekt på de svarte flekkene og betennelsene.
?) Lett å vaske av.
Det er alt jeg kan si om dette verktøyet. Det er hyggelig forfriskende. Jeg anbefaler!
På bildet er mitt middel nesten over. Dessverre kunne jeg ikke ta et bilde av tekstur, men jeg prøvde å beskrive
Takk for din oppmerksomhet!

Det beste jeg tar andre gang og forblir helt fornøyd) Photoddd

Oriflame umavyshki Jeg likte alltid. For eksempel, Oriflame Cleansing Gel Tea Tree og Rosemary, som jeg virkelig likte.

Jeg kom tilbake til denne skrubben fordi jeg ønsket å rense huden min mer intensivt. Han kostet meg 110 rubler for 150 ml. Lukt umymyvashki lys, mynte. Tekstur er fin. Partiklene selv skader ikke huden, de er små og det er mange av dem. Skum ganske godt og kosmetikk vasker godt.

Etter å ha brukt ansiktet jeg liker: fin peeling fjernet, ren hud, oppdatert, ingen spor av sminke. MEN! Jeg liker ikke at den tørker og strammer ansiktets hud. Jeg har det følsomt, og kaldt vær lett. (forresten, fjerner disse skrubene også skrubben) og jeg føler meg litt ubehag for de første 10-15 minuttene etter bruk.

Og så er det bra! )

Hvorfor betale mer? Klerasila og andre blablabla nervøs røyking i tillegg))))) + fotoverktøy))

Hei kjære damer! =) Jeg brukte lang tid å skrive en anmeldelse for dette produktet, fordi jeg bestemte meg for at det ville være riktig å bruke det lenge, og da ville jeg skrive det av trygt. Denne dagen har kommet. Jeg kjøpte den til sommeren med en god rabatt, fordi i sommer blir huden fett og skinnende. Gelen er en blåaktig tinge med skrubbepolymerer, skader ikke huden, skummet godt, er økonomisk konsumert, en praktisk dispenser, inneholder salicylsyre, som er kjent for å drepe bakterier og fjerner overskudd av talg, og gir også perfekt oppfriskning av huden og gir en sløvhet. Med konstant bruk, personlig, har mitt fettinnhold redusert, og kviser på pannen min har ikke lenger skjedd. Når det gjelder de svarte punktene, har jeg ikke dem veldig mye, jeg har bare forstørrede porer, så jeg kan ikke si noe om dem. Jeg vil gi på mitt eget råd - jenter rush ikke for å raskt vaske det av! Her har du påført, skummet, skalert og forlatt i 2 til 3 minutter (det vil være en liten chill og prikken på huden, vær ikke redd) - så det er enda mer effektivt! Min konklusjon er: Hvorfor må jeg betale Klerasila, Kleen og Clea for alle slags ting der, hvis det er et middel som er nesten like godt som dem?
anbefale
Z. S Et bilde av en nesten sluttende gel vil bli gitt om kvelden =)

Etter et år med bruk.... (+ bilder)

For lenge siden, da jeg var student, var jeg opptatt med oriflame :)) Nå trenger jeg ikke en deltidsjobb, men jeg liker virkelig Oriflemes produkter :)) og med konsulentrabatt blir det flott :) Jeg har allerede gitt alle vennene mine og bekjente med denne rabatten :)) )

Jeg kjøpte denne gelskrubben bare fordi min kom til en slutt.

Og hvilken hyggelig følelse jeg opplevde. Da jeg prøvde det for første, andre, tredje gang!

Flasken er utstyrt med en veldig praktisk dispenser, ved å klikke på hvilken vi får volumet av gel som vi trenger :)

Gelblå farge, når den påføres gir følelse av kjølighet. Etter å ha gjort det var resultatet umiddelbart merkbart for meg.

Gel absolutt anbefale!

God daglig pleie for problemhud

God dag! I dag vil jeg fortelle deg om Oriflame Lotion-Tonic and Gel Scrub.

Skrubbe og lotion er i gangene på 200 rubler for 150 ml, ikke mer (separat), så prisen er ikke ganske stor.

Jeg vasker med en skrubbe hver annen dag, og en tonic hver dag. Resultatet er selvfølgelig ikke bra. men ikke dårlig. Jeg har ikke veldig store problemer med huden, det er svarte flekker, små kviser. Men fortsatt er problemene i ansiktet merkbare. Neste gang vil jeg ikke kjøpe penger fra denne serien.

Jeg vil begynne med en skrubbe: konsistensen er ganske tykk, otshiluschivayuschie partikler er middels og små, men myke (huden gjør ikke vondt), etter vask har du en liten stramming av huden og litt chill.

Tonic. Alt smuss som er akkumulert i løpet av dagen vasker bort, men akne og svarte flekker passerer ikke.

Hvis du har små problemer i ansiktet eller ikke, kan du bruke disse rettsmidler for å hindre dem i å vises, men hvis du har merkbare problemer, synes jeg det er bedre å velge en annen hudpleie!

en av mine favoritter

Hei kjære jenter! Jeg får ikke denne ansiktsskrubbingen for første gang.

Jeg likte veldig mye emballasjedesignet, dispenseren (jeg elsker disse). Volumet er 150 ml. Det burde være innenfor 189 rubler.

Duften er veldig frisk, sjøen kan sies.

Det bidrar til å bekjempe mindre betennelser, er egnet for daglig bruk, strammer porene, om svarte flekker, hjelper, men ikke mye. Men for å håndtere svarte prikker, kan du kjøpe et spesielt verktøy. Naturligvis tar sminke ikke bort :)

Rengjør huden effektivt, huden etter at den er veldig jevn, døde celler, si nei!

Inneholder salisylsyre - veldig bra :)

Bruk: På våt hud, unngå rundt øynene, skrubbe, skyll.

For de som elsker komposisjoner :)

AQUA, glyserin, natriumlauretsulfat, Kokamidopropylbetain, polyetylen, decylglykosid, salicylsyre, akrylater / C10-30 alkylakrylat-polymer, fenoksyetanol, natriumhydroksyd, PEG-7 glyserylkokoat, PARFUM, ORYZA SATIVA CERA, metylparaben, mentol, UNDECYLENOYL GLYCINE, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CI 42090.

Jeg anbefaler absolutt å prøve!

To gleder i ett

Denne skrubben er forskjellig fra dette på flere måter.
For det første konsistensen. Hvis det ser ut som en krem, så er denne, som navnet tilsier, en gel.
For det andre, peeling partikler i det mer merkbar, men merkelig nok, mykere.
Tredje, røret. Veldig behagelig rør.
Jeg favoriserer vanligvis ikke to i ett. Men medfødt latskap gjør jobben sin, og jeg liker virkelig at vaskegel er også en skrubbe. Dette er det sjeldne tilfellet da det var mulig å kombinere de to måtene, og samtidig ikke ødelegge noen av dem.
Skrubbeen skiller seg veldig forsiktig ut, slik at du kan bruke den hver dag (på grunn av sin svært aktive korn, vil jeg ikke bruke den andre skrubben så ofte, men hva hvis....). Minst halvparten av ansiktet mitt skrapte jeg ikke av dem, ble kvitt det som var nødvendig (selv om jeg ikke bruker det så ofte lenger, så lenge det ikke er behov for det). Klarer med alle slags små problemer - til slutt er det det han er rettet mot.
Lukten av skrubbe er veldig hyggelig, og på huden etter bruk er det en uvanlig følelse av kulhet og friskhet. På grunn av dette ser ansiktet enda renere ut

Forfriskende gel

Veldig fornøyd med denne gelskrubbe. Jeg har en kombinasjonshud og det passer meg - det tørker ikke kinnene mine, der huden derfor er ganske tørr, matter hvor huden er fet. Det renser, kjøler og oppdaterer godt, da det er litt mentol. Huden blir jevn, strålende etter påføring, veldig hyggelig og i utseende og til berøring. Skrubbende partikler er små og myke, for ansiktet akkurat. Jeg har aldri hatt mange kviser, men noen ganger oppstår sorte prikker, denne gelen hjelper meg, "sletter" alle prikkene helt, men jeg bruker den med litt svamp / børste. Nå kjøpte jeg en pute for peeling. Effekten er dobbelt så god!

Gelen varer lenge, dispenserventilen er behagelig. Aroma diskret.

Ren hud

Nye vurderinger

Se også:

Lipstick-serien fra den ene skyggen ferskenpavlova.
Emballasjen er laget av lysrosa plast, den ene på saken er malt på saken. Navnet på skyggen er på bunnen.
Skyggen av en behagelig rosa-fersken skygge, veldig forfriskende bilde, men ikke egnet for alle typer utseende, blond med rett hud bare vist, trekker den blå fargen på iris.
Brukes og distribueres ganske enkelt, men i nærvær av peeling, grovhet vil de skamløst understreke dem. Det anbefales å skrelle leppene på forhånd og bruke en nærende balsam, bare etter disse manipulasjonene oppfører leppestiftet anstendig.
Det ruller ikke inn i en forræderisk strimmel ved krysset av leppene, det løper ikke ut av konturen, det er ikke verdt å vente på fuktighet fra det, og det er også ikke særlig spesiell utholdenhet. Det dimmer to timer etter å ha brukt sminke. Snack og drikke vil ikke overleve. Fargen er absolutt nydelig, men kvaliteten er ikke best.

Det vil være et spørsmål om freske skygger fra den ene serien.
Plastemballasje, i rosa toner, ligner en vaskemaskin med en skruehett.
Produsenten sammenligner selv sitt arbeid med pollen, hvilket er sant. Skygger av fin sliping, har en veldig lett og delikat tekstur.
Det er nødvendig å søke ekstremt forsiktig, skygger blir dusjet.
Jeg foretrekker en våt applikasjon med en applikator, så skyggen blir avslørt mye lysere og motstanden er nesten forsterket.
Jeg har skygger i to nyanser, og i begge tilfeller er egenskapene like.
Pr tørr applikasjon som jeg nevnte ovenfor, skygger skrummene under øynene, nesten gjennomsiktige på øyelokket, gi en lys, gjennomsiktig skygge, med virkning av glimmer.

Mascara fra The One-serien.
Pakke med myk rosa plast.
Børsten er en klassiker, fra den magiske villi, formen ligner 2000 til Max Factor.
Fargetone er svart.
Praktisk sett har den ikke lukten, konsistensen er kremaktig, ikke for flytende, men heller ikke tykk.
Mascara gir cilia et volum, deling og forlengelse. Det knytter sammen litt, men jeg tror det trenger noen uker til å "farge".
Det er ikke smurt under øynene og er ikke påtrykt på øyelokk, er ikke dusjet.
Generelt opptrer det anstendig i nærvær av tørr vær, jeg anbefaler ikke fysisk trening i det, en grungeaktig sminkeffekt vises.
Det er et anstendig alternativ uten noen spesielle effekter.

Oriflame Pure Skin Masking Drying Cream 15 ml. - vurderinger

Den maskerende tørkingen Pure Skin krem ​​på 15 ml.

Oriflame Pure Skin Masking Drying Cream 15 ml. 24. oktober 2012

Nifiga tørker ikke, skjuler ikke, virker ikke

Oriflame Pure Skin Masking Drying Cream 15 ml. 8. februar 2012

Faktisk har huden min aldri vært utsatt for akne, men noen ganger forekommer en eller to kviser, men etter at de har passert. Imidlertid prøver jeg alltid å fremskynde denne prosessen og kjøpe noen midler. Så, denne mini-kremet er ikke nok som ikke hjalp litt, men det viste seg også å være lyse rødt! Jeg forstår at det er skjult, men generelt er det nødvendig å advare, og i katalogen er det ikke et ord om dette! Her er min ekte hudfarge, som de sier, er dødelig blek og det er klart at med en lys rød krem ​​kan det ikke være noe forkledd (sminkebasen og pulveret er også helt hvite). I tillegg hjelper det ikke i det hele tatt.

Kjære blekfargede skjønnheter og kjekk (hvis noe), men du vil vite navnet på produktet som faktisk bidrar til å skjule en pimple på blek hud, hvis din hud ikke er fet og har en tendens til ikke å utgjøre mange utslett, men til "stykke" ( 1-5) problem? Prednisolon (aktuell salve)! Prednisolon er bedre fra Nizhpharm-selskapet (det er ikke fett, selve tekstur er mye lettere, det er mye lettere å absorbere (gjelder over en ert på pimple (du kan tilbringe natten hvis du går på universitet eller arbeid), men laget skal ikke være gjennomsiktig) Bare prøv ikke å kjøpe prednisolon salve fra byen Penza (fettmucken blir ikke absorbert og hjelper ikke, men jeg kan ikke huske produsenten), "Nizhpharm" er bedre (utmerket forkledning, min rødhet gikk etter den første søknaden Ikke fjern salven med en gang - gi det tid), full av fargeløshet oppstod etter 2-3 dagers bruk), begynte en rask reduksjon, men jeg tørket det også med spesiell såpe (ikke umiddelbart, men etter å ha fjernet betennelsen med salve). Nå har problemet blitt løst.

Tonic Oriflame Pure Skin Black Head toner - anmeldelser

Lukten

Gjennomgang: Oriflame Pure Skin Black Head Toner tonic - det lukter veldig mykt og behagelig, dette duften minner meg om en blomstret. Tonic renser godt. Den er gjennomsiktig, emballasjen er farget. Det er absolutt verdt mye, men definitivt verdt oppmerksomheten. Jeg bruker av og til, ikke ofte.

God tonic for problem hud

Fordeler: Tilstrekkelig pris, forbedrer tilstanden til problemhud, strammer og renser porene.

Ulemper: Etter bruk er huden klissete.

Gjennomgang: Jeg kjøpte tonic sammen med hele Pure Skin-serien. I prinsippet er resultatet tilfredsstilt. Ikke for å si at det er perfekt, men takket være ham, er akne mindre sannsynlig å plage meg. Da hun begynte å bruke den, forbedret hudtilstanden, da hun stoppet med å bli, ble akne mer. Så resultatet var. Jeg liker egentlig ikke det faktum at etter bruk av huden er klebrig, så bruker jeg den etter vask eller tørk huden med en bomullspinne fuktet med vann før du bruker den, så mye bedre. I sammensetningen er det alkohol, så tonic ho... Neste

Oriflame Pure Skin Black head toner anmeldelser
Kosmetikk og parfyme.

Gel for vasking "Ren hud" fra Oriflame

Gel for vasking "Ren hud" fra Oriflame Jeg kjøpte opprinnelig for en tenåringsdatter, som allerede begynte å ha ubehagelig utslett på ansiktet hennes. Men siden huden min fremdeles er utsatt for slike utslett før menstruasjon, bruker vi dette rensemiddelet sammen. For å være ærlig kunne jeg fortsatt ikke vant datteren min til hverdagsvask, og jeg bruker den nesten hver dag på kvelden før jeg går i seng. Selskapets hjemmeside sier at det er nødvendig å rengjøre ansiktet 1-2 ganger om dagen (som det er praktisk for noen - om morgenen eller om kvelden, morgen og kveld).

Utformingen av flasken er pen og attraktiv. Volum 150 ml. På forsiden av innskriften kun på engelsk.

På baksiden av røret leser vi beskrivelsen og metode for påføring av produktet: renser huden mot urenheter og overflødig talg, regulerer talgkjertlene. For fet og problem hud. Påfør produktet med masserende bevegelser på ansiktets våte hud, skyll med vann. Unngå øyekontakt.

Her er sammensetningen av gelen (som alltid ikke veldig klar). Jeg måtte grave inn på selskapets nettside og finne ut at den inneholder Detect Technology ™ og salicylsyre. What Detect Technology er heller ikke helt klart.

Konsistensen av gelen er geléaktig og gjennomsiktig med en uttalt mentol lukt.

For å påføre gelen for det tiltenkte formål, må vi åpne et litt tett deksel (men ingenting vil spre seg) og klemme ut en liten sum penger (omtrent som i bildet). Du må først fukte ansiktet med vann ved romtemperatur. Jeg sprer gelen på den andre hånden og med masserende bevegelser, unngår øyet, legger gelen på ansiktet mitt. Det skummer litt, som du ser på neste bilde, så det vaskes ikke av umiddelbart. Etter vask er huden ren, glatt, nesten knirk under fingrene, ikke strammet, ikke tørr, ingen kliss i det hele tatt. Mentol lukt for en stund, men ikke for lenge.

Jeg liker virkelig rette: etter vask (neste dag) er det klart at rødheten forsvinner, akne fortvinner raskt. Det eneste jeg tok et hjerte for, var det første inntrykket av gelen og den første reaksjonen av huden på den: etter første bruk fikk datteren min og jeg akne i store mengder, som varte i flere dager, og da forsvant de. Kanskje det kanskje ikke er i det hele tatt, men selvfølgelig var det en ubehagelig etterdybde. Men med ytterligere bruk var ikke en slik reaksjon av huden til gelen ikke.

Derfor kan jeg anbefale denne løsningen med en klar samvittighet.

Brukstid: 1 år Kostnad: 3,6 cu evaluering:

Eventuelle tilbakemelding på den rene hudserien fra Oriflame?

Eventuelle tilbakemelding på den rene hudserien fra Oriflame?

  Hvis jeg ikke liker britene i det hele tatt, hjelper ikke verken Oriflame eller Avon eller alle disse dyre merkene mot akne, etc., eller gjør det verre. Jeg foretrekker å kjøpe i et narkotika nasjonalt. billigere, men mye bedre. det ville være mer lønnsomt selv å kjøpe dyrere enn fra kataloger.

Og jeg liker denne serien, jeg prøvde alt, men jeg bruker jevnlig lotion (uten at det bare gjør ingenting!), Gel / skrubbe for vask, tørkegel og maske.
Selv i Oriflame for problemhud er det en god serie med teetre, jeg har noen kjærester som elsker det veldig mye, alltid bestille det.
Hvis huden din har en tendens til tørrhet, så etter vasking av gel, anbefaler jeg alltid å bruke lotion og krem ​​for å ta fuktighetskrem for kombinasjonshud (for eksempel Oriflame "Druer", en av mine favoritter, og min hudtype er den samme som din), t Matte krem ​​fra Pur-Skin serien vil ikke passe deg, det er for fet hud, og ansiktet ditt vil tørke.

 • ALLE SERIER SKAL VÆRE KOMPLEKSSE, OG SÅ MÅTE MÅ TA AV SETEN HVA ER ET OG VENTER FOR RESULTATET, ER DET IKKE! FØRSTE, PORA SKAL VÆRE OPEN, DET RENGJØRER, OG ENDELIG Å Å REKOMMENDERE ET RØM. DET VIL VÆRE EN VIRKNING!
 • ORIFLAME PURE SKIN

  For meg begynte bekjennelse med ORIFLAME produkter for lenge siden. Jeg har kontinuerlig brukt dekorative kosmetikk fra dette selskapet i mer enn ti år. For å være ærlig, lider jeg av allergier mot mange stoffer og kan ikke stå sterke lukt. Og ORIFLAME har veldig hyggelige, naturlige aromaer selv i mascaraer. Og jeg la aldri merke til noen allergier! Nylig besluttet å prøve PURE SKIN hudpleie serien.

  Vår, du vet, kroppen er ryddet. Problemer begynner selv med normal hud. Jeg var sikker på den positive effekten og var ikke feil! Rengjøringsgel - om morgenen og om kvelden - fjerner ubehagelig glans. Lotionen er veldig fin - renser huden godt, strammer porene litt. Det er ingen følelse av en maske strukket over ansiktet. Og etter påføring av en mattingkrem blir huden så fløyelsaktig! I flere uker, ingen kviser, ingen utslett og fet skinn. Derfor elsker jeg ORIFLAME og har ikke lurt på ham i mange år!

  kommentarer

  Re: ORIFLAME PURE SKIN

  Serien er veldig bra, jeg brukte den selv, den passer ikke bare for problem, men også for sensitiv hud. Men ikke forvent å kjøpe og umiddelbart bli kvitt kviser, du må først kurere de indre organene.

  • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

  Re: ORIFLAME PURE SKIN

  Jeg brukte en lignende maske fra denne serien, etter min mening med hvit ler, fikk en ubehagelig følelse av strammet hud, verktøyet passet meg ikke, jeg ville ikke kjøpe det igjen

  Gelskrubbe for vask Oriflame "Rensekode Aktiv" Pure Skin

  Flott for sommeren! (Med bilde)

  Hei alle som leser min anmeldelse!
  Ærlig, jeg husker ikke lenger hvordan dette middelet kom til meg, det har vært med meg i lang tid. Det er på tide å dele en anmeldelse!
  så:
  1) Produktet har praktisk emballasje! Det er en dispenser, som gir en normal del av midlene, som er nok til vasking. Også denne dispenseren kan låses i lukket posisjon, slik at det ved utilsiktet pressing av verktøyet ikke spilles ut.
  2) Produktet inneholder mentol, som gleder huden godt.
  3) Skruegelen har også en hyggelig frisk lukt.
  4) Skrappartikler er små, uten skarpe kanter. I form av deres to typer: blå-større, og den minste-hvite. I røret av disse partiklene er det ikke så mye, men ikke lite, det vil si når de vasker, føles de, men dette verktøyet når ikke den fullverdige skrubbe.
  5) Produktet skummer godt.
  6) Etter vask ser huden frisk ut, renset. Men jeg merket ikke noen global effekt på de svarte flekkene og betennelsene.
  ?) Lett å vaske av.
  Det er alt jeg kan si om dette verktøyet. Det er hyggelig forfriskende. Jeg anbefaler!
  På bildet er mitt middel nesten over. Dessverre kunne jeg ikke ta et bilde av tekstur, men jeg prøvde å beskrive
  Takk for din oppmerksomhet!

  Det beste jeg tar andre gang og forblir helt fornøyd) Photoddd

  Oriflame umavyshki Jeg likte alltid. For eksempel, Oriflame Cleansing Gel Tea Tree og Rosemary, som jeg virkelig likte.

  Jeg kom tilbake til denne skrubben fordi jeg ønsket å rense huden min mer intensivt. Han kostet meg 110 rubler for 150 ml. Lukt umymyvashki lys, mynte. Tekstur er fin. Partiklene selv skader ikke huden, de er små og det er mange av dem. Skum ganske godt og kosmetikk vasker godt.

  Etter å ha brukt ansiktet jeg liker: fin peeling fjernet, ren hud, oppdatert, ingen spor av sminke. MEN! Jeg liker ikke at den tørker og strammer ansiktets hud. Jeg har det følsomt, og kaldt vær lett. (forresten, fjerner disse skrubene også skrubben) og jeg føler meg litt ubehag for de første 10-15 minuttene etter bruk.

  Og så er det bra! )

  Hvorfor betale mer? Klerasila og andre blablabla nervøs røyking i tillegg))))) + fotoverktøy))

  Hei kjære damer! =) Jeg brukte lang tid å skrive en anmeldelse for dette produktet, fordi jeg bestemte meg for at det ville være riktig å bruke det lenge, og da ville jeg skrive det av trygt. Denne dagen har kommet. Jeg kjøpte den til sommeren med en god rabatt, fordi i sommer blir huden fett og skinnende. Gelen er en blåaktig tinge med skrubbepolymerer, skader ikke huden, skummet godt, er økonomisk konsumert, en praktisk dispenser, inneholder salicylsyre, som er kjent for å drepe bakterier og fjerner overskudd av talg, og gir også perfekt oppfriskning av huden og gir en sløvhet. Med konstant bruk, personlig, har mitt fettinnhold redusert, og kviser på pannen min har ikke lenger skjedd. Når det gjelder de svarte punktene, har jeg ikke dem veldig mye, jeg har bare forstørrede porer, så jeg kan ikke si noe om dem. Jeg vil gi på mitt eget råd - jenter rush ikke for å raskt vaske det av! Her har du påført, skummet, skalert og forlatt i 2 til 3 minutter (det vil være en liten chill og prikken på huden, vær ikke redd) - så det er enda mer effektivt! Min konklusjon er: Hvorfor må jeg betale Klerasila, Kleen og Clea for alle slags ting der, hvis det er et middel som er nesten like godt som dem?
  anbefale
  Z. S Et bilde av en nesten sluttende gel vil bli gitt om kvelden =)

  Etter et år med bruk.... (+ bilder)

  For lenge siden, da jeg var student, var jeg opptatt med oriflame :)) Nå trenger jeg ikke en deltidsjobb, men jeg liker virkelig Oriflemes produkter :)) og med konsulentrabatt blir det flott :) Jeg har allerede gitt alle vennene mine og bekjente med denne rabatten :)) )

  Jeg kjøpte denne gelskrubben bare fordi min kom til en slutt.

  Og hvilken hyggelig følelse jeg opplevde. Da jeg prøvde det for første, andre, tredje gang!

  Flasken er utstyrt med en veldig praktisk dispenser, ved å klikke på hvilken vi får volumet av gel som vi trenger :)

  Gelblå farge, når den påføres gir følelse av kjølighet. Etter å ha gjort det var resultatet umiddelbart merkbart for meg.

  Gel absolutt anbefale!

  God daglig pleie for problemhud

  God dag! I dag vil jeg fortelle deg om Oriflame Lotion-Tonic and Gel Scrub.

  Skrubbe og lotion er i gangene på 200 rubler for 150 ml, ikke mer (separat), så prisen er ikke ganske stor.

  Jeg vasker med en skrubbe hver annen dag, og en tonic hver dag. Resultatet er selvfølgelig ikke bra. men ikke dårlig. Jeg har ikke veldig store problemer med huden, det er svarte flekker, små kviser. Men fortsatt er problemene i ansiktet merkbare. Neste gang vil jeg ikke kjøpe penger fra denne serien.

  Jeg vil begynne med en skrubbe: konsistensen er ganske tykk, otshiluschivayuschie partikler er middels og små, men myke (huden gjør ikke vondt), etter vask har du en liten stramming av huden og litt chill.

  Tonic. Alt smuss som er akkumulert i løpet av dagen vasker bort, men akne og svarte flekker passerer ikke.

  Hvis du har små problemer i ansiktet eller ikke, kan du bruke disse rettsmidler for å hindre dem i å vises, men hvis du har merkbare problemer, synes jeg det er bedre å velge en annen hudpleie!

  en av mine favoritter

  Hei kjære jenter! Jeg får ikke denne ansiktsskrubbingen for første gang.

  Jeg likte veldig mye emballasjedesignet, dispenseren (jeg elsker disse). Volumet er 150 ml. Det burde være innenfor 189 rubler.

  Duften er veldig frisk, sjøen kan sies.

  Det bidrar til å bekjempe mindre betennelser, er egnet for daglig bruk, strammer porene, om svarte flekker, hjelper, men ikke mye. Men for å håndtere svarte prikker, kan du kjøpe et spesielt verktøy. Naturligvis tar sminke ikke bort :)

  Rengjør huden effektivt, huden etter at den er veldig jevn, døde celler, si nei!

  Inneholder salisylsyre - veldig bra :)

  Bruk: På våt hud, unngå rundt øynene, skrubbe, skyll.

  For de som elsker komposisjoner :)

  AQUA, glyserin, natriumlauretsulfat, Kokamidopropylbetain, polyetylen, decylglykosid, salicylsyre, akrylater / C10-30 alkylakrylat-polymer, fenoksyetanol, natriumhydroksyd, PEG-7 glyserylkokoat, PARFUM, ORYZA SATIVA CERA, metylparaben, mentol, UNDECYLENOYL GLYCINE, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CI 42090.

  Jeg anbefaler absolutt å prøve!

  To gleder i ett

  Denne skrubben er forskjellig fra dette på flere måter.
  For det første konsistensen. Hvis det ser ut som en krem, så er denne, som navnet tilsier, en gel.
  For det andre, peeling partikler i det mer merkbar, men merkelig nok, mykere.
  Tredje, røret. Veldig behagelig rør.
  Jeg favoriserer vanligvis ikke to i ett. Men medfødt latskap gjør jobben sin, og jeg liker virkelig at vaskegel er også en skrubbe. Dette er det sjeldne tilfellet da det var mulig å kombinere de to måtene, og samtidig ikke ødelegge noen av dem.
  Skrubbeen skiller seg veldig forsiktig ut, slik at du kan bruke den hver dag (på grunn av sin svært aktive korn, vil jeg ikke bruke den andre skrubben så ofte, men hva hvis....). Minst halvparten av ansiktet mitt skrapte jeg ikke av dem, ble kvitt det som var nødvendig (selv om jeg ikke bruker det så ofte lenger, så lenge det ikke er behov for det). Klarer med alle slags små problemer - til slutt er det det han er rettet mot.
  Lukten av skrubbe er veldig hyggelig, og på huden etter bruk er det en uvanlig følelse av kulhet og friskhet. På grunn av dette ser ansiktet enda renere ut

  Forfriskende gel

  Veldig fornøyd med denne gelskrubbe. Jeg har en kombinasjonshud og det passer meg - det tørker ikke kinnene mine, der huden derfor er ganske tørr, matter hvor huden er fet. Det renser, kjøler og oppdaterer godt, da det er litt mentol. Huden blir jevn, strålende etter påføring, veldig hyggelig og i utseende og til berøring. Skrubbende partikler er små og myke, for ansiktet akkurat. Jeg har aldri hatt mange kviser, men noen ganger oppstår sorte prikker, denne gelen hjelper meg, "sletter" alle prikkene helt, men jeg bruker den med litt svamp / børste. Nå kjøpte jeg en pute for peeling. Effekten er dobbelt så god!

  Gelen varer lenge, dispenserventilen er behagelig. Aroma diskret.

  Ren hud oriflame vurderinger

  Det første trinnet i daglig hudpleie: gel for vask med naturlig ekstrakt av mandarin og teknologi for salicylsyre Detect Technology.

  • Rengjør huden fra urenheter * (99% bekreft).
  • Øyeblikkelig fjerner overflødig glans * (93% bekreft).
  • Matter huden uten å tørke den ut *.
  • Inneholder ikke oljer.

  * Ifølge resultatene av forbrukertesting.

  Masser gelen over det fuktige ansiktet og nakken, og unngår øyeområdet. Vask den av med varmt vann. Bruk hver dag.

  Vil du bruke kompleks omsorg for problem hud? Følg våre enkle regler for å oppnå perfekte resultater.

  Daglig pleie

  • Pure Skin Cleansing Gel (32646)

  Bruk rensegel hver dag. Klem litt penger på håndflaten, skum, påfør det på den våte huden i ansiktet, massasje og vask det grundig med varmt vann. Unngå kontakt med øynene.

  • Forfriskende Pure Skin Tonic (32648)

  Bruk tonic om morgenen og kvelden etter vask og rensing av huden. Hell litt på den tørre bomullsputen og forsiktig løp dem over ansiktet og nakken, unngå området rundt øynene. Gjenta som nødvendig til bomullsstykket er rent.

  • Pure Skin Matting Cream Fluid (32649)

  Påfør en liten mengde væske på ansikt og nakke med masserende bevegelser. Bruk daglig etter rensing og toning av huden.


  Ukepleie

  Trenger du en dypere rensing? Prøv følgende produkter:

  • Skrubbe og rensing ansiktsmaske Pure Skin (32652)

  Påfør skrubbe for å rengjøre, fuktig hud, masser forsiktig inn, skyll deretter med varmt vann og suge huden med et håndkle. Deretter legger du en maske på ansiktet ditt, og unngår øyeområdet. Smoy om fem minutter. Bruk en eller to ganger i uken.

  • Pure Skin Exfoliating Gel Scrub (32647)

  Bruk en eller to ganger i uken eller etter behov for dyp rensing og hudfornyelse. Klem ut litt på håndflaten, et skum, legg forsiktig på den våte huden i ansiktet, unngå området rundt øynene, masser forsiktig og vask det forsiktig med varmt vann.

  Vil du bli kvitt sorte prikker?

  • Ansiktsmaske mot de svarte prikkene Pure Skin (32650)

  Påfør en maske på tørr renset hud, unngå området rundt øynene. Smoy om fem minutter. Bruk en gang i uken.

  • Mandarin ekstrakt: Rik på vitamin C og fytokjemikalier som bryr seg om huden og har også en antioksidant effekt. Den har rensende og antimikrobielle egenskaper som forhindrer utseendet av betennelse.
  • Oppdag teknologi med salisylsyre (undecylenoylglycin, salisylsyre): en rensende ingrediens med antibakterielle og seboreguliruyuschimi egenskaper. Hjelper med å regulere hudøkosystemet, oppnå renere hud og færre mangler. Salisylsyre har antimikrobielle egenskaper, renser huden, eksfolierer døde hudceller og reduserer antall utslett. Resultatet: en sunnere og mer strålende hud uten overdreven glans.

  Flere Artikler Om Typer Acne