Direktør for Oriflame:
Khokhlova Olga Y.

Pure Skin Clean Skin Series. Renhetskode

Ren hud ren hud kosmetikk renhetskode

Du får nå en ekte tilgangskode for huden din med Oriflame kosmetikk! Oriflame har selskapet utviklet spesielt for "renhet code" ungdom serie av kosmetikk - det er kosmetikk for fet og problem hud, som ofte oppstår i ung alder, og fører til problemer med strikket med akne i form av hudormer og betent acne permanent.

Vær sikker på at datoen vil lykkes!

Gel for vasking av rensekode
Ren hud ansikt vask
Nå har du en ren hud og en sunn hudflekk er veldig enkelt! Gel for vask Oriflames renhetskode fjerner helt urenheter, overflødig sebum fra hudoverflaten og døde celler. Den spesielle naturlige formelen som ikke inneholder oljer normaliserer balansen mellom fet og kombinasjonshud. Gel Rensekode bidrar til å forhindre pore clogging og akne.
Anbefales til daglig bruk.
Volum: 150 ml kode 20164 pris uten rabatt: 185 gni.

Tonic-Tonic Renhetsrenser
Pure Skin Face Toner
Fantastisk friskhet og god tone! Strammer porene og tonic lotion renhet kode Oriflame bidrar til gode trange porer og promoterer, det faktum at de er mindre synlig. Toning lotion renser og toner huden perfekt og overdriver ikke den. Bruk produktet daglig for toning av huden etter vask og før bruk av Mattifying Cream Purity Code.
Volum: 150 ml kode 20620 pris uten rabatt: 185 gni.

Hvordan skikkelig pleie for huden slik at det ikke er akne?

1 Rensing: Først og fremst er det nødvendig å rengjøre huden av urenheter regelmessig ved hjelp av Gel for vask Oriflame Renholdskode. Dette vil forhindre akne.

2 Toning: nå er det nødvendig hver gang etter å rense huden, for å gi den friskhet og å begrense porene ved hjelp av tonic lotion Oriflame Renholdskode. Dette vil holde huden i tone og forberede på bruk av krem.

3 Kontroll: Nå gjelder kremen matter renhet Oriflame Code, for å forhindre forekomsten av fet glans og samtidig fukte huden.

Volum: 30 ml. Kode: 13283 Pris uten rabatt: 169 gni

Gelskrubbe for vask Rensekode Aktiv.
Pure Skin Scrub Face Wash Deep Action
Intensivt bekjemper akne og betennelser som vises på ansiktet på grunn av tilstoppede porer. Kraftige antibakterielle komponenter trenger dypt inn i porene, og beskytter huden i lang tid selv etter vask.
Til daglig bruk.
Volum: 150 ml. Kode: 20194 Pris uten rabatt: 200 pub.

Toning lotion som forhindrer utseendet på sorte prikker. Renhetskode Asset.
Ren hud Blackhead Toner Deep Action
Drener og strammer dypere porer, fjerner overskudd av sebum, urenheter og døde hudceller, og forhindrer utseendet på svarte flekker. Påfør produktet på en bomullspute og tørk ansiktet etter vask.
Volum: 150 ml. Kode: 20166, pris uten rabatt: 200 gni

Maskering av tørkekrem Renhetskode.
Ren hudgulv Unn
Handle raskt! Denne superkrem Oriflame maskerer øyeblikkelig akne, gjør dem mindre og reduserer betennelse, og forhindrer tilstoppede porene. Stikket på problemområder av huden.
Volum: 15 ml. Kode: 20176 pris uten rabatt: 115 gni

Dyptørkende gel
Pure Skin Spot Behandling Gel Deep Action
Kraftig gel Oriflame i en praktisk pakke med dispenser styrker intensivt akne og reduserer raskt betennelse. Exfoliates og glatter huden, noe som gjør det merkbart mer friskt og rent. Påfør direkte på betent hud.
Volum: 30 ml. Kode: 20195 Pris uten rabatt: 238 gni


Utfordring: krever effektiv rensing av huden fra akne, svarte prikker og porer.
Løsning: For å eliminere problemene med ulike typer betennelser og akne, vil overdreven glans hjelpe til med bruk av kosmetikk Renhetskode Pure Skin Oriflame.
Resultat: med regelmessig bruk av kosmetikk. Rensekode, ansiktshuden er ren, du er trygg og datoene dine er vellykkede!

Matting Cream Renhetskode
Pure Skin Shine Control Cream
Nå vil alt være under nøye kontroll! Krem for problemhud Rengjøringskode Oriflame fukter huden og samtidig eliminerer oljeaktig glans, forhindrer dannelsen av ulike akne og ekspansjonen av porene. Påfør kremet skal være daglig etter vask og toning av huden.
Volum: 150 ml kode 20167 pris uten rabatt: 185 gni.

Hva gir Cosmetics Purity Code?

 • gi dyp og fullstendig rensing av huden;
 • effektivt konsentrere porene og forhindre deres ekspansjon;
 • eliminere irritasjon og betennelse;
 • normalisere sebum sekresjon;
 • bidra til å eliminere overdreven glans (matting) huden;
 • effektivt beskytte mot ulike bakterier.

Fargeløs tørkegel.
Pure Skin No Spot Gel
Et kraftig verktøy for lokal handling tørker betennelse og reduserer dem, noe som gjør huden ren. Påfør flekk på kviser. Godkjent av dermatologer.
Volum: 15 ml. Kode: 4775 Pris uten rabatt: 108 gni

Maskering av blyant med antibakteriell effekt.
Ren hudgulv Behandle penn
Den kjøttfargede blyant er lett å påføre og umiddelbart maskerer og tørker ut betennelser og kviser. Inneholder antibakterielle ingredienser som renser huden.
Godkjent av dermatologer.
Volum: 0,3 g. Kode: 4770 pris uten rabatt: 108 gni

Matte krem ​​for fet og problem hud.
Pure Skin Mattifying Cream
Enkel, lav-fett betyr Oriflame fukter huden, fjerner glans og gir huden en feilfri matt finish hele dagen. Forhindrer akne.
Godkjent av dermatologer.
Volum: 50 ml. Kode: 4776 Pris uten rabatt: 131 gni

Lotion som forhindrer utseendet på sorte prikker.
Ren hud Blackhead Astringent
Astringent med salicylsyre renser fra urenheter, overskudd av sebum og keratiniserte partikler, strammer porene og forhindrer svarte flekker og akne. Påfør lotion på en bomullspute og tørk huden av ansiktet (unntatt området rundt øynene).
Volum: kode: 16352 pris uten rabatt: 169 s.

Kort informasjon om kosmetikk Renholdskode Oriflame

En serie kosmetikk for pleie av oljeaktig og / eller kombinasjon (problem) hud i ansiktet. Naturlige formler av en serie kosmetikk er laget for å effektivt løse problemene med ung hud.

Pure Skin Oriflame Series

Den oppdaterte Pure Skin-serien fra Oriflame er presentert i 14 katalogen av Oriflame Hviterussland. Serien er designet mer for ungdom, men har også stor popularitet blant forbrukere av produkter og eldre.

Serien med Detect Technology-komplekset og salisylsyre renser huden fra ufullkommenheter, svarte flekker og overdreven glans. Godt egnet for daglig pleie, som det har midler til iscenesatt hudpleie.

Ren hud oriflame

Serien består av:

 • Oriflame Pure Skin Cleansing Gel for Cleanser, kode 32646

Utmerket renser og bryr seg om problemhud. Med naturlig granateplekstrakt og salisylsyrebasert Detect Technology. Det blir brukt ved å massere huden, renser og fjerner overflødig glans, mattes huden i ansiktet og ikke overdriver.
Ved påføring, unngå øyeloksområdet, skyll med vann. Brukes til å rense huden om morgenen og om kvelden.

 • Forfriskende Ren hud tonic, kode. 32648

Det neste trinnet i hudpleie er en tonic, som gjør det mulig å fullføre renseprosessen for å fjerne rester gel og lukke porene. Dette verktøyet strammer porene og toner huden i ansiktet. Påfør om morgenen og kvelden etter gelen.

 • Pure Skin Oriflame Matting Cream Fluid for Face, kode 32649

Lyskremfluidkrem med naturlig guava-ekstrakt og salicylsyrebasert Detect Teknologi teknologi fukter huden. Hjelper å bekjempe huden med overdreven inflammatoriske prosesser. Reduserer porene. Påfør morgen og kveld til renset ansiktshud.

 • Pure Skin Exfoliating Gel Scrub, Scrub 32647

Ytterligere hudpleie med gelskrubbe vil ikke være vanskelig. Skrubbene bidrar følgelig til å rense huden fra de kåtområdene, noe som gjør den glatt og silkeaktig. Påfør en liten mengde. Skum og deretter vasket av med kontrastvann. Det anbefales å bruke to ganger i uken.

 • Ansiktsmaske mot de svarte prikkene Pure Skin, kode. 32650

Grunnlaget for masken er leire, som forhindrer utseendet på svarte flekker, gjør huden jevn og feilfri. Påfør på renset ansikt i fem minutter, skyll deretter med kontrastvann. Kan brukes en gang i uken.

 • Acne Gel for ren hud spot effekter, kode. 32651

Ekstra omsorg, spot care for inflammatoriske prosesser sammen med akne gel er veldig enkelt. Påfør det prikkede området i et par timer, og din betennelsesprosess vil ikke bli merkbar neste dag. Gelen lindrer huden og helbreder.

Det er viktig å ta vare på huden din riktig, i et komplekst, og ikke som et eget middel, og da vil hun være takknemlig for deg i mange år.

Kjøp Oriflame-produkter til en overkommelig pris nå ved å klikke på knappen nedenfor:

Ren hud ren hud kosmetikk renhet kode!

Du får nå en ekte tilgangskode for huden din med Oriflame kosmetikk! Oriflame har selskapet utviklet spesielt for "renhet code" ungdom serie av kosmetikk - det er kosmetikk for fet og problem hud, som ofte oppstår i ung alder, og fører til problemer med strikket med akne i form av hudormer og betent acne permanent.

Alle hudproblemer av denne typen gir et preg på ungdommen og forårsaker ulike psykologiske problemer. For å unngå dette skapte Oriflame-spesialister kosmetiske formler som løser alle slike problemer.

Vær sikker på at datoen vil lykkes!

Kosmetikk Renholdskode Oriflame

Gel for å vaske renhetskoden Ren hud ansiktsvask

Nå har du en ren hud og en sunn hudflekk er veldig enkelt! Gel for vask Oriflames renhetskode fjerner helt urenheter, overflødig sebum fra hudoverflaten og døde celler. Den spesielle naturlige formelen som ikke inneholder oljer normaliserer balansen mellom fet og kombinasjonshud. Gel Rensekode bidrar til å forhindre pore clogging og akne. Anbefales til daglig bruk. Volum: 150 ml kode 20164 pris uten rabatt: 370 gni.

Pore-Tonic Lotion Renhetskode Pure Skin Face Toner

Fantastisk friskhet og god tone! Strammer porene og tonic lotion renhet kode Oriflame bidrar til gode trange porer og promoterer, det faktum at de er mindre synlig. Toning lotion renser og toner huden perfekt og overdriver ikke den. Bruk produktet daglig for toning av huden etter vask og før bruk av Mattifying Cream Purity Code. Volum: 150 ml kode 20620 pris uten rabatt: 370 gni.

Hvordan skikkelig pleie for huden slik at det ikke er akne?

1. Rensing: Først og fremst er det nødvendig å rengjøre huden av urenheter regelmessig ved hjelp av Gel for å vaske Oriflame-renholdskoden. Dette vil forhindre akne.

2. Toning: nå er det nødvendig hver gang etter å ha renset huden, for å gi den friskhet og å begrense porene ved hjelp av Oriflame Cleanness Code. Dette vil holde huden i tone og forberede på bruk av krem.

3. Kontroll: Nå er det nødvendig å bruke Mattifremkrem Oriflame renhetskode for å forhindre utseendet av fet skinn og samtidig fukte ansiktets hud.

Skrubbe og rensing ansiktsmaske Pure Skin Purity Code
1 Clarifying Scrub 2 Purifying Mask

Ansiktsskrubb og rengjøringsmaske Renhetskoden er et ekte to-trinns system for rensing av huden. Dette systemet lindrer effektivt akne og svarte flekker, og bidrar til å forhindre utseende. Scrub perfekt exfoliates overfladiske hudceller, og masken absorberer perfekt overflødig mengder sebum og effektivt renser porene. Påfør skrubbe på vått renset ansikt, masser godt og skyll med vann. Etter skrubbe, bruk masken allerede, hold den på ansiktet i 5 minutter og skyll med vann. Volum: 2 x 6 ml kode 22418 pris uten rabatt: 120 gni.

Hjelper med å bli kvitt akne og svarte flekker - 79% *
*) - ifølge resultatene av forbrukertesting med deltagelse av 84 personer.

Utfordring: krever effektiv rensing av huden fra akne, svarte prikker og porer.
Løsning: For å eliminere problemene med ulike typer betennelser og akne, vil overdreven glans hjelpe til med bruk av kosmetikk Renhetskode Pure Skin Oriflame.
Resultat: med regelmessig bruk av kosmetikk. Rensekode, ansiktshuden er ren, du er trygg og datoene dine er vellykkede!

Matte krem ​​Pure Skin Shine Control Cream renhetskode

Nå vil alt være under nøye kontroll! Krem for problemhud Rengjøringskode Oriflame fukter huden og samtidig eliminerer oljeaktig glans, forhindrer dannelsen av ulike akne og ekspansjonen av porene. Påfør kremet skal være daglig etter vask og toning av huden. Volum: 150 ml kode 20167 pris uten rabatt: 370 gni.

Hva gir Cosmetics Purity Code?

 • gi dyp og fullstendig rensing av huden;
 • effektivt konsentrere porene og forhindre deres ekspansjon;
 • eliminere irritasjon og betennelse;
 • normalisere sebum sekresjon;
 • bidra til å eliminere overdreven glans (matting) huden;
 • effektivt beskytte mot ulike bakterier.

Maskering av tørkekrem Renhetskode Pure Skin Hide Unn

Maskering av tørkekrem Renhetskode vil bidra til å handle raskt og effektivt! Denne krem ​​kan kalles super krem! Hvorfor? Fordi det ikke bare er i stand til å maskere akne på en umiddelbar og effektiv måte, vil det også gjøre dem mye mindre og lindre betennelse uten å tette opp porene i huden. Påfør kremet punktvis rett på problemområdene av hud og akne. Volum: 15 ml kode 20176 pris uten rabatt: 370 gni.

Direkte teknologi - direkte hit rett på målet!

Stor innovativ løsning! Teknologien beskytter effektivt huden mot bakterier og normaliserer sebumsekretjon, eliminerer glans. Perfekt tillater deg å holde kontroll over prosessene som forekommer i økosystemet i ung hud.

Kosmetikk Kode Sammendrag

En serie kosmetikk for pleie av oljeaktig og / eller kombinasjon (problem) hud i ansiktet. Naturlige formler av en serie kosmetikk er laget for å effektivt løse problemene med ung hud.

I hemmelighet:

Claudia Flores bruker faktisk kosmetikk Renhetskode og hver dag bruker alle verktøyene i denne serien. Om Claudia og andre helter finnes i serien Dare To Be.

Ren hud (renhetskode) serie for problem / fet hud

Ren hud oljeaktig / problem hud oppdatert serie

Ren hud for fet og problem hud - En oppdatert spesiell ungdoms-serie med flere kosmetikk, skapt direkte for den yngre generasjonen. Vi alle var en gang ung og vet veldig godt hvordan problemer med ansiktets hud kan ødelegge livet i ung alder, og hvordan alle bekymrer seg på grunn av akne, akne, rødhet og andre hudproblemer. Med tilkomsten av Pure Skin-linjen "Renhetskode" kan disse og andre problemer i huden ikke huskes, den ble opprettet bare for å eliminere dem.

Det er vanskelig å overvurdere effektiviteten av ren hudkod av renhet, fordi en serie av disse gode produktene ikke bare takler de ytre negative manifestasjonene på huden, men eliminerer også selve årsaken til deres umiddelbare utseende (bakterier, smuss, døende epitelceller osv.).

Alle midler som inngår i den oppdaterte serien "Renhetskode" inneholder i deres sammensetning et spesielt antibakterielt kompleks Detect Technology, som er i stand til å regulere sekretjonen av sebaceous kirtler i huden. Den nyeste formelen, brukt i produkter, gir ikke bare dyp og høy kvalitet rensing, men lindrer også irritasjon, strammer porene og forsiktig matter den delikate huden i ansiktet.

Siden antikken var et av tegn på skjønnhet en glatt, jevn hud i ansiktet. Men det er en hudtype som begynner å bry seg fra en ung alder. Dette er en hud med utvidede porer, med uttalt svarte flekker, utsatt for det hyppige utseendet av betennelse. For å løse dette problemet, tilbyr Oriflame, i den nåværende katalogen, en oppdatert serie for omsorg for fet hud Pure Skin, som inkluderer spesiell teknologi Derect Technology basert på salicylsyre og ekstrakter av granateple, guava og papaya.

SÅ "NEI!" Å FRI OG PUMPE MED REN HUD

Prøv produkter fra den oppdaterte Pure Skin-serien i bruk, og du vil bli overbevist om deres effektivitet.

Pure Skin Cleansing Gel

Rengjøringsgel for vask av ren hud (renhetskode) kode 32646

Rensende gel med naturlig granateplekstrakt og salicylsyrebasert Detect Technology-teknologi renser huden dypt, reduserer glans og oppdaterer.

Nyt - hver dag

Inneholder ikke oljer.

Pure Skin Refreshing Tonic

Forfriskende ren hud tonic kode 32648

Forfriskende tonic fjerner rester av smuss og sebum etter vask.

Reduserer fet skinn og strammer porene på grunn av formelen med naturlig granateplekstrakt og salisylsyrebasert Detect Technology.

Bruk - HVER DAG etter rensing

Pure Skin Toning Gel

Tonisk gel for vask Pure Skin-kode 33526

Formel uten oljer renser huden og fjerner oljeaktig glans
Teknologien Detect Teknologi basert på salicylsyre, har en utprøvd antiseptisk effekt

Det naturlige ekstraktet av den spanske mandarin har en forfriskende og antimikrobiell effekt som bidrar til å forhindre utseendet av betennelser.

150 ml.

Pure Skin Matting Cream Fluid

Matteren kremer væske for personen Pure Skin kode 32649

En lett lotion med naturlig guava ekstrakt og salicylsyrebasert Detect Technology-teknologi fukter, forhindrer utseendet av betennelse og reduserer mengden sebum, reduserer glans.

Bruk - HVER DAG etter rensing og toning

Formelen inneholder ingen oljer.

Pure Skin Exfoliating Gel Scrub

Exfoliating gelskrubbe for vask Pure Skin kode 32647

Bekjemper svarte flekker og forstørrede porer, renser huden og tette porene på grunn av mikropartikler av naturlig opprinnelse, på grunn av naturlig granateplekstrakt og salicylsyrebasert Detect Technology

Bruk - ONE-TWO ganger en uke etter behov for dyp rensing og hudfornyelse.

Testet under dermatologisk kontroll.

Acne Pure Skin Acne Gel

Aknebehandlingsgel for spoteffekter Ren hudkode 32651

Formel med naturlig guava-ekstrakt og salicylsyrebasert Detect Technology-teknologi reduserer utviklingen av betennelser i 8 timer og reduserer størrelsen på 24 timer.

Testet under dermatologisk kontroll.

Bruk - etter behov

Ren hud svart ansiktsmaske

Ansiktsmaske mot svarte punkter med Pure Skin-kode 32650

Takket være leire med naturlig papaya ekstrakt og Detect Technology med salicylsyre, hjelper masken med å bli kvitt svarte flekker og overflødig sebum.

Betydelig reduserer antall betennelser etter 4 uker.

Bruk - EN gang i en uke

Pure Skin Scrub and Cleansing Mask

Skrubbings- og rensemaske Pure Skin 2 x 6 ml. kode 32652

Et praktisk to-trinns system med teknologi av Detect Technology basert på salicylsyre og naturlig granatepleks ekstrakt, renser huden dypt, reduserer antall svarte flekker og betennelser, samt matting.

Skruen eksfolierer døde hudpartikler og masken gir dyp porerensing. Bruk 1-2 ganger i uken.

Dette er interessant:

 • Guava-ekstrakt har beroligende, eksfolierende, astringent og antioksidant egenskaper, reduserer glans og reduserer mengden utslett.
 • Pomegranate ekstrakt er en uovertruffen kilde til antioksidanter og tanniner som hjelper til med å rense og stramme porer, til og med ut huden og regulere talgproduksjonen, og gir huden et sunt utseende.
 • Papaya ekstrakt har antioksidant og tonic egenskaper, fremmer peeling av døde celler og fornyelse av huden.
 • Salisylsyre er et unikt antiseptisk middel som forhindrer betennelse, skiller litt av og lyser huden.

Oppdag Teknologi hva betyr dette?

Oppdag teknologi er utviklet av kosmetologer for å effektivt beskytte ansiktets hud mot bakterier, samt å bruke den til å matte huden og sebum er normalisert. Salisylsyre, som er i formelen, exfolierer perfekt døde hudceller og er et kraftig antimikrobielt middel.

FÅ EN KONSULTASJON

Du kan finne ut nøyaktig nåværende pris på produktet, samt spørsmål eller avklaring - du kan skrive et spørsmål til lederen i kommentarene. eller ved å fylle ut skjemaet:

Du vil bli fortalt i detalj om produktene og vil gi full konsultasjon om dagens pris og kampanjer på varene.

Å BESTILLE

Fyll ut bestillingsskjemaet: HER ⇒ BESTILLINGSFORM

Bestillingsskjemaet er enkelt å fylle ut, spesifiser WHOM og WHERE

NAME eller produkt-ID eller -serie.

Online - REGISTRERING

Etter å ha registrert et PERSONLIG KONTOR, kan du selvstendig skrive ut produkter med rabatter, på aksjer og fra lukket salg.

Også hver katalog er gyldig for produkter, det er rabatter fra 40% og over, hver 2 uker i katalogen er det salg, kan du kjøpe produkter med rabatter på opptil 80%.

Du kan bli kjent med de nåværende i rubelen av nye produkter, kampanjer, rabatter

Pure Skin-produkter utgitt før oktober 2016

Gel for vask av ren hud "Renhetskode" Kode 20164

Spesielt utviklet gel for den såkalte "problem" -huden, med en nyskapende organisk formel, uten oljer, forhindrer utseendet på akne og tilstoppede porer. Gelen begynner å fungere fra de første minuttene av bruk, balansen av fet hud blir normalisert, overdreven glans og forurensning elimineres, tilstanden til huden blir normal. Den aktive komponenten av gelen er Detect Technology med seboregulatoriske og antibakterielle egenskaper som bidrar til å rense huden. Salisylsyre inneholdt i gelen vil aktivt håndtere skadelige bakterier, og mentol vil fylle epidermisene med energi og oppdatere det. Volum 150 ml.

Narrowing Pores Lotion-tonic Pure Skin "Renhetskode" Kode 20620

En populær forfriskende lotion for optimal rensing av forstørrede problemporer, mens du forsiktig og forsiktig matter huden. Uunnværlig og omsorgsfull assistent i forebygging av betennelse, irritasjon og andre problemer i huden. De mest aktive ingrediensene i lotiontonic er seboragisk Detect Technology, med antibakterielle beskyttende egenskaper, salicylsyre og alkohol, som fremmer peeling av døde celler i epidermis og eliminerer uønsket "oljeaktig" glans. Det anbefales å bruke det to ganger om dagen, om kvelden og morgenen hudpleie, etter rengjøring med en gel for vasking. Ikke skyll tonic lotion og bruk en matte krem ​​av samme serie for et bedre resultat. Volum 150 ml.

Gelskrubbe for vask Pure Skin "Code of Purity Active" Kode 20194

Gelskrubbe, dypt inntrengende i porene i epidermis og aktivt fjerning av døde celler. Alt dette bidrar til bedre stimulering av blodsirkulasjonen på overflaten av huden og fornyelsen. Gunstig påvirker huden med sine aktive ingredienser (salicylsyre, eksfolierende mikrogranuler og det beskyttende komplekset Detect Technolgy) gel systematisk og effektivt eliminerer betennelse, irritasjon, akne, komedoner og andre hudsykdommer. Påfør ansiktet i sirkulære, lyse bevegelser, 1 gang per dag, om morgenen eller kvelden på dagen, i henhold til ditt ønske. Deretter vasker du gelen grundig med varmt vann, unngå kontakt med øynene. Volum 150 ml.

Tonic lotion som forhindrer utseendet på svarte flekker. Ren hud "Renholdskode Aktiv" Kode 20166

Lotion utviklet for å redusere ansiktets porer, fjerne overskytende talgkjertler, døde epidermis celler og andre forurensninger. Den påføres etter renseprosedyren, fortrinnsvis ved hjelp av samme linje for fuktighetsgivende og beroligende, irritert ved å rense epitelet. Synlig strammer og normaliserer huden, noe som gir det et sunt, utvilget utseende. Inneholder aktive beskyttelseselementer mot virus og skadelige bakterier, samt alkohol som fjerner overflødig fettglans og strammer porene. Volum 150 ml.

Pure Skin Matting Cream "Renhetskode" Kode 20167

Fuktighetsgivende spesialisert krem, rettet mot ulike hudirritasjoner og betennelser, spesielt akne. Kremet, som andre renslighetskodeprodukter, strammer porene perfekt og har en gunstig effekt på hudens økosystem, lindrer det fra mange ufullkommenheter. Sammen med de beskyttende egenskapene renser kremet epitelet optimalt, på grunn av tilstedeværelsen av en komponent som Detect Technology, leverer den huden med nødvendig fuktighet og ernæring. Det påføres om morgenen og om kvelden, på huden på forhånd renset og tilberedt, helst ved bruk av samme linje. Volum 50 ml.

Express gel med punkt-effekt Pure Skin "Renhetskode Active" Kode 24752

Forbedret gel for effektiv oppløsning av ulike problemer med hudbetennelse og kviser, samt hindre uønsket utseende. Gelen inneholder Antibacterial Component Detect Technology, kjent for sine beskyttende og seboregulatoriske egenskaper og antimikrobiell salicylsyre. Nesten innen 8 timer kan du trygt fjerne et ubehagelig hudproblem, samtidig som det garanteres å forhindre utseende i fremtiden. Påfør gelen direkte til foci av betennelse, eller steder av deres mulige utseende etter eget skjønn. Volum 6 ml.

Rensende maske som forhindrer utseende av svarte flekker. Ren hud "Renhetskode Aktiv" Kode 24202

Meget effektivt, antimikrobielt middel med mild rensende effekt av komplekse Detect-teknologi og salisylsyre. Masken fjerner forsiktig forsiktighet på ansiktet (svarte flekker, pimples, etc.) og forhindrer deres videre utseende, samtidig som mattingseffekten på huden sikres. Bruk av masken stimulerer metabolske prosesser i cellene i epidermis og regulerer sebaceous kjertler, huden din vil bli kvitt uønsket glans. For best resultat anbefales det å bruke en maske 2-3 ganger i uken, og påfør et tynt lag på ansiktet, unngå området rundt øynene. Volum 12 ml.

Skrubbings- og rensemaske for huden Pure Skin "Renhetskode" Kode 22418

Pålitelig og effektiv to-trinns beskyttelse av huden din mot betennelser og irritasjoner, rengjør de forurensede porene dypt og pålitelig, og fjern uønsket "fettete" glans. Regelmessig bruk av skrubbe og maske reduserer betydelig antall svarte prikker og reduserer ytterligere deres utseende. Det er et middel med en umiddelbar positiv og garantert effekt, og avhengig av ingrediensene, utfører funksjonene til å stimulere metabolske prosesser og nivået av fuktighet i epitelceller. Påfør skrubbe til den fuktige huden i ansiktet med myke, sirkulære bevegelser, unngå øyeplass, skyll deretter godt med varmt vann. Bruk en maske etter påføring av skrubbe 1-2 ganger i uken. Volum 12 ml.

Finn ut aktuelle priser og kampanjer for disse produktene, Bestill en bestilling med 20% rabatt, Få råd om ansiktsbehandling. Bare fyll ut skjemaet under mini-anmeldelsen eller skriv inn kommentarene til artikkelen (kontakt og ditt spørsmål), vår konsulentleder vil kontakte deg.

Mot akne, svarte flekker Pure Skin

Renhetskode er en ansiktsbehandling for fet og problemhud, som ofte finnes i ung alder, og forårsaker knitproblemer med akne, mot svarte flekker og stadig betent akne. Alle produkter som gir fullstendig grunnleggende hudpleie: rensing, toning og fuktighet. Virkelige rettsmidler for akne og svarte flekker.

Anti-akne og svart peker ansiktsrengjøringskode
Ren hud oriflame

 • Utfordring: krever effektiv rensing av huden fra akne, svarte prikker og porer.
 • Løsning: eliminere problemene med ulike typer betennelser og akne, overdreven glans.
 • Resultat: Med regelmessig bruk av kosmetikk. Rensekode, ansiktshuden er ren, du er trygg og datoene dine er vellykkede.

Hvordan skikkelig pleie for huden slik at det ikke er akne?

 1. Rensing: Først og fremst er det nødvendig å rengjøre huden av urenheter regelmessig ved hjelp av Oriflame Cleanliness Gel. Dette vil forhindre akne.
 2. Toning: nå er det nødvendig hver gang etter å ha renset huden, for å gi den friskhet og å begrense porene ved hjelp av Oriflame-renholdskoden. Dette vil holde huden i tone og forberede på bruk av krem.
 3. Kontroll: nå er det nødvendig å påføre Matting krem ​​Oriflame renslighetskode for å forhindre utseendet av fet skinn og samtidig fukte ansiktets hud.

Acne.

Dette problemet - kilden til mange menneskers erfaringer om deres utseende. Akne, eller akne, er en sykdom i sebaceous kjertler i huden. Sykdommen er forårsaket av multiplikasjon av bakterier i tettsteder av porene. Som et resultat oppstår betennelse, rødhet i huden - vanlig akne eller komedoner - svarte flekker. Og alltid det samme hovedspørsmålet - hvordan velge et effektivt middel for akne.

Midler som brukes til å behandle akne bør ha antiinflammatorisk, antibakteriell, keratolytisk virkning. Også salisylsyre bidrar til å lette akne flekker.

 • Når du bruker salicylsyre i Direct Technology, hjelper det veldig godt i behandlingen av akne, som virker som peeling og hjelper huden å raskt slippe av med akneprekursorer - komedoner.
 • Det fjerner også perfekt inflammatorisk hyperpigmentering (akne flekker), øker regenererende evne til huden, noe som bidrar til å redusere behandlingstiden for akne.

Direkte teknologi

 • Stor innovativ løsning! Teknologien beskytter effektivt huden mot bakterier og normaliserer sebumsekretjon, eliminerer glans. Perfekt tillater deg å holde kontroll over prosessene som forekommer i økosystemet i ung hud.

Akne Myter og Problem Hudpleie:

Riktig hudpleie er halv kampen for akne og akne. Omsorg for huden vil stoppe det nye utslettet.

Gel for vasking av rensekode
Pure Skin Face Wash Oriflame

Den spesielle naturlige formelen som ikke inneholder oljer normaliserer balansen mellom fet og kombinasjonshud. Gel Rensekode bidrar til å forhindre pore clogging og akne.

Anbefales til daglig bruk. Nå har du en ren hud og en sunn hudflekk er veldig enkelt! Gel for vask Oriflames renhetskode fjerner helt urenheter, overflødig sebum fra hudoverflaten og døde celler.

Vår informasjon om gel for vasking:

 • Gelen er utviklet for ung hud, men hjelper deg i alle aldre.
 • Vel skum, vasker bort og sminke og sebum;
 • Lukten er nøytral;
 • Etter påføring av gelen skinner huden ikke lenge, selv om det ikke er nødvendig å pulver
 • Utslett er mye mindre;

Toning lotion mot svarte prikker
Ren hud Blackhead Toner Deep Action Oriflame

Tonic lotion, mot svarte flekker på ansiktet, danner rent og strammer forstørrede porer, fjerner overskudd av sebum, urenheter og døde hudceller, og forhindrer utseendet på svarte flekker. Påfør produktet på en bomullspute og tørk ansiktet etter vask.

 • Tonic "eiendomsrengjøringskode" billig;
 • Klarer med de fleste oppgaver som er tildelt ham.
 • Matte;
 • Følelsen av friskhet gir et godt humør;
 • Forbedrer hudtilstanden, tørker betennelse, men det tørker ikke huden.
 • Oppfrisker huden;
 • En gunstig effekt på porene - reduserer dem.

Matting Cream Renhetskode
Pure Skin Shine Control Cream Oriflame

Nå vil alt være under nøye kontroll! Matting Cream for Problem Skin Oriflame Renholdskode fukter huden og samtidig eliminerer oljeaktig glans, forhindrer dannelsen av ulike akne og ekspansjonen av porene.

Kort om det viktigste:

 • Kremet fukter godt;
 • Gir en følelse av friskhet;
 • Tørker og lindrer betennelse;
 • Forhindrer ny akne
 • Tonalnik ligger godt på ham;
 • God matteffekt;
 • Strammer porene;
 • Matter huden;
 • Hjelper med å forhindre fremveksten av nye betennelser;
 • Inneholder Detect Technology ™, mattingpulver og alkohol;
 • Ikke komedogenno.

Et kompleks med tonic og gel for vasking av samme serie - effekten er hyggelig overraskende, huden healer, forandrer hudfarge. For hud utsatt for akne.

Gel Scrub Cleanser Active Renhetskode
Pure Skin Scrub Face Wash Deep Action Oriflame

Ofte er eksfolierende geler til daglig bruk grov og egnet for hver dag - ikke veldig. Men dette gjelder ikke for vår skyldige - Gel-Scrub for vasking "Pure Skin Active Purity Code."

Skrubbe for vask bekjemper akne og betennelser som vises på ansiktet på grunn av tilstoppede porer. Kraftige antibakterielle komponenter trenger dypt inn i porene, og beskytter huden i lang tid selv etter vask. Til daglig bruk.

Scrub for problem hud og dens fordeler:

 • Gel lammer godt, renser godt;
 • Meget godt skum og forsiktig skrabiruet;
 • Ikke overdriver hud, veldig forfriskende;
 • Det lukter godt
 • Det er mange partikler, men de er små - det skaper ikke ubehag;
 • Ikke grov - egnet til daglig bruk;
 • Og et stort pluss er dispenseren. Det er veldig praktisk - ikke åpne lokket hver gang.

Følelser fra bruk:

 • Etterpå bruker du tonalkrem og det faller flatt. Som du vet er det ikke bare egnet for ung hud og tenåringer. Det er en hyggelig chill på huden (bare en fantastisk følelse!);

Vilkår for bruk gelskrubbe for vasking

 1. Påfør med myke massasjebevegelser hver morgen og / eller kveld på våt hud i ansiktet, og vær særlig oppmerksom på T-sonen.
 2. Unngå øyekontakt.
 3. Vask godt med vann.
 4. For best resultat, bruk sammen med 20166 Tonic Lotion for å unngå svarte flekker. Renhetskode Aktiv.

Tonic-Tonic Renhetsrenser
Pure Skin Face Toner Oriflame

Fantastisk friskhet og god tone! Pore-smalende lotion-tonic for fet hud Oriflame renhetskode bidrar til den utmerkede innsnevringen av porene og bidrar til at de blir mindre synlige.

Toning lotion renser og toner huden perfekt og overdriver ikke den. Bruk produktet daglig for toning av huden etter vask og før bruk av Mattifying Cream Purity Code.

Stramming porer lotion regler for bruk.

 • Bruk daglig om morgenen og / eller om kvelden etter rengjøring av huden din 20164 Gel for vasking "Rengjøringskode".
 • Påfør med en bomullspute. Skyll ikke. Unngå øyekontakt.
 • For optimal resultat, bruk etter tonic 20167 Matting Cream "Code of Purity."

Vår anbefaling er ikke å ha akne?

 1. Rensing: Først og fremst er det nødvendig å rengjøre huden av urenheter regelmessig ved hjelp av Gel for vasking Oriflame Renholdskode. Dette vil forhindre akne.
 2. Toning: nå er det nødvendig hver gang etter å ha renset huden, for å gi den friskhet og å begrense porene ved hjelp av Oriflame-renholdskoden. Dette vil holde huden i tone og forberede på bruk av krem.
 3. Kontroll: nå er det nødvendig å påføre Matting krem ​​Oriflame renslighetskode for å forhindre utseendet av fet skinn og samtidig fukte ansiktets hud.

Express gel punkt handling renslighet kode ressurs
Pure Skin Spot SOS Gel Deep Action Oriflame

Visste et kvise? Bli kvitt den om 8 timer med en enkel, men effektiv løsning! Oppdag Teknologi beskytter mot bakterier og regulerer sebumsekresjon.

Økt konsentrasjon og effektiv eksponering for salicylsyre bidrar til å forhindre akne og renser porene raskt. Slip av pimple om 8 timer.

 • Reduser utseendet av betennelse med 40% i 24 timer (i henhold til resultatene av kliniske studier).
 • Dermatologisk testet.

Hvordan brukes til klar hud

 1. Påfør direkte på betennelser eller fokser av betennelse, så vel som i tilfelle du føler deres mulige utseende.
 2. Bruk så ofte som nødvendig.

Skrubb og maske for ansiktet
Pure Skin 1 Clarifying Scrub 2 Purifying Mask Oriflame

Hudproblemer gir sitt syn på unge mennesker og forårsaker ulike psykologiske problemer. For å unngå dette skapte Oriflame-spesialister kosmetiske formler som løser alle slike problemer. Det to-trinns hudpleieanlegget renser porene, eliminerer mangler og gjør huden ren, matt, jevn og sunn på bare 10 minutter!

 • Skrubbe danner rent porer og preparerer huden for å påføre masken.
 • Masken eliminerer betennelse og overdreven glans på huden, noe som gir den en sløvhet.
 • Den har et praktisk format for reise.

Metode for bruk:

Trinn 1. Påfør på ansiktsskrubb. Påfør skrubbe til våt hud, massasje, vask. Påfør deretter en maske, vask etter 5 minutter.

 • milde;
 • Hyggelig lukt;
 • Ikke harde partikler som forsiktig renser huden;
 • Lett konsistens;

Trinn 2. Vask av skrubbe.

 • Følelse - huden er myk, delikat, nesten vektløs, som en baby.
 • Ikke hver skrubb gir slike følelser.

Trinn 3. Åpne den andre posen med en maske..

 • Blå maske (følg heltinnen av Avatar-film)
 • Konsistensen av kremsøffel. Det føles som det er pisket.
 • Tykk men lett.
 • Påfør et tett lag, ideelt faller på huden.
 • Etter påføring av masken på huden, vil det bli avslappet, først og fremst veldig hyggelig, etterfulgt av økte følelser av kjølighet.

Trinn 4. Fjern masken. Det vi ser, hva vi føler?

 • Det er ingen utslett.
 • Huden er jevn, matt, effekten av tåke vedvarer hele dagen.

Mask for problemhud Renhetskode Aktiv
Ren hud Blackhead Clearing Mask Deep Action

Mask for problem hud. Et kraftig verktøy med antimikrobiell salicylsyre og kompleks Detect Technology bekrefter aktivt svarte flekker og akne og forhindrer utseende. Renser og strammer porene, fjerner oljeaktig glans.

Hva gir renhetsrengjøringsmasken?

 • Gi dyp og fullstendig rensing av huden;
 • Effektive smale porer og hindre deres ekspansjon;
 • Eliminer irritasjon og betennelse;
 • Normaliser sebumsekretjonen;
 • Bidrar til eliminering av overdreven glans (matting) huden;
 • Beskytt effektivt mot ulike bakterier.

Hvordan bruke en maske for problem hud?

 • Bruk en maske 2-3 ganger i uken for å få de beste resultatene.
 • Påfør på ren hud med et tynt lag, unngå området rundt øynene.
 • La i 5 minutter, vask deretter.
 • Bruk 20167 Purity Code Matting Cream for å fukte huden og forhindre utseende av nye betennelser.

Kjøp kosmetikk mot svarte punkter Oriflame i nettbutikken

Oriflame Pure Skin Cleanness Code Series for akne

Skrubbings- og rensemaske for huden

Skrubbings- og rensemaske for huden
Ren hudskrubbe ansiktsmaske

Effektiv to-trinns system basert på teknologi for Detect-teknologi basert på salicylsyre og naturlig granateplekstrakt.
Skrubbings- og rensemaske for ansiktshud Rensekoden er tilstede på siden av Oriflame-katalogen (11/18/2018 - 12/08/2018): Page 108

Acne Pure Skin Acne Gel

Acne Pure Skin Acne Gel
SOS Spot Gel

Har en pimple dukket opp igjen? Er ditt humør bortskjemt? I morgen er en viktig dato eller begivenhet? Nå, med et så kraftig våpen bør du ikke være opprørt og bekymret! SOS Express Gel Response hjelper deg med å bli kvitt uønsket akne rett om morgenen på bare 8 timer!
Pure Skin anti-acne gel for akupressur finnes på siden av Oriflame-katalogen (11/18/2018 - 12/08/2018): Page 110

ORIFLAME PURE SKIN

For meg begynte bekjennelse med ORIFLAME produkter for lenge siden. Jeg har kontinuerlig brukt dekorative kosmetikk fra dette selskapet i mer enn ti år. For å være ærlig, lider jeg av allergier mot mange stoffer og kan ikke stå sterke lukt. Og ORIFLAME har veldig hyggelige, naturlige aromaer selv i mascaraer. Og jeg la aldri merke til noen allergier! Nylig besluttet å prøve PURE SKIN hudpleie serien.

Vår, du vet, kroppen er ryddet. Problemer begynner selv med normal hud. Jeg var sikker på den positive effekten og var ikke feil! Rengjøringsgel - om morgenen og om kvelden - fjerner ubehagelig glans. Lotionen er veldig fin - renser huden godt, strammer porene litt. Det er ingen følelse av en maske strukket over ansiktet. Og etter påføring av en mattingkrem blir huden så fløyelsaktig! I flere uker, ingen kviser, ingen utslett og fet skinn. Derfor elsker jeg ORIFLAME og har ikke lurt på ham i mange år!

kommentarer

Re: ORIFLAME PURE SKIN

Serien er veldig bra, jeg brukte den selv, den passer ikke bare for problem, men også for sensitiv hud. Men ikke forvent å kjøpe og umiddelbart bli kvitt kviser, du må først kurere de indre organene.

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Re: ORIFLAME PURE SKIN

Jeg brukte en lignende maske fra denne serien, etter min mening med hvit ler, fikk en ubehagelig følelse av strammet hud, verktøyet passet meg ikke, jeg ville ikke kjøpe det igjen

Serie (Frequency Code) Ren hud av Oriflame

Den nye serien av kosmetikk til hudpleie, som representerer den nye katalogen Oriflame, vil hjelpe deg med å takle sorte prikker og kviser. Spesialister i dette store selskapet har utviklet en linje spesielt for problem og fet hud, som er utsatt for utseendet til akne og komedoner.

Resultatet er et dårlig utseende og alvorlige psykiske problemer, spesielt i ungdomsårene.

Men nå trenger du ikke å lide og bekymre deg - det er ren hud. Denne serien av midler eliminerer dette problemet.

Denne kosmetikken kan med rette kalles rensekoden fra firmaet Oriflame.

Pure Skin Face Wash Cleanser Gel

Serien åpner gelen for vasking, noe som gjør det mulig å få ren hud veldig enkelt og enkelt. Dette verktøyet renser huden perfekt og fjerner smuss og talg. Oriflames renhetskode gjør en utmerket jobb med å fjerne døde celler. En unik formel normaliserer fullstendig sekretjonen av talg. Porene vil ikke lenger tette, derfor blir det ikke akne. Volum: 150 ml

Ren hudstramming Pore Tonic Lotion Renhetskode Ansikts toner

Påfør etter rengjøring av huden en forfriskende tonic og du fikser resultatet. Denne linjen betyr at smalene blir mindre, de blir mindre synlige. Denne lotionen toner og renser huden uten å tørke ut. Bruk den daglig etter vask og snart vil du legge merke til et konkret resultat. Volum: 150 ml

Pure Skin Matting Cream Renhetskode Shine Control Cream

Fullfører en serie matkrem, som nøye overvåker tilstanden til huden. Problem hud fra nå av vil ikke gi deg problemer. Denne kremen perfeksjonerer og fôrer huden perfekt, men eliminerer samtidig overflødig fett og ubehagelig glans. Volum: 150 ml

Det er flere subtiliteter som gjør det mulig å opprettholde selv svært problematisk hud i god stand. Først av alt må det rengjøres grundig. Det første trinnet utføres ved å bruke gelen til vask fra Oriflame. Videre - toning med koden Rengjøring lotion. Det gir hud toning og forbereder tilsvarende for effekten av krem. Den tredje og siste etappen er anvendelsen av en krem ​​som mattes huden og eliminerer overflødig fett.

Dermed løses problemet med optimal omsorg for fet og problem hud, utsatt for akne og andre ubehagelige overraskelser. Disse betyr effektivt å bekjempe alle ubehagelige eksterne manifestasjoner og normalisere fettbalansen. Du vil ikke lenger bli forstyrret av svarte flekker, hudormer og forstørrede porer. Du vil se og føle deg perfekt.

Pure Skin Cosmetics smaler porene og forhindrer sannsynligheten for deres påfølgende ekspansjon, fullstendig og svært effektivt renser huden, normaliserer overdreven sebumsekresjon, beroliger irritert og betent hud og beskytter mot bakterier.

Pure Skin Matting Cream

Ren hud Oriflame Matting Cream, oversatt som "Clean Skin", er populær blant de som har hudfettproblemer eller lider av akne i ansiktet.

Spesielt i ung alder, når puberteten begynner og kroppen frigir testosteron i store mengder, noe som spesielt påvirker huden og det er betennelser i ansiktet.

Hvis du bruker noen av reglene, vil problemhuden bli en ren, glatt og alltid frisk.

Hvordan skikkelig bryr seg om huden for å unngå problematiske utslett forbundet med hormonelle forandringer i kroppen, vil vi nå prøve å komme seg ut.

1. Å rengjøre huden om morgenen og om kvelden fra støv og urenheter slik at porene kan puste. Vi bruker Cleansing Gel for å vaske ren hud (32646)

2. Hvis porene er tett tilstoppet og huden trenger mer grundig forsiktighet, bruk Pure Skin (32652) Scrub and Cleansing Facial Mask hver uke. Det skal brukes en gang i uken. Deretter må du sørge for å fukte kremen.

3. Fukt huden med en matte kremfluid i ansiktet, som er perfekt for å fjerne uønskede kviser, samt for fet hud, noe som eliminerer glans. Påfør det etter å ha renset huden daglig om morgenen og om kvelden.

Pure Skin Matting Cream - 32649 Oriflame

Volumet av krem ​​50 ml, nok for langvarig bruk, som kreves for søknaden ganske mye. Væskekrem er veldig lett og absorberes raskt. Litt merkbar hyggelig lukt av krem. Perfekt mattes huden hele dagen, og du vil være rolig fra utseendet til fet glans.

Den inneholder naturlig guava ekstrakt, og er utviklet ved hjelp av teknologien til Detect Technology på grunnlag av salicylsyre, gir ikke opphav til nye betennelser, og reduserer også de som allerede har oppstått.
Krem kan også brukes som en base for sminke.

Ren hud Oriflame Acne Cream hjelper:

- fukte huden
- renser huden og gjør den glatt
- fjerner overflødig ansiktsglans i lang tid
- hindrer nye betennelser
- inneholder ikke oljer
- brukes til bruk hver dag etter rensing og toning av huden.

I Oriflame-katalogen finner du også passende hudpleieprodukter for deg, fantastiske dufter, kosmetikk av høy kvalitet og stilig tilbehør.

Hvis du alltid vil se vakker ut, vær ikke sjenert om mer haterte betennelser - bruk allsidig omsorg for huden din, og en refleksjon i speilet vil alltid behage deg.

For å registrere deg hos Oriflame trenger du bare et par minutter, og du får faste besparelser i form av rabatter på -20% eller mer på alle produkter.

Bruk bare høy kvalitet krem, vær vakker og fornøyd med deg selv!

Flere Artikler Om Typer Acne