Radevit er et dermatologisk middel for ekstern bruk, som sparer ansiktets hud mot allergiske reaksjoner etter bruk av kosmetiske kremer.

Verktøyet har fått popularitet på grunn av evnen til å eliminere ikke bare akne, men også flekkene som forblir etter deres utseende. Anti-inflammatoriske egenskaper, rask regenerering evner er hovedtrekkene i medisinske hudpleieprodukter.

Dette stoffet brukes både til å korrigere kosmetiske feil på huden og til behandling av alvorlige dermatologiske sykdommer. Effekten av stoffet Radevit salve er basert på å gi vevet med essensielle vitaminer. Vitaminer spiller en viktig rolle i metabolske prosesser av hele organismen og huden spesielt.

Klinisk farmakologisk gruppe

Det kombinerte verktøyet har en regenerativ og anti-inflammatorisk effekt.

Salgsbetingelser fra apotek

Du kan kjøpe på resept.

Hvor mye koster Radevit salve på apotek? Gjennomsnittlig pris er på 400 rubler.

Sammensetning og utgivelsesform

Radevit er produsert som en salve for huden. Det er pakket i aluminium tubas, 35, 20 eller 10, mengder av en homogen konsistens uten fremmede forurensninger og inneslutninger, kan fargen hvit har en lys blek gul farge. Boksen må ha en innsats med detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker medisinen.

Radevit er produsert i form av en salve for huden, i rør av 35 g. 1 gram av produktet inneholder:

 1. E-vitamin (alfa-tokoferolacetat) - 5 mg. Naturlig antioksidant. Det beskytter huden mot frie radikaler, forhindrer aldringsprosessen. Akkumulerer i epidermis øker vitamin E de hydrofobe egenskapene og forhindrer fordampning av fuktighet fra overflaten.
 2. Vitamin D 2 - 50 mg (i en rekke Radevit-aktiv salve, er denne komponenten erstattet av D 3 - colecalciferol). Forbedrer hudens immunitet, reduserer betennelse og tørrhet.
 3. Vitamin A (retinolpalmitat) - 10 mg. En komponent som forhindrer fotoaldering av huden og reduserer rynker.

I tillegg har sammensetningen hjelpekomponenter som gir et middel til en viss konsistens, forlenger holdbarheten.

Farmakologisk aktivitet

Den farmasøytiske virkningen av Radevita er basert på virkningen av aktive vitaminkomponenter. Etter påføring av vitamin D, fuktes huden, hudens beskyttende egenskaper økes, inflammatoriske prosesser stoppes. E-vitamin, uavhengig av opprinnelse, stimulerer inhiberingen av dannelsen av frie radikaler. E-vitamin har en kumulativ egenskap og, på grunn av de hydrofobiske egenskapene til hudens cellulære strukturer, forsinker fordampningen av vann. Det kvantitative innholdet av retinol i salven er berettiget på grunn av:

 • øke de regenerative egenskapene til hudstrukturer;
 • en økning i dermislaget i den samlede kvantitative tilstand av lagene;
 • reduserer dybden av furene i rynker og retusjerer det samlede rynket ansiktsmønsteret;
 • forbedre hudens elastisitet
 • beskyttelse av kollagenprotein fra ultrafiolett og infrarød stråling;
 • Utslipp av huden fra øvre epidermis, som er et kornet dødcellelag, som et resultat, huden forandrer tonen og tekstur til det bedre;
 • syntese av hudproteiner (elastin og kollagen) og hyaluronsyre.

For å oppnå de tilsvarende effektene, kreves et tilstrekkelig langt behandlingsforløb.

Indikasjoner for bruk

Salve Radevit foreskrevet for slike plager:

 1. Seborrheisk dermatitt;
 2. iktyose;
 3. allergisk;
 4. psoriasis;
 5. Sår og sår av ikke-smittsom natur;
 6. Skjemaer av ichthyosis dermatose.

I tillegg er Radevit Active brukt til brannsår og tørr hud, for behandling av sprekker og erosjoner. Effektiv mot rynker, så det er mye brukt for å aldre hud i ansikt og hender. Krem er også inkludert i komplekse terapien ved behandling av ulike typer dermatitt hos barn.

Kontra

Absolutt kontraindikasjon er graviditet.

Preparatet er ikke brukt i individuelle følsomhet overfor komponenter sosstava, økte nivåer av vitamin A og D i kroppen (hypervitaminose A), en overdreven aktivitet av talgkjertlene.

Ikke bruk salven som terapeutisk middel i dannelsen av sår og sår av ukjent etiologi. Noen huddefekter er et resultat av sykdommer i det endokrine systemet, hematopoietiske organer, eller indikerer utviklingen av svulster. Eksterne handlinger, i dette tilfellet, gir ikke effekt, siden årsaken er intern patologi.

Du bør heller ikke bruke sammensetningen til sår og riper rundt hvilken rødhet eller hevelse har dannet seg. Slike tegn indikerer utviklingen av en bakteriell infeksjon, som krever utnevnelse av et spesielt behandlingsforløb.

Dosering og metode for bruk

Som angitt i bruksanvisningen, brukes stoffet kun eksternt. Salve Radevit Active bør påføres i små mengder på ansikt, hender, lepper og andre berørte områder av kroppen. Prosedyren bør utføres 2 ganger om dagen. Ved kutt, sår, sprekker på overflaten av leppene, før påføring av middelet, bør de berørte områdene behandles med et antiseptisk middel. Hvis huden på hendene, ansiktet sterkt skal av, kan du bruke en bandasje som ikke tillater luftinntak. Behandlingsforløpet foreskrevet av legen, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, kan det vare omtrent en måned.

Som de sier i anmeldelsene, kan du bruke Rafevit til rynker: som et middel som forhindrer aldring. Det bør brukes på ren hud om morgenen og om kvelden. Det er også godt å bruke en salve til huden på hendene, den gir næring og mykhet. Ved å bruke Radevit for rynker, kan du sørge for at etterligning av rynker utglattes, huden blir mer elastisk og sunn. I noen tilfeller hjelper salven seg med å bli kvitt akne.

Ved behandling av akne brukes stoffet i 1-1,5 måneder, og bruker krem ​​til renset hud 1-2 ganger om dagen. Radevit kan også brukes til solbrenthet, det bidrar til å fjerne brenning og rødhet.

Bivirkninger

I fravær av følsomhet overfor salverens komponenter, er bivirkninger ikke manifestert. Legemidlet tolereres godt, også i barndommen. Vær forsiktig utnevner salve under graviditet og amming, med en ustabil hormonell bakgrunn.

overdose

Radevit påføres eksternt, er muligheten for overdose ekskludert på grunn av minimal absorpsjon av legemiddelkomponentene. Tilfeller av bruk av midler inne var ikke registrert.

Spesielle instruksjoner

Før du begynner medisinsk bruk av Radev salve, er det viktig å lese nøye instruksjonene for legemidlet. Den har ingen virkning på den funksjonelle aktivitet av strukturer og hjernebarken, slik at etter bruk kontraindikasjoner for å utføre en potensielt farlig operasjon som krever en tilstrekkelig hastighet av psykomotoriske reaksjoner, no.

Hvis du er i tvil om bruk av stoffet, bør du konsultere en spesialist.

Interaksjon med andre legemidler

Samtidig behandling med andre legemidler som inneholder retinoider, vitaminkomponenter (særlig vitamin A, E, D) anbefales ikke på grunn av risikoen for hypervitaminose. Hormonale midler reduserer effektiviteten av stoffet. For å redusere alvorlighetsgraden av bivirkninger, kan glukokortikosteroider og salisylater bli foreskrevet.

anmeldelser

Vi tilbyr deg å lese anmeldelser av noen kvinner som brukte Radev salve:

 1. Milano. God salve. Hun kjøpte mannen sin for behandling av dermatitt, og til slutt brukte hun seg selv. Brent sterkt i solen og for å i alle fall lindre smerten, ble den smurt ut med radevit. Jeg leste før det behandler brannskader. Faktisk gikk smerten veldig fort. Neste morgen var det ingen spor, rødheten sovnet.
 2. Olga. Kjenner til denne salven i flere år. Men oftest bruker jeg denne salven om vinteren for å eliminere tørrhet og flaking av huden på hendene. Det ser ut til å danne en usynlig beskyttende film på huden som holder fuktighet inne i huden. Den absorberer raskt nok, etterlater ikke fettete merker, men effekten av fuktighet virker praktisk talt hele dagen.
 3. Arina. Opprinnelig brukt Radevit for å gjenopprette huden etter diatese hos et barn. Det er ikke hormonalt, for et barns kropp er veldig viktig. Nå vil dette stadiet i livet passere. Radevitom smøre hælene sine for å forhindre forekomster av sprekker. Den fukter huden føttene perfekt, gjør den myk og øm.

analoger

Samme salve på strukturen eksisterer ikke. Det finnes en rekke medikamenter som har en lignende terapeutisk effekt:

 • Akriderm;
 • Vishnevsky salve;
 • Romazulan;
 • Methyluracilum;
 • Ch'ing;
 • Atoderm;
 • Retin-A;
 • Retinoisk salve (analog av Radevita med vitamin A);
 • Beloderm;
 • Retinolpalmitat;
 • Lorinden C;
 • Vitarolna krem;
 • Tokoferolacetat;
 • Video krem ​​krem.

Før du kjøper en analog, kontakt legen din.

Holdbarhet og lagringsforhold

I intet tilfelle skal ikke fryses, men lagres kun i kjøleskapet. Den optimale temperaturen for å opprettholde alle egenskaper er 4-10 grader Celsius over null. Hold deg unna barn, fuktighet og direkte sollys.

4 år er tillatt å bruke med henvisning til utstedelsesdatoen, som er trykt på pakken.

Fra hva og hvordan å bruke salve Radevit

Radevit salve er et stoff som inneholder stoffer som har terapeutisk effekt på huden. Problemet med akne og rynker står overfor alle mennesker uten unntak. Særlig utsatt for betennelse i huden til en kvinne i løpet av en periode med hormonforstyrrelser, før menstruasjonssyklusen eller om talgkjertlene fungerer ukorrekt. Den optimale løsningen på hudproblemer er bruken av Radevit salve, som beskytter epidermis mot ekstern miljøpåvirkning, fuktighet, næring og vedlikehold av hudens elastisitet.

Sammensetningen av salven og terapeutisk effekt

Når du blir spurt om Radevit er hormonal eller ikke, svarer dermatologer utvetydig at det ikke inneholder hormonelle komponenter, så det kan trygt brukes til forebygging og behandling av hudsykdommer. Dette produktet inneholder vitaminer som fremmer hudregenerering:

 • Vitamin A (retinolpalmitat). Det senker aldringsprosessen, fremmer celleregenerering og fornyelse, og beskytter mot dehydrering.
 • Vitamin E (alfa-tokoferolacetat). Forbedrer utseendet på epidermis, øker beskyttelsesfunksjonen, er involvert i syntese av kollagen, noe som gjør huden elastisk.
 • Vitamin D2 (ergokalsiferol). Inneholder elementer som bidrar til normalisering av metabolisme i cellene, som følge av at lesjonene på huden helbreder raskere.

I tillegg til vitaminer inneholder Radevit salve også hjelpekomponenter: emulsjonsvoks, flytende paraffin, glyserin, butylhydroksyanisol og butylhydroxytoluen, renset vann og etylalkohol. Formutgivelse: aluminiumrør på 10, 20 og 35 gram. Salve lagres ikke mer enn 2 år fra utstedelsesdatoen ved en temperatur ikke høyere enn 25 grader.

Hva hjelper Radevit: indikasjoner for bruk

Radevit salve har mange grunnleggende og ekstra indikasjoner. Mye tilbakemelding høres fra kvinner som bruker sine farmakologiske egenskaper for effektiv foryngelse, for mykgjørende hud og under behandling med glukokortikosteroider. De viktigste indikasjonene på bruk inkluderer følgende sykdommer:

 • brenner i varierende grad;
 • psoriasis;
 • dermatoser;
 • sprekker i huden;
 • erosjon på slimhinner
 • eksem;
 • kontakt, allergisk eller atopisk dermatitt;
 • eksem;
 • iktyose.

I tillegg er Radevit effektiv for tørr hud, bidrar til å normalisere prosesser av keratinisering, desquamation, regenerering. Salve stimulerer de regenerative prosessene, så hennes kosmetologer blir ofte rådet til å bruke til omsorg for sunn hud for å opprettholde den naturlige fuktigheten, samtidig som den opprettholder sin ungdommelighet i lang tid.

Instruksjoner for bruk Radevit salve

Legemidlet inneholder detaljerte bruksveiledninger, som indikerer hvordan man bruker det til huden. Salven påføres utvendig med et tynt lag til det rengjorte berørte området to ganger om dagen. Hvis produktet brukes til kosmetisk profylakse, bør Radevit påføres det rensede ansiktet over natten.

Hvis prosedyren utføres på svært flaky hud, er en okklusiv dressing tillatt. Ved sår, sprekker eller andre feil, før de påføres stoffet, behandles de med et desinfeksjonsmiddel. Den mest optimale tiden for påføring av salven er kvelden før sengetid. I dette tilfellet vil intensiv celledeling oppstå tidlig om morgenen, når huden mest trenger aktive komponenter.

For lepper

Lips trenger fuktighetskrem, spesielt i den kalde årstiden. Den beste vennen for tørre lepper er Radevs salve. Det vil redde dem fra vitaminmangel, infeksjoner og den negative virkningen av det ytre miljøet. For å bevare leppets skjønnhet og ungdommelighet, bruk preparatet med et tykt lag i 15 minutter daglig, og fjern deretter overflødig. Etter denne prosedyren vil svampen være godt preparert, selv uten å bruke glans og leppestift.

Fra ansiktsrynker

For tidens hud passerer ikke uten spor - det forsvinner gradvis. Fremskynder aldringsprosessen av mangel på vitaminer og biologisk aktive forbindelser. Bruken av Radevit salve for rynker i ansiktet vil forbedre stoffskiftet i det integumentære vevet, holde vann i det intercellulære rommet. Kosmetologer anbefaler å starte forebygging av rynker etter 25 år, fordi i løpet av denne perioden begynner aktivitetene i hudprosesser å redusere.

Radevit er ikke et paradis for hud aldring, men med en integrert tilnærming til problemet, vil det være mulig å bevare ungdom i lang tid. Påfør en liten del av salven etter en dusj til renset dampet hud over natten i 30 dager, og unngår øyet. Du vil være fornøyd med ansikts strålende utseende, mettet med vitaminer.

for brannskader

I kosmetikk er Radevit mye brukt til brannsår, inkludert solbriller. Det skal imidlertid huskes at salven ikke inneholder UV-filter, derfor kan det forårsake dannelse av pigmentpletter etter bruk i solfylt vær. Bruk stoffet om natten, og bruk det på problemområdet med et tynt lag. Innen få dager vil du kvitte deg med brannsår, flekker og andre ubehagelige opplevelser.

Akne og akne

Radevit brukes aktivt i kampen mot akne og kviser. Salve raskt helbreder sår, genererer et nytt lag av epidermis. Allerede på den andre dagen etter påføring vil du legge merke til at kvise er borte, det er ingen kløe, og i sin plass har det dannet en ny hud. Flekken fra såret eller tannkjøttet vil forsvinne etter 3-5 dagers daglig bruk. For å gjøre dette, må du bruke salve på de berørte områdene med et tynt lag 2 ganger om dagen til hele forsvinningen av problemet.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Det er forbudt å bruke stoffet under graviditet og amming, i løpet av perioden med inflammatoriske prosesser og med høy følsomhet overfor dets komponenter. Det anbefales ikke å bruke Radevita i mer enn 3 måneder på rad for å unngå bivirkninger: irritasjon eller betennelse. Etter 2-3 måneders kurs bør du ta en pause i 4-5 uker, hvoretter kurset kan gjentas. Radevita er kontraindisert når det tas retinoider, hypervitaminose, allergiske reaksjoner. For barn er legemidlet kun foreskrevet som angitt av legen.

Video: Hvordan bruke salven i kosmetikk

Pris i apotek

Hvor mye er Radevit salve? Prisen på apoteket avhenger av to faktorer: produsenten og prispolitikken for uttaket. Den gjennomsnittlige kostnaden for et legemiddel fra en innenlandsk produsent i apotek i Russland for et 35 ml rør er fra 300 til 450 rubler. Følgelig varierer prisen på en mindre salve fra 150 til 250 rubler per enhet.

Analoger Radevit

 1. Beloderm. Brukes for neurodermatitt, eksem, psoriasis, lupus erythematosus. Bruk er kontraindisert i virale infeksjoner, åpne sår, hud manifestasjoner av syfilis.
 2. Lorinden S. Påfør med forskjellige former for kløe, urtikaria, seborrheisk dermatitt, termiske forbrenninger. Kontraindisert i svulstsykdommer, trofasår, sopp- og virusinfeksjoner.
 3. Atoderm. Det er et dermatologisk kompleks for omsorg for sensitiv hud. Den har anti-inflammatorisk, antiseptisk effekt, utfører beskyttende funksjoner for epidermis. Tillat å kombinere med andre stoffer for behandling av hud.

anmeldelser

Natalia Tomozova: En nabo fortalte meg å kjøpe Radevit da jeg, etter en tur til sjøen, kom med solbrenthet. Nå gjør jeg ikke uten denne salven hverken om vinteren eller om sommeren. Radevit er universell og svært effektiv: det hjelper fra sprukne lepper, og til og med fra rynker. Ikke rart at han er på markedet i mange år, og hans popularitet faller ikke.

Victoria Kulyukina: Jeg har brukt Radevit salve i 10 år nå - det er alltid i min førstehjelpsutstyr. Jeg prøvde det først da legen foreskrev barnet mitt for atopisk dermatitt. Så begynte hun å myke ansiktets hud med den - kremet er ikke fettete, det absorberes perfekt, huden blir umiddelbart fuktig. Jeg anbefaler deg å bruke Radevit til alle dine kjærester - det er ingen klager om kvaliteten på stoffet.

Alla Chebanova: Legen foreskrev Radevit for behandling av sår da hun lå i brenningssenteret. Veldig effektiv salve, bare det er en tilstand i henhold til beskrivelsen i instruksjonene: at såret var uinfisert. Jeg gikk raskt på grunn av det faktum at jeg daglig behandlet brenner med Radevit på ulike måter. Jeg klarte å normalisere selv keratiniseringsprosessene og fjerne pigmentering. Utmerket hudbeskyttelse!

Cream Radevit - fra hva som hjelper og hvordan man søker

Kanskje, hver kvinne før eller senere møter problemet med akne, men det verste er ikke dette, men de mulige konsekvensene i form av flekker. Ofte blir huden inflammet før menstruasjonssyklusen, med hormonforstyrrelser, funksjonsfeil i sebaceous kjertlene. I tillegg er akne ofte et resultat av allergiske reaksjoner på ny kosmetikk, krem, søtsaker, etc.

Den optimale løsningen på "hud" problemer - Radevit krem, som kan kjøpes på apoteket. Dette unike stoffet beskytter huden mot ytre negative påvirkninger, fuktighet, næring og opprettholder elastisiteten.

Kremets sammensetning og terapeutiske effekt

Mange lurte på: er det en hormonell salve eller ikke? Og er det mulig å anbefale det til barn. Vi svarer: det er ingen hormonelle komponenter i sammensetningen av stoffet, takket være det aktivt brukes av barneleger i behandlingen av hudsykdommer.

Denne krem ​​inneholder alle vitaminer som er mest nødvendige for huden vår, noe som bidrar til regenerering. Preparatet (10 gr.) Inkluderer:

 • Vitamin A - 100 mg, er en integrert del av å opprettholde ungdommelig hud. Det senker aldringsprosessen og forhindrer de negative effektene av miljøfaktorer. Dens viktigste fordel er at den bidrar til fornyelse og regenerering av hudceller, på grunn av hvilke skadede områder gjenoppretter seg raskere. Vitamin A beskytter mot dehydrering og øker beskyttelsen av huden.
 • E-vitamin - 50 mg. Forbedrer hudens utseende, øker beskyttelsesfunksjonen. I tillegg er dette stoffet involvert i syntese av kollagen, som er nødvendig for å opprettholde hudens elastisitet.
 • Vitamin D2 - 0,5 mg. Dette stoffet inneholder aktive elementer som bidrar til normalisering av metabolske prosesser i hudcellene, på grunn av hvilke de berørte områdene helbringer mye raskere og de epidermis beskyttende kreftene øker.

Salven inneholder minst antall hjelpekomponenter:

 • butylhydroksyanisol og butylhydroxytoluen - 10 mg hver;
 • vaselinolje og emulsjonsvoks - ved 0,8 g,
 • glycerin 0,1 g,
 • 95% etylalkohol og renset vann - 1 gr.

Fra hva Radevit: indikasjoner for bruk

Indikasjoner for bruk mange, blant dem er både grunnleggende og tilleggsmetoder. Svært ofte kan du finne entusiastiske anmeldelser av kvinner om effektiviteten av dette verktøyet i foryngelse og behandling av effekten av akne. Blant de viktigste indikasjonene er følgende:

 • psoriasis;
 • brannsår;
 • ichthyosiform tumorer;
 • erosjon på slimhinner og sprekker i huden;
 • eksem;
 • seborrheisk dermatitt;
 • ferske sår;
 • i behandlingen av legemidler basert på kortikosteroider.

I tillegg er Radevit effektiv når:

 • overdreven tørhet av integumentet;
 • peeling av ansikt og lepper;
 • chapping;
 • foryngelse, jevne rynker og bekjempe aldersrelaterte endringer;
 • sensitiv hudpleie;

Salvebunnen gjenoppretter skadet vev, fukter og myker huden. I tillegg har krem ​​antipruritisk virkning, som effektivt eliminerer smerte, beskytter og beroliger irritert hudepitel, lindrer annet ubehag.

Analoger for terapeutisk effekt (i kampen mot psoriasis)

Instruksjoner for bruk krem ​​Radevit

Detaljert instruks er gitt til preparatet, der det er indikert at salven skal påføres med et tynt lag på det berørte området, mens hvis huden er svært flakket, kan det brukes en lufttett dressing over kremet. Disse prosedyrene bør utføres to ganger om dagen. Hvis det er åpne sprekker og sår på huden, må de behandles med et desinfiseringsmiddel før Radevit påføres.

På produsentens nettsted finner du data om studier som er utført med hensyn til konsentrasjonen av vitaminer i huden og blodet ved forskjellige tidsintervaller etter anvendelse av Radevit og konklusjonen om at den beste tiden å bruke salven er før sengetid.

I dette tilfellet vil den høyeste konsentrasjonen av aktive stoffer være tidlig om morgenen, bare på dette tidspunktet er det en intens celledeling, og huden trenger mer vitaminer.
Det er viktig å huske at å ta hormoner reduserer effektiviteten av stoffet. Uansett, før du bruker krem, bør du konsultere en spesialist.

For lepper

For å fukte tørre lepper, må du smøre dem med et tykt lag med krem, la i dette skjemaet bli absorbert i 10-15 minutter, etter en tidsperiode for å fjerne overflødig. Etter en slik mottakelse ser dagens leppe godt ut, selv uten å bruke leppestift.

For ansikt: rynker og akne

Å begynne å håndtere aldersrelaterte endringer bør allerede være i alderen 25, fordi det er på denne tiden at aktivitetene i hudprosessene gradvis begynner å synke. Selvfølgelig er det bedre å forhindre forekomst av problemer enn å håndtere dem senere, men få følger dette "budet".

Du bør ikke tro at Radevit er et mirakelmiddel som kan kvitte seg med åpenbare aldersproblemer, men litt utjevning av grunne rynker under øynene og opprettholdelse av hudfarge er akkurat hva dette apoteket kan love deg.

Fullt kurs er 1,5 måneders vanlig bruk av salve. En liten del av kremet påføres den tidligere renset og dampet hud (helst om natten, etter en kveldsdrink). Det er ikke fettete og absorberer raskt, men hvis det er et overskudd, må du forsiktig kaste det ut med en myk klut.

Resultatet kan følges neste morgen, huden blir som regel mykere, mer elastisk og silkeaktig. Du bør ikke bruke salven lenger enn foreskrevet tid, ellers vil huden bli overmettet med vitaminer. Ikke bruk kremet om dagen, spesielt i solfylt vær, siden fraværet av UV-filtre på apoteket kan forårsake utseendet av uønskede pigmenter på kroppen.

Under ingen omstendigheter kan ikke kremet legges under øyelokkene og på dem. Som en del av salven kan vitamin A irritere delikat vev, noe som kan føre til hevelse, rive og rødhet.

Kontraindikasjoner til bruk av salve

Dette stoffet kan ikke brukes til:

 • forverring av betennelser på huden;
 • graviditet og amming
 • følsomhet overfor stoffene i legemidlet og tar retinoider.

I noen tilfeller kan salven oppstå rødhet og irritasjon etter påføring. Hvis hudproblemer ikke handler om deg, og du vil bruke kremet bare for å opprettholde glatthet og elastisitet, kan du begynne å gjøre det ved 30 år og enda tidligere, spesielt hvis etterligning av rynker har begynt. I dette tilfellet brukes verktøyet med et tynt lag på nakken, ansiktet og hender for en natt i 2-3 måneder, hvorpå det er nødvendig å ta en pause og gjenta hele kurset igjen. Med jevnlig bruk av krem, vil du føle hvor raskt huden blir myk, viktig og ren.

Video om bruk av Radevita i kosmetikk

Over tid, vår hud fades, denne prosessen skjer mye raskere når kroppen lider av mangel på biologisk aktive stoffer. Bruk av apoteksalve Radevit bidrar til normalisering av metabolske prosesser i epidermis og disse er ikke alle de fordelaktige egenskapene til mirakelkrem. Du kan finne ut hvilke andre positive effekter dette stoffet har ved å se på følgende video.

anmeldelser

Irina Melnikova: De har brukt Radevit for hender i flere år, huden min er veldig tørr, og det skreller ofte. Krem klir perfekt med sitt problem, fuktiggjør og helbreder sår. Jeg er glad.

Olga Antonova: Jeg bruker av og til denne krem ​​i mer enn 10 år, i ansiktet mitt finner du ikke "kråkefødder" og andre problemer. Så mitt råd er å ta vare på deg selv.

Elena Panina: Vakker salve, etter å ha brukt rynkene, selvfølgelig, som de var, og har bodd, men huden har fornyet seg, har blitt mer behagelig å ta på. Derfor bestemte jeg meg selv at jeg ville fortsette å bruke Radevit.

Radevit

Beskrivelse fra 04/10/2014

 • Latinsk navn: Radevitum
 • ATX-kode: D10AD02
 • Aktiv ingrediens: Retinol (vitamin A), tokoferol (vitamin E), Ergocalciferol (vitamin D2)
 • Produsent: RETINOIDY FNPP, CJSC, Russland

Sammensetning Radevita

Strukturen på 100 gram salve inkluderer 5 mg vitamin E, 10 mg vitamin A og 50 mg vitamin D2.

Utgivelsesskjema

Legemidlet er tilgjengelig i form av salve i rør av 35g, pakket i pappkasser.

Farmakologisk aktivitet

Det kombinerte verktøyet har en regenerativ og anti-inflammatorisk effekt.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Legemidlet lindrer kløe, styrker beskyttende (beskyttende) funksjon i huden, normaliserer keratiniseringsprosessen, fukter og myker huden.

Radev hormon salve eller ikke? Sammensetningen av stoffet inkluderer ikke noen hormonell komponent, som tillater bruk av krem ​​i pediatrisk praksis for sykdommer i huden.

Indikasjoner for bruk av Radevit salve (Destinasjonsområde)

Som en del av komplekse terapien er legemidlet foreskrevet for følgende sykdommer: hud:

Ytterligere indikasjoner for bruk: forebygging av allergiske reaksjoner og inflammatoriske prosesser etter behandling med hormonelle salver (kortikosteroider).

Vitamin sammensetning av stoffet tillater bruk av anti-rynke salve. Krem Radevit leppe foreskrevet for peeling, etter forvitring. Før du bruker legemidlet til leppene, anbefales det å konsultere lege.

Kontra

 • resept for retinoider (vitamin A-analoger);
 • hypervitaminose A, E, D;
 • individuell overfølsomhet.

Bivirkninger

Sjelden registrerte narkotikaallergier i nærvær av allergiske reaksjoner i historien til komponentene i legemidlet. Bruk av stoffet til huden i det akutte stadium av den inflammatoriske prosessen kan øke hevelse, smerte og rødhet.

Instruksjoner på krem ​​Radevit (metode og dosering)

I tilfelle av hudsykdommer påføres et tynt lag av Radevit salve til det berørte området to ganger om dagen. Instruksjonen inneholder anbefalinger for påføring av spesielle okklusive dressinger som begrenser tilgangen av oksygen til de berørte områdene av huden.

Ved mangler og sprekker kreves obligatorisk antiseptisk behandling av huden. Bruksanvisning Radevit-aktiva anbefaler at du bruker stoffet i lang tid (opptil flere uker).

overdose

Gitt ekstern bruk av stoffet og minimal absorpsjon av de aktive ingrediensene, er muligheten for overdosering av stoffet helt utelukket. Saker av stoffet inne er ikke registrert og er ikke beskrevet.

interaksjon

Samtidig behandling med andre legemidler som inneholder retinoider, vitaminkomponenter (særlig vitamin A, E, D) anbefales ikke på grunn av risikoen for hypervitaminose. Hormonale midler reduserer effektiviteten av stoffet. For å redusere alvorlighetsgraden av bivirkninger, kan glukokortikosteroider og salisylater bli foreskrevet.

Salgsbetingelser

Kjøp i Moskva Radevit kan være på apotek. I Minsk, i andre byer i Russland, Ukraina og Hviterussland, er det ikke nødvendig å presentere en reseptbelagt medisinsk form.

Lagringsforhold

Uakseptabelt frysing. Temperaturområde fra 4 til 10 grader Celsius.

Holdbarhet

Tuba kan lagres i 4 år.

Spesielle instruksjoner

Hva er forskjellen Radevit og Radevit eiendel? Den nye, forbedrede formelen av stoffet har en komponent - vitamin D2 er erstattet av vitamin D3 (colecalciferol).

Analoger av Radevita (struktur, ved farmakologisk virkning)

For barn

Krem til barn foreskrevet for peeling av huden, overfølsom hud to ganger om dagen (om morgenen + om natten).

Under graviditet

Det anbefales ikke å foreskrive medisiner til kvinner som venter på fødselen.

Anmeldelser av Radevit salve (generell mening)

Legemidlet tolereres godt dersom alle anbefalinger følges. Det har en uttalt regenerativ effekt, spesielt i komplisert terapi.

Omtaler på ansiktskrem: stoffet er godt fuktighetsgivende sensitiv hud, som hjelper jevne ut rynker med langvarig og riktig bruk.

Den utprøvde anti-inflammatoriske effekten av stoffet tillater deg å bli kvitt akne. Anmeldelser om Radevit-aktiva er eksepsjonelt positive, stoffet hjelper godt mot rynker.

Prisen på salve Radevit hvor å kjøpe

Kostnaden for stoffet avhenger av landet og regionen. Prisen på krem ​​Radevit i Ukraina er 200 UAH. Hvor mye er stoffet i forskjellige ukrainske byer: Odessa - 197 UAH, Kiev - 270 UAH, prisen i Kharkov - 230 UAH, og i Donetsk - 220 UAH. Salve i Ukraina i de fleste apotek kan bestilles i fravær av medikament tilgjengelig.

I Hviterussland kan prisen på stoffet variere, det anbefales å finne ut direkte på apotek.

Salve Radevit - metoder for bruk, som du ikke hadde anelse om

Salve Radevit i medisin og kosmetologi har blitt brukt i lang tid og svært vellykket. Verktøyet hjelper til med å håndtere ulike dermatologiske problemer: fra dermatitt, som slutter med brannsår, peeling og sprekker. Salven er effektiv og samtidig helt ufarlig - fungerer forsiktig, skader ikke epidermis, indre systemer og organer - derfor er det populært.

Salve Radevit - sammensetning

Dette legemidlet er en homogen masse av hvit eller blekgul. Konsistensen av salve Radevit ligner en vanlig kosmetisk krem. Du kan kjøpe produktet på et apotek. Oppskrift på kjøpet er ikke nødvendig. Salve Radevit-sammensetningen inneholder slike virkestoffer som retinolpalmitat (vitamin A), alfa-tokoferolacetat (vitamin E) og ergokalsiferol (vitamin D2). Følgende komponenter er blitt tilsatt til legemidlet som hjelpekomponenter:

 • etanol;
 • renset vann;
 • emulsjonsvoks;
 • butylhydroksytoluen;
 • butylhydroksyanisol;
 • flytende paraffin;
 • glyserol.

Radevit Salve - Egenskaper

Virkningen av stoffet bestemmes av hovedkomponentene. D-vitamin er ansvarlig for å styrke hudens immunitet, redusere dens tørrhet og eliminere inflammatoriske prosesser. Takket være vitamin E, er epidermis beskyttet mot frie radikaler, som forhindrer sin for tidlig aldring. Hva hjelper radevit salve til? På grunn av vitamin A-middel:

 • akselererer celleregenerering;
 • renser overflaten av epidermis fra døde celler, og forbedrer dermed konsistensen;
 • øker hudens elastisitet
 • stimulerer mer aktiv produksjon av kollagen;
 • tillater ikke kollagen å bli ødelagt av ultrafiolette stråler;
 • reduserer rynker
 • mykner dermis;
 • beroliger irritasjoner;
 • eliminerer sårhet i skader.

Salve Radevit - indikasjoner for bruk

Stoffet er effektivt for ulike dermatologiske problemer og sykdommer. I tillegg er det ofte brukt i kosmetikk. Ovn Radevit indikasjoner har følgende:

 • brannsår;
 • sår og kutt
 • psoriasis;
 • seborrheisk dermatitt;
 • atopisk dermatitt;
 • ichthyosiform dermatose;
 • overdreven tørrhet i huden;
 • chapping;
 • peeling av epidermis på ansikt og lepper;
 • atopisk dermatitt;
 • diffus atopisk dermatitt;
 • eksem;
 • erosjon.

Salve Radevit - søknad

Midler beregnet kun for ekstern bruk. Påfør Radevit salve to ganger om dagen anbefales med et tynt lag. Før påføring skal all skadet hud behandles med et antiseptisk middel. Hvis stoffet brukes til å bekjempe desquamation, brukes okklusive dressinger på toppen av det. Varigheten av behandlingen bestemmes individuelt, avhengig av kompleksiteten og forsømmelsen av problemet, og kan variere fra et par dager til flere uker.

Når Radevit salve brukes i kosmetologi, kan den brukes opptil 45 dager. Deretter bør du ta en to-ukers pause, og deretter kan verktøyet brukes igjen. Hvis du ikke tar pauser under behandling med Radevit, vil huden for mye forbruke vitaminer, noe som er uønsket. Problemet er at et overskudd av nyttige stoffer kan oppstå samme reaksjon som deres mangel.

Salve Radevit mot rynker

I kosmetikk har Radev anti-rynke salve fått den mest utbredte bruken. Det hjelper virkelig, men trenger ikke å tenke at dette verktøyet gjør at du kan glatte huden på 100%. Den anti-aldrende effekten som Radevit salve gir bidrar til å myke huden, forbedrer elastisiteten. Verktøyet gjør rynker mindre merkbare, men glatter dem ikke helt, derfor er det mer hensiktsmessig å bruke det til profylaktiske formål og når små rynker og spor oppstår. I dette tilfellet vil effekten bli mer merkbar.

Salve Radevit for akne

Ofte er legemidlet foreskrevet for de som trenger å eliminere akne. Anti-inflammatorisk salve Radevit hjelper ikke bare å bekjempe de haterte støtene, men også fuktiggjør huden, og beskytter den mot negative ytre påvirkninger. Vitaminsammensetning hjelper til med å akselerere hudregenerering. I tillegg er Radevit - ansiktssalve - en effektiv antioksidant, som også stimulerer metabolske prosesser i epidermis.

Radevit for huden rundt øynene

Den epidermis på denne delen av ansiktet er spesielt øm, men de kvinnene som allerede har forsøkt å bruke agenten til huden rundt øynene gir det bare positive karakterer. En myk og effektiv handling er en av hovedgrunnene til at Radevit salve brukes i kosmetikk. Det anbefales å bruke stoffmånedskursene to ganger i året - ideelt om vår og høst, når huden ikke får nok næringsstoffer og spesielt trenger støtte. Takket være salven forsvinner fine etterligner rynker etter flere prosedyrer.

Salve Radevit for eksem

Denne ubehagelige dermatologiske sykdommen er ledsaget av utslett, rødhet av huden og alvorlig kløe. Hvis utslettene kammeres, dannes tette skorper i deres sted. Med riktig behandling er det mulig å kvitte seg med sårene på kort tid. Terapi oppstår vanligvis i to stadier. Det er viktig for pasienten å følge et spesielt diett som utelukker fra dietten de matvarer som forårsaker irritasjon. Parallelt brukes Radevit for eksem på hendene. Legemidlet lindrer ikke bare betennelse og akselererer helbredelsen av epidermis, men bidrar også til å stoppe kløe.

For å gjøre behandlingen mer effektiv, anbefaler dermatologer noen ganger alternerende Radevit med andre virkemidler. Påfør medisinen bør være to ganger om dagen. Om morgenen er det mer hensiktsmessig å bruke slike preparater som er lette å påføre, absorberes raskt og vil ikke etterlate noen merker på klær. Om kvelden kan du også behandle sårene og mer fettete kremer eller salver.

Salve Radevit dermatitt

De fleste av anmeldelsene på stoffet er positive. Dermatitt dermatitt er praktisk og, viktigere, trygt å bruke. Verktøyet fjerner den betente formasjonen, mens den ikke strammer huden, men tvert imot gjør den mer elastisk. Radevit absorberes raskt, fordi etter å ha påført det på kroppen, forblir det ikke en ubehagelig følelse av fett og klebrighet. En annen stor fordel er at medisinen virker raskt. Rødhet, kløe, kviser og andre manifestasjoner av en allergisk reaksjon forsvinner den andre dagen etter starten av behandlingen.

Salve radevit for psoriasis

Dette stoffet regnes som en av de mest effektive for utslett. Det faktum at Radevit fra psoriasis er en god hjelp, fremgår av de mange positive vurderingene fra både spesialister og pasienter som har lykkes med å helbrede med hjelpen. Sammensetningen av salven er valgt slik at den bidrar til å raskt eliminere betennelsen, lindre kløe og brennende følelse, hellere helbrede de berørte områdene.

Bruk legemidlet til såret to ganger om dagen, men doseringen kan variere avhengig av syklusens forsømmelse og den generelle tilstanden til pasienten. Påfør bare Radevit eksternt. Midler påføres på peelingområdet med et tynt lag. For å gni salve er det nødvendig med nøyaktige, enkle bevegelser. For å forbedre de fordelaktige egenskapene til legemidlet, anbefales det å behandle lesjonens hud med en antiseptisk løsning før påføring.

Salve Radevit - bivirkninger

De har alle medisiner, men i motsetning til de fleste andre rusmidler har Radevit minimal bivirkninger. I henhold til instruksjonene, kan verktøyet i sjeldne tilfeller forårsake en allergisk reaksjon. Ved akutte betennelsesprosesser provoserer Radevit noen ganger utseendet av smerte, økt rødhet, hevelse og kløe. For å unngå ubehagelige konsekvenser, er salven ikke anbefalt for bruk med overfølsomhet overfor dets komponenter, graviditet, hypervitaminose. Forsiktig må verktøyet være under amming.

Radevit salve - analoger

Å bruke salven av ulike årsaker, virker det ikke for alle og ikke alltid. I noen tilfeller er det nødvendig med Radevit-analoger for å øke effektiviteten. Det er ganske mange alternative stoffer. Det anbefales å velge egnet sammen med den behandlende legen. Valget er i de fleste tilfeller laget av følgende liste over medisiner:

 • diprospan;
 • Triacorten;
 • glutoksim;
 • Azmakort;
 • Bepanten;
 • Dermatol;
 • azatioprin;
 • Baksin;
 • Flukort;
 • Skin cap;
 • Likopid;
 • Ibusan;
 • Dermoveyt;
 • Beloderm;
 • Afloderm;
 • Perfectil;
 • Eslidin;
 • Betnoveyt;
 • Betws;
 • pyridoksin;
 • Raptiva;
 • STELARA;
 • Oksoralen;
 • Tseleston.

Radevit salve - fra det som hjelper, instruksjoner for bruk, pris, vurderinger

Sunn hud beskytter alle vitale organer fra virkningen av det ytre miljøet: mekanisk, kjemisk, temperatur, stråling (ultrafiolett). Huden tar en stor rolle i stoffskiftet i hele kroppen og i en sunn tilstand er en utilgjengelig barriere mot patogener av infeksjoner, sykdomsfremkallende skapninger og elementer. [Innhold]

Hva hjelper Radevit salve

Forsknings- og produksjonsorganisasjon "Retinoids" eier et patent for utgivelse av terapeutisk salve Radevit. Det aktive komplekset, som er en del av salven, er vitamin A, D, E og emulsjonsbase, som fremmer sin hurtige absorpsjon.

Dette stoffet brukes både til å korrigere kosmetiske feil på huden og til behandling av alvorlige dermatologiske sykdommer. Effekten av stoffet Radevit salve er basert på å gi vevet med essensielle vitaminer. Vitaminer spiller en viktig rolle i metabolske prosesser av hele organismen og huden spesielt.

Restaurering av sunn metabolisme bidrar til raskere og skikkelig regenerering og differensiering av hudceller. Patologier passerer, sår heler raskere, hudtone stiger, dens turgor (elastisitet, fasthet).

For kosmetiske formål brukes salven til følgende problemer:

 1. Fading hud på grunn av aldersrelaterte endringer (ansiktsrynker, fuktighet og elastisitet);
 2. Problem hud (akne, akne, tørr eller fet hud);
 3. Lip vikling, sprekker i leppene;
 4. Arbeid i hagen (tørre hender fra kontakt med jord, sprekker, sår);
 5. Sprekker på sålene;
 6. solbrenthet;
 7. Dermatose - bruk av salve i kompleks behandling;
 8. Atopisk dermatitt (kronisk patologi av allergisk karakter, preget av alvorlig kløe, vanligvis utviklet i barndommen);
 9. Seborrheic dermatitt (økt fet hud, ledsaget av soppinfeksjoner og peeling av epidermis);
 10. Neurodermatitt (kronisk hud ømhet assosiert med lidelser i nervesystemet eller patologi i immunsystemet);
 11. Kontaktdermatitt (forverret allergisk reaksjon på kjemiske og mekaniske stimuli);
 12. Eksem (kronisk allergisk reaksjon mot bakgrunnen av metabolske sykdommer);
 13. Psoriasis, individuelle former (alvorlig dermatitt med forstyrrelse av alle organer, endokrine, immun og andre systemer);
 14. Iktyose (peeling av huden mot bakgrunnen av metabolske sykdommer).
 15. Brannsår (termisk, kjemisk);
 16. Sår, sprekker (uten akutt betennelse, uinfisert);
 17. Trophic ulcer (lokal brudd på blodsirkulasjon med nekrose av hudområder, oppstår ofte sammen med dermatitt);
 18. For andre hudskader.

Legemidlet er hypoallergent. Kopper med allergiske utslett på huden. Den har en lett anti-inflammatorisk og antipruritisk virkning. Forbedrer den immunforsvarende funksjonen til huden.

Bekjemper prosessen med for tidlig aldring (myker, fuktighet, gjenoppretter elastisitet). I tilfelle behandling av solbrenthet lindrer salve smerter og brenner, forhindrer for tidlig eksfoliering av skadet hud og utseendet på alder flekker på bakken brenner.

Det er en praksis å bruke Radevit salve i behandlingen av barnesyke dermatitt fra barndom. Salve kan virkelig hjelpe i disse tilfellene, men det kan ikke brukes konstant.

For spedbarn er det tryggere å bruke Radevit salve alternativt med andre legemidler for hudregenerering, godkjent og indikert for bruk hos ammende mødre og babyer fra de første dagene i livet.

Disse stoffene inkluderer D-Panthenol (krem og salve) eller Bepanten (inneholdende D-panthenol). Disse stoffene lindrer effektivt irritasjon og øker akselerasjonen betydelig, spesielt i den følsomme huden til babyer og følsom hud på morsbrystet.

Sammensetningen av salven Radevit

Sammensetningen av salven inkluderer et kompleks av tre essensielle vitaminer.

Dette er følgende aktive stoffer:

 1. Vitamin A (retinol) - regnes som en vekst vitamin, fremmer regenerering av skadede vev, gjenoppretter riktig keratinisering av hudceller og deres rettidig desquamation.
 2. Vitamin D (calciferol D2 og D3) - gjenoppretter kalsium-fosformetabolisme, noe som forbedrer hudimmuniteten (ufølsomhet for miljøfaktorer), støtter fuktighet og elastisitet.
 3. E-vitamin (tokoferol) - er en antioksidant, forhindrer skade på hudceller av frie radikaler, bekjemper aldersrelaterte endringer.

Også i sammensetningen av salven er en vannbasert base.

Den har følgende sammensetning:

 • Butylhydroxytoluen, butylhydroksyanisol;
 • voks;
 • vaselin;
 • glycerol;
 • Etylalkohol.

Radevit Active - bruksanvisninger

Salven brukes eksternt, lokalt. Ved behandling av de berørte hudområdene påføres salven på et tidligere rengjort hudlag om morgenen og om natten. Hvis sår og sprekker blir behandlet, er de skadede områdene dekontaminert med et antiseptisk middel.

Strukturen i huden er mettet med de nødvendige aktive stoffene vil ikke tørke og skrelle av.

Ved intensiv peeling brukes hermetiske foringer. Varigheten av behandlingen kan ta opptil flere uker, avhengig av alvorlighetsgraden av de patologiske prosessene. Da trenger du en pause, så er neste behandlingsforløp mulig.

Salve Radevit, instruksjoner for bruk i kosmetikk

I kosmetologi brukes salve til å øke hudens turgor og eliminere ansiktsrynker, normalisere aktiviteten til talgkjertlene og bevare hudfuktighet, eliminere akne, akne og allergiske utslett, helbrede sår og sprekker, eliminere tørrhet og flak.

Sprekk og peeling på grunn av mangel på biologisk aktive stoffer i kroppen, spesielt vitamin A. Salven kan brukes like for huden i ansikt, nakke, hender og andre deler av kroppen.

Fjerner aldersflater, gjenoppretter og helbreder hendene på huden etter å ha arbeidet i hagen og hagen, etter kontakt med fargestoffer og løsemidler, bensin, vaskemidler, etc. Hemmeligheten å gjenopprette helsen til huden er enkel - de nødvendige vitaminene som trer inn i dermislagene, begynner å fungere umiddelbart.

Vitamin A fremmer celledeling, men reduserer keratiniseringen, det vil forynge huden. Hjelper med å eliminere pigmentering, styrker immunresponsen, fremmer celledeling, stimulerer fibroblaster til å produsere fuktighetsbevarende glykosaminoglykaner og kollagenbærende hud turgor.

Vitamin D3 styrker også immunresponsen, tiltrekker beskyttende celler til lymfocytter og makrofager for å bekjempe virus og bakterier. Regulerer keratiniseringen av epidermale celler.

E-vitamin reduserer lipidoksydasjon (celleskader), fremmer binding og fjerning av skadelige forbindelser og frie radikaler fra celler. Alle tre vitaminene som utgjør salven er fettløselige og dermatotropiske, det vil si egnet for huden vår som nøkkelen til låsen.

På overflaten av huden er det spesielle reseptorer som fanger og transporterer vitaminer inne i cellene. Allerede 2 timer etter påføring av stoffet, øker innholdet av vitaminer i blodet i hele kroppen.

For å oppnå alle de ovennevnte resultatene, påføres salven på problemområdene om natten, blir salven påført lokalt i løpet av dagen 1-2 ganger til sårene og andre mindre hudskader. Salve skal alltid brukes på renset hud.

Radevit, salve - instruksjoner for bruk i ansiktet

Legemidlet har en beroligende, nærende og fuktighetsgivende virkning. Det anbefales for hudpleie med økt sensitivitet for kosmetikkens komponenter. Gjenoppretter huden turgor (elastisitet av kollagenfibre), fjerner fine rynker, gjenoppretter hudens friskhet.

For å reversere prosessen med for tidlig vilding, bør legemidlet brukes nødvendigvis med et tynt lag (!) På ren hud en gang om dagen før sengetid. Salven absorberes godt uten å forlate fete merker og følelse av tyngde.

Salve kan brukes på alle deler av ansiktet, unntatt øyelokkene. Huden på øyelokkene er for øm for den aktive virkningen av vitamin A, noe som kan true hevelsen av øyelokkene. Øyekontakt kan forårsake rødhet og rive.

Salve Radevit kan brukes som beskyttende ansiktscreme i perioder med uønskede miljøforhold (frost, vind, støv, smog). For menn anbefales Radevit Salve for rask healing av sår etter barbering.

[bokstype = "advarsel"] Vær forsiktig! Radevit salve anbefales ikke å brukes på eksponert hud under turer i solfylt vær, siden komplekset av komponenter øker penetrasjonen av ultrafiolette stråler inn i huden og kan forårsake solbrenthet eller pigmentering. I dette tilfellet er samtidig bruk av solkrem nødvendig. [/ Box]

Radevit som en salve for rynker, vurderinger av kosmetologer

Historien om utseendet og bruken av Radevit salve har eksistert i mange år, men i dag er det et populært og ofte brukt stoff i kosmetologi.

Eksperter er godt klar over vitamins restorative egenskaper i salvets sammensetning og anbefaler at Radevit ikke bare brukes til behandling av hudsykdommer, men også for å øke hudens generelle tone i ansikt, nakke, hender, gjenopprette og bevare egenskapene og funksjonene til ung hud.

Ifølge kosmetologer er stoffet Radev egnet for kvinner i alderen 30 og eldre, når tegn på hudvising blir synlige.

Anmeldelser av kosologer er entydige, men strenge:

Kvinner går inn på kontoret mitt med et spørsmål i øynene deres hvordan man forsinker tiden. Og fremfor alt andre ansikts hudpleieprodukter, tilbyr jeg dem en enkel narkotika. Det handler om vitaminer og i fravær av en lang liste over konserveringsmidler, fargestoffer og dufter. Basen av Radevit salve er ekstremt enkel - det inkluderer voks, petrolatum og glyserin. Salve fjerner lett peeling og ubehag, det virker virkelig.

Hele tiden fokuserer jeg pasientens oppmerksomhet på at Radevit løser flere problemer samtidig. Dette er ikke bare en omsorg for fading hud, det er en behandling av komplekse dermatologiske forhold, det er også et nødhjelp for skader. Jeg prøver å kontrollere bruken av stoffet, jeg blir ikke lei av å gjenta at Radevit er et terapeutisk middel, ikke bare en kosmetisk, og den tankeløse bruken er full av konsekvenser.

I min langsiktige praksis som kosmetolog-konsulent advarer jeg folk mot uavhengig bruk av terapeutiske og kosmetiske produkter. Det skjer ofte at en kvinne, på råd fra en annen, kjøper et bestemt legemiddel, og selv etter å ha lest instruksjonene, begynner hun å søke om rette som hun vil. Så med salven Radevit. Få kvinner forstår generelt virkemekanismen på huden av en kjemisk forbindelse. For eksempel kan kvinner i overgangsalderen og de første dagene av syklusen få kroppen til å faktisk skade, forårsaker Radevit salve på huden.

Ovennevnte kommentarer gjelder ikke bare Radevit, men også mange andre pleieprodukter som har en beskyttende effekt.

Mange leser ikke instruksjonene nøye og bruker salve på huden i solfylt vær, noe som resulterer i at de får pigmenterte områder og til og med brenner. Ta vare på helsen din, finn deg tid og lyst til å besøke kvalifiserte spesialister fra kosmetologer og dermatologer.

Salve Radevit: hormonell eller ikke

Salve Radevit inneholder ikke hormoner. Tvert imot kan Radevit brukes like etter hormonbehandlingstrender (inkludert kortikosteroidhormoner) som en profylakse av forverring av kroniske hudsykdommer og tørrhet. Men samtidig bruk av hormonelle stoffer reduserer effektiviteten av salven.

Radevit, salve - kjøp i Moskva, Ukraina, Hviterussland, pris

Salve er solgt fritt i apotek i Russland og Ukraina, er sjelden i Hviterussland, samt i nettbutikker. Utgitt uten lege resept. Prisen i rubel varierer fra 300 til 400 enheter, i UAH - fra 100 til 250 enheter, i hviterussiske rubler - fra 100 til 130 tusen. Prisene på forskjellige salgssteder kan variere betydelig.

Radevit salve. Kontraindikasjoner til bruk

Salve har en rekke kontraindikasjoner.

De er som følger:

 • Graviditet og amming. Bruk under graviditet og amming er akseptabelt, men i små mengder, for ikke å forårsake et overskudd av vitaminer.
 • Økt innhold av vitamin A, D, E i kroppen (hypervitaminose) eller overfølsomhet overfor dem.
 • Forverring av inflammatoriske (smittsomme) prosesser. Bruk av salve i dette tilfellet kan føre til økt betennelse! I dette tilfellet bør bruken av salve avbrytes for å redusere inflammatorisk prosess.
 • Økt følsomhet i huden og irritabilitet.
Vanligvis bør Radevit salve, i henhold til instruksjonene, brukes to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden, men det er nok å ta vare på ansiktet en gang om dagen (om kvelden), siden det ikke er noe UV-filter i salvets sammensetning (dette er rimelig) i solrikt vær kan forårsake ujevne solbrent flekker.

Barnesalve kan kun utnevnes på råd fra en spesialist.

[bokstype = "suksess"] Det er viktig å huske! I tillegg til noen medisinske midler, kan Radevit salve ikke brukes konstant. Bruk av salve i mer enn 2 måneder på rad kan føre til betennelse i huden, rødhet og kløe. [/ boks]

Ved langvarig behandling av komplekse sykdommer må du ta pauser mellom kurs. Ett kurs kan vare opptil 4-5 uker, en pause - så mye. Oint Radevit, mulige bivirkninger

Noen ganger kan Radevit salve forårsake bivirkninger.

De er som følger:

 • Allergiske reaksjoner på stoffets komponenter er mulige i sjeldne tilfeller.
 • Øyekontakt kan forårsake rødhet og rive.
 • Bruk av salve på øyelokkene kan føre til hevelse.
 • Bruken av stoffet i store områder av huden (mer enn 80%) kan føre til en glut av kroppen med vitaminer A, D, E og utviklingen av hypervitaminose.

[box type = "shadow"] Forresten! Hypervitaminose kan også forekomme når andre legemidler som inneholder de samme vitaminer eller retinoider, brukes. [/ Box]

Radev salve, billige analoger

Vitamin A og kjemiske forbindelser nær det er vanligere. For eksempel:

 • Retinoic salve, Vedistim, Adapalen - deres pris varierer fra 200 til 300 rubler.
 • Isotreksin - fra 400 til 500 rubler.

Preparater som inneholder andre aktive ingredienser, men liknende i deres effekter:

 • Sinkpasta - 20-50 rubler.
 • Svovelsalve - 20-60 rubler.
 • Linment Vishnevsky - 30-60 rubler.
 • Huddeksel - fra 20p for 1gr.
 • D-panthenol - 300-400 rubler, Romazulan - 100-250 rubler.

Nesten alle planter har en lignende effekt: grønnsaker, frukt, grønnsaker. Men det er planter som er mest beriket med vitaminer, mikro og makroelementer. Disse plantene inkluderer nettle, selleri, persille, beteoppe av rødbeter, gulrøtter og rogn (det er mye mer vitaminer i bladene enn i røttene), bær (jordbær, solbær, viburnum, etc.).

Alle disse plantene må inkluderes i kostholdet nødvendigvis frisk (!), I tillegg til å lage masker og lotioner. Mashed jordbær kurer for eksempel tung eksem, og knuste blader av dyrkede rotkulturer brukes på slitasje, blåmerker, forstuinger, brannsår og de heler raskere, smerte og kløe er lettet.

Et effektivt og allsidig multivitamin, beriket med mineraler og et regenereringsmiddel, er vanlig aloe. Aloe juice blir tatt oralt som et vitamin-middel, saften blir behandlet med ulike hudlidelser med suppurations, tørk ansiktets hud for å eliminere rynker, kviser og andre hudfeil.

[box type = "info"] Interessant faktum! Til tross for det store antallet terapeutiske midler for å bekjempe hudsykdommer, er det ekstremt vanskelig å finne komplette analoger av Radevit salve som inneholder alle tre vitaminer i sammensetningen. [/ Boks]

Radevit salve eller rynkekrem - som er bedre

Legemidler til lokal bruk kan deles inn i to kategorier: kosmetisk og medisinsk. Det kosmetiske produktet inneholder visse komponenter (listen kan være veldig lang) som på en eller annen måte bryr seg om huden.

Kosmetikken bør luktes pent, lett påføres, absorberes raskt, etc. Disse komponentene kan være følgende stoffer: glyserin, lanolin, petroleumjell, aromatiske dufter, forskjellige oppløsningsmidler, fortykningsmidler, konserveringsmidler og så videre. I dette tilfellet kan de aktive terapeutiske komponentene være en del av et kosmetisk produkt, men i ubetydelige små konsentrasjoner, og bare bære effekten av reklame.

[bokstype = "suksess"] Det er viktig å vite! Det bør bemerkes at testing av kosmetiske produkter for allergifremkallende og andre mulige helseskader (så vel som for brukbarhet) ikke utføres med forsiktighet og ikke er obligatorisk, og er derfor ofte ikke observert. [/ boks]

Kosmetikkemballasje er ofte laget i form av krukker eller plastrør som ikke oppfyller hygienevnen og beskyttelse mot oksidasjon, noe som betyr at innholdet inneholder økt konsentrasjons konsentrasjon og kan ikke inneholde noen aktive ingredienser på grunn av oksidasjon i luften.

Men kosmetikk kan også være kurativ. Hva er forskjellen:

 1. For det første er konsentrasjonen av biologisk aktive stoffer i medisinske preparater høy nok til å ha en terapeutisk effekt.
 2. For det andre er forholdet mellom medisinske stoffer strengt dosert og observeres hele tiden i produksjonsprosessen.
 3. For det tredje gjennomgår medisinske preparater foreløpig lange og grundige tester for ufarlig og terapeutisk effekt. Slike tester og utvikling av et legemiddel kan ta flere tiår med målrettet arbeid.

Skjønnhet er fremfor alt helse. Healing rettsmidler ikke bare ta vare på huden, men også helbrede det, bekjempe sykdommer. De terapeutiske komponentene i sammensetningen kan være vitaminer (eller deres syntetiske analoger), sporstoffer, planteekstrakter og andre aktive stoffer.

Det er verdt å nevne slike populære kosttilskudd som: kollagen, hyaluronsyre, liposomer, elastin og andre populære innovasjoner, hvor bruken og effektiviteten ikke har en 100% påvist effekt.

Radevit salve inneholder svært lite komponenter (som reduserer listen over bivirkninger), og den eneste terapeutiske komponenten er et kompleks av tre vitaminer, som i en rimelig mengde alltid er til nytte for hele kroppen.

Vitaminformue er nøkkelen til riktig cellemetabolisme (vital aktivitet). Ikke alle nødvendige aktive biologiske stoffer vi kommer fra mat. Vitaminer som utgjør Radevit-salven har muligheten til å integrere direkte i vev og blod, og gjenopprette riktig utvikling av livsprosesser.

Se videoprogrammet "Leger", som beskriver hvordan Rodevit salve påvirker huden og kroppen:

Fra denne videoanmeldelsen vil du finne ut hvorfor Rodevit salve er populær hos kvinner, og hva anmeldelser av det er gitt av profesjonelle fagfolk:

Vær sunn, kjære kvinner, og ikke glem å overvåke tilstanden til huden din.

Flere Artikler Om Typer Acne