Melktistel fra akne er en ekte frelse for de som allerede har prøvd nesten alle tradisjonelle metoder og medisiner. Overraskende, hvis du ser på bildet av denne planten, så husk at du så det i gården din, i feltet og langs veiene.

Melk tistel. Noen fakta

Melktistel er en urteaktig plante som tilhører Astrov-familien. I folket kan du høre andre navn, og oftere - skarp-motley eller martin-tistel.

Melktistelen vokser bokstavelig talt rundt om i verden, men landene i Middelhavet anses fortsatt å være fødestedet til planten, nemlig Egypt, Hellas, Frankrike og noen andre. Men hvor ingen først oppsto akutt motley.

For vårt land, melke tistel, til tross for at det bidrar til å bekjempe akne, regnes som en ugress. Og ugresset er aggressivt, for å bli kvitt det kan være veldig, veldig vanskelig. Men fra celandine.

Men i tillegg melketistel i vårt land og vokser på spesielle områder. I alt, på Russlands territorium, ga dette anlegget 10 tusen hektar marker. Thistle er vokst bare for å få medisinske råvarer.

Den nyttige melkedistolen

I tillegg til produksjonen av melke Thistle-olje fra akne, bidrar denne planten til å opprettholde leveren i god stand, det vil si det er et reelt forebyggende verktøy for sykdommer som kan utvikle seg i dette organet. Også, produktet anbefales å bruke og de som allerede lider av alle typer hepatitt, cirrhose og fett leversykdom.

Det anbefales å bruke melke tistelolje og idrettsutøvere. Det er nødvendig å rense leveren, siden alle slags sportstilskudd og spesielle medisiner påvirker tilstanden til dette organet negativt.

I denne tabellen kan du lese nøyaktig hvordan melk Thistle olje virker på en bestemt hudtype.

Melk tistel. bilde

Melk tistel fra akne på ansiktet. Skal jeg prøve å bli behandlet med denne metoden?

Melktistel fra akne i ansiktet hjelper nesten alle. Dessuten kan denne metoden kurere selv de mest avanserte former for akne.

En av de attraktive faktorene for bruk av melketistel for akne bør betraktes som prisen på det ferdige produktet. I dette tilfellet kan du kjøpe medisin på et apotek, og det krever ikke resept.

Og de aktive stoffene, som kalles silibinin, silikristin, silidianin godt tolerert av menneskekroppen og bare i de sjeldneste tilfellene, kan forårsake en allergisk reaksjon.

I tillegg til å behandle akne anbefales melkeltistel til bruk i følgende tilfeller:

 • Tørr hud
 • Hud sprekker.
 • Akne vulgaris.
 • Post acne, inkludert arr.
 • Psoriasis.
 • Eksem.
 • Burns.
 • Frostbite.
 • Bleieutslag.
 • Eksem.
 • Zoster.

Og viktigst, det første resultatet kan ses i en uke fra starten av bruk. Hvis du tar hele behandlingsforløpet, kan du bli kvitt den hatet akne og hudormer en gang for alle.

Slik bruker du melketistel for akne

Det er to måter å bruke melketistel på for akne. Hvis du kjøpte oljen, kan den tas oralt, eller behandle de berørte hudene.

Men det er en annen medisinsk form av dette plantemelet. Thistle måltid fra akne er frøene av planter pounded til tilstanden av mel, hvor mengden av olje selv er minimal, men en stor mengde fiber.

Oftest kan måltidet, som også kan kjøpes på apotek, brukes til å behandle leversykdommer og for å forhindre skade. Men for behandling av akne er mer egnet olje av denne planten.

Thistle olje fra akne hjelper fordi denne planten har en utmerket anti-inflammatorisk effekt. Tørk ansiktet med en bomullspute med olje påført det er nødvendig bare to ganger om dagen. Om morgenen en time før du forlater huset og om kvelden en time før sengetid.

Hvordan bruke tistelolje fra akne

I prinsippet er det ikke noe vanskelig i denne prosedyren. Men det bør huskes at olje bare skal brukes på renset hud, der det ikke er sminke og smuss. Derfor må du vaske med en rensegel før du påfører tisteloljen.

Deretter må du bruke en liten mengde olje på en bomullspute og gni den over hele ansiktet, og ikke bare utslettene.

Vent deretter 15 minutter, og fjern oljen som ikke har blitt absorbert i huden, med en ren, tørr bomullspute. Men andre regler gjelder når man bruker klyngolje.

Kontra

Tistelolje fra akne bør ikke blandes med noe annet urte- eller kosmetisk produkt.

Hvis du bruker stoffet bare eksternt, det er, smør ansiktet, så er det ingen kontraindikasjoner for bruk. Men det bør huskes at en plante, som alle andre, kan forårsake en allergisk reaksjon. Derfor, sørg for å konsultere en lege.

Hvis du tar melk tistel olje inne, bør du definitivt besøke en terapeut. De viktigste kontraindikasjoner inkluderer forverring av gallesteinsykdom og forverring av cholecystitis.

Forfatteren er Anna Mikhailova, en dermatolog-kosmetolog av den første kategorien, en spesialist i Vitenskapsakademiet. Spesielt for nettstedet "Behandle akne."

Melk thistle fra akne. anmeldelser

Natalya: "Jeg stolte lite på folkemidlene. Og her er en ekte oppdagelse! Ja, thistleolje lagret meg bokstavelig talt fra akne! Men før det kjøpte jeg dyre kremer, men min akne hadde i det minste henna på dem. "

Vera: "Jeg visste om healegenskapene til melkedistolen i lang tid. Derfor, da datteren min begynte å ha akne, dro hun til apoteket og kjøpte denne medisinen. Og du vet, huden har synlig ryddet. Og viktigst av alt - melkeltistelen er veldig nyttig, ikke bare for moden, men også for ungdommelig hud. Og det er ingen skade. "

Oksana: "Jeg ble veldig overrasket. Hun trodde at folkebehandling ikke var for meg. Men da overtalte en venn å prøve melk Thistle olje. Og min akne forsvinner bokstavelig talt i løpet av noen uker. Bare et mirakel!

BAD LLC "BIOKOR" (Russland) SHROT RASTOROPHSHI - tilbakekalling

NEI til akne og hypoderm, JA til vakker, ren hud! Verktøyet som er tilgjengelig for alle.

Hvem drømmer ikke om en vakker, ren hud i ansiktet? Alle ønsker å oppnå perfekt hud, ikke sparer styrke og ressurser, ofte bruker plass penger på det, og likevel gir det ikke alltid gode resultater. Alle har hørt uttrykket at skjønnhet kommer fra innsiden, men ikke alle husker. Helsen til kroppen og den følelsesmessige tilstanden er de to viktigste kriteriene som vårt utseende utvilsomt avhenger av. Eksterne ufullkommenheter i form av akne, hudormer, peeling - dette er en slags kroppssignaler til en intern feil. Vår virksomhet er å legge merke til dem i tide og tolke dem riktig.

Utseendet til akne antyder at alvorlige endringer begynner å forekomme i kroppen.

Thistle måltid er blitt min # 1 panacea for mange hudproblemer og mer. Det eneste jeg beklager er at jeg ikke har lært om det før, i tenårene. Faktum er at det var takket være ham, denne rimelige og billige løsningen, jeg oppnådde helt ren, matt hud uten akne, hudormer, scintilla, oljeaktig glans og andre mareritt som forgifter livet. Det er forferdelig å huske hvor mye penger og hvor mange nerver som ble brukt forgjeves i kampen mot dette problemet. I tillegg til klar hud hjelper han meg å opprettholde en slank figur og opprettholde lysstyrke i kroppen selv etter tunge fester. Og selvfølgelig er det han som er den viktigste forsvarer av leveren, takket være at jeg ikke har husket smerten i høyre side i flere år.

Faktisk, hva er det, tistelmåltid?

Melk av en tistel er laget av frø av planten med samme navn. De er prepresset. Urten inneholder mange nyttige stoffer, spesielt polettsaturated fettsyrer. Også inkludert i måltidet er vitamin A, E, D, K, F, karotinoider, alle B-vitaminer, aminosyrer, flavolignaner. Tistelfrø kan mette kroppen med kobber, sink, selen og andre sporstoffer.

Hvordan fant jeg ut om ham?

Siden barndommen led hun av en så ubehagelig sykdom som galde dyskinesi, og i voksen alder var det sjeldent, men akutte eksacerbasjoner oppstod. Jeg vil ikke beskrive alle "sjarmene", hvem vet - han vil forstå. Når forverringen kom igjen, og med det minste hint av fetthet, begynte utseendet på noe mat å vise seg, og utenforstående begynte å bekymre seg for den gulaktige hudfarge, skjønte at det var presserende å kvitte seg med disse problemene og eliminere årsaken, ikke effekten. Det var da, blant annet informasjon i dybden av Internett, funnet en artikkel om melketistel og umiddelbart kjøpt måltidet. Jeg begynte å ta det i henhold til den foreslåtte ordningen, og forbedringene kom om noen timer (.). Alle manifestasjoner av den forverrede sykdommen forsvant for våre øyne, og vårt velvære forbedret raskt. Noen dager senere så jeg en uventet effekt på huden - til og med om morgenen var det kjedelig, uten oljeskinn og yellowness, og alle utslettene forsvant akkurat, uansett hvor fantastisk det høres ut.

Her er noe informasjon som skal vurderes:

Leveren produserer (syntetiserer) bærerproteiner som bærer næringsstoffer til alle organer med blod. I tillegg regulerer leveren fettmetabolismen i kroppen; Hvis den er ødelagt, vil funksjonene i huden bli forstyrret, kjertelaktiviteten vil redusere (i denne tilstanden er porene ofte tilstoppede, det oppstår sorte prikker). Leveret bryter ned og fjerner alle skadelige stoffer fra kroppen, denne prosessen kalles avgiftning. Men vår hud utfører de samme funksjonene: i tilfelle leveren ikke klarer å avfukte det, begynner huden denne prosessen, og fjerner alt "overskudd" fra kroppen

Ja, effekten på tilstanden til huden på melketårk kan ikke sammenlignes med noe! Forresten, jeg hadde ikke lenger dyskinesi symptomer.

Hovedindikasjonene for tistelmåltid er:

Leversykdommer Melkdistel brukes aktivt fra leveren, spesielt for dystrofi, hepatitt C, skrumplever, fjerning av alkohol fra kroppen.

Forgiftning. Melktistel anbefales å ta i tilfelle forgiftning av alkohol, narkotika, narkotika, mat (hvis du styres av vurderinger om riktig ernæring for vekttap, vil det ikke være matforgiftning), etc.

Sykdommer i kardiovaskulærsystemet. I kardiologi brukes melk Thistle mer som et profylaktisk middel for å styrke kapillærene, hjertemuskulaturen og systemet som helhet.

Oncology. Planten rengjør effektivt blodet, fjerner giftstoffer, derfor anbefales det etter kjemoterapi.

Diabetes, fedme. Melktistel bidrar til å normalisere lipidmetabolismen, bidrar til tap av overflødig vekt og reduserer blodsukkernivået.

Kosmetikk. Planten kjemper effektivt akne, psoriasis, skallethet, derfor brukes det ofte i kosmetikk som en del av kremer, salver og balsam.

Hvor å kjøpe? Melkthistle er lett å finne i et apotek

Produktform: tilgjengelig i pulver- og tablettform (presset melketistelpulver, ikke forvekslet med melketjistekstrakt)

Pris: Fra 30 til 70 rubler i pulverform og fra 100 til 250 rubler i tablettform.

Smak: det er en smak av tørt gress

Hvordan ta? 30 minutter før et måltid (ikke fastende!), En spiseskje 3 ganger om dagen for en måned eller en gang før et tungt måltid. I tillegg tar jeg noen dager i løpet av PMC for å unngå akne. Fungerer jevnt!

VIKTIG Å VITE: Thistle måltid skal være full med mye vann!

Melketistel tar imot kurs i 2 år. Hvilke endringer har skjedd?

Forbedret overordnet hudtilstand. Utslett bryter ikke lenger, og hvis de ser ut, tar melketjist raskt problemet.

Forverrelser av dyskinesi har fullstendig passert.

Betydelig forbedret fordøyelse.

Det er lett å opprettholde en form i god stand til tross for mangel på diettbegrensninger.

Det var hyggelig glede i kroppen.

Toksikose under graviditeten redusert.

Hun stoppet plaget smerte i høyre side under fysisk aktivitet.

Vil jeg anbefale melk tistel måltid? Ja! Men ikke glem å lære om kontraindikasjoner:

I hvilke tilfeller er tistelmåltid kontraindisert?

I deprimert tilstand, epilepsi og psykisk sykdom.

For personer med astma, på grunn av at bruken kan forårsake kortpustethet.

Personer med sykdommer i kardiovaskulærsystemet bør ikke bruke det på grunn av det høye innholdet av kalium og fosfor.

Det har en sterk koleretisk effekt, derfor kan det provosere et smertefullt angrep på grunn av forflytning av steiner i kolelithiasis.

Noen mennesker kan bare ha intoleranse eller melke tistelallergier hvis kontraindikasjoner manifesterer seg i form av hudutslett, magesmerter, forstoppelse eller omvendt løst avføring.

Barn under 12 år er bedre ikke å bruke det som mat i det hele tatt.

Med forverring av cholecystitis, hepatisk og renal kolikk, pankreatitt, appendisitt, refleks sykdom og diaré.

Et overskudd av fosfor og kalium i kroppen.

All god helse og takk for din oppmerksomhet!

Melk thistle akne vurderinger

Melk tistel.

Rydder opp og veldig bra, men vær forsiktig med henne, du begynner å drikke, hører på deg selv, min venn hadde forferdelig halsbrann fra henne og var konstant kvalm, hun skjønte ikke hvorfor hun prøvde alt igjen, men det gikk bare etter at denne urt ble avbrutt.

Jeg vil lytte... og bare gjøre det, jeg kjøpte slankingste på apoteket, men noe gjorde meg ikke føle meg bra om ham, selv om det var før normen. Magen ville gripe

Alen, ikke tortur deg selv! spise havremel om morgenen, herre)) det vil fikse alt og akne vil passere, og magen vil fungere som en klokke.

Thistle Oil Real Caps - anmeldelse

Thistle olje og problem hud

Tistelolje er nå en uunnværlig ting i mitt kosthold, eller i stedet selvpleie. Jeg skal forklare hvorfor.

Hvis jeg begynner langt fra, begynte mine hudproblemer i ungdomsårene, ca 14-15 år, da var det klart overgangsperioden, hormoner, etc. Men jeg vil snart være 25 og ingenting har endret seg!
Jeg er selv redd for å presentere all den mengden penger jeg har prøvd gjennom årene, antall leger og kosmetologer jeg besøkte.
På ansiktet var alle representanter for problemhuden: akne, forstørrede porer, akne som noen ganger ble betent, og generelt bare fet hud med tilstoppede porer. 20 minutter etter vask - hele ansiktet glanset, som om det hadde blitt smurt med olje. Uten tonalkrem fra en alder av 15, ville jeg ikke engang gå inn i trappen.

Her vil jeg liste opp alt jeg gjorde for å rydde opp huden min, selvfølgelig var alt bare som foreskrevet av legene:

 • Selvfølgelig ga hun først og fremst alle mulige analyser.
 • nektet skadelig mat (brus, søt generelt, chips, etc.)
 • hun tok medisiner for leveren (hofitol, essentiale, liv - 52, gepabene)
 • det var også mange stoffer for normalisering av mikroflora i tarmene
 • renset blodet med en sorbent (10 prosedyrer med en dropper)
 • medisinsk kosmetikk klarte heller ikke (Holy Land, Academie, Exfoliac)
 • det var også ulike rettsmidler (som zinerit, motogil og mye mer)
 • slutte å røyke
 • alkohol slutte å drikke fullstendig

Jeg besøkte kosmetologen hver måned og enda ofte, nektet de å gjøre det i det hele tatt, de sa at jeg raskt trengte en dispensar i venenees hud, at rensingen ikke var fornuftig, porene var tilstoppet for fort.
En dispensar gikk til venene, hvor legen fortalte meg at jeg hadde en slik hud og at det var hele mitt liv, og ingenting kunne gjøres med det. (tenk meg at dermatologen sa dette fra huden på venene i klinikken, det var ikke noe humør etter dette i det hele tatt)

Jeg vil ikke si at et mirakel skjedde, men etter en annen ultralyd ble jeg informert om at jeg hadde problemer med galgen og derfor leveren. Foreskrevet behandling. men du må ha hørt om tubing eller magnesia rensing. Jeg ble foreskrevet for å gjøre denne prosedyren hver uke i minst seks måneder! + en million flere stoffer som angivelig hjelper leveren, som jeg allerede har drukket (se ovenfor)

Alt ble kjøpt og forberedt på prosedyren, men. som prøvde magnesia, forstår meg, jeg følte meg nesten syk av sin smak, men på den tiden kunne det hjelpe meg, fordi jeg hadde latt etter en behandlingsmetode i så lang tid, men selv dette gjorde meg ikke til å gå gjennom denne prosedyren, enda en gang :) Alle bittere blandingen gikk trygt på toalettet!

Så hva skal jeg gjøre neste? Hun levde en stund plaget med huden hennes. Gallbladderproblemer var medfødte, derfor kunne ingenting gjøres, alt som var mulig, hadde jeg allerede prøvd.
Jeg husker ikke hvor jeg fant informasjonen om oljen, men etter å ha søkt litt på Internett skjønte jeg at det var verdt å prøve det, fordi det er perfekt for meg og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner.

Jeg vil si med en gang at oljen er usannsynlig å hjelpe dem som har det: demodikose, akne uten problemer med leveren, galgen eller zht. Det er verdt å kurere på andre måter.
Jeg anbefaler at du konsulterer en lege før bruk og kontroller for å se om denne oljen er kontraindisert i søknaden din.

Ok, så hva skjedde med meg? Jeg begynte å drikke olje før jeg spiste hver dag, og etter to uker så jeg resultatet, for det første var huden min alltid grønngrå og lyset, akne gikk ikke bort, men begynte å dukke opp i mindre mengder, og huden slutte å være så fet.
To måneder senere ble hun helt forvandlet; det var aldri en slik effekt, selv etter alle ovennevnte midler (som forresten også er rettet mot å opprettholde leveren).
Ja, det var fortsatt problemer med porene og svarte flekker, men det samme som alle mennesker. Problemhuden er ikke lenger der. Dette er bare et mirakel! Jeg kunne ikke tro at jeg hadde lidd i 10 år med et slikt problem, og løsningen var så enkelt og helt ufarlig. Jeg kan fortsatt ikke tro at et slikt mirakel eksisterer i naturen og er så tilgjengelig for oss. Takk så mye for denne oljen for å redde meg og min hud fra disse plagene (og fra Magnesia-røret =)))

P.S Nylig pleide min behandlende lege for resept for min klare hud. =)

BAD LLC "BIOKOR" (Russland) SHROT RASTOROPHSHI - tilbakekalling

Hvis årsaken til akne er intern (GIT, lever), vil måltidet hjelpe med en sannsynlighet på 99%. Naturlig og trygt! Også tips om ekstern akne behandling.

Leveren er kjent for å være filteret i kroppen vår, det er ansvarlig for blodets renhet. Derfor ren lever = ren og vakker hud!

I lang tid prøvde jeg å kurere stor smertefull akne på kinnbenet. Uansett hva jeg smurt eksternt, hjalp ingenting. Da innså jeg at problemet er inne. Etter å ha lest en rekke artikler på Internett, fant jeg slik informasjon at akne kan oppstå på grunn av stillestående galle. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe dette pulveret, spesielt siden det er naturlig og billig.

En liten om mer enn dette

Thistle thistle naturlig opprinnelse, forårsaker ikke bivirkninger, hjelper med "slagger" av kroppen. Det forbedrer også intestinal peristaltis, og fiberen som er inne i den, som en svamp renser tarmene, så det er indikert for forstoppelse (en av hovedårsakene til akne).

Men et imponerende utdrag fra ett nettsted, om hva måltidet er i stand til.

1. På grunn av det høye fiberinnholdet, renser det tarmene, stimulerer arbeidet.
2. Renser, styrker og gjenoppretter leverceller, normaliserer sine funksjoner, og beskytter dermed leveren mot ødeleggelse.
3. Bidra til beskyttelse og restaurering av indre organer og vev på grunn av at måltidet inneholder essensielle fettsyrer, fosfolipider og vitaminer.
4. Regulerer fettmetabolismen.
5. forbedrer funksjonen av hjertemuskulaturen, sentralnervesystemet, synets organer, fordi det inneholder store mengder vitaminer i gruppe B.
6. Beskytter kroppen mot de negative effektene av uønskede miljøfaktorer.
7. Det har en koleretisk effekt.
8. Stabiliserer blodtrykket.
9. Bløder sykdomsforløpet i fordøyelseskanaler, lever og hepatobiliært system.
10. Normaliserer metabolisme.
11. Bidrar til fjerning av toksiner, radionuklider og toksiner fra kroppen.
12. Normaliserer blodsukkernivået.
13. Forbedrer lipidmetabolismen.
14. Normaliserer arbeidet til nyrene.

Tok instruksjonene: 3 ganger om dagen i 30 minutter før måltider og 1 teskje. Det eneste var å drikke vann var vanskelig, så jeg la nettopp pulveret til vannet og drakk det. Et kurs på minst 30 dager!

Likevel er det viktig å drikke et glass varmt vann om morgenen. Uansett, du trenger å drikke rikelig med vann!

Ideelt sett, før du bruker koleretiske legemidler, er det verdt å lage en ultralyd av leveren og galleblæren.

EKSTERN BEHANDLING

Det er også slik akne hvorfra behandlingen fra innsiden ikke kan bli kvitt. Nærmere bestemt er det lukket og åpne komedoner. Jeg anbefaler, basert på personlig erfaring, denne salven - det sparer deg fra komedoner, spor av dem. Og denne lotionen - som om 5 dager vil bli kvitt "svarte flekker" på nesen.

Andre vurderinger:

Tilbakemelding på det koleretiske stoffet Allohol.

Tilbakemelding på Duphalac avføringsmiddel.

Melk tistel fra akne: hvordan å søke

Må prøve. En nabo i landet sier at melkedistill fra akne er det beste middelet. Jeg ville aldri trodd at skarpt motley eller tistel kan bli kvitt hudproblemer, men - det er bare i livet som ikke skjer.

Melk tistel: hva er bra

Anlegget har en utmerket effekt på mage-tarmkanalen, og spesielt på leveransens arbeid. Den er utmerket for en rekke forgiftninger, fjerner giftstoffer og beskytter leveren celler, handlingen ligner salvie fra akne.

For hud, er det best å bruke melke tistel olje, som har en god effekt på betennelse på huden og kan brukes i nærvær av sår og brannsår. Leger, dermatologer anbefaler melk Thistle olje for psoriasis, alopecia, vitiligo, akne. Du kan også bruke måltidsbundne frø av melketistel. Begge alternativene inneholder et stort antall biologisk aktive stoffer som har en gunstig effekt på huden.

Melkdistillolje må være kaldt presset. Du kan bruke olje eller måltid eksternt, og en avkok innefor å påvirke ikke bare de ytre manifestasjonene i form av akne, men også interne problemer i fordøyelsessystemet eller i avgiftningssystemet i kroppen. For hud perfekt eggmaske fra akne.

Vel, ikke glem om økningen i immunitet, som oppstår som følge av normalisering av indre organer.

Melk tistel: hvordan du bruker akne

Melk thistle akne fungerer best hvis du bruker grønnsaksmiddel innvendig og utvendig. Innsiden for å utføre rengjøring og utover for å påvirke problemhuden.

1. Thistle kjøttkraft - en teskje urter i et glass kokende vann. Insister, belastning og ta dette glasset gjennom dagen, delt inn i tre doser. Kurset er ikke mindre enn en måned.
2. Olje eller måltid av melketistel - påføres huden i form av en maske 1 gang per dag. Bruk minst 10 ganger, optimalt til en betydelig forbedring i hudtilstanden.

Du kan ikke ta buljong tistelen gravide kvinner og pasienter med gallesteinsykdom.
Melktistel eller tistel - en av de middelene til tradisjonell medisin, som fungerer bra som helhet, for hele kroppen, og spesielt for problemhud. Det er tilrådelig før du begynner å bruke produktet, spesielt hvis det er inntak, å konsultere legen din for å utelukke galleblæresykdom.

Behandling av tistel akne: avkok, oljer, masker

De som lider av akne i lang tid, vet hvordan man oppnår ønsket effekt, eller bare overvåker tilstanden til huden, er godt kjent med de helbredende egenskapene til mange urter. Det faktum at kamille nærer og beroliger huden, teetren desinfiserer sår, og byrde lindrer betennelse. I en rekke kosmetikk brukes ekstrakter av havre, jojoba, dill og andre planter, men få mennesker vil klart kunne fortelle noe om melketistel. Og forgjeves fordi det kan løse mange problemer i huden.

Nyttige egenskaper

Melkdistel er bedre kjent som Thistle. Bor et år eller to, blomstrer i august, vokser sjelden over to meter. Det betraktes av mange som grønt gress med et uattraktivt utseende: grønne blader med prickles og lilla blomster.

Ved midten av september freser frøene fra blomster, som er mest nyttige for å behandle mange sykdommer i leveren, mage-tarmkanalen og huden. I kosmetologi lærte de hvordan man søkte ikke bare frø, men også saft fra blader, avkok fra stengler og røtter og olje. Thistle har funnet sin plass i farmakologi på grunn av mangfoldet av næringsstoffer, vitaminer og en sjelden komponent - silymarin.

 • Silymariner - det generiske navnet på noen sporstoffer som finnes i blomster, frukter og blader av planten. I naturen er en lignende konsentrasjon av silymarin ekstremt sjelden. Og i ferdige oljer og andre preparater basert på melk Thistle nærmer seg innholdet 80%. Dette er en naturlig antioksidant som er helt hypoallergenisk. Dette betyr at du kan ta det i nesten ubegrensede mengder til representanter i alle aldre.
 • Planten er rik på vitaminer. Blant dem er vitamin A, E, F, K og andre.
 • Sammensetningen av alle deler av tistelen inneholder sporstoffer: kalsium, kobber, jern, kalium. Den høyeste konsentrasjonen av næringsstoffer i frøene, men resten av planten inneholder næringsstoffer.
 • Plantefrø inneholder opptil 30% olje. Dette produktet brukes i medisin, sammen med andre legemidler, så vel som i kosmetologi, homøopati. Har etablert seg som et sterkt koleretisk middel.

På grunnlag av melke tistel produserer de helt trygt, anbefalt av offisiell medisin, legemidler til behandling av leveren, galleblæren og nyrene. Tradisjonell medisin mener at denne planten er verdig til bruk i et bredere spektrum:

 • For behandling av gynekologiske problemer;
 • Sårheling på slimhinner (endetarm, skjede, hud);
 • Lindre smerte i hjertet;
 • Lindre ledsmerter;
 • For behandling av sykdommer i mage, nyrer, lever (inkludert hepatitt), galleblære;
 • Å lindre otitis, rennende nese;
 • For dermatologiske problemer.

Hudkontakt

Thistle kjemper perfekt leversykdommer, som huden deler funksjonen av å fjerne giftstoffer fra kroppen. Den har antiseptiske egenskaper, helbreder sår og annen skade på hudens integritet.

 • Hvis utseendet av akne, i henhold til resultatene av laboratorietester, er en følge av leverproblemer, så tar det tistelolje og måltid vil løse dette problemet.
 • Men det er tillatt å bruke tistelolje og som et selvstendig middel for lokal bruk, for utslett forårsaket av andre faktorer. Spesielt vellykket er dette verktøyet sliter med allergiske reaksjoner på huden.
 • Problemhud, dekket med hudormer og svarte flekker, etter vanlig bruk av tisteleteren, blir ren.
 • Ved brannskader, kutt, dermatitt, brukes agenten sikkert. Det helbreder sår, øker stoffskiftet, noe som bidrar til rask gjenoppretting. De samme egenskapene til urten tillater bruk av produkter basert på det som et beskyttende middel mot frostbit og solbrenthet.
 • Det er akseptabelt å bruke melkedistikk kosmetikk for å nærme og fukte huden. Det har ingen vitenskapelig baserte kontraindikasjoner, for forebyggende formål er bruken indikert for alle hudtyper og aldre.
 • Ikke ødelegge og klargjøre apotekverktøyet for ansiktet eller håret en dråpe eter-tistel.

Hvordan påføre tistelolje

For behandling av hudproblemer bruk:

 • Dekoksjoner av blader, stilker, tistelblomster;
 • melk tistel essensielle olje;
 • måltid (bakken frø, som du kan kjøpe eller forberede deg, slip dem i en kaffekvern).

Oljen av denne planten ligner mai honning - gylden, nesten gjennomsiktig. Lukten er spesifikk, terte. Den beholder alle de fordelaktige stoffene som huden trenger. Disse fettsyrene, og antioksidanter, vitaminer. Hver av disse komponentene gjør jobben sin:

 • returnerer elastisitet;
 • kjemper mot utslett
 • lyser flekker (fregner, post-akne, alder);
 • feeds;
 • lindrer allergiske manifestasjoner;
 • helbreder sår, kutt, skader forårsaket av klemme akne, svarte flekker;
 • akselererer celleregenerasjon, som forynker huden og forhindrer rynker.

Det er praktisk å bruke tistelen essensiell olje for å behandle akne til de som ikke har "fylt hånden" og forstår ikke hvordan man skal lage og hvordan man bruker riktig maske. Det er vanskelig å overskride doseringen av dette verktøyet, fordi i sammensetningen av masker og avkok, vil en ekstra dråpe ikke føre til negative konsekvenser.

 1. Ren avkok er tillatt å vaske eller lage kosmetisk is. Disse prosedyrene vil hjelpe både huden der akne allerede har oppstått, og for å hindre dem.
 2. En utmerket skrubbe fra måltidet av tistelfrø med tillegg av dets eter hjelper i kampen mot svarte flekker og rett og slett regelmessig rensing av huden;
 3. Med omfattende betennelser, purulent akne, er det praktisk å bruke melke-tistelolje som grunnlag for en mer aggressiv ester av tea tree. På en spiseskje av et allergivennlige middel fra en tistel er det nok dråper te-desinfiserende olje. Denne cocktailen er egnet for å tørke problemområder, forlater ikke brann, men tørker og desinfiserer;
 4. Uten frykt kan du legge til det beskrevne verktøyet i en hvilken som helst sammensetning for å ta vare på ansiktet. Og i masker laget av leire eller på basis av frukt og bær, i cocktailer av andre nærende oljer, i avkok av urter til dampbad. På en spiseskje av midlene er det tillatt å ta daglig gjennom munnen for å forebygge sykdommer i leveren og huden.
 5. Varm masker fra dampet olje, nærer huden, eliminerer flak. De er spesielt relevante i den kalde årstiden og under avitaminose. Denne bruken av produktet gjør huden jevn og nærer med gunstige komponenter;
 6. Ved en enkelt dose av vanlig krem ​​for næring av huden, er det tillatt å introdusere en dråpe av de beskrevne midler. Dette tiltaket vil berike kremen og vil ha en mild antiseptisk effekt på den allerede dannede akne.

Anmeldelser av melkedistill og dens effekter

"Det er forgjeves at du undervurderer mulighetene for naturlige medisiner. Jeg var også skeptisk til jeg kom til legene. Leverproblemer ble reflektert i ansiktet med akne, som jeg aldri hadde hatt. De behandlet meg med hva de gjorde, og jeg drakk selv tinktur på en tistel. Fra fortvilelse eller noe... Men problemene er borte, og med dem utslett på ansiktet. "

"Jeg synes å ha prøvd alle urter på meg selv. Noen gir en kortsiktig effekt, andre hjelper delvis, andre har fastgjort seg i førstehjelpsutstyret. Melkdistel er ikke så populær som andre urter, men jeg elsker det. Jeg kan ikke kvitte seg med den dumme vanen med å klemme pimples i ansiktet mitt, men det helbreder helt sårene som forblir etter det. Og det tørker ikke huden som andre antiseptika. "

"Hvilken slags melkdistel som sådan - visste ikke! Ikke prøvd ennå. Jeg gikk vanligvis til apoteket for en helt annen olje. Men det var ikke tilgjengelig og apoteket anbefalte å ta tistelolje. Jeg var redd for å bruke den i ren form, men satt bort et stykke ansiktscreme og droppet noen dråper inn i det. Effekten overrasket meg. Plutselig, men huden begynte å se bedre ut, små pimples passerte. Godt verktøy, jeg fortsetter å ta det til i dag. "

Melktistel fra akne og svarte flekker er et supermiddel?

I denne artikkelen vil vi se nærmere på egenskapene til melkedistillet i detalj og om det vil hjelpe deg med å bekjempe akne. For en start, noen interessante fakta om denne planten. Melktistel eller melketistel er den mest populære planten blant folk som allerede har torturert akne i ansiktet og de vil bli kvitt dem raskt! Hvordan hun kan hjelpe deg, finner du i denne artikkelen.

Denne lilla og stikkende planten ble opprinnelig vokst i Sør-Europa og Asia, og siden da har den spredt seg over hele verden, inkludert i Russland.

Med hjelp av melkdistriktet gjorde folk en motgift mot slangebitt og giftige sopp så langt tilbake som 2.000 år siden. Nå er Melk Thistle ekstrakt best kjent som en støtte (norm, tone) i leveren, da den har makt til å reparere leverceller og forbedre mange sykdommer som cirrhosis, fett leversykdom og hepatitt B og C.

Selv idrettsutøvere bruker melkedistampen til å rense kroppen for å opprettholde leveren, som reagerer dårlig på steroider og andre kjemikalier. tilsetningsstoffer.

Hvorfor prøv melke Thistle olje?

Her er noen åpenbare fakta som vil stimulere ditt ønske om å prøve det:

 • Pris. Helt noen som bryr seg om hans helse, kan tillate henne å gjøre det.
 • Gratis form for salg. Du trenger ikke noen resept fra legen. Bare kom og spør apoteket om denne oljen.
 • Medisinske egenskaper er bevist av medisinske institusjoner, og leger anbefaler på en sikker måte melkedistill som en god hjelper til leveren.
 • Silymarin (aktiv ingrediens) har utmerket toleranse og høy sikkerhet for de fleste.

På Internett er det mange vurderinger, ettersom melkedistolen har bidratt til å kurere tørrhet og sprekker i huden, reduserer alle slags hudsykdommer, arr, akne vulgaris, psoriasis og eksem. Det viktigste å huske er at det absorberes i løpet av den første uka med behandling, og akne forsvinner raskt og du blir igjen med et rent ansikt etter noen dager.

De fleste tar oljemalt eller mel av melketårk oralt (med munn), men oljen kan også påføres huden for å bekjempe akne og andre hudsykdommer.

Vi anbefaler at du bruker den første metoden, selv om du ikke vil se det umiddelbart. Selvfølgelig måtte jeg også sjekke det for meg selv for å gi mine lesere den mest pålitelige informasjonen og skrive en omfattende gjennomgang av denne metoden.

De viktigste kontraindikasjoner til bruk av melk Thistle olje:

Selv med tanke på den utmerkede toleransen for silymarin, anbefales det fortsatt at noen grupper av mennesker ikke bruker denne medisinen, men å velge noe annet.

 • Det anbefales ikke å bruke melke tistel olje hvis du har gallesteinsykdom, fordi Silymarin har sterke koleretiske egenskaper og kan forårsake smerte i leveren og kvalme.
 • Det er kontraindisert å bruke olje i tilfelle av magesår i tarmen eller mage og forverring av gastritt. På grunn av økt fordøyelsesprosesser er kolik eller magesmerter sannsynlig.

Da jeg hadde akne, hjalp oljen meg virkelig. Jeg påførte det i ansiktet i et par timer hver dag i en uke, hvoretter jeg ryddet ansiktet mitt på denne balsam med et vått håndkle. Mitt resultat var veldig opplagt og jeg ble hyggelig overrasket. Men det er best å ta tistelmelet, som jeg vil diskutere nedenfor.

Du bør ikke anta at en applikasjon vil være nok, oljen må påføres i huden i flere dager for å oppnå effekten, men det er verdt det, fordi melke-tistelen fjerner kviser på ansiktet og perfekt strammer arr og brann.

Og alt fordi det er to aktive legemidler i melketistel: Silymarin og Silibinin, som stimulerer kroppen til å produsere nye celler og styrke gamle.

Melkdistel øker også glutationproduksjonen i kroppen. Glutathion er en av de viktigste antioksidanter som kroppen produserer seg selv. Det kan konkluderes med at melke tistelolje hjelper akne ganske effektivt og raskt, og du blir kvitt akne i ansiktet ditt.

Hvis du tar melketistel internt, vil det gunstig påvirke leveren, siden glutation er også det viktigste molekylet som akselererer avgiftning (forgiftning) av kroppen og leveren spesielt.

Derfor er akne etter alkohol ikke uvanlig, etter at leveren er klart ikke i den beste tilstanden, og du vil få leversvikt. For å gjenopprette insuffisiens raskere, kan tistel brukes, fordi når alkohol metaboliseres i leveren, produserer det et skadelig biprodukt kalt acetaldehyd, det er det som skader kroppen vår og bærer utslett på ansiktet og andre deler av kroppen.

Du tviler ikke på at akne er en konsekvens av problemet som skjedde i kroppen vår. Vi trenger å håndtere kilden til problemet, og ikke med det endelige resultatet, som vi bedre ikke klemmer. Det er en sunn lever som vil være en indikator på klar hud uten akne.

Hvis du allerede har prøvd melkepistolje eller andre typer olje, skriv om det i kommentarene og del opplevelsen din! Håper denne artikkelen var nyttig.

Melk thistle måltid for leveren akne og å redusere kolesterol

Jeg har vært venner med tistelmelet i et år allerede, ofte på hyllene i apoteket er det melkdistel produsert av Biokor. Men hvis jeg tidligere kjøpte måltidet bare i en pappkasse, og inne i det var to gjennomsiktige poser med pulver, kjøpte jeg den for siste gang i en ny, mer praktisk emballasje. Dette er en fargepakke, utstyrt med en ZIP-lås, det er et gjennomsiktig vindu som gjør det mulig å vurdere kvaliteten på måltidet:

Måltider er melketriket frø malt i pulver, de inneholder ikke noe olje, selv om det er mulig å kjøpe oljekapsler med oljedistore på apoteket og ta dem. Melkdistel er en naturlig forsvarer av leveren, jeg tar måltidet for å opprettholde sine funksjoner, nå tar vi det sammen med mannen min og har lagt merke til positive resultater.

Jeg drikker milk thistle kurs, vanligvis 2-3 pakker med mannen min er nok for et behandlingsforløp. Det jeg bemerket for meg selv er at hudfarge har forbedret seg, små utslett har forsvunnet, et lite kolesterol er redusert. Bare husk, årsakene til akne i ansiktet kan være mange, jeg, tilsynelatende, en av dem, dette er et problem med leveren, melketistelen hjalp meg.

Jeg tar 1 teskje en gang daglig, vanligvis før sengetid, det er mer praktisk enn det.
Pulveret er ikke hyggelig, tekstur ligner sand, det smaker litt bittert, men drikker rikelig med vann, det er ganske mulig å vant til sin smak.

Hvis du drikker måltidet helt uutholdelig, kan du ta medisiner på grunnlag av melketistel, for eksempel Kars, eller kjøpe melke tistelolje i kapsler. I alle fall, husk navnet på denne fantastiske planten - den beste vennen til leveren.

Thistle Meal vurderinger

Thistle måltid er laget ved å trykke frøene på samme plante. Urten inneholder mange fordelaktige komponenter, inkludert: polettsaturated fettsyrer, vitaminer A, E, D, K, F, karotenoider, vitaminer B, aminosyrer og flavolignaner. Dette produktet nærer kroppen vår med kobber, sink, selen og andre viktige sporstoffer.

Hvordan Thistle Meal påvirker kroppene våre:

 • Betraktelig forbedrer tarmfunksjonen.
 • Vinner.
 • Øker appetitten.
 • Fremskynder stoffskiftet.
 • En positiv effekt på bukspyttkjertelen.
 • Det normaliserer blodsukkernivået.
 • Det har en positiv effekt på lipidmetabolismen.
 • Forbedrer nyrefunksjon, etc.

Thistle Meal er et godt middel for leveren. Dette skyldes det faktum at det inneholder silymarin, som regenererer membranene i leverceller. Sorbenten som finnes i frøene til denne planten, hjelper med å rense kroppen av giftstoffer og giftstoffer, og dermed redusere kolesterolindikatoren.

Thistle Meal var også i stand til å etablere seg som et godt kosmetisk produkt. Mange foretrekker å bruke den som en maske. Plantoljen renser huden og eliminerer alle synlige mangler.

Doktors gjennomgang

Reelle vurderinger

Gå til den offisielle nettsiden nå og legg en bestilling med 50% rabatt

Søknaden forplikter deg ikke til noe! Du kan bare få en gratis konsultasjon og valg av kurset.

Flere Artikler Om Typer Acne