Med alle de forskjellige måtene for hårfjerning foretrekker de fleste kvinner barbering ved hjelp av maskinen. Fordelene ved denne metoden er lav kostnad, smertefrihet og minimal investeringstid. Ulemper - kortsiktig effekt og utseende av irritasjon på huden.

Det er praktisk talt ubrukelig å bekjempe det første problemet, og det andre kan løses.

Vi vil forstå hvordan du forebygger og fjerner irritasjon etter barbering.

Forårsaker irritasjon av huden på beina etter barbering

Et utslett på huden, rødhet i de enkelte områdene, tørrhet, peeling, kløe - de mulige konsekvensene av barbering av beina.

Disse ubehagelige fenomenene oppstår på grunn av at det tynneste øvre laget av epidermis blir fjernet under avsmussing ved hjelp av en maskin.

I det skadede vevet øker blodstrømmen, og en lokal inflammatorisk prosess utløses.

Problemet står ofte overfor eieren av sensitiv hud, samt jenter som ikke følger de grunnleggende reglene for barbering av bena.

Faktorer som kan forårsake irritasjon:

 • stump rakblad
 • flere behandlingsområder;
 • barbering uten å vaske huden eller bruke spesielle produkter;
 • bruk av såpe suds istedenfor kremer - det er veldig tørr hud;
 • ignorerer omsorg etter depilering;
 • mekanisk irritasjon av huden etter prosedyren - tørke med et hardt håndkle, skrubbing, iført tette klær;
 • daglig barbering.

Før, etter og under barbering, er det viktig å følge hygienevilkårene, som inkluderer å bruke en personlig ren barberhøvel, vaskehender, tørke huden med eget håndkle. Ellers kan en infeksjon trenge inn i mikrotraumaen på huden og pustulene vises.

Video fra en hudlege

Blant alle metoder for fjerning av uønsket vegetasjon, er foto og laser hårfjerning spesielt populært. Les i vår artikkel en sammenligning av fotoepilasjon og laserfjerning.

Oppskriften på shugaringpasta i mikrobølgeovn er her.

Hvordan barber du bena riktig hjemme?

trening

Forberedelse for prosessen med barbering av beina begynner med valget av maskinen. Det kan være enkelt eller gjenbrukbart. Det er viktig at enheten er utstyrt med 2-4 blader, samt en fuktighetsgivende strimmel. Et praktisk alternativ er et flytende hode, det gjør at du kan forsiktig bøye bena. Det er ingen grunnleggende forskjell mellom kvinnelige og mannlige modeller.

Du bør regelmessig oppdatere barberingsenheten din. Engangsmaskin kan brukes maksimalt 2-3 ganger. Kassetter på gjenbrukbare enheter bør endres etter 5-6 applikasjoner. Så snart maskinen blir stump, må den kastes bort, ellers er det irritasjon.

Av stor betydning er rensligheten av bladene. Før og etter prosedyren skal de vaskes grundig, og enda bedre - behandles med et antiseptisk middel.

Et annet forberedende øyeblikk - valget av verktøy for barbering. Det er strengt ikke anbefalt å behandle tørr hud eller bruke såpe suds på den.

Det er klokere å bruke et spesielt verktøy i form av krem, gel, mousse eller skum. Det myker håret, forenkler glidning av bladene, og gjør det også mulig å tydelig se hvilket område som allerede er barbert.

Fremstillingsstadier for depilering:

 1. Ta et varmt bad eller en dusj slik at porene åpnes, det øvre laget av epidermis mykner og huden blir elastisk.
 2. Behandle dekslene med en skrubbe med små slipende partikler. I stedet for butikken betyr egnede kaffegaller, havregryn, fint salt, sukker. I sammensetningen av exfoliant bør ikke være olje - fett dulls bladet. Peeling er nødvendig for å fjerne døde celler, smuss og "frigjøring" av inngrodde hår.
 3. Påfør barberkrem for å rengjøre, fuktig hud. Hvis ikke, kan du bruke hårbalsam eller dusjgel. Vent 2-3 minutter.

prosessen

For å fjerne vegetasjon, kjør jevnt, sakte og med minimal trykk på overflaten av beina. En seksjon behandles en gang. Hvis håret forblir etter dette, betyr det at knivene ikke er skarpe, de bør byttes ut. Det er mer praktisk å jobbe fra bunnen av. Maskinen må skylles regelmessig under rennende vann.

Når det gjelder behandlingsretningen, er det to tilnærminger:

 • mot hårvekst - børstene fjernes forsiktig, men risikoen for irritasjon øker;
 • hårvekst - hårene er ikke helt fjernet, men sannsynligheten for rødhet og peeling er minimal.

Det andre alternativet er å foretrekke for jenter med delikat hud og lys tynn vegetasjon.

På baksiden av beina over kneet er retningen av hårveksten kaotisk. Når du behandler dette området, er det bedre å bruke et speil.

ettervern

Etter barbering, skyll av rester, skyll føttene med kaldt vann og tørk det med et rent håndkle.

Du trenger ikke å gni huden, det kan forbli litt fuktig. Hvis det er kutt, bør de tørkes med hydrogenperoksid eller et annet alkoholfritt antiseptisk middel.

Ved slutten av prosedyren må en fuktighetsgivende lotion (melk, fløte) for kroppen eller en spesiell etterbehandling påføres integgene. Bruk strømpebukser eller bukser verdt 10-15 minutter etter å ha slått opp kremet. Lær mer om kroppen lotion.

Barberingsben bør ikke skyndes. Det er viktig å tildele minst 15-20 minutter til denne prosessen. Å gjøre dette om morgenen eller om kvelden er en individuell beslutning. I daggrytene er huden mykere og mer elastisk på grunn av fuktighet. I tillegg, med aktiv hårvekst, vil morgenprosedyren sikre glatthet for hele dagen. Men om kvelden er det vanligvis mer ledig tid. Og under natts søvn vil integrene ha tid til å komme seg fra mikrotraumas.

I videoen: anbefalinger om barbering

Det er viktig å ikke barbere bena før du besøker bassenget eller stranden direkte. Klor og salt, oppløst i vann, kan forårsake rødhet og brenning. Det er ønskelig at flere timer har gått etter prosedyren.

Hvordan fjerne irritasjon?

Etter barbering kan irritasjon fjernes med kroppskrem eller babykrem. Den beroligende effekten utøves av preparater som inneholder ekstrakter av aloe, kamille, suksess, celandine, vitaminer E, A, F. Rimelige preparater for ansiktet med de samme komponenter er også egnet.

Andre kremrike rettsmidler for å fjerne rødhet, kløe og kviser:

 1. Med dexpanthenol (panthenol). Penetreres inn i huden, blir dette stoffet omdannet til vitamin B5, som har regenerative og fuktighetsgivende egenskaper. Panthenol er en del av midler til brann og slitasje ("redningsmann", "Panthenol"), fra de skadelige effektene av ultraviolett stråling ("Nivea SOS"), samt bleie dermatitt ("Bepanten").
 2. Med benzoylperoksid i en konsentrasjon på 2,5-5%. Forbindelsen er karakterisert ved en desinfiserende og keratolytisk virkning. Det brukes i rettsmidler for akneutslett - "Baziron", "Ugresol", "OXY".
 3. "Vagis» (Vagisil). Kremet er designet for å fukte huden i det intime området. Men det kan også brukes til å gjenopprette integriteten til benenes epidermier. Den består av laurett 9, aloe juice, vitaminer A, E, D.
 4. Boro Plus. Ayurvedisk krem ​​med antiseptiske og antiinflammatoriske effekter. Den inneholder aloe, gurkemeie, vetiver, sandeltre. Fjerner rødhet og helbreder små sår.

Salver er preget av en tett konsistens og et høyt innhold av medisinske stoffer. Det er verdt å bruke dem på utseende av utslett og pustler, og behandler ikke hele overflaten av beina, men adskiller områder flere ganger om dagen.

Effektive midler:

 1. "Klorhexidin". Sammensetningen inneholder et stoff med antibakteriell virkning. Tiltenkt for behandling av inflammatoriske sykdommer i kjønnsorganene, munnskjellet, samt behandling av sår og brennende overflater.
 2. Actovegin og Solcoseryl. De inneholder hemoderivat avledet fra kalvblod. Bidra til forbedring av metabolske prosesser i vev og akselerere deres helbredelse. Vistes i trofasår.
 3. "Miramistin". Det er preget av antibakterielle og antifungal effekter. Det brukes til å behandle suppurasjoner forårsaket av stafylokokker og streptokokker, samt mykoser.
 4. "Zink salve." Sinkoksid har astringente, tørke- og antiseptiske egenskaper.

Hvis betennelsen og pustlene ikke forsvinner etter flere dager med bruk av antibakterielle salver, bør du kontakte din hudlege.

Sjekk ut irritasjon rettsmidler.

Folkemidlene

Et alternativ til ferdige kremer med en beroligende og helbredende effekt er hjemmemedisiner fra urte ingredienser.

Aloe vera

Aloe fukter og regenererer epidermis perfekt. Den kan brukes på flere måter:

 • kutt et rent blad i lengderetningen, klem saften på en bomullspute og tørk huden;
 • grind de grønne skuddene i en kjøttkvern, pakk moset i osteklær og påfør det irriterte området i 10-15 minutter;
 • gni inn i huden apotek ekstrakt.

Etter aloe vera, bruk olivenolje, kokosnøttolje og hvetekim på integumentet.

Urte komprimerer

Noen planter med antiseptiske og antiinflammatoriske virkninger som kamille, mynte, bjørkblader, coltsfoot, persilleblade, knuste firkegler er egnet som råvarer. De kan kombineres i enhver kombinasjon i like deler.

For å forberede infusjonen, hell 1 spiseskje tørt gress (blader, blomster) med 250 ml kokende vann og la i 30 minutter. Da bør du fukte kluten eller gasbindet i en avkjølt løsning og påføre irritert hud i 10-15 minutter. Prosedyren kan gjentas flere ganger.

avokado

Ripe avokado - en kilde til vitaminer, sporstoffer og fettsyrer. Det nærer huden og lindrer irritasjon.

For en beroligende maske etter barbering av beina, vil du trenge rømme (krem) og skivet frukt. Først påføres et meieriprodukter på huden, og deretter - avokado skiver. Masken vaskes av etter 15 minutter.

"Aspirin"

Acetylsalisylsyre ("Aspirin") i kontakt med huden bidrar til å raskt redusere betennelse.

Flere tabletter skal knuses og blandes med en liten mengde glyserin for å gjøre vassel.

Påfør et tynt lag på føttene. Vask av etter 15 minutter.

Du kan forbedre det slik at vanlig kroppsrør hjelper med å lindre irritasjon etter barbering. Det er nok å legge til 1-2 dråper mynte eller te-tree essensiell olje til en liten del.

En rask måte å lindre irritasjon på

Den mest effektive måten å fjerne rødhet og kløe etter depilering av beina er å bruke det tynneste laget av 1% hydrokortison salve eller et annet hormonallergi middel. Det virker umiddelbart på grunn av nøytralisering av stoffer som forårsaker betennelse og innsnevring av blodårene.

Hydrocortison-salve er et hormonalt stoff som ikke kan brukes ofte. Mulige bivirkninger - en allergisk reaksjon, hevelse, hudatrofi, økt hårvekst, hormonell svikt.

Sikkert rask irritasjonsmuligheter:

 • et kompress - et håndkle dyppet i kjølig vann;
 • gni huden med en isbit;
 • bruke en oljeoppløsning av vitamin A eller E;
 • Talcum pulver basert baby pulver behandling.

anmeldelser

Xenia. Hver gang etter å ha brukt såpe, inkludert flytende såpe, for å depilere bena, fikk hun forferdelig irritasjon. Jeg valgte for meg selv barbergel med mentol, og etter prosedyren - skyll mine føtter med mintinfusjon eller bruk talkum. Ingen betennelser. Det er også viktig å ikke glemme bladets skarphet og kvaliteten på maskinen.

Maroussia. Jeg liker Boro Plus krem. Hvis pimples eller rødhet vises etter barbering, gni jeg det i huden og alt går fort. Et annet alternativ - baby olje med tilsetning av aloe. Det er bedre å bruke det på våte føtter, og deretter bløt med et håndkle.

Natalie. Jeg med panthenol redder meg fra irritasjon etter barbering av beina. I den kalde årstiden bruker jeg Bepanten krem, og i den varme sesongen bruker jeg Panthenol krem ​​for solbrenthet. Etter dem berører huden seg raskt, og små sår helbreder seg.

Irritasjon av huden på beina etter bruk av maskinen i de fleste tilfeller oppstår når barberingen krenkes. Det er viktig å overvåke bladets skarphet og renhet, samt myke og fukte huden under og etter prosedyren.
Hvis rødhet oppstår, er rettsmidler med aloe, panthenol og antiseptiske urter mest effektive.
Salver med en utpreget terapeutisk effekt bør bare brukes med svært sterke skader og ikke for ofte.

Etter barbering irritasjon

Alvorlig irritasjon etter barbering på bena manifesteres av hyperemi, kløe, pustler. I dette tilfellet må du forlate barberingen og gå til alternative metoder for depilering.

Forårsaker irritasjon på beina etter barbering

Hovedårsaken til irritasjon etter barbering på beina er tynn, sensitiv hud som er spesielt følsom for traumatiske prosedyrer som barbering. Denne huden krever økt beskyttelse og spesiell pleie hele tiden, inkludert ved depilering.

Følgende grunner kan også provosere irritasjon på beina etter barbering:

 • daglig eller for hyppig barbering
 • lavkvalitets barberkniv eller stumt blad
 • feil under forberedelsen og under prosedyren
 • mangel på personlig hygiene
 • tørr barbering
 • skitten eller utenlandsk barberhøvel
 • bruk såpe i stedet for krem.

Symptomer på irritasjon av beina etter barbering

 • Svært irritert hud beroliger seg dersom du forårsaker en utstrømning av blod fra problemområdet. Denne effekten oppnås ved hjelp av hydrokortison salve - et hormonelt stoff for betennelse og suppurasjon av sår. Det er imidlertid en liten minus: salven kan ikke brukes konstant, ettersom kroppen blir brukt og kan reagere med en forverring av den inflammatoriske prosessen.

Kløe etter barbering gir også mye problemer. For å eliminere det, må du først avkjøle det skadede området, for eksempel med kaldt vann, tøris, og smør det deretter med lotion eller krem.

 • Aloe juice eller kosmetikk basert på det lindrer pustler etter barbering.

En annen uønsket konsekvens er hårets innvoll etter barbering, noe som kan være komplisert ved utvikling av pustler - ostiofolliculitt. Riktig hudpreparasjon, inkludert skrubbing av områdene som skal behandles, vil bidra til å unngå dette.

Hvis før og etter prosedyren for å tørke huden med 3% hydrogenperoksid, forsvinner betennelsen og kløe raskt. Den samme effekten, men med smertefulle opplevelser, observeres ved bruk av medisinsk alkohol.

Hvem skal kontakte?

Behandling av irritasjon av beina etter barbering

Med den vanlige irritasjonen i form av flere røde punkter, kan du klare seg selv - ved hjelp av tilgjengelige apotekverktøy. Problemområder behandles:

 • antiseptiske salver;
 • agenter basert på jod, borsyre, hydrogenperoksid;
 • 70-graders alkohol;
 • baby pulver;
 • Bath of succession, celandine, calendula eller kamille;
 • balsam av egen produksjon (oppskrift: tea tree olje pluss enkel vegetabilsk olje 1: 4).

Det anbefales ikke å barbere bena i en hast, i en hast. Strømpebukser som påføres tidligere enn i en halv time, skader den ferske barberte huden, provoserer irritasjon. Det er bedre å gjøre dette i løpet av kvelden hygiene prosedyrer, slik at huden kan hvile og gjenopprette over natten.

Med en tendens til å irritere, bør huden bli spart og barbere så lite som mulig - en eller to ganger i uken. Hvis de røde flekkene ikke forsvinner om dagen, men forverres av abscesser, smertefulle sår og stor ubehag, bør du kontakte din hudlege.

Irriterende midler etter barbering

Riktig hudpreparasjon forhindrer de ubehagelige effektene av depilering med en barberhøvel. Men hvis irritasjon har oppstått, vil det være behov for rettsmidler fra mange kvinners irritasjon etter barbering på beina:

 1. Aloe krem ​​eller blader (hogge i en blender, legg til litt olivenolje). Etter 20 minutter, vask av. Huden vil motta beskyttelse og sedering.
 2. Vanlig body lotion pluss mint olje (bland noen dråper) gni inn i kroppen. Mynten påvirker forsiktig huden, lindrer irritasjon.
 3. Kremer mot brannskader (sol), for eksempel Nivea SOS.
 4. Hjem rettsmidler: en blanding av glyserin med pounded aspirin tabletter.

Det er små hemmeligheter:

 • Før barberingen, bruk en hårspyling på huden; det vil fukte, mette med næringsstoffer og beskytte mot irritasjon.
 • Under barberingen bør huden være litt strukket for å unngå skade. Etter barbering må du ikke bruke vaskeklut eller andre ting, men smør straks bena med en krem-toning, beroligende, enkel babykrem.
 • Bena barberer ikke til huden er rolig og har helbredet.
 • Det er nyttig å bruke maskiner med fuktings- og kjølebånd.
 • Hver 3 - 4 ganger bytter maskiner.
 • Som barberkrem, bruk anti-akne produkter - de bidrar til å forhindre irritasjon.

Mer om behandling

forebygging

For å unngå irritasjon etter barbering på beina, bør du riktig

 • forberede huden
 • forberede verktøy og kosmetikk;
 • gi etter barbering omsorg.

Huden skal først dampes og vaskes rent i badekar eller dusj, deretter tørkes det med rosevann (hell kokende vann over flere blomster, stram det etter 20 minutter). Rose petals har en antiseptisk, anti-inflammatorisk, beroligende effekt.

Hendene skal være rene, verktøy desinfisert, knivskarpt og designet for kvinnlig depilering. (Selv om noen betrakter kvinners maskiner som bare annonsering og foretrekker høyverdige menns verktøy). Etter barbering er det også bedre å forberede på forhånd.

Før du barberer, bør du myke huden med gel, mousse, skum eller barberkrem, helst også kvinnelig (men ikke såpe - alkali provoserer irritasjon). I ekstreme tilfeller, egnet krem ​​såpe med fuktighetsgivende effekt og fordelaktige tilsetningsstoffer for delikat hud. La for et minutt eller to for å myke hårene.

Etter prosedyren, er det nyttig å bruke en krem ​​(lotion) med aloe eller kamille ekstrakt - for å forhindre kløe, berolige, helbrede delikat hud.

 • Det er mer riktig å barbere håret forsiktig, men raskt, i retning av vekst, og ikke mot det.

En kule av kaldt vann umiddelbart før prosedyren vil forårsake effekten av "goose bumps" og vil bidra til å holde den uten skade. Skrubbingen av naturlige ingredienser (salt og honning 1: 1, kaffegrønn 1 ss, honning 1 t. Skje, øk olje med noen dråper) bidrar til å fjerne kyllingens epidermis, som forhindrer glatt gliding.

Spesielt milde steder å barbere ikke for ofte. Det er også nyttig å periodisk bruke andre metoder for depilering.

Enkel ved første øyekast, kan prosedyren for barbering av beina føre til et estetisk resultat, men det kan også føre til komplikasjoner. Overholdelse av enkle regler og noen hemmeligheter garanterer sikkerheten til prosedyren.

Hva skal jeg gjøre hvis det er irritasjon på beina etter barbering hjemme?

Hvis du stadig får irritert føtter etter barbering, hva skal du gjøre? Rødhet og utslett gir huden et avstøtende utseende. Barbering av voksende hår på inflammet hud forårsaker sår og slitasje som kan bli smittet. Til depilering leverte ikke så mange problemer, du må ta tiltak for å beskytte huden og vite hvordan du fjerner irritasjonen etter barbermaskinen.

Forberedelse for depilering

Skar av uønskede hår, fjerner barberbladet de øvre lagene av epidermis. Irritasjon etter barbering på beina er hudens respons på skade. For å minimere risikoen for en uønsket reaksjon, vil det bidra til riktig forberedelse til depilering:

 1. Langt hår er ønskelig å kutte med saks. Under barbering vil de tette bladet og redusere effektiviteten.
 2. Før prosedyren må du fukte området hvor avhending skal utføres. Håret har evne til å absorbere vann. Hårkjernen mettet med vann er lettere å kutte av, slik at depilering blir rask. Det er tilrådelig å ta en varm dusj eller feste en våt, varm håndkle til området.
 3. Under fuktighet anbefales det å massere det depilerte området med en loofa eller en massasjemote. Som skrubbe kan du bruke malt kaffe, venstre etter brygging eller sukker. En god exfoliator kommer ut av honning og salt, blandet i like store mengder. Den eksfolierende massasjen rører opp hår og fjerner det øvre keratinøse laget av epidermis, som tetter bladet og reduserer dets kappegenskaper. Raised hår raser raskt og enkelt.
 4. Før prosedyren er det nødvendig å påføre et barberingsmiddel på det depilerte området. Det myker huden, gir en mild glide over den og minimerer skaden. Ikke begynn barbering umiddelbart etter påføring. Du må vente litt for å få det til å fungere på epidermisene.

Behandlingsprosessen hos menn og kvinner er den samme, så det er ikke fornuftig å kjøpe dyreprodukter for kvinner.

Bruk av såpe i stedet for barbering anbefales ikke. Det har ikke de nødvendige egenskapene og tørker huden.

Prosedyrsteknologi

Ubehagelige konsekvenser oppstår når barbering oppstår feil.

Til den traumatiske effekten av barberhøvelen på huden var ikke så sterk, må du bruke et veldig skarpt blad. Hvis brukte engangsmaskiner, kan de ikke barbere håret i en måned. Etter hver bruk blir bladet mindre skarpt.

Barbering av hår med et stumt blad, du må presse mer på huden og behandle ett område lenger. Hver overskytende bevegelse medfører ytterligere skader på huden.

Som et resultat av bruk av spissen av bladet grind ulik. På det vises metalliske fremspring og hakk. De forlater mikrossadinki på huden og forverrer situasjonen.

En engangs barbermaskin bør ikke brukes mer enn 3-4 ganger, hvorefter det ikke anbefales å bruke det. Oppbevar maskinen skal være oppreist på hodet for å redusere sannsynligheten for rust.

Et hudvennlig alternativ er vekslingen til en engangs barbermaskin og en elektrisk barbermaskin. Du kan bli kvitt hår bare med en elektrisk barbermaskin. Det forårsaker ikke alvorlig irritasjon.

For depilering må du tildele tid på kvelden før sengetid. Om natten vil huden hvile, roe seg og delvis gjenopprette. Sannsynligheten for irritasjon vil reduseres. Risikoen for infeksjon under en natts søvn er minimal.

Hvis du gjør depilering om morgenen, vil etterfølgende aktive bevegelser føre til ekstra mekanisk påvirkning på huden. Hun vil gni mot klær og andre gjenstander, utsatt for trykk og strekk.

Hvis det er et presserende behov for å depilere håret om morgenen, bør du gi huden hvile etter depilering i minst en halv time. I løpet av denne perioden skal hun ikke berøre klær og andre gjenstander.

Nyttige anbefalinger

Det enkleste er å kutte håret fra en flat overflate. Derfor, under prosedyren, må du stramme huden på avhendingsområdet.

Bevegelsen skal være jevn og langsom. Det er nødvendig å sikre at bladet er strengt vinkelrett på bevegelseslinjen. I dette tilfellet vil risikoen for kutt være minimal. Forsiktig må håndtere bøyene i kroppen.

En jevnere overflate blir hvis du barberer beina mot hårvekst (fra bunnen opp). Det er imidlertid med denne metoden for barbering å oppstå irritasjon oftest. Hvis huden er svært følsom, anbefales det å flytte maskinen i retning av hårvekst.

Under prosedyren er det nødvendig å vaske de barberte hårene av bladet ofte under en strøm av kaldt vann. Fra varmt vann mister bladet raskt sin skarphet.

Et alternativ er en kryss barbering. Det sikrer glatthet i huden og lav invasivitet.

Ikke barber knapt fremstilt stubbe. Vi blir kvitt voksne hår minst 3-4 dager etter prosedyren.

Hudpleie

For å unngå spørsmålet om hvordan å bli kvitt irritasjon etter barbering, må du ordentlig ta vare på huden din etter prosedyren.

Umiddelbart etter depilering, bør du forsiktig vaske håret og barberer rester fra overflaten av huden. Dette bør gjøres fint. Masser huden etter at prosedyren med en massasjemiddle eller vaskeklut er umulig. En mekanisk innvirkning på den skadede overflaten vil forårsake alvorlig irritasjon i form av store røde flekker.

Tørk huden fortrinnsvis med en engangspapirhåndkle. Et vanlig håndkle er ikke sterilt. Partikler av smuss og mikroorganismer på den kan forårsake en inflammatorisk prosess på huden. Terryduk har en grov overflate. Det vil ha en uønsket mekanisk effekt på den følsomme og sårbare etter barberingshuden.

Behandle det tørkede området med et antiseptisk middel. Etter prosedyren bør huden fuktes med olje for nyfødte, babykrem eller spesiell etterhøring.

Hvis etter barbering for å gå til stranden, bør kremet inneholde filtre som beskytter huden mot ultrafiolett stråling. Eksponering av solen til huden som ikke er beskyttet etter depilering, kan forårsake hyperpigmentering. Det vil være vanskelig å kvitte seg med en slik ubehagelig mangel.

Det anbefales ikke å bruke kremer som inneholder syrer på en regelmessig depilert overflate. Slike produkter er en traumatisk faktor for huden. De vil øke sannsynligheten for feltbarber irritasjon.

Hvordan fjerne irritasjonen?

Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering?

 1. Raskt avlaste ubehagelige symptomer og berolig huden av aloe. Du kan bruke produktene, som inkluderer ekstraktet, eller forberede et verktøy fra en hjemmeplant. To eller tre saftige blader trenger å male i en blender og bland med 1 ss. l. olivenolje. Blandingen bør ha en konsistens av tykk krem. Det påføres det irriterte området og etter 20 minutter skylles med kaldt vann. Du trenger ikke å vaske av såpe med såpe. Det vil fortsette å påvirke epidermis, beskytte og beroligende det.
 2. Hvis det ikke er en allergisk reaksjon på essensiell mineralolje, kan den brukes til å lindre irritasjon etter barbering av beina. En del av lotion eller kroppskrem skal blandes med 1-2 dråper peppermynteolje. Produktet påføres huden med lette bevegelser. Gni det er ikke nødvendig.
 3. Solbrentningsmiddelet, for eksempel Panthenol, klare seg godt med irritasjon etter barbering. Slike produkter beroliger huden raskt, helbreder små sår og slitasje, lindrer betennelse og reduserer rødhet.
 4. Forhindre irritasjon og bli kvitt den, hvis den allerede har oppstått, vil det hjelpe hjemmelaget hjemmelaget krem. For å lage mat hjemme, må du ta to vanlige (ikke brusende) aspirintabletter og smelte dem i pulver. Flere dråper glycerin tilsettes pulveret for å gi midlet en viskositet. Den ferdige fløten påføres huden umiddelbart etter depilering eller etter utseende av utslett. Skyll av med varmt vann etter 15 minutter. Kremet bør brukes til symptomene forsvinner.
 5. For å forbedre tilstanden til huden, kan du bruke rusmidler mot akne, som inneholder en løsning av benzoylperoksid (2,5 eller 5%). De kan brukes i lang tid etter hver barbering av beina. Et slikt stoff vil ikke bare redusere ubehag, men forhindrer også deres forekomst.

Benzoylperoksid er tilsatt til barberkrem. Det er bedre å kjøpe et slikt verktøy og bruke det under forbrenningsprosedyren.

Hva vil hjelpe hydrokortison salve?

Hvordan fjerne irritasjon etter barbering i kort tid?

Hydrocortisonkrem (1%) vil bidra til å raskt bli kvitt irritasjon på bena. Det må smøres på beina umiddelbart etter barbering eller når det har oppstått irritasjon. Kløe og brennende vil forsvinne umiddelbart. Rødheten vil gradvis redusere, og huden vil se bra ut. Noen ganger er det nok 2 ganger å påføre krem ​​(morgen og kveld) for å gjenopprette huden helt.

Denne raske hudreaksjonen mot hydrokortison skyldes evnen til å kramme blodårene, redusere blodstrømmen til barberingsområdet.

Hydrokortisonkrem er et hormonelt stoff, så det kan bare brukes i nødstilfeller. Det anbefales ikke å dekke dem med store hudområder.

Regelmessig bruk av hydrokortisonkrem vil tynne huden, gjøre den mer utsatt for skade og infeksjoner. Etter slike endringer blir det vanskeligere å bli kvitt irritasjon.

Hydrocortisone salve kan legges til hjemmelaget glycerin og aspirin krem. Effekten av dette stoffet vil være like kraftig, men den negative effekten av salven på kroppen vil reduseres betydelig.

Folk rettsmidler mot sykdommen

Metoder for tradisjonell medisin:

 1. Persille ekstrakt vil bidra til å fjerne sterk irritasjon etter barbering. En liten haug med persilleblader eller 1 ss. l. tørr rå trenger å helle et glass kokende vann. Når midlet infusjoner og avkjøler, bør det dreneres. Infusjon trenger å tørke huden etter hver barbering.
 2. Farmaceutisk kamille har sterke antiinflammatoriske egenskaper. 1 ss. l. tørre blomster planter trenger å helle et glass kokende vann og la for å infuse. Strained infusjon behandler huden umiddelbart etter depilering, og en annen 2-3 ganger i løpet av dagen.
 3. Strikkegenskapene til eikbark vil bidra til å arrestere den negative reaksjonen av huden i begynnelsen av manifestasjonen. 1 ss. l. tørre råvarer må helles et glass kokende vann og legges i et vannbad. Det er nødvendig å varme væsken i en halv time. Sug kjøttkraften til den er varm. Betyr hud på huden umiddelbart etter barbering. For å fjerne eksisterende irritasjon anbefales det å lage lotioner med avkok av eikebark. For å gjøre dette pålegger den berørte huden foldet i flere lag av gasbind, gjennomvåt med varme midler. Hold lotionen nødvendig til den tørker.
 4. Isbiter vil bidra til å redusere sannsynligheten for hudirritasjon. Is gni behandlet område umiddelbart etter barbering. Kulden vil forårsake en kraftig innsnevring av porene og blodkarene, noe som reduserer hudens respons på skade på det øvre laget. Effekten vil bli enda sterkere hvis du fryser avkokene av medisinske urter.

Forstyrrende tegn

Hvis de ubehagelige symptomene som oppstår etter barbering, ikke reduseres i flere dager, og huden på det berørte området er varmt og sårt, bør du umiddelbart konsultere en lege. En slik tilstand oppstår når en infeksjon har rammet den skadede overflaten av epidermis.

Patogener kan forårsake sår eller sår. Med betydelige hudlesjoner kan øke kroppstemperaturen. I dette tilfellet anbefales ikke selvmedisinering. Behandle smittsomme sykdommer etter samråd med legen og under hans tilsyn.

Hvordan fjerne irritasjon etter barbering på beina - hva skal jeg gjøre?

Hei kjære lesere. I den moderne verden, hvor det allerede er mange muligheter for å bli kvitt uønsket hår, bruker kvinner fremdeles barbering av bena sine. Dette valget er gjort på grunn av enkelhet, lav pris og minimal tid brukt på denne prosedyren. Pluss, du trenger ikke å forlate huset, du kan ta beina "i orden" når som helst. Med alle fordelene har barbermaskinen ubestridelige ulemper. Disse inkluderer: den raske veksten av nye hår og hudirritasjon. Hvis den første ulempen er nesten umulig å eliminere (det er en liten effekt når du bruker en krem ​​som kan bremse veksten), og du kan takle sistnevnte ganske enkelt, selv hjemme.

Hvorfor irritasjon etter barbering på beina

Slike ubehagelige konsekvenser som rødhet, kløe, tørrhet eller flekker i form av utslett, vises ofte etter barbering. De lider spesielt av jenter med følsom hud på føttene.

Hva kan påvirke irritasjon

 • gammelt og kjedelig barberblad
 • barberer ett hudområde flere ganger;
 • avvisning av bruk av skum, gel;
 • erstatning av disse midlene for såpe;
 • hud rensing med en etter barbering skrubbe;
 • bruker grove håndklær etter hårfjerning;
 • avvisning av kremer for å gjenopprette huden;
 • holder en barberhøvel mot hårvekst;
 • barberer bena for ofte.

I tillegg til disse faktorene, kan enkel ikke-overholdelse av hygiene provosere irritasjon. Du bør bare bruke barbermaskinen, hold den ren, pass på at du utfører prosedyren på den vaskede huden.

Forsømmelse av slike regler vil føre til at microtraumas ikke bare vil bli til rødhet, men til og med i abscesser.

For å unngå irritasjon er det viktig å følge visse regler for barbering av ben.

 1. Gjør prosedyren for å bli kvitt hår bedre på dampet hud. Derfor er det å foretrekke å gjøre dette etter å ha tatt et bad.
 2. Barberingsben bør være i retning av hårvekst, og ikke omvendt.

Viktig råd! Bruk av en engangs barbermaskin kan overføre maksimalt 3 prosedyrer. Hvis maskinen har utskiftbare kassetter, må de byttes etter hver sjette tid av hårfjerning.

Hvordan fjerne irritasjon etter barbering på føttene - hva skal du gjøre hjemme

Utvilsomt vil hver kvinne ha glatte ben. Men huden er så arrangert at den er forpliktet til å reagere på alle slags irritanter, barbering er en av dem. Dette betyr ikke at depilering må bli forlatt. Du trenger bare å vite hvordan du kan eliminere sine ubehagelige konsekvenser.

Berolig irritert hud på beina hjemme er mulig når du bruker spesielle kremer eller lotioner etter depilering.

Salver og farmasøytiske kremer har en god effekt. Velg slike verktøy er ganske enkelt.

Innholdet av vitaminer A, E, F, ekstrakter av kamille, celandine eller aloe i deres sammensetning er nødvendig. Du kan bruke ansiktsfløte hvis den inneholder disse ingrediensene.

Det antas at rødhet på huden etter barbering er en normal reaksjon på bladet. Du bør imidlertid hjelpe bena, ikke la irritasjon utvikle seg til noe mer alvorlig.

Hjemme kan du fukte og berolige huden med en enkel isbit. Etter barbering trenger du bare å holde dem på beina, vil forkjølingen raskt begrense porene, fjerne kløen.

Du kan bruke vanlig talkum eller pulver (det er alltid til stede med mødre når barna fortsatt er små). Det er veldig enkelt å bruke det: Etter barbering, bruk på føttene, hold i et par minutter, og fjern rester.

Det vil bidra til å forhindre desinfisering av prosedyrene irritasjon. For å gjøre dette, blir barberte bein behandlet med hydrogenperoksid. Verktøyet vil øyeblikkelig fjerne alle små kutt fra maskinens blad, ikke tillate utvikling av rødhet. Hvis den allerede har dukket opp, vil den fjerne den på bare en time.

Flere midler er i stand til å helbrede huden og berolige irritasjon:

 • Zink salve - er en antiseptisk, tørker pustler;
 • Klorhexidin - har en antibakteriell effekt på huden, forhindrer utseende av rødhet etter depilering;
 • Miramistin er en antibakteriell salve som helbreder barberhudet hud.
 • Hydrokortison - denne salven bidrar til å begrense karene, er et antiseptisk middel.

Det er nok å påføre salve to ganger, da flekkene på beina etter depileringsprosedyren vil begynne å forsvinne, vil huden bli gjenopprettet. Hvis selv salven ikke takler pustler etter barbering, bør du registrere deg hos en hudlege.

Hva en krem ​​fra irritasjon etter barbering ben kan brukes

Et effektivt middel for irritasjon er krem. Teksturen skader ikke huden etter depilering.

1. Panthenol

Etter påføring på huden blir komponentene i denne fløten forvandlet til vitamin B5, det bidrar til å starte regenereringsprosessen og har en fuktighetsgivende effekt.

2. Boro pluss

På grunn av sammensetningen, gjør kremen ikke bare den skadede huden på beina etter barbering, men kan også helbrede små sår og kutt fra bladet.

3. Krem som senker veksten av nye hår

Slike produkter kan ikke bare redusere hyppigheten av barbering av beina, men også fukte og berolige huden på beina. Denne effekten oppnås gjennom spesielle komponenter som inngår i deres sammensetning.

Hvis huden er følsom, oppstår irritasjon etter barbering, og på steder av pustler, så har salve en god effekt. De inneholder en sterk konsentrasjon av medisinske stoffer, men de må bare brukes på områder som sterkt "lider" av hårfjerning.

Hvordan bli kvitt irritasjon etter barbering folkemessige rettsmidler

Folkpreparater har en beroligende effekt ikke verre enn farmasøytiske preparater eller merkenavn kremer. For å takle irritasjonen som barberhår forårsaker til beina, vil det hjelpe: plantesap, urtedekk eller oljer.

1. Aloe juice

Husplante, kjent som "agave", eliminerer rødhet. Denne metoden kan brukes på to måter: enkel og mer kompleks.

 1. Det er nok å klemme ut saften fra de tykkeste og kjøttfulle delene av bladet. Det resulterende helbredende stoffet smører barberte områder.
 2. Dette alternativet passer for jenter som vet at etter hver barbering blir huden rød. Matlaging bør gjøre det bra på forhånd. Før du klemmer ut saften, er det nødvendig å holde kuttet aloe-blader i kjøleskapet i 10 dager (konsentrasjonen av næringsstoffer i planten vil øke). Etter denne tiden kommer aloe nå og slipe. Juice klemme gjennom en tynn klut eller gasbind. Tørk føttene etter depilering. Du kan forberede mengden aloe juice, som er nok for flere applikasjoner, den er godt lagret i kjøleskapet.

2. Kamille

Apotekskamomill kan lage komprimerer, de lindrer irritasjon og hjelper huden å komme seg fra barbering.

Det er ganske enkelt å forberede det, hell 2 spiseskjeer tørkede blomster med et glass kokende vann, la i en time.

For å godt dampkamille kan du bruke en termos. Etter forberedelse, vent til infusjonen ikke lenger er varm, drykk en ren klut i den.

Deretter må hun vikle hvert bein i en halv time. For å gjøre det mer praktisk, kan du pakke matfilmen på toppen, så komprimeringen blir løst.

3. Eik bark

Takket være dens astringerende egenskaper, etter barbering, vil tankebarken forhindre irritasjon på beina.

Forbered en avkok skal være umiddelbart før depilering, slik at den straks påføres den skadede huden etter hårfjerning.

For å gjøre dette, skal 1 spiseskje av farmasøytisk eller selvmontert og hakket tørre eikbark helles i en beholder og tilsett et glass kokende vann, sett oppvarmet i et vannbad.

Hold i 30 minutter, og press deretter buljongen gjennom en fin sil. En varm løsning brukes til å tørke huden på bena eller bruke den som en lotion på spesielt berørte områder.

For å gjøre dette, sett en ren klut eller flere lag av gasbind. De er fuktet i eikbarkbuljong og påføres på føttene en stund, til fuktigheten begynner å tørke, og saken begynner ikke å varme opp.

4. persilleinfusjon

Vel lindrer irritasjon etter bruk av en razor vanlig persille, du kan bruke friske urter eller tørket.

En spiseskje med hakkede krydder helles et glass kokende vann. Insister til den tiden til vannet blir varmt.

Etterpå filtreres infusjonen gjennom flere lag av gasbind eller en fin sil. Ved hjelp av en bomullspute, tørker den forberedte væsken huden etter barbering.

På denne måten beroliger irriterte områder, forsinker mikrokutt fra bladet.

5. Olje

Du kan forberede oljeblandingen, som har en beroligende effekt. For å gjøre dette må du basere din favoritt kosmetiske litt (for eksempel kokos eller fersken), og Peru-dråper vitamin E, A.

Rør med en tre spyd, gjelder for beina etter hver depilering prosedyre, kan brukes til å fuktighet huden av beina daglig.

Irritasjon etter barbering: hvordan håndteres det

Barbering ben er en integrert del av livet til enhver jente som bryr seg om seg selv. Bare få mennesker vet hvordan man gjør det riktig. Og derfor er det ofte et problem med irritasjon på beina etter barbering. Ved utførelse av prosedyrer for forberedelse til depilering, kan det generelt unngås. Hvis det fortsatt er røde prikker på bena, så er det i dette tilfellet mange måter å kvitte seg med dem raskt.

Årsaker til irritasjon etter barbering

Den vanligste metoden for depilering er å barbere seg med en vanlig maskin. For det første er det billigere, og for det andre raskere. Men ikke glem at i tillegg til håret fjerner barbermaskinen et tynt lag av hud, på grunn av hvilket den sistnevnte blir utsatt for betennelse.

En vanlig årsak til kløe, utslett, rødhet eller til og med sår etter barbering av beina er en sterk følsomhet i huden, fordi den reagerer veldig skarpt til små skader (på grunn av skader i vevet, blodstrømmer øker og prosessen med betennelse begynner). Slike hud krever enda mer beskyttelse og uopphørlig omsorg.

Vanligvis oppstår irritasjon av beina på grunn av:

 • svært vanlig barbering;
 • dårlig kvalitet eller kjedelig knivblad;
 • dårlig hygiene;
 • bruk av vanlig såpe (det tørker huden, så det anbefales å bruke spesielle kremer);
 • feilaktig forberedelse av prosedyren for depilering;
 • feil under selve prosedyren;
 • barbering på tørr hud;
 • urent eller en andens barberkniv.

Irritasjon kan vises ikke bare fra barberhøvelen, men også fra andre metoder for å utføre prosedyren (spesielle depilatory kremer, fjerning av uønsket vegetasjon ved hjelp av en laser). Men dette skjer ganske sjelden, men etter depilering med maskinen - nesten hele tiden. Det er bare to muligheter for handling - for å forhindre irritasjon på forhånd eller å håndtere det etter at det har oppstått. Lettere, selvsagt, det første alternativet. Men hvis det skjedde at problemet oppsto, må du umiddelbart begynne kampen.

11 feil når du barberer ben - video

Forberedelse for prosedyren

Du kan forhindre irritasjon ved hjelp av riktig forberedelse for depilering og etter de enkleste hygieneglene. Ved bruk av maskinen er det svært viktig å velge riktig barbermaskin.

En god maskin har fra to til fire kniver og en fuktestrimler. Det anbefales å bruke en bevegelig barbermaskin, da den følger kurvene på beina mer nøyaktig. Oppdatering av maskinen eller utskiftbare blader bør være vanlig (engangsskraper må ikke brukes mer enn tre ganger, og gjenbrukbare patroner skal endres etter 5-6 prosedyrer). For å unngå irritasjon må knivene på maskinen være skarpe. Etter hver bruk må enheten skylles grundig og fortrinnsvis behandles med et antiseptisk middel.

Det er best å bruke en barberhøvel med et bevegelig og avrundet hode.

Et viktig poeng er forberedelsen av huden på beina for prosedyren. I intet tilfelle bør tørr hud behandles eller påføres med en enkel såpe. Det er bedre å bruke spesielle skinn og andre barberprodukter. Så håret blir mykere, og bladet glir jevnt og skader huden mye mindre.

Hvilken barberhøvel å velge - video

Hvordan forberede ben til barbering

For å unngå irritasjon etter depilering, bør du følge enkle instruksjoner:

 1. Det er nødvendig å åpne porene og myke huden. For å gjøre dette, ta en varm dusj og vikle beina med et varmt, vått håndkle i noen minutter.
 2. Behandle føttens hud med en spesiell skrubbe. En skrubbe med en gjennomsnittlig partikkelstørrelse er best egnet. Det vil bidra til å grundig exfoliere huden slik at døde celler ikke tetter mellom bladene. Et spesielt verktøy vil også gjøre huden renere og "slippe ut" de inngroede hårene.
 3. Deretter må du bruke en spesiell barberkrem. Hvis ikke, da i ekstreme tilfeller kan du bruke hårbalsam eller dusjgel.
 4. Etter noen minutter, fortsett til selve prosedyren.

Depileringsprosedyre

Barbering ved hjelp av maskinen er en spesiell glatt bevegelse mot veksten av håret. Det er viktig å huske at det er umulig å holde bladet på samme sted mer enn en gang. Det anbefales heller ikke å trykke hardt på bladet eller for å gjøre raske og lange bevegelser. Barber bena sakte og forsiktig, i små trinn på 2-3 cm. Og maskinen skal skylles regelmessig under rennende vann.

Generelt kan barbering av bena med en maskin gjøres på to måter: mot hårveksten og i sin retning. Den første metoden utsetter huden mer irritasjon, men den andre garanterer ikke fullstendig bortskaffelse av uønsket vegetasjon. Ofte blir det tatt av jenter med sensitiv hud og blondt hår, fordi de blir nesten umerkelig.

Etter å ha fullført prosedyren, må føttene skylles med vann uten å bruke såpe eller skureputer. Også, du kan ikke gni dem og et håndkle, du bør bare bli våt.

Når kuttene er funnet, er det nødvendig å behandle dem umiddelbart med eventuelle alkoholfrie antiseptiske midler. Og på beina etter prosedyren - påfør en fuktighetsgivende lotion, melk eller krem ​​(men det anbefales å bruke spesialverktøy etter barbering).

Etter prosedyren kan ikke depileringen gå ut i kulde og straks ha på seg strømpebukser eller bukser. Du kan barbere beina både om morgenen og om kvelden. Det viktigste - å gjøre det forsiktig og sakte.

Tips om barbering uten irritasjon - video

Hvordan bli kvitt irritasjon

Hvis irritasjon allerede har oppstått med beina, er det første å gjøre det for å gi de beste betingelsene for å bli kvitt den raskt. Det er viktig å ikke kløne kviser, ikke gni dem med en vask eller et håndkle, bruk kun spesialiserte midler.

De vanligste stoffene

På apoteket finner du mange stoffer som effektivt bekjemper irritasjon etter depilering:

 • Vagisil er et middel basert på trygge og urte ingredienser. Det vil bidra til å lindre kløe og betennelse. Dette stoffet har ingen kontraindikasjoner, og det forårsaker ikke bivirkninger. Det kan brukes ikke bare på beina, men også i bikiniområdet.
  Det bør brukes etter en dusj, 3-4 ganger om dagen. For å gjøre dette, legges en liten mengde krem ​​på fingrene, og så fordeles den jevnt på de berørte områdene og gnides med jevne massasjebevegelser;
 • Panthenol er et middel som hjelper med irritasjon, brannskader, dermatitt eller annen hudskade. For en jevnere fordeling anbefales det å bruke en spray. Hoveddelen av dette verktøyet er komponenten - dexpanthenol, som akselererer regenereringsprosessene.
  Preparatet må påføres på tørr og tidligere renset hud fra fett og smuss (3-4 ganger om dagen). For bedre å oppnå effekten, bør ballongen ristes før bruk, og i selve sprøyten beholdes avstanden 20-25 cm fra huden;
 • Bepanten - krem, en analog av panthenol. Det påføres to ganger om dagen på ren og tørr hud av den berørte huden;
 • Boro Plus - krem ​​basert på urte ingredienser. Det er en utmerket antiseptisk og har anti-inflammatoriske og antifungal effekter. Påfør to ganger om dagen til renset hud. Det er tilrådelig å bruke ikke med hendene, men med en bomullspute. Kremet er ganske fettete, men etter absorpsjon etterlater ingen spor, så det kan til og med brukes som grunnlag for kosmetikk.

Fotogalleri: Apoteksmidler mot irritasjon

Folkemetoder

I tillegg til farmasøytiske preparater kan tradisjonell medisin brukes til å bekjempe hudirritasjon:

 • Aloe er en utmerket måte å fukte og gjenopprette et tynt lag av hud. Den kan brukes på to måter. Den første metoden består i vanlig gnidning av den berørte huden med saften av en gitt plante. For dette er bladet kuttet i lengderetningen, og selve juicen presses på en bomullspinne. Den andre metoden er mer komplisert: det krever sliping av de unge bladene på planten i en muss, deretter innpakning av det i gasbind og påføring av det på det berørte området i 10-15 minutter (du kan legge til noen dråper olivenolje i blandingen eller behandle huden selv med vegetabilsk, oliven eller kokos olje etter fjerning av kompressen);
 • en komprimering fra noen planter med antiseptiske egenskaper (mynte, persilleblade, kamille, coltsfoot, etc.). Til matlaging kan du bruke en hvilken som helst kombinasjon av urter i samme forhold. Det er nødvendig å ta 1 ss. l. tørket urter og hell kokende vann over dem (250 ml). Deretter insisterer du en halv time, fukte gasbind i infusjonen som er oppnådd og påfør det berørte hudområdet i 10-15 minutter. Gjenta 2-3 ganger om dagen;
 • Avocado-masken nærer også huden og fjerner irritasjon. For forberedelsen vil det trenge selve frukten og meieriproduktet (rømme eller krem). Avokado skal kuttes i tynne skiver. Påfør først rømme (krem) på huden, og bruk deretter fruktskivene. Masken skal holdes i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Hvordan bli kvitt irritasjon etter depilering - video

anmeldelser

Jeg barber bena mine med en epilator, så tar jeg et bad, og etterpå legger jeg det på beina mine, til de stedene hvor irritasjonen er sterkest - CLINIQUE Beroligende etterbearbeidingskrem som senker hårveksten. Beroligende lotion lindrer ikke bare irritasjon forårsaket av barbering, men effektivt mykner også håret og bremser veksten. Lotionen har en liten antiseptisk og helbredende effekt, og dets planteekstrakter nærer og fukter huden, og beskytter den mot miljøets skadelige virkninger og for tidlig aldring. Denne lotionen ble laget for menn, men da irritasjon igjen dukket opp, tok hun denne løsningen fra mannen sin, brukte den bare noen få ganger, og effekten ble umiddelbart merkbar.

Lenca

https://beautiful-lev.kosmetista.ru/blog/uhodovaya-kosmetika/1947.html

Boro Plus er veldig bra og takler noen irritasjoner, men om sommeren er det for tungt, jeg måtte nekte. Derfor, nå foretrekker jeg gel med aloe, et lett middel, ikke etterlater klebrighet, det absorberes raskt. Rødhet går bort nesten umiddelbart. Men det er best å unngå irritasjon og ikke forsømme rådene om barbering. Bladet skal alltid være skarpt og rent, skal bare vaskes under rennende vann.

Nina

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/razdrazheniya-nog.html

Generelt er irritasjon etter depilering hyppig. Hvis irritasjon har oppstått umiddelbart etter depilering, kan riper bli behandlet med antiseptika eller med en svak løsning av hydrogenperoksid. Panthenol eller de-pantelon hjelper meg personlig, det fjerner rødmen og kløe, men ikke om morgenen Det er også spor, og det finnes også salver som fjerner irritasjon og forbedrer regenerering av solkoseryl, malavit. Og vi alle er velkjent redningsmann, helbredende agent og alle lignende. Du kan lage lotioner med urter, lindrer huden veldig

nina82

http://www.bolshoyvopros.ru/questions/1244784-pri-depiljacii-voznikaet-razdrazhenie-i-zhzhenie-kak-izbavitsja.html

Depilation er en svært kompleks prosess som krever en nøye og riktig tilnærming. Etter barbering oppstår vanligvis irritasjon på grunn av feil i forberedelsen eller gjennomføringen av prosedyren. Også, ikke glem om riktig vedlikehold av maskinen. Det er nødvendig å nøye overvåke rensligheten og skarpheten på bladene, bytt dem regelmessig og bruk dem nøye.

Flere Artikler Om Typer Acne