De fleste av dem som brukte Vidal melk til akne var fornøyd med effekten, som det fremgår av positive vurderinger. Mange merker en merkbar forbedring etter 2 uker. Når de vanlige kosmetikkene ikke løste problemet, hjalp Vidals melk vellykket med å bli kvitt akne og utslett. Den eneste ulempen ved produktet er lukten, som ikke er så hyggelig, men for resultatets skyld er alle pasienter enige om å lide litt.

Ofte er akne i ansiktet forårsaket av demodikose eller subkutane kvaler, noe som kan påvirke fet hud. Det spiser på sekreter av svette og talgkjertler, hårfollikelceller, fettstoffer i kosmetikk. Når du reduserer mengden av fett i talgkjertlene, forsvinner matmarken, og den forsvinner uten behandling av seg selv. Vidal melk fjerner huden og hemmer parasitten.

Hva består løsningen av?

Sammensetningen av stoffet er en blanding av medisinske komponenter og er laget på resept på apoteket. Den inneholder kamfer, borsyre og salisylsyre, glyserin, utfelt svovel. Det er den siste komponenten som har en negativ effekt på flått.

Svovel har en spesiell lukt som bokstavelig talt "stifler" parasitter. I kampen mot akne spiller denne komponenten også en viktig rolle. I tillegg til antimikrobiell virkning normaliserer det sebaceous kjertler, har en peeling effekt.

Kamfer har en bakteriedrepende og pruritisk effekt, glycerin er nødvendig for å myke huden. Etylalkohol har en antibakteriell effekt. Borsyre renser porene og reduserer talgproduksjonen.

Nærmere bestemt gjenspeiler sammensetningen av dette verktøyet oppskriften:

Vanligvis krever preparatet resept fra legen som indikerer de spesifikke proporsjonene som er knyttet til egenskapene til pasientens hud. I enkelte apoteker, er allerede preparerte standardformuleringer solgt, som kan kjøpes uten resept.
Holdbarheten er 1 måned fra fremstillingsdatoen, for å unngå hudirritasjon og brannskader, anbefales det ikke å bruke det etter denne perioden.

Tilgjengelighet og analoger

Vidal melk, hvis pris bare er 200 rubler, er ikke dårligere i egenskapene til mange dyre preparater, og gjør det mulig å oppnå en utmerket terapeutisk effekt, samtidig som den sparer ganske bra. Dessuten har analogene som Skinoren eller Baziron i behandlingsprosessen en sterkere effekt på huden. Det finnes også kosmetikk som hjelper til med å bekjempe akne - kremer, geler, lotioner, men de er mye dyrere, og de inneholder stoffer som er uønskede for betent hud - forskjellige dufter og konserveringsmidler.

Mange dermatologer anser dette verktøyet som en av de mest effektive i behandling og forebygging av akne. Indikasjoner for bruk Vidal melk følgende:

 • moderat akne;
 • subkutan tikk;
 • rosa lichen;
 • inflammatoriske sykdommer i huden.

Det vil si at det kan brukes i alle tilfeller når det er nødvendig å avfette huden og handle på det med antiseptika.

Instruksjoner for bruk

Vidal melk brukes til å tørke og rense huden 1-2 ganger om dagen i ettermiddag, så vel som før sengetid. Tørk melk trenger ikke hele ansiktet, men bare områdene der det er utslett. Det skal ikke vaskes av etter påføring. Før bruk må melken ristes. Varigheten av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen og overstiger ikke en måned.

Du kan ikke pålegge sårets sammensetning, blødende pimples, riper, mol og vorter. I avanserte tilfeller anbefaler dermatologer å tørke ansiktet med en mintkrem på dagtid, noe som forbedrer terapeutisk effekt av stoffet. I alvorlige sykdomsformer anbefales det å bruke kloramfenikolalkohol i stedet for lotion. 30 minutter etter påføring av produktet, anbefales det å bruke fuktighetskrem. Dette vil myke huden og redusere bivirkningene i form av tørrhet og peeling.

I sjeldne tilfeller kan allergiske reaksjoner, kløe, brenning, hyperemi forekomme. Derfor er verktøyet ikke anbefalt for barn under 7 år, pasienter med for tørr hud, pasienter med bronkial astma. Ved utvikling av en av disse bivirkningene bør bruken av midler avvikles. Ved behandling av demodikose bør du forlate dekorative kosmetikk, unngå bad og damprom, gjør ikke masker for ansiktet.

Vidal melk med egne hender

Vil du vite hvordan du lager Vidal melk hjemme?
Verktøyet er en vanlig talker, oppnådd ved å blande de opprinnelige medisinske komponentene, slik at du kan lage mat hjemme. For å gjøre dette må du bare blande alle nødvendige ingredienser i den angitte mengden og riste blandingen grundig. Oppbevar den, så vel som stoffet kjøpt på apotek, er det bare nødvendig i kjøleskapet.

Det er en mer forenklet oppskrift som er praktisk å bruke hjemme. Det ser slik ut:

 1. Svovel-3 g;
 2. Borsyre -20 ml;
 3. Destillert vann -20 ml;
 4. Levomycetin-0,05 g

Til tross for den forenklede sammensetningen forblir hovedkomponentene i den igjen. Som du ser, er det ingen glycerol, så du må bruke fuktighetskrem etter påføring av produktet.

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Vidal melk

Vidal melk er en av de eldste oppskrifter i behandling av akne, og er også effektiv mot subkutan mite Demodex. I dag foreskriver dermatologer sjelden det på grunn av påvirkning fra produsentene av apotek på legene selv gjennom "kickbacks", dvs. For rent personlige formål foreskriver dermatologer ikke alltid den riktige behandlingen for deg. Men siden du allerede er på vår portal, kan du selv bestemme hva du skal behandle.

Vidals Milk Oppskrift

Vidal melk kan tilskrives taleren av akne, fordi den består av de vanlige antiseptiske ingrediensene. dvs. Melk er laget i apotek og selges på resept og uten det, avhengig av organisasjonen.

Du kan få resept for Vidal melk fra dermatologen din ved å spørre om dette legemidlet. Du får oppskriften gratis, og taleren koster ca 200 rubler. Vidal-egenskapene er Vidal-melk ikke dårligere enn mange dyre stoffer og bidrar til å spare en betydelig mengde.

Vidals melkoppskrift ble skapt av dermatologen Professor Rakcheev Anatoly Petrovich, som utviklet metoder for behandling av dermatologiske sykdommer, inkludert demodeks.

Vidal melk: sammensetning

Som jeg allerede har sagt, inneholder denne komponenten i prinsippet i prinsippet de tradisjonelle komponentene:

 • Etylalkohol - 25 ml
 • Camphor alkohol 3%
 • Borsyre 2% - 25 ml
 • Svovelpresipitert - 3,0
 • Salisylsyre 1%
 • glyserol

I kampen mot parasitter, som Demodex, hjelper det perfekt svovel (samt svovelsalve fra akne). Den har en spesiell lukt, den smelter bokstavelig talt den subkutane tippen. For vanlig akne spiller svovel også en viktig rolle: i tillegg til dets antimikrobielle egenskaper normaliserer svovel sebaceous kjertler og har en keratolytisk effekt, dvs. peeling.

Noen ganger legges til melk og antibiotika, som angitt ovenfor på bildet.

Ulemper og fordeler Milk Vidal

De resterende alkoholene er rene antiseptika, glycerin tilsettes ganske mye for å myke løsningen. Vidal melk er et veldig kraftig verktøy for å bekjempe akne og kvaler, men det har også en ulempe:

 • En allergisk reaksjon på kamferalkohol forekommer ofte, noe som forhindrer bruk av mer løsning.
 • En høy konsentrasjon av alkohol fører til "tørking" av huden, uten riktig fuktighet, blir akne bare mer, fordi Sebaceous kjertler vil begynne å jobbe aktivt på etterfylling av fet hud.
 • Den har en ubehagelig, kvalme som ikke eroderer umiddelbart fra rommet, og selv etter at behandlingen er stoppet, er den fortsatt i sengetøy, klær og håndklær.

Fordelene er:

 • Demodex mite kontroll;
 • Raskt behandling av akne, hudormer;

Oftest, for å kjøpe en løsning, trenger du en oppskrift med individuelle proporsjoner, noe som er enda bedre, fordi En hudlege skriver et resept basert på tilstanden til huden din. Men i enkelte apotek selger ferdige løsninger i standardforhold uten resept og litt dyrere.

Vidal melk: søknad

Løsningen bør brukes på ren og tørr hud med en bomullspute 1-2 ganger om dagen, fra 2. halv dag og før sengetid.

I intet tilfelle gjelder ikke åpne sår, sår, blødende akne, fordi løsningen vil bare forverre situasjonen, og ikke kurere.

Jeg anbefaler deg å straks fylle opp med en fuktighetsgivende krem ​​og bruke den om morgenen eller 30 minutter etter påføring av Widal-melk for å glatte ut de mest sannsynlige bivirkningene i form av tørrhet og peeling.

Vær forsiktig med denne taleren: gjelder ikke for fødselsmerker, vorter, moles, slimhinner. Barn under 7 år kan ikke smøres med Vidal melk, bare en del av alderen, ikke alle samtidig.

Holdbarhet er 30 dager fra prepareringsdato, så vær så snill å ikke bruk melk etter utløpsdatoen for å unngå brannskader og irritasjoner.

Anmeldelser Vidal melk

Dermatologen skrev øyeblikkelig meg et resept for denne taleren, og kalte min grad av akne lett til middels. Periodisk inflammerte utslett, flekker, komedoner. Hun sa smøre en gang om dagen før sengetid, for å tolerere lukten i 1 måned, fordi Hun har en holdbarhet på bare 30 dager. Jeg forteller deg at etter en ukentlig mottak følte ansiktet mitt som en tørket pære, forferdelig. Akne er alle tørket opp, men huden er alt som om dehydrert. Allerede den andre dagen jeg aktivt fukter og ikke passerer, ser ut som en gammel kvinne (jeg antar jeg gjorde noe galt.

Anmelder: Marisha

Jeg kjøpte en ferdig talker på apotek på råd fra en venn i et sosialt Moskva-apotek. Lukten er stygg, men resultatet var verdt det. I noen uker forsvant all den røde, ekkel akne, inflammet subkutan hud fra meg. Ansiktet har blitt nesten perfekt. Nå er dette min eneste lotion, smør det og tilbake, og bryst for forebygging.

Gjennomgå forfatter: Sergey

Med ansiktet mitt pah-pah mer eller mindre, en kvise her, den andre - der, men ikke kritisk. Men ryggen og brystet er et helvete i helvete: smertefullt, betent, det gjør til og med vondt for å sove, og jeg ser ut som en leopard. Så les på Internett om slike talkers og valgte Vidal melk, fordi Du vil ikke tape pengene dine her. En måned senere virker det mer eller mindre, men ikke slik at huden begynte å slough av med filler. Jeg fortsetter å smøre, jeg vet ikke engang mer, men også lukten er slik at hele familien min hyler fra ham))

Vidal melk: egenskaper, egenskaper, indikasjoner og resultater fra bruk

Akne, wenders, comedones, som bare navn ikke eksisterer for slike ubehagelige sykdommer på ansiktets hud. Dette problemet var og er fortsatt relevant hele tiden, hver person minst en gang møttes med det og vil gjerne bli kvitt det en gang for alle. Å velge det mest effektive middelet for akne er den viktigste oppgaven for unge mennesker, tenåringer, eiere av fet hud og mennesker som lider av hormonelle lidelser i kroppen.

Det mest populære og velkjente stoffet som gjør at du raskt og enkelt kan bli kvitt akne, betraktes som Vidal-melk. Vurder de grunnleggende egenskapene til verktøyet og programreglene.

Hva å gjøre når utseendet på akne?

Foto: akne og postacne på ansiktet

Du må forstå at det er umulig å utføre selvbehandling av akne, så et besøk til en hudlege vil være det beste og rette trinnet.

Etter undersøkelsens resultater vil legen foreskrive en behandling for deg eller om nødvendig henvise til en endokrinolog, en gastroenterolog, en gynekolog, en allergiker eller en ernæringsfysiolog.

Og bare på grunnlag av konklusjonen av legene, når en nøyaktig diagnose av forekomsten av akne vil bli gjort, vil du få behandling.

Funksjoner melk Vidal

På bildet: dette er Vidals melk

Nå på salg tilbyr et stort utvalg av kremer, geler, lotioner, som brukes til å bekjempe akne. Hvordan bruke masker for akne - les artikkelen.

Ofte inneholder slike preparater både syntetiske og naturlige komponenter, hvis virkning er rettet mot å normalisere aktiviteten til talgkjertlene, eliminere betennelse og tørr akne.

Men samtidig inkluderer mange av dem komponenter som er uønskede for ansiktets hud (dufter, forskjellige konserveringsmidler).

Derfor er det bedre å bruke de "bevist" apoteksmedisinene for akne, som ble brukt til og med av våre mødre, en av dem er Vidal-melk.

Hans oppskrift ble skapt av en professor-dermatolog, AP Rakcheev, som var engasjert i utviklingen av metoder for behandling av ulike dermatologiske sykdommer, inkludert demodeks.

Sammensetningen av melk Vidal for ansikt

Vidal melk - en talker som kan påføres med en bomullspute

Denne sammensetningen er en talker, som kan fremstilles ved å blande spesielt utvalgte medisiner:
1. Alkohol (etyl) - bidrar til desinfeksjon og tørking av betennelser, utslett og akne.
2. Camphoralkohol - har en beroligende, antimikrobiell, antiinflammatorisk effekt, bidrar til å eliminere postacne og smale forstørrede porer.
3. Presipitert svovel er et sporelement som er nyttig for huden, og bidrar til syntese av kollagen. Den har også antibakteriell, antiinflammatorisk, reduserer hudkeratose. fordi Svovel-akaricid, Vidal melk kan brukes til demodikose.
4. Borsyre - reduserer og normaliserer sekresjonen av talg, hjelper med å rense og desinfisere epidermis.
5. Salicylsyre - har en keratolytisk effekt, fornyer celler og reduserer hudens lettelse, hjelper med post-akne og pigmentering.
6. Glyserin - brukes til å fukte og myke huden, reduserer tørkeegenskapene til de andre komponentene i sammensetningen.

Dermatologen gir oppskriften, det viktigste er at Vidals melk ikke er dårligere i egenskapene til dyre aknepreparater, noe som gjør det mulig å spare penger.

Vidal melk: kontraindikasjoner

Du kan ikke behandle dette stoffet, åpne sår, blødninger og åpen akne, så du kan bare forverre situasjonen. Det anbefales ikke å bruke melk på vorter, fødselsmerker, moles.

Eiere av myk, tynn og sensitiv hud, dette verktøyet vil ikke fungere, fordi kan forårsake brann, rødhet eller allergi.

Det er også visse kontraindikasjoner for bruk:
1. Barn, alder opp til 7 år
2. Eiere av tørr hud
3. Inflammet og blødende akne
4. Bronchial astma

Etter påføring av produktet, bør huden behandles med fuktighetskrem som vil bidra til å unngå utseende av tørrhet og flak på ansiktets hud.

Egenskaper ved å påføre melk

Legemidlet anbefales kun å brukes til ren og tørr hud. Du kan bruke en bomullspute eller svamp til disse formålene. Det er bedre å begynne å rense med melk i andre halvdel av dagen, og det er nødvendig å behandle huden før du legger deg til sengs.

Det anbefales å tørke med melk ikke hele ansiktet, men bare de betente områdene med akne. Rist godt før bruk.

Resultater fra søknaden

Ved hjelp av Vidal melk kan du kurere akne eller akne i alle stadier av utvikling av sår.

Ved hjelp av Vidal melk kan du kurere akne eller akne i alle stadier av utvikling av sår. Verktøyet håndterer effektivt problemer i begynnelsen av utviklingen og er i stand til å eliminere utslett i mer avanserte tilfeller.

Bruk av melk bidrar til å exfoliere gamle celler i epidermis, bidrar til å gjenopprette strukturen i huden og redusere betennelse. Gjennom bruk av verktøy kan klare overflødig produksjon av kutan hud, smale forstørrede porer på ansiktets hud og gjøre huden mer frisk og hvit.

Ikke glem at Vidal melk også er effektiv mot demodikose.

Vidal melk hjemme

Denne sammensetningen kan selvfølgelig kjøpes på apotek, men du må vente noen dager når den er forberedt. Det bør også tas i betraktning at holdbarheten til ferdig melk - 10 dager.

Det er mye mer praktisk og lettere å forberede stoffet selv etter at du har kjøpt de nødvendige komponentene, og bland dem etter behov.

Svovelpulver kan kjøpes på Internett på nettsteder som spesialiserer seg på produkter til fremstilling av kosmetikk. Du kan bruke svovel i vannløselig form, dette vil ikke redusere effektiviteten, men sammensetningen vil bli mer uniform.

På bildet: alle komponentene som trengs for å lage en talker

Vann kan erstattes med kamille eller lavendelhydrolat, som vil lindre betennelse, øke vevregenerering og bidra til å forebygge dannelse etter akne.

Alle andre komponenter til forberedelse kan kjøpes på et hvilket som helst apotek.

komponenter:
• Vann - 25 ml
• Borisk alkohol (3%) - 25 ml
• Camphoralkohol (10%) - 20 ml
• Svovel - 3 ml (0,5 ss)

Tørr svovel må oppløses i vann, tilsett bor- og kamferalkoholer, bland godt og rist. Oppbevares i kjøleskapet, helst i en glassbeholder

Ofte stilte spørsmål

Marina, 25 år gammel
En venn fortalte om melk, men jeg kan ikke tro at det kan hjelpe med akne. Fortell oss om hans handling.

Spesialist svar:
God ettermiddag, Marina. Vidal melk er egnet for enhver grad av akne. Påfør den skal være 1-2 ganger om dagen, alltid 1 gang før sengetid. Hvis du gjør det regelmessig, så i løpet av en måned blir huden din renset for akne, fordi Melk tørre kviser og hindre fremveksten av nye.

Alt om akne, hvordan bli kvitt akne, kosmetikk for akne og hudpleie

Vidal melk

Vidal melk

Vi vil diskutere behandling av akne forårsaket av subkutan mite - Demodex. Denne metoden er litt gammel, men veldig effektiv. Kanskje han ikke sparer huden litt på grunn av alkoholen i den, men disse ofrene er verdt det. Som allerede beskrevet i artikkelen "Hvordan behandle en subkutan tick", ble denne behandlingsmetoden foreslått og utviklet av professor Rakcheev A.P.

Generelt er Vidal melk en blanding av forskjellige komponenter, som er tilberedt på apotek i henhold til resept foreskrevet av lege. Sammensetningen av melken Vidal inkluderer: kamfer, borsyre, etylalkohol og glyserin, salisylsyre og svovelkrem. Et resept fra en lege ser noe ut som dette:

Sp. vini 70% - 50,0 - (etylalkohol 70% 50 gram)
Sp. comphorati 6,0 - (kamferalkohol 6 gram)
Sol. syre. borici 2% - 50,0 - (løsning av borsyre 2% 50 gram)
Svovel. pp svovel (svovel)
Glycerini aa 6,0- (glycerin 6 gram)

En del av svovelet har en skadelig effekt på subkutan mite og på andre mikroorganismer. Det viktigste er ikke å overdrive det med tillegg, fordi hver hud reagerer på svovel på forskjellige måter, er bivirkninger mulige.

Metode for bruk Vidal melk:

For natten, tørk ansiktet med Vidal melk, og om morgenen tørk med kloramfenikolalkohol.
Overvåk tilstanden til huden. Hvis en av bivirkningene er tilstede, avbryt bruk.

 • Tørker håret sterkt på grunn av alkoholinnholdet
 • Allergiske og lokale reaksjoner, hyperemi, kløe og brenning.
 1. Barns alder opptil 7 år
 2. Ikke anbefalt for personer med tørr hud.
 3. Blødning betent akne
 4. Vær forsiktig med personer med astma.
 5. Ikke bruk på vorter og fødselsmerker.

Hvis du har brukt dette verktøyet, legg igjen dine kommentarer og tilbakemeldinger.

Slik lagrer du og bruker Vidal melk

Melk Vidal er en ganske effektiv måte som lar deg raskt takle akne lesjoner på huden.

Takket være den vanlige bruken av dette stoffet, er det mulig å rense huden, kvitte seg med gamle celler, ødelegge patogener og normalisere talgkjertlene.

Hva er en del av melken Vidal

Dette stoffet er en mos som er utarbeidet på grunnlag av følgende ingredienser:

 1. Etylalkohol - gir hud desinfeksjon og tørker acne.
 2. Camphoralkohol - har en antimikrobiell og beroligende effekt, takler betennelse, strammer porene og eliminerer effekten av akne.
 3. Presipitert svovel - dette sporelementet deltar i produksjonen av kollagen, har en uttalt regenererende effekt, bekjemper bakterier og reduserer betennelse.
 4. Borsyre - bidrar til å redusere talgproduksjonen. I tillegg tillater det å rengjøre og desinfisere huden godt.
 5. Salisylsyre - normaliserer produksjonen av talg, hjelper til med å gjenopprette hudceller, glatt lettelsen, takle pigmentering.
 6. Glycerin - perfekt myker og fukter huden, og reduserer tørkeeffekten av de resterende ingrediensene.

Indikasjoner for bruk

Takket være bruken av Vidal melk, er det mulig å behandle akne og akne i alle stadier. Det håndterer effektivt problemer i begynnelsen av utseendet og eliminerer utslett i avanserte tilfeller.

Bruk av stoffet bidrar til å exfoliere gamle celler, bidrar til å gjenopprette strukturen i huden og redusere betennelse. Gjennom bruk av verktøy kan klare den overdrevne produksjonen av hudhud, smale forstørrede porene og gjøre huden merkbart hvitere. Vidal melk er også et effektivt middel for demodikose.

Instruksjoner for bruk fra akne og akne

Legemidlet bør brukes på tørr og ren hud. Dette bør gjøres gjennom en bomullspute 1-2 ganger om dagen. Du må starte om ettermiddagen. Sørg også for å behandle huden om natten.

Bredmelk anbefales å tørke ikke hele ansiktet, men bare de områdene som har utslett. Før bruk skal flasken ristes grundig. Det er strengt ikke anbefalt å behandle sår, blødende akne, som risikoen for å forverre situasjonen. Også, ikke bruk rette på vorter, fødselsmerker, moles.

Etter påføring bør huden behandles med fuktighetskrem. Dette vil bidra til å forhindre tørrhet og flak.

Hvordan lage melk hjemme: en oppskrift

Dette verktøyet er vanligvis utarbeidet i apoteksbetingelser i henhold til en dermatologs ordinering. Vanligvis velger legen sammensetningen i samsvar med egenskapene til huden din. Vidals melk kan imidlertid gjøres selvstendig - det er nok å kjøpe de nødvendige ingrediensene. Universal reseptbelagte legemidler består av følgende komponenter:

 • etylalkohol 70% - 50 g;
 • borsyre 2% - 50 g;
 • salicylsyre 1% - 50 g;
 • glycerin - 6 g;
 • svovel - 6 g;
 • kamferalkohol - 6 g.

Alle komponenter må kombinere og grundig riste den resulterende løsningen.

Hvordan lagre stoffet

Dette legemidlet kan kun oppbevares i kjøleskapet. Holdbarhet er 1 måned. Hvis du bryter denne regelen, er det fare for forbrenning eller irritasjon på huden.

Vidal melk er et veldig effektivt middel som bidrar til å forbedre tilstanden til huden og håndtere akne. Det viktigste er å følge instruksjonene for bruk og vær sikker på å behandle huden med fuktighetskrem.

anmeldelser

Marina: En dermatolog har sluppet Vidals melk til meg med moderat akne. Begynte å smøre dette verktøyet hver dag før sengetid. Jeg gjorde dette i en måned, og jeg kan si at tilstanden til huden min har forbedret seg betydelig. Det viktigste er ikke å glemme å bruke en fuktighetskrem, fordi stoffet tørker huden.

Andrei: På råd fra en venn kjøpte jeg en ferdig Vidal melk på apoteket. Resultatene imponerte meg - etter to uker fjernet huden, utslett og akne forsvant. Det kan sies at ansiktet har blitt perfekt. Det eneste negative betyr - lukten. Men for fantastiske resultater kan du lide.

Arina: I lang tid kunne jeg ikke takle akne på huden min. Det jeg bare ikke prøvde - ikke en eneste kosmetikk løst problemet mitt. Til slutt ga en venn en oppskrift på melk Vidal. Etter flere applikasjoner har situasjonen blitt betydelig forbedret. Jeg vil bruke den videre.

Vidal melk: sammensetning, bruksanvisning

Vidal melk er et svært effektivt stoff som kan takle oppstarten av akne på kort tid. Hvis stoffet brukes regelmessig, er det mulig å forbedre funksjonen av talgkjertlene, for å rense dermis fra gamle celler. Vidal melk er en flerkomponent flytende blanding som er mye brukt i dermatologi. Pasienten kan forberede slik medisin alene.

Sammensetningen av melk Vidal - en blanding av medisinske elementer, som er forberedt på apoteket på resept.

Komponenter av Vidal melk:

 • Glycerin fukter og myker huden.
 • Alkohol kamfer smaler porene, reduserer betennelse og eliminerer effektene av utbrudd, har en beroligende og antimikrobiell effekt.
 • Borsyre renser integumentet og reduserer talgproduksjonen.
 • Svovelutfelt produserer kollagen og gjenoppretter deler av dermis, effektivt reduserer betennelse og bekjemper bakterier.
 • Salicylsyre gjenoppretter celler, reduserer pigmentering og virker hudtekstur.
 • Etylalkohol tørker utslett og desinfiserer hudområder.

Vidal melk perfekt i alle stadier med akne og akneutbrudd. Bruken av produktet reduserer betennelsen effektivt og forbedrer strukturen til dermis, eksfolierer cellene.

Med hjelp av stoffet kan du begrense porene, normalisere produksjonen av talg og hvite huden. Med demodikose forårsaket av subkutane kvalster, er legemidlet meget effektivt.

Det er visse forhold der stoffet ikke er foreskrevet.

Vidal melk er kontraindisert i følgende tilfeller:

 • barn opptil 8 år;
 • Tilstedeværelsen av åpenbar betennelse med blod;
 • tørr hud;
 • tilstedeværelsen av et stort antall vorter og mol.

Legemidlet kan forårsake allergier og andre bivirkninger, så før du begynner å bruke den, bør du konsultere en medisinsk spesialist.

Før du bruker stoffet, er det viktig å lese bruksanvisningen. Produktet brukes kun til ren og tørr hud to ganger om dagen med en bomullsstykke.

Melk tørk bare berørte områder av utslett ansiktet. Før du bruker den, rist glasset godt.

Etter påføring av stoffet på huden, bruk fettkrem for å unngå peeling og tørrhet.

Legemidlet kan tilberedes hjemme. For å gjøre dette må du forhåndskjøpe de nødvendige komponentene i et apotek og blande dem.

Hjemmelaget alkohol løsning har følgende sammensetning:

 • svovel - 0,4 ss. l;
 • vann - 15 ml;
 • 10% kamfer sover - 10 ml;
 • 3% borealkohol - 15 ml.

For å øke effekten, kan du bruke resept med kloramfenikol:

 • svovel - 1 g;
 • vann - 15 ml;
 • borsyre - 15 ml;
 • Levomycetin - 0,04 g

Etter blanding av elementene er det nødvendig å riste løsningen godt. Om nødvendig kan du erstatte vannet med lavendel eller kamillehydrolat. Denne sammensetningen vil bidra til å forbedre regenerering av dermalt vev, lindre betennelse og forhindre utseendet av post-akne.

Det må huskes at holdbarheten til et slikt verktøy ikke er mer enn 30 dager fra fremstillingsdatoen.

Vidal melk - et bevist middel for akne og betennelser

Hudutslett er en alvorlig estetisk og dermatologisk defekt. For hudbehandling anbefales det å rådføre seg med gastroenterologer, endokrinologer, dermatologer og venereologer. Men aktuelle aktører kan øke hastigheten på behandlingsprosessen, og gir både symptomatisk og faktisk behandling.

Funksjoner av stoffet

Vidal melk er en av de eldste måtene å behandle hudsykdommer, spesielt akne. Sammensetningen ble utviklet av dermatologen Professor P. Rakcheev.

Om Vidal melk vil fortelle denne videoen:

Doseringsformer

Verktøyet er tilgjengelig i form av flytende lotionmelk, som lett absorberes i huden, og gir ingen spor. Vidal melk er pakket i et spesielt apotek mørkgjort glass.

Sammensetningen av melk Vidal

Legemidlet består av komponenter som, som utfyller hverandre, tillater deg å gjenopprette fettbalansen i huden, eliminere akne og betennelse:

 • etylalkohol - tørker og desinfiserer utslett på huden;
 • Kamfer - har en bakteriedrepende virkning;
 • borsyre - renser porene, hindrer dannelsen av akne;
 • salicylsyre - en komponent med en bakteriedrepende virkning;
 • glycerin - et stoff som myker huden og nøytraliserer de negative effektene av alkohol;
 • utfelt svovel-sebaceous kjertel nøytralisator.

Det er i de fleste tilfeller en formel for proporsjoner som anbefales. Men stoffet blir det mest effektive når proporsjonene av alle komponentene beregnes i hvert enkelt tilfelle. Vidal gir Vidal melk en terapeutisk effekt raskere, og lar deg lagre resultatet lenger.

For å forberede stoffet blir tilstanden til huden, omfanget av betennelsesskade og hudtype studert. En dermatolog skriver etter en inspeksjon et resept som pasienten gir til apoteket, og tar deretter flasken med det ferdige produktet. Vidal melk kan også kjøpes i ferdig form.

Kostnaden for en flaske i Russland er i gjennomsnitt 200 rubler.

Farmakologisk aktivitet

Vidal melk fungerer på grunn av to målrettede tiltak: avfetting av det øvre lag av huden og som gir en antibakteriell effekt. Dette eliminerer ikke årsaken til hudutslett i alle tilfeller, men gjør det mulig å minimere manifestasjoner av dermatologisk patologi.

farmakodynamikk

 • Vidal melk virker på overflatelaget av huden, noe som trengs litt dypt på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av etylalkohol, som er "Dirigent" av de aktive komponentene i de dypere lagene av epidermis.
 • Borsyre, kamfer og utfelt svovel renser og strammer porene, salicylsyre forhindrer betennelse, og glycerin myker og fukter huden.

Nyttige tips om hvordan du unngår akne, fortell videoen nedenfor:

farmakokinetikk

Komponentene av legemidlet til ekstern bruk Vidal melk trenger ikke inn i de dypere lagene av huden, slik at dataene og farmakokinetikken, det vil si fjerning av legemidlet fra kroppen, ikke eksisterer.

vitnesbyrd

 • Hovedindikasjonen for bruk av Vidal melk er akne - akne og akne på huden.
 • Også stoffet blir brukt i slike dermatologiske patologier som subkutane mider, lavrosa og ringorm.
 • Bredmelk brukes også til demodikose, epidermislesjonen med et bestemt tikk som penetrerer talgkjertlene, tetter dem og forårsaker utslett som er identifisert som akne.

Dermatologer anbefaler å bruke sammensetningen for eventuelle betennelsesprosesser på huden, hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner.

Foto "før" og "etter" bruken av melk Vidal

Forberedelse av stoffet hjemme

Vidal kan Vidal melk tilberedes på egen hånd. Slike legemidler kalles populært "talker" - flere aktive ingredienser blandes med en beholder, som er grundig rystet før bruk.

Sammensetning for hudbehandling, opprettet hjemme, har en lett sammensetning, i stedet for den som kan kjøpes på apoteket. For å forberede må du ta følgende komponenter:

 • svovel (3 gram);
 • destillert vann (4 ts);
 • borsyre (4 teskjeer);
 • kloramfenikol - 0,05 gram.

Hjem "talker" inneholder ikke glyserin. Om ønskelig kan du kjøpe en flaske med et stoff i apotek og legge det til preparatet. Men det er mest effektivt å påføre det på huden i en "ren" form, og etter at den absorberes i huden, må du bruke en fuktighetskrem. Det er ønskelig at kremet ikke var komedogent, det vil si i sammensetningen det ikke skulle være noen komponenter som tetter porevolumet. I dette tilfellet vil effekten av Vidal-melk bli nivellert.

Instruksjoner for bruk

Det er veldig enkelt å bruke Vidal melk. Før du bruker melken, må du utføre prosedyren for sminkefjerner, rengjør huden. Bruk av stoffet anbefales på ettermiddagen.

For voksne

En liten mengde melk påføres en bomullspinne, som tørker huden, der det er spor av utslett. Ofte er stoffet påført ansiktets hud, men om nødvendig kan det brukes på nakke, rygg og andre deler av kroppen.

Det er ikke nødvendig å vaske av melk, det er fullstendig absorbert i huden, uten spor og en fettfilm. Etter 20-40 minutter, avhengig av oljeaktig hud og dermed evnen til å absorbere stoffet raskt, kan du bruke en fuktighetskrem til huden.

Barn, nyfødte

Barn under 7 år som bruker Vidal melk anbefales ikke. Etter at barnet når 7 år, kan stoffet brukes, men bare lokalt, ved å påføre det med en bomullspinne på akne.

Under graviditet og amming

Det er ikke noe bevis på at stoffets komponenter har negativ innvirkning på fosteret under graviditet eller amming. Teoretisk sett kan ingen av komponentene trenge inn i epidermis så dypt at den kommer inn i blodet. Men så lenge det ikke foreligger forskningsdata som tyder på at Vidals melk er helt trygg for fremtidige og ammende mødre, bør den ikke brukes.

Kontra

Generelle kontraindikasjoner for bruk av Vidal melk:

 • graviditet og amming
 • alder opptil 7 år;
 • bronkial astma;
 • intoleranse mot komponentene som utgjør verktøyet.

Det finnes også lokale kontraindikasjoner, det vil si at stoffet ikke kan brukes til områder der det er lokalisert:

En betinget kontraindikasjon er tørr hud, siden etyl og salicylalkohol vil forverre problemet. For å gjenopprette vannbalansen begynner huden å produsere mer sebum, slik at akne og akne blir enda mer uttalt.

Bivirkninger

Etter påføring på huden, er det mulig å kløe og brenne. Dette er ikke farlig, da alkohol, som kommer inn i microvosplaeniya i huden, kan forårsake lokal irritasjon. Men hvis ubehag etter påføring er påtrukket, er det en grunn til å mistenke tilstedeværelsen av en allergisk reaksjon. Allergier kan ikke brukes.

Spesielle instruksjoner

 • Under behandling av huden med Vidal-melk bør du unngå å besøke bad, badstuer, bruk ikke dekorative kosmetikk eller hudpleiemasker på huden.
 • Det er også viktig å vite at produktet har en bestemt lukt.
 • Både uavhengig preparat og kjøpt fra farmasøytene, er det nødvendig å avhende innholdet i flasken.

Interaksjon med andre legemidler

Under behandlingen kan du bruke noen legemidler til intern bruk. For å bruke salver og medisinske kremer må du først konsultere legen din.

Hvis en hudlege foreskriver en kombinasjon av midler til ekstern bruk for behandling, bør Vidal melk brukes etter middagen, og andre midler - om morgenen.

anmeldelser

Vidal melk - et verktøy som nyter enorm popularitet. For det første har dette verktøyet en verdi lojal mot enhver person og et høyt effektivitetsnivå. For det andre er melken universell, den passer både for ansikt og kropp. Og til slutt er det lett å lage mat selv.

analoger

På apoteket kan du kjøpe andre medisiner for behandling av akne, men prisen er vanligvis mye høyere:

 • Skinoren (Tyskland) - prisen for 150 mg er 670 rubler;
 • Baziron AS (Frankrike) - prisen for 40 gram er 750 rubler.

Disse stoffene har en høy grad av effektivitet, men de inneholder forskjellige dufter. Derfor anbefaler dermatologer pasienter med sensitiv hud å gi preferanse til det prøvede produktet - Vidal melk.

Om forskjellige anti-akne medisiner vil fortelle Elena Malysheva i denne videoen:

Vidal melk - lukter ubehagelig, men det virker

Hver person som har akneproblem bør vite om effektive midler for å hjelpe det. Imidlertid er mange bekymret for hvor mye penger de må bruke på den. I dagens artikkel fortsetter revisjonen av budsjett og effektive friluftsmidler for akne. Neste på linje er Vidal melk.

Den første tingen å finne ut er hva dette verktøyet er beregnet på. For å bekjempe demodikose eller å behandle akne? Svaret er: Hovedformålet med stoffet - kampen mot demodikose.

For de som ikke gikk inn i detaljer: demodikose og akne er to helt forskjellige sykdommer. Akne har flere årsaker, inkludert økt talggenerering, tilstoppede kanaler, og som et resultat økt aktivitet av bakteriene Propionibacterium acnes. I Demodecosis er det en grunn - det er Demodex-myt.

Mange "eksperter" i sine publikasjoner ofte "glemmer" forskjellen mellom demodikose og akne. Dette er gjort ganske bevisst. For å skremme så mange mennesker som mulig med en subkutan myte, og til slutt selge ulike midler til behandling. Som regel er disse dyre kinesiske forberedelsene.

Så, forskjellen mellom disse sykdommene er stor. Demodecosis er behandlet med medisiner for parasitter, og akne - antiinflammatoriske og antibakterielle midler (for det meste). En av de få stoffene som kan behandle begge er Widal-melk.

Vi vil analysere hva den består av. Vidal melkesammensetning:

 • Etylalkohol. Vanlig og kjent for alle. Det har lenge vært brukt til å behandle sår og ulike sår. Det kan sies en av de eldgamle antiseptika. Alt er klart med ham.
 • Camphoralkohol er en kamferolje fortynnet i alkohol. Vi kan si at det er et naturlig antibiotika. Det trenger til og med gjennom den blokkerte hårsekken og brenner ut bakterier. I tillegg stimulerer kamfer en mer intens metabolisme i huden. Og dette er restaureringen av arr og resorption av flekker.
 • Borsyre. Antiseptisk, arbeider i tillegg til kamfer. Det er ikke for ingenting lagt til dette stoffet. Sammen med kamferalkohol har de en gjensidig forsterkende effekt. Vitenskapsmannen som utviklet sammensetningen av dette stoffet (Rakcheev Anatoly Petrovich), kombinerte bevisst disse to stoffene i det i strengt definerte proporsjoner.
 • Svovel er kaustisk og stinkende. På grunn av svovel har Vidal melk en ikke veldig behagelig lukt. Ikke desto mindre er svovel det eneste stoffet i formuleringen som ødelegger Demodex-myter. Fjern svovel, og i kampen mot demodikose vil Vidal melk bli ubrukelig.
 • Glyserin er en mykgjørende middel. Designet for å kompensere for tørk og irriterende effekt på huden på fire tidligere produkter. Mot akne og demodikose har absolutt ingen effekt.

Så, hvis vi fjerner svovelet fra dette stoffet, får vi en upretensiøs acne-talker, som kan fritt tilberedes hjemme. Men bare hvis du virkelig har akne, og ikke Demodekoz. Med demodekose hjelper de vanlige snakkerne ikke i det hele tatt.

På den annen side har svovel nesten ingen effekt på akne. I stedet kan du legge til noe antibiotika, og dermed øke effektiviteten av stoffet. Følgende er like i sammensetningen Vidal melkjabber der det ikke er svovel og et antibiotika tilsatt:

 1. Alkoholoppløsning av borsyre (3%) - 25 ml; kamferalkohol - 25 ml; alkoholoppløsning av kloramfenikol - 25 ml.
 2. Borsyrealkoholoppløsning + kamferalkohol + salisylalkohol (2%) - alle 25 ml hver, 1 pose streptocidpulver (eller 3 tabletter).
 3. Alkoholoppløsning av borsyre (3%) - 25 ml; kamferalkohol - 25 ml, 25 ml medisinsk alkohol, 3 tabletter metronidazol.
 4. Alkoholoppløsning av borsyre (3%) - 25 ml; kamferalkohol - 25 ml, åndtankur av calendula - 25 ml.

Listede snakkere, jeg gjentar, ikke Vidal melk i sin rene form. Men med akne og akne, de takler enda bedre.

Hvis du fortsatt har mistanke om demodikose, besøk en hudlege. Faktum er at denne sykdommen under ingen omstendigheter ikke kan behandles uavhengig. Dermatologen vil foreskrive Vidal melk, og du vil kjøpe den på apoteket. På mange apoteker selges det uten resept.

Hvordan søke Vidal melk? Veldig enkelt - Vidal melk instruksjon:

 • Før du bruker produktet, er det ikke nødvendig å vaske huden med såpe og vann.
 • Påfør 2 ganger om dagen. Hvis du bruker en av de ovennevnte oppskriftene, vil den ubehagelige lukten være nesten fraværende.
 • Unngå kontakt med øyne og nasopharynx.
 • Unngå kontakt med åpne sår, samt vorter.

Du kan håndtere både hele området med problemhud og hver kvise. Hvis allergier oppstår, opphør straks bruk.

Omtaler om melk Vidal:

Vil du vite hva de skriver om dette verktøyet på Internett? Les Vidal melk anmeldelser:

Veronica, Moskva:

"Jeg brukte Vidal melk i ca 3 år. Men ikke ofte. Som regel om vinteren, når huden tørker og du må intensivt smøre med alle slags fettete kremer. Og Demodex på dette tidspunktet begynner å bli aktivert. Min hud er vanligvis betent rundt vingene i nesen og på pannen. Huden blir rød og klør. Jeg smør straks disse områdene med Vidal melk, og betennelsen forsvinner. Så flager huden, men på den andre dagen kommer alt tilbake til det normale. Jeg kan si at denne melk hjelper meg mye. "

Marina, Sevastopol:

"Jeg har lenge slitt med akne. Jeg prøvde mye av alle slags forskjellige lotioner, geler og kremer. Da skjønte jeg at alt dette var spild av penger, og det var ingen mening i det. Da bestemte jeg meg for å gå til en hudlege. Han ga meg et langt foredrag om behovet for å observere et balansert kosthold. Og det betyr at maksimalt forlater fettet, stekt og søtsaker. Og bare da begynner å bekjempe akne. Og så foreskrev han meg Vidal melk, som jeg bestilte på apoteket.

Generelt bør dette verktøyet brukes svært nøye. Men det hjelper virkelig - tørker acne. Og prisen er veldig lav. Men du må søke forsiktig, fordi huden tørker bokstavelig talt. Dessuten er lukten ikke veldig...

Etter en uke med bruk begynte akne faktisk å passere, men huden begynte å skrelle av. Da skjønte jeg at det er bedre å cauterize hver kvise. Men generelt - det perfekte verktøyet for overgangsalder. "

Nastya, St. Petersburg:

"Jeg har slitt med akne siden overgangsalderen. Jeg hadde ikke penger for dyre midler, og de hjalp ikke virkelig. Vidal melk var en veldig hyggelig overraskelse for meg. Jeg brukte det regelmessig, og akne gikk 95 prosent. Men først brukte jeg det som en lotion og brente den. Men jeg gjentok ikke slike feil. Du må også overvåke utløpsdatoen - Vidal melk har begrensninger på det. Da jeg hadde en kjæreste, måtte jeg slutte å bruke dette verktøyet. Fordi det er veldig stinkende og bittert. Jeg måtte gå til hudoren og basiron. Forresten - jeg liker dem mye mindre. De er vanedannende og sakte hjelp. "

Ubehagelig lukt - dette er den viktigste ulempen ved dette verktøyet. Svovel er skylden. Nastya kunne ha forberedt Vidals melk selv, uten å bruke svovel. I følge oppskriftene ovenfor. Tross alt er det nødvendig med svovel for å bekjempe demodeks. Og hun, tilsynelatende, den vanlige akne.

konklusjoner:

Hvordan kan du kortfattet uttrykke hovedideen til denne publikasjonen? Vidal melk - et effektivt middel for akne og demodikose. Billighet, tilgjengelighet, hastighet - disse er de tre faktorene som gjør denne snakkeren et seriøst middel for akne.

Hvis du ikke har demodikose, kan du selv lage et lignende stoff selv. Samtidig eliminerer svovel fra den. En slik talker vil ikke ha en ubehagelig lukt, og vil ikke brenne huden din. En video om hvordan du gjør den enkleste snakkeren til akne, se nedenfor:

Oppskrift på Vidal Milk

Taleren, forberedt ex tempore, er noen ganger mye mer effektiv enn moderne medisiner for behandling av akne, akne og akne. Dermatologen velger sammensetningen av taleren individuelt for hver pasient, idet han tar hensyn til sitt spesifikke problem og karakteristiske trekk ved huden.

Agiterte blandinger (talkere) brukes som antiinflammatoriske midler som avkjøler og tørker huden. En klassisk talker består vanligvis av ett eller flere pulveriserte stoffer, for eksempel sinkoksid, talkum, hvit ler, stivelse og flytende base (glyserin, vann, alkohol, fersken, solsikke eller petroleumsvann, etc.). Etter dermatologens skjønn kan andre aktive ingredienser tilsettes til de omrørte blandingene - antibiotika, sulfa-stoffer, svovel, tjære, naftalan, ichthyol, mentol, kamfer etc.

Avhengig av sammensetningen av blandingen skiller vann, vann-alkohol og oljesprekere. Når de står, stratifiseres de på nedre sedimentlag og det øvre væskelaget. Før bruk blir blandingen ristet og påført med en bomullsskive eller en pinne innpakket i bomull til hudskader. Den flytende delen av taleren fordamper raskt i luft, og et tynt lag av pulver forblir i lesjonene. Forblandede blandinger brukes 2-3 ganger om dagen uten dressinger.

Melk Vidal er et ganske effektivt verktøy som lar deg raskt fjerne acne på huden. Den åpenbare effekten er oppnådd innen den første uken av bruk.

Vidal melk er en talker som inneholder komponenter som utfyller hverandre: svovel, borsyre og kamferalkohol. Legemidlet har en kompleks antibakteriell, tørking, keratolytisk og antiinflammatorisk effekt, som effektivt takler problemer i begynnelsen av utseendet og eliminerer utslett i avanserte tilfeller. Takket være den vanlige bruken av dette legemidlet, er det mulig å rense huden, exfoliere den gamle epidermis, ødelegge patogene mikroorganismer og normalisere arbeidet i talgkirtler. Vidal egenskaper er Vidal melk ikke dårligere enn mange dyre stoffer.

Vanligvis krever apoteket en lege resept som spesifiseres mengder ingredienser, med tanke på egenskapene til pasientens hud. På apoteket uten resept, kan du kjøpe ferdige standardformuleringer.

Vidals melkoppskrift ble opprettet av en dermatolog professor Anatoly Petrovich Rakcheev, som utviklet metoder for behandling av dermatologiske sykdommer, inkludert demodikose. AP Rakcheev - professor i medisin, forfatter og oppdagler av laserterapi i hud og kosmetologi

Instruksjoner for bruk Vidal melk

Påfør tørr og ren hud 1-2 ganger om dagen om ettermiddagen, helst ved sengetid. Etter påføring på huden og tørking, dannes en lett gulaktig blomst som ikke skal vaskes av. Det er derfor stoffet er uønsket å søke om morgenen. For å tørke med en melk trenger du ikke hele ansiktet, men bare områdene der det er utslett

Vidal melk

Rp.: Sulfuris praecipitati 6.0
Spiritus camphorati 6.0
Sol. Acidi borici 2%
Spiritus Aetylici 90% ana 50 ml
M.D.S. Påfør huden på kvelden om kvelden

Ninel Orlovetskaya, Cand. Pharm. Sciences,
Oksana Dankevich, Cand. Pharm. Sciences,
Ruslan Redkin, Cand. Pharm. Sciences,
National University of Pharmacy, Kharkiv

Vidal melk - et bevist verktøy i mange år

En kvise på huden kan dukke opp for en rekke årsaker. En av dem er Demodex-myten. Ofte er Vidals melk brukt til å løse et problem. Det gamle verktøyet har blitt brukt i lang tid og anses fortsatt som effektivt. Behandling kan utpeke en hudlege. Han vil fortelle oppskriften. Selvmedisinering anbefales ikke, fordi du i utgangspunktet trenger å vite årsaken til sykdommen.
[annonser-pc-1] [annonser-mob-1]

Sammensetningen og spesifisiteten av handlingen

Preparatet av stoffet er engasjert i et apotek. Dermatologen skriver et resept, ifølge hvilket taleren er forberedt. Inneholder etylalkohol, kamfer, borsyreoppløsning, svovel, glyserin. Chatterbox enkelt forberedt hjemme. Samtidig er det nødvendig å observere det riktige forholdet mellom ingrediensene. Oppskriften har følgende form:

 • Etylalkohol 70% - 50 g;
 • Kamferalkohol - 6 g.;
 • Borsyreoppløsning 2% - 50 g;
 • Svovel - 6 g.;
 • Glycerin - 6 g

Etylalkohol har en desinfiserende egenskap. Det fjerner skadelige mikroorganismer, tørker pimple. Hvis du bare bruker denne ingrediensen, kan huden din lide av flak og tetthet.

Camphoralkohol brukes til å berolige huden, lindre betennelse og rense porene. Huden ryddes, porene blir mindre synlige, pimpleet er redusert i størrelse.

Svovel gjentar egenskapene til kamfer og gjør sine egne endringer i regenereringsprosessene. Fremmer produksjonen av kollagen og har en foryngende effekt. I tillegg svovel-akaricidmiddel. Derfra dør den hypodermiske tippen. Vi kan si at dette er hovedkomponenten som skal inneholde en talker.

Borsyreoppløsning regulerer talgproduksjonen. Desinfiserer, renser porene, fjerner oljeaktig glans. Huden er fuktig og tar en sunn utseende. Pimple blir mindre uttalt.

Glyserin brukes som en ekstra komponent, som myker effekten av alle tidligere. Midler mykner, fuktes. Huden er mindre flakket.

I tillegg kan salisylsyre inkluderes. Hun, som svovel, oppdaterer huden, gir lettelse. I tillegg eliminerer det alder flekker og merker igjen av en kvise. Ikke endre oppskriften selv.

Alle disse ingrediensene selges av apotek.

En annen effektiv oppskrift for å forberede Vidal melk:

 • Svovel - 3 g.
 • Levomitsetin - 0,05 mg;
 • Renset vann - 20 ml;
 • Borsyre - 20 ml.

Denne oppskriften er noe forenklet, men hovedkomponentene forblir. I så fall må du bruke en fuktighetskrem. Siden denne melken Vidal ikke inneholder glycerin. Kampen er 1-2 uker.

Søknadsregler

Vidal melk påføres direkte på kvise. All hud er ikke behandlet. Behandlingen utføres om ettermiddagen. Den mest hensiktsmessige tiden er før sengetid. Vidal melk gir et sediment, så før flasken skal ristes. Talkeren er påført med en bomulls- eller gasbind. Verktøyet må absorberes. Etter 20-30 minutter er det en følelse av tørrhet og tetthet. Du bør bruke en fuktighetskrem. Vidal melk vaskes ikke av. Pimple forblir under påvirkning til morgenen. Oppskriften kan inkludere kloramfenikolalkohol. De gni en kvise om morgenen. Talker inneholder en bestemt lukt. For noen er det enda veldig ubehagelig. En hudlege skal advare om dette. Løsningen påføres i liten mengde.

Veldig viktig! Behandlingen må kontrolleres. En dermatolog er pålagt å undersøke tilstanden til huden. Subkutan kryss forsvinner om 2-3 dager etter kursstart. Samtidig må du kontrollere kroppens reaksjon. Vidal melk inneholder komponenter som kan forårsake allergisk reaksjon. Huden kan rødme, øke, kløe, brenne. I dette tilfellet må behandlingen stoppe. En dermatolog er pålagt å foreskrive et annet stoff der tippen dør. Eller rettet denne taleren.

Tick ​​resistent nok til ulike typer midler. For å øke effektiviteten administreres en mint-lotion som inneholder saltsyre parallelt. Lotionen kan også utarbeides av et apotek. Kampen foregår i 2 etapper. Om morgenen utføres behandlingen med lotion. Gni de berørte områdene. I det andre brukes Vidal melk. En annen variant av ordningen: 14 dager, bruk lotion, for 15 begynner å gå inn i Vidal melk. Kurset er forlenget i ytterligere 10 dager.

Kontra

Oppskriften kan variere noe, da den må ta hensyn til hudens særegenheter. Imidlertid er det signifikante kontraindikasjoner for hvilke Vidal melk ikke er foreskrevet.

 • Løsningen kan ikke brukes til barn under 7 år
 • Talker er ikke tildelt personer med tørr hud;
 • Vidal melk er ikke foreskrevet, hvis det er en betent pimple med blod;
 • Løsningen brukes med forsiktighet av pasienter med bronkial astma;
 • Talker brukes ikke på vorter og mol.

Selv i fravær av kontraindikasjoner, kan Vidal melk gi en allergisk reaksjon. Dette er en viktig bivirkning. Det tørker også huden og forårsaker alvorlig peeling.

Et apotek selger ferdig Vidal Milk, men oppskriften forblir standard. Behandling, under alle omstendigheter, bør ordineres av en lege, samt kontrollere varigheten.

anmeldelser

Vidal melk er foreskrevet veldig ofte. Anmeldelser i store mengder finner du på Internett. Noen av dem presenteres nedenfor:

"Jeg kjøpte produktet fra en hudlege. Brukt 2 måneder. Samtidig ble ansiktet rengjort. Effekten var. Men huden var flaky forferdelig. Lukten er ubehagelig, hele rommet luktet. Og sengen ble vasket etter 3 vasker! "

"Jeg bruker Vidal melk når akne oppstår. Smør dem bare 3-4 ganger om dagen. Forsvinner raskt, ingen spor forblir. Kampen varer 3-4 dager. Jeg behandler ikke noe annet. Huden tørker ikke veldig mye! "

"Narkotika hjelper etter 1 uke. Eliminerer akne og eventuelle betennelser. Oppskriften kan være noen, så lenge det er svovel. Jeg dro ikke til en hudlege. Hun helbredet seg. Vidal melk forberedt uavhengig. Bare kefir diett bør være til stede! "

"Melk brukt som tenåring. Akne var alvorlig. Resultatet begynte å vises etter 10 dager. Ansiktet har ryddet. Senere akne dukket opp, men ikke i en slik mengde og forsvant raskt. Melk er ikke egnet for alle. Fordi huden er forskjellig og kroppen. I tillegg kan problemet ikke bare finnes i den subkutane tippen! "

Flere Artikler Om Typer Acne