Det er hundrevis av gode måter å øke rensingen av huden fra betennelser forårsaket av akne, dermatose og allergier. Det er svært viktig å unngå hyperpigmentering, så vel som utseende av arr. De nødvendige midler for å bekjempe akne og post-acne finnes i apotek, på hyllene. Det er en mulighet til å bruke noen oppskrift på akne i ansiktet, fordi i mange århundrer har healere samlet en rik spargebok med ansiktspleie tips.

Akne Resept: Vær forsiktig med huden din!

Akne er ikke bare en kosmetisk defekt, en feil i utseende. Dette er manifestasjoner av alvorlige problemer i arbeidet med endokrine kjertler og andre organer. Blant årsakene til akne i ansiktet er også oppført bakterier, subkutan tikk, vanskeligheter med å fjerne svette og sekresjon av talgkjertlene. I det berørte området er den naturlige selvhelbredingsprosessen forstyrret.

Klemmer akne fører til skader på huden, ultrafiolette stråler forårsaker hyperpigmentering, og arr og blemmer blir resultatene av disse fenomenene. Kremer med retinoider, kjemiske peeling med fruktsyrer, hjemmelagde masker med sitronsaft brukes til å fjerne dem for å bekjempe de nye elementene i utslett.

Et effektivt resept for akne og farmasøytiske midler for behandling

Det er stoffer som reduserer rødhet, som alltid forekommer med akne. Disse er arbutin, alfa hydroxy syrer og salicylsyre. En effektiv oppskrift på akne i ansiktet og røde flekker med arbutin blir stadig mer populært. Vegetabilsk glykosid er innarbeidet i kremer og masker.

Eksperter setter pris på de forskjellige egenskapene til arbutin:

anti-inflammatoriske effekter på huden;

Whitening rød flekker;

Fjern det øvre berørte hudlaget av "syren av skjønnhet" - alfahydroksyre (AHA). Samtidig stimulerer disse stoffene regenerering av epidermis. Sammensetningen av ANA-kosmetikk innbefatter melkesyre, glykolsyre, eplesyre, vinsyre, sitronsyrer. De brukes i masker, serum og kremer.

Profesjonelle kosmetologer bruker løsninger med høyt innhold av aktive ingredienser, men hjemme bør du ikke ta risiko. Velg ANA-kosmetikk med konsentrasjon av fruktsyrer opptil 10%, gjør peeling fra oktober til april for å unngå hyperpigmentering.

En rask oppskrift på akne: Salicylsyre håndterer dem raskt

Et av stoffene som kan påvirke problemhuden er salisylsyre (beta-hydroksy-syre, BHA). I naturen finnes den i bark av pil, bringebær og spirea blomster. Det er en rask oppskrift på akne i ansiktet, men ikke for alle på grunn av aggresjonen av salicylsyre. Sammensetningen har antiinflammatoriske, antiseptiske, eksfolierende egenskaper, ødelegger hudparasitter.

Alternativ 1: Tilfør medisinsk svovel til sink salve og bland med salisylsyre (1-2%). Behandle denne limpustulære utslett og akne.

Alternativ 2: Bland salisylsalve med svovel og sink, bruk et punkt 2 ganger om dagen på de betente elementene i utslett.

reduserer aktiviteten av bakterier;

eliminerer tette hårsekkene;

gjenoppretter normal funksjon av sebaceous kjertlene ved å unblocking porene.

Zink i pastaen fjerner betennelse og tørker pimples. Svovel har antiparasittisk og antimikrobiell effekt. Sammen medfører komponentene i pastaen akneheling ved å rense huden og akselerere vevregenerering.

Hjemmelaget reseptbelagt akne på ansiktet

Aloe lotion

Tiltak: antibakteriell, antiinflammatorisk.

Søknad: Klipp av bladene av aloe-planter som er minst 2 år, skyll med vann, tørk, pakk inn rent papir og sett i kjøleskap i 10-15 dager. Grind råvarer, klemme juice. Smør akne med dette verktøyet 2-3 ganger om dagen.

Sitron og Glycerin Mask Oppskrift

Handling: Dette reseptet for akne i ansiktet hjemme er vant til å undertrykke veksten av bakterier, rense huden, fukte epidermis og lette flekker.

fersk sitronsaft - 1 del;

glycerin - 2 deler.

Søknad: Bland ingrediensene og bruk sammensetningen 1 gang etter 3 dager direkte på akne. Eksponeringstiden er 15 minutter. Vask av pastaen kan være vann.

Frisk Protein Mask Oppskrift

Handling: rensing, nærende, mykning.

protein 1 kyllingegg;

Slå ekorn til en skumtilstand, legg til honning og flak, bland igjen. Påfør pastaen på ansiktet og la det stå i 20 minutter. Maske å gjøre 2 ganger i uken.

Oppskrift med kosmetisk is fra grønn te med sitronsaft

Tiltak: beroliger skadet hud, reduserer rødhet.

grønn te - 20 stk;

Påføring: Bland ingrediensene, hell i isbiter og fryse. Fest kuben i et stykke bandasje og gjelde for akne i 1-2 minutter.

Før du starter prosedyrer med bruk av syrer, salver, is, anbefales det å konsultere en hudlege eller kosmetolog. Spesialisten vil anbefale det mest effektive middelet for akne og hvordan du bruker det.

De beste folkemidlene for akne og akne

Akne og akne er en vanlig estetisk defekt. Vanligvis lider tenåringer av deres tilstedeværelse, men voksne står også overfor dette problemet. For å fullstendig rengjøre huden krever en integrert tilnærming. Dette betyr at det er nødvendig å gjennomgå en medisinsk undersøkelse for å finne ut årsakene til utslett, bytte til et balansert kosthold og finne omsorgsfulle kosmetikk som oppfyller individuelle behov. For å rense huden i ansiktet, så vel som kroppen er å ty til folkemessige rettsmidler. Deres effektivitet har vist seg gjennom årene.

Fordelene med folkemetoder

Rettsmidler for akne, forberedt på grunnlag av naturlige ingredienser hjemme, har mange fordeler sammenlignet med konvensjonelle kosmetikk. Viktige fordeler er:

 1. Helt naturlig sammensetning - blant ingrediensene i populære oppskrifter er det ingen kjemiske tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, kunstige farger eller smaker. Uten dem er det umulig å produsere vanlig kosmetikk, siden slike tilsetningsstoffer forlenger holdbarheten og gjør teksten mer behagelig. Selv organisk kosmetikk, plassert som naturlig, består ikke av 100% naturlige ingredienser. Den har kjemiske ingredienser som kan provosere irritasjon, forverre utslaget.
 2. Ingen bivirkninger, som ofte manifesterer seg når man bruker kosmetikk som inneholder kjemiske komponenter.
 3. Rimelig pris - ingrediensene som trengs for å lage populære oppskrifter er billige.
 4. Høy effektivitet i bruk - med regelmessig bruk av naturlige preparater utarbeidet uavhengig, er en god effekt garantert.
 5. Enkel forberedelse - forberedelse av hjemmemedisin krever minimum tid.
 6. Muligheten til hver gang å forberede kosmetikk som oppfyller de faktiske behovene til huden. Avhengig av hormonell bakgrunn, kan vær, næring, huden endre sin type fra tørr til kombinasjon eller fet. Ved å legge til visse ingredienser kan du alltid lage et verktøy som best tilfredsstiller hudens behov. Takket være denne tilnærmingen vil syrebasebalansen ikke bli forstyrret.

Erfaringen fra mange mennesker viser at det populære, beviste verktøyet ofte ikke er mindre effektivt enn dyre kosmetikk.

Folk oppskrifter

Vurder oppskrifter for effektive hjemmemedisiner som hjelper til med å rense akne og akne fra ansiktet.

cleanser

Hudpleie begynner med grundig rensing. For å fjerne smuss og spor av kosmetikk er det ikke nødvendig å bruke kjemiske skum og geler. Godt rent ansikt vil hjelpe folkoppskrifter. Selv om de ikke skummer veldig bra, renser de perfekt huden, eliminerer utslett, akne og forhindrer utseendet.

Oppskrifter rengjøringsmidler for vask, designet for forskjellige hudtyper:

 1. For fet hud - eliminerer svarte flekker, subkutan akne, renser porene. Bland 30 ml kefir med lav prosentandel fett, en teskje brus og 2 ss sennep. Tilsett 130 ml vann og bland blandingen. Når han slutter å skumme, er verktøyet klart. Bruk bedre om kvelden. Eiere av veldig fet hud kan påføres to ganger om dagen.
 2. For tørr hud - denne sammensetningen for vask renser rent porene, eliminerer utslett, følelser av tetthet og tørrhet.
  Legg på brannen 200 ml melk med høy prosentandel av fett og kok den. Legg til urter: 4 stek med persille og 2 ss calendula med kamille. Alle urter må først pundes i en mørtel til en tilstand av pulver. Tomite blandingen i ca 30 minutter, slik at den ikke kan koke. Den ferdige blandingen fjernes fra varmen og infiseres i flere timer. Det er nødvendig å filtrere, og deretter legge til en teskje honning. Vask dette verktøyet bedre om natten.
 3. For fet hud med spor av post-acne, bekjemper det utslett og konsekvenser av post-akne, reduserer betennelse. Bland en spiseskje med krem ​​med en teskje ferskpresset sitronsaft, samt 300 ml mineralvann. Den siste etappen - legg til 1 spiseskje saltvann, velg et fint malt produkt. Brukes en gang om dagen.
 4. For sensitiv hud - minimerer betennelse, bekjemper utslett, fremmer helbredelse av sår på huden. Forberede blandet 1 teskje leire (rosa), 2 ss aloe juice og 300 ml kokende vann. Alt blandes og oppvarmes i et vannbad til komponentene oppløses til en homogen masse dannes. Brukes to ganger om dagen.

Alle rensemidler vaskes med varmt vann. De må lagres i kjøleskapet.

lotions

Etter rensing, tørkes huden med lotion. Dette er et obligatorisk trinn av omsorg. Acne Control Lotion er lett å lage hjemme. Vurder de beste oppskriftene:

 1. En enkel oppskrift på akne - en kvart kopp med 40% alkohol helles 2 ss calendula, du må ta tørre blomster. Den resulterende infusjonen fortynnes med 1/5 kopp vann. I 2 dager insisterer han på et varmt sted. Deretter tilsettes 5 g borsyre med 5%. Klar lotion må filtreres gjennom gasbind med bomull 2-3 ganger og tilsett 4 ml glyserin.
  3-4 ganger i uken, bør denne infusjonen gnides områder av kroppen som har akne. Lotionen bekjemper akne og gjør mindre synlige flekkene igjen på huden etter utslettet forsvinner.
 2. Lotion fra flekker fra akne, samt ål - mellomstor agurk er knust og fylt med et glass vodka. Denne blandingen er plassert i en glassbeholder, fortrinnsvis en mørk nyanse, slik at den blir infundert i 7 dager. Denne effektive lotionen er nødvendig for å tørke ansiktet en gang om dagen. Det er beregnet på problemskinnet av både kombinert og fetttype.
 3. Lotion fra betent akne - lindrer huden, renser porene. For å forberede denne hurtige løsningen, gni pepperrotroten på en fin riper. Nok ¾ halv liter krukker. Fyll fartøyet til randen med vodka og la det stå i 10 dager. Denne ansiktslømen gnides en gang om dagen. Etter at det har vært på huden i 15 minutter, skal det skylles med varmt og kaldt vann. Da kan du fukte ansiktet.
 4. Lotion som hjelper til med å fjerne subkutan akne - hell et glass nettleblader, ta ferskt eller tørt, et glass vodka, og insister 10 dager på et mørkt sted. Klar lotion to ganger om dagen for å tørke renset ansikt.
 5. Nettle lotion designet for tørr hud - 5 ss nettleblader strømmes med en liter vann, du må ta kaldt og deretter koke. Når verktøyet har avkjølt, filtreres det. Brukt lotion to ganger om dagen.
 6. Acne lotion for tørr hud - hell 1 spiseskje mynte med kokende vann, 0,5 kopper er nok, og la i 15 minutter. Sammensetning filter, legg til en spiseskje med infusjon av calendula, borsalkohol, samt en teskje ferskpresset sitronsaft. Tørk huden hvor det er akne og hudormer.
 7. Sitron lotion - et glass kokende vann blandet med ferskpresset juice av halv sitron. Tørk ansiktet to ganger om dagen.

Alkoholbaserte lotioner veldig tørr hud, så de er ikke egnet for sensitiv type. Det er ønskelig å bruke dem lokalt, bare på hudområdene som er berørt av utslett, og ikke på hele ansiktet.

masker

Den beste hjem rette for akne, samt blackheads er masker. Med regelmessig bruk bidrar de til å kvitte seg med utslett på et avansert stadium. Vurder de beste oppskriftene:

 1. Gurkemask - veldig enkelt å forberede. Det er nok å gni agurker og sette ansiktet på den resulterende massen i ca 20 minutter. Denne masken behandler akne, akne og lyser huden, og eliminerer de røde flekkene igjen etter utslett.
 2. Masken av leire - lindrer akne, spesielt betent. Leire har en utmerket tørkeeffekt, så masker basert på den er egnet for eiere av fet hud. For å forberede en maske, må en liten mengde leire fortynnes med calendula, kamille, salvie eller andre urter. Det ferdige produktet påføres på områder av huden hvor det er akne. Hold det opp til det tørker og skyll deretter. Du kan bruke masken to ganger i uken.
 3. Maske av poteter, bidrar til å kurere akne - kap potetene av middels størrelse og bland den med et protein av ett egg. Påfør sammensetningen på renset hud i 20 minutter. Brukes to ganger i uken
 4. Hydrogenperoksidmaske - eliminerer svarte flekker, strammer porene, lyser ansiktet. Bland hydrogenperoksidet og gjæren i forhold til å danne en kremaktig konsistens. Påfør blandingen i ansiktet i 1,5-2 timer. Den kan stå over natten, og deretter skylles av med varmt vann. Prosedyren gjentas en gang i uken.
 5. Maske med honning med sitron - gir anti-inflammatorisk, antibakteriell og tørkende effekt. For å forberede, bland 1 spiseskje honning med en teskje ferskpresset sitronsaft. Påfør masken i 10 minutter og vask den av. Det skal gjøres maksimalt tre ganger i uken.
 6. Anti-inflammatorisk maske for akne-blandet riven pepperrotrot og surt eple i like store mengder. Blandingen påføres i ca. 30 minutter. Lag en slik maske til behandling av akne bør være daglig før de forsvinner. For forebygging er det brukt 2-3 ganger i uken.
 7. Mask for akne, samt akne - bland flytende honning og løkjuice i like mengder. Den resulterende blandingen påføres hudområder hvor det er utslett i 30 minutter. Prosedyren gjentas daglig. Behandlingsforløpet er 2 uker.
 8. Mask for intern akne - med utseendet på intern akne, talkumbasert middel vil bidra til å kvitte seg med dem. Det er enkelt å forberede - bare bland 5 g talkum og hvit leire, og fortynn dem med en spiseskje melk. Masken påføres to ganger i uken i 20 minutter. Det vaskes av med varmt vann.
 9. Masken med svarte prikker - hvis det er svarte prikker på pannen, haken, nesen på nesen, vil denne masken bli kvitt dem. For å gjøre det, hogge en stor tomat, tilsett en skje olivenolje og en halv teskje stivelse. Påfør sammensetningen i ca. 15 minutter. Skyll deretter med varmt vann, sørg for å tørke ansiktet med tonic. Prosedyren skal gjentas maksimalt to ganger i uken. For hud med rosacea er denne masken ikke egnet.

Masken må velges i henhold til type hud. Eiere av tørr og sensitiv hud bør ikke bli involvert i mye tørkeanordninger. De kan bare påføres overflaten av betent akne.

Andre folkemidler for akne

Det er mange andre populære oppskrifter for behandling av akne og akne:

 1. Et par ganger om dagen, tørk rent hud med massen av rå gresskar. Det må kuttes av umiddelbart før bruk, da mengden nyttige stoffer reduseres ved kontakt med luft.
 2. Tørk renset hud med aloe juice daglig. Før du klemmer saften fra bladene på planten, må de være forberedt. For å gjøre dette, er kuttet blader vasket med varmt vann og lå i 7 dager på et mørkt sted. Etter det kan du klemme saften ut av dem, eliminere utslett, fremme helbredelse av huden.
 3. Komprimere av malurt, humle - bruk acne, akne. I ferd med matlaging blandes en spiseskje malurt, så vel som humle. Blandingen er fylt med et glass kokende vann. Når agentet infusjoner 1-2 timer, legg 1 teskje eddik, er det bedre å ta et eple. Holdere av tørr hud bør bruke glyserin i stedet for eddik. Infusjonen som er oppnådd, suge en bomullspute og fest den til huden, der det er utslett i 10 minutter. Prosedyren utføres daglig.
 4. Lotioner fra magesår - 0,5 liter kokende vann hell en spiseskje celandine for å stå i 2 timer. Soak en bomullspute med klar infusjon og lage lotioner i 7-10 dager.
 5. Viburnum juice - to ganger om dagen områder av kroppen som det er utslett, gnidd med viburnum juice.
 6. Akne Steam skuffer - Kok hop kjegler i en stor bolle. Etter å ha fjernet det fra varmen, vipp ansiktet over dampen. Det renser porene, nærer huden med gunstige stoffer. For tørre huseiere er det nok å holde ansiktet over dampen i 3 minutter. Ved normal hud utføres prosedyren i 5 minutter, med fet hud - 10 minutter. Dampbad er kontraindisert i nærvær av sår, eiere av huden utsatt for rosacea.
 7. Cure for akne - blandet like proporsjoner av honning, smør og hakkede løk. Blandingen kokes. Når det kjøler, legg til mel for å få konsistens som ligner leire. Fra denne sammensetningen er det laget kaker, som er lagt på huden dekket av utslett, akne. Prosedyren gjentas til utslett passerer. For å handle betyr det i kjøleskapet.

Ved å følge disse anbefalingene, vil du raskt kunne fjerne huden av akne og akne.

Funksjoner ved bruk av folkelige oppskrifter

For at hjemmehjelpemidler for akne skal gi maksimal fordel, bør du følge reglene for deres bruk:

 1. Før preparatet er det viktig å sørge for at du ikke har overfølsomhet overfor alle komponenter som er inkludert i sammensetningen. Dette er spesielt viktig for eiere av sensitiv hud.
 2. Hvis produktet inneholder slitende komponenter (havreklid, leire), skal det ikke påføres huden rundt øynene. De vil traumatisere den delikate huden, noe som fører til dannelse av rynker.
 3. Det er bedre å tilberede friske ansiktsmasker og ikke lagre kokte produkter lenger enn anbefalt i oppskriften. De inneholder ikke konserveringsmidler, så fort forverres.
 4. Ikke bruk penger for ofte. Selv om de er naturlige, virker de veldig aktivt, derfor kan de negativt påvirke tilstanden til huden.

Folkemetoder kan brukes som grunnleggende midler for ansiktspleie eller som tillegg, kombinere med konvensjonelle midler. Så de vil gi en merkbar effekt. Men du bør innse at utendørs hudpleieprodukter hjelper til med å løse problemet bare delvis. For maksimale resultater må du spise riktig og overvåke helsen din, da hudutslett er et signal om kroppsforstyrrelser.

De mest effektive oppskrifter for akne

Neste artikkel: Massevis av akne

Akne i ansiktet synes av ulike grunner.

Dette er negative effekter, mangel på hygiene, problemer i kroppen.

Aknebehandling krever en integrert tilnærming og tålmodighet.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

I tillegg til å identifisere og eliminere årsakene til utslett, er kompetent hudpleie viktig.

Og selvfølgelig er det alltid nyttig å kjenne et effektivt resept for akne, noe som på kort tid hjelper til med å rense huden mot stygge defekter.

Hva er det

Akne er en hudsykdom som forårsaker betennelse i kanalene i talgkjertlene.

Akne i ansiktet kommer hovedsakelig i pannen, nesen og haken - i den såkalte T-sonen, som ligger mesteparten av talgkjertlene.

 • I huden rundt hver hårfollikkel er det sebaceous kjertlene som produserer hemmeligheten til å smøre voksende hår. Når sebaceous kjertlene bryter ned, skjer overdreven sebum produksjon.
 • Produksjonshemmelighet når ikke overflaten av huden, tetter porene og blir et gunstig miljø for utvikling av patogene bakterier.

Uten infeksjon er akne en hvit flekk - det er sebum som akkumuleres i kanalene.

 • Den oksiderer gradvis, blander seg med støv og smuss, og prikkene blir svarte.
 • Når bakterier går inn i lukkede porer, begynner betennelse: først blir huden hovent og rød, da pus samler seg under huden, og en purulent kvise formes.

Foto: Akne på pannen

Årsaker til akne

Årsakene til akne er svært forskjellige, på grunn av både negative ytre påvirkninger på huden og problemer i kroppen.

Følgende interne faktorer bidrar til utseendet på utslett:

 • endringer i hormonnivåer (hos ungdom, gravide);
 • hormonelle lidelser assosiert med endokrine patologier;
 • sykdommer i fordøyelseskanalen, galleblæren, leveren;
 • Krenkelse av karbohydrat og lipid metabolisme;
 • beriberi;
 • overdreven aktivitet av sebaceous kjertler på grunn av arvelighet;
 • aldersrelaterte forandringer i huden, senker celleregenerasjon;
 • hyperkeratose - en økning i lag av døde celler (utvikler seg på bakgrunn av skadelige arbeidsforhold, med mangel på vitamin A);
 • fysisk utmattelse;
 • stress,
 • svekkelse av immunitet;
 • langvarig bruk av antibiotika, hormoner og noen andre medisiner;
 • ubalansert kosthold (et overskudd i kosten av fett, karbohydrater og koffeinholdige matvarer aktiverer talgkjertlene).

Eksterne årsaker inkluderer:

 • dårlig hygiene, hyppig berøring av ansiktet;
 • hudpleie feil og feil makeup valg;
 • ugunstige klimatiske forhold - varme og høy luftfuktighet, eller omvendt lave temperaturer og vind;
 • skadelige forhold for faglig aktivitet - konstant kontakt med ulike kjemiske midler;
 • klemme på akne (infeksjonen sprer seg på huden, andre utslag ser ut).

behandling

Problemet kan fullstendig helbredes bare ved å eliminere årsakene til akne.

Foto: Før behandling påbegynnes, er det nødvendig med spesialeksamen.

Dette krever spesialistråd og medisinsk undersøkelse. Men for å redusere utseendet på utslett og forbedre tilstanden til huden, er det også nødvendig med ekstern behandling.

For akne-utsatt hud, inkluderer anbefalinger fra en kosmetolog vanligvis:

 • spesielle prosedyrer i kabinen;
 • bruk av akne medisinering;
 • problem hudpleie ved hjelp av masker, lotioner og andre naturlige produkter tilberedt hjemme.

Folkemidlene

Folkemedisiner for problemhud bør redusere betennelse og hemme utviklingen av bakterieflora, rense huden på døde celler og undertrykke overdreven aktivitet av talgkjertlene.

Med dette i bakhodet, og utvalgte ingredienser for slike hjemmemekanismer.

Foto: behandling med frisk aloe juice

En uttalt antiinflammatorisk effekt har:

 • tang;
 • gurkemeie;
 • ingefær;
 • persille;
 • honning;
 • grønn te;
 • oliven og avokado olje;
 • gjær (også har antifungal effekter);
 • aloe juice (brukes ikke bare i masker, men også for fremstilling av lotioner og tinkturer).

Vel renser porene og tørker fet hud:

Foto: Påføring av proteinmask

 • egghvite;
 • kosmetisk leire;
 • havremel;
 • mais mel;
 • tranebær og sitronsaft, epler og tomater (på grunn av det høye innholdet av organiske syrer), samt poteter og agurker;
 • narkotika: aspirin, streptocid, aktivert karbon, salisylsyre og levomycetin;
 • soda.

Video: "Hvordan bli kvitt akne karakterer"

Hjemmelaget akne oppskrifter

Kan akne fra kokte egg vises på ansiktet? Finn ut her.

Aloe med streptotsidom

 • Pound 20 streptotsida tabletter i pulver, bland med aloe juice for å oppnå en tykk masse.
 • Legg 3-4 dråper jod.
 • Blandepunkt for å behandle problemområder før sengetid.
 • Om morgenen, skyll med varmt vann og såpe.

Hvitløk

 • Hakket hvitløk i et slurry tykt lag påføres problemområder.
 • Topp med en gasbind dyppet i varmt vann.
 • Skyll av med vann ved romtemperatur etter 10-15 minutter.
 • For å unngå irritasjon, før prosedyren, behandle huden med vegetabilsk olje eller vaselin.

Med kjære

 • Bland honning (spiseskje) med aloe juice (2 ts), tilsett 3-4 dråper jod og hydrogenperoksid.
 • Hold blandingen i ansiktet i 10-12 minutter, skyll med kaldt vann.

Foto: maske med honning

Med natron

 • Oppløs soda og sukker (i en teskje) i et glass kokende vann.
 • Den resulterende løsningen for å tørke problemområder.
 • Etter vask med kaldt vann og såpe.
 • Ikke tørk ansiktet - la huden tørke seg selv.
 • En time senere, vask igjen, men uten såpe.

For å unngå irritasjon, smør de behandlede områdene med smør.

Rengjørings- og tørkemiddel

 • 2 ts havregryn knust i en kaffekvernblanding med banket egghvite.
 • Spred blandingen over ansiktets hud, hold den til tørr og skyll med vann ved romtemperatur.

masker

Regelmessig bruk av hjemmelagde ansiktsmasker bidrar til å forbedre tilstanden til problemhud, reduserer antall akne og hyppigheten av utseendet.

Takket være komponentene som inngår i masker, oppnås en rask og målrettet terapeutisk effekt på huden.

 1. Gulrot. Presset revet gulrøtter. I saften legger du til samme mengde honning og egghvite. Påfør produktet til problemområder.
 2. Løk. Bland løkene, knust på en fin rist, med sukker i like mengder, legg til litt knust såpe. Påfør ansiktet, skyll av etter 5-15 minutter. Denne masken er effektiv mot tenåringsutslett.
 3. Med badagi. Badyagi pulver fortynnet med en liten mengde vann for å oppnå en tykk kremaktig masse. Spred blandingen over ansiktet, skyll av etter 10 minutter. Oppskriften er ikke egnet for sensitive hudtyper, i andre tilfeller gjør masken ikke bare akne, men strammer også huden. Hjelper også badyaga fra spor igjen etter klemme akne.

Foto: Matlagingsmaske med badagi

Hvordan handle

Akne masker har effekten av:

 1. anti-inflammatorisk;
 2. rengjøring;
 3. antibakterielle;
 4. podsushivayuschee.
vitnesbyrd

Midler av denne typen brukes hovedsakelig i pleie av fet hud med forstørrede porer, siden denne typen hud er mest problematisk.

Foto: fet hud med utvidede porer

Fet hud er ofte dekket med purulent akne, og i nesen og haken er det sorte prikker.

Resultatene av bruk av hjemme masker vil være positive i tilfeller der:

 • Ikke identifisert alvorlige sykdommer i indre organer;
 • Den viktigste årsaken til akne er kjent, og tiltak har blitt tatt for å eliminere provokerende faktorer;
 • Enkeltfokus på lesjon (området av de betente områdene overstiger ikke 30% av den totale overflaten av huddekselet);
 • betennelse forårsaket av endringer i hormon nivåer.
Kontra

Foto: masker er kontraindisert for omfattende, purulente hudskader.

Ansiktsmasker mot akne gjelder ikke i tilfeller hvor lesjonen er mer enn 30% av hele overflaten av huden.

Andre kontraindikasjoner er:

 • feber,
 • purulent utslett;
 • alvorlige sykdommer i indre organer;
 • individuell intoleranse av komponentene som inngår i masker.

infusjoner

 1. Strawberry infusjon. Et glass modne bær fyller 200 ml vodka, tett tett, insisterer på måneden. Deretter belastning, bruk for daglig gni to ganger om dagen. Jordbær kan erstattes av bringebær bær.
 2. Infusjon av calendula. En spiseskje med tørket urter calendula helle ½ liter kokende vann, insisterer en halv time, belastning. Påfør for å tørke huden i ansiktet eller som basis for lotion.

Foto: hjemmelaget calendula blomster infusjon

lotions

 1. Mint. Mynteblader (spiseskje) Hell ½ kopp kokende vann, la i 15 minutter, avløp. Legg til calendula tinktur og alkoholholdig borsyre løsning (en spiseskje), sitronsaft (en teskje). Tørk ansiktet med lotion to ganger om dagen.
 2. Agurk. Agurk mellomstørrelse er malt på et rifler. Den resulterende masse helles med et glass kokende vann, infundert i 3 timer, filtrert. I infusjonen skilt matskje av honning. Lotionet påføres problemområder, vaskes om en halv time.
 3. Fra celandine. Celandine (tørt gress) helle kokende vann i forhold: en spiseskje råstoff per kopp vann. Insister 3 timer, belastning. Tørk ansiktet daglig. For å handle betyr det i kjøleskapet.
 4. Fra løvbladet. Bay leaf (5 stykker) helle et glass vann, kom med koking og fordamp til vannmengden minker 3 ganger. Forberedt betyr å tørke ansiktet daglig om morgenen.

Dampbad for ansikt

Noen ganger med stygg akne kan klare hjelpen av et dampbad.

Foto: Herbal dampbad

 • Prosedyren utføres på samme måte som innånding i løpet av forkjølelse: Ansiktet bøyes over en liten beholder med varmt vann, og hodet er dekket med et håndkle. Prosedyren tar ca 5 minutter.
 • Etter damping behandles huden med lysmassasjebevegelser med en blanding av hvit hvit såpe og brus. Fullfører prosedyren for vask med kaldt vann.

Hvordan bli kvitt på en dag

Akne-taleren har en god effekt (dermatologens resept bør tas til apotek, hvor medisinen blir forberedt i henhold til den).

Sammensetningen av taleren kan omfatte forskjellige komponenter, som velges av legen basert på problemet, området hudskader, alder og andre pasientegenskaper. Slike midler renser huden raskt fra et stygg utslett.

En talker, som er forberedt på egen hånd fra enkle og rimelige farmasøytiske preparater, vil også bidra til å bli kvitt akne i en dag.

Sammensetningen av slike midler inkluderer vanligvis aktivert karbon, salisylsyre og kalendeltinktur, kloramfenikol og acetylsalisylsyre, streptocid.

 1. Med aktivert karbon. En teskje pulverisert aktivert karbon blandet med samme mengde aloe juice og ½ teskje saltvann. Legg til et par dråper tea tree olje og om en spiseskje med vann.
 2. Med kloramfenikol, aspirin og calendula tinktur. 10 ml calendula tinktur blandet med pulverisert tabletter av aspirin og kloramfenikol (tablett).
 3. Med aspirin. Grind 4 tabletter, bland med ikke-alkoholkrem, til en pastamasse er oppnådd. Påfør bare på akne, hold i 10 minutter.
 4. Med kloramfenikol og salisylsyre. Grind 5 g kloramfenikol i pulver, tilsett 5 ml salisylsyre, 50 ml alkoholholdig løsning av borsyre og medisinsk alkohol hver. Påfør daglig til problemområder, hold i noen minutter, skyll med vann.

Foto: Komponenter for å lage snakkere hjemme

Disse blandingene fungerer fint og hjelper deg med å kvitte seg med stygge pimples en dag, men samtidig tørker du huden og er ikke egnet for permanent bruk.

forebygging

Reduser betennelse i huden og forhindre utseendet på ny akne vil hjelpe:

 • hygieneregler;
 • skikkelig hudpleie (rensing, fuktighetsgivende, kompetent valg av kosmetikk);
 • korreksjon av ernæringsraten (begrensning av inntak av fett og karbohydrater);
 • avvisning av dårlige vaner.

Og du trenger ikke å misbruke rensing og tørking betyr, peeling - huden vil tørke ut, og aktiviteten til sebaceous kjertlene vil øke. Resultatet er en enda større blokkering av porene og utseendet til ny akne.

anmeldelser

Anmeldelser om bruk av ulike oppskrifter er tvetydige. Noen hjelper alle slags hjemmelagde masker og gadgets. Andre behandles med rusmidler.

Alt er strengt individuelt: det avhenger av kroppens følsomhet, på alvorlighetsgraden av hudlesjon, alder og andre faktorer.

Korrekt og regelmessig bruk av hjemmeprosedyrer påvirker også resultatene sterkt.

Hva er årsakene til akne i ansiktet i 40 år av en kvinne? Finn ut her.

Hva å bringe tørr akne på hendene? Les videre.

Det er mange oppskrifter for problem hudpleie - alle kan velge det beste alternativet for seg selv.

Disse rettsmidler vil redusere betennelse og forbedre hudtilstanden.

Men for å fullstendig kvitte seg med uønsket utslett kan man bare finne ut og eliminere hovedårsaken til akne, noe som nesten ikke er mulig uten å konsultere en spesialist.

Derfor er den beste oppskriften på akne å kontakte en kosmetolog eller en hudlege og bli testet.

Facial Acne Oppskrifter: Den nyeste vitenskapelige tilnærmingen

Nylig vitenskapelig forskning på årsakene til disse, for å si det mildt, mangler, sier at alle slags tørking, avfetting, irriterende og hudskadelige stoffer ikke går til problematisk og fet hud, men forårsaker skade som bare øker hudproblemer. Dette er selvfølgelig en annen av mange teorier, men hvis de kraftige midlene ikke hjelper deg, men gjør det verre, er det på tide å prøve noe nytt, ikke sant?

Mange kortfattede teorier

Mange kortfattede teorier

Ikke irritere dem forgjeves

Ifølge tilhengerne av teori om mild omsorg, irriterende med aggressiv rensing, eksfolierende for kraftig, eller til og med skade huden med høyverdige syrer, provoserer vi talgkjertlene til en enda større produksjon av talg, som tetter porene våre, noe som fører til utseendet til samme malware. Effekten av slike midler er - "huden er jevn, porene er rene", men det er vanligvis veldig, veldig kort og alt går tilbake til normalt i nær fremtid, mens vi fortsetter å plage huden, noe som får den til å bli mer og mer fett.

Antibiotika er ikke hjelpere her.

Også, moderne vitenskapelig forskning sier at bruken av antibiotika for å bekjempe akne er en vei som fører til en blindgyde eller mer presist i en sirkel. Siden bakteriene som lever i sebaceous kjertler, utvikler seg veldig raskt motstand mot selv den aller nyeste generasjonen av antibiotika og starter sin destruktive aktivitet med en faktor på ti ganger.

Samtidig er et riktig valgt antibakterielt stoff som brukes så snart som mulig, fullt ut i stand til raskt og pålitelig å stoppe en akutt hudinfeksjon. Hvis betennelse på huden din er en permanent forekomst, kan kontinuerlig bruk av antibiotika bare skade ikke bare huden, men hele kroppen.

Fortell din stolte ånd til nei! Men noen ganger ja

Inntil nå er det mulig å finne anbefalinger ikke bare i det omnivorøse nettverket, men også i de dermatologiske kontorene, for å tørke den oljeaktige og problematiske huden med alkohol, alle slags alkoholholdige lotioner og apotekspratere. Noen ganger er det enda anbefalt å bruke alkohol i en eller annen konsentrasjon i stedet for vasking.

I dag kalles det ikke bare i går, men også det siste årtusen. Alkohol fet og problem hud desinfiserer ikke bare, men deaktiverer også, tørker og irriterer. Hva fører til den samme økte aktiviteten til talgkjertlene og som en følge av hovedpersonene i vår omfattende fortelling.

Å påstå samtidig at alkohol er problematisk og fet hud er absolutt kontraindisert, det ville være svært utslett. Alkohol (salicylsyre er oftest anbefalt her) eller kremer eller tonics med lavt innhold av det, kan forbedre tilstanden til fet hud og forhindre utseendet av skadelige mangler, men etter en så irriterende og defattende behandling krever huden hurtig gjenoppretting.

Ikke et problem, men følsomt!

Moderne kosmetologi anbefaler bruk av aggressive ansiktsrensemidler som ikke foreskrives ved markedsføring og reklame for problemhud: grove skrubber, tørrende geler, tørkemasker og midler til sensitiv hud.

For å sjekke om en slik drastisk endring i omsorgspolitikken vil påvirke huden din, prøv å vaske ansiktet ditt med myke midler, toning huden din med beroligende tonic, fuktighetsgivende og nærende med lyse geler og kremer. Samtidig anbefales det å berøre huden så lite som mulig og generelt samhandle med det på en eller annen måte.

Det anbefales å foreta en så skarp overgang når huden er i relativt god stand, det vil si at det er få betennelser, og de er sjeldne, men ikke multiplisere på ett sted, noe som er et tegn på alvorlig og dyp infeksjon i huden, som bare en lege kan stoppe.

Det bør ikke glemmes at huden din, selv om den er følsom, også er fet og problematisk. Derfor må mild rensing være tilstrekkelig kvalitet, peeling er også fortsatt nødvendig, og du bør ikke glemme pacifiseringen av talgkjertlene. Her, for å bevare balansen i omsorg, anbefales det ofte å kombinere daglig pleie av sensitiv hud med bruk av ikke-aggressive rensemasker, milde syrefjerner og delikate skrubber, som også kan tilberedes hjemme.

Moderne hjem rettsmidler for akne

Riktig tofasetaler "Liten alkohol i destillert vann"

 • 50 ml salicylalkohol (1% eller 2%),
 • 1 ts jojoba olje,
 • 1 ts av primroseolje,
 • 1 ts gresskar frø olje,
 • 5-12 dråper peppermynteolje (avhengig av hudfølsomhet),
 • 10-15 dråper essensiell olje av tea tree,
 • 20-25 dråper lavendel essensiell olje,
 • 75-100 ml destillert vann.

Oppløs de essensielle oljene i jojobaoljen, bland oljeblandingen med salisylalkohol (det er bedre å gjøre dette riktig i apotekets flaske), rist godt og la det stå i 2-3 uker på et tørt, kjølig sted. Fra tid til annen flaske rist kraftig.

Legg til den ferdige olje-alkoholiske infusjonsaften primroseolje og gresskarfrøolje. Rist godt og tilsett kaldt kokt destillert vann.

Oppbevar den ferdige talkeren i en vaskebeholder i kjøleskapet, ikke mer enn 10-14 dager. Rist godt før bruk.

Bruk dette verktøyet som en grunnleggende nattpleie for fet og problem hud i ansiktet og kroppen 3-4 ganger i uken, og bruk på fuktig hud. Tillat å suge, flekk resten.

Påfør noen annen toppbehandling anbefales ikke, for å gi huden en pause fra alle slags emulgatorer, fortykningsmidler og geleringsmidler, som også kan forårsake tilstopping med en fettete hemmelighet og utseendet av de samme kviser på ansiktet.

Oljealkoholinfusjon kan tilberedes til fremtidig bruk og oppbevares i kjøleskap i en ren og tørr beholder i flere måneder, og sørg for at vann ikke kommer inn i det.

Tørk skrubbe "Tender than gentle"

 • 1 ss havregryn (havregryn, jordet havregryn),
 • 1 ss jord i en kaffekvern eller knust i en mørtel apotek gresssamling Elecasol,
 • 2 ss tørrløp (også knust på noen måte praktisk for deg),
 • 2 porsjoner grønn te uten tilsetningsstoffer
 • 2 ts kikærmel,
 • 2 ts rugmel,
 • 1 ts grønn leire.

Sift shredded Elecasol, nettle og grønn te slipt ut av poser gjennom en hyppig sigte for å luke ut for store partikler som kan skade huden.

Bland alle komponentene i skrubben til maksimal mulig ensartethet i en tørr og ren beholder. Hold dette hjemmet rette for akne i ansiktet på et tørt sted, ikke la det bli fuktig.

Hell ut en liten mengde, litt fortynnet med vann, urteinfusjon, melkvalle og masser huden forsiktig. Gjør en så lett skrubbemassasje 1-3 ganger i uken, avhengig av hudens behov.

Ikke bruk dette hjemmet for akne på betent og skadet ansiktshud.

Aspirin Jojoba Cleansing Mask

 • 2-3 ss jojobaolje,
 • 1 ts druefrøolje,
 • 10-12 pulveriserte aspirintabletter,
 • 1 ss aloe vera gel (uten alkohol i sammensetningen),
 • 1 ss grønn og / eller rosa kosmetisk leire,
 • 2-3 teskjeer havreklid eller havregryn, kaldt kokt vann.

Bland i en tørr og ren beholder, varm jojobaolje og aspirin. Gi aspirin i 2-3 dager for å oppløse så mye som mulig.

Oppbevar den ferdige aspirinoljeinfusjonen på et tørt sted slik at det ikke kommer vann inn i det. Rist godt før bruk.

Bland en teskje av aspirin jojoba med en teskje druefrøolje, legg til leire og havregryn. Rør og fortynn med vann til tykk krem.

Påfør på ren, litt fuktig og dampet hud i 10-30 minutter (øk tiden gradvis), uten å la masken tørke ut. For å gjøre dette irriterer huden på toppen av masken med infusjon / avkok av urter eller bare med vann, kan du bruke termisk.

Vask masken med kaldt vann og rengjøringsmiddelet ditt (bedre hvis det er et skum), mens du hjelper deg med å svampe.

Forløpet av hjemme masker for akne i ansiktet: 1-2 ganger i uken, avhengig av hudens behov.

Oily tonic-gel "Lavendel i aloe"

 • 50 ml aloe vera juice (solgt på apotek eller tilberedt uavhengig)
 • 1 flaske Blefarogel 2 (også solgt på apotek, inneholder aloe vera gel og svovel),
 • ½ ts av jojobaolje
 • 1 ts olje av boranchik (borage) eller kvelden primrose,
 • 1 ts druefrøolje,
 • 20-25 dråper lavendel essensiell olje,
 • 10-12 dråper salvia essensiell olje,
 • 3-10 dråper myt essensiell olje (avhengig av følsomheten i huden).

Oppløs de essensielle oljene i jojobaoljen, og legg deretter til Buranchik-oljen og druefrøet.

Blepharogel bland aloe vera med gel og tilsett oljeblanding.

Oppbevar det ferdige hjemmet for akne i ansiktet i en tørr og ren beholder i kjøleskapet, ikke mer enn en uke. Sørg for at det ikke kommer vann i det. Rist godt før bruk.

Påfør en liten mengde til en ren, litt fuktig hud, etter 15-20 minutter, dab overflødig med et mykt kosmetisk vev.

Prøv å erstatte denne originale hjemmemedisinen med alle kremer, geler og serum i minst en uke og evaluer effekten. For å gjøre eksperimentet så rent som mulig, prøv å bruke hele denne tiden i stedet for tonalmiddel av løs pulver, helst mineral. Hvis du virkelig har noe å gjemme, bruk dot concealers, bruke dem så tynt som mulig.

Så vær sikker på å skrive om resultatene av eksperimentet i kommentarene. Hvis det er, selvfølgelig, ikke veldig vanskelig.

Og av hensyn til tiltalende klarhet, en oppskrift på video.

Folk rettsmidler for akne - oppskrifter sunn livsstil

Før du behandler akne hjemme, bør du konsultere en hudlege hvis du har demodikose, et subkutant tikk. Dette er en svært vanlig sykdom og er en av årsakene til akne. Hvis årsaken til akne er en hypodermisk tikk, kan du ikke bruke noen folkemidlene for akne. Tippen multipliserer raskt i et fuktig og varmt miljø, så med demodikose kan du ikke dampe ansiktet ditt over urtedekk og enkel damp, du kan ikke bruke dampbadet, etc. Alle preparater som inneholder svovel, for eksempel enkel svovelsalve, trykker på tippen.

Folk rettsmidler for akne - oppskrifter sunn livsstil

Acne behandling med hvitløk

Du kan bli kvitt akne med hvitløk. Det er nødvendig å feste en hvitløksklær på den skadede huden og fikse den (HLS 2013, №5, s. 33)

Tui skyter avkok

Mange vokser en dekorativ plante av thuja. Fra hennes skudd kan du lage et utmerket folkemiddel for behandling av akne på huden. 2 ss. l. hakkede skudd av thuja hell 1 liter kokende vann, kom med koking, fjern fra varmen og la den stå i 2 timer. Denne buljongen skal vaskes eller fuktes huden med en bomullspinne 1-2 ganger om dagen. Huden blir elastisk, sunn, foruten bleket. (HLS 2012, nr. 11, s. 33)

Vannlilje for behandling av akne

Denne planten kalles også overveldende gress, hvit bønne. 2 ss. l. petals pour 500 ml kokende vann, insistere 15 minutter, avløp. Bruk til kosmetiske formål mot akne, fregner, solbrenthet. (HLS 2013, nr. 12, s. 34)

Hvordan bli kvitt akne i ansiktet ved hjelp av bringebærblader

Raspberry blader godt til å lage en juice. Juice klemme ved hjelp av gasbind. Bland 1 del juice med 3 deler vegetabilsk olje eller vaselin. Smør akne på ansiktet. Før du går i seng, vask alt av. Prosedyren for å gjøre 2-3 ganger om dagen (HLS 2010, nr. 2, s. 32, 2010, nr 14, s. 29)

Akne salve

Ta i like deler honning, lard (innvendig fett), bivoks, finplanet husholdninger. såpe og finhakkede løk. Hold alt i brann, rør til løkene er gjennomskinnelige. Legg litt røkelse og fortsett oppvarming til røkelsen smelter. Fjern deretter fra varme og tilsett granolje - en femtedel av totalmassen. Sett beholderen med denne blandingen i en bolle med kaldt vann og fortsett å røre til blandingen tykner. Denne salven hjelper deg med å bli kvitt akne - du trenger bare å smøre dem før du legger deg og vaske om morgenen. (HLS 2008, №13, s. 31)

Hvordan fjerne acne i ansiktet med brus

Å dampe ansiktet, å vaske med varmt vann med såpe. Tørk deretter med natron. Skyll med varmt vann, skyll deretter med kaldt. (HLS 2008, №14, s. 32)

Akne og akne rensemask

Dette verktøyet er testet i praksis, har hjulpet mange bli kvitt akne i ansiktet.
Det er nødvendig å ta et stykke revet babysepe, tilsett en halv kopp kokende vann, slå med en gaffel til skummet, tilsett 25 ml kamfer, ammoniakk og salisylalkohol, 1 ts. salt "ekstra" og 1 ts. Boers. Beat alt og legg i en krukke. 1-2 ganger i uken for å bruke denne masken i 20 minutter på ansiktet. Resultatet er garantert. (HLS 2007, №2, s. 33)

Akne behandling med folkemessige rettsmidler

Gutten hadde en alvorlig akneutslett på ansiktet hans. En ukjent kvinne i markedet ga en oppskrift som raskt bidro til å bli kvitt akne. Bland 2 ss. l. stivelse, 2 ss. l. babypudder, 100 ml vodka, 200 ml vann, 1 protein friskt egg. Sett denne blandingen i 9 dager på et mørkt sted, risting daglig. Påfør denne masken av akne i 20 minutter, skyll deretter med varmt vann (HLS 2007, nr. 11, s. 31)

Gurkemask for ål

Grøt agurken, hell kokende vann over det, når infusjonen har avkjølt til 50-60 grader, tapp. Påfør varm agurkhud på huden, dekk med en klut og hold agurkmasken i 15-20 minutter. (2002, nr. 19, s. 9)

Hvordan bli kvitt akne folkemidlene

Mange unge lider av akne i ansiktet, ryggen, brystet. Medisinplanter vil bidra til å kvitte seg med det.
1. Jordbær skog eller hage. Om vinteren kan du kjøpe den i butikken i frossen form. Bær bør knuses og legges på ansiktet, baksiden av brystet i 25 minutter med en gasbind. Vask av med varmt vann. Prosedyren er ferdig om kvelden i 2 uker.
2. Calendula. 1 ss. l. calendula blomster helle to kopper kokende vann, insistere på en varm tilstand, belastning og lage lotioner i 10 dager. Den samme infusjonen av calendula hver dag for å drikke, så kommer det tilbake av akne.
3. Løk. Rist løkene på et rivejern, pakk i gasbind, tørk med denne gassepuden med en utstikkende juice-akne på ansiktet, brystet, ryggen. Vask av løkjuice etter 15 minutter med varmt vann. Prosedyren for å gjøre 7-10 kvelder på rad før sengetid.
4. Valnøtt. 5 ss. l. valnøttblader helle 500 ml kokende vann, kok i 15 minutter. Hell denne buljongen i badet med varmt vann. Ta et bad i 30-40 minutter. Infusjon av mutterblader bør også tas oralt: 1 ss. l. 1 liter kokende vann, insisterer 1,5 timer. Drikk 100 g 3 ganger om dagen
(2009, nr. 22, s. 32)

Sitron Acne Behandling

I en kvinne i hennes ungdom ble hele ansiktet sprinklet med akne på ryggen og brystet. På en eller annen måte kom en ny medarbeider på jobb når hun så en pasient, foreslo en oppskrift: Ta 1 sylt sitron eller 2 små, kutt dem i stykker og hell en stor boble av triple cologne. Insister 2 uker. Om natten tørk huden. En kvinne ble behandlet med dette middelet for akne i 1 måned, huden ble renset (2007, nr. 20, s. 31)

Tinktur av pepperrot

Hvis akne er betent, så for deres helbredelse kan du effektivt bruke tinkturen på pepperrot på vodka. Roten må vaskes, revet, rist en 3/4 boks og fyll med vodka til toppen. Insister 10 dager, tørk det betente området. Skyll først etter 15 minutter med varmt og kaldt vann. (avis HLS 2006, nr. 3, s. 31)

Urte maske for akne

Jenta har problem hud - Akne på ansiktet ofte dukker opp. Jeg leste oppskriften på urtemaske fra akne og bestemte meg for å gjøre det. Etter 4 masker ble huden jevn og glatt, siden det ikke har vært utslett.
For å lage en maske må du ta friske blader eller lilla knopper og friske blader av karasj i like store deler, hakkete. Brew en liten mengde kokende vann, bland til glatt. Påfør varmt vann på ansiktet, dekk det med en serviett gjennomvåt i varmt vann. Hold masken i 20-30 minutter (HLS avis 2006, nr. 11, s. 24-25)

Hvit lilje hjelper kurere akne

Hage hvit lilje regnes som et sterkt antibiotikum. For å behandle akne, koker, pustler med hjelp, gjør tinktur: fyll flasken med liljeblad med 1/3, hell vodka til toppen. Insister 1 måned. For å fjerne acne i ansiktet, er det nødvendig flere ganger om dagen for å tørke denne tinkturen av huden. (HLS 2004, nr. 12, s. 13)

Hvordan bli kvitt akne - råd fra en hudlege

Er det mulig å klemme akne? Dette er uønsket, selv om du bruker alkohol til desinfeksjon og avkok av kamille for dampende ansikt. Men hvis du klemmer ål med ubehandlede hender, kan resultatet være beklagelig: det er enda flere ål, de blir betent, det oppstår purulente komplikasjoner. Etter helbredelse forblir arr og mørke flekker på ansiktet.

Hvilke folkemidlene kan brukes til å behandle akne hjemme:

1. Celandine Tørk hudinfusjonen Celandine 1 ss. l. på 1 glass kokt vann. Skyll huden etter vasking av denne infusjonen.
2. Skru av salt. Det vil hjelpe hvis de svarte flekkene til små kviser bare dukket opp i neseklossene, på kinnene, i nærheten av templene. Det er godt å dampe ansiktet over avkokingen av kamille, calendula, det er godt å skumpe svampen, dyppe den inn i det fine saltet og massere problemområdene. Svarte prikker vil forsvinne. Hvis du forlater salt for en stund på huden, vil den trekke innholdet ut av porene, rens huden av fettete plugg. Prosedyren er gjort på oftere 3 ganger i uken, for ikke å irritere huden.
3 Mask fra ål av agurk. Finhakk agurken, knus den, å skille ut juice og på ansiktet. Ligge ned i 15-20 minutter. Det er ikke nødvendig å holde masken lenger enn noe annet, alt som huden trenger, absorberes om 20 minutter, det er ubrukelig å holde masken på.
4. Maske fra ål fra bærene. Blunt acne utslett maske av hage bær - bringebær, jordbær, havtorn. Men før du setter dem på ansiktet, kontroller om det er allergier mot disse bærene - gjør en test på albuen.
5. Masken av deres Hercules. Lag noen flaker av hercules med kokende vann. I varm form, gjelder på ansiktet i 15-20 minutter. Denne masken behandler aknebrønn. Gjør det bedre om kvelden.
6. Herbal is Fryse urte infusjoner (celandine, mynte, kamille, salvie) i bokser. Tørk ansiktet med isbiter hver morgen etter vask. Is pre wrap i en serviett.
7. Vitaminer. Hvis huden går, bør behandlingen av akne startes ved å ta multivitaminer, spesielt aevita.
(2004, nr. 15, s. 14-15)

Aloe Vera juice

Aloe juice spesielt behandler whiteheads spesielt. Det er nødvendig å klemme ut bladene av aloe juice, suge dem med gasbind, brettet i 8 lag og søke på ansiktet. Hold i 20-30 minutter. Først må du gjøre aloe akne maske hver dag, så hver annen dag. Til sammen 30 slike prosedyrer (HLS 2004, № 5, s. 25)

Jenta i lang tid kunne ikke takle akne og akne på ansiktet hennes. Farmasøytiske salver og lotioner hjalp ikke. Hun klemte saften fra bladene av aloe, og tørket ansiktet med ham 2-3 ganger om dagen, laget lotioner. Dette verktøyet hjalp henne. (HLS 2005, № 165, s. 30)

Den enkleste middel for akne

I 1 kopp varmt kokt vann oppløs 1 ts. borsyre og tørk ansiktet med en bomullspinne dyppet i en løsning om morgenen og kvelden. om mulig, så om ettermiddagen. Ikke tørk, la det tørke. Dette verktøyet har hjulpet mange til å kvitte seg med akne. (HLS 2005, №1, s. 33)

Masken av ål av bodyagi

En kvinne har lest at kroppen akne kan helbredes av bodybuilding. Hennes barnebarn hadde akne og akne over hele ansiktet hennes. Hun løp gjennom apotekene med store problemer med å finne kroppen. En pakke med kroppsdelte i pulver og delt inn i 8 deler, fordi behandlingsforløpet er 8 masker. Jeg tok 1 del av bodyagi pulveret og fortynnet med 3% hydrogenperoksidoppløsning til en slurry-tilstand. Og så snart det er zapsyaetsya, er det nødvendig å gni inn i huden i en sirkelbevegelse. Når masken er tørr, skyll med varmt vann og pulver huden med talkumpulver. I en uke må du gjøre 2 masker. Forløpet av behandling av akne - 8 prosedyrer. Barnebarn klarte å bli kvitt akne ved hjelp av denne folkemidlet. (2001, nr. 7, s. 18)

Akne maske fra malurt

Frisk malurt gni eller tørk damp i kokende vann. For en halv kopp gres, ta 1 ts. salt, 1 ts. sitronsaft og 1 ss. l. olivenolje. Malt alt godt og legg til litt vann. Påfør slurryen på akne-berørt hud og la den stå i 3 timer. Hvis det brenner, reduser du tiden til 2 timer, eller til og med opptil 1 time. (2000, nr. 17, s. 9)

Flere Artikler Om Typer Acne