Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Regetsin hjalp meg med å bli kvitt akne. Nå bruker jeg gelen når jeg ser utseendet på ny akne eller akne. Jeg legger det i et tynt lag på problemområdet, 1-2 ganger om dagen. Om noen dager blir huden renset.
Gelen har en lett, nesten gjennomsiktig tekstur som er lett å påføre og ikke fet hud.
Lukten av gelen er lett, litt alkohol.
Gelen inneholder sink, som har en uttalt anti-inflammatorisk, helbredende og tørkende effekt. Legemidlet fjerner nesten rødhet nesten umiddelbart. Det kan brukes etter rensing når huden er rød og betent.

For meg er Regecin en billig ekvivalent med Skinoren. Men ikke etter sammensetning, men ved handling. Gelen, som er 3 ganger billigere, tillater også å redusere rødhet på huden innen 30-40 minutter. Salven bidrar til å redusere betennelse, noe som gjør kimen nesten usynlig. I tillegg kan du legge på sminke, da gelen tørker raskt og ikke sprer seg når miljøet er varmt.
Med langvarig behandling er han også veldig god. Jeg smør vanligvis ansiktet mitt i problemområder (eller spot, hvis akne ligger langt fra hverandre og en etter en) om natten. Den første uken gjør jeg det hver dag, det andre - på en dag, slik at avhengigheten av legemidlet ikke blir forårsaket, ellers vil det ikke hjelpe. Om 2 uker er ansiktet synlig rengjort. Men gelen har ikke en langvarig effekt, de sebaceous kjertlene etter en stund begynner å fungere på samme måte som før, fordi det er en hormonell svikt. På grunn av smuss de tetter, til slutt kommer akne igjen og jeg behandler dem. Så du må vente på å vokse opp når kroppen stabiliserer seg. I gjennomsnitt bruker jeg gelen med pauser på 2 måneder for det siste halvandet år.

Gel relativt budsjett. Det er penger og salver billigere, men etter min mening er 220 rubler per rør på 15 ml ikke så mye, spesielt med tanke på den gode effekten på problematisk hud. Dessuten, til tross for det lille volumet, blir gelen forbrukes veldig økonomisk. Hvis du ikke klemmer mye (og dette er generelt problematisk på grunn av aluminiumrøret), strekker røret seg stille i en måned. Gelen har ingen lukt, noe som er veldig viktig når den dekker ansiktet. Når det påføres, blir det spalt av huden, men det overdriver ikke. Paradoksalt, men sant. Porene forblir bare på tidspunktet for påføring, det varer i ca 5-10 minutter, hvis gelen vaskes av med vann, så ser det ikke ut til å være der. Men takket være dette er huden visuelt utjevnet, lettelsen blir riktig, noe som er viktig for post-akne. Inflammasjonsgel fjerner, men langsommere. Med daglig bruk, om morgenen og om kvelden, setter jeg ansiktet mitt i relativ rekkefølge i ca 5 dager. Hun gjorde ikke mye hudpleie, bare vasket ansiktet med fuktighetsgivende såpe for å kompensere for en liten over-tørking. Det er ingen bivirkninger fra gelen, det er helt trygt.

Om Regecin gel er det svært lite informasjon i medisinske kilder og anbefalinger for behandling av akne, kanskje fordi det ikke er offisielt registrert som et stoff, men har en viss effekt på akne. Tatt i betraktning det som det viktigste stoffet for å bekjempe akne er ikke verdt det, det er for svakt tiltak, men som et tillegg til behandling er det ganske passende.
Regetsin er hensiktsmessig å søke om akne etter den viktigste behandlingssyklusen. Det er ikke forbudt for bruk av gravide og ammende kvinner. Legemidlet har en effekt på postacne på grunn av akselerasjon av metabolske prosesser i vevet, men det er svakt uttrykt. Produsenten hevder at den terapeutiske effekten på akne Regecin hovedsakelig skyldes påfylling av sinkmangel i vevet og gir dataene for egen forskning, noe som viser at jo mindre sink i kroppen, jo strengere er akne.
Gelen tørker ikke huden mye, så den kan brukes på hele ansiktet 2 p / dag, når det oppstår en tetthet, kan du bruke den lokalt. Jeg bruker den til å forebygge utslett, 1 gang i uken, jeg liker følelsen på huden etter bruk av gelen.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Acne Rezecin

Regets gel produsert i St. Petersburg og selges i et hvilket som helst apotek i det offentlige området. Produktet har en pakke på 15 g, som mange klager over, fordi med vanlig bruk slutter gelen raskt. Men dens økonomiske kostnader og visuelle resultater holdes tilbake av indignasjonen til publikum. La oss forstå nærmere hva som er så bra med Regecin og hvordan det kan brukes.

Hvordan Regecin Acne Behandler: Sammensetning

Sammensetningen av Regets gel har ikke mange komponenter: renset vann, karbopol, natriumhyaluronat, natriumhydroksyd, kaliumsorbat, sinkklorid. De viktigste virkestoffene angir natriumhyaluronat og kaliumsorbat. Nå om hva det er og hvordan det påvirker vår hud og betent elementer.

Natriumhyaluronat er natriumsaltet av hyaluronsyre, det nøytrale og hovedstoffet i huden vår. Det er en kraftig fysiologisk fuktighetskrem som opprettholder balansen i huden, gir det ungdommelig og sunt utseende, elastisitet og glatthet. Moisturizes fra innsiden, og på toppen skaper en beskyttende film. Hjelper til å helbrede sår uten arr, og gjør huden myk.

Kaliumsorbat har lenge vært brukt i kosmetikk som et effektivt antimikrobielt middel både på huden og i produktet.

Carbopol er bare tilsatt for å gi strukturen en gel, den har ingen andre egenskaper, men det er heller ikke i stand til å forverre hudtilstanden heller. Natriumhydroksyd er et emulgerende alkalisk additiv.

Sinkklorid finnes i Rezecin i minste mengde, noe som indikerer det siste stedet i sammensetningen. Det ble lagt til gelen bare for nesten umiddelbar avklaring og fjerning av betennelse fra akne.

dvs. På grunn av natriumhyaluronat og kaliumsorbat får du fuktet, ikke overdreven hud. Disse stoffene passer også med det, og forhindrer at fettete fett strømmer i lang tid, det tetter ikke porene, det har en regenererende effekt: det fjerner flekker etter akne - post acne. Og på grunn av konsentrasjonen av kaliumsorbat, lindrer den raskt betennelse, forhindrer utseendet på ny akne, strammer porene og gir huden en sunn hudfarge.

Hvordan søke regetsin

Påfør to ganger om dagen, morgen og kveld, på rene, tørre områder av den berørte huden. Gelen absorberes raskt, har en lys behagelig tekstur, har ingen lukt. Først kommer følelsen av tetthet, så denne følelsen går. Regesin glatter huden, gjør hudlaget jevnt og ideelt for en sminkebase. Tørker ikke huden, gir ingen peeling.

Etter 1-2 uker med vanlig bruk, vil du legge merke til de første resultatene: mindre akne, porer innsnevret, komedoner passerer og blir ikke betent. Når du oppnår ønsket effekt, bør Regecin brukes 1-2 ganger i uken til forebyggende formål.

Hvis du har moderat eller alvorlig akne, passer Regecin perfekt med alle legemidler, for eksempel:

 • For alvorlige former for akne: Regecin + Effezel + fuktighetsgivende
 • Med middels akne med mange inflammatoriske elementer: Regecin + Metrogil + Fuktighet / Regecin + Dalacin + Moisturize
 • For moderat akne: Regecin + Baziron AU (punkt) + fuktighet

Hvis målet ditt er å eliminere flekker etter kviser, deretter kombinere med Regetsin skreller og skrubber med AHA og fruktsyrer, for eksempel, skrubb Noreva Exfoliac Facial Scrub.

Regetsin er veldig bra både i et kompleks, og som støtte forberedelse.

Hvor mye koster et Regecin

Prisen på verktøyet er latterlig: 128 rubler per rør, men med daglig bruk av røret er det knapt nok i 2 uker. Men likevel er pengene ikke store, men resultatene er betydelige.

Regetsin instruksjon

Regecin gel anmeldelser

Hurra! Jeg fant det rette for disse akne! På bare 1 måneders bruk hadde jeg alle betennelsene gått, de svarte prikkene forsvant ikke, men de ble færre og porene selv ble innsnevret. Jeg kan fortsatt ikke tro det, at du ikke trenger å bruke grunnlag. Hurra! Regetsin - alt mitt.

Anmelder: Svetlana

Jeg har ikke mye akne, men som en base for sminke er Regecin perfekt. Faktisk er huden jevn og snill uniform. Krem og pulver faller akkurat som et fotomagasin. Og prisen på gelen er latterlig, alltid i min førstehjelpsutstyr.

Anmelder: Anyutka

Jeg bruker Regecin i kombinasjon med den generelle behandlingen av Effezel og er veldig fornøyd med resultatene. Selv om det fortsatt er pimples, men pannen er allerede klar, er utslett av de viktigste, borte, et par ganger i måneden vises, men for meg er dette ikke lenger et problem. Jeg fortsetter å behandle huden, jeg vil konsolidere effekten. En gang i uken skiller jeg med syrer for å fjerne flekkene, det er mange igjen.

Gjennomgå forfatter: Elena

31 kommentarer på Regecin for akne:

Er det mulig å bruke dette verktøyet med konvensjonelle kremer? Jeg bruker Vichy-serien. Jeg kan ikke velge riktig verktøy, jeg har svarte prikker på nese- og ka-metoder og sjelden purulent akne. Rådgjøre hvilke stoffer som er bedre å bruke fra den foreslåtte. Jeg har en kombinasjonshud og salivasjon.. Takk på forhånd.

Med kremer du kan bruke.
Fra rusmidler i kombinasjon med rezhetsinom?
Du ingen passende ordning Regetsin Metrogil + + + hydrering Dalatsin (i betente områder) + 1-2 ganger i uken skrubbe med syrer, f.eks, http://priwi.ru/noreva-exfoliac/

Døtre er 11 år, allerede mye akne. Vi bestemte oss for å prøve Regetsin, men huden ble umiddelbart rød, veldig redd. Nå vet jeg ikke at du fortsatt kan prøve denne alderen.

God dag!
Hva er karakteren av akne? betent? dyp? liten utslett? subkutan?
Hvorfor bestemte du deg for å bruke regicin?
I denne alderen kommer hygiene først: et separat håndkle eller engangs ansiktsservietter; riktig næring for å redusere fet hud; Ikke bruk slike midler som coloris, garnier, etc.
Begynn å vaske med tjære såpe, etter at det har brukt en ikke-komedogen fuktighetskrem (http://priwi.ru/uvlazhnyayushhij-krem-dlya-problemnoj-kozhi/), hvis noen tonale ressurser, så enten mineralsk kosmetikk eller farmasøytiske tonalkremer, liker - http://priwi.ru/tonalnyj-cream-noreva/.
For betennelser, bruk et antibiotika på kvelden - Dalatsin - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/dalatsin/ eller Zerkalin - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/zerkalin/.
Løsningen jeg ville råde Baziron - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/baziron-as/, eller Effezel - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/effezel/ (han er 12 år gammel, men du kan prøve).

Jeg vil bruke Regecin sammen med Metrogil 2 ganger om dagen, vil stoffene forstyrre hverandre og vil dette ikke påvirke deres effektivitet? I hvilken rekkefølge søker du dem? Takk

vil ikke forstyrre hverandre.
Metrogil om morgenen og om kvelden, Regetsin om morgenen over den absorberte metrogillen.

Jeg hadde mye akne i ansiktet, det tok litt mer enn en måned å eliminere. Men Regitsin viste seg veldig bra, hvis jeg tidligere hadde noen spor av andre stoffer, så gikk alt dette perfekt.

Min akne er nesten helt forsvunnet, men det er spor av dem som ikke har passert i ganske lang tid. Jeg vil vite om regitsin vil hjelpe i kampen mot flekker?

Hjelpe deg hvis du fortsatt koble Scrub / masker med syrer (http://priwi.ru/kosmetika-s-aha-i-bha-kislotami/), du kan også velge en fuktighetskrem som vil forsiktig exfoliate de øverste lagene av epidermis, for eksempel, Bioderma Global eller noe sånt.
Prøv også badyagu - http://priwi.ru/badyaga-ot-sledov-pryshhej/
Og her er en egen artikkel om temaet flekker - http://priwi.ru/pigmentnye-pyatna/

Hallo Jeg vil bruke følgende behandlingsregime: Metrogil (M) + Regecin (P) + fuktighetsgivende med Setafil. Jeg vil gjerne prøve salicylic-sinkpasta på et punkt-og-en-bit, det er smertefullt mange mennesker roser henne.
Jeg vasker først med tjære såpe (1 gang per dag, om kvelden), deretter med Aven gel for fet hud. Jeg smør først M, deretter R. Så Setafil. Jeg har ikke mye akne, hovedsakelig på kinnene, lukkede komedoner og betent pimples, etter akne.
Fortell om det er nok til å fukte huden med Setafil 1 gang, for eksempel om morgenen, eller det er ønskelig å gjøre dette ved hver applikasjon av M. og P (morgen og kveld). Liker R. også fukter huden? Og i hvilken rekkefølge og hvilken tidsperiode skal opprettholdes eller umiddelbart etter absorpsjon? Kan du rette behandlingsregimet eller er alt ok? Jeg ville være veldig takknemlig!

God dag!
Ordningen er tilstrekkelig. Du kan fukte en gang om dagen, om nødvendig, så oftere.
Ifølge beskrivelsen er Regesin fuktig, men den har også en eiendom (for meg personlig).
Etter å ha blitt fullstendig absorbert i 20-30 minutter, kan følgende produkter påføres på toppen.

Tusen takk for svaret! Og vær så snill og si hvor mye tid kan du bruke denne behandlingsregimen?

Ubegrenset tid, ingen stoffer, som kan bli vant til huden. Etter hvert som huden blir normal, la en støttende behandling.

Min sønn (15 år) har et fullt ungdommelig sett: svarte prikker på nesen og kinnene, et lite subkutant utslett på pannen og fra tid til annen inflammet dyp akne, spesielt mellom øyenbrynene på kinnene og haken. Om sommeren er det blitt mer og forårsaker bekymring. Jeg ser på kostholdet, vasker det om morgenen og om kvelden med tjære såpe. Vi må begynne et sted, men for å være ærlig, sprang hodet på mengden rusmidler. Retsatsin ble anbefalt, tror jeg, det er nødvendig i et kompleks med metrogilom. Og likevel, huden er fet, er det nødvendig å fukte? Jeg vil ikke legge et ekstra lag på huden

I dette tilfellet er nøye hygiene og akselerert fornyelse av lag av epidermis nødvendig, så vel som fuktighetsgivende, selv for fet hud.
I prinsippet er metoden som er utviklet av meg egnet, jeg beskrev den her - http://priwi.ru/1-etap/
Regecin i ditt tilfelle er ikke veldig effektivt, men i kombinasjon med Effezelom kan det godt fungere.
Du kan starte (men uten effektiv) Regecin-Metrogil-Dalatsin - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/dalatsin/ - eller Zerkalin - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/zerkalin/ (disse er antibiotika for lokale store betennelser) + fuktighetsgivende med noen ikke-komedogen krem ​​for fet hud. Selv om huden under føttene vil føle seg normal, ikke overdried, så er det mulig å gjøre bare regecina siden Det fukter også huden.
Tjære såpe er bra, men i moderasjon eller en gang om dagen, for ikke å overdrive huden. Våt ansiktet med et eget håndkle eller engangs ansiktsvev.

Elena, takk, i dag kjøpte jeg alt, begynte å søke. Fortell meg i hvilken rekkefølge det er bedre å bruke disse tre verktøyene. Hvordan er du skrevet?

Regetsin søkt om morgenen og utover dagen etter behov fuktighet (om dette vil håndtere det på huden), eller over regetsina bruke en fuktighetskrem (igjen, om nødvendig). På kvelden før sengetid Metrogil, bruk Dalacin (antibiotika, ikke permanent) for å peke på betennelser.

Hei, Elena!
Jeg skrev til deg tidligere (over) min behandlingsregime. Allerede gikk den andre måneden, som jeg bruker den.
Metrogil fjernet etter en måned i bruk.
Om morgenen søker jeg Rececin, om kvelden Regetsin + Setafil. Jeg bruker Effesel 1 gang på 4 dager. Jeg vasker nå gel fra La Rouge Pose. Hun brukte salicyl-zinkpasta på de primerte stedene.
Nå må jeg møte en fullstendig katastrofe (((. Det pleide å være bedre. Er dette faktum på grunn av c-ts.pasty, eller på grunn av det, forstår jeg ikke... Det var mye av lukkede komedoner, først og fremst på kinnene og kinnben. i begynnelsen, gjorde de ikke bry meg, men nå begynte å bli betent, rød og boljuchih. tårner over huden, på grunn av dette, vises grov og ujevn hud. det er bare en gru! Før slik ikke var (((
Hva jeg skal gjøre med det, vet jeg ikke. Fortell meg hvordan du skal være...

I denne situasjonen, kjøp anti-Zerkalin (http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/zerkalin/) eller Dalacin (http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/dalatsin/), jeg vil anbefale Dalatsin, det vil ikke overdrive huden. Fjern disse betennelsene. Avbryt til bruk av Regetsin, søk etter en dag efzesel. Også pasta for å stoppe.

Vel, takk for svaret, jeg vil.
Og hva skal du bruke istedenfor regetsin? Jeg har bare en setafil for fuktighetsgivende og effektiv effekt. Bare ett setafil bruker både dag og natt? Og på en dag, effezel? Eller noen krem ​​fortsatt kjøpt? Vi finner det vanskelig å finne Uryazh-serien i vår by, det er Aven, La Rouge Pose, Bioderma.

Gulya, ja, for nå forlater bare dem for å ta kontroll over situasjonen og forstå årsaken til slike endringer. Ingen panikk, alt vil passere.

Vel, vi skal prøve, takk!

Elena, hvordan kan du kombinere regetsin (hvis du bruker den to ganger om dagen) med en morgen fuktighetskrem og om kvelden er den effektiv?

Om morgenen i stedet for fuktighetskrem kan være.
På kvelden: alterner med Effezel: 1 kveld effzesel, 2 kveld - rezetsin.

På kinnene mange lukkede komedoner. Når du bruker regicin, er det resultater mot lukkede komedoner? Går det?

Nei, det virker ikke med regicin, du trenger et kraftigere middel, for eksempel Differin (http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/differin/)

Vil regetsin fra subkutan akne? Nå bruker jeg en krem ​​med syrer, og huden har blitt ganske ren, men subkutan akne medfører regelmessig problemer. Jeg vet ikke hvilket middel som er bedre å velge for punktbruk, jeg vil ikke like dyr, fordi Problemet er lite, spesielt siden jeg allerede har brukt Zenith og Basiron kurs.

Jeg glemte også å påpeke at jeg brukte metrogyle også, og jeg ble vant til det, dessverre

Regesin er usannsynlig å hjelpe her, prøv en differensial fra subcutis.

Elena, vær så snill å fortelle meg om morgenen, jeg vasker skummetet Sethapil, bruk deretter et punktspeil og deretter Retsetsin og Norev tonalist, om ettermiddagen det samme med unntak av toneren, om kvelden Sethill videre og Effezel Moisturize. Behandler jeg riktig, det tok 1,5 måneder, resultatet er minimalt. Det er spor, det er akne på grunn av pus. Rådgive behandling.

Regecin Anmeldelser

Frigivelsesform: Gel

Analoger av Regecin

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 159 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 65 rubler. Analog billigere med 118 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 121 rubler. Analog billigere med 62 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 131 rubler. Analog billigere med 52 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 171 rubler. Analog billigere med 12 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 236 rubler. Analog dyrere med 53 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 246 rubler. Analog er dyrere for 63 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 289 rubler. Analog er dyrere for 106 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 295 rubler. Analog mer med 112 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 331 rubler. Analog er dyrere på 148 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 344 rubler. Analog dyrere med 161 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 536 rubler. Analog dyrere med 353 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 546 rubler. Analog er dyrere på 363 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 560 rubler. Analog dyrere på 377 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 577 rubler. Analog dyrere på 394 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 582 rubler. Analog er dyrere på 399 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 595 rubler. Analog dyrere med 412 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 638 rubler. Analog dyrere på 455 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 659 rubler. Analog dyrere med 476 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 676 rubler. Analog dyrere med 493 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 720 rubler. Analog dyrere med 537 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 732 rubler. Analog dyrere med 549 rubler

Instruksjoner for bruk for Regetsin

Anmelder: Raisa (positiv anmeldelse)

Behandling av problemhud

Fordeler: Hurtig effekt

Ulemper: ikke sett

Når, som en tenåring, begynte akne å dukke opp i hans sønn, på grunn av hormonelle forandringer i kroppen. En dermatolog foreskrev Regicin salve. Brukes 2 ganger om dagen, etter en god rensing av huden, morgen og kveld. Det er en gel uten lukt, som, når den er ordentlig påført, smaler godt de forstørrede porene. Etter 2 ukers bruk begynte å legge merke til den periodiske forsvinden av akne og kviser. Huden ble jevn og glatt. Også, betennelse og røde områder som var på huden forsvant, noe som er veldig viktig. Også det viktigste punktet - denne gelen, i motsetning til andre lignende stoffer, tørker ikke ut huden. Veldig rimelig. Takk til ham, de ble kvitt problemet helt, og barnet gikk ikke inn på seg selv.

Gjennomgå forfatter: Marina (positiv anmeldelse)

Fordeler: God for fet hud, lukter ikke

En billig akne og hudpleie gel som er utsatt for høyt fett. Jeg har alltid en fettete glans på ansiktet mitt, spesielt om sommeren, og små betennelser oppstår. Jeg har slitt med dette siden 13 år med varierende suksess på ulike måter, og svingen har kommet for å prøve regentsin. Den består av karbopol, på grunn av hvilken tekstur er myk og lys, gelen er gjennomsiktig og fargeløs og jeg prøvde å bruke den under sminke som grunnlag (det kommer helt ut av). Får ikke skitne (absorberes raskt) og lukter ikke. Hyaluronic hud strammer godt og gjør det jevnere, det er merkbart når det er post-akne og forstørrede porer. Som alle sinkprodukter er det en følelse av tetthet etter det. Reduserer fettete glans, så jeg bruker det om morgenen og om natten salver og kremer.

Anmelder: Jeanne (positiv vurdering)

Det beste middelet for akne!

Fordeler: effektivitet, fart, lav pris

Jeg fant denne gelen i apotek ved et uhell, etter å ha blitt desillusjonert med råd fra dermatologen min. De kremer som hun skrev ut, er ikke akne helt lettet. Regetsin var en ekte gave av skjebnen. Han håndterer akne og noen rødhet på huden. Det ser ut som et mirakel: det sletter rødhet på 15 minutter, du kan stå foran et speil og se hvordan det skjer. Det er også godt at det ikke etterlater noen merker på huden. Gjennomsiktig, lukten gir litt alkohol. Når du bruker det, er det en følelse av tetthet i huden, men det går raskt. Gelen er vakker, hjelper bedre enn noen dyr krem.

Anmelder: Asiya (positiv anmeldelse)

Fordeler: brukervennlighet, effektivitet, lav pris.

Ulemper: ikke funnet

Så vidt jeg kan huske, var det alltid noen problemer med huden. Og med hvilke stoffer og tradisjonell medisin ble jeg ikke behandlet. Men ofte ble det gjentatt igjen. Det er ikke noe verre enn stort, men fremdeles purulent akne i ansiktet, hovedsakelig i templer og hake. Legene har heller ikke tillit, eller det var ingen tid å løpe rundt sykehusene. Apoteket anbefalte meg Regecin mot akne. Og jeg la merke til fremgang ganske raskt. Gelen eliminerer raskt rødhet, og sink i sammensetningen er ganske effektiv i bekjempelse av inflammatoriske prosesser. Spor på huden forlater ikke gelen, noe som også er viktig. Men viktigst er stoffet relativt billig, og effektiviteten er høyere enn for andre dyrere!

Anmelder: Eugene (nøytral gjennomgang)

Veldig aggressiv løsning

Fordeler: Billig, tørker raskt, tørker pimples

Ulemper: Det tørker sterkt, det er farlig å bruke på hele huden, det er ganske svakt mot akne, det bør brukes konstant

Gelen har en sterk tørkingseffekt, betennelse begynner å synke etter første bruk av stoffet. Etter 3-4 dager på stedet har jeg forlatt bare en skorpe, så huden var helt ren. Men Regecin bør brukes til det punktet, ellers risikerer du å få en sterk hudstramming, smerte og den verste flakingen. For tørr hud ville stoffet ikke gi råd. Mot akne gel vil være svak. Han brukte det i en hel uke, og betennelsen forsvant ikke bare, men reduserte til og med svært lite. Men huden rundt ham var veldig kløe, skyllet og begynte å skrelle av. Behandlingen har ingen terapeutisk effekt - du kan ikke bli kvitt akne med engangskurs, du må bruke Regecin hele tiden. Og du vil ikke permanent skade huden med et så aggressivt middel. Derfor behandler jeg deres hud fra tid til annen, og deretter et par uker gjenoppretter jeg det med nærende kremer.

Gjennomgå forfatter: Ksenia (positiv anmeldelse)

Fordeler: billig, rimelig

Ulemper: tørr hud

Noen foreldre "belønner" med en slank figur, noen med tykt hår, noen med vakre øyne, men jeg ble "belønnet" med akne. Jeg husker alle forsikret meg om at alt etter overgangsalderen vil forsvinne av seg selv. Fra ungdomsår til denne dagen (og dette er ikke mye, ikke litt - ca 8 år) har jeg forsøkt å bli kvitt akne og kviser på alle tenkelige og utænkelige måter, men inntil nylig hver dag ble alt bare blitt verre. Siste gang jeg besøkte en hudlege, ble jeg foreskrevet Regecin gel. Jeg bruker det bare noen få dager, men resultatet er allerede merkbart. Sannheten er veldig tørr hud, så du må fukte det. Jeg likte gelen, jeg vil bruke den videre. Forhåpentligvis blir det endelige resultatet perfekt hud!

Anmelder: Nikita (positiv anmeldelse)

Fordeler: gunstig pris, utrolig resultat;

Du får aldri en sjanse til å gjøre et førsteinntrykk. For 2 år siden var jeg en fin fyr som ikke hadde komplekser angående utseendet hans. Plutselig endret alt - jeg ble syk med demodex. Dette er en "forferdelig" sykdom. Om natten blir ansiktet ditt en blodig rot, en pizza med ketchup og majones. Folk ler på deg, pokker en finger på deg, og sjansene for å appellere mot det motsatte kjønn nærmer seg null. Jeg ønsket ikke å forlate alt til sjanse, derfor registrerte jeg i hud- og veneral sykdomsdispens. Legen anbefalte å kjøpe Regecin, og han begynte å jobbe. En uke senere, la jeg merke til en forbedring. Hver dag, etter hvert som huden min forbedret, vokste selvtilliten min også. I dag er jeg en helt sunn person.

Anmelder: Fetisova I. (positiv anmeldelse)

Eksternt middel for betennelse, akne og rynker

Fordeler: Eliminerer betennelse, glatter rynker

Ulemper: Litt tørr hud

Salveopplyset kjæreste. Kjøpt i håp om å fjerne akne og akne. Jeg har veldig tynn og sensitiv hud, så jeg prøvde først stoffet på armen min. Det var mulig å søke bare en gang om dagen, etter en kveldsdrink. Om morgenen kunne jeg ikke, første gang ansiktet mitt følte meg brennende og prikkende. Deretter ble bruken mer behagelig, huden tilpasset, i helgene begynte jeg å behandle ansiktet mitt om morgenen. Behandlingen fortsetter i to måneder, krem ​​uten farge, luktes ikke, det faller lett. I løpet av denne tiden ble postacenen jevnet, huden ble mykere, antall lukkede komoner minket. Nå bruker jeg for profylakse, jeg prøver ikke å søke over hele ansiktet mitt, jeg smører bare mistenkelige områder. Jeg la merke til at små rynker i nasolabialfoldet begynte å glatte ut.

Anmelder: Tatyana (positiv vurdering)

Fordeler: Effektivt stoff, billig, tilgjengelighet på apotek

Ulemper: ikke funnet

Datteren min hadde en overgangsperiode og akne. Det er en stor mengde akne i ansiktet og halsområdet, og huden ble betent. Var engasjert i selvbehandling, men akne ble ikke mindre. Datteren min var veldig opprørt og min overtalelse som alle gikk gjennom det hjalp ikke. Som et resultat vendte våre prøvelser til profesjonell hjelp fra en hudlege. Hun skrev hennes Regecin. Det er en 15 g gel, gjennomsiktig, raskt absorbert i huden, lukten er ikke irriterende og ikke skarp. Brukes 2 ganger om dagen til forrenset hud: morgen og kveld, påføres problemområder i huden. En forbedring ble sett etter en uke med inntak: Hudbetennelsen var borte, små kviser forsvant, de store ble mindre, det var ingen nye lesjoner. Gelen har en antimikrobiell og regenererende effekt, bidrar til rask eliminering av betennelse, kan brukes til forebygging. Datteren var fornøyd med Regetsins mottak, for forebygging hun bruker 1 gang om dagen for natten. Jeg anbefaler stoffet, jeg anser det billig og veldig effektivt.

Hvordan bli kvitt akne med Regecin

Neste artikkel: Pimple på brystvorten

Ikke alle har problemet med akne i ungdomsårene.

Opptil halvparten av voksne må bekjempe akne mer eller mindre regelmessig.

Ansikts hudpleie med kosmetikk, men riktig det kan være, er noen ganger ikke i stand til å takle utseendet på utslett.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Det er nødvendig å vende seg til medisiner.

Et av disse stoffene, utviklet spesielt mot akne, er Regetsin.

Hjelper det å bli kvitt akne og forhindre at den kommer til syne?

struktur

Regetsin inneholder et minimum av komponenter som er nødvendige for å bekjempe akne:

 • natriumhyaluronat;
 • kaliumsorbat;
 • natriumhydroksyd;
 • karbopol;
 • sinkklorid;
 • renset vann.

Natriumhyaluronat er en kraftig fuktighetsgivende ingrediens.

 • Den opprettholder elastisiteten og fastheten i huden, gir den et sunt utseende, gjenoppretter vannbalansen.
 • Dens handling er rettet inne i hudlagene, mens på overflaten dannes et beskyttende lag som forhindrer tap av fuktighet.
 • Dette hyaluronsyrederivatet stimulerer den naturlige regenerering av huden.

Kaliumsorbat har antimikrobielle egenskaper, og sinkklorid bidrar til å raskt stoppe den inflammatoriske prosessen, helbreder sår og lyser huden, eliminerer flekker etter akne.

Ved hjelp av carbopol får produktet en gellignende struktur, og natriumhydroksyd gir gelens ensartethet. Disse komponentene påvirker ikke huden eller betent elementer på den direkte.

Sammensetningen av Regicin inneholder nøytrale ingredienser, slik at den lett kan kombineres med andre medisinske preparater for akne.

Utgivelsesskjema

Foto: Regecin utgitt i gelform

Regetsin er produsert i den eneste form - gel. Noen ganger er det feilaktig kalt en salve eller krem, men strukturen av dette stoffet er gelaktig, gjennomsiktig og nesten fargeløs.

Det er denne konsistensen betyr at den lett kan nå de dypere lagene i huden.

Gelen har ingen uttalt lukt, og når den påføres huden, absorberes den raskt, og etterlater ingen spor på selve huden eller på klærne. Den er produsert i rør av 15 g.

egenskaper

Regetsin acne har følgende egenskaper:

 • akselerasjon av regenereringsprosessene i huden;
 • sårheling;
 • anti-inflammatorisk;
 • fuktighetsgivende;
 • antimikrobielle;
 • matter;
 • oppklarende.

Noen av egenskapene er mer uttalt, andre er mindre, men generelt reduserer dette stoffet huden og med vanlig bruk forhindrer utseendet av utslett.

Video: "Akne (ål). Hva er dette? Hva skal jeg gjøre med dem? Tips til foreldre

Hvordan gjør det

Regetsin spesielt utviklet for behandling av hud med betennelsesutslett.

 • Det virker på mobilnivå, interagerer med proteiner. Dette gjør at du kan holde vannbalansen på ønsket nivå, noe som igjen hjelper huden å opprettholde elastisitet og elastisitet, og at cellene skal utføre sine funksjoner fullt ut.
 • Med kursapplikasjon gjenvinner huden sitt sunne utseende. Hjelpestoffer tillater parallelt med hovedvirkningen av gelen for å redusere inflammatorisk prosess, forhindre spredning av patogene mikroorganismer, og bidrar også til en raskere oppdatering av epidermis.
 • Effekten av Regicin er kumulativ, det vil si at effekten gradvis akkumuleres. På den ene siden betyr dette at et raskt resultat ikke bør forventes. På den annen side, med overholdelse av alle regler for bruk av gelen, vil den positive effekten øke til full gjenvinning av huden.

Derfor bør du være tålmodig og ikke forvent umiddelbar transformasjon.

vitnesbyrd

Regetsin er ment for forebygging og behandling av akne av forskjellig opprinnelse og alvorlighetsgrad.

Foto: Verktøyet brukes til å behandle akne av varierende alvorlighetsgrad

I tillegg til dette grunnleggende formålet, er stoffet brukt til:

 • rødhet av huden av forskjellig opprinnelse;
 • dermatitt;
 • seborrhea;
 • demodicosis;
 • etter kosmetiske laserprosedyrer for å akselerere regenerering av huden.

Anmeldelser kosmetologer sier effektiviteten som en av måtene og for noen andre hudproblemer.

Gelen anbefales også til bruk etter en rekke kosmetiske prosedyrer når du trenger å gjenopprette hudceller.

Kontra

Men med all den ikke-aggressiviteten av stoffene som utgjør gelen, er det en rekke kontraindikasjoner for bruken.

Ikke bruk Regecin:

Foto: Hvis det oppstår et allergisk utslett, er det nødvendig å avbryte bruken av stoffet

 • hvis bruk av stoffet forårsaket en allergisk reaksjon av en organisme av noen alvorlighetsgrad;
 • for behandling av brannsår, spesielt hvis det skjedde under påvirkning av kjemikalier;

Foto: Ikke bruk verktøyet under graviditet uten legens tillatelse

 • under graviditet og under amming;
 • i nærvær av kreft.

Det er bedre å konsultere en hudlege før du bruker produktet, som bestemmer behovet for bruk og tilstedeværelse av kontraindikasjoner.

Bivirkninger

Er det mulig å bruke acriderm for akne i ansiktet? Finn ut her.

I form av bivirkninger etter bruk av Regicin kan det oppstå:

Oftest er disse kortsiktige manifestasjoner som forsvinner innen 3 dager etter starten av behandlingen.

Hvis dette ikke skjer, er det verdt å vurdere muligheten til å erstatte stoffet.

I sjeldne tilfeller forårsaker Regicin allergiske reaksjoner som kan oppstå som utslett, urtikaria og dermatitt.

Når de oppstår, er ytterligere bruk av stoffet forbudt.

Hvordan bruke Regetsin Acne

For å kunne bruke Regicin mer effektivt, bør du følge noen regler:

Foto: Hud skal renses godt før tilberedning.

 • Påfør kun gelen på tidligere rengjort og tørr hud;
 • Ikke bruk på øyelokkene, leppene og området rundt øynene;
 • Ved bruk av flere medisinske preparater brukes Regecin først;
 • Før du bruker neste produkt, bør du vente til Regesin-gelen er fullstendig absorbert (det er bedre å motstå en 30-minutters pause mellom preparater);
 • Til tross for den fuktighetsgivende effekten av Regicin, bør en ekstra fuktighetskrem brukes.

Regetsin brukes sjelden som monoterapi, det er vanligvis kombinert med bruk av andre legemidler.

Metoden for påføring av gelen kan være som følger:

 • Regicin + Effesel gel + fuktighetskrem;
 • Regetsin + Metrogil + fuktighet;
 • Regicin + Dalacin (eller Zerkalin) + fuktighetskrem;
 • Regetsin + Baziron AU (flekk) + fuktighetskrem.

Disse ordningene er bare mulige alternativer for kombinering av terapeutiske midler.

Den mest hensiktsmessige oppskriften på saken din anbefales av en spesialist.

instruksjon

For å bekjempe akne, brukes Regecin til problemområder to ganger om dagen.

 • Behandlingsforløpet er i gjennomsnitt 2 måneder. På slutten av det, kan du påføre gelen for profylaktiske formål, på huden 1-2 ganger i uken.

Foto: Påfør produktet til huden anbefales i henhold til instruksjonene.

 • Gelen påføres i et tynt, knapt merkbart lag, jevnt over overflaten, men ikke gni det inn i huden.

Etter påføring er det en følelse av lysspenning, som passerer etter en tid.

Fordeler betyr

En rekke fordeler gjør Regecin Gel populært blant lignende preparater beregnet for å bekjempe akne.

 • rimelig og mer enn rimelig pris sammenlignet med jevnaldrende;
 • behandling utføres hjemme med periodiske ekspertkonsultasjoner;
 • Økonomisk bruk av midler (i en måned når de brukes to ganger om dagen, er to rør nok);
 • Gelen absorberes svært godt, og etterlater ingen synlige merker på huden eller på klærne.
 • kjemper ikke bare mot akne, men også mot sporene som er igjen av dem, og reduserer også alvorlighetsgraden av aldersrelaterte endringer;
 • kombinert med mange andre terapeutiske midler og dekorative kosmetikk;
 • øker ikke hudfølsomheten mot ultrafiolett og andre eksterne påvirkninger, behandling kan startes på hvilken som helst sesong;
 • har ingen uttalt lukt.

Ikke mange akneprodukter kan skryte av alle disse fordelene sammen med en markant positiv effekt.

Hvordan bruke Regesin for å bli kvitt akne

Regetsin opptar et meget spesielt sted blant utendørs rettsmidler for behandling av akne. Handlingen av stoffet er fundamentalt forskjellig fra virkningen av andre eksterne agenter. Den viktigste aktive ingrediensen i Regicin er hyaluronsyre. Det har ingen direkte effekt på de eksterne manifestasjonene av akne, men bidrar til en betydelig akselerasjon av de naturlige regenerative prosessene i huden. Dette forklarer Regesinas gradvise, kumulative effekt.

For klarhet kan du sammenligne effekten av Regecin-vurderinger fra akne og en av de mest effektive antibakterielle midlene - benzoylperoksid. Mens benzoylperoksid bokstavelig talt brenner ut alle patogene mikroorganismer, undertrykker aktiv betennelse innen noen dager, samtidig tørker den ut huden, som på ingen måte bidrar til regenerering, nødvendigvis krever komplisert kombinasjonsterapi for å oppnå en varig terapeutisk effekt.

Regel Gel, derimot, har ingen direkte effekt på de synlige manifestasjonene av akne: Betennelse, rødhet, akne og tilstoppede porer vil ikke forsvinne magisk i noen dager eller uker. Men etter en måned eller to, forvandler huden bokstavelig talt. Redden er betydelig lettere, de aktive utslettene forsvinner praktisk talt, og de som ser ut, forsvinner uten ytterligere behandling om noen dager. Selve huden får en naturlig elastisitet, normal farge.

For en klarere forståelse av hvorfor hyaluronsyrebaserte utendørsprodukter er så effektive i behandling av akne, bør årsakene til akne vurderes. Blant dem er ikke bare eksterne faktorer, for eksempel forurenset luft eller uriktig hygiene, men også mange metabolske forstyrrelser. Samtidig kan selv de mest ubetydelige av dem, ikke farlige for livet, føre til ekstremt alvorlig akne.

 • Hormonal ubalanse;
 • Problemer med fordøyelsessystemet;
 • Problemer med ekskresjonssystemet;
 • Klima, det ytre miljøet;
 • Manglende overholdelse av hygienevilkårene;
 • Utmattelse av huden ved overdreven aggressive midler (for eksempel såpe, etylalkohol);
 • Dårlige vaner;
 • Feil dagsmodus;

Det er praktisk talt umulig å sette ut hovedårsaken til akne. Menneskekroppen er ordnet på kompenserende grunnlag. Derfor lider huden ofte. Det er helt trygt for livet og av kroppens biologiske standard, det spiller ingen rolle. Selvfølgelig blir dette ikke enklere.

På grunn av sine egenskaper, gjør preparater basert på hyalouran syre (og dets derivater) huden til å regenerere på en naturlig måte, noe som gjør dem så effektive. Dessverre, på grunn av den langsiktige starten på den synlige effekten, brukes de ofte sammen med mer aktive, aggressive midler (for eksempel basert på benzoylperoksid). Likevel er det mange vellykkede eksempler på herding av akne hvor Regetsin acne ble brukt som en monoterapi.

Derivater av hyaluronsyre (spesielt sinkhyaluronat) brukes til fremstilling av en ganske stor mengde hudpleieprodukter, i kjemiske peeling, anti-aging kremer og, selvfølgelig, i preparater for behandling av akne. Den mest berømte av dem - Regesin-gel og Kuriozin. Sammensetningen av de to gelene, deres effektivitet er praktisk talt den samme, men Regecin er nesten fem ganger billigere enn sin utenlandske motpart. Derfor er det mest hensiktsmessig å vurdere nøyaktig Regecin-gel.

Sammensetning, de viktigste aktive ingrediensene i Regicin

Gelen produseres og leveres i plastrør (volumet varierer fra 15 til 20 gram). I tillegg til hyaluronsyre er ingen ekstra aktive ingredienser inkludert i Regecin. På den ene siden kan du kombinere gelen med andre måter. På den annen side reduserer den allerede langsom effekt av gelen. I alle fall er Regecin acne salve plassert nøyaktig som en kumulativ (akkumulativ) effekt.

Det viktigste aktive elementet i Regesin-gel er sinkhyaluronat, et derivat av samme syre. Hyalouran syre spiller en viktig rolle i dannelsen av elastiske vev i kroppen (hud og subkutan vev, brusk, ledd). Den regulerer væskeutveksling i vevet, blir det dannet fra kollagen og elastin, som involverer gialouranovoy sure prosesser foregår naturlig regenerering og fornyelse av huden. Dette er årsaken til Regesins hovedvirkning. Gradvis akkumuleres i huden, det bidrar til å akselerere de naturlige prosessene i huden. Således er akne (eller akne) på grunn av normalisering av tilstanden til huden. Dette spiller en nøkkelrolle i dannelsen av langsiktig og vedvarende (helst livslang) remisjon av akne. Bruken av retinoider eller antibiotika er utvilsomt mer effektiv på et bestemt tidspunkt, men det er umulig å garantere en bærekraftig effekt i dette tilfellet.

I tillegg til hyaluronsyre er sink tilstede i sammensetningen av Regecin som to forbindelser. Den allerede nevnte sinkhyaluronat og sinkklorid. Sink virker som en veldig mild antiseptisk og keratolytisk, og øker hastigheten på fornyelsesprosessen, lyser huden.

På grunn av egenskapene til de aktive komponentene, brukes Regecin (og dets utenlandske kolleger) vellykket, ikke bare for behandling av akne. Dens beroligende, regenererende egenskaper bidrar sterkt til behandling av seboré, ulike dermatitt, fremskynde gjenoppretting etter kosmetiske operasjoner (som fjerning av mindre hudfeil, laser eller kjemisk peeling, virkningen av brannsår og skader). Regesin er utmerket for å håndtere effekten av akne - post-akne, som manifesterer seg i form av arr, alder flekker og arr.

Neutraliteten til hovedkomponentene gjør at du kan kombinere Regecin trygt med absolutt flertall av andre stoffer.

Regicin for akne: instruksjoner

Bruken av Regetsin-gel er berettiget ikke bare for behandling av akne og dens konsekvenser. Verktøyet kan også brukes til forebyggende formål, som en ekstra hudpleie, for å lindre symptomene på visse hudsykdommer, for raskere gjenoppretting fra skader.

Hvis Regesin-gel brukes som en av hovedaktivitetene med intensiv behandling, bør du følge noen få enkle regler:

 • Huden må rengjøres og forberedes;
 • Ikke bruk Regecin på området rundt øynene, på øyelokkene og leppene.
 • Etter påføring av Regesin-gel må du vente til produktet er fullstendig absorbert;
 • Regecin må brukes først;
 • Det anbefales å bruke fuktighetskrem;

Å rengjøre huden bør være i to trinn:

 1. Vask så nøytral som mulig. Samtidig bør vannet være varmt;
 2. Ytterligere rensing med spesialisert rensemiddel (gel, skum, tonic, etc.);

Etter at ansiktets hud er utarbeidet, bør Regecin påføres i et jevnt lag, og unngå områdene som er angitt. Du bør ikke være nidkjær og bruke store mengder gel - ganske tynt, knapt merkbart lag på toppen av huden.

Når gelen er fullt absorbert (det tar ca. 30 minutter), kan andre topiske preparater påføres på toppen av den. Prosedyren må fylles ut med et nøytralt, ikke-komedogent fuktighetskrem. Husk at for å få den mest effektive behandlingen må denne prosedyren gjentas strengt, to ganger om dagen, for hele løpet (fra en til tre måneder).

Etter det kan du gå fra daglig bruk av Regesin-gel til profylaktisk. I dette tilfellet reduseres bruksfrekvensen til flere ganger i uken, eller mindre (om nødvendig).

Pris og sammenligning med eksisterende kolleger

Regesin-gel selges i apotek eller spesialforretninger. Prisen for ett rør varierer fra 100 til 150 rubler.

Med daglig bruk i henhold til instruksjonene ovenfor, vil litt mer enn to pakker bli konsumert per måned. Dermed er sluttprisen på en månedlig behandling med Regetsinom ca. 300 rubler.

Gitt de spesifikke farmakologiske egenskapene til de aktive ingrediensene i Regetsin, kan kun sin utenlandske motpart, Curiozin, fungere som den eneste direkte konkurrenten. Deres sammensetning, handlingsprinsipp og effektivitet er helt identiske. Samtidig er Kuriozin nesten fem ganger dyrere - den nederste linjeprisen for utenlandsk gel er 500 rubler.

Regetsin utgitt uten resept. Butikken anbefales ved romtemperatur (opptil 25 grader), i mørke, utilgjengelig for barn. Holdbarheten til åpen emballasje er 2 år.

Funksjoner. Mulige bivirkninger og kontraindikasjoner

I tillegg til det forsinkede, kumulative prinsippet om Regetsn-tiltak, er det viktigste kjennetegn ved gelen dens nøytralitet. Regicin er en av de sikreste utendørs rettsmidler for behandling av akne. I praksis er det vellykket kombinert med svært aggressive farmakologiske grupper, for eksempel benzoylperoksid, eksterne retinoider og deres derivater, aggressive peeling syrer.

Som alle legemidler, er Regecin dessverre ikke uten bivirkninger. Disse inkluderer:

Manifestasjoner er vanligvis kortsiktige og oppstår når Regecin brukes først. For å unngå eller minimere bivirkninger, er det bedre å bruke Regesin-gel på problemområder når det brukes først.

Med ekstrem forsiktighet skal gelen brukes i nærvær av en predisponering mot allergier, intoleranse overfor enkelte komponenter i verktøyet, samt i følgende tilfeller:

 • astma;
 • Medfødt overfølsomhet;
 • Brannsår, kutt, skader;
 • Graviditet, amming;

Under disse forholdene er bruken av gelen nesten helt sikker og eliminerer forekomsten av eventuelle ubehagelige virkninger.

Forventninger og virkelighet: vurderinger, resultater

Når de velger sitt første virkelige apotek for å behandle akne, håper mange på en lynrask og varig effekt. Dessverre, ikke en enkelt salve, ikke en enkelt krem ​​eller gel i verden, gir likevel slike egenskaper.

Regets gel fra akne vurderinger er for det meste positive. Kjernen skal virke sakte, gradvis akkumulere i huden, forbedre de naturlige metabolske prosessene i integumentet, øke dets elastisitet og regenerative evner. Hvis du bruker det, bygger du på disse funksjonene, så Regetsin-gel kan betraktes som det mest vellykkede middel til å kombinere pris, effektivitet og sikkerhet.

Den generelle statistikken over vurderinger bekrefter denne konklusjonen - folk som brukte gelen i flere måneder (som hjelpemiddel eller i form av monoterapi) noterer seg en varig synlig effekt.

Regetsin fra akne, hvis vurderinger hevder at det ikke har noen analoger i sin nisje. Det eneste stoffet, den aktive komponenten er også hyalouran syre - Curiosin, mister mer enn fem ganger det innenlandske produktet i pris, med en identisk sammensetning og samme effektivitet. Lav pris, garantert effektivitet, sikkerhet og mulighet for å dele med et stort utvalg av andre utendørsprodukter. På grunn av dette er Regetsin-gel et uunnværlig verktøy for å bekjempe akne av noe alvorlighetsgrad.

Regecin Salve: Akne Instruksjon

Ansiktsutslett kan være tilstede i alle aldre og være vanlig. Å håndtere dem og opprettholde et positivt resultat kan være ganske vanskelig. Det er umulig å eliminere dette problemet med rensing og kosmetiske produkter alene, spesielle medisiner er nødvendig. Regets gel for akne anses som et effektivt legemiddel som passer for de fleste. Det eliminerer ikke bare akne, men bidrar også til å kurere ulike hudpatologier.

struktur

Dette legemidlet kommer i form av en klar gel og har ingen uttalt lukt. Det kan kjøpes på apoteket som Regecin gel, sammensetningen av stoffet er som følger:

 • Natriumhyaluronat er en viktig komponent som er tilstede i huden. Å komme til overflaten, penetrerer dypt inn i dermis, og gir en kraftig fuktighetsgivende effekt. Det opprettholder vannbalanse i vev, beskytter integumentet fra penetrasjon og spredning av smittsomme lesjoner. Øker hastigheten på naturlig regenerering av skadede områder. På grunn av dette stoffet er Regetsin acne et av de få verktøyene som fjerner utslett, uten å overhale epidermisene.
 • Kaliumsorbat - har en antibakteriell effekt, ødelegger aknepatogener. Blokkerer reproduksjon av patogener.
 • Zinkklorid - forskjellig anti-inflammatorisk effekt, gjenoppretter lindring, reduserer arrdannelse, eliminerer alder flekker, utmerker hudtonen. Natriumhydroksid - er ansvarlig for stoffets konsistens, noe som bidrar til praktisk bruk, distribusjon og absorpsjon.

Alle komponentene som utgjør produktet er balansert, så behandling av problemhud ikke ledsages av tørrhet og peeling. I dette tilfellet forhindrer gelen overskudd av talgkirtler, regulerer aktiviteten, fjerner fet skinn.

effekt

Regetsin salve har en rekke nyttige egenskaper, på grunnlag av hvilke indikasjonene dannes. Det har følgende positive effekter på epidermis:

 • bekjemper ulike typer utslett
 • løser pustulær akne
 • øker integritets elastisitet og elastisitet
 • fremmer regenerering av skadede områder;
 • uttalt antimikrobiell effekt;
 • eliminerer inflammatorisk foci, beroliger epidermis;
 • håndterer irritasjon;
 • eliminerer alder flekker;
 • har en lette effekt
 • justerer tekstur, mattes;
 • har dype fuktighetsgivende og nærende egenskaper;
 • aktiverer blodsirkulasjonen i den behandlede sonen;
 • danner en beskyttende barriere på hudoverflaten;
 • produserer integrasjonsegenskapene.

vitnesbyrd

Dette stoffet er populært hos kosmetologer og dermatologer. I mange hudpatologier er Regecin gel foreskrevet, indikasjonene på bruk er som følger:

 • utslett på huden av alle slag;
 • pigment merker fra akne;
 • demodicosis;
 • seborrhea;
 • dermatitt;
 • brudd på integriteten til dekselet etter å ha utført spesielle kosmetiske prosedyrer.

I tillegg til disse sykdommene, der Regecin-gel brukes, tillater instruksjonen sin bruk som profylaktisk mot akne og svarte flekker.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Regecin salve for akne, som alle andre legemidler, har flere begrensninger. Derfor, før du bruker ansiktet hennes, er det viktig å gjøre deg kjent med kontraindikasjonene:

 • graviditet og amming
 • lungesykdom, astma;
 • overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet. Dette kan provosere en allergisk reaksjon;
 • onkologi;
 • patologier av indre organer av kronisk natur;
 • smittsomme lesjoner;
 • brenn skade.

Noen ganger godkjenner gynekologen terapi med dette stoffet for fremtidige og ammende mødre, men det skjer i unntakstilfeller og under streng tilsyn av en lege.

Regets gel instruksjoner for bruk anbefaler å bruke en bestemt ordning. Hvis anbefalingene ble overtrådt, kan du møte følgende ubehagelige konsekvenser:

 • brennende følelse; kløe;
 • tetthet av integumentet;
 • epidermal hypermia;
 • allergiske manifestasjoner i form av utslett og hevelse.

Hvis disse symptomene oppstår, bør du slutte å bruke dette legemidlet og besøke en hudlege.

Akne behandling

For å oppnå ønsket effekt, må du vite hvordan du bruker akne krem ​​riktig. Bruksanvisningene som leveres med Regecin-gel inneholder følgende informasjon:

 1. Rengjør epidermis grundig fra sminke og synlig smuss. Det er ønskelig å gjøre dette med spesielle produkter for problemhud.
 2. Tørk ansiktet ditt, vent et par minutter til det er helt tørt.
 3. Klem ut en liten mengde medisin og forsiktig gni inn i de berørte områdene. Unngå området rundt øynene, så vel som øyelokkene og leppene.
 4. Vent til stoffet er fullstendig absorbert.
 5. Hvis det kreves ytterligere bruk av annen medisin, bør dette gjøres innen en halv time etter bruk av Regetsin.
 6. Prosedyren utføres om morgenen og om natten før sengetid.

Overdreven tørr hud krever økt fuktighet. I dette tilfellet, etter bruk av stoffet anbefales det å bruke en nærende krem.

Et fullt kurs av akne er omtrent fire uker og lenger, men det anbefales ikke å overstige det i mer enn to måneder. For profylaktiske formål er det nok å bruke midlet to ganger i fem til syv dager. Det regnes som et godt grunnlag for sminke, da det gir mykhet og sløvhet i huden.

Regets gel for akne i ansiktet er effektiv hvis det er parallell terapi for å eliminere de spesifikke årsakene til utslett. I enkelte tilfeller er behandling med eksterne medisiner alene ikke nok.

Hvordan påkjenne legemidlet hvis det er lesjoner på huden av alvorlig natur, bestemmer hudlege. Han kan øke varigheten av kurset i noen få uker.

Regets gel er godt kombinert med andre anti-akne medisiner, både for ekstern behandling og for intern bruk.

analoger

Hvis denne helbredende krem ​​av en eller annen grunn ikke passer, kan du erstatte den med en lignende. Regetsin-analoger har likheter i sammensetning og effekter på epidermis, og er derfor også mye brukt i kampen mot akne. Tenk deg noen av dem.

 1. Curiosin er en terapeutisk gel mot akne og spor av post-akne.

Feature:

 • Sammensetningen inneholder hyaluronsyre og sink. Deres forbindelse i legemidlet har høy terapeutisk effekt. Naturlige ingredienser tillater bruk av medisin, selv for sensitiv hud.
 • Det er indikert for utslett av annen art, tilhørende arr, arr og andre komplikasjoner. Kan brukes som forebyggende tiltak.
 • Kan eliminere små tegn på aldring.
 • Den har antiinflammatorisk, kraftig regenererende, fuktighetsgivende, antimikrobiell virkning. Løser pustler, skaper et beskyttende lag av integument, noe som gjør dem elastiske og elastiske.
 • Det er ikke vanedannende, så det passer vel som en vanlig omsorg for problemhud.
 • Banned for gravide og ammende kvinner, folk utsatt for allergi.
 1. Metrogyl gel - et stoff for ekstern bruk rettet mot ødeleggelse av mikrober.
 • Den aktive ingrediensen, metrodinazole, er ansvarlig for å blokkere DNA i patogene bakterier.
 • Det er indikert for ulike typer akne, infeksiøse hudpatologier, sår, alvorlig helbredende skader, brennsår og seborrhea.
 • Effektiv mot aknepatogener, lindrer betennelse, regulerer aktiviteten til talgkjertlene, skaper beskyttelse av integumentet mot infeksjon fra det ytre miljø, mattes, fjerner fettig glans. En synlig reduksjon i antall lesjoner oppstår etter to ukers behandling.
 • Fullt resultat kan vurderes etter kurset.
 • Det er kombinert med mange antibakterielle stoffer.
 • I behandlingsperioden er det verdt å nekte bad, badstuer, termiske prosedyrer, soling og krydret mat.
 • Banned under graviditet (utpekt bare som en siste utvei i de siste perioder), fôring, nyresvikt, kramper, nervepatologier.
 1. Zerkalin - en løsning for behandling av akne og relaterte komplikasjoner.

Feature:

 • Den er basert på et bredspektret antibiotika.
 • Går til dype lag av derma på grunn av propylenglykol og etylalkohol.
 • Stopper veksten og spredningen av bakterier.
 • Kombinasjonen av disse komponentene kan tørke ut integumentet, derfor er det nødvendig med ekstra fuktighet. Det er angitt i varierende grad av akne (hjelper selv i alvorlige tilfeller), dyp subkutan og purulent akne, arr, arr, alder flekker.
 • Det er ikke vanedannende, så det er ikke nødvendig å bytte stoffet.
 • Det er bedre å unngå kombinasjon med lignende antibiotika og eksfolierende midler.
 • Forbudt mot mennesker med Crohns patologi, kolitt, overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet, ammende mødre.
 • Under graviditet, bruk med forsiktighet, under oppsyn av en lege.

anmeldelser

Veronika er 26 år gammel:

Jeg lider ikke av vedvarende akne lesjoner, men de av og til vises. Jeg bestemte meg for å søke på Internett for et verktøy som vil bidra til å løse problemet mitt. Jeg snublet over en regicin for akne, anmeldelsene var bare positive. Mens jeg brukte øyeblikkelig resultat, fikk jeg ikke det, men etter noen uker ble jeg fortsatt kvitt akne. Jeg er glad for at dette stoffet kan brukes til profylakse og ikke være redd for nye kviser.

Svetlana 30 år gammel:

Jeg er eier av en veldig tørr og sensitiv hud, så aknebehandling er ikke lett. Jeg prøvde mange forskjellige verktøy for å bekjempe akne. De fleste er bare irritert og skadet integrasjoner. Apoteket anbefalte salve Regetsin, instruksjoner vitnet til hyaluronsyren i sammensetningen. Legemidlet hjalp meg virkelig, jeg var fornøyd med resultatet. I løpet av applikasjonsperioden tørket huden ikke ut, men om natten ble alt påført tidlig med en nærende krem.

Olga 20 år gammel:

Tidligere, for å bli kvitt akne, besøkte hun en skjønnhetssalong, gjorde ansiktet rensing. For at integlene skal heles raskere, rådde spesialisten meg til å bruke Regesin gel. Etter søknaden merket hun at huden ble mykere og mer elastisk, svarte flekker og pigmentflater forsvant. Nå bruker jeg bare dette verktøyet i kampen mot hudutslett og noen feil.

Å takle akne og deres konsekvenser hjemme vil hjelpe Regets gel, instruksjonene som er vedlagt på et obligatorisk grunnlag. For ikke å skade helsen din, er det viktig ikke bare å følge det, men også å konsultere en hudlege først. Når det brukes riktig, vil dette verktøyet ikke bare rense huden, men også gjøre huden mer frisk og elastisk.

Flere Artikler Om Typer Acne