Gelen innbefatter natriumhydroksyd, sinkklorid, karbopol og renset vann. Det er sink som er ekstremt viktig i sammensetningen, siden det har helbredende egenskaper og er svært effektivt i bekjempelse av både små hudbetennelser og alvorlige utslett.

Regetsin er vanligvis tilgjengelig i rør på 15 g hver, men du kan også finne emballasje på 20 g.

Hvordan virker legemidlet?

Dette stoffet er mye brukt til å behandle problem hud, samt å forhindre spredning av ulike utslett. Dette er et utmerket anti-inflammatorisk, antibakterielt, regenereringsmiddel. Dens bestanddeler samhandler med proteiner på molekylært nivå. Derfor dermis ikke mister sin elastisitet og elastisitet, opprettholder den naturlige vannbalansen, akselererer strømmen av rent blod og huden gjenoppretter sitt opprinnelige, sunne utseende. Zink fremmer dannelsen av nye celler og fungerer som et utmerket antibakterielt middel.

Det skal bemerkes at gelen ikke har en ubehagelig lukt, og når den påføres på de berørte områdene, absorberes den raskt uten å gi merker på klærne.

Indikasjoner for bruk

Før bruk, bør du være kjent med funksjonene i applikasjonen.

 • Regets gel anbefales av dermatologer for behandling av ulike hudrødhet, akne, akne, dermatitt, seborrhea.
 • I kosmetologi er verktøyet også brukt til å gjenopprette skadet hud etter eksponering for en laser.

Indikasjoner kan forlenges etter å ha konsultert en skjønnhetspleie.

Instruksjoner for bruk

I forebygging av stoffet brukes flere ganger i uken. Etter laser eksponering for huden, påføres gelen en gang daglig i ikke mer enn en uke. For behandling av utslett bør det påføres de skadede områdene minst to ganger daglig i 1,2-2 måneder. Påfør den på tørr hud til den er fullstendig absorbert, da vil effekten bli fullstendig oppnådd. Anbefales ikke kontinuerlig behandling i mer enn 2 måneder.

Med et lite hudproblem, brukes det som et selvstendig stoff som helt kan spare epidermis mot skade. Regecin akne virker ikke umiddelbart, men etter noen uker vil effekten bli god. I vanskelige og forsømte tilfeller anbefaler eksperter bruken i kombinasjon med andre stoffer, som antibiotika.

Noen ganger et middel til å anskaffe for å bekjempe aldersrelaterte endringer. Rynk Regina kan ikke være like effektiv som produkter som er spesielt utviklet for å eliminere slike problemer. Men hvis målet er å oppdatere huden, eliminere mindre mangler, kan du prøve å bruke det i noen uker. Den lave prisen (litt over 100 rubler for et 15 grams rør) er også attraktivt.

Kontra

Sørg for å bli kjent med de viktigste kontraindikasjonene som skal brukes for å unngå helsehelse.

 • Ikke bruk pasienter med astma, med overfølsomhet og en allergisk reaksjon på noen av komponentene i legemidlet.
 • Det er forbudt å bruke i tilfelle av alvorlige forbrenninger, spesielt kjemiske, i nærvær av alvorlige patologier og uhelbredelige sykdommer i kroppen.
 • Under graviditet og amming Gel er tildelt en lege bare når det er absolutt nødvendig, fordi det ikke er noen eksakt data om påvirkning av komponentene på mødre- og barnehelse.

Hvis du er i tvil, kan du bruke verktøyet, det er bedre å ikke eksperimentere - spør dermatologen din.

Bivirkninger

Dette stoffet har ingen bivirkninger for de fleste, men det kan forårsake rødhet og kløe. Hvis de ikke overgår, bør bruken av gelen avbrytes. I sjeldne tilfeller kan det oppstå en alvorlig allergisk reaksjon.

Holdbarhet og forsvarlig lagring

Dette legemidlet må ikke lagres mer enn 2 år på et tørt, mørkt sted ved en temperatur ikke høyere enn 20 ° C fra barn og dyr.

Fordeler med Regecin Gel

Regetsin ble utviklet av russiske forskere og spesialister som et stoff for bekjempelse av dermatologiske sykdommer av primær og moderat alvorlighetsgrad, som et antimikrobielt, regenererende og helbredende middel.

Det er en verdig tilsvarende av ungarsk krem ​​Curiosin. Regetsin-prisen er mye lavere enn den utenlandske motparten, og effekten av bruk - på samme høye nivå.

Sammensetningen ble gjennomtatt spesielt for et bestemt land, noe som gjorde denne gel uunnværlig for de fleste som lider av vedvarende eller tilbakevendende hudproblemer.

Det nesten fullstendige fraværet av kontraindikasjoner gjør dette stoffet til et utmerket middel for å eliminere seboré, dermatitt, akne, rødhet og akne. Det er mye brukt i kosmetikk, hvor det brukes til å glatte huden, forhindre akne, og etter å ha utført laserskorreksjonsprosedyrer for kroppen for raskt og effektivt å eliminere betennelse, rødhet og små arr.

Regetsin er et utmerket forberedelse for å løse hudproblemer, som har en ideell sammensetning for forebygging og behandling av akne, seboré, dermatitt og akne, og bør være et uunnværlig medisin i hver persons førstehjelpsutstyr.

Regetsin (gel): bruksanvisning, analoger og anmeldelser

Regetsin er en gel som utviser en utprøvd anti-inflammatorisk, antimikrobiell og regenererende effekt. Det brukes som et profylaktisk og terapeutisk middel mot akne.

Den aktive ingrediensen er sinkhyaluronat.

Sammensetningen av gel Regetsin inneholder sink-hyaluronat og hjelpestoffer av aktiv bestanddel: natriumhyaluronat, kaliumsorbat, sinkklorid, natriumhydroksyd, karbopol og renset vann.

Hyaluronsyre interagerer aktivt med proteiner og andre stoffer på molekylnivå, og skaper en dispersjonsmatrise. Det er takket henne at elastisiteten, tonen, elastisiteten og ungdommens i huden opprettholdes.

Gelen inneholder også sink, som er direkte involvert i celledeling og er rettet mot eliminering av virus og mikrober i fokus for betennelse i huden. Andre komponenter i gelen bidrar til å aktivere blodsirkulasjonsprosessen og akselerere vevregenerering.

Regicin er et effektivt anti-akne-middel og hjelper mot akne på grunn av dets anti-inflammatoriske egenskaper og antimikrobiell virkning. Det er i stand til å eliminere flekkene som dannes på de akne-berørte områdene i huden.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper Regecin? Ifølge instruksjonene er stoffet foreskrevet for forebygging og behandling av akne i ulike stadier av utvikling, demodikose, seborrheic dermatittype.

 • brukes som et middel for å forebygge og behandle akne av ulike etiologier, inkludert demodikose og seborrheisk dermatitt;
 • kosmetiske prosedyrer;
 • etter laserkorreksjon, for å aktivere vevregenerering og mot rynker.

Instruksjoner for bruk Regetsin gel dosering

Påfør gelen skal være et tynt lag, jevnt fordelt og gnidd over hele problemområdet i ansiktets hud, tidligere renset før.

I følge instruksjonene må Regecin brukes to ganger daglig i 5-7 uker. For profylaktiske formål anbefales det at stoffet ikke brukes mer enn to ganger i uken.

Ved den første fasen av akne brukes gelen som et monoterapeutisk middel, og for moderat til alvorlig akne brukes gelen i kombinasjon med andre legemidler, spesielt med hormoner og antibiotika.

Preparatet påføres i en liten mengde på ren og tørr hud, hvorpå den blir forsiktig gnidd til den er fullstendig absorbert. Behandlingens varighet er ikke mer enn 3 måneder.

Ved seborrheisk dermatitt i et alvorlig stadium av kurset, anbefales bruk av Regecin gel fra 2 til 3 ganger daglig i 4 uker.

Når rosacea-stoffet skal påføres ren hud med et tynt lag 2 ganger daglig for de første 2-4 ukene, deretter en gang om dagen i ytterligere 2-3 måneder.

Etter laserskorreksjon av huden, bør gelen påføres "laser" såret i 4-7 dager til epithelisering vises.

Bivirkninger

Instruksjonen advarer om muligheten for utvikling av følgende bivirkninger ved forskrivning av Regecin:

 • Følelse av tetthet eller prikking
 • brennende og kløe;
 • hyperemi av huden;
 • manifestasjoner av allergiske reaksjoner: hudutslett, urticaria, dermatitt, opp til angioødem.

Kontra

Det er kontraindisert å foreskrive gel Regecin i følgende tilfeller:

 • overfølsomhetsreaksjoner på gelen;
 • kjemiske forbrenninger;
 • hudlesjoner og dype sår;
 • hevelse;
 • astma.

For å bestemme individets sensitivitet før bruk, anbefales det å teste legemidlet. Bruk salve på et lite område av huden, hvis det oppstår peeling, rødhet eller brenning. Rådfør deg med legen din før bruk.

Informasjon om sikkerheten til Regesina under graviditet og amming mangler.

Gelen flekker ikke huden og undertøyet, har ikke lysfølsomme egenskaper.

overdose

Saker av overdose er ikke løst. Mulige økte bivirkninger.

Analoger Regetsin, pris på apotek

Om nødvendig kan du erstatte Regecin med en analog for det aktive stoffet - dette er stoffer:

Andre akne og akne medisiner:

Ved å velge analoger er det viktig å forstå at instruksjonene for bruk av Regecin-gelen, prisen og vurderingene, ikke gjelder for legemidler av lignende virkning. Det er viktig å konsultere en lege og ikke å gjøre en uavhengig erstatning av legemidlet.

Pris på russiske apotek: Regecin gel 15 g - fra 182 til 245 rubler, ifølge 583 apotek.

Oppbevares utilgjengelig for barn ved en temperatur i området 5-25 ° C. Holdbarhet - 2 år.

Regetsin

Beskrivelse fra og med 15. september 2016

 • Latinsk navn: Regecin
 • ATX-kode: D10AX
 • Aktiv ingrediens: sink hyaluronat
 • Produsent: Dionis (Russland)

Regicin-sammensetning

Gelen inneholder den sinkiske hyaluronat og hjelpestoffene av aktiv ingrediens: natriumhyaluronat, kaliumsorbat, sinkklorid, natriumhydroksyd, karbopol og renset vann.

Utgivelsesskjema

Regets gel er beregnet for ekstern bruk, solgt i rør av 15 g.

Farmakologisk aktivitet

Salven har en uttalt antimikrobiell, anti-inflammatorisk og regenererende (regenererende) virkning.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Regicin er et effektivt anti-akne-middel og hjelper mot akne på grunn av dets anti-inflammatoriske egenskaper og antimikrobiell virkning. Det er i stand til å eliminere flekkene som dannes på de akne-berørte områdene i huden.

Virkningsmekanismen basert på evnen av hyaluronsyre på det molekylære nivå til å samhandle med proteiner og andre forbindelser, skaper sammen med vannmolekyler dispersive matrise, noe som sikrer man cellevev, som legger til huden større elastisitet og fleksibilitet, og returnerer ungdom øker tone. Komponentene av legemidlet øker hastigheten på vevregenerering og forbedrer blodsirkulasjonen. Takket være sink, som er involvert i celledeling, elimineres mikrobielle celler og virus direkte i fokus av hudbetennelse.

Indikasjoner for bruk

 • brukes som et middel for å forebygge og behandle akne av ulike etiologier, inkludert demodikose og seborrheisk dermatitt;
 • kosmetiske prosedyrer;
 • etter laserkorreksjon, for å aktivere vevregenerering og mot rynker.

Kontra

For å bestemme individets sensitivitet før bruk, anbefales det å teste legemidlet: Bruk salve på et lite område av huden, hvis det oppstår peeling, rødhet eller brenning - du bør konsultere lege. I tillegg til mulige overfølsomhetsreaksjoner, er det andre kontraindikasjoner:

Bivirkninger

 • Følelse av tetthet eller prikking
 • brennende og kløe;
 • hyperemi av huden;
 • manifestasjoner av allergiske reaksjoner: hudutslett, urticaria, dermatitt, opp til angioødem.

Regetsin, bruksanvisning (metode og dosering)

Påfør salven til et tynt lag, jevnt fordelt og gnidd over hele problemområdet i ansiktets hud, tidligere renset før.

Anbefalinger til bruk i forskjellige tilfeller

 • akne: det anbefales å bruke gelen to ganger daglig i 4-6 uker., maksimalt 3 måneder. I opprinnelige stadier er monoterapi med gel tilstrekkelig, i moderat eller alvorlig behandling anbefales en kombinasjonsbehandling med andre legemidler, for eksempel med antibiotika eller hormoner;
 • akne forebygging: det er nok å bruke gel opptil 2 ganger i uken;
 • alvorlig form for seborrheisk dermatitt: bør brukes 2-3 ganger daglig i 4 uker;
 • for å akselerere regenereringsprosessene etter laserkorreksjon: Påfør såret 5-10 dager til fullstendig helbredelse.

overdose

Tidligere ikke løst.

interaksjon

Salgsbetingelser

Gelen selges uten resept.

Lagringsforhold

Temperaturbetingelse: + 5 ° + 25 ° С.

Holdbarhet

Du kan lagre ikke mer enn 24 måneder.

Analoger av Regicin

På hjemmemarkedet er det en enkelt erstatning - gel Curiosin, som inneholder sinkhyaluronat, andre analoger har bare en lignende farmakologisk effekt.

Regetsine Anmeldelser

På medisinske fora finner du mange positive vurderinger av Regecin-gelen. Mange bruker det i lang tid for forebygging og rådgivning av venner. Til tross for den relativt høye prisen for et 15-grams rør er stoffet populært på grunn av sammensetningens effektivitet og unikhet.

Ved bruk i akne

Anmeldelser av Regetsine akne har positiv karakter og peker på sine gode helbredende egenskaper: det ikke tørker, ikke trekke seg sammen og brenner ikke, og problemet med akne forsvinner helt innen en uke etter første gangs bruk.

Når du kjemper for tegn på aldring og rynker

I dagens verden har mange problemer med økologi, stress, ubalanse og svekkelse av immunitet - alt dette en negativ innvirkning på hudens helse. Folk har blitt mer krevende av narkotika og vil ha et effektivt verktøy som vil bidra til å lindre hudens tretthet og gjenopprette den tidligere skjønnheten. Eksperter blir i økende grad avhengig av narkotika som fungerer på molekylært nivå, noe som stimulerer prosessene for hudregenerering. Kosmetikere vurderinger av rynker fra Riezecin notere sin effektivitet med vanlig bruk: det oppdaterer og forbedrer hudfarge, øker blodsirkulasjonen i karene og gjenoppretter cellens matrise av epidermis.

Pasienter som har brukt stoffet hevder at Regecin som en rynke gel hjelper:

 • forhindre forekomst av folder;
 • forbedre hudtone og elastisitet;
 • fjerne alder flekker;
 • Det er en utmerket base for sminke og som en del av masker.

Pris Regicin, hvor du kan kjøpe

Til dags dato kan du kjøpe dette anti-akne legemidlet i nesten alle apotek: gjennomsnittlig prisen på Regets gel i Russland er 240 rubler, mens prisen i Ukraina varierer fra UAH 160-175.

Regetsin

Bruksanvisning:

Priser i nettapoteker:

Regesin (internasjonal tittel - sinkhyaluronat) er en hyaluronsyre gel designet for forebygging og behandling av akne. Gelen er mye brukt for medisinske og kosmetiske formål.

Legemidlet har en regenererende, antiviral og anti-inflammatorisk effekt.

Sammensetning og utgivelsesform

Den viktigste aktive ingrediensen er sinkhyaluronat.

Hjelpekomponenter: natriumhyaluronat, kaliumsorbat, natriumhydroksyd, karbopol, sinkklorid, renset vann.

Regetsin er produsert i form av en gel i rør på 15-20 g.

Farmakologiske egenskaper av Regicin

Regetsin er beregnet for ekstern bruk som et stoff for forebygging og behandling av aknehud av ulike etiologier. De aktive ingrediensene i legemidlet har en antimikrobiell effekt, bidrar til å redusere betennelse, eliminere erytematøse flekker, som er konsekvensene av akne.

Hyaluronsyre, som hovedkomponent i Regicin, interagerer aktivt med proteiner og andre stoffer på molekylært nivå, og skaper en dispersjonsmatrise som bidrar til å opprettholde elastisitet og elastisitet, ungdom og hudtone. Også komponentene i stoffet aktiverer blodsirkulasjon og akselererer vevregenerering. Zink er involvert i celledeling, er rettet mot eliminering av bakterier og virus i fokus for betennelse på huden.

Gode ​​anmeldelser Regetsin mottok som et stoff uten fotosensibiliserende egenskaper, som ikke skader huden, har ingen farge og kjemisk lukt.

Indikasjoner for bruk

Regecin er foreskrevet for forebygging og behandling av akne i ulike stadier av utvikling, demodikose, seborrheic dermatittype.

Positiv tilbakemelding Regetsin har som stoff som aktiverer vevregenerering etter laserkorreksjon.

Gelen kan brukes i kosmetiske prosedyrer.

Instruksjoner for bruk Regicin

I følge instruksjonene bør Regecin brukes 2 ganger daglig i 5-7 uker. Som et profylaktisk middel bør legemidlet ikke brukes mer enn 2 ganger i uken.

I begynnelsen av akne brukes gelen i monoterapi, og i moderat til alvorlig utvikling av akne, må Regesin brukes i kombinasjon med andre legemidler, inkludert antibiotika og hormoner.

I henhold til instruksjonene skal Regecin påføres en liten mengde på overflaten av ren og tørr hud, og gni deretter inn med lette bevegelser til den er fullstendig absorbert. Varigheten av behandlingen bør ikke overstige 3 måneder.

Når seborisk dermatitt i et alvorlig stadium av strømmen må påføres gel 2-3 ganger om dagen i 4 uker.

Som et middel for å akselerere regenereringen etter laserkorreksjon av huden, bør gelen påføres på overflaten av såret innen 5-10 dager før det heles.

Kontra

Regesin er kontraindisert ved overfølsomhet og intoleranse mot stoffene i stoffet, kjemiske forbrenninger, dype sår og hudlesjoner, svulster, astma.

Med forsiktighet bør legemidlet foreskrives under graviditet og amming.

Bivirkninger av Regicin

I den første behandlingsperioden kan Regecin forårsake kløe og forbrenning av huden, stramming og rødhet i huden. 2-3 dager etter starten av behandlingen, bør disse symptomene forsvinne, ellers skal legemidlet avbrytes.

I noen tilfeller kan Regecin forårsake allergiske reaksjoner - hudutslett, urtikaria, dermatitt, angioødem.

Regetsin: priser i nettapoteker

Regets gel mot akne 15g

Regets gel 15 g

Regets gel 15 g

Informasjon om legemidlet er generalisert, er gitt for informasjonsformål og erstatter ikke de offisielle instruksjonene. Selvbehandling er farlig for helsen!

Dette er en gel og dette er en tilpasset respons.

Dette er en gel og dette er en tilpasset respons.

Fire skiver med mørk sjokolade inneholder omtrent to hundre kalorier. Så hvis du ikke vil bli bedre, er det bedre å ikke spise mer enn to skiver per dag.

Når kjærester kysser, mister hver av dem 6,4 kalorier per minutt, men samtidig utveksler de nesten 300 typer forskjellige bakterier.

Den gjennomsnittlige forventet levetid for venstrehåndsherrer er mindre enn høyrehanders.

Allergiforbruk i USA alene bruker over 500 millioner dollar i året. Tror du fortsatt at en måte å endelig bekjempe allergien blir funnet?

I tillegg til mennesker, lider bare en levende skapning på planet Jorden - hunder av prostatitt. Dette er virkelig våre mest lojale venner.

I løpet av livet produserer den gjennomsnittlige personen så mange som to store bassenger av spytt.

En persons mage klarer seg godt med fremmedlegemer og uten medisinsk inngrep. Det er kjent at magesaft kan til og med oppløse mynter.

For å si selv de korteste og enkleste ordene, vil vi bruke 72 muskler.

Det pleide å være det som gjenspeiler kroppen med oksygen. Men denne oppfatningen har blitt avvist. Forskere har bevist at en person avkjøler hjernen og forbedrer ytelsen.

Ifølge en WHO-studie øker en halv time daglig samtale på en mobiltelefon sannsynligheten for å utvikle hjernesvulst med 40%.

Faller fra et esel, du er mer sannsynlig å bryte nakken din enn å falle fra en hest. Ikke prøv å motsette seg denne utsagnet.

Folk som er vant til å spise frokost regelmessig, er mye mindre sannsynlig å være overvektige.

74 år gamle australske bosatt James Harrison er blitt blodgiver om 1000 ganger. Han har en sjelden blodgruppe hvis antistoffer hjelper nyfødte med alvorlig anemi overleve. Dermed reddet australieren omtrent to millioner barn.

Tannleger viste seg relativt nylig. Tilbake på 1800-tallet var riving av dårlige tenner ansvaret for en vanlig barber.

Leveren er det tyngste organet i kroppen vår. Den gjennomsnittlige vekten er 1,5 kg.

Hjertet er hovedorganet, takket være hvilket arbeid den vitale aktiviteten til en person opprettholdes. Unge mennesker har sjelden problemer med hjertearbeidet.

Gel Regicin i kampen mot utslett og rynker på ansiktets hud

Ikke alltid problemer med akne forblir i ungdomsårene. Omtrent halvparten av voksne ser av og til utslett på ansiktet. Og vanlige kosmetikk hjelper ikke alltid. Du må søke om medisinering. En av stoffene som har vist seg å være effektive mot akne er Regesin Gel.

Sammensetningen av verktøyet

Gelen inneholder nøyaktig ingrediensene som hjelper kroppen med å håndtere eksisterende utslett og forhindre utseende av nye.

Klinisk bilde

Hva sier leger om rynker

Jeg er engasjert i plastikkirurgi i mange år. Mange kjente personer som ønsket å se yngre gikk gjennom meg. For tiden mister plastikkirurgi sin relevans fordi Vitenskapen står ikke stille, det er flere og flere nye metoder for foryngelse av kroppen, og noen av dem er ganske effektive. Hvis du ikke vil ha eller ikke har mulighet til å ty til hjelp av plastikkirurgi, vil jeg anbefale et like effektivt, men maksimalt budsjettalternativ.

Legemidlet, som jeg vil anbefale, koster bare 147 rubler, er lett å bruke, og du vil se de viktigste handlingene umiddelbart. Uten overdrivelse vil jeg si at nesten umiddelbart små og dype rynker og poser under øynene forsvinner. På grunn av intracellulære effekter, er huden fullstendig restaurert, regenerert, endringene er bare kolossale.

 1. Natriumhyaluronat. Fuktar huden, gir den elastisitet, fasthet og sunt utseende. Penetrerer dypt inn i huden, og på overflaten danner et beskyttende lag som hindrer fuktighetstap.
 2. Sinkklorid. Den viktigste aktive ingrediens salve. Pålidelig lindrer betennelse, heller raskt sår, lyser huden på ansiktet, gjør akne umulig, glatter arr, fjerner flekker.
 3. Kaliumsorbat. Det har en utpreget antibakteriell effekt. Dræper mikrober, tillater ikke at de sprer seg.
 4. Carbopol og natriumhydroksyd. De gir en gelaktig konsistens og ensartethet, hjelper de aktive ingrediensene til å trenge så dypt som mulig.

Sammensetningen av salven lar deg kombinere den med andre antiinflammatoriske stoffer. Produktet har ingen lukt, absorberes i minutter, etterlater ikke merker og fettete flekker på klær.

Gel egenskaper

Legemidlet er foreskrevet, hvis du vil oppnå følgende effekt:

 • Fremskynde regenerering av huden;
 • Rask raskt sårene på ansiktet;
 • Drep bakterier og stopp betennelse;
 • Fukt og lys huden.

"Regetsin" i tillegg til alle har en god forebyggende effekt.

Hvordan fungerer medisinen?

Regetsin ble utviklet av farmakere spesielt for behandling av hudutslett. Når det trenger inn i dermis, påvirker det prosessene på mobilnivå. Som et resultat forhindrer det spredning av patogene mikroorganismer, reduserer betennelse, opprettholder fuktighet, gir huden et sunt utseende og elastisitet. Salven virker med en kumulativ effekt, det vil si at den gradvis akkumuleres. Fordi du ikke bør vente på øyeblikkelige resultater, ha tålmodighet. Men hvis du nettopp følger instruksjonene og fullfører behandlingen, kan du glemme problemer med ansiktsutslett i lang tid, noen ganger for alltid.

MINUS 10 år på 5 minutter Slik fjerner du rynker og poser umiddelbart under øynene?

La oss starte med den mest kjente, dyre og farligste metoden for ansiktsforyngelse - Botox. Ja, Botox er en av de mest effektive metodene for å kvitte seg med rynker. I tillegg er det ikke den billigste prosedyren, ingen snakker om bivirkningene som før eller senere vises i det hele tatt. Her er bare noen av dem:

 • synproblemer;
 • pusteproblemer, nedsatt tale og svelging
 • rikelig utslett på huden;
 • kløe på applikasjonsområdet av Botox;
 • hjertebanken;
 • følelse av generell svakhet og tretthet;
Deretter vurderer vi farmasøytiske rettsmidler for foryngelse.

Sly markedsførere, gå langt for å maksimere markedsføring av en bestemt krem, deres oppgave er å selge, og ikke hjelpe folk.

Vi vil advare deg, dyre anti-rynkeprodukter, produsenter som garanterer resultatet - dette er den vanlige penny moisturizers.

Du bør ikke utføres på sine triks, selv om pakken eller det betyr "buzz ord" skrevet, så vel som med hjelp av noen komponenter av stoffet handlinger.

Den store fordelen med folkemidlene er at de er alle basert på naturlige ingredienser og i det minste ikke vil skade kroppen. Men som praksis viser, er følelsen av dem så liten at resultatet ikke er merkbart.

Så hvordan fjerner du umiddelbart rynker og poser under øynene?

Merkelig nok ble svaret på dette uoppløselige spørsmålet funnet i en unremarkable artikkel. Hennes forfatter, en vanlig kvinne på 55 år, beskrev i detalj hvordan hun klarte nesten å bli kvitt dype rynker og poser under øynene, uten kosmetikk, Botox og andre kjente fornyelsesmetoder. Les mer >>

Hvem viser "Regetsin"

Legemidlet er ment for behandling og forebygging av akne av forskjellig etiologi og alvorlighetsgrad. Det er foreskrevet for pasienter med:

Ofte er det foreskrevet av kosmetologer for regenerering av huden etter kosmetiske prosedyrer (for eksempel etter laser hårfjerning).

Historier av våre lesere

Forynget av 10 år på en uke! Uten Botox, uten operasjoner og dyre rusmidler. Hver bursdag var det enda mer forferdelig og forferdelig å innse hvor gammel jeg er, og enda mer forferdelig å se på meg selv i speilet. Rynkene ble dypere og dypere, og sirklene under øynene ble mer og mer merkbare. Jeg trodde jeg burde ha tatt til injeksjoner, men takk Gud, jeg ble avskåret. Tro ikke på det, men jeg ble bokstavelig talt kvitt nesten alle rynker i en uke, og jeg ser 10 år yngre, takket være denne artikkelen. Alle som ønsker å bli kvitt rynker på en naturlig måte hjemme - vær sikker på å lese!

Les hele artikkelen >>>

Kontra

Men selv til tross for at stoffet fungerer sparsomt, kan det ikke brukes til:

 • Bronkial astma;
 • Onkologiske sykdommer;
 • Allergiske reaksjoner i kroppen.

Forsiktighet bør brukes under graviditet og amming.

Mulige bivirkninger

De ser svært sjelden ut og går vanligvis om et par dager, men folk med særlig sensitiv epidermis kan dukke opp:

Deretter må du finne et erstattet stoff.

Hvordan bruke stoffet

For å få den forventede effekten, må du følge instruksjonene for bruk på "Regecin":

 • Kremet påføres bare for ren, tørr hud;
 • Du kan ikke smøre øyelokkene og leppene sine;
 • Hvis flere stoffer brukes til behandling, brukes Regecin først og vent en halvtime til den er fullstendig absorbert.
 • Det er nyttig å i tillegg bruke fuktighetskrem.

Gelen påføres problemhud to ganger om dagen. Standardbehandlingstiden er to måneder. Etter det anbefales det å bruke krem ​​en eller to ganger i uken for å forebygge. Påfør gelen med milde bevegelser, fordel det jevnt med et tynt lag på hudoverflaten.

Hvorfor dermatologer anbefaler "Regetsin"

Legene foreskriver dette legemidlet til pasienter av flere grunner:

 • Du kan bli behandlet hjemme bare av og til besøker en dermatologs kontor;
 • Legemidlet er godt kombinert med andre legemidler, egnet for komplisert terapi;
 • Det absorberes godt, gir ikke fettete flekker på huden og klærne.
 • Det er effektivt ikke bare mot akne, men fjerner også spor fra utslett, glatter ar
 • På Regesin er gelprisen tilgjengelig selv for skolebarn og studenter;
 • Ikke forstyrrer bruk av dekorative kosmetikk, egnet som grunnlag for sminke;
 • Det øker ikke følsomheten i huden til sollys, så det kan behandles når som helst på året.
 • Ingen lukt;
 • Det er økonomisk brukt, et fullt kurs trenger bare 4 rør på 15 g.

Når vil resultatet bli merkbart

De første tegnene blir synlige ikke tidligere enn i to uker siden effekten akkumuleres gradvis. Huden blir mykere og mer elastisk, får frisk, frisk utseende, porene vil smale, sårene vil stramme, flekkene vil forsvinne, arrene vil forsvinne. Resultatet vil være spesielt synlig hvis du bruker Regecin sammen med andre aknebehandlingsprodukter. Omfattende terapi er foreskrevet av behandlende lege, basert på det kliniske bildet av sykdommen og pasientens generelle tilstand. "Regesin" gel, som et middel for akne til en fornuftig pris, fortjener vanligvis positive.

"Regetsin" i kosmetikk

Det er en misforståelse at du bare kan returnere ungdom til ansiktet ditt ved hjelp av en botox kirurgi eller Botox injeksjoner. Men farmakologi står ikke stille og tilbyr kvinner alternativ, men ikke mindre effektive midler. Ofte informerer kosmetologer sine klienter nøyaktig "Regecin" gel. Det glattere etterligner rynker godt og fjerner pigment flekker på ansiktet. Dette skjer på grunn av hyaluronsyre, som er en del av det.

I ungdommen opprettholdes hydrobalansen av huden på grunn av den høye mengden metabolske prosesser i kroppen. Men med alderen reduseres stoffskiftet, huden blir tørrere. Som et resultat blir kollagen og elastinfibrene ødelagt, noe som gir dermaelasticiteten, blir grovere, og ansiktskonturene sakte sakte.

Regecin vil bidra til å redde dagen. Kosmetologer anbefaler å bruke det fra en alder av 25 år. Det er fra denne alderen at dermis gradvis begynner å miste fuktighet. Og gelen hjelper henne, som en svamp, å holde den. For å forebygge rynker må unge jenter trenge krem ​​to ganger i uken på steder der de vanligvis vises oftest: i nærheten av øynene og i hjørnene på leppene. Kvinner innen 30 skjønnhetseksperter anbefales å bruke kremet daglig, helst om natten før de går i seng. En god effekt oppnås hvis du bruker Regecin også om morgenen som sminkebase.

Salve "Regetsin" fra rynkeromtaler fra kosmetologer mottar positivt. Kremet absorberes raskt, gir ikke ansiktet oljeaktig skinn, legger ikke flekker på klærne. Det er bedre å bruke gelen med et tynt lag og lette bevegelser. Du kan bruke den langs massasjelinjer på ansiktet, så vel som vanlig fuktighetskrem.

resultater

"Regetsin" bevist verktøy for å bekjempe akne. Legemidlet virker ikke umiddelbart, effekten blir merkbar i 2-3 uker, men resultatet blir stabilt, huden vil ta et sunt utseende. Påfør krem ​​i kosmetologi for å glatte rynker og forhindre utseende av nye.

Til slutt presenterer vi skjønnhetsutøvernes mening og vurderinger på Regets gelen av de som behandlet hudutslettene.

Natalya, 23 år gammel, Novosibirsk

Anvendes samtidig "Regetsin" og "Differin". Veldig fornøyd med resultatet. Utslett stoppet, svarte flekker forsvant. Nå er jeg bare en gang hver tredje dag å sette på "Regetsinom" for forebygging. Huden er blitt elastisk og har blitt en matt farge. Uten frykt ser jeg på refleksjonen i speilet.

Svetlana, 30 år gammel, N.Novgorod

Etter ungdoms akne igjen tegn. Legen rådte Regecin krem. En måned senere slettet arrene, flekkene i ansiktet ble lettere, de er nesten usynlige. Jeg fortsetter å bruke krem, jeg stoppet komplektovat.

Irina Revenko, kosmetolog av den høyeste kategorien, Moskva

Nå er det mange stoffer som profesjonelt bekjemper tidlig etterligning av rynker. En av dem er Regecin. Det nærer dermiene godt, gjenoppretter dens elastisitet, glatter fine rynker. Jeg anbefaler som et middel for å forhindre hud aldring.

Tegn konklusjoner

Hvis du leser disse linjene, kan du konkludere med at du fremdeles leter etter en metode for å forynge ansiktet ditt og bli kvitt rynker, ved synet som i et speil blir det ubehagelig.

Vi gjennomførte en undersøkelse, studerte en masse materialer, og viktigst av alt, sjekket de fleste metoder og rettsmidler for rynker, alt fra folkemetoder til prosedyrer som legene kan tilby. Dommen er:

Hvis alle midler ble gitt, så bare et ubetydelig midlertidig resultat. Så snart prosedyrene ble avsluttet, returnerte alt etter noen dager.

Det eneste stoffet som ga et betydelig resultat er Bionic.

Dette er en løftegel, som er det beste alternativet til botox. Hovedfunksjonen er at Bionic virker umiddelbart, dvs. på bare noen få minutter kan du se betydelige forbedringer!

Dette stoffet selges ikke i apotekskjeder, men finansieres av Helsedepartementet og distribueres til en redusert pris på 147 rubler. Anmeldelser av Bionic kan leses her.

Gel Regicin: bruksanvisning

Regetsin - et stoff som inneholder hyaluronsyre, som er mye brukt i medisin og kosmetologi for behandling av akne. Legemidlet har antimikrobielle, antiinflammatoriske og regenererende egenskaper. Regetsin salve ble utviklet for behandling av akne, dermatologiske sykdommer og reduksjon av fine rynker og erytematøse flekker.

Egenskaper og effekter av Regicin

Preparatet inneholder sink-hyaluronat med aktiv ingrediens, samt hjelpestoffer: kaliumsorbat, sinkklorid, natriumhyaluronat, karbopol, natriumhydroksyd og renset vann.

Legemidlet er produsert i form av en fargeløs gel med en lys, jevn tekstur uten en bestemt lukt.

Etter påføring trer det aktive stoffet raskt inn i huden og har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter, eliminerer post-akne forårsaket av akne av forskjellig opprinnelse.

Som et resultat av samspillet mellom proteiner og hyaluronsyre på molekylært nivå dannes en dispersjonsmatrise som gjenoppretter elastisiteten og tonen i huden. Legemidlet akselererer utvinningen av huden, normaliserer blodsirkulasjonen.

En del av sinkinnretningen er involvert i ødeleggelsen av patogener og reduserer betennelse.

De viktigste fordelene ved Regecin-gel er:

 • anti-inflammatorisk effekt i lesjonen;
 • aktivering av metabolisme og blodsirkulasjon i de dypere lagene i huden;
 • reduksjon av arr, arr og alder flekker;
 • reduksjon av rynker og folder på ansiktets hud;
 • normalisering av den generelle tilstanden til huden;
 • forebygging av akne.

Indikasjoner for bruk

Regetsn gel er beregnet for ekstern bruk for behandling og forebygging av følgende forhold:

 • seborrheisk dermatitt;
 • demodicosis;
 • Akneutslett av ulike etiologier, uavhengig av sykdomsstadiet;
 • restaurering av huden etter laserkorrigeringsprosedyrer;
 • ulike kosmetiske prosedyrer.

Instruksjoner for bruk

Legemidlet brukes terapeutisk og profylaktisk for akne. I den milde formen av sykdommen, brukes Regecin til de berørte områdene to ganger om dagen. Forløpet for bruk av stoffet er 5-7 uker.

En liten del av gelen skal påføres den tidligere preparerte huden med lett masserende bevegelser til den er fullstendig absorbert.

For forebygging av akne brukes Regecin to ganger i uken.

I tilfelle av alvorlig sykdomsform, brukes legemidlet som en del av en kompleks behandling sammen med kortikosteroidmidler og antibiotika. Mens du reduserer hudutslett og reduserer inflammatorisk prosess, inkluderer behandling bare bruk av en gel. Varigheten av bruken av legemidlet er tre måneder.

For behandling av seborrheisk dermatitt brukes legemidlet 2-3 ganger om dagen i en måned.

Når huden gjenopprettes etter bruk av laseren, påføres gelen punkt-til-punktet til lesjonen i 7-10 dager, til sårene heler.

For å returnere hudens elastisitet og elastisitet, samt kampen mot bretter og rynker, brukes gelen i tre måneder. Verktøyet brukes om morgenen før du bruker sminke og om kvelden på renset hud i en uke. Da reduseres legemidlet til en gang om dagen. Gelen skal påføres rynker med lette bevegelser. For å opprettholde den oppnådde effekten, gjenta behandlingen etter 30 dager.

Regecin virker på rynker på mobilnivå, gjenoppretter hudens elastisitet og økende tone.

Under graviditet og amming er det kun mulig å bruke stoffet etter å ha konsultert en spesialist, siden de aktive komponentene kan påvirke fostrets utvikling negativt.

I pediatrisk bruk, er Regecin gel brukt svært sjelden og bare som foreskrevet av den behandlende legen.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Bruk av Regetsin er forbudt i følgende tilfeller:

 • Overfølsomhet overfor de enkelte komponentene i legemidlet;
 • kjemiske og termiske forbrenninger;
 • brudd på integriteten til huden, inkludert dype sårflater, slitasje;
 • bronkial astma;
 • ondartede og godartede hudlesjoner.

I begynnelsen av behandlingen kan enkelte pasienter oppleve en følelse av å stramme huden, kløe og hyperemi i huden. Hvis disse symptomene vedvarer innen to dager, bør bruk av legemidlet avbrytes.

Svært sjelden, er bruk av Regetsin ledsaget av dermatitt, urticaria, bronkospasme.

Legemidler med lignende egenskaper

For tiden er det ingen analoger av stoffet.

Eliminer hudfeil vil hjelpe medikamenter som inneholder azelainsyre, som har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter. Lignende terapeutiske effekter har Kuriozin, Acne-stop, Skinoren, Azogel, Kuriozin, Klenzit-C.

Regetsin kan erstattes av slike preparater som Dexoderm, Baziron A.S., tetracyklinsalve, Zerkalin.

Vi må ikke glemme at valget av legemiddel for utskifting kun skal utføres av en spesialist. Uautorisert bruk av narkotika kan forverre tilstanden og føre til irreversible konsekvenser.

Pasientanmeldelser

Mer enn ni år jobber som skjønnhetspleie. Jeg mottar pasienter med ulike hudproblemer som strekker seg fra akne hos ungdom og etterligner rynker hos mennesker i moden alder. Laseren gir et godt resultat, men for å gjenopprette huden, anbefaler jeg alltid Regets gel, som effektivt og raskt helbreder skaden og gir huden et sunt og friskt utseende.

Jeg hadde et problem med akne som tenåring, så jeg vet på forhånd om effekten av mange stoffer. Regetsin anbefalte dermatolog. Resultatet av behandlingen ble merkbar etter noen dager. Gelen ble brukt jevnlig i 2-3 uker, så tar jeg en kort pause og fortsetter behandlingen.

Jeg opplever hele tiden tørrhet og rødhet i huden, med jevne mellomrom pigmenterte flekker. Etter maskinvareprosedyrene bruker jeg Regecin gel, som bidrar til å helbrede mindre skader. Kremet er veldig fornøyd.

Løsningen har blitt brukt i flere måneder for å behandle akne. Resultatet er imponerende. Etter to måneders behandling forsvant akne. Akne arr er blitt mindre merkbar. Huden er blitt frisk og frisk. Jeg anbefaler til alle.

Regecin Acne Gel: bruksanvisning

Regetsin - et middel for ekstern bruk, brukt i dermatologi ved behandling av akne og noen andre hudsykdommer. Dens bestanddeler har en utbredt anti-inflammatorisk, antimikrobiell og regenererende effekt på problemområdet. Legemidlet er tilgjengelig i form av en gel. Dens produsent er det russiske farmasøytiske selskapet Dionis SPb. Regetsin tilhører kategorien over-the-counter medisiner. Men før du begynner å bruke det, må pasienten kontakte en lege. Selvadministrasjon av gelen kan føre til uforutsette helseproblemer.

Den aktive ingrediensen i Regesin er sinkhyaluronat - en komponent som brukes i moderne dermatologi for behandling av inflammatoriske prosesser på huden og eliminering av rester som gjenstår på overflaten etter akne. I tillegg inkluderer stoffet vann, sinkklorid, karbopol, kaliumsorbat, natriumhyaluronat og natriumhydroksyd. Disse komponentene forsterker virkningen av sinkhyaluronat, noe som bidrar til sin mer aktive penetrasjon i lagene av epidermis påvirket av den inflammatoriske prosessen.

Regetsin - gel uten farge og aroma, pakket i 15 g i rør laget av mykt metall. Når den påføres huden, absorberes den raskt, gir ikke en fettig glans og forårsaker ikke pigmentering av de behandlede områdene. Hvert rør er plassert i en pappkasse og suppleres med en merknad med en detaljert beskrivelse av stoffet og hvordan man bruker det.

Sinkhyaluronat i sammensetningen av legemidlet har antiinflammatoriske, antimikrobielle og regenererende egenskaper. Når det brukes på problemområder i huden, virker det på molekylært nivå med forbindelser av epidermis og gjenoppretter sin ekstracellulære matrise. I tillegg er sink involvert i ødeleggelsen av patogene mikroorganismer som er ansvarlige for utviklingen av den inflammatoriske prosessen. Natriumhyaluronat og andre hjelpekomponenter av legemidlet øker lokal blodstrøm og forkorter gjenopprettingsperioden for skadet hud.

Bruksanvisningene anbefaler at Regecin foreskrives for terapeutisk og profylaktisk bruk for ulike typer akne, inkludert rosacea, demodikose og seborrheisk dermatitt. I kosmetologi brukes gelen som et reduksjonsmiddel etter laser ødeleggelse av vorter, papillomer og andre godartede svulster på huden.

Før du begynner å bruke Regesin, må pasienten sørge for at han ikke har kontraindikasjoner for dette legemidlet. Unngå å bruke gelen når:

 • Tilstedeværelsen av overfølsomhet overfor stoffer i sammensetningen;
 • termisk brann;
 • sår, slitasje og andre brudd på hudens integritet;
 • bronkial astma;
 • ondartede eller mistenkelige neoplasmer på huden.

Under graviditet og amming bør bruk av stoffet utføres med største forsiktighet og under tilsyn av en lege. Ukontrollert bruk kan påvirke helsen til en kvinne og hennes barn negativt.

Informasjon om sikkerheten ved bruk av gel i pediatrisk praksis mangler. Å bruke stoffet i barndommen er kun mulig med tillatelse fra en spesialist.

Pasienter som ikke tidligere har brukt Regetsin til behandling av dermatologiske sykdommer, før første bruk, er det nødvendig å teste stoffet for overfølsomhet. For å gjøre dette, bør de klemme ut en liten mengde gel fra røret og påfør den på den tidligere vasket huden som ligger på innsiden av albuebukken. Etter en kvart time må du nøye undersøke det behandlede området. Fraværet av noen reaksjon på kremet indikerer god toleranse. Hvis det kommer utslag, hevelse eller ubehag på overflaten av huden, bør legemidlet nekte og konsultere lege.

Regentin-bestanddeler kan føre til at pasienten utvikler bivirkninger. Oftest, folk som bruker dette verktøyet, er det klager på lokale reaksjoner i form av hyperemi, kløe og brenning i stedet for påføring av gel på huden. I enkelte pasienter kan stoffet provosere urtikaria, dermatitt, tetthet og tørrhet i huden. Svært sjelden kan bruken av produktet føre til utvikling av anafylaktisk sjokk hos pasienten.

Doseringen og varigheten av bruk av Regicin bør bestemmes av en hudlege. Påfør produktet skal være på tidligere fjernet fra smuss og sebum problemområder av huden, smøre det med et jevnt tynt lag.

I mild akne brukes Regecin som en monoterapi. Med moderat og alvorlig sykdom, bør legemidlet brukes som en del av en kompleks behandling med antibakteriell, kortikosteroid og andre legemidler. Etter å ha oppnådd en terapeutisk effekt, fortsetter behandlingen bare med gel.

Søknad Regicin skal utføres i samsvar med anbefalingene fra legen. Hyppig bruk av stoffet kan føre til utvikling av overdose, noe som manifesterer seg i form av økte skadelige symptomer. Hvis innholdet i røret svelges ved et uhell, må pasienten straks søke kvalifisert medisinsk hjelp og ta pakken med legemidlet sammen med ham.

Regetsin tilhører kategorien rimelige midler. Gjennomsnittskostnaden i ulike regioner i Russland i januar 2017 utgjorde 240 rubler. Etter kjøpet skal gelen holdes på et mørkt sted ved lufttemperatur opp til 25 ° C. Legemidlet kan ikke fryses. Holdbarheten under alle forhold for lagring er 2 år fra fremstillingsdatoen.

Har Regetsin motparter? Dette spørsmålet blir ofte hørt av hudlærere fra personer som lider av akne. Den strukturelle analogen av medikamentblandingen er gel Curiosin, produsert av det ungarske farmasøytiske selskapet Gedeon Richter. Dette stoffet er basert på sinkhyaluronat og er utviklet for å bekjempe akne av varierende alvorlighetsgrad. Den har de samme indikasjonene på bruk og kontraindikasjoner som Regecin, men det koster 2 ganger dyrere enn motparten.

Personer som lider av overfølsomhet for sinkhyaluronat, foreskriver dermatologer medisiner for akne basert på andre komponenter. Vellykket håndtere problem hud vil hjelpe enhver Regetsina erstatning, som inneholder azelaic syre, som har anti-inflammatoriske og antibakterielle effekter. Slike rusmidler inkluderer Skinoren, Azogel, Azelik og AkneStop. Gel Klenzit-S kan også kalles en analog av det vurderte legemidlet. Dens aktive komponenter, clindamycin og adapalen, påvirker komplisert den problematiske huden, gjenoppretter sin skjønnhet og helse.

For å bestemme hvilken salve som vil være mest effektiv i behandling av akne, kan bare en spesialist. For ikke å forverre sykdomsforløpet, skal pasienten ikke uavhengig erstatte Regecin med et annet legemiddel. Hvis pasienten av en eller annen grunn ikke kan bruke den aktuelle gelen, bør han konsultere legen for å korrigere behandlingsregime.

Regecin Salve: Akne Instruksjon

Ansiktsutslett kan være tilstede i alle aldre og være vanlig. Å håndtere dem og opprettholde et positivt resultat kan være ganske vanskelig. Det er umulig å eliminere dette problemet med rensing og kosmetiske produkter alene, spesielle medisiner er nødvendig. Regets gel for akne anses som et effektivt legemiddel som passer for de fleste. Det eliminerer ikke bare akne, men bidrar også til å kurere ulike hudpatologier.

struktur

Dette legemidlet kommer i form av en klar gel og har ingen uttalt lukt. Det kan kjøpes på apoteket som Regecin gel, sammensetningen av stoffet er som følger:

 • Natriumhyaluronat er en viktig komponent som er tilstede i huden. Å komme til overflaten, penetrerer dypt inn i dermis, og gir en kraftig fuktighetsgivende effekt. Det opprettholder vannbalanse i vev, beskytter integumentet fra penetrasjon og spredning av smittsomme lesjoner. Øker hastigheten på naturlig regenerering av skadede områder. På grunn av dette stoffet er Regetsin acne et av de få verktøyene som fjerner utslett, uten å overhale epidermisene.
 • Kaliumsorbat - har en antibakteriell effekt, ødelegger aknepatogener. Blokkerer reproduksjon av patogener.
 • Zinkklorid - forskjellig anti-inflammatorisk effekt, gjenoppretter lindring, reduserer arrdannelse, eliminerer alder flekker, utmerker hudtonen. Natriumhydroksid - er ansvarlig for stoffets konsistens, noe som bidrar til praktisk bruk, distribusjon og absorpsjon.

Alle komponentene som utgjør produktet er balansert, så behandling av problemhud ikke ledsages av tørrhet og peeling. I dette tilfellet forhindrer gelen overskudd av talgkirtler, regulerer aktiviteten, fjerner fet skinn.

effekt

Regetsin salve har en rekke nyttige egenskaper, på grunnlag av hvilke indikasjonene dannes. Det har følgende positive effekter på epidermis:

 • bekjemper ulike typer utslett
 • løser pustulær akne
 • øker integritets elastisitet og elastisitet
 • fremmer regenerering av skadede områder;
 • uttalt antimikrobiell effekt;
 • eliminerer inflammatorisk foci, beroliger epidermis;
 • håndterer irritasjon;
 • eliminerer alder flekker;
 • har en lette effekt
 • justerer tekstur, mattes;
 • har dype fuktighetsgivende og nærende egenskaper;
 • aktiverer blodsirkulasjonen i den behandlede sonen;
 • danner en beskyttende barriere på hudoverflaten;
 • produserer integrasjonsegenskapene.

vitnesbyrd

Dette stoffet er populært hos kosmetologer og dermatologer. I mange hudpatologier er Regecin gel foreskrevet, indikasjonene på bruk er som følger:

 • utslett på huden av alle slag;
 • pigment merker fra akne;
 • demodicosis;
 • seborrhea;
 • dermatitt;
 • brudd på integriteten til dekselet etter å ha utført spesielle kosmetiske prosedyrer.

I tillegg til disse sykdommene, der Regecin-gel brukes, tillater instruksjonen sin bruk som profylaktisk mot akne og svarte flekker.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Regecin salve for akne, som alle andre legemidler, har flere begrensninger. Derfor, før du bruker ansiktet hennes, er det viktig å gjøre deg kjent med kontraindikasjonene:

 • graviditet og amming
 • lungesykdom, astma;
 • overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet. Dette kan provosere en allergisk reaksjon;
 • onkologi;
 • patologier av indre organer av kronisk natur;
 • smittsomme lesjoner;
 • brenn skade.

Noen ganger godkjenner gynekologen terapi med dette stoffet for fremtidige og ammende mødre, men det skjer i unntakstilfeller og under streng tilsyn av en lege.

Regets gel instruksjoner for bruk anbefaler å bruke en bestemt ordning. Hvis anbefalingene ble overtrådt, kan du møte følgende ubehagelige konsekvenser:

 • brennende følelse; kløe;
 • tetthet av integumentet;
 • epidermal hypermia;
 • allergiske manifestasjoner i form av utslett og hevelse.

Hvis disse symptomene oppstår, bør du slutte å bruke dette legemidlet og besøke en hudlege.

Akne behandling

For å oppnå ønsket effekt, må du vite hvordan du bruker akne krem ​​riktig. Bruksanvisningene som leveres med Regecin-gel inneholder følgende informasjon:

 1. Rengjør epidermis grundig fra sminke og synlig smuss. Det er ønskelig å gjøre dette med spesielle produkter for problemhud.
 2. Tørk ansiktet ditt, vent et par minutter til det er helt tørt.
 3. Klem ut en liten mengde medisin og forsiktig gni inn i de berørte områdene. Unngå området rundt øynene, så vel som øyelokkene og leppene.
 4. Vent til stoffet er fullstendig absorbert.
 5. Hvis det kreves ytterligere bruk av annen medisin, bør dette gjøres innen en halv time etter bruk av Regetsin.
 6. Prosedyren utføres om morgenen og om natten før sengetid.

Overdreven tørr hud krever økt fuktighet. I dette tilfellet, etter bruk av stoffet anbefales det å bruke en nærende krem.

Et fullt kurs av akne er omtrent fire uker og lenger, men det anbefales ikke å overstige det i mer enn to måneder. For profylaktiske formål er det nok å bruke midlet to ganger i fem til syv dager. Det regnes som et godt grunnlag for sminke, da det gir mykhet og sløvhet i huden.

Regets gel for akne i ansiktet er effektiv hvis det er parallell terapi for å eliminere de spesifikke årsakene til utslett. I enkelte tilfeller er behandling med eksterne medisiner alene ikke nok.

Hvordan påkjenne legemidlet hvis det er lesjoner på huden av alvorlig natur, bestemmer hudlege. Han kan øke varigheten av kurset i noen få uker.

Regets gel er godt kombinert med andre anti-akne medisiner, både for ekstern behandling og for intern bruk.

analoger

Hvis denne helbredende krem ​​av en eller annen grunn ikke passer, kan du erstatte den med en lignende. Regetsin-analoger har likheter i sammensetning og effekter på epidermis, og er derfor også mye brukt i kampen mot akne. Tenk deg noen av dem.

 1. Curiosin er en terapeutisk gel mot akne og spor av post-akne.

Feature:

 • Sammensetningen inneholder hyaluronsyre og sink. Deres forbindelse i legemidlet har høy terapeutisk effekt. Naturlige ingredienser tillater bruk av medisin, selv for sensitiv hud.
 • Det er indikert for utslett av annen art, tilhørende arr, arr og andre komplikasjoner. Kan brukes som forebyggende tiltak.
 • Kan eliminere små tegn på aldring.
 • Den har antiinflammatorisk, kraftig regenererende, fuktighetsgivende, antimikrobiell virkning. Løser pustler, skaper et beskyttende lag av integument, noe som gjør dem elastiske og elastiske.
 • Det er ikke vanedannende, så det passer vel som en vanlig omsorg for problemhud.
 • Banned for gravide og ammende kvinner, folk utsatt for allergi.
 1. Metrogyl gel - et stoff for ekstern bruk rettet mot ødeleggelse av mikrober.
 • Den aktive ingrediensen, metrodinazole, er ansvarlig for å blokkere DNA i patogene bakterier.
 • Det er indikert for ulike typer akne, infeksiøse hudpatologier, sår, alvorlig helbredende skader, brennsår og seborrhea.
 • Effektiv mot aknepatogener, lindrer betennelse, regulerer aktiviteten til talgkjertlene, skaper beskyttelse av integumentet mot infeksjon fra det ytre miljø, mattes, fjerner fettig glans. En synlig reduksjon i antall lesjoner oppstår etter to ukers behandling.
 • Fullt resultat kan vurderes etter kurset.
 • Det er kombinert med mange antibakterielle stoffer.
 • I behandlingsperioden er det verdt å nekte bad, badstuer, termiske prosedyrer, soling og krydret mat.
 • Banned under graviditet (utpekt bare som en siste utvei i de siste perioder), fôring, nyresvikt, kramper, nervepatologier.
 1. Zerkalin - en løsning for behandling av akne og relaterte komplikasjoner.

Feature:

 • Den er basert på et bredspektret antibiotika.
 • Går til dype lag av derma på grunn av propylenglykol og etylalkohol.
 • Stopper veksten og spredningen av bakterier.
 • Kombinasjonen av disse komponentene kan tørke ut integumentet, derfor er det nødvendig med ekstra fuktighet. Det er angitt i varierende grad av akne (hjelper selv i alvorlige tilfeller), dyp subkutan og purulent akne, arr, arr, alder flekker.
 • Det er ikke vanedannende, så det er ikke nødvendig å bytte stoffet.
 • Det er bedre å unngå kombinasjon med lignende antibiotika og eksfolierende midler.
 • Forbudt mot mennesker med Crohns patologi, kolitt, overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet, ammende mødre.
 • Under graviditet, bruk med forsiktighet, under oppsyn av en lege.

anmeldelser

Veronika er 26 år gammel:

Jeg lider ikke av vedvarende akne lesjoner, men de av og til vises. Jeg bestemte meg for å søke på Internett for et verktøy som vil bidra til å løse problemet mitt. Jeg snublet over en regicin for akne, anmeldelsene var bare positive. Mens jeg brukte øyeblikkelig resultat, fikk jeg ikke det, men etter noen uker ble jeg fortsatt kvitt akne. Jeg er glad for at dette stoffet kan brukes til profylakse og ikke være redd for nye kviser.

Svetlana 30 år gammel:

Jeg er eier av en veldig tørr og sensitiv hud, så aknebehandling er ikke lett. Jeg prøvde mange forskjellige verktøy for å bekjempe akne. De fleste er bare irritert og skadet integrasjoner. Apoteket anbefalte salve Regetsin, instruksjoner vitnet til hyaluronsyren i sammensetningen. Legemidlet hjalp meg virkelig, jeg var fornøyd med resultatet. I løpet av applikasjonsperioden tørket huden ikke ut, men om natten ble alt påført tidlig med en nærende krem.

Olga 20 år gammel:

Tidligere, for å bli kvitt akne, besøkte hun en skjønnhetssalong, gjorde ansiktet rensing. For at integlene skal heles raskere, rådde spesialisten meg til å bruke Regesin gel. Etter søknaden merket hun at huden ble mykere og mer elastisk, svarte flekker og pigmentflater forsvant. Nå bruker jeg bare dette verktøyet i kampen mot hudutslett og noen feil.

Å takle akne og deres konsekvenser hjemme vil hjelpe Regets gel, instruksjonene som er vedlagt på et obligatorisk grunnlag. For ikke å skade helsen din, er det viktig ikke bare å følge det, men også å konsultere en hudlege først. Når det brukes riktig, vil dette verktøyet ikke bare rense huden, men også gjøre huden mer frisk og elastisk.

Flere Artikler Om Typer Acne