Aldringsprosessen begynner gradvis og manifesterer seg i form av slimhet i epidermis, en reduksjon i tettheten av turgor, tap av tone og elastisitet. Det er mulig å gjenopprette huden uten radikale metoder for estetisk medisin, men dette vil kreve daglig innsats i flere måneder på rad. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du gjør det riktig for å returnere ansiktets hud til en annen ungdom.

Hvilken informasjon lærer du:

Gjenopprettingsmetoder

Du kan gjenopprette hudens elastisitet hjemme.

Hovedårsakene til hudens begynnende aldring er en reduksjon av mengden hyaluronsyre produsert i cellene, noe som bidrar til å opprettholde et optimalt nivå av hydrering og elastisitet i epidermis, samt mangel på celleernæring og en reduksjon i mengden av metabolske prosesser.

Mange tar feil, vurderer at det er umulig å gjenopprette den tapte hudtonen hjemme.

Ifølge kirurger som utfører plastikkirurgi, kan du raskt returnere den opprinnelige tilstanden til epidermis etter en kardinal anti-aging-teknikk, hvis du slutter å ta vare på ansiktet ditt eller gjøre det galt, ved å bruke kosmetikk av lav kvalitet.

Følgende hjemmeprosedyrer har maksimal effekt mot flabbiness:

 • gymnastikk øvelser for ansiktet, aktivt stramme huden;
 • alle slags masker (fuktighetsgivende, nærende, toning, økende elastisitet, utjevning av rynker, akselerere regenerering og metabolske prosesser);
 • kontrasterende vasker først med kaldt og deretter varmt vann, noe som bidrar til forbedring av hudtone, akselerasjon av mikrosirkulasjon og vaskulær styrke;
 • tørke ansiktet med isbiter laget av en avkok av helbredende urter, og returnerer hudens elastisitet og elastisitet;
 • Uavhengig ansiktsmassasje, utført i samsvar med en av eksisterende metoder.

Årsaken til epidermis slimhet kan være underernæring med utilstrekkelig inntak av vitaminer, mikroelementer, proteiner, fett, karbohydrater, samt mangel på rent vann som er nødvendig for at cellene skal støtte alle prosessene for å gjenopprette og forynge huden.

Ansikts aldring i linjer

Gymnastikk Øvelse

For å bli kvitt flabbhet, styrke muskelrammen, returner tapt elastisitet og elastisitet til ansiktshuden, anbefaler kosmetologer å utføre følgende effektive øvelser hver dag, gjenta dem minst fem ganger og sitte foran et stort speil:

 • Bruk fingrene til å fikse huden på pannen, og deretter begynne med et forsøk på å heve øyenbrynene, gjør dette i minst 10 sekunder og følelsesmotstand. Deretter slapper du av i et halvt minutt;
 • Indeks og midterfingre fikserer i øynene og prøver å åpne og lukke dem så mye som mulig, føler spenningen på øyelokkhuden.
 • Bruk fingrene til å fikse huden på haken din, trykk den ned på tennene, prøv å åpne munnen så bredt som mulig, og sakte lukke den, overvinne fingerens kraft, følg den resulterende spenningen i underkjølens hud.

Et utvalg av de beste oppskriftene

Vi undervurderer effektiviteten av hjemmelagde masker, som virkelig er i stand til å raskt fukte, aktivt stramme og tilnærme huden helt, eliminerer tegn på visning og sagging.

Prøv følgende enkle oppskrifter, og se for deg selv.

 • Denne masken perfekt fuktiggjør, synlig strammer epidermis, nærer og øker nivået av elastisitet. For forberedelsen trenger du ½ del av mellomstort rå agurk, hakket på en fin rist, ½ del av rå eggeplomme og en teskje kakaosmør, smeltet i et vannbad til en flytende tilstand. Før denne masken anbefales det å dampet renset ansiktshud over en avkok av urter, deretter påfør en maske, inkludert området nær øynene, vent en kvart time og vask av blandingen med varmt vann.
 • Følgende oppskrift øker tettheten av turgor, dyp fuktighet, eliminerer sagging og glatter fint rynker. Den består av 10 gram gelatin, fylt med mineralvann og oppløst i et vannbad, 15 dråper ferskenolje og 2 ss hakket avokadopulp. Etter justering av sammensetningen til ensartethet, blir masken påført i et tett lag, unntatt øyeområdet, og i horisontal stilling holdes i en halv time, hvorpå produktet vaskes av med varmt vann.
 • For øm, forsyner huden med øyelokkene tidlig, forberede en maske som inneholder gruel laget av fersk grønn persille, hakket i en blender (2 ss), en spiseskje med krem ​​og 7 dråper vitamin E (tokoferol). Komponentene i denne sammensetningen skal blandes godt og påføres i et tynt lag. Handlingstid - 20 minutter. Masken kan brukes til ansiktshud.
 • Aktivt toner, akselererer blodsirkulasjonen, setter opp cellene med vitaminer, antioksidanter, eliminerer tegn på visst sammensetning, som inneholder finmalt kaffe kaffe (10 gram), 10 milliliter av høy kvalitet naturlig flytende honning og 20 dråper vitamin E-ampulle.

For å unngå sagging av huden, er det nødvendig å massere massasjelinjene regelmessig.

Hvis du ikke er lat, følg alle de ovennevnte anbefalingene i 1 - 2 måneder, regelmessig ved hjelp av forskjellige oppskrifter av masker, du vil bli overrasket over effekten, og også glemme problemene med sagging og fading av huden!

Porøs hud

Porøs hud er en egenskap av oljeaktig eller kombinasjonshud, karakterisert ved utvidelsen av åpningene til ekskretjonskanaler i talgkjertlene. Porøs hud i ansiktet ser grov ut, ser ut som en appelsin eller sitronskall. Typiske problemer med porøs hud er oljeaktig glans, gråaktig farge, komedoner, akne. I tillegg til daglig hjemmebehandling, kan en salongbehandling bli anbefalt av en dermatokosmetolog for porøs hud: ansiktsrensing, kjemiske peeling, tynningsmasker, microdermabrasion, kryomassasje, maskinvareprosedyrer, mesoterapi. For å utelukke patologi av indre organer, er det tilrådelig å konsultere en gastroenterolog og en endokrinolog.

Porøs hud

Porøs hud - problemhud med utvidede talgkjertler (porer). Forstørrede porer i ansiktet - En vanlig hudfeil som oppstår blant eiere av oljeaktig eller kombinasjonshud. Både kvinner og menn kan møte dette kosmetiske problemet. Vanligvis blir huden porøs under ungdomsårene, og i løpet av årene blir denne mangelen ytterligere forverret og gjort tydeligere. Forstørrede porer er vanligvis lokalisert på nesen, kinnene, haken og gir huden et ujevnt og usunt utseende. I kosmetologi og dermatologi kan problemene med porøs hud løses med hjelp av et kompleks av moderne injeksjons- og maskinvareteknikker.

Årsaker til porøs hud

Sebaceous kjertlene er plassert på overflaten av nesten hele huden integument (unntatt palmer og såler); Imidlertid er deres største konsentrasjon observert i ansiktet (i pannen, nesen, kinnene, haken), hodebunnen, øvre rygg og bryst. Sebaceous kjertelen består av sekretorisk seksjon og ekskresjonskanalen. Funksjonelt er aktiviteten til talgkjertlene redusert til dannelse og frigjøring av talg (sebum). Dannelsen av talg forekommer i sebocytceller, som akkumulerer en hemmelighet i løpet av modning. Etter ferdigstillelse av utviklingssyklusen, utskilles døde celler mettet med fett gjennom ekskretjonskanaler til hudoverflaten. I løpet av dagen utskiller sebaceous kjertlene ca. 20 g talg. Hemmeligheten til talgkjertlene er en blanding av vann og lipider (kolesterol, triglyserider, estere av fettsyrer og alkoholer, squalen etc.).

Regulering av aktiviteten til talgkjertlene utføres hovedsakelig av binyresteroider og kjønnshormoner (androgener, som øker talgproduksjonen og østrogener som reduserer talgdannelsen). Toppet av den funksjonelle aktiviteten til sebaceous glands forekommer i overgangsalder og varer opptil 25 år. Vanligvis er det ungdom som først opplever porøs hud: Overdreven sebumsekresjon fører til akkumulering i ekskluderingskanaler i kjertlene og dilatasjon av åpningene. Med alderen reduseres talgproduksjonen, noe som gjør moden hud tørrere.

I tillegg er tilstedeværelsen av porøs hud på grunn av genetiske faktorer: hvis foreldrene har hud med store porer, så er det sannsynlig at barnet også vil møte et lignende problem i fremtiden. Porøs hud finnes ofte hos personer som lider av endokrine sykdommer, gastrointestinale sykdommer, kronisk forstoppelse og anemi. Forstørrede porer blir vanligvis observert med seboré.

Forurensning og ekspansjon av porene fremmes ved overdreven bruk av dekorative kosmetikk, feil behandling av problemhud, støv og gassforurensning, overdreven entusiasme for soling. Forsøk på å fjerne inflammatoriske elementer på huden ved ekstrudering kan også føre til vedvarende ekspansjon av porerne: i dette tilfellet er uduelig manipulasjon ledsaget av strekking og deformering av åpningene til ekskretjonskanalene i talgkjertlene. Siden sebaceøs utskillelse kan øke når visse matvarer forbrukes (sjokolade, kaffe, krydder, søtsaker og alkohol), møter mennesker med usunne spisevaner ofte problemet med porøs hud.

Kjennetegn på porøs hud

Grunnlaget for problemene med porøs hud er tre prosesser som starter med prefikset "hyper": hyperplasi av cellesebocytter, hyperproduksjon av talg og follikulær hyperkeratose (fortykkelse av åpningene i talgkjertlene).

Porøs hud har de viktigste ulempene med fet og kombinasjonshud. Uten skikkelig omsorg ser den grov og løs ut; dets egne områder synes å være punktert av en nål og ligner en appelsin eller sitronskall. Forstørrede porer i form av traktformede nedslag ("vulkankratere") er lokalisert hovedsakelig i de såkalte seborrheic-sonene - pannen, nesen, haken og kinnet. Den porøse huden har en ujevn tekstur, en kjedelig gråaktig nyanse, skinnende utseende; utsatt for dannelsen av sebaceous plugger, comedones, utviklingen av ulike typer betennelsessår, acne, post-acne.

Tap av elastisitet i huden fører til økning i porene i bredden, så på huden med tegn på fotografering, atonisk og løs hud, ser de allerede store porer seg visuelt større. Siden sebum hos menn har en tykkere konsistens, er porene deres bredere enn hos kvinner. Store porer som skiller seg ut på ansiktet, ser ujevne ut, spesielt hvis de er tilstoppet med fettpropper og gjørme. Makeup passer ikke godt på en porøs hud, og legger ofte vekt på sin store poreavlastning.

Egenskaper for omsorg for porøs hud

Porøs hud er ganske "lunefull" og krever spesiell oppmerksomhet, både fra eierens side og fra spesialisten som gir profesjonell omsorg. Før du går videre til utvelgelse og gjennomføring av pleieprosedyrer, gjennomfører dermatokosmetologen en grundig undersøkelse og diagnose av hudtilstanden: vurderer dens fuktighet, oljelasthet, elastisitet, bestemmer pH-nivået, identifiserer eksisterende dermatologiske problemer. I noen tilfeller kan det være nødvendig med ytterligere konsultasjoner (endokrinolog, gastroenterolog) og forskning (ultralyd i bukorganene, generell og biokjemisk analyse av blod etc.).

Daglig selvbehandling av porøs hud i ansiktet innebærer rensing, toning og fuktighet ved bruk av kosmetikk i henhold til hudtype. Når du tar vare på porøs hud, bør du velge bruk av fettkrem; overflødig sminke; For aggressiv vask med varmt vann og såpe, avfetting med alkoholløsninger. Olje- og komedogene kosmetikk tetter porene, bidrar til utviklingen av inflammatoriske prosesser og ytterligere utvidelse av åpningene til talgkjertlene. Høytemperatur vann og alkoholholdige lotioner ødelegger lipidmembranen og tørker huden; Som svar reagerer sebaceous kjertlene ved å øke sekretjonen av talg.

Normalisering av sebaceous utskillelser, reduksjon av porer og toning av huden fremmes ved vask med varmt eller kaldt vann, tørker ansiktet med kosmetisk is og ved bruk av pore-smalende tonics. For å exfoliere laget av keratinisert epitel, rens porene av overflødig sebum og smuss, 1-2 ganger i uken, skrubbe peeling og peels-gommazhi brukes, brukes rengjøringsstrimler. Kosmetiske masker laget av hvit ler har en utmerket adsorberings- og porosuzhivayuschim-effekt. Komplekset av daglige omsorgsordninger må ende med en fuktighetsgivende krem.

For å håndtere utvidede porer i estetisk kosmetologi, foreslås ulike behandling, maskinvare og injeksjonsprosedyrer, som ofte kombineres med hverandre i spesielle programmer for pleie av porøs ansiktshud. Den grunnleggende måten i pleie av porøs hud er dens rensing, derfor protokollen i enhver prosedyre inkluderer ansiktsrensing (manuell, ultralyd, kjemisk, atraumatisk, vakuum, etc.). For porøs hud kan kjemiske peeling anbefales: enzym, glykol, ABR, TCA. De hjelper til med å fjerne den cornified epidermis, utjevning av hudavlastningen.

Intensiv fornyelse av epidermis, reduksjon av porene, eliminering av små arr og postacne gjør det mulig for laserhuden å gjenopprette. Mindre traumatiske og mer delikate prosedyrer med samme effekt er mikrodermabrasjon og gass-væskeskalling. Forskjellige protokoller for pleie av porøs hud kan omfatte ansiktsmassasje (Jacquet, cryomassage), darsonvalisering, fonophorese, alginatmasker. Utmerkede resultater med en porøs hud er gitt av mesoterapi med spesielle, individuelt utvalgte cocktailer. Med vanlig hjemme- og salongpleie for porøs hud, blir porene smalere og blir nesten usynlige.

Løs hud på ansiktet hva du skal gjøre

Hva å gjøre og hvordan bli kvitt løs hud på ansiktet? Hvis huden din er løs, bør du forbedre utvekslingsprosessene i den. For å gjøre dette, er det nødvendig å justere prosessen med ernæring og hydrering (både ekstern og intern).

Følgende manipulasjoner bidrar til å fjerne flabbiness på ansiktet:

 • Ansiktsmassasje;
 • Gjøre gymnastikk;
 • Gjennomføring av vannprosedyrer;
 • Overlegg på ansiktet av spesielle masker.

Men du må forstå at bare eksterne prosedyrer i denne situasjonen ikke vil være nok. Det er nødvendig å spise et balansert og fullstendig kosthold for å gi huden fullstendig de elementene den trenger. Det er også viktig å følge vannregimet, for å fjerne flabbhet trenger du god fuktighet i huden.

vitaminer

Det bør også nærme huden med vitaminer. Vitaminkompleksene A og E bidrar til å ta vare på huden. Samtidig støtter vitamin A til hudens helse, og vitamin E i gruppe E forhindrer for tidlig vanning og aldring. Det skal bemerkes at det ikke er nødvendig å kjøpe slike komplekser på apotek, da de nødvendige vitaminene finnes i mange grønne frukter og grønnsaker, samt spinat (vitamin A) og dessuten nøtter, vegetabilsk olje og hvetekorn (vitamin E).

Også, folk med løs hud anbefales å ta et kurs for å ta vitaminer fra gruppe B1 - dette øker tonen.

Fysioterapi behandling

Flabby hud eliminerer behandlingen effektivt ved hjelp av spesielle enheter. Det er flere forskjellige prosedyrer.

Fraksjonell mesoterapi. Prosedyren utføres som følger: - Grunne (mindre enn 1,5 mm) injeksjoner av mesopreparasjoner blir introdusert i hudens hud med korte intervaller, noe som bidrar til å gjenopprette cellulær vev og skape nye. Kollagenlaget dannes i løpet av denne 2-8 uker.

Selv om denne prosedyren pasientene lider uten problemer, er det fortsatt noen kontraindikasjoner: mesoterapi er forbudt for epileptika, for kvinner under graviditet, så vel som for de som har forkjølelse eller har betennelseshudsykdommer.

Prosedyren for fraksjonell RF-løfting. Denne metoden fjerner effektivt løs hud på ansiktet. Enheten, som bidrar til å eliminere små defekter, opererer under påvirkning av RF-energi. Brukt under prosedyren, har applikatoren et tips, på hvilket det er et sett med elektroder. Det er han som utfører volumoppvarming av huden, penetrerer inn i de dypeste lagene. Det bidrar til å gjenopprette elastin og kollagenfibre og øker utvekslingen av fibroblaster.

Metoden for fraksjonert fotothermolyse er ganske populær og effektiv måte å eliminere flabbhet på huden. Denne prosedyren utføres på denne måten - de berørte områdene av huden blir utsatt for laserstråler. Deres egenskaper øker hastigheten av kollagenproduksjon i huden dermis, som har en gunstig effekt på hudtilstanden. Denne metoden anses å være fullt kontrollert og derfor sikker - risikoen for komplikasjoner etter at den er minimal. Eksperter hevder også at resultatet av denne prosedyren kan være ganske lang.

Folkebehandling

Det er mange hjemmelagde masker som bidrar til å eliminere hudens flabbhet. Nedenfor er de mest enkle og effektive.

Mest effektive er masker laget på basis av eggeplomme - de er egnet for tørr hudtype. I dette tilfellet må du male råoljen og legge til et lite bakken fruktpulver (sitron eller oransje) malt inn i pulveret, og deretter insistere i en halv time. I tinktur legg til sitronsaft (2-3 dråper.), I tillegg til enhver vegetabilsk olje (kan være oliven) - 1 ss. Den resulterende masken er nødvendig for å sette på et rent ansikt, hold i 15-20 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Inflammert, tørr hud er perfekt hjulpet av en maske med frisk fruktjuice sammen med cottage cheese - det vil gi huden mykhet og elastisitet. Trenger å ta 2 ch.lozh. fett cottage cheese og slip den med litt utvalgte juice (det skal være ferskpresset), og tilsett deretter halvparten av eggeplommen i rå tilstand til blandingen sammen med 1 ts. kamferolje. Bland det resulterende stoffet og bruk på huden - hold i 15 minutter. Skyll deretter med vann og skyll ansiktet med kamille eller grønn teinktur, og bruk deretter en fuktighetskrem.

Restaurering av huden fremmes av nærende masker, som tilsatt sitronsaft. Du må ta 6-7 gram fettkrem og legge til det 0,5. rømme og 1 del. juice. Bland deretter ingrediensene og bland blandingen på huden. Du må holde masken i 20 minutter, og ta den av med en spatel. Etter det må du tørke ansiktet med en toning lotion.

Fett hudtype passer best for en sennepsbasert maske. Det skal blandes med 1 del. kokt vann samme sennep, legg deretter til blandingen 2 ch.lozh. solsikkeolje. Det resulterende stoffet påføres de skadede områdene og holder i 5 minutter. Du må først fjerne masken med varmt vann og deretter med kaldt vann, og deretter salve huden med noe nærende krem.

Best av alt å fjerne hudlakkhet passe agurkmasker. De er mest relevante om sommeren. Pund 2 agurk (nødvendigvis friske) på en fin riper, påfør den resulterende vasselen på huden og la den stå i 15 minutter. Deretter skal masken fjernes ved hjelp av en våt tampong, og deretter salve ansiktet med en hvilken som helst valgt nærende krem.

Masker for skitten hud

Løftemasker kan kjøpes i spesialforretninger (opptrekkskrem eller preparater), eller du kan lage dem selv. Periodisk bruk av disse masker bidrar til å redusere sagging, og forhindrer også tidlig hudfading.

Hvit leiremaske med pepper og ingefær - det fjerner effektivt puffiness. Siden maskinkomponentene er irriterende, bidrar det til å normalisere blodsirkulasjonen. Samtidig fjerner leire overflødig vann fra huden. Fordelen med denne metoden er eksponeringens hastighet og effektivitet. Blant ulempene er risikoen for allergi mot pepper eller ingefær.

Hydrogelmasker er ferdige plater. De er impregnert med fuktighetsgivende og termiske elementer, og danner dermed effekten av en badstue - dette gjør at du kan fjerne overflødig væske og fjerne fine rynker. Fordelen er at masken ikke forårsaker allergier, fordi den er basert på aloe juice. Ulempen er at kroppen raskt blir vant til tvungen fjerning av væske - derfor er prosedyren for å påføre en slik maske bare tillatt for 1 p / måned, i noen tilfeller kan mengden økes til to.

Ansiktsmassasje for løs hud

Ansiktsmassasje med skitten hud bidrar til å effektivt påvirke muskler og hud, og eliminerer dermed flabbenhet og sagging. I dette tilfellet må prosedyren ikke nødvendigvis utføre en spesialist - massasje kan gjøres selvstendig. Det bør definitivt gjøres på ren hud.

Prosedyren bidrar til å forbedre aktiviteten til lymfesystemet, så vel som blodsirkulasjonen, og fjerner i tillegg de negative effektene som følge av stillestående prosesser.

Ofte består løpet av massasje av 10-15 økter. Vesentlige forbedringer vises ofte etter 5-6 prosedyrer. Huden blir elastisk, blep forsvinner. Ved å forbedre muskeltonen blir huden tettere og jevnere. Siden huden er deltaker i alle metabolske prosesser i kroppen, forbedrer pasientens trivsel etter prosedyrene.

Krem til løs hud

Ganske effektiv, samt lett å lage krem ​​til løs hud bidrar til å opprettholde tonen i fadingstoffer. Det er tilberedt som følger: oliven- eller mandelolje og spesiell kosmetisk petroleumjell med kamilleavkok (2 ts.), Honning (0,5 ts.), Havsalt (1 ts.), Og fersk eggeplomme (halv). Alle disse komponentene må blandes og la dem fryses i kjøleskapet. Deretter blandes igjen for å få en homogen substans. Påfør denne kremet før sengetid.

Kirurgisk behandling

Hvis hudens flekkhet er spesielt uttalt, bør du kontakte en plastikkirurg og bruke prosedyren for kirurgisk plast. I disse tilfellene velges metoden basert på tilstanden til huden, samt på grunnlag av det resultatet pasienten trenger. Noen ganger, for å eliminere flabbhet, er det nok å bare løfte haken og øyelokkene, og også fjerne rynker fra pannen. Men det er tider når du må utføre en rund ansiktsløftning. Varigheten av prosedyren i dette tilfellet avhenger av mengden arbeid. Det avhenger av hvor lenge gjenopprettingsperioden vil vare.

For å øke rehabiliteringsperioden, øke effektiviteten av prosedyren selv, samt redusere negative manifestasjoner (blåmerker og hevelse, etc.), anbefales det å gjennomgå et injeksjons- og maskinvareprosedyre før operasjonen.

Kosmetisk ulempe - løs hud på ansiktet er ikke alltid et tegn på alder. Det er mange grunner for sin forekomst. Men det er nok måter å få et ansikt på.

Hvorfor skjer dette

Over tid mister huden på ansiktet sin tidligere elastisitet, det blir ikke så elastisk. Fargeendringer, hudstrenger, samler i rynker, saks langs konturen. Slike feil er nesten ikke skjult av kosmetikk. En kvinne begynner å se eldre enn hennes alder, det påvirker hennes humør og trivsel negativt.

Det kan være flere grunner til hudendringer. Før du håndterer korrigering av mangler, er det nødvendig å identifisere opprinnelsen deres.

Fra forklaringen av årsakene er det klart hva som kan gjøres for å endre situasjonen.

Hvordan løse situasjonen?

Når en løs hud ser ut, er spørsmålet om hva du skal gjøre viktig. For å løse problemet er det nødvendig å ta et sett med tiltak Det blir umulig å gjenopprette huden etter 45 år. Irreversible aldersrelaterte endringer er allerede i gang, men det kan korrigeres, korrigeres. Huden er veldig lydhør i å ta vare på den.

Tiltak for å kvitte seg med løs hud på ansiktet:

 • gymnastikk for ansiktsmuskulaturen;
 • riktig ernæring;
 • ansiktsmassasje;
 • spesielle masker.

Hele komplekset av tiltak må tas regelmessig samtidig, da vil et positivt resultat bli oppnådd. Dette bør være regelen for en kvinnes liv, hvordan du børster tennene eller tar en paraply i regnet. Det er lettere å utføre alle handlinger for omsorg av ansiktet når de første resultatene oppnås.

Ansiktsgymnastikk

Ansiktsmuskulaturen er liten, men de er fortsatt muskler. De trenger også trening, fordi uten arbeid begynner bevegelser å synke. Gjør øvelser bedre hver dag. Resultatet avhenger av det. Det spiller ingen rolle hvilken tid på dagen, bare senest to timer før sengetid. På en gang er det nødvendig å gjøre et kompleks av syv øvelser, gjenta 15 ganger hver. Det er bedre å endre øvelsene etter noen måneder, ellers vil huden vant til, vil ikke lenger svare på handlinger. Etter å ha fullført huden, skyll med varmt vann, påfør krem.

 • Kinn, rynker rundt leppene. Skriv mye luft i munnen for å rulle fra en kinn til en annen, dvelende på tennene.
 • Pannen. Legg hånden på pannen din. Løft øyenbrynene, men pannen gir ikke et ansikt. Mål i 10 sekunder, og slapp deretter av på musklene.
 • Lepper. Trekk dem fremover i røret. Aktuelt blås luft gjennom det, beskriv kretsene.
 • Etterligne muskler. Øyne, munn åpen, stakk ut tungen. Hold i 10 sekunder. Slapp av musklene, og gjenta deretter igjen.
 • Andre haken Hodet er nivå. Å stikke ut tungen langt foran, som om å plage noen. Gå tilbake, gjenta. Hvis du legger hendene på området av den andre haken, kan du føle hvordan muskelen strammes.
 • Nasolabiale muskler. Strekk leppene dine til et smil. Trykk nasolabial-foldene med indeksfingrene. Lips på dette tidspunktet sakte brett. Nasolabiale folder under fingrene skal spre seg, ikke press dem tett.
 • Vertikale folder i pannen. Fingrene er plassert på rynkene i pannen, strammer huden, mens øyenbrynene beveger seg i spenning. I denne tilstanden er omtrent et minutt.
 • Horisontale panne rynker. Indeks fingre legger på øyenbrynene. Trener for å løfte øyenbrynene, men å motstå med fingrene slik at pannen ikke rynker. I en tilstand av stress å være minst 30 sekunder. Deretter slapper du av, gjenta øvelsen.

Med regelmessig trening kan du oppnå et positivt og stabilt resultat.

Mat mot flabby hud

Visse produkter vil bidra til å opprettholde elastisiteten i huden. Du bør revidere kostholdet ditt til fordel for sunne, næringsrike måltider.

 • matvarer høyt i protein. (Egg, nøtter, fisk, skinnløs kylling.) Protein hjelper reparere celler som har skadet frie radikaler;
 • olivenolje. Oljesyre, som er tilstede i blandingen, beholder vel elastisiteten i huden, beholder fluid. Også vitamin E, polyfenoler har høy antioksidant ytelse;
 • hvitløk. Den inneholder også polyfenol. Dessuten forstyrrer reproduksjon av patogene bakterier;
 • Friske bær har et stort lager av vitaminer, antioksidanter. Mye mer enn frukt;
 • grønn te De fleste andre drikker har antioksidantegenskaper;
 • sjøfisk. (Laks, makrell), takket være fiskeolje, opprettholder hudens elastisitet;
 • grønnsaker. Kraftige vitaminer som finnes i grønnsaker, opprettholder hudens elastisitet med jevne mellomrom, spesielt når det er friskt. En god vane er snacking på stykker ferske grønnsaker, ikke paier;
 • rent vann Vedlikehold av vannbalansen i huden er mulig ved å observere drikking. Drenering av huden, utseendet av rynker oppstår med mangel på vann. Spesielt viktig er bruken av tilstrekkelig væske i varmt vær.

For et balansert kosthold er det nødvendig å forlate ernæringen av halvfabrikata, matlaging, krydret, røkt mat. Farlige raffinerte produkter - hvit ris, pasta laget av hvitt mel. Det er nødvendig å redusere mengden sukker, salt i kostholdet.

Når du utfører en slik prosedyre, vil edemene forsvinne, fine rynker blir mindre, hudens elastisitet vil bli gjenopprettet, og ansikts konturer vil bli strammet. Det er godt å gjøre selvmassasje i badekaret når ansiktet er dampet. Kan gjøres om morgenen under vask.

Ansiktshuden må rengjøres, håndvaskes. Neglene skal være korte for ikke å skade huden. Massasje starter fra pannen, gjør det bedre foran speilet. Spissene av fingrene i begge hender for å stryke fra nesen til håret. Deretter glir buenes bevegelser fra nesebroen til templene hele overflaten av pannen i to retninger. Trykk på minimumet.

Deretter flytte hendene dine til øynene dine. Stroker den sirkulære muskelen i bane fra det ytre hjørnet av øyet i en sirkel. I stedet for de såkalte "kråkefødtene" dirigerer. Ring på kremens pads. Tromme fingrene på dette stedet i noen sekunder, og trykk deretter lett, og trommer igjen - trykke. Gjør denne øvelsen 7 ganger. Dette vil forbedre blodtilførselen til dette området, forbedre ernæringen av huden, øke dens elastisitet. Hvis du slutter å skli, blir rynkene i øynene mindre merkbare.

Deretter går massasjelinjen fra midten av haken til øreloben. Glatte utjevningsbevegelser. Den andre linjen fra hjørnet av munnen til midten av øret. Den tredje - fra nesenes hjørne til øvre øvre kant. På haken må tapping av bevegelser med alle fingre behandle underkjeven. Gjør det flere ganger. En økning i blodet vil bli merkbart - huden blir varm.

Nakken er massert av bevegelser fra bunnen til hele overflaten av hånden. Etter massasje, må du slappe av, bli våt med papirservietter, ikke absorbert krem.

Slike masker for sagging hud påvirker effektivt huden, nærer det, stimulerer celleopprettingen. Blodforsyningen forbedres markant, slik at hudfarge endres, og blep forsvinner.

Hercules

Et godt verktøy er å vaske med havregryn. Vanlig havregryn skal fylles med varmt vann i 5 - 10 minutter. Ansiktsvasket uklar væske, som dannes ved omrøring av flak. Ikke vask det av umiddelbart, la det tørke litt ut på ansiktet. Deretter kan du skyll med varmt vann, bruk vanlig krem.

Mask av poteter

Effektiv mot fine rynker. Mashed poteter røre med rømme. Påfør ansiktet i 20 minutter. Hvis huden er fet, blir surkrem erstattet med hvite egg.

Banan maske

Vil gi fløyelsaktig hud, fjern hevelse, riktig kontur. For 1 banan trenger du 10 gram risstivelse, 10 ml rømme. Ta en banan veldig moden, bland den, bland stivelsen med rømme. Påfør problemområder i 20 minutter.

Mask som forbedrer hudtonen

Du må ta 10 gram sennepspulver fortynnet med varmt vann til en tilstand av rømme, legg til noen dråper aprikosolje. Å pålegge ansiktet langs konturen, på områdene merkbare rynker. Etter 15-20 må du vaske bort. Påfør kurs.

Det er nyttig å legge på problemområder rå eggeplomme av kyllingegg. Før bruk, bør det slå litt. Den nærer næring, strammer huden. Hold det tørt, så du kan bruke et annet lag, gjør dette flere ganger, skyll deretter med varmt vann.

Mask med ostemasse

Snu enhver sur bær inn i en puree. Legg til litt cottage cheese. Påfør huden, la den tørke, skyll deretter. Hvis det er små frø i bæren - jordbær, bringebær, currants, så kan du gjøre en lett massasje med dem. Før du legger ostemassen, fordel potetmos over ansiktet, dra fingrene langs massasjelinjene med lett berøring. Frø vil ha en hyggelig avslappende effekt.

Det er ubehagelig når huden i ansiktet har blitt løs, men dette kan korrigeres. Hvis korrekt og jevnlig utfører alle anbefalingene, vil et positivt resultat bli merkbart etter 3-4 uker. Hver dag må du rengjøre huden, fukte den.

Massasje å gjøre 2 - 3 ganger i uken. Gymnastikk utfører også 2 - 3 ganger, men jo eldre kvinnen, jo oftere er det nødvendig å lade musklene. Ideell - hver dag.

Masker kan gjøres 2 ganger i uken. I dietten for deg selv hver dag for å merke seg at i dag var menyen spesielt for huden. Rent vann bør være en venn, en konstant følgesvenn i stedet for tannkjøtt, sigaretter. Under slike forhold vil effekten reflekteres på ansiktet med strålende, tonet hud.

Hvordan bli kvitt rynker etter 30?

Alle kvinner etter 30 møter problemet med rynker på ansiktet. Og nå ser du på deg selv i speilet uten glede, og merker aldersendringer.

 • Du kan ikke lenger råd til lyse sminke, kontrollere ansiktsuttrykk, for ikke å forverre problemet.
 • Du begynner å glemme de øyeblikkene da mennene komplimenterte ditt upåklagelige utseende, og øynene deres opplyste når du dukket opp...
 • Hver gang du kommer til speilet, ser det ut til at gamle dager aldri kommer tilbake...

Men det er et effektivt middel for moschin! Følg lenken og finn ut hvordan du kan bli kvitt rynker på bare en måned.

Hvordan bli kvitt rynker etter 30?

Alle kvinner etter 30 møter problemet med rynker på ansiktet. Og nå ser du på deg selv i speilet uten glede, og merker aldersendringer.

 • Du kan ikke lenger råd til lyse sminke, kontrollere ansiktsuttrykk, for ikke å forverre problemet.
 • Du begynner å glemme de øyeblikkene da mennene komplimenterte ditt upåklagelige utseende, og øynene deres opplyste når du dukket opp...
 • Hver gang du kommer til speilet, ser det ut til at gamle dager aldri kommer tilbake...

Men det er et effektivt middel for moschin! Følg lenken og finn ut hvordan du kan bli kvitt rynker på bare en måned.

Porøst ansikt - hva skal jeg gjøre?

Uansett hvor dyr dekorative kosmetikk kan være, vil det ikke være mulig å forkaste porøs ansiktshud med hjelpen. Er det nødvendig å gjemme denne "appelsinskallet"? Tross alt virket hun for en grunn. Forstørrede porer i ansiktet må behandles, og for dette er det mange måter.

Kjennetegn på porøs hud

Forstyrrelser i det endokrine systemet, fremkaller hormonforstyrrelser økt fettproduksjon, og dette fører igjen til utvidelse av porene, fordi fett samler seg i kanalene og utvider munnen. Derfor, for første gang, møter folk i ungdomsår en økning i porene når puberteten begynner.

Hovedårsakene til porøsiteten

Faktorene som forårsaker den porøse huden inkluderer følgende:

 1. Genetisk predisposisjon. Hvis foreldrene har hud på ansiktene med forstørrede porer, så med stor sannsynlighet kan vi forvente at barnet også vil ha en lignende defekt i epidermis i fremtiden;
 2. Uregelmessige dermatologiske tiltak. Ofte en kvinne som prøver å eliminere problemet med oljeaktig glans og forstørrede porer, bruker aggressive kremer og salver for å tørke huden. Men resultatet ser det motsatte av det som var forventet, skjer en beskyttende reaksjon i epidermis, aktiviteten til talgkjertlene er aktivert. Mange, spesielt unge mennesker, gjør en annen feil: de begynner å presse akne og akne, som er uunnværlige "følgesvenner" av porøs hud. Samtidig forvandler det mekaniske trykket kanalens munn; dessuten kommer keratiniserte partikler av celler og infeksjoner der;
 3. Overdreven bruk av dekorative kosmetikk. Maskering av porene med tonalkremer og pulver forverrer ytterligere situasjonen. Kosmetikk klumper seg i kanalene, uttaket av fett er blokkert, og uvitent gjør kvinnen seg selv porene enda større. Dessuten gjør kremet som er påført med et tykt lag, ikke noe mindre porene, tvert imot ser de seg sløvt ut. Selv om jentens porer ser ganske normalt ut, overdreven fascinasjon med dekorative kosmetikk og sen forsinkelse fra ansiktet, før eller senere fremkaller en utvidelse av kanalene;
 4. Utilstrekkelig og feilaktig omsorg. Ansiktets hud i løpet av dagen er utsatt for ulike urenheter: støv, luftforurensning, samt sminke. Alle disse faktorene hindrer huden i å puste, gjør det vanskelig å fjerne subkutan fett og svette. Hvis det er lenge på huden på huden, gjør det ikke bare porene større, men fremkaller også utseendet på svarte flekker. Årsaken til utvidelse av porene på grunn av feil omsorg er den vanligste.
 5. Diet. Hyppig forbruk av fettstoffer, krydder, sjokolade, alkohol kan også påvirke utseendet til porøs hud. Krenkelser i kostholdet og skadelig avhengighet forårsaker sykdommer i mage og tarm, hyppig forstoppelse, det påvirker ansiktet i form av utslett og utvidede kanalen munn;
 6. Samtidige sykdommer. Ikke bare sykdom mage-tarmkanalen, men også nyrer, lever, og anemi kan forårsake porøsitet i epidermis;
 7. Lang eksponering for solen. Lovers lenge til soling bør være forsiktig, ultrafiolett og forhøyet temperatur tørker huden, fører til rynke, epitelpartikler grupperes rundt porene, og visuelt gjør det dem større.
 8. Aldrende hud. Forstørrede porer forårsaker mye problemer ikke bare i ungdomsårene. Med alder, når dermis mister sin elastisitet, blir den uklar, forstørrede porer vises enda større. Og for å kvitte seg med en slik uæstetisk effekt, er det nødvendig å organisere rettidig omsorg for epidermis.

Pleiefunksjoner

Huden med forstørrede porer er ganske "lunefull", den trenger spesiell omsorg og oppmerksomhet. Hvis du ikke utfører de nødvendige manipulasjonene i et tidlig stadium av utseendet av porøs hud, står situasjonen forverring. Pass på epidermis med en slik feil bør utføres først og fremst av eieren, men uten feil, etter samråd med en spesialist.

Særegenheter ved omsorg og terapeutiske handlinger inkluderer:

 • Daglige uavhengige hygieniske prosedyrer;
 • Undersøkelse av en hudlege;
 • Utvalg av spesielle kosmetikk;
 • Maskinvare kosmetologi økter;
 • Bruk av oppskrifter av tradisjonell medisin.

Nødvendige daglige prosedyrer

Daglig omsorg for problemhud med forstørrede porer består av:

 • Ansiktet må rengjøres grundig 2 ganger om dagen. For å gjøre dette, trenger du varmt vann og spesielle rensekrem, kremer, tonics. Såpe i denne situasjonen er forbudt;
 • To ganger i uka skal brukes til å rense hudskrubbene. Huden på ansiktet skal være ganske godt dampet, hvorpå den kan tørkes med en skrubbe.
 • Sørg for å være oppmerksom på skrubbeproduktet som inneholder små slitende partikler som virker på huden forsiktig, da store og grove stykker slipemiddel ødelegger "kratrene" av kanalene enda mer.
 • Hver dag bør du bruke en nærende krem ​​på ansiktet ditt. Det er bedre om det har en handling som smalerer porene. Perfekt takle denne oppgaven hjemme masker og komprimerer, i forberedelsen som du kan velge de aktive komponentene individuelt, basert på dine egne preferanser og hud tilstand. Kosmetikk med oljeaktig tekstur kan i alle fall ikke brukes.

Problemet løses ikke alene av eksterne prosedyrer. Masker vil være ubrukelig uten å organisere riktig kosthold og drikke regime. Det er en feil å anta at huden med fettig glans ikke trenger fuktighetskrem. Så, sammen med bruk av fuktighetsgivende kosmetiske produkter, må du drikke minst 2 liter væske om dagen. Men røkt, stekt, salte, søte, krydrede retter bør være begrenset - slike produkter aktiverer produksjonen av subkutant fett.

Det er allerede nevnt at enkelte indre sykdommer kan provosere utseendet på forstørrede porer. Derfor vil hovedprioriteten ved behandling av porøs hud være en medisinsk undersøkelse. I mange tilfeller er det vanskelig å håndtere en huddefekt uten å bruke komplekse kosmetiske inngrep, ved å bli kvitt en samtidig sykdom. Før du bruker "en tønne" av kremer og salver, må du identifisere eksisterende helseproblemer, du må kanskje konsultere en gastroenterolog, en endokrinolog, abdominale ultralydundersøkelser, blodprøver.

Kosmetiske prosedyrer

Listen over tjenester i hver skjønnhetssalong inkluderer prosedyrer for dyp rensing av ansiktet. Vil de hjelpe kvinner med porøs hud? Selvfølgelig, fordi i prosessen med slike økter frigjøres sebaceous kanaler fra forurensning, svarte flekker, overflødig fett. Kosmetologen kan råde deg til å rengjøre porene ved hjelp av kosmetikk beregnet for dette formålet, eller gjennomgå en maskinvareprosedyre.

Kosmetiske effekter inkluderer slike rengjørings- og peeling-alternativer:

Skrub peeling og peeling gommage

Under slike manipuleringer blir det øvre lag av epidermis rengjort, uregelmessigheter og arr er polert;

Kosmetiske masker

Scrub peeling prosedyrer er like i deres teknologi til hjemmet skrubbing. Deres handling skjer kun på overflaten av huden, det vil si at den har en liten effekt og tolereres ganske enkelt av pasienten.

Maskinvare teknikker

Ved hjelp av spesielle enheter blir også epidermis rengjort. Maskinvare teknikker er ganske aggressive og komplekse, disse inkluderer:

 • Cryo. Huden behandling i dette tilfellet er produsert av en luft-nitrogen strøm eller direkte av selve flytende nitrogen. Som et resultat er det en skarp sammentrekning og utvidelse av karene under påvirkning av kulde, det aktiverer blodsirkulasjonen, normaliserer aktiviteten til talgkjertlene. Som et resultat, "sjokk frysing" tapers og porer.
 • Microdermabrasion. Dette er en type peeling, den utføres bare mekanisk. Eksperter kaller denne prosedyren "rengjøring av huden, til perfeksjon." Ansiktets hud blir utsatt for sliping med mikrokrystaller av aluminiumoksid. Disse partiklene faller på problemområdene i huden gjennom spissen av et spesielt apparat. Den forventede effekten av prosedyren skiller av cellene i det øvre laget av epidermis, utjevning og utjevning av avlastningen av huden.
 • Laser polering. Lignende effekt og effekt med tidligere metoder. Bare "rengjøringsmiddel" i dette tilfellet er laserstrålen.
 • Til maskinvare metoder kan også inkludere å rengjøre ansiktets hud ved hjelp av vakuum og ultralyd.

Medisinsk Mask Oppskrifter

Du kan prøve å takle porøs hud ved hjelp av masker, skrubber, komprimerer, tilberedt i henhold til populære oppskrifter. I tillegg til innsnevringen av hullene i huden, nærmer disse matene, mat og fukter huden. Men det bør ikke glemmes at prosedyrene med uavhengig blandede formuleringer fra skrapprodukter bare er et tillegg til hovedterapien.

For å oppnå effekten av rensing, brukes masker-filmer, som, tørker på huden, "krok" forurensning fra porene.

Egg og sitron

 • Protein 2 egg
 • Sitronsaft - noen få dråper

Gurk og egg

 • Pulp av fersk agurk - 2 skjeer
 • Protein 1 egg

Gelatin og melk

 • Gelatin tørr - 1 skje
 • Hele melk - 1,5 skjeer

Leremaske

 • Blå leirepulver - 1 skje
 • Mineralvann

Midler for å begrense porene

Lotion "Sitron og agurk"

 • Kombiner i like mengder juice av sitron og friskt agurk, kan du legge til noen ferskt presset aloe juice.

Komprimer "Potet"

 • poteter

Komprimer "Ice"

 • Klargjør en avkok av medisinske planter (du kan blande urter): kamille, calendula, salvie, kalkblomst, kjøle væsken og plasser den i isform.

Komprimer "Camphor og jojoba olje"

Bland komponenter i like store deler. Damp en myk klut i den resulterende blandingen, press forsiktig og bruk på områder av ansiktet med porøs hud.

Maske av viburnum

 • Viburnum bær - 3 skjeer

Mask "Vitaminer og leire"

 • Grønn, blå eller hvit leire - 2 skjeer
 • "Aevit" - 2 kapsler

Scrubs for porøs hud

Sitronskall

 • Skrell med en halv sitron
 • Yoghurt - 2 skjeer

Kaffe og kefir

 • Malt kaffe (eller kaffe) - 1 skje
 • Kefir - 1 skje

Med krydder

Krydder har en fantastisk peeling og irriterende effekt: ingefærpulver og kanel.

 • Dette stoffet er tatt i mengden 1 teskje og blandet med 1 skje med rømme, fruktpuré eller noen krem ​​og brukes som skrubbe.

Makeup regler og utvalg av kosmetikk

Selvfølgelig er det ikke tilrådelig å utsette den porøse huden på effekten av dekorative kosmetikk. Men hvis du ikke kan gjøre uten sminke, bør du følge noen regler:

 • Før du bruker sminke, skal ansiktet gnides med en isbit eller skylles med kaldt vann. Fra eksponering mot lav temperatur, porerne strammes midlertidig og kosmetikk vil ikke falle inn i dem;
 • Som grunnlag for sminke bør du ta en vannbasert krem ​​med fuktighetsgivende effekt. Dermed blir huden mer elastisk;
 • Hvis du trenger å bruke fundament, må du velge et produkt med en lett tekstur, for eksempel kremmousse. Men fra matten krem ​​pulver må kategorisk nekte. Under verktøyet med tett konsistens blir huden umiddelbart dekket av svette og fett, sminken "flyter";
 • Pulver og maskerings blyant kan brukes, men laget deres skal være tynt og det må oppdateres om dagen. Pulver kan tas med lysreflekterende partikler, de vil distrahere oppmerksomheten fra huddefekten;
 • Det er ikke nødvendig å tildele kinnben, spesielt hvis de er dekket med utvidede porer. Bedre å fokusere på øynene.
 • Om kvelden bør sminke forsiktig fjernes fra ansiktet. For dette er micellar vann eller melk ideell. Du trenger ikke å velge sminkefjerner som inneholder oljer.

"Orange peel" hudporer leverer mange problemer med eiere. Dette fenomenet er imidlertid ikke en setning, feilen er korrigert, dersom du ikke går i tankeløs selvbehandling. Suksessen avhenger av skjønnhetskompetanse og riktig implementering av alle hans anbefalinger.

Slik strammer du løs hud på ansiktet hjemme

Ansiktsløs hud er resultatet av uunngåelige aldersrelaterte endringer, etter 25 år begynner aldringsprosessen å bli ubemerket. Syntese av kollagen og elastin bremser ned, væskeutskillelse og iltrespirasjon forverres. Hver dag blir nye rynker og bretter skarpere. Du kan stoppe prosesser som ødelegger skjønnhet og friskhet på egen hånd. Naturlige komposisjoner og komplekse hudpleie arbeid underverker, slik at du kan komme tilbake til ungdom.

Skilt av løs hud

Uæstetisk utseende, som består i å redusere turgor, ser slik ut:

 1. Blek hudfarge, muligens med gulaktig eller grå fargetone;
 2. Forstørrede porer;
 3. Tilstedeværelsen av rynker;
 4. Oval linje utelatt;
 5. Hjørnene på øynene og leppene er rettet nedover;
 6. Mer uttalt asymmetri i ansiktet.

Årsaker til flabbiness:

 • aldersendringer;
 • diett, fasting;
 • endokrine sykdommer;
 • overdreven bruk av dekorative kosmetikk;
 • mangel på søvn, hvile
 • stress, overarbeid;
 • misbruk av soling, solarium;
 • mangel på vanlig hudpleie.

Regler for omsorg for løs hud

Hva skal jeg gjøre med løs hud? Etter å ha fulgt hudpleie tips, kan du returnere sin ungdom og elastisitet:

 1. Bytt ut vanlig vask med rensing med micellar vann;
 2. For toning bruk komposisjoner uten alkohol, med høy konsentrasjon av vitaminer og mineraler;
 3. Dyp fuktighetsgivende gir en krem ​​med lavt innhold av glyserin, de bidrar til å beholde fuktighet i vevet;
 4. Bruk en gang i uken til å bruke varme og kalde kompresser;
 5. Å mestre ansiktsgymnastikkteknikken, som gjør det mulig å styrke muskelrammen og øke kollagensyntesen.

Måter å bekjempe hudslaphet

Bli kvitt hjemme ved å bruke masker, massasje og cryo prosedyrer. Ansiktsgymnastikken har bevist sin effektivitet, slik at man kan styrke ansiktsmuskler, forbedre elastisitet og fasthet.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Gymnastikk for sagging hud:

 • løftøvelse - håndflaten retter pannen rett over øyenbrynene, med et forsøk på å øke øyenbrynene for å holde i fem sekunder, følelsesmotstand, etterfulgt av avslapning;
 • indeksen og midterfingrene er festet i øynene, det øvre øyelokket er litt hevet, forsinket i fem sekunder, slapp av;
 • Fest midt- og pekefinger på tennene på underkjeven, munnen er så åpen som mulig, lukk, overvinne innsatsen, spenningen varer femten sekunder.

Hver øvelse å utføre fem ganger, for å utføre manipulasjoner foran et speil.

Det er også mulig å stramme løs hud på grunn av prestasjonene av estetisk medisin. Endoskopisk, filamentøs, maskinvareløfting brukes aktivt til å bekjempe aldersrelaterte endringer. Ikke mindre populært er injeksjoner av fyllstoffer med hyaluronsyre, samt introduksjon av plasma under huden.

Hjemmelaget Mask Oppskrifter for Flabby Skin

Tap av elastisitet og friskhet er et av de første tegn på aldring. Ved å bruke folkelige oppskrifter, er det mulig å returnere ungdom ved å forbedre tonen i epidermisene. Med sine egne hender vil de preparerte økologiske kosmetikkene redusere antall rynker, oppdatere og styrke ansikts kapillærene.

Fornyelse

Resultatet: tørr, løs hud, utsatt for utseendet av for tidlige rynker, trenger dyp fuktighetsgivende. Å gjenvinne ansikts-kontur, utjevning av folder og forbedring av turgor er enkelt takket være de tilgjengelige prosedyrene.

komponenter:

 • 10 gr. gelatin;
 • tabletter av bodyagi;
 • 15 dråper ferskenolje.

Produksjon og anvendelsesmåte: knus bodyaga og hell te, bland gelatin sand med mineralvann, sett i vannbad til fullstendig oppløsning, ikke glem å røre. Kombiner ingrediensene, fordel med en børste på ansiktet, hvil i ca. 30 minutter.

fuktighets

Resultatet: Du kan kvitte seg med løs hud selv, regelmessig å bruke fuktighetsgivende prosedyrer. Ved å gi celler med den nødvendige mengden syrer, vitaminer, mineraler, er gjenopprettelsen av elastisitet garantert.

komponenter:

 • agurk;
 • eggeplomme;
 • 5 gr. kakaosmør.

Produksjon og anvendelsesmåte: Rist masse av agurk, legg til eggeplomme og bønneolje. Damp ansiktet grundig, bruk massevis av sammensetning, inkludert på øyelokkområdet, hold i femten / tjue minutter, fjern gjenværende masse med en fuktig svamp.

Øyemask

Sammendrag: Du kan gjenopprette flabby hud under øynene ved hjelp av beviste oppskrifter. Effektiv maske gir deg mulighet til å oppdatere, forynge, redusere rynker. Det er også nyttig å bruke med tretthet og søvnmangel.

komponenter:

 • stek persille;
 • 5 ml krem;
 • 5 dråper tokoferol.

Produksjon og metode for bruk: klem juice fra friske grønnsaker, bland med krem ​​og vitaminoppløsning. Lette kjørebevegelser distribuerer hjemmemedisinen på øyelokkene.

toning

Som et resultat: det er mulig å stramme huden på ansiktet på grunn av en hjemmeprosedyre. Blodstrømmen akselereres, oksygenpusten er normalisert, toksiner og oksidanter fjernes fra integumentet. For en synlig effekt, utfør kosmetiske manipulasjoner en gang i uken.

komponenter:

 • 10 gr. kaffe;
 • 10 ml honning;
 • 20 dråper tokoferol.

Produksjon og anvendelsesmåte: Bland malet kaffe med honning og vitaminoppløsning. Fordel ferdigproduktet på integumentet, unntatt øyelokkene og nasolabialtrekanten. La være å handle i seks / åtte minutter.

Anti rynke

Resultatet: En omsorgsmaske reduserer antall bretter, blek pigmentering. Etter prosedyren blir huden myk og elastisk, den ovale korrigeres.

ingredienser:

 • 10 gr. tare;
 • 5 gr. spirulina;
 • 5 ml aloe juice;
 • 20 dråper retinol.

Fremstilling og anvendelsesmåte: i separat pellea hakkede alger med mineralvann og la i ti minutter. Bland den ferdige våpen, legg til grønnsaksjuice og vitaminoppløsning. Mask distribuere på deksler, nyt effekten av marine komponenter i omtrent femten minutter, så kan du vaske opp.

For fet hud

Resultatet: hjemme rettsmidler tillater deg å gjenopprette saggy hud fet type. Elastisitetsindeksene blir bedre, porer smale, betennelse forsvinner. For varige resultater, gjenta to ganger i uken.

ingredienser:

 • 10 gr. havremel;
 • 5 gr. leire;
 • 10 ml jojoba olje;
 • vanilje.

Produksjon og anvendelsesmåte: Kjør grøten, i kaldt, legg til kosmetisk leire, klype krydder og regenerereolje. Spred jevnt tilberedt komposisjon på den dampede overflaten. Hold ikke mer enn tjue minutter, skyll som vanlig.

Med pepper

Bunnlinjen: effektive rettsmidler for løs hud gjør det mulig å gi et kompleks av syrer og vitaminer. Dyp hydrering og styrking av ansikts kapillærene bidrar til å gjenopprette intracellulære prosesser, gjenopprette elastisitet til flabby epidermis.

komponenter:

 • Bulgarsk pepper;
 • 5 gr. shea smør;
 • 25 dråper glycerin.

Produksjon og metode for tilførsel: ha ryddet frø, hak grønnsaken i en blender, tilsett næringsrik olje og glyserin. Rikelig plassert på hele overflaten av ansiktet, hvil for en kvart time. Etter at du har renset ansiktet med en våt svamp.

Med banan

Resultatet: En foryngelsesprosedyre gjør at du kan styrke immuniteten til dermis, gi den en myk og fløyelsaktig. Den naturlige sammensetningen hvite, strammer konturen, fjerner puffiness.

komponenter:

 • banan;
 • 10 gr. stivelse;
 • 10 ml rømme.

Produksjons- og påføringsmetode: kombinere bananpuré med risstivelse og rømme. Fordel homogen mush på deksler, nyt handlingen 18/20 minutter.

Med henna

Resultatet: Lawson har en kraftig antioksidant effekt, rensing og foryngende hud. Den anvendte prosedyren gir en jevn hudfarge, restaurering av strukturen, redusering av antall rynker.

ingredienser:

 • 10 gr. henna;
 • 5 ml solsikkeolje;
 • 5 ml mandarinjuice.

Produksjon og metode for tilførsel: Lag en tykk vass av lavsoniapulver, fortynnet med avkok, tilsett resten av komponentene. Dekk stengene grundig og distribuér det ferdige produktet, la det gå i ti / tolv minutter.

Med cottage cheese

Som et resultat: en stabil løfteeffekt sikres takket være en maske som har blitt testet gjennom årene. Naturlige ingredienser forbedrer turgor og elastisitet, og gir en ekstraordinær fløyelsaktig.

ingredienser:

 • 15 gr. hytteost;
 • 10 ml serum;
 • 2 dråper roseeter.

Produksjon og anvendelsesmåte: Hell kokende vann over cottage cheese og bland det med whey og aromaoljer gjennom en sil, trykk plastmassen fast til den dampede overflaten. Sammensetningen er omtrent en halv time.

Hvordan forebygge hud slapphet?

Den beste forebyggingen vil være riktig omsorg og overholdelse av prinsippene for en sunn livsstil:

 1. Normalisere mat, inkludere i kostholdet av ferske grønnsaker, frukt, meieriprodukter og sjømat;
 2. Unngå kosthold og drastisk vekttap;
 3. Hver dag skal du drikke minst to liter høyverdig renset vann;
 4. Overvåk luftfuktigheten i rommet, bruk spesielle enheter eller en vanlig sprøytepistol;
 5. For å kontrollere kroppens stilling under søvn, regnes det som det er riktig på ryggen;
 6. Å utføre ansiktsmassasje og gni med is;
 7. Året rundt bruk solcreme emulsjon;
 8. Ansiktspleie bør bestå av daglig rensing, toning, fuktighetsgivende, en gang i uken nærende masker, en gang i måneden skrubbe eller peeling;
 9. Lær teknikker for å styrke ansiktets muskler.

Interessant video: Oppskrift på sagging og løs hud

Omtaler om omsorg for løs hud

Fra konstant mangel på søvn har huden blitt sløv og veldig tynn. Tidligere har jeg bare brukt kremer og masker etter behov, nå fugter jeg hele tiden med serum og væsker. Jeg elsker og folkemidler, et godt resultat gir gelatin - ansiktet er elastisk og forfrisket.

Masker for løs hud er min frelse. Jeg har ikke råd til salong suspenders, så jeg forbereder alle kosmetikkene selv. Øyeblikkelig effekt etter algemaske, fine rynker forsvinner, og dype blir mindre synlige.

Flere Artikler Om Typer Acne