Hjem »Moles» Fødselsmerke Verdi

Verdien av fødselsmerket på ulike deler av kroppen

Sovjettiden i kulturen i vårt land var kjent for det faktum at folk var ivrige etter å utdanne rasjonelt, redde dem fra fortune-tellers, healere, og ville akseptere populær visdom. Derfor tenkte borgere ikke spesielt på kompatibilitet med horoskoper, og også få mennesker brydde sig om verdien av fødselsmerket på en eller annen del av kroppen. Selvfølgelig, hvis flekken ikke var for stor og merkbar.

Men i østlige tradisjoner har skilt på huden alltid vært festet og er spesielt viktig. For eksempel, ifølge karmisk astrologi, som går tilbake til den indiske lære, er menneskekroppen delt inn i et dusin soner som tilsvarer tegnene på dyrekretsen. Og verdien av fødselsmerket avhenger av hvilken del av kroppen den er og hvilken side. For menn (og kvinner venstrehåndet) anses høyre side positiv, og for kvinner (menn-venstre-handers) venstre side.

Fødselsmerke, verdien du vil vite kan være på hodet (ansikt eller ører). Hvis du er en dame og er "merket" på denne måten fra venstre side, så er det mest sannsynlig at alt vil vise seg godt med selvtillit og temperament siden "Sign" treffer Væren sone. Moles på brystet til venstre betyr at en kvinne kan bli en god mor, en keeper av hjemmet, fordi dermed vektlegges kreftområdet (familie, hjemme).

Hvis mannen på nakken til høyre har fødselsmerker, er verdien mer enn positiv. Dette er bevis på at representanten for det sterkere kjønn er utsatt for oppkjøp av eiendom, suksess, har gode bioenergiresurser. Merkene på magen tilsvarer tegn på jomfruen (arbeid, komfort, helse), på armer og skuldre - Gemini (forhold, reise), på ryggen (thoracic ryggrad) - Leo (herlighet, arbeid, barn, vennskap).

Verdien av fødselsmerket plassert på reproduktive organer eller sakrummet kan fortelle om mulighetene i politikken, så vel som om arven (Skorpionssonen). Men "merkene" på baken og knærne (Stenbukken) vil fortelle om tilbøyelighet til disiplin og potensiell fremgang gjennom karrieren eller sosialstigen.

Folk som har mørke flekker på ryggen med en "god side" kan være svært vellykkede i ekteskap eller vennskap (Libra territorium). Hip merker vil fortelle deg om sannsynligheten for lange reiser, alternativer på utdanningsområdet eller tilstedeværelse av høye lånere (Skytten). Moles i Vannmannen sone (fra ankler til kalver) er ansvarlig for inspirasjon, evne til å jobbe i en gruppe, og en flekk på foten vil indikere overfølsomhet, samt talenter og mulige forsøk.

Verdien av fødselsmerket vurderes i detalj i kinesisk fysiognomi. Her blir bokstavelig talt hvert centimeter av kroppen undersøkt. Og pigmentering i pannens midtpunkt har en fundamentalt annen betydning enn molen på templet. For eksempel antas det at det er et "merke" på kinnbenet til en person som er en bestemt og modig karakter som kan lede mennesker. For å forstå at denne regelen fungerer, må du bare se på bildene av kjente personer.

Ikke fremmed til observasjoner av fødselsmerker og russisk kultur. For eksempel ble det antatt at personer med et fostermerke på deres hak ville "ofte bevege seg fra sted til sted", og de med "tegn" på magen ville drikke og glidete. Sann eller ikke, å tro det eller ikke - du bestemmer deg. I alle fall, hvis fødestedets plassering er ugunstig, er det bedre å ikke dvele på dette faktum. Hvis bare fordi en mol, for eksempel på kinnet, regnes som et tegn på edel fødsel. Og den mest berømte eieren av et slikt skilt - Merlin Monroe - var fra en vanlig familie.

Verdien av fødselsmerke på ansikt og kropp av en person

Hvorfor er fødemerker trengs på menneskekroppen? Og hva er meningen med mol på ansiktet, håndflatene, fingrene og nakken? Eller kanskje fødselsmerker er bevis på transmigrasjon? Hva betyr moles i form av en trekant? Verdien av mol på menneskekroppen har alltid interesserte mennesker. Det var mange spekulasjoner, forskjellige mystiske tolkninger og betydninger. Fødselsmerkene spådde menneskets skjebne, spesielt temperament og avhengighet til noe.

Spots ligger på de mest uventede stedene. Noen ganger danner moler et helt mønster, samler seg på ett sted på ryggen eller armer, og noen ganger er de individuelt plassert på forskjellige deler av kroppen. La oss høre på ordet "mole". Ved roten til dette ordet er "slekt", og dette indikerer allerede en viss genetisk kontinuitet. Det er ikke så lett med mol. De er som himmelens herder, heraldene til et karmisk program eller overføring av sjelen. Å tro på dette er ikke nødvendig, men det er ikke rimelig å benekte det heller. Esoterikere hevder at mull på fingrene, rumpa, nakke, rygg og palmer er energikanaler som forbinder oss med en annen dimensjon av å være.

På tolkningen av mol

Bare palmisten eller en profesjonell okkultist kan finne ut betydningen av hendelseslinjen av mull på ryggen, fingrene eller skytten. En enkel person kan bare lære om bestemte karaktertrekk, personens preferanser, livsforsøkelser, hvilke spesielle livsforhold kan dannes, ved mønsteret av fostermønster. Faktisk er det mulig i generelle termer og forutbestemme skjebnen til en person, men for dette må du ha intuisjon og logisk analyse. Likevel kan mange usynlige livssituasjoner unngås ved å vite på forhånd om den onde aspirasjonen til en person og eliminere dem i tide.

 • Fødselsmerket for den riktige runde formen har et godt potensial og betyr harmoni i livets skjebne. Jo flere slike mol på kroppen, jo mer anstendig personen.
 • Ovale avlange mol foreskygger suksess i livet.
 • Moles vinkelformer bærer meldingen om noe usikkerhet og tvil, forvirring i tanker og holdninger. Deres mening er udefinert.
 • Den rike fargen til en muldvarp eller et fødselsmerke indikerer en uttalt karakteristisk for en bestemt verdi.
 • Den generelle utsikten over molen og inntrykket av den er ubevisst riktig. Moles av en stygg form vil ikke si noe godt og ha en negativ betydning.

Mange esoterikere sier at mol har liten betydning for skjebnen, akkurat som linjene på håndflaten. Som skjebnenes linjer har det en tendens til at molene ser ut, forsvinner og vokser gjennom livet. Moles, som litmuspapir, reflekterer alle livshendelser. De snakker om lidelse eller lykke. Men de kan forhåndsbestemme hendelser og være deres initiator, og ikke bare effekten.

Moles på ansiktet

De fleste tolkninger legger stor vekt på det som moles i ansiktet betyr. Hvis det er et stort antall mol i ansiktet, betyr det at personen har en god skjebne. Faktisk er i ansiktet de gunstigste områdene med en positiv fortolkning! Hva kan gjenkjennes av slike moler:

 • Høyre øyenbryn. Fødselsmerke på dette stedet betyr og forskygger et vellykket familieliv.
 • Venstre øyenbryn. Ny vekst på dette stedet antyder det motsatte - svikt i ekteskapet.
 • Plettene på leppen påvirkes av gudinnen Venus, noe som betyr at en person er utstyrt med alle kvaliteter som er forbundet med erotikk. En flekk på leppen betyr en munter disposisjon. Men også disse menneskene har en munter, hensynsløs karakter, noe som fører til en uansvarlig holdning til alt. Men dette refererer til overleppen. Og hvis svulsten befinner seg på underleppen, unngå denne personen: Han bruker bare folk til fordel for sin egoistiske interesser.
 • Høyre kinn. Ny vekst på dette stedet betyr beredskap for manifestasjon av ubegrensede følelser og voldelige følelser.
 • Venstre kinn. Ikke veldig gunstig prognose: En person vil møte mange hindringer og feil på vei til målet.
 • Kinnben. Neoplasm betyr voluminøse og målbevisste personligheter. De sliter utrettelig for enhver ide som har besøkt deres sinn.
 • Hva betyr en mølle på nesen? Dette betyr det mest lovende tegn på skjebne! Uansett hva en person har startet i livet, vil han få det grønne lyset av flaks og suksess!
 • Nesebro. Flekken snakker om clairvoyance talent. Spørsmålet om hvordan en person bruker denne gaven er sekundær. Tegnet på broen betyr også beskyttelse og himmelsk patronage. En person med et slikt merke kan bli både en åndelig guru og en leder av massene.
 • Et tegn på pannen betyr skjebnen til lederen av massene. Dette er en leder, en revolusjonerende leder, en direktør for et stort firma, og så videre.
 • Hvis en svulst dukker opp under øynene, er disse veldig godmodige og sentimentale personligheter. Slike mennesker har en tendens til selv å ofre for sin nabos skyld.
 • Moles på hodet er notert av forskere, teoretikere og tenkere. Men hvis molen har en stygg form, betyr det at i tidligere liv deltok denne personen i usømmelige hendelser.

Nakke i halsen

For kvinner har den en mening, og for menn - en annen betydning. Ved fødselsmerker på en manns hals kan man lære om hans høye åndelige ambisjoner og intellektuelle potensial. Ved kvinnenes fødselsmerke kan du bestemme hennes flyktige natur, noen selvtillit. Disse svulstene kan indikere kontinuiteten i morens skjebne, og dette betyr at datteren gjentar mors skjebne i viktige hendelser. Babyer som har en slik flekk er veldig elsket i familien. Noen ganger kan flekker på nakken bli skjult under hodebunnen og være på baksiden av hodet. Likevel er de relatert til nakken og behandles det samme.

Merknader på ørene

Moles og flekker på øret snakker om å skryte av. Slike mennesker er uprinsippet og egoistisk, de kan lett bli tyver og svindlere. Og hvis flekken er skjult i selve øret, betyr dette en slags nervøs sykdom.

Spots på hender og kropp

Mange moles og flekker på hendene bærer en vellykket skjebne til eieren. Dette gjelder spesielt for merker i håndflaten og fingrene. Men hvis flekkene er på håndleddet, er slike personer preget av spesielt sårbarhet og følelsesmessige opplevelser. De kan til og med lide ikke å være oppmerksom på dem, og ikke bare fra direkte uhøflighet!

Kvinner med slike karakterer er glade i ekteskapet. Hvis merket er plassert i de øvre delene av armene (underarm), blir slike kvinner ganske enkelt opprettet for å gi trøst til sine kjære, omgir dem med forsiktighet.

Menn med slik utdanning har god energi, spesielt hvis de er plassert på høyre side. Høyre side for menn som leder. Menn med fødemerker på sine hender oppnår stabilitet i karrieren, opptar et godt sted i livet, gir en flott familie. Hvis det er to fødselsmerker på hendene samtidig, betyr det lojalitet.

Men flekkene på albuene er karakterisert ikke tilpasset menneskers liv. Disse merkene tiltrekker seg mye negativ energi stråling til seg selv, noe som påvirker det generelle bildet av livet. Disse menneskene, som en svamp, absorberer andres sorg, ulykkelighet, følelser. De er følsomme overfor urettferdighet, ofte utsatt for anklager fra andre mennesker. Men de kan ikke formidle sine negative følelser inn i rommet.

Spots på håndflaten er sjeldne. Men hvis en person har et merke på sin håndflate, så er han i stand til å kontrollere skjebnen til sin egen vilje! Eierne av et slikt sted er svært målbevisst, noen ganger fanatisk dedikert til ideen om mennesker. De oppnår noen høyder i livet, og erobrer rommen rundt med sine tanker. Vanligvis har flekkene på palmen tryllekunstnere eller esoteriske. Personer med markeringer på håndflaten er ofte usociable, eremitter og eremitter. Å realisere sin makt over hele verden, søker de ikke å erobre mengden. Et slikt merke er et tegn på ånden.

Fødselsmerker på baksiden rapporterer den krevende naturen til eieren. Ifølge slavernes tro kan disse menneskene forråde andre. Husk dette!

Verdien av fødselsmerke på kroppen vår

Svaret på spørsmålet, hva er betydningen av fødselsmerke, bærer i seg selv en molekylærfilosofi. Denne vitenskapen omfatter kunsten å forutsi både karakteren til en person og hans fremtidige skjebne. Ifølge Moleosophy vises fødselsmerke på ulike deler av kroppen og er et ekko av fortidens liv og karmaen akkumulert for det. Og følgelig påvirke vårt virkelige liv.

Men du kan også merke fremveksten av nye mol i vårt liv. De ser ut som svar på noen av våre signifikante handlinger, og hvis det var mulig å se denne avhengigheten, så ville mye bli klart for oss. Mange verdier av fødselsmerker er undervurdert. Men avhengig av hvor fødselsmerket dukket opp, hvilken farge og form det er, kan du lære mange interessante ting.

Ofte er verdien av fødselsmerke hos kvinner og menn det samme, slik at du kan snakke om dem uten henvisning til noe kjønn.

Først av alt, vurder verdien av fødselsmerker på ansiktet. Et fostermerke på pannen, plassert over øyenbrynene, snakker om et stort sinn hos eieren, en uutslettelig butikk av energi; hvis molen ligger over nesebroen, betyr det at en slik person er i stand til å forstå en forståelse av menneskets store mysterier, han kan til og med bli et medium.

En mull på kinnet, særlig hos kvinner, snakker om ømhet, vennlighet av eieren; Hvis fødselsmerket dukket opp på kinnbenet, kan vi snakke om bestemmelsen av en slik person. Molen over overleppen markerer kvinnene av den listige, dominerende i naturen. En mølle på nesen er et tegn på sosialitet, lette karakter, kanskje vertskapens frivolitet. Hvis du har lagt merke til en manns fødselsmerke på haken, er denne mannen mest sannsynlig, dominerende, aggressiv i hans metoder for å oppnå sine planer. En mole på templet merker sentimental folk, på ørene - skrytende, men usikkert. Et fødselsmerke på nakken snakker om ubalanse, svak vilje.

Deretter vurderer verdien av fødselsmerke på menneskekroppen. Fødselsmerke på skulderen er et av de mest indikative tegnene på karmaens påvirkning av tidligere liv. Det regnes som en tung byrde på eierens skuldre, så han mangler ofte vilje til å gjøre viktige ting. Fødselsmerket på brystet er av stor betydning for kvinner og er et tegn på kjærlighet, men det kan sees på forskjellige måter: det kan i seg selv bære enten tilbedelse av andre, eller eieren selv, for å bli drevet av lidenskap. Et fostermerke på magen oppstår hos mennesker som er utsatt for følelser, enten det er hysteri hos kvinner eller en tendens til å frykte hos menn. Et fødselsmerke på ryggen er merkelig å kreve folk både til seg selv og til de som er rundt dem. Ofte bruker folk med slike fødselstegn seg til sport.

Nå skal vi lære hva et fødselsmerke på beinet betyr. Verdien av mol på beinet vurderes avhengig av deres nøyaktige posisjon: på hoften, et tegn på en eremitt, vanskeligheter med å finne et sted blant andre; på skinnene - et tegn på en lunge på oppstigningen av en person som ønsker å erobre nye høyder på føttene - et tegn på alvorlig sykdom eller vitalitet hos en person.

Verdien av fødselsmerke på hånden avhenger også av deres spesifikke plassering: på håndleddene - personens sårbarhet; på underarmen - lett å etablere komfort; på albuen - manglende evne til å leve; verdien av fødselsmerker på håndflatene er best beskrevet av vitenskapen om palmistry.

Verdien av fødselsmerke på kroppen

Til enhver tid lurte folk på om verdien av fødselsmerke på kroppen. Våre forfedre trodde at koden til vår skjebne var kryptert i dem, takket være det vi kan lære om vår fortid og fremtid.

Det antas at mol og fødemerker på kroppen ser ut av en grunn. Selv i antikken trodde folk at ved å unraveling deres sanne mening kunne man få fullstendig informasjon om en person, inkludert hans karakter og skjebne. Hvis fødselsmerker er på et synlig sted, prøver vi å gjemme dem på alle forskjellige måter, med tanke på at de bare ødelegger vårt utseende. Men er det nødvendig å gjøre dette? Tross alt, som det viste seg, kan disse kodene snakke om vårt unike. For mer informasjon om viktigheten av fødselsmerker vil fortelle deg ekspertene på nettstedet dailyhoro.ru.

Fødselsmerke på nakken og hodet

Mange tror at et fødselsmerke på nakken eller ansiktet forverrer utseendet til en person. Men verdien av de fleste av dem antyder at eieren har en ganske fantastisk evne og potensial. For eksempel viser et fødselsmerke ved siden av nesebroen at en person har et så unikt sinn at han kan bli en god diplomat eller en talentfull hersker.

Et fostermerke over øyenbrynet indikerer at en person er i stand til store heroiske handlinger, men ønsker å oppnå mer, noen ganger er han i stand til å overreaktere.

Holdere av fødemerker på nakken er ofte svake og når ikke målene sine. Det antas at menn med en slik etikett noen ganger er veldig feige og ikke har sterke intellektuelle evner. Til tross for at de forsøker å kjempe for sin autoritet, er vinneren den sterkeste konkurrenten. En kvinne har et fødselsmerke på nakken hennes som snakker om hennes ustansighet. Under livet til eieren kan det være på jakt etter seg selv, å bytte et aktivitetsområde til et annet og til slutt igjen med ingenting. Denne karaktertrekk går ikke forbi privatlivets side: en jente kan delvis starte korte romanser, og søker å finne den ideelle partneren.

Fødselsmerker på ryggen og armer

Fødsler på skuldre og armer kan også fortelle mye om en person. Hvis flekkene ligger på skuldrene eller i nærheten av dem, betyr det at personen er svært krevende for både seg selv og andre mennesker. Vanligvis overvåker slike mennesker nøye utseende, aktivt engasjere seg i selvopplæring og tilbringer mye tid til sport. Alt dette er gjort for å tilpasse seg sitt ideal.

Hvis fødselsmerket ligger i den øvre delen av ryggen, burde eieren gi riktig livsstil og eliminere dårlige vaner. Selvdisiplin og helsefremmende vil være til nytte og hjelpe deg med å oppnå suksess.

Personer med fødselsmerker på håndleddet er svært følsomme. De er i stand til å fornærme seg med noe som helst, og de husker lovbrytere og deres handlinger i lang tid.

Et fødselsmerke på underarmen indikerer at personen har en veldig myk karakter. Noen ganger kan andre bruke denne godheten til personlige formål. Så folk bør være svært forsiktige når de velger sine omgivelser og gjør nye bekjente med omhu.

Hvis fødselsmerket er på høyre side, har personen en sterk energibakgrunn. Vanligvis er slike mennesker veldig optimistiske og oppnår mål med liten innsats.

Et fødselsmerke på venstre side, tvert imot, sier at en person er helt uegnet for livet. Eieren finner ofte seg i vanskelige situasjoner og henger seg i negativ karaktertrekk, selv om folk ved første øyekast virker helt ufarlig.

Fødselsmerker på hofter

Fødselsmerkene på lårene er de vanskeligste å tolke. Det er en oppfatning at slike steder er særegne for folk med en rik fantasi, slik at de lett kan realisere seg selv i det kreative feltet og til og med bli kjente artister, forfattere, designere og så videre.

Fødselsmerke på baken tyder på at en person er svært irritabel. Vanligvis har slike mennesker problemer med å etablere kontakt med andre mennesker og blir ofte initiatorer og aktive deltakere i konflikter. I de fleste tilfeller er eierne av fødselsmerket på dette stedet energipampoer.

Folk med fødselsmerker på høyre lår kan ikke leve uten kontakt med musikk og natur. Uten åndelig mat, mister de veldig raskt meningen med livet og blir til og med deprimert.

Et fødselsmerke på venstre lår gir en person unike talenter. Vanligvis blir eierne strålende lærere, leger, og har også en tendens til å engasjere seg i frivillighetsarbeid.

Fødselsmerker på bena og magen

Fødselsmerker på både venstre og høyre fot har samme betydning. Det antas at slike mennesker lett kan oppnå sine mål og ikke gi opp, selv om de måtte møte tilbakeslag. Kvinner med mol på føttene er svært talentfulle, og menn er klare og karismatiske. Hvis en person har mange mol på føttene, betyr det at han alltid har lykke til på sitt livs reise.

Det antas at eiere av mull i magen har en vanskelig skjebne. De er mer sannsynlige enn andre for å misbruke sine dårlige vaner, de finner knapt en jobb, de kan ikke vente på sin sanne kjærlighet, være mer tilfreds med flyktige romaner. Men hvis de overvinne dette negative programmet, blir deres liv raskt bedre og blir komfortabelt.

I noen grad er merkene på kroppen forhåndsbestemt skjebnen, men til slutt er livet til en person selvsagt i hendene. Hvis du ved hjelp av fødselsmerker kan fortelle om personens karakter og fremtid, så kan molene fortelle om hans følsomhet for rikdom og suksess. Vi ønsker deg lykke, og ikke glem å trykke på knappene og

Verdien av mol, avhengig av deres plassering på ansikt og kropp

Moles er på hver persons kropp. Betydningen av mor interesserte mennesker fra uendelig tid, fordi folk har en tendens til å lete etter svar i tegn: i himmelen, på jorden, i kortstokk, i kaffegården og på egen kropp. I middelalderen, i løpet av perioden med voldsomme inkvisisjon, kunne mødre og fødselsmerker på kroppen, som ble betraktet som diabolske tegn, bli betalt for livet. I det 18. århundre, i det borgerlige og aristokratiske miljøet, ble kunstige moler, fluer, som dekorerte ansiktet, brystet eller skuldrene, blitt populære. Legg dem i en spesiell blyant eller kutt ut av taft og fløyel, noe som gir formen på månen, stjernene eller båtene. Fødselsmerker får i dag mye mindre betydning, men folk som er velinformerte hevder at disse stedene inneholder viktig informasjon om personens karakter, hans tilbøyeligheter og skjebne. For å kunne tolke disse tegnene riktig må du være oppmerksom på deres plassering og utseende.

Graden av sin innflytelse på en persons liv avhenger av størrelsen på molen. Jo større mol, desto sterkere er dens positive eller negative påvirkning. Små moles spredt over hele kroppen spiller nesten ingen rolle. Gunstig skilt anses å være mol i avrundet form, men en vinklet, uregelmessig form bærer en negativ. Vanskeligheter og hindringer kan være indikert av for mørke og hårete mol. Ofte danner mol en figur. Firkanter og stjerner er ugunstige, men trekanter, sirkler og ovaler lover lykke og harmoni.

Verdien av mol på ansiktet

Fødselsmerker i den øvre delen av ansiktet

Pannen. Hvis molen ligger over øyenbrynene eller nær nesebroen, indikerer dette innsikt og et godt sinn hos eieren. Slike mennesker gjør gode diplomater, politikere, statsmenn. En mole i høyre øvre del av pannen i hodebunnen indikerer de gode organisatoriske og ledende egenskapene til en person som er i stand til å lede massene bak ham og påvirke historiens forløb. Hun advarer også om stædig og kompromissløs natur. Fødselsmerket på venstre panne tilhører for det meste lett påvirket, svake vilje mennesker utsatt for ekstravagante antics.

Mellom øyenbrynene. Personer med fødselsmerke i "tredje øyesonen" har en høyt utviklet intuisjon, et skarpt sinn, en stor tørst for kunnskap og et ønske om mystikk og det ukjente. Ofte har slike personer ekstrasensory evner, slik at de kan bli fantastiske medier og clairvoyants. Imidlertid kan dette tegnet være både lykkelig og dødelig.

Nesebro. Fødselsmerket på nesebroen taler om en kreativ, fantasi og eventyrlig natur, ivrig etter reise og eventyr.

Øyenbrynene. En mull på høyre øyenbryn forutser et lykkelig og lønnsomt ekteskap. Vanligvis velger slike mennesker deres livspartner ganske tidlig og riktig, og deres kjærlighet og hengivenhet forverres ikke og dekker ikke selv etter mange års samliv. En mol på venstre øyenbryn, tvert imot, kan tyde på en høy sannsynlighet for et mislykket ekteskap.

Whisky. Fødselsmerke på templet til venstre øye finnes i ekstremt sentimentalte mennesker. De er spredte og glemsom, men de kan, til minste detalj, huske følelser og drømmer om barndommen. De opplever ofte en tilstand av deja vu, og deres drømmer går ofte i oppfyllelse mange år etter at de hadde en drøm. Fødselsmerke på høyre tempel er ofte funnet i formuefortellerne. Det er vanlig å gjemme det for ikke å miste det onde øyes gave.

Kinnben. En mull på kinnbenet, spesielt til høyre, er et tegn på beslutsomhet og beredskap til å tilegne seg livet til kampen for høye idealer. Slike folk er vanligvis veltalende, de nyter stor prestisje i et lag og tar ofte lederskap.

Eyes. En mølle i ytre kant av øyet indikerer det beskjedne, rolige, balansert temperamentet til eieren.

Ører. Øret, merket av en mølle, forvirrer hensynsløshet, skrytthet og en tendens til bedrag, men for en person med høy selvbevissthet kan dette bare indikere et eksepsjonelt og ekstraordinært verdenssyn. En mull skjult i øret kan signalere en metabolsk forstyrrelse eller tilstedeværelsen av en sykdom i nervesystemet.

Moles i midten av ansiktet

Kinn. Personer med fødselsmerke på høyre kinn vil bli ledsaget av hell og lykke, de lover stor lykke, spesielt i familielivet. Jo nærmere det er til leppene, jo mer lykke, glede og rikdom vil bringe ekteskap. Under alle omstendigheter vil en slik person aldri kjenne behovet og vil ikke oppleve mangel på materielle fordeler. Fødselsmerket på venstre kinn indikerer vanskeligheter som eieren må overvinne på vei til suksess. Han står overfor en konstant kamp med verden, omstendigheter og seg selv. Kvinnen har en muldyr på venstre kinn, som ligger nærmere øret, symboliserer stor generøsitet og beredskap for selvoppofrelse. I tillegg kan en mol på venstre kinn indikere at en person har et stort talent, som vanligvis manifesterer seg i tidlig barndom.

Nese. Moles på nesen finnes i sosialt, muntert folk, som ofte er heldige. En mull på nesespissen indikerer en lys karakter og en utmerket sans for humor. Ofte viser en slik mol, spesielt hos kvinner, frivolitet, frivolitet og variabilitet. Personer med fødselsmerke ved nesen på kinnet er intelligente og innsiktige, de vet hvordan de skal holde hemmeligheter og gi alltid gode råd. Menn med så sjeldne tegn har en forkjærlighet for ekstrasensory oppfatning.

Lepper. Molen i munnen, som regel, tilhører munter mennesker med god karakter, subtil og sensuell type. En stor mull på underleppen, spesielt hos kvinner, forbedrer bare disse indikatorene, og på overleppen balanserer det for mye følsomhet med god utdannelse og delikat smak. En mølle på leppens røde leppe snakker om en svakvilget person som ikke er klar til å ta ansvar for sine handlinger. De pleier å sette alt av til senere og er ofte slaver til dårlige vaner.

Språk. Fødsler i tungen er vanligere hos kvinner enn hos menn. De indikerer følsomhet, ømhet (som ikke påvirker levetid), mistenkelighet, mistanke og snakkesang.

"Gud merker" nederst

Chin opp Hos menn kan en mull på haken vise imperiousness, despotisme og aggressivitet, eller bare angi engasjement og ønske om selvforbedring. Hos kvinner er fødselsmerket på haken til høyre et positivt lykkemerke, og gir eieren sin generøsitet, optimisme, visdom, takt, evne til å oppnå mål. Fødselsmerket til høyre taler tværtimot mot en kvinne om egocentrisme, svakhet, overbærenhet i hennes lunger og dårlige tilbøyeligheter. Fødselsmerket i hakenes sentrum er et symbol på stædighet, kompromissløs, tilbøyelighet til diktatur og tyranni på alle livets områder. Også fødselsmerke på haken er funnet i heldige og heldige mennesker.

Kjeften. En mull i kjeften kan advare om dårlig helse, noe som kan påvirke karrierevalg og karriere.

Verdien av mol på kroppen

Hvilke mol lover i overkroppen

Nakke. Personer med fødselsmerke på nakken fra siden må være klare til hardt arbeid, spesielt i yngre år. For dem vil ingenting falle fra himmelen. Alle må oppnå sin egen, utholdenhet og utholdenhet. Men de kan være sikre på at all deres innsats ikke er forgjeves. I voksen alder vil de kunne nyte fruktene av sitt arbeid, oppta en solid posisjon og en god posisjon i samfunnet. I tillegg er sannsynligheten for å motta en uventet arv eller hjelp av innflytelsesrike venner svært høy. I en kvinne indikerer en mole på nakken til venstre en rolig, beskjeden og moderat disposisjon, i en mann, uforgjengelighet og forvirring.

Hals. Fødselsmerke på halsen, dvs. midt i nakken, et av de mest gunstige tegnene, lovende et rikt ekteskap eller en vellykket karriere, som også vil gi økonomisk velvære.

Skuldre. Moles på venstre underarm kan tyde på økonomiske vanskeligheter. En mull på høyre underarm forutser lykke og suksess. Moles på skuldrene selv, både til venstre og til høyre, snakker om hardt arbeid og livsvansker, og til og med av en viss karmisk byrde som kan overføres fra generasjon til generasjon. Folk med mull på skuldrene deres er tålmodige, lakoniske, de gjør flittig alt arbeidet på skuldrene sine. I kjærlighet er de lojale og trofaste, noen ganger selvbetegnelse. Hovedproblemet er undervurdering av sine egne talenter og evner, ubesluttsomhet.

Brystet. Føflekk på hennes høyre bryst spår sin eier hyppige oppturer og nedturer: en enorm suksess kan erstattes på et øyeblikk fullstendig kollaps, og herligheten og æren - skam og ydmykelse, men når som helst kan formue vende om til ansikt med en slik person. En mull på venstre bryst, spesielt hos menn, lover lykke og lykke. En mull på venstre bryst av en kvinne snakker om en oppriktig og skikkelig natur, men for ikke å møte skuffelse, bør hun være forsiktig med å velge en partner. Fødselsmerket i midten av brystet lover ikke eieren av de gyldne fjellene, men det vil heller ikke være nødvendig for elendighet. Moles på brystkjertlene og under dem - et symbol på moderskap. Kvinner med slike tegn blir omsorgsfull og hengiven mamma. Hvis molen også er på venstre bryst, er denne kvinnen klar til å tilegne sig helt til familien og heve barn. Hvis hun av en eller annen grunn ikke har barn, noe som skjer svært sjelden, gir hun all sin kjærlighet og varme for å lukke folk, kjæledyr og alle som trenger det. Selv hennes arbeid er ofte knyttet til oppmerksomhet og omsorg. Moles på brystvorten advarer om muligheten for alvorlige helseproblemer. En mole under en kvinnes bryster kan indikere bedrageri til hennes elskerinne, en forkjærlighet for kjærlighetens intriger og beredskap til å ha forhold til gifte menn. I næringslivet er slike damer ikke mindre lumske, listige og kule, noe som gjør at de kan oppnå høye resultater. Et stort antall små føflekker under brystvorten hos menn advart av sin forkjærlighet for forræderi og svik, men bare hvis det er mer enn et dusin føflekker. En eller to fremtredende mol, tvert imot, snakker om dedikasjon og hengivenhet. Menn med fødselsmerke under venstre nippel er veldig romantiske. De velger ofte yrket som pilot, geolog eller sjømann. Menn med fødselsmerke under høyre brystvorte er ekstremt edle, de er omsorgsfeste og trofaste ektemenn.

Ribbenene. En mull på ribben, til høyre eller til venstre, indikerer svakhet og skjult feighet, som bare kan glattes ut av hardt og hardt arbeid på seg selv. Ofte er eierne av slike tegn også lat og uhøflig, men hvis molen er til høyre, blir disse kvaliteter litt mykgjort av en god sans for humor.

Mage. Moles på magen snakker om ekstrem egoisme og grådighet. Personer med slike tegn lider vanligvis av panikkfrykt og blir slaver av deres lidenskaper og ønsker: klumpete, misbrukte alkohol, vet ikke tiltakene i kjødelige fornøyelser. Hos kvinner viser mol i midjeområdet en hysterisk og quirky natur.

Spina. Moles på ryggen finnes i åpne, godmodige og sjenerøse mennesker. De er pålitelige partnere, gjennomtenkte samtalepartnere, gode venner og ekte fagfolk. Jo nærmere molene er til skuldrene, desto mer krevende er en person for seg selv og de som er rundt seg.

Lender. En mull på hver side av livet viser en hardt arbeidende, amorøs natur, viet til familie og venner. Dens eier venter på en moderat suksess i livet. Alt det han mottar, vil bli fortjent.

Hands. Kvinner med fødselsmerker på hendene, som regel, er veldig glade i ekteskapet. En mull på utsiden av underarmen gir en kvinne litt magisk kraft, slik at hun kan lykkes i alt, uansett hva hun tar. Meget god energi har en mann med et fødselsmerke på høyre hånd. De er uavhengige, de er optimistiske om livet, de kan stole på i gjerninger og i ord og følelser. Merket av lojalitet anses å være to merkbare mol på høyre hånd. To fødselsmerker av en mann på underarmen hans viser at han er klar til å bære sin elskede kvinne i armene hele livet.

Albuer. Mørk på albuene, spesielt på innsiden av albueforbindelsen, gir en uadaptert til livet, en sårbar person som stadig faller inn i noen historier. Enkle måter er ikke for ham. Han må selv oppnå alt i livet.

Leddet. Et fødselsmerke på noen av håndleddene lover en person en interessant jobb, der han sikkert vil lykkes takket være hans talenter og evner. Moles på innsiden av håndleddet finnes i ekstremt sårbare personer.

Pensel. Fødselsmerket på baksiden av hånden indikerer den eksepsjonelle evnen til en person og lover velstand og suksess til eieren.

Fødselsmerker på hofter, ben...

Lår. En mole på hoften snakker om sterke og sunne avkom. Prediksjonen er forbedret hvis det er mull på begge lårene. Ofte blir folk med mull på lårene overvunnet av uforståelige forutsetninger og drømmer. De trenger å bruke så mye tid på naturen som mulig, gå inn for sport og bli med kunst. Hvis muldene på hofter er plassert på baksiden av kroppen, kan slike personer ha fremsynsgave og andre ekstrasensoriske evner.

Rumpe. Fødselsmerke på setet antyder tilbøyelighet til lediggang og innrømmelser, men hvis det er plassert nærmere den tilbake på toppen av rumpeballene, kan det være en indikasjon på en grunnleggende natur og mot.

Dine knær Moles på begge knær gir ut utålmodige naturer, for hvem den mest forferdelige tingen venter. Et fødselsmerke på høyre kne lover et godt ekteskap, og til venstre - det snakker om overbevisningen av følelser over grunn, hastverk.

Shin. Personer med fødselsmerke på bena, som regel, er lett å løfte i alle sanser av dette uttrykket. Blant dem er mange idrettsutøvere, klatrere, akrobater, dansere. En mann med et fostermerke på hans skinner eier helt sin kropp, har mange fans, men han forblir virkelig knyttet til bare en kvinne. Et fødselsmerke på en kvinnes skinn snakker om gode musikalske og dansevner.

Ankelen. En mole på noen av anklene til en mann vitner om åndelig forfining, en kvinne - om en sterk energi og store evner. Slike kvinner er optimistiske, modige, uavhengige og hardt arbeidende.

Foot. En mole på høyre fot indikerer en persons kjærlighet til å reise og hyppige endringer av steder, til venstre indikerer den en velutviklet intuisjon og enestående intelligens.

tær. Moles på tærne kan tyde på mistanke og ustabilitet av psyken.

Og likevel ikke glem at mol gir bare ytterligere informasjon om personen. Uavhengig av positiv eller negativ tolkning, indikerer de utelukkende på forutsetninger og tilbøyeligheter, manifestasjonen som er avhengig av en rekke faktorer, først av alt, fra handlingene til mannen selv.

Verdien og innflytelsen på skjebnen til fødselsmerker og moles. Full tolkning

Fødselsmerker og moles, tegn på kroppen... Mange av oss er opptatt av slike spørsmål: påvirker fødselsmerke og moles livet og skjebnen til en person? Hva er meningen med muldyret på kroppen for en person? Er det mulig å fjerne fødselsmerke? I denne artikkelen vil vi forsøke å svare på disse spørsmålene ut fra ikke bare medisinsk kunnskaps synspunkt, men også den hemmelige kunnskapen som har blitt levert av og til av våre fjerne forfedre fra generasjon til generasjon.

I lang tid og til vår tid trodde folk fast at fødemerker, moles er visse tegn på kroppen som direkte eller indirekte, men påvirker en persons skjebne. For eksempel, for eksempel før du valgte en ny prest, i tribalrådet, undersøkte afrikanske trollmenn nøye den nye søkeren om visse kroppsskilt - fødselsmerker og moles, med betydningen av at de bestemte seg for at denne personen var egnet for en så viktig stilling. Buddhistiske munker av fødselsmerker, er plasseringen av mol på jakt etter en baby, som ifølge deres tro er Buddhas neste gjenfødelse. I sin tur, den ortodokse kristendommen, benekter den ortodokse kirken innflytelsen av mol på en persons skjebne og mener at fødselsmerker er ingenting annet enn genetisk bestemte manifestasjoner av utdanning på menneskekroppen.

Morfoskopiya

Det er en viss retning i astrologisk undervisning - Morfoskopi.
Morfoskopi er engasjert i tolkning av tegn på kropp, mol, ulike formasjoner, fødselsmerker, i henhold til planets innflytelse og konstellasjoner på en persons skjebne. Å ha kunnskap innen morfoskopi, kan du finne ut hva en person forventer i fremtiden, hva du bør være oppmerksom på, hva skal du forandre i livet ditt, hvilke feil å korrigere for hva syndene du må betale. Tross alt blir det gitt mol til oss, ikke bare fra fødselen, de kan dukke opp og forsvinne gjennom livet.

Ofte, hvis samtalen gjelder mol, tar vi bare hensyn til den estetiske siden av dette problemet, og ønsker å bli kvitt dem en gang for alle. Men ikke alle vet at fjerning av moles og fødselsmerker for sine eiere er full av irreversible konsekvenser, ikke bare av medisinsk synspunkt, men kan også radikalt forandre skjebnen til en person til det bedre.

Fra dypet av tiden til i dag trodde afrikanske stammer og trodde at hvert tegn på en persons kropp bærer seg selv informasjon som direkte påvirker hans skjebne.

I disse stammene, for å bli lærling prest, trollmann av stammen nøye undersøke søkerens kroppen for tilstedeværelsen av visse tegn på føflekker og fødselsmerker, som må tyde på at personen er preget av skjebnen, og i fremtiden vil være en verdig erstatning for presten.

Nå tilbake til morfoskopi.

Systemet med kunnskap om kroppsutskrifter kalles morfoskopi. Dette er det mest mystiske og minst kjente kunnskapsområdet. Fødselsmerker, fødselsmerker og andre tegn på kroppen tillater oss å dømme om de forskjellige fenomenene som oppstår i vårt liv, de signaliserer kommende problemer eller feil, som du må betale, de indikerer behovet for å manifestere deg selv, forandre eller rette noe i dagens hendelser. Disse tegnene skal behandles ansvarlig, for å overvåke deres utseende og forsvinning, og til og med utviklingen. Enhver som bare har syndet en gang, får et avtrykk, og han vil ikke forsvinne til feilen er korrigert.

Se inn i fremtiden, forstå deg selv, "les" kroppen din som en astrolog leser horoskopet. Hvis vi antar at ånden bygger likevel materie (kroppen sammen med alle moles og tegn) i sitt eget bilde og likhet, så skal en persons utseende nøyaktig gi ut hans åndelige essens. La oss prøve å sjekke.

Yin og Yang
Så ligger grunnlaget for denne vitenskapen, som alle andre okkulte disipliner, i den evige kampen og sammenhengen mellom den mannlige begynnelsen Yang og den kvinnelige begynnelsen Yin. Kroppen vår er delt inn i to halvdeler - mann og kvinne, og skillelinjen går gjennom midten av pannen til sakralet sted. Den mannlige halvdelen er alltid den høyre siden av kroppen, det styres av solen. Den kvinnelige halvdelen er igjen, styrt av månen. For menn er den gunstige delen, eller "deres egen", ansett som den mannlige delen, det vil si den rette. Alle merkene, som dukket opp på venstre side av kroppen hos menn, snakker om begåtte feil som krever korreksjon. På den ene siden truer de problemer, på den annen side indikerer de tilstedeværelsen av potensial som krever at disse "syndere" fjernes.

Hos kvinner er den gunstige siden venstre, og alt som den høyre side av kroppen bærer, er en indikasjon på indre evner hos en person, at problemer i livet ikke bare er mulige, men nødvendige for å kjempe.

Tegn på "deres" side sier at en person er i spissen i visse områder, på en forsiktig måte styrer hendelser, har beskyttere. På en "fremmed" - en person er trukket inn i hendelser, mot sin vilje, vet han ofte ikke hva han skal gjøre, noen ganger motstår han aggressivt, noen ganger går han med strømmen, noe som er uakseptabelt.

Forresten trodde de gamle at det var bra for menn, dårlige for kvinner, og omvendt. Eller husk det nasjonale tegnet: Hvis venstre side av kroppen klør - kvinner blir advart, vær forsiktig så du ikke savner din lykke, høyre side - vent på problemer.

Variety av karakterer
Et hvilket som helst merke er viktig. Moles og fødselsmerker - deres tilstedeværelse, en indikasjon på at en person nødvendigvis vil møte visse hendelser.

Alle andre merker: akne, vorter, papillomer, alder flekker, blåmerker, blåmerker, sår - indikerer hendelser av midlertidig art som forekommer blant deres omgivelser. På deres egen side lover de patronage, en vellykket oppløsning av vanskeligheter i et bestemt område. På "fremmede" - hindringer som vil fikse omstendighetene og rivaler. Behovet for manifestasjon av viljen alene.

Sykdommer og operasjoner i enkelte områder av kroppen vil også kunne løfte sløret over de mange hemmelighetene i vår fremtid. Hvis noen del av kroppen drives eller skades - vent på en forandring i det livsområde som denne delen av kroppen er "ansvarlig" for.

Tatoveringer! Prestedene hadde en tatovering av engasjement. Hver ble gitt et strengt definert mønster, kun beregnet for ham. Før du bestemmer deg for å dekorere kroppen din, studer området for tegning. Det er tilrådelig å lage en tegning på den gunstige siden.

Intensiteten av de positive eller negative effektene av et bestemt tegn er avhengig av størrelsen, lysstyrken og avgrensningen. Den lille størrelsen på utskriften er en liten hendelse når det gjelder innflytelse, og omvendt.

Moles på kroppen kan ikke slettes. Dette er en stor forbrytelse mot din egen skjebne. Derfor utvikler fjerningen ofte til en ondartet svulst. Hvis en mol vokser - dette er en indikator på veksten av en persons gjeld til skjebnen hans.

Fødselsmerker snakker alltid om den kommende kampen i et bestemt område av livet.

En firkant av mol eller et fødselsmerke i form av en edderkopp er et tungt skjebnes skjebne, en evig kamp.

En trekant eller en sirkel, en oval av den riktige formen - signerer hendelser av positiv natur, som bidrar til å oppnå berømmelse, velstand og suksess i livet.

I form av konstellasjonen Ursa Major - er et tegn på beskyttelse av de høyere krefter. En person er heldig i det området der molene befinner seg. For eksempel på en hånd (Gemini sone) - en person er heldig med folk, i kommunikasjon og i tvilling yrker.

Krysset på fem mol er et tegn på ydmykhet, brukt gjeld, en mulighet til å motta åpenbaring om spørsmålet om området der de befinner seg.

På "fremmede" side - disse tallene snakker om evig overvinning, på deres "egen" - peker til lånere og lykkelige slutt.

Deler kroppen i tolv soner og tolkningen av mol og fødselsmerke

Kroppen er delt inn i tolv soner, som tilsvarer visse tegn på dyrekretsen. Sonen som svarer til dyrekretsen din, vil spille en spesiell rolle for deg, siden den er mer signifikant og forteller generelt om skjebnen din.

hodet

En av de vanskeligste delene av kroppen å analysere, siden det er alle 12 soner av dyrekretsen på hodet. Hodet er under beskyttelse av Væren. Ører skal studeres separat, fordi bare strukturen i auricleen kan bestemme ikke bare tegnet, men også hele etterfølgende skjebne og til og med tidligere liv!

Fødselsmerke på pannen - vil fortelle om dine synspunkter på livet, dette er din ideologi. På den "høyre" halvdelen sier han at en person - aktivt deltar i det offentlige liv, vil kunne gjøre en politisk karriere for seg selv. På "fremmede" siden (siden pannen symboliserer ego av en person) vil gi ut arroganse, arroganse og egoisme av en person - disse egenskapene gir mye skade for andre.
En pimple på pannen vil markere oppstarten (eller det ukjente ønske om å være leder). Og ennå - unødvendig oppstyr, helt forgjeves.

En hake er en indikator på vilje, godt eller ondt, avhengig av hvilken side av merket. Sterke vilje folk som skyver sine albuer rundt, har et tegn på den "feil" siden.

Kinnben og kinn er soner som forteller om dine relasjoner med mennesker, om ditt intellekt, om diplomati mot andre. Denne sonen indikerer hjelp og hindring fra andre.

Munnen og området rundt det er verden av dine følelser, suksess eller fiasko i kjærlighet, men det er også en indikator på trivsel. For å hevde dette, er det nødvendig å studere Taurus-sonen, nemlig halsen og halsbåndet. Se, hvilke tegn er mer, på hvilken side, hva slags mennesker er de?

Nese - din energi, styrke, press og til og med aggressivitet. Evnen til å erobre og overvinne. Pimple på venstre side av nesen vil fortelle kvinnen at hun klarte å vinne noen sympati, har oppnådd henne. Til høyre - hun er for påtrengende.

Øynene og området rundt vil fortelle om ditt kreative potensiale, om kreativ realisering. På "sin" side er denne indeksen et flott arbeid, som bør nærmer seg kreativt. Muligheten til å oppnå liten suksess i denne retningen. På siden "fremmed" - en person forvrenger den kreative meldingen forvrengt, gjør ikke jobben sin. For eksempel hadde Dostojevsky en mole over hans høyre øye.

Nakke og krageben

Dette er Taurus-sonen, en indikator på tilgjengelighet, viljestyrke og sterk helse. Tegn på den ugunstige siden kan gi glutton, grådig, lat og lovelace. En person er for dypt nedsenket i materielle problemer, fiksert på inntjening. En slik person er vanskelig å motstå fornøyelse. Tegn på den gode siden vil peke på en søt og sjarmerende personlighet, økonomisk velstand (selv med en liten lønn) og evnen til å organisere regimet for ikke å bli syk. I tillegg til gode voluminale egenskaper og et tegn på suksess i en kunstners yrke.

Armer og skuldre

Gemini Zone. Dette er en sone av forhold til nærmeste miljø og slektninger. Det er mange mol på "hans" hånd - en person er kontakt, tolerant, sosial, informativ. Han vet ferdig med å kommunisere, forstå og tilstrekkelig ta på familie og venner. Han er trofast mot dem, ikke i stand til svik. Men molene på den "ugunstige" hånden snakker om vanskeligheter i forhold til nært folk. Om deres uvillighet til å ta det de er. Bruising, sår gir gårsdagens konflikt, ufleksibilitet og intractability i et forhold. Alt vil bli løst når blæren helbreder.

Albuen. Fødselsmerket på venstre albue vil indikere for kvinnen om muligheten til å kombinere talentet for kommunikasjon og utholdenhet i å nå sine mål. Til høyre - om besettelse og ubehagelige ambisjoner for andre. På menn, det motsatte. Moles på albuer snakker om et sterkt ønske om å bevege seg, reise, for å forandre seg noe i livet.

Børster. På "hans" hånd kan du kombinere ferdighet med intuisjon. Sparsommelighet og nøyaktighet i virksomheten. På "fremmede" - overdreven hastighet av hender, impulsivitet, ikke evnen til å gjøre bra arbeid.

bryst

Tegn på kreft. Sone av moderskap, homeliness og familie. Moles og andre merker på brystet kan avsløre en lykkelig eller ulykkelig barndom. De vil fortelle om hendelser i ditt eget hjem.

Et fødselmerke i sternum senter anses å være et tegn som beskytter mot ulykke. Men legger vekt på ufullkommenhet i karakter.

På venstre bryst for en kvinne - i hennes hjem er hun glad. Hjem og familie betyr mye for henne. Hun er i stand til å gi trøst og komfort til andre mennesker. En kvinne er feminin og omsorgsfull, som en mor.

For menn - For mykt i naturen, i husets vegger vet ikke hvordan han skal stå opp for seg selv. Kvinner undertrykker ham. Han forsøker å isolere seg fra sine slektninger for å slappe av litt.

På høyre bryst for kvinner - Bare hun begrenser ikke hennes liv til hjemmet. Ofte "trekker stroppen" for en mann, men alt er i tide. Det kan forvandle seg til et ekorn i et hjul, en hjemmets slave. Hun er sosial og uavhengig, aktiv og initiativ.

For menn - en flott mann og pappa. Lykkelig familiehode. Arrangementer foregår hovedsakelig i husets vegger, hvor det alltid er mange gjester.

På brystvorter - indikerer inkonsekvens og tendens til å endre seg. Bare her merkene på "hans" brystvorte sier at alt kommer vekk med deg.

tilbake

Hun er påvirket av Leos tegn. Dette er en sone av manifestasjon av deres lederskapskvaliteter. Evnen til å gi profitt til andre, ønsket om å hjelpe mennesker, evnen til å lyst og trofast kjærlighet. Det er mange moles på baksiden - oppriktighet og åpenhet mot andre mennesker. Hvis de fleste mol er på den "gode" siden - kan en person bli en klok lærer, en sjenerøs elsker, en lys individualist.

Overvekt av mol på "fremmede" siden er en skygge av skjebnen i negativ forstand, en livrenner. Dette er en indikator på avhengighet av alkohol, dårlig tidsfordriv. Tendens til voldsomme liv, gambling. Akne på ryggen - en person vil være lys, synlig og vakker, men han opplever vanskeligheter med selvuttrykk. Noen ganger gir omgivelsene og slektninger problemer for ham. Undertrykk ham som en person. Ikke tro på hans talenter.

Øvre mage

Virgin Zone. Hun vil fortelle deg hvordan en person håndterer sitt ansvar på jobben og hjemme. Tegn på den "egne" siden vil be om den personen han har justert sitt liv: hans arbeid er ikke tungt, han er veldig ansvarlig for sine kolleger og hans familie. Opprettholde helsen din. En slik person lider sjelden av kroniske sykdommer, og hvis han blir syk, vet han hvordan han skal komme seg.

På "fremmede" - mani, lidenskap, latskap. Og heller ikke restriksjon i mat, kaos i modusen, noen ganger uansvarlighet i arbeid. Det er mulig at en person skal gå på jobb, som i straffesynthet. Han kan ha en veldig tung plikt, for eksempel omsorg for en seng pasient. Hvis han også har ugunstige mol i halsen, så er han heller ikke forventet å tjene mer penger.

På navlen - et flott tegn! Høy realisering av begjær, patronage av høyere krefter.

loin

Denne sonen er knyttet til tegn på Libra. Hun er ansvarlig for forholdet til en person med loven, for hans offentlige taler og for relasjoner med partnere (forretnings og personlig).

Merking på egen side er et sikkert tegn på at du har det bra med loven. Du er sjarmerende og attraktiv for partnere, du vet hvordan du finner et felles språk med dem. Men noen ganger for å oppnå din bruk smigre og selvbedrag. Din forestilling fra scenen vil bli lyttet til med åndedrag.

"På andres" - du viser ikke oppriktighet, og andre føler det. Ofte konkurrere, uttrykk deg selv kompulsivt. Ikke kompatibel, ikke fleksibel og kan ikke lytte til andre. Mangel på diplomati er en kilde til problemer.

Underlivet lysken

Scorpio Zone. Ikke rart at denne delen er skjult for fremmede øyne, forteller den om et menneskes intime liv. En muldyr i lyskeområdet vil indikere en predisponering for seksuelt overførbare sykdommer. Det er også en indikasjon på ønsket om en person å gå "langs kanten av en avgrunn", "langs kanten av en kniv". Det er mange mol i dette området - livet er ekstremt. Det er mulighet for en ulykke. Man vampyrer, provokerende ord og handlinger av situasjonen for å få et skudd av adrenalin, for å fornye følelser.

Tegn på den gode siden av lysken gjør en person til et objekt av seksuell lyst, selv om han ikke er for kjekk. Han styrer enkelt kraftige sexflyter, vet hvordan man subtilt manipulerer mennesker.

Den ugunstige siden - gjør også en person et gjenstand for seksuelle lyster, men dette vil allerede være trakassering. Han vil ikke ha de som liker ham.

Buttocks og øvre bein

Skytten er ansvarlig for denne delen av kroppen. Merknader på disse stedene vil fortell om kommende reiser. Ikke bare i utlandet, men også i retning av ny kunnskap. De vil fortelle deg når det kommer et stort trekk, om du vil gå til akademiet, hva du kan forvente fra fjerne slektninger. Merking på baken viser ofte en persons religiøse problemer, og hvordan han overvinter dem.

Merket på den "egen" siden foreskygger en langdistanseflytting til et nytt hus. Indikator for en vellykket tur til utlandet og foreskygger et godt liv utenfor landet. Indikerer opptak til universitetet fra første gang, ønsket om å lære. På rikdom oppnådd gjennom en god utdanning.

På den "fremmede" siden har en person de samme ønsker, men stadig snubler over vanskeligheter som han vil overvinne. Noen ganger faller hendene hans og han "går med strømmen." Så begynner han å motstå igjen. Det virker for ham at folk undervurderer ham. Store ambisjoner gir ikke hvile.

Knær og området rundt dem

Besittelser av Steinbukken. Dette området vil fortelle deg om karriere og suksess når du oppnår livsmål. Enhver avtrykk på beinet, nær knærne, gir en større eller mindre grad av inferioritetskompleks i forhold til selvrealisering. Bare på den "fremmede" siden er begjærene uimotståelige, på den "egne" - kun erfaring og tålmodighet er nødvendig.

Tegn på den gunstige siden - du er på rett vei til suksess. Før eller senere vil du oppnå alt. Karakteren føles moderat intransigens og uforsonlighet, stor tålmodighet brukes på alt.

Flere Artikler Om Typer Acne