Ønsket om å se perfekt krever regelmessig besøk til frisører og manikyrsalonger. Ikke glem å ta vare på friskheten og ungdommen i huden. For dette er det ikke nødvendig å bli klient i klinikken for estetisk medisin. Facial mezoroller vil tillate deg å utføre effektive prosedyrer hjemme.

Hva er en mezoroller?

En mezoroller eller dermaroller er en liten vals med de tynneste stålnålene. Avhengig av produsenten kan du velge materialet. Legeringer med edle metaller som gull, platina og sølv brukes ofte. Massasjevalsen kan sammenlignes med dyre laserforyngelsesprosedyrer eller kjemisk peeling. En veldig enkel enhet vil bidra til å bevare den naturlige friskheten og ungdommen i huden.

Hjemme er det mulig å bruke de beste kremer, serum, masker. Men etter 30 faller effekten, naturlige aldringsprosesser trer i kraft. For å gjenopprette elastisitet og elastisitet, for å takle rynker, flaskhet, anbefaler fagpersoner å bruke skjønnhetsinjeksjoner. Dyre cocktailer av vitaminer og hyaluronsyre kan erstattes av en tilgjengelig kosmetologisk enhet.

Hva er det for?

Handlingsprinsippet lar deg oppnå den perfekte fargen og strukturen i huden. De tynneste nåler gjør hundrevis av mikro-kutt, stimulerer prosessene for regenerering og regenerering av integumentet. Det er verdt å merke seg tonic effekten, som gjør det mulig å normalisere oksygenrespirasjon, for å aktivere syntesen av elastin, kollagen. Effekten av spesielle næringsdrinker anvendt under prosedyren har økt flere ganger. Punkteringsnåler tillater aktive elementer å trenge inn fra hudoverflaten til dermis dype lag. Ved bruk av en mezoroller er det mulig å øke effektiviteten av preparater opp til 90%. Ved normal påføring på epidermis absorberes næringsstoffer med ikke mer enn 5%.

Fordelene ved en nål massasjeapparat:

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

 • reduserer antall etterligninger og statiske rynker;
 • korreksjon av ansikts konturer på grunn av forbedret lymfatisk drenering;
 • dyp metning med vitaminer, mineraler, syrer;
 • huden blir elastisk, glatt;
 • integumentets struktur er forbedret;
 • taperende porer;
 • syntese av nye celler aktiveres ved å akselerere metabolske prosesser.

Avhengig av lengden på nålene, tettheten og dybden av penetrasjonen, finnes det flere typer kosmetiske ruller. Hjem, profesjonell, medisinsk - for å velge enheten, er det nødvendig å bestemme oppgavene. Bruken av en kosmetisk enhet lar deg også håndtere baldness, postoperative arr, strekkmerker.

 1. Nåler til hjemmebruk, har en lengde på ikke mer enn 0,2-0,5 mm. Søknaden gir mulighet for selvpleieprosedyrer, for å ta vare på friskheten og ungdommen i ansiktet. Ruller skader ikke huden, hjelper til med å klare flabbhet, rynker, uttalt porene. Regelmessig bruk forbedrer farge, tilpasser strukturen til integumentet. Anbefalt bruk for problemet med hårtap og langsom hårvekst.
 2. Profesjonell har en lengde på nåler fra 0,5 til 1 mm. Sannsynligheten for skade på kjellermembranen er høy, derfor brukes den av kosmetologer med medisinsk utdanning. Den brukes til delikat hud rundt øynene og leppene. Ved hjelp av flere prosedyrer kan du redusere antall dype folder. Effektivt avlaster pigmentering, øyelokk hevelse, cellulitt, patologisk skallethet.
 3. Medisinsk - maksimal nållengde fra 1 til 2,5 mm. Prosedyren er ganske smertefull, slik at anestesi ofte brukes. Bruk bare skjønnhetseksperter med høyere medisinsk utdanning. En effektiv prosedyre vil bidra til å bli kvitt dype arr, arr, avanserte former for cellulitt.

Hvor kan man kjøpe og priser?

Du kan kjøpe enheten i et apotek, kosmetiske butikker, nettbutikker. Prisklasse avhenger av materialet til nålene, produsenten starter fra 900 r. og når 3-4000 rubler. Ved kjøp må du være oppmerksom på sammensetningen av legeringen. Kirurgiske stålruller bruker opptil 10 prosedyrer, med titannåler - de varer opptil seks måneder.

Slik bruker du hjemme

For å oppnå ønsket effekt må du bruke en kosmetologisk enhet på riktig måte. Tiden for prosedyren er også viktig, det anbefales å ta vare på ansikt og kropp om kvelden fra 18 til 22 timer.

Bruksanvisning:

 • Mezoroller å desinfisere, etter å ha ventet på fullstendig tørking;
 • trenger å rense huden fra sminke;
 • Påfør en vitamin cocktail eller et produkt med hyaluronsyre;
 • utfør rullen vekselvis på hvert område - panne, kinn, området rundt munnen, nakke;
 • så kan du igjen bruke det aktive pleiemiddelet, vente på fullstendig absorpsjon;
 • en maske er laget for å gjenopprette dekslene, det er ønskelig å velge sammensetninger med en homogen struktur slik at små partikler ikke tetter porene.

Kontra

Mesoscooter til hjemmebruk er en enhet for individuell bruk. Når det brukes av andre, er ikke muligheten for infeksjon utelukket.

Når enheten er forbudt:

 • soppsykdommer;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • demodex;
 • acne;
 • fødselsmerker, papillomer;
 • brannsår;
 • skade på integriteten til integumentet;
 • rosacea;
 • graviditet, amming;
 • blodkoagulasjonsforstyrrelser;
 • endokrine systempatologier;
 • diabetes.

Det er nødvendig å utsette behandlingen av omsorg med en nylig peeling, mekanisk rengjøring.

Hvilke verktøy er nødvendig for å bruke mezoroller

Konsentrater og cocktailer regnes som de beste kosmetiske produktene for prosedyren. Den første typen omsorgsformål er rettet mot å løse et problem. Cocktailer løser et bredt spekter av estetiske problemer, et positivt resultat kan ses etter første økt. Bruk ofte det samme produktet ikke anbefales, det er ønskelig å alternative sammensetninger.

 • hyaluronsyre - fukter og glatter rynker;
 • vitamin C-ampuller blekner huden og styrker blodkarene;
 • kollagen forbedrer hudens elastisitet;
 • for betennelse, brukes serum til mesoscaler med aloe vera;
 • For å forbedre strukturen og fargen, bruk verktøy med urteekstrakter.
 • Evalar Laura serum inneholder et kompleks av peptider, hyaluronsyre, vitaminer, har en løfteeffekt, danner næring, fuktighet, gjenoppretter jevn tone;
 • for kroppspleie, for å bli kvitt flabbighet, strekkmerker og cellulitt, hyaluronsyre er inkludert i cocktailer, samt ekstrakter av grønn te, sitrus, tang, guarana.

Hvor lang tid tar prosedyren?

Varigheten er bare 10-15 minutter, dette er nok til å aktivere de biokjemiske prosessene, hud og kroppspleie. Utført i intervaller på 1-2 dager. Kursets varighet er 10 økter, etter at det er nødvendig å opprettholde resultatet ved hjelp av mezoroller en gang i uken.

Bla gjennom populære modeller

BeautyKey - rulle med titan nåler og et belegg av 14 K gull, unngår oksidasjon under prosedyren. Diamantsliping gjør ensartede mikro-kutt, skade på integgene er utelukket. Enheten er preget av holdbarhet, levetiden er spesifisert opp til 200 prosedyrer. Avhengig av ønsket effekt kan du velge lengden og frekvensen til nålene. For foryngelse, brukes scootere - 192 eller 540 med en lengde på 0,5-1 mm. For øynets ømme hud - 180, lengde 0,2 mm. For å bli kvitt cellulitt - 1200 nåler, 1 mm.

Gold Skin Roller - rullen hvor nåler 0,25 mm tykk, 1 mm lang fra medisinsk stål er plassert. Gullplating eliminerer allergiske reaksjoner, det er mulig å bruke selv for sensitiv hud. Den koniske formen av slipingen sikrer smertefri prosedyre. Passerte området sterilisering, effektiv for foryngelse, akselerert hudfornyelse.

Bioroll - utstyrt med 340 nåler, 0,5 mm lang, til profesjonell bruk - 180 nåler, 1 mm lange. Øker penetrasjonen av næringsmiddelkomponentene i kosmetikk, gjør at du kan forbedre syntesen av elastin. Det brukes til å glatte rynker, bli kvitt akne merker, dype porer, for å løse problemet med hårtap. Den har ubegrenset levetid.

DSS i røret representeres av forskjellige nållengder - 0,3 mm, 0,5 mm, 1,5 mm, 2 mm. Avhengig av hvilken modell som er valgt, kan den brukes til tynn hud på øyelokkene og området rundt munnen, for å utjevne statiske rynker, bekjempe hårtap, strekkmerker, cellulitt.

ZGTS GOLD - nålene er laget av titan, det sikres langsiktig drift, materialet er motstandsdyktig mot korrosjon. Nålene gjennomgikk laserskarphet, og dermed unngås irritasjon og skade på integumentet. Gullbelegget forhindrer reproduksjon av bakterier, motstandsdyktig mot sammensetningen av desinfeksjonsmidler. Det er mulig å velge forskjellige lengder på nåler - 0,3 mm, 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm.

Interessant video: ZGTS 0,5 mm mezoroller og Baimiss hilauronsyre

Fremgangsmåter for forberedelse

 1. Det er nødvendig å desinfisere enheten, den utføres før omsorgssesjonen og på slutten av alle kosmetiske manipulasjoner.
 2. Senk rullen i en spesiell løsning i 15-20 minutter, sett deretter inn og vent til den er helt tørr.
 3. Rengjør ansiktet på kosmetikk ved hjelp av micellært vann eller alkoholfri tonic.
 4. Påfør den valgte kosmetikken, spred på ansiktet på linje med massasje.

Ansikts forberedelse

For rensing kan du bruke skum til vask eller et sett bestående av gel og lotion. Før prosedyren ikke anbefales å skrelle, bruk en skrubbe eller gommage. Det valgte produktet skal ikke inneholde faste partikler, aggressive komponenter. Etter rensing skyll ansiktet ditt med varmt vann, fjern fuktigheten med et håndkle.

Mesoterapi teknikk

Slik bruker du mezoroller riktig:

 • Påfør aktivt konsentrat eller en cocktail til renset hud;
 • Ansiktet er delt inn i soner - panne, øyelokkområde, munn, kinn;
 • hold rullen i det valgte området vertikalt, horisontalt, diagonalt, 5-10 ganger med samme trykk;
 • bevegelse fra midten av ansiktet til hårlinjen og øreboksene;
 • Etter å ha brukt serum eller konsentrere, vent på fullstendig absorpsjon;
 • Beroligende masker brukes til å gjenopprette huden. På siste stadium brukes en SPF-krem.

Regler for ansiktspleie etter hjem mesoterapi

For å opprettholde kosmetiske resultater i løpet av de neste dagene, anbefales det ikke å besøke stranden, solsenger, bruk soling. På de behandlede områdene i løpet av uken må du bruke en krem ​​eller emulsjon med høy beskyttelsesfaktor fra solens stråler.

Video: Steg-for-trinns instruksjoner om hvordan du arbeider med mezoroller hjemme

Fordeler og ulemper med mezorollers

Kosmetiske enheter er praktiske for selvbruk, du kan ta vare på huden hjemme. Etter bruk av bruksanvisningen er det lett å løse eventuelle estetiske problemer.

 • Øker effektiviteten til kosmetiske produkter - kremer, serum, væsker.
 • Rimelig pris.
 • Delvis erstatter salong, maskinvareprosedyrer.
 • Smertefri bruk, bare en medisinsk scooter krever tidligere anestesi.
 • Kan brukes til følsomme områder - øyelokk, munnområde.
 • Effekten kan bli lagt merke til etter den første prosedyren.
 • Lader ikke arr og skade.
 • Det er ingen gjenopprettingstid.
 • Avhengig av lengden på nålene kan den brukes ikke bare for ansiktet, men også for kropps- og hårpleie.
 1. En ganske stor liste over kontraindikasjoner som forbyder bruk av enheten.
 2. Mulige bivirkninger - kløe, brennende, lokale reaksjoner på huden, økt trykk, hodepine.
 3. Ved ikke-overholdelse av operasjonsreglene forekommer hematomer ofte, med eksponering for ultrafiolett stråling, pigmentpletter vises.
 4. Ved hyppig bruk skjer avhengighet, prosedyren mister sin effektivitet.

Funksjoner av omsorg for enheten

Etter hver behandling må du skylle rullen under varmt vann for å fjerne resterende kosmetikk. Før du bruker enheten, er det nødvendig å utføre dekontaminering, for dette nedsetter rullen i en spesiell løsning. Desinfeksjon utføres med en alkoholoppløsning eller klorhexidin i 15-20 minutter. Etter at du trenger å sette valsen slik at nålene ikke er i kontakt med andre overflater. Hold nødvendig i et beskyttende tilfelle. Hvis valsen faller, er det nødvendig med utskifting, ellers kan deformerte nåler skade integumentet.

Skjønnhetspleie vurderinger

Mesollers er en fin måte å holde huden frisk og elastisk på. Prosedyren er valgt av mange klienter på grunn av sin smertefrihet og hurtige resultater. Jeg anser det som et alternativ til injeksjoner av hyaluronsyre, vitamin cocktails, og jeg bruker det også i kroppsforming.

En stor liste over kontraindikasjoner og traumer gjør det mulig å utføre prosedyren for et begrenset antall kunder. Det er bedre å bruke en laser eller kjemisk peeling for å oppnå de samme målene. Jeg fant vurderinger av leger som måtte rette opp resultatene av ikke-profesjonell bruk.

Kundeanmeldelser

Hjem ansikts mezoroller ble min frelse. Etter at 30 nasolabiale folder viste seg, var det nødvendig å skjule rynker og tegn på tretthet under sminke. Jeg så mezoroller i butikken, uten å nøle, kjøpte den straks med titan nåler (0.3 mm). Dette er den beste enheten for selvbruk, ansiktet er merkbart ferskere, håndgribelig og løftende effekt.

Anastasia Pro Mezoroller Skinn Skinn, stål, 540 nåler (0.5 mm) med irecommend.ru

Min venn rådet meg til å prøve et mirakelhjelpemiddel for brede porer. Jeg merket ikke noe bestemt resultat, men fornemmelsen av brenning forsvant ikke, selv etter slutten av prosedyren.

Jeg følger mitt utseende, jeg kjøper alle de nye kosmetikkene. Jeg kjøpte meg selv en mezoroller, en god ting, spesielt med kosmetikk av høy kvalitet. Øyeblikkelig, gjør det selvfølgelig ikke glatte rynker. Men hvis du bruker instruksjonene, vil anti-aging effekten bli merkbar.

Nettsted om skjønnhet og helse!

Vi hjelper deg med å finne svar på eventuelle spørsmål!

Facial mezoroller: regler for bruk hjemme

Innovative oppfinnelser, hvilke kvinner for noen år siden og ikke kunne anta, dukker opp igjen i kosmetikk. I dag tilbyr produsenter en ny type dermal scrollers - en mezoroller i form av en roterende rulle med små nåler festet til basen.

Denne nyskapende enheten og raskt funnet bruk hos kvinner som gjerne søker ansikts- og kroppspleie hjemme. Når ansikts mezoroller først dukket opp, ble vurderingene om det 95% positive. Hvordan bruke mezoroller finner du nedenfor.

Hva er det

En mezoroller er en anordning i form av en praktisk roterende rulle med stålnåler festet til et plasthåndtak. Når du bruker denne enheten, påvirker ansiktet av typen akupunktur, og starter raskt prosessene for regenerering og restaurering av huden, stimulerer syntesen av elastin og kollagen. Arbeidet involverte små nåler, etterlater små punkteringer i kontakt med huden, og sikrer absorpsjon av fordelaktige stoffer i de dypere lagene av epidermis.

Opptil 200 nåler er festet til enheten. Noen modeller har opptil 1000 fine nåler, men det er ideelt å velge en mezoroller med 500-600 nåler for enkel bruk hjemme og en sikker mesoterapi-prosedyre på problemområder i huden. Du kan kjøpe en ansikts mezoroller på apotek eller på Internett, og du kan se anmeldelsene med før og etter bilder nedenfor.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Enheten er i stand til å gi hudens elastisitet, stramme konturene i ansiktet, eliminere eventuelle feil. I tillegg - kosmetikk, serum, cocktailer i sammensetningen med hyaluronsyre. Det er modeller i sammensetningen med antibiotika, hvis ønskelig, for å fjerne betennelse og irritasjon i ansiktet for å kvitte seg med økt pigmentering. Anbefales for bruk av emulsjoner og cocktailer i sammensetningen med vitamin C.

Mezoroller er egnet for bruk for omsorg for ikke bare ansiktet, men også noen deler av kroppen. Enheten kombinerer en kosmetologisk og terapeutisk prosedyre i komplekset og anbefales av mange kosmetologer med det formål å behandle et antall hudsykdommer og eliminere defekter i de øvre lagene i epidermis.

De viktigste indikasjonene for bruk bør omfatte:

 • Tilstedeværelse av rynker, flabbhet på huden integument;
 • overdreven ekspansjon av porene;
 • akne, arr, blackheads;
 • fjerning av poser, blåmerker og kråkefødder under øynene;
 • hårtap og tynnhet;
 • skallethet.

En mezoroller er en enhet som du må bruke disse eller andre medisiner som ikke alltid er harmløse og kan føre til avvisning av visse vevseksjoner, manifestasjonen av allergier. Det er kontraindikasjoner for bruk av mesoskjøleren for ansiktet, vurderinger av kosmetologer nevner disse grunnene:

 • hudsykdommer (eksem, psoriasis, dermatitt, sopp og viral lesjoner);
 • vorter, pustler, keratomer, store moles på ansiktet;
 • overdreven hudirritasjon
 • Tilstedeværelse av riper, slitasje av åpne sår, betente områder, brannskader på huden, integumentet;
 • tilbakevendende form av herpes.

Tips! Behandlingen av de nedre øyelokkområdene, øynens slimhinne og den røde grensen på leppene er forbudt.

Vanlige kontraindikasjoner inkluderer:

 • onkologiske sykdommer;
 • alkoholisme;
 • epilepsi;
 • kroniske sykdommer;
 • graviditet;
 • autoimmune lidelser;
 • hemofili.

Det er umulig å utføre en teknikk ved bruk av en rekke stoffer (kortikosteroider, antikoagulantia).

Det er veldig enkelt å bruke ansiktet mezoroller hjemme, men du må følge viktige regler. Advarsel! For ikke å bli frustrert ved bruk av mezoroller, bør prosedyrer utføres under hensyntagen til instruksjonene og testing av stoffene for tilstedeværelse av allergier. Gjennomfør testing, drypp litt penger på håndleddet eller håndflaten fra baksiden.

I tillegg kan det være bivirkninger ved bruk av disse eller andre legemidler: pigmentering på kroppen, hodepine, brennende, kløe og tørr hud i huden med overdreven følsomhet på ansiktet, halsen på grunn av bruk av lange nåler.

Effektivitet og resultater

Mezoroller kan eliminere mange kosmetiske og kirurgiske problemer. Egnet for kvinner som ønsker å få vakker hud i alle aldre, eliminere rynker og sagging, redusere pigmentering, betennelse, allergiske effekter, arr og arr etter ansiktsoperasjon.

Resultatene er ikke lange i kommer. Allerede etter å ha gjennomført flere prosedyrer, observeres det:

 • en betydelig økning i immunitet og økt motstand mot negative faktorer fra utsiden;
 • elastisitet i ansikt og hals på grunn av hyaluronsyre og kollagen som en del av preparater;
 • normalisering av blodsirkulasjon;
 • økte hetteffekter på punkteringssteder;
 • forbedring av metabolske prosesser;
 • styrke hårsekkene;
 • passerer fine rynker;
 • utseende av klare ansikts konturer;
 • å slette spor av arr, arr, brann;
 • utvidelse av porene;
 • gir hudens elastisitet.

I nærvær av pigmentering og akne, er det nok å gjennomføre prosedyren en gang i uken, så opptil 8 ganger, som vil bli vurdert - 1 kurs. For maksimale resultater, stråling, ungdom og et sunt utseende, er effekten merkbar etter en måned.

Ifølge leger og kosmetologer er en ansikts mezoroller en veldig effektiv prosedyre, hvor prisen mye tiltrekker mange kunder, og de er enda mer fornøyd med resultatet. Serum for mezoroller ansiktet er svært variert, avhengig av hva du vil ende opp med: forynge huden eller bli kvitt stillestående flekker etter akne.

Dyp rynker er redusert, elastisitet og oval i ansiktet blir gjenopprettet, pigmentflekker og fregner forsvinner på grunn av metning og hydrering av huden.

Hva er lengden på nålene

Avhengig av størrelsen på nålene er det mesoskalere etter type: hjemmelaget, kosmetisk, medisinsk.

Tips! Når du velger en annen enhet, bør du være oppmerksom på materialet som nålene er laget av. I billige analoger nåler - stål, men blir raskt sløv og bøyd. Titan nåler belagt med gull anses å være mer holdbare. De er preget av holdbarhet, slitestyrke og hypoallergenicitet.

hjem

Enheter med nåler i 0,2 - 0,5 mm i lengde og kan brukes hjemme. Disse er trygge mesoscaler-modeller for å eliminere grunne rynker og hudslaphet, utvide porene, utjevne det ovale ansiktet.

kosmetisk

Enheter med en nålelengde på opptil 0,1 mm, men gjelder kun for spesialister med medisinsk utdanning for å unngå forstyrrelser av kjellermembranen på hudintegumentet. Enheten er ment å brukes til pigmentering, nasolabial kråkefot på ansiktet, tegn på cellulitt.

medisinsk

Ruller med nålelengde på 12,5 mm kan også brukes av spesialister med høyere medisinsk utdanning og erfaring i å utføre slike prosedyrer. Kanskje den felles holdningen av anestesi for å eliminere cellulitt, fjern dype rynker.

Avhengig av lengden på nålene, er mezorollers preget av:

 • korte nåler for å normalisere blodsirkulasjonen, eliminere rynker i ansiktet, øke tonen;
 • mellomstore nåler for å redusere porestørrelse, eliminere små rynker;
 • lange nåler for å forhindre hudslaphet, dannelsen av kolloidale arr.

De beste mesoscootere for å utføre prosedyren hjemme

Følgende merker anses som de beste mesoscalere for ansiktet hjemme:

 1. Med en stålplate og nåler skåret på den, noe som utelukker muligheten for nåler igjen på ansiktet. Mesoterapi er hyggelig og smertefri. Enheten selges i et komplett sett med honning. betyr (cocktails, serum) for fuktighet. Bruken av denne massageren gjør det mulig å ikke ta seg til gjenvinningsperioden etter behandlingsforløpet. Kostnaden for 1400-1500 rubler.
 2. MT Roller sammensatt med titan nåler av forskjellige lengder og laser sliping. Dette er en helt sikker enhet for å utføre mesoterapi hjemme. Prisen er 400-500 rubler.
 3. Mesoderm, som en enhet med en spesiell form for nåler for en smertefri mesoterapi-prosedyre. I konfigurasjonen - en fuktighetsgivende spray, urte-cocktailer og serum for foryngende ansiktshud. Kostnaden er 1600-1700 rubler.

Hvordan bruke

Mezoroller er ikke spesielt vanskelig når de brukes hjemme, og hjelp fra spesialister er ikke nødvendig.

Så, for å utføre en grunne løft rett hjemme, er det viktig å følge bruksanvisningen, selv om det ikke er noe komplisert:

 1. Behandle nåler med vodka, klorhexidin, alkohol.
 2. Vask ansiktet med varmt vann og såpe.
 3. For å rense ansiktet med gel og andre kosmetiske produkter fra smuss og fett.
 4. Desinfiser ansiktets hud ved hjelp av klorhexidin.
 5. Påfør cocktailen jevnt på problemområder, deretter - bedøvelse på ansiktet for smertelindring.
 6. Å kjøre en vals i forskjellige retninger (diagonalt, opp, ned, horisontalt) i 7 minutter, og ruller dermed opp til 4-5 ganger i hver retning.
 7. Masser de behandlede områdene.
 8. Behandle huden med kosmetikk.
 9. Påfør en beroligende nærende maske og solkrem, om nødvendig, fra de negative effektene av ultrafiolette stråler.
 10. Desinfiser nåler ettersom de er beregnet til flere formål. Videre tørr og satt inn i saken.

Forberedelser brukt under prosedyren:

 • serum (Laura) i sammensetningen med hyaluronsyre for å nærme huden, senke aldringsprosessen, øke nivået av kollagen;
 • Nærende kremer med vitaminer og mineraler.

Kosmetologer anbefaler bruk av serum uten innhold av aromatiske dufter som kan føre til bivirkninger. Det er bedre å bruke trygge og sterile formuleringer uten kunstige konserveringsmidler som forårsaker allergier med rask og intensiv absorpsjon.

anmeldelser

Jeg er Marina, jeg har lenge lidd av problemhud. Kunne ikke bli kvitt akne, altfor brede porer og fet hud. Konstant følte irritasjon på ansiktet. Jeg bestemte meg å prøve mezoroller og kjøpte den med 0,2 mm nåler. Når massasje ikke følte smerte, andre ubehagelige opplevelser. Prosedyren er et mirakel. Valsen steriliserer raskt hudintegratet, men i 1-2 timer ser ansiktet ut til å bli betent, men det roer seg ned etter å ha brukt kremet og rødheten går fort. Resultater dukket opp etter 3 økter. Jeg er fornøyd med det utmerkede arbeidet på enheten. Jeg anbefaler det til alle.

Jeg, Irina, kjøpte en mezoroller, fordi de torturerte nasolabiale folder. Jeg kjøpte en enhet med titan nåler og en hypoallergen cocktail, i tillegg - askorbinsyre i ampuller for å fukte ansiktet. Etter prosedyren bruker jeg beroligende masker på toppen, så behandler jeg med en nærende krem. Jeg masserer hver sone med en mezoroller i 7 minutter, og jeg la merke til resultatene etter å ha utført 3 prosedyrer.

Jeg Dasha, har lenge latt etter et slikt mirakelapparat. Men jeg anbefaler å behandle ansiktet med anestetisk krem ​​før du masserer, siden nålene stikker ansiktet sterkt, og dette er ikke akkurat smaken av noen jenter. Jeg bestemte meg for å gå til mezoroller-ansiktet i henhold til vurderinger fra skjønnhetseksperter.

Jeg, Anna, da et problem hud dukket opp, bestemte meg for å kjøpe en mezoroller og bestilte den på Ali-Express. Arbeidsinnretningen var fornøyd. Hva er resultatet? Strekkkarakteristika på huden etter at 3 prosedyrer var borte, ble huden på ansiktet glatt, men med nåler stikker de litt, det var irritasjon. Men hva skal jeg gjøre, for uten ofre kan skjønnhet ikke oppnås.

Jeg er Irina, bestilt en mezoroller på Internett. Etter en måned med bruk er resultatene åpenbare: økt tone, innsnevring av porene. Jeg bruker ansiktsserum, jeg ruller med en rulle i 15 minutter. Resultatet var eliminering av rynker på pannen, jevn hudton og friskhet på ansiktet. Resultatet var fornøyd. Jeg kjøpte enheten for bare 500 rubler.

Jeg er Lena, jeg kjøpte en ansikts mezoroller på apoteket, det heter MT Roller, for ikke å løpe rundt salongene for å eliminere pigmentering i ansiktet. Jeg er bare glad. Ingen annen mesoterapi er så smertefri. Bare 8 minutter og som et resultat fikk jeg en smarthet, en løfteeffekt, som jeg er veldig fornøyd med. Du trenger ikke å besøke skjønnhetssalonger eller bruke mye penger på prosedyrer. Jeg likte virkningen etter mezoroller for ansiktet, prisen er veldig hyggelig og du kan fullføre prosedyren hjemme. Facial mezoroller serums kan kjøpes hos mange nettbutikker.

Jeg er Tatiana, prosedyren er enkel og smertefri, det er nok å følge instruksjonene. Dette er et godt alternativ til peeling eller salon teknikker (laser polering, mikrostrøm terapi, biorevitalisering implementering, dermabrasion, mesotherapy). Jeg bestemte meg for å gå på prosedyren for en mezoroller for en person, etter å ha sett bildet før og etter på Internett, legger jeg nå min egen til deg.

Jeg, Svetlana, bestemte meg for å prøve dette fantastiske nye produktet og kjøpte det til en gjennomsnittspris. Hun brukte 3 kurs og la merke til de første resultatene: Glatt og tonet hud, et friskt blikk på ansiktet hennes, akne samling. Jeg er veldig glad og anbefaler det til alle. Nå tenker jeg på å kjøpe en ansikts mezoroller på apoteket for å gjøre prosedyren hjemme. Hvordan bruke mezoroller hjemme, kan du lese på Internett.

Jeg, Natalya, kjøpte en mezoroller, siden rynker begynte å virke mer og oftere gjennom årene. Klippet er enkelt og enkelt å bruke. Det er nok å ta 5 minutter i forskjellige retninger. I tillegg brukte jeg hyaluronsyre-cocktailer, jeg kjøpte også avokadoolje på apoteket. Resultatet ble lagt merke til etter 1,5 måneder. Mine rynker er nesten usynlige. Jeg anbefaler. Den beste mezorollera for personen med stålnåler, effekten av dem er synlig mye mer.

Jeg Olesya, resultatene er ganske enkelt imponerende. Jeg anbefaler deg å kjøpe kvinner mezoroller med feil og mangler i huden, dype nasolabiale folder. Denne praktiske og billig håndholdt enheten er bare fantastisk. Du trenger ikke å bruke tid og penger på å gå i salonger. Jeg bestemte meg for ansikts-mezoroller-prosedyren, jeg ble sterkt oppmuntret av vurderinger. Takk mange til jentene for råd, nå ser huden min perfekt ut.

Hvordan velge og bruke mezoroller for ansiktet - video

Ansikts mesoscooter for hjemmebruk dukket opp på markedet relativt nylig. Noen kosmetologer hevder at denne enheten kan takle mange problemer forbundet med huden.

Hudregenerasjon svekkes over tid, jo eldre en person blir, desto lettere er det å merke seg noen ufullkommenheter: rynker, akne arr, blåmerker under øynene. Eksperter har lenge slitt med disse problemene og leter etter måter å hjelpe huden til å se vakkert, glatt og tonet ut. En av de nyeste utviklingene i dette området er mezoroller eller, som det også kalles, dermaroller.

Hvordan gjør mezoroller og prinsippene for sin handling

Mesoscooter er en liten vals med et håndtak hvor nåler av samme lengde er plassert. Denne enheten skal utføres på huden, piercing overflaten av stratum corneum for den beste effekten av serum og andre mesoterapi medisiner. Dermarollers kan være av forskjellige farger, og avvike fra hverandre i rullens bredde og lengden på nålene - alt avhenger av produsenten og formålet med å bruke enheten.

Før prosedyren, avhengig av ønsket resultat, påføres visse kosmetikk på huden, som kjøpes separat fra instrumentet. For eksempel, for at alderen skal bli elastisk, og evnen til å regenerere har returnert til den, brukes hyaluronsyre til mezoroller. I tillegg er det et spesielt serum for fuktighetsgivende og nærende hud. Ulike mezokokteyli og forberedelser til mezoroller blir solgt i nettbutikker, de har en beskrivelse og all nødvendig informasjon.

Hovedoppgaver som denne enheten går bra på er:

 • hudstimulering og derma regenereringsprosesser;
 • økt absorpsjon av fuktighetsgivende og næringsstoffer fra overflaten.

Som et resultat av gjenopprettelse av regenerering, forbedres blodsirkulasjonen, noe som umiddelbart medfører naturlig produksjon av kollagen og elastin, og danner dermed de skadede områdene og skaper nye celler.

De små kanalene som er laget med nåler, gir den beste absorpsjonen av komponentene i kosmetikkene som er påført før prosedyren.

Photon forberedelse

Photon mesoscooter er det nyeste verktøyet for å gjenopprette og forbedre huden.

Det adskiller seg fra vanlige mezorollers med flere tilleggsfunksjoner:

 1. Fjerning av trommelen gjør det sterkt lettere å desinfisere etter behandling som er gjort.
 2. Det røde lyset på dermarollene forbedrer blodsirkulasjonen og regenerering av huden, og stimulerer også cellemetabolisme.
 3. På kroppen på denne enheten er det en knapp som inneholder en vibrasjon. Denne tilleggsfunksjonen gjør prosedyren praktisk talt smertefri, forbedrer kvaliteten på punkteringer og gir en god massasjeeffekt.

Også i denne utførelsesformen er det mulig å bestille en trommel med nåler av andre størrelser separat.

Velge stoffet klokt

Vi vil forstå hvordan du velger mezoroller riktig. For å gjøre dette må du vite at disse stoffene er klassifisert i 3 forskjellige typer:

 1. Apparat til hjemmebruk. Maksimal lengde på mezoroller nålen overstiger ikke 0,5 mm. Med det kan du til og med ut hudfarge, fjerne fine rynker og bekjempe forstørrede porer.
 2. For kosmetologer. Nålens lengde når 1 mm. Denne enheten brukes av profesjonelle i skjønnhetssalonger. De kan glatte dyp nok rynker.
 3. For medisinske formål. Nåle lengde kan nå 2,5 mm. Denne typen mezoroller kan bare brukes av en medisinsk arbeidstaker siden Prosedyren med lange nåler er svært smertefull og involverer bruk av smertestillende midler. Men takket være disse dermarollers kan du bli kvitt dype arr og arr.

Kvaliteten på nåler mezorollery varierer betydelig. Det er enheter med stål og titan nåler. Det finnes også alternativer med edle metaller: stållegeringer med gull eller sølv, men det er ingen stor forskjell, bare servicetiden til slike nåler er mye lengre enn for bare stål.

Dermarollers med nåler opp til 0,5 mm vil hjelpe til i kampen mot hårtap, hudpigmentering, post-akne, små strekkmerker. I tillegg har bruken av disse stoffene en gunstig effekt på huden rundt øynene og i håndpleie. Nåler opp til 1 mm vil eliminere sterke strekkmerker, arr og arr. En 2,5 mm nål vil bidra til å kvitte seg med cellulittfase 1, 2 og 3.

Instruksjoner for bruk

Først må du desinfisere nålene med klorhexidin, vodka eller alkohol. Deretter må du skyll huden grundig og forberede prosedyren, desinfisere den. Deretter påføres et serum, en cocktail eller et annet kosmetisk produkt på huden jevnt, spesielt for mesoterapi.

I visse retninger må du holde rullen i 5-7 minutter (diagonalt, vertikalt eller horisontalt). Som et resultat bør rullen gå over hele behandlet hud 5 ganger og i forskjellige retninger.

Deretter utføres en lysmassasje og kosmetikken blir brukt igjen. Om ønskelig kan du lage en nærende maske og bruke solkrem.

Etter prosedyren er det nødvendig å behandle mezoroller med en desinfiserende løsning. Det er nødvendig å tørke enheten godt og legge den bort i sin sak.

Se også en detaljert video om å gjennomføre mesoterapi hjemme:

Bivirkninger og kontraindikasjoner

Prosedyren for mesoscaler inkluderer følgende bivirkninger:

 • smerte;
 • rødhet, hevelse i behandlet hud;
 • brennende, kløe;
 • brudd på hjerterytme, fall eller økning i blodtrykk
 • blåmerker, hematomer;
 • pigmentering;
 • fibrose;
 • allergiske reaksjoner, infeksjoner.

Denne prosedyren har slike kontraindikasjoner:

 • graviditet, amming;
 • åreknuter
 • rosacea;
 • fødselsmerker, vorter på kroppens behandlede område;
 • onkologiske sykdommer;
 • kutt, dype riper, betennelse i huden;
 • epilepsi;
 • endokrine, hudsykdommer;
 • allergisk mot komponenter av det brukte legemidlet.

Traumer til muld eller vorter kan føre til dannelse av en ondartet svulst. Det bør tas i betraktning at kontraindikasjonene ikke bare er konvekse mol, men også vanlige pigmentlignende flekker.

Tilstedeværelsen av follikulitt, koke, ostiofollikulitov bør også advare mot bruken av denne enheten, fordi det er en mulighet for å spre infeksjonen.

Hvis gjentakende herpes oppstår, er det nødvendig å avstå fra mesoterapi, ellers kan prosedyren forverre sykdommen.

De såkalte keloidære skal også bli ignorert av dermaroller siden nålskader vil forverre situasjonen og forårsake overgrov (imidlertid andre typer arr ikke gjelder for denne kontraindikasjonen).

Sikker bruk

Ved bruk av mezoroller i henhold til instruksjonene, bør følgende regler overholdes:

 1. For riktig terapi hjemme, er det nødvendig å ta hensyn til at konvensjonelle kremer ikke passer for denne prosedyren, siden De har i deres sammensetninger luktemidler, fargestoffer og konserveringsmidler, som kan forårsake allergier, eksem, eller til og med forårsake en mikrobiell infeksjon. I tillegg kan du ikke bruke essensielle oljer. Bare spesielle preparater for mesoterapi er egnede.
 2. Det må huskes at denne enheten er personlig, som en tannbørste og et håndkle, det bør ikke gis til andre, selv om man vurderer god desinfeksjon.
 3. 1 behandlingsforløp består av minst 10 prosedyrer. Det er nødvendig å gi huden hvile og gjenopprette, så minimumspausen mellom behandlinger er 4 dager. Den beste tiden for intervallet er 7 dager.
 4. Intervaller mellom kurs må være minst 6 måneder. Dette betyr at du kun kan bruke 2 kurs per år, ellers vil den naturlige regenereringen av huden avta.
 5. Hovedregelen, hvis du lurer på hvordan du bruker mezoroller hjemme, er det at du ikke trenger å trykke ned på håndtaket mens du ruller preparatet på huden. Ellers vil huden bli alvorlig skadet. I denne prosedyren er sterkere ikke bedre.
 6. Når du desinfiserer enheten, er det umulig å berøre veggen, ellers vil nålene bli kjedelige, og enheten vil raskt forringes.

Ekspert Tips

Så, mezoroller fra strekkmerker har nålestørrelser fra 1 til 2,5 mm. For å effektivt håndtere den ubehagelige "appelsinskallet" må du bruke en mesoscaler mot cellulitt, hvor lengden av nålen varierer fra 0,75 til 2,5 mm. I kampen mot arr på huden, kan en mesoscooter for kroppen tas i bruk, som klare sin oppgave perfekt. Stimulerer hårveksten, og øker dermed tykkelsen, en spesiell mezoroller for hår. Til tross for at det er så mange gode forberedelser, anses den enkleste mesoscooleren for ansiktet med små nåler det beste for å arbeide med huden rundt øynene. Denne huden er den tynneste, og bruk av nåler som er mer enn 0,3 mm, er farlig for øynene.

Mange eksperter hevder at bruken av mezoroller i behandlingen av cellulitt er svært effektiv, fordi mesoterapi stimulerer absorpsjonen av intercellulær væske, som er "appelsinskall". Aktivering av metabolske prosesser i støtingssonen faller til nytte og bidrar til blodsirkulasjon og lymfatisk drenering. Imidlertid må det huskes at i nær kontakt med metallet med huden, dannes kjemikalier i vev og celler, noe som forårsaker metabolske prosesser, selv om du ikke bruker kosmetikk til mesoscaler fra cellulitt.

Den mest bemerkelsesverdige tingen om mesoterapi-prosedyren er at fra den aller første applikasjonen kan du se et godt resultat. Imidlertid er det svært vanskelig å bruke mezoroller til å kjempe cellulitt alene, da det er rett og slett utilgjengelige soner. Den beste veien ut av denne situasjonen er å ringe en venn, mor eller søster for hjelp. Det er bemerkelsesverdig å bli kvitt den "appelsinskallet" som de overskytende volumene av kroppsdeler forsvinner, og dermed reduseres størrelsen på brukbare klær.

Til tross for at denne enheten ikke egner seg for hele det rettferdige kjønn, er det umulig å ikke legge merke til at ideen om enheten er veldig bra. Det gjenstår bare å finne et passende alternativ for problemområdet av huden.

Anbefalinger for bruk av nålmassasjeapparat for kroppen

Artikkelen forteller om typene og prinsippene for effekten på en nålemassasje. På fordeler og ulemper ved enheten, på indikasjoner og kontraindikasjoner, på bruksreglene.

Også presentere en gjennomgang av flere populære modeller med korte spesifikasjoner og priser.

Anbefalinger for bruk av nålmassasjeapparat for kroppen

Enheten, som også kalles mezoroller, brukes til å forbedre hudtone og hudfarge. Det finnes andre enheter navn: nål eller estetisk massasje.

Visuelt, det ligner en rulle med nåler.

Prisen på enheten er avhengig av produsent, modell, størrelse og antall nåler. I dyre modeller brukes de spesielle funksjonene til desinfiserende nåler - de er dekket med sølv eller forgylling. I billige modeller er nåler laget av rustfritt stål eller plast. Når det gjelder lengden på nålene, kan den variere fra 0,15 til 2,5 mm.

Modell i tilfelle for sikker lagring

Regelmessig utfører massasje med en slik enhet, du kan fjerne poser under øynene, rynker.

Ved hjelp av en nålmassasje kan du forbedre hudfarge

Enheten bidrar også til å øke blodsirkulasjonen.

På prinsippet om påvirkning på kroppen

Mezoroller er en roterende rulle på et praktisk håndtak. Produktene er klassifisert etter lengden på pigger, antall nåler, rullens bredde.

Det er så mange forskjellige mezorollers at du kan hente opp et produkt for en bestemt del av kroppen.

Massasje med ruller

Hvis du trenger en modell for ansiktet, bør du være oppmerksom på massasjeren med 540 nåler. Den passer også til halsen, nakken, huden i nærheten av øynene.

Mesoscooter hjelper til med å rengjøre poser under øynene

Prinsippet om bruk av enheten er basert på mikro-punktering av huden med nåler. Dette gjør at du kan forbedre absorpsjonen av ulike kosmetikk.

En av typer nålmassasjeapparat - Kuznetsov-applikator, som hjelper til å behandle osteokondrose. Med det kan du bli kvitt ulike sykdommer - det kan være isjias, smerte i ryggraden, iskias.

Det er i stand til å massere lumbalområdet, lindre smerte, er også uunnværlig for å eliminere smerte i bekkenregionen.

Med denne massøren behandles søvnløshet, migrene, følelsesløp i bein og armer. Visuelt er det et teppe med nåler.

Under påvirkning av en nål ansiktsmassasjeapparat, kan svekkede bindevevfibre gjenopprettes, mikrocirkulasjon i hudceller kan forbedres, en løfteeffekt kan oppnås, og produksjonen av ny elastin og kollagen kan akselereres.

Typer av ansiktsmassasjere

Nåle lengde er et viktig skille mellom ansiktsmassasjevalser. Før du kjøper et produkt, må du vite hvilket problem du trenger å løse med det.

Massasje med nålmassasjeapparat

Hvis du trenger å løse problemet med post-acne, justere kolloidære arr, gjør huden ikke så uklar, så må du være oppmerksom på mezorollers med lange nåler.

For å redusere porene, fjern små rynker, forbedre hudfarge, er det bedre å velge et alternativ, som har mellomstore nåler. Denne nålmasseren kan brukes av eiere av fet, normal hud.

Hovedanbefalinger for å øke tonen - modeller med små korte nåler. Med denne rullen kan du forbedre absorpsjonen av stoffer eller kosmetikk, noe som er viktig, for eksempel når du bruker hyaluronsyre. Også, etter bruk av en slik massasje, forbedrer blodsirkulasjonen.

På fordelene og ulempene med nålmassasjere for ansiktet

Mezorollers har sine fordeler. Vi lister dem:

 • hjelp med hudslaphet;
 • glatte arr;
 • hjelpe huden å komme seg fra aknefjerning;
 • forbedre blodsirkulasjonen;
 • i stand til å jevne ut hudfarge
 • fjern pigmentering;
 • hjelp til å øke hastigheten på prosessen med hudregenerering;
 • i stand til å returnere elastisiteten i huden
 • Med hjelp av massasjeren kan du gjøre ansiktets konturer mer tydelige.
 • hypoallergene;
 • slitesterk.

Det er enheter og ulemper. Hvis du for eksempel velger en billig modell, kan den vare mindre enn seks måneder. Legg merke til at seks måneder er det maksimale beløpet for bruk av mezoroller.

Av minusene kan det bemerkes at massasjeren ikke kan brukes hvis ansiktet har en opphopning av vorter, mol.

Det er også forbudt bruk i onkologi, epilepsi, hvis det oppdages forverring av kroniske sykdommer.

Du bør ikke bruke nålmassasjeapparat for gravide, for hudinfeksjoner, åreknuter, for å ta visse medisiner.

Hvis menn har hemofili, må mesoskaleren ikke brukes.

Nålmassasjeapparat kan ikke brukes på slimhinner, lepper og øyelokk

Hvordan bruke en ansiktsmassasje

For å forbedre blodsirkulasjonen kan du bruke en massasjeapparat. Hans handling vil bidra til å aktivere denne prosessen.

Det er viktig å bruke mezoroller riktig, ellers kan hematomer vises. Hvis det er feil å plukke opp nålene, kan det bare skade. Blodtrykkstopp, brennende, hevelse, overdreven tørrhet i huden, rødhet og hodepine kan også forekomme.

Først må du strengt følge en bestemt sekvens når du arbeider med en nålmassasje.

Så, du trenger vodka eller alkohol, eller klorhexidin for å desinfisere nåler. Deretter må du vaske ansiktet med varmt såpevann - dette vil bidra til å fjerne kosmetikk.

Deretter bruker du et antiseptisk middel for å desinfisere hudoverflaten. I dette tilfellet kan du bruke "Miramisten".

Hvis du bruker en mesoscooler, hvor lengden på nålene overstiger en millimeter, er det nødvendig å smøre huden med bedøvelse - dette kan redusere smerten i prosedyren.

Deretter påføres en kosmetisk blanding på huden. Bevegelsen av nålmassasjeren skal forekomme i vertikale, horisontale, diagonale linjer. Når det gjelder varigheten av prosedyren, bør den ikke overstige syv minutter. I løpet av denne tiden må du holde en ruller i det behandlede området fem ganger.

Etter det må du massere huden. Deretter påføres en kosmetikk på huden - det kan være en vanlig nærende maske. Deretter blir solkrem påført.

Etter prosedyrene er det nødvendig å desinfisere nålene til mezorollene, tørke rullen på sporet og sette den inn i saken.

Populære modeller av mezorollers

BeautyKey er en holdbar mezoroller med titan nåler, 14K gullbelegg, som bidrar til å forhindre oksidasjon.

En egenskap ved modellen er at den er i stand til å lage ensartede små snitt, mens utilsiktet skade på huden er utelukket.

Du kan også velge frekvensen og lengden på nålene. Hvis du trenger å bli kvitt cellulitt, velg en nållengde på 1 mm, antall nåler - 1200.

Hvis du vil gjøre huden til å se yngre ut, velger du nåler med en lengde på 0,5-1,0 mm, 192 nåler.

Kostnaden for enheten er fra 1150 rubler for modeller med 540 nåler og 1950 rubler for modeller med 1200 nåler.

Med hjelp av Bioroll scooteren, er det lett å bli kvitt akne, fjern dype porer. Modellen er utstyrt med 340 nåler - lengden er 0,5 mm. Det finnes også modeller for 180 nåler en millimeter lang.

Med denne mezoroller kan du forbedre produksjonen av elastin. Det er effektivt å glatte ut rynker.

Jade ruller, mikronidling og andre ansiktsmassasjeapparater: hvordan det fungerer

Og er det virkelig effektivt?

Fotoredaktør: Nina Rasyuk

For 2017 har søket etter massasjevalser på Pinterest økt med 345%. Popularisering, for eksempel, jade ruller bidro til skjønnhetsbloggeren Marianne Hewitt, som fant i boken omtale av denne enheten. "Selvfølgelig var det første jeg gjorde å gå til Amazon. Der kostet alle disse massasjene $ 7, så jeg la umiddelbart en til kurven. Jeg begynte å snakke om ham i en historie, og alle abonnenter begynte å be meg om å fjerne videoopplæringen. " Noen ganger etter utgivelsen av videoen på YouTube økte salget av massagere til 207 millioner dollar, som er 11% mer enn i 2016. I september produserte Herbivore Botanicals, en favoritt millennial merkevare, rosa kvarts og jade scootere for $ 25 og $ 45. Maksimalt som en vals kan lage fra en stein, er å forbedre blodsirkulasjonen, kanskje for å fjerne puffiness, og også å ha en positiv effekt på grunn av det mineral det er laget av. Det kan brukes daglig som et tillegg til morgen og kveldsritual, sier Victoria Filimonova, en hudlege, kosmetolog og tricholog.

Den eksakte opprinnelsen til en slik vals er ukjent, men mange eksperter tror at den først oppstod i Kina. Jade i dette landet regnes som en spesiell verdi, en stein av livet. Det er veldig enkelt å bruke en slik scooter: Først må du bruke krem ​​eller olje på ansiktet ditt, og gjør deretter bevegelser med en scooter fra bunnen opp langs massasjelinjer.

En annen fasjonabel massager - mezoroller - dukket opp som et alternativ til mesoterapi og andre lignende invasive teknikker. Mezoroller, eller mikronidling, ble populært nettopp fordi det hjelper, uten smerte og uten konsekvenser, å gjøre huden mer elastisk, for å begrense porene og forbedre mikrosirkulasjonen. "Effektiviteten til mesoscaler ligner prosedyrene for mesoterapi. Men handlingen er mye mer traumatisk. Med det riktige valget av verktøy for en scooter, kan du også få et resultat av salongpleie hjemme. Alt ligger i prinsippet om rullen: Nålene forlater mikrotraumas som fører til økt celledeling, opprettelsen av et nytt kapillærnettverk, økt blodgjennomstrømning, oksygenering av blodet og prosessen med naturlig fuktighet i huden. Absorberbarheten av medisinske og kosmetiske produkter øker også, forklarer Yevgeny Rogozhnikova, estetiker av Nikolskaya Club.

"Mezoroller (dermaroller) er en liten ruller med nåler fra medisinsk stål og edle metaller: gull, sølv, platina, titan festet på den. Rullebruk på forrenset og forberedt hud. Nåler skade det, som bidrar til produksjon av kollagen og elastin, forbedrer mikrosirkulasjonen. Formet "kanaler" øker absorpsjonen av næringsstoffer og kosmetikk 400 ganger. Eksponering av huden til en dermaroller resulterer i forbedret hudfarge, innsnevring av porene, forbedrer arrdannelse etter akne. Bruken av en scooter i hodebunnen reduserer hårtap, sier Victoria Filimonova.

Disse tilbehørene forbedrer blodsirkulasjonen, lindrer hevelse og tone opp

Når du masserer ansiktet med en mesoscaler, trenger de tynneste nålene inn i huden med 1 millimeter, piercing den og forårsaker blod. Sammenlignet med mesoterapi, hvor papulene forblir i 1-3 dager, forsvinner mikronideringspunkter i løpet av noen få timer. "Hvis mikronidling brukes hjemme, bør en vals for hver påfølgende prosedyre bruke en ny, siden hudpartikler forblir på nålene, og bakterier multipliseres aktivt på dem. Samtidig er de svært vanskelig å desinfisere. Du må i utgangspunktet mekanisk fjerne alle hudpartikler, og deretter suge i 30 minutter i løsningen og behandle den i en tørketrommel. I dette tilfellet er nålene ofte stump, og prosedyrene i form der det skal være, ikke trene, sier Natalya Frolova, en dermatokosmetolog ved Golden Mandarin Health and Beauty Center. - Jeg vil ikke anbefale micronidling deg selv hjemme. Allikevel skader denne prosedyren huden, og på grunn av brudd på teknologi kan du skade huden. "

Blant annet ansiktsmassasjeapparater - en av favorittutstyrene til kosmetologen Victoria Beckham Sarah Chapman, som masserer begge sider av ansiktet, et alternativ fra The Body Shop med gummitenner eller en 3D massager med dobbelte baller. Alt dette tilbehøret er effektivt for å forbedre blodsirkulasjonen, lindre hevelse og toning. De skader ikke med daglig bruk, men de vil ikke gi noen alvorlige og langvarige resultater.

Flere Artikler Om Typer Acne