Ønsket om å se perfekt krever regelmessig besøk til frisører og manikyrsalonger. Ikke glem å ta vare på friskheten og ungdommen i huden. For dette er det ikke nødvendig å bli klient i klinikken for estetisk medisin. Facial mezoroller vil tillate deg å utføre effektive prosedyrer hjemme.

Hva er en mezoroller?

En mezoroller eller dermaroller er en liten vals med de tynneste stålnålene. Avhengig av produsenten kan du velge materialet. Legeringer med edle metaller som gull, platina og sølv brukes ofte. Massasjevalsen kan sammenlignes med dyre laserforyngelsesprosedyrer eller kjemisk peeling. En veldig enkel enhet vil bidra til å bevare den naturlige friskheten og ungdommen i huden.

Hjemme er det mulig å bruke de beste kremer, serum, masker. Men etter 30 faller effekten, naturlige aldringsprosesser trer i kraft. For å gjenopprette elastisitet og elastisitet, for å takle rynker, flaskhet, anbefaler fagpersoner å bruke skjønnhetsinjeksjoner. Dyre cocktailer av vitaminer og hyaluronsyre kan erstattes av en tilgjengelig kosmetologisk enhet.

Hva er det for?

Handlingsprinsippet lar deg oppnå den perfekte fargen og strukturen i huden. De tynneste nåler gjør hundrevis av mikro-kutt, stimulerer prosessene for regenerering og regenerering av integumentet. Det er verdt å merke seg tonic effekten, som gjør det mulig å normalisere oksygenrespirasjon, for å aktivere syntesen av elastin, kollagen. Effekten av spesielle næringsdrinker anvendt under prosedyren har økt flere ganger. Punkteringsnåler tillater aktive elementer å trenge inn fra hudoverflaten til dermis dype lag. Ved bruk av en mezoroller er det mulig å øke effektiviteten av preparater opp til 90%. Ved normal påføring på epidermis absorberes næringsstoffer med ikke mer enn 5%.

Fordelene ved en nål massasjeapparat:

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

 • reduserer antall etterligninger og statiske rynker;
 • korreksjon av ansikts konturer på grunn av forbedret lymfatisk drenering;
 • dyp metning med vitaminer, mineraler, syrer;
 • huden blir elastisk, glatt;
 • integumentets struktur er forbedret;
 • taperende porer;
 • syntese av nye celler aktiveres ved å akselerere metabolske prosesser.

Avhengig av lengden på nålene, tettheten og dybden av penetrasjonen, finnes det flere typer kosmetiske ruller. Hjem, profesjonell, medisinsk - for å velge enheten, er det nødvendig å bestemme oppgavene. Bruken av en kosmetisk enhet lar deg også håndtere baldness, postoperative arr, strekkmerker.

 1. Nåler til hjemmebruk, har en lengde på ikke mer enn 0,2-0,5 mm. Søknaden gir mulighet for selvpleieprosedyrer, for å ta vare på friskheten og ungdommen i ansiktet. Ruller skader ikke huden, hjelper til med å klare flabbhet, rynker, uttalt porene. Regelmessig bruk forbedrer farge, tilpasser strukturen til integumentet. Anbefalt bruk for problemet med hårtap og langsom hårvekst.
 2. Profesjonell har en lengde på nåler fra 0,5 til 1 mm. Sannsynligheten for skade på kjellermembranen er høy, derfor brukes den av kosmetologer med medisinsk utdanning. Den brukes til delikat hud rundt øynene og leppene. Ved hjelp av flere prosedyrer kan du redusere antall dype folder. Effektivt avlaster pigmentering, øyelokk hevelse, cellulitt, patologisk skallethet.
 3. Medisinsk - maksimal nållengde fra 1 til 2,5 mm. Prosedyren er ganske smertefull, slik at anestesi ofte brukes. Bruk bare skjønnhetseksperter med høyere medisinsk utdanning. En effektiv prosedyre vil bidra til å bli kvitt dype arr, arr, avanserte former for cellulitt.

Hvor kan man kjøpe og priser?

Du kan kjøpe enheten i et apotek, kosmetiske butikker, nettbutikker. Prisklasse avhenger av materialet til nålene, produsenten starter fra 900 r. og når 3-4000 rubler. Ved kjøp må du være oppmerksom på sammensetningen av legeringen. Kirurgiske stålruller bruker opptil 10 prosedyrer, med titannåler - de varer opptil seks måneder.

Slik bruker du hjemme

For å oppnå ønsket effekt må du bruke en kosmetologisk enhet på riktig måte. Tiden for prosedyren er også viktig, det anbefales å ta vare på ansikt og kropp om kvelden fra 18 til 22 timer.

Bruksanvisning:

 • Mezoroller å desinfisere, etter å ha ventet på fullstendig tørking;
 • trenger å rense huden fra sminke;
 • Påfør en vitamin cocktail eller et produkt med hyaluronsyre;
 • utfør rullen vekselvis på hvert område - panne, kinn, området rundt munnen, nakke;
 • så kan du igjen bruke det aktive pleiemiddelet, vente på fullstendig absorpsjon;
 • en maske er laget for å gjenopprette dekslene, det er ønskelig å velge sammensetninger med en homogen struktur slik at små partikler ikke tetter porene.

Kontra

Mesoscooter til hjemmebruk er en enhet for individuell bruk. Når det brukes av andre, er ikke muligheten for infeksjon utelukket.

Når enheten er forbudt:

 • soppsykdommer;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • demodex;
 • acne;
 • fødselsmerker, papillomer;
 • brannsår;
 • skade på integriteten til integumentet;
 • rosacea;
 • graviditet, amming;
 • blodkoagulasjonsforstyrrelser;
 • endokrine systempatologier;
 • diabetes.

Det er nødvendig å utsette behandlingen av omsorg med en nylig peeling, mekanisk rengjøring.

Hvilke verktøy er nødvendig for å bruke mezoroller

Konsentrater og cocktailer regnes som de beste kosmetiske produktene for prosedyren. Den første typen omsorgsformål er rettet mot å løse et problem. Cocktailer løser et bredt spekter av estetiske problemer, et positivt resultat kan ses etter første økt. Bruk ofte det samme produktet ikke anbefales, det er ønskelig å alternative sammensetninger.

 • hyaluronsyre - fukter og glatter rynker;
 • vitamin C-ampuller blekner huden og styrker blodkarene;
 • kollagen forbedrer hudens elastisitet;
 • for betennelse, brukes serum til mesoscaler med aloe vera;
 • For å forbedre strukturen og fargen, bruk verktøy med urteekstrakter.
 • Evalar Laura serum inneholder et kompleks av peptider, hyaluronsyre, vitaminer, har en løfteeffekt, danner næring, fuktighet, gjenoppretter jevn tone;
 • for kroppspleie, for å bli kvitt flabbighet, strekkmerker og cellulitt, hyaluronsyre er inkludert i cocktailer, samt ekstrakter av grønn te, sitrus, tang, guarana.

Hvor lang tid tar prosedyren?

Varigheten er bare 10-15 minutter, dette er nok til å aktivere de biokjemiske prosessene, hud og kroppspleie. Utført i intervaller på 1-2 dager. Kursets varighet er 10 økter, etter at det er nødvendig å opprettholde resultatet ved hjelp av mezoroller en gang i uken.

Bla gjennom populære modeller

BeautyKey - rulle med titan nåler og et belegg av 14 K gull, unngår oksidasjon under prosedyren. Diamantsliping gjør ensartede mikro-kutt, skade på integgene er utelukket. Enheten er preget av holdbarhet, levetiden er spesifisert opp til 200 prosedyrer. Avhengig av ønsket effekt kan du velge lengden og frekvensen til nålene. For foryngelse, brukes scootere - 192 eller 540 med en lengde på 0,5-1 mm. For øynets ømme hud - 180, lengde 0,2 mm. For å bli kvitt cellulitt - 1200 nåler, 1 mm.

Gold Skin Roller - rullen hvor nåler 0,25 mm tykk, 1 mm lang fra medisinsk stål er plassert. Gullplating eliminerer allergiske reaksjoner, det er mulig å bruke selv for sensitiv hud. Den koniske formen av slipingen sikrer smertefri prosedyre. Passerte området sterilisering, effektiv for foryngelse, akselerert hudfornyelse.

Bioroll - utstyrt med 340 nåler, 0,5 mm lang, til profesjonell bruk - 180 nåler, 1 mm lange. Øker penetrasjonen av næringsmiddelkomponentene i kosmetikk, gjør at du kan forbedre syntesen av elastin. Det brukes til å glatte rynker, bli kvitt akne merker, dype porer, for å løse problemet med hårtap. Den har ubegrenset levetid.

DSS i røret representeres av forskjellige nållengder - 0,3 mm, 0,5 mm, 1,5 mm, 2 mm. Avhengig av hvilken modell som er valgt, kan den brukes til tynn hud på øyelokkene og området rundt munnen, for å utjevne statiske rynker, bekjempe hårtap, strekkmerker, cellulitt.

ZGTS GOLD - nålene er laget av titan, det sikres langsiktig drift, materialet er motstandsdyktig mot korrosjon. Nålene gjennomgikk laserskarphet, og dermed unngås irritasjon og skade på integumentet. Gullbelegget forhindrer reproduksjon av bakterier, motstandsdyktig mot sammensetningen av desinfeksjonsmidler. Det er mulig å velge forskjellige lengder på nåler - 0,3 mm, 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm.

Interessant video: ZGTS 0,5 mm mezoroller og Baimiss hilauronsyre

Fremgangsmåter for forberedelse

 1. Det er nødvendig å desinfisere enheten, den utføres før omsorgssesjonen og på slutten av alle kosmetiske manipulasjoner.
 2. Senk rullen i en spesiell løsning i 15-20 minutter, sett deretter inn og vent til den er helt tørr.
 3. Rengjør ansiktet på kosmetikk ved hjelp av micellært vann eller alkoholfri tonic.
 4. Påfør den valgte kosmetikken, spred på ansiktet på linje med massasje.

Ansikts forberedelse

For rensing kan du bruke skum til vask eller et sett bestående av gel og lotion. Før prosedyren ikke anbefales å skrelle, bruk en skrubbe eller gommage. Det valgte produktet skal ikke inneholde faste partikler, aggressive komponenter. Etter rensing skyll ansiktet ditt med varmt vann, fjern fuktigheten med et håndkle.

Mesoterapi teknikk

Slik bruker du mezoroller riktig:

 • Påfør aktivt konsentrat eller en cocktail til renset hud;
 • Ansiktet er delt inn i soner - panne, øyelokkområde, munn, kinn;
 • hold rullen i det valgte området vertikalt, horisontalt, diagonalt, 5-10 ganger med samme trykk;
 • bevegelse fra midten av ansiktet til hårlinjen og øreboksene;
 • Etter å ha brukt serum eller konsentrere, vent på fullstendig absorpsjon;
 • Beroligende masker brukes til å gjenopprette huden. På siste stadium brukes en SPF-krem.

Regler for ansiktspleie etter hjem mesoterapi

For å opprettholde kosmetiske resultater i løpet av de neste dagene, anbefales det ikke å besøke stranden, solsenger, bruk soling. På de behandlede områdene i løpet av uken må du bruke en krem ​​eller emulsjon med høy beskyttelsesfaktor fra solens stråler.

Video: Steg-for-trinns instruksjoner om hvordan du arbeider med mezoroller hjemme

Fordeler og ulemper med mezorollers

Kosmetiske enheter er praktiske for selvbruk, du kan ta vare på huden hjemme. Etter bruk av bruksanvisningen er det lett å løse eventuelle estetiske problemer.

 • Øker effektiviteten til kosmetiske produkter - kremer, serum, væsker.
 • Rimelig pris.
 • Delvis erstatter salong, maskinvareprosedyrer.
 • Smertefri bruk, bare en medisinsk scooter krever tidligere anestesi.
 • Kan brukes til følsomme områder - øyelokk, munnområde.
 • Effekten kan bli lagt merke til etter den første prosedyren.
 • Lader ikke arr og skade.
 • Det er ingen gjenopprettingstid.
 • Avhengig av lengden på nålene kan den brukes ikke bare for ansiktet, men også for kropps- og hårpleie.
 1. En ganske stor liste over kontraindikasjoner som forbyder bruk av enheten.
 2. Mulige bivirkninger - kløe, brennende, lokale reaksjoner på huden, økt trykk, hodepine.
 3. Ved ikke-overholdelse av operasjonsreglene forekommer hematomer ofte, med eksponering for ultrafiolett stråling, pigmentpletter vises.
 4. Ved hyppig bruk skjer avhengighet, prosedyren mister sin effektivitet.

Funksjoner av omsorg for enheten

Etter hver behandling må du skylle rullen under varmt vann for å fjerne resterende kosmetikk. Før du bruker enheten, er det nødvendig å utføre dekontaminering, for dette nedsetter rullen i en spesiell løsning. Desinfeksjon utføres med en alkoholoppløsning eller klorhexidin i 15-20 minutter. Etter at du trenger å sette valsen slik at nålene ikke er i kontakt med andre overflater. Hold nødvendig i et beskyttende tilfelle. Hvis valsen faller, er det nødvendig med utskifting, ellers kan deformerte nåler skade integumentet.

Skjønnhetspleie vurderinger

Mesollers er en fin måte å holde huden frisk og elastisk på. Prosedyren er valgt av mange klienter på grunn av sin smertefrihet og hurtige resultater. Jeg anser det som et alternativ til injeksjoner av hyaluronsyre, vitamin cocktails, og jeg bruker det også i kroppsforming.

En stor liste over kontraindikasjoner og traumer gjør det mulig å utføre prosedyren for et begrenset antall kunder. Det er bedre å bruke en laser eller kjemisk peeling for å oppnå de samme målene. Jeg fant vurderinger av leger som måtte rette opp resultatene av ikke-profesjonell bruk.

Kundeanmeldelser

Hjem ansikts mezoroller ble min frelse. Etter at 30 nasolabiale folder viste seg, var det nødvendig å skjule rynker og tegn på tretthet under sminke. Jeg så mezoroller i butikken, uten å nøle, kjøpte den straks med titan nåler (0.3 mm). Dette er den beste enheten for selvbruk, ansiktet er merkbart ferskere, håndgribelig og løftende effekt.

Anastasia Pro Mezoroller Skinn Skinn, stål, 540 nåler (0.5 mm) med irecommend.ru

Min venn rådet meg til å prøve et mirakelhjelpemiddel for brede porer. Jeg merket ikke noe bestemt resultat, men fornemmelsen av brenning forsvant ikke, selv etter slutten av prosedyren.

Jeg følger mitt utseende, jeg kjøper alle de nye kosmetikkene. Jeg kjøpte meg selv en mezoroller, en god ting, spesielt med kosmetikk av høy kvalitet. Øyeblikkelig, gjør det selvfølgelig ikke glatte rynker. Men hvis du bruker instruksjonene, vil anti-aging effekten bli merkbar.

Blir dermaloller nåler mot ansiktets hud?

En mesoscaler for ansiktet vil komme til redning hvis du er redd for Botox eller mesoterapi, kanskje hver dag du kjører bort tanker om afrikanske snegler i ansiktet ditt, men samtidig forhindrer rynkene deg i å sove søtt om natten? Hver kvinne på et visst stadium i livet hennes står overfor problemet med første rynker, uregelmessigheter i huden, post-akne, vel, det mest alvorlige er å strekke seg i décolleté-området.

Sommeren kommer, jeg vil ha en kortere kjole, men med et kutt på brystet dypere. Men. Det er øyeblikk som jeg ønsker å rette opp. Hver dag er enheten oppfunnet bedre, nyere og kraftigere, noe som vil gjøre eieren lykkelig. I dag er det en mezoroller eller ansiktsmaske.

Mezoroller for ansiktet og prinsippet om sin handling

Sist, vi har dette ordet - mezoroller. Men på kort tid klarte han å avstøte laserpoleringen samt maskinvareprosedyrene fra ledende stillinger. Så hva er denne enheten? Hvordan bruker du det? Er det mulig å bruke hjemme eller utelukkende i klinikken? Hvilken effekt og hvor lenge varer den?

Mesoscooter eller dermal scooter er et kosmetologisk verktøy som brukes i mikronedle terapi.

Faktisk er det en ruller med tynne nåler, som er festet på en plastbase. Nål størrelse fra 0,2 til 2,5 mm. Svært ofte legger produsentene av en dermoroller flere edle metaller som gull, sølv, titan eller platina til den medisinske legeringen som rullen er laget av. Disse nålene gjør mye mindre skade enn nåler i mesoterapi. De er veldig tynne og uten tomhet inne. Smerteffekten er mye mindre enn etter prosedyren ved bruk av en sprøyte.

Små nåler av rullen påvirker huden og utløser to hovedfunksjoner av regenerering:

 1. Stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Nålen skaper en punktering i liten dybde, men dette er nok til å starte hovedregenerasjonsprosessen;
 2. Øker absorpsjon av næringsstoffer. Hvert hull som går etter nålen, etter at det har gått gjennom valsen, blir en såkalt kanal som en hvilken som helst krem ​​eller maske passerer gjennom epidermis mye dypere enn etter noen skrubbe eller peeling.

Antallet nåler på platen kan være opp til 1080. En slik termisk valsen kan bare brukes på kroppen. For ansiktet er det nødvendig å bruke en rulle med antall nåler opp til maksimalt 200. De anbefales å massere selv det delikate området rundt øynene.

Når den brukes på hodet, stimulerer enheten hårveksten - dette er en god løsning mot tidlig hårtap. Til hjemmet passer mezoroller med nåler opp til 540 stykker. Den passer til ansikt, nakke, hals. Enkelt sagt, det er en universell rulle for et skadet område av kroppen som trenger mesoterapi.

Når den brukes hjemme, er nålen som er tillatt, mindre enn 1 mm. For de første trinnene i bruk er det bedre å bruke nåler med en lengde på 0,2 - 0,5 mm. Lengre nåler er bare tillatt i skjønnhetssalonger. Ellers kan det bli skadet.

Fordeler dermorollera

Som du vet, kommer ikke mer enn 3-5% av næringsstoffene fra krem ​​inn i huden. Men hvis du bruker kremen til å bruke en dermal scooter, øker inntrengningen av stoffet i huden til 86-90%.

Beauticians har vist at med den systematiske bruken av denne enheten øker hudens elastisitet, ansiktskonturen er jevnt (blir mer uttrykksdyktig og klarere), og rynker reduseres betydelig (spesielt uttalt rundt øynene, såkalte "kråkefødder" og nasolabiale folder). Det blir glatt og elastisk, akne arrene forsvinner praktisk talt. Ikke bruk essensielle oljer og kremer for mesoterapi, som kun er beregnet for å arbeide med de øvre lagene i epidermis.

Etter kortsiktig prosedyre, startes følgende prosesser med mezoroller:

 • blodsirkulasjonen øker;
 • kollagen og elastin gjenopprettes;
 • starter prosessen med cellefornyelse;
 • metabolske prosesser i huden er forbedret.
 • Mezoroller takler slike problemer som:
 • arr etter levering, ved keisersnitt;
 • forbedret pigmentering;
 • postoperative arr
 • ekstrem tørrhet;
 • konsekvenser av allergi og utslett.

Typer behandling med mezoroller

Avhengig av lengden på nålen til den valgte enheten er det tre typer behandling:

 1. Short. Nållengde 0,2-0,5 mm. Slike nåler brukes hvis det er nødvendig å løsne det øvre laget av epidermis. Forbedrer blodsirkulasjonen og mikrosirkulasjonen. Mikromassasje forbedrer absorberbarheten av stoffer, eliminerer fine rynker;
 2. Gjennomsnitt. Nållengde 0,5-1,5 mm. Som et resultat av behandling, er porene innsnevret, postpartum strekk er fjernet, og også etter et raskt vekttap. Hudfarge forbedres, hårtap reduseres;
 3. Long. Nållengde 1,5-, 2,5 mm. Keloid arr blir jevnet, slapphet avtar, post-acne arr blir nesten forsvunnet.

Avhengig av graden av problemer på huden, velg det nødvendige kosmetiske produktet, som påføres før du bruker rullen. Det kan være askorbinsyre og kollagen, hyaluronsyre, samt ekstrakter fra forskjellige urter. Med alle fordelene ved mezoroller, er det verdt å merke seg at sikkerhetsforskrifter overholdes for bruk.

Trinn-for-trinns instruksjoner for bruk av dermal scooter

 1. Det er nødvendig å rengjøre ansiktet grundig med spesielle lotioner eller geler.
 2. Obligatorisk bruk av anestetika, med nåler over 1 mm.
 3. Obligatorisk desinfeksjon av ansikt, hender, selve enheten.
 4. Bruk av nødvendig krem, avhengig av resultat og formål med prosedyren.
 5. Bruke mezoroller selv. Hvert skadet område må behandles med en dermoroller i fire forskjellige retninger.
 6. Etter bruk av enheten er det viktig å lage en lett avslappende massasje av det behandlede området av huden ved bruk av nødvendige medisiner for å forbedre regenereringen.
 7. Det er viktig å bruke en beroligende krem ​​eller maske.
 8. Sunscreen applikasjon.

Bruk av enheten er ganske smertefull prosedyre. I denne forbindelse er en anestetisk krem ​​påført. Etter prosedyren oppstår hevelse og hevelse, blir arr ikke dannet. Avhengig av hvilken nål prosedyren ble gjort, vil huden regenerere fra 2 til 8 dager.

Kontraindikasjoner for bruk av en mezoroller

Med en nesten ufarlig prosedyre, er det faktorer under hvilke behandling med en vals er simpelthen forbudt:

 • herpes;
 • nærvær av mol;
 • inflammatorisk akne;
 • ferske sår;
 • keloid arr;
 • kreft;
 • diabetes mellitus;
 • graviditet, amming;
 • dårlig blodpropp.

All informasjon om kontraindikasjoner må studeres på forhånd for ikke å skade kroppen din. Men med en så streng liste over forbud, er det fortsatt et stort antall fordeler. Mezoroller for ansiktet, på grunn av sin form, vil godt takle en lesjon på hvilken som helst del av kroppen, både på ansikt, nakke og hofter.

Serum "Laura" og mezoroller hjemme

Hver kvinne vil se fantastisk ut når som helst på året og i alle livssituasjoner. Men det er ikke alltid tid eller penger å besøke skjønnhetssalongen. Derfor er det en alternativ løsning på denne situasjonen - et hudpleie kompleks med Laura serum og en mezoroller.

Dette settet er ganske godt kjent for alle kvinner. Bruke sammen serum og dermal scooter øker effekten av foryngelse og elastisitet flere ganger. Serum "Laura" refererer til anti-aging kosmetikk. Den inneholder vitaminer A, E, peptider, fosfolipider, samt den velkjente hyaluronsyren. Dette settet er spesielt designet for hjemmebruk, da dermaloller nåler er bare 0,25 mm lange og kan ikke skade huden.

Hver kvinne i huset burde ha sitt eget individuelle sett på grunn av at scooteren pierces det øverste lag av huden, og du kan få infeksjon når du bruker en vanlig enhet. Videre er nålene til valsen stump med tiden, og løpet av bruk av settet er 1,5-6 måneder. Før bruk er det nødvendig å desinfisere det hudområdet du planlegger å massere med medisinsk alkohol, samt selve rullen. Øvelsen skal gjennomføres to timer før sengetid.

Serumet har en mild, ikke-fett konsistens og legger et jevnt lag på renset hud. Etter bruk av mezoroller, er det nødvendig å belegge området med serum, noe som vil forbedre effekten av komponentene i de indre lagene av huden. Etter bruk av serumkomplekset "Laura" med dermororrom, forbedrer hudflekten betydelig, jevnhet, rynker rundt øynene blir merkbart redusert, puffiness reduseres, ansikts konturene blir tydeligere.

Hudpleie tips etter mesoscaler

 1. Eliminer direkte sollys, ultrafiolett stråling på kroppen.
 2. I helbredelsesperioden må du ikke besøke solarium, svømmebasseng, bad eller badstue.
 3. Ikke bruk syntetiske klær som passer godt til det behandlede området av kroppen.
 4. Bruk helbredende kremer, minimer ansikts sminke.

Mesoscooter i livet til en skjønnhetspleie

Mange kosmetologer tror at livet uten denne enheten er nå umulig. De anbefaler å bruke den i skjønnhetssalonger, og sørg for å ta et kurs hjemme. Dette er en av måtene for foryngelse, så nødvendig i det moderne liv. Andre nekter helt akupunktur og er sikre på at det er mange andre maskinvareprosedyrer som gjør mindre skade.

En kvinne bør selvstendig velge en løsning for seg selv, veie alle risikoer og konsekvenser av hvilken som helst innflytelse på kroppen hennes. Kroppen er aldrende, naturen har skapt oss slik, og vi vil ikke løpe vekk fra det hvor som helst. Hver dag vises noe nytt, slik at vi alltid er unge, vellykkede, vakre og sunne.

Nettsted om skjønnhet og helse!

Vi hjelper deg med å finne svar på eventuelle spørsmål!

Facial mezoroller: regler for bruk hjemme

Innovative oppfinnelser, hvilke kvinner for noen år siden og ikke kunne anta, dukker opp igjen i kosmetikk. I dag tilbyr produsenter en ny type dermal scrollers - en mezoroller i form av en roterende rulle med små nåler festet til basen.

Denne nyskapende enheten og raskt funnet bruk hos kvinner som gjerne søker ansikts- og kroppspleie hjemme. Når ansikts mezoroller først dukket opp, ble vurderingene om det 95% positive. Hvordan bruke mezoroller finner du nedenfor.

Hva er det

En mezoroller er en anordning i form av en praktisk roterende rulle med stålnåler festet til et plasthåndtak. Når du bruker denne enheten, påvirker ansiktet av typen akupunktur, og starter raskt prosessene for regenerering og restaurering av huden, stimulerer syntesen av elastin og kollagen. Arbeidet involverte små nåler, etterlater små punkteringer i kontakt med huden, og sikrer absorpsjon av fordelaktige stoffer i de dypere lagene av epidermis.

Opptil 200 nåler er festet til enheten. Noen modeller har opptil 1000 fine nåler, men det er ideelt å velge en mezoroller med 500-600 nåler for enkel bruk hjemme og en sikker mesoterapi-prosedyre på problemområder i huden. Du kan kjøpe en ansikts mezoroller på apotek eller på Internett, og du kan se anmeldelsene med før og etter bilder nedenfor.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Enheten er i stand til å gi hudens elastisitet, stramme konturene i ansiktet, eliminere eventuelle feil. I tillegg - kosmetikk, serum, cocktailer i sammensetningen med hyaluronsyre. Det er modeller i sammensetningen med antibiotika, hvis ønskelig, for å fjerne betennelse og irritasjon i ansiktet for å kvitte seg med økt pigmentering. Anbefales for bruk av emulsjoner og cocktailer i sammensetningen med vitamin C.

Mezoroller er egnet for bruk for omsorg for ikke bare ansiktet, men også noen deler av kroppen. Enheten kombinerer en kosmetologisk og terapeutisk prosedyre i komplekset og anbefales av mange kosmetologer med det formål å behandle et antall hudsykdommer og eliminere defekter i de øvre lagene i epidermis.

De viktigste indikasjonene for bruk bør omfatte:

 • Tilstedeværelse av rynker, flabbhet på huden integument;
 • overdreven ekspansjon av porene;
 • akne, arr, blackheads;
 • fjerning av poser, blåmerker og kråkefødder under øynene;
 • hårtap og tynnhet;
 • skallethet.

En mezoroller er en enhet som du må bruke disse eller andre medisiner som ikke alltid er harmløse og kan føre til avvisning av visse vevseksjoner, manifestasjonen av allergier. Det er kontraindikasjoner for bruk av mesoskjøleren for ansiktet, vurderinger av kosmetologer nevner disse grunnene:

 • hudsykdommer (eksem, psoriasis, dermatitt, sopp og viral lesjoner);
 • vorter, pustler, keratomer, store moles på ansiktet;
 • overdreven hudirritasjon
 • Tilstedeværelse av riper, slitasje av åpne sår, betente områder, brannskader på huden, integumentet;
 • tilbakevendende form av herpes.

Tips! Behandlingen av de nedre øyelokkområdene, øynens slimhinne og den røde grensen på leppene er forbudt.

Vanlige kontraindikasjoner inkluderer:

 • onkologiske sykdommer;
 • alkoholisme;
 • epilepsi;
 • kroniske sykdommer;
 • graviditet;
 • autoimmune lidelser;
 • hemofili.

Det er umulig å utføre en teknikk ved bruk av en rekke stoffer (kortikosteroider, antikoagulantia).

Det er veldig enkelt å bruke ansiktet mezoroller hjemme, men du må følge viktige regler. Advarsel! For ikke å bli frustrert ved bruk av mezoroller, bør prosedyrer utføres under hensyntagen til instruksjonene og testing av stoffene for tilstedeværelse av allergier. Gjennomfør testing, drypp litt penger på håndleddet eller håndflaten fra baksiden.

I tillegg kan det være bivirkninger ved bruk av disse eller andre legemidler: pigmentering på kroppen, hodepine, brennende, kløe og tørr hud i huden med overdreven følsomhet på ansiktet, halsen på grunn av bruk av lange nåler.

Effektivitet og resultater

Mezoroller kan eliminere mange kosmetiske og kirurgiske problemer. Egnet for kvinner som ønsker å få vakker hud i alle aldre, eliminere rynker og sagging, redusere pigmentering, betennelse, allergiske effekter, arr og arr etter ansiktsoperasjon.

Resultatene er ikke lange i kommer. Allerede etter å ha gjennomført flere prosedyrer, observeres det:

 • en betydelig økning i immunitet og økt motstand mot negative faktorer fra utsiden;
 • elastisitet i ansikt og hals på grunn av hyaluronsyre og kollagen som en del av preparater;
 • normalisering av blodsirkulasjon;
 • økte hetteffekter på punkteringssteder;
 • forbedring av metabolske prosesser;
 • styrke hårsekkene;
 • passerer fine rynker;
 • utseende av klare ansikts konturer;
 • å slette spor av arr, arr, brann;
 • utvidelse av porene;
 • gir hudens elastisitet.

I nærvær av pigmentering og akne, er det nok å gjennomføre prosedyren en gang i uken, så opptil 8 ganger, som vil bli vurdert - 1 kurs. For maksimale resultater, stråling, ungdom og et sunt utseende, er effekten merkbar etter en måned.

Ifølge leger og kosmetologer er en ansikts mezoroller en veldig effektiv prosedyre, hvor prisen mye tiltrekker mange kunder, og de er enda mer fornøyd med resultatet. Serum for mezoroller ansiktet er svært variert, avhengig av hva du vil ende opp med: forynge huden eller bli kvitt stillestående flekker etter akne.

Dyp rynker er redusert, elastisitet og oval i ansiktet blir gjenopprettet, pigmentflekker og fregner forsvinner på grunn av metning og hydrering av huden.

Hva er lengden på nålene

Avhengig av størrelsen på nålene er det mesoskalere etter type: hjemmelaget, kosmetisk, medisinsk.

Tips! Når du velger en annen enhet, bør du være oppmerksom på materialet som nålene er laget av. I billige analoger nåler - stål, men blir raskt sløv og bøyd. Titan nåler belagt med gull anses å være mer holdbare. De er preget av holdbarhet, slitestyrke og hypoallergenicitet.

hjem

Enheter med nåler i 0,2 - 0,5 mm i lengde og kan brukes hjemme. Disse er trygge mesoscaler-modeller for å eliminere grunne rynker og hudslaphet, utvide porene, utjevne det ovale ansiktet.

kosmetisk

Enheter med en nålelengde på opptil 0,1 mm, men gjelder kun for spesialister med medisinsk utdanning for å unngå forstyrrelser av kjellermembranen på hudintegumentet. Enheten er ment å brukes til pigmentering, nasolabial kråkefot på ansiktet, tegn på cellulitt.

medisinsk

Ruller med nålelengde på 12,5 mm kan også brukes av spesialister med høyere medisinsk utdanning og erfaring i å utføre slike prosedyrer. Kanskje den felles holdningen av anestesi for å eliminere cellulitt, fjern dype rynker.

Avhengig av lengden på nålene, er mezorollers preget av:

 • korte nåler for å normalisere blodsirkulasjonen, eliminere rynker i ansiktet, øke tonen;
 • mellomstore nåler for å redusere porestørrelse, eliminere små rynker;
 • lange nåler for å forhindre hudslaphet, dannelsen av kolloidale arr.

De beste mesoscootere for å utføre prosedyren hjemme

Følgende merker anses som de beste mesoscalere for ansiktet hjemme:

 1. Med en stålplate og nåler skåret på den, noe som utelukker muligheten for nåler igjen på ansiktet. Mesoterapi er hyggelig og smertefri. Enheten selges i et komplett sett med honning. betyr (cocktails, serum) for fuktighet. Bruken av denne massageren gjør det mulig å ikke ta seg til gjenvinningsperioden etter behandlingsforløpet. Kostnaden for 1400-1500 rubler.
 2. MT Roller sammensatt med titan nåler av forskjellige lengder og laser sliping. Dette er en helt sikker enhet for å utføre mesoterapi hjemme. Prisen er 400-500 rubler.
 3. Mesoderm, som en enhet med en spesiell form for nåler for en smertefri mesoterapi-prosedyre. I konfigurasjonen - en fuktighetsgivende spray, urte-cocktailer og serum for foryngende ansiktshud. Kostnaden er 1600-1700 rubler.

Hvordan bruke

Mezoroller er ikke spesielt vanskelig når de brukes hjemme, og hjelp fra spesialister er ikke nødvendig.

Så, for å utføre en grunne løft rett hjemme, er det viktig å følge bruksanvisningen, selv om det ikke er noe komplisert:

 1. Behandle nåler med vodka, klorhexidin, alkohol.
 2. Vask ansiktet med varmt vann og såpe.
 3. For å rense ansiktet med gel og andre kosmetiske produkter fra smuss og fett.
 4. Desinfiser ansiktets hud ved hjelp av klorhexidin.
 5. Påfør cocktailen jevnt på problemområder, deretter - bedøvelse på ansiktet for smertelindring.
 6. Å kjøre en vals i forskjellige retninger (diagonalt, opp, ned, horisontalt) i 7 minutter, og ruller dermed opp til 4-5 ganger i hver retning.
 7. Masser de behandlede områdene.
 8. Behandle huden med kosmetikk.
 9. Påfør en beroligende nærende maske og solkrem, om nødvendig, fra de negative effektene av ultrafiolette stråler.
 10. Desinfiser nåler ettersom de er beregnet til flere formål. Videre tørr og satt inn i saken.

Forberedelser brukt under prosedyren:

 • serum (Laura) i sammensetningen med hyaluronsyre for å nærme huden, senke aldringsprosessen, øke nivået av kollagen;
 • Nærende kremer med vitaminer og mineraler.

Kosmetologer anbefaler bruk av serum uten innhold av aromatiske dufter som kan føre til bivirkninger. Det er bedre å bruke trygge og sterile formuleringer uten kunstige konserveringsmidler som forårsaker allergier med rask og intensiv absorpsjon.

anmeldelser

Jeg er Marina, jeg har lenge lidd av problemhud. Kunne ikke bli kvitt akne, altfor brede porer og fet hud. Konstant følte irritasjon på ansiktet. Jeg bestemte meg å prøve mezoroller og kjøpte den med 0,2 mm nåler. Når massasje ikke følte smerte, andre ubehagelige opplevelser. Prosedyren er et mirakel. Valsen steriliserer raskt hudintegratet, men i 1-2 timer ser ansiktet ut til å bli betent, men det roer seg ned etter å ha brukt kremet og rødheten går fort. Resultater dukket opp etter 3 økter. Jeg er fornøyd med det utmerkede arbeidet på enheten. Jeg anbefaler det til alle.

Jeg, Irina, kjøpte en mezoroller, fordi de torturerte nasolabiale folder. Jeg kjøpte en enhet med titan nåler og en hypoallergen cocktail, i tillegg - askorbinsyre i ampuller for å fukte ansiktet. Etter prosedyren bruker jeg beroligende masker på toppen, så behandler jeg med en nærende krem. Jeg masserer hver sone med en mezoroller i 7 minutter, og jeg la merke til resultatene etter å ha utført 3 prosedyrer.

Jeg Dasha, har lenge latt etter et slikt mirakelapparat. Men jeg anbefaler å behandle ansiktet med anestetisk krem ​​før du masserer, siden nålene stikker ansiktet sterkt, og dette er ikke akkurat smaken av noen jenter. Jeg bestemte meg for å gå til mezoroller-ansiktet i henhold til vurderinger fra skjønnhetseksperter.

Jeg, Anna, da et problem hud dukket opp, bestemte meg for å kjøpe en mezoroller og bestilte den på Ali-Express. Arbeidsinnretningen var fornøyd. Hva er resultatet? Strekkkarakteristika på huden etter at 3 prosedyrer var borte, ble huden på ansiktet glatt, men med nåler stikker de litt, det var irritasjon. Men hva skal jeg gjøre, for uten ofre kan skjønnhet ikke oppnås.

Jeg er Irina, bestilt en mezoroller på Internett. Etter en måned med bruk er resultatene åpenbare: økt tone, innsnevring av porene. Jeg bruker ansiktsserum, jeg ruller med en rulle i 15 minutter. Resultatet var eliminering av rynker på pannen, jevn hudton og friskhet på ansiktet. Resultatet var fornøyd. Jeg kjøpte enheten for bare 500 rubler.

Jeg er Lena, jeg kjøpte en ansikts mezoroller på apoteket, det heter MT Roller, for ikke å løpe rundt salongene for å eliminere pigmentering i ansiktet. Jeg er bare glad. Ingen annen mesoterapi er så smertefri. Bare 8 minutter og som et resultat fikk jeg en smarthet, en løfteeffekt, som jeg er veldig fornøyd med. Du trenger ikke å besøke skjønnhetssalonger eller bruke mye penger på prosedyrer. Jeg likte virkningen etter mezoroller for ansiktet, prisen er veldig hyggelig og du kan fullføre prosedyren hjemme. Facial mezoroller serums kan kjøpes hos mange nettbutikker.

Jeg er Tatiana, prosedyren er enkel og smertefri, det er nok å følge instruksjonene. Dette er et godt alternativ til peeling eller salon teknikker (laser polering, mikrostrøm terapi, biorevitalisering implementering, dermabrasion, mesotherapy). Jeg bestemte meg for å gå på prosedyren for en mezoroller for en person, etter å ha sett bildet før og etter på Internett, legger jeg nå min egen til deg.

Jeg, Svetlana, bestemte meg for å prøve dette fantastiske nye produktet og kjøpte det til en gjennomsnittspris. Hun brukte 3 kurs og la merke til de første resultatene: Glatt og tonet hud, et friskt blikk på ansiktet hennes, akne samling. Jeg er veldig glad og anbefaler det til alle. Nå tenker jeg på å kjøpe en ansikts mezoroller på apoteket for å gjøre prosedyren hjemme. Hvordan bruke mezoroller hjemme, kan du lese på Internett.

Jeg, Natalya, kjøpte en mezoroller, siden rynker begynte å virke mer og oftere gjennom årene. Klippet er enkelt og enkelt å bruke. Det er nok å ta 5 minutter i forskjellige retninger. I tillegg brukte jeg hyaluronsyre-cocktailer, jeg kjøpte også avokadoolje på apoteket. Resultatet ble lagt merke til etter 1,5 måneder. Mine rynker er nesten usynlige. Jeg anbefaler. Den beste mezorollera for personen med stålnåler, effekten av dem er synlig mye mer.

Jeg Olesya, resultatene er ganske enkelt imponerende. Jeg anbefaler deg å kjøpe kvinner mezoroller med feil og mangler i huden, dype nasolabiale folder. Denne praktiske og billig håndholdt enheten er bare fantastisk. Du trenger ikke å bruke tid og penger på å gå i salonger. Jeg bestemte meg for ansikts-mezoroller-prosedyren, jeg ble sterkt oppmuntret av vurderinger. Takk mange til jentene for råd, nå ser huden min perfekt ut.

Hvordan bruke mesoscooleren til ansiktet hjemme

I økende grad, i stedet for dyre salongforyngelsesprosedyrer, tiltrekker kvinner seg til hjemmelagde ansiktsbehandlinger. Den mesoscooter (dermaroller) for ansiktet er veldig populær med den vakre halvdelen av menneskeheten - det er en liten roterende rulle med nåler som virker på huden og utløser prosessene for foryngelse. Mesoscooter brukes sammen med mesoterapi cocktails, som inkluderer stoffer som er nødvendige for huden.

Prinsippet om mezoroller

Mezoroller består av to deler: et håndtak og en nålrulle. Nålene er laget av forskjellige legeringer, i produksjonen deres med titan, kirurgisk stål, gull og sølv. Dermarollerens virkningsprinsipp på ansiktets hud er basert på nålens virkninger på akupunkturpunktene - aktive punkter på kroppen når de blir utsatt for hvilke mange prosesser i kroppen som er aktivert. En nålens ansiktsrulle kan kalles ett av akupunkturverktøyene (refleksologi, akupunktur) - retninger i kinesisk medisin, som kinesiske leger behandler mange sykdommer.

Nålene på mezoroller forlater små punkteringer på overflaten av huden, gjennom hvilke næringsstoffer fra mezokokteyley kommer inn i dermis. Etter det skjer følgende endringer i overflatelaget av huden:

 • Økt lokal blodsirkulasjon.
 • Cellene får god ernæring.
 • Forbedrer respiratorisk funksjon av celler.
 • Fremskynder stoffskiftet.
 • Giftige stoffer fjernes fra huden.
 • Veksten av nye celler er akselerert.
 • Stimulert syntese av kollagen og elastin.
 • Hudfornyelsesprosesser skjer ved høy hastighet.

Hvis du regelmessig bruker mesoscalen til ansiktet hjemme, kan du oppnå følgende resultater:

 • Øker hudens elastisitet.
 • Den riktige ansiktsformen dannes.
 • Hudslaphet forsvinner, fine rynker blir glatt.
 • Huden får en sunn farge, en rødme vises på ansiktet.
 • Bli usynlig arr etter akne.
 • Forstørrede porer er innsnevret.
 • Helbredet mikroskopisk skade på epidermis, forårsaket av tørrhet og peeling.
 • Pigmentet flekker og fregner er litt opplyste.

Typer ruller for ansiktet

Kosmetologer skiller flere typer ruller for ansiktet, avhengig av diameteren til nålene. Før du velger en mezoroller til hjemmebruk, må du gjøre deg kjent med denne informasjonen for ikke å skade ansiktet ditt.

Det finnes tre typer dermarollers:

 1. Hjem - utstyrt med nåler med en lengde på 0,15-0,5 mm. Bruken av slike ruller er trygg for sunn hud, da det eliminerer risikoen for skade og alvorlig skade på epidermis. Hjemmet scootere viser høy effektivitet i tilfeller når det er nødvendig å kvitte seg med de første rynkene, begynnelsen på aldrende aldring av ansiktets hud, små feil (uregelmessigheter, spor av akne). Tilpasninger av denne typen brukes også til mesoterapi i hodebunnen og andre deler av kroppen.
 2. Kosmetiske - ruller av denne typen har nåler 0,5-1,0 mm lange. Selvbetjening av slike enheter anbefales ikke, da det er stor risiko for skade på huden. Kosmetiske ruller brukes i skjønnhetssalonger for å eliminere mellomstore rynker, arr og hyperpigmenteringssteder.
 3. Medisinsk - lengden på nålene til disse rullene når 2,5 mm. Lange nåler gjør dype punkteringer i huden; i løpet av prosedyren opplever pasienter alvorlig smerte; Derfor utføres mesoterapi med medisinske dermarollere ved bruk av lokalbedøvelse. Resultatet av søknaden er eliminering av dype rynker og arr i ansikt og kropp, samt cellulittskall på bena og magen.

Dermaroller utvalgskriterier

Effektiviteten av hjemmet foryngende prosedyrer avhenger av kvaliteten på mezoroller, så når du velger en vals, blir oppmerksomhet til slike øyeblikk:

 • Nållengde - for selvbærende mesoterapi-ruller med en nållengde på ikke mer enn 0,5 mm. Hvis øyelokkseksponering er planlagt, skal nålene være 0,15 mm lange.
 • Antall nåler - ruller for ansiktet skal ha 40 til 550 nåler, enheter med andre parametere er beregnet for andre områder av kroppen.
 • Materialproduksjon - nåler kan være laget av plast, men dette er det verste materialet. Den tolererer ikke behandling med desinfeksjonsmiddelløsninger, endrer strukturen når den kommer i kontakt med mezokoktyli, deformeres raskt. De mest praktiske produktene i medisinsk stål eller titan, hvis du er allergisk mot metalllegeringer, er det bedre å kjøpe en enhet med sølv eller gullnåler.
 • Ytterligere funksjoner - noen produsenter utstyre dermarollers med enheter for elektroporering, galvanoterapi og kromoterapi. Slike kombinerte enheter øker effekten av mesoterapi, forbedrer anti-aging effekten og erstatter fullstendig salongprosedyrer.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for ansikts mesoterapi

Før du utfører mesoterapi hjemme, er det tilrådelig å konsultere en kosmetolog eller en hudlege. Vanligvis er prosedyren foreskrevet hvis det er slike klager:

 • Alderrelaterte endringer i hudtilstand: flabbenhet, sagging, fine rynker.
 • Kjedelig hudfarge.
 • Små arr og arr.
 • Postacne.
 • Små rynker nær øynene ("kråkefotene").
 • Pigment flekker.
 • Tørrhet, peeling av epidermis.
 • Forstørrede porer.
 • Hyppig betennelse.

Men med de høye fordelene og effektiviteten til mesoterapi, er det slike kontraindikasjoner for implementeringen:

 • Graviditet.
 • Moles på ansiktet.
 • Utvidelse av subkutane kapillærer.
 • Onkologiske sykdommer.
 • Allergi mot mezokoktylkomponenter.
 • Psykiske abnormiteter hos pasienten.
 • Forverring av inflammatoriske hudprosesser.
 • Skader på huden.
 • Herpes, svampe og bakterielle lesjoner av epidermis.
 • Periode med akutte smittsomme sykdommer.

Gjennomføring av prosedyren hjemme

Bruken av mezoroller hjemme er ikke vanskelig, så mesoterapi prosedyren er tilgjengelig for alle. Sekvensen av dens oppførsel: Indikasjoner

 • Før bruk desinfiseres rullen med klorhexidinoppløsning, 3% hydrogenperoksid, medisinsk alkohol eller vodka. For denne enheten i 10 minutter nedsenket i en antiseptisk løsning.
 • Ansiktets hud er rengjort av kosmetikk og andre urenheter. For å gjøre dette, bruk et verktøy som vanligvis brukes hjemme for å rense huden.
 • Mezococtail påføres på det tørkede ansiktet.
 • Begynn å behandle ansiktet med en vals, beveg det uten trykk i vertikal og horisontal retning. På hver side skal rullen passere omtrent fem ganger. Totalt ansiktsbehandlingstid er ikke mer enn syv minutter.
 • En mild ansiktsmassasje med fingertuppene utføres, mezococtailen påføres igjen.
 • Valsen rengjøres fra restene av mezopreparat.

Prosedyren utføres en eller to ganger i uken, den totale varigheten av løpet av mesoterapi - 6-10 økter. Etter flere kurs anbefales det å kjøpe en ny dermaroller, siden nålens skarphet gradvis reduseres, slutter enheten å utføre sine funksjoner.

Umiddelbart etter en økt mesoterapi, kan du ikke gå ut i åpen sol, inn i frosten, du kan ikke vaske i flere timer.

Etter prosedyren kan det oppstå rødhet, en svak fornemmelse av de behandlede områdene, men disse fenomenene forsvinner raskt. Hvis mesoterapi utføres feil, kan ødem, allergiske reaksjoner, blåmerker og alvorlig kløe utvikle seg. Hvis uønskede effekter øker, må du søke medisinsk hjelp.

Hvordan velge Mezokokteyl

Preparater for mesoterapi velges, med fokus på problemene i ansiktets hud. Sammensetningen av mezokokteyly inneholder ofte slike komponenter:

 • Hyaluronsyre - stimulerer produksjonen av elastin, forbedrer hudens elastisitet, fuktighet, forhindrer utseendet av rynker.
 • Aloe - intensiv fuktighet, reduserer betennelse, nærer huden med biologisk aktive stoffer.
 • Askorbinsyre er en antioksidant, lyser pigmenterte områder, forbedrer hudtonen, gir den friskhet.
 • Kamille ekstrakt - har antibakteriell og anti-inflammatorisk virkning, akselererer helbredelsen av mindre skader.
 • Vitamin B - stimulerer metabolske prosesser, reduserer intensiteten av allergiske manifestasjoner, forhindrer for tidlig aldring av huden.
 • Vitaminer A, E - antioksidanter, akselerere gjenoppretting av skadede vev, stimulere dannelsen av nye celler, forhindre tørrhet av epidermis.
 • Elastin, kollagen - øker elastisiteten og elastisiteten til vev.
 • Dexpanthenol - akselererer regenereringsprosesser.
 • Glykolsyre - takket være det rynker blir glatt, hudens elastisitet øker, sebaceous glands-funksjonen er normalisert, pigmentplettene lyser.
 • Silisium, magnesium - stimulerer metabolske og restorative prosesser i vev, beskytter celler fra frie radikaler.
 • Seaweed Extract - metter cellene med næringsstoffer, har en uttalt foryngende effekt.
 • Grønn teekstrakt - forbedrer lokal blodsirkulasjon, lindrer puffiness, gir huden et strålende utseende.

En kosmetolog eller en hudlege hjelper bare ved å velge riktig mezococteyl: bare en spesialist kan vurdere problemene i ansiktets hud, velg det nødvendige preparatet.

Kjøpe midler til mesoterapi kan være på apotek eller en spesialisert butikk. Det er umulig å blande flere stoffer sammen for å forbedre anti-aging effekten. Blandingskomponenter kan forårsake allergiske reaksjoner, forverre tilstanden til ansiktets hud.

Mesoterapi med en dermaroller er et godt alternativ til salongforyngelsesprosedyrer, med hjelp av en nålerull kan du enkelt returnere huden din til ungdommen, se frisk og attraktiv i alle aldre.

Flere Artikler Om Typer Acne