Kosmetisk is til ansiktet har blitt brukt siden antikken for å forynge, og salongkryoterapi prosedyrer er kjent for å bidra til å holde huden naturlig strålende, glatt og rødaktig. Så hvorfor skal en kvinne ikke bruke naturens kraft til sin skjønnhet ved å kombinere urtete, for eksempel med den fantastiske effekten av isbiter på ansikt og nakke? Hvordan tørke du ansiktet med is riktig og hvilke oppskrifter er det beste vi skal snakke i dag.

Hele kraften i naturen er i dine hender, det er mange fordeler med kryomassasjeprosedyrer:

 • tilgjengeligheten av produkter
 • fuktighetsgivende og foryngelse,
 • fjerning av ødem,
 • bli kvitt akne
 • utjevne fine rynker,
 • munterhet om morgenen.

Og alt du trenger er å lagre på is i en uke. Hvorfor tørke ansiktet ditt med isen du allerede har sett, pluss hele "herdingen" kan erstatte kjøpet av ulike kremer og tonics og redusere tiden for personlig pleie.

Fordeler og skade på isbiter

Tørk ansiktet ditt med is - utrolig bruk. Ett minutt - det er kontraindikasjoner, og reglene for å gni ansiktet med isbiter, les alt dette i vår artikkel. Og selvfølgelig vil vi gi topp beste oppskrifter for isbiter etter vurderinger, hvilke urter som mest brukes av kvinner, hvilke frukter og grønnsaker er mest effektive og fordelaktige for huden.

Hvem er den mest hensiktsmessige prosedyren?

Først av alt er is egnet for hud som lider i høst og vinter fra tørking og flaking. Dermed tempereres det om sommeren, vil du unngå negative konsekvenser i fremtiden.

Mest av alt er det fading huden som trenger cryomassasje, det vil si kvinner på terskelen på 30-40 år kan aktivt tørke ansiktene sine med isbiter for å glatte fine rynker. Dette er en naturlig trippelvirksomhetskosmetikk, som du ikke trenger å betale fabelaktige penger på.

Og selvfølgelig er is et nødhjelp for personer med forstørrede porer, fet hud, utsatt for akne, akne og komedoner, utsatt for hevelse.

Hvordan gni med isarbeid?

Isbiter anses å være en slags stress for huden, men så å si nyttig sjokk! Hvis du tempererer huden din riktig, vil den gi deg et strålende utseende, og hver dag vil det gløde enda mer.

Effekten av is på huden er å utvide de dype porene og begrense overflaten. Det vil si at det øvre laget av epidermis blir glatt, og rynker blir merkbart mindre. I tillegg har is en tendens til å mate huden ved å regulere frigivelsen av subkutant fett.

Det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at nærliggende kapillærer til overflaten av huden er en grunn til å konsultere en kosmetolog. Siden det kan true å bryte av fartøyene og ikke bidra til skjønnhet i det hele tatt, men heller å couperose.

Når er det best å tørke ansiktet med is om morgenen eller om kvelden?

Meninger om kosmetologer og kvinner i denne saken er delt, den første snakker om behovet for å "behandle" ansiktet om morgenen og det andre - om morgenen og om kvelden. Samtidig er kvinnens isbiter varierte, noen understreker behovet for å lage forskjellige avkok eller fryse juice. Og andre bruker en oppskrift hver annen dag.

Hvordan tørker du ansiktet med is?

Om kvelden er det bedre å bruke is med beroligende effekt - mynte, melissa, kamille. Om natten må du rense huden fra smuss, og deretter bruke isterninger. Vask med is, vurderinger bekrefter, har en positiv effekt, tvinge huden til å fungere skikkelig, dag og natt. Det må bare utføres handlinger langs massasjelinjene, slik at det ikke er mulig å eksponere for is og hud i ca. 2 minutter, noe som gir huden en "pusterom" hvert 5. sekund.

Urter brukt til isbiter blir best samlet og tørket av deg selv hjemme. Hvis dette ikke er mulig, så er det beste alternativet å kjøpe medisinsk kamille, mynte, melissa, lind, rosehip, St. John's wort, plantain,...

Isbiter til ansiktet - oppskrifter som har de beste vurderingene

Kamille isterninger

Kamilleisbiter

Kamille is har gunstige egenskaper: redusere betennelse, hudirritasjon. Fuktighetsgivende, kombinert med å balansere fettutløsningen, bidrar til å utstråle huden din, eliminere fet hud, bli kvitt akne. For å bedre brygge gresset, bør du helle et glass vann (renset) 2-3 skjeer med medisinsk kamillefarge. Kok deretter og kok i ca 5 minutter med lokket lukket på brannen. Insister og hell i fremtidige isbiter med kamille for ansiktet.

Slik fryser isbiter fra persille

Persille i isbiter

Persille har bleking egenskaper og inneholder vitaminer av skjønnhet og ungdom. Etter å ha frosset kjøttkraft og blandet med hakkede greener, kan du kvitte seg med alder flekker, fregner så snart som mulig. Det er nok å helle persilleblade med kokende vann og la det gå i ca 30 minutter, eller svette i ca. 15 minutter. Som kosmetikere sier, er det best å lage juice fra fersk persille (klemme gjennom gassbind). Slike juice anses å være foryngende, og i kombinasjon med kulde vil den få kraften i trippelvirkning (pluss bleking).

Isbiter med mynte og te (grønn / svart)

Mint kan brygges både uavhengig og kombinert med sitron. Legg til noen dråper i avkok av mynte eller te, og du er garantert å få en super-lotion rensing og foryngende huden.

Te har evnen til å tone opp fra innsiden, og ikke bare når du drikker det, men også å handle utenfor. Fjern sirkler og hevelse under øynene, du kan lett. Hvis du bruker en sterk bryggegrønn / svart te. Svart gir en annen positiv effekt - fungerer som en soling, noe som gir huden en brunfarge. Men grønn - en god antioksidant - vil lindre betennelse, lindre akne og stramme huden. Tørk ansiktet med is fra akne kan være, hvis du bruker brewing grønn te med sitron.

Is med sitron - til alle anledninger

Denne måten å forynge huden er svært populær blant den kvinnelige befolkningen, og kosmetologer har lenge sagt "ja" til denne frukten. Tørre ansiktet med is og sitron er effektivt for fet hud, forstørrede porer, betennelser og akne, alder flekker og fregner. Denne frukten er full av vitamin C, noe som betyr at når det herdes, renser det fra alle bakterier og smuss. For tørr hud kan citrus også noen ganger brukes, for eksempel i kombinasjon med honning og grønn te.

Her er 5 mer superoppskrifter for isbiter til ansiktet av rynker, hvilke kvinner vellykket bruker for skjønnhet:

 1. Melkis - for rask avhending av "kråkefødder" og forhindre dannelse av nye rynker;
 2. Linden blomstre og crimson leaves - bli kvitt rynker;
 3. Urten av Hypericum, Marigold (calendula) og kamille - med fet og kombinasjonshud - strammer porene og reduserer betennelse.
 4. Agurk og aloe juice kuber er det beste middel for fading hud, strammer, fukter og reduserer betennelse;
 5. Is for huden rundt øynene, der den er spesielt sensitiv, er laget av potet juice, melk eller grønn te.

Frukt i isbiter - bra eller dårlig?

Frukt syrer er en frelse for alle kvinner, bare hvis det ikke er kontraindikasjoner i form av allergiske reaksjoner. Du kan tørke ansiktet med isbiter fra ferskpresset juice eller fortynnet med vann (kokt, destillert, sølv).

Slike frukter og grønnsaker er i stor etterspørsel blant kvinner: massen av vannmelon og melon, en blanding av gulrotjuice og sitronsaft (øk hudton og elastisitet), agurk, jordbær persille, bringebær, kåljuice, sitrus (bleket), avokado, banan, ananas, persimmon, sitrus, ingefærrot (forynge, hindre rynker).

Vannmelon is for ungdommelig hud

Hvordan lage isterter fra grønnsaker og frukt? I utgangspunktet er de vridd i en puree på noen måte, minst mildt, for å bevare vitaminer - knuse med en gaffel eller hogge med en blender. Du kan bruke både juice og masse. Den tilberedte blanding helles ganske enkelt i mugg og i fryseren. Det viser seg en slags is til huden.

Kan jeg tørke ansiktet mitt med is? Fordelene og skader av kulde

Naturligvis kan vi ikke gå glipp av muligheten til å advare deg om at kosmetisk is ikke alltid er hensiktsmessig og gunstig for huden, for eksempel anbefaler kosmetologer å bruke mineralvann uten gass eller fryser din egen lotion. Så, noen ganger gni et ansikt med is er bra eller dårlig, et relevant spørsmål, og dette er svaret på det.

Her er de beste tipsene (regler) om hvordan du bruker isterninger, som skal følges:

 • Ikke herd huden i vinter;
 • Unngå prosedyrer for sensitiv hud;
 • Påfør bare langs massasjelinjene;
 • Gni ansiktet med is under couperose (vaskulære "stjerner") er forbudt;
 • Is kan lagres i minst 5 dager, da mister den sin fordel med halvparten;
 • Det er tilrådelig å skylle ansiktet ditt med kaldt vann i flere dager før du begynner å gni med is;
 • For tørr hud er det bedre å smøre huden med en fettete krem;
 • Det er forbudt for forkjølelse og sinus, feber;
 • Isbiter er allerede kontraindisert for personer med fading og tørr hud (avansert alder), unntatt stress, er det lite sannsynlig at de hjelper huden til å glatte ut. Flere radikale metoder er nødvendig;
 • Fokus på din hudtype - fet, tørr, normal eller kombinert, følsom.

Is for fet hud, for tørr og normal hud

Eteriske oljer fra frukt og grønnsaker, urter, melkeprodukter og honningbiter er egnet for tørr hud. Oljeskinn oppfatter perfekt virkningen av avkok av kamille, kalendula (også mot betennelse), Johannesjurt, peppermynte, tørke ansiktet med is fra grønn te. For normal og kombinasjon er is egnet for enhver hud (alle urter beskrevet ovenfor), frukt og grønnsaker pluss kombinasjonene. For det følsomme og problematiske er det bedre å ta St. John's wort, plantain, kamille, nettle, bruk potet juice, aloe, så vel som tang, kaffe.

Kaffe eller brygget cikoria (lage isbiter)

Så, vi har presentert deg de beste tipsene og oppskrifter av kosmetisk is for ansiktet hjemme for skjønnhet av kvinner. Husk at forkjølingen senker aldringsprosessen og at de ikke snakker mot slik "herding", men fordelene kan ses umiddelbart etter flere prosedyrer. Først gir du deg selv livskraft for hele dagen, og for det andre er du garantert å forbedre din hudtilstand. Vel, hva er ikke den beste analogen til alle kremer og lotioner sammen? Fornøyelse, og bare. Og vi kan bare ønske alle kvinner skjønnhet, men ikke glem det indre - sjelenes skjønnhet!

Kamille isbiter for ansiktsvurderinger

Spørsmål har samlet seg.. Mote og skjønnhet

Kan jeg få flere spørsmål på en gang: 1. Tea tree oil. Hva bruker du det til? Jeg leser at mange har det på vei. På jobben tilbyr jenta olje fra Oriflame, er det verdt å kjøpe eller er det bedre å kjøpe en annen? 2. I henhold til ditt råd, vil jeg kjøpe sølvlinjens vaskeleg (vurderinger er gode og prisen for forsøket er lav). Hva tonic anbefaler du? 3. Jeg leser det for å redusere poser under øynene, du kan tørke det med is. Hva tror du sannheten kan være?. Jeg har en gang lest at gnidning med is er dette.

Kan du fortelle meg om kosmetikk, pro! Mote og skjønnhet

Spør, kunnskapsrike mennesker. Fra en kronisk mangel på søvn, er det mange rynker: ((((under øynene og rundt munnen, synes det er planlagt Hva ville bringe dem, hvis før at kosmetikk ikke er brukt, nesten Prøvde rem Lierak deridium - nifiga:.. (((jeg kan Vichy. prøv det. Bare nå - del dine erfaringer? :)

Morgen tortur (som tørker is?). Mote og skjønnhet

I dag bestemte jeg meg for å gni ansiktet med et stykke gressis. Vel, det er forferdelig, mine fingre stivnet enda. Hvem andre plager seg så mye om morgenen? Er det noen effekt fra denne prosedyren?

lese anmeldelser. vel og formen!

Jeg torturerer meg ikke i det hele tatt (du liker ikke denne prosedyren - slutte å gjøre det). Jeg liker det bare. Jeg er mer munter etter det, og nesen min stoppet rødme :)

Rengjøring kluter med aloe vera og Chicco Baby kamille.

Chicco Baby Moments Rengjør kluter med aloe vera og kamille, 0+ - mild rensing og baby hudpleie. Et av de uunnværlige tilbehørene til baby hudpleie er våtservietter. Chicco Baby Moments kluter [ref-1] er laget av mykt, ikke-vevet, cellulosebasert materiale, slik at de har en veldig delikat tekstur. De renser forsiktig og fukter babyens hud. Formel med to urte ingredienser: aloe vera og kamille - perfekt for rensing huden under.

Tanning. Om hans, om jente

Fortell meg, vær så snill, hvor kan jeg kjøpe soling og hvor mye koster det nå? Jeg pleide å bruke Amber Soliar (Garnier Lab). Kan du gi råd om hva annet?

Anti-Aging Serum Avon Anew Essential.

God dag! I dag vil min anmeldelse bli viet til nyheten av den fjerde Avon-katalogen - anti-aging ansiktsserum "Maksimal ungdom" Anew Essential. I katalogen det er presentert som en SMART serum, er det faktisk prøve å forstå) Så, det nye produktet er pakket i en pappeske av gyllen farge og beseglet i glimmer. Inne i boksen kan vi se selve serumet, hvis rør er laget i form av en kapsel. Det øverste laget av røret er gjennomsiktig, plast, og det er inne i det.

Er CLINIC passende? Mote og skjønnhet

Jeg husker ikke at en dag var ansiktet mitt rent, uten akne og hudormer. De "gode" rådgiverne på en gang oppfordret meg til å håndtere "trykket" av denne skjønnheten, og siden da har jeg blitt plaget. Maskene, hvis de hjelper, vilt hud, etter dem brenner huden med ild. Min hud er fet, og nå bor jeg i et veldig varmt klima (Latin-Amerika), forferdelig støv og varme. En lokal dermotolog rådet meg til å bruke bare CLINIC kosmetikk. Vennligst informer meg om hva jeg skal gjøre? PS! Jeg er i kosmetikk.

Alice, prøv å ikke bruke alt som "vilt hud, etter at huden brenner med ild." Denne reaksjonen sier bare en ting - dette kosmetiske produktet er ikke egnet for huden din.

Vanligvis for fet hud utsatt for utslett verre situasjon enn varme og støv - for å komme opp med er rett og slett ikke er mulig: ((For en hud trenger bare vanlig, og derfor ganske mild, men effektiv rensing på noe å brenne i ansiktet bør ikke være..

Er det mulig under dine forhold å lage et elementalt desinfeksjonsmiddel tonic (på beroligende urter som calendula, aloe, etc.) ikke veldig alkoholholdig og på godt vann. Vask dem hele tiden.

Jeg lurer på hvordan huden ser ut til kvinner i ditt område? Hvis de er alle glatte og glatte der, så er det noen lokal løsning på problemet. Få en kjæreste eller lokal tjener med god hud :))

Stivelsesrynke masker er effektive oppskrifter.

Oppskrift først. For fremstilling av hjemmeagenten basert på potet-stivelse må blandes i en ren glassbeholder en teskje av stivelse, så mye varme frisk melk og en teskje av enhver kvalitet vegetabilske oljer (i stedet for produktet kan anvendes smeltet mykt smør). Blandet grundig til en homogen pastaform, massen skal påføres jevnt på renset og dampet ansiktshud, hvorpå.

Hjelp råd. Mote og skjønnhet

Jenter, på grunn av varmen på ansiktet mitt og halsen har begynt dukker kviser :( aldri skjedd :( har kjøpt en masse penger (sannsynligvis tenåringer), akne, fet hud, kviser, men ikke får noe bedre. Jeg vasker hele tiden. Kanskje noe vil du anbefale?

og hva en avkok skal være i isbiter. Mote og skjønnhet

Jeg bestemte meg for å se på meg selv, og om kvelden skulle jeg tørke ansiktet mitt med isbiter, og hva slags kjøttkraft skulle jeg fryse? Jeg har blandet hud, nærmere oljeaktig, uttalt porene i T-sonen, en liten subkutan utslett på pannen - generelt vakker, og bare :)

Vask med is. Mote og skjønnhet

En bekjent anbefales, grit hjelper henne mye, men jeg vet at med dette må du være veldig forsiktig. Hvordan bestemme om fartøyene er nær hud og kan gnides med is rundt øynene? Jeg er 31, problemer - forstørret porer, etterligner rynker. Frys naturlig grønn te, hjelper det å håndtere slike problemer?

Svært fysiognomi. Mote og skjønnhet. Konferanser på 7th.ru

Jeg lo i går ved sengetid. Anstendig så narevelas. Det var en grunn. Eller kanskje ikke. -)) Ikke så viktig nå. Om morgenen kunne jeg knapt åpne øynene mine. Jeg ser på verden som i en tank gjennom embrasuren: gjennom slisser! Åh, og vasket det med varmt vann, så kaldt, og med poteter, rå foran øynene (sov nesten igjen). Forresten hjelper poteter godt. Men hvem kjenner andre folkemyndigheter for denne opprøret? Jeg vet at det er bedre å ikke gråte slik, men fortsatt.

Et spørsmål om skjønnhet :). Mote og skjønnhet

Hei alle sammen! Godt nyttår og god jul! For ferie modnet spørsmålet :) leste i et magasin intervju med Sophie Lauren, hvor hun avslører hemmeligheten bak huden uten rynker - hver dag, tørke ansiktet med isbiter. Og jeg bestemte meg også for å gjøre denne prosedyren, det er veldig fint, jeg må si :) Jeg fyller tebladene med svart eller grønn te i isformen. Men jeg trodde, kanskje er det mer effektivt å brygge gresset? Og hva er egnet for fet hud? Og hvem bruker det, er effekten? Kanskje selv masochki.

Vask med isbiter - hvordan? Mote og skjønnhet. Conference.

Jeg bestemte meg for å tone opp det blekne ansiktet i ansiktet ved å vaske med isbiter. Hvordan brygger du urter som du kan kaste utover tusenfryd? Og den faktiske prosedyren? Først vasker du ansiktsvaskeren, og tørker den med is istedenfor tonic? Eller vi samler kuber i hender og vi vasker dem, og så tørker vi med tonic? Om morgenen og om kvelden eller bare om morgenen? Fortell lidelsen, plz!

Brew, som skrevet på boksen. Jeg har en venn "besatt" med urter, så hun sier at det er bedre infusjon i et vannbad (veldig kort, kaster kaldt vann) enn sobsno teblader med kokende vann gresset. Jeg tror henne - SPESIAL! :))

Du vasker vasken din, så du kan tørke med en isbit og forsømmer å forsømme tonic. Uansett vil den andre ikke helt erstatte den andre, og "toning og forfriskende" mekanismene er forskjellige. Det er mulig både om morgenen og om kvelden. Bare se om kapillærene dine er synlige, eller følelsene er ubehagelige, så bør du ikke bli båret med is. Pass på at etter - fuktighetskrem av hudtype.
Lykke til :)

Hva er meningen med ansiktsmassasje med is? Mote og skjønnhet

For å opprettholde ansiktet i mindre eller mindre anstendig tilstand, anbefaler en spesialist en ansiktsmassasje med is på en rik krem. Og de som fulgte hans råd, sier de - resultatet er fantastisk! Rynker er redusert, hudfarge er super! Jeg forstår ikke hva som er poenget her - bare gni is med kuber er noe som styrker fartøy, forfriskende og så videre. Men hvor gjør fett krem? Generelt har jeg hørt en ekstremt negativ mening om slik isgubbing - som det er stressende for huden.

Krem av rynker rundt øynene, gi råd, pliz. (Spørsmål.)

Advise, pliz. Tynn lys hud alder grunne for 30. Det virker som om noen år ville jenta bare kalle blinde. Er det virkelig verdt å ta en japansk kvinne eller noe annet? (Woofer har aldri bestemt seg, og det er tvilsomt at jeg er paranoid, selv om jeg er glad for sjampo). MB noe kurs? De som ønsker å sende til butikken, også, takk :)

fredag, boltatelnoe, piggy skjønnhet hemmeligheter (budsjett).

Dens 2 stykker så langt.. kanskje noen ikke vet 1. Frosne isterninger (vann, men bedre kamille) vi vasker ansiktet og nakken om morgenen. 2. Maske mens du er i badekaret på ansiktet, jordet havregryn i blendrelle + honning + ol.maslolo drop. Refresh og er nyttig for ansiktsnøkkel. Jeg liker det!

Hva vi vasker? Mote og skjønnhet

Jenter, hvem vasker hva? Jeg er ikke veldig heldig med huden, vann fra springen er ikke egnet, umiddelbart på ansiktet irritasjon etter vask. Jeg klarer meg fortsatt: filtrering av vann, spesielt for dette, jeg kjøpte et Barrier-filter, fryser mye is i engangsposer og vasker ansiktet mitt hver morgen. Advis, kanskje for sommeren, hvilke urter (infusjoner) å fryse? Og så er jeg redd for at selv ansiktet blir vant til isen, og igjen vil irritasjonen begynne ((((((

Nice!. Mote og skjønnhet

Jeg kan ikke dele! Allerede flere mennesker uavhengig av hverandre ga meg et kompliment om ansiktssnusen! Huden, de sier ren, glatt, gløder bare! Og det er ingen hemmelighet! Billig billig kosmetikk "Clean Line", pluss en skrubbe (den samme) annenhver dag, noen ganger hydrogenperoksid fra svarte punkter. Huden var alltid stygge, ikke stryket, og her og da var det små daglige arbeid som ga et godt resultat. Uten megabyx innskudd for "glatt delikat hud" - og jeg har en fett og pimply. (C.

Ser deg best - raskt! Ambulanse for ansiktet ditt.

. Legg deg ned, sett komprimerer på øynene og legg stille til de er helt kule. Deretter pakk iskuben i gasbind og løp den rundt øynene - fem ganger i en retning og fem ganger i den andre, langsomt og forsiktig. Det er presserende å slappe av og lindre stress. Plasser to håndfull tørket kamilleblomst (tilgjengelig på apoteket) i 2 liter kokende vann. La over lav varme i ti minutter og la stå i en halv time. Stram infusjonen og hell væsken inn i badekaret. Ligge i vannet i femten minutter. Hvis du samtidig drikker et glass grønn eller kamille te, vil gleden bli enda sterkere. Det vil bli en veldig viktig begivenhet. I tilfeller der jeg må se på alle.
. Magien varer bare fem til seks timer, men mens den fungerer fungerer den fantastisk. Jeg ser frisk ut og hviler, og fine rynker er nesten usynlige. Jeg bruker Flash selv rundt øynene. Men du må allikevel forlate ballen før vognen blir til et gresskar. Krymp porene og fikse kosmetikk. Hell rosenvannet inn i en liten isform og frys den. Fjern terningene, pakk inn osteklæren og sveip over ansiktet og nakken. Dette er en veldig hyggelig prosedyre som lukker porene, og hvis du gjør det samme ved å klappe bevegelser over sminke, hjelper det å "fikse" kosmetikkene. Lagre, akne! For behandling av akne hos voksne, anbefaler min farmakolog Kristin Salor Normaderm.

Haster hjelp med irritasjon. Mote og skjønnhet

Jenter, det gjorde jeg i går bruden threading (hårfjerning tråd), hele halsen og haken drysset alvorlig irritasjon (((The bryllup på lørdag. Calls gråt, sakzala jeg Bepanten, hva annet kan være mer av en ambulanse ?? jeg absolutt zamazhu i Lørdag, men du må hjelpe på en eller annen måte. Takk på forhånd!

RF (termisk) løft og mer om poser. Mote og skjønnhet

Jenter, god ettermiddag, jeg har to spørsmål: 1. Hvem-tråd gjorde et kurs av prosedyrer RF (termisk) løfte over hele ansiktet. Hvordan er effekten? 2. Plutselig var det poser under øynene (jeg er 37). I utgangspunktet, nærmere det indre hjørnet av øynene. Hvilke prosedyrer kan fjernes, samme termiske løft eller injeksjoner med hyaluronks, kan jeg savne noe annet? hjemme gjør jeg en løftemaske for Clarence og vev Shiseido med retinol. Sistnevnte sparer, men ikke mye og bokstavelig talt for en dag eller to.

Sesongoppdatering. Hjemmekosmetikk | Ansiktet

. Ser du i speilet, føler du deg som en dragonfly fra en fabel som nylig har dekorert livets fest, og nå er det overflødig og unødvendig? Ikke gi opp - engasjere seg i "kosmetiske reparasjoner", ved hjelp av de beste oppskriftene om høsten. Nå er det riktig tidspunkt for dette! Ice løft morgen og kveld gni på massasje linjer ansikt, hals og bryst med isbiter frosne ferskpresset juice av gulrot, vannmelon, melon, fersken, pære, granateple, druer. La juiceen stå i ansiktet i 15-20 minutter, skyll deretter med kaldt vann og bruk en nærende krem. Og du kan bruke infusjon av kamille, suksesjon, plantain, mynte eller lime farge (en spiseskje med tørre urter i et glass med kokende vann) eller grønn te. Denne toning-prosedyren beroliger følsom hud og strammer fading, avlaster.

SamoSPA. For skjønnhet og glede. Massasje og SPA

. Svan exfoliates alt overskudd, havregryn mykner og hvitt. Huden blir jevn og elastisk. Denne prosedyren gjøres best om natten, ettersmøring ansiktet med en nærende krem, legg deg til sengs og vent på resultatet. Gni med is. Huden trenger en tone, huden skal vite at bryr seg om henne. Om morgenen, for eksempel i stedet for å vaske med rent vann, er det mye mer behagelig å gni ansiktet med et isstykke. Huden vil friske, våkne og skinne. Og is kan bli laget av urteavkok, kamille, for eksempel desinfiserer og hvitt. Du kan fryse og te, svart - beroliger, grønntoner. Og is fra kaffe skal brukes som naturlig soling. Hvis det er ønskelig og klart, kan det gis å gni med is til hele kroppen, som et resultat.

Kosmetikk for røykere. Ansiktspleie

. Men hvis du ikke kan sende sigaretter til å ignorere, er det i din makt å minimere skade ved hjelp av spesiell kosmetikk. Røyker på ansiktet Stoffer inneholdt i sigarettrøyk ødelegger kollagenfibre, huden mister sin elastisitet, for tidlige rynker vises. Skipene blir skjøre, som et resultat av hvilken mikrosirkulasjonen av blod forstyrres, vaskulære "stjerner" vises. Ansiktet kjøper en jordaktig fargetone, sirkler og vises under øynene.
. Dermacosmetics inkluderer produkter fra Laboratoire Bioderma, Avene, Ducray, A-Derma. Tobakk inneholder mange giftstoffer som kroppen ikke har tid til å kvitte seg med. De er årsaken til de karakteristiske kretsene under øynene. For å bli kvitt dem, bruk profesjonell kosmetikk, for eksempel fra Vichy eller Lierac. Du kan bruke kalde kompresser eller isbiter, helst fra urteavkok. Kald stimulerer blodsirkulasjonen og lindrer hevelse. Et godt smil - gode lepper, ofte komprimerer en sigarett, mister sin form, skarpe rynker vises rundt dem, noe som gir ansiktet et karakteristisk ondt uttrykk. Injiseringer av Restiline, en biogel med hyaluronsyre, vil hjelpe oss å takle. Beauticians bruker den til å korrigere volum og form.

Dusk brus som beskyttelse han uønsket graviditet.

Hei alle For lang tid gikk ikke. Men et spørsmål oppsto at jeg bare kan spørre her. Jeg har to barn. Det vil si at den tredje graviditeten ikke planlegger. Det skjedde at i ca 2 måneder har vi bare den avbrudde handlingen. Jeg drar fra dette, men mannen min begynte å kategorisk nekte kondomer. Kort sagt, sist gang (3 dager siden) etter badet, sa mannen at noe var bekymret for "om noe skjedde." Utslippene var mindre enn vanlig. Verken sitron eller eddik var hjemme.

Katalog over kjøp på markedet.

KJØP [ref 1] SLIK VELGER [ref 1] BEAUTY KALENDER (rabatt) [ref 1] Internett-butikk med en beskrivelse og vurderinger ons-in med Jim [ref 1] TEKNOLOGI og rekkefølgen av asiatiske ansiktspleie [link -1]

Alt er skrevet på ansiktet. Ansiktspleie

En persons ansikt som en refleksjon av hans fysiske helse. De vanligste hudproblemer. Akne, akne, forstørrede porer, rynker, feber på leppene, fregner: måter å håndtere dem.

Oljeskinn om sommeren. Hjemmet kosmetikk

. Insister 2 timer. Stamme, legg til 1. skje alkohol apotek calendula tinktur. Tørk ansiktet i stedet for lotion. For utvidede porer brukes en komprimering av mynte og kamille for å stramme huden. Bland 1. mynteblader og 1. skje av kamille farmasøytisk, blande. Ta 1ste. av blandingen, fylle en kopp av kokt vann, 20 minutter, filtrer, fukte buljong stykke frottéhåndklær og holde ansiktet til kul, tørk ansiktet stykke is og anvende varm komprimere igjen. Så 4-5 ganger. Fullfør prosedyren ved å vaske med kaldt vann. I varmen, før du påfører en nærende natkrem på huden, vaskes den av med vann eller saltes med salt, surgjøres med sitronsaft. Skyll av kremet med avkok av kamille eller persille etter 20-30 minutter. I løpet av dagen bør oljeaktig hud etter påføring av krem ​​primeres.

Jeg trodde alltid at jeg ville skape meg selv. Kroppspleie

. Kanskje hun ikke fikk nok søvn, og da må du oppmuntre deg selv ved å si i speilet: "Hei! Dagen er begynt! Smil!". Eller jeg er sikker på at alt vil gå som urverk. Matlaging frokost (melke grøt, cottage cheese, gulrot salat med eple), legg kjelen. Jeg drikker et glass varmt vann. Jeg tar en isbit ut av formen og tørker ansiktet og nakken med det (jeg anbefaler alle, effekten er utmerket). Jeg lager blanks til lunsj (du kan skrelle poteter om kvelden). Jeg er en tilhenger av enkel matlaging. Jeg kjøpte en dobbeltkoker. God enhet. Og han kokker nesten alene, og holder maten varm og sunn. Du trenger ikke å konstant overvåke, legge til og redusere brann. Det tar ca 20 minutter å tilberede frokost, lunsj (suppe, andre (siderett og kjøtt, salat)) 75 minutter.

Vi blir kvitt mørke sirkler og 'poser' under øynene.

Hvorfor oppstår de og hvordan de skal håndtere dem?
. Alle kosmetiske prosedyrer som bidrar til å takle dette problemet, er rettet mot å styrke huden på det nedre øyelokk og forbedre mikrosirkulasjonen (lymfatisk og sirkulasjon). Isbiter Hjemme kan vi bruke isbiter med dill og persille. Denne elementære prosedyren bidrar til å raskt oppnå en synlig effekt og er ideell til morgenpleie. Hvordan lage is? Vi tar 1,5 liter vann, kom med å koke, damp opp den hakkede gjengen dill med persille og la den stå. Denne buljongen, etter at den har avkjølt, filtrerer, fyller i skjemaet og fryser. Dill har en drenering.

Mine oppskrifter av skjønnhet og kraft. Hjemmet kosmetikk

Ta vare på deg selv er enkelt. Ikke vær lat

Hvordan slå giftose? Toksikose | Isbiter for nerver

. Den fjerde par se slik ut: legge på bordet, venstre håndflaten opp og ned på toppen - høyre hånd ned til bunnen av de fire fingrene hans høyre hånd hadde skurken av hans venstre hånd. Masser punktet, som hviler ringfingeren, og gjenta derimot. Nervøse isbiter Nervøs, dårlig redd, nær besvimelse? På slike øyeblikk blir manifestasjonene av toksisose forbedret, da det autonome nervesystemet, som styrer de indre organene, og spesielt magen, blir omrørt. Kvalme er et av symptomene på panikkanfall (eksperter kaller dem autonome kriser). Slike angrep forekommer hovedsakelig i forventede mødre med subtil mental organisasjon med følelsesmessig sjokk, og det.
. Dine handlinger. Sett en gyldig tablett under tungen, suge et stykke bomullsull eller et lommetørkle med noen dråper ammoniakk, ta det med i nesen og ta dypt pust. Hell litt valerisk tinktur på stoffet og pust inn den beroligende duften vekselvis i hver nesebor mens du holder den andre. Du kan sette essensielle oljer på mint, citronmelisse, basilikum, kayaputa, rosmarin, anis, fennikel, hyssop eller lavendel på en lommetørkle. Åpne et vindu eller en balkong dør, sitte i en stol, hodet kastet tilbake, eller gå til sengs. Ta det rolig, slapp av og ta en rekke dype puste. Mens exhaling, indeks, midtre og ring fingre i begge hender presser 10-20 sekunder på punktet under brystbenet anatomisk som svarer til solar plexus. Scatter inn

Hva står overfor om vinteren? Hjemmet kosmetikk

. Etter arbeid, vask og tørk ansiktet forsiktig med en rensende lotion. Hold det i kjøleskapet. Men grapefruktisiketter anbefaler vi deg å forberede deg umiddelbart i to uker på forhånd, spesielt for de som har hud med utvidede porer. Hell grapefruktjuice i isbiter og fryse. Tørk huden med en isbit hver morgen, og skyll med kaldt vann etter 10 minutter. Et annet alternativ er å fryse de skrællede grapefruktskivene og tørk ansiktet med dem. Denne eksotiske frukten vil også bidra til å forbedre ditt tarnished hår - det vil gi dem skinn og elastisitet. For å forberede toalettvann basert på grapefruktkrust, trenger du enden av en av denne frukten, som du må endre.

Miste vekt, men se verre ut. Alt om å miste vekt

. Velg sparing betyr - gommazhi - med så små partikler at de nesten ikke føltes. Finesser: vann fra springen er bedre å ikke vaske i det hele tatt. Hvis det er umulig å våkne opp uten vannvask, er det bedre å fylle opp med ren vår eller nøytral mineralvann i flasker. - Før du bruker kremet, er det nyttig å tørke ansiktet med isbiter (helst fra kamille, johannesurt, kalendula, myntdekok) og tørk med et serviett etter et par minutter. Vanlige feil: bruk av alkoholkrem. De dehydrerer huden og skaper ytterligere problemer. Ernæring Etter rensing om kvelden, tilføres en nærende eller regenererende nattkrem til huden. Hvis du ikke trenger å forlate huset hele dagen, kan denne krem ​​påføres om morgenen - dette er en ekstra "dressing" for huden. That.

Skjønnhet fra barnas bord. Hjemmet kosmetikk

. etc.). De er rikt på vitaminer A, E, C, K og er uten allergiske kosmetiske dufter og konserveringsmidler. Så før du heller ut den uferdige blandingen - tørk ansiktshuden. Baby te Baby ble ikke ferdig med teen. Fukt en bomullspinne i det og tørk ansiktet. Fennikel, dill, melissa, kamille er de konstante komponentene til de fleste ferdige tonics. Babyte har en mye mer effektiv effekt på huden enn noen tonic. I tillegg kan te frosses. Og deretter med isbiter for å tørke huden av ansikt og nakke før du vasker. Generelt, som de sier, ville det være et ønske. Det viser seg at det absolutt ikke er nødvendig å bruke penger (og dessuten ikke små) på ferdige kosmetikk når c.
. Baby te Baby ble ikke ferdig med teen. Fukt en bomullspinne i det og tørk ansiktet. Fennikel, dill, melissa, kamille er de konstante komponentene til de fleste ferdige tonics. Babyte har en mye mer effektiv effekt på huden enn noen tonic. I tillegg kan te frosses. Og deretter med isbiter for å tørke huden av ansikt og nakke før du vasker. Generelt, som de sier, ville det være et ønske. Det viser seg at det absolutt ikke er nødvendig å bruke penger (og dessuten ikke små) på ferdige kosmetikk, når alt du trenger kan bli funnet på bordet med barnet ditt. Natalia Baurova.

Ukonvensjonell amming Margarita. Tilbehør.

. Effekten er rett og slett fantastisk! Og hvis det er mye melk, kan det fortynnes med eggeplomme og en teskje honning til konsistensen av kefir og søke om 20-30 minutter på håret før du vasker. Hårets tilstand er sterkt forbedret, spesielt i oppvarmingsperioden. Ja, mange ting kan gjøres - og en ansiktsmaske med havregryn og brystmelk, og en iskrem med ansiktet tørkes, og til og med "Cleopatras bad" fra brystmelken som i lang tid har bodd i kjøleskapet. Det er nødvendig å bruke maksimal laktasjonsperiode i livet ditt - når det fortsatt er mulig! Min mor beundrer hvilke enheter som er nå, og sier at min engasjement kan bli misunnelig, og at mange i mitt sted først vil mate barnet med blandingen. Og vår Margarita i dag er fem måneder gammel, fire av dem.

Hvordan bryr seg huden rundt øynene? Ansiktspleie

. La frost og vind påvirke øyelokkets hud negativt, men kaldt (innenfor rimelige grenser) er den beste måten å eliminere "posene" under øynene og forhindre øyelokkhevelse. Dette kan være gelmasker, "briller" med mentol, kjølte skiver med vanlig agurk eller bomullspinne som er gjennomvåt i infusjonen av urter. Men tørk huden rundt øynene med en isbit er ikke verdt det. For det første har overflaten (jevn jevn utseende) grovhet som kan skade øyets lette hud. For det andre er den isete berøringen full av hypotermi i huden rundt øynene (og dermed dens skade). Regel nummer 2. "Korrekt" kosmetikk Tynt øyelokk hud er praktisk talt blottet for talgkirtler, da.

Ta vare på normal hud. Ansiktspleie

. Ikke-alkoholholdige tonics brukes til å oppdatere ansiktet i løpet av dagen, og du kan tørke ansiktet med en infusjon av urter. Infusjonen blir tilberedt i en termos i 30 minutter med en hastighet på 2 ss. skjeer av knuste blomster til 1,5 kopper kokende vann. Best egnet lime blomstre, farmasøytisk kamille, mynte. Infusjonen avkjøles, filtreres og oppbevares i kjøleskapet, den kan fryses og tørkes av med isbiter. Etter denne prosedyren tar det 20-30 minutter å gå utenfor. En avkok av kli brukes også: 1 ss. skje til 250 ml vann. Bran skal kokes i 30 minutter, avløp og bruk for vasking. Fuktighetsgivende huden Den viktigste innsatsen i omsorg for normal hud bør rettes mot å opprettholde vannbalansen. Feil omsorg.

Gress. Hjemmet kosmetikk

. Hvis du bodde i byen og du er adskilt fra den friske persille fra din egen hage med kilometer langt, ikke fortvil. For det første kan urteekstrakter kjøpes på apoteket, og for det andre har du eller din nabo sannsynligvis mange innendørs planter. Så vanlig aloe - bare et lagerhus med nyttige egenskaper. På kvelden og om morgenen, rengjør ansiktet med et stykke aloe leaf eller isterning fra den frosne juice av denne planten. Slike prosedyrer er nyttige for alle hudtyper. Hvis du har de første rynkene, gjør du din egen superkrem: Legg aloejuice og litt solsikkeolje til petroleumjell eller lanonin. Det er bedre å bruke blandingen to ganger om dagen - om kvelden og om morgenen i 10-15 minutter. For fet hud og akne vil det hjelpe med å maskere med et egg. I pisket eggeplomme helle h
. Cleopatras glede Medisinplanter har en gunstig effekt på hele kroppen. Ikke ved en tilfeldighet, ifølge historikere, nesten alle skjønnhetene i den gamle verden - Cleopatra, Dronningen av Sheba - bokstavelig talt badet i medisinske urter og blomster. Hvis du er litt uvel eller bare sliten, ta et bad med kamille (4 ss. Skjeer), havtornfrukter (5 ss. Skjeer), horsetail (3 ss. Skjeer), arnica (3 ss. Skjeer), furunåler (12 spiseskjeer), birk blader (5 ss), nesel (3 ss), coltsfoot (b ss) og duftende jordbærblader (6 ss). Neste dag, bytt ingrediensene i like deler av lind, enebær, mynte og lingonbærblader.

Gråt for helse! Depresjon og tretthet

. Komprimerer. Den enkleste - Fest brygede og kjølte poser med svart eller grønn te. Eller bryg sterk bladte og applicer bomullsputer som er fuktet i øynene dine. Te bør være uten tilsetningsstoffer. Det er også nyttig å lage kompresser fra avkok av kamille, persille eller kalkblomst. Komprimering kan påføres varm, kald eller kontrasterende, alternativt påføring av bomullsputer gjennomvåt i en varm løsning, deretter kjølt (eller isbiter fra disse dekkene). Det er nyttig å sette friske agurk sirkler på øynene dine (en ekstra vannkilde). Ta vitaminer. Rødhet i øynene kan oppstå på grunn av mangel på vitamin A og B2 i kroppen. I kostholdet må du legge inn de svarte bærene (currants og blåbær), persille og rå gulrøtter. Spesielt godt fordøyd revet gulrøtter med tilsatt.

Vi lager juice: grønnsak, frukt, bær. drikkevarer

. Spinat og gulrotjuice med muskatøy Hopp 5-6 spenatblade og 3 skrelles gulrøtter gjennom en juicer, bland saftene, legg til litt sitronsaft og en klype muskatnøtt hvis du vil. Juice med melon og appelsin Skal apelsiner, del i skiver. Massemelon skåret i terninger. Passer hele juiceren og server med isbiter. Juice med vannmelon og bringebær 500 g vannmelonmasse, rengjør steinene og lag juiceen. Vri noen sprigs av mynte inn i en ball og også passere gjennom en juicer. 200 g bringebær, tørk gjennom en sigte fra beinene og bland potetmos med den tilberedte juiceen.

Hva å gjøre med ansiktet? Mote og skjønnhet

I går så jeg på de nye bildene og var forferdet ((Jeg har nylig reddet ansiktspleie, for å si det mildt, reddet, og selv nå kan jeg ikke bruke mye penger. Kanskje du kan gi råd om hva du kan gjøre med _this_..

Ice acne - hjelper, mot, kuber, vurderinger, for ansiktet, med kamille, tørke

Is for ansiktet: effekten på huden, regler for bruk, de beste oppskrifter for terninger

Hver kvinne drømmer om ungdommen og skjønnheten i hennes hud, men ikke alle er i stand til å oppnå dette selv ved hjelp av de dyreste kosmetikk- eller salongprosedyrene. Det er en liten hemmelighet som vil bidra til å bevare ungdommen i mange år uten å bruke fabelaktige summer på det og sitte hele dagen i skjønnhetssalonger.

Hjemme er det lett å lage kosmetisk is til ansiktet og tørke huden regelmessig med den. Denne foryngende, toning, forfriskende massasje i stedet for morgentvasket vil våkne opp, gi mange hyggelige opplevelser og senke aldringsprosessen av huden.

Effektiviteten av isbiter overgår alle forventninger.

Hvordan virker dette "arbeid"?

Hvorfor vanlig is er mye mer nyttig for huden enn vann? Alt er forklart av de fantastiske egenskapene til smeltevann, som det blir til, og de lave temperaturene som påvirker huden på den mest fordelaktige måten. Det er ingen tvil om isens effektivitet for ansiktet, fordi forskere har lenge oppdaget hemmelighetene til de mirakuløse effektene av magiske terninger på huden:

 • i kontakt med varm hud begynner en kald isbit å smelte og blir til kurativ smeltevann, som absorberes perfekt av cellene, metter dem med fuktighet;
 • sammen med det, de komponenter som utgjør kubene trenger inn i huden og absorberes godt av cellene;
 • lav temperatur og samtidig massasje av ansiktet med is aktiverer blodstrømmen til huden;
 • hudtone er merkbart forbedret;
 • rynker er utjevnet;
 • redusert fettinnhold;
 • forstørrede porer smale;
 • hud mykner;
 • ansikts kontur er strammet;
 • Enkel desinfeksjon oppstår;
 • små, lokaliserte betennelser blir fjernet, noe som gjør at bruk av kosmetisk is kan brukes til ansikt fra akne;
 • stoffskiftet øker, noe som gjør at hudcellene kan fornyes og skaffe den nødvendige elastisitet;
 • skjønnheten forbedres, en mild rødme vises.

Her er et mirakel kan skape de mest vanlige isbiter til ansiktet, som er lette å forberede hjemme.

Samtidig er det nødvendig å være veldig forsiktig, fordi ikke-overholdelse av kontraindikasjoner eller noen nyanser kan være fulle av uønskede bivirkninger for huden.

Pass på å følge rådet til de som vet en god dommer, og har gjentatte ganger søkt hjelp av mirakuløse isbiter å forynge aldrende, moden hud.

Hvordan lage isterter for hud?

Det er ikke nok å tørke ansiktet med is om morgenen: du må vite hvordan du gjør det riktig for å oppnå ønsket effekt. Overholdelse av enkle regler for utarbeidelse av isbiter for huden vil tillate deg å få maksimal kosmetisk effekt fra dem.

 1. Til fremstilling av kosmetisk is for ansiktet vil trenge støpeformer for is, filtrert vann (medisinsk avkok av urter) og aktive ingredienser for anrikning av kuber nyttige stoffer for huden (de er, i henhold til de valgte oppskrifter).
 2. Først settes 1 ingrediens i hver form: en halv bær, et stykke frukt eller grønnsak, eller en frisk eller tørket trikel av en medisinsk plante.
 3. Deretter helles filtrert vann ved romtemperatur i formene. Hvis det ikke er filter, ta mineralvannet uten gass. Hvis det ikke er en slik mulighet, vil det vannet være egnet i ekstreme tilfeller.
 4. Enda mer effektiv er kuber fra den is flate, hvis i stedet for vann helles i former fremstilt på forhånd ostuzhennoy avkok eller infusjon av medisinsk urt som er nyttige for hud (kamille, peppermynte, ringblomst, St. John surt, og D. osv.).
 5. Brimmers fylt til randen fjernes i fryseren i minst 8-9 timer.
 6. Kosmetisk is for ansiktstørking er vanligvis tilberedt om kvelden, slik at de om morgenen allerede kan brukes.
 7. Det er nødvendig å tørke ansiktet med is to ganger om dagen: om morgenen, umiddelbart etter å ha våknet opp, og om kvelden, en time før sengetid.
 8. Indikasjoner for bruk av is: bleknet, moden, sliten, betent, pigmentert hud.
 9. Kontraindikasjoner for aldring ansikts med isbiter: sensitiv hud, rosacea, åpne sår i ansiktet, alvorlige hudsykdommer, omfattende betennelse.
 10. Det anbefales å tørke ansiktet med isbiter strengt langs massasjelinjene som går gjennom:
  • fra midtpunktet til haken til ørepennene;
  • fra det sentrale punktet plassert over overleppen - til midten av templene;
  • fra hjørnene av leppene - til midten av auriklene;
  • fra midtpunktet til pannen til midten av templene (bør være på øyenbrynslinjen);
  • på nedre øyelokk: fra ytre ytre hjørner til indre;
  • i øvre øyelokk: fra øvre indre øyne til ytre.
 11. Tørk ansiktet med isbiter må være veldig forsiktig, uten å presse på huden, for ikke å skade henne.
 12. Massasjen skal vare i mer enn 2 minutter. Så snart du føler at den kalde tinningen intensiverer, må prosedyren være ferdig.
 13. Etter tørking kan huden ikke tørke eller noe å promakivere. Det skal tørke i seg selv: dette vil tillate bedre opptak av vann og aktive stoffer.
 14. Etter 15-20 minutter kan du gni ansiktet ditt med din favoritt tonic og bruke kremet.
 15. Prosedyren bør være vanlig, det vil si at den må gjøres daglig.
 16. Prøv å stadig bruke forskjellige oppskrifter: molds med ett verktøy er avsluttet - pass på å prøve en annen komposisjon.

Den ubestridelige bruken av is til ansiktet gjør det til et veldig populært hjemmemedisin for å forynge og toning huden.

Dens effektivitet avhenger i stor grad av hvilken aktiv ingrediens ble valgt for å berike vannet i sammensetningen av kosmetisk is.

Ice Face: Oppskrifter

Faktisk kan du tørke ansiktet ditt med is fra det enkleste vannet - dette er en grunnleggende, klassisk oppskrift som ikke krever tidkrevende å finne riktig sammensetning. Men det er mye mer behagelig og mer nyttig å øke effektiviteten av disse produktene ved å legge til vann, ikke medisinsk urte-avkok eller biter av frukt og grønnsaker, til isformer. I alle fall vil valget bli ditt.

Det beste anti-inflammatoriske og desinfeksjonsmiddelet er kamille for ansiktet: is, tilberedt på grunnlag av denne medisinske blomsten, vil ha de samme egenskapene. Hvis du trenger å bli kvitt akne og akne, vil kamilleis til ansiktet gjøre det mulig for deg å gjøre det så snart som mulig.

En spiseskje knust kamilleblomster, hell et glass kokende vann, deksel, la i en halv time, avløp. Legg enten en tørket eller frisk blomst i en mugg og hell det filtrerte vannet over det.

Kosmetisk is med kamille for ansiktet vil bidra til å oppdatere og hvite huden, bli kvitt betennelse (akne og kviser).

Som blekemiddel brukes persille aktivt for ansiktet: is basert på de duftende grønne bladene på planten, vil bidra til å kvitte seg med uønskede pigmentflekker. I buljong mister persilleblader de fleste av deres fordelaktige egenskaper.

Derfor er det bedre å gjøre infusjon planterøtter: hogge, i den mengde av én spiseskje, helle et glass med kokende vann, dekk og la stå i en halv time, avløp.

Men ofte blir is for persille for ansiktet forberedt med en liten kvist av en plante som helles i en form med filtrert vann.

Alle vet hvor nyttige urter er for ansiktet: is, basert på dekk og infusjoner, har den mest fordelaktige effekten på huden. Kokeprosessen er ikke noe komplisert.

Broth: en spiseskje med hakkede urter hell et glass varmt vann i 15 minutter å koke, dekke, la i en halv time, avløp. Infusjonen er tilberedt på samme måte, men uten et kokende trinn. Bøtter og infusjoner helles i formene som allerede er helt avkjølt.

Du kan bruke is med urter for ansiktet og på grunnlag av hele blader, kvist eller blomster. Et lite stykke tørre eller friske råvarer (calendula blomst, nesleblad, fennikelfrø) er plassert i en mugg og fylt med filtrert vann.

En slik is til ansiktet av urter er ofte mye mer effektive avkok og infusjoner. Velg urter for din hudtype:

 • for normal: mynte, plantain, yarrow, St. John's wort, salvie, tricolor violet, horsetail;
 • for tørr og følsom: ros, lind, sitronmelisse, noen røde bær (fjellaske, hagtorn, jordbær);
 • for fet og problematisk: calendula, bjørk knopper, malurt, coltsfoot, cikoria rot eller fortykningsmiddel.

Hylleisbiter varer i en uke.

Grønn te har tonic og forfriskende egenskaper: is for ansikt basert på det er veldig lett å lage.

For å gjøre dette er det nok å helle tilberedt frisk, men allerede avkjølt drikke i mugg og legg den i fryseren over natten.

Du kan bruke forskjellige typer te, ikke bare grønn: svart vil forbedre hudfarge, rød vil glatte ansiktsrynker. I alle fall er iste for ansiktet et utmerket kosmetisk for huden av noe slag.

Mynten har forfriskende egenskaper for huden: is for ansiktet på grunnlag av denne urt vil tillate deg å gi tonus og kraft til sliten, fading hud. Den aktiverer metabolisme, akselerere blodsirkulasjonen - på kinnene etter dette tørke blinker en sunn, naturlig glød og huden selv blir usedvanlig smidig hele dagen.

Pass på å prøve å lage isterninger med mynte for ansiktet ditt hjemme. Oppskrift nummer 1: 1 spiseskje knust mynteblader helle et glass kokende vann, deksel, la i en halv time, avløp.

Oppskrift nummer 2: Legg tørket eller friskt mynteblader i en mugg og hell filtrert vann over det.

Beroligende på huden virker på ansiktsisen med oljer, estere: det myker, oppdaterer, glatter. Drikk 5 dråper rose essensiell olje, 3 dråper geraniumeter og 2 dl peppermynteolje i et glass kjølig vann.

Rist godt, hell i mugg og sett i fryser. Med denne oppskriften på kosmetisk is kan du eksperimentere, legge til et annet antall forskjellige essensielle oljer.

Det viktigste er alltid å holde seg til samme andel: 10 dråper eter per 250 ml (kopp) filtrert vann.

Kosmetisk is til ansiktet med frukt, grønnsaker og bærjuice har uttalt foryngende egenskaper. Sitron, appelsin, grapefruktjuice fortynnes med vann i forholdet 1: 1. Vannmelon, agurk, alle bær juice fryse, ikke fortynne. Husk: Holdbarheten til isbiter for en person fra juice er ikke mer enn tre dager.

Frisk, hjemmelaget melk av middelsfett bør fortynnes i like mengder med filtrert vann, helles i mugg. Melkbiter for blek, moden hud som allerede begynner å lide av de første aldersendringene, vil bidra til å bevare ungdom i mange år.

For problemhud som krever daglig grundig rensing, kan du bruke is til ansiktet med salt. Passer til både mat og sjø. Først oppløs en spiseskje salt i et glass varmt vann, deretter avkjøl, rør godt igjen og hell i mugg.

Nå vet du hvordan du skal forberede og bruke isen til ansiktets hud, for å gjenvinne ungdom og skjønnhet.

Med en perfekt, nesten perfekt kosmetisk, kan du glemme kompleksene om deres utseende og den uforgjengelige truende alderen.

Ikke vær lat: vær sikker på å hengi deg til slike forfriskende prosedyrer om morgenen for å gi huden friskhet hele dagen.

Is for ansiktet fra rynker: oppskrifter, regler og kontraindikasjoner

Ønsket om å bevare ungdommen presser en kvinne til å søke etter ulike metoder for å bekjempe aldring. Men det er bedre å forhindre rynker ved hjelp av skikkelig omsorg for huden din.

Det er nødvendig å ta vare på sin skjønnhet hele tiden, og gi preferanse til naturlige komponenter som alltid er til stede.

For å gjøre dette, bruk is for å tørke ansiktet fra rynker med tilsetning av ulike medisinske urter, juice, oljer.

Effekt av is på huden

Vasking med vanlig kaldt vann er i mange henseender dårligere enn bruken av is. Med det kan du holde en velværesmassasje, der det er en nedgang i hudtemperatur og vasokonstriksjon. Deretter utvides fartøyene igjen, men blodet kommer allerede mer intensivt inn i dem. Slik oppstår daglig hudforyngelse.

Talay vann kan ikke bare opprettholde et sunt og attraktivt utseende av en kvinne, men har også en gunstig effekt på de interne prosessene i epidermis.

 • Kule terninger virker perfekt sammen med varm hud. Da begynner de å smelte, og blir til en nyttig væske, som absorberes av cellene for å fullstendig mette med fuktighet.
 • Det er en penetrasjon av helbredende stoffer fra kubens sammensetning. De absorberes raskt og forblir inne i cellene, og opprettholder den nødvendige balansen.
 • Lav temperatur sammen med riktig massasje forbedrer blodstrømmen, noe som er nyttig ikke bare for utseendet, men også for alle de fungerende prosessene i kroppen.
 • Is forbedrer hudtonen betydelig, støtter sin evne til å helbrede seg selv. Pallor, sløvhet, tørrhet forsvinner, og tettheten av epidermis øker.
 • Mindre feil forsvinner, kremer på huden, og nye rynker blir jevnet selv før de ser ut. Derfor gni ansiktet med is effektivt og nyttig i alle aldre.
 • Oljeskinnet avtar, forstørrede porer smale, og sebaceous kjertler begynner å produsere mindre subkutant fett. Som et resultat er problemet med utslett og akne lett løst.
 • Takket være smeltevannet myker huden betydelig, bakterier forsvinner, og ansiktskonturen blir stram.
 • Cellelasticitet øker, fordi is kan forbedre stoffskiftet for raskere fornyelse av huden.

Hvis du bruker is til ansiktet av rynker hjemme, må du forstå betydningen av en kompleks effekt på huden. Selv uten mindre defekter kan ansiktet se ut som syk og trøtt. Derfor er det verdt å opprettholde en sunn hud og naturlig rødme, og isbiter vil perfekt hjelpe med dette.

Kontra

Massasje ved bruk av frosset vann er ikke egnet for alle kvinner. Fordelene og skaderne av is til ansiktet avhenger i stor grad av overholdelse av prosedyrens regler, men det er klare kontraindikasjoner:

 • irritasjon eller alvorlig dehydrering av huden;
 • problemer med utvidede kar
 • Tilstedeværelsen av en inflammatorisk prosess;
 • overflaten av ansiktet er dekket av sår eller eksem.

Det er uønsket å bruke isprosedyrer om vinteren før du går ut, dette gjelder alle kvinner uten unntak. Huden kan lide sterkt, så etter vask eller massasje med is må du være hjemme.

Generelle vilkår for bruk

Det er alltid nødvendig å forsiktig bruke isen til å tørke ansiktet fra rynker for ikke å bli offer for bivirkninger. Overholdelse av anbefalingene garanterer et positivt resultat og ønsket effekt.

For denne prosessen er det nødvendig å lage en spesiell form, renset vann, urteavkok eller andre nyttige aktive stoffer.

 • For hver gren i formen, ta den nødvendige komponenten: et stykke frukt, grønnsaker, bær eller en liten gren av en medisinsk plante.
 • Fyll molden med vann. Bruk aldri rennende vann. Egnet filtrert, mineral eller avgjort alternativ. I stedet for vann er det best å ta en forberedt urtebasert avkok.
 • Legg skjemaet i fryseren i 8-10 timer, men ikke mindre.

Hvor mye is kan lagres i ansiktet

Store lagre bør ikke gjøres, fordi isbiter til ansiktet fra rynker til slutt mister sine fordelaktige egenskaper. Lagringstiden avhenger av hovedbestanddelen som du brukte. Frosset frukt eller vegetabilsk vann er egnet i 4 dager, og medisinske dekokser - ikke mer enn en uke. Kubber med vitaminer må brukes umiddelbart, ellers vil de ikke gi noen effekt.

Det er bedre å forberede isen om kvelden for å begynne å bruke den om morgenen. Prosedyrene utføres to ganger om dagen: etter å ha våknet opp og før de går i seng. Før dette er det nødvendig å rengjøre huden grundig, og ikke å forlate huset i to timer.

Riktig massasje med kosmetisk is

Det er grunnleggende massasje retninger på ansiktet som du definitivt trenger å bruke.

 • Pannen. Vi begynner å bevege oss fra midten av pannen til templet, og gjenta bevegelsen fra nesen til hårlinjen.
 • Nese. Flytt terningen fra nesebroen til nesen og sidene med lette bevegelser.
 • Kinn. Vi utfører en massasjebevegelse fra neseborene til øreområdet. Deretter fra hjørnene av leppene igjen til ørene og fra midten av haken.
 • Eyes. Først fra øverste hjørne til utsiden, og deretter fra nederste hjørne til innsiden.

Funksjoner ansikt tørking

Massasje skal være så forsiktig og nøyaktig som mulig. Det er nødvendig å unngå å presse på huden, fordi plutselige bevegelser lett kan skade den. Prosedyren varer maksimalt 2 minutter, og signalet til slutt er intensiveringen av kalde tinder.

 • Du kan ikke tørke huden umiddelbart etter massasje.
 • Det er nødvendig å ta tid for vann og stoffer som skal absorberes i epidermis.
 • Etter 20 minutter tørker du huden med en tonic eller en nærende krem.
 • Bare vanlige prosedyrer gir den ønskede effekten.
 • Bruk når som helst forskjellige komponenter.

Effekten av is på ansiktet av rynker er merkbar nesten umiddelbart, som det fremgår av vurderinger av kvinner. Spesiell oppmerksomhet blir gitt til området rundt øynene, der massen utføres veldig raskt og nøye, for ikke å skade følsom hud.

Populære Oppskrifter

Hovedbestanddelen er valgt avhengig av personlige ønsker og behov. Ikke bruk juice eller urter for rynker med is, som er allergiske. Ikke glem huden din, fordi massekubben bare skal bestå av en egnet væske.

 • For tørr hud. Perfekt alkohol av alkohol basert på mynte, avkok av maisblomst, timian, salvie og rik krem.
 • For fet hud. Avkok av kamille, lavendel, persille, hagtorntinktur, kefir eller ryazhenka.

Kamilleavkok

Kamilleis i ansiktet desinfiserer ikke bare huden og reduserer betennelsen, men forhindrer også utseendet til nye rynker.

 1. Ta en spiseskje kamilleblomster.
 2. Knuse store deler.
 3. Hell alt med et glass kokende vann.
 4. Vent 30 minutter.
 5. Avkjøl avkokingen.
 6. Hell kald væske inn i koppene.

Nyttig persille

Is for ansiktet av urter basert på persille rot hjelper til med å bli kvitt ulike hudfeil. I buljongen mister denne planten alle sine medisinske egenskaper, slik at rotsystemet brukes.

 1. Hakk persille rot med en spiseskje.
 2. Hell alt med et glass kokende vann.
 3. Dekk med lokket i 30 minutter.
 4. Avstiv og avkjøl den resulterende væsken.
 5. Sett kubene i fryseren over natten.

Rød te

Den har tonic og forfriskende egenskaper. Etter at den forsvinner, etterligner rynker, og den passer for alle hudtyper.

 1. Forbered et glass te.
 2. Kjøle det ned.
 3. Hell væsken i støpeformen.
 4. Legg te i fryseren i 8 timer.

Du kan ikke bare bruke rød te. Ulike varianter vil gjøre, men hver vil gi en ekstra effekt etter vask med is. Svart te forbedrer hudens overflate, og grønn gjør huden mer frisk og tonet.

Mintdekk

Denne planten fjerner tretthet og vanning av huden, gir tone og kraft. Etter en slik tørke aktiveres metabolske prosesser, forbedrer blodstrømmen. På kinnene er det umiddelbart merkbar naturlig rødme, og huden blir utrolig elastisk for hele dagen.

 1. Ta en spiseskje med hakket mynte.
 2. Fyll anlegget med et glass kokende vann.
 3. Vent 30 minutter.
 4. Avstiv og avkjøl væsken.
 5. Lag biter av is.

Dekoksjoner kan erstattes av en annen metode. For å gjøre dette plasseres en fersk plante umiddelbart i formen og fylt med vann. Ingrediensen mister ikke sine helbredende egenskaper og har maksimal effekt på epidermis.

Oljebaserte oppskrifter

Is har en beroligende effekt på ansiktet med essensielle oljer hjemme. Bløder, jevner og oppdaterer den menneskelige epidermis. Olje er valgt individuelt, men det er bedre å bruke flere alternativer samtidig. For å bekjempe rynker er is med rosa, mynteolje og geraniumeter egnet.

 1. Forbered et glass kjølig filtrert eller mineralvann.
 2. Drypp 5 dråper av hver type olje.
 3. Rør væsken slik at alle ingrediensene blir omrørt.
 4. Hell hele blikkene og legg i fryseren over natten.

Ved bruk av andre oljer er det nødvendig å observere en andel: ikke mer enn ti dråper per 250 mg væske.

Frosset juice

Populær is for ansiktsforyngelse, vurderinger om hvilke som oftest finnes, er tilberedt på basis av frukt, grønnsak eller bærjuice. Nesten alle av dem er frosset i ren form, men sitrusfrukter må fortynnes med vann 1: 1. Melk kuber er forberedt i samme andel.

Fruktisninger bør ikke lagres for lenge, ellers kommer de ikke bra med. Det er bedre å bruke dem umiddelbart eller lagre i kjøleskapet i ikke mer enn tre dager.

Kaffekuber

Kaffe er en sterk antioksidant. Det forbedrer hudtonen betydelig, oppdaterer den og fjerner mørke sirkler rundt øynene. Kaffebaserte isbehandlinger renser ansiktet på døde celler og liten akne.

 1. Ta naturlig kaffe.
 2. Brew den med beregning av en halv spiseskje i et glass vann.
 3. For tørr hud, legg til krem.
 4. Legg skjemaet i fryseskapet i minst 8 timer.

Hvis du bruker is til ansiktet av rynker og poser under øynene hver dag, så vil huden i mange år glede sin eier med et utmerket, tonet og friskt utseende. Riktig prosedyre ved bruk av frosne avkok, juice, oljer og andre ingredienser har en positiv effekt på metabolske prosesser og blodsirkulasjon, og løser problemet med rynker fra innsiden.

Is for å gni ansiktet hjemme - vurderinger

Lavtemperaturer bidrar ikke bare til forlengelse av holdbarhet på produkter, men reduserer også aldringsprosessen, forbedrer utseendet. Vi foreslår å vurdere hvordan kosmetisk is brukes til ansiktet hjemme, hva er bruken av det, bilder og effektive oppskrifter til bruk.

Hvorfor trenger vi is for å behandle ansiktet

Har du noen gang lagt merke til hvor mye yngre kinesiske kvinner ser i voksen alder enn slaviske kvinner? Mange forskere mener at hele hemmeligheten ligger i vanlig bruk av isbiter.

Skrubbing av ansiktets hud med et lite stykke is om morgenen er en gammel østlig tradisjon. Det bør bemerkes at rent vann brukes svært sjelden, ofte blir det fortynnet med essensielle oljer, grønn te eller urteavkok.

Nyttige egenskaper av is:

 1. Senker aldringsprosessen, dannelsen av rynker;
 2. Behandling av alder flekker;
 3. Is har en uttalt foryngende effekt: Ansiktet glattes, små rynker forsvinner;
 4. Den epidermis er rengjort, porene er innsnevret;
 5. Teknikken hjelper mot akne, akne, akne og komedoner;
 6. Is kan fjerne alvorlig utslett hos barn, dermatitt, eller eliminere kløe med eksem.

Det må huskes at is for ansiktet også har kontraindikasjoner, det er ikke mange av dem, men hvis du bruker legemidlet for en av dem, vil du ikke oppnå effekten og kan forverre situasjonen:

 1. Nærhet til overflaten av hudkarene;
 2. Allergi til kaldt (blærer etter bruk, smerte i disse områdene);
 3. Isen er også skadelig for forkjølelse, økt kroppstemperatur;
 4. Hvis du er allergisk, prøv å bruke hypoallergeniske komponenter i ismassasje.

Video: Oppskrifter tørker ansiktet ditt med isbiter

Nyttige oppskrifter hjemme

Isbiter for å gni ansiktet blir ofte kokt med sitron, det bidrar til å normalisere utgivelsen av fett, eliminere pigmentflettene og akne. Du må sette en blanding av vann og fersk sitronsaft i fryseren over natten. For et glass mineralvann trenger vi 4 ss sitronsaft. Om morgenen, så snart du reiste, må du tørke ansiktet med en blanding før du vasker.

Isbiter til ansiktet med urter er ikke mindre populære, salvie med mynte er ekstremt nyttig. Kok i et glass vann tre ss tørr salvie og to skjeer med mynte. Du må lage mat for ikke mer enn 5 minutter etter koking, ellers vil du ødelegge alle de fordelaktige mikroelementer og vitaminer.

Kaffekuber er kjent som en kraftig antioksidant laget av is til ansiktet, det renser huden mot akne, hudormer og døde celler. Brew en kopp naturlig kaffe, øyeblikkelig har en mindre uttalt effekt, etter at den må fryses. Bruk hver morgen på problemområder.

Den enkleste isen for å rense ansiktet gir oss grønn te, det er lettest å forberede det hjemme, i tillegg gir denne massen en følelse av friskhet og renslighet, hjelper fra rynker rundt øynene. Du må brygge sterk grønn te med jasmin, insistere den i noen timer, deretter hell den i mugg og legg den i fryseren.

For å bli kvitt fet hud kan du hjelpe avkok av Hypericum. Et glass kokt vann tas tre spiseskjeer av blader og blomster av gress, brygges bare i varmt vann, ikke i kokende vann. Cool, insister 6 timer og sett på et kaldt sted for å fryse.

Gode ​​anmeldelser om is for å tørke tørr hud med aloe på ansiktet. Denne planten er universell, normaliserer tilstanden til epidermis, fjerner følelsen av tørrhet og gir en behagelig fløyelsaktig.

Det er nødvendig å bryte av et blad av en plante og klemme juice ut av det med en skje. Deretter blandes tre spiseskjeer med væske med en skje mineralvann uten gass og fryse.

Det kan også brukes til å ta vare på et ekstremt følsomt ansikt.

Foto - Frosset frukt i isbiter

Hvis du trenger å fjerne pigmentflettene, må du lage urte-is for persille og kamille ansiktshud.

Du må forberede tre ss tørr eller fersk hakket persille, 4 ss kamille, hell den med en halv kopp varmt vann, og la det stå i 6-8 timer.

Etter dekantering gjennom gasbind og hell formene. Denne blandingen lyser fargen godt, brukes også til foryngelse.

Hvis i kjøttkraft som er angitt ovenfor, legg til et par dråper burdock olje, så det kan brukes til hår, flass og fettete røtter. Vær forsiktig etter maling, maling kan miste intensiteten.

Hvis du har rosacea, må du kjøpe 100 gram tang (kelp), sitron. Klem saften fra frukten og finhakk sjømat. Alle blandede, det viser seg flytende grøt, tilsett tre skjeer med mineralvann og fryse. Bruk på skadede områder.

Fuktighetsgivende is for ansiktet fra rynker rundt øynene og for tørr hud vil bidra til å lage frosne jordbærstykker. Klipp bærene i runde skiver og brett dem i fryseren. Bruk hver annen dag om morgenen. Hvis huden er veldig tørr, må du først bruke kremet.

Foto - Isbiter

For å vaske er isvannet egnet. Du må forberede denne eliksiren:

 1. Infusjon av calendula for fet hud, roser for tørr (to skjeer);
 2. Et glass mineralvann;
 3. Kubber av frossen linden.

Calendula legges i begynnelsen av etableringen av narkotika, og infusjonen av roser på slutten. Alt bland, vask med kaldt vann, så umiddelbart varmt, gjenta tre ganger. Det toner huden perfekt. Denne tonic kan gjøres hver dag.

Hvis det ikke er noen calendula, kan du blande produktet med agurkjuice, essensielle oljer av kokos, te-tre eller oransje. God is er hentet fra fersk melk, som studier har vist, hjelper en slik lotion å redde ansiktet, lindrer tørrhet og eliminerer akne.

Komponentbord for isbiter:

Klar kosmetisk is

Hjem rettsmidler er ikke alltid praktisk å forberede, og det er veldig hensiktsmessig at noen kosmetiske selskaper produserer en spesiell terapeutisk substans. Velprøvd iskrem Weleda, som ikke trenger matlaging. Det er flere alternativer for hvordan du velger et stoff for din type ansikt.

Sekvensen ved bruk av profesjonell is:

 1. Rengjør ansiktet, avfett det;
 2. Neste er gymnastikk. Tørk forsiktig på ansiktet i alle problemområder, prøv å ikke berøre øyelinjen, dette er ikke veldig bra for synsskala;
 3. Hvis du trenger å forlate lokalet etterpå, må du vaske ansiktet, og hvis det er tid, vask deretter filmen i ytterligere 40 minutter.

De mest populære merkene: Nivea, Aurora, Spalce, Weleda. Alle kosmetikk er hypoallergene.

Hvis du bruker is til ansiktet riktig, vil "konsekvensene" (rensing av huden, rydde av rynker, innsnevring av porene) manifestere seg veldig raskt.

RATE ARTICLE: (Ingen rangeringer ennå)
Laster inn...

Vil en avkok av kamille akne? Ja, bekreftet!

Medisinsk kamille kalles ikke ved et uhell førstehjelpsutstyret. Det er vanskelig å liste alle sine nyttige egenskaper. Dette er ikke en komplett liste over dem.

Det lindrer hevelse og irritasjon i huden (antiinflammatorisk effekt), desinfiserer sår, og har en avslappende effekt på ansiktsmuskulaturen. Og viktigst, kamille akne hjelper godt fordi det inneholder medisinske essensielle oljer.

Du kan lage en maske eller krem, lotion, gel, tonic - disse ansiktspleieprodukter forbedrer hudens struktur og tilsetter det med vitaminer.

Kamille tinktur komprimerer fra betent akne

Først forbereder vanlig buljong. Det er nødvendig å brygge 2 ss tørket kamille med et glass kokende vann og la det stå i 30-40 minutter på et mørkt sted.

Påfør en varm vatpinne dyppet i buljong til de betente områdene som er rammet av akne i 5 minutter, deretter fukt igjen og bruk 5-6 ganger om dagen. Denne prosedyren bør utføres en måned.

Først hver dag, så annenhver dag. Akne vil passere, huden vil bli opplyst, den blir jevn.

Kamille tinktur fra akne blir mer nyttig hvis du legger til 100 g vodka eller alkohol, en klype borsyre, 2 pounded aspirin tabletter, 2 tabletter av dipyron i den. Denne løsningen har en ubehagelig lukt, i motsetning til avkok, men det er mer effektivt for behandling av akne. Bruke slike kompressorer til problemområder bør være minst 2 ganger om dagen.

Hvis kamille kjøttkraft fortynnes med simpelt kokt vann, vil du motta en velværekrem til kveldsbehandlinger. Soothes huden om natten og litt desinfiserer. Imidlertid er denne sterke kremen forberedt på alkohol.

Kamilleinhalasjoner for ansiktet

Før dyp rensing av huden er det nødvendig å åpne porene. Over en kapasitet av varm buljong for å bøye ansiktet ditt, toppdeksel med et håndkle.

Porene er åpne, de kan rengjøres med spesielle midler, det er bedre fra naturlige produkter. Men man må være veldig forsiktig med tørr hud.

Og hvis blodkarene er nær hudens overflate, er det bedre å nekte denne prosedyren helt.

kamille

Mirakuløs kamille. Jeg respekterer henne og ofte ty til hennes hjelp. Men i kampen mot akne, hjelper det sakte. Hvis du tørker pimpleen med brygget kamille, vil pimpleet ikke være så smertefullt, men det vil ta en uke å forsvinne.

I slike tilfeller foretrekker jeg enten hydrogenperoksid eller jod. Og jeg foretrekker kamille som en del av tonic, som jeg i tillegg rengjør ansiktet daglig etter vask. Som et resultat, tonic med kamille gjør min følsomme og rødmet hud lettere og kjemper mot betennelser.

Slik at kosmetikk med kamille i sammensetningen virkelig hjelper huden.

For å forhindre utseende av nye betennelser på huden, bruker jeg kamille lotion, som jeg forbereder meg selv. Jeg henter blomster og etterlater med alkohol, insisterer på en uke på et mørkt sted, filter.

Og for å ikke skade huden med ren alkohol, fortynnet med vann til injeksjon i forholdet 3: 1, gni jeg ansiktet mitt med denne tinkturen. Som en forebygging av hudproblemer, er denne metoden god, da den fjerner forsiktig alle typer urenheter fra huden.

Men hvis akne skyldes en sykdom i indre organer eller hormonelle funksjonsfeil, blir det lite forvirring fra en kamille lotion. Det skal brukes i kombinasjon med passende preparater.

Jeg brygger kamille og tørker ansiktet mitt med denne løsningen. Jeg holder i kjøleskapet ikke mer enn 2-3 dager, så lager jeg en ny. Kamille har anti-inflammatorisk effekt, bidrar til å rense huden.

Samtidig tørker denne infusjonen ikke huden og utfordrer ikke utseendet på nye problemer. Selvfølgelig, med bare en kamille i omsorg for problemhud, er gode resultater urealistiske for å oppnå. For meg er dette et av stadiet av omsorg.

Jeg gni ansiktet mitt med kamille ekstrakt etter grundig å rense huden, etter å ha påført en fuktighetskrem.

I komplekset får jeg et godt resultat. Nye betennelser er sjeldne, sunn hud, fuktet.

Jeg merket ikke noen wow-effekt på å gi huden et sunt utseende og vakker naturlig farge, og enda mer, eliminering av akne. Selv om phytocosmetics, tilberedt hjemme, har jeg lenge vært glad i. Inkludert kjøp og apotek kamille, gjør det en avkok, som brukes i komprimerer, vasker, bad.

Hell kokende vann over gresset, et sted to spiseskjeer av et tørt anlegg i et glass kokende vann, insisterer og bruker. Deretter tørker jeg ansiktet mitt med avkok, eller fryser det og om morgenen lager jeg ispresser, eller legger det til andre kosmetikk. Hvis jeg kombinerer kamille med noen andre antiseptiske planter - calendula, celandine eller St. John's wort, er resultatet mer merkbart.

Pimples tørke ut raskt, umodne seg åpnes og går. Men hvis jeg bruker det som et selvstendig middel, får jeg bare en god tonisk effekt på huden, men ikke mer. Akne og svarte flekker går ikke hvor som helst, bortsett fra at de smertefulle betennelsene ikke er så røde og ikke så følsomme for berøring.

Kanskje, bare for huden min, er det nødvendig med noe sterkere og mer aggressiv for å lindre akne raskt enn kamille.

Kamille er en god nyttig plante, det koster en krone og har en rekke egenskaper som er nyttige for kroppen, men hvis du har alvorlige problemer med akne eller akne, hjelper det praktisk talt ikke, og hvis effekten kommer, vil det skje om noen få måneder.

Planten inneholder antibakterielle, antiinflammatoriske og regenererende komponenter, men i så ubetydelige mengder at du trenger en bøtte med buljong for å føle effekten.

Derfor kan kamille kun betraktes som en hjelpestoff, men ikke hovedinnretningen i kampen mot utslett. Det er ikke ille å legge det til ansiktsmasker, slik masker lette huden litt, sliter med liten rødhet.

Du kan vaske kjøttkraft eller tørke ansiktet med kamille is, det strammer porene og fjerner hevelse. Kamille er nyttig å bruke inne for fordøyelsessystemet, selv om jeg absolutt ikke liker smaken.

Men selv denne harmløse plante har kontraindikasjoner - med langvarig bruk (både internt og eksternt) kan kamille ha en negativ effekt på psyken, noe som fører til utbrudd av sinne og raseri, hodepine og undertrykkelse av sentralnervesystemet. Når gastritis bør avstå fra å spise kamille inni.

Kamille, om enn en ufarlig plante, av mild handling, hypoallergen, tillatt for bruk selv for spedbarn. Men fortsatt er det noen nyanser som må tas i betraktning, spesielt de som sliter med akne.

Hvis du har individuell intoleranse, er gresset bedre å ikke bruke i noen form, enten eksternt eller innover. Hvis du har hud som er lei av flere prosedyrer, torturert av akne, pass opp for å bruke alkoholekstrakter av kamille. Alkohol vil gjøre mer skade enn bra, ødelegge det beskyttende lag av dermis.

Hvis du har acne rosacea, flere edderkoppårer i ansiktet ditt, så passer ikke kamilleis deg. Hvis betennelsen er sjelden, og den må fjernes veldig raskt, vil det kamilleekstraktet i kombinasjon med hvit leire og aspirin perfekt takle denne oppgaven.

For tørt problem er huden bedre å bruke selvfremstillet kamilleolje. Kamilleinfusjon kombinert med kokende oljebase.

For å forbedre effekten av alle prosedyrene og gjøre det lengre, kan du også ta innsiden av kamille. Bare ta en spiseskje med urt dampet med et glass varmt vann to ganger om dagen. Hvis smaken av drikken ikke er veldig hyggelig, kan du legge til en teskje honning.

Kamille i apoteket er verdt en krone, men hjelpen fra den er den mest varierte. Selv kviser kan behandles. Oppskrifter med sitt store utvalg. Du kan bruke avkok, kremer, komprimerer, masker, etc. Jeg lurte på hvordan denne planten hjelper mot akne.

Her er hva Google sier: det inneholder flere nyttige antibakterielle stoffer, vitaminer, essensielle oljer. Det er derfor kamilleblomster og bidra til å lindre betennelse. Og akne er kjent for å være inflammatorisk.

Kamille dreper skadelige bakterier og mikrober, beroliger huden, reduserer hevelse og normaliserer talgkirtler. I sammensetningen av flertallet av ferdige kosmetikk er kamille. Men jeg foretrekker å bruke den i ren form. En vask av kamilleavkok er selvsagt uunnværlig. Det er bedre å bruke hele spekteret av prosedyrer.

Hvem ønsker å få frisk hud uten å skade helsen, vil han kunne finne tid og gjøre dette ikke så vanskelig oppgave. Så, i utgangspunktet vaske ekstraktet av kamille apotek. Om morgenen og om kvelden. Deretter gni huden med lotion. Dette er også en infusjon, bare ved tilsetning av en liten mengde medisinsk alkohol.

For tørking kan du også bruke kosmetisk kamilleis (avkok frosset i bokser). Ulike kamillebaserte masker hjelper mot hudutslett.

Vel, til slutt er inntaket heller ikke overflødig. Kamille te er velsmakende og sunn. Akne oppstår ofte på grunn av metabolske lidelser og dårlig kosthold. Kamille te vil hjelpe fra disse problemene. Men det er bedre å drikke det på tom mage.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Is til ansiktet av rynker: Oppskrifter for klargjøring av terninger for tørking

Hver kvinne vil ha en glatt, elastisk hud uten rynker, men tegnene på å visne gjennom årene blir bare synlige. Tiden kan reverseres, og for dette trenger du ikke dyre verktøy.

Slik at du ikke trenger å lide med linjer som har krøllet pannen, må du forhindre dem i å forekomme. Is for ansiktet fra rynker - dette er et ideelt alternativ, verktøyet er veldig billig og effektivt. Denne behandlingen vil bidra til å eliminere hevelse og forbedre hudens generelle tilstand.

Toning, kan isen forhindre utseendet på etterligne rynker og glatte ut de eksisterende små.

Nyttige egenskaper av is

Hele hemmeligheten til is (hvorfor rynker er redd for det?) Er det kaldt, forstyrrer blodkarene.

Deretter går de tilbake til forrige tilstand, og det er derfor en form for trening som styrker metabolismen, bidrar til økt elastisitet i huden, forbedrer den cellulære regenereringen.

For å gjøre effekten av prosedyrene åpenbare, må du bruke is til ansiktet fra å etterligne rynker regelmessig, fordi ingenting vises og ikke forsvinner umiddelbart.

Fordelene med is og forebygging av rynker, her kan du bringe noen likhet med kryoterapi. Samtidig bør det tas hensyn til at i stedet for å forbedre tilstanden til huden, ikke skade det.

Is bidrar til å rense epidermis, eliminere pigmentflettene, forynker og glatter huden.

Etter "is" -prosedyren, vil du glemme akne, være i stand til å fjerne kløen forårsaket av eksem eller utslett på babyens hud.

Isbiter for ansiktet før prosedyren skal stå i ti minutter, slik at de smelter litt og ikke forårsaker skader. Det er best å ta kalde prosedyrer om morgenen, når stoffskiftet er aktivt og huden reagerer raskere på eventuelle effekter.

Påvirkningen av karene gir detox-effekt, giftstoffer forlater kroppen, noe som kan forårsake rødhet og irritasjon på huden. Før prosedyren anbefales det å varme opp huden, men etterpå er det ingen kontraindikasjon.

Is for ansiktet av ansiktsrynker kan ikke brukes i mer enn 40 sekunder, for ikke å slappe av nerven.

De beste oppskriftene for å lage isterter hjemme

Bare å holde is på ansiktet vil ikke være nok til å få ønsket kosmetisk effekt. Her er enkle regler som vil oppnå betydelige resultater:

 1. Bruk isbiter laget med mugg. I løpet av kurset skal bare filtreres vann, du har utarbeidet avkok og spesielle aktive stoffer.
 2. I hver form må du sette en ting: et stykke bær eller frukt, en medisinsk plante.
 3. Fyll støpeformen med filtrert eller ikke-karbonert mineralvann eller helbrede avkok.
 4. Kakeskytterne skal stå i fryseren i minst åtte timer.
 5. Det er best å fryse isen fra kvelden for å ta kalde prosedyrer om morgenen i stedet for å vaske.

La oss se på detaljerte oppskrifter for å lage isterninger fra ansiktsrynker:

 1. Med aloe. Hjelper med å eliminere patogene bakterier, normaliserer sebumsekresjon, lindrer akne. For å lage is med aloe, bør du finhakke bladene, hell litt vann (en på fem) og vent en time. Deretter koker blandingen i noen minutter, fjern tykk og hell i terninger, som kan tørke ansiktet etter å ha våknet opp og over natten.
 2. Med sitron. Denne ingrediensen beskytter huden og lyser. Hell noen spiseskjeer ferskpresset sitronsaft i et glass vann, hell det i beholdere og la det stå over natten. Om morgenen i stedet for vanlig vask bruk isbiter, og om kvelden tynner de opp huden, er allerede kvitt kosmetikk.
 3. Med kamille. Denne blomsten er kjent for å bekjempe betennelse og har en desinfiserende effekt. Is med kamille vil bidra til å kvitte seg med kviser. Kjøp i et apotek blomster av denne planten, hogge, hell kokende vann, lukk, la i 30 minutter. Etter belastning og koke kjøttkraft for frysing. En annen måte: Sett kamilleblomsten i en beholder og dekk den med vann. Bruk om morgenen i stedet for å vaske.
 4. Med persille. Det brukes som et middel til å bidra til å fjerne pigmentering. Ved brygging mister bladene de fleste av egenskapene, det anbefales at planten rot brukes til infusjonen. Det må knuses, 1 ss. l. På et glass kokende vann, lukk, la i 30 minutter. Stam kjøttkraft, den kan helles i mugg. Noen ganger er et lite stykke av selve anlegget plassert på isen fra filtrert vann. Du kan jevnlig oppdatere huden, men den ideelle tiden å bruke er morgen.
 5. Fra grønn te. Denne drikken er kjent for å ha en tonic effekt. Det ideelle verktøyet for å bekjempe de hatet rynker. Å lage is ut av te er lett - du må helles den i en mugg over natten. Tørk ansiktet ditt bedre om morgenen.
 6. Fra decoctions av urter. Denne prosedyren fukter huden, toner. Hvis målet er å kvitte seg med rynker, bør ingrediensene være linden, løvetann eller mynte. For å lage is, trenger du en spiseskje med urter for å kaste i et glass kokende vann. Etter femten minutter kokes fjæren fra varmen. En annen halvtime insisterer han, hvorpå væsken kan dreneres og helles for frysing. Noen ganger er is med urter tilberedt på følgende måte: En tørr eller frisk blomst, et blad eller et gressteg er plassert i en mugg og fylt med vann. Denne metoden er ofte mer effektiv.
 7. Med rosenblad. Is med denne ingrediensen toner huden, eliminerer rynker og gjenoppretter ungdom. Ta kronbladene av roser fra en blomst, skyll, del i små biter. Kok et glass vann. Kast den nødvendige ingrediensen. Når vannet er avkjølt, sprenk det og hell det i beholdere. Is med rosenblader kan brukes i stedet for vanlig vask.
 8. Med essensielle oljer. Denne isen beroliger huden utsatt for irritasjon. Det er nødvendig å legge til olje i et glass vann: to dråper mynte, fem-rosa, tre-geraniumer. Deretter skal blandingen ristes, helles i en spesiell beholder og plasseres i fryseren over natten. Proportjoner kan endres, og holder kun regelen på ti dråper per glass vann.

Hvordan bruke kosmetisk is

Isbiter må berøre huden og passere den i henhold til de såkalte massasjelinjer. La oss lære å tørke ansiktet ditt med is, slik at denne prosedyren utføres riktig:

 1. Fra midten av haken til ørepennene.
 2. Fra midten av rommet mellom overleppen og nesen til templene.
 3. Fra hjørnene av leppene til midten av hver auricle.
 4. Fra midten av frontsonen til midten av templene, flush med øyenbrynene.
 5. På nedre øyelokk fra ytre ytre hjørner til det indre og omvendt på øvre øyelokk.

Kontra

Is for ansiktet fra mimic rynker anbefales ikke for de som opplever irritasjon av huden fra kulde. Prosedyrer kan ikke utføres under forkjølelse.

Allergi sufferers må vurderes slik at blant ingrediensene i isbiter er det ingen "fare" for dem. Hudsykdommer som couperose, eksem og inflammatoriske prosesser er et klart forbud mot is.

Det er ikke tilrådelig å ty til prosedyren om vinteren når du bruker andre midler for å beskytte huden.

Flere Artikler Om Typer Acne