Problemhud hindrer en kvinnes vei til et perfekt bilde. Noen tips vil bidra til å eliminere ufullkommenhet og gjøre huden din jevn hjemme.

Glatt hud på egen hånd - dette er ekte! Profesjonell teknikker og hemmeligheter i hjemmet skjønnhetsreceptene - for å beskytte kvinnelig skjønnhet!

Hva er nødvendig for å gjøre huden jevn?

Glatt, glatt ansikt ser attraktivt ut. Det er lettere å sette kosmetikk på den, det ferdige bildet ser mer presentert ut. Med ujevnheter, uregelmessigheter, kan feil oppstå etter å ha opprettet den siste dagen eller kvelden sminke. Dette kan ødelegge utseendet til en kvinne.

Helseproblemer, akne, rynker og mangel på hydrering av huden kan forårsake uregelmessigheter i huden. Det logiske svaret på spørsmålet om hvordan du gjør huden din jevn og jevn, vil være løsningen på disse problemene. Det er slik du kan returnere ansikts attraktivitet.

anbefalinger

Det er lettere å forebygge helseproblemer enn å behandle. Dette gjelder også ansiktets hud. Generelle anbefalinger om hvordan du forebygger hudproblemer som fører til uregelmessigheter og grovhet:

 1. Daglig rengjør ansiktet etter sminke. Ikke la kosmetikk stå om natten. Det tetter porene, blokkerer tilgangen til oksygen, noe som fører til akne og hudormer. Tips: Bruk spesielle rengjøringsmidler.
 2. For å beskytte. Etter rensing, behandle huden med et spesielt pH-restorer. Tips: bruk kosmetiske tonics.
 3. Påfør kremet. Under påvirkning av aggressive miljøforhold, mister huden fuktighet, fordelaktige komponenter. Du kan fylle dem med fuktighetsgivende og nærende kremer. Tips: Velg en krem ​​for din hudtype.
 4. Ikke overdriver. Mange jenter manic bli kvitt den minste skinn på ansiktet ved hjelp av spesielle kosmetikk, pulver, korrekturlesere. Med slike manipulasjoner, mister huden ikke bare sebum, men også fuktighet. Som et resultat får hun et usunt utseende.

Profesjonelle metoder

Hvordan å gjøre ansiktet var rent og glatt i nærvær av hudproblemer? Det anbefales å kontakte en skjønnhetspleie som profesjonelt eliminerer feil.

Laser polering

Eliminerer feil, gjør huden jevn og jevn. Sikker prosedyre når utført av en kvalifisert kosmetolog. Kjernen i prosedyren: laserstrålen fjerner problemet, usunne hudceller, i deres sted regenererer de friske celler.

Oksygenbehandling

Oksygen leveres under trykk, så det trenger inn i de dype lagene i epidermisene. Denne prosedyren aktiverer fordelaktige stoffer og fjerner det defekte stratum corneum.

Bio-revitalisering

Gjennom innføringen av injeksjoner med hyaluronsyre er justeringen av huden, regenerering, foryngelse og forbedring av den generelle tilstanden.

Flytende nitrogenmassasje

Prosedyren fjerner pigmentflettene, jevner overflaten av huden, gir elastisitet og glatthet, forynker. Kosmetologen bruker en trepinne med bomullsull, som er dyppet i flytende nitrogen, så masseres det i ansiktet.

Kjemisk peeling

Et annet svar på spørsmålet om hvordan du oppnår en jevn hud i ansiktet er kjemisk peeling. Det forynger, glatter huden i ansiktet, fjerner pigmentflettene, aktiverer prosessen med regenerering. Beautician velger den optimale konsentrasjonen av peeling agent, og deretter på den på pasientens ansikt.

Hjem skjønnhet hemmeligheter

Det er ikke nødvendig å bruke penger på dyre kosmetologiske prosedyrer. Hud kan bli hjulpet uavhengig hjemme.

Øvelser for ansiktsmuskulaturen

Bruk fingertuppene til å utføre massebevegelser fra pannen til templene, fra bihulene til ørepennene, fra haken til ørepennene. Slike øvelser justerer strukturen i huden, gjør den glatt og elastisk.

Scrubs og masker

Mask Oppskrifter

Apple maske: rist et nytt eple, legg det i en gryte, hell i melk, tilsett eggeplomme. Rør, legg på brannen, kom med koking. Cool, bruk blandingen på ansiktet, etter 10 minutter, fjern masken med en bomullssvamp.

Jordbærmaske: Strek jordbær, legg til 5 dråper sandeltreolje. Påfør strawberry gruel på ansiktet i 15 minutter.

Scrub Oppskrifter

Honningskrubbe: Bland kandisert honning med 5-6 dråper rosmarin eterisk olje, påfør ansiktet. Finger massasje forsiktig i 5 minutter.

Kaffe skrubbe: Hell kaffen med en liten mengde varmt vann, bruk kaffeglass på ansiktet ditt. Masser med fingertuppene i 5-7 minutter.

Rensing og matting

For rensing anbefales det å bruke blå og svarte leiremasker. De er i stand til å eliminere overdreven fettete glans, ansiktet tar et sunt utseende, effekten av matting er opprettet.

Behandling av betennelse, bleking

Inflammatoriske hudprosesser og aldersflater forverrer hudtilstanden. Feilsøkingsmetoder:

 • Acne. Skyll et stykke tjære såpe, tilsett litt saltvann til skummet. Påfør blandingen på ansiktet, massasje og vask.
 • Tørrhet. I surkrem legges det maksimale fettinnholdet til smeltet honning, rør. Påfør ansiktet i 15 minutter.
 • Pigment flekker. Bland citronsaft og potetstivelse i like store mengder. Rør, søk om en halv time på ansiktet.
 • Rynker. Pisk eggeplommen, bland med vegetabilsk olje. Påfør ansiktet, inkludert området rundt øynene. En halv time senere, vask av masken.

Fjernelse av øyeposer

Brew sterk svart te, våt den med 2 bomullsdisker, fest den til området under øynene. Hold til helt tørr.

Velge riktig sminke

Kosmetikk bør velges bare i samsvar med hudtype.

Riktig ernæring

For sunn hud må du være oppmerksom på produkter som brokkoli, salat, spinat, tomater, gulrøtter, paprika, bananer, avokadoer, sitrusfrukter.

For å minimere behovet for å redusere saltinntaket, drikk rikelig med vann (minst 2,5 liter). Tips: Bruk minst fett, stekt mat, maksimalt frukt og grønnsaker.

Ingen stress

Nervespenninger påvirker generelt helse- og hudtilstanden.

Avslag på dårlige vaner

Røyking og alkohol maler ikke et søtt, forsiktig bilde av en moderne jente, i tillegg ødelegger tilstanden til huden. Røyking og alkohol anbefales å erstatte trening og gå i frisk luft.

Etter å ha lest skjønnhetens hemmeligheter, kan du velge riktig alternativ for å forbedre tilstanden til huden. Hva vil det være - dyre prosedyrer i en kosmetikksalong eller hjemmelagde skjønnhetsoppskrifter? Valget er ditt!

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme?

Hver jente og kvinne drømmer om perfekt hud. Vi vil at vårt ansikt ikke skal ha rynker, alder flekker, rødhet, svarte prikker. Den jevne tonen og litt merkbar glød av epidermis vil gjøre enhver person attraktiv. Mange er opptatt av svaret på spørsmålet - "Hvordan gjør huden perfekt?". For å gjøre dette må du nøyaktig avgjøre hudtype, bli kvitt overflødig tørrhet eller oljepåvirkning. Kosmetologer sier at effektive kosmetiske prosedyrer for høykvalitets ansiktsbehandling kan enkelt utføres hjemme.

Hva påvirker tilstanden til ansiktets hud?

De fleste kvinner tror at den ideelle huden i ansiktet er resultatet av bruk av dyre kosmetikk eller innsats av plastikkirurger. Dette er imidlertid ikke helt sant. Bare omfattende omsorg vil oppnå gode resultater. Tilstanden av vår epidermis avhenger stort sett av kroppens generelle helse. Hvis du har noen kroniske patologier, vil de umiddelbart påvirke ansiktet ditt. Overvåk helsen din, regelmessig gjennomgå en medisinsk undersøkelse, og så vil huden din svare med takknemlighet.

Hver jente vil vite hvordan å gjøre huden perfekt

Vakker hud i ansiktet avhenger stort sett av våre vaner og livsstil. For å kvitte seg med fine rynker, jevne tone, øke elastisiteten og glattheten i epidermis, følg disse enkle retningslinjene.

 • Gi opp dårlige vaner. Drikker alkohol og røyking gjør huden grå, stygg. Det kan være utslett, rynker, svarte flekker. Saken er at skadelige stoffer som kommer inn i kroppen vår med skadelige drikker eller sigarettrøyk, elimineres, også gjennom huden.
 • Gå mer utendørs. Lei en aktiv livsstil, spill sport.
 • Eliminer fett, stekt mat, varme krydder og sukker fra kostholdet ditt.
 • Grunnlaget for kostholdet ditt bør være fisk, grønnsaker, frukt og andre sunne produkter som ikke inneholder fargestoffer og GMO.
 • Unngå nervøs stress, prøv å få nok søvn.
 • Bruk kosmetikk av høy kvalitet som ikke tetter porene.
 • Gi opp solseng.

Hvis huden din plutselig blir et problem, må du passe på en fullstendig medisinsk undersøkelse. Faktum er at utseendet på puffiness, utslett, mørke sirkler under øynene kan indikere problemer med fordøyelseskanalen, leveren, nyrene og blodet.

Hvordan lage et perfekt ansikt?

Så, du vet allerede hvordan du gjør et ansikt rent - du må passe først og fremst om helheten til hele organismen. Hvis du tar hensyn til alle de ovennevnte anbefalingene, så snart vil huden din bli perfekt. Opprettholde skjønnheten hele tiden. For å gjøre dette kan du bruke dyre kosmetikk eller hjemmelaget egen matlaging. Beauticians hevder at naturlige ingredienser masker og kremer vil gi flere fordeler. Det må imidlertid huskes at det ikke anbefales å lagre slike kosmetikk i mer enn 3-5 dager.

Så, la oss se på svaret på spørsmålet "Hvordan lage en person helt ren?". Det er nok å følge tre enkle regler som er kjent for hver kvinne:

Rengjøring av huden gir deg en følelse av friskhet.

 • rensing;
 • fukting;
 • Power.

Hvis du bestemmer deg for å ta vare på huden seriøst, må du først vurdere hele sminken din. Kjøpte masker, kremer, lotioner kan overbelaste epidermis, gjør det for tørt. Kontroller holdbarheten til slike produkter, gi fortrinn bare til de produktene som passer til din hudtype. Hvis kosmetikk inneholder resirkulerte petroleumsprodukter (propylenglykol, parabener, krystallinsk paraffin, mineraloljer), er det bedre å ikke kjøpe dem i det hele tatt. Hvis alle dine kosmetikk var ubrukelig, ikke haste for å bli lei deg. Eventuelt hudpleieprodukt kan tilberedes på egen hånd fra enkle og rimelige produkter.

Hvordan rense huden?

Grundig hudrensing bør utføres to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Bruken av vanlig vann fra springen er strengt forbudt. Hvis du vil at huden din alltid skal være glatt, silkeaktig, elastisk og strålende, bruk en vanlig, lettmettig kefir for vasking. Påfør et lite surt melkeprodukt på en bomullspute, og tørk forsiktig og forsiktig med ansiktet og nakken. Denne prosedyren vil tillate å myke epidermis døde celler. Noen få minutter etter påføring av kefir, må du grundig vaske med avkok av urter, kjøpt gel eller melk.

Umiddelbart etter prosedyren, vil du føle en utrolig friskhet, huden vil begynne å "puste". For å forhindre at slike følelser forsvinner, må du bruke litt lys fuktighetskrem på huden.

Riktig fuktighetsgivende - et løfte om hudens skjønnhet

Umiddelbart etter rensing av huden må du ta vare på tilstrekkelig fuktighet. For å gjøre dette, velg en krem ​​som er ideell for din hudtype. Vil du bli kvitt små rynker, men vet ikke hvordan du skal gjøre ansiktet vakkert? Deretter legger du til noen dråper vitamin E i form av smør til krem ​​du bruker daglig. Dette stoffet vil gjøre huden mer elastisk, glatt, aktiverer den naturlige produksjonen av kollagen.

Fuktighetsgivende ansiktscreme kan fremstilles av deg selv. Det er bedre å gjøre uten å legge til kjemikalier på produktet. Husk imidlertid at hjemmelaget krem ​​skal lagres i kjøleskapet, men ikke mer enn 3-5 dager. Bruk base mandelolje, surkrem, som base. Du vil også trenge vannkomponenter - kamilleavkok, rosenvann. En selvfremstilt fuktighetskrem er en utmerket sminkebase.

Hud ernæring

Huden trenger vanlig næring og hydrering.

Næringsmiddel for huden må påføres om kvelden før sengetid. Dette kosmetiske produktet kan inneholde vegetabilske eller animalske fettstoffer. Velg en krem, avhengig av hudtype.

For selvforberedelse av næringsstoffet hjemme trenger du lard eller margarin, uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer. Til bunnen legger du til hakkede medisinske urter - kamille, celandine, streng, salvie. 100 gr. fett du trenger 3 ss. knuste urter. Alle grundig blandet.

På kvelden, legg krem ​​på ansiktet med et tykt lag, vent 15-30 minutter, og fjern deretter resten av produktet med et serviett. Hjemmelaget krem ​​må lagres i kjøleskapet, og ikke mer enn 1 måned.

De beste folkemidlene for hudens skjønnhet

Ansiktspleie kan være veldig effektiv hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Alle nødvendige ingrediensene er sannsynligvis allerede i kjøleskapet ditt. Tenk på noen få populære oppskrifter som har mottatt mange positive vurderinger.

  På en fin rist gni et fersk eple. I en liten dyp beholder, bland 1 eggeplomme og litt melk. Slå på brannen og kom med koking. Send eple saus til beholder. Påfør en liten kald maske på ansiktet, og vask av etter 5 minutter.

Effektive masker for vakker hud kan forberedes av deg selv

Hvis du tilbereder en maske på riktig måte i henhold til en av de ovennevnte oppskriftene, kan du forbedre huden din veldig raskt. Det er viktig å bruke dette verktøyet regelmessig, ikke glem det daglige rensing, ernæring og fuktighetsgivende ansikt.

Ikke gjør vanlige feil

Noen av de rettferdige sexene mener at for å oppnå skjønnhet og feilfrihet i ansiktets hud er det bare mulig med hjelp av tonale midler. Kosmetologer sier at daglig bruk av slike kosmetikk kan påvirke tilstanden til epidermis negativt. Hvis du har problemhud, er det bedre å nekte grunnlaget i det hele tatt, fordi det tetter porene, tillater ikke huden å puste.

Vil du jevne ut hudtonen? Påfør en base eller fuktighetskrem i ansiktet ditt og pulver deretter T-sonen.

Skyll ikke sminken med varmt vann. Slike prosedyrer skade epidermis, forårsaker alvorlig stress. For å oppnå skjønnheten i huden kan være hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Følg tipsene som presenteres i denne artikkelen, og veldig snart ser du perfekt ut.

Hvordan justere ansiktets hud: Oppskrifter for implementering hjemme

Hvem blant oss drømmer ikke om en vakker, jevn hud. De fleste unge kvinner har et slikt ansikt fra naturen, men nærmere 30-årsalderen, det oppstår problemer, huden kan ikke lenger skryte av jevn farge, pigmentplasser, arr og rynker.

Men du kan løse disse problemene hvis du bruker de riktige verktøyene. Vi vil snakke om dette i denne artikkelen.

Årsaker til problemer

Grunner til å endre hudfarge.

For å løse problemene må du vite årsaken:

 1. Genetikk er en svært viktig faktor. Noen kan ha bedre hud i alderen 40 enn unge jenter. Og ingenting kan gjøres om det;
 2. økologi;
 3. diett;
 4. Livsbetingelser.

Fra solen blir huden raskere, de svarte damene er heldige, de har naturlig beskyttelse mot solens stråler. Lysskinnede kvinner bør alltid bruke SPF-beskyttelse.

Misfarging av ansiktet kan oppstå av ulike årsaker:

 • pigment flekker kan dukke opp med alderen;
 • mangel på vitaminer;
 • ikke solbrun hud, tan skjuler mangler
 • mulig tilstedeværelse av ulike sykdommer.

En person blir kjedelig hvis en person er konstant under stress, får ikke nok søvn.

I en ung alder har ansiktet en myk rosa nyanse, dette skyldes rask fornyelse av celler, nye celler erstatter de døde. Gjennom årene, denne prosessen bremser ned. Et tykt lag av epidermis flytter fartøyene vekk fra det øvre lag av huden, og som resultat får de ikke tilstrekkelig ernæring. Derfor begynner huden å se verre ut.

Forstørrede porer påvirker også uregelmessighetene og mørkningen av huden. Spesielt er dette problemet typisk for fet hud. Fett forårsaker akne, eller verre purulent akne.

Hvis ansiktet er kupert lettelse, er det bedre å bare vente. Hvis du presser akne på plass, er det vanskelig å fjerne flekker.

Du bør ikke ta opp alt dette, du bør kjempe for vakker hud med alle kjente metoder, alt fra mormors oppskrifter, til prosedyrer av en kosmetolog.

Hvordan glatt huden hjemme

Hjemmebruk, hjelp skrubbe og masker.

Først må du velge riktig kosmetikk. De skal passe til hudtype, alder. Hvis du vasker med såpe, glem det, det har en dårlig effekt på huden, tørker den, noe som fører til for tidlig aldring, provoserer utseendet på rynker, det er mulig en allergisk reaksjon.

For vask er det bedre å bruke spesielle geler, skum. Du kan se på alternativene med skrubbende partikler, disse partiklene vil rense huden fra stratum corneum.

Hvis du har en post-akne, vet du hvor vanskelig det er å bli kvitt dem, på grunn av at huden forblir skadet selv etter helbredelse, noe som reduserer regenereringsprosessen.

Når du velger omsorg, bør du først og fremst være oppmerksom på hva som vil gjøre huden gjenopprett, for eksempel bodyaga.

I tørr form ser det ut som en skrubbe, forskjellen i mikropartikler, i den klassiske versjonen, de er runde, og i kroppen er vekter pekte.

Den opererer i henhold til følgende prinsipper: livvaktet påføres ansiktet, de begynner å gni i sirkulære bevegelser, dette irriterer ansiktet, som følge av hvilken regenerering starter. Påfør, det er et utmerket middel i 2 uker, og du vil legge merke til at sårene fra akne begynner å helbrede.

I tillegg til bodyagi finnes det andre verktøy som kan kjøpes på apoteket.

Nesten hver kvinne brukte et slikt skjønnhetsverktøy som leire.

Hennes farge er valgt i henhold til hudtype og problemene som må løses. Kan brukes som et frittstående produkt, fortynnet med vann til en slurry. Du kan også lage en mer kompleks oppskrift, for eksempel for hudbleking, ta hvit leire, bland den med brus, ta litt brus, bokstavelig talt på toppen av en kniv, bland med vann. Påfør og legg på ansiktet i 15 minutter, når masken begynner å tørke, fukt med vann.

Fra leire får vi et utmerket resultat, for en liten sum penger koster en pakke rundt 50 rubler.

Ferskenfrøolje er et utmerket middel for næring av huden. Bruk om natten, i stedet for fuktighetskrem. Omtrentlig pris er 200 rubler.

Det anbefales også å kjøpe en peeling maske. Hun fjerner pent det kåte laget og den nåværende forurensningen. Det gjør også lett massasje, som starter regenerative prosesser i alle lag av epidermis.

Denne masken har virkelig en positiv effekt på huden, men det er nødvendig å bruke det ikke mer enn 2 ganger om 7 dager. Ved hyppig bruk kan det skade de dypere lagene i epidermisene.

Lag dampbad. For å gjøre dette, kok forskjellige urter i en kasserolle, for eksempel kamille, celandine, salvie. Umiddelbart etter koking, ta av pannen fra varmen og sett den over i 10 minutter, dekket med en tykk klut. Dine porer åpner, og du kan begynne å rense dem med en skje med DNA. Behandle ansiktet med et sterilt produkt etter prosedyren.

Profesjonell utjevningsteknikker

Mange salongprosedyrer.

Ansiktsrensing, laser, ultralyd, mekanisk. Det beste alternativet betraktes som kombinert rengjøring. I prosessen med rengjøring fjernes acne, wen, svarte flekker, urenheter fra huden.

Prosedyren er ganske smertefull, det skjer at etter det er det sår i ansiktet, som snart vil helbrede.

Laserkorrigering eliminerer arr som forblir etter ulike mekaniske skader på huden. Han lindrer på grunn av at "brenner" celler i arrene.

Generelt er prosedyren smertefri, det kan være en liten prikkling. Huden etter laseren begynner å produsere kollagen aktivt, som følge av at regenereringsprosessen er mye raskere.

Peeling er 2 typer, mekanisk og kjemisk. Den første typen av slipende partikler lindrer huden fra døde celler. Den andre typen fungerer med organiske syrer. Peeling anbefales å gjøre i den kalde årstiden, når solen er mindre aktiv.

Oksygenbehandling fyller ytre lag av huden med gass ved injeksjon. Renset oksygen leveres under trykk, takket være ham, blir skadet vev raskt gjenopprettet. Denne metoden er bra for å bli kvitt gamle arr.

Akne og akne med denne metoden forsvinner raskt, takket være den antiseptiske effekten av injeksjonen.

Kryomassasje, avlaste akne forårsaket av overskytende talgkirtler. Det øvre laget av epidermis er påvirket av kulde.

Et lite lag med flytende nitrogen påføres ansiktet, påføres med pincett og en bomullspinne. Når væsken fordampes, og kosmetologen bruker flytende nitrogen gjentatte ganger, er det vanligvis 2-3 ganger.

Prosedyren utføres ved lavest mulige temperaturer, det stimulerer metabolske prosesser, porene smal og betennelse forsvinner.

Etter prosedyren kan ansiktet bli rødt eller hovent, men alt kommer tilbake til normalt innen 1 time. Før du går ut, vær sikker på å bruke en krem ​​med høyt innhold av SPF.

Biorevitalisering eliminerer små rynker. Hudfoldene utglattes fordi denne injeksjonen aktiverer produksjonen av fiber og kollagen.

Denne injeksjonen inneholder fruktsyrer, et stort utvalg av forskjellige vitaminer, en sammensetning som inneholder enzymer.

Folkemetoder for hudutjevning

Mask av agurker vil hjelpe huden din!

Hjem skjønnhetsprodukter er ikke mindre effektive. Noen produkter av naturlig opprinnelse vil gi en effekt ikke verre enn salongprosedyrer. Det viktigste er å kombinere dem riktig, og tilbringe litt tid på matlaging. Det er ikke for ingenting at hele generasjonene av våre mødre og bestemødre jobbet på disse oppskriftene:

 • kefir mask. Damp en bomullspute i kefir, tørk ansiktet med det når det tørker, tørk igjen. Og så gjenta 10 ganger;
 • maske av agurker. Du kan bare kutte i tynne skiver, og du kan lage grøt. For å gjøre dette, ta skal og kjøtt av denne nyttige grønnsaken, legg til 1 skje stivelse. Bland godt. Påfør ansiktet, la det stå i 15 minutter, skyll med varmt vann;
 • maske med honning og sitron. Varm litt honning, ikke overdriv det, du kan bli brent, drypp i oppvarmet honning, et par dråper sitronsaft. Påfør med det tynneste laget, toppdekselet med serviet, vask av etter 15 minutter. Også denne masken kan brukes som en skrubbe, og legger til 1 teskje saltvann, det renser huden perfekt.
 • masker fra egghvite og eggeplomme. Disse er 2 forskjellige masker, brukt separat. Protein vil begrense de forstørrede porene og eliminere den ubehagelige glansen. Gresskar fuktiggjør tørr hud. Ved bruk av disse verktøyene er det også enkelt, smør på ansiktet, vask av etter fullstendig tørking;
 • Produkter fra kjøleskapet vil lette huden og fjerne uønsket pigmentering. Ta en halv kopp kefir og 2 ss havregryn. Kefir litt varme i mikrobølgeovn. Påfør stoffet på ansiktet, gå slik i ca 20 minutter;
 • for tørr hud er det et alternativ til den forrige, bare bytt kefir til rømme;
 • For neste oppskrift trenger du persille og dill. Legg dem i en blender, slip til en grøtaktig tilstand, tilsett 1 skudd med rømme, søk om 25 minutter;
 • For normal epidermis, kan vi anbefale følgende maskeoppskrift. Det vil ta, 1 egg, 1 ss olivenolje, kiwi, banan. Vri kiwi og banan i en tilstand av rømme, tilsett egg og olivenolje, bland godt sammen. Hold på ansiktet i ca 15 minutter. Masken renser og toner huden perfekt;
 • Olivenoljebruk i en annen oppskrift. For eiere av fet hud, kombiner oljen med sure bær, disse inkluderer currants og jordbær. For vakre kvinner med tørr hud anbefales søtsmaksende frukt og bær, jordbær, nektariner, aprikoser er ideelle. Mash, bland alt, søk om i 10 minutter.

Til resultatet du ikke forlot, anbefales det å utføre skjønnsmessige prosedyrer flere ganger i uken. Et glass vin, duftende stearinlys og lys musikk vil bidra til å gjøre prosessen mer behagelig og avslappende.

Kosmetiske produkter

Dekorativ kosmetikk kan skjule feil.

I mellomtiden er du på vei til perfekt hud og bruker kosmetisk ufullkommenhet forkledninger:

 • begynn med en sminkebase, ganske nytt verktøy i skjønnhetsverdenen. Velg et enkelt verktøy for din type epidermis.

For eksempel er det baser utformet for å male forstørrede porene, matt for fet hud, fuktighetsgivende for tørr.

Påfør på et rent ansikt, med et tynt lag, hvis produktet er farget, anbefales det å velge en nyanse lysere enn fundamentet;

 • tonal verktøy. Det vil gjøre ansiktet ditt med like farge, skjule mindre ufullkommenheter.

Det er viktig å velge et toneværktøy som passer til hudtonen din. Det ser veldig latterlig ut når skyggen er valgt feil

 • corrector eller concealer. Pekemaskerer mer alvorlige problemer som ikke kan håndtere grunnlaget.

De maskerer helt blåmerker og poser under øynene, akne, alder flekker. Det skjer forskjellige teksturer og farger;

 • rouge. Med de tidligere verktøyene gjemte vi alle de naturlige skyggene, skapte et glatt lerret, nå må vi tegne alt på nytt. Ved hjelp av rødme kan du opprette et volum;
 • pulver. Konsolidering av sminke, for fet hud, er dette trinnet ganske enkelt nødvendig, ettersom det raskt "kommer av" kosmetikk.

Med slike enkle metoder gjemmer du øyeblikkelig alle manglene.

Riktig omsorg for huden din - du sparer skjønnhet i mange år.

Fra denne videoen lærer du hvordan du gjør en dyp ansiktsrensing hjemme.

Lagt merke til en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter for å fortelle oss.

Vi forbedrer ansiktet hjemme

I motsetning til den populære troen på at bare unge og toppmodeller har god og jevn hud, er dette ikke slik. Selvfølgelig bidrar dyre kosmetikk til en god tone i epidermis, men dette er ikke alt. For å oppnå en hyggelig tone i ansiktet kan det være ganske hjemme.

Kroppenes ungdom er avhengig av hvordan du bryr deg om det. Det finnes en rekke produkter, som bruker dem til kosmetiske formål, du kan opprettholde en sunn hud.

Regler for jevn hud hjemme

Ofte kan huden på ansiktet bli bortskjemt med akne eller lite gris, det evige problemet med svarte flekker og andre ubehagelige øyeblikk.

Dette skjer, uansett om ung eller moden hud er årsaken til at sebaceous kjertler har dårlig ytelse, stagnasjon av fett i dem eller i de langsomme prosessene for fornyelse av epidermis. Derfor, for å ha jevn hud i ansiktet, er det nok med hensyn til vanlig rengjøring og skikkelig pleie. Selvfølgelig vil den vanlige grunnen til innvendinger være mangel på tid og energi for å holde styr på dette, og du kan knapt komme hjem fra jobb.

Og hjemme er det fortsatt mange ting å gjøre, så det er rett og slett umulig å finne tid til berømte skjønnhetspleie. Men alt er lett å ordne ellers - de nødvendige prosedyrene kan gjøres hjemme før du går i seng eller mens du tar et bad.

Fra de vanlige måtene som ikke krever ytterligere innsats, kan vi skille mellom følgende:

 • Kontrastvask. Det forbedrer blodsirkulasjonen og toner epidermisene. Du kan gjøre det om morgenen, bare hjelpe deg å våkne opp og muntre opp, og om kvelden, for å ta tretthet av ansiktet ditt;
 • Kontrastmassasje. For denne prosedyren er det ikke nødvendig med noe spesielt. Ta to vanlige servietter - en våt med varmt og den andre med kaldt vann. Skift dem på huden din.

Hvordan lage en jevn og glatt hud ved hjelp av kosmetikk

 1. For å gjøre huden jevn, må du bruke gel daglig for vask eller kosmetisk melk med lignende egenskaper. Det anbefales å bruke det til kveldsvask - det fjerner smuss som er oppsamlet i porene i løpet av dagen. Gel - dette er det samme grunnleggende hygienetiltaket, så vel som såpe for hender. Ansiktet tørker imidlertid såpen, og kosmetikken fukter og renser;
 2. Make up remover For å fjerne kosmetikk trenger du også gel eller melk. Dette kan være samme måte som for vask - bare velg det med denne egenskapen. Såpe, selvfølgelig, kan du fjerne dekorative kosmetikk, men epidermis vil tørke ut. Tenk på at vanligvis det mest problematiske området er øyesminke, hvor huden er overfølsom og øm. Derfor er tørkemidler for dette området kategorisk kontraindisert;
 3. Tonics for ansiktet. Også en god fuktighetskrem og matting agent. Bruk disse fuktighetskremene om morgenen og kvelden etter vasking. De justerer strukturen på epidermis og styrer arbeidet med fettfettkjertlene, noe som betyr at de vil redde deg fra tilstopping av porer, akne og svarte flekker. Tonics vasker også av den tidligere påførte gelen. Folk med akne må velge et produkt som inneholder alkohol - det vil tørke akneformasjonen og lindre betennelse. Tonic bør velges avhengig av hudtype. Tørk det vil fuktes, og fett vil gi tåke;
 4. Ansiktskrem. De i ditt arsenal bør være to: dag og natt. Ved første øyekast, hva er forskjellen? Men forskjellen er fortsatt der, og ganske betydelig. Først av alt er det kremenes sammensetning - fett og fuktighetsgivende, og den andre er funksjonen. Vi haster imidlertid med å minne deg om at det i sommeren er verdt å bruke bare en nattkrem, men lener seg på tonika og servanter, ettersom svette øker betydelig på dette tidspunktet. I tillegg må kremet være av høy kvalitet. Forvent at den kremte effekten av krem ​​for 50 cent er ikke verdt det;
 5. Scrubs og rensemidler. Effekten av deres umulige å nekte, spesielt for de som har en grov tekstur av epidermis. For å gjøre huden på ansiktet elastisk og glatt, bør du velge en skrubbe som passer din type. På grunn av dens egenskaper blir ansiktet renset av døde celler, kvitt smuss som er tilstoppet i porene. Det er scrubs med matt effekt. Godt er scrubs basert på naturlige elementer. Men etter vask med en skrubbe, bør du fukte ansiktet ditt slik at ujevnheten ikke vises. Misbruk dem også, bør ikke være - ikke mer enn en gang om dagen. Noen skrubber er bare oppløselige noen ganger i uken;
 6. Masker. Også nødvendig for en sunn hudfarge, samt tonics og kremer. Men i motsetning til sistnevnte, må du bruke en maske ikke mer enn en gang i uken.

Hvordan lage en jevn hud ved hjelp av hjemmemedisiner

Hvis kremer og tonics må velges i et apotek og helst på råd fra en skjønnhetspleie, kan masker og skrubber gjøres av seg selv.

Oppskrift nummer 1. Honning skrubbe er veldig effektiv og godt fuktighetsgivende.

For forberedelsen vil det trenge:

 • en halv teskje ferskpresset sitronsaft;
 • en teskje honning, helst væske - dens struktur er mykere og slik honning er lettere å blande med andre ingredienser;
 • teskje av hvetekli.

Bland alle komponentene. Påfør ansiktet og la det stå i 8-10 minutter. Etter at tiden har gått med glatte sirkulære bevegelser, må du ikke massere i noen minutter for ikke å skade vevet. Vask av med varmt vann, bruk krem.

Oppskrift nummer 2. Hercules scrub er en utmerket cleanser som hjelper eksfolierer døde partikler.

Du trenger bare:

 • skje av sukker;
 • en skje med havregryn - pre-grind dem i en kaffekvern eller hakk, skal være som mel;

Skynd deg sammensatt og i en sirkulær bevegelse gnidd på epidermisene. Rengjør porene med en slik skrubbe hver 3. dag. Innen en halv måned vil du legge merke til et konkret resultat.

Oppskrift nummer 1. Den vanligste og enkle masken, for å forberede som hjemme er ikke vanskelig, det er egg.

Slå de hvite med en gaffel til det er skum og hell i litt frisk sitronsaft. Spred det jevnt over ansiktet ditt og la det tørke en stund, skyll deretter og påfør kremet.

Oppskrift nummer 2. Ta litt mel fra kli eller hakket havremel og bland med forvarmet melk til grøtstatusen. Slå i et egg og hell i en skje med flytende honning. Påfør huden og la den stå i 20 minutter. Vask og fukt opp ansiktet med krem.

Oppskrift nummer 3. Et uunnværlig produkt for en jevn ansiktsstruktur er druer. Kut druene i halve og legg på ansiktet i en kvart time. Deretter fjerner bærene og vaskes med kaldt vann. Ansiktet må blottet med et mykt håndkle og fuktes deretter. Bær kan erstattes av fersk juice.

Oppskrift nummer 4. Fuktighetsgivende ansiktshuden bidrar til en maske av en banan.

 • en liten skje med flytende honning (naturlig);
 • en halv banan - det er viktig at det ikke er grønt, modne bananer har sterk aroma og lys gul hud;
 • stor skje smør.

Påfør huden i 20 minutter, vask deretter med varmt vann.

Oppskrift nummer 5. Uunnværlig for den fete strukturen av epidermis vil være en maske av agurker. Kryss en agurk i mush og bland med sitronsaft og egghvite. Hold på ansiktet i en halv time.

Det er mulig å ta vare på ansiktets hud og hjemme uten spesielle utgifter, viktigst, ønsket og utholdenhet.

Hvordan gjøre huden jevn og jevn: 9 måter

Alle jentene har en jevn og jevn hud, men ikke alle av dem vet hvordan man gjør dette. Først og fremst bør du ta vare på riktig ernæring, rensing av dermis fra keratiniserte partikler, fuktighetsgivende. Bare gjennom en integrert tilnærming kan du oppnå resultater uten å besøke en skjønnhetspleie. Det finnes en rekke bestemte triks som lett kan gjøre huden din jevn og til og med hjemme. Vurder de viktige aspektene i orden, vi gir praktiske anbefalinger. Så la oss komme i gang.

Tørk av med kosmetisk is

Start dagen med å gni huden din med kosmetiske isterninger. For å lage mat riktig må du blande 50 gram i en blanding. eikebark, 35 gr. rosmarin, 40 gr. kalkblomst, 30 g. medisinsk kamille og 15 gr. tørket eukalyptus. Send sammensetningen i en emaljepanne, hell kokende vann på den og legg den på ovnen. Kok i ca 20 minutter, lukk lokket og la det brygge i ytterligere 1 time.

Etter at kjøttbøten har kjølt seg ned, lage et filter av tre lag av gasbind og bomull, pass opp løsningen gjennom den. Tilsett 3 ml. eter av ginseng og druefrø, hell blandingen i en isform. La til full frysing, bruk 1-2 ganger om dagen. Forsøk å ikke stoppe ved et bestemt punkt i mer enn 2 sekunder, den totale varigheten av prosedyren er 3 minutter.

Fukt epidermisene

Avvis fra søte kulsyreholdige drikker, sukkerkompotter, pakkede juice. De feller gifter i det subkutane vevet, slik at ansiktet ser trøtt ut. Et utmerket alternativ for hydrating epidermis anses å være vanlig bruk av sesongens frukt, bær og grønnsaker. Lag salater, tilbereder smoothies og cocktails basert på dem, legg til forsterkede hudkomplekser hvis ønskelig.

Bruk krem ​​og serum

Forsømmelse av omsorgsfulle kosmetikk fører til for tidlig aldring av huden, ikke tillat det. Om sommeren, bruk et spesielt fuktighetsgivende serum med retinol eller flytende protein. Se på hydrogelene, som er 70% vann, sørg for at de inneholder urteekstrakter.

Om vinteren, beskytt derma fra vinden med spesielle frostkrem (for eksempel "Nivea"), om ønskelig, kan de byttes ut med barnesammensetning. Slike produkter tillater ikke cracking og chapping av huden, samtidig som en jevn struktur opprettholdes.

Hvis huden din ofte er flakket, og serumet og kremet er ineffektivt, ta til folkemoskologi. Kryss 1 mellomstor banan i en blender, gni et kvart av agurken sammen med skallet. Hell i 25 ml. maisolje, legg til 30 gram. rugbran. Rør, gjør en maske, suge i 1 time.

Få termisk vann

Den største fordelen med termisk vann anses å være at det kan brukes både på ansiktet med sminke og uten det. Verktøyet er spesielt viktig om sommeren når dermis lider av varm varme og som følge av mangel på subkutant væske.

Du kan kjøpe termisk vann i en hvilken som helst kosmetisk butikk, produktet produseres i sylindre på 250 og 600 ml. Det første alternativet er egnet for regelmessig bruk på veien eller på jobb, den andre - for husholdningsartikler eller helligdager.

Hvis denne fuktighetsmetoden ikke passer deg av visse grunner, kjøp en kompakt enhet som gjør rommet vått. Denne anbefalingen bør brukes hvis du jobber i et tett kontor og ikke har mulighet til å vaske en gang hvert par timer.

Velg kosmetikk riktig

Når du velger dekorative kosmetikk, prøv å gi preferanse til eksklusivt profesjonelle produkter. Som regel tetter det ikke porer og inneholder planteekstrakter som forhindrer rynker og sprekker.

Hvis det er mulig, bruk ikke en tonalbase eller bruk den på toppen av en kosmetisk primer. Du kan erstatte tonalbasen BB-krem, det styrer ikke bare tonen, men nærer også huden.

Det er nødvendig å være oppmerksom på bruken av rouge, korrekturlesere og skjulere, deres anvendelse er ekstremt uønsket. Produkter av denne typen tette porene, provosere akne og store sår, som følge av at huden mister sin evne til selvrensing.

Exfoliate døde partikler

Glatt hud kan ikke oppnås hvis du ikke bruker kosmetikk til skrubbing. Du kan kjøpe den ferdige sammensetningen eller lage produktet selv. De som er tilbøyelige til det andre alternativet, vil ha nytte av følgende oppskrift.

Grind i kaffekvern eller blender 6 stk. mandel- eller valnøttkjerner, legg til 25 gr. Rømme, 40 gr. kaffegrunder, 20 ml. olivenolje og 15 gr. mat gelatin. Koble til alle komponentene, bland komposisjonen med en gaffel, la den stå i 15 minutter.

Påfør produktet på ansiktet med et tykt lag, vent en halv time, og begynn å massere huden i en sirkelbevegelse. Frekvensen av prosedyren er 1 gang i 4 dager, varigheten av gnidning er 5 minutter.

Ikke klem på akne

For å oppnå en jevn og glatt hud må du følge to viktige regler. Først: Du kan ikke klemme akne og purulent akne. For det andre: Det anbefales ikke å berøre ansiktet med skitne hender.

Ikke prøv å konstant rette sminke eller ripe pimple, som dukket opp på haken. På sommeren må du ikke fjerne svette med håndflaten, bære papirhåndklær eller mattservietter som absorberer overflødig kroppsfett og svette.

Du trenger ikke å klemme akne eller akne hvis du har absolutt ingen erfaring i slike saker. Forsinkelse av råd, vil du skade de midterste og øvre lagene i dermis og provosere utseendet på abscesser.

Unødvendig å si, hvis slike handlinger blir kjent for deg, kan du for alltid si farvel til jevn og jevn hud. For å takle camendones (svarte prikker), bruk spesiell kosmetikk basert på aktivert karbon eller salisylsyre.

Balansere dietten din

Eliminer fra diettpølser, hjemmelagde og pickles, raske snacks. Fokus på magert kjøtt, sjømat, grønnsaker, frukt, bønner og frokostblandinger. Prøv å spise 5 ganger om dagen i porsjoner på 250-300 gr.

Riktig mat har en gunstig effekt, ikke bare på huden, men også på negler og hår. Kom deg inn i apotek fisk eller fettfett kapsler, drikk et kurs. En gang om 6 måneder bør du ta multivitaminbehandling, som inneholder alle nødvendige elementer og mineraler.

Unngå stress

Det er kjent at personer som er i en tilstand av depresjon eller stress i lang tid ser eldre ut. Rynker vises på huden deres før, som ikke gjør huden til og med. For å unngå effektene og injeksjonene av "Botox", se etter en vei ut av negative faktorer.

Registrer deg for yoga, gjør stretching, pilates, dancing. Les mer, lytt til avslappende musikk, slapp av minst 8 timer om dagen. Prøv ikke å holde opp sent, søvn bør falle i perioden fra 22.00 til 08.00.

Folk som misbruker alkohol og tobakk må endre sin avhengighet. Noen ganger kan du drikke et glass tørr hvitvin, men øl, martini, vodka - under forbudet. Når det gjelder røyking, gi opp vanen for alltid.

Det er lett å gjøre huden din jevn og jevn, hvis du følger regler om grunnleggende omsorg. Ta vanen med daglig gnidning av dermis med kosmetisk is basert på medisinske planter, fukt huden, bruk serum og hydrogeler. Plukk opp dekorative kosmetikk riktig, bære termisk vann i en veske.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Ren, vakker hud, med umerkelig porer og sunn farge - drømmen om hver jente. For å oppnå dette må du kjenne noen få enkle regler for hvordan du gjør en person perfekt. For å gjøre dette er det viktig å følge visse næringsprinsipper og skikkelig vare på deg selv.

Tre regler for perfekt hud

Tilstanden av epidermis avhenger av påvirkning av eksterne faktorer og hormonelle forandringer.

Derfor, for å oppnå den perfekte epidermis, er det viktig å følge tre regler:

 1. Riktig rensing. Epidermis - som alle andre organer i menneskekroppen, er i stand til å rense seg og regenerere. Men på grunn av den konstante virkningen av aggressive stoffer fra utsiden, mekanisk skade og feil omsorg, går disse prosessene ned. Derfor er det viktig å regelmessig skille og vaske med spesielle rengjøringsmidler;
 2. Power. Drunk ansikt har alltid en jevn og vakker farge, trenger ikke spesiell kosmetikk og tolererer perfekt temperaturfall. Den enkleste måten å sikre dette på er å bruke egnede kremer; Tørr hudpleie
 3. Fukte. Hvis du vil lage en perfekt ansikts tone, så uten intensiv hydrering bare ingensteds. I prosessen med utvikling, vekst og ytelse av visse funksjoner, mister cellene i epidermis raskt høstet fuktighet. På grunn av dette blir huden tørr, flakket, selvrensende prosesser sakte og sebaceous kjertler forstyrres. Få vet, men det er mangel på fuktighet som er hovedårsaken til akne og hudormer.

rensing

Ren hud er sunn, dette er det første du må huske på veien til det ideelle ansiktet.

Rensemiddel er valgt avhengig av type epidermis:

 • Produkter med antibakterielle og beskyttende funksjoner anbefales for problemfaget. De har en sårhelende effekt, kan raskt fjerne betennelse og rødhet, og også bidra til å tørke ut friske kviser. Utmerket vurderinger likte alle tilgjengelige midler - tjære såpe. Ifølge effekten vil det gi odds til mange spesielle midler, inkludert premieklassen;
 • Når du renser tørr hud er det viktig å ikke overdrive det. På grunn av virkningen av såpen blir den tynn og følsom, og det kan oppstå for tidlige tegn på aldring. En slik epidermis er bedre å vaske med urtedekk, spesielle skum, væsker, termisk vann. Ideelle myke infusjoner, for eksempel agurk eller sitron; Tørr hudpleie
 • Den vanligste typen er kombinasjonshud. Det kombinerer fete områder med dilaterte porer (på vingen av nesen, pannen og haken) og tørr - på templene, kinnene. For å fjerne slik hud er det nødvendig å bruke myke midler som har antimikrobielle, men tørkeegenskaper. Disse er rose vann, grønn te, svovel tjære såpe (i nærvær av akne og komedoner), etc.
 • Fet hud Ekstremt problematisk og vanskelig å ta vare på. I motsetning til den tørre typen, er en sterk balanse i fuktighetsgivende og rensing viktig for rask oljeaktig hud. Det er nødvendig å frigjøre det fra utladningslaget, mens du ikke tørker overflaten. Den enkleste og enkleste måten er å vaske med urteinfusjoner og fjerne sminke med termisk vann.

I tillegg til vask, går periodisk rensing av epidermis inn i renseprosessen. Høy kvalitet peeling vil bidra til å gjøre ansiktet helt rent og jevnt, uten akne, grovhet og andre problemer. Denne prosedyren gjør det mulig å fjerne døde celler fra hudoverflaten, rense porene, normalisere blodsirkulasjonen og fjerne rester av kosmetiske produkter.

Super myk hudskrubbe

De fleste butikk scrubs kan enkelt gjøres hjemme. For å gjøre dette, trenger du en baseolje (du kan velge hvilken som helst som er tilgjengelig, men det vil være best å være på kokos eller karitt) og harde komponenter.

Vurder hvilke komponenter som kan brukes til peeling:

 • Havsalt Et ideelt hjem rette for å rense porene i kombinasjon og problem hud. Hypoallergenic, men svært slitende. Hjelper å kvitte seg med arr og merker etter akne, har en liten lysende egenskap; Saline scrubs for ansiktet
 • Sukker. Hurtigere enn salt oppløses i vann, så det anbefales å bruke det til fet hud, for ikke å ripe de allerede følsomme områdene. Det bidrar til å jevne ut fargen, normalisere arbeidet i talgkjertlene, gjør epidermis myk og fløyelsaktig til berøring;
 • Kaffe. Utmerket massasje og renser problemet og modne epidermis. Den har en sterk antioksidant effekt, etter bruk forblir løfteeffekten. Som salt er den preget av høy slitasje og er helt uoppløselig i vann. Derfor, for peeling, er det bedre å bruke finmalt kaffe, som for en kaffemaskin. Kaffe peeling

For å lage en rimelig og effektiv skrubbe må du kombinere 10 gram av noen av de listede produktene og litt olje (etter eget skjønn). Påfør blandingen på et fuktig ansikt, det er bedre å dampe det litt. Innen 5 minutter må du aktivt gni huden langs massasjelinjer, og deretter vaske av blandingen med vann. Etter rensing, bruk krem. Gjenta minst 1 gang i uken.

Video: Min daglige ansiktsbehandling

Ernæring og hydrering

På dette stadiet er det viktig å forstå at før, hvordan å gjøre huden perfekt ute, må du ta vare på de interne prosessene som forekommer i vevet. For å sikre metning av cellene med gunstige stoffer, må du lage næringsmasker og bruke kremer.

Leremaske for klar hud

Pleie er valgt avhengig av typen av epidermis. For å forenkle denne prosessen har vi samlet en tabell for forskjellige typer epidermis med egnede prosedyrer.

Hvordan gjøre huden din jevn og ren hjemme

Vakker, ren og jevn hud i ansiktet, med umerkelige porer og sunn farge, er drømmen til hver jente. Og for å oppnå dette, må du vite og følge noen enkle regler som du kan gjøre ansiktet ditt perfekt. For dette følges bare visse næringsprinsipper, samt riktig og regelmessig omsorg for huden din.

Mulige årsaker til problemer

Årsaker til hudproblemer kan varieres. De kan til og med bestå av enkle, ikke-overholdelse av hygiene. Noen av dem er alvorlige helseproblemer. Hovedårsakene til problemer:

 • Feil ernæring.
 • Hormonale problemer.
 • Feil hudpleie.
 • Dårlige vaner.
 • Problemer med mage-tarmkanalen.

Hvis du i lang tid, til tross for all innsats, ikke kan takle hudproblemer, bør du definitivt kontakte en spesialist og undersøke kroppen din.

Tre regler for perfekt hud

Tilstanden til epidermiscellene vil avhenge av påvirkning av eksterne faktorer, samt på hormonelle forandringer i kroppen. Derfor må du følge noen regler for å oppnå den ideelle tilstanden til epidermisene. Ren hud i ansiktet hjemme krever:

 • Riktig rensing. Huden, som alle andre menneskelige organer, kan regenereres og selvrensende. Men på grunn av den konstante eksponeringen for en rekke aggressive stoffer fra utsiden, feilaktig pleie og mekanisk skade, reduserer disse prosessene. Derfor anbefales det å regelmessig gjøre peeling, vask med bruk av spesielle rengjøringsmidler.
 • Power. En person som får tilstrekkelig ernæring, har alltid en vakker og jevn farge, trenger ingen spesiell kosmetikk, og tolererer også endringer i lufttemperaturen. Den enkleste måten å oppnå denne effekten på er å bruke egnede kremer.
 • Fuktes. For å få den perfekte tonen i ansiktet, kan ikke uten intensiv hydrering. I prosessen med utvikling, vekst, samt ytelse av visse funksjoner, mister cellene i epidermis raskt all høstet fuktighet. På grunn av dette blir huden for tørr, peeling off, sebaceous kjertler er forstyrret, og selvrensende prosesser sakte. Få mennesker vet at det er mangel på fuktighet som er hovedårsaken til akne og kviser i ansiktet.

Rensing av huden

For at huden alltid skal være sunn, må den hele tiden renses. Dette er det første du må huske på vei til den ideelle tilstanden i ansiktet. Midler for rensing av huden bør velges avhengig av type:

 • For problemhud anbefales det å velge produkter med beskyttende og antibakterielle funksjoner. Slike agenter har en sårhelende effekt, kan raskt fjerne rødhet og betennelse, og bidrar også til å tørke ut det nydannede akne. Gode ​​anmeldelser bruker alle tilgjengelige midler - tjære såpe. I sin effekt ligner denne såpen spesielle kosmetikk, inkludert premium kosmetikk.
 • For å rense tørr hud er det nødvendig å velge slike produkter som ikke vil overdrive det. Hvis rensing utføres med såpe, blir huden sensitiv og tynn, og det kan oppstå for tidlige tegn på aldring. Det er best å vaske en slik epidermis med urteavkok, væsker, spesialskum, termisk vann. Ideell myk infusjon, for eksempel sitron eller agurk.
 • Kombinert hud er den vanligste typen. Den kombinerer fete områder med forstørrede porer på pannen, nesevingene og haken, samt tørr på kinnene og templene. For å rense slik hud må du bruke milde midler som har antimikrobielle, men samtidig tørkeegenskaper. Dette inkluderer rosa vann, svovel tjære såpe, grønn te og andre.
 • Fet hudtype. Oljeskinn er ekstremt problematisk og vanskelig å ta vare på. I motsetning til den tørre typen av huden, for en rask fet hud, er en streng balanse i rensing og fuktighet viktig. Det må frigjøres fra laget av valg, mens overflaten ikke overdryperes. Den enkleste og enkleste måten er å vaske med bruk av urteinfusjoner og fjerne sminke med termisk vann.

I tillegg til vasking, bør rensing inkludere periodisk bruk av skrubbe. Peeling av høy kvalitet bidrar til å gjøre huden ren og jevn, uten akne, grovhet og andre problemer. Takket være denne prosedyren kan du fjerne alle døde celler fra hudoverflaten, normalisere blodsirkulasjonen, rense porene og kvitte seg med rester av kosmetikk.

Scrubs hjemme

De fleste kjøpte scrubs kan enkelt gjøres selv hjemme. Dette vil kreve en baseolje som det er best å velge kokos eller shea. Også inkludert vil være harde komponenter. Komponenter for peeling kan være:

 • Havsalt Dette verktøyet er ideelt for rensing av porene i problem og kombinasjonshud. Havsalt betraktes som hypoallergent, men er svært slitende. Med dette produktet kan du bli kvitt arr, så vel som spor av akne. Havsalt har også en liten lysende egenskap.
 • Sukker. Sukker er mye raskere oppløst i vann enn salt, så det anbefales å bruke det til å rense fet hud for ikke å ripe de allerede følsomme områdene i ansiktet. Sukker bidrar til å jevne ut fargen, for å gjøre epidermis fløyelsaktig og myk til berøring, for å normalisere arbeidet med talgkjertlene.
 • Kaffe. Denne produktmassasjeringen renser modne og problematiske epidermier. Kaffen har en sterk antioksidant effekt, etter at søknaden forblir løfteeffekt. Kaffe, som salt, er preget av høy slitasje, og oppløses heller ikke i vann. Derfor er det best å bruke finmalt kaffe, som brukes til kaffemaskinen, som peeling.

For å skape en effektiv og rimelig skrubb, må du kombinere 10 g av noen av disse produktene med en liten mengde olje. Den resulterende blandingen påføres på en fuktig hud i ansiktet, det er best å dampe det litt før prosedyren. I 5 minutter gni huden huden på massasjelinjene, hvorpå blandingen fra ansiktet vaskes av med vann. Etter prosedyren påføres krem ​​på ansiktet. En slik hendelse skal holdes minst en gang i uken.

Fuktighetsgivende og nærende hud

Her er det viktig å forstå at før du gjør ansiktets hud ideelt ute, er det også nødvendig å ta vare på arbeidet med de interne prosessene som oppstår i vevet. For å sikre cellemetning med gunstige stoffer, er det nødvendig å regelmessig lage næringsmasker og bruke kremer. Pleie vil bli valgt avhengig av type epidermis:

 • For fet hud, normaliser arbeidet i sebaceous kjertlene i masken ved hjelp av honning og blå leire. Slike masker lindrer betennelse godt hvis de inneholder essentielle oljer av te. Du kan også bruke lette kremer til rensing. Det anbefales å kjøpe midler med lufttekstur, for eksempel væsker eller skum.
 • Tørr hud trenger intensiv ernæring. For å gjøre dette, er det best å bruke masker med naturlig yoghurt og banan. En slik maske vil ikke bare forbedre hydrering, men også mette hudcellene med mineralforbindelser og vitaminer. For ernæring er det best å bruke tette formuleringer av kremer. I prioritet er de produktene der ingrediensene inneholder hyaluronsyre.
 • Kombinert hud trenger spesiell pleie, så for rensing er det best å bruke en maske med melk, kaolin eller urte-avkok. For å redusere utvalget, kan du tørke ansiktet med agurk lotion. Væsker eller mousses kan også brukes til næring, som brukes til å rense fet hud.
 • For problemhud er masker laget av honning, leire, gjær og elvproteiner egnet, noe som bidrar til å redusere rødhet og redusere betennelse. For å rense porene, kan du bruke masker fra kefir og havremel. Lett fuktighetsgivende preparater kan brukes til ytterligere å styrke fibrene i epidermis og ernæring. Disse inkluderer mousses eller serums. Det anbefales ikke å bruke tette kremer.
 • Normal hud trenger ikke spesialisert pleie, det er bare nødvendig å opprettholde sin tilstand. Til dette formål brukes alle slags grønnsaker og fruktprodukter, masker med leire og andre restorative blandinger. Enhver krem ​​med ernæringsmessig grunnlag vil gjøre. I den varme sesongen er det best å gi preferanse til fuktighetsgivende produkter med vitaminer.

Ukentlig gjenoppretting prosess

Huden kan lett restaureres hjemme om en uke. Snakker om hvordan du gjør et ansikt vakkert hjemme, trenger du bare å følge noen enkle regler:

 • Vask regelmessig med antibakteriell såpe, som eliminerer foci av betennelse, samt lindrer rødhet.
 • Hver dag om morgenen for bruk for rensing scrubs og myke slipemidler. Hvis det er intens peeling, må du bruke store slipemidler.
 • Det anbefales å forlate bruken av kosmetikk i en uke for å gi dekselet et pust. I stedet for det klassiske fundamentet, er det best å bruke en vanlig fuktighetskrem. Du kan også bruke alle tilgjengelige batterier.
 • Kremet vaskes kun av spesielle midler beregnet på dette. Om morgenen er det best å bare tørke ansiktet med en isterning eller mycelialvann.
 • To ganger i uken anbefales det å bruke rensemasker, som inkluderer næringsstoffer. Det beste alternativet er leire med honning eller aloe.
 • Ikke utsett ansiktet mot aggressive eksterne faktorer. Ansiktet må beskyttes mot vind, snø og brennende sol.
 • I kostholdet er det nødvendig å fokusere på friske grønnsaker og frukt, minimere mengden røkt og saltet. Det er ønskelig å helt utelukke stekt, søt og hurtigmat fra kostholdet ditt.

Makeup-funksjoner

Hvis du er nødt til å sette deg selv i orden, og til og med til den glatte fargen og ren porene er fortsatt langt unna, så kan du bruke kosmetikk, hvordan du gjør huden ren. Med hjelp av sminke hjemme kan du også gjøre det perfekte ansiktet:

 • Før du legger grunnlaget på ansiktet, er det nødvendig å fukte huden med et tonalt fundament eller krem. Dette vil ikke bare beskytte huden, men også forenkle fordelingen av tonale ressurser sterkt.
 • For problemhud brukes en korrektor til alle de betente røde områdene. Den skjuler akne og mørke sirkler, og utmerker hudtonen rundt neseborene og på øyelokkene.
 • Stiftelsen er påført med en svamp. Med lett strøkende bevegelser bør ansiktets hud være vått, og ikke å glemme halsen. Som et resultat er all ujevnhet og tørre områder skjult, og naturlig tynnfordeling er garantert. Det bidrar til å skjule problemhuden.
 • For å gi naturen, må den ovale av ansiktet være dekorert med pulver og rouge. Den mest foretrukne er produkter som inneholder mineralpartikler som absorberer overflødig fett og ikke tette porene.
 • Under ingen omstendigheter bør du bruke flere lag sminke. For å fikse fundamentet, kan du bruke termisk vann eller spray. Men i intet tilfelle er det umulig å smøre grunnlaget, da huden umiddelbart vil reagere på verktøyet ved utseendet av komedoner.

Bruk av sminke er en nødsituasjon for å gjøre ansiktet jevnt og jevnt. Rensing kan bare oppnås med en integrert tilnærming. De første resultatene kan ses i en uke.

Flere Artikler Om Typer Acne