Lancôme makeup artist Anna Shimkova viser hvordan du bruker et tonalt middel mot ansiktet ditt og lager en frisk vårmake-up.

Tekst: Editorial Makeup.ru 19. mars 2018

Innhold:

Perfekt selv tone er en skjønnhetstrend som ikke gir opp stillingen for hvilken sesong allerede. Vakker hud med en liten naturlig utstråling har lenge erstattet kontur som Kim Kardashian. I vår, stole på en lys rødme og skinne - du vil ikke miste. Hvordan lage en slik sminke, fortell deg akkurat nå.

Hvilke kosmetikk vil til og med hjelpe til med hudfarge

Velge midler for å skape en jevn tone, fokus på bildet du vil lage, men vurder hudens type.

 • Makeup base

Bruken av en primer eller base er nøkkelen til å oppnå en naturlig, jevn tone. For fet hud har det blitt utviklet spesielle matterbaser som kan styre den forrædersk glans, for tørr hud - fuktighetsgivende. Basen fyller porene, rynker, utjevner hudavlastningen og sikrer dermed en jevn fordeling av tonalbasen. Hun forlenger også sminke.

 • fundament

Bruk av tonal rammeverk er et viktig skritt i sminke. Glatt tone er en forutsetning for sminke. Dette er det perfekte "lerretet" for skarlagede lepper, røykfylte øyne og uvanlige kunstskyttere. Å velge et fundament, ikke vær lat til å teste det på huden: setter pris på tekstur, brukervennlighet, holdbarhet og, viktigst av alt, skyggen: Den skal ikke være mørkere eller lettere enn den naturlige overflaten. Hvordan velge et fundament - les her.

 • pulver

Pulver kan brukes i enden av sminke: det perfekt retter resultatet og sikrer holdbarheten. Det kan imidlertid brukes som et selvstendig middel: Velg i så fall alternativet som gir et tett belegg. Hvis du har problemhud, bør bivirkningen være med antibakterielle ingredienser i sammensetningen. Pulver med en vektløs overflate er egnet for tørr hud.

 • Skjulere og korrekturlesere

Disse midlene er nødvendige for å korrigere lokale mangler: for eksempel nøytraliserer den grønne korrektoren rødhet og rød-rosa blåmerker under øynene. Stiftelsen for disse formål vil ikke fungere. For å maskere de mørke kretsene krever et spesielt verktøy - det vil ikke bare utføre kamuflasjonsfunksjoner, men også fuktighetsgivende.

Slik lager du den perfekte tonen: trinnvis fotoutvisning

Sammen med en makeup artist forteller vi deg hvilke verktøy du trenger og hvordan du bruker dem riktig for å oppnå effekten av sunn hudutstråling.

Lancôme-verktøyene som ble brukt til å lage dette bildet

 • Serum Advanced Genifique Activateur De Jeunesse (Youth Activating Concentrate).
 • Fuktighetsgivende leppebalsam Baume in Love.
 • ClickGlow highlighter, Lumiers De Bronze og Lumiers D'Or.
 • Stift krempinne Teint Idole Ultra Wear Foundation Stick.
 • Contouring Matte Countouring Palette, Light Matte og Draping nyanser.
 • Le Crayon Sourcils øyenbryn blyant.

 • Øyenbryn gel Sourcils Styler.
 • Hypnôse Mascara.

Tone on face: liv hacking

 • Å velge en grunnkrem i pinnen, ta i tillegg til den grunnleggende skyggen, også en mørk en - den er nyttig for konturering.
 • Du kan legge grunnlaget med fingertuppene, og med en pensel og svamp. Ved hjelp av svampen får du et lett belegg (sørg for at det er lett å vaske det på forhånd og klem det ut), og med en pensel - mer tett.

  Påfør fundamentet først til midten av ansiktet (panne, nese, hake), og skygg det deretter til kantene. Ikke glem å korrigere ufullkommenheter (mørke sirkler, rødhet) ved hjelp av concealer.

 • Alltid grundig rengjør og fukte huden før sminke. På en godt renset og fuktig hud ligger noe sminkeverktøy bedre.

Hvordan søke fundament: video

Blogger Alina FlyCloud viser hvordan du bruker foundation uten feil.

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

TOP 5 måter å jevne ut hudfargen på ansiktet

Akne og akne er langt fra det eneste dermatologiske problemet som bokstavelig talt alle kan møte. Selvfølgelig tar disse betennelsene øyeblikkelig øyet og ødelegger utseendet, men det finnes andre typer tumorer, som, selv om de ikke er merkbare, også påvirker hudens utseende og tilstand. For eksempel går mange kvinner til kosmetologer med et slikt problem som en ujevn hudfarge. For ulike hudtyper er dette relevant både om sommeren og om vinteren. Det er nødvendig å behandle problemet, med utgangspunkt i mange faktorer - pasienten selv, årsakene til uregelmessigheter, og så videre.

Hvorfor hudfargen på ansiktet kan være ujevn

Etter å ha funnet ut de eksakte grunnene, kan du bestemme hvilken spesifikk handling eller faktor som fremkalte en avvik fra normen. Det er verdt å merke seg at her er årsakene til alle typer ujevn farger - fra rødhet til utseendet på aldersplassene. Tenk på hva slags vanskeligheter du har møtt for å nøyaktig beregne patologien selv. Du kan ikke bestemme hvordan du skal jevne ut hudfargen din til du vet hva du sliter med.

 • Forstyrrelse av mage-tarmkanalen. Slag og toksiner i kroppen bidrar til brudd på nivået av melanin, pigment, som fremkaller utseendet på moler og flekker.
 • Arvelig predisposisjon Ofte blir ujevn hudfarge overført fra foreldre til barn eller til og med fra besteforeldre til barnebarn. Finn ut hva som forårsaket dine forfedre å bryte.
 • Mangelen på riktig ernæring av huden. En mulig årsak er lav effektivitet i sirkulasjonssystemet. Huden får ikke nok vitaminer, mineraler og jevn oksygen.
 • Tørr hud Ofte er ujevn hudfarge funnet hos personer med problematisk tørr type dermis. Det er nødvendig å fuktige dekselet regelmessig med ekstra midler eller for å provosere aktivering av talgkjertlene. Spesielt sant om vinteren, når huden er regelmessig forvitret og kan være under påvirkning av lav temperatur i lang tid.
 • Eksponering for direkte ultrafiolette stråler. Denne grunnen er tvert imot mer vanlig om sommeren. Mange pasienter oppdager at for eksempel etter ferie og vanlig strandbrannprosedyrer, er huden dekket med flekker. Solbrenthet forsvinner med tiden, men ubehagelige formasjoner forblir. Dette indikerer også brudd på melanin i dermis.
 • Dårlige vaner og mat. Dette gir forutsetningene for forstyrrelse av mage-tarmkanalen. Og røyking og alkoholisme søppel med giftstoffer og selve sirkulasjonssystemet. Det er tilrådelig å forlate disse vanene og ta hensyn til sunn mat. Kanskje etter dette spørsmålet, hvordan å jevne ut tonen i ansiktet, vil forsvinne av seg selv.
 • Mangelen på regime i lang tid. Huden kan bli flekker hvis du ikke får nok søvn eller søvn bare i løpet av dagen. Følg forsiktig med dagens regime og prøv å sove fra 7 til 9 timer.
 • Krenkelse av hormonell bakgrunn. Den vanligste årsaken til ungdommer i pubertet og gravide. Hormoner er ustabile, noe som påvirker pigmentene i huden.
 • Konsekvenser av dermatologiske sykdommer. Tone nivået eller til og med tekstur av huden kan bli forstyrret på grunn av en sykdom. For eksempel oppdager pasienter ofte at dermis er farget etter en fullstendig utvinning fra akne. Det er også ganske mulig dannelsen av postacne og andre typer arr på dermis. Derfor, for å eliminere behovet for å bruke de mest effektive midler.

Effektive måter å justere hudfarge på

Hvis du har besøkt legen og var overbevist om at fargestørrelsen skyldes en av de nevnte grunnene, og ikke med en alvorlig patologi, kan du begynne å forstå metodene for å eliminere feilen. Ulike spesialister i kosmetologi har forskjellige meninger om dette. Mange hevder at bare profesjonelle kosmetiske preparater vil bidra til å gjenopprette. Andre - at alternative metoder fungerer mye bedre. Det endelige valget avhenger fortsatt av deg. Sjekk ut de mest populære alternativene.

1. Hvordan glatte huden med masker

Denne type dermatologiske preparater er den mest populære for øyeblikket. Utbredelsen av masker hos pasienter skyldes høy effektivitet og relativt lav pris. Faktum er at de fleste nødvendige masker til forskjellige formål kan tilberedes uavhengig hjemme ved hjelp av naturlige produkter. Og i de fleste valgmuligheter er disse billige ingrediensene, som sannsynligvis vil være i alle hjem.

Populære masker for utjevning av tonen i ansiktet:

 • Mask av kaffe, honning, tofor, smør og melk. Det vil ta 10 gram naturlig malt kaffe, to teskjeer varm melk, samme mengde smør, en teskje honning smeltet på dampbad og 10 gram havregryn. Rør ingrediensene og påfør ansiktet. Vask av med varmt vann etter 15 minutter.
 • Mask av poteter, rømme og melk. Kok en stor potet i unpeeled form. Krym pureen sammen med skallene, tilsett 2 ss rømme og en ss melk. Masken påføres på ujevn hud i 20 minutter.
 • Mask av brød, olivenolje og melk. Pulp det vanlige hvite brødet med en liten mengde melk. Legg til en spiseskje med teskje olivenolje. Rør ingrediensene og påfør ansiktet i 10 minutter.

2. Hvordan glatte ansiktet etter akne med terapi

Med tanke på at årsaken er et mekanisk brudd på integriteten til huden, er det nødvendig å opptre på de dypere lagene i huden. Kosmetiske verktøy og masker er usannsynlig å hjelpe. Vi trenger profesjonelle prosedyrer og maskinvarebehandling som vil gjenopprette dermis, som starter med de dypeste områdene selv. Både dekke tekstur og farge er forbedret.

Alternativer for effektive terapeutiske prosedyrer:

 • Peeling. Spesielle aggressive scrubs brukes i kurset, som bokstavelig talt kam de øvre lagene. Beskyttelsesfilmen gjenopprettes raskt, så hvis prosedyren utføres korrekt, er den helt trygg for hver pasient.
 • Laserrengjøring av huden. I moderne dermatologi brukes lasere selv for de mest alvorlige oppgavene - for eksempel å fjerne wen eller abscesser. Det er mye tryggere for pasienten. Dessuten er det helt smertefritt. Omtrent samme maskinvareeffekt brukes til vanlig ansiktsrengjøring. Med hjelp av en laser kan du raskt bli kvitt den samme post-acne.
 • Ozonbehandling. Relativt ny prosedyre. Huden utjevnes under påvirkning av samme gass.

3. Slik utjevner du tøyet hjemme ved hjelp av alternative metoder

Til tross for den raske utviklingen av medisin, stoler moderne pasienter fortsatt ikke på behandlingen av huden på noen medisiner eller kosmetikk. Det mest interessante er at spesialister ofte er tilbøyelige til å tro at alternativ behandling virkelig kan gi gode resultater. Selvfølgelig, forutsatt at pasienten riktig valgte en bestemt behandlingsmetode og tok hensyn til egenartene i sin egen organisme.

Populære alternative behandlingsalternativer:

 • Lotioner og tonics basert på medisinske planter. Kamille, calendula, salvie, årtusen - alle disse urter, på en eller annen måte, kan hjelpe deg med å utjevne overflaten. For å gjøre dette, lag en avkok eller tinktur. Deretter - tørk ansiktet med den resulterende væsken flere ganger om dagen.
 • Isbiter. Kule terninger har en positiv effekt på dermis, akselerere blodsirkulasjonen. Dette betyr at dekselet begynner å mate fra innsiden mye mer effektivt. Forbereder kuber av avkok av medisinske urter, du oppfyller to mål på en gang samtidig.
 • Acetylsalisylsyre tabletter. Ekte brukere hevder at den beste måten å utjevne ansiktets hud på, er bruken av vanlige Aspirin-tabletter eksternt. I første omgang er det oppløst i vann. Noen få dråper er nok. Så bare brukt på hele området av ansiktet. Tenk på at et slikt stoff har en tørkeeffekt på huden. Hvis du har en problematisk tørr type derma, må du legge opp de oppløste tabletter til en medium konsistens surkrem. Påfør produktet i dette skjemaet.
 • Sitronsyre. Mange masker inneholder sitrusjuice. Ingrediensen er tilsatt for å lette huden og gi ansiktet en naturlig nyanse. Hvis du har åpenbare problemer med flekker på ansiktet, er det bedre å bruke sitronsaft i ren form. Ta en maske klut, suge i juice og la på ansiktet i 5-10 minutter.
 • Dampende ansikt. Dampbad er en fin måte å utvide problematiske tilstoppede sebaceous kanaler og bære gunstige aktive stoffer inn i de indre lagene i huden. Men som praksis viser, kan prosedyren i noen tilfeller være nyttig i seg selv. For eksempel, hvis oppgaven er å jevne ut hudtonen. Fyll beholderen med væske og koker den. La det avkjøles litt og lene seg over oppvasken, dekker skuldrene og hodet med et håndkle. Dette vil bidra til å øke blodsirkulasjonen og rense ansiktet i de øvre lagene i huden. Hvis du vil oppnå maksimal effekt, i stedet for vanlig vann, bruk avkok av urter. Eller plasser tørkede planter direkte i en beholder hvor du fyller væsken. Steam vil ta alle de nyttige egenskapene.

4. Krem, jevn hud og andre kosmetikk

Uansett hva moderne skeptikere sier og uansett hvordan de behandler kosmetiske preparater, er det dumt å argumentere for at de er veldig effektive. Riktig utvalg av midler vil hjelpe deg med å takle eventuelle dermatologiske problemer. Men husk å huske på at mange av de foreslåtte legemidlene har et smalt fokus. Det vil si at de bare passer for et bestemt segment av publikum. Det er gode muligheter for å jevne ut hudfarge.

 • Kremtype BB. For øyeblikket brukes preparater av denne typen ofte som grunnlag for bruk av sminke. Selv om det i utgangspunktet var et middel til å raskt eliminere alvorlige hudfeil etter operasjonen. Sammensetningen av stoffene inkluderer stoffer som hjelper til med å bli kvitt og ujevn tone og jevn hudtekstur. Gitt den opprinnelige hensikten, er det klart at denne krem ​​hjelper til med å bli kvitt post-akne og ujevn tekstur.
 • Kremtype SS. Middelprinsippet er lik den forrige versjonen, men formelen av denne fløten er forbedret. I utgangspunktet justerer stoffet når det blir brukt under hovedskyggen av ansiktets dermis. Men over tid begynner huden selv å tilpasse seg og forandre tonen under påvirkning av visse stoffer i stoffets sammensetning. Deretter blir fargen ensartet og avviger ikke i tone fra andre deler av kroppen. Det er også verdt å merke mattingeffekten og rengjøring av den T-formede ansiktssonen.
 • Tonal krem. Noen ganger, for å til og med huden i ansiktet, er det nok å bruke ikke bestemte stoffer, men vanlig sminke. I post-sovjetiske rom er tonalkremer for tiden langt fra å være klarert av alle brukere. Kvinner over 30, som forresten, ofte har ujevn hudfarge, er vant til at slike produkter har en negativ effekt på huden. Men moderne stoffer har ingenting å gjøre med forslagene for ti år siden. Stiftelsen kremer også bidra til å utjevne fargen på dermis med vanlig riktig bruk.

5. Hvordan glatte huden i ansiktet ved hjelp av dekorative kosmetikk

Det er klart at ujevn hudfarge - dette er et betydelig problem som er verdt å bli kvitt, finne de riktige behandlingsmetodene. Men hva om kurset tar lang tid, og du må levelere tonen akkurat nå? For eksempel, før et viktig møte, dato eller begivenhet? Selvfølgelig kommer i dette tilfellet til hjelp av dekorative kosmetikk.

Hva kan brukes:

 • Proofreader for ansiktet. Prinsippet ligner på det vanlige fundamentet. Men verktøyet har en mer praktisk form. Det kan være flytende, i fet konsistens eller i fast form. Du kan bruke en prikk for steder eller behandle hele ansiktet.
 • Ansiktspulver. Du har stor feil hvis du tror at pulveret ikke er i stand til å maskere de synlige ufullkommenhetene i huden i form av flekker og uregelmessigheter. Det viktigste er å velge riktig verktøy for tonen i ansiktet ditt.
 • Primer. Ny utvikling i dekorative kosmetikk. Faktisk er det en base for sminke, derfor skjuler det effektivt feil på noe nivå.

En jevn hudfarge er ikke nok til å gjøre huden din perfekt. Dette er resultatet av langt arbeid og mange prosedyrer. Se mer i videoen nedenfor:

Ujevn hudfarge er et alvorlig problem som har mange grunner. Men du kan bli kvitt det. Det er nok bare å velge måter.

Hvordan å jevne ut hudfarge og gjenopprette hudutstråling

Ujevn hudfarge, pigment og andre flekker på ansiktet, spor av akne og små arr, ødelegger alltid utseendet, og jeg vil raskt gi ansiktet en vakker, jevn tone og stråling til huden. Publikasjonen vil snakke om hvordan du kan jevne ut skjønnheten hjemme og i skjønnhetssalongen, vurdere kosmetikk og sminke teknikker for å skape en perfekt jevn tone i ansiktet. Og la oss starte med spørsmålet om hudhelse, fordi hudens utseende er avhengig av det først og fremst.

Sunn livsstil - grunnlaget for perfekt hudfarge

Den perfekte ansiktstonen er et oppnåelig mål. Til dags dato finnes det et bredt utvalg av folkemessige oppskrifter for jevn hudpleie, salongprosedyrer, samt rask metode kan du bruke sminkeprodukter og ved hjelp av sminke for å oppnå en perfekt jevn hudfarge. Men alle disse prosedyrene vil ha en midlertidig effekt, hvis du ikke blir kvitt årsaken til uregelmessigheter i huden, forskjellige flekker og utslett. Ofte er årsakene til ujevne ansiktstoner banale: dårlige vaner, usunt diett, stillesittende livsstil, forsømmelse av hvile og overdreven soleksponering. Endre livsstilen, du kan oppnå en sunn, jevn hudfarge uten å benytte flere prosedyrer for justering av tonen.

Den første tilstanden for vakker hud er fraværet av dårlige vaner. Så lenge kroppen regelmessig forgiftes med nikotin eller alkohol, kan huden ikke se frisk ut. I tillegg er det verdt å huske at det ikke er øyeblikkelig gjenoppretting av huden straks etter at du har sluttet å røyke eller utelukke livet fra alkoholholdige drikkevarer. Det vil ta tid for kroppen å fjerne seg fra akkumulerte skadelige stoffer og begynne å jobbe fullt ut igjen. Jo før kroppen forgiftning stopper, jo raskere blir epidermisene begynt å gjenopprette seg.

Spesiell oppmerksomhet bør tas på kostholdet ditt. Tilstanden av huden er avhengig av produktene vi spiser. Kompleksjon er ikke noe unntak. Feil diett påvirker mage-tarmkanalen, og tarmsykdommer påvirker også hudfarge. Når det gjelder spesifikke matvarer, påvirker bruken av røkt kjøtt, pølser, hermetikkvarer, fettmayonnaise, varme krydder, sjetonger og annen fastfood, stekt mat, karbonholdige drikker ansiktstonen.

For å perfeksjonere ansiktet ditt, spis så lite sukker og salt som mulig, og drikk en og en halv liter rent vann. La det være flere grønnsaker og frukt på bordet. Den beste hjelperen til å oppnå en jevn tone i ansiktet - en vannmelon. Vitaminer er også nødvendige for sunn, jevn hud, spesielt A og E. De finnes i egg, svinelever, nøtter og havregryn. I stedet for brus, drikk naturlig juice.

En annen fiende med en jevn hudfarge er overdreven UV-eksponering. Solens stråler tørker huden, gjør den tynnere, og i tilfelle av sensitiv hud trenger ultrafiolett inn i dermis dype lag og fører til dannelsen av mørke flekker, noe som ikke er lett å kvitte seg med. Når du soler på stranden eller i solariumet, bruk alltid høyverdig og nøye utvalgt solcreme for din hudtype.

For en sunn hudpleie må du også sove minst 8 timer om dagen, regelmessig besøke friluft, bevege og beskytte dine nerver mot overbelastning. Trening er veldig gunstig for hudens tone i ansiktet. Under kroppens aktive bevegelse blir blodsirkulasjonen i kroppen forbedret, vev får mer oksygen og næringsstoffer, og dermed blir huden frisk og strålende.

Riktig ansikts hudpleie slik at tonen er jevn

Til huden var frisk og jevn, må du ordentlig ta vare på henne. Fasen av full rensing av huden er svært viktig, ellers vil den perfekte tonen i ansiktet ikke være mulig. Rengjøring bør gjøres hver dag, uavhengig av bruk av kosmetikk.

En eller to ganger i uken er det nødvendig med ytterligere prosedyrer for en mer grundig rensing av huden: peeling eller dyp rensing med ansiktsdamping for å fjerne døde hudceller helt og rengjør porene. Hjem peeling kan utføres ved hjelp av alle slags skrubber med en bleking effekt, slik at du får en dobbelt effekt med en gang: Rengjør huden og til og med ut huden.

I tillegg til rensing, ikke glem om fuktighetsgivende og nærende ansiktets hud. Dette bør gjøres regelmessig. Du kan bruke de kjøpte kosmetikkene, og du kan selvstendig lage preparater for masker, tonics, kremer, kremer fra naturlige ingredienser. Både ferdige produkter og hjemmelagde produkter bør inkludere komponenter for å jevne ut tonen i ansiktet. Vi snakker om dem litt senere.

Ikke la sminke på ansiktet om natten. Høyverdig sminkefjerner gjør at huden kan slappe av under søvn og starte sine egne prosesser for å gjenopprette en sunn hud.

Det er nødvendig å ta seriøst valget av dekorative kosmetikk, de bør passe til hudtype og ikke inneholde skadelige komponenter, som selv kan ødelegge ansiktets tone. Hvis du ikke kan hente din egen sminke og tonen i ansiktet ditt fortsetter å bli opprørt, kan du besøke en skjønnhetspleie som vil diagnostisere huden og gi deg råd om hva du skal se etter når du kjøper.

Folk rettsmidler å jevne ut hudfarge

Folk rettsmidler - det rimeligste, men svært effektive alternativet for å oppnå en jevn tone i ansiktet. Valget av hjemmemedisiner for utjevning av hudfarge er ganske bredt, det gjenstår bare for å finne et passende alternativ:

 1. Blant de effektive måtene å forbedre hudfarge, tar masken av badyagi det ærverdige stedet. Dette verktøyet er solgt i et apotek, og er perfekt for å rense ansiktet og få en jevn hudtone. Masker med badagi anbefales å gjøre før sengetid. De er spesielt relevante på våren og sommeren, da de bidrar til å eliminere sporene av ujevn soling og økt pigmentering forårsaket av eksponering for ultrafiolett stråling. Maskeoppskriften er enkel: Badyagi pulver skal blandes med kokende vann, til du får mye konsistens med tykk krem. Påfør deretter massen på ansiktet og la det gå i 15 minutter. Masken forbedrer blodsirkulasjonen i epidermis; på sensitiv hud kan sammensetningen forårsake prikking. Etter at maskehuden blir rød, vil denne effekten forsvinne om noen timer. Etter at masken er påført fuktighetskrem. Ikke glem å teste for allergier før du bruker nye produkter.
 2. Gurkemaske vil lette huden og til og med ut hudfarge. For forberedelsen skal du grille agurk (hvis frøene er store, må de fjernes), tilsett potetstivelse og bland til homogen konsistens. Påfør forbindelsen til problemområder eller hele ansiktet, hold i minst 20 minutter. Deretter bør du fjerne massen fra ansiktet med et serviett, vaske med kaldt vann og bruke en nærende krem.
 3. Den perfekte ansiktstonen kan fås med en gulrotmaske. Fra revet gulrøtter (1 stk.), 1. eggeplomme (helst vaktel) og havremel (1 ts), må du lage en homogen masse, hold ansiktet i 15-20 minutter og skyll med kaldt vann.
 4. Toning ansiktsmaske fra en blanding av vannmelon, melon og honning kan gi huden en jevn tone. Du må ta alle 3 ingrediensene i like store mengder (vannmelon og melon pre-knead og drenne væsken), bland godt og applicer på ansiktet. Hold i 20 minutter og skyll.
 5. En maske laget av banan og jordbær vil forny huden og styrke kapillærene (egnet for rosacea). Halvparten av en moden banan skal knead med en gaffel, legg til 1 ss. l. naturlig yoghurt uten fargestoffer, 1 dråpe sitronsaft og 3 jordbær (mos eller gni på en fin riper). Bland den resulterende massen og bruk på ansiktet. Etter 20 minutter, vask av.
 6. Effektiv maske av selleri med en lysende effekt. 100 g selleriblad trenger å male til en tilstand av potetmos, legg til en kvart ts. sitronsaft, bland og hold ansiktet ikke mer enn 15 minutter.
 7. Ikke miste popularitet og masker fra linfrø. Gruel av hør kjøttkraft og en skje med havregryn er påført ansiktet i 20 minutter, og deretter vasket av med varmt (ikke varmt!) Vann.
 8. For fet hud kan du lage tinktur av farmasøytiske urter med alkohol. Det er nødvendig å ta i like store mengder salvie, persille, lind og eikbark (5 g hver urt i tørket form), hell med alkohol eller vodka (250 ml), sett i en glassbeholder og la det stå på et mørkt sted i 2 uker. Den resulterende sammensetningen kan tørke ansiktet hver dag. Som et resultat vil betennelsen og akne forsvinne, tonen i ansiktet blir jevn og fargen blir frisk.
 9. Bruken av is fra avkok av medisinske urter - kalendula, salvie, yarrow - for å tørke et ansikt har vist seg godt. Prosedyren bidrar ikke bare til å gjenopprette en sunn hud, men forverrer og toner også huden.
 10. Lysere pigmentering og til og med ut av tonen i ansiktet, vil hjelpe blekskrubb. For forberedelsen trenger 1 ts. honning, 1 ts. kli, 0,5 ts. sitronsaft og noen få dråper sitron essensiell olje. Alle ingrediensene er blandet, massen påføres ansiktet, og ansiktets hud masseres med små fingerbevegelser. Sammensetningen skal holdes på huden i noen minutter og skylles.

Dekorativ kosmetikk og perfekt ansiktston

Midlertidig kan hudfarge ved hjelp av dekorative kosmetikk. Denne metoden løser ikke hovedproblemet, men lar deg maskere feilene og se perfekt ut.

Husk at å skape den perfekte tonen i ansiktet med sminkehuden må ryddes godt av døde partikler, som dannes i løpet av den naturlige prosessen med å forny hudceller. Som et resultat blir epidermis kjedelig og ser smertefull og sliten ut. Regelmessig peeling fjerner et lag av cornified partikler fra ansiktet og klargjør huden for utjevning av ansiktet.

Før du begynner å bruke grunnlaget for sminke, anbefales det å fukte ansiktets hud og vente 10-20 minutter slik at kremet absorberes godt.

Hvis ansiktet har defekter i form av pigmentplisser, må spor av akne, arr og små arr, røde flekker, mørke sirkler under øynene, samt manifestasjoner av rosacea (vaskulært nettverk) forklare dem med en korrektor eller skjuler, avhengig av formålet.

Korrigeren har en tett struktur, den kan være av forskjellige farger (grønn, oransje, lilla, etc.), som brukes til å maskere rødhet, rosacea, mørke sirkler under øynene, alder flekker og akne. Foreløpig produseres medisinske korrektorer for problemhud, de kan også brukes til å oppnå en terapeutisk effekt. Påfør korrektoren til et toneværktøy, punktvis, bare på problemområder, forsiktig hamre med fingertuppene eller svampen. Det er umulig å gni korrekturleseren.

Hvis salicylsyre er til stede i korrektoren, er det uønsket å bruke det til området rundt øynene.

Concealer brukes etter stiftelsens anvendelse. Det er bare kroppslige nyanser og lar deg skjule uregelmessighetene i huden, samt gi den ønskede skyggen og stråling til ansiktet. Verktøyet glatter områder med rynker, som et resultat de blir mindre merkbare. Med hjelp av concealer kan du lette eller mørke bestemte områder av ansiktet eller til og med ut hudfarge generelt.

Som tonal rammeverk, kan du bruke forskjellige verktøy: kremer, mousses, pulver etc. For tørr hud er kremete produkter egnet, for olje er det bedre å bruke pulver. Når du velger tonal betyr at du må nøye velge tonen, bør den være ideell for tone i ansiktet ditt.

Et tynt lag av tonale midler bør brukes for alltid, selv om du ikke har tenkt å bruke skygger. Som et resultat vil de blå årene forsvinne på øyelokkene og tonen blir den samme som i resten av ansiktet.

Etter påføring av basefarge blir uniform, men "flat". For å gi ansiktet et volum og et sunt utseende, bruk deretter en krembluss eller et lite brennende pulver. Du kan også bruke vanlig rødme, men bare hvis du vet hvordan du skal skygge dem ordentlig. For å bruke pulver, bruk en myk børste, som du må gå på pannen, nesen og kinnene.

Fix sminke kan være pulverisert, forårsaker det over hele ansiktet med et tynt lag. Dette er imidlertid ikke nødvendig. Videre, om ønskelig, kan du fortsette med øyesminke eller bare tynne øyevippene.

For å lære å lage et perfekt jevnt ansikt ved hjelp av kosmetikk av kjente merkevarer, se videoen:

Det er også spesielle kremer for å jevne ut overflaten. De gir ikke bare fuktighet og næring av huden, men kjemper også mot alle slags flekker: fregner, alder flekker, rødhet. Blant de mest populære produktene er cremer GreenMama, Lumene Arctic Aqua.

Salonprosedyrer: Juster fargen med en skjønnhetspleie

Hvis du bestemmer deg for å søke hjelp fra en profesjonell og gå til en skjønnhetssalong, for å justere hudfarge, vil du bli tilbudt følgende maskinvareprosedyrer:

 1. Laserrengjøring er en maskinvaremetode for kosmetologi, som gjør at du kan kvitte deg med alder, små arr, arr, post-akne. Gamle celler ødelegges av laseren, divisjonen av nye er aktivert. Som et resultat blir tonen i ansiktet mer jevn og naturlig. Fordelen med prosedyren er nesten fullstendig smertefrihet.
 2. Kryomassasje vil bidra til å eliminere problemet med post-akne, akne markeringer, normalisere arbeidet med talgkjertlene og redusere den fete huden, smale porer i ansiktet. Prosedyren utføres med flytende nitrogen, for en økt på huden påvirket flere ganger.
 3. Diamant peeling vil frigjøre huden fra døde partikler, forbedre blodsirkulasjonen i cellene, som et resultat, vil sløv hud bli gjenopplivet, huden blir elastisk.
 4. Microdermabrasion er en type mekanisk peeling. 2-3 økter er nok til å eliminere pigmentflekker og svarte flekker. Hvis tonen i ansiktet ødelegger arrene, vil kurset være om lag 10 prosedyrer.
 5. Oksygenbehandling utføres ved å innføre i huden celler en substans som kompenserer for mangel på oksygen i vevet. Injiseringer forbedrer metabolske prosesser i epidermis, oppløser små arr, forbedrer regenerering i vevet, som følge av at ansiktstonen glatter ut og akne forsvinner.

Fordelen med maskinvaresalonprosedyrer for å til og med utseendet er en dypere effekt på epidermis, noe som resulterer i eliminering av selve årsakene til ujevn tone i ansiktet. En prosedyre oppnår imidlertid ikke resultater, du må fullføre et helt kurs.

Legemidlet er lett å bruke, og viktigst, at dets handling du vil se umiddelbart.

Som konklusjon

For å oppnå en vakker, jevn hudfarge er det ikke så vanskelig, det er et bredt utvalg av folkemetoder og salongprosedyrer for å jevne ut hudtonen. I tillegg, for en midlertidig effekt, kan du bruke høy kvalitet sminke, som kan gi ansiktet en perfekt nyanse. Men det er alltid verdt å huske at kostholdet og mange vaner ofte fører til uregelmessigheter i ansiktet, kjedelig farge, akneutslett og andre hudproblemer, så du må starte med å korrigere livsstilen, da er det kanskje ikke nødvendig med andre verktøy.

Hvordan justere hudfarge hjemme

Innholdet i artikkelen:

 1. Grov farge forårsaker
 2. Hvordan justere
  • krem
  • Folkemidlene
  • Ansiktsmasker
  • Kosmetiske produkter

 3. Riktig ernæring
 4. Forebyggende metoder

Heterogen hudfarge er et problem for mange mennesker, som har mange mulige årsaker og enda flere løsninger. Noen tar ikke hensyn til slike feil. Andre, for det meste kvinner, bruker mye tid og krefter for å eliminere dem. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du kan jevne ut fargen på ansiktets hud hjemme.

Årsaker til ujevn hudfarge

En liten prosentandel av befolkningen på vår planet har perfekt hud. Det absolutte flertallet av mennesker har visse problemer, for eksempel utseendet av pigmentflettene, rødhet, peeling med dannelsen av lys hud, mørke sirkler under øynene, ujevn tanning, flekker igjen etter akne.

Alle disse ufullkommenhetene i huden er mer foruroligende for det kvinnelige kjønn, og strever etter perfekt utseende. Det er mange måter å stabilisere hudtonen på, men for å velge riktig alternativ, bør du korrekt finne årsaken til fargefeil.

Vi beskriver de mulige årsakene til ujevn hudfarge:

  Mangelen på tilstrekkelig fuktighet og ernæring av huden;

Feil og tidlig omsorg for dermis, hyppig bruk av dårlig pleie og sminke;

Feil livsstil (dårlig kosthold, dårlige vaner, uforholdsmessig kombinasjon av arbeid og hvile, mangel på søvn, mangel på fysisk aktivitet);

Eksponering for sollys, lave og høye lufttemperaturer;

Mangel på frisk luft;

Tilstedeværelsen av gastrointestinale sykdommer;

Uønskede hormoner;

 • Genetisk predisposisjon.

 • Tydeligvis oppstår noen årsaker på grunn av en persons feil og kan elimineres alene, medisinsk behandling er nødvendig for å kvitte seg med andre. I alle fall indikerer utseendet på en heterogen hud at noe i et normalt liv må endres for å bevare skjønnhet og ungdom.

  De eksisterende metoder for å gi uniformitet til hudtonen er delt inn i profesjonelle, dvs. de som utføres i salonger, klinikker av spesialister innen medisin og kosmetologi, og ikke-profesjonelle som kan brukes hjemme av personer som ikke har faglige ferdigheter og ikke har spesialutstyr og redskaper.

  Slik utjevner du hudfargen

  For å stabilisere hudtonen hjemme, er det mange måter og midler, noen av dem kan kjøpes i apotek eller kosmetiske butikker, mens andre kan bli laget av skrapprodukter og stoffer på egen hånd. Vurder de mest populære alternativene for justering av hudfargen på ansiktet.

  Hudnivåeringskrem

  Umiddelbart bør det bemerkes at når det gjelder justering av hudfargen, er det to kategorier kremer: gradvis og rask handling. Det er grunnleggende forskjeller mellom dem. Den første, omsorgsfulle krem, som sliter med roten til heterogeniteten av farge, kan resultatet oppnås over tid. Andre er i stand til å gjemme øyeblikkelig alle fargefeil, de faller inn i kategorien "dekorative kosmetikk", deres sammensetning kan suppleres med næringsstoffer.

  Den første kategorien inneholder kremprodukter som inneholder naturlige ingredienser som kan levere næringsstoffer til hver hudcelle, gjenopprette struktur, etablere lokal metabolisme og bekjempe aldringsfaktoren. De øker også beskyttelsesegenskapene til huden. Den største ulempen er behovet for langsiktig eksponering for å oppnå ønsket resultat.

  Krem for utjevning av fargen på huden, relatert til dekorative kosmetikk:

   Foundation krem. Det har lenge vært kjent å gi en jevn tone til huden. Det regnes som en av de vanligste måtene. Krem av ulike selskaper har forskjellige nyanser, tekstur, slitestyrke i løpet av dagen. Deres sammensetning kan suppleres med et kompleks av nyttige stoffer. Jo tynnere tekstur av tonalkrømen og jo mer passende skyggen er, jo mer naturlig ser smaken ut. Men de fleste av disse kremer kan tette porene, forstyrre luftutvekslingen, noe som fører til nye hudproblemer. Kremet påføres på ren hud eller på overflate som er behandlet med korrektor eller primer, det krever segling med pulver, det må fjernes.

  BB krem. I Asia regnes det som en balsam for hudfeil. Det er et multifunksjonelt verktøy. Formelen ble opprinnelig designet for å maskere alvorlige hudfeil etter operasjonen, men over tid begynte den å bli brukt som en base for sminke. BB-krem masker arr, rødhet, fregner og andre alder flekker, glatter strukturen, gjemmer porene, fukt og nærer, lyser litt huden. Noen selskaper introduserer også komponenter som kan beskytte huden mot ultrafiolett stråling. Rensing av huden fra "Bibika" må utføres ved hjelp av en spesiell olje.

 • SS krem. Det regnes som en avansert form for BB-krem, sammenlignet med hvilken innholdet av oljer er redusert, noe som i stor grad letter produktets struktur. Verktøyet gjelder også for området rundt øynene for omsorg og forkledning av sirkler under dem. Den har en høy motstand, kan tilpasse seg grunntonen i ansiktet. Av de viktige funksjonene - UV beskyttelse, hydrering og ernæring, T-sone matting, anti-aging effekter.

 • Fordelene med å bruke dekorative kremer: raskt og enkelt å oppnå ønsket resultat. Ulemper: høye kostnader for kvalitetsprodukter, manglende evne til å eliminere årsaken til ujevn hudtone.

  Folk rettsmidler å jevne ut hudfarge

  Folkemedisiner for hudpleie - det beste alternativet i fravær av tid til å besøke skjønnhetsbehandlinger, samt uvillighet til å bruke penger på dyre prosedyrer. Folk kosmetologi inneholder de stoffene og produktene som hver vertinne har, du må bare ta hensyn til kroppens egenskaper, for ikke å skade.

  Så, her er noen eksempler på verktøy for å stabilisere hudfarge hjemme:

   Herbal lotion Designet for å jevne ut tonen, litt blek hud, gi den elastisitet. Den består av persille, lime blomst, salvie, eikebark - 5 g. Alle komponenter skal knuses, deretter hell et glass vodka og la det brygge i 12-14 dager. Etter dette filtreres infusjonen, den faste delen kastes bort, og ansiktet tørkes med væske.

  Dampbad. Nødvendig beholdning: 2 beholdere, 2 håndklær. En beholder er fylt med kaldt vann med tilsetning av mynte eller lavendeldekok, den andre - het, som helles i essensielle essensielle oljer eller drysses med sitronskall. Kjernen i prosedyren består i å påføre ansiktet først, en klut dyppet i en varm løsning, deretter et håndkle fuktet i en kald en. Flere alternativer bør gjøres. Retensjonstiden bør velges under hensyntagen til at huden skal ha tid til å kjøle seg og varme opp for å maksimere stimulering av blodsirkulasjonsprosessene. Avslutt bør være isvann.

  Isbiter. Forbered noen urte avkok. For å gjøre dette, calendula, linden, kamille, salvie, vinrott, mynte, streng eller en blanding av disse plantene. Hell det i en isform og frys den. En isterning om morgenen vil være nok til å oppdatere huden, stimulere metabolske prosesser i den, og også mette komponentene som er nødvendige for å utjevne hudfargen.

  Gurkekrem. Den enkleste måten, som er kjent for nesten alle, selv menn: Ta en fersk agurk, klipp av flere tynne sirkler og fest dem til huden i noen minutter. Du kan komplisere oppgaven litt, men samtidig få et mer næringsstoff. For å gjøre dette, gned friskt agurk på en fin rist, deretter blandet med en liten mengde av din favorittkrem. For å behandle fet hud, kan du legge til litt alkohol. Den resulterende massen pakkes forsiktig inn i osteklær og deretter umiddelbart på ansiktet i 20 minutter. På slutten av prosedyren vaskes masken av med varmt vann.

  Fruktmaske. For tilberedning ved bruk av paprika av aprikos eller fersken, som er knedd med havremel. Masken påføres med et stort lag, eksponeringstiden er 15-20 minutter. Det er bemerkelsesverdig at denne sammensetningen er egnet for enhver type hud.

  Sitron komprimerer. Syren som finnes i sitron perfekt lyser huden, bidrar til å fjerne alder flekker, men håper ikke på et veldig raskt resultat.

 • Aspirin. Acetylsalisylsyre tabletter kan også brukes som en selvstendig eller kombinert med surkrem for lette pigment flekker. Tabletter skal bare løses med noen dråper rent vann, og deretter påfør denne løsningen på huden. Det har også en tørking og anti-inflammatorisk effekt.

 • Bruken av vanlige daglige hudpleieprodukter sikrer fravær av allergiske reaksjoner og høy ytelse. Naturlige komponenter som inneholder mineraler og vitaminer kan trygt forbedre ikke bare fargen, men også helsen til huden.

  Ansiktsmasker for å jevne ut hudfargen

  En jevn hudfarge kan fås ved hjelp av forskjellige masker for huden. Det er flere regler for slike prosedyrer. Vi beskriver dem:

   Den beste tiden for prosedyren er kveld, før sengetid, fordi eksponering for sollys kan forsinke effekten.

  Regelmessigheten av prosedyrene er viktig.

  Det anbefales å bruke bare naturlige ingredienser.

 • Den hyppigste bruken skjer i sommer.

 • Her er noen enkle oppskrifter for masker for å jevne ut hudfarge:

   Potetmasse. Kok poteter i en uniform, slip den inn i en homogen masse, du kan bruke en rivemaskin, blender eller kjøttkvern. Tilsett 1-2 spiseskjeer rømme og 1 ss melk. Du kan berike blandingen med olivenolje. Denne masken fukter huden godt, og surkrem virker som et lettelsesmiddel på de øvre lagene i huden.

  Gjærmasse. 20 g gjær (helst levende, ikke pulver) oppløses med varmt vann til en tykk oppslemming dannes, tilsett 1 ss. l. olivenolje. Eksponeringstid for blandingen - 15 minutter. For å vaske av, bruk rent varmt vann. Huden etter en slik behandling blir elastisk, lys, fuktig.

  Brødmasse. Et lite stykke hvitt brødkrummestykke helles med melk i 10-15 minutter. Berik denne sammensetningen med olivenolje. Masse påføres i 10 minutter. Den kan til og med brukes til sensitive områder. Denne sammensetningen gir god hydrering og ernæring, bidrar til å redusere fine rynker og lyser huden godt.

  Fra bodyagi. Kjøpt i apotek pulver bodyagi (3 timer. L. Ingen lysbilder) ble fortynnet med kokende vann, omrøring inntil fortykket. Påfør et tykt lag på huden i 10 minutter, og skyll det av med varmt vann. I eksponeringsprosessen kan det hende at noen tinninger kan føles, dette er en funksjon av bodyagi.

 • Fra kaffe og havregryn. Mask Ingredienser: 8 g malt kaffe, 1 ts. flytende honning, 12 g havregryn, 1 ts. melk, 2 ts. smør. Alle komponenter blandes, spredes deretter på ansiktets hud, la i 10-15 minutter vaskes med varmt vann. Dette verktøyet kan gi enda litt skygge noe mørk hud, men dens stabilitet er begrenset til 5-7 timer, slik at masken refererer til hurtigmetoder.

 • Kosmetiske produkter for hudfargekorrigering

  Sammen med midler for å justere hudfarge for en lang tid, som virker på de dypere lag, å gjenopprette den naturlige balanse av næringsstoffer, og bekjempelse av roten til ujevn farge, er det en rekke av kosmetiske produkter som midlertidig kan maskere de dermis, for å gi den ønskede fargetone. De fleste av dem er kjent for nesten alle kvinner.

  Så, du kan til og med ut hudfarge ved hjelp av følgende dekorative kosmetikk:

   Primer. Relativ ny utvikling, men klarte å fortjener stor popularitet blant kvinner. Dette verktøyet er grunnlaget for sminke. Påfør først. Det skjuler ikke bare fargefeil (pigmentflekker, rødhet), men også akne markeringer og rynker.

  Corrector. Det er mange rettelser. De kan være farget eller vanlig hudfarget, de kan maskere hudfeil, jevnhet. Kan brukes til å peke på problemområder eller på hele overflaten av huden. Tilgjengelig i flytende, solid og oljeaktig form, så det er mulig å velge den mest hensiktsmessige form for utgivelse.

 • Powder. Den har en liten maskeringseffekt, som ofte varer kort tid, så et tynt lag av pulver må brukes på nytt hele dagen. I større grad gir huden en fløyelsaktig, sløvhet.

 • Riktig ernæring for å jevne ut hudtonen

  Som nevnt er en av årsakene til hudtonens heterogenitet mangelen på visse næringsstoffer på grunn av underernæring. For å løse dette problemet må dietten bli beriket med matvarer som er rike på mineraler og vitaminer.

  Her er noen eksempler: fisk (fet sild, karpe, kompis laks, kaviar, stør), sjømat, magert kjøtt og kylling, ost og cottage cheese, soyaprotein mat rik på vitamin E og A (lever, meieriprodukter), grønnsaker (brokkoli, gulrøtter, poteter, gresskar, tomater, kål, spinat, melon, salat), frukt (plommer, aprikoser, papaya), vannmelon juice (gulrot, sitrus, bete), vann, havregryn, bygg, rug eller spirer hvete, grønne erter, mais, nøtter, vegetabilske oljer, vitaminkomplekser.

  For å unngå problemer med huden, fjerne fra kostholdet, følgende matvarer: pølser, majones, hermetikk, margarin, varme krydder, chips, stekt mat, brus, alkohol og kaffe. Det bør også redusere forbruket av sukker og salt.

  Forebyggende metoder for jevn hudtone

  For å unngå hudproblemer, bør du utføre daglig pleie for henne som et forebyggende tiltak. Legg merke til viktige aspekter:

   Riktig hudrensing. Må morgen vask med såpe og andre renseprodukter, bruk av tonics og lotion som passer for den type hud. Kveldsvask tilbringer selv i fravær av sminke. For dyp rensing, bruk scrubs eller hjemmelagde exfoliating produkter et par ganger i uken. Et alternativ er kjemisk peeling, som nylig ble utført utelukkende i salonger. For øyeblikket produserer noen kosmetiske selskaper komplekser for å utføre profesjonell hudrengjøring hjemme. Kjemisk peeling er utført ved hjelp av AHA syrer for å fjerne døde hudceller med påfølgende foryngelse av huden, stimulering av naturlige stoffer og regenereringsprosesser vev metabolisme. Denne prosedyren virker også litt på huden.

  Tilstrekkelig hydrering og ernæring. Bruk næringsstoffer til ekstern bruk, beriket med vitaminer, slik at huden alltid er frisk. Søknaden kan kombineres med en fingermassasje for å aktivere metabolismeprosessene i hudcellene.

  Bruk av verneutstyr. For å forhindre forekomsten av pigmentflekker under ultrafiolett anbefales bruk av solkremer, som også kan beskytte mot uregelmessig brunfarge. Om vinteren bør du bruke en krem ​​som beskytter mot frost.

  Oksygenberigelse. I denne forbindelse er det daglig å gå i frisk luft, noe som forbedrer blodsirkulasjonen og metter cellene med vitalt oksygen. Oftere luft rommet der du må bruke mye tid.

  Øvelsen. Sport er nyttig ikke bare for muskel-skjelettsystemet og kardiovaskulærsystemet. Dra nytte av dem mottar og integraser der tonen blir holdt. I tillegg bidrar forbedringen i overordnet metabolisme til den akselererte strømmen av vitaminer og mineraler inn i epidermiscellene.

  Vannbehandlinger. Veldig viktig for menneskers helse. Regelmessige kontrasterende dusjer, periodiske besøk på badet, forbedrer beskyttelses- og regenerativ evne til huden betydelig.

  Korrekt veksling av arbeid og hvile. Ikke forsøm en sunn, fullverdig søvn, når kroppen utfører gjenopprettende "arbeid".

 • Avvisning av dårlige vaner. Sigarettrøyk er skadelig ikke bare for røykeren, men også for de som puster det passivt. Giftige stoffer påvirker primært tilstanden til huden, noe som gjør den kjedelig, mindre elastisk. Alkohol legger heller ikke til helse og skjønnhet.

 • Slik justerer du hudfarge - se videoen:

  Flere Artikler Om Typer Acne