Frigivelsesform: Krem

Analoger Rosex

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 246 rubler. Analog billigere med 240 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 295 rubler. Analog billigere med 191 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 344 rubler. Analog billigere med 142 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 657 rubler. Analog dyrere på 171 rubler

Instruksjoner for bruk for Rosex

Handelsnavn:

Internasjonalt ikke-proprietært navn:

Doseringsform:

ingredienser:

100 g krem ​​inneholder:
Aktiv ingrediens: metronidazol - 0,75 g.
Hjelpestoffer: benzylalkohol - 2,2 g, isopropylpalmitat - 2,0 g, glyserol - 4,0 g, sorbitol 70% ikke-krystallinsk - 5,0 g, emulsjonsvoks - 12,5 g, melkesyre eller natriumhydroksyd - til pH 5,0> 0,2, renset vann - opp til 100,0 g

beskrivelse

Hvit lett opaliserende homogen krem.

Farmakoterapeutisk gruppe:

Antimikrobielle og antiprotozoale midler.

ATX-kode: (D 06BX 01).

Farmakologiske egenskaper

farmakodynamikk

Metronidazol har antiparasitiske og antimikrobielle egenskaper og er aktiv mot mange patogene mikroorganismer. Metronidazol er spesielt effektivt mot papulopustulære inflammatoriske elementer av rosacea. Virkningsmekanismen inneholder tilsynelatende også en antiinflammatorisk effekt.

Legemidlet er aktivt mot gram-negative aerobe mikroorganismer: Helicobacter pylori; anaerobe mikroorganismer: Bacteroides fragilis, Bifidobacterium, Bilophila, Clostridium, Clostridium difficile, Clostridium perfringens, Eubacterium, Fusobacterium, Peptostreptococus, Prevotella, Prophyromonas, Veillonella; Protozoer: Entamoeba histolytica, Glardia intestinalis, Trichomonas vaginalis.

Til stoffresistent: Gram-positive aerobe mikroorganismer - Actinomyces; anaerob - Mobiluncus, Propionibacterium acnes.

farmakokinetikk

Maksimal konsentrasjon av det aktive stoffet i blodserumet når det påføres topisk med 1 g Roex® krem ​​på huden, er i gjennomsnitt 32,9 ng / ml (område 14,8-54,4ng / ml). Denne mengden overstiger ikke 0,5% av den gjennomsnittlige maksimale konsentrasjonen av metronidazol i serum etter oral administrering av 250 mg metronidazol i form av tabletter. Toppkoncentrasjonen av den aktive substansen i serum etter kutan påføring av Roex ® krem ​​blir observert etter 6-24 timer.
Når det påføres eksternt, er konsentrasjonen av legemidlet på applikasjonsstedet betydelig høyere enn i blodplasmaet.

Indikasjoner for bruk:

Kontra

Bruk under graviditet og under amming

graviditet
Klinisk erfaring med ekstern bruk av metronidazol under graviditet er fraværende. Ved oral administrasjon trer metronidazol inn i placenta og går raskt inn i blodet i fosteret. Etter oral administrering av metronidazol ble det ikke observert tegn på fostertoksisitet hos rotter eller mus. Siden reproduktive toksisitetsstudier hos dyr ikke alltid tillater å forutsi responsen hos mennesker, og da oral administrering av metronidazol har vist sine kreftfremkallende egenskaper hos noen gnagere, bør Roex ® krem ​​kun brukes under graviditet hvis det foreligger klare indikasjoner etter konsultasjon med en lege.

Amningstid
Etter oral administrering trer metronidazol inn i morsmelk i konsentrasjoner som ligner de som er funnet i blodplasma. Til tross for at etter ekstern bruk av Rosex ® hos ammende kvinner er blodnivået betydelig lavere enn etter oral administrering av metronidazol, bør avgjørelsen om å avslutte amming eller avbryte bruk av legemidlet gjøres under hensyntagen til vurderingen av viktigheten av bruk av stoffet for moren og risikoen for frukten.

Dosering og administrasjon:

Kun til ekstern bruk.
Påfør et tynt lag krem ​​på tidligere rengjort berørt hud to ganger om dagen, morgen og kveld, unngå at krem ​​kommer inn i øynene, på leppene og i neseslemhinnene.

Gjennomsnittlig behandlingstid er 3-4 måneder.
Men hvis det er klare indikasjoner på fordelene med terapi, kan den behandlende legen vurdere å fortsette pasientens behandling i ytterligere 3 til 4 måneder, avhengig av tilstandens alvorlighetsgrad. Hvis det ikke er klinisk forbedring, bør behandlingen seponeres.

Eldre pasienter krever ikke dosejustering.

Legemidlet Rozex ® anbefales ikke til bruk hos barn på grunn av mangel på data om sikkerhet og effekt av legemidlet hos pasienter i denne aldersgruppen.

Bivirkninger

Ved bruk av Rosex ® krem ​​ble følgende spontane rapporter om bivirkninger registrert, som i hver klasse av organsystem ble delt opp ved hyppighet av forekomst ved å bruke følgende kategorier:
Svært ofte (≥1 / 10)
Ofte (≥1 / 100 til sjeldent (≥1 / 1 000 til sjelden (≥1 / 10 000 til svært sjelden (lidelser i huden og subkutan vev
Ofte: tørr hud, erytem, ​​kløe, ubehag i huden (brennende følelse av huden, ømhet i huden / prikken), hudirritasjon, økte manifestasjoner av rosacea
Frekvens ukjent: kontaktdermatitt, peeling av huden, ansiktshevelse

Nervesystemet
Uvanlig: hypestesi, parestesi, dysgeusi (metallisk smak i munnen)

Forstyrrelser i mage-tarmkanalen
Uvanlig: kvalme

Hvis noen av bivirkningene som er angitt i instruksjonene, forverres, eller andre bivirkninger som ikke er angitt i instruksjonene, skal du informere legen din umiddelbart.

Interaksjon med andre legemidler

Ved bruk av Rosex ® krem ​​var det ingen tilfeller av interaksjon med andre legemidler.

Forsiktig å være forsiktig når du foreskriver metronidazol med warfarin eller andre indirekte antikoagulantia på grunn av mulig økning i protrombintid, gjelder kun for oral form av metronidazol.

Spesielle instruksjoner

Hvis det er tegn på hudirritasjon på grunn av bruk av Rozex ® krem, reduser hyppigheten av søknaden, midlertidig suspendere eller permanent avbryte bruken av stoffet og om nødvendig konsultere legen din.

Unngå å få krem ​​i øynene og slimhinner. Ved kontakt med uhell, skyll grundig med varmt vann.

Etter bruk av stoffet, er det mulig å bruke kosmetikk som ikke har komedogene og astringerende egenskaper.

Under behandling bør eksponering for UV-stråling (direkte sollys, solsenger, sollyslamper) unngås. Under virkningen av UV-stråling går metronidazol inn i en inaktiv metabolitt, slik at effektiviteten reduseres betydelig.

Unngå overdreven og langvarig bruk av stoffet. Metronidazol er et derivat av nitroimidazol og dets

bør brukes med forsiktighet hos pasienter med blodproblemer.

Innflytelse på evnen til å kjøre biler og arbeid med mekanismer

På grunnlag av farmakodynamisk profil og klinisk erfaring med bruk av stoffet, er evnen til å kontrollere kjøretøy og arbeid med mekanismer ikke svekket.

Rosex ansiktscreme - anmeldelser og bruksanvisninger

Farmasøytisk behandling Roesex ansiktscreme har et bredt spekter av virkning og er effektivt i bekjempelse av mange patogene bakterier.

Utslett og andre hudskader, spesielt på ansiktet, forårsaker ikke bare estetisk, men også psykisk ubehag. Kosmetikk, selv farmasøytisk, kan ikke alltid takle problemet. Nedenfor er informasjon om stoffet selv, samt omtaler av leger og pasienter.

Beskrivelse av Rosex og bruksanvisning

Roex - et stoff som kommer i form av en gel, salve og krem. Den aktive aktive ingrediensen er metronidazol, som er effektiv mot en rekke patogene mikroorganismer.

Beskrivelse og bruksanvisning gir følgende informasjon:

 1. Krem av hvit farge, med en karakteristisk lukt, absorberer raskt og etterlater ikke spor av fett.
 2. Effektiv med dermatitt, eksem, betennelse, tannkjøtt, rosa akne, ikke-helbredende sår og sengetøy.
 3. En allergisk reaksjon eller intoleranse mot en av komponentene er mulig.
 4. Ikke bruk under graviditet, laktasjon og sykdommer i sirkulasjonssystemet.
 5. Brukes som følger: En liten mengde midler påført i et tynt lag på den berørte huden. Påfør tidligere slettede integritet 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Hvis allergiske og andre reaksjoner oppstår, avbrytes legemidlet.

Det er viktig! Legene bemerker at hvis det etter tre ukers bruk ikke er en positiv trend i behandlingen av hudsykdom, bør legemidlet erstattes med et annet legemiddel.

Kosmetikere om ansiktskrem - Rozex

Nedenfor er anmeldelser av beauticians for Roses cream.

I. Ye. Kolmakova, Moskva: "Jeg har lenge forskrevet stoffet til pasientene mine. Roex - men ikke billig, men en effektiv krem ​​som bidrar til å håndtere mange problemer som oppstår på huden. Det har vist sig å være utmerket i behandlingen av demadekose, dermatitt og rosacea. I følge mine observasjoner begynner pasientene å se effekten av bruken av stoffet i den tredje ukes bruk. Krem er ikke vanedannende, allergiske reaksjoner. Også intoleranse av komponenter i min praksis har ennå ikke møtt. Et viktig punkt: Før du starter selvbehandling, er det bedre å konsultere en lege. "

Egorova M.N., St. Petersburg: "Dette stoffet fortjener bare positiv tilbakemelding fra mine pasienter. Raskt takle nye problemer, ikke vanedannende. Jeg vil legge merke til at kremens komponenter ikke trenger inn i blodet. Midler har behagelig, fettfattig tekstur, det er lett å sette og absorberes. Lukten kan ikke virke spesielt hyggelig, men dette påvirker ikke egenskapene til Rosex. "

OP Simonova, Kaliningrad: "Rozex er et antibakterielt stoff med et bredt spekter av handling. Ifølge mine observasjoner kommer forbedringer etter bruk fra den andre uken til bruk. Produktet er ikke fettete, godt absorbert. Ved påføring er det viktig å unngå området rundt øynene og slimhinnene. Etter slutten av legemiddelinntaket, er det ingen re-eksacerbasjon av sykdommer. "

Ivanov K.I., Voronezh: "Dette verktøyet produseres ikke bare i form av en krem. Det er gel og salve Rozeks. Imidlertid foreskriver jeg krem ​​for mine pasienter. Det er ikke fettete, tetter ikke porer, og klarer seg godt med avanserte tilfeller av akne og rosacea. Legemidlet har et bredt spekter av handlinger, takket være dette er det en omfattende behandling. Ofte må du møte spørsmålet, som er bedre - en salve eller krem? Faktum er at salven er indikert for bruk ved alvorlige hudskader. Den kan brukes som komprimering, den absorberes i lang tid, men trenger også inn dypere. Fet hud er ikke egnet på grunn av sin rike, oljeaktige tekstur. Det ideelle alternativet i nærvær av et stort antall komedoner og rosacea - krem. Under alle omstendigheter må du konsultere legen din før du bruker verktøyet. "

Pavel Samoilova, Samara: "Siden krem ​​inneholder aktiv substans metronidazol, vil jeg ikke anbefale deg å foreskrive dette stoffet til deg selv uten først å konsultere med en spesialist. Legemidlet kan forårsake allergiske reaksjoner eller provosere individuell intoleranse av en av komponentene. Generelt er det en effektiv krem ​​som behandler et stort antall hudsykdommer. Enkel å bruke, resultatene fra søknaden er synlige om noen uker. "

Rosex Buyers Cream Anmeldelser

Nedenfor er vurderinger av pasienter om dette verktøyet.

Marina, Moskva: "Jeg led lenge med utslett på ansiktet mitt, selv om det var mye skyld i min utseende. Jeg fulgte ikke kvaliteten på maten, jeg elsket å klemme på akne. Alt dette provoserte en reell boom, ansiktet hans var oversvømt av sår. Legen, etter å ha undersøkt meg, foreslo å bruke Rosex krem. Hvis han ikke hadde handlet, måtte han drikke antibiotika. Jeg begynte å legge merke til resultatet av søknaden nesten umiddelbart. Gamle betennelser forsvant gradvis, nye ble ikke vist. I 2 måneder klarte å ta ansiktet i rekkefølge. Så jeg anbefaler Rosex! "

Alisa, St. Petersburg: "Jeg har hele tiden hatt oral dermatitt, noe som betyr at jeg ikke prøvde. I resepsjonen foreskrev dermatologen Roex. Flott verktøy! Jeg brukte den i omtrent en uke, rødmen og peeling forsvant og ikke lenger vises. Bare positive følelser forblev fra bruk, selv om lukten ikke var veldig hyggelig. "

Irina, Kazan: "Til min store angrer, passet denne løsningen ikke på meg. Umiddelbart etter påføring begynte ansiktet å klø, hevelse dukket opp. Så snart det la merke til, vasket straks stoffet fra ansiktet. Det er synd, tilsynelatende, en individuell reaksjon. Og så anmeldelser på krem ​​er positive. "

Natalia, Ufa: "Jeg snudde seg til en hudlege om seborrheisk dermatitt. Jeg prøvde mange verktøy, men effekten var aldri varig. Legen foreskrev Rosex. Etter flere dager med bruk begynte jeg å legge merke til positive endringer: rødheten begynte å sakte blek, mengden av peeling ble redusert. På omtrent en måned med bruk er det nesten ingen spor av dermatitt. Jeg anbefaler denne krem, det er virkelig et effektivt middel. "

Tatiana, Murmansk: "Jeg begynte å bruke dette stoffet etter å ha konsultert en lege. Hele underkjeven var rosa ål. For en måned med bruk skjedde ingenting, hudtilstanden ble ikke forverret, men det forbedret heller ikke. Veldig skuffende, verktøyet er ikke billig, og i henhold til vurderinger som er effektive. "

Polina, Nizhny Novgorod: "Det har lenge lidd av akne, kosmetikk hjalp ikke. Jeg bestemte meg for å prøve Rosex i form av en krem. Likte tekstur betyr. Den absorberer raskt inn i huden, og etterlater ingen fet film og klebrighet. Jeg likte ikke duften, men den forsvant raskt fra ansiktet. Noen uker etter starten av bruken la hun merke til at antall ål begynte å krympe, porene ble lystret og smalere. Jeg anbefaler absolutt dette verktøyet! "

Anna, Astrakhan: "I lang tid hadde jeg et eksememne rundt halsen min, som da ble blek og rødt. Forverret tilstand etter stress. På anbefaling av legen begynte hun å bruke Rozex krem, og i løpet av en måned var det ingen spor av eksem igjen. Jeg anbefaler deg å se på dette stoffet. "

Maria, Novosibirsk: "Jeg hadde mye akne på pannen og haken. Behandlet dem med folkemessige rettsmidler, snakkere, apoteksalver. Situasjonen ble forbedret på den tiden, etter at behandlingen ble avsluttet, gikk alt tilbake til det normale. På egen risiko kjøpte jeg Rozex, fordi jeg ofte leste at du må konsultere en lege før bruk. Dette verktøyet i bokstavelig forstand reddet meg! Akne borte, hud ryddet. Nye betennelser oppstår ikke etter avslutning av behandlingsforløpet. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler denne krem. "

Oksana, Krasnoyarsk: "Jeg leste mange positive anmeldelser. På meg ble resultatet av å bruke dette verktøyet ikke uttalt. Utsløpet gikk litt, men stoppet ikke. Brukte krem ​​i 4 måneder. Avhengigheten av det skjedde ikke, etter at stoffet ble avsluttet, forverret ikke huden tilstanden.

Ekaterina, Vladikavkaz: "Jeg brukte denne løsningen både fra utslett på ansiktet og fra eksem på kroppen. I begge tilfeller var stoffet effektivt. Rødhet og betennelse stoppet endelig etter 3 måneders bruk. Jeg anbefaler dette verktøyet, det er verdt pengene. "

Roex er et effektivt medisinsk legemiddel som har mange rave vurderinger på nettet. Før du bruker det, bør du konsultere en lege. Da vil behandlingen være effektiv, og risikoen for bivirkninger - minimal.

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Roex face cream anmeldelser

Krem "Rosex": bruksanvisning, sammensetning, beskrivelse, vurderinger

Hva er et legemiddel som Roex for? Svaret på dette spørsmålet finner du i materialene i den presenterte artikkelen. I tillegg vil vi fortelle deg hva farmakologiske egenskaper av dette legemidlet, hva som er inkludert i sammensetningen og hvordan du bruker det riktig.

Krem "Rosex": sammensetningen av stoffet og dets emballasje

Før du bruker dette stoffet, må du finne ut hvilken sammensetning den har. I følge vedlagte instruksjoner inneholder dette legemidlet en aktiv ingrediens som metronidazol. I tillegg inneholder dette preparatet for ekstern bruk også slike hjelpestoffer som glyserol, benzylalkohol, ikke-krystallinsk sorbitol 70%, isopropylpalmitat, renset vann, natriumhydroksyd, emulsjonsvoks og melkesyre. Noen ganger, ved en feil, blir 0,75% Roses krem ​​tatt for en salve. Dette stoffet markedsføres i plastrør på 15, 5, 50 eller 30 g.

I tillegg til krem, er dette verktøyet tilgjengelig i form av en gel.

Farmakologiske egenskaper av stoffet

Hva er stoffet "Rozex" (krem)? Instruksjoner for bruk av stoffet sier at det er et utmerket anti-akne-middel. Det skal bemerkes at virkningsmekanismen til dette legemidlet ikke er nøyaktig kjent. Eksperter sier imidlertid at den aktive komponenten i form av metronidazol har økt antioxidantaktiviteten.

Det er fastslått at dette verktøyet reduserer produksjonen av nøytrofiler av aktivt oksygen, samt hydrogenperoksid og hydroksylradikaler, som er potensielle oksidanter som kan forårsake vevskader på stedet for den inflammatoriske prosessen.

Hvilke andre egenskaper har Roses? Instruksjoner for bruk av dette eksterne stoffet angir at dets aktive ingrediens i form av metronidazol er ineffektiv mot telangiektasier, som er merket med rosa akne. Også aerobiske mikroorganismer er resistente mot dette elementet.

Således er medisinen i spørsmålet et antiprotozoal middel. Eksperter mener at prinsippet om sin handling er direkte relatert til brudd på strukturen av DNA av bakterier som er sensitive for agenten.

Farmakokinetikk betyr

Biotilgjengeligheten av dette legemidlet (oral) er ca. 80%. Etter bruk av medisinen fordeles den raskt i kroppsvæsker og vev. Metronidazol penetrerer godt gjennom BBB og placental barriere.

Kommunikasjon med plasmaproteiner er ca. 20%. Metabolisme av stoffet foregår i leveren gjennom binding med glukuronsyre og oksidasjon. Legemidlet fjernes sammen med urin (ca. 60-80%) og avføring (ca. 6-15%).

Ved lokal bruk av stoffet (krem, gel) er den systemiske effekten minimal. Maksimal konsentrasjon av den aktive ingrediensen i serum under ekstern bruk av legemidlet (når den påføres ansiktets hud) er ca. 33 ng / ml. Det bør bemerkes at denne medikamentmengde ikke overstiger en prosent konsentrasjon (høyeste) i serum etter administrering av metronidazol (som tabletter) innover i en mengde av 250 mg.

Toppkoncentrasjonen av den aktive ingrediens i serum etter kutan bruk er notert etter ca. 7-25 timer.

Når det påføres eksternt, er konsentrasjonen av legemidlet på applikasjonsstedet betydelig høyere enn i blodplasmaet.

Når bruk?

Nå vet du hva en Roses krem ​​er. Hva brukes dette stoffet til? I følge vedlagte instruksjoner brukes denne medisinen med følgende avvik:

 • akne vulgaris;
 • rosa akne, inkludert poststeroid;
 • smittsomme hudsykdommer;
 • seng sår;
 • trophic ulcers;
 • brannsår;
 • eksem seborrheic;
 • eksem;
 • seborrhea fett;
 • seborrheisk dermatitt;
 • trange sår;
 • trophic leg sår (på bakgrunn av diabetes mellitus eller åreknuter);
 • hemorroider;
 • seng sår;
 • analfissurer.

Disse indikasjonene vedrører et middel for ekstern bruk (krem, gel). Når det gjelder de orale formene for metronidazol, er de foreskrevet for følgende sykdommer:

 • giardiasis;
 • Trichomonas uretritt hos menn;
 • Trichomonas uretritt og vaginitt i svakere kjønn;
 • amebisk dysenteri;
 • kombinert behandling av alvorlige blandede aerobe og anaerobe infeksjoner;
 • anaerobe infeksjoner forårsaket av bakterier utsatt for metronidazol;
 • forebygging av anaerob infeksjon under kirurgiske inngrep (i urinveiene og bukorganene).

Når er det forbudt å bruke en krem?

Når kan ikke kremet "Roex" brukes? Kontraindikasjoner for bruk av dette verktøyet er oppført i vedlagte instruksjoner. Ifølge henne bør dette legemidlet ikke brukes i tilfelle overfølsomhet hos pasienten til metronidazol, så vel som under graviditet (spesielt i første trimester) og under amming.

Metoder for bruk av stoffet "Roex" (krem)

Denne medisinen er foreskrevet for ansiktet bare hvis pasienten har akne. Legemidlet påføres i et tynt lag på tidligere rengjort hud. Gjør det to ganger om dagen (ved sengetid og etter en morgenoppvåkning).

Om nødvendig blir Rosex krem ​​først påført på en gasbind bandasje, og deretter påført ansiktet eller til et annet område av kroppen. I dette skjemaet holdes det lokale stoffet i en halv time.

Vask av krem ​​med vann bør ikke være. Det trenger bare å bli vått med et papir serviett. Behandlingsvarigheten med dette legemidlet er som regel 4-9 uker. Om nødvendig kan behandlingens varighet økes opptil 3-4 måneder, men bare i henhold til anbefalingen fra den behandlende legen.

Det skal bemerkes at gel og krem ​​"Roex" kan veksles. Det anbefales imidlertid å gjøre det med et intervall på 8-11 timer.

Som praksis viser, er den terapeutiske effekten etter påføring av det aktuelle stoffet notert allerede etter tre uker.

Er det noen bivirkninger?

Det er ingen hemmelighet for noen at nesten alle medisinske preparater (inkludert lokale og eksterne) har visse bivirkninger. Og krem ​​vi vurderer er ikke noe unntak.

Ifølge vurderinger av pasienter, etter vanlig bruk, kan dette verktøyet bidra til utseendet av ulike allergiske reaksjoner (for eksempel urtikaria og hudutslett). I tillegg forårsaker kremet "Rozex" ofte peeling, spyling, brenning av huden, samt alvorlig vanning.

Hvis du observerer minst en av bivirkningene ovenfor, bør bruk av eksternt middel avbrytes og konsulter lege. Etter undersøkelsen er legen forpliktet til å foreskrive for pasienten et lignende, men sikrere legemiddel.

Handling på fosteret

Kontrollerte kliniske studier på bruk av stoffet under graviditet og under amming er ikke utført. Dyrestudier har imidlertid vist at stoffet til ekstern bruk ikke har en toksisk effekt på fosteret. I tillegg forårsaker det ikke patologier og andre misdannelser. Det bør også bemerkes at krem ​​ikke er i stand til å trenge inn i morsmelk.

Bruk av legemidlet under graviditet og i fødselsperioden med brystmelk er bare tillatt dersom den potensielle fordelen til moren overskrider den sannsynlige risikoen for fosteret.

Spesielle instruksjoner om bruk av eksterne midler

Hva du trenger å vite før du bruker den ytre krem ​​"Rozex"? Pasientanmeldelser om dette legemidlet vil bli beskrevet nedenfor.

Denne medisinen er kun beregnet for ekstern bruk. Når du bruker krem, bør du passe på kontakt med slimhinner. I denne forbindelse bør stoffet ikke brukes på ansiktet nær øynene. Ellers kan det føre til en ganske sterk rive.

Hvis medisinen fortsatt kommer på slemhinnene i de visuelle organene, bør øynene umiddelbart vaskes med et stort volum varmt vann.

Vi kan ikke si at det er ekstremt viktig å bruke gel eller krem ​​"Roex" på hele det berørte området.

Det aktive stoffet i dette legemidlet (metronidazol) er vannbasert. Videre inneholder dette legemidlet ikke fett. I denne forbindelse er det absolutt ikke merkbart i ansiktet, og forlater heller ikke noen flekker.

Interaksjon med andre midler

Kan jeg bruke den vurderte krem ​​til aktuell bruk med andre legemidler? Ifølge eksperter, mens utnevnelsen av Roex krem ​​med stoffet Warfarin og andre indirekte antikoagulanter øker effekten av sistnevnte, og øker også protrombintiden.

Analoger av midler og pris

Nå vet du hva Rosex krem ​​er nødvendig for (beskrivelsen av stoffet ble presentert ovenfor). Det er mulig å kjøpe denne medisinen i mengden 30 g for 450 russiske rubler. Om nødvendig erstattes det eksterne verktøyet med sine kolleger. Blant dem er spesielt populære følgende medisiner: "Akvametro", "Arilin", "Deflamon", "Kamezol", "Medazol", "Metrogil", "Metroksan", "Metron", "Metronidazole", "Nidazol", "Orvagil "," Rosemet "," Trichobrol "," Trichopol "," Flagil "og så videre.

Narkotika vurderinger

Hva sier pasientene om et slikt eksternt middel som Rosex krem? Anmeldelser av denne medisinen er bare positive. De fleste pasienter som har brukt stoffet til behandling av akne, sier at etter vanlig bruk av krem ​​ble de helt kvitt uønskede ansiktssår.

Gjennomgang: Krem til ekstern bruk Galderma "Rozeks" - Kortsiktig handling.

fordeler:
Gjennomsnittlig pris, absorbert raskt.

ulemper:
Kortsiktig handling.

Min mann hadde en allergi på ansiktet hans, i form av røde fremspringende flekker. De fant ut at dette viser seg å være rosacea. Vi ble rådet til salve Rozeks.

Det er vanskelig å kjøpe på apoteket, siden stoffet er snevt foreskrevet og etterspørselen etter det er lite. Men i apoteket vårt, bestilte vi nettopp, og en uke senere ble han brakt. Røret er lite. Men nok i lang tid, hvis den bare brukes til ansiktet. Begynte å smøre på instruksjonene 2 ganger om dagen. Resultatet kom i en uke. Rødheten begynte å avta, hevelsen gikk bort. Noen steder har det gått helt, men i de største lesjonene er det ikke mye igjen. Vi stoppet å bruke, fordi høsten kom, og vi har ettergivelse i den kalde årstiden. Men plutselig oppdaget sykdommen etter 2 måneder. Igjen begynte å bruke, men det er ikke noe resultat! Stopp å hjelpe. Som et resultat konkluderte de med at det er vanedannende. Vi bruker ikke lenger, vi leter etter andre behandlingsmetoder.
Brukstid: 2 måneder Kostnad: 380 gni. År for utgivelse / kjøp: 2014
Samlet inntrykk: Kortsiktig handling.

Hvem herdet rozatsea?

Tatiana

2 måneder brukt metrogilom

Gjesten

2 måneder brukt metrogilom


To måneder er kort tid, det var nødvendig å fortsette å bruke. Og et annet spørsmål, to måneder - er det hver dag?

Catherine, 80

Zerkalo
Du kjenner meg også til første postvil diagnoz rosacea, men når rozeks krem ​​forverret Status Ord huden, legen sa det er sannsynligvis noe annet, fordi kremen er god og hjelper med rosacea, så hvis jeg gikk komplikasjoner etter bruk av denne kremen det er ikke rosacea. Og så tenker jeg på om ekstern bruk av kremer og antibiotika inni meg vil eliminere hudproblemer permanent. Eller vil det være midlertidig?
Generelt leser jeg at kosmetologer har testet salver og foretrekker skinneren til gel og rosamet krem. Om Rozex leser at det ikke er veldig. Prøv å ta hud eller rozamet.

Helena

God dag til alle!
Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.
Omtrentlig behandlingsplan:
Om morgenen
- Asd (fraksjon 2) 2 ml (omtrent asd - en rekke steder) + asd med mandelolje fortynnet i forholdet 1 til 2 på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.
- Etter 30 minutter frokost (holder til en diett).
Neste metrogylgel.
Kveld alle gjenta.
All gjenoppretting

Yana

God dag til alle!
Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.
Omtrentlig behandlingsplan:
Om morgenen
- Asd (fraksjon 2) 2 ml (omtrent asd - en rekke steder) + asd med mandelolje fortynnet i forholdet 1 til 2 på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.
- Etter 30 minutter frokost (holder til en diett).
Neste metrogylgel.
Kveld alle gjenta.
All gjenoppretting

God dag til alle!
Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.
Omtrentlig behandlingsplan:
Om morgenen
- Asd (fraksjon 2) 2 ml (omtrent asd - en rekke steder) + asd med mandelolje fortynnet i forholdet 1 til 2 på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.
- Etter 30 minutter frokost (holder til en diett).
Neste metrogylgel.
Kveld alle gjenta.
All gjenoppretting


Elena, brukte du denne behandlingen for å fullstendig bli kvitt rosacea?

Helena

Jeg svarer ikke: Jeg sitter med et sunt ansikt og nyter livet.

Yana

Jeg svarer ikke: Jeg sitter med et sunt ansikt og nyter livet.


Takk så mye! Hvor hyggelig å høre det. Helse til deg!

Olga 30.

God dag til alle!
Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.
Omtrentlig behandlingsplan:
Om morgenen
- Asd (fraksjon 2) 2 ml (omtrent asd - en rekke steder) + asd med mandelolje fortynnet i forholdet 1 til 2 på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.
- Etter 30 minutter frokost (holder til en diett).
Neste metrogylgel.
Kveld alle gjenta.
All gjenoppretting


Elena, jeg forstår at du tar inn ASD-2? Og i ansiktet, også 2. eller 3. fraksjon?

Tatiana

Tatiana
2 måneder brukt metrogilom
To måneder er kort tid, det var nødvendig å fortsette å bruke. Og et annet spørsmål, to måneder - er det hver dag?


Ja, hver dag.
Vel, hvis en annen teknikk hjalp i en uke, så hvorfor bli behandlet mer?))

marina

Jeg har en solid rød på ansikt og nakke. Kanskje noen vil fortelle noe hvor du skal dra og hva skal du gjøre?

Helena

e
Elena, jeg forstår at du tar inn ASD-2? Og i ansiktet, også 2. eller 3. fraksjon?


For olga: Ansikts også 2 fraksjon (jeg gjør det med mandelkremsolje, men jeg tror at noen kosmetikkolje vil passe i det minste hvetekim, druefrø, fersken, aprikos.). Selv om det er mulighet for veldig bra. Det ville være fint å lamplight bioptron shine.

Gjesten

gosttatyana
2 måneder brukt metrogilom
To måneder er kort tid, det var nødvendig å fortsette å bruke. Og et annet spørsmål, to måneder er hver dag? Ja, hver dag.
Vel, hvis en annen teknikk hjalp i en uke, så hvorfor bli behandlet mer?))


Og hva er teknikken du kom opp med? Fortell oss alle

Tatiana

På forrige side var innlegget, men kommer tilbake til det. Hun led opptil 3 år - hele ansiktet, røde øyne rundt øynene hennes, hennes hud var sprukket og tørket. Folk rettsmidler hjalp ikke. Legen i klinikken foreskrev talkers og metrogil. Etter 2 måneder med å bruke Metrogil resulterer 0. Snakkene ble bare verre - de var alkoholbelagte og tørket alle rester av levende hud.
Mens i hendene på en god lege, var ansiktet i forferdelig tilstand. Jeg ble foreskrevet:
1) Boraplus salve 2-3 ganger om dagen (salven er veldig billig, ikke bekymre deg)
2) Et kurs av antibiotika i 7 dager. Jeg husker ikke navnet. Men han er imot helikobakterie (den vanligste årsaken til rosacea).
+ Til dette forbudet på å vaske med rennende vann og solbrenthet.
Etter 3 dager var det allerede en merkbar forbedring. Etter 2 uker ble ansiktets hud gjenopprettet, den sterkeste rødheten ble redusert, noe som også var forårsaket av skader på huden.
Selv om legen foreskrev meg Boraplus i 2 uker, brukte jeg den i nesten 2 måneder. Ansiktet har blitt nesten klart. Med unntak av et par fokuserte, purulente akne gikk ikke bort, og det var også rødhet rundt dem. Da begynte de å lete etter deres sak. Gikk for å gjennomgå en full undersøkelse av leger. Jeg fant problemer med immunsystemet, som forårsaket utviklingen av infeksjon, og hun ga da disse purulente akne på steder hvor det vaskulære nettverket kommer nær huden. Var allerede behandlet med antibiotika spesielt fra denne infeksjonen, forsvant akne. Det eneste som er igjen på nesen er det vaskulære nettverket, men dette er ikke rosacea, men hudegenskaper. Bare en skjønnhetspleie hjelper her.
Bottom line, kjempe og kurere rosacea virkelig! Det eneste du trenger for å finne årsaken til utseendet. Det er mange av dem. Min grunn var en av ikke-standard alternativer, så du må gå gjennom alle legene og passere alle tester, og ikke bare standard gynekolog og gastroenterolog.
Behandlingen tok ca 4 måneder. Jeg føler meg bra, og følger ikke engang en diett. Bare ingen varm dusj, og enda mer et bad. Om badet og badstuen - glem

Gjesten

da er det andre ting som trengs, sannsynligvis bare forstå senere.

Gjesten

da er det andre ting som trengs, sannsynligvis bare forstå senere.


Har du forstått og gjenopprettet? Og gå med et rent ansikt. :))))) Men jenta har kurert ansiktet hennes og lever lykkelig, men forbanner deg ikke som dine foreldre og alle rundt deg! Jeg har allerede fortalt deg, gå til et annet nettsted, her er du ikke lenger stedet

Mila

mine kinn led, nesen min er nesten borte. En streng diett + akupunktur (ved den østlige legen Choi en juni) + homøopati. Før det var det lotioner og piller fra en hudlege - søppel er full, bare magen er plantet.

vikker

God dag til alle!
Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.
Omtrentlig behandlingsplan:
Om morgenen
- Asd (fraksjon 2) 2 ml (omtrent asd - en rekke steder) + asd med mandelolje fortynnet i forholdet 1 til 2 på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.
- Etter 30 minutter frokost (holder til en diett).
Neste metrogylgel.
Kveld alle gjenta.
All gjenoppretting


God ettermiddag, SW. Elena! Jeg har lenge blitt informert av en venn, jeg kjøpte den, men lukten var mildt dårlig. Forverringen i ansiktet hennes var slik at jeg med frykt løp til legen og gikk til sykehuset. Vennligst beskriv hele behandlingsprosessen, hvis du hadde noen forverringer, når jeg også har demodikose, og du kan ikke bruke olje med det. Takk på forhånd.

Gjesten

Akupunktur hjalp meg også. Jeg skrev allerede om dette på forumet. Men det var noe som ikke ga noe oppmerksomhet til det. En annen hjelper cryomassasje.

Victoria

Jeg kom fra en hudlege og diagnostiserte rosacea i sjokk! Kan du snakke med meg om vi foreskrev Roxs salve for å hjelpe?

Olga 30.

Victoria, de fleste av oss hjelper. Jeg liker fortsatt cryo.

Olga 30.

Tatiana, du gir håp! :)

Olga 30.

Tatyana, og hvilke smale spesialister kontaktte du? Jeg var allerede hos gastroenterolog, gynekolog, endokrinolog. Jeg kan ikke engang tenke på noen andre å besøke.

Victoria

Victoria, de fleste av oss hjelper. Jeg liker fortsatt cryo.


Hvor lenge trenger du å smøre?

Tatiana

Tatyana, og hvilke smale spesialister kontaktte du? Jeg var allerede hos gastroenterolog, gynekolog, endokrinolog. Jeg kan ikke engang tenke på noen andre å besøke.


Olga, jeg fant ut grunnen til mine fremtoninger på huden under analysen av STI. Bare hvis du donerer, ta på alle mulige komponenter. Siden jeg ikke hadde en seksuelt overført infeksjon, men bare en infeksjon på grunn av svakheten i imunkaen. Men denne analysen viste det.

Helena

For wiki fra Elena:
Hvis du har demodex, fortynn asd med lind-infusjon og tørk ansiktet om morgenen og kvelden. (Om morgenen, ca 2 timer før du forlater huset, da det først kan føre til rødhet av problemområder, så alt bunner og blir hvitt).

Olga 30.

Victoria, jeg ble utnevnt av en hudlege i 3 uker. En annen på dette forumet i 3 måneder. Les forumet, det er mange nyttige ting. Følg anbefalingene fra en hudlege, men generelt sett, se på dine følelser. Så vidt jeg vet kan maksimumet smøres i 6 måneder, og deretter en pause i 1 - 2 måneder.

vikker

For wiki fra Elena:
Hvis du har demodex, fortynn asd med lind-infusjon og tørk ansiktet om morgenen og kvelden. (Om morgenen, ca 2 timer før du forlater huset, da det først kan føre til rødhet av problemområder, så alt bunner og blir hvitt).


Elena, takk for svaret. Linden infusjon kan kjøpes på apoteket? Og hvordan ble du oppdrettet i sprøyten?

Helena

for wiki. Hun forberedte infusjonen selv (1.) Hun helles en skje med linden 1 ss. Kokende vann og holdt i en termos i 30-40 minutter holdt innholdet i kjøleskapet. Dose - halv glass - 0,5 ml asd

vikker

for wiki. Hun forberedte infusjonen selv (1.) Hun helles en skje med linden 1 ss. Kokende vann og holdt i en termos i 30-40 minutter holdt innholdet i kjøleskapet. Dose - halv glass - 0,5 ml asd


Elena, kjøpte i dag 2 fraksjon. Jeg har ikke funnet Lipa ennå, jeg vil be om herbalists på "levering" (kalt markedet i Odessa). Hvor lenge har du blitt behandlet, bare brukt eksternt, og er det mulig å bruke fundament? Takk igjen for å være oppmerksom. Lykke til og helse.

Spørsmål galina

Hvordan er trichopol ikke et antibiotikum? Jeg bor ikke langt fra deg, i et annet land i Benelux, og jeg snakket spesielt med legen og apoteket, men jeg ble foreskrevet Trichopol (Flagel) som et antibiotikum sammen med Rozex Cream. Rozeks krem ​​koster 12 euro, jeg bruker den allerede i hundre år og sparer også for en periode. Hvis alt var så enkelt, sier de, forberedelsene i Russland er ikke det samme, vel, så jeg har brukt det i mange år, men problemet er fremdeles der. Det er ikke nødvendig å skrive av alt bare for det, så i Russland er medisiner forfalsket. Rosacea blir ikke behandlet, men er bare blokkert og støttet av en bestemt permanent behandling, og du har alt så enkelt - kjøp metronidazol ikke i Russland og bli kurert.

Gjesten

1380 ja de er sannsynligvis ikke rett til å kurere, du kan bare forbedre effekten for en kort stund ((((.

Nataliya

God dag til alle!
Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.
Omtrentlig behandlingsplan:
Om morgenen
- Asd (fraksjon 2) 2 ml (omtrent asd - en rekke steder) + asd med mandelolje fortynnet i forholdet 1 til 2 på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.
- Etter 30 minutter frokost (holder til en diett).
Neste metrogylgel.
Kveld alle gjenta.
All recovery [/ quote Lena hvordan drikker du det!? I går kveld prøvde jeg første gang. Jeg er sjokkert. Gag reflex knapt overcame. I morges ble gulvet satt i en halv time, resultatet er det samme! Vonischa bare banker ned! Hvordan drikker du på pusten motbydelig smak og denne duften moren sørger ikke! Om morgenen kom jeg ikke av gryten, noe skjedde i nyrene, jeg fant ut hvor leveren er! Og dette er etter første gang! Og hva skjer neste? Hvis jeg kan ta det!

GAW

God dag til alle!
Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea.
Omtrentlig behandlingsplan:
Om morgenen
- Asd (fraksjon 2) 2 ml (omtrent asd - en rekke steder) + asd med mandelolje fortynnet i forholdet 1 til 2 på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett.
- Etter 30 minutter frokost (holder til en diett).
Neste metrogylgel.
Kveld alle gjenta.
All recovery [/ quote Lena hvordan drikker du det!? I går kveld prøvde jeg første gang. Jeg er sjokkert. Gag reflex knapt overcame. I morges ble gulvet satt i en halv time, resultatet er det samme! Vonischa bare banker ned! Hvordan drikker du på pusten motbydelig smak og denne duften moren sørger ikke! Om morgenen kom jeg ikke av gryten, noe skjedde i nyrene, jeg fant ut hvor leveren er! Og dette er etter første gang! Og hva skjer neste? Hvis jeg kan ta det!


Og hvorfor drikker du det. Det er skrevet på ansiktet for å søke. Hvis jeg ikke tar feil.

Brumgilda71

jenter, her et sted roste den kinesiske kongen-av-hud salve. Hormonalve. Ketokonazol er et hormon! Ikke bli bortskjemt, folk! Jeg så på nettbutikker, bare i en administrator bekreftet at dette er et hormonalt stoff, men på alle de andre - de er stille! Og viktigst av alt, sier de at det er mulig for babyer og babyer, og at salven ikke er hormonal! Vel, ikke ***? Jeg skrev det overalt, de sier at du lyver for folk? Tross alt er det farlig, spesielt for barn, fordi de ikke publiserer mine vurderinger. Vær forsiktig!

Clough

Lang levetid med dette problemet! I morgen skal jeg gå til apoteket for å kjøpe metronidazol, conox, rox, rozamet. Jeg håper ingenting har glemt deg. Ps-med evropy; Jeg vil skrive om resultatene.

Olga 30.

Broomgilda71, ketokonazol er et antisvampemiddel, så vidt jeg vet, ikke hormonalt. Det brukes i flass sjampo, i vaginale suppositorier, i antifungale perler.

Olga 30.

Jenter og gutter, oppnå målet ditt i cryo. Passerte 15 prosedyrer daglig. Plus, parallelt med begynnelsen av prikken nikotinsyre. I litt mer enn 3 uker fra begynnelsen av prosedyrene har jeg ikke brukt noen salver på ansiktet mitt, bare en fuktighetskrem. Ansiktet er nå merkbart blekt (om morgenen vil jeg selv bruke rødme). Overflaten av huden har utjevnet, porene strammet perfekt. Små små hvite kviser fortsetter å vises, men i goraaaazdo (!) Mindre mengder. Tides forekommer noen få dager, passerer om noen få minutter. Ifølge mine følelser var det cryoen som nivellerte huden, og nikotinsyre reduserte hetetallene og opprettholder blekhet. Jeg kjøpte også "kvasi-blandinger", smør den andre dagen, det føles ubehagelig å ta på, klebrig; Tilsynelatende er det ganske mye å si det. Jeg vil avmeldes videre.

GAW

Jenter og gutter, oppnå målet ditt i cryo. Passerte 15 prosedyrer daglig. Plus, parallelt med begynnelsen av prikken nikotinsyre. I litt mer enn 3 uker fra begynnelsen av prosedyrene har jeg ikke brukt noen salver på ansiktet mitt, bare en fuktighetskrem. Ansiktet er nå merkbart blekt (om morgenen vil jeg selv bruke rødme). Overflaten av huden har utjevnet, porene strammet perfekt. Små små hvite kviser fortsetter å vises, men i goraaaazdo (!) Mindre mengder. Tides forekommer noen få dager, passerer om noen få minutter. Ifølge mine følelser var det cryoen som nivellerte huden, og nikotinsyre reduserte hetetallene og opprettholder blekhet. Jeg kjøpte også "kvasi-blandinger", smør den andre dagen, det føles ubehagelig å ta på, klebrig; Tilsynelatende er det ganske mye å si det. Jeg vil avmeldes videre.


Takk Olga 30, har du litt hud? Tørr. Fett, følsomme, tynne, vaskulære nettverk i store mengder? Hvor er det nøyaktig lokalisert på ansiktet? Har de redusert etter cryo?

Nataliya

Nataliya
God dag til alle! Jeg vil dele min erfaring med å håndtere rosacea. Omtrentlig behandlingsskjema: morgen - asd (fraksjon 2) 2 ml (omtrent asd - en mengde steder) + asd med mandelolje fortynnet i proporsjon (1 til 2) på ansiktet. (Ikke vær skremt av lukten, det er forvitret fra huden i en time). En time senere ble det blottet med serviett. - Etter 30 minutter frokost (holder til en diett). Neste metrogylgel. Kveld alle gjenta. All recovery [/ quote Lena hvordan drikker du det!? I går kveld prøvde jeg første gang. Jeg er sjokkert. Gag reflex knapt overcame. I morges ble gulvet satt i en halv time, resultatet er det samme! Vonischa bare banker ned! Hvordan drikker du på pusten motbydelig smak og denne duften moren sørger ikke! Om morgenen kom jeg ikke av gryten, noe skjedde i nyrene, jeg fant ut hvor leveren er! Og dette er etter første gang! Og hva skjer neste? Hvis jeg kan ta det!
Og hvorfor drikker du det. Det er skrevet på ansiktet for å søke. Hvis jeg ikke tar feil.

Du tar feil, men. Asd 2 kan være full med vann og komprimerer på ansiktet ditt.

Brumgilda71

Broomgilda71, ketokonazol er et antisvampemiddel, så vidt jeg vet, ikke hormonalt. Det brukes i flass sjampo, i vaginale suppositorier, i antifungale perler.


Olga 30. Dette er så mange som skriver at de er antifungale, men faktisk er dette et hormon, og i en anmeldelse skrev en kvinne at etter en lang bruk av salven, hvis hun tar en pause, akne, irritasjon, etc., kommer ut. Nedenfor er en lenke, siden administratorens svar er der, hun svarer en kvinne på spørsmålet om barnet kan brukes, her er et sitat fra administrasjonens svar: antihistaminer er obligatoriske når du bruker salven. "Husk at hormonal salve, hvilken reaksjon vil barnets kropp gi? Vær oppmerksom på." Http: / / www.Lizmary.Ru/catalog/206/ og på internett er det mange negative vurderinger om dette "mirakel av salve", jeg er sikker på at hvis det hjelper raskt, er det definitivt et hormon! Alt gikk gjennom seg selv, hudhetten er tilsynelatende ikke hormonell, og nå har jeg et problem på grunn av dette

Clough

Jeg leser hele tråden, jeg skrev ned en hel masse ting, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne;
Ansiktet er alltid rødt, med prishitki, fet hud
I morgen går du til apoteket for -
Doxycyklin, metrogyl, skinorex, rozex, rozamet, tetracyklin, trihopol, metronidazol
Så mange titler, hodet rundt

Alena

Olga 30. Dette er så mange som skriver at det er antifungal, men det er faktisk et hormon, og i en anmeldelse skrev en kvinne at etter en lang bruk av salven, hvis hun tar en pause, akne, irritasjon, etc., kommer ut. Nedenfor er en lenke, siden administratorens svar er der, hun svarer en kvinne på spørsmålet om barnet kan brukes, her er et sitat fra administrasjonens svar: antihistaminer er obligatoriske når du bruker salven. "Husk at hormonal salve, hvilken reaksjon vil barnets kropp gi? Vær oppmerksom på." Http: / / www.Lizmary.Ru/catalog/206/ og på internett er det mange negative vurderinger om dette "mirakel av salve", jeg er sikker på at hvis det hjelper raskt, er det definitivt et hormon! Alt gikk gjennom seg selv, hudhetten er tilsynelatende ikke hormonell, og nå har jeg et problem på grunn av dette


Jeg kan ikke gripe inn, beklager, ketokanazol er ikke et hormon, det er egentlig et anti-erysipelas-stoff (de bruker ikke hormonelle legemidler til behandling av sopp på noen måte) det har fortsatt anti-stafylokokker. Dette betyr ikke at jeg anbefaler deg å bruke "kinesisk krem". Jeg vet ikke hva du snakker om, det kan egentlig ikke være en passende behandling for rosacea, men for øvrig er ketokonazol i piller, noen ganger sparer det situasjonen med hudutslett - det har ofte en sopp naturen (spesielt når "alle prøvde") salve med et antibiotikum etterlater ofte utviklingen av candida i lesjoner etter dets anvendelse.

Gjesten

Nå er vår skjebne som dette.. Vi vil gå nedover gaten og bak ryggen våre hører uttrykk som jævla.. Generelt skriveren, gjør deg klar for dette, som ble syk nylig, jeg er syk av de beste legene i byen i fjerde år, men det er ingen mening.. Jeg tar hele tiden fra ett stoff og i løpet av tiden kjenner jeg ikke psykologen som rådes mens jeg kommuniserer med nærmeste folk, bortsett fra delene av sirkelen, etc. Men dette er for de menneskene som er veldig irriterende, slik at færre utenforstående kan komme sammen. Skriv til noen som går gjennom et sår, for eksempel, jeg sitter på selvopplæring, så hvis jeg går til tårnet 25, vil jeg få et diplom uten å strekke seg.

Victoria

legen foreskrev meg Rozex salve, trichopol 2tab 3 ganger daglig, og injeksjoner kalsiumglucanat 10 dager. Godta 6 dager forbi røde. Jeg forstår at du må kjempe lenge.

Gjesten

Ja, Victoria er lang, spesielt hvis sykdommen er "løpende"

Helena

Jeg svarer alle om asd (jeg tok kurs både inne og ute). Hvis kroppen din ikke kan ta den inne, prøv å i det minste tørke ansiktet ditt. Ja, det er en lukt, men du må sette prioriteringer, noe som er viktigere for deg. Ikke i noen tilfelle kan du åpne en flaske, bare en sprøyte går gjennom senteret og sette den i riktig mengde asd 2. Hvis det er en demodex, ville det være veldig hyggelig å fortynne ASD 2 med cedarolje, da det løser rustningen av dette krysset (jeg leser dette på samme forum dedikert til demodex). Hvis en eksacerbasjon oppstår etter behandling (akne vises), går behandlingen bra, fordi det er en død Demodex å gå gjennom huden. Viktigst av alt, tar behandling ikke forstyrrer hans 21 dager - slik er livets syklus. Å øke immuniteten er den viktigste oppgaven.
Jeg ønsker alle en rask gjenoppretting, tror på det, og det vil definitivt komme.

Clough

Obiehala 3 apotek, i en ikke selge noe uten resept, må du gå til en hudlege

Clough

kjøpte bare vann bioderma

Nataliya

Jeg svarer alle om asd (jeg tok kurs både inne og ute). Hvis kroppen din ikke kan ta den inne, prøv å i det minste tørke ansiktet ditt. Ja, det er en lukt, men du må sette prioriteringer, noe som er viktigere for deg. Ikke i noen tilfelle kan du åpne en flaske, bare en sprøyte går gjennom senteret og sette den i riktig mengde asd 2. Hvis det er en demodex, ville det være veldig hyggelig å fortynne ASD 2 med cedarolje, da det løser rustningen av dette krysset (jeg leser dette på samme forum dedikert til demodex). Hvis en eksacerbasjon oppstår etter behandling (akne vises), går behandlingen bra, fordi det er en død Demodex å gå gjennom huden. Viktigst av alt, tar behandling ikke forstyrrer hans 21 dager - slik er livets syklus. Å øke immuniteten er den viktigste oppgaven. Jeg ønsker alle en rask gjenoppretting, tror på det, og det vil definitivt komme.

Nataliya

Helena
Jeg svarer alle om asd (jeg tok kurs både innad og ekstern). Hvis kroppen din ikke kan ta den inne, prøv å i det minste tørke ansiktet ditt. Ja, det er en lukt, men du må sette prioriteringer, noe som er viktigere for deg. Ikke i noen tilfelle kan du åpne en flaske, bare en sprøyte går gjennom senteret og sette den i riktig mengde asd 2. Hvis det er en demodex, ville det være veldig hyggelig å fortynne ASD 2 med cedarolje, da det løser rustningen av dette krysset (jeg leser dette på samme forum dedikert til demodex). Hvis en eksacerbasjon oppstår etter behandling (akne vises), går behandlingen bra, fordi det er en død Demodex å gå gjennom huden. Viktigst av alt, tar behandling ikke forstyrrer hans 21 dager - slik er livets syklus. Å øke immuniteten er den viktigste oppgaven. Jeg ønsker alle en rask gjenoppretting, tror på det, og det vil definitivt komme.
Kurert?


Oops. Funnet svaret på spørsmålet mitt ovenfor.

Hvem herdet rozatsea?

Puma-koshka

men du kan fortsatt detaljer om tranebærjuice og varmepute! Og så søkte jeg for en måned siden og fant den, men jeg skjønte ikke virkelig hvordan jeg gjorde det riktig og gjorde det ikke! Jeg har nå en pannekake med to diagnoser av en rosacea - to leger satt opp og professoren satte en ny seboré! Å tro at jeg ikke vet! Tross alt brente det og fartøy! Og ansiktets rødhet på haken og nærmere nesen og over leppene ser ut!

Puma-koshka

En dermatolog foreskrev autohemoterapi for 10 prosedyrer (transfusjon). Nå hele helgen vil jeg mate i KVD, kan til og med stoppe betennelsen!

lena

hvem brukte skinoren hud gel?
Hjelper det i det hele tatt?


Jeg likte. Ja, trolig alle allerede kjente kremer likte. Effekten er drastisk midlertidig. Jeg hjalp ikke

lena

En dermatolog foreskrev autohemoterapi for 10 prosedyrer (transfusjon). Nå hele helgen vil jeg mate i KVD, kan til og med stoppe betennelsen!


Du forstår. Alt smuss er oppnådd i leversettet. Rengjør blodet nå, og leveren der vil umiddelbart dumpe slagger. Jeg gjorde en transfusjon. Også midlertidig hjelper. Generelt er jeg 100% sikker på at jeg trenger å rense kroppen! Alle problemene derfra.

Puma-koshka

du forstår. Alt smuss er oppnådd i leversettet. Rengjør blodet nå, og leveren der vil umiddelbart dumpe slagger. Jeg gjorde en transfusjon. Også midlertidig hjelper. Generelt er jeg 100% sikker på at jeg trenger å rense kroppen! Alle problemene derfra.


Jeg er enig med deg! Men det vil til og med stoppe subcutis, broren min hjalp meg i god tid. På bekostning av rengjøring skremmende, har jeg det, og så året var betent! Jeg vil helst konsultere en gasroenterolog. Og på en diett jeg har satt hele mitt liv, glemte jeg salt fra barndommen hva det er! Men min søthet svakhet!

lena

Jeg er enig med deg! Men det vil til og med stoppe subcutis, broren min hjalp meg i god tid. På bekostning av rengjøring skremmende, har jeg det, og så året var betent! Jeg vil helst konsultere en gasroenterolog. Og på en diett jeg har satt hele mitt liv, glemte jeg salt fra barndommen hva det er! Men min søthet svakhet!


Og du prøver bare juice, rødbeter. Det er ingen fysiske opplevelser. Og handlingen er. Bare sakte rensing. Jeg har også en dårlig lever nå. Jeg er snill, litt etter litt. Mineralvarme. Urte medisin 3 år. Nå er det nødvendig å ha tålmodighet og sakte, men sikkert å gjenopprette.

Kostya

Jeg liker bioderm veldig mye, men jeg vasker ansiktet en gang om dagen med en spesiell gel av efaklar, tørk deretter ansiktet mitt med vann fra en rosa linjal, deretter kloroksydin og krem ​​på tørr hud! I morgen og om kvelden er det bare vann bioderma, klorhydroxidin og krem ​​- på råd fra en hudlege. Hver dag maskerer med tranebær, aloe og is! Jeg har drukket i en uke, og den er skrevet ikke i to måneder. Ved fordøyelsen har det ikke vært noe problem i en uke, og i tre dager har det spist mandariner, og det blir ikke verre med ansiktet ditt. I dag var det enda lysere enn vanlig! Og forresten drikker jeg linolje på toshchak og drikker også urter og borjomi. Jeg leste et sted at en rose kan skyldes lav immunitet, så jeg kjøpte urter for immunitet og jeg drikker! En annen drink fra denne siden leses. I en uke vil jeg fullføre det og se om det har en slik effekt! Om prebio er det skrevet at det øker effektiviteten til andre stoffer.

Du gjør mange prosedyrer, som du har nok tålmodighet, ærlig talt, jeg er for lat til å gjøre så mange manipulasjoner, jeg begrenser meg til krem, jeg sender analysen for demodikose, forresten, jeg må ta analysen gjentatte ganger, de skriver at det er bedre å ta analysen flere ganger at denne typen analyse ikke gjør nøyaktig og for forsikring folk leier det mange ganger.

Kostya

Jeg ser etter alt i St. Petersburg, mestere i sin virksomhet i dermatologi, men noe er allerede skummelt å gå til leger, som bare diagnoser ikke finner!

Puma-koshka

Jeg ser etter alt i St. Petersburg, mestere i sin virksomhet i dermatologi, men noe er allerede skummelt å gå til leger, som bare diagnoser ikke finner!


Ta en tur til den første honningen. Jeg likte legen, kan kan hjelpe deg!
I dag er jeg nesten fornøyd med ansiktet mitt, det er nesten ingen rødhet, det er litt rosa ting over mine lepper og litt på haken min! Legen sa også at alt er bra, men du må fortsatt lete etter problemer fra innsiden! Her er jeg redd for at stoffene slutter å drikke og alt kommer tilbake. Jeg har drukket probiotisk i mer enn en uke, og jeg tar Narine sammen. Tre dager igjen av trental! Tranebær mens avbrutt på råd fra en lege. La oss se fra henne en slik effekt eller ikke. Is gjør også om natten. Jeg drikker urter og askorutin med kalsium. Og hjemme ble min mineralfabrikk dannet!

Kostya

gå til den første honningen. Jeg likte legen, kan kan hjelpe deg!
I dag er jeg nesten fornøyd med ansiktet mitt, det er nesten ingen rødhet, det er litt rosa ting over mine lepper og litt på haken min! Legen sa også at alt er bra, men du må fortsatt lete etter problemer fra innsiden! Her er jeg redd for at stoffene slutter å drikke og alt kommer tilbake. Jeg har drukket probiotisk i mer enn en uke, og jeg tar Narine sammen. Tre dager igjen av trental! Tranebær mens avbrutt på råd fra en lege. La oss se fra henne en slik effekt eller ikke. Is gjør også om natten. Jeg drikker urter og askorutin med kalsium. Og hjemme ble min mineralfabrikk dannet!


Eh. Jeg ville ha gått, men ikke å ta ledig tid fra jobben, så jeg leter etter noe som er verdt betalt klinikker! Jeg ønsket å søke om foreningsklinikker, men min søster avskrekkede meg, de ga henne feil diagnose og en så alvorlig diagnose! Jeg ser nå videre! Gud forby at når du er ferdig med stoffet, var alt super! Jeg betaler i utgangspunktet ikke mye for rødheten på oppmerksomheten, selvfølgelig bringer det stor skuffelse, men ubehag fra varme og tørrhet i huden er utrolig, jeg kan ikke bære. Is er et kjølig tema, kryomassasje er en slags, men hvis du har problemer med magen din, må du finne ut om du kan drikke mineralvann pent og hvilken som helst eller ikke.

Kostya

Forresten, Rozex Cream har prøvd, det er veldig fett krem, det gir ikke luften til huden, men det hjelper alt man kan si.

Puma-koshka

puma-koshkas reiser til første kjære. Jeg likte legen, kan kan hjelpe deg!
I dag er jeg nesten fornøyd med ansiktet mitt, det er nesten ingen rødhet, det er litt rosa ting over mine lepper og litt på haken min! Legen sa også at alt er bra, men du må fortsatt lete etter problemer fra innsiden! Her er jeg redd for at stoffene slutter å drikke og alt kommer tilbake. Jeg har drukket probiotisk i mer enn en uke, og jeg tar Narine sammen. Tre dager igjen av trental! Tranebær mens avbrutt på råd fra en lege. La oss se fra henne en slik effekt eller ikke. Is gjør også om natten. Jeg drikker urter og askorutin med kalsium. Og i mitt hjem ble det dannet en mineralfabrik! Eh. Jeg ville ha gått, men ikke å ta ledig tid fra jobben, så jeg leter etter noe som er verdt betalt klinikker! Jeg ønsket å søke om foreningsklinikker, men min søster avskrekkede meg, de ga henne feil diagnose og en så alvorlig diagnose! Jeg ser nå videre! Gud forby at når du er ferdig med stoffet, var alt super! Jeg betaler i utgangspunktet ikke mye for rødheten på oppmerksomheten, selvfølgelig bringer det stor skuffelse, men ubehag fra varme og tørrhet i huden er utrolig, jeg kan ikke bære. Is er et kjølig tema, kryomassasje er en slags, men hvis du har problemer med magen din, må du finne ut om du kan drikke mineralvann pent og hvilken som helst eller ikke.


Prøv lett krem ​​eller bedre ar fra bioderm, det fukter og fjerner rødhet og det er skrevet om varme i, jeg smør dem for natten! Jeg passer egentlig ikke fordi. Jeg har fet hud, og hvis du har en tørr hud, bør ideen hjelpe. Selv gjenopprette huden! Jeg kjøpte den uten resept og har brukt den i mer enn en måned nå. Og en annen lege foreskrev meg, men jeg bruker dem fortsatt. Det sier det beskytter mot aggressivt vær, med rosacea og rosacea, etc.

Puma-koshka

Forresten, Rozex Cream har prøvd, det er veldig fett krem, det gir ikke luften til huden, men det hjelper alt man kan si.


Jeg ble foreskrevet Rolex på en betalt klinikk, men det ligger ikke med meg. Legen i KVD sa at mot ham, sier de fettete og skaper en film på ansiktet fra ham, kan det være mer utslett. Og hun utnevnte meg metrogil og vil i ingen tilfelle ikke vaske ansiktet i 10 dager ellers vil det ikke hjelpe. Jeg prøvde å ikke vaske, men med mitt lange hår når jeg vasker hodet mitt, er det ganske tungt. Derfor, noen ganger kom vann inn i og under treningen med servietter var det prodding. Og så brukte jeg bioderm med vann og deretter om morgenen metrogyl, i ytterligere 5 dager. Da fortalte jeg metrogil å avbryte og smette bare hvis det var en ulempe, kløe. Jeg smurt på en dag eller to. Og deretter med cremer nektet bioderma det helt. Og tørrheten var også, huden klatret med stykker, et rødbrunet, hovent ansikt som en alkoholiker hadde! Brølte hver dag. Nå er den eneste tanken at den ikke kommer tilbake. Kløe skjer regelmessig, men på de stedene hvor det er lite utslett. Og legen sa ingen sminke, selv på øynene! Vel, jeg har ikke smurt huden min med pulver i det hele tatt, men uten en eyeliner på jobb og leppebalsam, kan jeg ikke komme meg ut.

Kostya

Jeg ble foreskrevet Roses i en betalt klinikk, men det ligger ikke med meg. Legen i KVD sa at mot ham, sier de fettete og skaper en film på ansiktet fra ham, kan det være mer utslett. Og hun utnevnte meg metrogil og vil i ingen tilfelle ikke vaske ansiktet i 10 dager ellers vil det ikke hjelpe. Jeg prøvde å ikke vaske, men med mitt lange hår når jeg vasker hodet mitt, er det ganske tungt. Derfor, noen ganger kom vann inn i og under treningen med servietter var det prodding. Og så brukte jeg bioderm med vann og deretter om morgenen metrogyl, i ytterligere 5 dager. Da fortalte jeg metrogil å avbryte og smette bare hvis det var en ulempe, kløe. Jeg smurt på en dag eller to. Og deretter med cremer nektet bioderma det helt. Og tørrheten var også, huden klatret med stykker, et rødbrunet, hovent ansikt som en alkoholiker hadde! Brølte hver dag. Nå er den eneste tanken at den ikke kommer tilbake. Kløe skjer regelmessig, men på de stedene hvor det er lite utslett. Og legen sa ingen sminke, selv på øynene! Vel, jeg har ikke smurt huden min med pulver i det hele tatt, men uten en eyeliner på jobb og leppebalsam, kan jeg ikke komme meg ut.


Jeg også, ikke domazal, tenkte, og bestemte meg for å stoppe, bioderma sensibio kjøpte kremet, fra morgen vil jeg begynne å bruke den. Og i den første honningen ble du foreskrevet en legebehandling? Analysen kommer ikke til å passere! Personlig svulmer ansiktet mitt ikke, men hva var kløen din? Jeg har ingen kløe! Mine lepper er også smurt med hygiene, og jeg smør ansiktet mitt med en krem ​​med et ekstrakt av en rose, og så er huden min veldig flaky, jeg barberer også, så jeg tror å kjøpe en elektrisk barbermaskin.

Kostya

Sensibio ds - rensegel kjøp i morgen selv!

Puma-koshka

Jeg også, ikke domazal, etter refleksjon bestemte jeg meg for å slutte, jeg kjøpte bioderma sensibio ar - jeg kjøpte krem, jeg vil begynne å smøre den med i morgen. Og i den første honningen ble du foreskrevet en legebehandling? Analysen kommer ikke til å passere! Personlig svulmer ansiktet mitt ikke, men hva var kløen din? Jeg har ingen kløe! Mine lepper er også smurt med hygiene, og jeg smør ansiktet mitt med en krem ​​med et ekstrakt av en rose, og så er huden min veldig flaky, jeg barberer også, så jeg tror å kjøpe en elektrisk barbermaskin.


Det er ingen ekstrakter! Dette kan irritere huden svært. Bioderma er ikke komedogen! Jeg bruker kremet litt og gjør en massasje - først smør jeg den, og så kjører jeg inn med fingertuppene i tre minutter. Jeg leser at med en rose er en slik massasje bra! I den første honningen sa doktoren at jeg har seboréisk dermatitt, jeg foreskrev Keraknil gel og seium ai krem, jeg har ikke kjøpt den ennå. For vask, bruker jeg efaklar gel om kvelden etter trinerovok, men det synes å være for fet hud. Det ble skrevet i CVD, huden etter at den er super etter at den ikke blir rød som vanlig etter andre geler og fjerner betennelse! Om barbermaskinen, les også, men det er skrevet som nødvendigvis en razor! Og i den første honningen sa, ikke tortur deg selv og ikke bring personen til en slik stat, gå til legen! Likevel, jeg anbefaler deg å gå til legen! En bestefar i første honning voodushche forklarer alt, ikke som i KVD, og ​​betaler og vil ikke lytte. Bare i minst halvparten av prosedyrene gratis. Jeg dro til den første kjæresten jeg trodde at en ny behandling ville bli fortalt, og jeg ville ha et smell og hvem ga deg en slik diagnose! Naturlig utnevnt konsultasjon gastroenterolog og nødvendigvis endokrinolog! Hva gjør jeg nå!

Inora

Liza! Jeg bor nå i Tyskland og svovel msm, så vel som dac kjøpt krem ​​i et vanlig apotek (for øvrig leser jeg om det på dette nettstedet, en jente anbefalt). Creme er solgt i vekt, jeg tok 50 gram. Basiscreme dac er skrevet på en krukke. Så vidt jeg forstod, er denne krem ​​basert på forberedelse av de fleste kremer og snakkere, foreskrevet av tyske leger. Hud mykner og whitens bedre enn dyre kremer!, og prøver å vtyuhat dyre apotek merker. En krem ​​(50 gram) koster 2,70 euro. En jente som også bor i Tyskland skrev en gang om det. Jeg kjøper mineralpulver fra min venn som gjør det selv. Hun er kjemiker ved yrke og kjøper ingredienser i USA og Frankrike Senere vil jeg prøve å skrive om alle de mange verktøyene jeg har brukt i løpet av årene i kampen mot acne rosacea. Kanskje det vil hjelpe noen forgjeves for ikke å kaste penger på ubrukelige kremer eller forgifte kroppen med piller.

Inora

Inora
Her for første gang med problemet med rozatsiya.I bor i Tyskland i lang tid. Om lag 7 år går jeg til dermatologer, men alt forgjeves. Jeg bestemte meg for å lese alt på internett. Kom hit. Jeg dro til apoteket i dag. Det er ingen svoveltabletter, ingen krem ​​kan bestilles. Som du har fått, er jeg overrasket))))

Anna

her for første gang med problemet med rozatsiya.Jeg bor i Tyskland lenge. Om lag 7 år går jeg til dermatologer, men alt forgjeves. Jeg bestemte meg for å lese alt på internett. Kom hit. Jeg dro til apoteket i dag. Det er ingen svoveltabletter, ingen krem ​​kan bestilles. Som du har fått, er jeg overrasket))))


Jeg kjøpte uten problemer og uten resept på et vanlig apotek. I hvilken by bor du i Tyskland, at du ikke kan kjøpe disse midlene der? Merkelig. Forresten hjalp dac krem ​​meg bokstavelig talt i flere måneder, da varmen kom, viste seg å være veldig fett og jeg forlot den. Men i begynnelsen hjalp det meg veldig godt å takle tørrhet og rødhet. )

Inora

Jeg kjøpte uten problemer og uten resept på et vanlig apotek. I hvilken by bor du i Tyskland, at du ikke kan kjøpe disse midlene der? Merkelig. Forresten hjalp dac krem ​​meg bokstavelig talt i flere måneder, da varmen kom, viste seg å være veldig fett og jeg forlot den. Men i begynnelsen hjalp det meg veldig godt å takle tørrhet og rødhet. )

Jeg kjøpte uten problemer og uten resept på et vanlig apotek. I hvilken by bor du i Tyskland, at du ikke kan kjøpe disse midlene der? Merkelig. Forresten hjalp dac krem ​​meg bokstavelig talt i flere måneder, da varmen kom, viste seg å være veldig fett og jeg forlot den. Men i begynnelsen hjalp det meg veldig godt å takle tørrhet og rødhet. )


I Hamburg. Og du?

Inora

Dessuten kjenner apoteket ikke ordet svovel, og når det gikk igjen med ordet surfel (latin), forsto de.

Anna

Jeg bor ikke langt fra München, jeg vil se etter en glass svovel og skrive deg det nøyaktige navnet. Prøv å gå til andre apotek og spør. Hvis du ikke finner det, kan jeg sende deg denne kremet. Jeg bruker det likevel ikke.

Inora

Jeg bor ikke langt fra München, jeg vil se etter en glass svovel og skrive deg det nøyaktige navnet. Prøv å gå til andre apotek og spør. Hvis du ikke finner det, kan jeg sende deg denne kremet. Jeg bruker det likevel ikke.

Jeg bor ikke langt fra München, jeg vil se etter en glass svovel og skrive deg det nøyaktige navnet. Prøv å gå til andre apotek og spør. Hvis du ikke finner det, kan jeg sende deg denne kremet. Jeg bruker det likevel ikke.

Jeg bor ikke langt fra München, jeg vil se etter en glass svovel og skrive deg det nøyaktige navnet. Prøv å gå til andre apotek og spør. Hvis du ikke finner det, kan jeg sende deg denne kremet. Jeg bruker det likevel ikke.


Mange takk for omsorg, men ikke nødvendig)))) i Hamburg med farmasøytiske produkter strengt. Jeg trodde at dette gjelder for hele Tyskland. Hvis det ikke finnes slike medisiner på internett på apoteklisten, kan du ikke kjøpe det. Derfor lurte jeg meg på hvordan du kunne kjøpe svovel)))))

Julia

Har du vært i legen? Min tante hadde også rosacea på grunn av galdeblæresykdom. Hun helbredet gal og rosacea gikk bort alene. Hudsykdommer forekommer nesten aldri av seg selv, de er alltid sekundære, ser etter og behandler grunnårsaken.

Denis

anbefales gel hudorer, metronidazol 2 ganger om dagen, jeg smmer disse kremer!
Det ser så langt ut som jeg ikke ser resultatet, men skal huden skje av måten den burde være?

Daria

Har du vært i legen? Min tante hadde også rosacea på grunn av galdeblæresykdom. Hun helbredet gal og rosacea gikk bort alene. Hudsykdommer forekommer nesten aldri av seg selv, de er alltid sekundære, ser etter og behandler grunnårsaken.


Julia, hva var egentlig galgen hennes, vet ikke? Forresten, jeg har også en galdebøyning uten stein ennå. Men jeg skjønte at det ikke er behandlet.

Daria

anbefales gel hudorer, metronidazol 2 ganger om dagen, jeg smmer disse kremer!
Det virker så langt jeg ser ikke resultatet, men skal huden peeling slik? [/ Q
Jeg kunne ikke bruke skinoren - hele ansiktet mitt ble også tørket ut. I tillegg brente jeg ansiktet mitt forferdelig, men da la jeg merke til at det var umulig å smøre det på et dampet, nyvasket ansikt. Hvis du venter en halv time etter vask, er det normalt. Men i hvert fall, for tørr følsom hud er en skrekk.

Julia

Julia, men hva har hun egentlig om gal, vet ikke? Forresten, jeg har også en galdebøyning uten stein ennå. Men jeg skjønte at det ikke er behandlet.


Hun hadde steiner, hun knuste dem på en eller annen måte.

Puma-koshka

anbefales gel hudorer, metronidazol 2 ganger om dagen, jeg smmer disse kremer!
Det ser så langt ut som jeg ikke ser resultatet, men skal huden skje av måten den burde være?


Herre, hvorfor spiser du penger på slike dårlige kremer som skinoren, ikke for ikke å bli så smurt på ansiktet hans! Alle som skriver først kan hjelpe, og så kommer alt tilbake med en ny styrke. In-og hud szhet! Hva er legen din diagnose og som rådet det til?

Julia

Hun hadde steiner, hun knuste dem på en eller annen måte.


Forresten, bøyning kan være medfødt og ervervet, jeg har en innfødt. Hva er ditt? Hvis det er oppkjøpt, er det nødvendig å behandle det, siden dette er mest sannsynlig en konsekvens av for eksempel kronisk hololicititt eller noe annet slik. Kanskje du fortsatt bør kontrolleres for demodex og for tilstedeværelse av infeksjon. Hvis det er infeksjon, så gjennomgå antibiotikabehandling. Og jeg hørte at rosacea kan arves.

olga

skinoren hjalp meg veldig bra, det er individuelt.

Timur

skinoren hjalp meg veldig bra, det er individuelt.


Beklager, hvor mye brukte du denne kremet? Og var huden flaky med dette:? Kan du snakke mer

Puma-koshka

skinoren hjalp meg veldig bra, det er individuelt.


Er du kurert med hudoren?

Nastyusha

Skinoren gel er en standardbehandling, og hver sekund dermatolog foreskriver det. En han hjelper, andre gjør det ikke. Jeg er reddet av rozamet. Til hudoren ikke tørket hud, er det nødvendig å bruke omsorgsfulle og nærende kremer av spesielle profesjonelle merker for hud med rosacea og rosacea.

Puma-koshka

Skinoren gel er en standardbehandling, og hver sekund dermatolog foreskriver det. En han hjelper, andre gjør det ikke. Jeg er reddet av rozamet. Til hudoren ikke tørket hud, er det nødvendig å bruke omsorgsfulle og nærende kremer av spesielle profesjonelle merker for hud med rosacea og rosacea.


Merkelig, jeg har vært hos tre dermatologer, og ikke en av dem har foreskrevet det til meg! Ja, Rozamet var metrogil, men skinner han når rosacea hjelper? Hvordan forklarte legene at når en rose ikke kan nyvkoem tilfelle irritere huden, og du skriver at den er veldig tørr! Jeg leser på nettsteder som hudoriner med rosacea ikke er riktig behandlingstype!

Nastyusha

Azelosyre, som er en del av skinoren, er i dag en av de mest effektive måtene å si så mot rosacea. Det er azelac krem ​​i firmaet sisderma (men jeg kan forveksle) det er også basert på azelo-glycin. (Det koster bare ca 2000 p)

Nastyusha

generelt, mens jeg legger på en rozamet, hver tusenfryd og suksess der), ble kollegaen min hekta på den profesjonelle hjemmebehandlingen til noen firmaer, og resultatet tok ikke lang tid å vente. Jeg var stunned, la oss se hvor lenge?

Puma-koshka

Jeg kjøpte også en mengde bioderm kremer og andre ting. Men samtidig bruker jeg kamille og is og protein! Legen så meg i går og sa at alt er veldig bra. Nå kan ansiktet bli sagt hvitt, men hvis du ser nøye ut, kan du se en rosa og ikke en klar tone i ansiktet. Når jeg er nervøs, varm og gni ansiktet mitt, blir det rødt, men ikke etter vask med vann med efaklargel. Og så bestemte jeg meg for å drikke kefirinfluensa igjen, jeg har drukket i en uke! Selvfølgelig hva skjedde før og det nå dag og natt. Jeg er redd for alt ville komme tilbake!

Gjesten

Jeg hadde en veldig lang ettergivelse. Jeg hadde allerede glemt hva det var når ansiktet mitt hadde akne og brenner) i slutten av sommeren var det en forverring av gastritt og her er du igjen rozamet, lotion, erytromycin salve og selvfølgelig diett.

olga

Jeg brukte skinoren i et halvt år, tørket huden min litt, men da gikk betennelser. Det var 2 år siden. Nå bare den røde, med henne som er vanskeligere å kjempe. Jeg skrev allerede til meg selv. Jeg prøvde alle kremer))), men jeg har brukt himalaya clarina i mer enn et år nå. Etter hudormer var det noen ganger forverringer, men det var noen ganger pimples ute, nå har jeg glemt alt, og Klarina mates litt, det er ikke en fettete krem, men den tørker ikke, konsistensen er uvanlig sammenlignet med et apotekpenny (jeg tar 170 gni på internett) og nok i lang tid. Jeg skrev allerede om ham, men det virker som ingen andre prøvde. Kanskje noen vil hjelpe. Jeg brukte ærlig alle apotekskremer, fra Avena generelt, gikk akne, så mye penger var bortkastet.

Puma-koshka

Jeg brukte skinoren i et halvt år, tørket huden min litt, men da gikk betennelser. Det var 2 år siden. Nå bare den røde, med henne som er vanskeligere å kjempe. Jeg skrev allerede til meg selv. Jeg prøvde alle kremer))), men jeg har brukt himalaya clarina i mer enn et år nå. Etter hudormer var det noen ganger forverringer, men det var noen ganger pimples ute, nå har jeg glemt alt, og Klarina mates litt, det er ikke en fettete krem, men den tørker ikke, konsistensen er uvanlig sammenlignet med et apotekpenny (jeg tar 170 gni på internett) og nok i lang tid. Jeg skrev allerede om ham, men det virker som ingen andre prøvde. Kanskje noen vil hjelpe. Jeg brukte ærlig alle apotekskremer, fra Avena generelt, gikk akne, så mye penger var bortkastet.


Hvis ikke vanskelig skriv sammensetningen av krem!

olga

Ingredienser: Ekstrakter: Barbados Aloe, Almond, Alternantis sessile, Heart-leaved madder. Pulver: natriumborat, sink aske.

Maria

Timur Annatimir kan brennes med en laser, som har brent den?
Jeg ble foreskrevet av en lege for metronedazol ovn 1% og doxacyklin.
Jeg brente en laser. Alt kom tilbake om seks måneder, og huden ble enda mer følsom. Hvis du bestemmer deg for å gjøre denne prosedyren, så gjør deg klar i minst 10 dager for ikke å kunne gå utenfor. Hevelsen vil bli forferdelig, og huden vil skille av. Doxycyklin hjalp meg, men da kom alt også tilbake Men.. Jeg hadde mange stressende situasjoner. Kanskje dette også provoserer sykdommen.
Og du herdet på en eller annen måte denne sykdommen?
Nei, det er forbedringer når jeg tenker, ja, til slutt. Litt mer og alt vil passere fullstendig, men da kommer alt tilbake. Det hele varer i ca 4 år. Periodisk forbedres det, da blir det verre igjen og så raskt at det ikke er klart fra hva og hvorfor. Jeg prøvde forskjellige prosedyrer, for eksempel laser, photorejuvenation, plazolifting, ozonterapi, peeling forskjellige, mesoterapi og selvfølgelig alle slags masker. Mange leger har i Ukraina, Østerrike, nå her på bosattstedet i Tyskland. Selv med tradisjonelle healere var. I tillegg til pengene brukt, nerver og tomme forventninger, ingenting Skje. Forbedringer con Echno var, men maksimalt et halvt år. Mest av alt, effekten var synlig etter plasmaløfting. I Ukraina kostet en prosedyre meg 55 euro (legen sa at jeg må gjøre minst 2-3 prosedyrer med et intervall på 3 uker) siden jeg flyttet for å bo i Tyskland, jeg klarte bare å gjøre en. I Tyskland forresten, en slik prosedyre koster rundt 250 euro. Jeg venter på en tur til Ukraina, jeg vil gjøre minst en gang igjen. Det var forferdelige minner fra laseren, det var forferdelig, det tok 2 uker å forlate huset fordi De første 3 dagene var hevelsen utrolig, øyet var ikke engang synlig. Da ble det avskallet til AA lyse klar hud allerede varte i seks måneder.


Plasmaløfting er kontraindisert for rosacea

Puma-koshka

3242. Olga | 11/23/2013 08:00:28
[2007544800]
Ingredienser: ekstrakter: aloe
Almond Barbados
Vanlige alternativer
Sessile, sint-kjærlig madder.
Pulver: Natriumborat, sink
Ash.
Takk! Sammensetningen er bra, nå ser jeg etter en krem ​​med sink. Siden jeg ikke forstår hva jeg har for sykdommen til seborré, toli rosacea. Legene forvirret til slutt, men jeg pleier å rosere. Selv om i går tillatt søtt, falt for glede at endringen gikk og i morges igjen, røde flekker og små utslett, men salvet krem ​​og nå kom til jobb har skaden gått!

Diehl

Men hvordan fjerner du den røde? Hvem vet? Jeg er allerede lei av dette født?

Olya

Du kan prøve Metrogil. Dette er en bredspektret antimikrobiell pre-del. I dermatologi brukes den til behandling av nesten alle typer akne.

Timur

Du kan prøve Metrogil. Dette er en bredspektret antimikrobiell pre-del. I dermatologi brukes den til behandling av nesten alle typer akne.


Metrogil er det samme som metronidazol ??

Kostya

Ingen ekstrakter er tillatt! Dette kan irritere huden svært. Bioderma er ikke komedogen! Jeg bruker kremet litt og gjør en massasje - først smør jeg den, og så kjører jeg inn med fingertuppene i tre minutter. Jeg leser at med en rose er en slik massasje bra! I den første honningen sa doktoren at jeg har seboréisk dermatitt, jeg foreskrev Keraknil gel og seium ai krem, jeg har ikke kjøpt den ennå. For vask, bruker jeg efaklar gel om kvelden etter trinerovok, men det synes å være for fet hud. Det ble skrevet i CVD, huden etter at den er super etter at den ikke blir rød som vanlig etter andre geler og fjerner betennelse! Om barbermaskinen, les også, men det er skrevet som nødvendigvis en razor! Og i den første honningen sa, ikke tortur deg selv og ikke bring personen til en slik stat, gå til legen! Likevel, jeg anbefaler deg å gå til legen! En bestefar i første honning voodushche forklarer alt, ikke som i KVD, og ​​betaler og vil ikke lytte. Bare i minst halvparten av prosedyrene gratis. Jeg dro til den første kjæresten jeg trodde at en ny behandling ville bli fortalt, og jeg ville ha et smell og hvem ga deg en slik diagnose! Naturlig utnevnt konsultasjon gastroenterolog og nødvendigvis endokrinolog! Hva gjør jeg nå!

Men jeg smør og det synes å være normalt, nå har jeg byttet til bioderm, jeg smør all krem ​​rikelig, noe jeg ikke kan bruke litt krem ​​på. Efaklar fra firmaet La Roshe Posei, noe jeg ikke fant fra dette firmaet på gelens nettsted for vasking på tørr hud! Gå til legen! Jeg tenker på det og kan få denne legen til den første honningen. Og etter trening, bruker du ansiktscreme direkte i en bytte for å komme hjem eller ikke? Har du et ansikt som er helt rødt eller yatny med så forskjellige grenser for sunn hud og rosacea hud? Går det at en del av ansiktet er i brann, og den andre er ikke? Hvordan er behandlingen? Salver begynte å smøre, som legen fra 1 honning tilordnet deg?

Puma-koshka

Efaklar kjøpt i apotekens innsjøer - 560 s. Nok små erter, gni i hender med vann og vask ansiktet!
Ved første kjære må jeg registrere meg på telefonen, skrev jeg tidlig, denne legen aksepterer bare på onsdager! Jeg ventet på tre uker med mottak.
Jeg trener hjemme, før trening Jeg tørker min biodeorm ansikt med vann og klorhexidin, etter trening jeg vasker ansiktet mitt med gel og tørk bioderm + klorhexidin og toppkrem!
Ansiktet er farget rødt og noen ganger alt og brenner hele ansiktet helt. Som doktoren sa at hele ansiktet reddens med en rose, vel, hvis kinnene er helt forfalt, men jeg har nærmere nesen og haken bare i midten og kviser med et hvitt hode og rundt det røde, sier legen det med seborrhea og la den stakkars akne under huden ( comedones) de sier det er også med seborré. Jeg fortalte ham at fartøyene hadde kommet ut, og han svarte: "det er ingen kriger alene på marken"! Så jeg tenker hvordan jeg må si at jeg er en annen lege, jeg har gjort en annen diagnose, ellers er det ingen kur for sykdommen.
I den første honningen foreskrev legen meg bare hudpleie, og sendte meg til en endokrinolog og en gastroenterolog for å sjekke. Og hos menn leser jeg at det også kan knyttes til hormoner og rundt 27 år. Og det faktum at kløe og hud trekker denne molen, er også dermatitt, det kan være både fett og tørt! Så jeg vet ikke hva jeg skal behandle nå. Kanskje derfor hjelper isen meg, fordi jeg tror det er umulig med en rose. I begynnelsen, etter isen, reddet de berørte stedene sterkt og forlot i lang tid. Og nå blir det litt rosa og fort avgår. Men i morgen og i går, spiste sjokolade i dag, alt var ikke så bra med ansiktet! :(

Diehl

Fatael hvor du forsvant som ansiktet ditt otzavites

Ikke mitt ideal. + PHOTO + sammensetning

Jeg prøvde å kjøpe litt hviterussisk krem ​​fra Mirielle-linjen i lang tid. Siden jeg er en glad eier av kombinasjonshud, med en T-sone utsatt for usunn utstråling, falt mitt valg på denne regulerende krem. Det er ganske vanskelig for meg å vurdere dette produktet, fordi inntrykket er tvetydig.

I et nøtteskall, så: Denne krem ​​er god, men ikke perfekt.

Som andre produkter Belkosmeks krem billig. Omtrent 150 rubler. Sett den inn plastkanne med lokket. Dette er ikke den mest praktiske emballasjen for krem, men ganske vanlig.

Designet for ung hud, fra 18 år. Jeg er 26, min hud trenger ikke anti-aging omsorg ennå (det er rart for meg å se REJUVENATING hud kremer fra 25 år, og nå er de fulle av alle vinduer).

Sammensetningen er behagelig i forhold til det faktum at mange planteekstrakter og komponenter. Allerede på ANDRE plass i sammensetningen er Shea smør (etter vann), og andre organiske verktøy er ikke på plass! Selvfølgelig var det ikke uten parabener (hvor kunne det være uten dem!), Men alle Mirielle kosmetikk gjør det. Personlig har jeg en periode da jeg skjedde bort fra kosmetikk med parabener, passert sikkert, så for dette er kremet ikke minus.

Så hvorfor, med alle fordelene, setter jeg fire på kremet?

Faktum er at til tross for at kremet har en hyggelig struktur, veldig lys, som ligner på en kremgel, er den ikke fullstendig absorbert, og etter at applikasjonen etterlater en fettete overflate, blir ansiktet etter det skinner. For meg er dette allerede en alvorlig unnskyldning neste gang å omgå dette verktøyet ved siden av. Jeg tilgir det bare for nattkrem. Dag, og spesielt for kombinasjonshud, bør dette ikke tillate seg selv. (Jeg kommer ut av situasjonen ved å suge ansiktet mitt med et serviett før du bruker sminke)

Jeg legger kremfirmaet 4.

Prøv det verdt det. Plutselig er dette ditt ideelle?

Flere Artikler Om Typer Acne