Akne er ubehagelig ikke bare alene, men også fordi etter forsvinningen kan spor av deres tilstedeværelse forbli på huden: røde flekker, arr, groper. Lys enkeltfeil forsvinner ofte alene, men hvis akne var omfattende og etter det var dype groper og arr i ansiktet, kan behandlingen være veldig lang. La oss se hvilke måter som kan bidra til å gjøre det så effektivt som mulig.

Hvilke stoffer bør være tilstede i midlene for arr fjerning?

Følgende stoffer vil bidra til å fjerne akne arr:

 • arbutin;
 • Kojinsyre;
 • hydrokinon;
 • Alfa-hydroksy-syre.

Disse kjemiske forbindelsene finnes i kremer, geler og salver for å fjerne arr og groper fra akne, samt i profesjonelle peeling. Skapet kan gjøres Kosmetiske avskalling på grunnlag av forskjellige syrer: vinsyre, melkesyre, frukt, glykol - de forsiktig rense huden på det øvre forhomede lag av partikler, for derved å eliminere ujevnheter i huden pigmentering og innrettet lettelse. Hjemme, for å fjerne arr og røde flekker etter akne, kan du bruke legemidler, for eksempel Kontraktubex eller Mederma geler.

Hvordan fjerne arr fra akne, hvis budsjettet er begrenset?

Hvis du ikke har økonomiske ressurser til å besøke en skjønnhetspleie, kan du prøve å fjerne arr fra akne hjemme. Det vil være mer økonomisk, men vil ta mye mer tid. Men hvis du gjør prosedyren systematisk, for å oppnå ønsket resultat er ganske realistisk. Her er noen måter å fjerne akne arr uten å bruke mye penger:

 • Gni huden med salisylsyre. Problemområder behandles med en bomullspinne dyppet i oppløsning. Denne metoden er egnet hvis arrene i ansiktet etter akne dukket opp ikke så lenge siden, og hvis huden ikke har dype ujevne relieffer. På samme måte kan du bruke eplecidereddik, fortynnet med vann i forholdet 1: 1.
 • Behandling av huden med essensielle oljer. Naturlige oljer blir påført punktvis eller tilsett 1-2 dråper i ansiktsmasker. Juster hudavlastningen og fjern flekker som hjelper oljen av sitron, geranium, rosmarin, tea tree, røkelse, myrra.
 • Maske med honning og kanel. En enkel og effektiv oppskrift på honning-kanel maske bidrar til å fjerne arr av akne i ansiktet. Komponentene tas i like mengder, og blandingen påføres på problemområder i 20 minutter. Masken forbedrer blodsirkulasjonen, og forbedrer dermed prosessene for hudregenerering - som et resultat blir cellene i epidermis oppdatert raskere og ujevne relieff passerer.
 • Behandling badagi. Fjern arr fra akne i ansiktet med badyagi. Det selges på apotek i form av et pulver eller en ferdig gel. Badyag aktiverer blodsirkulasjonen, fjerner det øverste lag av huden, virker som peeling. Som et resultat blir huden fornyet for øynene - topplaget er fjernet, noe som uttrykkes visuelt i en sterk peeling av huden.

Denne metoden for behandling vil bidra til å takle ikke bare med uregelmessigheter av pigmentering, men også bidra til å fjerne støt og groper i ansiktet. Imidlertid kan behandling med badagi ikke være egnet for personer med sensitiv hudtype. I tillegg, etter at en slik effekt på huden kan virke uttalt kar, må denne behandlingen ikke kalles universell.

Hva å gjøre i de vanskeligste situasjonene?

Hvis ansiktet har omfattende kratere og pits for akne, som dessuten dukket opp for mange år siden, er det lite sannsynlig at du kan fjerne dem ved hjelp av kosmetikk og medisiner, og spesielt ved hjelp av hjemmeprosedyrer. I dette tilfellet krever en sterkere effekt.

Den mest effektive metoden anses laser resurfacing. Laserstrålen påvirker bare skadet vev, så etter prosedyren forblir nye arr på ansiktet. Antall prosedyrer avhenger av graden av kompleksitet i situasjonen. Enkel post-akne kan fjernes på bare 1 økt, og flere prosedyrer kan kreves for å fjerne omfattende arr og arr i mange års alderen. Slik behandling er i alle tilfeller, før eller senere bære frukter - laseren virker på problemet på cellenivå, å aktivere produksjonen av kollagen og elastin på grunn av mangel av dette, og en tett, uelastisk arrvev.

Hvis metoden for laserfjerning ikke passer for deg av en eller annen grunn, kan du registrere deg for følgende prosedyrer:

 • mesotherapy;
 • dermabrasion;
 • arsonvalisasjon;
 • Ozonbehandling.

Effektive måter å fjerne arr på

Et arr på ansiktet er en feil som du alltid vil bli kvitt så snart som mulig, spesielt for kvinner. Spørsmålet er løst, men mye avhenger av årsaken til arrens utseende. Publikasjonen vil snakke om hvordan å fjerne arret fra ansiktet, vurdere de mest effektive folkemessige og medisinske måtene å kvitte seg med arr.

Årsaker til arrdannelse

En av de vanligste årsakene til arr på ansiktets hud anses å være effekten av akne. Både kvinner og menn lider av utslett og spor av helbredet akne. Etter akne, er arr igjen som kan bli skjult med sminke, men ikke i alle tilfeller og ikke helt. Derfor, hvis du ikke begynner å håndtere akne arr i tide, så i fremtiden kan det være for sent å gjøre noe.

Er det mulig å fullstendig eliminere arret

Dette problemet må vises objektivt. Og hvis du vil bli kvitt arr, er fullstendig fjerning av dype og gamle arr svært vanskelig uten bruk av plastikkirurgi. Kosmetologer kan bare forbedre hudens utseende eller gjøre feilen mindre merkbar. Hvis du kontakter en bevist og erfaren spesialist, er han forpliktet til å advare deg om at du ikke bør forvente "magiske" resultater.

Men sporene av sår og små riper eller arr fra akne kan helt elimineres, selv hjemme, ved hjelp av folkemidlene. Men husk at i alle situasjoner, før du begynner å bli kvitt arr på ansiktet ditt, anbefales det å vurdere følgende tre faktorer:

 1. Tidlig fjerning av arr. En ny defekt er lettere å eliminere, sammenlignet med kronisk arrdannelse.
 2. Pasientens holdning. Det er ikke lett å kurere huden på arr, så det vil ta tid å få full effekt av behandlingsprosedyrene. Det kan ta flere år å kvitte seg med en kompleks feil.
 3. Forsiktig tilnærming. Bare en spesialist bør velge en behandlingsmetode. For å lykkes med å bekjempe mangelen må du konsultere en klarert lege.

Husk at hvis du går til legen i tide, bør fjerning av arr på huden ikke ta mye tid. I tillegg er det en annen viktig faktor å vurdere. Noen ganger nekter kosologer og dermatologer å ta på seg et bestemt tilfelle. Men i en slik situasjon trenger du ikke å bli opprørt og gi opp. Denne spesialisten kan bare mangle erfaring, derfor bør du bare gå til en lege med omfattende praktisk erfaring.

Arrtyper

Velg en måte å eliminere manglene på huden, avhengig av type. Gitt egenskapene til skadet hud, dybden av arr og graden av helbredelse, kan det skelnes mellom flere typer slike feil:

 1. Atrofisk utsikt. Dette er en flabby arr som ser ut som en fur i huden.
 2. Normotrofisk visning. Slike arr er synlig på huden, fordi deres skygge er ujevn.
 3. Hypertrofisk utsikt. Disse er vekst av bindevev som stikker ut på overflaten av huden.
 4. Keloid type. Dette er en ubehagelig type arr, som noen ganger vises på huden selv noen få måneder etter at såret har helbredet. I dette tilfellet vokser keloid arr i gjennomsnitt opptil seks måneder. Noen ganger tar en stabil tilstand slike arr bare et par år etter skaden.

I de fleste situasjoner behandler den andre typen arr ikke nødvendigvis, tiltrekker seg spesialister. Etter at såret har helbredet, blir et sår rødt, blir mer følsomt og øker noen ganger. Det er imidlertid sannsynlig at du etter noen måneder ikke kommer merke til arret, og etter 1-1,5 år vil du ikke finne noen feil på huden i det hele tatt. Med andre typer arr er situasjonen mye vanskeligere.

Så, de minst merkbare arrene i områder med sår som er parallelle med linjene av kraft på huden. På ansiktet er disse linjene med en vinkelrett retning mot naturlige rynker og hudfeller, som kan ses i reduksjon av ansiktsmuskler.

Medisinske og kosmetiske prosedyrer

Hvis du er på utkikk etter en måte å effektivt fjerne arret fra ansiktet ditt, kan du umiddelbart kontakte hjelp fra praktiserende spesialister - kosmetologer, dermatologer og kirurger. I dette tilfellet vil behandlingsmetodene være som følger:

 1. Den mest effektive og kostbare måten i dag regnes som fjerning av laseren. Slike prosedyrer bidrar til å fjerne arret med nesten ingen spor. Laserterapi virker på de øvre lagene i huden, men noen ganger på de dype (det er en aktiv produksjon av kollagen, som bidrar til å bekjempe arret). Denne metoden anbefales for alle som ønsker å eliminere arr dannet av en eller annen grunn.
 2. Kirurgi. Kirurgen utfører en operasjon for å kutte huden med arr, og deretter gjør transplantasjonen frisk. Noen ganger blir intrakutane suturer påført ved å skjære arret.
 3. Kjemisk peeling. Det er lettere å håndtere arr ved hjelp av denne metoden, siden en slik prosedyre betyr å fjerne de øvre lagene i huden, der det ikke er for dype arr i liten størrelse.
 4. Bli kvitt defekter i ansiktet ved hjelp av hormonbehandling. Essensen av denne metoden er å injisere hormonelle preparater i det skadede området av huden. Kun spesialister kan ordinere slik behandling.
 5. Bruk av spesielle kremer. Denne typen prosedyre bør også diskuteres med kosmetologer. I dag kan du finne et stort antall spesialverktøy i form av kremer som bidrar til å eliminere arr.

For flere måter å fjerne et arr uten kirurgi, se videoen:

Folkeveier

En liten arr kan gjøres ikke så merkbar selv ved hjelp av hjemmeprosedyrer. Blant folkemetoder nedenfor kan du velge alternativet som passer deg:

 1. Aloe vera. Det er vant til å helbrede skadet hud før det oppstår arr. Damp en bomullspinne i saften av planten og smør huden flere ganger. Ved hjelp av slike prosedyrer, vil såret helbrede raskere, og senere vil aret ikke skille seg ut så mye mot bakgrunnen av huden.
 2. Sitron eller tomatjuice. Det er kjent at sure juice har en blekende effekt. Lyse arret med komprimerer med fersk sitron eller tomatjuice. Påfør lotion i 20 minutter og vask deretter saften med kaldt vann. Anbefal å gjøre slike prosedyrer om tre eller fire dager.
 3. Maske av en banan. Frukt syrer av naturlig opprinnelse bidrar til å hvite huden med et arr. Forbered fersk bananpuré og påfør på skadet sted i 10-15 minutter. Vask av overflødig med romvann.
 4. Mask av gurkemeie og honning. Trenger å blande 1 ss. l. naturlig flytende honning og 1 ts. gurkemeiepulver. Blandingen påføres på arret i en halv time og vaskes deretter av.
 5. Massasjer med mandelolje. I lang tid anses mandelolje som et effektivt blekemiddel. Hver dag masserer du det berørte området med olje, og fargene på arret vil jevne ut. For en massasje, ta bare 1 ts. mandelolje. Behandlingsforløpet med disse massasjer er to uker.
 6. Mask med havremel. For en slik maske må du ta krem, sitronsaft og frokostblandinger. Alle komponenter må blandes i like stor grad. Masken påføres ansiktet hver dag om morgenen og før du legger deg til sengs med forsiktige bevegelser i en sirkel. Hold blandingen på huden i opptil 15 minutter, og skyll deretter med varmt vann. Alle ovennevnte ingredienser er effektive for å bekjempe arr.

Husk at hvis du vil gjøre prosedyren ved bruk av komponenter av naturlig opprinnelse, for eksempel, legg en maske, bør du ikke haste. Til å begynne med, test om noen av ingrediensene vil forårsake allergier. Du kan sjekke dette ved å pusse håndleddet i en time. Deretter vaskes alt og venter 2-3 timer. Hvis du ikke merker tegn på en allergisk reaksjon i løpet av denne tiden, kan en slik maske påføres trygt og påføres ansiktets hud.

konklusjon

Så, alternativer for kosmetiske og medisinske prosedyrer er varierte, i tillegg, mange velger sparsomme folkemedisiner for å forbedre effekten. Det er imidlertid bedre å konsultere en lege før du tar noen tiltak. Ikke gjør operasjonen umiddelbart, hvis det er mulig å bruke et ufarlig alternativ som ikke gir deg skade og smerte.

Hvordan å bli kvitt ansikts arr?

Arr i ansiktet ser uattraktivt ut og gir ofte ubehag. Og hvis mennens arr pryder, så for kvinner er det et betydelig problem. Kan jeg bli kvitt hatede arr?

Hvordan velge riktig metode?

Arr i ansiktet kan oppstå av ulike årsaker. Grovde defekter, som regel, vises som følge av skader og brannskader, postoperative arr er mindre merkbar. I noen tilfeller oppstår arr etter akne, insektbitt. Arten av arrene avhenger av typen negativ påvirkning:

 1. Normotrofiske arr. Synes som følge av mindre kutt og slitasje på kinn og nese, herpes på leppen. Arr kan vises etter rhinoplasty, kosmetisk kirurgi. Slike arr er kjøttfarget eller i de fleste tilfeller knapt merkbar. Det er lett å kvitte seg med dem med riktig og rettidig behandling.
 2. Atrofiske arr. Oppstår i stedet for akne, brannsår, vannkopper, etter feil fjerning av mull og papillomer. Arr er litt presset inn i huden, har en rosa fargetone.
 3. Hypertrofiske eller patologiske arr - en grov, tett struktur, med en rosa-blåaktig farge. Oppstår som følge av alvorlige brannsår, dype sår, ledsaget av suppuration. Slike arr kan bli komplisert ved utseendet av trofasår på overflaten.
 4. Keloider. De har en tumorlignende struktur med en uttalt rosa-blå farge. Keloider vises som et resultat av kirurgiske inngrep, dype sår, etter dyrbiter og alvorlige forbrenninger.

Personer i alderdommen vil bli vanskeligere å kvitte seg med arr på grunn av minimal produksjon av kollagen og elastin - de viktigste strukturelle proteinene i huden. Arrbehandling vil bli mer vellykket hvis du starter det så tidlig som mulig når arrene er fremdeles friske.

Faktum! Det vanskeligste å håndtere keloid arr i nese, øyne og lepper. Slike feil krever obligatorisk behandling.

Bekjempelse betyr ved hånden

Hvis arrene ble dannet som et resultat av mindre hudlesjoner ikke så lenge siden og har en liten lesjon overflate, så kan du takle dem hjemme. Å bli kvitt arr består av flere stadier:

 1. Sliping av arret med spesielle børster, svamper, svamper. Det er best å bruke skrubber til problemhuden på dette stadiet. Prosedyren skal utføres ikke mer enn en gang i uken, og etter prosedyren må du bruke krem ​​på det skadede området.
 2. Ansiktsmasker hjemme. For fjerning av arr etter acne utslett masker fra sitron er godt egnet, vil de bidra til å jevne ut hudtone. Hjemmebaserte aloe masker vil fremskynde regenerering hjemme, og blå eller grønne leireprodukter vil gjøre arret mindre merkbart.
 3. For å fjerne arr i hjemmet, kan du bruke peeling basert på fruktsyrer, kaffe. En god effekt oppnås ved bruk av produkter med tilsetning av naturlige essensielle oljer (mandel, rosmarinolje, druefrøolje). Peels bidrar til å til og med huden, gjør huden mer jevn.
 4. Lotioner og kompresser basert på eple cider eddik, essensielle oljer og leire er også populære. Hjemme er slike verktøy ganske enkle å lage, de er egnet for daglig bruk. Ved vanlig bruk blir hudtonen mye bedre.

Det er viktig å huske at fjerning av arr i hjemmet krever regularitet, og de første resultatene vises etter måneder. Hvis du bruker flere oppskrifter på en gang, kan behandlingsprosessen bli noe akselerert. Noen produkter kan forårsake allergisk reaksjon. Før behandling påbegynnes, bør en følsomhetsprøve utføres.

Interessant! Etter rhinoplastikk anbefaler leger at de tørker huden med sitronsaft og essensielle oljer.

Hva finnes i apoteket?

Hvordan fjerne arr på ansiktet, hvis hjemmemetoder ikke hjelper? Den vanligste metoden for å behandle arr er medisinering. Salver, geler, kremer og flekker blir mye brukt. Ifølge vurderinger, den beste hjelpen:

 1. Kontraktubeks krem. Aktiv i alle typer arr (til og med keloider). Senker dannelsen av arrvev. Krem hjelper til å til og med tone i ansiktet, reduserer dybden av arret. Gjennomføring av fysioterapi med ultralyd øker effektiviteten av stoffet. Kremet klare seg godt med bruttofeil og arr etter rhinoplastikk.
 2. Gel Dermatikk Danner en beskyttende film på overflaten av arret, som trer inn i de dypere lagene i huden, lyser arret.
 3. Krem Klirvin på vegetabilsk basis. Det er populært på grunn av lave priser, de fleste av anmeldelsene om verktøyet er positive. Krem aktiverer prosessene for vevregenerering, forkorter helbredelsen av arret. Verktøyet hjelper til å skjule arr etter akne.
 4. Salve Mederm forbedrer hudens elastisitet, jevner fargen, gjør arr og arr mindre uttalt.
 5. Salve Hydrocortison har en uttalt utjevningseffekt. Ved vanlig bruk blir arr nesten usynlig.

Blant patchene, silikonbaserte produkter, er Mepiform og Dermatiks mest roste. De har en god fuktighetsgivende, så vel som en kompresjonseffekt, reduserer arrdefekter.

Faktum! Silikonbaserte flekker hjelper til med å jevne ut og skjule selv grove arr.

Ovennevnte midler brukes i 2-4 måneder hvis arret er friskt, hvis arret er gammelt, varer behandlingen minst seks måneder.

Noen leger foreskriver forsterkende midler og vitaminer, noe som også bidrar til regenereringsprosessen.

Alle medisiner har kontraindikasjoner og bivirkninger. Å velge riktig stoff er bedre å konsultere en lege.

Kardinale metoder i kampen mot arr

Hvis behandling av et arr i hjemmet, så vel som med hjelp av medikamenter ikke ga de ønskede resultatene, kan du ty til denne typen behandling av arr som fjerning ved hjelp av laserterapi.

Under prosedyren forbedrer en spesiell laser som starter dypvevsregenerering, produksjon og syntese av kollagen og elastin - stoffer som er ansvarlige for elastisitet og kontraktilitet av dermis.

Prosedyren er ikke fra budsjettet, men effekten er merkbar umiddelbart etter den første prosedyren, og i noen tilfeller (med normotrofiske og atrofiske arr) er en prosedyre ganske nok for helhetens forsvunnelse.

 • smertefri prosedyre;
 • krever ikke sykehusinnleggelse
 • utført uten anestesi;
 • ikke behov for spesiell omsorg;
 • egnet for alle hudtyper.

Resultatet av behandlingen avhenger av varigheten av arrdannelse. Verdien har også størrelsen og plasseringen av defekten. Ved hjelp av laserterapi er det mulig å bli kvitt et ar med 100%, underlagt behandling fra de første dagene av dannelsen av arrvev på huden på leppene, pannen og kinnene. Du må følge alle anbefalinger fra en lege for hudpleie etter denne prosedyren.

Du kan fjerne arret i en hvilken som helst del av kroppen. Oftest ved hjelp av laserpolering fjernes arret på øyenbrynene etter disseksjon, dårlig kvalitet piercing prosedyre. Et arr på leppen som har oppstått etter en herpesinfeksjon kan også fjernes med en laser.

Interessant! Arret på nesen etter rhinoplastikk fjernes også ved laser resurfacing.

Skjønnhet arr i ansiktet

Hvordan bli kvitt arr på ansiktet? Svaret på dette spørsmålet er kjent for kosmetologer. Imidlertid er det bedre å bruke legene til leger med ineffektiviteten til andre metoder.

Arr injeksjonsbehandling er en populær prosedyre for mesoterapi og ozonbehandling. Under disse prosedyrene injiseres medikamenter under huden. Når ozonterapi bruker aktivt oksygen eller ozon, noe som forbedrer vevregenerering, akselererer healing, gir huden fasthet og elastisitet. Når mesoterapi injiseres subkutant flere medisiner som velges av legen for hver pasient individuelt.

Interessant! Arret på pannen er lettest å fjerne ved hjelp av skjønnhetsinjeksjoner. Men for å skjule på denne måten, vil arene etter rhinoplastikk ikke fungere.

Disse prosedyrene bidrar til å bli kvitt arr på pannen, i leppene og øyenbrynene. På denne måten blir uren på kinnet etter plastikkirurgi, huddefekter etter akne, fjernet. Forløpet av injeksjonene vil bidra til å skjule arrene, men helt bli kvitt dem, forutsatt at behandlingen begynner tidlig.

Til behandling av hypertrofiske arr og keloider benyttes flytende nitrogen. En slik prosedyre kalles kryoforestruksjon. Det holdes i spesielle klinikker. En annen effektiv metode for å fjerne grove, tette arr er fonophorese. Prosedyren består av dyp lårmassemassasje. Under påvirkning av ultralyd aktiveres cellemetabolisme og lokal blodsirkulasjon. En velegnet prosedyre for pasienter med arr dannet etter rhinoplastikk og ansiktsløft.

Interessant! Med fonophorese injiserer legen kosmetiske stoffer i huden som synlig strammer huden, noe som skaper løfteeffekt. Denne prosedyren forbedrer hudens elastisitet, bidrar til å skjule rynker.

Microdermabrasion, en annen populær prosedyre, som utføres ved hjelp av et spesielt apparat eller kosmetiske verktøy. Prosedyren lar deg fjerne de øvre keratiniserte cellene i huden, utjevne hudtonen. Selvfølgelig hjelper metoden til å skjule feil, men den viktigste ulempen ved denne metoden er smerte.

Interessant! Beauticians anbefaler sjelden mikrodermabrasjon etter rhinoplastikk, da det er mange nerveender i snittområdet.

I kirurgens hender

Den mest kardinale metoden for å håndtere en kosmetisk defekt er kirurgisk behandling. Huden med arrvæv er fjernet, på plassen overfører legen sunn hud. I dette tilfellet, avhengig av størrelsen på arret, samt alvorlighetsgraden av fjerningen, brukes generell eller lokalbedøvelse. Etter å ha fjernet arrene kirurgisk, krever pasienten spesiell forsiktighet. Det kan være noen komplikasjoner, som nevralgi, hematom og betennelser.

Det er viktig! Før operasjonen må pasienten undersøkes og testes.

Kirurgisk metode gjør at du kan justere lindringen av huden. Med småskala inngrep, er det mulig å redusere arvets bredde, nivå huden. Med en full hudtransplantasjon fra defekten, forblir ikke.

Hjelpe av kirurger er nødvendig for personer med store og dype arr. Indikasjonene for kirurgisk inngrep er arr etter brannskader på 3-4 grader, når hudens funksjon er betydelig svekket. Ofte utfører kirurger hudtransplantater etter åpen rhinoplastikk, når et snitt gjøres i midtdelen av nesen under en operasjon på nesen.

Interessant! Med lukket rhinoplastikk, er et snitt gjort i nesen.

Hvordan forhindre utseende av arr?

Arr oppstår som følge av ulike hudlidelser, akne, dyr biter. Det er viktig å helbrede sår på helbredelsesstadiet for å forhindre infeksjon og suppurasjon. Bare skikkelig omsorg vil bidra til å forhindre utseendet på grimme mangler på leppene, pannen og nesen på huden.

Hvis forebygging ikke hjalp, må behandlingen påbegynnes umiddelbart. I de tidlige stadiene forblir fartøyene som nærer huden, seg i arrvevet, slik at effektiviteten av kremer og salver blir sterkt forbedret, arene heler raskere. Med gamle arr til å takle uten hjelp av kosmetologer er det nesten umulig.

Hvis du finner en feil, velg tekstfragmentet og trykk Ctrl + Enter.

Hvordan bli kvitt arr og arr? Personlig erfaring

"Jeg har elsket å knuse akne siden jeg var 13 år gammel. I ungdomsårene hadde jeg selv et ritual - å sitte foran et forstørrelsespeil og klemme ut hver kvise, hver sorte prikk på ansiktet mitt. Da ble jeg bundet av denne skammen, selv generelt sluttet jeg å røre ansiktet mitt med vilje, men akne gikk ikke bort. Nå er jeg 28, og problemet for meg er fortsatt relevant. Ansiktet mitt var neppe perfekt i nesten en enkelt dag - hvis jeg ikke lider av et sprang i akne, bodde jeg bare med en ujevn hudoverflate. For å være ærlig kan du til og med bli vant til det.

Men for et år siden hadde jeg også arr.

I Magic Box: all omsorg og sminke

11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

Alt begynte med det faktum at på kinden dukket opp hypoderm. Som en erfaren person visste jeg at du enten kan klemme det ut eller ikke røre det, og det vil passere. Jeg valgte det andre alternativet. Men i seks måneder, løste han aldri. Han levde under huden, som en boble med noe stoff inni, som når den presset fløt fra den ene siden til den andre. Verken ichtiolka eller andre kremer tok det ikke. Til slutt freaked jeg ut, punkterte ham med en nål og presset. Da var det ikke et syn for hjertets svake - det var en strøm av pus med blod på speilet, og blodet var mørkt og stoppet ikke lenge. Å presse alt, jeg måtte gjøre punktering på flere steder. Neste dag festet dette stedet igjen og historien gjentok. Og når såret begynte å stramme, skjønte jeg at noe var galt: huden på dette stedet var merkelig sagget, presset. Så jeg fikk et arr.

Varm på hælene, jeg gjorde 4 nanoperforasjoner, med et gap på en måned. Effekten var og bra. Men da litt mer enn en måned gikk etter den fjerde prosedyren, sov ødemet til slutt og det ble klart at arret var så rødt og presset som før og ble igjen. Prosedyren glattede kanter av arret bare litt, men det var fortsatt veldig iøynefallende og gav ikke vei til noen sminkekorreksjon.

Jeg begynte å lære å leve med nye funksjoner i ansiktet mitt. Jeg byttet til hormonelle prevensjonsmidler, globale betennelser har gått. Jeg begynte å lage hjemmelagde masker fra en badyga, som litt bleket ansiktet, fjerner blå flekker, men uten noen effekt på arret. Da jeg så at mine favoritt BeautyInsider-bloggere annonserte et sett i et prosjekt for å bekjempe arr og arr på kroppen min, skrev jeg, og håpet ikke på noe.

Vi møtte kurator for min behandling, Ekaterina Glagoleva, kosmetolog ved ComeMode Beauty Bureau, og diskutert behandlingsplanen. Catherine sa at hun måtte lage 4 biologiske peeling av 2B Bio Beauty med en pause på 7-10 dager (for å jevne ut hudavlastningen og jevne ut litt overgangen mellom sunn hud og arr), og fyll deretter "dips" på rummen ved hjelp av injeksjoner. Catherine viste meg bilder av presidiets tidligere klienter - forferdelig peeling i prosessen og gode resultater etter. Jeg kom ut av klinikken winged.

Så jeg så før jeg begynte behandlingen:

Noen dager senere hadde jeg en bekjentskap med min estetiske kosmetolog Yulia Leyba. Hun forklarte essensen i første etappe - peeling: "Det er nødvendig å starte regenereringsprosessen gjennom aktiv eksfoliering av døde celler. Ny, nydelig hud bør bokstavelig talt lukkes ut under de gamle, problematiske, post-stained post-stained flekkene. " Hun advarte om at gammel hud skulle avskalke; slik at ingen nye arr blir, kan prosessen ikke bli tvunget. Generelt syntes det at behandlingen nesten ikke kunne kalles hyggelig. Men hva kan du ikke gjøre for å bli kvitt arret!

Det viste seg at peeling er et tørt marsh-farget pulver, som fortynnes med en aktivator og knyttes til en homogen masse. Den skiltte massen påføres ansiktet (hovedsakelig på kinnene, haken og det samme arret) og gnides i huden i sirkulære bevegelser. De første opplevelsene er motstridende: Peeling har en bestemt aroma og tekstur, og i begynnelsen ser det ut til at ansiktet er smurt med sand med lukten av en sump (lik lukten av en badyagi).

Jeg har en høy smertegrense, så den første applikasjonen er nesten smertefri. Det andre laget påføres over den første og gis også i sirkulære bevegelser. Med tanke på at det første laget noen ganger allerede har tid til å tørke, blir "sanden" på ansiktet tørrere og det begynner å brenne som etter solbrenthet. Og skjønnhetsbehandleren fortsetter å gni peeling min, som synes å være ikke lenger sand, men sandpapir. Det tredje og fjerde lag er ledsaget av smerte. Julia prøver å gjøre litt langsommere bevegelser, men smerten føles alt det samme. Ved slutten av prosedyren tror jeg ikke lenger at jeg har en høy smertegrense, og jeg ber om barmhjertighet.

Deretter peeling forsiktig (og lenge nok) vasket av. Jeg ligger i øyeblikket og lurer - hele mitt ansikt gjør vondt. Bruk deretter SkinCeuticals serum for avgiftning og dyp fuktighetsgivende. Rett på serumet er den japanske metatronmasken, som blir en ekte frelse: det avkjøler og beroliger. Med denne masken ligger jeg i 10 minutter og kommer stille til mine sanser. Den endelige fasen er anvendelsen av krem ​​for oljeaktig og kombinert hud SkinCeuticals. Etter peeling er noen kontakt med ansiktet ledsaget av prikken. Det er som om hundrevis av små nåler fast i huden, som er bedre å ikke røre ved. Men ikke rør dem, selvfølgelig, virker ikke.

Gjennom hele prosedyren kan jeg ikke vente å se på meg selv i speilet. Fantasi trekker crimson physiognomy, som må gå hjem. Men da jeg så min refleksjon, ble jeg litt skuffet - ansiktet mitt var så blek som vinter ansikt, som før prosedyren, med en liten rødme, selv om det var litt hovent.


Men om morgenen var ansiktet lys rosa, som skjer etter en dag på stranden. På råd fra en lege vasket jeg Bioderma micellar vann og påførte La Rosh-Posay Toleriane Ultra sensitive hudkrem. Mikronåler fortsatte å prikke - jeg følte dem med hver berøring (selv når vinden blåste). Om kvelden ble rødmen litt ned og begynte å klø i området over øyenbrynene. For ikke å skade huden, var det nødvendig å skrape veldig forsiktig, med strekkende bevegelser :) Men det var ingen peeling - enda et snev av det.

Det oppstod om kvelden, liten, og etter vask med micellar vann forsvant. Unntaket er aret, som skiller seg av mer aktivt, og jeg må overflødig smøre det med krem.

På den tredje dagen etter prosedyren ser det ut til at mykheten i huden min kan bli misunnelig av alle babyene i verden -). Peeling nr. Arret er fortsatt rødt, men har blitt mindre merkbart. Jeg vet ikke om dette er en midlertidig effekt, men jeg liker det)

Alas. På den femte eller sjette dagen gjenstår ingen spor av den tidligere glattheten. Huden er rød og irritert. Porene er forstørrede, kosmetikk brukes dårlig. Bevegelsen i arret er sunket igjen. Kanskje dette er resultatet av at hevelsen er helt sovende.

Det ser ut til at Julia bestemte seg for at hun ikke lenger ville spare meg. Den andre prosedyren var mye mer smertefull enn den første. Et par ganger under peeling, lurte jeg på om det var blod som kom ut av kinnene mine, og hvis jeg ikke hadde gnidd huden min til beinene. Fra de første sekundene begynte ansiktet å brenne - som om den brente huden ble gnidd med varm pepper. Det var nødvendig å koble til automatisk trening: "Dette er ikke meg og huden min er ikke, og dette skjer ikke med meg".

Denne gangen kjørte jeg hjem med ansiktet på en tomat.

Neste dag er personen sår og sår, selv uten berøring. Sparer krem ​​LRP, som umiddelbart absorberes.

Men det viste seg at det fortsatt var blomster - den andre dagen strammet ansiktet (det var en følelse at hvis jeg smilte, ville det bare sprekke), arrområdet og venstre side av haken ble dekket av mørke skorper. Bildet overfører ikke fullheten av bildet, smerten - spesielt :)

Hvordan fjerne arr og arr på huden?

Årsakene til utseende av arr er forskjellige, som er metodene for deres behandling. Avhengig av om arret er friskt eller gammelt, kommer hjemmemedisin eller behandling ved hjelp av moderne salongteknikker til redning. Hvordan raskt bli kvitt arr og gjenopprette skjønnheten i ansiktet og andre områder av kroppen?

Hvordan håndtere mangel på kosmetikk hjemme?

Formet på ansiktet eller annen åpen del av kroppen, kan arret ofte fjernes ved bruk av spesielle salver, kremer eller geler. De fleste av legemidlene er OTC, så denne behandlingen krever ikke deltakelse fra en lege. Det viktigste er å bli kjent med instruksjonen i detalj for å utelukke kontraindikasjoner.

Anbefalte medisiner for bruk av arr på ansiktet gir absorberende og mykningseffekt. Som hjemmelagde hjemmelagde produkter gir de et raskt positivt resultat hvis hudlesjonene er dype. I andre situasjoner er det mulig å bli kvitt arr bare ved dyre salongteknikker. Når det gjelder de farmasøytiske sammensetningene, betraktes de som et tillegg til hovedbehandlingen.

Oversikt over de beste verktøyene

De viktigste aktive ingrediensene i legemidler vil være mineraler, vitaminer og hormoner. Også sammensetningene er anriket med essensielle oljer, overflateaktive midler. Derfor gir narkotika beregnet for aktuell behandling en variert virkning uten å endre kroppens generelle tilstand.

Det er mulig å effektivt takle problemet ved å redusere armenes høyde og størrelse, lette arrvevet, myke det og eliminere følelsen av tetthet. Hvis midlene fra arrene på ansiktet påføres umiddelbart etter arrens utseende, er det mulig å utelukke ytterligere spredning av patologiske vev, for å klare kløe og rødhet.

Som vurderinger viser, er det mest effektive for voksne (både kvinner og menn) følgende:

1. Contractubex. Et stoff basert på heparinnatrium, Seraye-løkekstrakt, allantoin bidrar til å redusere dannelsen av arrvæv, bidrar til å raskt produsere kollagen, arrestere den inflammatoriske prosessen. Som et resultat kan du effektivt slippe av med grunne arr.

2. Chelofibrase. Å bli kvitt arr oppstår på grunn av økt blodsirkulasjon, metning av vev med fuktighet og reduksjon av betennelse. Legemidlet inneholder heparinnatrium og urea, slik at kvinner kan bruke legemidlet til å forhindre strekkmerker når det er skarpt tap eller vektøkning.

3. Spray og gel Kelo-Kot. Verktøyet bidrar til å oppnå et effektivt resultat på grunn av tilstedeværelsen av silikon og polysiloksan i sammensetningen av dioksydet. Under deres innflytelse vises en tynneste film på arrens overflate, og gir døgn-behandling på ansiktet eller i andre deler av kroppen. Følelsen av tetthet, kløe forsvinner raskt, prosessen med vekst av arrvæv er hemmet. I tillegg beskytter stoffet mot virkningen av ultrafiolett stråling.

4. Plate Spenco. Vi snakker om gjennomsiktige silikonplater som er festet til arret med en lapp eller bandasje. Som et resultat kan du kvitte seg med noen slags arr selv. Behandlinger i ansiktet og andre åpne områder utføres til skaden er helt eliminert. Varigheten av behandlingen avhenger av hvor omfattende og gammelt de er.

5. Dermatiks. Ifølge vurderinger bidrar silisiumbasert og silikonbasert middel til å danne en pustende film på overflaten av arret og beskytter stoffer mot ytterligere mekanisk skade. Lindrer arr av varierende kompleksitet.

6. Mederma. Legen for behandling av arr er nesten lik i sammensetningen til Contractubex, men inneholder ikke heparin. Det er indikert for behandling av strekkmerker, atrofiske arr. Hvis du trenger å bli kvitt akne, bør du velge en annen medisin.

7. Fermencol. Et preparat basert på et kollagen-splittende enzym bidrar til å kvitte seg med en kosmetisk defekt, selv om arrene er gamle. Men i dette tilfellet er det bedre å kombinere lokal behandling hjemme med terapi ved elektroforese.

Samtidig med apoteksmedisiner kan du behandle ansikts arr ved hjelp av tradisjonelle medisinoppskrifter:

 • For kvinner, på hud som, i tillegg til arr, er pigment flekker til stede, anbefales bruk av sitronsaft, som er rik på naturlige blekemidler.
 • Aloe juice bidrar til å takle arr, spesielt hvis arret har oppstått som et resultat av akneheling.
 • Når du planlegger å fjerne arr på ansiktet, ikke glem de gode egenskapene til honning. Et slikt produkt betraktes som en effektiv maske som kan takle noen arr. Honning behandling utføres et par ganger om dagen. Bruk søt medisin for å gjenopprette ansiktets hud er mulig bare i fravær av kontraindikasjoner i form av en mulig allergisk reaksjon.
 • Havregrynsmaske Kvinner kan lage en effektiv maske ved å kombinere en spiseskje med krem ​​med noen dråper sitronsaft. Hjemmemedisin brukes på huden, inkuberes i en kvart time, og vaskes deretter av med varmt vann.

Vi fjerner arr etter akne

For å bli kvitt arr og akne arr, kan du behandle ansiktet ditt med følgende forbindelser:

1. Oljer av mandel eller oliven. De brukes til daglig massasje, noe som bidrar til utviklingen av hudutjevningskollagen.

2. Gni isbiter, for hvilke fryse infusjoner av medisinske urter. Spesielt effektiv for kamille, calendula, salvie arr. Som et resultat er hudtonen merkbart økt, den blir jevnet og styrket.

3. Frisk agurk. For bearbeiding, ta vegetabilsk juice, tørke to ganger om dagen for å øke tonen i huden og jevne den ut.

4. Honning kanel maske. Produktene kombineres i like store mengder og brukes som ansiktsmaske. Anmeldelser av kvinner viser at til slutt epidermis fornyes, og reduserer alvorlighetsgraden av arr. Varigheten av økten er 25 minutter. Prosedyren gjentas tre ganger i uken. Den eneste kontraindikasjonen for behandling er en overfølsomhet for honning.

5. Kaffe skrubbe. Bruk naturlig bakkeprodukt, kombinere det med bordsalt. Som et resultat blir ansiktets hud effektivt avskallet, dyp mikrocirkulasjon aktivert, huden i epidermis økes. Hyppigheten av bruk av slike hjemmemekanismer er ikke mer enn to ganger i uken.

6. Et annet alternativ for kvinner som ønsker å jevne ut huden etter akne - en maske basert på hvit leire. Den kombineres med hydrogenperoksid og bodyagi, blander alle komponentene i like mengder. Prosedyren utføres hver annen dag, og etterlater sammensetningen på huden i 20 minutter. Resultatet - effektiv toning av huden, utjevning av arr.

7. Det passer godt med arr etter akne og en maske basert på hvit hvit, kombinert med sitronsaft (noen få dråper er nok). Som et resultat av slik behandling er ikke ansiktet justert, men konturen er strammet. En ukentlig prosedyre utføres 2-3 ganger, og etterlater sammensetningen på huden i 20 minutter.

8. Mange kosmetologer anbefaler kvinner, forvirret av spørsmålet om å bli kvitt arr i hjemmet, for å bruke de helbredende egenskapene til grønn leire. For å gjøre dette, er pulveret kombinert med noen dråper rosmarin og vann, noe som gir konsistensen av tykk krem. På ansiktet står masken igjen i 20 minutter, hvorpå den vaskes av med varmt vann. Hyppigheten av økter - to ganger i uken. Resultatet er komplekst, siden samtidig med utjevning av arr etter akne oppstår hudstramming og foryngelse.

9. Et annet alternativ til folketerapi er å tørke ansiktet med essensielle oljer av planter som lavendel, rosmarin, avokado.

Eliminering av arr og gamle arr i salongen

Hvis ar etter akne er dyp nok og gammel, eller du må fjerne arr etter operasjon, anbefaler kosmetologer umiddelbart å henvise til salongteknikkene. Behandling er mulig på flere måter.

Som et resultat av prosedyren fjernes det skadede øvre laget av epidermis. For effekter på huden ved bruk av kjemikalier i form av trikloreddiksyre, salicylsyre, glykolsyre. Senere regenerering av vev oppstår på kortest mulig tid på grunn av aktiv produksjon av kollagen. Som regel utføres flere økter for å oppnå ønsket resultat.

Det kalles også diamant dermabrasion. Bruk vakuumsugingsapparatet som komplementeres med dyser med støv i form av diamantpartikler. Teknikken er lav-effekt og svært effektiv. Huden regenereres på kortest mulig tid, og akne eller andre arr er praktisk talt ikke visuelt oppdaget.

 • Laser og ultralyd polering.

Under laserprosedyren fjernes huden på en bestemt dybde. Som et resultat begynner kollagenholdige epidermale celler å vokse. Parallelt med eliminering av cicatricial endringer, oppstår en merkbar ansiktsforyngelse, og huden fløyels og jevnheten vender tilbake. Ved eksponering for ultralyd fjernes det øvre keratinske laget av huden og produksjonen av nye celler stimuleres.

Vi snakker om å peeling det øvre laget av epidermis under påvirkning av mekanisk behandling, der aluminiumoksyd brukes. Resultatet er en effektiv ansiktsrensing, forbedret mikrocirkulasjon på nivået av de dype lagene i huden. Det er mulig å fjerne arr på grunn av økt produksjon av kollagenfibrer av vevet.

Dette er en dyp rensing av huden. Denne prosedyren er ganske smertefull, men effekten er merkbar umiddelbart, så det er ikke nødvendig med gjentatte behandlinger i flere år. Umiddelbart etter økten er det nødvendig å beskytte ansiktet og andre eksponerte deler av kroppen fra direkte sollys.

Ozonbehandling er spesielt indikert for arr som opptrer etter akne. For vevsreparasjon ved bruk av en blanding bestående av ozon og oksygen, som injiseres subkutant for sårheling.

Som det kan ses, er det mange metoder for terapi. Derfor kan du velge riktig alternativ i alle fall, få et bevisst positivt resultat.

Hvordan fjerne arr og arr

Tjenester og priser

 1. Mottak dermatokosmetolog fra 1000 rubler.
 2. Laserbehandling fra 1000 gni. per cm 2
 3. Laserbehandling av akne arr (arrdannelse) fra 6000 gnid.

Ar og arr - faktisk det samme, bare den første definisjonen brukes som en medisinsk term, og den andre - i hverdags kommunikasjon.

Liza Boyarskaya fikk et arr på kinnet hennes som barn da hun brøt en lampe og kuttet seg med en splinter. "Arret er mitt merke, min særegenhet," sier hun. "Jeg har ikke travelt med å bli kvitt ham." Arr på nakken Catherine Zetas-Jones - postoperativ. Han ble værende etter operasjonen på luftrøret, som reddet livet til fremtidens skuespillerinne. Catherine fjerner i utgangspunktet ikke arret. «Han minner meg om livets ømhet,» sier hun.

Men disse er skuespillere. For dem, små, tynne, litt merkbare arr - en del av bildet, bildet, berøringen av individualitet.

I livet, oftest, arr og arr ser unaesthetic, grov, forårsaker andre ubehagelige følelser og til og med intern avvisning.

Derfor er det bedre å bli kvitt dem, fordi moderne medisinske teknologier lar deg gjøre dette raskt og uten å etterlate spor.

Arr og arr er dannet på steder der skader på huden tidligere har oppstått. Skader, kutt, brannskader, animalsk biter, akne (vitenskapelig - akne) - uansett årsak i stedet for den normale flerskiktsstrukturen i huden, blir grov bindevev - arr eller arr. Forresten, et arr og et arr er en og samme, ordet "arr" brukes hyppigere i medisinsk litteratur, ordet "arr" brukes i daglig kommunikasjon.

Hvis du skal fjerne arr og arr, må du klart vite følgende:

 • Effektiv behandling av arr i hjemmet eksisterer ikke.
 • Kremer og salver som eliminerer arr, utgjør ikke. Aktivt annonserte kremer og salver bare mykner og gjør arrvev mindre synlig.
 • Varigheten av behandlingen for å oppnå en bærekraftig effekt er minst 2-4 måneder (med unntak av laserterapi, men mer om det senere).
 • Høy kvalitet fjerning av arr og arr koster fra 2,5 tusen rubler, men ikke mindre enn 1000 rubler per cm² (data fra Moskva i 2017).

Og nå la vi se nærmere på disse tingene.

Hvis du skal fjerne arr og arr, må du klart vite følgende:

For behandling eller fjerning av arr, er det nødvendig å konsultere en lege som vil evaluere alle faktorene og velge det mest hensiktsmessige behandlingsalternativet.

Til å begynne med er arrene forskjellige.

 1. "Fading" arr som danner pits eller innrykk i huden. De oppstår etter akne (akne), akne, skader, mislykket hudoperasjoner. Årsaken er at det ikke er nok "byggemateriale", et spesielt kollagenprotein, i skadeområdet.
 2. Arr som stiger over huden og danner ruller eller tuberkler, tvert imot, er forbundet med et overskudd av bygningsproteiner, med en overdreven spredning av bindevev. Oppstår etter brannskader, sår, inflammatoriske sykdommer.
 3. Veldig grov, ujevn, stygg arr.
 4. Arr i form av smale bølgete striper - strekkmerker eller strekkmerker.
 5. "Flat" arr, som ligger på samme nivå med den omkringliggende huden og til og med har samme fargefarve og mange andre typer.

Det er ikke nok bare for å forstå armens anatomi. For å ordentlig foreskrive behandling, er det nødvendig å ta hensyn til tettheten og alvorlighetsgraden av arret, i hvilken tilstand det omkringliggende vevet og om det er en blodtilførselsforstyrrelse. Vurder pasientens immunitet og finn ut om det finnes sykdommer som kan komplisere behandlingen.

Derfor, i vår klinikk, starter prosedyren for å fjerne arr og arr alltid med en konsultasjon med en lege. Dermatokosmetologen vil profesjonelt evaluere alle faktorer og velge det mest hensiktsmessige behandlingsalternativet. Fra legen vil du aldri høre noen av de mange "pseudovitenskapelige" tipsene, som er så mange på Internett i dag.

Et entydig svar på dette spørsmålet uten å se pasienten er umulig. Å bli kvitt arr krever et profesjonelt valg av behandlingsmetode, og dette avhenger av type mangel, dens varighet og kroppens egenskaper knyttet til vevregenerering. Hvis du er bekymret for tilstedeværelsen av en slik hudfeil som arr, trenger du fulltidssamtale med en hudlege og kosmetolog, og sammen med en spesialist kan du bestemme hvilken behandlingsmetode.

Hvorfor det er umulig å bli kvitt arr i en uke

Ideelt sett er det bedre å begynne behandling på arfdannelsesstadiet - dette vil gjøre arret mindre merkbart og behandlingen mindre tidkrevende.

Arvevev er en tett, motstandsdyktig mot ytre påvirkningsstruktur. Arret "limer" sårets kanter. Bindevevet er som et polyuretanskum som fyller defekter i hud og subkutan lag, og etter modning ("herding av skummet") sikrer det fullstendig tetthet og tetthet i sårområdet.

Men et slikt arr vil motstå alle forsøk på å kvitte seg med det, for da vil "depressurization" skje igjen. Derfor, ved hjelp av konvensjonelle metoder, er det umulig å fjerne et arr på kort tid.

Arrvev er veldig tett og motstandsdyktig mot ytre påvirkninger, så det er umulig å bli kvitt arr i en uke.

Selv bruk av spesielle teknikker garanterer ikke rask effekt. For eksempel, spesielle silikonbaserte flekker må brukes uten å fjerne, i flere måneder. Kryoterapi (kald behandling) utføres gjentatte ganger, og hver gang med et intervall på 20-30 dager. For å få effekten av spesielle salver og kremer for suging, tar det minst 2-4 måneder. Buckys røntgenbehandling er forsinket i 9-12 måneder. Det er unntak, men mer om det senere.

Det viktigste du må huske - ikke stol på annonseringen, som lover rask avhending av arr og arr. Det skjer ikke.

Hvorfor arr fjerning kan ikke være billig

Billig og publisert midler for behandling av arr, betyr ikke - effektiv. I tillegg må du først konsultere en spesialist.

Effektiv behandling av arr og arr blir utført bare ved hjelp av spesiell høy presisjon og dyrt utstyr. For eksempel, for en elektrostatisk massasje trenger du en enhet som vil forårsake vibrasjonsvibrasjon på grunn av et elektrostatisk felt.

For mekanisk fjerning av overflaten av huden, er det også nødvendig med spesialutstyr, utskiftbare dyser, spesielle preparater og anestesimidler. For Bukka-terapi - røntgenmaskin. Teknologien vil være nødvendig for behandling av kulde (krypdrift) og lys (fotokorreksjon).

I tillegg kan kun en kvalifisert spesialist som har bestått spesialopplæring, jobbe med slikt utstyr. Og en slik spesialist kan ikke være billig.

Derfor, uansett hvor fristende det kan høres, tilbyr på Internett å fjerne et arr for 500 rubler, husk - det er ingen billig behandling for effektiv behandling.

"Kostnaden for arr fjerning avhenger av teknikken og utvalgte maskinvare teknologier. Valget avhenger av type feil, varigheten av eksistensen og regenerative egenskaper til organismen. Og bare sekundært, vil størrelsen på arret påvirke prisen på behandlingen. Men kostnadene ved behandling kan bare beregnes etter en omfattende konsultasjon. "

Hvordan fjerner vi arr og arr

Laserbehandling for arr og arr

Kostnad: fra 1000 gni. per cm 2 Lag en avtale

Det er viktig for pasientene å ikke bare bli kvitt uærlig "dekorasjon". Det er viktig at denne prosedyren er så smertefri som mulig og ikke for lang. Derfor valgte vi laserterapi. Laseren har flere fordeler i forhold til andre metoder. For eksempel, en laser:

 1. praktisk talt ikke skade sunt vev, da det har en svært presis lokal effekt;
 2. helt trygg - gir absolutt sterilitet;
 3. gjenoppretter hudstruktur - stimulerer regenereringsprosesser;
 4. glatter ut hud uregelmessigheter - forsiktig og smertefritt fjerner arr vev sammen med pigmentering, fine rynker, strekkmerker;
 5. reduserer total behandlingstid - reduserer rehabiliteringsperioden til 2-4 dager;

Vi bruker ER: YAG erbium laser - dette er den mest optimale laser for behandling av arr og strekkmerker. Det lar deg tilpasse programmet individuelt for hver pasient, med tanke på alle nyanser. Denne laseren har en så mild effekt som vi gjør uten anestesi. Og likevel løser bruk av en laser det ubehagelige problemet med å dele (avgrensning) linjer som opptrer mellom de behandlede og ubehandlede overflater. Erbium laser forlater ikke slike linjer, og stedet for det tidligere arr blir nesten umerkelig, selv ved tett undersøkelse.

Laserbehandling for arr og arr

Separat bør det sies om bruk av en laser for å fjerne akne arr. Hvis akne ikke blir behandlet eller behandlet ukorrekt, kan ikke arr ligge i stedet for akne. Huden tekstur blir ujevn, det er områder som varierer i farge eller skygge.

 1. praktisk talt ikke skade sunt vev, da det har en svært presis lokal effekt;
 2. helt trygg - gir absolutt sterilitet;
 3. gjenoppretter hudstruktur - stimulerer regenereringsprosesser;
 4. glatter ut hud uregelmessigheter - forsiktig og smertefritt fjerner arr vev sammen med pigmentering, fine rynker, strekkmerker;
 5. reduserer total behandlingstid - reduserer rehabiliteringsperioden til 2-4 dager;

Vi bruker ER: YAG erbium laser - dette er den mest optimale laser for behandling av arr og strekkmerker. Det lar deg tilpasse programmet individuelt for hver pasient, med tanke på alle nyanser. Denne laseren har en så mild effekt som vi gjør uten anestesi. Og likevel løser bruk av en laser det ubehagelige problemet med å dele (avgrensning) linjer som opptrer mellom de behandlede og ubehandlede overflater. Erbium laser forlater ikke slike linjer, og stedet for det tidligere arr blir nesten umerkelig, selv ved tett undersøkelse.

Akne arr ligger på de synlige delene av kroppen, ansiktet, øvre brystet. Dette pålegger legen et spesielt ansvar for kvaliteten på behandlingen og valg av metoder for fjerning av feil, særlig siden det ofte er nødvendig å fjerne ikke en, men flere arr.

Særlig sløv og grov ser arr etter alvorlig akne, når en purulent-inflammatorisk prosess har penetrert inn i de dypere lagene av huden og inn i det subkutane vevet.

Men selv i dette tilfellet kan du få en ren og jevn hud, der det vil være nesten ingen synlige merker fra de tidligere arrene. Vi bruker igjen erbium laser. Med det, vi:

 1. fjerne arrvævet i lag og utjevne hudfeil - den kombinerte termomekaniske effekten sikrer høy effektivitet av prosedyren;
 2. Vi vil forbedre hudens overordnede struktur - laseren stimulerer proteinsyntese i de dypere lagene i huden;
 3. Vi vil sikre fullstendig sikkerhet for prosedyren på grunn av minimal traumatisering av det omkringliggende vevet;
 4. Vi vil behandle så snart som mulig.

Vi legger vekt på igjen. Valg av behandling er alltid for legen. Arsenal med metoder for behandling av arr og arr er stor, og legen kan alltid velge den metoden som passer deg. Selv om du hadde en negativ eller skuffende opplevelse - ikke fortvil. Desperate situasjoner eksisterer ikke. Bare kom til konsultasjonen. Stol på oss - og vi vil finne en løsning på problemet ditt.

Flere Artikler Om Typer Acne