Studier har vist at fiskeolje kan redusere akne med 42%. Dette kan være spesielt nyttig for kvinner som sliter med hormonelle problemer og akne som følger med.

I denne artikkelen vil jeg snakke om hvordan du bruker fiskeolje til å behandle akne. Hjelper det? hvor mye skal du spise det? og hvem bør unngå det? Dette er bare noen av spørsmålene vi vil se på i denne artikkelen!

Hvordan hjelper fiskeolje mot akne?

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

I et nøtteskall, fiskolje, eller rettere sagt, omega-3-fettsyrene som er inneholdt i det, hjelper tilsynelatende mange til å raskt rense huden av akne. Dette skyldes at omega-3 reduserer betennelse og kan akselerere hudregenerering i noen hennes sykdommer.

Vel, betennelse er en av de viktigste faktorene som forårsaker akne, så det er fristende å tro at det er en god ide å begynne å ta fiskeolje.

Men før du går til butikken eller din favoritt forhandler nettsted for å kjøpe en flaske fiskeolje, la meg fullstendig beskrive alle fordeler og ulemper med å bruke den, alle fordeler og ulemper med fiskeolje ved aknebehandling.

Faktisk er det tilfeller når man tar fiskeolje (eller torskeleverolje eller annen sjøolje), kan en person ende opp med å gjøre akne verre på ansiktet.

En undersøkelse viste en reduksjon på 40% i inflammatorisk akne og en reduksjon på 20% i ikke-inflammatorisk tilstand. En annen studie viste at det kan hjelpe mennesker med moderat / alvorlig akne, men påvirker ikke mennesker med mild akne. og akneutslett.

Andre vitenskapelige studier viser også at fiskeolje kan forbedre øm akne. Det kan hjelpe kvinner å håndtere hormonelle problemer, for eksempel premenstruelle breakouts eller menstrual akne.

Først vil jeg fortelle deg hvordan fiskeolje fungerer.

Fiskolje inneholder store mengder omega-3 fettsyrer, spesielt EPA og DHA, som virker sammen med omega-6 fettsyrer for å redusere eller stoppe kroppens inflammatoriske respons.

Når du har et virkelig forvrengt forhold på omega-3 til omega 6 i kostholdet ditt - som i tilfellet når det er for mange omega-6 og ikke nok omega-3, er det påvist at nivået av betennelse og antall akne stiger.

Og i flere år har folk brukt store doser fiskeolje til å behandle betennelser, og balanserer disse motbydelige omega-6.

Torskeleverolje, som vi er vant til å anbefale, arbeider for å helbrede akne hovedsakelig fordi det gir deg mye vitamin A, som er et kritisk vitamin for å forhindre akne.

I februar 2014 publiserte koreanske leger en studie som viste at tilsetning av omega-3 eller gamma-linolensyre (GLA) reduserer inflammatorisk akne med 40-50%.

Det er sterkt bevis på at fiskeolje kosttilskudd er gunstig for kvinner med polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Akne er forårsaket av lignende hormonelle ubalanser, så vi kan trygt anta at det som fungerer for behandling av polycystiske eggstokkene, er også nyttig. for akne. For ikke å nevne det faktum at i mange kvinner årsaken til akne er også forbundet med denne sykdommen.

Hjelper fiskeolje akne?

De store fordelene med fiskeolje var kjent for gamle healere. Dette verktøyet brukes til å gjenopprette helsen etter sykdom, for å forbedre aktiviteten til sirkulasjonssystemet, samt å normalisere tilstanden til hud og hår. Akne fiskeolje er en forsøkt og effektiv medisin som kan behandles både muntlig og eksternt (i form av masker).

Sammensetning og egenskaper

Fiskolje inneholder i sammensetningen et kompleks av Omega 3, vitamin A og D, samt svovel og andre hudvennlige ingredienser som vil bidra til å bli kvitt akne.

Omega 3 fettsyrer hjelper til med å gjenopprette kollagenfibre, akselerere helbredelsen av skadede vev og forhindre utvikling av inflammatoriske prosesser. Og også normalisere lipidmetabolismen i kroppen, noe som medfører reduksjon i overdreven sebumproduksjon og tilstopping av porer, og derfor virker mot akne.

Vitamin A eller retinol anses å være den beste behandlingen for hudproblemer. Det stimulerer veksten og delingen av nye celler, øker kollagenproduksjonen. Retinol hjelper med å lindre betennelse, redusere sekretjonen av talgkjertlene og normalisere lipidlaget.

Vitamin D eller cholecalciferol forhindrer betennelse, motstår frie radikaler og stimulerer kollagenproduksjon.

Svovel har en antiseptisk, anti-inflammatorisk og antiallergisk effekt, viser de mest kraftige seborrheaegenskapene, fremmer rask helbredelse av hudlesjoner.

På grunn av påvirkning av de ovennevnte komponentene, anbefaler kosmetologer ofte akne fra torskeleverolje, som lenge har vist seg å være effektivt og effektivt. Dette bekreftes av mange positive vurderinger.

Det skal imidlertid bemerkes at fiskeolje ikke bare hjelper med akne, det muntlige og det ytre (i form av masker), gjør det mulig å returnere tonen, glatte rynker og gjøre huden smidig og elastisk. Det ideelle alternativet regnes for å være det komplekse inntaket av stoffet inne med sin vanlige eksterne applikasjon.

Når ikke å søke

Før du bruker fiskeolje for akne, må du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner for det.

For intern bruk:

 • i tilfelle overfølsomhet for fiskeprodukter;
 • med hemofili og hemorragisk syndrom;
 • betennelser i bukspyttkjertelen og galleblæren;
 • med tuberkulose;
 • med hypervitaminose A og D;
 • med langvarig immobilisering;
 • med hyperfunksjon av skjoldbruskkjertelen;
 • med alvorlig nyresykdom.

Hvordan bruke

Ekstern bruk:

Fiskolje kapsler for akne må tas i følgende dosering:

 • 1 til 2 kapsler tre ganger om dagen;
 • behandlingsvarigheten er 30-60 dager;
 • et annet kurs kan kun utføres etter et intervall på flere måneder.

I form av en oljeaktig væske:

 • 1 ss tre ganger om dagen.

oppskrifter

Fiskolje i form av masker - et effektivt verktøy som vil bidra til å bli kvitt akne.

Det er nødvendig å ta en teskje fiskeolje og sitronsaft og blande. Blandingen påføres på renset ansikt i en halv time, skyll deretter med varmt vann. En slik maske vil tørke ut akne litt og redusere betennelse.

Rømme (eller fløte), fiskeolje og sitronsaft 1 ts. Bland i en emalje bolle eller keramisk bolle. Påfør ansiktet i 20-25 minutter og skyll. Verktøyet vil bidra til å fjerne overflødig fet hud og eliminere akne.

Ta på 1 ts. Fiskolje og honning, bland og applicer på renset hud. Anti-inflammatorisk maske for akne blir brukt 1 - 2 ganger i uken. Et kurs på fem til seks bruk. Det anbefales ikke å utføre prosedyren i nærvær av overfølsomhet overfor honning.

Bland 1 ts. Fiskolje, alkohol og rømme og gjelder for problemområder med akne. Varigheten av prosedyren er fra 10 til 15 minutter. Denne masken kan brukes ikke mer enn en gang to ganger i uken, med hyppigere bruk av huden kan bli tørr og begynner å skrelle av.

Spiseskje finhakket persille, 1 ts. Fiskeolje, 1 ss. en skje full av fettfattig hytteost blandet og den ferdige vassdraget påføres i en halv time. Denne masken bidrar til å rengjøre ansiktet av akne.

Bryggergær (10 g) bør løses i en spiseskje varm melk. Til blandingen tilsettes en halv mateskje fiskeolje og samme mengde honning. Midler til å varme i et vannbad før gjæring og la avkjøles. Deretter påføres løsningen på huden i 20-25 minutter og vaskes av med varmt vann. Denne masken passer perfekt med akne og betennelse.

Til en bakke agurk er lagt til en spiseskje med fiskeolje. Gruel påføres ansiktet i 15 minutter og vaskes av.

Skyll stoffet kan være varmt vann, men det beste alternativet for uttak ville være en avkok av kamille eller grønn te.

Fiskolje fra akne i ansiktet brukes til å gjenopprette lipidlaget, lindre betennelse og tørr, fet hud. Det er veldig viktig å huske at stoffet som enhver medisinsk substans ikke kan brukes kontinuerlig. Muntlig og ekstern administrasjon utføres eksklusivt av kurs og i fravær av kontraindikasjoner.

Funksjoner for bruk

Langvarig muntlig inntak av fiskeolje fra akne kan forårsake negative bivirkninger:

 • døsighet og sløvhet
 • hodepine;
 • kvalme og gagging
 • fordøyelsessykdommer;
 • forverrelser av bukspyttkjertel og galdeblæresykdommer;
 • smerte i nedre lemmer;
 • allergiske manifestasjoner;
 • økt svette;
 • feber,
 • blødning.

Hvis noen av de ovennevnte og andre ubehagelige tilstandene oppstår, bør du avslutte bruken av legemidlet og konsultere legen din.

Bruk av fiskeolje fra akne bør ikke utføres i forbindelse med inntak av multivitaminkomplekser som inneholder vitamin A og D, da dette kan forårsake symptomer på overdosering.

Ta akne kapsler Fiskolje anbefales ikke under graviditet. Dette skyldes antitrombotisk effekt av midlet og mulig utvikling av blødning. Under amming er det bare tillatt å ta legemidlet som beskrevet av den behandlende legen.

Før den kommende operasjonen, bør fiskolje for akne-behandling stoppes i 4 til 5 dager før operasjonen.

Samtidig bruk av stoffet med antikoagulantia anbefales ikke, da slik bruk øker risikoen for blødninger og blødninger.

Hvis du overskrider den terapeutiske dosen av fiskeolje, er det mulig å utvikle negative manifestasjoner av overdose. I dette tilfellet er det nødvendig å utføre symptomatisk behandling og begrense bruk av produkter som inneholder kalsium.

konklusjon

Fiskolje er et effektivt middel for å eliminere hudproblemer i alle aldre. Det fukter, nærer og regenererer huden, normaliserer fettinnholdet og reduserer betennelse. Ganske effektivt hjelper fiskeolje mot akne, noe som bekreftes av mange vurderinger av pasienter som allerede har prøvd dette stoffet på seg selv.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/fish_oil__42857
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=dee4fd5f-2d16-4cee-ab95-593f5b2bb3a4t=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Effektiv Acne Fish Oil Mask Oppskrifter

Våre forfedre snakket om fordelene med fiskeolje for hundrevis av år siden. I dag selges verktøyet i praktiske kapsler for oral administrasjon. Men dermatologer har funnet fordeler i fett og for huden. Videre er det noen ganger anbefalt å bruke det som et eksternt stoff. Akne fiskeolje er et tema som interesserer nesten hver jente med problem hud. Er det verdt å tolerere en ubehagelig lukt og tekstur, og fører det virkelig til ønsket resultat?

Oljeskinn er forårsaket av betennelse i talgkjertlene. Under påvirkning av visse patogener, blir de aktivert og begynner å utskille to ganger mengden sebum. Som et resultat vises ikke bare akne, men også nivået av hydrering av dermis overgår normen. Dette har en dårlig effekt på elastisitet. Det er fet hud aldre mye raskere.

Hvorfor fiskeolje mot akne er et effektivt middel

Dette skyldes sammensetningen av stoffet selv. Den viktigste aktive ingrediensen er Omega-3 fettsyrer. Praksis viser at denne komponenten har en positiv effekt på kjertlene, og optimaliserer arbeidet. Som et resultat avtar fettinnholdet automatisk. Selvfølgelig, for tørr hud, er alle typer fettsyrer fordelaktige. Fuktighetsnivået tvert imot øker, noe som bidrar til en god selvrensing av dekselet.

Fiskolje - et individ betyr, til tross for den enkle sammensetningen, påvirker huden på forskjellige måter. Alt avhenger av hvor spesifikt du bruker stoffet, og hvilke hjelpestoffer du bruker. Derfor må pasienten nøye vurdere behandlingen av fiskeolje. Feil tilnærming kan føre til negative konsekvenser.

I de fleste tilfeller er de viktigste årsaksmidlene til talgkjertlene skadelige mikroorganismer som påvirker dem både fra innsiden og utsiden. Fiskeolje kan være et antibiotika i visse tilfeller. Under sin innflytelse ødelegges de fleste arter av bakterier bokstavelig talt etter første ansiktsbehandling. Her er det viktig å ikke overdrive det for å holde det beskyttende laget av dermis intakt.

Alle vet at akne er mest aktiv i ungdomsårene. Dette er et generelt akseptert faktum, men få mennesker tenker på årsaken til en slik aktiv dannelse av betennelser fra 13 til 20 år. Dette skyldes hormonell ubalanse. En av funksjonene til fiskeolje er å gjenopprette normale hormonnivåer.

Fish Oil Face Mask Oppskrifter

Det er i denne typen fisk olje er den mest fordelaktige for huden. Faktum er at de valgte hjelpekomponentene forbedrer effekten på dermis. Husk at de ekstra ingrediensene selv kan påvirke tilstanden til dekselet, så konsekvensene av å bruke en maske avhenger av valget av en bestemt oppskrift.

Mest populære oppskrifter:

1. Maske med fiskeolje og sitronsaft for fet hud

Sitron i dette tilfellet tørker huden til et optimalt nivå. Som et resultat øker fett ikke fuktighet. Bruk av stoffet regelmessig kan avlaste deg for akne og akne etter bare tre eller fire økter. Men vær oppmerksom på at det ikke anbefales å bruke en maske for ofte.

 1. Hell en teskje fiskeolje i en praktisk bolle.
 2. Klem juice av halv sitron.
 3. Rør ingrediensene grundig.
 4. Påfør væsken i ansiktet ditt og la det tørke helt. Det tar ikke mer enn ti minutter.
 5. Vask av med varmt vann.

Hvis du har lagt merke til at produktet tørker og strammer huden for mye, kan du legge til en teskje tung krem ​​til sammensetningen neste gang.

2. Maske med fiskeolje og honning for å øke elastisiteten på dekselet

Med alderen reduseres hudens elastisitet, noe som resulterer i etterligning og dypere rynker. Denne masken av fiskeolje for ansiktet kan brukes både til å rette opp problemet og som et profylaktisk preparat.

 1. Hell i en bolle en spiseskje med varmt kokt vann.
 2. Legg til en teskje fiskeolje.
 3. Legg til samme mengde honning sist.
 4. Rør ingrediensene.
 5. Påfør masken på ansiktet i femten minutter og skyll med kaldt vann.

3. Maske med fiskeolje, urter, hytteost og sitron for å øke elastisiteten

En annen måte å raskt kvitte seg med fine rynker og forbedre den generelle tilstanden til dermis. Oppskriften er noe mer komplisert enn den forrige versjonen, men resultatet er definitivt verdt prisen i tide. Denne masken er mer egnet for personer med problematisk fet hud.

 1. Hell en teskje fiskolje inn i serviset.
 2. Hakk persille på forhånd med en kniv og legg til to teskjeer til fettet.
 3. Tilsett den samme mengden av ikke-fett hytteost til tredje plass.
 4. Legg lemonzest.
 5. Rør ingrediensene og bruk på ansiktet i tjue minutter.

Denne masken kan brukes oftere enn den forrige. Dekselet er effektivt tørket hvis du begynner å bruke stoffet tre ganger i uka.

4. Fiskeoljemaske for å forbedre den generelle hudtilstanden.

De positive egenskapene til dette stoffet bidrar til at det selv brukes som en maske. Og til tross for at det bare er én ingrediens i produktet, viser det seg i noen tilfeller at det ikke er mindre effektivt enn multikomponentpreparater.

Følgelig er maskeforberedelsesinstruksjonen så enkel som mulig. Ta 2-3 kapsler fiskeolje, pierce med en nål og hell innholdet i oppvasken. Rengjør huden og påfør væsken på ansiktet. Hvis du behandler skitten hud, kan det forårsake akne fra fiskeolje.

La væsken tørke helt og skyll med varmt vann.

Det er lov å bruke ekstra kosmetikk for å eliminere lukten av fiskeolje. Det er tilrådelig for disse formål å bruke fuktighetskrem. Det forhindrer også overdreven stramming av huden.

Hvis du vil forstå alle egenskapene som fiskeolje har, studerer hvordan Omega-3 påvirker huden. Les mer om dette i videoen:

Riktig bruk av fiskeolje fra akne vil hjelpe deg med å ikke bare bli kvitt betennelse, men også forbedre hudens elastisitet, redusere fettinnholdet og så videre.

Hvordan hjelper fiskeolje med akne?

Holdere av problem hud dermatologer og kosmetologer anbefales å inkludere i kostholdet fiskeolje fra akne. Dette naturlige produktet beriker kroppen med verdifulle flerumettede fettsyrer som regulerer talgkjertlene og forbedrer tilstanden til huden. I tillegg til bruk av muntlig fiskeolje i nærvær av utslett på ansiktet, er det nyttig å bruke til fremstilling av kosmetiske masker. Når det påføres eksternt, reduserer det ikke bare alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen i ansiktet, men gir også intensivt næring til huden, noe som gir det et sunt og velpleiet utseende.

Effekt av fiskeolje på huden

Akne og ansikts acne er et resultat av overdreven produksjon av talg. Det er produsert av talgkjertler som ligger i de indre lagene av epidermis. Oppgaven av talg er å opprettholde den naturlige balansen i huden og beskytte den mot å tørke ut. Ved intensiv funksjon av sebaceous kjertlene begynner sebum å danne seg i et stort volum. Dens overskytende fører til blokkering av porene og provoserer utviklingen av en inflammatorisk prosess på huden.

Sammensetningen av fiskeolje i store mengder inneholder eicosapentaenoic og docosahexaensyre, som finnes i omega-3 fettsyrer. Menneskekroppen, de er ikke produsert og faller inn i den hovedsakelig med mat. Regulering av talgkjertlene og reduksjon av produksjon av talg, eliminerer disse syrer årsaken til akne og akne hos mennesker. I tillegg har de antiinflammatorisk virkning. Deres tilstedeværelse i kroppen reduserer antall lesjoner på huden og akselererer prosessen med modning og helbredelse av eksisterende akne.

For å fjerne hudens betennelse må fiskolje alltid inkluderes i dietten. Det første resultatet av bruken vil bli merkbart etter 10-15 dager: Den fettete glansen på ansiktet vil forsvinne, huden blir jevnere og renere.

Doseringsformer av produktet, dets bruk i akne

Hva er fiskeolje og hvordan skal det brukes til å kurere problemhud? Dette produktet er av animalsk opprinnelse. Få den fra leveren av laks, sild, makrell og andre typer fettfisk. Eksternt ligner den en gulaktig eller rødlig væskeformig konsistens med en ubehagelig smak og karakteristisk lukt av fisk. I tider av ungdom hos våre mødre og bestemødre ble fiskeolje solgt bare i glassflasker. Det var nødvendig å drikke dette legemidlet direkte fra skjeen, som, med tanke på at det ikke var den hyggeligste smaken, var det få folk som likte. I dag produserer mange farmasøytiske selskaper fiskeolje i form av flavored og luktfri gelatinkapsler. Noen produsenter beriker oljeinnholdet i kapslene med vitamin A og E, som også har en gunstig effekt på tilstanden til huden. I Russland kan du kjøpe fiskeoljeforberedelser Biafishentol, Bional, Norvesol, Unik Omega-3, Meller, Biocontour. Disse midlene er tilgjengelige i forskjellige doser. Den daglige dosen av produktet avhenger av alderen på personen og må bestemmes av legen.

For behandling av problemhud, bør fiskolje forbrukes i første halvdel av dagen (helst om morgenen) under eller etter et måltid. Kapsler med et middel til å svelge som helhet, med noen få væskesnopper. For å bli kvitt akne og forbedre tilstanden til ansiktets hud, bør verktøyet være et kontinuerlig kurs i 1 måned. For å øke effekten, må forbruket av fiskeolje kombineres med et terapeutisk diett og bruk av kosmetikk beregnet for å ta vare på problemhud.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Folk som ønsker å bli kvitt hudutslett ved hjelp av fiskeolje bør ta hensyn til at det ikke er berøvet kontraindikasjoner å bruke. Eksperter forbyder å ta dette produktet med:

 • overfølsomhet overfor det;
 • lidelser ledsaget av blødningsforstyrrelser;
 • overflødig kalsium i kroppen;
 • renal dysfunksjon;
 • leversvikt;
 • gallesteinsykdom;
 • patologier av skjoldbruskkjertelen;
 • graviditet;
 • amming.

Oralt forbruk av fiskeolje kan forårsake uønskede reaksjoner. Ofte, folk som ønsker å forbedre tilstanden til huden deres med dette produktet, har følgende uønskede symptomer:

 • allergiske reaksjoner;
 • redusert blodpropp
 • raping;
 • flatulens;
 • diaré;
 • forverring av pankreatitt eller cholecystitis.

Ved forekomst av de beskrevne bivirkningene, bør pasienten nekte å motta fiskeolje. Hvis du ignorerer de alarmerende symptomene og fortsetter behandlingen, kan du alvorlig skade din egen helse.

Ansiktsmaskeoppskrifter

Fiskolje fra akne og akne kan brukes eksternt som en ingrediens for å lage hjemmelagde masker. For å gjøre dette, kjøp det som en olje løsning.

I nærvær av lesjoner i ansiktet, anbefaler kosmetologer å bruke en antiinflammatorisk maske fremstilt fra:

Ingredienser bør tas i samme mengde, og har blandet grundig, brukt på ren og tørr hud i ansiktet, nakke og andre deler av kroppen som det er utslett på. Den kosmetiske sammensetningen skal holdes i en halv time, deretter skylles med kamille ekstrakt, forvarmet til kroppstemperatur (36-37 ° C). Med rikelig akne eller et stort antall akne anbefales det å lage en maske daglig i 7-10 dager. For å forebygge lesjoner bør prosedyren gjentas 1-2 ganger i uken i ubegrenset tid.

For å tørke eksisterende akne i ansiktet og gjøre dem mindre merkbare, kan du lage en kosmetisk sammensetning av:

 • fiskeolje;
 • fettete rømme;
 • medisinsk alkohol.

1 ts. Fiskolje skal blandes med samme mengde rømme og alkohol. Den resulterende blandingen påføres ansiktet og holder i 10-15 minutter, deretter fjernet med et papirserviett. Det anbefales å skylle ansiktet etter prosedyren med kaldt vann og ikke tørke det, slik at det tørker på egenhånd. Det er umulig å gjenta denne prosedyren i mer enn 3 dager på rad, da alkohol tørker huden sterkt og kan føre til peeling og for tidlig fading.

For behandling av problemhud kan det aktuelle produktet blandes med fett av vegetabilsk opprinnelse. For å oppnå en konkret kosmetisk effekt kan du bruke en maske laget av like deler av fiskeolje og olivenolje. Den resulterende blanding skal påføres med et tynt lag på ansiktet. Det anbefales å dekke huden ovenfra med en steril bomullsklut, hvor hullene for øynene, leppene og neseborene i nesen skal kuttes ut. Hold masken på ansiktet i 15-20 minutter, og vask deretter det litt varme kamilleekstraktet. Hvis du lager en slik maske 3-4 ganger i uken i en måned, kan du med hell rense huden mot utslett og synlig forynge den.

Fiskolje i kampen mot akne: Effektiviteten og oppskriften maskerer basert på den

Mange dermatologer tror at akne kan forebygges uten problemer ved bruk av fiskeolje. I mange år har det vært forbundet med helsemessige fordeler. Vurder hvorfor akne dukker opp og hvordan du skal håndtere dem ved hjelp av verktøy basert på det. Hjelper fiskeolje virkelig?

Virkning av fiskeolje

Dette naturlige produktet anses veldig gunstig for skjønnheten i huden. Legemidlet kan brukes ikke bare for å bekjempe akne, men også for å forbedre tilstanden til hele ansiktet. Hjemme kan du forberede masker og forskjellige kremer.

Legemidlet har en rik sammensetning. Den inneholder følgende komponenter:

 • Omega-3 syrer. Hjelper med å lindre betennelse, kurere akne og kviser.
 • Vitamin A. Designet for å opprettholde en sunn hud.
 • Docosaheksaensyre. Den er designet for å justere tonen, jevne uregelmessigheter. Komponenten gjør huden smidig, glatt og fløyelsaktig.
 • Vitamin D. På grunn av dette trenger kalsium og fosfor raskt inn i cellene.
 • Eikosapentaensyre. Normaliserer talgkjertlene. Forynker alderen hud, forhindrer utseendet av rynker.

Prinsipp for akne

Uansett hvordan du bruker fiskeolje (inne eller ute), kan du eliminere effekten av akne på ansiktet ditt:

 • redusere betennelse
 • eliminere puffiness;
 • fjern rødhet
 • normalisere sebaceous kjertlene.

På apoteket kan du kjøpe stoffet i kapsler - det er rikt på flerumettede fettstoffer. Egenheten ved denne søknaden er at den effektivt normaliserer hormoner, i strid med hvilken huden blir betent, noe som fører til utseendet av hormonell akne.

Riktig bruk

Du kan ta fiskeolje i flere måneder. Etter denne tiden vil produktet forbedre tilstanden til huden betydelig: Betennelse vil forsvinne, aktiviteten til sebaceous kjertlene vil redusere.

Legemidlet anbefales å ta 1 gang per dag med måltider. Ta kapselen på tom mage kan føre til avføring. Hvis du bruker fiskeolje på toppen av huden din, anbefales det å gjøre dette ikke mer enn 2-3 ganger i uka.

Hjemmelagde masker vil forbedre utseendet på huden

Masker tilberedt hjemme for å bli kvitt akne er like gode som ferdige produkter solgt på apotek. Du kan til og med sørge for at masken blir mer effektiv fra naturlige ingredienser. Hvis grunnlaget for masken legger til fiskeolje (det er ikke overflødig å bruke inne), så får du det beste resultatet. For å lage et kosmetisk hjemme, bruker du ikke mye tid og penger.

Vi tilbyr deg flere oppskrifter for masker:

 • Enkelt komponentmaske. Ta fiskolje og et serviett. Gjør et hull i det for nesen og øynene, så sukk det lett i fett og legg det på ansiktet ditt i 30 minutter. Effektiviteten til denne masken er at med hjelpen kan du kvitte huden med overdreven tørrhet, utslett og peeling.
 • Med sitron smaken. Vi tilbyr å prøve en unik maske som fukter huden og eliminerer akne. Bland lemon og narkotika i like forhold. Skyll masken med varmt vann etter 15 minutter. Effekten vil bli merkbar umiddelbart.
 • Honning sammensetning. Bland agenten og honning 5 gram, tilsett 20 milliliter varmt kokt vann. Påfør et tynt lag med maske på ansiktet og etter 15-20 minutter, skyll med varmt vann. Denne masken toner og renser huden, gjør en sunn utseende.
 • "Oljemykhet." Bland 10 ml fiskeolje og olivenolje. Påfør på problemområdet, vask av etter en halv time.
 • Sitron friskhet, krem ​​base. Masken lindrer ikke bare akne, men er også bra for fading hud. For å forberede trenger du 10 g rømme, 10 ml sitronsaft og 10 ml fiskeolje. Etter påføring må du vaske masken med kaldt vann etter 20 minutter.
 • "Snø med greener." For å forberede masken, ta 10 ml fiskolje, 5 g hakket persille og 20 g fettaktig stekt ost. Påfør masken i 25 minutter. Klarer å bli kvitt svarte flekker og akne.
 • Gjærbase. Oppløs 10 g ølgær i 10 ml varm melk, tilsett 10 ml fiskolje og 1 ss honning. Sett beholderen i varmt vann og vent til det begynner å gjære. Etter avkjøling, påfør en maske på det akne-berørte området og la det stå i 25 minutter.
 • Linfrøolje og hytteost. Ta en blender og bland 20 g fett hytteost, tilsett 10 ml svart te og noen dråper persille juice. I den resulterende blandingen tilsettes 15 ml linfrøolje og 15 ml fiskeolje. Blandes grundig i en blender og påføres huden. Skyll med varmt vann etter 20 minutter.
 • "Agurk paradis." Ta en gjennomsnittlig agurk og gni den på en fin rist, tilsett 20 ml fiskeolje. Påfør blandingen på ansiktet, skyll etter 15 minutter. Masken fjerner akne, toner og oppdaterer huden.
 • Appelsinskall Skyll fra oransje, hell 20 ml kokende vann, myk til vannkilde. Når vannet er varmt, tilsett 15 ml fiskeolje. Påfør blandingen med et tynt lag på huden, vask i 20 minutter.

Fordeler og ulemper

Som oljeolje har fiskeolje sine fordeler og ulemper. Vurder dem nedenfor.

 • bidrar til å fukte huden
 • reduserer stressnivået;
 • hindrer utseendet av betennelse;
 • reduserer aktivitet av sebum;
 • normaliserer arbeidet med hormonell bakgrunn
 • gjør huden myk.

ulemper:

 • hjelper ikke med å bli kvitt akne etter første bruk;
 • mulig ubehagelig smak av fisk;
 • forårsaker dårlig fordøyelse i sjeldne tilfeller.

I denne videoen beskriver Elena Malysheva alle helbredelsesegenskapene til dette produktet. Spesielt dens effekter på ansiktets hud.

Kontra

Bruk av stoffet er kontraindisert hos personer som har individuell intoleranse mot komponentene som utgjør. I tillegg ikke anbefalt for bruk i sykdommer som eksem, psoriasis og dermatitt.

Noen flere grunner:

 • Siden preparatet inneholder vitamin D, bør dette produktet ikke brukes av personer med et overskudd av denne komponenten. Ved overdreven akkumulering kan hypovitaminose oppstå.
 • Personer med nyresykdommer og nyrestein er strengt forbudt å bruke dette produktet.
 • Det er ikke tillatt å bruke stoffet og med tuberkulose, magesår og nyresvikt.

Hvis du vil at huden din skal være frisk og uten akne og akne, bør du regelmessig bruke masker basert på fiskeolje. I hvilken form å bruke er det opp til deg. Medikamentet med positive vurderinger anbefales av mange pasienter som så effekten i virkeligheten.

Kosttilskudd Fish Oil - Review

Fiskolje akne hjelper virkelig! Detaljer i tilbakekallingen!

Fiskolje begynte å bli tatt utelukkende på grunn av tilstedeværelsen av flerumettede (Omega-3 og Omega-6) fettsyrer i den, som er ubegrensede nyttige for den kvinnelige kroppen: for forebygging av aterosklerose, leddgikt, radikulitt, trombusdannelse etc. som også påvirker celle-aldringsprosessen og forbedre kroppens metabolisme.

Fra informasjonsnettverk, har lært at det flerumettede fettsyren, er det først av alt, fiskeolje, og, for det andre, linolje, men den første i antall av dets bestanddeler mineralkomponenter mer verdifulle, så stoppe på det!

Ikke bry seg, og kjøpte de vanligste fiskeoljekapslene, 100 stk. i pakken, til prisen - innen 100 rubler! Jeg så det i omtrent en måned, og etter å ha tatt det, la jeg merke til meg selv at jeg hadde mye mindre utslett, som jeg hele tiden sliter med på ulike måter. Huden er blitt renere, dens lettelse er jevnere, med samme ekstern omsorg!

I følge instruksjonene kan opptil 6 kapsler av legemidlet tas per dag, jeg drakk fra 6 til 10 kapsler.

Betydningen av dette ganske enkelt! Eg isotretinoin, tunge, skadelige nok og dyre medikamenter som behandler alvorlige former for akne, inneholder store doser av vitamin A. Fiskeolje er fett bare i nok inneholder vitamin A, som sannsynligvis er mitt problem hud og tidligere manglet. Men hvis Roaccutane, og dets analoger, forårsaker et alvorlig slag på leveren, og mottaket kun er mulig under veiledning av en spesialist og for det tiltenkte formål, er det mulig å ta fiskeolje på egenhånd uten vaktfull kontroll av en spesialist og mega skadelige effekter på kroppen!

Men kammerater, dette er min personlige erfaring, jeg pålegger ikke bruk av dette stoffet på deg, men bare dele min glede! Derfor, hvis noe går galt med deg - ingen forseelse!

Jeg håper min anmeldelse vil være nyttig for deg!

Rengjør huden din og godt humør.

Akne behandling med fiskeolje

Er det mulig å eliminere akne med fiskeolje? Ja, akne er en hudsykdom, hvis forlengelse er sterkt forbedret ved å konsumere fiskeolje.

Fiskolje avledet av ulike typer fisk har lenge vært assosiert med en rekke sunne egenskaper, og de viktigste inkluderer evnen til å forbedre hudens helse og lykkes med å behandle akne.

Hva utløser akne?

Akne oppstår som følge av overskudd av talgproduksjon. Sebaceous kjertlene som er dype i de indre lagene av huden produserer talg. Hensikten med talg er å opprettholde det nødvendige fuktighetsnivået i huden og ikke la det tørke. Når sebaceous kjertlene blir for aktive, er sebum produsert i store mengder. Som vi alle vet, er det millioner av små porer på overflaten av huden. Når overdreven sebumproduksjon oppstår, blir disse porene tilstoppet, noe som fører til overdreven vekst av bakterier på huden. Dette forårsaker til slutt dannelse av hudormer, akne og svarte flekker.

Bruk av fiskeolje for å behandle akne

Fiskolje er rik på omega-3 fettsyrer (sunne fettstoffer), som spiller en nøkkelrolle i å redusere talgproduksjonen, og kan dermed påvirke årsaken til akne. Det betyr at inkludering av fiskeolje i kostholdet bidrar til å eliminere akne innen en uke eller to, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

De viktigste komponentene i fiskeolje er EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre).

Begge disse syrer er omega-3 fettsyrer og har anti-inflammatoriske egenskaper. På grunn av dette, tar fiskeolje bidrar til å redusere betennelsen i huden forårsaket av akne. Både EPA og DHA er i stand til å utøve en antibakteriell effekt, og derved bidra til å drepe bakteriene som forårsaker akne.

En av årsakene til hyperaktiviteten til talgkjertlene er hormonell ubalanse. Hormonene som styrer funksjonen av talgkjertlene er kjent som androgener. Folk som lider av akne har høye nivåer av androgener, noe som forårsaker overdreven sebumproduksjon. Omega-3 fettsyrer gjør en utmerket jobb med å minimere produksjonen av androgener, noe som igjen bidrar til å kurere akne.

For å utnytte alle de fordelaktige egenskapene til fiskeolje og forbedre hudens helse, kan du enten spise flere porsjoner fisk hver dag, eller ta fiskolje-kosttilskudd som instruert av legen din. I tillegg til å spise fiskeolje må du følge et sunt kosthold og drikke rikelig med vann.

video

Relatert link: Akne hvitløk Behandling

Hjelper fiskeolje akne?

De store fordelene med fiskeolje var kjent for gamle healere. Dette verktøyet brukes til å gjenopprette helsen etter sykdom, for å forbedre aktiviteten til sirkulasjonssystemet, samt å normalisere tilstanden til hud og hår. Akne fiskeolje er en forsøkt og effektiv medisin som kan behandles både muntlig og eksternt (i form av masker).

Sammensetning og egenskaper

Fiskolje inneholder i sammensetningen et kompleks av Omega 3, vitamin A og D, samt svovel og andre hudvennlige ingredienser som vil bidra til å bli kvitt akne.

Omega 3 fettsyrer hjelper til med å gjenopprette kollagenfibre, akselerere helbredelsen av skadede vev og forhindre utvikling av inflammatoriske prosesser. Og også normalisere lipidmetabolismen i kroppen, noe som medfører reduksjon i overdreven sebumproduksjon og tilstopping av porer, og derfor virker mot akne.

Vitamin A eller retinol anses å være den beste behandlingen for hudproblemer. Det stimulerer veksten og delingen av nye celler, øker kollagenproduksjonen. Retinol hjelper med å lindre betennelse, redusere sekretjonen av talgkjertlene og normalisere lipidlaget.

Vitamin D eller cholecalciferol forhindrer betennelse, motstår frie radikaler og stimulerer kollagenproduksjon.

Svovel har en antiseptisk, anti-inflammatorisk og antiallergisk effekt, viser de mest kraftige seborrheaegenskapene, fremmer rask helbredelse av hudlesjoner.

På grunn av påvirkning av de ovennevnte komponentene, anbefaler kosmetologer ofte akne fra torskeleverolje, som lenge har vist seg å være effektivt og effektivt. Dette bekreftes av mange positive vurderinger.

Det skal imidlertid bemerkes at fiskeolje ikke bare hjelper med akne, det muntlige og det ytre (i form av masker), gjør det mulig å returnere tonen, glatte rynker og gjøre huden smidig og elastisk. Det ideelle alternativet regnes for å være det komplekse inntaket av stoffet inne med sin vanlige eksterne applikasjon.

Når ikke å søke

Før du bruker fiskeolje for akne, må du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner for det.

For intern bruk:

 • i tilfelle overfølsomhet for fiskeprodukter;
 • med hemofili og hemorragisk syndrom;
 • betennelser i bukspyttkjertelen og galleblæren;
 • med tuberkulose;
 • med hypervitaminose A og D;
 • med langvarig immobilisering;
 • med hyperfunksjon av skjoldbruskkjertelen;
 • med alvorlig nyresykdom.

Hvordan bruke

Ekstern bruk:

Fiskolje kapsler for akne må tas i følgende dosering:

 • 1 til 2 kapsler tre ganger om dagen;
 • behandlingsvarigheten er 30-60 dager;
 • et annet kurs kan kun utføres etter et intervall på flere måneder.

I form av en oljeaktig væske:

 • 1 ss tre ganger om dagen.

oppskrifter

Fiskolje i form av masker - et effektivt verktøy som vil bidra til å bli kvitt akne.

Det er nødvendig å ta en teskje fiskeolje og sitronsaft og blande. Blandingen påføres på renset ansikt i en halv time, skyll deretter med varmt vann. En slik maske vil tørke ut akne litt og redusere betennelse.

Rømme (eller fløte), fiskeolje og sitronsaft 1 ts. Bland i en emalje bolle eller keramisk bolle. Påfør ansiktet i 20-25 minutter og skyll. Verktøyet vil bidra til å fjerne overflødig fet hud og eliminere akne.

Ta på 1 ts. Fiskolje og honning, bland og applicer på renset hud. Anti-inflammatorisk maske for akne blir brukt 1 - 2 ganger i uken. Et kurs på fem til seks bruk. Det anbefales ikke å utføre prosedyren i nærvær av overfølsomhet overfor honning.

Bland 1 ts. Fiskolje, alkohol og rømme og gjelder for problemområder med akne. Varigheten av prosedyren er fra 10 til 15 minutter. Denne masken kan brukes ikke mer enn en gang to ganger i uken, med hyppigere bruk av huden kan bli tørr og begynner å skrelle av.

Spiseskje finhakket persille, 1 ts. Fiskeolje, 1 ss. en skje full av fettfattig hytteost blandet og den ferdige vassdraget påføres i en halv time. Denne masken bidrar til å rengjøre ansiktet av akne.

Bryggergær (10 g) bør løses i en spiseskje varm melk. Til blandingen tilsettes en halv mateskje fiskeolje og samme mengde honning. Midler til å varme i et vannbad før gjæring og la avkjøles. Deretter påføres løsningen på huden i 20-25 minutter og vaskes av med varmt vann. Denne masken passer perfekt med akne og betennelse.

Til en bakke agurk er lagt til en spiseskje med fiskeolje. Gruel påføres ansiktet i 15 minutter og vaskes av.

Skyll stoffet kan være varmt vann, men det beste alternativet for uttak ville være en avkok av kamille eller grønn te.

Fiskolje fra akne i ansiktet brukes til å gjenopprette lipidlaget, lindre betennelse og tørr, fet hud. Det er veldig viktig å huske at stoffet som enhver medisinsk substans ikke kan brukes kontinuerlig. Muntlig og ekstern administrasjon utføres eksklusivt av kurs og i fravær av kontraindikasjoner.

Funksjoner for bruk

Langvarig muntlig inntak av fiskeolje fra akne kan forårsake negative bivirkninger:

 • døsighet og sløvhet
 • hodepine;
 • kvalme og gagging
 • fordøyelsessykdommer;
 • forverrelser av bukspyttkjertel og galdeblæresykdommer;
 • smerte i nedre lemmer;
 • allergiske manifestasjoner;
 • økt svette;
 • feber,
 • blødning.

Hvis noen av de ovennevnte og andre ubehagelige tilstandene oppstår, bør du avslutte bruken av legemidlet og konsultere legen din.

Bruk av fiskeolje fra akne bør ikke utføres i forbindelse med inntak av multivitaminkomplekser som inneholder vitamin A og D, da dette kan forårsake symptomer på overdosering.

Ta akne kapsler Fiskolje anbefales ikke under graviditet. Dette skyldes antitrombotisk effekt av midlet og mulig utvikling av blødning. Under amming er det bare tillatt å ta legemidlet som beskrevet av den behandlende legen.

Før den kommende operasjonen, bør fiskolje for akne-behandling stoppes i 4 til 5 dager før operasjonen.

Samtidig bruk av stoffet med antikoagulantia anbefales ikke, da slik bruk øker risikoen for blødninger og blødninger.

Hvis du overskrider den terapeutiske dosen av fiskeolje, er det mulig å utvikle negative manifestasjoner av overdose. I dette tilfellet er det nødvendig å utføre symptomatisk behandling og begrense bruk av produkter som inneholder kalsium.

konklusjon

Fiskolje er et effektivt middel for å eliminere hudproblemer i alle aldre. Det fukter, nærer og regenererer huden, normaliserer fettinnholdet og reduserer betennelse. Ganske effektivt hjelper fiskeolje mot akne, noe som bekreftes av mange vurderinger av pasienter som allerede har prøvd dette stoffet på seg selv.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/fish_oil__42857
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=dee4fd5f-2d16-4cee-ab95-593f5b2bb3a4t=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Fiskolje i kampen mot akne: Effektiviteten og oppskriften maskerer basert på den

Mange dermatologer tror at akne kan forebygges uten problemer ved bruk av fiskeolje. I mange år har det vært forbundet med helsemessige fordeler. Vurder hvorfor akne dukker opp og hvordan du skal håndtere dem ved hjelp av verktøy basert på det. Hjelper fiskeolje virkelig?

Virkning av fiskeolje

Dette naturlige produktet anses veldig gunstig for skjønnheten i huden. Legemidlet kan brukes ikke bare for å bekjempe akne, men også for å forbedre tilstanden til hele ansiktet. Hjemme kan du forberede masker og forskjellige kremer.

Legemidlet har en rik sammensetning. Den inneholder følgende komponenter:

 • Omega-3 syrer. Hjelper med å lindre betennelse, kurere akne og kviser.
 • Vitamin A. Designet for å opprettholde en sunn hud.
 • Docosaheksaensyre. Den er designet for å justere tonen, jevne uregelmessigheter. Komponenten gjør huden smidig, glatt og fløyelsaktig.
 • Vitamin D. På grunn av dette trenger kalsium og fosfor raskt inn i cellene.
 • Eikosapentaensyre. Normaliserer talgkjertlene. Forynker alderen hud, forhindrer utseendet av rynker.

Prinsipp for akne

Uansett hvordan du bruker fiskeolje (inne eller ute), kan du eliminere effekten av akne på ansiktet ditt:

 • redusere betennelse
 • eliminere puffiness;
 • fjern rødhet
 • normalisere sebaceous kjertlene.

På apoteket kan du kjøpe stoffet i kapsler - det er rikt på flerumettede fettstoffer. Egenheten ved denne søknaden er at den effektivt normaliserer hormoner, i strid med hvilken huden blir betent, noe som fører til utseendet av hormonell akne.

Riktig bruk

Du kan ta fiskeolje i flere måneder. Etter denne tiden vil produktet forbedre tilstanden til huden betydelig: Betennelse vil forsvinne, aktiviteten til sebaceous kjertlene vil redusere.

Legemidlet anbefales å ta 1 gang per dag med måltider. Ta kapselen på tom mage kan føre til avføring. Hvis du bruker fiskeolje på toppen av huden din, anbefales det å gjøre dette ikke mer enn 2-3 ganger i uka.

Hjemmelagde masker vil forbedre utseendet på huden

Masker tilberedt hjemme for å bli kvitt akne er like gode som ferdige produkter solgt på apotek. Du kan til og med sørge for at masken blir mer effektiv fra naturlige ingredienser. Hvis grunnlaget for masken legger til fiskeolje (det er ikke overflødig å bruke inne), så får du det beste resultatet. For å lage et kosmetisk hjemme, bruker du ikke mye tid og penger.

Vi tilbyr deg flere oppskrifter for masker:

 • Enkelt komponentmaske. Ta fiskolje og et serviett. Gjør et hull i det for nesen og øynene, så sukk det lett i fett og legg det på ansiktet ditt i 30 minutter. Effektiviteten til denne masken er at med hjelpen kan du kvitte huden med overdreven tørrhet, utslett og peeling.
 • Med sitron smaken. Vi tilbyr å prøve en unik maske som fukter huden og eliminerer akne. Bland lemon og narkotika i like forhold. Skyll masken med varmt vann etter 15 minutter. Effekten vil bli merkbar umiddelbart.
 • Honning sammensetning. Bland agenten og honning 5 gram, tilsett 20 milliliter varmt kokt vann. Påfør et tynt lag med maske på ansiktet og etter 15-20 minutter, skyll med varmt vann. Denne masken toner og renser huden, gjør en sunn utseende.
 • "Oljemykhet." Bland 10 ml fiskeolje og olivenolje. Påfør på problemområdet, vask av etter en halv time.
 • Sitron friskhet, krem ​​base. Masken lindrer ikke bare akne, men er også bra for fading hud. For å forberede trenger du 10 g rømme, 10 ml sitronsaft og 10 ml fiskeolje. Etter påføring må du vaske masken med kaldt vann etter 20 minutter.
 • "Snø med greener." For å forberede masken, ta 10 ml fiskolje, 5 g hakket persille og 20 g fettaktig stekt ost. Påfør masken i 25 minutter. Klarer å bli kvitt svarte flekker og akne.
 • Gjærbase. Oppløs 10 g ølgær i 10 ml varm melk, tilsett 10 ml fiskolje og 1 ss honning. Sett beholderen i varmt vann og vent til det begynner å gjære. Etter avkjøling, påfør en maske på det akne-berørte området og la det stå i 25 minutter.
 • Linfrøolje og hytteost. Ta en blender og bland 20 g fett hytteost, tilsett 10 ml svart te og noen dråper persille juice. I den resulterende blandingen tilsettes 15 ml linfrøolje og 15 ml fiskeolje. Blandes grundig i en blender og påføres huden. Skyll med varmt vann etter 20 minutter.
 • "Agurk paradis." Ta en gjennomsnittlig agurk og gni den på en fin rist, tilsett 20 ml fiskeolje. Påfør blandingen på ansiktet, skyll etter 15 minutter. Masken fjerner akne, toner og oppdaterer huden.
 • Appelsinskall Skyll fra oransje, hell 20 ml kokende vann, myk til vannkilde. Når vannet er varmt, tilsett 15 ml fiskeolje. Påfør blandingen med et tynt lag på huden, vask i 20 minutter.

Fordeler og ulemper

Som oljeolje har fiskeolje sine fordeler og ulemper. Vurder dem nedenfor.

 • bidrar til å fukte huden
 • reduserer stressnivået;
 • hindrer utseendet av betennelse;
 • reduserer aktivitet av sebum;
 • normaliserer arbeidet med hormonell bakgrunn
 • gjør huden myk.

ulemper:

 • hjelper ikke med å bli kvitt akne etter første bruk;
 • mulig ubehagelig smak av fisk;
 • forårsaker dårlig fordøyelse i sjeldne tilfeller.

I denne videoen beskriver Elena Malysheva alle helbredelsesegenskapene til dette produktet. Spesielt dens effekter på ansiktets hud.

Kontra

Bruk av stoffet er kontraindisert hos personer som har individuell intoleranse mot komponentene som utgjør. I tillegg ikke anbefalt for bruk i sykdommer som eksem, psoriasis og dermatitt.

Noen flere grunner:

 • Siden preparatet inneholder vitamin D, bør dette produktet ikke brukes av personer med et overskudd av denne komponenten. Ved overdreven akkumulering kan hypovitaminose oppstå.
 • Personer med nyresykdommer og nyrestein er strengt forbudt å bruke dette produktet.
 • Det er ikke tillatt å bruke stoffet og med tuberkulose, magesår og nyresvikt.

Hvis du vil at huden din skal være frisk og uten akne og akne, bør du regelmessig bruke masker basert på fiskeolje. I hvilken form å bruke er det opp til deg. Medikamentet med positive vurderinger anbefales av mange pasienter som så effekten i virkeligheten.

Flere Artikler Om Typer Acne