For lenge siden begynte håret mitt å falle på hodet mitt. Jeg spiser godt og ser etter helsen min. I min ungdom hadde jeg godt og langt hår. Jeg la merke til at ved roten til alle hårene som falt der ute, er det en hvitt gul tetning som ser ut som en fettete stopper, som en komedie. Samtidig vokser mange nye hår, men prosessen går ikke lenge. Vennligst informer meg om hva jeg skal gjøre.

Dette er ikke en fettstopp, men en løk, men ikke forveksle den med hårroten (follikel), den kan ikke falle ut.
Håravfall sammen med en hvit pære er en del av den naturlige prosessen med hårfornyelse, siden håret går gjennom flere faser: anagen (aktiv vekstperiode), catagen (overgangsperioden fra ett stadium til et annet - fra anagen til telogen) og telogen (hvilestad av hår, i dette scenhår faller ut). I gjennomsnitt er 80-90% av personens hår i anagen-scenen, 1-2% i catagen-scenen og 10-15% i telogenfasen.
Hvis håret faller ut mer enn vanlig, lang tid og mye hår med en hvit pære, så er sannsynligvis hårsekkene dine tynnet, og årsaken til dette fenomenet ligger i kroppens indre problemer. I dette tilfellet må du konsultere en spesialist som trenger å finne årsaken til hårtap, du kan lese mer her (det er mye informasjon som kan være nyttig): http://volosomanjaki.com/vypadenie-volos/vypadenie-volos-prichiny-lechenie-medikamentoznye -i-narodnye-sredstva /
Jeg anbefaler at du utfører en blodprøve for hovedindikatorene og drar en konsultasjon med en hudlege eller tricholog, og han vil bestemme følgende tiltak basert på undersøkelsen og analysene.
Men hvis du har noen grunn til å tro at hår tap er forbundet med tette sebaceous kjertler i hodebunnen, må du gjøre en god peeling av hodebunnen, det beste er for mesteren å gjøre det i salongen, de gjør kjemisk peeling, den inneholder frukt syrer som oppløses og fjern forurensning. Og allerede hjemme kan du opprettholde resultatet ved hjelp av kjøpte scrubs eller hjemmelaget basert på havsalt (en gang hver annen uke). Også, fra tid til annen, bruk dype rensende sjampoer, de bidrar til dypt å rense hodebunnen av ulike urenheter, inkludert silikoner, som har egenskaper som akkumuleres i hodebunnen og det slutter å puste.

Det ser ut som en kork, det er lett fjernet hvis du trekker det, det føles solidt å røre ved. Kan du rådgjøre hva peeling å kjøpe med syrer, kan du salong omsorg. Jeg kan kjøpe den på Internett og gjøre det hjemme selv? Takk på forhånd!

Gode ​​merker som jobber i salonger:
Lebel Cool Orange Scalp Conditioner - rensemiddel for fet eller tørr hodebunn
Nioxin Scalp Renew Dermabraison Treatment - Head Scrub
Farmavita Phytopeeling - Scrub for hodebunnen
Eller du kan ta noen andre skrubbe for hodebunnen, helst et profesjonelt merke. Skrubbing påføres en fuktig hodebunn, avskjæring, da skal du massere hodebunnen i noen minutter og la blandingen stå på hodet i noen minutter, så bør du skyll håret grundig med vann ved hjelp av sjampo.
Det er viktig å våte (i to minutter under vann) hodebunnen, slik at porene er åpne og bare deretter fortsette å peeling.

Peeling for skalp Nioxin SCALP Renew Dermabrasion Treatment - Review

Kjemisk peeling for hodebunnen. Struggles med FAT, SELF-GRØDNING, OLIEVERKNINGER. Er det mulig å bruke det i en fallout? Og hvordan å gjennomføre en salongskalingsprosedyre hjemme.

Så, peeling for hodebunnen Nioxin SCALP Renew Dermabrasion Treatment.

Nettsted for kjøp av nettbutikk Beauty Disсount Center.

Direkte link til Nioxin peeling.

Kostnaden ved kjøp av 716 rubler.

✓ Hva trenger du skalp peeling for?

Først av alt, for å exfoliere stratum corneum. Noen ganger danner disse døde partiklene ikke bare flass av flass, men nesten en skorpe på hodebunnen. Som naturlig forhindrer normal hårvekst.

For det andre, peeling skalp er nødvendig for å fjerne sebaceous plugger. Sebaceous plugger er periodisk dannet i alle personer med fet type hode. Selv om den ikke vaskes bort fett, får hårsekkene tresko og forårsaker at dette håret dør av og forlater hodet.

Forresten, det er derfor du ikke kan "strekke gleden" og gå lenge i et skittent hode. Trichologists anbefaler å vaske håret ditt ettersom det blir skittent, hvis det er rent bare for en dag, må du vaske det hver dag. Hyppig vask påvirker ikke hårtap!

✓ Hva ser en fettete stopper ut?

På bildet av håret med en fettstopp på pæren. Dessverre ville han ikke bli fotografert

Men jeg tror du har kjernen. Det er en løk, som en hvit pose er festet til.

✓ Er det mulig å bruke peeling for hårtap?

Hvis du har en fallout i det reaktive stadiet, når håret sypyatsya fra bare ett trykk til dem, så nei. Hvis bare håret faller ut mer enn normen (og til og med minst 10 ganger mer enn normen), så bruk peeling er mulig og til og med nødvendig. Dette er ikke mine ord, men trichologer)

Og dette verktøyet er posisjonert som en oppstramming, det er slik det kalles på den offisielle nettsiden til Nioksin: REGENERERENDE PEELING FOR HUD- OG HOVED- OG HÅRSTYRKE.

Forresten, denne peeling ble kjøpt av meg under kampen med alopecia. Mer detaljert enn jeg ble behandlet, er det mulig å lese her.

✓ Nå om hvorfor Nioxin-eksfoliering.

Denne kjemiske peeling. Det inneholder ikke skrubbende partikler som klør hodebunnen, rive ut håret, er vanskelig å vaske ut, etc. Det betyr at det ikke skader hodebunnen og håret.

Nioxin peeling er tilgjengelig i en 75 ml flaske. Dette er nok for 3-4 applikasjoner.

Til sammenligning vil samme prosedyre i salongen (og de fleste salonger jobbe med denne peeling) koste deg 1500-2000 rubler. Generelt er fordelene åpenbare.

✓ Sammensetning:

Hyaluronsyre og melkesyre, 3 sukkertyper (sukkerrør, bete og lønn), fruktsyrer, aloe.

✓Informasjon på pakken:

✓Primenenie:

Påfør denne peeling er veldig enkel. Påfør på tørr hodebunnsskillelse. Massere hodet i et øyeblikk (bruk hansker på hendene!) For å distribuere produktet over hele huden og hold i 10 minutter. Skyll deretter grundig med sjampo. Det er bedre å vaske hodet to ganger.

Det er ingen spesielle følelser fra peeling på hodet. Det virker for meg at det er en liten brennende følelse, knapt merkbar.

Prosedyren for peeling skalp skal utføres hver 30-45 dager. Med tiden vil du selv forstå om det er på tide å gjøre det eller ikke. Hvis håret er fettete, er det en gang i måneden optimal.

✓ Effekt:

★ Den aller første føler du virkelig lysheten i hodebunnen. Det er vanskelig å beskrive i ord, du må føle det.

★ Etter sjampoering kan også skalede partikler observeres. Dette betyr ikke at du har en mengde flass, men bare tyder på at du bare har vasket hodet på kåt hud. Ikke bekymre deg, neste gang du vasker bort.

★ Under påvirkning av peeling, vil fettete plugger oppløse og i noen tid vil ikke tette hårsekkene.

★ Det samme gjelder seborré, flass, hvis det ikke går straks, så i det minste vil det ikke danne flak og skorpe på hodet.

Det vil ikke være noen "før" og "etter" bilder, fordi det ikke er noe å demonstrere generelt. Jeg vet ikke hvordan du kan skyte forsvinden av sebaceous plugger, for eksempel))

Peeling for skalp Nioxin SCALP Renew Dermabrasion Treatment anbefaler!

Spesielt eierne av fet hodebunn, eller lider av seborré, eller sliter med tap, vel, "heldige" som umiddelbart presenterer alt ovenfor.

Spørsmål til eksperten: Når skal lyden lyde hvis håret faller ut

Vi er vant til å se etter svar på de fleste spørsmål som angår oss online. I den nye serien av materialer spør vi nettopp slike spørsmål - brennende, uventet eller vanlig - til fagfolk på ulike felt.

Hår- og hodebenspleie virker ofte å være en problemfri prosess - vi er vant til å løse de fleste problemer med kosmetisk eller i beste fall farmasøytiske preparater. Faktisk er hårtap sjelden en alvorlig årsak til bekymring, og valg av egnet pleie kan bidra til å opprettholde sitt sunne utseende og stabil funksjon av huden. Vi spurte spesialisten når det var virkelig verdt å kalle alarmen og gå til legen.

Elena Dmitrieva

lege-dermatolog av den høyeste kategorien,
lege-tricholog, ekspert av merkevaren Eliokap

Ofte vender folk til trichologen med problemet med hårtap. Hvis du ser at du mister mer enn 10-15% av håret per dag (jeg mener, på hele kroppen), og denne prosessen har pågått i flere måneder allerede - sørg for å konsultere en lege. Ulike årsaker kan føre til hårtap. For eksempel er det høst nå, og mange har allerede opplevd sesongmessig nedfall. Faktum er at i prosessen med dannelse av hårvekst, så vel som syntesen av melanin (inkludert i huden), deltar visse aminosyrer. Hvis hele håret regelmessig mottar et hår i en viss mengde aminosyrer, så i sommer, når soling vises, brukes nesten 80% av disse aminosyrene til dannelsen av melanin i huden. Håret, som opplever mangel på byggemateriale, svekker, tynner og faller ut.

Under virkningen av ultrafiolett lys dannes frie radikaler i cellene i hud- og hårsekkene, som, som de akkumuleres over sommeren, hemmer prosessen med celledeling og syntese av hårmatriksen. Som følge av dette utvikler svekkelsen av hårsekkene seg, og som følge av dette oppstår håravfall. Det som er skadet og dør om sommeren, forsvinner i høst - hele prosessen er to til tre måneder. For å forebygge og minimere negative effekter, pleie og styrke hårsekkene regelmessig. Uutslettelige lotioner og serum til hodebunnen med aminosyrer, naturlige ekstrakter (nese, ingefær, gurkemeie, enebær, salvie, aloe), essensielle oljer (sitron, oransje) og plante stamceller er perfekte.

Vi bør også nevne androgenetisk hårtap. Arvelig overfølsomhet overfor dihydrotestosteron (en biologisk aktiv form for testosteron, som dannes når den interagerer med enzymet 5-alfa reduktase), fører til inhibering av hårsekkene. Ca. 80% av tilfellene av hårtap hos menn og 30% av tilfellene hos kvinner har androgenetisk opprinnelse. Hos kvinner blir templer og parietal sonen (den såkalte "hatsonen") påvirket. I dette tilfellet må du først sjekke skjoldbruskkjertelen, binyrene og eggstokkene, samt gjennomgå en datamaskinundersøkelse av hår og hodebunn. Dessverre er det umulig å eliminere årsaken til dette falloutet, men du kan blokkere det. Legen vil velge et individuelt sykehus. Vær oppmerksom på at det finnes menoxidilbaserte legemidler, den viktigste ulempen er et skarpt uttakssyndrom. Jeg anbefaler produkter med urte ingredienser, for eksempel verbascoside (lilla stamceller), som effektivt blokkerer effektene av 5-alfa reduktase og dihydrotestosteron.

De hårene som er skadet og dør om sommeren faller bort om høsten - hele prosessen er to til tre måneder

Ikke forsink et besøk til legen hvis du har fet hodebunn. Kanskje det er et brudd på talgkjertlene - i dette tilfellet er det nødvendig å finne og eliminere årsaken. Svært ofte skyldes dette feil valg av sjampo. Faktum er at produkter med høyt innhold av overflateaktive stoffer (som vasker håret "til knasten") og uheldig pH bryter mot biobalansen av huden. Som et resultat begynner sebaceous kjertlene å jobbe mer aktivt og utsette mer sekresjon for å beskytte hårsekkene. For å unngå dette problemet, velg en fuktighetsgivende, alkalisk fri sjampo med pH 5,5 ideell for hodebunnen og håret. For tørr hodebunn og forskjellige typer hårstruktur anbefales det også å velge en spesiell pleie.

Ta kontakt med trichologen hvis du oppdager at håret ditt har blitt tynnere, svakere og langsommere. Faktum er at et tykt lag av keratinisert epitel, rester av stylingmidler og sebaceous plugger samler seg i hodebunnen, noe som påvirker hårsekkene negativt: blodsirkulasjonen forverres, huden puster ikke. Sebaceous plugger kan bokstavelig talt forsegle hårsekkene, slik at håret bare slutter å vokse. I dette tilfellet kan du lage masker så mye du vil, bruk serum og lotioner - det vil være svært vanskelig for aktive ingredienser å trenge gjennom dette laget. Ved hjelp av datadiagnostikk kan du se selv forurensning og tilstoppede porene. For dyp rensing av hodebunnen, foreskriver legen vanligvis et kurs av peeling med milde syrer. Jeg anbefaler deg å ta hensyn til midlene basert på melkesyre, fordi det ikke tørker ut og ikke løsner den følsomme hodebunnen, i motsetning til for eksempel fra salicylsyre og glykolsyre.

Utseendet av flass er også en alvorlig grunn for å gå til trichologist. Ikke glem at flass ikke bare er en peeling av hodebunnen, men en soppsykdom. Bare en lege kan bestemme hvilken type flass og foreskrive et behandlingsforløp.

Cabin Scalding Peeling: Care for Hair Health

Å opprettholde sin naturlige skjønnhet ofte ty til salong prosedyrer. Alle er allerede vant til å skille ansiktet eller kroppen, men peeling av hodebunnen i salongen blir valgt sjeldnere. Den epidermis må skrelles, den fjerner døde celler, og løser dermed mange problemer.

Det bidrar til å bli kvitt ikke bare overflødig fett, men også kosmetikk. Du vil bli overrasket, men sjampo, hårmasker, geler, skum, lakker kan samle seg på hodebunnen. Fra slike rester og dannet en kork, som må fjernes.

Å opprettholde sin naturlige skjønnhet ofte ty til salong prosedyrer. Alle er allerede vant til å skille ansiktet eller kroppen, men peeling av hodebunnen i salongen blir valgt sjeldnere. Den epidermis må skrelles, den fjerner døde celler, og løser dermed mange problemer.

Det bidrar til å bli kvitt ikke bare overflødig fett, men også kosmetikk. Du vil bli overrasket, men sjampo, hårmasker, geler, skum, lakker kan samle seg på hodebunnen. Fra slike rester og dannet en kork, som må fjernes.

Effekt på hår

Denne prosedyren er foreskrevet for behandling av alvorlige problemer med hår, så vel som for forebygging. Regelmessig rensing hjelper:

 • bli kvitt flass
 • økt celleregenerering
 • forbedret celleutveksling,
 • god hudtone
 • ernæring, blodtilførsel til follikkelen,
 • bli kvitt fete trafikkorker,
 • hårmetning med oksygen, gunstige elementer, vitaminer,
 • effektiv virkning av terapeutiske midler.

Peeling vil gi deg en følelse av lyshet, renslighet, håret ditt vil ikke lenger være kjedelig. Derfor, i profesjonelle salonger, anbefales det ofte å starte hårpleie med en eksfolierende prosedyre.

Kjernen i prosedyren

Mange, etter å ha lært om helbredende kraft av rensing, tenk å rense hodebunnen. Dette kan gjøres uavhengig ved hjelp av profesjonelle verktøy eller tradisjonell medisin, men det er mest effektivt å kontakte spesialister. Du vil bli gitt ikke bare med materialer av høy kvalitet, riktig utvalgte midler, men også med kompetent kontroll over hele prosedyren. Denne tjenesten er nå tilgjengelig hos mange frisører.

Hårbunnen er ikke bare dypt renset, men også mettet med aktive ingredienser.

Standardprosedyren består av flere trinn:

 • håret må være rent, det kan være tørt eller vått;
 • Påfør et spesielt verktøy for profesjonell eksfoliering;
 • mesteren behandler forsiktig hvert hudområde til dem, og fortsetter deretter å massasje;
 • Resterne av eksfolieringsmidlet fjernes forsiktig sammen med overbelastning, døde celler og hudfett;
 • mesteren velger en maske eller serum for hårtype for den siste fasen av peeling. Det kan være nærende, regenerere, legge til skinne eller volum til hår.

Hele prosedyren tar vanligvis omtrent en time. Det anbefales å benytte seg av salongrensing en eller to ganger i måneden. Hvis du er bekymret for fet hodebunn, bør du øke antall besøk til tre.

Det er best å henvende seg til trichologen før prosedyren, han vil gi råd om hvilket hårproblem som skal være oppmerksom først og fremst.

Typer av peeling

Rensemetoder er forskjellige, avhengig av dine preferanser. Hver av dem er effektiv på sin egen måte, det løser et visst antall problemer. De mest populære typer peeling kalles:

Mekanisk - det enkleste, det kan brukes til hjemme. Å rengjøre huden på denne måten betyr å skrubbe den. Massasjebevegelser fjerner alle uønskede celler, huden er mettet med næringsstoffer. Mekanisk peeling hjelper med flass og fet hodebunn, men er uønsket for hårtap og sensitiv, skadet hud.

Kjemikaliet er foreskrevet av en tricholog eller kosmetolog. Det utføres i hytta ved hjelp av spesielle syrer: appelsinsyre, vinsyre, melkesyre, sitronsyre, mandel og andre. Rensing av det døde laget av epidermis er ganske effektivt, det oppløses under virkningen av aktive stoffer. Slike peeling fremmer regenerering, aktiverer vekst, bidrar effektivt til flass, tap og mange andre sykdommer. Ikke anbefalt for individuell intoleranse og hudbetennelse. Peeling gjøres best med økter (fra fem til syv med et intervall på en uke).

Gass-væske - en ganske ny salongprosedyre. Huden behandles uten kontakt med en spesiell enhet. Den terapeutiske løsningen kommer med gasser (oksygen og karbondioksid) under sterkt trykk. Infeksjonen kan ikke bringes på denne måten, risikoen for en allergisk reaksjon er minimal, effekten er øyeblikkelig, egnet for alle aldre og hårtyper. Effekten varer lenge etter flere kurs. Det kurerer mange problemer, det anbefales ikke i tilfelle av høyt blodtrykk og feber.

Peeling er en nødvendig prosedyre for epidermis. Du vil glemme ubehagelige sykdommer i lang tid, håret ditt blir elastisk og skinnende. Salonprosedyrer er ikke bare høy kvalitet, men gir også selvtillit, gjør at du føler deg veldig vakker.

Alt om rensing av hodebunnen i hytta og hjemme: en gjennomgang av midler og metoder, nyttige oppskrifter

Sunt, vakkert hår - drømmen om hver person. Men fasjonable hårklipp, styling, frisyrer legger ikke til skjønnhet, hvis huden på hodet lenge har hatt behov for radikal behandling.

Deretter vil vi fortelle deg alt om hva slags hodebunnsrengjøring kan tilby i salongen og hvilke kosmetiske produkter som er bedre å bruke. Og også hvordan å lage en peeling selv.

Hvorfor rense hodebunnen?

Alle vet at det øvre laget av huden (epidermis) er kontinuerlig oppdatert, dets øvre lag avtar. Kroppen kvitte seg med døde celler hjelper scourers og scrubs. Men hodebunnen trenger også renseprosedyrer.

Støvpartikler, hår stylingprodukter, døde hudceller av epidermis - alt dette akkumuleres daglig på overflaten av hodebunnen. Delvis faller de av, men resten forblir på overflaten, blanding med sebum forurenser porene, bidrar til dannelsen av flass og sebaceous plugger, etc.

Fordelene ved å rense hodebunnen:

 • Flassbeskyttelse.
 • Regulering av fettmetabolismen.
 • Aktivering av hårvekst.
 • Rensing av døde celler.
 • Økt blodtilførsel til hårsekkene og hodebunnen.
 • Fritak fra talg og smuss, styling, silikon.
 • Beskyttelse mot hårtap på grunn av stimulering av hårsekk.
 • Øk effekten av terapeutisk sjampo, masker, balsam.

Interiør rengjøring

 • Mekanisk peeling - rengjøring av hodebunnen med slitende stoffer ved hjelp av en skrubbe, gommage.
  1. Skrubbe påføres på vått hår, masseres i 20-30 minutter.
  2. Vask av med sjampo.
  3. Påfør en nærende maske.
  4. Stå 15 minutter.
  5. Vask masken av.

Prosedyren varer 1 time. Frekvens 2-3 ganger i måneden. Pris: 1500 rubler.

 • Kjemisk peeling - utføres ved bruk av forskjellige syrer og enzymer. Det er gjort strengt ifølge vitnesbyrd fra lege-trichologen. I prosessen oppstår oppløsningen av overflatenes forurensning av huden med organiske og uorganiske syrer og enzymer.
  1. Før prosedyren blir hodet vasket.
  2. Spred deretter løsningen på hodebunnen, inkubert i 10-20 minutter.
  3. Deretter vaskes, legg en nærende maske.

  Kurs 5-7 økter, med ett ukes intervall. Pris: 2500 rubler.

 • Gass-flytende peeling. Gass-flytende peeling er en kontaktfri metode for behandling av hodebunnen med en sammensetning som inkluderer terapeutisk oppløsning og gasser (en blanding av karbondioksid og oksygen). Strålen suges ut av dysen ved supersonisk fart, det kolliderer med huden, dråper løsningen og gassen virker på den, rydder døde celler og beriker det med oksygen og medisinske stoffer samtidig. Kurset varer 1-2 måneder. Effekten etter kurset varer i 3 til 5 måneder. Pris: 3500 rubler.
 • Oppskrifter til hjemmelaget

  Salt peeling

  1. Hell 3 ts finfalt havsalt i en bolle.
  2. Tilsett 2 ts balsam eller vann, bland.
  3. Dråper 2-3 dråper essensiell olje (valg: lavendel, ylang-ylang, sedertre, furu).
  4. Påfør blandingen til forvasket vått hår.
  5. Gnidd med milde masserende bevegelser i hodebunnen i 2-3 minutter.
  6. Skyll hodet med kaldt vann.

  Indikasjoner: aktiverer hårvekst.
  Kontraindikasjoner: Mikrokaster på huden, sterk hudfølsomhet.

  Med sitron

  1. I en bolle, bland 2 spiseskjeer salt med eggeplomme, ½ sitronsaft og 3 dråper lavendel essensiell olje (hvilken som helst annen boks).
  2. Den resulterende blanding påføres for å rense hodebunnen.
  3. Massas også i 5 minutter.
  4. Skyll deretter av med varmt vann.

  Indikasjoner: flass, fettete hår.
  Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene.

  Med leire

  Bruk Gassul leire av vulkansk opprinnelse.

  1. Leire er tilsatt til varmt vann.
  2. Bred til kremaktig konsistens.
  3. Jevnt fordelt på håret.
  4. Etter 5 - 10 minutter, vaskes grundig.

  Indikasjoner: bli kvitt toksiner, styrke hårets struktur.
  Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene.

  Med sukker

  1. Bland 1 del vegetabilsk olje (oliven, mais, solsikkeolje) i en bolle med 1 del sukker.
  2. Hell deretter en del kosmetisk olje (mandel, burdock, rosa, mynte, kokosnøtt).
  3. Blandingen oppvarmes litt i et vannbad.
  4. Deretter påføres hårbunnen, ryddig massasjebevegelser.
  5. Etter 10 minutter vasker du strengene med varmt vann.

  Indikasjoner: tørt hår.
  Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene.

  Med kakaopulver eller kaffe

  1. I like store mengder ta kakaopulver (kaffe) og enhver kosmetisk olje, blande.
  2. Påfør på overflaten av hodebunnen, og gni deretter med masserende bevegelser i 5 minutter.
  3. Godt vasket.

  Indikasjoner: med økt følsomhet, akne, akne, inngrodd hår.
  Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse av komponenter, egnet kun for brunetter.

  Tips for riktig oppførsel av selvtillit

  1. For å rengjøre etter hudtype:
   • fet og normal hud - en gang i uken;
   • tørr hud og kjedelig hår - 1 gang i 2 uker.
  2. Ikke skrubbe huden etter hårfarging, fremhevning, laminering og andre prosedyrer.
  3. Overhold regelmessighet. Vedvarende synlig effekt på 2-3 måneder.
  4. Hjem peeling er forebygging. I tilfelle av patologi, kontakt lege trichologist.

  Bli kvitt fettete trafikkork

  Sebaceous plugger dannes når sebaceous kjertlene er blokkert av døde celler av epidermis, smuss og styling produkter. For å kvitte seg med fettete plugger må du bruke kjemisk peeling, i stedet for slipende (mekanisk).

  Kjemikaliet "løser opp" den fettete pluggen. Du kan bruke profesjonell peeling, for eksempel peeling Nioxin, som inkluderer hyaluronsyre og melkesyre, eller bruk salongtjenesten.

  Kåt hudfjerning

  Det er et fenomen av epidermisfortykkelse - hyperkeratose. I dette tilfellet er det en økning i syntese av keratinprotein, som akkumuleres i det øvre kåte laget av huden. Cellene holder seg sammen hverandre, og det er ingen normal avstengning av døde celler.

  I dette tilfellet må du også bruke kjemiske peeling med salicylsyre, appelsin, sitronsyre. De er:

  • de rengjør overflaten av hodet fra "limt" kåt skalaer;
  • forbedre blodsirkulasjonen og vevsmating;
  • Fremskynde regenereringsprosesser.

  Eliminering av overflødig fett

  Sebum er et avfallsprodukt av talgkjertlene. I tilfelle av sebaceous kjertleres patologiske arbeid, kan vanlige metabolitter, vanlige sjampo ikke klare oppgaven. Mekanisk og tørr rengjøring av hodebunnen skal være en integrert del av pleie av skalp 1-2 ganger i uken til fullstendig systemisk utvinning.

  Kosmetiske rengjøringsmidler

  sjampo

  For dyp rensing av hodebunnen, brukes spesielle sjampoer som er forskjellige fra de vanlige. Dette er:

  • Rundt meg, eksfolierende sjampo. Nyttige egenskaper: den inneholder Climbazol, som forhindrer flass og salicylsyre, hvis virkning er rettet mot rensing fra døde celler. Anbefales for fet og sensitiv hodebunn. Påfør 2 ganger i uken. Prisen er 800 rubler.
  • Peeling shampoo Nirvel Professional Peeling Shampoo. Nyttige egenskaper: mild rensing av hodebunnen. Kjøleffekt på grunn av mentol i sammensetningen. Ved vanlig bruk er huden mindre skitten. Anbefales for fet hår 1 gang per uke. Pris 550 rubler.
  • Schwarzkopf Professional BC Scalp Therapy Deep Cleansing Shampoo. Nyttige egenskaper: fjerner rester av stylingprodukter, silikon og andre forurensninger. Anbefales for fet hodebunn. Påfør 1 gang per uke. Pris 600 rubler.

  Les mer om hvordan du velger sjampo for sensitiv hodebunn, les her.

  scrubs

  1. Havtornet skrubbe Natura Siberica. Nyttige egenskaper: Fjerner forsiktig urenheter, døde celler, forbedrer mikrosirkulasjonen, eliminerer flass, styrker hårstrukturen, gjenoppretter og nærer hodebunnen, forhindrer hårtap. Anbefales for fet hodebunn. Påfør 1 gang per uke. Prisen er 250 rubler.
  2. Kapøs rensing skrubbe. Nyttige egenskaper: dyp rensing, forbedrer blodsirkulasjonen og oksygenutveksling, eliminerer flass og giftstoffer. Brukfrekvens: 1 gang per uke. Pris: 450 rubler.

  skreller

  • Ollin Professional Full Force Mousse-peeling med aloe-ekstrakt. Nyttige egenskaper: Climbazol i blandingen eliminerer flass, renser forsiktig uten å forårsake irritasjon. Anbefales for alle hudtyper en gang i uken. Pris 400 rubler.
  • Estel otium Unique - skink peeling tonic. Nyttige egenskaper: renser seg fra ulike hudkontaminer (fett, stylingprodukter, støv, smuss), eliminerer flass, gjenoppretter hud PH, virker mot tørrhet, berikerer med vitaminer. Anbefales for alle hudtyper en gang i uken. Pris 550 rubler.

  konklusjon

  Rensing av hodebunnen er et viktig og nyttig skritt i hodebunnen. Resultatet av denne prosedyren er en sunn hodebunn, vakkert, silkeaktig hår med en sunn glans.

  Hva er fettpropp på hodebunnen? Hvordan håndtere dem? Og hva er konsekvensene, hvis du forlater alt som er

  God dag til alle!

  Jeg har mottatt denne informasjonen under et kurs på spesialisten "konsulent-trichologist" i et av selskapene. Jeg tror at alle "hårmaniac" bør vite om dette og hvor viktig det er å opprettholde helsen, ikke bare håret selv, men først og fremst i hodebunnen.

  Jeg vil prøve å forklare alt i klart og enkelt språk :)

  Så, hva er fettete trafikkorker?

  Til å begynne med vil jeg legge ved et bilde av hårets struktur, plutselig har noen ikke sett. Så på bildet er det talgkjertel, som er ansvarlig for produksjon av talg. Det trengs for å fukte hårbunnen. Det er logisk at hvis fettet er veldig lite, så er hodebunnen tørr, og hvis fettet blir utskilt med overflødig, så har vi å gjøre med en fett type hodebunn.

  Sebaceous pluggen er et resultat av en forstyrrelse i den normale funksjonen i talgkjertelen, med andre ord en feil. Dermed skiller det ut et veldig tykt og klebrig fett, hvorav en del akkumuleres nær hårets munn og danner en kork.

  Mekanismen ligner på den måten svarte prikker dannes på ansiktet vårt, bortsett fra at det er svært vanskelig å se på hodebunnen med et normalt utseende for å se korkene på det, forstyrrer hårrøttene.

  Den viktigste misforståelsen er at fettete plugger bare dannes på den oljede typen hodebunn. Dette er ikke tilfelle, på tørr typen er de også ganske vanlige.

  Tegn på fettete trafikkorker.

  Som sådan er det ingen åpenbare tegn. De klør ikke, klør ikke og alt det. Mange jenter bemerket at når de kladde hodet med hendene, oppdaget de et uforståelig stoff under neglene, men det var heller ikke dem - det var et dødt lag av epitel eller skinker.
  Deres tilstedeværelse kan kontrolleres på en spesiell enhet for huddiagnostikk. Men dette er igjen et kontroversielt problem i den forstand at det er spesifikt registrert til en tricholog og se hva som er der hvis ingenting plager deg.

  Sebaceous plugger er ganske lumske i naturen, de manifesterer seg ikke, men skader håret betydelig. "Ved å lukke follikelens munn, forstyrrer de de metabolske prosessene i det, og dermed blir håret tynnere, begynner å vokse sakte og være meg selv. " Tilsvarende er fettete plugger en av årsakene til hårtap.

  Vårt hår vokser såkalte "familier" jeg. fra en pære skal det normalt være 2-3 hår med samme diameter. Et vanlig tilfelle av jenter, når to hår av normal tykkelse, og en rett tynn og fettete rør der. Dette tyder på at håret ikke er nok kraft, og han er tvunget til å vokse slik, og så helt falle ut på et tidlig stadium.

  På samme måte er sebaceous plugger en vanlig årsak til flass. De bidrar til utviklingen av patogen mikroflora i hodebunnen.

  Selvfølgelig så jeg på hodebunnen på denne maskinen og fant fettete plugger i kroppen min. Det er ikke mange av dem, men de er. (Men selv fysisk kan jeg ikke fysisk undersøke hver follikel!) Og det er også hår av forskjellig tykkelse i stedet for deres akkumulering. Dette faktum tristet meg, fordi håret mitt kan se tykkere ut)) For å være ærlig hadde jeg ikke tenkt på dette problemet før, men det viste seg å være veldig interessant)

  Nå snakker jeg med jenter som klager på permanent hårtap og dårlig hårvekst, men har allerede prøvd alt, for å være oppmerksom på problemet beskrevet ovenfor. Kanskje årsaken er en rik opphopning av sebaceous plugger. I dette tilfellet trenger du en kompetent spesialist som skal undersøke hodebunnen og gi hensiktsmessige anbefalinger.

  Hvordan håndtere fettete trafikkorker?

  Det er viktig å forstå at fettete plugger ikke vasker sjampo! Hvis du vasker håret oftere og hardere - blir de ikke mindre. Hva da? Scrubs for skalp er et godt, men kontroversielt produkt. For jenter med langt hår er det spesielt vanskelig å bære partikler og å massere hver tomme av huden godt og med høy kvalitet. Også, mange liker ikke scrubs på grunn av den sterke mekaniske effekten på hårrøttene, noe som fører til mer rikelig tap etter vasking.

  Den ideelle løsningen i dette tilfellet er krembaserte peeling. Men peels er ikke alle effektive (

  Hovedrådene fra meg, se nøye på komposisjonen. Peeling skal inneholde syrer, som etter hvert med jevne mellomrom løser sebaceous plugger (for eksempel salicylsyre, fruktsyrer, melkesyre, glykolsyre etc.).
  Og ja, for god effekt må slike ting brukes regelmessig. Være vant til det faktum at det er nødvendig for hodebunnen, samt skrubber og peeling for ansiktet vårt.

  Hva har jeg prøvd?

  Mine scrubs ble permanent i min omsorg, så snart jeg ble "syk" med håret mitt. I begynnelsen var det vanlig fint havsalt med en dråpe essensiell olje. Budsjett og effektiv på den tiden var for meg. Ja, og på den tiden (som er nesten 8 år siden!) Det var svært få produkter av denne typen på markedet, eller ingen i det hele tatt.

  Nå er situasjonen mye bedre, og mange profesjonelle hersker begynte å produsere skrubbe og peeling for hodebunnen. I lang tid var jeg en favorittskrubbe fra sibirisk natur med havtorn. Han ga meg en veldig kraftig rensing av hårrøttene, ikke engang på bekostning av partikler, men på bekostning av en arbeidsforbindelse. Med ham forlenget jeg hodet friskhet og generelt er det et veldig hyggelig produkt, som jeg trygt kan gi råd om. I tillegg til en masse ekstrakter som er rettet mot å forbedre hodebunnen, inneholder den en viktig komponent - glykolsyre, som bare bidrar til å oppløse fettete plugger.

  Peeling fra det koreanske selskapet L'ador likte ikke, selv om jeg vet at mange er glade. For det første, for å gjøre dette regelmessig koster det en pen penny (et lite rør koster 100-150 rubler), og for det andre føler jeg ikke noe spesielt etter det.

  I øyeblikket har jeg en peeling maske fra System 4 merkevare. I sammensetningen er det et lagerhus med nyttige stoffer, det kjemper også flass med fettete trafikkork. Men problemet er - jeg føler meg ikke helt absolutt ingen effekt, dessverre. Og etter en måned med aktiv regelmessig bruk var mine fettete plugger med meg. Med så høy kostnad og høyt forbruk ventet jeg mer.

  Nå vil jeg vise et lite utvalg av peeling og scrubs, som jeg likte i sammensetningen:

  Scalp Ciel Parfum Scalding Cleansing Comfort Zone - basert på glykolsyre, melkesyre, sitronsyre, salisylsyre.

  Nioxin Scalp Regenerating Peeling for hodebunnen Forny Dermabrasion Behandling - basert på fruktsyrer, salter, urteekstrakter, essensielle oljer.

  Dsd de luxe 1.3 skalp peeling er også basert på syrer og fordelaktige ekstrakter.

  DERCOS MICRO PEEL SHAMPOO-PEELING, VICHY - salicylsyre 1,3%, kan brukes som en sjampo, og kan stå som peeling i noen minutter.

  Hvordan lage skalp peeling?

  Hvordan lage skalp peeling? Vi spurte dette spørsmålet om sommeren etter aktiv sport, og alt fordi huden på hodet har blitt merkbart mer fet.

  Hvordan finne ut at du har akkumulert død epitel og sebum? Det er akkurat som to og to. Bare sveip neglen på hodebunnen hvor som helst, og hvis du finner en hvit, mastisk stoff, så er dette sebum.

  Det er enda bedre å finne ut om omfanget av problemet ditt ved hjelp av et spesielt trikologisk mikroskop, som visuelt vil vise ved 300x forstørrelse hva trichologen må jobbe med.

  Ved hjelp av en "mirakel enhet" utfører en spesialist diagnostikk i 5-6 forskjellige deler av hodet, og på skjermen kan du se tilstanden til hodebunnen din:

  Hvorfor vises smørepropper?
  - økt svette
  - økt fettinnhold i hodet
  - negative eksterne faktorer (tørr luft i leiligheten);
  - misbruker styling

  Hvordan håndtere høyt fett, fettete trafikkork, oljeaktig flass og generelt forbedre tilstanden til hodebunnen? Vi lærte om dette fra Anastasia Jusjtsjenko, en spesialist i det italienske merket av profesjonelle trichological kosmetikk Eliokap Top Level.

  Anastasia anbefaler at for å bli kvitt disse problemene, en gang i uka, utføre scalping i skjønnhetssalongen. Vi vil fortelle deg om stadiene i denne prosedyren, slik at du forstår prosessen med hele finesser og ansvar, fordi hvis du starter problemet, kan det føre til irreversible konsekvenser.

  Hodebunnspleie ved hjelp av Eliokap Toppnivå:

  1. En sammensetning kalt "Complex A" påføres den tørre hodebunnen, og en fyto-essensiell peeling utføres ved å spre det med masserende bevegelser over hele hodebunnen.
  resultatet:
  - det kornede epitelet og restene av legemidlene fjernes;
  - bidrar til å kvitte seg med fettete trafikkorker
  - Forbereder håret for dypere penetrasjon av aktive stoffer.

  2. Deretter påføres NAI (naturlige aktive stoffer) fra oljeaktig flass til hodebunnen, som inneholder et ekstrakt av hår Venus (med andre ord en bregne) og pyroktonolamin - har en delikat antifungal effekt, regulerer økt greasyhet, gir en god følelse av friskhet, reduserer flak.

  3. Det etterfølges av HAV Moisturizers, som oppdaterer hodebunnen, normaliserer sin hydrobalanse, fukter tørt og skadet hår, legger til glans og elastisitet.

  4. Deretter skal alle aktive stoffer vaskes av med en basisk sjampo med en syrebasert pH på 5,5 og påfør maske B (aktive ingredienser: hypokanus, marine kollagen, kelpekstrakt. Maskinen forhindrer fargelekkasje, tap av keratin, proteiner, gir glatthet og skinner til håret, beskytter mot UV-stråler. Reduserer fluffiness av krøllete hår.)

  Hodebunnspleie: 5 ting som ingen gjør (og forgjeves)

  Kremer, masker, serum, kremer, scrubs - vi sparer ikke tid og penger på ansikts hudpleie. Samtidig glemmer vi at skalp også fortjener oppmerksomhet. Til slutt, det avhenger av hennes tilstand helse, og faktisk tilstedeværelsen av hår. Vi spurte ekspertene om å nevne fem viktige punkter i omsorgen for hodebunnen som ikke bør ignoreres.

  1. Fuktighetsgivende

  Enhver kompetent trichologist vil bekrefte at hodebunnen trenger å bli fuktet. På grunn av hyppige belastninger (hardt klorert vann, alkaliske sjampoer med høyt innhold av silikoner, kald tørr luft om vinteren og brennende sol om sommeren, farging, styling), tørker hodebunnen betydelig. Selv fet hodebunn snakker om dehydrering - bare sebaceous kjertlene, kompensere for mangel på fuktighet, er tvunget til å produsere mer sebum.

  Spørsmålet er hvordan man skal fukte hårbunnen? Selvfølgelig, ikke et ansiktskrem og ikke engang en maske eller hårbalsam. "Disse produktene, som sjampo, inneholder vanligvis en høy konsentrasjon av filmdannende silikoner og er rettet mot å skape en kosmetisk effekt. Komponenter som er nyttige for hodebunnen, er de ikke, - sier lege-tricholog, en ekspert på merkevaren Eliokap Top Level Elena Dmitrieva. - Derfor vil slik omsorg ikke gi nytte, men skade kan. Silikoner vil tette folliklenees munn, noe som vil føre til inhibering av hårfollikkens vitale prosesser, svekke røttene, og håret vil begynne å falle. " For å fukte og gjenopprette hudbiobalansen, anbefaler eksperter uutslettelig lotion basert på plantestamceller, oligosakkarider, ekstrakter av cinchona, røde druer, risproteiner.

  Slike midler kan bare finnes i profesjonelle trichological merker som produserer stoffer med lav molekylvekt (lav vekt hjelper molekyler gjennom hårsekkene). Når du velger kosmetikk for hodebunnen, vær oppmerksom på emballasjen: disse bør være mørke glassflasker. Hvis flasken er plast, inneholder formelen en høy konsentrasjon av konserveringsmidler og syntetiske komponenter.

  2. peeling

  Ja, hodebunnen trenger også peeling og fornyelse, fordi det danner et ganske tykt lag av en blanding av cornified partikler, pleie og styling produkter og talg. Dette usympatiske selskapet forstyrrer blodsirkulasjonen, blokkerer tilgangen av oksygen til hårsekkene og forringer ernæringen.

  "Ofte tetter de fettete pluggene bokstavelig talt hårsekkene slik at håret bare slutter å vokse fra dem," advarer Elena Dmitrieva. - Vanlige sjampoer er ubrukelige her (selv med daglig vask av hodet), siden de bare kan takle overflate urenheter. For dyp rensing av hodebunnen, anbefaler jeg å gjennomgå et kurs av spesielle peeling. Vær oppmerksom på at trichologer har lov til å bruke bare produkter basert på melkesyre. De forteller ikke eller løsner hodebunnen, i motsetning til for eksempel salicylsyre og glykolsyre. " Men scrubs er mindre effektive, da de bare gir en mekanisk peeling av stratum corneum, og fettstøpene ikke oppløses.

  3. Detox før shampooing

  Når vi snakker om detoxen før vi vasker hodet, mener vi ikke hjemmelagde leiremasker, men profesjonelle produkter basert på ekstrakter av medisinske urter, vegetabilske og essensielle oljer. Deres oppgave er å justere de metabolske prosessene i hårsekkene, for å normalisere nivået av fettinnhold, for å øke blodsirkulasjonen og for å gjøre etterfølgende vask av håret mer kvalitativt. Selvfølgelig kan du prøve å forberede din egen sammensetning med essensielle oljer av kanel, rosmarin, lavendel - men det er verdt å vurdere at spesielle trichologiske verktøy er opprettet med tanke på pH i hodebunnen og alle dens egenskaper, så det er bedre å stole på fagfolk.

  4. Nattpleie

  Det er allerede kjent at huden i løpet av dagen er beskyttet mot stress, og om natten kommer det til seg selv etter å ha liddet støt. Under den aktive tiden på dagen, er hodebunnen våken og produserer mer sebum, siden det er han som er ansvarlig for beskyttelsesfunksjonen. "Om natten reduseres utslipp av talg, og det gjør også stresshormonet. Og hudens evne til å regenerere øker, - sier Mikhail Loginov, en ekspert av merkevaren Nioxin. "Derfor er alle nattlige kosmetikk rettet mot utvinning." Håret er imidlertid ikke den eneste sminke i live. Hvis soverommet er varmt og luften mangler fuktighet og klimaanlegget virker, vil huden oppleve stress, vil ikke kunne slappe av og gjenopprette riktig.

  Cabin Scalding Peeling: Care for Hair Health

  Å opprettholde sin naturlige skjønnhet ofte ty til salong prosedyrer. Alle er allerede vant til å skille ansiktet eller kroppen, men peeling av hodebunnen i salongen blir valgt sjeldnere. Den epidermis må skrelles, den fjerner døde celler, og løser dermed mange problemer.

  Det bidrar til å bli kvitt ikke bare overflødig fett, men også kosmetikk. Du vil bli overrasket, men sjampo, hårmasker, geler, skum, lakker kan samle seg på hodebunnen. Fra slike rester og dannet en kork, som må fjernes.

  Å opprettholde sin naturlige skjønnhet ofte ty til salong prosedyrer. Alle er allerede vant til å skille ansiktet eller kroppen, men peeling av hodebunnen i salongen blir valgt sjeldnere. Den epidermis må skrelles, den fjerner døde celler, og løser dermed mange problemer.

  Det bidrar til å bli kvitt ikke bare overflødig fett, men også kosmetikk. Du vil bli overrasket, men sjampo, hårmasker, geler, skum, lakker kan samle seg på hodebunnen. Fra slike rester og dannet en kork, som må fjernes.

  Effekt på hår

  Denne prosedyren er foreskrevet for behandling av alvorlige problemer med hår, så vel som for forebygging. Regelmessig rensing hjelper:

  • bli kvitt flass
  • økt celleregenerering
  • forbedret celleutveksling,
  • god hudtone
  • ernæring, blodtilførsel til follikkelen,
  • bli kvitt fete trafikkorker,
  • hårmetning med oksygen, gunstige elementer, vitaminer,
  • effektiv virkning av terapeutiske midler.

  Peeling vil gi deg en følelse av lyshet, renslighet, håret ditt vil ikke lenger være kjedelig. Derfor, i profesjonelle salonger, anbefales det ofte å starte hårpleie med en eksfolierende prosedyre.

  Kjernen i prosedyren

  Mange, etter å ha lært om helbredende kraft av rensing, tenk å rense hodebunnen. Dette kan gjøres uavhengig ved hjelp av profesjonelle verktøy eller tradisjonell medisin, men det er mest effektivt å kontakte spesialister. Du vil bli gitt ikke bare med materialer av høy kvalitet, riktig utvalgte midler, men også med kompetent kontroll over hele prosedyren. Denne tjenesten er nå tilgjengelig hos mange frisører.

  Hårbunnen er ikke bare dypt renset, men også mettet med aktive ingredienser.

  Standardprosedyren består av flere trinn:

  • håret må være rent, det kan være tørt eller vått;
  • Påfør et spesielt verktøy for profesjonell eksfoliering;
  • mesteren behandler forsiktig hvert hudområde til dem, og fortsetter deretter å massasje;
  • Resterne av eksfolieringsmidlet fjernes forsiktig sammen med overbelastning, døde celler og hudfett;
  • mesteren velger en maske eller serum for hårtype for den siste fasen av peeling. Det kan være nærende, regenerere, legge til skinne eller volum til hår.

  Hele prosedyren tar vanligvis omtrent en time. Det anbefales å benytte seg av salongrensing en eller to ganger i måneden. Hvis du er bekymret for fet hodebunn, bør du øke antall besøk til tre.

  Det er best å henvende seg til trichologen før prosedyren, han vil gi råd om hvilket hårproblem som skal være oppmerksom først og fremst.

  Typer av peeling

  Rensemetoder er forskjellige, avhengig av dine preferanser. Hver av dem er effektiv på sin egen måte, det løser et visst antall problemer. De mest populære typer peeling kalles:

  Mekanisk - det enkleste, det kan brukes til hjemme. Å rengjøre huden på denne måten betyr å skrubbe den. Massasjebevegelser fjerner alle uønskede celler, huden er mettet med næringsstoffer. Mekanisk peeling hjelper med flass og fet hodebunn, men er uønsket for hårtap og sensitiv, skadet hud.

  Kjemikaliet er foreskrevet av en tricholog eller kosmetolog. Det utføres i hytta ved hjelp av spesielle syrer: appelsinsyre, vinsyre, melkesyre, sitronsyre, mandel og andre. Rensing av det døde laget av epidermis er ganske effektivt, det oppløses under virkningen av aktive stoffer. Slike peeling fremmer regenerering, aktiverer vekst, bidrar effektivt til flass, tap og mange andre sykdommer. Ikke anbefalt for individuell intoleranse og hudbetennelse. Peeling gjøres best med økter (fra fem til syv med et intervall på en uke).

  Gass-væske - en ganske ny salongprosedyre. Huden behandles uten kontakt med en spesiell enhet. Den terapeutiske løsningen kommer med gasser (oksygen og karbondioksid) under sterkt trykk. Infeksjonen kan ikke bringes på denne måten, risikoen for en allergisk reaksjon er minimal, effekten er øyeblikkelig, egnet for alle aldre og hårtyper. Effekten varer lenge etter flere kurs. Det kurerer mange problemer, det anbefales ikke i tilfelle av høyt blodtrykk og feber.

  Peeling er en nødvendig prosedyre for epidermis. Du vil glemme ubehagelige sykdommer i lang tid, håret ditt blir elastisk og skinnende. Salonprosedyrer er ikke bare høy kvalitet, men gir også selvtillit, gjør at du føler deg veldig vakker.

  Skalp peeling

  Rengjør, fjerner effektivt døde celler og sebaceous plugger, stimulerer hårvekst, aktiverer "sovende" hårpærer, som fremmer ny hårvekst, styrker røttene, bekjemper flass og for tidlig fett ved røttene, regenererer, forbedrer blodsirkulasjonen, helbringer, gjenoppretter håret og hodebunnen!

  Om effektivitet: Scrub for hodebunnen er et effektivt og effektivt middel mot hårtap, flass og kampen mot hårolje ved røttene. Håret blir rent lenger. Takket være de nyttige og naturlige komponentene, kan du effektivt rense hodebunnen, styrke røttene, bli kvitt toksiner. Skrubbe er et kraftig verktøy for å stimulere hårvekst, fordi det øker blodsirkulasjonen og nærer røttene. Selv om du har tørr og sensitiv hud, vil skrubben fortsatt være nyttig, foruten de mirakuløse egenskapene, gjør den også alle etterfølgende hårpleieprosedyrer mer effektive. Etter å ha skrudd på masken (spesielt for å stimulere hårveksten), virker det mye mer effektivt og alle næringsstoffene trenger inn i hodebunnen.

  Peeling perfekt renser hodebunnen, fjerner døde partikler fra overflaten av huden, overflødig fett, smuss, rester av stylingprodukter. Hårpærer er fylt med oksygen, blodsirkulasjonen øker, håret får god ernæring. Etter å ha skrubbet, absorberer huden også næringsstoffer bedre. På grunn av alt dette styrker håret, tykker og aktiverer veksten av nytt hår, på grunn av hvilket hår blir tykkere.

  Skrubb forberedelse:
  - Ta 2 ss iodisert salt (du kan bruke vanlig bordssalt), og for jenter med tørr og sensitiv hodebunn, vil fint salt gjøre;
  - Legg til 2 spiseskjeer av leire, (du kan ta noe avhengig av hårtype). Jeg bruker oftest blå leire, da den har gode rensegenskaper, stimulerer hårvekst, har en anti-inflammatorisk effekt;
  - Legg deretter til vann. Jeg legger til øyet. Du kan legge i stedet for vann: decoctions og urte infusjoner, grønn te, mineralvann, hydrolater, melk whey, honning vodichku, kefir.
  Bland godt til homogen krem-konsistens;
  - Så legger vi til 8 dråper av noe essensielt olje: lavendel, te tre, rosmarin, mynte, rose... Jeg legger til rosmarin essensiell olje, fordi den stimulerer hårveksten, styrker røttene, forhindrer tap.
  Og bland igjen grundig.
  Ferdig!

  - 3 ss saltvann, uten tilsetningsstoffer og smaker:

  • Fint salt mindre riper hud.
  • Havsalt er rikt på jod. Forresten, ifølge mange eksperter, er det såkalte iodiserte saltet som selges i butikkene, faktisk en fiksjon. Fordi jod er ødelagt av lys. Derfor må alle produkter som er rik på salt lagres i forseglede pakker.
  • Mattsalt inneholder ikke fargestoffer og smaker, ofte tilsatt til saltsalter.

  Hvis saltet er grovt, slip det;
  - 1 spiseskje leire
  - 10-15 dråper baseolje: oliven, kokosnøtt, burdock, mandel, druefrø, jojoba... Basisolje er nødvendig for å oppløse essensielle oljer i den. Dermed spiller den rollen som en slags transport, og hjelper essensielle oljer til å trenge inn i de dype lagene i epidermisene;
  - 2-3 dråper essensiell olje. Velg essensiell olje som passer deg. Du kan ta sammensetningen av oljer. Jeg bytter ofte essensielle oljer og komposisjoner;
  - Vann (eller andre). Det er nødvendig å fortynne blandingen til en kremaktig konsistens.

  Bland blandingsoljen separat med essensielle (og).
  Legg til saltlera og olje, bland.
  I den resulterende blandingen tilsettes litt vann (eller andre) for å oppnå en kremaktig konsistens.
  Ferdig!

  Fordelen med skrubbe er at du selv kan velge leire og olje i henhold til hårtype og avhengig av hvilken effekt du vil oppnå!
  For eksempel:

  • Blå leire er universell, har gode rensegenskaper, aktiverer blodsirkulasjonen, har antiinflammatorisk effekt.
  • Rød leire er egnet følsom, utsatt for irritasjon eller tørr hud. Den kan brukes til allergiske reaksjoner.
  • Svart leire absorberer aktivt giftstoffer, absorberer overflatenes kontaminering av huden.
  • Hvit leire er effektiv for hårtap. Det styrker røttene og har hudegenskaperende egenskaper.
  • Grønn leire er egnet for fet hodebunn.

  søknad:
  Forsiktig vått hår og hodebunn, og lett dab hår med et håndkle for ikke å dryppe.
  Påfør skrubben veldig forsiktig, men med forsiktig massørbevegelser bare i hodebunnen. Praktisk å søke på avganger. Deretter begynner du forsiktig å massere. Ikke gni veldig hardt, ellers kan du skade hodebunnen, fra saltet vil begynne å klemme.
  Jeg vasker håret mitt med sjampo 1 gang før peeling, slik at du ikke gni smuss i huden.
  For jenter med tørr og sensitiv hodebunn, anbefales det å bruke og bare la skrubbe på hodet for støt (ikke tro at det ikke vil fungere slik. Tvert imot renser leiren porene helt, trekker ut alle de skadelige tingene som har akkumulert der).
  Jeg masserer vanligvis i 5-10 minutter. (dette er en flott hodemassasje). Da forlater jeg bare skrubbe i ytterligere 10-15 minutter, mens du gjør sjelen til å jobbe.
  Vask håret grundig med vann.
  Hodet sjampo.
  Etter at vi har brukt vår favoritt hårmaske (deres effektivitet øker mange ganger!), Holder vi i 10-15 minutter. og vaske av.
  Deretter en balsam eller skyll... Påfør fra midten av lengden av håret til enden, og motstå 5 minutter.
  Jeg, etter påføring av balsam, kammer alltid håret mitt med en kam med tykke, sparsomme tenner, og igjen påfør en mindre mengde balsam, mer på tipsene. så stå disse 5 min.
  Vask rikelig av balsammen.
  Ferdig!

  Ikke vær redd hvis håret faller ut litt mer enn vanlig.
  Ikke vær bekymret (!) - dette er allerede skadet hår, de vil fortsatt falle ut litt senere. MEN! Forbedret prolaps bør stoppe etter 3-4 prosedyrer.
  Håret ditt etter denne prosedyren vil se nydelig ut! Strålende, voluminøs, mettet, sterk!

  Utseendet til hodebunnen under et mikroskop før og etter peeling:

  Det anbefales å utføre slik pilig hele tiden, en gang i uken.
  For de med tørr og / eller følsom hud, bruk en skrubbe en gang i måneden.

  For spesielt travle og dovne mennesker, er det en eksplosiv peeling: vi blander i forholdet 1: 1 sjampo og natron. Dette betyr hodet mitt som vanlig.

  __________________________
  P. S.: Vi har apotek i nærheten av huset hvor du kan sjekke hodebunnen og håret under et mikroskop gratis... Der lærte jeg for første gang om fettete trafikkork. Generelt er hodebunnen i god stand: Ikke utsatt for flass og kløe. men utsatt for fett og det er solokontakter. Håret er også generelt i god stand: mye nytt hår, faller ikke ut, ikke sprøtt. men splitt på tipsene. Jeg ble rådet til profesjonell peeling for hodebunnen for å fjerne fettete plugg... Hun fortalte meg hvordan hud- og hårkvaliteten vil forandre seg etter en slik peeling... Hun sa om tipsene - avskår oftere oftere (jeg skjærer dem vanligvis en gang i 6 måneder) og bruker mer balsam på tipsene lenger å tåle tid (jeg pleide å stå i 1-2 minutter), og anbefales også å kutte med het saks på 110 grader. Profesjonell peeling er slik i salongen, koster i gjennomsnitt 6000 p., Og det anbefales å gjennomføre kurset en gang i uken 10 behandlinger, etter 6 måneder. gjenta. Så måtte jeg gi opp og vende seg til i-no. I det øyeblikket kom jeg over disse oppskrifter og bestemte meg for å prøve. Fra den første peeling har kvaliteten på håret bedret seg betydelig, håret har holdt seg rent lenger, mens vanligvis neste dag er hodet som om det ikke hadde blitt vasket i en uke. Etter litt tid kom jeg tilbake for å sjekke hud og hår... Og jenta som gjorde testen var veldig lovende... Jeg visuelt sett på resultatet. Bilder selvfølgelig med i-neta, ikke min, men meningen er den samme - mange mennesker vet ikke hvordan det ser ut under et mikroskop.

  Generelt, alt i innlegget. Jeg prøvde å male i detalj.

  Flere Artikler Om Typer Acne