Med et slikt problem, som akne er kjent, kanskje, hver jente. Enkelt sagt, kalles denne sykdommen akne. Noen de oppsto i ungdomsårene, og noen plaget i voksen alder. Det er mange måter å håndtere dem. En av de mest effektive metodene hjemme er bruk av ansiktsmasker mot akne.

Ofte har disse masker en tørkeeffekt og reduserer den oljeaktige huden, samt hjelp til å rense den. Faktisk er den vanligste årsaken til akne nettopp fet hud med tilstoppede porer.

Hvem kan lage masker mot akne hjemme?

Før du begynner å bruke hjemme masker mot akne og svarte flekker, må du gjøre deg kjent med alle kontraindikasjoner. Ofte er det ganske aggressive prosedyrer, så du bør vurdere tilstanden til huden og dens type. Disse masker vises for bruk hvis du har:

 • utslett i ungdomsårene
 • akne fra hormonelle forstyrrelser
 • akne med naturen du kjenner

Du kan også være interessert i:

Du bør ikke gjøre slike prosedyrer hvis:

 • akne blødning
 • du er allergisk mot hvilken som helst del av masken
 • det er sår eller betennelser i ansiktet

Hvordan lage masker mot akne og svarte flekker i hjemmet?

Før du begynner disse prosedyrene, bør du huske noen regler under hvilke slike masker vil være mest effektive.

 1. Ikke press kviser med hendene. Dette kan føre til arrdannelse eller til og med blodinfeksjon.
 2. I løpet av kurset må du prøve å ikke bruke dekorative kosmetikk.
 3. Cook masker i rene retter. Ikke bruk aluminium eller plastbeholder.
 4. Sjekk hud for bærbarhet av maskekomponenter.
 5. Følg nøyaktige anbefalinger og doser av oppskrifter.
 6. Påfør bare masken med rene hender.

Hvis du følger disse enkle reglene, vil effekten av bruken av slike masker være maksimal.

Oppskrifter til hjemmelagde masker for akne og svarte flekker

Effektive akne masker kan lett tilberedes hjemme fra de mest rimelige produktene.

Akne Soda Mask

For å lage en sodavask, bland en halv matskje sodavann med samme mengde vann. Den resulterende blandingen påføres på renset hud med massasjebevegelser. Sterkt press på huden bør ikke være. La en slik maske ikke være mer enn ti minutter. Etter påføring av masken må du fukte huden med en krem.

Denne masken er mer egnet for de som lider av liten akne. Unngå området rundt øynene og munnen. Du kan bruke den en gang i uken.

Akne Havremel Mask

Havremel er en av de vanligste produktene i kosmetologi. Å forberede masken for akne havremelkvern i en blender eller kaffekvern. En spiseskje av melet som produseres, er blandet med ett protein. Den resulterende massen påføres ansiktet i 20 minutter. Vask masken med kaldt vann og fukt huden med en krem.

Denne masken tørker fet hud og reduserer antall akne. Det skal brukes minst 3 ganger i uken.

Leremaske for akne

Leire brukes ofte til å behandle akne. Hvis vi snakker om den mest effektive ansiktsmasken for akne - dette er en maske av svart leire. For sensitiv hud er det bedre å plukke opp blå, hvit eller rosa leire.

For å lage en svart ansiktsmaske blander du 1 spiseskje pulver med 1 teskje infusjon av kalendula og 1 teskje sitronsaft. I blandingen tilsettes 1,5 ss vann. Alt dette må være godt blandet og påført ansiktet. Masken må ikke holdes lenger enn 15 minutter. Det kan vaskes av med varmt eller kaldt vann. Deretter må du bruke en fuktighetskrem.

For å lage en hvit leremaske, legges vann og honning til det i like store mengder. Du bør få konsistensen av rømme. Den resulterende blanding kan påføres ansiktet i en halv time. Etter det er det nødvendig å vaske det av med kaldt vann og fukte huden med krem.

For fet hud kan du bruke gul eller grønn leire. To deler av leire blandes med 1 del salt, vann tilsettes til konsistensen av rømme. Masken påføres ansiktet i 20 minutter. Vask den av med varmt eller kaldt vann.

En le ansiktsmaske for akne er en av de mest effektive prosedyrene. Det tørker huden og betennelsen, og minimerer dermed mengden av akne. Påfør slike masker bør ikke være mer enn et par en gang i uken.

Masker fra sporene av akne hjemme

Du kan også bruke masker for å fjerne effekten av akne. En av dem er en gjærmaske fra akne merker. For forberedelsen trenger du tørr gjær (1 spiseskje) og 1 teskje sitronsaft. Gjær fortynnes med kokt vann til en tykk tilstand, deretter tilsettes sitronsaft der. Masken påføres ansiktet og holdes til det tørker. Vask masken med kaldt vann. Du kan gjøre det et par ganger i uka.

Masker for fet hud fra akne

For fet hud er en maske med sitronsaft og egg hvit egnet. De må skifte i like store mengder. Først påfør ett lag av masken på huden. Etter tørking påføres det andre laget på toppen. Det er nødvendig å lage opptil 5 lag av masken. Etter at det siste laget tørker, skyll masken av med kaldt vann. Du kan gjøre denne prosedyren et par ganger i uken. Etter at huden må fuktes.

Masker for teenage akne hjemme

Et utmerket alternativ for å bli kvitt akne på tenåringshuden er en maske av leire og kiwi. For forberedelsen er det nødvendig å knede en kiwi til staten potetmos. Det må legges til 1 teskje unrefined olivenolje og 1 slått protein. Etter det er det nødvendig å blande hvit leire i væsken til masken får konsistensen av tykk krem. Den resulterende blanding påføres i ansiktet i 20 minutter. Skyll det av med kaldt vann. Denne masken for akne for tenåringer ikke mer enn to ganger i uken.

Hjemmelaget akne og blackhead masker er en svært effektiv måte å håndtere akne og svarte flekker. Men ikke glem at akne er en sykdom. Derfor, for den mest effektive avhending av dem må du handle i et kompleks.

7 mirakelmasker mot akne

Akne i ansiktet - en ubehagelig sykdom, som skyldes flere faktorer. Den viktigste årsaken til akne og betennelse blir et vanlig usunt kosthold, noe som påvirker tilstanden i mage-tarmkanalen. På grunn av dette kan smertefull akne oppstå på hele kroppen.


Bare etter en grundig undersøkelse av en spesialist kan du opprette den sanne årsaken til akne i ansiktet. Hvordan kan du takle denne sykdommen? Populære stoffer basert på alkohol og sink. De desinfiserer overflaten av huden, ødelegger betennelse, men en prosedyre er uunnværlig.

En sikrere måte er å bruke hjemmelagde masker laget av naturlige ingredienser. Siden alle komponenter i dem er utelukkende naturlige, er risikoen for allergiske reaksjoner svært lav. Behandling med hjemmelagde folkemidlene tar enda lengre tid enn med profesjonelle medisiner.

Årsaker til akne

Utseendet til akne i ansiktet, spesielt smertefullt eller hvitt, regnes som det første tegn på at kroppen har sviktet. Ofte i ungdomsår, oppstår disse små betennelsene på grunn av endringer i hormonet. Puberteten begynner på 11 år og slutter i alderen 18-19 år. Men ofte forekommer akne av andre grunner:

 • Det høye innholdet av skadelige stoffer i luften, mikrober, som har en skadelig effekt på tilstanden til epidermis.
 • Hyppige endringer i værforholdene bidrar til utviklingen av betennelse i ansiktet.
 • Feil diett øker mengden av giftstoffer i kroppen, på grunn av hvilken huden er strødd med akne.
 • Krenkelse av kroppen eller deres system. Ifølge leger kan sykdommen til ett organ forårsake en rekke negative faktorer i hele kroppen.
 • Overgangsalderen er et av de vanligste tegnene på akne.
 • Endelig kan et feilaktig kompleks for å rense ansiktets hud forårsake allergiske reaksjoner og forverring av den generelle tilstanden.

Akne medisiner

Det er et stort utvalg av spesielle medisiner som eliminerer betennelse på huden, inkludert akne ansiktsmasker. De er laget av propylenglykol, silisiumdioksyd og andre helbredende komponenter. Narkotika er hovedsakelig laget som salver og lotioner, da de har den sterkeste effekten. Det er best å bruke akne masker basert på hjemmelagde produkter.

Hvilke verktøy er mest populære?

 1. "Baziron" er tilgjengelig som en anti-inflammatorisk salve. Det fjerner effektivt akne og forårsaker ikke allergier. Men hvis akne er smertefullt og skadet, er dette forbudet forbudt. Hvis rødhet oppstår, bør du slutte å bruke salven i 2-3 dager og deretter gjenta inntaket. Du kan også fukte huden ytterligere for å unngå overdreven tørrhet.
 2. Zener er et antibiotika for akne behandling. Det virker sterkt og retningsbestemt, og eliminerer betennelse på kortest mulig tid. Bruk dette legemidlet med forsiktighet og bare etter å ha konsultert en lege.
 3. Calendula tincture er kjent for sin brennende effekt. Selv intakt hud vil oppleve en brennende følelse, siden calendula, som er infundert med alkohol, tørker sterkt. Derfor anbefaler leger å behandle Calendula bare akne omkrets, uten å påvirke sunne hudområder.

Hvilke masker er mer effektive: profesjonelle eller hjemme?

Før du skynder deg for å forberede ulike helbredende masker eller ta medisin, må du konsultere en hudlege eller endokrinolog. Før selve behandlingen, er det viktig å fastslå årsaken til sykdommen for å vite hvilke medisiner og virkemidler som skal fungere best. Imidlertid er det situasjoner hvor akne kan elimineres uten å gå til legen, disse inkluderer:

 • de første kviser som dukket opp under puberteten (fra 11 år) og ikke forårsaker smerte;
 • sjeldne single acne i nesen og pannen, hvor huden er mest utsatt for fett.

Ansiktsmasker for akne og hudormer kan også påføres etter råd fra en lege som godkjenner visse resept. Profesjonelt må utpeke en spesialist, du kan ikke velge behandlingen. Hjemmelagde masker er sikrere, med bare noen få komponenter kan forårsake allergier.

De mest effektive profesjonelle komposisjonene, men når de kombineres med populære oppskrifter, kan du oppnå det perfekte resultatet.

Folk oppskrifter

Blant de vanligste anti-akne rettsmidler er følgende:

 • sitronsaft whitens huden og dreper bakterier;
 • egghvit mykner huden og gjør den mer elastisk;
 • henna har en helbredende effekt;
 • honning myker og fukter huden;
 • grønn te beroliger og renser, eliminerer mørke flekker;
 • eddik exfoliates huden, brukes svært nøye;
 • potet lindrer betennelse;
 • havregryn tørker acne;
 • leire utgjør hudfarge, forbedrer hudtilstanden.

Folk tips inkluderer en oppskrift med aspirin, som eliminerer akne uten å forårsake rødhet og flak.

Med det riktige forholdet mellom hovedingrediensene og ytterligere stoffer kan du få et høyverdig antibakterielt middel, som for et behandlingsforløp helt lindrer pasienten fra akne. Hver maske skal bare brukes til renset hud, det er derfor anbefalt å bruke ansiktsskrubb før du starter prosedyren.

1. Basert på leire

Blå, svarte og hvite leire normaliserer sebumsekresjon, eliminere akne og hudormer. Leir brukes ofte også som en skrubbe som fjerner døde hudceller. Takket være et kompleks av nyttige mineraler og vitaminer, beriker leret celler med næringsstoffer. Masken for akne er laget av improviserte midler: 2 ss. pulver leire fortynnet i 2 ss. sitron og agurk juice. Blandingen til å behandle hele overflaten av ansiktet og etter 30 minutter, skyll.

En annen oppskrift fra samme ingrediens inkluderer tranebærjuice (2 ss) og nonfat kefir (2 ss). Blandet sammensetning hjelper eliminere akne og gjør huden mindre fet.

2. Maske basert på aspirin

I seg selv kan ikke aspirin brukes som en maske, fordi løsningen av acetylsalisylsyre har en uttalt effekt. Men å ta yoghurt eller kefir som grunnlag, kan du oppnå gode resultater. Ca. 7 tabletter av aspirin skal knuses i pulver og blandes med 2 ss bunn. Hold blandingen på ansiktet i ca 20 minutter.

Vær forsiktig med aspirin. Hvis du føler en brennende følelse, vask straks masken av.

En ansiktsmaske med aspirin er også effektiv i kombinasjon med hvit leire. Bland det samme antallet tabletter med 2 ss leire og fortynn med en liten del vann slik at en halvtykkende blanding dannes. Ventetid - 15 minutter, men hvis huden begynner å oppleve ubehag (brennende, irritasjon), bør du straks vaske av med varmt vann.

3. Maske med pisket egghvit

Eggvit anses å være den mest harmløse ingrediensen for å eliminere akne. Det lar deg lage et virkelig mirakel ansiktsmasker hjemme. Separert protein bør være godt pisket i en glasspotte. Det bør ha en lett skumkonsistens.

Denne blandingen kan påføres ansiktet med hender eller bomullsputer, alt protein skal være på huden. Etter 15 minutter må proteinet vaskes av med vann. Den største fordelen med proteinmasken er ufarlig, selv for sensitiv hud.

Hvis det ikke er noen allergi mot denne komponenten, kan du trygt fortsette å utføre denne prosedyren. Mengden rødhet reduseres kraftig, og akne forsvinner snart.

4. Honningbasert maske

Honning - et veldig nyttig verktøy som brukes i en rekke folkeslagssammensetninger. Det eneste du trenger å tenke på før du bruker det er mulige allergiske reaksjoner. Ved første fornemmelser av brenning og kløe, skal masken fjernes umiddelbart og ikke lenger brukes.

I andre tilfeller hjelper dette verktøyet med å fjerne akne og myke huden. Du trenger en spiseskje honning og 50g olivenolje, en viktig komponent er 1 eggeplomme. Hele sammensetningen må påføres ansiktet og nakken i nøyaktig 20 minutter og vaskes av.

5. Mask basert på brus

Masken for akne fra brus er forberedt veldig enkelt. En håndfull brus bør gnides i håndflatene med vann. Behandle forsiktig problemområder i huden og den gjenværende overflaten av ansiktet. I øyemaskens område anbefales ikke. Det er mulig å vaske av strukturen på 25 minutter.

Siden brus har en sterk effekt, kan du bruke den så mye som mulig ikke mer enn 2 ganger i uka. Når de første prosedyrene blir etterlatt, blir huden forvandlet til lys og ren. Tørrede pimples vil snart forsvinne.

6. Sitronbasert maske

I mangel av allergi mot sitron kan du lage en kvalitetsmaske som fjerner bakterier fra ansiktet og tørr akne. For dette må du bruke 2 ts. ferskpresset sitronsaft blandet med 1 ss. rømme. Sammensetningen må holdes i 20 minutter og skylles deretter med vann.

Det er en annen praktisk oppskrift som alle kan bruke. 1 ss. sitronsaft bør helles i 3 ss. oppvarmet melk og bland med 1 ts. gjær. Massen skal infunderes i flere minutter, og deretter egnet til bruk. Det anbefales å holde ansiktet i ikke mer enn 25 minutter.

7. Maske av agurk

Masker for akne og hudormer hjemme, tilberedt på grunnlag av friske agurker, har sårheling egenskaper. Dessuten fuktes og mykner en slik sammensetning. For å forberede et helbredelsesverktøy trenger ikke agurk å bli avskallet. Det er nok å hakke grønnsaken og hell et glass kokende vann. Etter 5 minutter må massen filtreres, og den resulterende slurry påføres ansiktet i 20 minutter.

Hjemmelaget ansiktsbehandling for akne og akne på huden

Problemet med akne er utsatt for folk i ulike aldre. Som regel oppstår akne på grunn av underernæring. Akne er resultatet av en blokkering av talgkjertlene, på ryggen og ansiktet til de fleste av dem. Å bli kvitt akne er vanskelig, men mulig.

Bekjempe akne og akne

En del av behandlingen for akne og akne i ansiktet er et balansert kosthold. Det bør reduseres til et minimum forbruk av søt brus, kaffe, baking. Ikke spis fete og røyke retter. Du må spise vegetabilsk mat (frokostblandinger, grønnsaker, frukt). Det er viktig å regelmessig fylle opp vannbalansen i kroppen. På grunn av mangel på væske begynner huden å falme, ser sliten ut og det er for tidlige rynker.

Det neste trinnet på å bli kvitt akne er en kompleks prosedyre for ansiktets hud. I kosmetiske butikker tilbyr svakere sex mye penger fra akne og akne. Det er bare ikke alle er villige til å bruke store summer for stoffer, hvorfra en allergisk reaksjon også oppstår. Kan det være en kamp med akneutslett billig og rimelig? Selvfølgelig vil kanskje hjemmelagde masker gjøre en god jobb med dette hudproblemet.

Fordelene med hjemmelagde masker

Hjemmet kosmetikk er tilgjengelig, og viktigst er det veldig nyttig for ansiktets hud. De inkluderer tilgjengelig mat og noen medisinske urter. De finnes i kjøkkenet til hver vertinne, og kostnadene på naturlige urter selges i apotek. Her er de viktigste fordelene ved hjemmet masker:

 • fra slike stoffer er det milde integumentet ikke irritert, allergiske reaksjoner er utelukket. Selvfølgelig kan du ikke bruke masker, som inkluderer frukt eller grønnsaker som forårsaker allergier hos mennesker;
 • Det finnes ingen kjemikalier i sammensetningen av hjemme kosmetikk som er rettet mot å øke holdbarheten. Håndlaget masker skal brukes umiddelbart;
 • kosmetiske hjemmebehandlinger kan lindre stress og tretthet etter en trang arbeidsdag.

Kosmetologer anbefaler å lage masker fra naturlige produkter til alle kvinner over 32 år. På denne tiden trenger epidermis ekstra beskyttelse og ernæring. Ansiktet må rengjøres hver kveld fra sminke og rengjøres med tonics. Ellers vil blokkering av sebaceous kjertlene forårsake akne.

Effektiv Acne og Acne Mask Oppskrifter

Hver maske virker på sin egen måte på ansiktets hud. Derfor er det nødvendig å endre sammensetningen av midlene hver 2,5 måned. Og det er best å bytte maskenes sammensetning for å oppnå en uttalt effekt.

Soda Mask for hudrensing

For å lage det, må du blande en håndfull natron med krem ​​til du får en slurry. Påfør en maske på huden med et tynt lag, unngå øyesonen. La masken være helt tørr, vask deretter av og fukter ansiktet med en nærende krem. Kosmetiske prosedyrer gjøres ikke lenger enn 12 minutter.

Mask fra svarte prikker fra aktivert karbon

Bland knust aktivert trekull (seks tabletter) med oppløst gelatin, gjelder på huden med en hard børste. Etter tørking fjernes masken som en film. Et slikt verktøy eliminerer perfekt svarte prikker.

Antibakterielle isbiter fra kamille og mynteavkok

Forberedelse av slike kosmetiske kuber er ganske enkelt. Det er nødvendig å brygge mynte- og kamilleblomster, la avkjøles, hell deretter i isform. I stedet for en morgenvask, gni ansiktet med en isbit og resultatet vil ikke holde deg venter. Denne prosedyren vil bidra til å gjøre huden fløyelsaktig og ren. Allerede etter flere prosedyrer vil inflammatorisk rød purulent foci forsvinne.

Honning å rense porene i huden

Bland honning (15 gram) med hvit ler (20 gram) og gni i en sirkelbevegelse. Verktøyet rydder perfekt og whitens og lyser flekker etter akne. Men ikke skrubbe på betent hud. Handlingen av masken er omtrent tjue minutter.

Populær Aspirin Acne Mask

Det er nødvendig å knuse i pulver 4 aspirintabletter. Den tørre blandingen blandes med en teskje honning og tre dessertskjeer med olivenolje. Originale produkter blandes grundig, masken påføres ansiktets hud. Prosedyren varer i 18 minutter.

Mask fra gulrotål

Kok til rogn og gulrøtter. Grønnsaker knuses i en jevn slurry og legger på et renset ansikt. Masken varer ca 18-20 minutter. Skyll vegetabilske blandingen med varm melk.

Hercules Acne Mask

Tjue gram havremel frokostblanding helles med et glass varm melk. Det er nødvendig å vente på fullstendig hevelse av grøt. En spiseskje sitronsaft legges til denne blandingen. Alle ingrediensene er blandet, masken påføres i 15-18 minutter.

Agurkmaske mot svarte prikker

Bland 2 ss juice av fersk agurk og sitron. I denne blandingen legger du i blå leire i små porsjoner. Det skal være en masse, kremaktig tykkelse. Masken er gyldig i ca 22 minutter.

Akne Masker: De mest effektive oppskrifter

I utseende er det ofte mulig å avgjøre hvilken funksjon kroppen har et problem med. Derfor bør behandlingen av noen inflammatoriske prosesser på ansiktet startes fra innsiden. Men hvis du vil oppnå en rask kosmetisk effekt, kommer en aknemaske til din hjelp. Du kan gjøre det selv ved hjelp av tilgjengelige ingredienser. Den største fordelen med en slik maske er tillit til komponentens naturlige opprinnelse og fraværet av kjemiske tilsetningsstoffer.

Årsaker til problemet

Å starte kampen mot akne, sørg for å handle på en omfattende måte. Årsakene til dette problemet er vanligvis som følger:

 • hormonelle endringer;
 • bruk av fastfood og andre skadelige produkter;
 • svekket immunitet;
 • ulike sykdommer som har blitt kroniske.

Alle disse faktorene forårsaker en økning i aktiviteten av produksjon av subkutan fett, og derfor blir porene tilstoppede og blokkerer tilgangen av oksygen til huden. På grunn av dette er det forskjellige utslett. Derfor, i tillegg til bruk av et effektivt kosmetisk produkt, er det nødvendig å gjøre arbeid på deg selv ved å revidere livsstilen din:

 • bli kvitt dårlige vaner;
 • begynn å spise riktig;
 • trene regelmessig
 • styrke immunforsvaret.

Bare ved å eliminere årsaken til problemet kan vi oppnå ikke bare raske, men også langsiktige resultater. En riktig valgt ansiktsmaske for akne vil være en stor hjelp i kampen for ren hud.

Operasjonsprinsipp

Masken mot akne kan tilberedes i henhold til en av de mange oppskriftene. Den mest berømte av dem - med gelatin. Vi snakker om det nedenfor. Uavhengig av ingredienslisten forblir handlingsprinsippet til dette kosmetiske produktet uendret. Så har akne masker:

 • anti-inflammatorisk effekt, på grunn av hvilken det inflammatoriske fokuset selv går bort;
 • regenererende egenskaper som gir akselerert helbredelse av mindre sår;
 • bakteriedrepende egenskaper som forhindrer videre utvikling av infeksjonen;
 • rensing funksjoner - effektivt frigjøre tilstoppede porer fra akkumulert smuss, og dermed stoppe videre utvikling av infeksjonen.

Riktig forberedt maske for akne hjemme bør ha alle de oppførte egenskapene. Først da blir de gode hjelpere i kampen for et rent ansikt.

Programfunksjoner

For å få akne ansiktsmasker for å gi den ønskede effekten, bør du følge noen regler:

 • Det er nødvendig å sjekke på forhånd hver komponent av produktet for nærvær av en allergisk reaksjon;
 • masker skal gjøres i kurs, i løpet av hvilke du må følge en diett, eliminere fra kostholdet ditt alt fett, søtt og mel;
 • hygiene må følges nøye, ikke glemme å vaske hender før påføring og fjerning av masken;
 • I alle fall, ikke rør og spesielt ikke presse akne mens du bruker verktøyet. Enhver slik effekt etterlater en sprekk, der enhver smitte kan unnslippe. I tillegg, hvis det er skade på huden, har masken motsatt effekt, noe som fører til økt utslett.

Hvis du følger alle disse reglene, vil bruk av masker fra utslett være en fin måte å forlenge ungdommen av huden.

Beste oppskrifter

Listen over de mest effektive hjemme rettsmidler for akne er ledet av en gelatin akne maske. Det blir en film, og fjerner som du fjerner alt smuss, og renser ansiktet effektivt. For å lage et slikt verktøy trenger du bare vanlig gelatin og vann (kokt, forkjølt til romtemperatur).

Hell bare en teskje gelatin med en ss vann. La i 15-20 minutter for hevelse. Etter at væsken er absorbert, varme stoffet i et vannbad til en behagelig temperatur. Det er bedre å sette en maske på et pre-dampet ansikt med åpne porer. Fjernet verktøyet i 30-40 minutter. Bare dra filmen oppover, fjern alt smuss fra ansiktet ditt med det.

Et middel med gelatin har mange variasjoner. Blant dem er den berømte svarte masken, hvis basis er aktivert karbon (svart). Algoritmen for å lage en maske er den samme; like etter oppvarming av den hovne gelatinen, tilsettes en kullplast kalt i fint pulver inn i beholderen. Bland godt. Denne gelatinemasken påføres i 2-3 trinn, med det første laget skal være det tetteste. Fjernet på samme måte - ved å sippe spissen av den dannede filmen fra bunnen opp.

Et annet svart aktivert karbonpreparat fremstilles med mindre variasjoner. Du trenger 2 tabletter, protein, 5-6 dråper sitronsaft, 3 ts granulatsukker. Alle komponenter skal blandes grundig og påføres gradvis i ansiktet. Det er viktig å observere tidsintervallet. Det er nødvendig at ett lag tørkes før det påføres det neste. Det er nødvendig å holde masken i ca 15 minutter, hvorpå den fjernes fra bunnen oppover. Deretter påføres ansiktskrem på ansiktet.

Hvis ålene begynte å helles i ansiktet, kan du også bruke mange andre oppskrifter basert på naturlige produkter.

 • Bland honey flytende konsistens med olivenolje i samme proporsjoner, legg til 1 eggeplomme. Påfør produktet på ansiktet i 20-30 minutter, vask deretter med kaldt vann.
 • Knead en moden banan til dannelsen av en grøtaktig konsistens, legg 3-4 ss. skjeer av ansiktskrem og litt olivenolje. Påfør blandingen i en halv time, vask deretter med kaldt vann ved en behagelig temperatur.
 • Skal kartoffel gni på den grunne siden av gnisten. Du vil motta en masse med mye væske som må fjernes på forhånd. Tilsett protein (pre-pisket til skum), lite salt og linfrøolje. Rør blandingen grundig til den er jevn, påfør ansiktet og skyll etter en halv time. Dette verktøyet, utarbeidet av deg selv, renser ikke bare effektivt, det har uttalt fuktighetsgivende egenskaper.
 • Hvis du vil lage et middel for akne i henhold til den enkleste oppskriften, bare pisk ett protein til skumdannelse. Påfør det oppnådde stoffet over hele ansiktet. La i 15-20 minutter. Skyll og påfør fuktighetskrem.
 • Grind en spiseskje med vanlig havregryn til mel. Dette kan gjøres med en kaffekvern. Legg til 1 protein, bland godt og bruk på ansiktet. De fleste kosmetologer mener at en slik maske har størst effektivitet på grunn av de utprøvde antiseptiske og tørkeegenskapene. Hold det nødvendig til det tørker til slutten. Det bør huskes på at, vask, du kan ikke gni ansiktet ditt.
 • Et annet effektivt middel for utslett er brus. Bare bland kunst. skje av produktet fra 60 ml vann for å oppnå en homogen substans. Påfør blandingen på ansiktet med en bomullspute, fukt den i blandingen. I dette tilfellet bør brus ikke brukes hvis huden har den minste skade.
 • Grind 3 ss. spiseskjeer havregryn, tilsett 1 teskje vanlig brus, 2 delte skjeer med yoghurt og 7-8 dråper sitronsaft. Fyll opp ansiktet, fjern etter fullstendig tørking. Det bør ta hensyn til de uttalt tørke- og antibakterielle egenskapene til legemidlet, på grunn av hvilket en slik maske er mer egnet for fet hud. Hvis epidermis er for tørr, er denne løsningen kraftig motet.
 • En annen effektiv antioksidant av naturlig opprinnelse - gulrøtter. Gni den på den grunne siden av gnisten, ta 3 ss. skjeer av denne puree, legg til 1 protein og litt mel, slik at konsistensen av sparsom grøt dukket opp. Påfør produktet på ansiktet i 15-17 minutter, vask deretter med kaldt vann.

Dermed er ansiktsmaske for akne, kokt hjemme med egne hender, et utmerket verktøy i kampen for ren hud. Du trenger ikke å bruke store penger på annonserte salongprosedyrer og dyre kosmetiske preparater.

Det er nok å lage mat en maske hjemme, med tanke på alle reglene. Med regelmessig bruk vil tilstanden til huden bli betydelig, men for å fullstendig bli kvitt akne, må du følge en sunn livsstil. Som nevnt ovenfor går alt fra innsiden, så tilnærming til å bli kvitt akne bør være omfattende.

Høyhastighets effektive masker for akne hjemme

Akne utsatt hud trenger spesiell omsorg.

For et slikt hudtype er det ikke nok å bruke enkle rensemidler, kremer og lotioner, og du bør også regelmessig bruke pleiemask for ansiktet ditt.

Du kan selvfølgelig kjøpe ferdige butikkalternativer, men masker laget av naturlige ingredienser anses å være mye mer effektive og sikrere.

Enkel forberedelse, tilgjengelighet, sikkerhet og naturlig sammensetning - de utvilsomt fordelene ved akne masker tilberedt hjemme på kjøkkenet. Det viktigste er å bare velge en oppskrift som passer til huden din.

På hvordan du lager en svart ansiktsmaske hjemme, kan du lære av vår artikkel.

Hvilken er bedre?

For utarbeidelse av hjemme masker brukes en rekke ingredienser.

Når du velger komponenter, tar du hensyn til hudtype, antall akne og alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen.

Det er viktig å vite at for å bekjempe akne må du velge ingredienser som har en rensende og anti-inflammatorisk effekt.

Som du vet, er den vanligste årsaken til akne en blokkering av sebaceous kanaler, så problem hud med akne må rengjøres grundig med masker.

Og for rask heling av akne og betennelse, brukes anti-inflammatoriske hjemmemasker.

La oss ta en nærmere titt på de mest effektive hjemmelagde acnemasker:

  Clay. Leirmasker er de mest ettertraktede hjemmelagde acnemasker. Og dette er ikke overraskende. Leirpulver koster en krone og kan kjøpes på nesten alle apotek.

Den utvilsomt fordel er at leiremasker er egnet for å ta vare på enhver type dermis. For tørr er det verdt å velge hvit eller blå type leire, og grønt eller svart er perfekt for fet hudpleie.

En spesiell egenskap ved badyagi er uttalt regenererende egenskaper som bidrar til å forbedre metabolske prosesser i hudceller.

Men du må bruke det med stor forsiktighet, da det kan forårsake allergiske reaksjoner og er kontraindisert for tørre og sensitive hudtyper som er utsatt for rødhet og utseendet av rosacea.

 • Honning. Honning er veldig bra for huden, takket være sin rike vitaminsammensetning. Det nærer huden og eliminerer den inflammatoriske prosessen. Den har en uttalt helbredende effekt og forbedrer hudens beskyttende egenskaper.
 • Fra brus. Soda er en utmerket rensingskomponent som kan trekke ut smuss og rense forstørrede porer. Eliminerer svarte flekker og lar huden puste, normalisere arbeidet til talgkjertlene.
 • Gjær. Gjær forsiktig renser dermis, matvarer den med nyttige vitaminer og forbedrer metabolske prosesser. Dette gjør at du kan normalisere sebaceous kanaler og bli kvitt utslett.
 • Egg. Egghvite betraktes som en utmerket rensende ingrediens. Det lar deg bli kvitt åpne komedoner, sliter med manifestasjonen av oljeaktig glans og tørker raskt inflammatoriske elementer. Det er også mye brukt til å lyse etter akne og arr etter kviser.
 • Alle de listede alternativene for masker er de beste blant hjemmelagde masker for utslett.

  Hjemmelagde oppskrifter

  Hvordan lage en effektiv akne maske hjemme?

  Effektiv for oljeaktig dermis

  Leire med essensiell olje

  Komponenter: svart leire, eterisk teetrekkstrakt og vann.

  Påføring: Bland 1 dessertskje med leirepulver med 5 dråper eterisk teetekstrakt.

  Fortynn med vann for å danne den nødvendige konsistensen av tykk krem. Opprettholde sammensetningen i ansiktet i 10 til 15 minutter.

  Mask badyagi

  Komponenter: badyagi pulver og vann.

  Påføring: Powder badyagi (1 dessertskje) fortynnet med vann (3 dessertskjeer) for å oppnå den nødvendige tykke oppslemningen. Påfør et tynt jevnt lag på hele overflaten av ansiktet. Hold 10-15 minutter.

  brus

  Ingredienser: brus og såpevann.

  Påføring: Vi deler 1 desserter skje med natron med såpevann (ca. 50 gr.).

  Blandingen påføres overflaten av ansiktet med lette sirkulære bevegelser ved hjelp av en bomullspute. Vi står 10 minutter og vasker av.

  For tørr hud med akne

  Leir med melk

  Komponenter: hvit leire (kaolin), talkum, melk.

  Påføring: Bland 1 dessertskje med kaolinpulver med 1 teskje talkumpulver. Fortynn blandingen med varm melk for å oppnå en litt tykk konsistens. Påfør ansiktet i 10-15 minutter.

  honning

  Ingredienser: honning og sitronsaft.

  Påføring: Bland 1 teskje honning med 5-8 dråper ferskpresset sitronsaft. Påfør sammensetningen i ansiktet i en kvart time.

  havregrøt

  Ingredienser: havremel og kokt vann.

  Påføring: 2 dessertskjeer med havregryn, hell kokende vann (3 dessertskjeer).

  Insister 10 minutter, og bland blandingen på ansiktet. Vi opprettholder 15 minutter og vi sletter.

  Best for normal hud

  egg

  Ingredienser: Hvit hvit og sitronsaft.

  Påføring: slå kyllingeproteinet til skumdannelse. Legg til 1 ufullstendig teskje ferskpresset sitronsaft. Påfør sammensetningen i lag (3-4 lag) - da det forrige laget tørker, påføres en ny på toppen.

  gjær

  Ingredienser: gjær, kefir, mint essensiell olje.

  Påføring: Bland 1 dessertskje med tørr gjær med 3 skjeer kefir. Tilsett 4-5 dråper mineralolje med mynte. Påfør blandingen på ansiktet i 15 minutter.

  Med såpe

  Komponenter: naturlig vaskesåpe.

  Påføring: Det er nødvendig å fukte såpe før dannelse av tett skum. Det brukes på problemområder med akne. Hold på ansiktet i flere timer. Det anbefales at du gjør denne prosedyren om kvelden eller om natten.

  High Speed

  aspirin

  Ingredienser: aspirin (tabletter), honning og vann.

  Søknad: knus 3-4 tabletter av aspirin til en pulverisert blanding i varmt vann (1 liten skje med vann vil være nok).

  Legg til 1-2 dessertskjeer med honning, bland og applicer massen på ansiktet. Å opprettholde 15-20 minutter.

  Aktivert karbon og gelatin

  Komponenter: acetylsalisylsyre (aspirin), aktivert karbon, gelatin og vann.

  Påføring: Hell 1 liten skje full av gelatin med 2-3 dessertskjeer med varmt vann og la det bryte til det svulmer i en kvart time. Deretter må du knuse 1 tablett av aspirin og aktivert karbon til konsistensen av pulveret.

  Det resulterende pulveret blandes med den hovne gelatinblandingen og oppvarmes litt i et vannbad.

  Maskefilm med henna

  Ingredienser: fargeløs henna og sitronsaft.

  Påføring: Bland 2 dessertskjeer med henna med sitron (ferskpresset) juice, forvarmet over lav varme. Du bør få en konsistens med tykk krem. Bland blandingen grundig før skumdannelse og påfør ansiktet i 10 minutter.

  Viktig redaksjonell rådgivning

  Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

  Kontraindikasjoner og hyppighet av bruk

  Som mange pleieprodukter har hjemmelagde aknemasker en rekke kontraindikasjoner. Disse inkluderer:

  • For stor mengde utslett, opptar ca. 25-30% av hele overflaten av huden;
  • friske og uhelte sår;
  • Tilstedeværelsen av purulent akne i store mengder;
  • høy feber;
  • intoleranse mot komponentene som brukes i sammensetningen av masker.

  Bruk heller ikke hjemmelagde aknemasker i følgende tilfeller:

  • hvis akne skyldes sykdommer i de indre systemene og organene;
  • Under graviditet anbefales det ikke å bruke essensielle oljer, badyagu eller aspirin som en del av masker.

  Før du bruker masker, vær sikker på å teste for manifestasjon av allergiske reaksjoner på håndleddet.

  Hyppigheten av å bruke hjemmelagde masker for akne er 1-2 ganger per uke. Det er nok å bruke rensende masker for tørr hud en gang i uken.

  effektivitet

  Masker, tilberedt hjemmefra naturlige ingredienser, bidrar til å takle akne. Men du bør ikke forvente at alle pimples etter første søknad vil forsvinne.

  Slike masker har en kumulativ effekt, og positiv dynamikk observeres kun ved vanlig bruk.

  Tips for å forbedre effektiviteten av akne masker hjemme:

  1. Masker bør påføres på tidligere dampet derma. Ideelt for dette formål dampbad på avkok av urter.
  2. For å øke virkningen av aktive ingredienser og forbedre penetrasjonen i de nedre lagene i huden, anbefales det å bruke peelingrull som passer til din hudtype før du påfører maskenes sammensetning.
  3. Etter påføring av masker må du fukte huden med en passende krem.
  4. Masker skal gjøres i løpet av 1-2 måneder (1-2 ganger i uken).
  5. I løpet av kurset bør du forlate de tette tonalressursene og bruke lyspulver.

  Hjemmemasker brukes med hell til å løse mange hudproblemer. Riktig valgt oppskrift og ingredienser vil bidra til å bli kvitt akne og akne på kort tid. Det viktigste er å bruke ferske ingredienser og lage masker regelmessig!

  Oppskriften på en hjemmelaget aknemaske i denne videoen:

  De beste anti-acne ansiktsmasker hjemme

  Hormonforstyrrelser, ungdomsår, søvnmangel, utbredelsen av søtsaker i kostholdet fører til utslett. Tette porer, akne, ansikts acne er ikke bare et estetisk problem. Feil eller mangel på omsorg for dermis, kan føre til spredning av infeksjon og forverring av den generelle hudtilstanden. Hjemmelagde ansiktsmasker er en effektiv måte å lindre betennelser på, redusere rødhet, rengjør og desinfiserer berørte områder. De naturlige komponentene som inngår i sammensetningen, bidrar også til å utjevne lindring og stramning arr og arr.

  Regler for bruk av masker for akne

  Det er grunnleggende anbefalinger for å gjennomføre prosedyrer hjemme:

  1. Hver ny komponent må testes for en allergisk reaksjon, ellers kan antall lesjoner øke;
  2. For å forbedre effektiviteten til naturlige masker er det bedre å redusere mengden karbonatiserte drikker, krydret, fettretter og desserter i kostholdet ditt. En slik meny stimulerer overdreven sekresjon av subkutant fett og senker de intracellulære prosessene. Grønne grønnsaker, frokostblandinger og frukt bidrar til å forbedre tilstanden til dermis, å være en forebygging av utseende av comedoner, akne;
  3. Hjemmelagde acne masker påføres med usedvanlig rene hender på et renset ansikt (dampet). Det er ønskelig å bruke en keramisk eller glassbeholder, skyll den med kokende vann før hvert preparat;
  4. Før og etter prosedyren kan det i alle fall ikke være mekanisk klemmet pustler. Dette kan føre til reinfeksjon av huden gjennom åpne sår, sprekker;
  5. Ikke hold sammensetningen i ansiktet lenger enn den angitte tiden. De aktive ingrediensene kan tørke ut huden, gjør det tynt, følsomt, forårsaker brannskader.

  Indikasjoner for påføring av masken mot akne er også oljeaktig / kombinasjonshud, tilstedeværelse av alder flekker, rødhet, usunn ansiktsfarge. Vi anbefaler at du bruker en av de beste akne behandlinger - Polysorb, Baziron AU eller Zerkalin.

  14 masker for akne hjemme

  For å bli kvitt akne i ansikt og kropp, er det ikke nødvendig å kjøpe dyre rusmidler. Midler, tilberedt uavhengig i henhold til populære oppskrifter, er ikke mindre effektive og effektive, men samtidig sparer de betydelig familiebudsjettet. Videre publisert de beste alternativene for akne masker hjemme.

  Mask for akne og svarte flekker i hjemmet

  For at det forberedte verktøyet virkelig hjelper til med å håndtere det eksisterende problemet, er det nødvendig å velge de riktige komponentene for det. Ingredienser velges basert på hudtype.

  For fet hud

  For denne typen hud, velg tørkealternativer for masker. De vil eliminere ikke bare akne, men også en stygg glans. For eksempel virker lemon-egg-middelet på en lignende måte på epidermis.

  Ingredienser: 3 ss. l. Protein rå kyllingegg og ferskpresset sitronsaft.

  1. Disse komponentene er blandet og pisket litt.
  2. Når massen oppnår en jevn konsistens, bør den brukes på problemområdene med et tynt lag. Den mest praktiske måten å gjøre dette på er en bred silikonebørste.
  3. Etter at det første laget har tørket, brukes en annen 3-4 på samme prinsipp.
  4. Når ingrediensene er tørre etter siste søknad, må de skylles med kaldt vann.

  Prosedyren gjentas ikke mer enn 2 ganger i uken. Etter det er huden fuktet.

  For tørr

  Hos eiere av denne typen hud forekommer forskjellige hudutslett sjelden, men de er smertefulle. Maskens viktigste oppgave å fjerne betennelse, fukte og desinfisere huden.

  Ingredienser: 1 liten potetknoller, 120 ml fullmett melk.

  1. Grønnsaken er rengjort, finskåret og kokt til mykhet i kumelk.
  2. Deretter fremstilles produktet puree.
  3. Når massen avkjøles, men vil forbli hyggelig varm, bør den brukes på problemområder.

  Etter 12-15 minutter skylles produktet med kaldt kokt vann.

  For kombinasjon

  Vel, hvis du kan bruke en ekte mamma for å lage en maske. Den er egnet for omsorg for alle typer hud.

  Ingredienser: mumi, kokt vann.

  1. Et lite stykke mumie (ca. 1 cm i diameter) oppløses i vann slik at en tykk, homogen masse oppnås.
  2. Den resulterende blanding påføres de berørte områdene av ansiktet.
  3. Masken varer ikke lenger enn 17 minutter.
  4. Produktet skylles med varmt vann.

  For å øke effektiviteten må du legge 1 pund naturlig bi-honning til den.

  Effektiv anti-inflammatorisk maske

  Den enkleste, mest prisgunstige og effektive antiinflammatoriske masken er et apotek kamille middel. Som du vet, har denne planten regenererende egenskaper og reduserer raskt betennelse.

  Ingredienser: 2 ss. filtrert vann, 1 ss. farmasøytisk kamille.

  1. Råvarer fylles med ferskt kokt vann.
  2. Blandingen er infundert i 12-15 minutter.
  3. I løpet av denne tiden skal kamille svulme godt og bli en tykk masse.
  4. Hvis væsken i verktøyet er for mye, blir den forsiktig utvasket.
  5. Tykkelsen er jevnt fordelt på gazeen (du må bruke flere lag samtidig), hvorpå den resulterende billetten ligger overfor problemområdet.
  6. Du kan holde produktet på huden i ikke mer enn en halv time. I løpet av denne tiden skal den tørke helt.
  7. Vask av massen med kaldt vann.

  Siden masken av kamille tørker huden sterkt, etter det må du bruke en fuktighetskrem.

  Aspirin Akne

  Ulike masker for akne med aspirin gjør en utmerket jobb med problemet under diskusjon. Slike verktøy gjør huden mer glatt, flatet hudfarge, smertestillende og eliminere kløe, redusere betennelser, redusere størrelsen på store rask akne, fjerner døde hudceller og overflødig talg.

  Forberedelse av slike masker er veldig enkelt. Hovedprosessen i prosessen er ikke å bruke utløpt medisinering, og i ingen tilfelle må du ikke male i en metallskål. Til dette formål, bare egnede tre- eller glassbeholdere. Sammensetningen av den mest populære masken med acetylsalisylsyre er honning.

  Ingredienser: 2 ss. skjeer med flytende honning, 2 aspirintabletter.

  1. Tablettene er malt til en tremørtel.
  2. Den resulterende massen er fortynnet med honning. Hvis dette biavlproduktet ikke er tilgjengelig, kan du erstatte det med samme mengde varmt kokt vann.
  3. Påfør en maske på de betente områdene.
  4. Den vaskes av i 17-20 minutter.
  5. Huden smøres med fuktighetskrem.

  Hvis du planlegger å bruke en maske punktvis, kan honning / vann erstattes med alkoholkrem.

  Honning for ansikt

  Honning - et universelt middel for ansiktspleie. Den er optimal for alle hudtyper. Det er veldig lett å forberede masker fra honning til akne. Det er viktig å legge kanel til produktet, noe som stimulerer celleregenerasjon og forbedrer blodsirkulasjonen.

  Ingredienser: 1 ss. skje bak kanel og samme mengde flytende honning.

  1. Ingredienser blandes i grunne retter.
  2. Den resulterende massen påføres ansiktet eller problemområdet på kroppen.
  3. Hold masken i minst 20 minutter. Hvis mulig, la det stå om natten.

  Verktøyet skylles med kaldt vann.

  Fra polysorb

  Polysorb acne maske er et veldig kraftig og effektivt middel. I sin effektivitet er det ikke dårligere enn de mest populære salongprosedyrene. Å maske med denne ingrediensen forverrer ikke hudtilstanden, du må bruke dem riktig.

  Det første trinnet er å sjekke om mannen eller kvinnen er allergisk mot preparatet. For å gjøre dette påføres en dråpe av masken på albuebukken og vent 40-50 minutter. Hvis det ikke vises noen bivirkninger i løpet av den angitte tidsperioden, kan behandlingen fortsette. I tillegg brukes sammensetningen alltid på problemområder i huden og etter fjerning fra ansiktet til selv det minste spor av dekorative kosmetikk.

  Ingredienser: 1 ts Polisorb, litt vann.

  1. Pulveret fortynnes med en liten mengde vann.
  2. Det bør gjøre tykk vass.
  3. Massen blir brukt på problemområder av huden.
  4. Etter 8-19 minutter skylles produktet med varmt vann. Den mest hensiktsmessige måten å gjøre dette på er med en bomullsstykke.

  Den optimale kursvarigheten er 30 dager.

  Svart maske for akne

  En effektiv svart akne maske kan ikke bare kjøpes på en kosmetikk butikk, men også laget hjemme fra enkle produkter. Dens hovedbestanddel vil bli aktivert karbon.

  Ingredienser: 1 rå kyllingeg, 8 g granulert sukker, 4-5 dråper ferskpresset sitronsaft, 2 tabletter med aktivt kull.

  1. Det første som pillene blir til crumb. Det er mer praktisk å gjøre dette med en tremørtel.
  2. Aktivert karbon blandes med kyllingegghvite, sukker og ferskpresset sitronsaft.
  3. Bland visp pisket til glatt.
  4. Ved hjelp av en bomullspute, legges et tynt lag med maske forsiktig på ansiktet. Spesielt forsiktig må du behandle problemområder med kviser.
  5. Når masken tørker, gjelder et andre lag med midler.
  6. Etter 20-25 minutter fjernes den resulterende filmen forsiktig fra ansiktet.

  Det gjenstår å vaske med kaldt vann.

  Fra havremel og bakkenterter

  Dette alternativet er perfekt for eiere av sensitiv sensitiv hud, som er følsom for aggressive produkter. Dette er et flott alternativ for ansiktspleie for tenåringer. Den resulterende massen vil begrense porene, forsiktig tørke problemområder, redusere betennelse.

  Ingredienser: 1 ss. skjeer av bakkenterter, 2 kyllingegg, 1 ss. en skje full havregryn, 25 g flytende honning, 1-2 dråper tea tree olje ekstrakt.

  1. Erter må omdannes til mel ved hjelp av kaffekvern eller kjøpt i den form. Havregryn blir knust på samme måte.
  2. 2 typer pulver helles i en dyp beholder, honning og olje ekstrakt tilsettes.
  3. Egg vil bli brukt fra eggene, som piskes separat til skum, og deretter helles ut til de gjenværende komponentene.
  4. Komponentene er blandet, og masken fordeles over ansiktet.

  Midler vaskes av med kaldt vann i 15-17 minutter etter påføring.

  Gurkemask for akne

  Agurker for å lage kosmetiske masker brukes best om sommeren. Ideelt, fra din egen sommer hytte. "Kjemiske" vintergrønnsaker kan kun skade huden.

  Ingredienser: 1 medium fersk agurk, et fullt glass varmt kokt vann.

  1. Grønnsaket blir kvitt den tette huden, og gniddes deretter på et riv med små hull.
  2. Den resulterende massen helles kokende vann og dekkes med et tett deksel.
  3. Når våpenet er helt avkjølt, kan det spre seg over ansiktet eller påføres problemområder.
  4. Etter 12-15 minutter vaskes produktet med separert vann.

  Det er bedre å utføre prosedyren om natten - før sengetid. Etter påføring av masken er det ikke nødvendig å bruke en fuktighetsgivende eller nærende krem.

  Fra brus til ansikt

  Regelmessig natron er effektiv i kampen mot akne. På grunnlag er det mulig å tilberede mange sammensetninger som raskt vil forbedre tilstanden til huden. Før du bruker noen maske for akne fra brus, er det viktig å gjennomføre en hudprøve for å unngå allergiske reaksjoner: Legg minst mulig mengde ferdig sammensetning på håndleddet og vent 12-15 minutter. Hvis det ikke er noen negativ reaksjon, er det ikke noe forbud mot behandling.

  Ingredienser: 1 ts fettfattig rømme, samme mengde natron.

  1. Maskinkomponentene er grundig blandet.
  2. Sammensetningen er fordelt over ansiktet og i alderen i 17-20 minutter, deretter vasket av med sedimentert vann.
  3. En nærende krem ​​påføres huden.

  Maskens sammensetning passer til eiere av tørr og sensitiv hud.

  Oppskrift med leire

  Når du gjør en maske mot akne på grunnlag av leire, vær sikker på å vurdere hudens type.

  1. For oljeaktig dermis blandet 1 rå eggeplomme, 2 ss. l. hvit leire, 1 ss. l. melk og bokhvete honning, 8 ml olivenolje. Massen påføres på ansiktet og vaskes av etter lett herding med varmt vann.
  2. For tørr hud blandes 30 g blå leire og et halvt glass av en nettle-avkok. Blandingen påføres problemområder og vaskes med svak grønn te etter at den er helt tørket.
  3. For kombinert hud 2 ss. l. svart leire skilt 3 ss. l. infusjons-sekvens. I den ferdige sammensetningen helles 1 ts. sitronsaft. Etter grundig blanding blir masken påført huden. Etter 8 minutter blir produktet skyllet av med varmt vann.
  4. For normal hud blander 2 ts. hvit leire og 1 ts. blå. De er fylt med 2 ss. l. frisk druesaft. Det resulterende produktet påføres på ren hud og forlates i 20-25 minutter. Fjernet maskedekoksjon av kamille.

  Egg akne maske

  Utmerket maske i kampen mot akne og kviser maskerer med protein rå kyllingegg og mel. Men det er kontraindikasjoner. Det er forbudt å bruke for alvorlig betennelse i huden, tilstedeværelse av dype riper på ansiktet, purulente sår, rosacea, overflod av hår.

  Ingredienser: 1 egg, 1 ss. skje mel.

  1. Mel kan brukes til hvete, rug, havremel. Eller til og med det er lov å erstatte det med potetstivelse.
  2. Fra egget vil bare protein brukes. Han pisket til skummende.
  3. Protein og mel kombinere, bland godt.
  4. Den resulterende vasselen blir påført ansiktet i 12-15 minutter, skylles deretter med kaldt vann.

  Holdere av tørr hud etter prosedyren bør fuktes med en krem ​​eller nærende melk.

  Flere Artikler Om Typer Acne