Så, la oss håndtere neste Bioderma-krem fra Sebium-serien, kalt Hydra. Selve navnet selv antyder at kremet er fuktighetsgivende og til og med ultra fuktighetsgivende. Sebium-serien er designet for fet hud med en tendens til akne eller fet hud, men overdreven som følge av medisinsk behandling. Problem hud med komedoner, svarte flekker, betennelser er alt for Sebium serien.

Fordeler og ulemper med Bioderma Sebium Hydra krem

Denne serien vil bidra til å takle problemene i komplekset eller vil være sminkeformikk i din kosmetiske pose. Men ikke alle produktene fra denne serien kan komme opp, ved prøvetaking finner du din perfekte krem. Nå skal vi analysere Bioderma Sebium Hydra-krem i henhold til sammensetningen, finne styrker og svakheter når det brukes, for hvilket formål, til hvem den passer bedre, slik at du kan bestemme dens betydning for deg selv.

Sammensetningen av krem ​​Bioderma Sebium Hydra

Vann - grunnlaget.

Glyserin er et antiseptisk middel i høy konsentrasjon, fuktighet og gjør huden smidig, emulgator.

Mineral olje er en ikke-komedogen naturlig substans som gjør huden strålende, tetter ikke porer, forlater en beskyttende film, hjelper huden å bli mettet med oksygen.

Etylheksylpalmitat (etylheksylpalmitat) - en fettsyre avledet av palmeolje, fukter huden, holder aromaen i totalmassen. Dette stoffet har en høy grad av komedogenicitet, vær forsiktig, den er i begynnelsen av sammensetningen, noe som betyr at konsentrasjonen er ganske høy.

Dipropylenglykol (propylenglykol) er en alkohol avledet fra petroleumsprodukter. Har fuktighetsgivende, bakteriostatiske funksjoner, binder alle stoffer til en emulsjon, er ikke giftig, holder produktet lengre, er ikke farlig hvis det er mindre enn 50% i en krem.

Xylitol - beholder fuktighet i de øvre lagene i huden.

Dimethicone - flytende silikon, beskytter mot miljøets skadelige virkninger, fuktar overdreven hud.

Natriumakrylat Natrium Acryloyldimetylakrylat - hjelper til med å trenge dypere inn i vitaminer, syrer, plantekomponenter, også en forbindelse mellom andre ingredienser.

Mannitol er en helbredende komponent, spesielt god for sår eller brannsår.

Rhamnose - nærer huden på mobilnivå.

Fructooligosaccharides - brukes til å behandle akne.

Laminaria-ekstrakt Gullalger - lindrer betennelse, irritasjon, fuktighet.

Glycyrrhetinsyre er en glatt lakritsyre, et antiinflammatorisk, antiallergent middel, en kraftig antioksidant som hemmer veksten av bakterier på grunn av forstyrrelse av syntesen i cellen.

Allantoin (allantoin) - fremmer rask celleregenerering, fuktighet, mykner huden, lindrer irritasjon og betennelse, forhindrer tilstoppede porer, svarte flekker og komedoner, en sterk antioksidant.

Ceramid 3 - Beskytter huden mot skadelige faktorer, forbedrer hudgennemtrængelighet, naturlig produkt, fuktighet.

Tosperoli acetas - en syntetisk form av vitamin E, fuktighet, nærer, antioksidant.

Isohexadecan er et kjemisk middel som fjerner forurensninger, tørker ikke huden.

kaprilik - klemme fra kokosnøttolje, fukter aktivt uten å forlate følelsen av en fettfilm, ikke komedogen.

Polysorbat 80 er et emulgeringsmiddel, forbedrer glidning og myker huden.

Dinatrium Edta - myker vannmiljøet, men anses å være skadelig for hudens substans.

Cetrimonium Bromide - OBS, betraktes som trygt i rettsmidler som vaskes fra huden. Kraftig antimikrobiell effekt på organismer.

Metylparaben er paraben, er effektiv ved å drepe bakterier i selve krem, tillater ikke veksten av soppen, beholder det opprinnelige utseendet på produktet, er på slutten av listen over ingredienser, og kan ikke skade.

Fragranes - lys duft.

La oss oppsummere sammensetningen av denne fløten: sammensetningen er ikke dårlig, det faktum at det har parabener er ikke en stor sak. Alle parabener kjemper mot spredningen av sopp og bakterier i kremen, og i en så liten mengde er de ikke i stand til å forårsake skade på huden. I tillegg oppnås parabener fra benzosyre, og den finnes i mange planter.

På fjerde plass av sammensetningen er komedogen agent, som kan forårsake blokkering av porene i sensitiv hud. Vær forsiktig og se reaksjonen på vakt.

Hva produsenten lover:

Reduserer rødhet og betennelse, bekjemper peeling og tørrhet, tetthet, komfort, utstråling, god toleranse, ikke-komedisk, hypoallergen.

Hva virkelig:

Fuktar, veldig bra, men hvis huden din er veldig tørket ut som et resultat av aknebehandling. For normal hud er denne krem ​​oljig, etterlater en glans og gjelder den bare om natten i dette tilfellet for intensiv fuktighet. Under sminke krem ​​passer ikke i det hele tatt. Den har en lett tekstur, absorberer raskt, forårsaket ikke nye komedoner, men fjernet ikke de gamle. Peeling skjuler, etter påføring av krem ​​er de ikke synlige. Radiance gir ingen hud, tetthet går straks. Aroma behagelig, umerkelig.

Hvem er egnet krem ​​Bioderma Sebium Hydra

Passer til personer med tørr hud med akne eller tørr hud som følge av behandling. Intensivt fuktighet, produsenten anbefaler å bruke 1-2 ganger om dagen, vil jeg anbefale at med mer eller mindre normal tilstand av huden, gjelder kun for natten regelmessig. Det tar seg av funksjonen av fuktighetsgivende med et slag, men som sminkebase passer det ikke i det hele tatt, det gir en fettete glans i løpet av dagen. Hvis du kjøper denne krem, så bare som assistent i perioder med "tørke". For daglig bruk trenger du noe som Uriage Aqua Precis fuktighetskrem, som absorberes umiddelbart og går bra under sminke.

Hvor mye er Bioderma Sebium Hydra Cream

Kostnaden for denne krem ​​i sammenligning med andre produsenter og lignende egenskaper er svært økonomisk, ca 570-600 rubler for 40 ml. Så han har et sted å være i din kosmetiske pose som et middel til frelse fra tørrhet.

Anmeldelser Bioderma Sebium Hydra Cream

Jeg brukte bare samplere på 5 ml. Først påførte jeg det om ettermiddagen, på toppen brukte jeg også pulver. I prinsippet, ingenting, normalt, hele huden glir under det. Etter det begynte jeg å søke 2-3 ganger i uken for natten, når jeg føler at det er nødvendig å fukte aktivt. Generelt er jeg glad, men jeg tok ikke en hel tube, jeg ser ikke noe presserende behov for dette, selv om prisen ikke er veldig bitt.

Anmelder: Musya

Jeg har prøvd mange kremer og utmattet i apoteket. Til slutt var han den eneste jeg ikke hadde prøvd, og det var håp for ham. Alvorlig tilfelle av akne, tørr på noen steder, fet på steder med store betennelser og komedoner. Jeg personlig liker kremet i struktur, det er som en krem-gel, det absorberes raskt og jeg føler meg så lett etter det. Enda mer, jeg ble forelsket i ham etter at jeg bokstavelig talt en uke senere så resultatet: huden skinner, en sunnere farge, moderat fuktet. Nå er dette min mast heve.

Anmeldt av Maria

Jeg legger den under fundamentet og normalt så. Først etter 1-2 timer vises en fettig glans, og det er fortsatt følelser av tilstedeværelsen av krem ​​når huden røres, dvs. Er det absorbert til slutten? Jeg hadde ingen forverring, fargen på huden endret ikke mye, en behagelig ufarlig konsistens. Et rør på 40 ml ble brukt i 3 måneder omtrent ved daglig 2 enkelt applikasjon.

Hvordan Bioderma Sebium Hydra påvirker huden

Effektiviteten av kosmetiske produkter for behandling av problemhud avhenger stort sett av produsenten. Praksis viser at i noen tilfeller kan billige stoffer gi gode resultater. Men det er også situasjoner når bare et dyrt verktøy fra en pålitelig utvikler kan lagre fra problemer. Sebium Hydra er et kraftig verktøy for å eliminere defekter av problemhud fra den franske produsenten.

Dette er en krem ​​for ekstern bruk, hovedsakelig ment å fukte problem tørr hud. Det er foreskrevet av profesjonelle kosmetologer og har en sterk effekt på den menneskelige huden.

Hvordan fungerer Sebium Hydra?

Det er kjent at fet hudtype er mer akseptabel for en person enn en tørr. Hvis huden hele tiden er dekket med et overflødig lag av fettete sekresjon, er dette selvsagt dårlig, fordi det er stor sannsynlighet for akne og akne i ansiktet. Men det er verdt å tenke på at i mangel av den nødvendige mengden av fett, mister huden nesten sitt beskyttende lag, noe som medfører farligere konsekvenser.

Sebium acne - et stoff som hjelper deg med å opprettholde hudens fuktighet på et optimalt nivå. Krem forhindrer tørking av huden, og samtidig utløser ikke overdreven aktivering av talgkjertlene. Som et resultat er ansiktet hele tiden dekket med et beskyttende lag, men samtidig ser det ut til å være ganske naturlig, frisk og vakker. Samtidig er muligheten for utseende av ubehagelige neoplasmer på ansiktet nesten fullstendig redusert.

Hvorfor, selv med fet hud, er huden kanskje ikke tilstrekkelig fuktig

Hele problemet ligger i lipidbalansen. Noen ganger går en stor mengde sebaceøse sekreter som utskilles av sebaceous kjertler, ikke ut, men det tråler sebaceous kjertlene. Som et resultat er ansiktet dekket av en ubehagelig fettfilm, som ikke har noen beskyttende funksjoner. Dette resultatet kan føre til:

 • Nervesystemet. Stress og depresjon påvirker hele kroppen. Sebaceous kjertlene er utsatt for disse negative faktorene ikke mindre enn andre organer. I tilfelle en sammenbrudd i nervesystemet, må du selvfølgelig først sette i orden kroppen selv. Men på dette tidspunktet anbefales det å ta ekstra på huden så at situasjonen ikke forverres. Bioderma Sebium Hydra er en fin måte å gjøre dette på uten trussel mot kroppen.
 • Eksterne negative faktorer. Dette inkluderer primært klimatiske forhold. Sterke vind, konstant regn, forurenset luft - alt dette, på en eller annen måte, har dårlig innvirkning på tilstanden til huden din. Spesielt når det gjelder ansiktet, hvor huden hele tiden er åpen og i kontakt med eksterne faktorer. Men det er tilfeller der selv tilsynelatende vanlige faktorer har en dårlig effekt på huden. Dette kan være vanlig sollys. Sebaceous kjertlene reagerer negativt på et stort antall direkte ultrafiolette stråler. Derfor anbefales det å bruke mindre tid i solen eller permanent bruke spesielle beskyttelsesmidler til huden under soling. Cream Sebium Hydra - en av de mest effektive alternativene.
 • Feil ernæring. Utvalget av produkter er svært viktig for god tilstand av huden din. Regelmessig forbruk av fett, søte, salte og krydrede matvarer i store mengder truer forstyrrelsen av sebaceous kjertler. Hvis vi legger til skadelige halvfabrikata her, er det negative resultatet nesten garantert. For å rette opp situasjonen må du gå på en streng diett foreskrevet av en skjønnhetspleie. Samtidig, selvfølgelig, må du nøye ta vare på huden selv for å returnere den til sin normale tilstand. Det bidrar til å lage krem ​​Bioderma Sebium Hydra.

De viktigste fordelene med krem ​​Sebium Hydra

Selvfølgelig har krem ​​sine ulemper. Men nesten alle av dem spiller ingen rolle om produktet er foreskrevet til deg av en profesjonell hudlege. Det er viktig å ikke starte selvmedisinering. Husk at kremet sterkt påvirker huden, og ikke bruk den til voksen alder. Følgende faktorer kan tilskrives de positive aspektene av stoffet:

 • Utviklet av et populært kosmetologfirma fra Frankrike. Bioderma er en av lederne i det moderne kosmetologimarkedet. Nesten alle utviklerverktøy er en av de beste i sin nisje. Dette a priori gjør Sebium Hydra krem ​​et effektivt og populært stoff som du virkelig kan stole på.
 • Allsidighet og kompatibilitet med hvilken som helst hudtype. Som nevnt, oppstår problemer med fuktighet hos mennesker, både med tørt og fettdeksel. Derfor bestemte utviklerne seg for å lage et slikt verktøy som passer til enhver person. Krem kan ikke påvirke talgkjertlene negativt, noe som gjør det også trygt.
 • God følelse etter bruk av krem. Verktøyet oppfrisker huden betydelig, noe som bokstavelig talt føltes. Etter påføring, føler du deg behagelig ansiktet i ansiktet i lang tid.
 • Kampen mot betennelse i dermis. Øvelse viser at akne Bioderma virker ikke verre enn spesialiserte stoffer, selv om verktøyets hovedoppgave er fuktighetsgivende. Krem hjelper deg ikke med å overvinne alvorlige patologier, inkludert demodikose, sår eller furunkulose. Men små utslett forsvinner forsiktig etter noen uker med å bruke kremet.
 • Forbedre de ytre egenskapene til ansiktets hud. Etter første behandling vil du se resultatet. Huden blir moderat mat, mister en ubehagelig glans. Forbedrer hudfarge på grunn av stabilisering av blodsirkulasjonen. Vises friskhet og behagelig glans.

Hvordan bruke Bioderma til problem hud

I sortimentet er det flere produkter som er perfekt kombinert med Sebium Hydra-krem. For eksempel anbefaler kosmetologer å bruke krem ​​i ansiktet to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Men for å oppnå det beste resultatet må du først forberede huden.

For å gjøre dette kan du bruke spesielle rensemidler Sebium Purifying og Sebium H2O. Det første alternativet er å rengjøre dekselet selv. Den andre er for vasking av gel og krem. I dette tilfellet er ansiktet maksimalt fuktet, porene ryddet, og selve huden får de ønskede egenskapene.

Du kan gjøre deg kjent med hele sortimentet av selskapet og beskrivelsen av hvert verktøy ved å se den tilbudte videoen. Forfatteren i løpet av videoanalyser og krem ​​Sebium Hydra:

Franske kosmetiske preparater for ekstern bruk fullt ut rettferdiggjøre sine midler. Sebium Hydra er en av de beste fuktighetskremene på markedet.

Bioderma Sebium Hydra Cream

Oljeskinn utsatt for akne, dehydrert og irritert etter dermatologisk behandling.

Hud fuktig, strålende, sunn. Glatt hudfarge. Det er ingen irritasjon, følelse av tetthet, rødhet.

Bioderma Sebium Hydra fuktighetskrem (Bioderma Sebium Hydra Cream) for fet, kombinasjon, problem hud.

Etter aggressive kosmetiske prosedyrer, dermatologisk behandling ved bruk av tørkepreparater, mister huden fuktighet, dets beskyttende egenskaper reduseres. Som et resultat begynner ansiktet å skrelle, det er ubehag fra tetthet, brennende og kløe.

For å gjenopprette den normale hydrobalansen av dehydrert oljeaktig, kombinasjon, problemhud, skapte Bioderma-spesialister Bioderma Sebium Hydra Cream. Den inneholder den patenterte D.A.F. (Dermatologisk Avansert Formulering), som styrker barrieregenskapene til epidermis. Et annet patentert kompleks - Fluidactiv® - normaliserer kvaliteten på talg, forhindrer tilstoppede porene.

 • glycerin mykner og fukt huden raskt i lang tid;
 • glykyrrhetinisk til-som beroliger og lyser huden, reduserer dens reaktivitet, forhindrer utviklingen av betennelse;
 • Allantoin lindrer irritasjon og rødhet;
 • ceramider forbedrer beskyttelsesfunksjonene i huden;
 • mannitol bidrar til å beholde fuktighet;
 • xylitol stimulerer mekanismen for naturlig hydrering;
 • kelp ekstrakt øker hudfasthet og elastisitet, akselererer cellefornyelse;
 • Ginkgo biloba ekstrakt - en kraftig antioksidant, forbedrer hudfarge;
 • Capril / Capric triglyserider gjenoppretter lipidlaget av epidermis;
 • Dimetikon danner en beskyttende film med en matt effekt.

I vurderinger av Bioderma Sebium Hydra fuktighetsgivende krem ​​er det bemerket at umiddelbart etter påføring blir huden myk og klør ikke, rødheten går bort. Hver dag forbedrer ansiktets utseende - inflammatoriske elementer forsvinner, peeling og post-acne flekker, rynker blir jevnet.

For å få et godt resultat raskere, anbefales det å bruke Sebium Hydra Bioderma krem ​​i kombinasjon med andre Bioderma Sebium produkter. Gratis konsultasjon av våre profesjonelle kosmetologer via telefon eller i en online chat, hjelper til med å plukke dem opp.

Nettbutikken Perfect tilbyr muligheten til å kjøpe Bioderma Sebium Hydra Cream og andre legemidler uten å forlate hjemmet ditt: Legg de utvalgte produktene i kurven, fullfør og send elektronisk bestillingsskjema.

Levering - over Russland og CIS-landene, i hver pakke - hyggelige overraskelser. På siden "Kampanjer" kan du velge en gave til en kjære - et sett med kosmetikk i en spektakulær merkevareemballasje til en god pris!

BIODERMA SEBIUM HYDRA CREAM 40ML

Kort om produktet

Bioderma sebium hydra krem ​​40 ml bruksanvisninger

Doseringsform

Lett kremaktig tekstur.

Lett duft; hypoallergene; Nekomedogenno; Parabenfri; Kan brukes under sminke

struktur

AQUA / WATER CAPACITY PROJECT, rhamnose, fruktooligosakkarider, Laminaria OCHROLEUCA EXTRACT, glycyrrhetinsyre, allantoin, CERAMIDER 3, tokoferylacetat, isoheksadekan, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, polysorbat 80, dinatrium EDTA, cetrimoniumbromid, ginkgo biloba blad ekstrakt, dodecyl gallat, propylenglykol, parfyme (PARFUM ). [BI 217]

beskrivelse

Intensivt fukter; Reduserer rødhet og beroliger huden; Eliminerer peeling og prikkende opplevelser; Kan brukes under sminke

Enhver type hud, inkludert oljeholdig, må fuktes, siden det kan bli svært raskt overdreven og / eller irritert (spesifikk behandling, ekstern aggresjon.). Kremet er spesielt utviklet for å korrigere ubalansen på kort tid. Fuktighetsgivende (glycerin) og regenererende (keramiske) komponenter bekjemper peeling og prikkende følelse. Kraftige beroligende ingredienser (enoxolon, allantoin) reduserer rødhet og beroliger huden. Patentert D.A.F. senker følsomhetsgrensen for huden. Det patenterte komplekse Fluidactiv®® normaliserer kvaliteten på talg, forhindrer tilstopping av porene og dannelsen av nye betennelser.

Salgsfunksjoner

vitnesbyrd

Fuktighetsgivende og beroligende behandling for skjøre, oljeaktig hud overdreven og / eller irritert som følge av dermatologisk behandling

Kontra

Individuell intoleranse mot komponentene i produktet.

 • Du kan kjøpe Bioderma sebium hydra krem ​​40 ml i Moskva på ditt praktiske apotek ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Prisen på Bioderma sebium hydra krem ​​40 ml i Moskva er 1003,76 rubler.
 • Instruksjoner for bruk for Bioderma sebium hydra krem ​​40 ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Bioderma Sebium Hydra Face Cream - Oversikt og omtaler

Dmitry Sidelnikov 17. januar 2016

Bioderma Sebium Hydra er en fransk fuktighetskrem for ansiktet, som sikkert kan tilskrives gruppen farmasøytiske kosmetikk. Det er ment for den oljeaktige typen hud som akne, inkludert akne, ofte opptrer. Kvinner reagerer annerledes på dette produktet, da det ikke passer for alle. Og dette er normalt. For bedre å lære dette verktøyet, for å forstå sin hensikt og å ha minst en generell forståelse av det, foreslår vi at du leser gjennomgang av krem, vurderinger av eierne og se mange videoer om det.

Gjennomgang av fuktighetskrem Bioderma Sebium Hydra

Kremet er produsert i en pappmatte, litt grov, boks, innenfor som er skjult et mykt plastrør med innhold. Det er en beskyttende folie på rørets nese, slik at du ikke kan se på kremets masse før du kjøper den. Volumet av innhold er 40 ml, men det er en mulighet til å kjøpe en probe for testing av produktet, siden produsenten sørget for at kvinner først prøvde denne kremet på seg selv og først etter at de kjøpte den. Derfor skriver mange kvinner i anmeldelser at de stoler på dette produktet, fordi du først kan føle resultatet av en liten sampler.

Kremens aroma er lett, diskret, uten sterke dufter. Etter at produktet er påført ansiktet, forsvinner lukten helt. Produktet absorberes raskt, etter at det ikke er noen effekt av hudtetthet og en følelse av en film på ansiktet. Dette skyldes alt gjennomsnittlig tekstur, som er litt som en væske. Til tross for den litt tykke konsistensen, trenger agentet raskt inn i huden. Kremens tekstur er ganske tett, fargen er hvit, til og med gjennomskinnelig og har en lett, behagelig, diskret aroma. Porer betyr ikke tette.

Kremens sammensetning inneholder slike hudvennlige stoffer som mineralolje og glyserin. Den siste komponenten gir huden skinn. Dette betyr ikke at en slik krem ​​ikke passer til fet hud, fordi nærende kremer aldri er lyse og delikate tekstur. De matter ikke huden. Derfor bør det brukes når du ikke planlegger å forlate huset i nær fremtid. Det termiske vannet fra sammensetningen har en anti-inflammatorisk effekt, som vil bli en gylden finner for tørr og irritert hud, selv om produktet er beregnet på fetttype.

Spesielt relevant er bruken av Sebium Hydra Bioderma etter sur peeling, scrubs, leire masker og andre exfoliating prosedyrer. I slike tilfeller vil verktøyet utføre to viktige oppgaver for huden - det vil fukte det godt og forhindre flakking. Ikke bruk denne kremet daglig - flere ganger i uken vil være nok. Så du vil ikke overbelaste huden. Noen kosmetologer anbefaler denne krem ​​til personer som lider av hyppig akne (dyp, betent og smertefull akne i ansiktet).

Å dømme etter vurderinger fra eierne av dette kosmetiske apoteksproduktet, kan vi si at det er økonomisk på grunn av dets tekstur. For å bruke krem ​​trenger du ganske mye penger, det er godt gnidd på ansiktet og trenger raskt inn i porene i huden. De fleste kvinner har nok krem ​​for to vinterperioder. Hvis det ikke er behov for bruk i løpet av sommeren, må du ikke glemme å lagre det riktig for å lagre gunstige effekter. Det beste stedet å bo betyr på dette tidspunktet er et kjøleskap, siden et slikt produkt anses å være farmasøytisk kosmetikk.

Sebium hydra krem

Bioderma katalog Bioderma Sebium (Sebium) Bioderma Sebium Hydra Fuktighetskrem Sebium Hydra Bioderma

Bioderma Sebium Hydra Cream fuktighetsgivende Sebium Hydra Bioderma

pris:
710 rubler

Bioderma Sebium Hydra Cream fuktighetsgivende Sebium Hydra Bioderma

Oljeskinn, skjør som følge av aggressiv behandling
Soothes og gjenoppretter hudkomfort.

indikasjoner:
Kompenserer fuktighetsgivende og beroligende behandling for skjøre, oljeaktig hud, overdried og / eller irritert som følge av dermatologisk behandling.

handling:
Enhver type hud, inkludert fet hud, må fuktes, da det raskt kan bli overdried og / eller irritert (spesifikk behandling, ekstern aggresjon.). Kremet er spesielt utviklet for å kompensere for ubalansen. Fuktighetsgivende og regenererende ingredienser bekjempe peeling og prikkende opplevelser.
Kraftige beroligende ingredienser reduserer rødhet og beroliger huden.
Patentert DAF-kompleks reduserer hudfølsomhet.
Krem garanterer god portabilitet. Huden er ren, får komfort og stråling.
Ikke komedogenno. Allergivennlig.

søknad:
Påfør 1-2 ganger om dagen på grundig rengjort hud (ideelt med Sebium mousse eller Sebium H2O løsning).

pris:
710 rubler

Bioderma Sebium Hydra Moisturizer er en unik formel for å redusere betennelse i oljeaktig eller irritert hud på grunn av feil behandling.

Hovedhandling: effektiv total rensing og fuktighet i ansiktet, noe som reduserer følsomheten overfor kjemiske virkninger av legemidler.

Kremet inneholder bare naturlige ingredienser av vegetabilsk opprinnelse. Dette stoffet er egnet for enhver hudtype, forårsaker ikke allergier og er helt trygg for helse. Det har ingen bivirkninger.

"Bioderma sebium hydra" fra akne

Eiere av problemhud, som har en tendens til dannelse av akne, bør absolutt være oppmerksom på det universelle legemidlet "Bioderma Sebium".

Spesielt designet for fuktighetsgivende og forsiktig pleie, den er perfekt for alle aldre og situasjoner: det er irritasjon etter mislykket dermatologisk behandling eller akne forårsaket av hormonforstyrrelser. God toleranse blant pasienter og en kortsiktig effekt sørget for et upåklagelig rykte for denne krem. Hva er bruken i praksis?

"Sebium hydra": en krem ​​som vil lindre akne

På grunn av sin lette struktur tilskrives "Bioderma sebium hydra" ikke så mye til stofflinjen, men til kosmetikk. Hovedtrekket i denne serien er i kampen mot betennelser og svarte flekker, men produktet presentert er hovedsakelig beregnet for fete T-soner.

Følgende ingredienser vil bidra til å eliminere ulike typer akne uten unødvendig stress:

 • glyserin - antiseptisk for elastisitet;
 • mineralolje - naturlig utstråling, pore rensing, oxygenering;
 • termisk vann - fuktighetsgivende base for krem;
 • Etylheksylpalmitat - palmeoljefettsyre for å beholde aromaen;
 • Dipropylenglykol - alkohol bakteriostatisk funksjon for langtidslagring;
 • xylitol - fuktretensjon i de øvre lagene av epidermis;
 • Dimetikon - beskyttelse mot miljøpåvirkning og tørrhet;
 • mannitol er et helbredende element for sår og akne;
 • rhamnose - ernæring på mobilnettet;
 • fructooligosaccharides - for behandling av akne;
 • kelp ekstrakt alger - lindrer betennelse;

Naturligvis er dette ikke hele listen over komponenter som er en krem. Andelen andre elementer er betydelig lavere og har lignende funksjoner - hydrering og beskyttelse mot bakterier. Det er ikke engang skummelt at paraben er tilstede der, siden det observeres i små mengder og gjør Bioderma sebium akn helt trygt.

Hva vil beskytte mot effekten av akne?

I henhold til anbefalingene fra eksperter, er dette verktøyet utformet for å kompensere for ubalansen og gjenopprette overflatelaget. Kremet inneholder i seg selv beroligende partikler som eliminerer rødhet, og DAF-komplekset som er patentert av firmaet, gir deg mulighet til å øke motstanden mot ytre aggressivitet: miljøet, sminke osv., Og risikoen for betennelse elimineres selv på grunn av overdreven følsomhet.

"Bioderma sebium hydra" garanterer utmerket toleranse, fordi kremet forsiktig renser huden (i henhold til skrubbprinsippet) og ikke forårsaker tørrhet.

Takket være den nøye utvalgte sammensetningen, er lipidlaget på ansiktet ikke skadet, øynets slimhinne er ikke irritert, det er behagelig å berøre tekstur og skyllet passerer lett etter bruk. På grunn av den helt sikre bruken av krem, "Bioderma" fra akne blir frigjort uten lege resept og er en god måte å eliminere effekten av akne på kortest mulig tid.

Metode for bruk: oppskrift effektiv maske

Som en selvstendig blanding trenger denne krem ​​ikke kosttilskudd eller annen husholdningsvirksomhet før den tas. Tvert imot er det ikke nødvendig å fortynne konsistensen med oljer eller vann - dette reduserer bruken av sammensetningen. Produsenten anbefaler at du bruker hele serien av produktet, og før du påfører masken, må du pre-rengjøre ansiktet med en profilgel, akne såpe eller sebium N2O (kun for tørr type).

Hvis de listede elementene i serien ikke er til rådighet, vil det være nok å ta en dusj eller vaske ansiktet ditt godt før du søker. På denne måten får du direkte innvirkning på akne og andre problemområder.

Absorbsjon skjer gradvis, etterlater ikke en følelse av tetthet og film på ansiktet: Alt skyldes tykk tekstur av en hvit gjennomsiktig nyanse som ligner på væske. Det er viktig å fordele kremet jevnt over huden uten å nærme øyesonen, og la det gå i 5 minutter. Ikke glem massasjebevegelsene - slik stimulering øker blodsirkulasjonen og virkningsprinsippet av legemidlet.

Flush "Bioderma sebium akn" trenger også uten hastverk. Bruk et beroligende salve som hjemmemedisin, og prøv å unngå utkast i 1 time. Du må gjenta prosedyren 1-2 ganger i uken, med mindre personlig dermatolog anbefaler en annen behandling.

Når krem ​​er kontraindisert: hva er verdt å huske

På grunn av hypoallergene komponenter har "Bioderma sebium acne" ingen alvorlige kontraindikasjoner. Den sentrale forsiktigheten forblir den personlige intoleransen til individuelle ingredienser. Det anbefales heller ikke å bruke i nærvær av alvorlige koiler: slike sår og dyp skade på integgene vil provosere en infeksjon. Derfor er det viktig å vente på fullstendig helbredelse og først etter å ha startet behandlingen.

Forsiktighet bør brukes på denne kosmetikken til gravide og under amming: Kremet vil ikke formelt skade i en slik tilstand, men det endelige resultatet kan avvike fra forventningene. Det er bedre å avklare situasjonen din med legen, for ikke å provosere et motsatt resultat - fremveksten av ny akne på grunn av irritasjon. Pasienter under 15 år gjør ikke dette verktøyet i førstehjelpsutstyret.

Glem om akne: hvor fort?

Ifølge vurderinger fra "Sebium Hydra" kan vi forvente en stor del av løftene.

Som angitt i instruksjonene, tar stoffet fra de første dagene seg av de viktigste feilene og endrer utseendet på en positiv måte, samtidig som man tar vare på både helse og skjønnhet:

 • danner rent porene dypt;
 • gir ut hudfarge
 • eliminerer spor
 • har en seborrheal-regulerende effekt;
 • gir sløvhet etter vask;
 • kamper peeling;
 • gir skinne gjennom gommage.

Til tross for sin imponerende pris, gir krem ​​"Sebium Hydra" fullt ut sin popularitet. Enkle bruksregler, økonomisk forbruk, minimumsrestriksjoner og et praktisk øyeblikkelig resultat, bekrefter i praksis at det er ganske mulig å kvitte seg med dermatologiske problemer på en så grunnleggende måte.

Det franske merket gjettet gjerne kundens ønsker, selv når det gjelder første bekjentskap med produktet. I tillegg til den klassiske 40 ml pakken, er det en 5 ml sonde for å teste hvordan Bioderma virker på akne på forhånd.

Du kan være overbevist om effektiviteten til dette produktet uten ekstra innsats og utgifter, og i retur kan du få ren hud, som alltid vil bli tatt vare på av en kvalitetskrem.

Bioderma Sebium Hydra Face Cream

Med denne krem, er jeg som Edward ute av twilight... Jeg begynner å skinne i solen!

Denne krem ​​er den andre i en rad fuktighetskrem fra Bioderma fra testet av meg. Bare nå ble han ikke en av mine favoritter, i motsetning til Bioderma Hydrabio legere.

Umiddelbart sier jeg at jeg hadde et par probnichkov, men det var nok for meg å forstå - ikke min. Min emballasje er helt den samme som fullstørrelsesversjonen i 40 ml - et lakonisk rør, bare jeg har 5 ml.

pris For den fullstendige versjonen av 700-1000 rubler, er dette kosmetikken til apotekssegmentet, derfor selges det på apotek.

Enhver type hud, inkludert fet hud, må fuktes, da det er dehydrering eller irritasjon som følge av dermatologisk behandling eller eksterne aggressive faktorer. Sebium Hydra er spesielt utviklet for å eliminere disse manifestasjonene. Fuktighetsgivende og regenererende komponenter av Sebium Hydra-krem bekjemper peeling og prikkende opplevelser. De kraftige beroligende ingrediensene i Sebium Hydra krem ​​reduserer rødhet og beroliger irritert hud. Patentert DAF * reduserer hudfølsomhet. Sebium Hydra garanterer god portabilitet. Huden er ren, får komfort og stråling.

Kremet er laget for fet og kombinert hud. Jeg har en kombinasjonshud som trenger hydrering, spesielt om vinteren.

Kremet har en behagelig lys tekstur - væske, jeg liker disse kremer, de er lett fordelt og raskt absorbert.

Duften er mild, det lukter noe lys, blomstret. Duften er veldig diskret og på huden forblir ikke.

Kremen er ikke-komedogen og hypoallergen, inneholder ikke SPF.

AQUA / vann / EAU, glyserin, paraffinum Liquidum / mineralolje / HUILE MINERALE, etylheksylpalmitat, dipropylenglykol, xylitol, BISPEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 DIMETHICONE, natriumakrylat / NATRIUM-dimetyltaurat KOPOLYMER, mannitol, RHAM, NOR

Jeg liker ikke sammensetningen av krem, det er alt. Jeg liker det ikke når det er mineralolje i ansiktskrem, spesielt i begynnelsen av sammensetningen. Utility i form av vitamin E, kelp ekstrakt og allantoin er, men på slutten av sammensetningen. Generelt forekommer forekomsten av mineralolje ikke meg, det ville være bedre dimetikon.

Denne krem ​​er absolutt ikke for fet hud.

Kremet absorberes raskt nok, men det føles som det er igjen på huden, en slags tung film. Jeg tror det er mineralolje. Jeg har kombinert hud, og hvis en dag jeg ikke særlig aktivnichal ikke bo i solen, vises skinne ubetydelig, men ansiktet ser ut som noe er ikke den beste måten. Men det mest ubehagelige er at jeg vil vaske, jeg føler meg tung på huden og det føles så fettete og ubehagelige.

Hvis det er varmt, begynner jeg å skinne, selv om huden min sjelden skinner.

Derfor, fet hud, passer den ikke sikkert. Det er for tungt for henne, og brillansen vil sikkert vises. Jeg elsker å føle lysheten og friskheten etter kremet.

Under fundamentet eller pulveret kan påføres, har jeg ikke hatt problemer, men på fet hud er det fare for at alt vil flyte.

Jeg la også ikke merke til skinnet, om ikke skinnet av produsenten mente skinnende. Jeg liker ikke denne skinnet.

Kremen kjemper ikke med peeling, men fuktes godt.

Som et resultat hadde jeg en veldig blandet mening. Kremet fukter godt, men du må betale for det med vekten på ansiktet ditt og muligens med en fettete glans. Kremet er definitivt ikke egnet for fet og kombinasjonshud, så vel som for de som ikke liker å føle tilstedeværelsen av krem ​​på huden.

Det kan i alle fall bare brukes om vinteren, for sommeren er det tungt og har ingen beskyttelsesfaktor.

Jeg vil heller ikke kjøpe en fullversjon av meg selv, og jeg anbefaler ikke krem, for denne prisen finner du flere anstendige produkter.

Mine vurderinger på andre fuktighetskremer:

Nuxe Prodigieuse - den mest favoritt

Bioderma Hydrabio Legere

Avene Hydrance Optimal Riche

Takk for din oppmerksomhet! Lykke til!.

God krem, men ikke uten feil. Creme foto

Bioderma har stor respekt, denne kremet, så vidt jeg vet, er en av sine mest rimelige representanter. Den er designet for fet hud skadet av aggressiv behandling, designet for å berolige og gjenopprette hudkomfort. Jeg bruker det i lang tid, så jeg dannet mening om det.
Kremet har en liten lukt, ikke fettete, ikke tykk, behagelig. Umiddelbart etter påføring, er huden fuktig, myk, mild, komfort virkelig. Hvis du ikke bruker sminke på ham, vil det også være bra, men personlig har jeg en tonalbase eller krem ​​som flyter på den. Derfor bruker jeg det om natten, om morgenen er huden frisk og myk.
Ny betennelse har ikke forårsaket, den gamle har ikke fjernet, det er ikke oppgitt av produsenten. Jeg anbefaler folk med fet hud for daglig pleie! Vær vakker!

Magic krem

Fuktighetskrem for fet hud. Jeg ville aldri trodd at huden min trenger fuktighetsgivende, det viste seg at hun pleide for det. Denne krem ​​var min frelse.

I fjor sommer, da den varme sørlige klima, huden min stress oppleves av den kjølige luften i den tempererte sonen og kaldt vann (varmt vann bare slått av), så jeg trodde. En grusom peeling begynte, ansiktet som om dekket med skall, det var bare smertefullt. Jeg dro til apoteket for oljen. Kjent anbefalt mandel, sier de, takler dette problemet perfekt. Apoteket frarådde og sa at oljen på ansiktet - et tabu, det blir enda verre. Hun sa at huden er dehydrert - verken vinden eller det kalde vannet kan føre til en slik tilstand og anbefalt denne krem. Det koster 500 rubler. Gjort i Frankrike.

Hjemme prøvde jeg det med det samme, og det var min overraskelse da jeg følte at huden ble levende under fingrene, da jeg søkte på kremet. Mirakler! Etter et par dager ble ansiktshuden helt gjenopprettet.

Jeg bruker det ikke regelmessig - jeg er lat, og etter det er det en fettete glans - bare ut av nødvendighet, og alltid trygg på resultatet. Det er designet for fet hud utsatt for akne. Det er en hel rekke Sebium Hydra, sikkert, de samme gode verktøyene. Jeg skulle fortsatt kjøpe den, kremet var nesten utmattet (i mer enn et år hadde jeg denne røret). Den har en tykk hvit tekstur med en behagelig frisk aroma, den er godt absorbert.

Effekten av motsatt og analyse av "super" sammensetningen?

Hei skjønnhet! Jeg ønsker spesiell helse til eiere av følsom fet og problem hud, som min! Jeg har forsøkt med alt (jeg er ikke sjokkert) betyr det jeg har med min oljeaktige og sporadisk problemhud. Og i utlandet og vårt, og kjemisk og organisk. Jeg vil snakke om fuktighetskrem!

Har lest anmeldelser som de sier Bioderma er nyttig, mild, mild og ufarlig for huden! Ja, og helbreder huden! DETTE ER IKKE ALT SANT. kjøpte en full serie Sebium Hydra! Verste av alt var denne krem ​​!! Holdbarhetstid var normal.

Produsenten lover at kremen hjelper fuktighet i den oljeholdige huden som har blitt skadet etter rensing, eliminere den oljeaktige glansen og forhindre akne og komedoner! DETTE ER FALSK! Kremet har en fettete, oljeaktig tekstur. Etter påføring absorberes det i lang tid, og etterlater en klebrig filmeffekt. MEN! Den viktigste overraskelsen etter 2 timer - huden begynner å bli fett som om den ble smurt med pannekake! Men krem ​​er erklært som å hindre glans! I tillegg til alt, etter flere applikasjoner av krem, begynner utslett, for eksempel komedoner, og så motbydelig akne. Krem er helt i strid med produsentens beskrivelse.! Alt er akkurat det motsatte!

Sammensetningen er også forferdelig:

AQUA / vann / EAU, glyserin, paraffinum Liquidum / mineralolje / HUILE MINERALE, etylheksylpalmitat, dipropylenglykol, xylitol, BISPEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 DIMETHICONE, natriumakrylat / NATRIUM-dimetyltaurat KOPOLYMER, mannitol, RHAM, NOR

GLYCERIN er trygt, men det forbedrer glans og tannkjøtt.

PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL er en mineralolje avledet fra petroleum, og det er fortsatt kontroverser rundt det. Jeg er på siden av dem som er for sin skadelighet og fare for kroppen.

MANNITOL -. vannløselig vanndrivende. En bivirkning som er hudutslett og alvorlig dehydrering av huden!

GLYCYRRETINSYRE - Hørig, nyttig komponent! Antioxidant, har anti-inflammatorisk effekt som kan hemme reproduksjon av virus i cellen på grunn av et brudd på syntesen.

ETHYLHEXYL PALMITATE - er et derivat av palmeolje ofte brukt som erstatning for organisk silikon. Det finnes i mange hudpleieprodukter, og brukes som ingrediens for å justere konsistensen. Den har en meget høy grad av komedogenicitet.

PEG-polyetylenglykol skaper en usynlig film på huden, tillater ikke luft å trenge inn, under laget av denne filmen akkumuleres fett og danner komedoner.

DIMETHICONE - en av silikone, forbedrer effekten av PEG

LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT - algenekstrakt, den eneste nyttige tingen i sammensetningen og deretter mindre enn 1%.

TOCOPHERYL ACETATE - vitamin E, oppnådd ved kjemiske midler. Den har en nærende, fuktighetsgivende, antioksidant, regenererende effekt.

DISODIUM EDTA - en stoffkontakt for å gjøre kremen jevn. Men det er også skadelig ved svelging, innånding, eller om det absorberes i huden.

METHYLPARABEN er et konserveringsmiddel som provoserer veksten av kreftceller i enkelte grupper av mennesker.

Denne kremen skapte åpenbart en slags djevel! Parabener, mineralolje, flytende parafin, dufter, polyetylenglykoler og glyserin. ALLE MEGET AWESOME FOR OLJEHUD!

Ikke funnet et enkelt pluss. Noen ulemper:

 • dyrt
 • ineffektiv
 • er skadelig
 • usikker
 • forårsaker hyperglans
 • tresko porer
 • I NO EVENTUEL SOM KAN GJELDES FOR SENSITIV HUD

?Hvis det virker på en persons hud - jeg er bare glad. My tube of cream flyr nådesløst i søpla! Jeg anbefaler ikke til noen!

Gjennomgå fra "Katie_boo" på Bioderma Sebium Hydra Face Cream

Navn: Katie_boo. Type anmeldelse: nøytral
Vurdering: 0 av 5 stjerner. 02-09-2018 19:59:54

ikke komedogen, fuktighetsgivende

- Det er en fettig glans på ansiktet, en følelse av tyngde på huden, sammensetningen

Denne krem ​​er den andre i en rad fuktighetskrem fra Bioderma fra testet av meg. Bare nå ble han ikke en av mine favoritter, i motsetning til Bioderma Hydrabio legere.

Umiddelbart sier jeg at jeg hadde et par probnichkov, men det var nok for meg å forstå - ikke min. Min emballasje er helt den samme som fullstørrelsesversjonen i 40 ml - et lakonisk rør, bare jeg har 5 ml.

Prisen for den fullstendige versjonen av 700-1000 rubler, dette er kosmetikk i apotekssegmentet, derfor selges det på apotek.

Enhver type hud, inkludert fet hud, må fuktes, da det er dehydrering eller irritasjon som følge av dermatologisk behandling eller eksterne aggressive faktorer. Sebium Hydra er spesielt utviklet for å eliminere disse manifestasjonene. Fuktighetsgivende og regenererende komponenter av Sebium Hydra-krem bekjemper peeling og prikkende opplevelser. De kraftige beroligende ingrediensene i Sebium Hydra krem ​​reduserer rødhet og beroliger irritert hud. Patentert DAF * reduserer hudfølsomhet. Sebium Hydra garanterer god portabilitet. Huden er ren, får komfort og stråling.

Kremet er laget for fet og kombinert hud. Jeg har en kombinasjonshud som trenger hydrering, spesielt om vinteren.

Kremet har en behagelig lys tekstur - væske, jeg liker disse kremer, de er lett fordelt og raskt absorbert.

Duften er mild, det lukter noe lys, blomstret. Duften er veldig diskret og på huden forblir ikke.

Kremen er ikke-komedogen og hypoallergen, inneholder ikke SPF.

AQUA / vann / EAU, glyserin, paraffinum Liquidum / mineralolje / HUILE MINERALE, etylheksylpalmitat, dipropylenglykol, xylitol, BISPEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 DIMETHICONE, natriumakrylat / NATRIUM-dimetyltaurat KOPOLYMER, mannitol, RHAM, NOR

Jeg liker ikke sammensetningen av krem, det er alt. Jeg liker det ikke når det er mineralolje i ansiktskrem, spesielt i begynnelsen av sammensetningen. Utility i form av vitamin E, kelp ekstrakt og allantoin er, men på slutten av sammensetningen. Generelt forekommer forekomsten av mineralolje ikke meg, det ville være bedre dimetikon.

· 0 • ● Ƹ̴Ӂ̴Ʒ ● • 0 · Ѽ EFFEKT ˙ · • ● Ƹ̴Ӂ̴Ʒ ● • ·

Denne krem ​​er absolutt ikke for fet hud.

Kremet absorberes raskt nok, men det føles som det er igjen på huden, en slags tung film. Jeg tror det er mineralolje. Jeg har kombinert hud, og hvis en dag jeg ikke særlig aktivnichal ikke bo i solen, vises skinne ubetydelig, men ansiktet ser ut som noe er ikke den beste måten. Men det mest ubehagelige er at jeg vil vaske, jeg føler meg tung på huden og det føles så fettete og ubehagelige.

Hvis det er varmt, begynner jeg å skinne, selv om huden min sjelden skinner.

Derfor, fet hud, passer den ikke sikkert. Det er for tungt for henne, og brillansen vil sikkert vises. Jeg elsker å føle lysheten og friskheten etter kremet.

Under fundamentet eller pulveret kan påføres, har jeg ikke hatt problemer, men på fet hud er det fare for at alt vil flyte.

Jeg la også ikke merke til skinnet, om ikke skinnet av produsenten mente skinnende. Jeg liker ikke denne skinnet.

Kremen kjemper ikke med peeling, men fuktes godt.

+godt fuktighet + gjør ikke tette porene, oppfrisker ikke, føles på ansiktet, skaper en følelse av tyngdekraften-oljeaktig skinn-hud til berøring er fet - ingen SPF-pris er for høy

˙ · • ● Ƹ̴Ӂ̴Ʒ ● • 0 · Ѽ VERDICT Ѽ ˙ · ● ● Ƹ̴Ӂ̴Ʒ ● • ·

Som et resultat hadde jeg en veldig blandet mening. Kremet fukter godt, men du må betale for det med vekten på ansiktet ditt og muligens med en fettete glans. Kremet er definitivt ikke egnet for fet og kombinasjonshud, så vel som for de som ikke liker å føle tilstedeværelsen av krem ​​på huden.

Det kan i alle fall bare brukes om vinteren, for sommeren er det tungt og har ingen beskyttelsesfaktor.

Jeg vil heller ikke kjøpe en fullversjon av meg selv, og jeg anbefaler ikke krem, for denne prisen finner du flere anstendige produkter.

BioDerma Cream

Franske produsenter er ledere innen produksjon av medisinsk kosmetikk. BioDerma kremer er en ekte frelse for de jentene og kvinnene som lider av problem hud. Fra denne artikkelen kan du lære mer om egenskapene og fordelene med et bredt spekter av BioDerma-produkter.

Du vil lære mer om dette produktet fra videoen.

Brand historie

Denne medisinske kosmetikk stammer fra Frankrike. Det første laboratoriet ble grunnlagt i 1978 og var engasjert i produksjon av elementer som brukes til å lage medisiner. Til dags dato tilbyr selskapet behandlinger for hud som er utsatt for irritasjon, dermatitt og andre problemer. Blant det brede spekteret finner du kosmetikk for delikat omsorg for sensitiv og annen hud. Dette merket brukes av dermatologer over hele verden. Hvis vi snakker om Frankrike, er dette merket på andreplass av populariteten til alle stoffer som er rettet mot behandling av epidermis. Kosmetikk gir deg muligheten til kompetent å ta vare på huden din, samtidig som du opprettholder sin attraktivitet og et sunt utseende.

Funksjoner av kosmetikk

Denne kosmetikken har en unik sammensetning som effektivt bekjemper problemepitelet. Avhengig av stoffets retning, inneholder den visse komponenter.

For eksempel, hvis vi vurderer Sensibio-serien, er det verdt å merke seg det spesielle Fluid-aktive komplekset, som er ansvarlig for normaliseringen av sebumutskillelsen, samt tilstedeværelsen av sur pH som eliminerer bakterier.

Salisylsyre og glykolsyre er tilstede i preparatene, som gir lett peeling. I midlene som er rettet mot å jobbe med tørr hud, er det en spesiell formel som gir beskyttelse mot dehydrering og følelse av tetthet. Zinkioner som er til stede, beskytter mot spredning av mikroorganismer.

Produsenten produserer barneserier, der det kun er svært rensede komponenter, designet for barnas kropp. Erfarne eksperter kunne lage en formel der det ikke finnes parabener, essensielle oljer og kunstige farger. Dette betyr at produktene er helt ufarlige for barn. Kosmetikk er kjent for effektive resultater, hypoallergen og praktisk bruk. Alle disse funksjonene forklarer at BioDerma-kremer opptar ledende stillinger i segmentet.

fordeler

I kosmetikklinjen BioDerma er det mange fordeler. Crema mottok statusen til pålitelige og harmløse midler som er uunnværlige allierte kvinner i skjønnsmessige forhold.

De viktigste fordelene ved produktene:

 • absolutt hypoallergen medisiner. Slike kosmetikk kan brukes av representanter med svært sensitivt epitel og ikke være redd for å motta en allergisk reaksjon;
 • krem gir full derma omsorg;
 • produksjonen bruker de mest avanserte metodene;
 • verktøyet garanterer den mest kompetente omsorg for alle typer hud i ansiktet og kroppen;
 • Kremer er kombinert med medisiner;
 • Produsenten tilbyr produkter for ulike aldersgrupper;
 • Det er en spesiell linje for barn;
 • alle ingrediensene som er tilstede i sammensetningen av produktene gjennomgår streng kontroll og testing, slik at produsenten kan garantere for hver produksjonsenhet;
 • BioDerma anbefales av mange kosmetologer og dermatologer;
 • Denne kosmetikken kan brukes som et grunnleggende hudpleieprodukt, samt et ekstra pleieprodukt.

Hovedlinjer

Produsenten har laget 9 hovedserier, som hver har sin egen funksjon. Avhengig av problemet, vil du kunne velge i et bredt utvalg det som passer for din hudtype.

"Atoderm"

Krem "Atoderm" er veldig kjent og regnes som den mest populære serien av dette merket. Slike kosmetiske produkter er laget for tørr hud. Denne serien gir et pent og effektivt ansikts- og kroppspleie, så vel som raskt eliminerer mange hudsykdommer. Kremer er i stand til å forhindre forekomsten av ulike former for forverring, aktivt nærer huden.

Linjen inneholder næringspreparater som ikke bare eliminerer tørr hud, men også takler patologiske prosesser, inkludert atopisk dermatitt.

Bruken av disse kremer gjør det mulig å redusere dosen av et kortikosteroidpreparat, gjenoppretter hudens beskyttende egenskaper og forhindrer tilbakefall. Listen over kremer inneholder en fuktighetskrem som er beregnet for konstitusjonell tørr og atopisk hudtype. Legemidlet er i stand til å beskytte epitelet fra inngrep av aggressive og irriterende stoffer.

Det er også PP-krem i denne serien, som vil være nyttig for svært tørt epitel. Verktøyet gir stimulering av operativ helbredelse av skadede partikler, gjenoppretter lipidbeskyttelsen. Krem "Atoderm RO Zinc" kan kurere atopisk dermatitt selv i den akutte scenen. Fra hans handlinger bør antibakterielle og anti-inflammatoriske funksjoner, normalisering av hudmikroflora, eliminering av irritasjon og fjerning av kløe noteres. Melk for hud- og håndkrem av dette merket gir mykgjøring, næring, fuktighetsgivende, og skaper også daglige barrierer, reduserer tørrhet og irritasjon.

"ABCDerm"

I denne serien er det kosmetikk som gir omsorg for delikat baby hud. Utvalget inneholder et bredt spekter av produkter som gir maksimal beskyttelse, rengjør epitelet, fukt huden av barnet. I tillegg produserer selskapet en rekke midler rettet mot forebygging, behandling av bleieutslett og andre sykdommer. Kjøperne tilbys kremer som nærer ikke bare ansiktet, men også kroppen.

Det finnes et stoff AVSDerm Solar, som er i stand til å beskytte babyens hud fra solens stråler.

"Sebium"

Sebium-linjen ble laget for kategorien mennesker som har et kombinert, fett- og problemepitel. Verktøyet er i stand til å gi den nødvendige omsorg for huden, eliminerer akne, akne, normaliserer aktiviteten til talgkjertlene. I serien er det flere produkter:

 • Den gumming krem-gel er laget for dyp avklaring. Det bør kjøpes av de med fettepitel, som har forstørret porer og akne. Sammensetningen inneholder salisylsyre med væskeaktiviteter, så vel som polyetylenmikrosfærer og glykolsyre. Verktøyet håndterer forsiktig med smuss og akne, bidrar til innsnevring av porene. Gelen er også i stand til å normalisere arbeidet i talgkjertlene, og påskynde prosessen med å gjenopprette skadede vev;
 • Etter at du har gjort dyp rensing av huden din, trenger du en spesiell krem ​​som er tilstede i Sebium-linjen. Salisylsyre og sink er tilstede i dette middelet, som er de beste ingrediensene for å ta vare på det problematiske epitelet. Kremet er preget av gode antiseptiske egenskaper, fjerner raskt den inflammatoriske prosessen med rødhet og beskytter mot utseendet av pustler.
 • Matte emulsjon designet spesielt for bruk som et middel for å lage sminke, som ikke alle tonalnikene passer for fet epitel. Midler operativt tilpasser seg en naturlig skygge av et integument og styrker tonen sin. På grunn av matting-effekten fjerner stoffet oljeaktig glans, eliminerer overflødig sebum;
 • BioDerma Sebium Hydra krem ​​gir fuktighetskrem. Til tross for at huden er fet, må den også fuktes. Dette produktet inneholder vitamin E med kelp ekstrakt. Komponenter gir en myk fuktighet av vev, fjerning av betennelse og beskyttelse mot eksponering for skadelige faktorer.

"Hydrabio"

Denne kosmetikklinjen er laget for de som har et dehydrert og sensitivt epitel. Alle stoffer er rettet mot maksimal fuktighet, fuktighetsmetning uten fordamping. Preparatene er i stand til å gjenopprette vannfettbalansen i epitelet, beskytte huden mot eksterne faktorer. Serien består av flere forberedelser, inkludert det patenterte Avgagenium-komplekset, som gir epithelium kraftig hydrering, samt toning. Den aktive rensevæsken "Hidrabio H20" renser ikke bare forsiktig huden, men tørker ikke huden.

Spesiell lyskrem til daglig bruk, peeling krem ​​vil hjelpe huden til å alltid se attraktivt ut.

"Cicabio"

Denne linjen er laget for å helbrede skadet vev. Den inneholder to stoffer: lotion og krem, som er i stand til å gjenopprette beskyttelsen av huden og akselerere gjenopprettingsprosessen selv. BioDerma krem ​​"Cicabio Arnica +" hjelper ikke bare med å redusere hevelse, men også for å eliminere ubehag. Med det vil du raskt bli kvitt hematomer. Lotionen fra denne serien tørker raskt og helbreder sår, eliminerer kløefornemmelsen, fremmer rask healing og har antiseptiske egenskaper.

Flere Artikler Om Typer Acne