De vakreste modellene fra 2015-catwalks ser flott ut på en selvbilde på Instagram og på tilfeldig fanget paparazzi-skudd. Vi fant ut hvordan de tar vare på seg selv for å oppnå slike imponerende resultater: hjemmelagde oppskrifter, favorittmerker og prosedyrer av disse skjønnhetene!


"Jeg blander rørsukker og blomsterhunne, legger det på huden, gir det litt å herde og rulle hendene mine: du kan ikke tenke på en bedre skrubbe! Umiddelbart etter prosedyren bruker jeg en fuktighetskrem - i overkant, slik at huden absorberer så mye som det trenger. Forresten, dette er min hemmelighet til utvinning etter en uke med mote når du har tonnevis med sminke på ansiktet hennes. Bare gi huden absorbere så mye som hun vil, sette kremen igjen og igjen, inntil det forblir intakt på overflaten "


"Jeg har alltid misunnet japansk: deres hud er perfekt! Derfor, da jeg valgte kosmetikk, så jeg først på japanske merker. Som et resultat, stoppet hun ved SK II stoffmasker: de er strålende! Laget av hundre prosent bomull og gjennomvåt med det mirakuløse ekstraktet av Pitera. Det er vitaminer, antioksidanter, mineraler, organiske syrer og noe annet hemmelig kompleks. Det fungerer feilfritt! "

"Jeg er en skjønnhetsmaniac. Jeg skiftet hudpleie til en spesiell ritual, med mange detaljer og mange verktøy. I morgen vasker jeg ansiktet mitt, så ryd huden min med melk, bruk deretter tonic, deretter et serum, deretter en fuktighetskrem. Hvert trinn varer tre minutter, fordi jeg vil at produktet skal trenge inn i huden. Om kvelden fjerner jeg sminke, vasker ansiktet mitt med mousse eller skum, deretter tonic, så nærende krem. En gang i uken stamper jeg ansiktet mitt over varmt vann for å åpne porene mine, deretter påfør peeling for dyp rensing, deretter en fuktighetsgivende maske i 15-30 minutter, alltid i stillhet og ledsaget av god musikk, etter masken - tonisk, serum, fuktighetskrem. Ja, jeg vet at jeg plager meg for mye, men jeg kan ikke gjøre noe annet. "

"På et tidspunkt ble jeg rystet av ideen om merkevaren Dermalogica ansiktet delt inn i soner, for å vurdere tilstanden til huden på hvert sted og plukke opp ulike verktøy for å løse hvert problem. Jeg går regelmessig til salongen for denne prosedyren, og jeg plukket opp min individuelle sett av midler i samsvar med staten min panne, kinn, hake og så videre. Nesten med en garanti kan jeg si at etter moteugen vil det være helt beroligende og irriterende rettsmidler. "


"Jeg bruker alltid en fuktighetskrem. Annenhver time, sannsynligvis, ellers begynner jeg å tenke at rynker allerede strukket over pannen og krøp sammen i hjørnene av øynene hans... Br-rr! I min veske sprayer alltid Botanisk Kinetikk fra Aveda, krem ​​eller gel for å fukte huden og rense kluter for å tørke ansiktet før påføring. Hva? Makeup? Jeg krasjer bare på podiet! "

"Jeg er en hengiven fan av merkevaren Bioderma, hun har en utmerket cleanser og fuktighetskrem. Uten parfymer, uten unødvendige ekstra ingredienser. Og jeg bruker alltid solkrem, selv i regnvær. For meg, bruk en krem ​​med SPF - hvordan du børster tennene, jeg tenker ikke engang på det. "


"Jeg vasker ansiktet mitt med olivenolje om kveldene: det renser huden bedre enn skum, gel, kluter og lotion sammen. Og etter det, tenk ikke på hvor mye og hvilke skadelige stoffer du legger på huden din. Jeg har også en fuktighetsgivende krem ​​basert på olivenolje, jeg bestiller det på apoteket, holdbarheten er bare to dager, men jeg er sikker på kvaliteten. "


"Jeg sover med en vaselinmaske på ansiktet mitt. Ja, ikke tuller, det er det. Jeg bruker vaselin på hele ansiktet med et tynt lag og legger meg til sengs. Om morgenen er huden utrolig jevn og fløyelsaktig! Ingen krem ​​gjør dette. Og vaske putevaret er enkelt! "


"Sannsynligvis har jeg ingen hemmeligheter for selvbehag. Er det aldri bære sminke utenfor arbeidet og aldri gå i seng uten å rense huden. A! Og sørg for å drikke linfrøolje om morgenen: det er omega-3 og omega-6 syrer som er svært viktige for huden. Jeg tar det to spiseskjeer om dagen. Hemmelig: Dette er også en fin måte å detoxe på fordøyelseskanalen, du forstår det. "


"Etter å ha renset huden, legger jeg straks på en maske, og etterpå - en krem. Jeg betaler ikke mye oppmerksomhet til merkene, det viktigste er at vitamin B12 ble inkludert i sammensetningen - det passer godt for huden. "


"Jeg drikker mye vann, mye vann, jeg vet ikke, mer enn 2 liter sikkert. Jeg spiser ikke noe skadelig, stekt eller hermetisk, og en gang i måneden går jeg til en skjønnhetspleie som på en eller annen måte fremmer meg. Hjemme, foruten fuktighetskrem og ansiktsvask, har jeg ingen kosmetikk. "


"Jeg stoler ikke på kosmetikk, jeg stoler på naturen. Vask og ta av med hjelp av make-up olje (vanligvis mandler, men hvis det ikke er plass til noen) og jeg satt eller gjengi en maske av avocado (bare bla i en blender til puré staten, smøre på ansiktet og gå, så inntil du blir lei). "


"Jeg er besatt av te. Jeg brygger det om kvelden - tre liter - og legg det i kjøleskapet over natten. I morgen spilder jeg på termomugger og bærer med meg. Som fuktighetskrem for huden, foretrekker jeg rosolje, det er lett og lukter fantastisk. Og for rensing har jeg en strålende pasta med kvartskrystaller. Rensende ansikts eksfolierende lim fra AESOP. Forresten, fuktighetsgivende og nærende kremer har jeg samme merke, jeg tror at du ikke skal blande kosmetikk fra forskjellige merker. "


"Jeg er ikke en fan av kosmetikk. Jeg har en fuktighetskrem, jeg bruker den om morgenen og om kvelden, og for øyelokkets hud. Jeg ser ingen grunn til å kaste ut penger for en endeløs serie krukker. Hvis huden min er ubehagelig, vil jeg begrense junk food, bytte til naturlige oljer og drikke mer vann! "

8 hemmeligheter med perfekt hud

2. "Prøv nye produkter som ikke er i ansiktet, men på nakken, på siden eller under håret," rådgiver den berømte amerikanske sminkeartisten og skjønnhetsbloggeren Loren Ridinger. Hvis plutselig nyheten vil forårsake irritasjon - sporene i dine skjønnhetseksperimenter vil ikke være så merkbare for andre. Forresten, beroligende hud- og rødhetsavtagende midler med panthenol, samt etterskaleringsmidler med Centella ekstrakt, Madecassose og andre ingredienser som akselererer epidermal regenerering, vil bidra til å takle irritasjonen som allerede har oppstått.

3. Vær tålmodig! Effekten av bruken av de fleste kosmetikk er ikke umiddelbart merkbar, men bare etter 2-3 uker, spesielt når det gjelder anti-age kosmetikk. Hvis du har sensitiv eller allergisk hud, må du ikke endre hele linjen på en gang: Hvis en av de nye produktene ikke virker, vil det være vanskelig å bestemme hvilken.

4. Hud vil aldri være perfekt hvis det mangler fuktighet. Bruk mer væske! "Alle snakker om dette, men alle glemmer: drikke vann! Vel fuktig hud er "strålende" hud, minner Lauren Ridinger. Selvfølgelig snakker vi ikke om utstråling i ordets sanne betydning. Under "shine" betyr dermatokosmetologer elastisk, vakker, godt preparert hud og god hudfarge.

Fuktighetsgivende rensemelk for alle hudtyper Rensing, Vinoderm. Brightening kompleks for ansiktet av CoffeeBerry Brightening Facial Complex, Priori. Gel Nettoyant Gommant Rensende Eksfolierende Gel, Sisley. Gentle Cleanser Soft Skin Cleansing Milk for sensitiv og tørr hud, SkinCeuticals. Fuktighetsgivende Serum Hyaluron, Swisscode Pure

5. aldri gå i seng uten å fjerne sminke. Og selv om du ikke bruker dekorative kosmetikk, betyr det ikke at hun i kveld ikke trenger renseprosedyrer. Dette er en annen vanlig sannhet for perfekt hud, som, som fuktighetsgivende, blir ofte forsømt i praksis. "Dette er en av de største feilene kvinner gjør. Resultatet - en tilstoppet pore, og øker, bakteriene begynner å formere seg, det er betennelse og acne, "- minner om en New York hudlege og skaperen av sin egen kosmetisk merkevare Dr Dennis Gross (Dennis Gross). For å rengjøre olje og problem hud, anbefaler han å velge produkter med eksfolierende ingredienser (for eksempel salicylsyre eller pilekstrakt som inneholder det). Hvis huden er tørr - oliven eller mandelolje er godt egnet for å fjerne sminke (fukt en bomullspute med vann og drypp litt olje på den). Hvis det ikke er tid og energi i det hele tatt, kan du bruke micellar lotion eller alkoholfrie rengjøringsservietter.

Nøytral rensegel for ansiktet og kroppen Lipikar Syndet, La Roche Posay. Lip Exfoliator / Lip Plumper Lip Exfoliator, Jane Iredale. Moisturizing Day Wrinkle Gel Cream for Kombinasjon Skin Q10 Plus, Nivea Visage. Pore ​​Reduce Pore Serum, Clinique. 24 timer fuktighetsgivende krempleie Aqualia Antiox, Vichy

6. For å holde huden perfekt og ung, vil solkremfiltre hjelpe. Dette er en annen truisme, der alle dermatologer og sminkeartister er klare til å abonnere. Hvis dagkremet ikke har SPF, må det være tilstede i grunnlaget eller pulveret.

7. Bruk hver 7-10 dager en eksfolierende skrubbe eller peeling maske, dette vil bidra til å ha en god hudfarge. Men hvis huden er irritert, har det inflammatoriske elementer, eller du bruker krem ​​med AHA-syrer, kan skrubben bare forverre hudtilstanden. Og ikke glem leppene: ingen leppestift vil se bra hvis leppens hud skreller av eller sprekker.

8. Ikke overdriv det med rensing og peeling av huden, spesielt hvis det problemet! "Dette kan ødelegge beskyttelsesbarrieren og øke irritasjonen," husker Barbara R. Reed, professor i dermatologi ved University of Colorado Hospital.

Den perfekte huden i ansiktet hjemme: hemmelighetene som er tilgjengelige for alle!

Uten nydelig hud er det vanskelig for en person å øke selvtilliten. Ja, og andre danner ofte inntrykk av en person, gitt trivsel i ansikt og kropp. Derfor blir kvalifisert hudpleie en viktig del av sosial suksess. Hvis du ikke kan besøke skjønnhetspleieren, må vi lære de grunnleggende reglene for hudpleie hjemme.

Standard prosedyrer

Ansiktsmasker fyller huden med liv og helse

Vanligvis er hudpleie redusert til dobbel rensing. Om morgenen er det tonet, fuktet. Og i kveldsmaten fyller du med nyttige komponenter.

For å minimere miljøets negative innvirkning, anbefales det å slutte å vaske med vann fra springen. Kranvann inneholder mange skadelige ingredienser.

Periodisk er det nødvendig å lage masker, komprimerer - de vil fylle huden med liv og helse. Slike prosedyrer er effektive, nyttige, hver har en uvurderlig effekt. Men for at de skal bringe de ønskede fruktene, bør det overholdes en rekke regler.

Vi må vurdere hudens type

Hver hudtype krever en spesiell tilnærming. For ikke å forveksle med valg av midler, er det nødvendig å bestå en test for å bestemme hvilken type hud. Den består av følgende:

 • Vi må vaske og vente et par timer.
 • Når tiden går tomt, legg et lite speil på huden.
 • På stedene som forblir på speilet, kan du dømme egenskapene til huden.
 1. Olje - klare, uttalt flekker.
 2. Normal - svake, små flekker.
 3. Tørr - fraværet av spor.
 4. Kombinert - kinnene tilordnet ikke noe, og pannen og haken ga klare fettete flekker.

Egenskaper av hudtyper

Normal hud i ansiktet er elastisk og myk til berøring.

fet

Slike hud skinner, har sebaceous utskillelser. Porene er tette, forurenset, forstørret. Du kan merke rødhet, svarte prikker, ofte akne.

Til berøring er huden tykk, komprimert. Den eneste fordelen er langsom aldring: rynker på slik hud dannes ekstremt sakte.

normal

Dette er en vakker elastisk hud. Overflaten er jevn, har ikke fettete glans, peeling, forstørrede porer. Til berøring elastisk, myk. På farge nøyaktig malt, uten flekker. Denne typen hud er en sjeldenhet. Årsaken er livets store rytme for en person, usunn kosthold og dårlige vaner.

tørr

Det er en fortynnet hud som tørker raskt og blir rynket veldig tidlig. Nesten alltid synlige tegn på flaking, kan rødme farget. Denne typen er følsom for værkvagier. I ungdommen er tørr hud en fantastisk gave av naturen. Men med alder, mister det raskt sitt vakre utseende. Med økt fuktighet kan du forlenge ungdommen.

kombinert

Denne huden kombinerer egenskapene til fet og tørr. På kinnene tørker det, og nær nesen på haken er dekket med fettete skinner. For å bringe denne typen tilbake til normal, er det nødvendig å kombinere ulike midler.

Regnskap for aldersfunksjoner

For moden hud må du kjøpe spesialprodukter som er målrettet i riktig alder.

Alle organers og systemers funksjon i alderen gjennomgår flere endringer. Lær er ikke noe unntak.

Derfor vil midler for unge skjønnheter ikke passe til en moden dame. Hver alder krever egnede kremer, geler, tonics, masker.

I ungdommen er blodsirkulasjonen normal, noen ganger enda økt. Metabolismen går med tilstrekkelig hastighet. Derfor ble huden godt næret, kontinuerlig oppdatert.

Selv om aldring av huden fra en alder av 15 år ikke vises på overflaten. Hvis huden beholder sin ungdommelige metabolisme, vil den se bra ut på 30. Hvis det ikke er slik disposisjon, vil tegn på aldring oppstå tidligere.

Den vanlige egenskapen til enhver aldrende hud er utseendet på tegn på tørrhet. Selv med fet hud i ungdommen, i gammel alder, står folk overfor slike manifestasjoner av tørr hud som peeling og rynker.

Slike symptomer oppstår på grunn av mangel på ernæring, sakte metabolisme, sirkulasjonsfeil, lavt nivå av regenerering. I det ideelle tilfellet blir huden etter olje normal.

De enkleste prosedyrene - rensing, fuktighetsgivende - i alderdommen blir et reelt problem. For moden hud trenger nøye omsorg. Derfor bør du kjøpe spesialverktøy rettet mot riktig alder.

Eksterne midler vil i alle fall ikke være nok. Derfor kan vi ikke gjøre uten ernæring, vitaminer, mineraler. Fuktighetsgivende bør også gå ut og innvendig.

For å gjøre dette, drikke vann i en normal mengde. Og, selvfølgelig, kan ikke uten kompresser og masker. De kan være forberedt og laget selvstendig. Populær visdom har holdt mange interessante oppskrifter som er relevante for denne dagen.

Rensemetoder

Vasking - en av måtene å rengjøre huden

Det er umulig å bli eier av sunn hud uten regelmessig rensing. Det er en obligatorisk prosedyre for alle.

Hvis en kvinne ikke bruker sminke, trenger hun fortsatt å rense huden fra svette, akkumulert støv, sebaceøs sekresjoner.

Men ikke alle rensemetoder er likeverdige. Alle har funksjoner. Når du velger din egen måte må du ta hensyn til de mange nyansene.

Noen typer rensemidler kan kjøpes, og noen kan tilberedes hjemme. Vanlige rensemetoder er oppført nedenfor:

vasking

Vannbehandlinger regnes som de mest tradisjonelle. De er hyggelige og hjelpsomme. Bare kvaliteten på vann fra springen tillater ikke at det brukes regelmessig. Derfor er det bedre å bruke det kjøpte mineralvannet, urtebuljongen.

Og som hjelpemiddel er det nødvendig å ta baby såpe. Det er mykere og tørker ikke huden som analoger for voksne. Perfekt vask for eiere av fet hud. Vann i kombinasjon med såpe lar deg tørke huden, fjerne sebaceous formasjoner.

Ansiktsvask

Spesielle rengjøringsmidler er tilgjengelige i form av skum eller gel. De fjerner urenheter, men tørker ikke. Gels brukes til hud med oljeaktige soner. Et skum er det beste alternativet for normal eller tørr hud.

Når du kjøper et produkt, må du se hvilken type hud den er beregnet på.

Melk. krem

Melk er uunnværlig for moden og tørr hud.

Dette er en tradisjonell sminkefjerner. Den fettete tekstur hjelper raskt å fjerne alle fargekosmetikk uten å skrape, uten å irritere den delikate overflaten av huden.

Krem er lett å påføre, de er i stand til å dekke hele huden, og gir ingen ledig plass.

Konsistensen av melk, krem ​​er slik at den tillater deg å tiltrekke seg smusspartikler, som deretter fjernes sammen med disse midlene. Melk, krem ​​er uunnværlig for moden hud, har blitt brukt til å ta vare på tørr.

Tonics. lotions

Ved valg bør man ta hensyn til om det er alkohol i sammensetningen. Hvis du har alkohol, må du kjøpe lotion for å ta vare på fet hud. Denne komponenten tørker fettområdene.

Og hvis det ikke er alkohol, er dette et godt alternativ for tørr og normal hud. Lotioner og tonics med urter fungerer godt. Erstatt et slikt verktøy kan være sitronsaft, urte avkok.

Scrubs. skreller

Disse midlene har en dyp rensende effekt. Siden dette er en ganske grov effekt, bør du ikke bruke skrubber hver dag, peeling.

Dette kan skade strukturen i huden og provosere betennelse. Når du kjøper, må du huske hva din hudtype er. Regnskap for disse funksjonene er nødvendig. Tørr hud er krevende peeling valg. Du kan bruke nok myke midler.

Potent vil ikke fungere. Fet hud trenger et godt skrubemiddel som fjerner alt som er unødvendig. Men med utvidede kapillærer er det generelt bedre å nekte slike prosedyrer.

Fukte. mat

For å fukte huden må du bruke masker.

Eventuell hud trenger ekstra hydrering, og til og med kompleks ernæring er uunnværlig. Derfor er det nødvendig å legge opp på kremer, oljer, masker, komprimerer.

Hovedformålet med bruken er å presse ut nye rynker i tide. De bidrar også til å forbedre hudfarge, forbedre hudens elastisitet.

Fukt huden etter rensing. Verktøyet skal ligge på en våt overflate - da blir den bedre absorbert. Når det brukes på en tørr overflate, kan du ikke få den riktige effekten.

Fuktighetsgivende, så vel som ernæring, utføres daglig. Men det er bedre å gjøre masker og komprimerer sjeldnere - en gang i uken. Hvilken maske å bruke (nærende, fuktighetsgivende, regenererende) avgjøres avhengig av situasjonen.

Ansiktsmasker

Tallrike nærende masker, fuktighetsgivende, gjenopprette hudfarge kan kjøpes i butikken, du kan forberede deg. Folk oppskrifter er alltid naturlige og trygge, så de er populære i flere tiår.

Fraværet av kjemiske komponenter gjør dem hypoallergene, akseptable for alle kategorier av forbrukere. Unntakene er tilfeller av individuell intoleranse. Siden hjemmemasker ikke krever store økonomiske utgifter, er de tilgjengelige og ikke byrdefulle. Tross alt er de laget av sine enkle og kjente produkter.

Eggmaske gir jevn farge, eliminerer nye rynker

Bruk av egg i masker til ansiktet har gamle røtter. Den kan kombineres med andre komponenter. Effektiv maske med tilsetning av gulrotjuice, rømme.

Et slikt middel, når det brukes på vanlig hud, fyller med fuktighet, gir en jevn farge, blir kvitt nye rynker, er et rikt næringsstoff. Påfør på øyelokkene og leppene kan ikke. Massen er igjen i en halv time, og deretter skyllet av med vann.

Hytteost

Dette er den optimale komponenten for masker designet for tørr hud. Du kan fortynne cottage cheese med melk, bland massen med honning.

Etter påføring i ansiktet, unntatt øyelokkene og området rundt leppene, la det stå i 20 minutter. På slutten av tiden, vask av med vann, bruk en fuktighetsgivende krem.

Hovedvirkningen av en slik maske er justering av farge, metning med nyttige stoffer.

gjær

Denne komponenten brukes i masker for fet hud. Bred gjær i kefir. Hydrogenperoksid blir tilsatt til blandingen, sitronsaft tilsettes. Alle ingrediensene blandes for å danne et skum.

Masken dekker hele ansiktet, unntatt øyelokkene og området rundt leppene. 15 minutter er nok for effektiv effekt av denne masken. Vask det med vann ved romtemperatur. Dette er et effektivt middel for fett på ansiktet, produserer en bleking effekt.

Hakk av

For å lage en maske for kombinasjonshud, må du blande flere forskjellige komponenter. For eksempel er hvetekli kombinert med honning og sitronsaft. Før blanding blandes kli til et pulver.

Den resulterende blandingen er spredt over ansiktet, huden på øyelokkene og leppene berører ikke. Eksponeringstiden er ikke mer enn 20 minutter. Denne naturlige masken kan stramme porene, fjerne fettete innskudd, mette huden på kinnene med nyttige stoffer.

Hvordan ta vare på ansiktet ditt hjemme, se i videoen:

5 tips for perfekt ansiktshud

Det skal ikke brukes mer enn en gang i uken. Hva kan oppnås med dette verktøyet? Glødende, ung og klar hud. Med denne peeling renser vi huden på døde celler og forbedrer blodsirkulasjonen. Dette er et enkelt miljøvennlig verktøy og en fin måte å kurere huden på og bli veldig vakker uten bruk av kosmetikk.

Hvordan lagrer du det? Veldig enkelt. Vi trenger bare to spiseskjeer havremel, en ss brus og en liten mengde vann. Rør alle ingrediensene grundig til du får en kremaktig konsistens. Det er viktig å få en tykk lim, slik at det er praktisk å bruke på huden. Påfør det på ansiktet, massasje i en sirkelbevegelse for å exfoliere døde hudceller i 15 minutter. Deretter vaskes skrubbe med varmt vann. Du vil se - resultatet vil tilfredsstille deg.

2. Tonic av grønn te

Et utmerket verktøy for å myke og revitalisere huden vår. Det er best å bruke det om morgenen og om kvelden for å rense huden grundig og forbedre blodsirkulasjonen. Du trenger bare å brygge to poser med grønn te i en kopp. Fyll dem med kokende vann og la det komme til infusjon, deretter avkjøles og avkjøles ytterligere i kjøleskapet. Når teen er avkjølt, bruk den på en bomullspute og tørk ansiktets hud med den. Mest sannsynlig vil du merke en umiddelbar effekt.

3. Hvordan bli kvitt rødhet med naturlige produkter

Noen ganger vises små røde flekker i ansiktet, som er forårsaket av årstidsskift, kald eller liten hormonendring. Men det er ikke skummelt, dette problemet kan lett løses av naturlige hudprodukter basert på honning og rosmarin. Både rosmarin og honning gjør en utmerket jobb med betennelse, helbrede og gjenopprette huden.

Du må forberede en infusjon av tre roser og et halvt glass vann. Bring væsken i kok og legg til tre ss honning. Mens vannet fortsatt er varmt, men ikke varmt, dypp en bomullspinne inn i det og tørk ansiktet med det eller lage en liten komprimering og la den stå i 15 minutter. Deretter vasker og påføres fuktighetskrem på ansiktet ditt.

4. Løsning for sorte prikker

Hvem har ikke sorte prikker i ansiktet? Ofte ser de ut på nesen - dette er en vanlig prosess. Imidlertid forsøker vi som regel ikke å forsøke å beseire dem fra ungdommen. Den ideelle måten å kvitte seg med dem, er å bruke enkle naturlige hudprodukter basert på naturlig yoghurt og sitron.

Du trenger to spiseskjeer av naturlig yoghurt og litt sitronsaft. Bland ingrediensene grundig til det er glatt og legg en maske på problemområdet. La det stå på ansiktet i 20 minutter og vask deretter med rikelig med vann. Hvis du gjør dette hver dag, vil du definitivt sette pris på denne enkle metoden for hudpleie.

5. Hvordan redusere mindre ansikts arr

Fra tid til annen er det synlige spor av akne i ansiktet som ikke forsvinner med tiden. Dette er sår som gir arr - de ødelegger hudens utseende så mye at vi til og med prøver å skjule det med sminke. Hvordan redusere dem og hva de skal gjøre slik at de gradvis begynte å forsvinne? Det ideelle middelet i dette tilfellet er rosehip olje. Du kan enkelt finne den i parfymebutikker og apotek. Dette er ikke et veldig dyrt verktøy, og du kan bruke både ren olje og kremer basert på den. Bare bruk den på en bomullspinne og hver dag må du skånsom ansiktsmassasje for å aktivere blodsirkulasjonen og sørge for at oljen har penetrert dypt inn i huden. Dag etter dag vil du merke at arene begynner å glatte ut.

Husk at alle disse naturlige hudprodukter vil være effektive bare hvis du bruker dem hele tiden, best av alt, hver dag. Mange av de dyreste kremer er basert på de samme naturlige ingrediensene, slik at vi alle kan bruke miljøvennlige produkter som våre forfedre oppdaget for seg selv i antikken.

Hemmeligheter av den perfekte hud i ansiktet: skjønnhetstips

Ja, vår artikkel er dedikert til jakten på den perfekte huden i ansiktet, men for å øke forståelsen av essensen av problemet, la oss vende våre tanker et øyeblikk i retning av vår garderobe. Hvis du ikke er en tilhenger av uniformer, er det lite sannsynlig at du skal ha samme sett med klær eller en ting hver dag, ikke sant? Tross alt, la oss være ærlige, noen ganger skjer det at selv dine favorittmager jeans ikke er på riktig tidspunkt og til rett tid: Ta samme oppblåsthet etter gårsdagens hjertelige middag eller varm tid på året. Og i dette tilfellet vil valget ditt nødvendigvis falle på mer passende til anledningen og problemtøyet. Den samme tilnærmingen er nødvendig for ansikts hudpleie.

Hver dag bruker du samme måte, men på hvilken av dagene eller til og med over en lengre periode trenger huden din en annen tilnærming. Hormoner, dietter, stress, søvnmangel og miljøet - de påvirker oss alle på forskjellige måter og forårsaker uønskede endringer.

Vi tilbyr ikke deg å fullstendig oversette listen over kosmetikkene dine, men vi vil fortelle om noen kosmetologistrikker som vil bidra til å løse en rekke problemer som oppstår, dessverre med overraskende konsistens.

1 fet skinn

Økt greasiness er en naturlig, men overdreven beskyttelse av kroppen din som reagerer på aggressive miljøfaktorer og ultrafiolette stråler. Dermed er antioksidantmidler - dette er nøkkelen til suksess i bekjempelse av den oljeaktige glansen i huden.

Legg til solbeskyttelsesfaktor og vitamin C-produkter til treningen din.

2 Akne, akne

Legg glykolsyre eller salicylsyre til din kosmetiske daglige rutine. Begge har vist seg å være sterke krigere, som reduserer forekomsten av akne, akne og andre betennelser på huden ved å rense porene og fremskynde helingsprosessen av "sår".

3 rødhet, økt følsomhet

Hvis du merker at rødheten er en lang rekkefølge, er det sannsynlig at du lider av rosacea. Under alle omstendigheter, avbryter bruken av skrubber og produkter som inneholder glykolsyre eller salisylsyre. Du passer bare til kremrike geler for vasking. Velg selv fuktighetsgivende serum basert på beroligende vitaminer E, B5 og hayuronsyre.

4 zhuhlost, fading

Oksidativt stress i huden - tap av tone, sunn glans, peeling. Kremer med kraftige antioksidanter, som vitamin C og ferulsyre, kan bidra til å takle dette problemet. Og om sommeren, ikke glem å bruke solkrem!

Etter å ha brukt dagkrem, blett ansiktet med en bomulls- eller terryduk - et så enkelt skritt vil bidra til en sunn hud og hjelpe sminken din bedre og lengre

5 Tørrhet, tetthet

Bruk en rensekrem, hvorpå du forsiktig tørker ansiktet med en bomullsklut for å fjerne døde hudpartikler (i stedet for vanlig skrubbe). Påfør deretter en fuktighetsgivende maske - denne sekvensen vil hjelpe de aktive ingrediensene til sistnevnte til å absorbere og opptre mer effektivt. Og i slutten av bevegelsen i løpet av serum som inneholder hyaluronsyre.

6 Økende rynker

Hvis du bruker våtservietter for å fjerne sminke, bli kvitt denne vanen. I stedet henvises til fuktighetsgivende og nærende serum og hyaluronsyre, som umiddelbart fyller rynkets dybde. Ikke glem om vitamin A (også kjent som retinol) - det er i stand til å jobbe i lang tid for å redusere slike uønskede manifestasjoner for våre ansikter.

7 Puffiness

Vi vil ikke nå stille spørsmål om riktig livsstil, redusere saltforbruket og andre faktorer som hindrer fjerning av væsker fra kroppen. I stedet for notater, anbefaler vi deg å bruke kjøleplastmasker med gel eller den gamle beviste metoden: isbiter fra marigold eller salvieinfusjoner.

Ikke plaget på forhånd? Ikke vær redd, i 5-7 minutter, legg et vått kaldt håndkle på ansiktet ditt

Hvordan oppnå perfekt hud

Hver kvinne vil alltid se attraktivt ut. Vakker, ren, elastisk og strålende hud i ansiktet er den beste dekorasjonen av det rettferdige kjønn. I publikasjonen vil vi snakke om hvordan du gjør huden din perfekt: hvordan du bryr deg om det i ulike årstider, hvordan du skal være spesielt oppmerksom på hjemme- og salongprosedyrer, hvordan du justerer ernæring og livsstil.

Fiender av perfekt hud

I en ung alder er vanlig daglig ansiktspleie vanligvis tilstrekkelig. Med alderen begynner huden å miste sin elastisitet, forplantningen forverres og det krever allerede grundigere pleie, bruk av ekstra kosmetikk og hyppigere pleieprosedyrer.

I tillegg til alderen påvirker klimatiske faktorer huden negativt. For å bevare den perfekte tilstanden til huden, bør de gjøres i henhold til sesongen, på forskjellige tidspunkter av året har ansiktets hud forskjellige prosedyrer.

I koldsesongen, om høsten og vinteren, trenger huden beskyttelse mot forvitring, hypotermi, om våren - i flere vitaminer og ernæring, om sommeren trenger huden UV beskyttelse og ekstra fuktighet.

Egenskaper av ansikts hudpleie om høsten og vinteren

Rensing. Hudpleie om høsten og vinteren bør være spesielt forsiktig. I den kalde årstiden virker sebaceous kjertler ikke så aktivt, så rensing skal være myk og mild. For fet hud skal geler og skum erstattes med kremholdige produkter, og for tørr hud kan du velge oljebaserte produkter.

Toning. Om vinteren og høsten er det nødvendig å forlate alkoholholdige stoffer, de irriterer huden og ødelegger det naturlige beskyttelsesfettlaget på ansiktet, noe som er svært viktig i løpet av den kalde årstiden. Det er bedre å kjøpe tonika som er laget for hudpleie om høsten og vinteren, og behold det naturlige Ph-nivået på normal hud.

Fuktighetsgivende og ernæring. I den kalde årstiden skal lyskrem erstattes med mer tett. Med normal hud, er det ønskelig å gradvis bytte til nærende kremer, og bruk mindre fuktighetsgivende, spesielt når du reiser nedover gaten.

Spesiell beskyttelse. I kaldt vær er huden ofte utsatt for chapping og hypotermi. Før du går ut på gata, er det nødvendig å bruke en nærende krem ​​i ansiktet, som beskytter huden mot uønsket påvirkning av lav temperatur og vind.

Egenskaper av hudpleie om våren

Rensing. På våren er prosedyren for rensing av huden svært viktig. Etter vinteren er huden tømt, blir grov og trenger dyp rengjøring. De beste måtene å fjerne ansiktets hud fra den gamle epidermis er ulike dampende masker, skrubbe, dampbad.

Toning. Etter vinterkulden er huden alltid sliten og trenger mer enn noen gang toning. I tillegg til morgen vasker med mineralvann eller isbiter, bruk tonics og spesielle vitamin cocktails til huden, de vil bidra til å revitalisere ansiktet etter en trengende vinterperiode.

Ernæring og hydrering. På våren er det på tide å bytte fra tette vinterkrem til lettere, fra nærende kremer til fuktighetskrem. Sammensetningen av vårkremer for å nærme og fukte huden bør inkludere vitaminer for å forbedre hudfarge, fruktsyrer, proteiner, hyaluronsyre. Ikke forsøm de hjemmelagde ansiktsmasker (honning, grønnsak, gjærmet melk).

Spesiell beskyttelse. På våren må du forsøke å gjenopprette sliten hud, for dette bruk anti-stress kosmetikk. Når solpigmentering (fregner) vises, er det nok å tørke ansiktets hud med sitron- eller agurkjuice.

Egenskaper av hudpleie om sommeren

Rensing. Om sommeren fremkaller varm og fuktig luft den raske gjengivelsen av bakterier, sebaceous kjertlene arbeider til grensen og blir ofte blokkert, så du må rense huden oftere. Men om sommeren er huden svært dehydrert, så du kan ikke bruke såpe og produkter som inneholder alkali. Egnet rensende skum, mousse, kosmetisk melk.

Toning. Om sommeren er det best å tone opp ansiktets hud med isbiter om morgenen. Vel, hvis sammensetningen av kubene vil inkludere urte avkok, for eksempel kamille. Ikke tørk huden etter prosedyren, la en nyttig sammensetning bli absorbert.

Fuktighetsgivende og ernæring. Om sommeren har ansiktets hud særlig behov for hydrering. Termisk vann er godt egnet, som brukes straks etter rensingsprosedyren. Etter at det tørker, kan du bruke krem: dagen skal være lys, fuktighetsgivende og natt - fuktighetsgivende og nærende samtidig, den bør inneholde vitamin C og E, antioksidanter.

Spesiell beskyttelse. I den varme årstiden har solen en sterk effekt på huden, så ansiktsbehandling om sommeren bør omfatte å beskytte huden mot de negative effektene av ultrafiolett stråling. Du kan bruke spesielle solkrem med en beskyttelsesfaktor på minst 15 eller konvensjonelle ansikts hudkremer med solkrem solkremfilter.

Salonbehandlinger for perfekt hud

Til populære kosmetiske prosedyrer inkluderer følgende:

 • Bleking prosedyrer. De vil hjelpe til med å håndtere, for eksempel, pigmentspots som dukket opp etter sommersolen.
 • Ikke-injeksjon mesoterapi. Dette er en effekt på huden med en blanding av vitaminer som bruker hyaluronsyre eller glykolsyre.
 • Kosmetisk massasje. Etter ham kommer ansiktsmusklene i tone, forbedrer kollagenproduksjonen, eliminerer desquamation.
 • Kjemisk peeling. Frukt syrer, som brukes under peeling, gir huden glatthet, renser den og forbereder seg til ytterligere fuktighet.
 • Termolifting. Dens effekt er å påvirke de indre lagene i huden med høyfrekvente strømmer. Etter termolifting blir huden strammet og elastisk, dets beskyttende krefter gjenopprettes. Andre typer salongløfting finner du her.

Hudpleie hjemme

Hjemme kan huden bli bortskjemt med ulike folkemidlene:

 • Steam skuffer for ansiktet. De rydder huden sterkt og forbereder ansiktet for videre prosedyrer: rensing eller masker. For badet trenger du varmt vann, et lite basseng, et håndkle og dine favorittoljer eller urter. For fet hud er den optimale prosedyretiden 10 minutter, for tørr hud er 5-7 minutter nok.
 • Peelings og scrubs. Enkle måter vil rengjøre og redusere porene, fjerne fettete glans, jevne ut farge og jevne ut ujevnheter. Det er et stort antall oppskrifter for hjemmelaget peeling og scrubs. Hyppige ingredienser for deres tilberedning er honning, salt, kaffegrunder, rømme, svartbrød.
 • Masker. Masker tilberedt hjemme er veldig enkle å bruke, de påføres ansiktet i 15-20 minutter, og vaskes deretter av med varmt vann. I sommer og høst kan grønnsaker og frukter som gir huden alle sine vitaminer i sin naturlige form, bli et godt grunnlag for masker. For å fjerne irritasjon fra tørr hud, kan et vanlig eple hjelpe, som du må gni og blande med eggeplomme og honning. En vannmelonmaske er egnet for fet hud: legg til lite fettost og egghvite til det duftende kjøttet. Normal hud i ansiktet vil være takknemlig for en maske med tomat. For dette kombineres tomatgruel med rømme eller kefir.

Perfekt hud - generelle anbefalinger

Og til slutt, noen enkle tips for å oppnå perfekt hud:

 • varmt vann tørker huden, så du bør gjøre det til en regel å vaske med kaldt vann;
 • om sommeren er det nødvendig å beskytte huden mot ultrafiolett stråling, om vinteren - fra frost;
 • I løpet av den kalde årstiden blir krem ​​på ansiktet 40 minutter før du går utenfor for ikke å overkjøle huden;
 • 1-2 ganger i uken er det ønskelig å bruke serum til ansiktet, produkter med hyaluronsyre er spesielt effektive;
 • masker bør være en vanlig hjemme hudpleie prosedyren.

Ikke glem det for å oppnå den perfekte huden du trenger å drikke nok rent vann, spis riktig, vær i frisk luft, flytt og vær sikker på å få nok søvn.

Det er et spesielt kosthold for ren og sunn hud, se den her.

30 hemmeligheter for jevn og sunn hud fra kvinner rundt om i verden

I århundrer har kvinner latt etter skjønnhetsoppskrifter som vil gi huden en spesiell glød, perfekt tone og perfekt glatthet. Og det viktigste er å holde ungdommen så lenge som mulig.

AdMe.ru er overbevist om at disse hemmelighetene er så gode og enkle å utføre at de blir dine vanlige skjønnhetsritualer.

Røde druer for strålende hud. Chilenske kvinner stole på styrken av antioksidanter som finnes i røde druer. De blander druer med 2 ss. l. mel og den resulterende pastaen påføres på ansiktet i 10 minutter, deretter vasket av. Denne masken gjøres best om morgenen.

Japan

Minimal matting. Sunn hud skinner litt. Franske kvinner tror at dette er normalt og naturlig. Regelmessig støv kløver porene og provoserer betennelse.

Daglig ansiktsmassasje. For å bevare hudens elastisitet og berik det med oksygen. Prosedyren kan gjøres med forskjellige kremer / oljer. Teknikken er valgt avhengig av hudens behov.

"Rice" vasking. Perfekt renser og stimulerer produksjonen av kollagen, gir huden en spesiell glatthet.

1. Grind risen i en kaffekvern, og kornet må velge nøyaktig hvite varianter.

2. Fortyn det resulterende melet med varmt vann til en konsistens som kefir.

3. Påfør sammensetningen til fuktig hud, spred forsiktig over ansiktet med massasjebevegelser, og skyll grundig med vann.

Spania

Poteter fra blåmerker under øynene. Skjær potetene i tynne sirkler, og la dem stå i lukkede øyne i 10 minutter.

kalkun

Jade ruller. Bruken av jade ruller for ansiktsmassasje forbedrer blodsirkulasjonen i huden.

Mask og lotion fra kvede. Perfekt ren fet hud.

Maskeoppskrift: Rist kvitten på en fin rist, legg til den bankede egghviten. Massasje i ansiktet. La i 10 minutter. Skyll masken grundig med vann.

Lotion oppskrift: Gni en kvede på en fin rist, drenne saften og tørk ansiktet juice om morgenen og kvelden.

Russland

Dampbad for ansiktsrensing. I en liter vann, kok 2 ss. l. Kamille og 20 minutter hold ansiktet ditt over dampen. Bruken av skrubbe etter en slik prosedyre vil være spesielt effektiv.

Smelt vann. Stimulerer hudceller for å forny, og kollagen og elastinfibre - for å gjenopprette. Forbedrer hudfarge, noe som gjør den frisk og ung. Spesielt effektiv om morgenen.

Havremelkrubb. Egnet for rensing, fuktighet og stramming av ansiktets hud.

Ta 2 porsjoner havregryn (hakket fint i en blender), 1 porsjon honning, 1 porsjon smør (kokos, oliven, mandel eller annet etter eget valg).

Bland alle ingrediensene sammen for å danne en tykk, klebrig blanding.

Påfør havre skrubbe jevnt over ansiktet og gni i huden i et par minutter, skyll deretter med vann.

Hellas

All kraft i god ernæring. Kostholdet til greske kvinner inkluderer frukt og grønnsaker som er rike på vitaminer og antioksidanter, samt mange fisk som inneholder omega-3 og omega-6 fettsyrer.

Olivenolje. Ansiktsmassasje med olivenolje gjør at du kan holde huden frisk, vakker og elastisk.

Mask med gurkemeie. Den har rensende og antibakterielle egenskaper. Bland gurkemeie med honning i forholdet 1: 1. Masken kan gjøres 2 ganger i uken. Kurs - 10 masker.

Maske fra overflødige hår. Fjerner effektivt fine, uønskede hår uten irritasjon og i lang tid.

Kombiner og bland 10 g sitronsaft, 1 kopp vann og 30 g mel til du får en myk pasta. Påfør det på ansiktet og la det stå i 15 minutter. Etter at pastaen tørker, kan den fjernes: ta et håndkle og hold det fast, hold i retning av hårvekst.

Kvinnenes samfunn

Daglig nettmagasin om mote, skjønnhet og helse

5 hemmeligheter med perfekt hud

Tørrhet, rødhet, utseendet på fine rynker - dette er signaler som gjør en kvinne til å ta tiltak og ta vare på huden hennes. Problemet forverres av det faktum at eksterne faktorer har en negativ innvirkning, hormonforstyrrelser i kroppen og livsstilen. Hva kan gjøres slik at huden alltid er feilfri og vakker?

5 trinn som fører til resultatet

 1. Spis riktig. Det er ikke en hemmelighet at huden er en refleksjon av en sunn eller usunn organisme. Derfor spiller riktig ernæring en nøkkelrolle. Hvis kroppen ikke får nok av de nødvendige stoffene, vil det påvirke tilstanden til huden. Det anbefales å ekskludere fra kostholdet hvitt sukker og produkter der det brukes, fettstoffer, alkohol og brus. Hvis du virkelig vil ha søtsaker, har du honning eller tørket frukt til din disposisjon.
 2. Før sengetid skal du alltid rense huden fra kosmetikk. Makeup som forblir i ansiktet om natten, er svært skadelig og fører til for tidlig aldring. For å fjerne det, bruk produkter som ikke inneholder alkohol.
 3. Farge kosmetikk bør være av god kvalitet. Som en modell sa: "Hvis du ikke har råd til god sminke, så er det bedre å ikke gå opp."
 4. Ikke forsøm kosmetiske prosedyrer. Ansiktsmasker som fukter huden, og massasje gir også friskhet og utstråling.
 5. Kontroller dine tanker. Påvirkningen av positive tanker på kroppens generelle tilstand har lenge blitt bevist. Derfor er det viktig å alltid ha en god holdning. Positive følelser vil bidra til å opprettholde balanse og unngå unødvendig stress, noe som vil bidra til et vakkert utseende og velvære.

Disse 5 trinnene er grunnlaget for vakker og godt preparert hud. I tillegg til dem er det verdt å huske at du trenger å beskytte den mot uønskede effekter av sollys, vind og frost, ved hjelp av spesielle kremer.

Peeling for hudutstråling

For denne peeling trenger du havremel og vanlig brus. Ta andelen 2/1 (havregryn / brus). Legg til litt vann. Blandingen skal være av en slik tykkelse at den lett kan påføres huden og la det gå i 15 minutter. Etter den tildelte tiden masserer vi forsiktig huden med lette bevegelser, og fjerner døde celler og forbedrer blodsirkulasjonen. Denne peeling anbefales å bruke ikke mer enn en gang i uken.

Grønn bladte er en utmerket tonic

Alt det som naturen gir, er alltid en fordel for mannen. Det samme gjelder for grønn te. Det er ingen hemmelighet for alle sine gunstige effekter på kroppen. Bruk den som tonic, kan du kvitte seg med mindre rødhet, forbedre hudens farge og tilstand. Oppskriften er ganske enkel.

Kald fersk brygget te og tørk deretter ansiktet med en bomullspute. Regelmessig å bruke det som tonic, vil du legge merke til et utmerket resultat.

Det er ingen kvinne som ikke vil se ung, så lenge som mulig. Og her husker jeg et kjent ordtak: "Skjønnhet krever ofre." Ja, for å være vakker, ung og vellykket må du gjøre visse offer. Men uten tvil er resultatet verdt det!

Hemmeligheter med perfekt hud

Skinnende hud er en integrert del av utseendet til hver av de rettferdige sexene. De fleste menn sier at de ikke er så mye opptatt av skyggen av hår, høyde og vekt, men det rene ansiktet tiltrekker alltid sine synspunkter.

Sant, ikke alle jentene får den perfekte huden fra naturen. Mange må investere i egen attraktivitet og helse mye penger og krefter. For eksempel er ekkelt blackheads, akne og betennelser de vanligste hudfeilene som nesten alle jenter lider av.

Det mest populære problemet i dag er svarte prikker. Faktisk er disse porene som er tilstoppet med støv, sebum og små stykker hud. Hvis du ikke betaler dem riktig oppmerksomhet, kan du til slutt bli eier av ekkelt akne, smertefull betennelse, som frarøper sjansen til å se attraktiv og godt preparert.

Tette porer og betennelser, i motsetning til populær tro, er ikke bare et tenåringsproblem, selv om de oftest forekommer i så tidlig alder på grunn av hormons påvirkning. Imidlertid kan slike feil forekomme i en eldre alder.

Eksperter sier med sikkerhet at en av de vanligste årsakene til akne er feil diett. Søt, krydret, fett og salt mat er farlig, ikke bare for figuren, men også for huden. Hvis du vil glemme akne for alltid, nekt deg selv bruk av hurtigmat, karbonatiserte drikker og ulike produkter fylt med fargestoffer og konserveringsmidler - generelt, prøv å følge et sunt kosthold.

Under kampen mot akne og svarte flekker, gjør mange jenter mange feil som bare fører til forverring av situasjonen. Den vanligste av disse feilene regnes som regelmessig bruk av kosmetikk. Selvfølgelig kan alle feilene skjules ved hjelp av concealer, tonal ramme og pulver. Men så snart en slik forkledning er vasket bort, er ingenting igjen av attraktiviteten. I tillegg er partikler av pulver og fundament et utmerket avlsmiljø for bakterier. Jo mer utviklet akne, desto mer kosmetikk er nødvendig for å gjemme det. Jo mer kosmetikk brukes, jo mer ny akne dannes. Generelt er dette et kollektivt ansvar.

Å gjemme svarte flekker og akne er helt ubrukelig, du må fjerne dem radikalt. Men det er noen nyanser i dette. De fleste av de rettferdige sexhåpene på alkoholholdige stoffer. Faktisk kan slike verktøy raskt tørke betennelsen. Men selve huden er utsatt for slike effekter. Med vanlig bruk avtar alkoholen huden av det naturlige beskyttelseslaget, og snart vises flere nye på stedet for en manglende akne.

Alle supermarkeder tilbyr et stort utvalg av akne kontrollprodukter. Nesten hvert selskap har sin egen linje for å bli kvitt akne. Effektiviteten av slike legemidler er imidlertid sjelden veldig høy, ofte er de designet for det meste for å forebygge feil, og ikke behandling av betennelser som allerede har oppstått.

Det finnes ikke et slikt mirakuløst verktøy som kan bli kvitt alle huddefekter i løpet av få dager. Bedrifter som lover et imponerende resultat en uke senere er åpenbart listige. Det øverste laget av huden er fullstendig restaurert innen omtrent en måned, det samme tid er nødvendig for å bruke preparatet for å oppnå et seriøst, men ikke overfladisk resultat.

For å kvitte seg med svarte flekker og akne, må du ikke bruke ikke bare tonic og kremer, men apotekspreparater. Bare slike verktøy kan bidra til å bekjempe akne og forhindre deres utbrudd. I tillegg er det ønskelig å velge et selskap hvis produkter ikke inneholder antibiotika, ellers etter en tid vil virkningen av stoffet bli mer gunstig for bakterier, og verktøyet vil ikke lenger være ubrukelig.

Svarte prikker er et problem, ikke bare kosmetisk, men også psykologisk. Hvor mange sjarmerende, intelligente og attraktive jenter lider av dette problemet, og derved unngår selvbevisst selvbevissthet. Men ved å nærme seg kampen mot betennelser og svarte flekker, kan du kvitte seg med dem om noen få uker.

Flere Artikler Om Typer Acne