I mange tilfeller er utseendet på akne forbundet med sykdommer i kroppen. For å finne riktig diagnose må du konsultere lege. Svovelsyre-salve er utmerket for aktuell behandling. Men hvor effektivt er det?

Hjelper svovelsalve virkelig med akne? Svar på disse spørsmålene, samt vurderinger og bilder før og etter folk som brukte salven, finnes i denne artikkelen.

Sammensetningen av verktøyet

Svovelsalve er et stoff som er ment for behandling av hudsykdommer, har antiinflammatorisk og antiseptisk effekt. På grunn av det høye innholdet av svovel, hjelper stoffet perfekt mot akne forårsaket av sopp, subkutan kval eller feil funksjon av talgkjertlene.

Svovelsalve mot akne er tilgjengelig i to konsentrasjoner: 10% og 33%. I hoveddelen av verktøyet er svovel og petrolatum base, bestående av vann, emulgator og vaselin. Avhengig av konsentrasjonen av svovel i blandingen kan det være mindre eller mer.

10% salve håndterer raskt med akne, helbreder hudflaten. Svovelsalve fra flekker etter akne, samt for helbredelse av arr igjen etter store utslett, inkludert koke, er tilgjengelig i 33 prosent konsentrasjon.

Til tross for den gulgrønne fargen, så vel som en ubehagelig lukt, er svovelsalve, ifølge vurderinger, et svært effektivt budsjettmiddel for akne. Den er tilgjengelig i rør og glass mørke krukker med 25, 30 og 40 gram.

Prisen på svovelsalve for akne starter fra 10 rubler.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Etter vurderingene, behandler akne svovel salve effektivt sykdommer som:

 • akne, akne;
 • enkelt akne;
 • psoriasis;
 • seborrhea;
 • dermatitt;
 • scabies, subkutane myter;
 • mycosis.

På grunn av sammensetningen har svovelsalve mot akne antiseptiske, antiparasittiske, antimikrobielle og antifungale egenskaper. Ifølge vurderinger håndterer raskt hudutslett, renser, beroliger, regenererer huden, avlaster fet skinn, forhindrer at akne oppstår.

Svovelkrem for akneflekker eliminerer effekten av akne, så vel som arr og arr. Viktigst av alt er stoffet helt giftfritt.

Når det gjelder kontraindikasjoner, er det svært få av dem. En enkel svovelsalve for akne i ansiktet anbefales ikke å bruke:

 • i tilfelle av overfølsomhet mot svovel, som kan føre til en allergisk reaksjon, er det derfor først nødvendig å utføre en test, og deretter fortsette den tiltenkte bruk;
 • med noen hudskader
 • under graviditet og amming, samt barn opptil tre år.

Instruksjoner for bruk

For maksimal effekt bør bruken av svovelsalve for akne på ansiktet være i henhold til instruksjonene. Det er viktig å følge noen regler:

 • agenten anbefales å påføres over natten på grunn av en ganske ubehagelig lukt;
 • Et tykt lag av sammensetningen vil ikke bare bli kvitt problemet, men vil også forårsake overdreven tørrhet, derfor er den best påført med et tynt lag;
 • i nærvær av et subkutant tikk, samt en diagnose bekreftet av en hudlege, bør agensen brukes to ganger om dagen;
 • sammensetningen fjernes ikke med vann, men bare ved hjelp av vegetabilsk olje;
 • når du bruker stoffet, er det best å sette på ikke for gode eller enkle klær, da de fete flekkene ikke vasker av under vanlig vasking;
 • For effektivitet er det best å ta ekstra multivitaminer.

Slik bruker du verktøyet:

 • før ansiktet blir grundig vasket, tørket med et håndkle;
 • sammensetningen påføres ansiktet med et tynt lag, over natten
 • om morgenen tørk ansiktet med oppvarmet vegetabilsk olje;
 • Behandlingsforløpet er sju til ti dager.

Analoger av stoffet

Dette verktøyet håndterer effektivt problemet med utslett på huden. Det er imidlertid stoffer av samme priskategori, som ikke er mindre gode, eliminere akne:

 • Acyclovir salve brukes oftest i stedet for svovelsalve. De aktive stoffene i "Acyclovir" trenger dypt inn i cellene, ødelegger skadelige bakterier, og forhindrer videre spredning. Pimples forsvinner raskt uten å komme tilbake;
 • Sink salve er en annen vanlig analog av agenten. Sammensetningen av sinkkomplekset er et medikament som behandler de fleste hudsykdommer, slik som bleieutslett hos nyfødte, eksem, herpes, magesår, akne, også meget godt for forbrenning. Basert på farmakologiske egenskaper er det vanskelig å konkludere hvilken salve - sink eller svovel - best hjelper mot akne. Alt avhenger av organismens individuelle egenskaper;
 • "Viroleks" - et spesielt verktøy for behandling av hudsykdommer. Krem behandler effektivt et slikt problem som forekomsten av akne;
 • "Atsigerpin" - et antiviralt stoff for behandling av hudsykdommer. I tillegg til akne, også perfekt copes med herpes og helvedesild.

Hvor kan man kjøpe verktøyet

Produktanmeldelser

Inna Kalinina, 20 år gammel:

Kunne ikke kvitte seg med ungdoms akne. Jeg prøvde forskjellige stoffer, kosmetiske prosedyrer. Effekten var, men over tid returnerte pimples igjen. Les på Internett om svovelsalve. Jeg ville aldri trodd at det er mulig å kvitte seg med utslett så fort, og viktigst - billig! Behandlingsforløpet var selvsagt smertefullt. Verktøyet stinker uutholdelig, foruten det er veldig fett, absorberes det i klær som ikke kan vaskes av. Men alt dette er mindre sammenlignet med effekten som jeg mottok etter å ha brukt sammensetningen. Huden ble jevn og glatt, utslettene forsvant, ikke engang var spor igjen! Jeg anbefaler alle til denne løsningen, som har problemer med kviser i ansiktet. Hvis du aldri har møtt dette stoffet før, må du konsultere legen din eller i det minste lese bruksanvisningen for å unngå negative konsekvenser.

Elena Gordeeva, 45 år gammel:

Med et klimaks begynte jeg å ha hudproblemer - kviser viste seg. Siden jeg aldri har lidd av akne, opptrer hennes utseende naturligvis meg. Legen anbefalte svovelsalve. Hun gjennomgikk behandlingen strengt i henhold til instruksjonene, her er resultatet: huden min er igjen ren, som i ungdommen. Jeg vil si at verktøyet er veldig effektivt, men det er verdt en krone. Det dekker mer enn den ubehagelige lukten, så vel som overdreven fettinnhold, som dessuten er svært dårlig vasket. Siden jeg ikke kunne tåle lukten i det hele tatt - jeg satte aroma stearinlys rundt sengen, og så sovnet jeg, min mann blåste det ut etter at jeg sovnet. For ikke å vaske ting - sett på gamle sommerbukser og en bluse som hun brukte i landet, for ikke å bli lei meg for klær. Jeg anbefaler dette verktøyet som den beste akne.

Valentina Perminova, 33 år gammel:

Det hele startet med min tur til hvile til sjøen. Selv der begynte hun å legge merke til at noe var galt med ansiktet mitt. Kviser begynte å dukke opp - først en, da mer og mer. Ved slutten av ferien var hele ansiktet dekket av akne. Hun kom hjem, løp straks til en hudlege. Det viste seg at jeg hadde et subkutant kryss. Jeg reiste til havet, kalt! Legen foreskrev meg en svovelsalve. Nesten umiddelbart begynte å legge merke til at utslettene blir mindre, blir ansiktet ikke kløe. Gradvis ble alle sår helbredet, ansiktet mitt ble lyst, ikke kryss med akne plager meg lenger. Nå erklærer jeg med tillit at dette er det beste middel mot hudsykdommer! Jeg anbefaler imidlertid at du bare bruker det etter å ha konsultert med en spesialist, som jeg har hørt om de negative konsekvensene.

Svovelsalve - vurderinger

Negative vurderinger

Svovel simpel salve er en billig (rundt 20 rubler) rette som kan kjøpes på et apotek. Det er også svovelsalisylsalve, som er mye vanskeligere å finne på salg. men i dag vil jeg fortelle deg om enkel svovelsalve.

Hva ba meg bruke svovelsalve? På høsten og våren dannes tørr seboré i hodebunnen - huden klør, klør og håret faller rett ut i rifter. Jeg pleide å redde meg selv med det finske systemet 4, og nå har jeg lest disse av Internett, og jeg ønsket å prøve et billig verktøy i kampen mot seborrhea.

Generelt må jeg innrømme at ALLE populære budsjettoppskrifter som jeg fant på internett ikke ga meg noen fordel, det var tid for meg å bli vant til det.

Konsistensen av salven er så tykk, gul. Lukten er karakteristisk svovel, minner en lukt ved tenning av vanlige kamper.

Jeg smurt avdelingene med svovelsalve på de deler av hodet hvor kløe var mest uttalt. igjen for et par timer. Totalt brukte jeg svovelsalve to ganger - etter at jeg scoret.

Hvis det var enda den minste positive effekten, ville jeg fortsette å bruke. Men dessverre, denne salve hadde absolutt ingen effekt på hodebunnen. Jeg vet ikke hvem og hvordan denne salven hjalp på Internett med seborré - tilsynelatende var det ingen seboré. og scabies eller noe i denne venen.

Generelt bruker folk denne salven fra svært forskjellige problemer - fra akne i ansiktet, til å fjerne lus. Men personlig synes det meg at dette er et slikt middel "fra alt og samtidig", men til slutt gir det ingen reell kur.

 • Forferdelig allergisk reaksjon på ansiktet

Dermatologen min foreskrev svovelsalve for meg, siden jeg har utslett på ansiktet mitt (rosacea). Jeg leser mange anmeldelser om henne og generelt, "mirakel" salven er liksom grei, som jeg trodde. Og så snart jeg tenkte på det, ble det straks utnevnt til meg. I avtalen måtte jeg smøre henne for natten. Jeg kjøpte denne salven, det koster en krone i forhold til andre kremer. Bare femti fem rubler. Det har en ganske merkelig lukt, pluss det er ganske fettete og flekkene nesten ikke vasker av. Men dette er alt tull i forhold til det jeg opplevde etter å ha brukt denne salven. Så smurt jeg ansiktet mitt for natten med denne salven og sovnet. To timer senere våknet jeg opp fra at hele mitt ansikt brant vilt, slik at tennene mine trakk. Jeg var veldig redd, løp for å vaske den av raskere. Og dette er et annet problem fordi du ikke kan vaske det så lett. Men likevel gjorde jeg det. Ansiktet mitt var like mye som en burgunderaktig nyanse, det var en skrekk. Med et slikt ansikt gikk jeg i to dager. Jeg kontakter ikke denne salven lenger. Jeg har tilsynelatende ikke passet for dårlig ((((

Samlet inntrykk: En forferdelig allergisk reaksjon var på ansiktet.

Vel, det hjalp meg ikke i det hele tatt. I fjor kostet en slik boks litt mindre enn 10 hryvnia, men faktisk betalte jeg for luften. Og pengene fløy til vinden.

Ærlig, jeg vet ikke hva som helst for en slik salve er brukt til, jeg kan bare logisk gjette. Og jeg ble rådet til å behandle henne med små vannflasker på fingrene. Jeg har sensitiv hud, fordi den fortsatt er veldig ung. Jeg husker at vi forankret gården vår med planter, og jeg knuste armene mine med stengler av bindweed som stiger på nettet og gitterportene.

Etter en stund kløvde hendene mine fryktelig. Og ofte kammer jeg håret til det punktet at små kviser ser ut i hvilken væske er samlet. De kan sees bare nær, men ulempen gir mye. Og de fortalte meg å smøre svovelsalve, som jeg gjorde. Salven er tykk, det lukter ikke veldig hyggelig, det absorberer ikke, men forblir det samme laget som du bruker. Å gjøre noe der hendene trengs er umulig.

Vel, ventet jeg, ventet. Gjentatt flere ganger og ikke noe resultat. Med meg og uten denne salven, før, droppet i løpet av dagen - to, ikke senere. Strengt tatt, denne gangen var det. Hun ga ingen ekstra hjelp og akselerert effekt.

Forgjeves, bare tid brukt på meningsløse samlinger uten arbeid. Kanskje noe annet vil hjelpe, selv om jeg tviler på det. Hvis hun ikke kunne takle slik tull, hva kan vi forvente av henne?

Og jeg smurte med svovelsalve, så det ble en komfyr som jeg ikke kunne stå vask bort, ansiktet mitt var rødt. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, hva mer ville jeg prøve å prøve i et atom i en komplett depresnyak. 2 ganger testet etter behandling foreskrevet av en hudlege og helt opp til taket. Jeg lurer på hvem som hjalp svovelsalven? For varmt?

... Jeg ville bare beskrive min erfaring med å bruke dette produktet, noe som førte meg til en allergi mot denne tilsynelatende trygge salven. Jeg prøvde å behandle dermatitt og smurt ansiktet mitt flere ganger om dagen. Etter 3 dager hadde jeg forferdelig diaré, jeg begynte å kvokka og hele ansiktet mitt ble rødt. Først forstod jeg ikke hva som var i veien, men da skjønte jeg og drakk et antihistamin. Alt er bra i moderasjon!

På haken begynte det nylig å vises store ål. Jeg prøvde å bruke forskjellige farmasøytiske preparater, men de ga ingen effekt. Mamma råde meg til å prøve svovelsalve. Men den aller første prosedyren skuffet meg. Verktøyet lukter virkelig dårlig, har en veldig fet konsistens. Jeg vasket det nesten ikke, og ikke fra første gang. Jeg vil ikke gjenta prosedyren igjen.

Med 14 år kjempet jeg på akne på alle mulige måter, etter noen år prøvde jeg svovelsalve, for å være ærlig, var jeg ikke fornøyd med Pts, selv om jeg ikke gjorde noe slikt, selv om jeg var sikker på at de lett ble behandlet med rusmidler.

Jeg kjøpte svovelsalve, spredte ansiktet mitt nådeløst. Etter tre dager begynte det øverste lag av huden å skrelle og bokstavelig talt hengte i stykker, ansiktet var rødt. Jeg måtte tilbringe noen dager hjemme. Jeg ble kvitt akne, men dette er for høyt en pris, det var veldig ubehagelig.

Neutrale vurderinger

 • huden blir brukt og det er ingen effekt
 • kan forårsake peeling

Brukt svovelsalve for akne. Legg en bomullspinne på natten. Resultatet ble neste dag. Og i løpet av måneden, mens du brukte, ikke en eneste dukket opp !! Huden er 100% ren. Så stoppet hun med å bruke. Bokstavelig talt neste dag begynte kviser å vises, og da det allerede var mye, bestemte jeg meg for å bruke salven igjen, men resultatet var null, absolutt! Kanskje huden er brukt og ikke svarer. selv om bruksperioden var en liten måned for alle ((((

 • Hjelper med noen hudsykdommer

Velkommen! Siden ungdomsårene, akne, fet hud, svarte flekker har plaget meg. Fra 12-13 år gikk jeg til kosmetologer, men det var ingen særlig effekt. I en alder av 19 testet jeg for demodikose - negativ, men før jeg klarte å skrabe, tørket jeg forsiktig ut ansiktet mitt med lotion (det er ubeleilig foran leger når huden er fet). Jeg tror det slettet alle spor av demadekose. Ved alle indikasjoner har jeg denne sykdommen. Jeg bestemte meg for å gjøre selvhelbredende, da det ikke var mulig å reanalysere. Jeg smurte ansiktet mitt for natten med svovelsalve 33% til morgenen. Om morgenen sto jeg opp, vasket bort, ansiktet mitt brant. Jeg dro med et rødt ansikt i to dager. Så begynte huden å skrelle av, men nesten ingen utslett og hudfarge ble jevnt.

Jeg tror du kan bruke den med forsiktighet som en maske for forebygging.

Samlet inntrykk: Forsøkt som et middel for demodikose. Brent hud

og hei igjen til alle) Jeg skulle ønske jeg ikke ville gjerne komme tilbake til rekkene av dem som lider av demodecosis, men jeg er redd jeg må)) Etter to måneder var alt tilbake til firkantet en (

Svovelsalve hjalp sikkert, jeg så inn i speilet i minst et par måneder med ro, men etter hvert begynte jeg å legge merke til at en følelse av deja vu overhaler.. og nå og da dukket opp nye hot spots av betennelse og pimples i ansiktet mitt. Vel da.. i prinsippet, i hvert fall så) Fra alt jeg har konkludert, svovelsalve er i stand til å roe tippen, men dessverre, ikke for lenge.. i hvert fall for meg.

Men jeg gir ikke opp! og igjen på jakt etter behandling :)

Noen mennesker vet ikke om det er nødvendig å vaske av svovelsalven og la den gå til neste søknad. På grunn av dette, etter min mening, blir ikke bare effektiviteten av behandlingen redusert, pasienten selv begynner å lukte på denne salven, og hans sengetøy begynner å stinke. Deretter er den stubblige lukten ekstremt vanskelig å fjerne. Derfor kan du ikke være så uforsiktig om bruken av denne salven.

Jeg hadde en gang en masse akne på ansiktet mitt. Jeg brukte mye penger på utslett medisiner. Men en gang jeg leste om fordelene med svovelsalve. Som det viste seg, er hun verdt en krone. En gang om dagen behandlet jeg kviser med dette middelet. Jeg likte ikke prosessen, fordi salven er veldig fettete og lukter ubehagelig. Men etter en stund ble ansiktet helt ryddet.

 • effekten er ikke alltid
 • ubehagelig lukt
 • skittent sengetøy

Jeg vil ikke beskrive alle manifestasjoner av scabies, fordi denne informasjonen er fritt tilgjengelig i litteraturen og på nettet. Jeg vil først si at når en person opplever alvorlig kløe i denne sykdommen, er det ikke de mikroskopiske kvalene selv som forårsaker det. Denne manifestasjonen er en allergisk reaksjon av menneskekroppen mot dem og deres metabolske produkter - spesielt ekskreta og stoffer dannet under forfall av døde flått. Så symptomene kan vises enda en måned etter infeksjon og forsvinner ikke umiddelbart etter behandlingens slutt - tiden må passere før kroppen gjenvinner sin balanse. Imidlertid er en slik allergisk reaksjon foreskrevet et sted, og hvis du blir smittet igjen, vil alt begynne å kløe mye tidligere, noen ganger på den andre dagen.

Svovelsalve er nå foretrukket å ikke brukes til behandling av scabies, da det er mer effektive og effektive stoffer. Jeg så opplevelsen av sin søknad da jeg var i hæren. I den medisinske enheten fikk vi en gutt fra et nærliggende selskap med scabies (også - i fellesavdelingen med alle!) Og det ble smurt med svovelsalve for behandling. Sannsynligvis eksisterte ikke noe annet i arsenalen til vår førstehjelps post bare. Nærmere bestemt smed ingen det, men han smurt og gned seg. Hvordan alt dette var og hvor effektivt, jeg sikkert ikke så. Men jeg synes det er vanskelig å gni salven på ryggen din på vanskelige steder. Hun gned henne i forskjellige intime områder, noe som også er viktig - ingen kontrollerte. Alt annet var i henhold til ordningen, gnidd i seks dager, så vask og bytt klær. Så sa ensign-paramediceren. Da sjekket jeg ut og da jeg kom til medisinske senter for å gjøre noen form for manipulasjon etter 10 dager, ble jeg veldig overrasket over at vår scabsman fortsatt var der. Det kan ta scabies hvis svovelsalve brukes lenger, eller kanskje konsentrasjonen ikke var helt den samme. 33% salve trengs, men hittil har han ikke gjenopprettet. Så ble han tømt, men jeg vet ikke hvor mange flere.

Han var senere interessert i spesialister - de sa at innsatsen nå plasseres på benzylbenzoat - og det er ingen ubehagelig lukt som svovelsalve og det virker mye mer effektivt og testet, og kuret skjer mye raskere. Femten år senere, da jeg selv led av scabies, var det nok for meg å savne merket med benzylbenzoatemulsjon bare tre ganger, og effekten var merkbar etter første bruk. Så, jeg vil ikke anbefale bruken av svovelsalve, det virker som om hennes epoke er borte.

Samlet inntrykk: verktøyet er moralsk foreldet.

Ikke bare personer med tørr eller dehydrert hud bør forsiktig påføres med svovelsalve, det tørker også normalt nok. En hudlege advarte meg om ikke å bruke den i mer enn en uke og bare bruke den prikket på problemområder, ingen smør over hele ansiktet mitt.

Legen foreskrev denne salven for meg så tidlig som skoleår, det tørker godt, og akne går fort. Bare her har jeg årsaken til utseendet av betennelse - hormonell ubalanse, slik at salven hjelper for en kort stund, så går akne igjen. De som har betennelse på grunn av fet hud, synes jeg, det vil bli mye lettere.

Positive anmeldelser

Jeg våknet en gang om morgenen med et hovent ben, hvorfra det av en eller annen grunn syntes at det virket uforståelig. Svulsten er snill som en myggbit, bare større, mer smertefull, redder. Vel, jeg tror sommer, du vet aldri hva en liten feil fløy gjennom vinduet. Sett is - ingenting. Gjorde et rutenett av jod - ingenting. Jeg salvede alle de salver jeg fant - ingenting. Vel, jeg tror, ​​en encephalitic tick, det er alt, pipetter kom til meg))). Jeg viste min venn til smittsomme legen, sa han nei. Jeg vil leve, tåle, passere. Men han passerte ikke, men sommer, skjørt, og jeg kom fra Amazon-elven. Generelt kom jeg for å klage til min venn og demonstrere mitt hovne ben på alle mulige måter og gi instruksjoner om viljen). Som et resultat ga hun meg en flaske med svovelsalve med ordene "Nuuuuuu, kan hjelpe." Og hva var det? Og det var at svulsten var om natten, og om en dag ble det en liten prikk, og etter tre forsvant den helt. Nå behandler jeg kviser med svovelsalve, eventuelle kosmetiske inkonsekvenser med normen. Hennes lukt er sant. svovel, ikke tøff, for effektens skyld kan det tolereres. Og vær sikker på å ta med deg på turer eller lange raid på naturen, alt det samme i sesongen er flåttene forskjellige. (Foto fra Internett, vel, det var akkurat det samme med meg))))

Når jeg hører navnet på denne salven, forvrenger det hele rett, straks foreningene om barndommen min. Da jeg gikk på skolen, klarte jeg å bli smittet med scabies fra noen! Så hun brøt også en infeksjon i huset, hun smittet også hele familien der, da var de alle kløe! Uuttømmelig plage, slik skrape i hele kroppen. små røde flekker. De anbefalte fra svaberusens salve, smeltet stavt fra hode til fot, lukten selvfølgelig motbydelig, men ingenting led! Og det virket! Alt gikk gjennom, lød ikke av slike tester, vi vant! Så sett 5 poeng med svovelsalve i kampen mot scabies!

 • Kostnad og rask effekt.
 • Lukt, men dette er ikke det verste.

... Nesten tre måneder på helbredelse av beina, som jeg ikke bare registrerte. Og så, husk at for tjue år siden, svovelsalve hjalp meg når et problem oppstod, bestemte jeg meg for å gjøre selvmedisinering)))

Jeg kjøpte denne salven på apoteket, bokstavelig talt for en krone... Jeg begynte å behandle sårene. og se, de begynte å helbrede, slutte å bli våte. Selve salven er gulaktig, tykk konsistens. Litt ubehagelig lukt, men det kan oppleves. Etter å ha vist resultatet, utpekte legen meg en annen fysioterapi, ultrafiolett bestråling. sannheten er litt stekt, nå vil huden komme som etter solbrenthet)))

Men snart kan jeg ha på meg en kjole. hva kunne ikke ha råd til lenge.

Og de medisinene og salver som jeg foreskrev, og hvilke for prisen var alle ikke billigere enn 400 rubler, hjalp meg ikke. Dette er hva som skjer i livet. bare vesken var tom.

Derfor, før du kjøper dyre stoffer, prøv dette verktøyet, det blir ikke verre.

Jeg håper at min anmeldelse vil være nyttig for noen. Takk for din oppmerksomhet.

Hilsen, forfatteren av denne anmeldelsen er Tatiana.

Vær alltid sunn.

Helhetsinntrykk: Redder meg en gang til.

I dag vil jeg fortelle deg hva vanlig svovelsalve er i stand til. Jeg tror mange vet at det tørker sår og pimples perfekt. For tenåringer kan det bli et uunnværlig verktøy. Jeg har allerede lært om det ganske nylig, og bare hun hjalp meg med å takle problemet. Faktum er at etter en lang hvile i varme land, hadde jeg utslett på ansiktet mitt. Først trodde jeg det var en allergi og tok antihistaminer. Men det var ingen effekt. Så dro jeg til en hudlege og jeg fant Demodex. Dette er en slik parasitt som lever på en persons hud, men under spesielle forhold blir det forverret og fører til utslett, røde flekker og annet skitt. Å håndtere det er veldig vanskelig, for først og fremst trenger du en diett, og dessuten, forskjellige piller, salver på ansiktet og avvisning av dekorative kosmetikk.

Jeg fulgte ikke sterkt på anbefalingene, fordi scenen min ikke var verst, men i løpet av tiden begynte utslett å gå vekk og jeg kom nesten tilbake til ren hud. Etter et besøk til varme land, hadde jeg igjen utslett. Og nå bestemte jeg meg for å straks bruke svovelsalve. Hennes effekt er fantastisk! Det dreper bokstavelig talt alle parasitter og utslettene minker markant. Sandt, tørker huden veldig sterkt, men heller ikke fettete kremer skal bæres. Det viser seg som en ond sirkel. Så, selv om jeg anbefaler salven, er det nødvendig å bruke det forsiktig og nøye.

 • utmerket antiseptisk som reduserer healing

En god salve, ufarlig, helbreder perfekt sår på menneskelig hud, den viktigste egenskapen er at salven tørker såret og strammer den deretter. Jeg har brukt denne salven lenge, og hun har aldri sviktet meg. Det er et utmerket middel for enhver form for blåmerker, kutt, knuste sår osv. Vel, egentlig visste jeg ikke før det var en slik salve, jeg pleide å bruke Vishnevsky salve, noe som ikke er veldig effektivt, men en jevn lukt kommer fra den, Vel, svovel salve lukter ikke og effekten er fantastisk.

Metoden for påføring er også enkel, du trenger bare å sette en liten salve på såret eller kutt, og alt du trenger å gjøre er å vente til såret tørker. Vel, det har ingen bivirkninger heller, det er ingen allergiske reaksjoner eller kvalme, det er ikke for ingenting at salven er enkel og sann, det er billig. Jeg elsker slike verktøy, effektiv og pålitelig, billig, generelt er det en verdig salve. Anbefal for alle. Den passer for alle, ikke bare voksne, men også barn i alle aldre, så kjøp vil ikke angre.

I lang tid har jeg siden barndommen lider av ikke tydelige utslett på armbuene mine. De ser nærmere på sommeren og klør forferdelig. Hvor mange salver jeg prøvde, alle ubrukelige. Så langt har en dermatolog ikke informert meg om svovelsalve. Vi gjør det på reseptbelagte apotek for å bestille. Jeg begynte å bruke den, jeg hadde følelsen av at det begynte å tørke akne og snart de forsvant og forsvant for godt. Det viser seg at det er mye brukt i dermatologi: for psoriasis, eksem, scabies, og til og med akne. Den har en antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt, tørker ut utslett, trenger dypt inn i huden og fjerner død hud, og dermed reduserer peeling og kløe. Fremskynder metabolisme i hudceller. Saken er veldig nyttig for personer med problemhud.

Min mor jobber på en internettskole hvor mange barn bor der. Mamma jobber som lærer, men på en eller annen måte ble hun smittet med skabb. Behandlet med mange stoffer, men det hjalp denne salven. Veldig bra middel, og hennes skurvene forsvant ganske fort, noe som ikke bare kunne gjøre oss lykkelige, *** s familie, siden vi var veldig redd for å bli smittet fra det. Men den eneste minus av denne salven er at den stinker forferdelig.

Svovel salve husker fra barndommen. Jeg husker hvordan de dukket opp på mine hender - spesielt mellom fingrene, og små kviser viste seg på hele overflaten av hendene, og de begynte å klø. Mamma sa skurkene Jeg følte meg liksom skummel, eller ganske ubehagelig, jeg går på skolen, og jeg skammer meg for at jeg har en slik sykdom. Men det er ikke meningen, jeg husker at moren min kjøpte den vanlige svovelsalven og smurt hendene mine med den. Det eneste som er ubehagelig når du smører. Jeg husker at salven ikke absorberes, men som sådan korn og med den går du til den tørker og så videre. Viktigst, det hjelper virkelig og koster en krone. Svovelsalve er et gammelt bevist verktøy, og jeg ser personlig ikke på å kjøpe noen ny krem ​​eller salve i behandlingen av slike sykdommer. Så, jeg anbefaler denne salven.

Jeg gjorde ikke lett å beseire akne, men post-akne stagnasjon flekker ødela hele bildet. Huden så flekkete og ryddig ut. Dermatologen anbefalte å bruke 10% svovelsalve på flekkene i flere timer om kvelden med en bomullspinne. Jeg fortalte ikke engang at det skulle ha noen effekt. Men en uke senere kom ansiktets hud i perfekt stand. Nå er dette mitt favoritt ambulanseverktøy. Jeg søker på den hoppede pimpleen. Tre dager - og fra ham ikke et spor!

Er det mulig å bruke svovelsalve for akne

Svovel har lenge vært brukt til å behandle akne.

På grunnlag av dette laget en salve, som kalles svovelholdig.

Legemidlet bekjemper akne, som dukket opp av ulike årsaker.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Passende middel for folk i alle aldre.

Svovelsalve bidrar til å eliminere hudfeil knyttet til aktiviteten til bakterier og mikroskopiske sopp i porene.

Sammensetning og utgivelsesform

Svovelsalve kan påføres med et hvilket som helst antall utslett.

Hovedkomponenten av stoffet - svovel, samhandler med stoffer som ligger på huden, som et resultat av dekomponering i sulfider og pantotensyre.

Disse elementene kjemper også mot akne.

 • Salven består av svovel og en emulsjonsbase.
 • Emulsjonsbasen består i sin tur av vann, vaselin og emulgeringsmiddel.

Siden den inneholder petrolatum, har salven en ganske fet tekstur.

 • Andelen svovel i salven er 10%.
 • Men det finnes også en utgivelsesform, som inneholder 33% svovel.

Nyttige egenskaper

Svovelsalve lindrer akne på både ansiktet og andre deler av kroppen.

Det virker ikke på utslett selv, men av grunnene som provoserte dem.

Foto: Remedy effektivt bekjemper subkutan myte

De gunstige egenskapene til legemidlet inkluderer:

 • evnen til å kjempe med subkutane kvaler
 • justering av sebaceous kjertlene, som fører til eliminering av oljeaktig glans;
 • desinfiserende effekt;
 • fjerning av betennelse.

Verktøyet virker som et antiseptisk middel mot akne av noe slag.

Video: "Forbereder det mest effektive middelet for akne"

Hvordan gjør det

Mange er interessert i om stoffet hjelper mot subkutan akne og kan fjerne rødhet i huden.

Svovelsalve med 10% svovelkoncentrasjon:

 • kjemper mot utslett av ulike typer, myker huden, løsner sitt øvre lag;
 • stoffet bidrar også til rask deling av celler i epidermis, på grunn av hvilken regenerering av huden oppstår, småårige skader på det raskt helbrede;
 • Medikamentet virker i skjønn, men eliminerer bare den dermatologiske rødheten. Hvis problemet er relatert til sirkulasjonssystemet, må du velge et annet stoff.

Foto: Produktet inneholder 33% aktiv ingrediens

Midler der 33% av svovel, irriterer litt hudreseptorer.

 • Det forbedrer blodsirkulasjonen og øker stoffskiftet i vevet.
 • Denne konsentrasjonen av svovel gjør at du kan fjerne arr og merker fra flekker etter gammel akne.

Men salven tørker ut huden, så den påføres med et tynt lag.

vitnesbyrd

Legemidlet brukes hvis du har følgende problemer:

Foto: Flere akne på ryggen

 • punkt og flere akneutbrudd;
 • soppsykdommer;
 • dermatitt;
 • seborrhea;
 • skabb;
 • psoriasis.

Med utslett av allergisk natur kjemper ikke salven.

Instruksjoner for bruk

Når det brukes riktig, akkumuleres ikke svovelsalve i epidermisene.

På grunn av denne egenskapen kan behandling med medisiner kombineres med andre legemidler, som også er utviklet for å bekjempe akne. Spørsmålet om hvordan du skal bruke salven skal først komme i behandling av hud med svovel.

Foto: Middelene skal brukes med et tynt lag

For å oppnå maksimal effekt må du følge instruksjonene for bruk.

 1. Påfør salven for å tørke og rense huden med massasjebevegelser, gni den inn i problemområder. Dette bør gjøres en gang om dagen.
 2. Påfør et tynt lag uten å påvirke sunne hudområder.
 3. Strukturen på salven er slik at det er praktisk talt umulig å vaske det av med varmt vann. For å fjerne rester av krem, må du ta den vanlige vegetabilske oljen, koker den i et vannbad, la det avkjøles, bruk en bomullsstykke, tørk med vegetabilsk olje de områdene hvor rester av salven har akkumulert. Umiddelbart etter det må du vaske og vaske ansiktet med et håndkle.
 4. Gjennomsnittlig brukstid for legemidlet er 10 dager. Men hvis utslett fortsetter, kan du bruke verktøyet lenger.
 5. Hvis medisinen påføres i et tykt lag, blir huden for tørr.
 6. Instruksjonene for stoffet indikerer tiden du trenger for å holde agenten på ansiktet.
 7. Etter vask er det nødvendig å påføre en nærende krem ​​på huden for å unngå overdreven tørrhet.
 8. Det er ikke nødvendig å lage kompresser ved hjelp av salve. Det anbefales ikke å påføre bindinger på den, dette kan utløse utviklingen av den inflammatoriske prosessen.

Om nødvendig kan metoden for bruk av legemidlet endres, men dette kan kun gjøres med doktors tillatelse.

mangler

Til tross for alle de positive egenskapene har svovelsalven også ulemper.

Har Sintomitsinovaya salve fra flekker etter akne? Finn ut her.

Disse inkluderer:

 • stoffet etterlater fettete flekker på ting som ikke vasker av;
 • legemidlet lukter ubehagelig, derfor under behandling er det uønsket å besøke offentlige steder.

I tillegg til manglene som er viktige å være oppmerksom på, er det visse kontraindikasjoner for bruk av salve.

Kontra

Til tross for at svovelsalve sterkt påvirker tilstanden til huden, er det få kontraindikasjoner for bruken.

Bruk av midler er forbudt:

 • under graviditet;
 • under amming;
 • under 14 år
 • med allergiske reaksjoner på en av komponentene i legemidlet.

Foto: manifestasjon av en allergisk reaksjon på ansiktet

For å finne ut om du kan smitte stoffet på ansiktet, må du sjekke for en tendens til forekomsten av allergier.

For å gjøre dette kan du teste medisinen på håndleddet ditt. Hvis det ikke blir vondt i løpet av dagen, rødmer ikke huden, det er ingen ubehag, brennende kløe, da kan legemidlet brukes til å eliminere utslett i ansiktet, på baksiden og på kroppen.

Det er viktig! Når du kjøper svovelsalve, bør du ikke velge et smaksatt stoff. Dens komponenter kan provosere hudbetennelse og allergier.

Interaksjon med andre legemidler

Legemidlet kan kun brukes samtidig med lignende midler hvis svovel ikke er tilstede i disse kremer.

Ellers kan det forekomme overdosering.

Selv om sammensetningen av midlene ikke er svovel, er det bedre å bruke dem og salve på forskjellige tider av dagen.

Nyttige tips

Svovelsalve behandler hud for akne hvis pasienten vet hvordan man bruker den og følger instruksjonene som er gitt i instruksjonene.

Men den resulterende effekten kan forbedre eller akselerere effekten av stoffet, hvis du følger råd fra hudlege.

 • Under behandlingen ved hjelp av verktøyet må du følge en diett, noe som innebærer utelukkelse fra menyen med skadelige og tunge matvarer.
 • Hvis det er en uforutsigbar reaksjon av kroppen til bruk av svovelsalve, som ikke går over noen dager, er det viktig å stoppe bruken og umiddelbart konsultere lege.
 • For å unngå utvikling av betennelse er det viktig å rengjøre problemområdene før du bruker salven.

På effektiviteten av dette stoffet sier mange vurderinger.

Nettsted om skjønnhet og helse!

Vi hjelper deg med å finne svar på eventuelle spørsmål!

Svovelacne Salve: Bruksanvisning, pris og omtaler

I tilfeller der folk har hudproblemer, spesielt akne, hjelper en svovelbasert salve effektivt. Med riktig tilnærming til bruken blir resultatet positivt, etter bare kort tid.

egenskaper

Denne salven har mange egenskaper:

 • reduserer inflammatoriske prosesser;
 • gir en myknende effekt;
 • aktivt bekjemper mikroorganismer og sopp, inkludert subkutane kvaler, som påvirker helbred generelt negativt
 • har en desinfiserende effekt;
 • reduserer glans;
 • lanserer gjenopprettings- og helingsprosesser.

I tillegg bidrar stoffet til å forbedre huden og utjevne fargene.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Svovelbasert salve er mye brukt for følgende sykdommer:

 • dermatitt;
 • nits;
 • flass;
 • skabb;
 • seborrhea;
 • psoriasis;
 • ulike sopp sykdommer;
 • andre hudutslett (enkelt eller flere).

Et viktig poeng: Dette verktøyet brukes ikke til å behandle allergier av noen form.

Før du bruker stoffet, sørg for at det ikke er kontraindikasjoner, for eksempel:

 • allergisk mot komponenter der salven er laget, for eksempel svovel, petrolatum, emulgeringsmiddel;
 • hudlidelser - åpne sår, kutt og mer.

Med forsiktighet, barn under 14 år. Gravide kvinner i noen trimester og ammende kvinner er tillatt, men etter å ha konsultert en lege.

Når en person etter bruken begynte å vise ubehagelige symptomer, enda mindre, er det nødvendig å stoppe kurset og umiddelbart vende seg til spesialister.

Instruksjoner for bruk

Hvis du bruker svovelsalve riktig, kan du bli kvitt akne på huden ganske raskt. For å gjøre dette, anbefaler du ikke å avvike fra instruksjonene for bruk.

For søknad til ansiktet du trenger:

 • fjern eventuelle sminkeprodukter fra huden;
 • vask med vann, og tørk deretter ansiktet med et rent håndkle;
 • Bruk fingertuppen, smør salven på problemområdene med masserende bevegelser.

Merk: etter 20-30 minutter er det tillatt å fjerne restene av preparatet fra ansiktet.

For påføring på kroppen:

 • sørg for at det ikke har vært brukt krem, olje eller annen kosmetikk før;
 • ta en dusj (hvis applikasjonsområdet på kroppen blir omfattende) eller vask det ønskede området med varmt vann;
 • gni et tynt lag av salve;
 • 15-20 minutter for å fjerne restene av midlene.

Hvis det er en liten mengde akne, er det bedre å bruke svovelsalve 10%, med sterkere utslett - 33%.

På ansikt eller kroppsapplikasjon utføres kun en gang på kvelden (du kan annenhver dag), helst før sengetid. I utgangspunktet varer det generelle kurset 10 dager, men det kan være mer, men bare etter ordre fra en hudlege.

Råd: Det er bedre å ikke bruke salven før du går ut, fordi den har en skarp og dårlig værlig lukt.

Lagringstemperaturen til dette produktet må ikke overstige 15 grader Celsius. Holdbarheten er 24 måneder fra fremstillingsdatoen.

For å fjerne resterende salve fra huden, kan du bruke vanlig vegetabilsk olje. For dette trenger du:

 • varme opp litt, ideell er et vannbad;
 • Bruk et serviett eller en plate, tørk området der det er rester av salve;
 • Etter skylling av ansiktet eller andre deler av kroppen med vann.

For å unngå tørrhet eller følelse av tetthet, bør du bruke bevist fuktighetskrem eller nærende kremer.

Denne salven kan brukes sammen med andre stoffer, unntatt de som inneholder svovel. Ellers er en overdose av denne komponenten mulig, noe som vil forverre situasjonen.

Kostnad for

I utgangspunktet er prisen for stoffet avhengig av:

 • emballasje;
 • prosentandel av svovel;
 • apotek der stoffet er kjøpt.

I gjennomsnitt koster 40 gram svovelsalve 10% rundt 35 rubler. Det samme beløpet, men 33% selges for rundt 60 rubler.

anmeldelser

Alexandra, 28 år gammel, Simferopol: "Akne i ansiktet er ofte akne, noe som klø. Jeg var på en dermatologs avtale, han foreskrev meg svovelsalve. Jeg var veldig tvilsom hvordan en slik medisin for en dårlig pris kunne hjelpe meg. Heldigvis er pris og kvalitet ikke alltid det samme. Etter den tredje søknaden begynte min akne å falme. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. "

Vladislav, 21, Rostov-til-Don: "Når jeg får utslett på ansiktet mitt, hjelper svovelbasert salve alltid og veldig raskt. Jeg prøver å bruke den bare om kvelden, og når neste dag ikke er noe arbeid planlagt. Siden den stikkende lukten forblir på huden min minst en dag. "

Irina, 31, Jaroslavl: "Når små kviser begynte å gå over hele kroppen, måtte de kontakte alle leger. Tilordnet forskjellige stoffer, inkludert hormonell. Det tok mye penger for behandling, men selv slike rettsmidler kurte ikke akne bare i kort tid. Etter at alt kom tilbake og, tror jeg, enda mer i den verste typen. En av hudlege sa at han skulle kjøpe en enkel svovelsalve og bruke den i løpet av uken før sengetid. Til tross for den forferdelige lukten, ga jeg ikke opp behandling. Heldigvis for meg var resultatet utmerket. På den femte dagen forsvant akne nesten, og på slutten av kurset gikk alt helt. "

Nikolay, 19 år gammel, Novosibirsk: "Jeg hadde nok til akkurat en dag med slik behandling. Om en time før sengetid og smurt hele ansiktet hennes, kunne jeg ikke sove om natten. Motbydelig lukt var over hele rommet, og om morgenen visste jeg ikke hvordan jeg skulle fjerne restene av midlene. Jeg ble rådet til å gjøre dette med vegetabilsk olje, men jeg kunne fortsatt ikke helt vaske det av. I lang tid følte jeg fra puten at det fortsatte å lukte ubehagelig. Selvfølgelig kan det være et godt verktøy, men definitivt ikke for meg. "

Natalia, 17 l., Murmansk: "I mitt tilfelle, svovelsalve, som et nødhjelp, når du trenger å bli kvitt akne på kort tid. De kommer sjelden til meg, som regel, bare i den varme årstiden. Så går jeg straks til apoteket og kjøper denne medisinen. Jeg legger den på det nødvendige området av kroppen, og neste morgen våkner jeg med ren hud. Lukten, selvfølgelig, forblir en stund, men det er ikke kritisk. Påføring av en fuktighetskrem hjelper meg. "

Tatyana, 22, Severodvinsk: "Jeg har akne på pannen regelmessig siden jeg var 14 år gammel. Kanskje sliter med dette, i så mange år, enn bare ikke prøvd å smøre huden. Ved en tilfeldighet, da jeg besøkte min bestemor så jeg svovelsalve i kjøleskapet. Jeg bestemte meg, hvorfor ikke prøve det, spesielt siden sammensetningen er enkel og det kan ikke irritere det. I mitt tilfelle skjedde et ekte mirakel, jeg ble kvitt akne. I mer enn et halvt år vet jeg ikke hva det er. "

Matvey, 17 år gammel, Moskva: "Etter min mening er en salve basert på svovel mange ganger bedre enn dyre aknepreparater. Plus, det koster noen få pennies, selges overalt, men det hjelper utrolig. Det viktigste er å overmanne deg selv og ikke legge merke til den ubehagelige lukten. "

Tamara, 31, Ulyanovsk: "Etter graviditet og fødsel, alle slags hudproblemer dukket opp, er ansikts acne spesielt sterk. Legen sa å prøve svovelsalve, som et verktøy som ikke har bivirkninger. Det hjalp meg, rydde ansiktet mitt. Jeg bestemte meg selv for at hvis det var noen utslett igjen, ville jeg umiddelbart bruke dette stoffet. "

Inna, 31, Kaluga: "I løpet av uken brukte jeg salve på mitt problem hud hver dag. Jeg led en forferdelig lukt som hjemsøkte meg overalt. Jeg håpet at i hvert fall ved slutten av uken ville det bli en forbedring, men det er klart ikke i min versjon. Ingenting har forandret seg, akne som det var, og ble igjen. "

Margarita, 42, Ulyanovsk: "På grunn av den plutselige klimaendringen og stresset begynte hudproblemer. Jeg var spesielt bekymret for at ansiktet mitt hadde mye akne. Først prøvde hun å kjempe med disse midlene som ble annonsert, da byttet hun seg til hormonelle stoffer. Sistnevnte ga en forbedring bare i noen dager, og alt kom tilbake. Jeg bestemte meg for ikke å bruke mer penger og kjøpte billig svovelsalve. Overrasket over sjelenes dybde, men hun helbredet meg helt. På ansiktet er ikke en enkelt kvise.

Blitz tips

 1. For større effektivitet i parallell med bruken av salve, prøv å være mer i frisk luft og følg dietten.
 2. Hvis det er en brennende følelse på huden, må du umiddelbart vaske ansiktet.
 3. Eventuelle kompresser basert på svovelsalve er kontraindisert, ellers vil det være en allergisk reaksjon.
 4. Vær forsiktig når du bruker, da merkene på klærne ikke vasker av.
 5. Når du kjøper et stoff, må du sørge for at det ikke er smak i sammensetningen.
 6. Hvis produktet ikke ble lagret som angitt i instruksjonene eller hvis bruksperioden er utløpt, bør preparatet avhendes.

Svovelsyre-salve: Bruksanvisning, pris og omtaler: 1 kommentar

Svovelsalve - Sovjetisk, billig, rimelig, men veldig effektivt stoff. Moderne merker forsøker å utgyde ham fra det medisinske feltet. Men personlig har jeg brukt dette stoffet mer enn en gang og aldri en gang la meg ned. Brukes mot flass og akne på kroppen. Jeg kjenner gode anmeldelser av mange venner om dette stoffet. Jeg tror dette legemidlet bør ikke glemmes.

Svovelaktig acne salve på ansiktet: effektivitet, detaljerte bruksanvisninger, tips og tilbakemelding fra eksperter

På stoffet tellere, er akne behandlinger tilgjengelig i et bredt spekter. Disse er forskjellige kremer, lotioner, tonics, geler og mousses for vasking. De håndterer effektivt utslett på ansikt og kropp, men har flere ulemper. Bruk av anti-akne medisiner kan forårsake lokale og noen ganger systemiske bivirkninger. Slike midler er ganske dyre, og etter deres kansellering kommer komedoner og kviser tilbake på huden.

Derfor foretrekker dermatologer i behandlingen i økende grad de tidstestede stoffene. For eksempel bidrar bruken av svovelsalve for akne til å løse problemet. Agenten for lokal applikasjon viser uttalt antimikrobiell, antiseptisk og antiinflammatorisk aktivitet. Kursapplikasjon av skjermsalve forbedrer signifikant hudtilstanden, forhindrer dannelsen av nye akne og svarte flekker.

Hjelper svovelsyring for akne?

Akne - En av de viktigste indikasjonene på bruk av salver, angitt i bruksanvisningen. Dermatologer foreskriver et stoff med svovel for behandling av små kviser, lokalisert i ett område av ansiktet. Men oftest er ekstern terapi praktisert når man diagnostiserer alvorlige former for akne. De er preget av nederlaget for alle lagene i epidermisene:

 • hud swells, røddens;
 • lettelse av dermis blir ujevn, pits og tubercles vises;
 • stor akne, fylt med purulent innhold;
 • hudporer blir brede, dype, rester av kosmetikk og gassstøv akkumuleres i dem;
 • subkutan akne, mørke flekker, komedoner dannes.

Årsakene til akne er ulike interne og eksterne bivirkninger. Dette er skarpe svingninger i hormonelle nivåer, endokrine og gastrointestinale sykdommer. Akneutslett signalerer ofte feil i dietten. Problemhud er ofte funnet hos folk som foretrekker fett og søtt mat, hurtigmat. Svovel salve fra akne på kropp og ansikt kan brukes uavhengig av årsaken til dannelsen. Men hvis de etter akne er forsvunnet, vises de etter noen dager, bør du konsultere en hudlege. En grundig undersøkelse vil bidra til å etablere faktoren som forårsaker akne og eliminere den.

Svovel fordeler

Svovel - et sporelement som kommer inn i kroppen sammen med mat. Folk som er aktivt involvert i sport, vegetarianere, dieters kan lide av mangelen. Hyppige tilbakefall av kroniske eller smittsomme sykdommer indikerer mangel på svovel i kroppen.

Personer med mangel på mikronæringsstoffer har dårlig hud, kjedelig, stort fallende hår, eksfolierende nagelplater.

Svovelsalve brukes til demodikose (kryssbåren), scabies, akne og dens konsekvenser. Dens aktive ingrediens har en variert positiv innvirkning på prosessene som forekommer i dermis:

 • eliminerer pustulær utslett;
 • forbedrer blodsirkulasjonen, mætter huden med oksygen, næringsstoffer og bioaktive forbindelser;
 • regulerer sebaceous kjertler;
 • ødelegger patogene mikroorganismer - bakterier og sopp;
 • hindrer sekundær infeksjon av vev.

Svovelsalve virker effektivt på de svarte flekkene, ekstraherer innholdet utenfor og samtidig tørker porene. Sporelementet har en svak analgetisk effekt. Etter å bruke stoffet til akne-berørt hud, forsvinner smerte og kløe.

Narkotikabeskrivelse

Svovelsalve brukes aktivt i kosmetikk for å forbedre tilstanden til ansiktets hud. Det er ikke bare ryddet av akne, men blir også mer elastisk. Svovel har kraftige helbredende egenskaper. Indikasjoner for bruk av salver er slik patologi:

 • akne på huden av ulike etiologier;
 • demodikose - en sykdom forårsaket av parasiterende betinget patogene flått (acne gonnica);
 • psoriasis, karakterisert ved dannelsen av smertefulle papiller og plakk på huden;
 • seborrheic lesjoner av dermis på grunn av feil i sebaceous glands;
 • mykoser - patologier av sopp opprinnelse;
 • lav, hvor forekomsten ble provosert av aktiverte patogene sopp og virus.

Bruk av stoffet bidrar til å myke, løsne det øvre laget av epidermis. Vektene begynner å avta intensivt, og i deres sted dannes unge friske vev. Det er takket være denne evnen Svovelsyren brukes til å eliminere effekten av akne - arr og arr.

Farmakologisk aktivitet og gruppe

Svovelsalve - en representant for den kliniske og farmakologiske gruppen av antiseptika og desinfeksjonsmidler. Det er foreskrevet uavhengig av lokalisering av akne - på haken, kinnene, nesevingene. Det er mulig å behandle akne med eksterne midler av følgende årsaker:

 • svovel undertrykker raskt betennelse, forhindrer dannelsen av nye utslett;
 • Under påvirkning av salven blir blodsirkulasjonen og mikrosirkulasjonen forbedret;
 • eksfolierende effekt av stoffet bidrar til å eliminere røde og blå flekker;
 • svovel effektivt bekjemper hevelse, fjerner purulent ekssudat fra porene;
 • sporelement reduserer produksjonen av talgkjertler av kjertlene - hovedårsaken til fet hudglans.

Svovelsalve brukes til å behandle akne og komones komplisert av bakterielle og (eller) soppinfeksjoner.

Legemidlet har en utpreget antiparasittisk, antimykotisk og antibakteriell virkning.

Ved kontakt med organiske forbindelser av epidermis, omdannes svovel til sulfider og propionsyrer. Disse stoffene er i stand til å hemme patogene mikroorganismer, ødelegge subkutane kvalster.

Sammensetning og utgivelsesform

Svovelsalve er en tykk masse rik gul farge, fet konsistens med en bestemt lukt. Innenlandske produsenter pakket stoffet i 25 og 30 g i aluminiumsrør og glassflasker. På apotek kan du kjøpe 8%, 10% og 33% av stoffet med svovel for å eliminere akne. Salven inneholder følgende hjelpestoffer:

 • renset vann;
 • medisinsk petrolatum;
 • emulgeringsmiddel.

Men stoffet er funnet med en annen sammensetning. I stedet for vaselin, produsenter danner en salve base av mineraloljer og paraffin. Legge til emulgator gir bedre absorpsjon av svovel i inflammatorisk vev. Hvis du bare blander sporelementet med vaselin, så vil det meste forbli på overflaten av huden. Innføringen av emulgatoren bidrar til optimal kontakt av svovel med organiske forbindelser av epidermis.

Akne Svovelkrem - Slik påføres

I følge bruksanvisningen brukes Acne salve fra 2 til 3 ganger om dagen. Dermatologer anbefaler å bruke det over natten for å forlenge og forbedre terapeutisk effekt. Forrenset hud fra dekorative kosmetikk og andre forurensninger. Det anbefales å behandle det med antiseptiske løsninger - Miramistin, Chlorhexidine, Furacilin. Til dette formål er også kamille, calendula, calendula ekstrakter, eventuelle alkoholfrie tonics brukt. For å gjøre behandlingen vellykket, følges følgende medisinske anbefalinger:

 • På små utbrudd setter et tynt lag av midler på store ål - tykk;
 • la stoffet i en halv time for bedre absorpsjon;
 • legemidlet er ikke ment for påføring under lufttette forbindinger.

Pasienter er ofte interessert i dermatologer om det er mulig å smøre ansikt med svovelsalve. Legene advarer om at det er tilrådelig å bruke et punkt. Mange kvinner merker at hvis de smør ansiktet deres over natten, så blir huden tørr om morgenen. Dette betyr at stoffet ikke er egnet for langvarig bruk. Forhindre tørking av dermis vil bidra til å påføre fuktighetskrem etter fjerning av rester.

For subkutan akne

Svovelsalve brukes aktivt fra akne subkutan, og gir mange ubehagelige opplevelser. De modnes veldig lenge, og i deres innhold forekommer urenheter av pus. Når man presser på en slik pimple, er det lang tid ikke å passere smerte. Hvis mye subkutan akne har dannet seg på ansiktet, blir huden nodulær. Hvor mye å holde svovelsalve på ansiktet:

 • eksponeringstid for tørr eller sensitiv hud varierer fra 1 til 2 timer;
 • personer med fet eller kombinasjonshud kan påføres i 3-5 timer.

Varigheten av terapeutisk kurs er 1-2 uker. Hvis akne ikke er helt forsvunnet, kan dermatologene forlenge behandlingen i ytterligere 5-7 dager. Det er nødvendig å behandle betyr direkte steder med utslett. Dens applikasjon til intakt hud fremkaller rikelig eksfoliering.

Fra flekker etter akne

Bruken av svovelsalve unngår de ubehagelige effektene av akne. Etter undertrykkelse av betennelse er huden mettet med nyttige stoffer. Metabolisme og følgelig blir vevregenerering akselerert. Etter behandling er huden fullstendig restaurert. På overflaten er det ingen arr, dimples, arr og blemishes. Svovelsalve påføres fra pigmenteringen på ansiktets hud. For å gjøre dette, er det nettopp brukt på flekkene, lett gnidd og forlatt i 4-5 timer.

Ekspertråd om svovelsalve

Før påføring skal verktøyet testes for å bestemme den enkelte følsomheten for ingrediensene. En liten mengde medikamentet må gnides inn i albuen og vente i 40 minutter. I fravær av rødhet og hevelse i huden, kan du begynne å behandle akne. Svovelsalve er fet, så spørsmålet oppstår hvordan du vasker det av ansiktet ditt:

 • fjern rester med en bomullspinne dyppet i varm vegetabilsk olje;
 • Vask ansiktet med varmt vann og såpe, skum, mousse eller gel.

Skyll stoffet bør være nøye. Hvis restene faller på klærne, kan den vaskes av med store vanskeligheter.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Noen ganger etter å ha søkt svovelsalve, oppstår rødmen eller hevelse i ansiktet. Dette er symptomer på lokale bivirkninger av stoffet, et tegn på intoleranse av kroppen. Hvis ansiktet er rødt, bør du fjerne salven og ta en antihistaminpille (Loratadin, Suprastin). Etter å ha konsultert en hudlege, vil legen foreskrive en tryggere kur mot akne til pasienten. Hva skal en kvinne gjøre hvis hun brenner ansiktet med svovelholdige salver:

 • fjern rester med vegetabilsk olje;
 • vask med kaldt vann;
 • Påfør Bepantin Cream, Panthenol, Dexpanthenol til den skadede huden.

Etter det må du kontakte din hudlege for videre undersøkelse og terapi.

analoger

Analoger av svovelsalve for rensing av ansiktet av akne er Iktyolsalve (bruksanvisning), Zink, Salicylic, Vishnevsky liniment.

anmeldelser

Marina, Izhevsk: Til tross for den enkle sammensetningen av svovelsalve, hjalp hun bare med å takle akne. Sett det på akne punkt 3 ganger om dagen i 2 uker. Ansiktet ble ryddet, små røde flekker forsvant. Den eneste ulempen er en ubehagelig lukt.

Olga, Astrakhan: Som tenåring sliter med å klemme pimples. Som et resultat ble huden dekket av tynne, men tydelige, synlige arr. Anvendt svovelsalve for å glatte huden 2-3 ganger om dagen. Ved slutten av den første uken var arrene bleke og hadde blitt redusert i størrelse.

Flere Artikler Om Typer Acne