Demodecosis er en lesjon av ansiktets hud og ytre øret med en mikroskopisk subkutan myte. Årsaken er rask reproduksjon av patogenet. Dette kan skyldes flere faktorer: stress, usunt kosthold (fett, krydret røkt mat), hyppige besøk til badet, usystematisk bruk av kosmetiske salver og kremer.

Sykdommen behandles grundig: Legen justerer livsstilen og foreskriver antiparasitiske midler til ekstern bruk. Trofaste assisterende dermatologer var i slike tilfeller salve med svovel fra Demodex.

Svovelsalve for hudsykdommer

Svovelsalve er et utmerket verktøy for behandling av visse hudsykdommer. Den har antimikrobielle og antiparasitiske egenskaper. Den inneholder svovel som hovedaktiv ingrediens, og flere hjelpekomponenter: petrolatum, vann. Hun er kjent for sin skarp lukt.

Kommer på huden, reagerer ovennevnte komponenter, noe som resulterer i en rekke destruktive forbindelser for subkutan mite.

Her er en rekke sykdommer for hvilke svovelbaserte salver brukes:

Og dette er ikke hele listen over sykdommer som det viser høy effektivitet.

Legemidlet er lett å bruke. Ved behandling av sykdommer forårsaket av subkutane flått, er handlingsprinsippet som følger. Det påføres på en ren, vasket kropp, spesielt oppmerksom på de berørte områdene og vanskelig tilgjengelige steder: armhulene, mellomrummet mellom fingrene og tærne, albuene, etc.

Det anbefales å bruke agenten ikke bare på det berørte området, men også for å smøre det grundig. Vanligvis brukes flere ganger om dagen, oftere - på anbefaling av en lege.

Eksponeringstiden for produktet til huden er ikke mer enn 3 timer, så det må vaskes av med varmt vann. Normalt løpet av behandlingen er 5 dager. Bare en lege kan bestemme seg for en forlengelse.

En unik egenskap ved svovelsalve er at det er helt trygt å bruke. Det er foreskrevet for gravide og ammende kvinner, nyfødte og andre personer for hvilke bruk av sterkere stoffer er kontraindisert.

Fra kontraindikasjoner har hun bare høy følsomhet overfor stoffets komponenter.

Hvis du bruker svovelbaserte salver i lang tid, kan det oppstå en allergisk reaksjon, kløe og en ubehagelig brennende følelse. I dette tilfellet bør du fjerne rester av salven fra kroppen, og de ubehagelige symptomene på allergier vil forsvinne.

Svovelsalve fra demodikose

Faktorer som forårsaker tick reproduksjon:

 • dårlig hygiene;
 • fet hud;
 • bruk av hormonelle salver og kremer;
 • hudinfeksjoner;
 • lav immunitet;
 • hormonell svikt i kroppen;
 • kroniske sykdommer;
 • hyppig eksponering for ultrafiolett lys;
 • overskytende badprosedyrer.

Demodex behandling med svovel salve har bare et positivt resultat. Mange opplevde sin egen erfaring med effektiviteten av dette verktøyet. Hvis du ser på anerkjente steder, så er svovelsalven fra demodikose ekstremt prisverdig, og dette verktøyet er veldig effektivt.

Hvordan bruke svovelsalve for demodikose, det er bedre å spørre en hudlege. Bruksanvisningene angir følgende metode: De berørte områdene vaskes grundig med varmt vann og såpe. Påfør et produkt som inneholder svovel til dem.

Bruk punkt til punkt, fange området rundt. Bruk bedre 33% salve, den passer både for barn og voksne. La for å påvirke de berørte områdene i 12 timer. Deretter vaskes rester med vann. Prosedyren gjentas om morgenen og om kvelden.

Behandlingsforløpet er en måned. Det kan bare kanselleres eller forlenges av en lege. Dette er den enkleste instruksjonen om bruk av svovelsalve for demodikose.

I de vanskeligste og avanserte tilfellene velger dermatologen behandlingen hver for seg.

Det bør tas hensyn til bruk av svovelsalve for demodikose: det vaskes nesten ikke, den har en skarp og ubehagelig lukt som ikke kan avbrytes. Etter behandling er sengetøy og undertøy vanligvis kassert.

Til tross for lave kostnader, er det virkelig et unikt verktøy. Det hjalp tusenvis av mennesker. I sin effektivitet er det mange ganger mer enn mange dyre stoffer. Husk at god medisin ikke trenger å være dyrt.

Forbrukeromtaler

Lang kunne ikke bli kvitt akne og hudormer. Jeg søkte etter mange metoder, brukt permetrin salve, endret dusinvis av kosmetologer. Løst problemet ved å kontakte en hudlege. Legen foreskrev meg en svovelsalve, som lettet akne en gang for alle. (Katya, 28 år gammel)

Mer enn 10 års kamp med det periodiske utseendet på akne i ansiktet. Stadig må gjøre dyrt rengjøring, tok selv antibiotika og trichopol. Effekten ses først etter bruk av svovelsalve. (Lena, 30 år gammel)

I forbindelse med utseendet av akne begynte jeg å føle seg mindre selvsikker. Det var komplekser. Alt i en stemme trodde at mitt problem var knyttet til hormonelle forandringer. Men når jeg kom til en hudlege, som foreskrev svovelsalve, ble jeg kvitt den hatet acne for alltid. (Kirill, 19 år gammel)

Hvor effektiv er svovelsalve for demodikose?

Med nederlaget på sebaceous kjertlene krysset jern acne inflammatoriske prosesser oppstår i form av hud lesjoner. Svovelsalve vil bidra til å eliminere ubehagelige symptomer - med demodikose er dette en av de beste og billigste medisinene.

Hva er svovelsalve, hvorfor hjelper det med demodikose?

Svovelsalve er et svovelbasert produkt for behandling av hudutslett, for å bekjempe dermatologiske problemer. I tillegg til hovedbestanddelen inneholder stoffet vann og petrolatum.

Legemidlet er tilgjengelig på grunn av det lave kostnader, og det hjelper veldig effektivt med demodikose, da det er mange positive vurderinger i ulike fora.

Svovelvirkende virkning fra demodikose:

 • effektivt fjerner døde epidermale celler, gjør huden mindre nodulær, jevnere;
 • akselererer prosessen med regenerering i huden;
 • Med grunt akne og akne kan et merkbart resultat ses etter flere bruksområder;
 • mykner huden, men med langvarig bruk er den motsatte effekten mulig;
 • etter søknad oppretter en film på overflaten - parasitter og bakterier dør raskt uten oksygen;
 • kløe, tegn på betennelsesprosesser forsvinner raskt.

For topisk behandling av Demodectic skabb hos barn og voksne er bedre å anvende en 33% -ig salve, etter påføring på de rammede områder av spesielle stoffer dannes som er i besittelse antiparasittisk, antibakteriell, keratolytisk virkning.

Instruksjoner for bruk

Med regelmessig og riktig anvendelse av svovelsyre salve hjelper å bli kvitt de ubehagelige symptomene på demodectic skabb-tallet for å forbedre tilstanden til huden i ansiktet ditt, selv når du kjører og langvarige form av sykdommen.

Legemidlet irriterer reseptorene av epidermis, øker blodstrømmen og lokale metabolske prosesser. Under slike forhold forsvinner tegn på parasittisk invasjon raskt.

Hvordan bruke svovelsalve for demodikose:

 1. Damp de berørte områdene - ta en varm dusj, ta et dampbad eller en varm komprimering for ansiktet.
 2. Tørk huden forsiktig med et mykt håndkle.
 3. Påfør prikket svovel salve til de betente områdene og huden rundt dem.
 4. Løsningen bør oppbevares i 4-5 timer, i alvorlige tilfeller kan den stå over natten.
 5. Bruk stoffet kan være 1-3 ganger om dagen.
 6. Svovel salve skal fjernes med en bomullspute, som først skal fuktes i vegetabilsk olje og vaskes med varmt vann.
 7. Varighet på kurset er 5-10 dager, i noen tilfeller, i henhold til anbefaling fra lege, vil det ta 1-2 måneder med korte pauser. Under behandlingen bør putevarene byttes ut jevnlig, fjærputer skal erstattes med produkter med syntetiske fyllstoffer.

For behandling av svært sensitiv hud i ansiktet, hodebunn, kan du bruke svovelsalve på 10% konsentrasjon, eller fortynne 33% av legemidlet med like mye vanlig eller mineralvann.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Klinisk bilde

Hva sier leger om parasitter

Jeg har vært engasjert i påvisning og behandling av parasitter i mange år. Jeg kan med sikkerhet si at nesten alle er smittet med parasitter. Bare de fleste er ekstremt vanskelig å oppdage. De kan være hvor som helst - i blodet, tarmene, lungene, hjertet, hjernen. Parasitter fortærer deg bokstavelig talt fra innsiden, samtidig som du forgifter kroppen. Som et resultat er det mange helseproblemer som reduserer livet på 15-25 år.

Den største feilen - dra ut! Jo før du begynner å fjerne parasitter, jo bedre. Hvis vi snakker om narkotika, er alt problematisk. I dag er det bare ett virkelig effektivt anti-parasittisk kompleks, Notoxin. Det ødelegger og feier fra kroppen av alle kjente parasitter - fra hjernen og hjertet til leveren og tarmen. Ingen av de eksisterende stoffene er i stand til dette lenger.

I rammen av det føderale programmet, når du sender inn søknad til 12. oktober. (inkluderende) hver bosatt i Russland, og CIS kan motta en Notoxin-pakke GRATIS!

Når du behandler demodikose med svovelsalve, er det nødvendig å vite ikke bare hvordan du bruker medisinen riktig, men også hvilke bivirkninger som kan oppstå under behandlingen.

Mulige bivirkninger:

 • alvorlig rødhet, hevelse i huden;
 • økt kløe og brenning etter påføring;
 • liten utslett, rive.

Ved langvarig bruk av svovel kan tørke ut huden, det er følelse av tetthet, epidermis flager av. Unnlatelse av å følge de anbefalte dosene kan føre til økte manifestasjoner av demodikose. Svovelsalve kan ikke brukes samtidig med andre eksterne legemidler.

Svovelsalve er et effektivt og trygt middel for behandling av demodikose i ansiktet og andre dermatologiske patologier. Men for å få raskere helbredelsesprosessen, er det bedre å bruke det i kombinasjon med andre antiparasitiske legemidler til ekstern bruk.

Hvor effektive er geler, salver, kremer i behandlingen av demodikose? Svaret i videoen:

Under behandlingen bør du følge instruksjonene nøye, følge anbefalte doser, ikke bruk medisinen i lengre tid enn den perioden som er angitt av den behandlende legen.

Indikasjoner for bruk av svovelsalve for demodikose

Svovelsalve er et velkjent middel for behandling av hudsykdommer i ulike etiologier. Det hjelper effektivt med en så komplisert inflammatorisk prosess som demodikose, hvor den patogene middel er den subkutane myten Demodex. Overdreven reproduksjon påvirker hårsekkene, slimete alder og talgkirtler. Personer som har problemer med hormonell bakgrunn, fordøyelseskanalenes organer, og har et svakt immunsystem, er i fare for denne sykdommen. Personer med nedsatt helse kan bli smittet med demodekose gjennom pasientens personlige eiendeler, gjennom nær kontakt med en smittet person og et kjæledyr.

Sammensetningen av svovelsalve

Midler representerer en tett, gulaktig konsistens, utstedes i konsentrasjon på 10% og 33%. Verktøyet kjemper aktivt med ulike typer parasitter og bakterier, stopper veksten.

 • Hovedkomponenten er svovel;
 • vann;
 • flytende paraffin;
 • emulgeringsmiddel.

Korte indikasjoner for bruk: mykosis, demodikose, seboré, psoriasis, versicolor, sycosis, scabies og andre bakterielle ansiktsskader.

Farmakologisk aktivitet

Svovelsalve er foreskrevet for ekstern bruk, fordelt over de berørte områdene av øyelokkene og ansiktet. Handlinger i kontakt med vev av parasitter, gjenoppretter epidermis. Svovel lindrer betennelse, rødhet, har en desinfiserende effekt. Ulike sopp og hudsykdommer reagerer godt på svovelsalvebehandling.

Når det brukes på huden, virker svovel med organiske stoffer, som et resultat av hvilke de begynner å bli frigjort: pentathionsyre og sulfider, som er i stand til å gjenopprette epidermale celler.

Hvem er demodexmitt og hvordan virker svovel på parasitten

Demodex-myten har en mikroskopisk størrelse på opptil 1 mm, en ormlignende gjennomsiktig kropp, derfor er det umulig å legge merke til dem med det menneskelige øye. Den mest populære habitat og avl for dem er sebaceous kjertelen i ansiktet eller kroppen, hårsekkene på hodet og øyevipper. Kosmetikk, follikelceller, subkutant fett - mat for disse parasittene.

Merket av denne underarten forteller meget raskt, dør, det etterlater et yngre avkom, så det er vanskelig å vinne. Når denne sykdommen oppdages, bør behandlingen påbegynnes umiddelbart, da Demodex kan spre ubehagelige symptomer på skade gjennom hele kroppen. I den inflammatoriske prosessen i hodebunnen begynner pasienten snart å ha mye hårtap, opp til utseendet på bald flekker, da parasittene suger ut alle de fordelaktige stoffene fra folliklene. Med utviklingen av sykdommen i øyet, kan demodikose forårsake alvorlige oftalmologiske patologier.

For behandling av sykdommen krever tålmodighet. Svovelsalve har en lav pris, mens den er ganske effektiv for demodikose, men har noen ulemper: det tørker huden, den har en ubehagelig lukt, det kan etterlate fettete merker på klærne.

En del av vaselin dekker huden med en sterk film, frarøver mites av oksygen. De resulterende sulfider lamme parasitten, og følgelig dør den. Livsyklusen til insektet tillater ikke å kvitte seg med det etter flere bruksområder av legemidlet, behandlingsforløpet er foreskrevet av legen og overvåkes.

For det meste, for å bekjempe demodeks, foreskriver eksperter et stoff med en konsentrasjon på 33%, siden man bruker denne spesifikke salven, observeres en rask restorativ kosmetisk effekt:

 • Agenten i denne konsentrasjonen myker den berørte epidermis;
 • eksfolierer de skadede partiklene i det epidermale vevet, på grunn av hvilke nye vevceller blir aktivt utviklet;
 • forbedrer blodstrømmen og blodstrømmen;
 • aktiverer stoffskiftet;
 • reduserer ubehag.

Svovelsalven med en konsentrasjon på 10% er kjent for alle, den har følgende effekter:

 • letter pasientens tilstand, reduserer kløe, betennelse, rødhet;
 • ødelegger flått
 • Gjenoppretter raskt hudvev etter grunne lesjoner.

Svovel forårsaker peeling og en følelse av tetthet i huden, det er umulig å bruke produktet på sunne områder av epidermis, det kan bare brukes i strengt foreskrevet dosering.

Den forventede effekten av salve for demodikose

Etter påføring fungerer verktøyet som følger:

 • påvirker flått allerede etter 7 minutter, etter en halv time vil noen av flåttene bli ødelagt;
 • akselererer vevmetabolismen, regenerering skjer i et raskere tempo;
 • Kosmetiske resultater for grunne lesjoner vil bli synlige etter 2-3 applikasjoner;
 • Den resulterende filmen på overflaten av det berørte hudområdet tillater ikke oksygen å trenge inn i, og dermed begrense tilgangen til parasitter, og de begynner å dø.
 • kløe minker.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet brukes til å behandle mange typer hudlidelser:

 • Scabies - vanligvis foreskrevet rusmiddel i en konsentrasjon på 6%. Sykdommen er forårsaket av skade på vevet med en scabies tick, overført ved kontakt med pasienten eller hans personlige eiendeler.
 • Seborrheic dermatitt er en sykdom i hodebunnen, utløst av en sopp, manifestert av kløe, flass, peeling.
 • Akne - det såkalte utseendet på utslett, hudormer, purulent akne, forårsaket av bakterier.
 • Psoriasis.
 • Acne.
 • Pustulær infeksjon.
 • Zoster.
 • Pedikulose og andre infeksjoner.

For hver sykdom trenger du din egen dose og konsentrasjon av stoffet, slik at du ikke kan foreskrive en behandling selv.

Kontra

Svovelsalve er et rimelig og effektivt middel, men det passer ikke alle sammen og har en liste over kontraindikasjoner:

 • individuell intoleranse mot svovel;
 • liten alder av barn opptil 3 år;
 • sensitiv hud;
 • Tilstedeværelsen av allergiske reaksjoner;
 • Graviditetsperioden og amming er bare foreskrevet av en lege.

Klinisk har studier ikke påvist noen bivirkninger ved bruk av salver enn for tørr hud i tilfelle overdosering av legemidlet.

Hvordan søke

Det er bedre å starte behandlingen med mindre doser og konsentrasjoner, hvis applikasjonen ikke forårsaker allergi, kløe, tørrhet, så kan du bytte til en 33% konsentrasjon av produktet. Ved behandling over følsom hud anbefales det å fortynne stoffet med kokt vann.

Ved behandling av demodikose påføres svovelsalven på overflaten av lesjonen 3 ganger daglig med et tykt lag i 7-10 dager. Deretter må du ta en pause for å unngå overdosering. Forløpet for å bli kvitt demodex kan nå 12 måneder, så du må være forberedt på ulempene når du bruker denne medisinen. Du kan ikke avslutte behandlingen ved første forbedring og forsvinning av symptomer, vær sikker på å fullføre behandlingen til slutten, ellers vil demodekoz returnere.

Bruksanvisning:

 • før ansiktet skal rengjøres av kosmetikk, sebaceous sekresjoner, andre forurensninger, er det best å vaske med såpe og vann;
 • Påfør et tykt lag av salve til de områdene som er rammet av demodex, og la det vare i minst 3 timer for eksponering;
 • Etter bruk skal ansiktet vaskes grundig med såpe og vann, sengetøy, håndklær og klær bør endres;
 • Omslaget av salve med bandasjer, flekker, bandasjer er strengt forbudt.

Svovelsalve er i fritt salg, det er på hyllene i hvert apotek.

Bivirkninger

Bruken av svovelsalve av mange pasienter viste ikke noen spesielle bivirkninger, de kan bare vises ved overdosering av stoffet:

 • allergiske reaksjoner;
 • kløe og rødhet i området rundt utslett;
 • brenne av huden;
 • brennende følelse.

Det er kategorisk forbudt å foreta en diagnose, ta avgjørelser om valg av legemiddel, varigheten av terapien alene, og noen dårlige handlinger kan forårsake ekstra skade.

Det er viktig når de første symptomene på Demodectic skabb kløe av hodet, ansikt, øyne, hud ruhet, rødhet, pus utslett eller kviser, lik den tilstander, stikker øyelokk, uklart syn, rive, - å ha tid til å vende seg til den smittsomme sykdom spesialist eller dermatolog ved begynnelsen av sykdommen for å lette behandling og for å unngå komplikasjoner.

Varigheten av behandlingen med svovelsalve avhenger av immunsystemets individuelle egenskaper og epidermallaget til pasienten. Kurset varer fra 1 til 12 måneder. Resultatet av å bruke dette stoffet er i de fleste tilfeller positivt. Med forbehold om overholdelse av instruksjonene, observeres dosering, lagringsbetingelser, konsistens av kurset, hundre prosent frigjøring fra demodeks.

Behandling av demodikose ved bruk av svovelsalve

Demodecosis er en hudsykdom forårsaket av en ormlignende mikroskopisk parasittmide Demodex eller aknekjertler. Det avgjøres i hårsekkene, sebaceous kjertler, øyelokkets hud og er betinget patologisk patogen. Det vil si at det forårsaker sykdommen mens det skaper gunstige forhold for utvikling og reproduksjon.

Demodecosis er en vanlig sykdom som rammer mennesker i ulike raser og aldersgrupper. Han er mer utsatt for kvinner i alderen 35-40 år og eiere av fet hud. Ofte er demodikose forvirret med akne og andre hudsykdommer.

Symptomer på demodikose

Den tidligere demodekosen er diagnostisert og behandlingen er startet, jo mer vellykket blir det. I avanserte tilfeller strekker behandlingen over lang tid, noen ganger i flere år. De karakteristiske tegnene på sykdommen er:

 • hudutslett;
 • mest rosa akne
 • puffiness, grovhet, noen ganger tuberøsitet i huden;
 • Utseendet av vaskulære striper på ansiktet;
 • misfarging av dermis (fra grått til maroon);
 • hudpigmentering;
 • kløe og brenning av de berørte områdene i kroppen, forverret om kvelden og om natten;
 • rødhet i kantene på øyelokkene;
 • hevelse og tyngde i øyelokkene;
 • følelse av nærvær av fremmedlegeme i øynene;
 • stikker, tap av øyevipper;
 • Utseendet på vekter ved røntgen på øyevippene langs øyelokkets kant;
 • akkumulering i øynene i øyet i form av en skumaktig væske;
 • med demodikose av dermis av hodet - Hårtap.

Sykdommen manifesterer seg i form av rødhet, hudutslett, sår og akne, ikke bare i ansiktet, men også på ryggen og brystet.

Årsaker til sykdom

Det er bevist at 97% av friske mennesker er bærere av Demodex. Dessuten er denne mikroorganismen gunstig ved å spise avskallede hudpartikler og behandle fettet som produseres av talgkjertlene med sine enzymer. Det er at myten er en scavenger, en utnytter av døde celler av epidermis og det gamle fettet.

Hvorfor er det bare at 10% av folket begynner å plukke plutselig ukontrollert? Dette skyldes endringen i hudens pH, som skal være 5,5-6,5 enheter. Når pH-verdien skiftes til den alkaliske siden, det vil si mer enn 6,5 enheter, begynner Demodex å formere seg raskt.

De aktive stoffene som produseres i store mengder ved flått irriterer huden, forårsaker kløe og allergiske reaksjoner. Kombinere irritert og kløende hud fører til infeksjon med streptokokker og stafylokokker, dannelsen av pustulære betennelser.

Tilstedeværelsen av demodeks er ikke en patologi. Sykdommen skjer under påvirkning av interne og eksterne faktorer. Årsakene til rask reproduksjon av patogenet kan være:

 • redusert immunitet;
 • hormonforstyrrelser;
 • infeksjoner av dermis;
 • kroniske sykdommer (patologier i leveren, gastrointestinale sykdommer, etc.);
 • langsiktig behandling med noen medisiner;
 • fet hud;
 • dårlig hygiene;
 • upassende kosthold (misbruk av fett, krydret, røkt mat);
 • alkoholisme;
 • stress,
 • kronisk tretthet;
 • tilfeldig bruk av kosmetiske hormonelle kremer og salver;
 • overdreven eksponering for ultrafiolette stråler (under åpen sol eller i solarium);
 • graviditet;
 • kjærlighet til badeprosedyrer.

Et karakteristisk trekk ved sykdommen - parasittfliken aktiveres ved temperaturer på 25-30 ° C. Etter et bad eller en varm dusj kan Demodex aktiveres en stund. Således, hvis kløe og utslett vises etter et varmt bad, dusj eller annen eksponering for varme på den berørte huden, indikerer dette en større sannsynlighet for demodecosis. Men laboratorietester av biologisk materiale er nødvendige for en nøyaktig diagnose.

Svovelsalve i behandlingen av demodikose

Svovelsalve har bevist seg i behandlingen av demodikose. Det er foreskrevet i kombinasjon med salicylater og antibakterielle midler.

Medisinske egenskaper

Svovelsalve er et allsidig middel og vellykket brukt til behandling av:

 • skabb;
 • psoriasis;
 • soppinfeksjoner;
 • seborrheisk dermatitt;
 • rosa lichen;
 • acne;
 • lus.

I tillegg til svovel, som er den viktigste aktive ingrediensen, inneholder den vann og petrolatum. Salvenes komponenter, når de påføres huden, virker sammen med dets organiske stoffer, noe som resulterer i dannelse av forskjellige sulfider og pantotensyre. Bare disse stoffene og har antiparasittisk og antimikrobiell virkning, lamme og immobilisere tippen.

7-9 minutter etter påføring, fungerer verktøyet på flått, lammer dem, og etter en halv time - ødelegger dem. Sulfider har en gunstig effekt på dermis, gjenopprette og helbrede det, lindre kløe og irritasjon.

Behandling av demodikose er vanligvis kompleks. Dens varighet avhenger av mange faktorer, full gjenoppretting kan forekomme i en måned, og kan vare i et år.

Svovelformede smøremidler

For fremstilling av salve svulst i tørr form knuses og blandes med petroleumjell. Frigør salve med 8-10% eller 33% svovelinnhold i aluminiumrør eller glassperler. Holdbarheten av stoffet - 2 år.

Salve med lavere svovelinnhold (8-10%) brukes til å lokalisere hudtumorer på hodet. Legemidlet myker harde hudlag, fjerner kløe, lindrer hudirritasjon. Daglig gni om noen dager for å gjenopprette skader på dermis. Effekten av å bruke salve med svovel i demodikose er synlig etter 2-3 dager: huden stopper kløe og blir frisk.

For å bli kvitt demodikose, spesielt forsømt, med omfattende svulster og hudlesjoner, bruk stoffet med et 33% svovelinnhold. Det bidrar til økt blodtilførsel og irritasjon av sensitive reseptorer. På grunn av det høye innholdet av svovel tørker stoffet dermis, så det må være riktig fuktet. Ved behandling av forsømte sykdommer er det nødvendig å observere et spesielt diett og økte hygienekrav.

Hvordan bruke svovel salve

For behandling av demodikose velg ett verktøy per kurs. Det er umulig å bruke flere legemidler fra krysset på en salvebasis samtidig, da dette er full av hudkomplikasjoner. Selv kvalifiserte leger foreskriver ikke to legemidler til lokal bruk på en gang. Kvaliteten på behandlingen er ikke avhengig av mengden medikamenter som brukes. Hvis det ønskede resultatet etter at behandlingen ikke er oppnådd, foreskrive et annet kurs eller endre stoffet.

Svovelsalve brukes kun til ekstern bruk:

 • Det bør brukes til forvask med såpe, ren og tørr hud, fange sunne områder rundt de berørte områdene;
 • Spesielt forsiktig er det nødvendig å smøre vanskelige steder (mellom tær og hender, albuebøy og underarm).
 • Påfør salven til et tynt lag, uten å gni og omhyggelig, for ikke å irritere huden;
 • Av samme grunn, tørk det berørte området med et håndkle er heller ikke verdt det, bare våt det litt.

Legemidlet påvirker patogenet i tre timer, hvorefter det skal vaskes av med rikelig med varmt vann. Behandlingsprosedyren gjentas en gang daglig eller oftere som foreskrevet av en lege. Hvis sammensetningen påføres over natten, er det nødvendig å bytte klær og sengetøy regelmessig. Behandlingen gir en sterk peeling av huden, sammen hvor parasittmider dør.

Varigheten av det vanlige behandlingsforløpet er 5 dager. For å forlenge behandlingsforløpet kan bare den behandlende legen. Det anbefales ikke å bruke svovelsalve i mer enn 10 dager, da hudirritasjoner er mulige. I vanskelige og forsømte tilfeller velger legen en individuell behandling. Etter behandlingens slutt kan terapeutiske legemidler ikke brukes som profylakse.

Sikkerhet av svovelsalve

I tillegg til høy effektivitet har svovelsalve en annen stor fordel - sikkerhet i bruk. Det er foreskrevet for pasienter som har kontraindikasjoner til bruk av andre sterke stoffer. Salvenes sammensetning er trygg for gravide og ammende kvinner, nyfødte barn.

Kontraindikasjoner til bruk av svovelsalve er bare individuell intoleranse mot komponentene.

I tillegg, sammenlignet med andre medisinske salver, fører stoffet nesten ikke til tørr hud. Dette skjer i isolerte tilfeller, noe som indikerer sikkerheten til verktøyet.

Bivirkninger

I noen tilfeller kan langvarig bruk av rusmidler med svovelinnhold føre til:

Hvis dette skjer, skal rester av salven vaskes grundig. Ubehagelige symptomer vil forsvinne etter kort tid.

Svovelsalven lukter ubehagelig, lukten er sterk og kan ikke vaskes av. Ved slutten av behandlingen, vil klær og sengetøy, gjennomvåt i salve, bli kastet bort.

Pasientanmeldelser

Til tross for lave kostnader er svovelsalve for demodikose flere ganger mer effektive enn andre dyrere medisiner. Gjenopprettede pasienter forlater hovedsakelig positiv tilbakemelding på behandling med svovelsalve.

Catherine, 28 år gammel

Lang kunne ikke bli kvitt akne og akne. Jeg prøvde mange verktøy, inkludert svært dyre, jeg ble behandlet av forskjellige kosmetologer. Allerede desperat, vendte seg til en hudlege. Som foreskrevet av en lege, gjennomgikk hun et behandlingsforløp med en svovelsalve fra et subkutant telt. Jeg ble kvitt akne en gang for alle.

Elena, 30 år gammel

Jeg har slitt med akne på ansiktet mitt i mer enn 10 år, men de fremstår fortsatt med iøynefallende utholdenhet. Importerte kosmetikk, dyre rensing, antibiotikabehandlingskurs hjelper ikke. Jeg så et positivt resultat først etter bruk av svovelsalve.

Kirill, 20 år gammel

På grunn av det konstante utseendet på akne, følte han seg usikker i å kommunisere med andre, spesielt med kvinner i motsatt kjønn, begynte å komplekse. Venner og slektninger beroliget og sa at disse var aldersrelaterte problemer forbundet med hormonelle forandringer i kroppen, og de ville snart gå bort. Jeg snudde seg til en hudlege, og han foreskrev meg behandling av demodikose med svovelsalve. Jeg ble endelig fjernet av fryktelig akne.

Hudpleie under behandling

Ved behandling av demodikose avstå fra bruk av tradisjonelle kosmetikk, inkludert vaskemidler.

Det er tilrådelig å vaske ikke med vann, men med urtedekk:

Bruk tjære såpe for hygieniske prosedyrer. Hvis øyelokkene er berørt, behandle huden med 70% alkoholinfusjon.

Demodecosis er ledsaget av andre hudproblemer - dermatitt, bygg, eksem. Det er mulig å behandle dem med lokale preparater kun med tillatelse fra den behandlende legen.

Sørg for å følge reglene for behandling under behandling:

 • Alle personlige hygieneprodukter (seng og sengetøy, håndklær) daglig behandles med koking og stryking;
 • for behandlingsperioden er noen kosmetiske prosedyrer kontraindisert;
 • avstå fra bad, badstuer, solingstimer, begrens ditt opphold i solen;
 • sørg for å behandle andre sykdommer i kroppen;
 • utelukk fra menyen stekt, røkt, krydret, salt.

For å unngå utvikling av demodikose:

 • Styr immunitet.
 • Spis godt.
 • Gi opp dårlige vaner.
 • Følg hygienregler, bruk ikke andres hygieneprodukter.
 • Ta vare på huden din.

Hvis du har noen hudproblemer, besøk en hudlege.

Svovelsalve for demodikose i ansiktet: Enkle bruksanvisninger

Årsaker og symptomer

Demodikose er som regel diagnostisert hos personer med svak immunitet, nedsatt metabolisme, eldre. Godkjennelse av hormonelle stoffer, endokrine sykdommer, feil hygiene, feil arbeid i mage-tarmkanalen, med hyppige besøk til badstuen og solariumet, kan sykdommen også utvikles.

Utviklingen av sykdommen er svært synlig i utseende, slik at folk, i tillegg til de ubehagelige opplevelsene, også lider av komplekser på grunn av et uæstetisk utseende.

Vær oppmerksom på! Mer enn 90% av mennesker har parasitten, men ikke alle er ofre for mikroorganismen.

Symptomer på demodikose er som følger:

 • Inflammet, rødmet hud i ansiktet der parasitten utvikler seg.
 • Unaturlig grå hudfarge generelt.
 • Rosacea.
 • Økende kløe av betente områder.
 • Senket hårvekst på hodet.

Det viktigste er å umiddelbart gå for hjelp til fagfolk - en hudlege, eller i det minste en terapeut som diagnostiserer demodikose i tide, og foreskriver også riktig behandling.

Vær oppmerksom på! Konsekvensene av feil behandling eller mangel på det er forferdelig - mange gjenoppretter aldri huden og ansiktet forblir disfigured.

Demodikose diagnostiseres mikroskopisk. En skraping tas fra ansiktets hud eller fra sekret av talgkjertlene for å undersøke om parasittene eller eggene deres er i materialet.

Vidal melk

Vidal melk - er en av de tradisjonelle måtene å håndtere sykdommen. Sammensetningen av dette legemidlet har et rent antiseptisk og glyserin.

Denne medisinen for demodikose brukes av mange mennesker som en vanlig aknebehandling. Det forverrer ikke hudtilstanden, forårsaker ikke komplikasjoner.

Prisen på stoffet er omtrent 200 rubler, så nesten hver pasient har råd til å kjøpe den.

Selv om Vidals melk eliminerer symptomene og påvirker sykdommens nidus, er behandling med dette legemidlet sjelden foreskrevet nå. Dette skyldes det faktum at mange nye stoffer har dukket opp, som, som leger sier, er sikrere og mer effektive i bekjempelse av patologi.

Metoden for bruk betyr at melk skal påføres ansiktet 2 ganger om dagen. Men på forhånd, lager opp med en fuktighetskrem, som stoffet tørker huden.

Symptomer på sykdommen

Vitalaktiviteten til tippen passerer ikke uten spor for mennesker. På huden av infisert demodikose vises:

 • røde flekker;
 • peeling;
 • akne-lignende blærer;
 • brenner av enkelte områder;
 • kløe.

Ytterligere symptomer på sykdommen kan være tyngde i øyelokkene og opphopning av skummende væske i øynene.

Hvis det oppstår nye vekst av lignende symptomer på huden, er det mulig å begrense omfanget av å søke etter en nøyaktig diagnose. Siden parasitten reagerer på varme, er det mulig å gjennomføre et eksperiment på selvdiagnose av sykdommen.

Demodex aktiveres ved temperaturer over 30 grader. Så det er nødvendig å skape alle forholdene for at parasitten skal kunne skride til handling.

For å gjøre dette kan du feste skadet hud til en varm overflate (til et batteri eller en annen varmeapparat), ta en varm dusj eller et bad, etc. Hvis noen få minutter etter den valgte prosedyren, føles personen kløende øyelokk eller hudutslett, da betyr dette at Demodex har blitt aktiv.

Bare en hudlege kan bekrefte eller motbevise ethvert forslag om diagnose.

Behandling av sykdommen

Demodecosis er en sykdom som ikke kan behandles alene. Alle anbefalinger bør gi en profesjonell hudlege. Flått i ansiktet er veldig levedyktige parasitter, derfor kan feil behandling av ansiktsdemodekose ikke ødelegge dem, men ødelegge immunforsvaret.

Men det er visse teknikker som kan utføres uten råd fra en lege, fordi de ikke er i stand til å svekke helsen. Så kosmetikk for demodikose kan være veldig nyttig hvis du bruker det slik:

 • Det beste middelet for demodikose er en nøytral ikke-såpe substans, som hjelper deg med å rengjøre huden din av overflødig svette og fett daglig.
 • Scrubs er effektive rettsmidler for demodikose i ansiktet. De fjerner det døde hudlaget der parasitter lever;
 • Preparater for demodikose med hyaluronsyre er også i stand til å overvinne sykdommen;
 • Preparater for behandling av demodikose med alginsyre brukes ofte i skjønnhetssalonger.

Hvis du velger salongbehandling, så vær oppmerksom på prosedyrer som mesoterapi, ozonbehandling, kryomassasje. De kan bidra til å stimulere behandling.

Legemidler til denne sykdommen kan ikke bare være farmasøytiske, men også populære. Men ikke begrense deg til bare slike midler. De kan øke hastigheten på gjenopprettingsprosessen, men de handler ikke på demodikose i ansiktet alene. Så, de populære behandlingsmetodene:

 • Fortynn den gule leire med vann for å få konsistensen av rømme. Påfør blandingen i ansiktet ditt, dekk med bandasje og gips på toppen. La masken stå på for natten, vask den av om morgenen;
 • Forbered en krem ​​for demodikose ved bruk av husholdnings såpe, legg den på ansiktet ditt for natten og vask det av om morgenen;
 • Soak bomullsputer i juice av tomater med jevne mellomrom, deretter påfør ansiktet i 15 minutter;
 • Som den forrige metoden, suge klutene med aloe juice blandet med vann i like store mengder.

På ansiktet av en person, spesielt på nesen, kan utslettene gå ganske raskt. Men dette betyr ikke at du må stoppe behandlingen. Hvis du nekter å behandle de berørte områdene ytterligere, kan det forekomme tilbakefall.

La oss nå snakke om det mest effektive middelet for denne sykdommen. De eksisterer mye, legen foreskriver hver pasient individuelt, enn å behandle demodikose i ansiktet.

De mest brukte alkoholene, som inkluderer borsyre, salisylsyre. Denne metoden anses av mange mennesker for å være medisin-indusert ved en feil, men det er populært.

Syr med demodikose fjerner bare symptomene på demodikose i ansiktet, og virker ikke på fokus.

I tillegg til salver og alkoholinfusjoner finnes det andre rettsmidler for demodikose i ansiktet. De mest populære av disse er piller for demodikose. De vanligste er:

 • Invermektin. Det bør brukes 5 ganger om dagen i 7 dager. Men det virker bare på symptomene. For å eliminere sykdomsfokuset er det nødvendig med andre midler;
 • Metrogil erstatter svovelsalve eller alkoholoppløsning;
 • Metronidazol brukes sammen med bruk av salver og kremer. Behandlingsforløpet varer opptil 2 måneder. Du må ta piller 3 ganger om dagen.

Effektiv behandling er umulig uten regelmessighet og kombinasjon av ulike midler, spesielt hvis vi snakker om piller.

Behandling av et subkutant tikk på ansikt og demodecosis-behandling bør foreskrives av den behandlende legen, avhengig av sykdommens art, av en øyelege med demodekose av øynene og en hudlege med demodekose av ansiktshuden.

Det er nødvendig å forberede på forhånd for det faktum at behandlingen vil ta lang tid - fra 6 til 8 uker. Varigheten av behandlingen avhenger av syklusens forsømmelse.

Behandlingen innebærer flere sammenhengende områder:

 • riktig ernæring, rettet mot å gjenopprette immunitet og nærer huden fra innsiden av kroppen;
 • fysioterapi - innvirkning på krysset fra utsiden;
 • bruk av salver for ekstern påvirkning på parasitten og eliminering av symptomer;
 • bruk av folkemidlene for å redusere effekten av farmasøytiske preparater med kjemisk sammensetning, samt for å gjenopprette hudterapi.

Demodecosis er en sykdom som kan ta lang tid å helbrede. Gjenoppretting kan skje i en måned, men det er også tilfeller når et kryss ikke kan bli kvitt mer enn et år.

Selv om behandling av sykdommen anses kompleks, har salver en spesiell betydning i dette. I tillegg til vitaminer og immunostimulerende midler som akselererer tempoet for å gjenopprette hudens helse, er legemidler til ekstern bruk obligatorisk.

Salve fra demodikose, uansett hva den kan være, har en viktig egenskap - viskositet. Det er på grunn av denne faktoren at parasitter ikke kan bevege seg, blir de lammet.

Og i denne tilstanden er krysset lettere å drepe. Etter noen få minutter begynner den påførte salven å påvirke parasittene.

Full destruksjon av disse forekommer innen en halv time etter bruk av stoffet. Den mest effektive i kampen mot sykdom er:

 • svovel salve;
 • permetrin salve;
 • pit salve;
 • Ichthyol salve;
 • benzylbenzoat.

Alle eksterne produkter er giftige. De bør tas nøye, strengt i henhold til merknaden, og best av alt etter samråd med en hudlege.

Effektiv behandling av demodikose i ansiktet innebærer følgende anbefalinger:

 • ødeleggelsen av en mytekoloni av kjemikalier acaricides;
 • eliminering av forhold for videre utvikling av parasitter av slike stoffer: salicylsyre, diktiolsåpe, salisylsyre, keratolytiske midler;
 • undersøkelse og behandling av sykdommer i indre organer, samt behandling av munnhulen og tennene;
 • diett, fullstendig utelukkelse fra søtsaker, krydret og fettholdig mat, stekt mat, krydder, marinader, da de forårsaker aktiviteten til talgkjertlene og som følge av overdreven sekresjon av talg;
 • skrubber, masker, klemmer og ansiktsmassasje er forbudt;
 • Ikke bruk ansikts kremer som "mat" flått
 • Det anbefales å vaske i varmt vann

Nedenfor er et eksempel på prosedyrene fra det aktuelle tilfellet.

 1. Diett "Tabell nummer 5".
 2. Rensing av de berørte områdene i ansiktet med myke midler.
 3. Dimexidum-løsning for å fukte huden.
 4. Bruken av antiparasitisk salve 1 gang per dag i fem dager, en salve med dekametoksin 1 gang per dag i to dager.

Forberedelser i form av en krem ​​for vellykket terapi

Midler, kremer eller salver for demodikose i ansiktet bør bare brukes på resept av legen som ser på deg. Bare systemisk behandling vil ha en gunstig effekt og akselerere behandlingen.

Derfor bør du følge anbefalingene fra den nærmeste hudlege eller øyelege. Dette gjelder stoffer av hvilken som helst form de er utgitt i.

Typer av rusmidler i form av en krem ​​for denne sykdommen og korte bruksveiledninger er oppført nedenfor.

Svovelsalve

Demodex svovel salve på ansiktet er også egnet for behandling av lav, scabies, seborrhea, fot sopp, psoriasis, akne og andre hudsykdommer. Midler mot mikrober.

Sammensetningen av stoffet. Aktiv ingrediens - 33% utfelt svovel.

Sammensetningen inkluderer også renset vann, petroleumsgel, T2 emulgeringsmiddel. Det virker som et antimikrobielt middel.

Formutgivelse. Legemidlet er en lysegul kremaktig struktur med små korn og en skarp, ubehagelig lukt.

Verktøyet er tilgjengelig i varierende grad av innholdet av det aktive stoffet - svovel, fra 5 til 33%. Selges i rør på 30, 40 gram.

Metode for bruk. Det antiparasittiske medikamentet blir brukt opptil tre ganger per dag på de berørte områdene.

Bivirkninger Kan forårsake allergi.

Bruk noen salve for demodikose i ansiktet med forsiktighet og følg alle anbefalingene. Kontra.

Det er forbudt å bruke stoffet dersom pasienten er intolerant over bestanddelene - svovel, vaselin, etc. Det er bedre ikke å bruke i tillegg andre salver eller kremer samtidig med svovelsalve.

Permetrinsalve

Den mest effektive salven fra subkutan kryss. Legemidlet er rettet mot å bekjempe og ødelegge enhver type parasitter, for eksempel aknejern.

Sammensetningen av stoffet. Den aktive ingrediens er permetrin.

Sammensetningen inkluderer også renset vann, toalettsåpe, karbomer, etnol. Finnes i rør på 30-90 gram.

Metode for bruk. Legemidlet brukes eksternt for direkte eksponering for huden.

Verktøyet påføres jevnt ikke veldig tykt lag over natten. Vask av etter 12 timer.

Det er nødvendig å kvitte seg med sengetøyet som brukes om natten, etter å ha erstattet det. Vanligvis brukes stoffet en gang, men gjentatt bruk er mulig som en del av en systemisk behandling.

Bivirkninger Permetrin salve kan forårsake allergier mot visse komponenter i medisinen.

Kontra. Det er bedre å ikke bruke verktøyet sammen med andre salver på samme områder som permetrin.

Legemidlet er kontraindisert hos gravide og ammende kvinner.

Benzylbenzoat

Behandling av folkemidlene

Ved demodikose er flere typer legemidler foreskrevet.

 • Antibiotisk "Doxycycline" i form av tabletter. Tages muntlig etter måltid, vaskes med rikelig med væske. Den daglige dosen er 200 mg, kan tas omgående eller deles i to doser med et intervall på 12 timer. Varigheten av behandlingen foreskrives av den behandlende legen for hver pasient individuelt.
 • "Metronidazol" er et antibiotikum i form av tabletter eller kapsler. Brukes muntlig under eller etter måltider. Den daglige dosen er 1, 5 g (to tabletter 3 ganger daglig) i 5 dager.
 • "Ornidazol" er et antibakterielt stoff. Tatt innvendig etter å ha spist. Dosering for voksne - 1 tablett eller kapsel 2 ganger daglig i 5 dager, men legen foreskriver nøyaktig dosering og varighet av administrasjonen.
 • "Loratadin" - tatt 1 tablett per dag. Varigheten av behandlingen er foreskrevet av legen individuelt.
 • Ebastin (en analog av Kestin) er et aktivt stoff som ligger i hjertet av preparatene Agistam, Alerik, Claritin, etc. Alle av dem tas på 1 tablett per dag.
 • "Tavegil" - tatt 1 tablett 2 ganger om dagen.

Anti-protozoan rettsmidler for demodikose:

 • Krem "Rosamet". Den aktive ingrediensen er metronidazol. Kremet påføres på renset ansikt, direkte på de berørte områdene, i et tynt lag med en applikator eller bomullspinne. Varigheten av behandlingen kan variere fra 21 dager til 4 måneder, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.
 • Tabletter "Trichopol". Deres aktive ingrediens er også metronidazol. Tilordnet til 1 tablett 2 ganger daglig i 10 dager. I alvorlige tilfeller kan kurset forlenges.

Siden sykdommen oftest manifesterer seg i det øyeblikket immunsystemet er svekket, foreskriver legene ofte immunmodulatorer for behandling av ansiktsdemodikose.

 • Legemidlet "Bioaron C" er en naturlig planteimmunomodulator. Det tas før måltider i mengden 15 ml en gang daglig. Varigheten av bruken er forskrevet av lege.
 • Homeopatisk medisin "Girel" er et stoff med en multikomponent sammensetning. Det tas 3 ganger om dagen, en tablett hver, som må holdes under tungen til den er helt oppløst.

Ichthyol salve

Ichthyol salve for demodikose desinfiserer huden i ansiktet raskt og gir en smertestillende effekt. Dette legemidlet eliminerer ikke bare symptomene, men kurerer også sykdommen. Salve fra demodekoza ansikt absorberes ikke av huden, men lammer parasittene som er i det.

Behandlingsregimet for demodikose i ansiktet med dette verktøyet er som følger: stoffet påføres huden uten å gni 3 ganger om dagen. Varigheten av slik behandling bør foreskrives av en lege, det er umulig å bestemme bruken av salven alene for å unngå skade på huden.

Permetrinsalve for demodikose er mye dyrere enn det forrige verktøyet, nemlig 400-500 rubler. Legemidlet er effektivt i nærvær av alle typer flått. Det fjerner sykdommen ganske raskt.

Permetrin salve for demodikose er kun brukt 1 gang. Det påføres huden i tynne lag, gni, og etter 24 timer, vaskes med vann. Det er viktig at etter vask må du bytte klær.

Dette verktøyet er ekstremt effektivt, men mulig manifestasjon av bivirkninger i form av allergiske reaksjoner. For å unngå problemer må barn under 3 år ikke bruke denne salven på ansiktet.

Trihopolsalve fra demodikose er et effektivt middel for demodikose, siden metronidazol, som er inkludert i sammensetningen, ødelegger strukturen av parasittene fra innsiden. Vellykket behandling kan bare utføres under forutsetning av at han vil bli foreskrevet av lege, det er umulig å selvmedisinere med dette legemidlet.

Trichopolum salve fra demodikose har ikke et bestemt regime. Som et behandlingsforløp, og metoden for anvendelse av legemidlet foreskrevet av legen, basert på pasientens individuelle egenskaper.

Effektiv hudbehandling med dette legemidlet kan forårsake en rekke bivirkninger, for eksempel kløe, hevelse eller allergiske reaksjoner.

Trichopolum-salve for demodikose koster ca 150 rubler, så mange mennesker kjøper det, selvmedisinerende, og deretter trenger de tid for å gjenopprette huden. Effektiv behandling uten bivirkninger kan bare forskrives av en lege.

Zinksalve fra sykdommen eller zinktiliol, som det også kalles, er også veldig populært blant pasientene. Den består av bare sink og bensin. Verktøyet lindrer lett betennelse og fremmer rask regenerering av huden.

Behandlingsforløpet med dette legemidlet er foreskrevet av en lege. Metoden for påføring av salven er som følger: Den påføres ansiktet med et tynt lag 4 ganger om dagen.

Zinksalve har en fordel: det kan ikke forårsake uønskede reaksjoner, så det foreskrives ofte. Det kan ikke brukes bare dersom pasienten har en individuell intoleranse overfor en av komponentene i medisinen.

Generelt er det et effektivt middel for demodikose, som kan behandles alene.

Prisen på verktøyet er ekstremt lavt. Den gjennomsnittlige kostnaden er ca 40 rubler. Men behandlingen av huden kan ikke stole på, bare dette stoffet krever en integrert tilnærming.

Svovelsalve er et verktøy med desinfeksjons- og antiinflammatoriske egenskaper. Et slikt stoff er godt mot soppinfeksjoner og gjenoppretter skadede hudområder. Dette verktøyet har blitt en virkelig oppdagelse i kampen mot hudsykdommer.

For mer enn et århundre siden, kjempet folk med sine plager ved hjelp av tjære, jod og svovel. Oppdagelsen av svovelsalve gjorde det mulig å oppnå et effektivt middel i en praktisk for bruk og lagringsform.

Produksjonen av slike er basert på "Deryagin-regelen", som er populær i farmasøytiske bedrifter i dag. Medikamentstoff (svovel) knuses i tørr form og tilsettes til løsningsmidlet (bensinatum).

Massen av slike bør være 2 ganger mindre enn selve elementets masse. Den opprinnelige oppskriften på mirakelsalve har gjort noen endringer.

Svovel i stoffet har blitt mindre. Ofte brukt salve med 8, 10 og 33% av innholdet. Slike handlinger var nødvendige på grunn av giftigheten av det brukte legemidlet.

Svovelsalve for demodikose kan påføres selv under graviditet, til tross for sterk lukt. Dette verktøyet kalles tverrfaglig. Du kan bli kvitt det:

 • Demodectic skabb;
 • skabb;
 • seborrheisk dermatitt;
 • soppinfeksjoner;
 • rosa lichen;
 • psoriasis;
 • acne;
 • lus.

Egenskapene til svovelsalve kan kalles mirakuløs og allsidig. Selv om instruksjonene for stoffet er bare 4 sykdommer som stoffet kan overvinne.

Bruken av lokale preparater for destruksjon av demodexmitt

Ulike rusmidler er foreskrevet for behandling.

 • Salve med benzylbenzoat. For en positiv effekt, må den påføres huden tre til fem ganger om dagen.
 • Permetrin salve. Påfør innen to uker før sengetid.
 • "Demazol". Kremet gni inn i øyelokkene 2 ganger om dagen. Kursets varighet er 1,5 måneder. Vi presenterer for din oppmerksomhet en artikkel om

Flere Artikler Om Typer Acne