Antiseptisk desinfeksjonsmiddel. Søknad: scabies, psoriasis, versicolor, demodicosis, akne.


Omtrentlig pris (ved publisering av artikkelen) fra 31 rubler.

I dag snakker vi om svovelsalve enkelt. Hvordan og hvorfor er det brukt? Hva er kontraindikasjonene? Hvordan bruke verktøyet for graviditet, amming, i barndommen? Hvilke lignende verktøy eksisterer?

Narkotikabeskrivelse

Brukes i medisin for sykdommer forbundet med huden.

Det aktive stoffet kommer inn i en kjemisk reaksjon med døde hudceller og fjerner dem, men en bivirkning er økt lokal temperatur og tørrhet.

Det er et desinfiserende antiseptisk middel som kjemper mot parasittiske hudpatologier.

Aktiv ingrediens

Hovedelementet er svovelutfelt, som er inneholdt i det praktiske flertallet av salve. Påfør bare eksternt, som når det er oppløst i vann, dannes alkali, farlig for menneskekroppen.

Svovelsalve for ansiktet krever ikke resept, stoffet kan kjøpes på et apotek i byen.

Frigivelsesform, sammensetning, emballasje

Svovel brukes ofte i medisin, det er en vanlig og utfelt form.

Den første brukes oralt (med tabletter eller kapsler), den andre skal brukes på ren og tørr hud.

Det er to former for utgivelse:

 1. Glassbeholder (25, 30, 40, 50 hver).
 2. Aluminiumsrør (30 og 40 g).

Pakking - en papppakke eller boks.

Sammensetningen av salven av svovel:

 • renset vann;
 • svovel i mengden 6, 10 eller 33 g (avhengig av pakken);
 • emulgator T2;
 • Vaselin (for enkel bruk).

Svovelbasert salve er et naturlig produkt som kan gis til gravide og personer med leverproblemer, men det er fortsatt nødvendig med konsultasjon med legen din.

Medisinske egenskaper

De viktigste medisinske effektene - antiseptisk. Når det påføres huden, dannes spesielle stoffer og syre som bekjemper skadelige utslett av døde celler og ødelegger hudparasitter.

Hva skal brukes svovelsalve? Med hudsykdommer, ledsaget av utseende av peeling, pus og flekker. I noen tilfeller bidrar medisinen til raskt å gjenopprette stratum corneum. Behandler for:

En viktig funksjon - stoffet absorberes ikke i blodet, det vil si at det ikke er helsehelseskader, bortsett fra skader på huden.

vitnesbyrd

Indikasjoner for bruk av svovelsalve er mange, leger anbefaler at du bruker dette stoffet på grunn av lavpris og harmløshet i kroppen.

Det er foreskrevet for forekomst av smerte. Det hjelper å kvitte seg med døde celler, gjenoppretter raskt stratum corneum, som bidrar til akselerert helbredelse av åpne sår.

Hovedindikasjonen for bruk er scabies. 10% svovelsalve bidrar til å kvitte seg med symptomene, bremser utviklingen av sykdommen og midlertidig suspenderer den, men leger anbefaler ytterligere behandling for full rehabilitering.

Svovelsalve 33 prosent virker mer uttalt, det irriterer det øvre laget av epidermis og forårsaker at blodet strømmer sterkt i dette området. Dette bidrar til rask helbredelse og aktiv kamp mot sykdommer.

Noen leger anbefaler medisiner for:

 • lus;
 • fot- og spiker sopp;
 • folk med flass;
 • bli kvitt alder flekker.

Advarsel! Slip av lus med det vil ikke fungere. Det er nødvendig å kombinere flere behandlingsmetoder. Dette stoffet vil bidra til å redusere smerte på grunn av irritasjon i hodebunnen og raskt gjenopprette øvre stratum corneum.

Metode for bruk

Svovelsalve har enkle instruksjoner for bruk. Det påføres utelukkende på huden. Før behandling påbegynnes, bør følgende prosedyrer utføres (for å forbedre effekten):

 1. Skyll det berørte området grundig før det påføres.
 2. Bruk såpe til å øke tørrheten (stoffet virker bedre).
 3. Å gni i massebevegelsene på tørr hud.

En viktig funksjon - du bør ikke legge mye av stoffet, fordi den medisinske effekten på grunn av dette ikke vil bli bedre. Normal dose - en liten høyde på pekefingeren, som skal gnides jevnt.

Behandlingsforløpet bør ikke være mer enn 10 dager, hvis sykdommen ikke har passert, så er det nødvendig å stoppe i 2-3 dager, og fortsett deretter.

For gravide og ammende mødre

Svovelsalve er foreskrevet under graviditet. Før behandlingsforløpet er det bedre å konsultere legen som skal gjennomføre undersøkelsen og gi tillatelse til å bruke legemidlet.

Det er ingen fare for ufødte barn og morsmelk, men irritasjon kan påvirke indre organers funksjon og øke stress i kroppen, noe som er uønsket i denne perioden.

For barn

Legemidlet har ingen aldersrestriksjoner, men terapeuter anbefaler at personer som ikke har fylt 12 år bruker analogene med redusert konsentrasjon av det aktive stoffet.

Kontra

Legen kan forby bruk av stoffet i nærvær av en allergisk reaksjon på komponentene.

En annen kontraindikasjon av svovelsalve kan være tørr hud, fordi stoffet virker ganske sterkt og irriterer de øvre lagene i epidermis, noe som kan føre til økt smerte og forverring av sykdommen.

Bivirkninger

Avhengig av hudtype kan bivirkninger av forskjellig varighet og styrke oppstå:

 • rødhet;
 • følsomhet økning;
 • irritasjon;
 • manifestasjoner av allergier.

For å bli kvitt disse symptomene, er det nok å bruke fuktighetskrem.

overdose

Under kliniske studier har det ikke blitt identifisert symptomer på overdosering, men det kan oppstå store mengder rødhet når overdreven mengde påføres. De holder om en dag, men denne perioden kan være mer. Det skal brukes med forsiktighet til området med åpne sår.

analoger

Det er narkotika med en lignende effekt, men forskjellig i sammensetning. De har et mindre smalt spekter av applikasjoner, men i noen tilfeller vil være mer nyttige og raske i handling. Liste over analoger:

 1. Floratsid. I de fleste tilfeller er det brukt til å behandle bronkitt, men det bidrar også til å kvitte seg med noen hudsykdommer.
 2. Ketodin. For behandling av spiker sopp og fratasje.
 3. Dalatsin. For å bli kvitt ulike infeksjoner i reproduktive systemet og munnhulen.
 4. Terbinafin-HF.
 5. Fuzimet. Til behandling av purulent-inflammatoriske sår.

Sammenligning med benzylbenzoat

Den aktive ingrediens er benzylbenzoat i et forhold på 10% eller 20%. Prisen er ganske lav, men brukes kun til behandling av scabies. I dette tilfellet er bivirkninger mer uttalt og fører til rødhet og smerte i nesten alle bruksområder.

Det er et naturlig produkt.

Skader ikke kroppen fordi den ikke absorberes i blodet

Behandlingsforløpet er ikke mer enn 10 dager

Ikke anbefalt for barn under 12 år

Personer med tørr hud har ikke lov til å bruke

Svovelsalve er enkel: bruksanvisning

Svovelsalve er et velkjent og mye brukt stoff i farmakologi. Dette er en universell forberedelse, som ikke bare lindrer betennelse, men også helbreder, desinfiserer og helbreder huden.

Bruken av svovelsalve er en rimelig, trygg og effektiv måte å kvitte seg med en rekke dermatologiske sykdommer. Paradoksalt, men få av våre landsmenn vet hvordan man skal bruke dette effektive verktøyet for et gitt problem.

Dette aktuelle problemet og dedikere dagens artikkel.

Klinisk farmakologisk gruppe

Desinfeksjonsmiddel, antiparasittisk, antiseptisk, antimikrobielt middel.

Salgsbetingelser fra apotek

Kan kjøpes uten lege resept.

Hvor mye koster svovelholdig salve i apotek? Gjennomsnittlig pris er på 40 rubler.

Sammensetning og utgivelsesform

Doseringsform av stoffet - salve til ekstern bruk: Gult, noe løs struktur (i glassglass på 15, 25, 30, 40, 50, 70 g eller i aluminiumsrør av 25, 30, 40, 50 g, i papkasse 1 bank / tuba).

Sammensetningen av 100 mg salve:

 • aktiv ingrediens: svovel - 33,33 mg;
 • Ytterligere komponenter: petrolatum - 40 mg; T2 emulgator - 6,67 mg; renset vann - 20 mg.

Farmakologisk aktivitet

Svovel, som er en del av salven, har en antiseptisk effekt. Når det kommer i kontakt med organiske forbindelser, dannes sulfider og pentioninsyre, som har en skadelig effekt på ulike typer mikroorganismer, inkludert hudparasitter, som skabb og demodeks.

Etter bruk av Chamois enkle salve på huden, absorberes den viktigste aktive ingrediensen ikke i den systemiske sirkulasjonen.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper? Legemidlet er foreskrevet for en rekke hudsykdommer. Svovelsalve er foreskrevet i den komplekse behandlingen av følgende forhold:

Til tross for mangfoldet av hudsykdommer, kan et svovelbasert stoff effektivt gjenopprette hudhelsen. Ved de første tegnene på patologi er det nødvendig å konsultere en lege slik at en spesialist kan velge et individuelt behandlingsregime som inkluderer bruk av svovelsalve.

Kontra

Absolutte kontraindikasjoner til bruk av dette legemidlet er:

 • barn opptil 2 år;
 • graviditet og amming
 • individuell intoleranse mot komponentene i stoffet.

Utnevnelse under graviditet og amming

Sikkerheten ved bruk av svovelsalve i barne- og ammingsperioden er ikke undersøkt. Gitt denne nyansen, er stoffet brukt hvis den ønskede fordel for den forventende mor oppveier den mulige risikoen for helsen og utviklingen av fosteret.

Dosering og metode for bruk

Som beskrevet i bruksanvisningen. Svovelsalve, enkle bruksveiledninger gjør at du kan bruke den eksternt og bruke den 2-3 ganger per 24 timer på de berørte hudområdene (eller på forhånd rengjort).

 1. Bruken av svovelsalve for akne krever bruk med et tykt lag på problemområder i huden. Svovelakne salve brukes sammen med diettbehandling, tar multivitamin eller andre legemidler som er foreskrevet av en hudlege.
 2. Svovelsalve for berøvelse er også foreskrevet parallelt med andre terapeutiske midler. Avhengig av å frata det, kan det være jodløsning, alkohol, kortikosteroid, antifungal ekstrem preparater og andre legemidler.
 3. Svovelsalve brukes til å behandle økt pigmentering. Bruk den med en konsentrasjon av det aktive stoffet opptil 10%. Dermed eksfolierer stoffet det øvre lag av dermis og pigment flekker, inkludert. For mild forsegling av pigmentplater brukes 4-5% av stoffet, det påføres det område som er utsatt for økt pigmentering. Midler som inneholder svovel brukes en gang daglig, annenhver dag. Det er mulig å søke om gravide kvinner for fjerning av pigmentflettene etter å ha konsultert en lege.
 4. Svovelsalve for demodikose er foreskrevet for å bli kvitt Demodex, et mikroskopisk tikk som parasitterer menneskelige hårsekk, vanligvis plassert på hodet og øyelokkene. Vanligvis påføres et tykt lag av stoffet på den berørte huden om kvelden og går over natten. I behandlingsprosessen, på grunn av sterk flakering av huden og parasittens død, bør pasienten regelmessig bytte klær og sengetøy. Anmeldelser for demodikose tyder på at behandlingen av denne sykdommen er lang, arbeidskrevende og krever en helhetlig tilnærming og integrert bruk av systemiske og lokale rusmidler.
 5. I tilfelle kompleks behandling av scabies, er den terapeutiske søknadsplanen og personhygieneregler for pasienten opprettet av legen individuelt. Ofte er stoffet vist å brukes uten å vaske av under alle de anbefalte 5 dagene av behandlingen.
 6. I psoriasis utføres behandling med høy konsentrasjon av svovelsalve - 33%. Påfør det skadede området en eller to ganger om dagen. Behandlingsforløpet bestemmes av legen individuelt.

Varigheten av ett behandlingsforløb er vanligvis begrenset til fem dager, med mulig gjentagelse om noen dager.

Bivirkninger

Pasienter tolererer vanligvis svovelsalve ganske bra. Ved langvarig og ukontrollert bruk av det kan imidlertid sidereaksjoner oppstå:

Legemidlet kan etterlate flekker på klær og sengetøy som ikke vasker av. Under behandlingen er det bedre å bruke ting som ikke vil være synd om å bli kastet bort.

overdose

Over tid ble ubehagelige overdoseringshendelser ikke observert.

Spesielle instruksjoner

Det er viktig å ekskludere inntak av salve på de synlige slimhinnene. Hvis stoffet kommer inn i øynene, bør de vaskes med stort volum rennende vann og konsultere en medisinsk spesialist.

Pålitelige data om stoffets sikkerhet for gravide og ammende kvinner er derfor ikke bruk bare etter en lege resept av strenge medisinske grunner, når den forventede fordelen til moren overskrider den potensielle risikoen for utviklingsfostre eller spedbarn.

Legemidlet med riktig bruk påvirker ikke den funksjonelle tilstanden til hjernen, personens evne til å konsentrere seg og hastigheten på psykomotoriske reaksjoner.

Interaksjon med andre legemidler

Samspillet mellom svovelsalve enkelt med andre stoffer / stoffer er identifisert.

anmeldelser

Vi tilbyr å lese anmeldelser av personer som brukte svovelsyrsalve:

 1. Maxim. Han torturerte psoriasis i armene hans. Dermatologen rådet svovelsalve. Smør den berørte huden tre ganger om dagen. Om to uker ble hendene ryddet, og det ble ikke igjen spor av plakkene. Flott verktøy!
 2. Olga. Jeg bestemte meg for å prøve den for behandling av seborrheic dermatitt i ansiktet, men angret - lukten og utseendet er ikke i det hele tatt attraktivt. Nå er det mye mer behagelig å bruke, den samme metrogilbehandlingen er mye mer behagelig, den har ingen farge eller lukt. Og svovelsalve er nok bare egnet for de tilfellene når ingenting hjelper eller det er kontraindikasjoner mot andre stoffer.
 3. Valeria. Jeg har bodd på Krim i 25 år nå, men på grunn av psoriasis kan jeg ikke fullt og avslappet svømme i sjøen. Og alt fordi det er 2 store flekker på kroppen som er vanskelig å ikke erstatte. Fortsatt leter etter stoffer som i det minste midlertidig bidro til å kvitte seg med dette vanskelige problemet. Og svovelsalve i mitt tilfelle er en av de beste måtene, med den hjelpen du kan bli kvitt ikke bare den ubehagelige kløen, men også redusere størrelsen på selve formasjonene. Det er synd at effekten varer ikke lenger enn 1 måned, og langvarig behandling med denne medisinen er kontraindisert.

analoger

Lignende i sammensetning og terapeutisk effekt for enkel svovelsalve er preparatene Svovel, Svovel utfelt.

Før du kjøper en analog, kontakt legen din.

Holdbarhet og lagringsforhold

Holdbarheten for enkel svovelsalve er 2 år fra fremstillingsdatoen. Det er viktig å oppbevare stoffet i original, original, originalemballasje, mørk, tørr, utilgjengelig for barn ved lufttemperatur ikke høyere enn + 25 ° C.

Hva brukes svovelsalve for?

Svovelsalve er et stoff som utviser en utprøvd antiinflammatorisk og desinfiserende effekt. Salve håndterer sår på huden og sikrer effektiv eliminering av ikke bare ubehagelige symptomer, men selve årsaken til sykdommen. Historien om bruken av svovelsalve for å bekjempe ulike hudsykdommer har sine røtter i fjerne middelalderen, og for tiden har salven blitt ubestridelig som en universell og uunnværlig medisin, som i sammenligning er populær med kanskje jod eller tjære.

Sammensetningen av svovelsalve

Svovelsalve inneholder en del svovel og to deler av en konsistent emulsjon - vann / petroleumjell. I prosessen med å bruke salven til huden kommer svovel i kontakt med organiske komponenter, og derved stimulerer dannelsen av syre og sulfider, som frembringer en antiparasitisk og antimikrobiell effekt. Sulfider, aktive ingredienser som er en del av hudsalven, stimulerer restaureringen av epidermis, noe som er ekstremt viktig i behandlingen av ulike hudsykdommer.

Farmakologisk aktivitet

Salven er mye brukt i løpet av behandlingen av ulike typer hudsykdommer. Hvordan søke verktøyet? Det påføres hele overflaten av det berørte hudområdet, unntatt ansiktet og hodebunnen. Salve skal grundig gnides, og under behandlingen må spesiell oppmerksomhet tas på vanskelige steder: seksuelt organ, inngrepsområde, armhuler, albuer, samt mellomrummet mellom fingrene og tærne.

I kontakt med huden kommer de aktive ingrediensene i svovelsalven i kontakt med organiske komponenter, og derved utløses produksjonen av spesifikke enzymer som gir antiparasitiske og antimikrobielle effekter.

Hva hjelper salve: indikasjoner for bruk

Enkel svovelsalve - hva kommer det fra? Svovelsalve er et stoff som brukes til å behandle scabies. Den høye effektiviteten til salven skyldes sammensetningen av komponentene som aktivt bekjemper kildene til sykdommen. Bruk av stoffet til behandling av hudsykdommer er berettiget når:

 • skabb;
 • seboré,
 • psoriasis ;;
 • utslett;
 • brannsår;
 • parasittiske sopp;
 • akne og andre hudskader.

Svovelsalve: bruksanvisning

Svovelsalve er et middel for ekstern bruk. I henhold til bruksanvisningen anbefales det å bruke salven på en ren hudoverflate, unntatt hodebunnen og ansiktsområdet. Intensiteten av behandlingen og varigheten av behandlingen vil i stor grad avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen og dens form.

Fra spiker og fot sopp

Svovelsalve er det mest kjente og populære medisinske verktøyet for ekstern bruk, beregnet for effektiv og rask behandling av soppinfeksjoner i huden. Blant de viktigste indikasjonene på bruk av salver kan skille en rekke sykdommer i huden og neglene. Den unike kombinasjonen av aktive ingredienser i optimal konsentrasjon gjør salven effektiv og sikker. Videre er det et gammelt bevist stoff, faktisk, hadde tid til å bevise sin ubestridelige effektivitet.

Med psoriasis

Komponenter av svovelsalve bidrar til stimulering av sensitive reseptorer, stimulering av blodtilførselen til huden og akselerasjon av metabolisme i hudceller. Som et resultat av disse prosessene oppstår hurtig og effektiv helbredelse av dype arr, psoriasisplakk. Salven tørker huden, så i løpet av behandlingen følger du nøye med doseringen som legen har foreskrevet og nøye overvåker at huden ikke har en følelse av tetthet og flak.

For behandling av demodikose

Demodex er en akne-myte. Parasitten lever i talgkjertlene, så vel som i hårsekkene. Dette er et patogent tick, så mange av dets bærere kan i lang tid ikke merke til forekomsten av parasitten i huden. Svovelsalve med demodeks har høye antiparasitiske egenskaper, derfor anbefaler eksperter å bruke en svovelsammensetning til hele overflaten av huden og la den stå over natten. Verktøyet påføres i et tykt lag. Legene anbefaler å regelmessig bytte sengetøy og klær. Under behandlingen kan huden flak av, og med det vil parasittene dø av.

Hvordan bruke salve for scabies

Salve 6% er mye brukt til å behandle scabies. Behandlingsprosessen varer fra 3 dager til en uke. Varigheten av behandlingen vil avhenge av alvorlighetsgrad og form av sykdommen. Hvordan bruke salve? Svovelsalve for scabies er beregnet for påføring på den forvasket hudoverflaten. Legene anbefaler å bruke agenten på kvelden og forlater den for en dag, og bare om morgenen med vann for å vaske av overflødig salve.

Hvordan behandle lav

Det er mange måter å håndtere lav, blant annet er det spesielt oppmerksom på bruk av svovelsalve. Ifølge mange vurderinger på Internett, fungerer dette gamle beviste verktøyet underverk. Salven er helt enkel å bruke og helt trygg. Svovelsalve for behandling av lav manifesterer sin maksimale effektivitet i de tidlige stadier. Hvis sykdommen er i en ganske utviklet form, er det ganske enkelt umulig å unngå svovelsalve i den komplekse terapien.

Hjemme, lav svovel salve er ofte brukt i kombinasjon med salicyl alkohol, som er forbehandlet det ønskede området av huden. Til å begynne med må huden vaskes grundig og tørkes med alkohol. Deretter påføres salven på det berørte området av kroppen, prosedyren skal gjentas en gang om dagen. Skyll av med vann før sengetid. Ikke glem å bytte sengetøy hver dag.

Akne, hudormer og svarte flekker

Når du bruker svovelsalve for akne, svarte flekker og hudormer, er det ikke nødvendig å påføre et tykt lag. Ellers kan en overdose av svovelholdige stoffet utløse utviklingen av en allergisk reaksjon. Bruk av salve innebærer overholdelse av riktig kosthold - det anbefales å utelukke fra kostholdet av tung mat, sukkerholdig brus og andre skadelige drikker.

Før du bruker salven, vask huden grundig med såpe og varmt vann og tørk det godt med et håndkle. Gni stoffet bør være forsiktige bevegelser. Påfør salven er best før sengetid. Varigheten av behandlingen er i gjennomsnitt 7-10 dager.

Pigment flekker på ansikt og kropp

Sammensetningen av salven for huden inneholder aktive ingredienser som bidrar til dannelsen av epidermale celler. Med en svovelkonsentrasjon på mer enn 10%, bidrar de til eksfoliering av overflatelaget av huden. Det er på grunn av denne egenskapen til salven, har den funnet bred anvendelse i tradisjonell medisin i kampen mot pigmentpletter og vorter. Svovelsalve løser opp epidermiscellene, hvorpå de skreller dem intensivt. Legemidlet bør gnides med et tynt lag. Svovelforbindelser som brukes i kosmetologi ved produksjon av forskjellige kremer og masker for ansiktet, inneholder vanligvis utfelt eller renset svovel.

Med seboré og flass

Indikasjoner for bruk av svovelsalve inkluderer seborisk dermatitt og flass. Det er denne universelle løsningen som vil hjelpe på kortest mulig tid for å kvitte seg med en irriterende og ubehagelig sykdom. Den hårete delen av hodet, hovedsakelig dets fete områder, er gjenstand for denne sykdommen. Seborisk dermatitt er preget av alvorlig kløe og ubehag. Den viktigste skyldige i tilfelle av ulykken er en lipofil gjærlignende sopp, som de aktive komponentene i salven i spørsmålet passer perfekt til.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

I henhold til merknadene til reseptbelagte legemidler er svovelsalve kontraindisert for anvendelse i nærvær av overfølsomhet overfor bestanddelene av det brukte middel. Ellers kan for lenge bruk av stoffet føre til utvikling av ubehagelige bivirkninger. Unnlatelse av å følge foreskrevet dose kan føre til utvikling av brennende og kløe.

Svovel har funnet den største applikasjonen på ulike områder av menneskelig varighet, så dette stoffet kan ofte finnes i beskrivelsene av kosmetiske preparater, pakker med såpe, geler og til og med barnekrem. Dette er et ganske mildt stoff som kan brukes av barn fra to måneder.

Blant de utprøvde manglene i svovelsalve er følgende dens negative egenskaper. For eksempel flekker stoffet sterkt ikke bare huden, men også sengetøy. Salven har en skarp ubehagelig lukt, så under behandling anbefaler eksperter å bruke gammelt sengetøy og klær. I motsetning til andre typer eksterne agenter, gir denne salve nesten ikke tørrhet i huden.

Bruk under graviditet

Svovelsalve under graviditet er foreskrevet i tilfeller der den forventende mor er i fare for å utvikle akne, scabies, rosacea eller seborrheisk dermatitt. Svovel er et antibakterielt middel som hindrer utviklingen av bakterier på overflaten av huden. Svovelsalve, testimonials om stoffet på Internett, indikerer at det er et effektivt og helt ufarlig stoff. Salve effektivt renser porene, har en positiv effekt på det generelle utseendet på huden.

Svovelsalve anses å være helt ufarlig for kvinner under graviditet og amming. Som i tilfelle av andre legemidler, krever bruk av stoffet imidlertid streng overholdelse av resept og doser.

Spesielle instruksjoner

Den største vanskeligheten med å bruke salven ligger i dens etterfølgende fjerning fra de behandlede områder av huden. Bruk av vanlige vann for å vaske stoffet er nesten umulig. Eksperter anbefaler å ta en spiseskje av raffinerte vegetabilske oljer, koker det i et vannbad i fem minutter, deretter fjerner salven fra huden ved hjelp av bomullsbolter og ryddige varme slag.

Det anbefales ikke å smitte utslett og akne med legemidlet i lang tid. Faktum er at svovel kan akkumulere i kroppen, spesielt i blodet. Derfor anbefaler profesjonelle kosmetologer å ta en syv-dagers pause etter hver ukes behandling. Så behandling kan gjentas tre til fem ganger.

Under behandling av akne anbefales å holde seg til et sunt kosthold og en aktiv livsstil. Det er viktig, i hvert fall for en stund, å forlate stekt, røkt og krydret mat, for å utelukke alkohol fra kostholdet ditt. Legene anbefaler å spise mer supper, frokostblandinger, magert kjøtt. Med vanlig bruk av sterk kaffe og te vent litt. I behandlingsperioden vil det ikke være overflødig å supplere kroppen med vitaminer, som du kan kjøpe i dag på et apotek. Vitamin E har en positiv effekt på huden.

Hvor mye koster svovelsalve? I forskjellige apotekskjeder og spesialiserte salgssentre kan kostnaden av stoffet variere. Prisforskjellen, som regel, skyldes plasseringen og den individuelle tilnærmingen til prisingen fra analysatoren. For eksempel kan prisene på apotek i Ukraina og Moskva variere betydelig. Dermed er gjennomsnittsprisen per 25 g gruve salve 16,4 rubler.

Billige analoger av svovelsalve

 1. Acyclovir. En av de vanligste analogene av svovelsalve. De aktive ingrediensene i legemidlet trer inn i virusinfiserte celler, noe som fører til dannelsen av såkalt "defekt" viralt DNA, som igjen bidrar til å hemme reproduksjonen av nye generasjoner av virus. Legemidlet forhindrer fremveksten av nye elementer i utslett, minimerer risikoen for spredning, bidrar til svekkelsen av smertsyndromet.
 2. Viroleks. Antiviralt stoff beregnet på forebygging og behandling av sykdommer utløst av utvikling av virusinfeksjoner. Legemidlet i form av en krem ​​brukes aktivt til å behandle hudinfeksjoner.
 3. Atsigerpin. Legemidlet har en kraftig antiviral effekt. Det vurderte verktøyet har funnet bred anvendelse innen forebygging og behandling av sykdommer som herpes simplex hud og slimhinner, lokalisert og helvedesild.

anmeldelser

Marina, 47 år gammel: Min mann og jeg kunne ikke takle problemet med sopp på beina mine. Forsøkt alle slags talkers og dyre kosmetikk, men ikke noe resultat. Da rådet min mor til å bruke det gamle bevist verktøyet - svovelsalve. Det er det som virkelig viste seg å være effektivt. Svampen forsvant som en hånd, men den ubehagelige lukten av salven måtte være tålmodig.

Oksana, 32 år gammel: Jeg lider av ungdomsår på grunn av akne, som noen ganger vises i ansiktet mitt og i andre deler av kroppen. Jeg prøver å spise rett og spille sport, men den stygge akne på innsatsen min er alt det samme. Sparer bare alkohol og svovelsalve. Først tørker jeg ansiktet mitt, og så behandler jeg det med preparatet. Effekten fortsetter i lang tid.

Yevgeny, 61: Jeg har et ganske vanskelig problem, fordi på grunn av henne føler jeg meg ubehagelig om sommeren på stranden eller i bassenget. Manifestasjoner av psoriasis kan ikke overses, så jeg har lenge vært i et aktivt søk etter et effektivt og rimelig middel til å håndtere mitt problem. Forresten, den vanligste svovelsalven klager godt med de uttalt tegn på sykdommen - jeg anbefaler på det sterkeste å prøve det.

Hva hjelper svovelsalve med: trinnvise instruksjoner for bruk, sammensetning, gjennomgang av analoger og vurderinger

Hudsykdommer er en trist realitet som folk står overfor selv i det 21. århundre. For flere hundre år siden oppsto dermatologiske problemer som følge av uregelmessigheter og dårlig hygieneprosedyrer. I digital alder ble miljømessige, allergiske og kosmetologiske grunner lagt til de ovennevnte faktorene. Men de tidstestede verktøyene for å bekjempe sykdommer i huden er ikke så mye som det ser ut ved første øyekast.

Svovelsalve er et velkjent og mye brukt stoff i farmakologi. Dette er en universell forberedelse, som ikke bare lindrer betennelse, men også helbreder, desinfiserer og helbreder huden.

Bruken av svovelsalve er en rimelig, trygg og effektiv måte å kvitte seg med en rekke dermatologiske sykdommer. Paradoksalt, men få av våre landsmenn vet hvordan man skal bruke dette effektive verktøyet for et gitt problem. Dette aktuelle problemet og dedikere dagens artikkel.

Narkotikabeskrivelse

For å danne en generell forståelse av medisinen i spørsmålet, er det viktig å bestemme hva som hjelper med svovelsalven, og hva er årsaken til effektiviteten. Dette er et legemiddel med uttalt desinfeksjon og antiinflammatoriske egenskaper. Liniment er indikert for behandling av de fleste dermatologiske lidelser. Dens effektivitet skyldes evnen til ikke bare å eliminere de ubehagelige symptomene, men også årsakene til sykdommen.

Den første omtalen av bruk av svovelsalve for medisinske formål datert til middelalderen. I det 21. århundre oppnådde det 16. elementet i det periodiske bordet enorm popularitet, ikke bare i medisin, men også i kosmetikk. Mineral er en del av mange kremer, såper og kremer.

Klinisk farmakologisk gruppe

Svovelsalve tilhører den farmakologiske gruppen desinfeksjonsmidler og antiseptika. Liniment er aktiv mot de fleste patogener og har ingen selektiv effekt. Brukes lokalt, eksternt.

Farmakologisk aktivitet

Det vurderte legemidlet kjennetegnes av utmerkede keratolytiske, antiparasitiske og antifungal effekter, på grunn av hvilke helbredelsesegenskapene til svovelsalve er tilveiebrakt.

Prinsipp for farmakologisk virkning:

 1. Etter påføring på overflaten av de berørte områdene av huden, reagerer komponentene i preparatet med organiske stoffer som danner pentotensyre og sulfidforbindelser.
 2. Elementene nevnt ovenfor og tilhørende derivater påvirker direkte patogen mikroflora, og hemmer dens vitalitet.
 3. De aktive stoffene i kombinasjon med sulfider aktiverer de biokjemiske prosessene for regenerering av epidermis.

Sulfider og pantotensyre hemmer aktiviteten til scabies-myter, hudparasitter.

De aktive komponentene i legemidlet absorberes ikke inn i blodstrømmen. Derfor er liniment ansett som helt trygt for menneskekroppen. Den eneste tilstanden er å bruke produktet bare som foreskrevet av en lege og i anbefalte doser.

Frigi form og sammensetning

Salve med svovel er forskjellig i lysegul farge, homogen kremaktig struktur med små impregneringer. Gjennomsnittlig konsistens har en uttalt ubehagelig lukt. Konsentrasjonen av det aktive mineral varierer fra 5 til 33%. Legemidlet leverer i glassburer for 15-70 g, samt i aluminiumrør på 30 og 40 g.

Sammensetningen av den vanlige salven:

 • malt svovel - 0,333 g per 1 g ferdigprodukt;
 • T-2-type emulgeringsmiddel;
 • mineral ekstrakter;
 • myk paraffin (hvit petrolatum).

Forholdet mellom utfelt emulsjon og hovedaktivstoffet overstiger ikke 2: 1.

Vilkår for lagring

Vanlig svovelsalve (trettito prosent) lagres i ikke lenger enn 24 måneder fra produksjonsdatoen som er trykt på pakken. For å bevare sammensetningens terapeutiske egenskaper er det viktig at aluminiumrøret forblir lufttett og den originale emballasjen er intakt. Krav til miljøforhold: Temperaturforhold - opptil +15 ° C, ingen direkte kontakt med ultrafiolette stråler og fuktighetskilde.

Instruksjoner for bruk: hvordan du bruker svovelsalve

Ifølge bruksanvisningen brukes svovelsalve lokalt på problemområder i huden, og bare eksternt. Det terapeutiske middel anbefales å påføres på det tidligere rengjorte og tørre epiteliale laget. Det er forbudt å behandle store områder av ansiktet, så vel som hodebunnen. Varigheten av behandlingen og hyppigheten av bruk bestemmes individuelt for hver pasient.

Pasienter er i utgangspunktet viktig å forberede seg på en lang kamp, ​​fordi dermatologiske sykdommer preget av gjentakende karakter av manifestasjonene.

For effektiv behandling av sykdommer er det viktig å innhente støtte fra en hudlege. Kun legen vil bestemme en sikker dosering basert på pasientens kliniske tilstand, alvorlighetsgraden av patologien. Selvbehandling er fulle av forverring av sykdomsprosessen, allergiske reaksjoner og bivirkninger.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Det vurderte stoffet brukes til å behandle dermatologiske patologier av sopp-, bakteriell og parasittisk etiologi. Effektiviteten av det farmasøytiske middel på grunn av den høye aktivitet av komponentene mot patogene mikroorganismer.

Indikasjoner for bruk av svovelsalve:

 • soppinfeksjoner av føttene og neglene;
 • laver;
 • psoriasis;
 • seborrhea;
 • flass;
 • akne, akne og komedoner;
 • skabb;
 • pigment neoplasmer;
 • demodicosis;
 • akne, etc.

Slike forskjellige hudproblemer behandles raskt og effektivt, med forbehold om rettidig tilgang til en spesialist, utnevnelse av et tilstrekkelig behandlingsregime. I noen tilfeller anbefalt kompleks behandling på grunnlag av flere stoffer.

Til tross for at svovelbaserte produkter anses godartede, er enkelte pasienter uønskede. Spesielt snakker vi om pasienter med overfølsomhet i kroppen til komponentene av liniment eller individuell intoleranse mot svovel. Før du bruker sammensetningen til problemområdet, er det nødvendig å teste det på et lite område av huden (håndleddet dress) for å sikre at det ikke er allergi.

Dosering og administrasjon

Bruken av svovelsalve for behandling av hudsykdommer er forskjellig i hvert tilfelle, og avhengig av patologiens egenskaper. Nedenfor er det anbefalt i de offisielle instruksjonene for dosen og behandlingens mangfold for ulike sykdommer.

 • Zoster. Fra 1,5 til 3 g liniment påføres huden som er forbehandlet med et antiseptisk middel. Kremmassen er jevnt fordelt over det berørte området, og deretter forsiktig gnidd i epithelialaget med masserende bevegelser. Prosedyren gjentas 2 ganger daglig, varigheten av behandlingen er opptil 10 dager.
 • Skabb. Den aktuelle sykdommen er forårsaket av scabies-myten, ofte ledsaget av alvorlig voksende kløe. Liniment anbefales å brukes på huden etter å ha tatt en dusj, før du legger deg til sengs. Sammensetningen bør være på epitelet i minst 24 timer. I scabies blir salven oppdatert hver dag, og den fjerde er den vasket av. Det er viktig å bytte sengetøy daglig.
 • Acne. Lesjoner av huden på grunn av Demodex-myt. Salven brukes som en av komponentene i kompleks terapi. Det er ofte supplert med salicylsyre, sinkpasta. Doseringen og varigheten av behandlingen bestemmes individuelt etter undersøkelse av en hudlege.
 • Akne og akne. I kosmetologi er svovelbaserte kremer mye brukt på grunn av dette stoffets evne til å hemme reproduksjonen av patogene bakterier. Salve ikke bare gjenoppretter integriteten til epitellaget, men renser også tilstoppede porer, normaliserer sekretet til talgkjertlene. Legemidlet brukes til problemområder 2-3 ganger om dagen, punktvis. Behandlingstid - opptil 7 dager.
 • Fungal lesjoner av negler og føtter. For behandling av sykdoms-etiologi-patologi påføres 10% svovelsalve. Det påføres huden som tidligere har blitt renset og behandlet med et antiseptisk middel. Det anbefales å dampe det for å øke absorpsjonsintensiteten. Prosedyrer utført 2 ganger daglig i 1 uke.

Det er viktig å følge forebyggende tiltak i løpet av behandlingen. Dette vil ikke bare gi en bærekraftig effekt av terapi, men eliminerer også sannsynligheten for tilbakefall av sykdommen.

Bivirkninger og spesielle instruksjoner

Svovelsalve i sjeldne tilfeller fremkaller manifestasjon av bivirkninger i form av allergiske reaksjoner. Etter bruk av pasientens sammensetning kan det oppstå hodepine, svimmelhet, kløe, brenning, urtikaria eller lokal ødem. Disse reaksjonene krever ikke behandling og forsvinner etter å ha stoppet bruken av legemidlet.

 1. Salven fjernes fra huden med raffinert vegetabilsk olje, forkokt for et par.
 2. Langvarig behandling med salver eller kremer som inneholder svovel er kontraindisert. Det vurderte elementet akkumuleres aktivt i menneskelige organer og blod. Deretter kan stoffet forårsake komplikasjoner.
 3. Når terapi er nødvendig for å forlate bruken av krydret og stekt mat.

Langsiktig behandling sørger automatisk for metning av kroppen med nyttige sporstoffer og vitaminer.

Graviditet og amming

Spørsmålet om sikkerheten til svovelsalve for kvinner i situasjonen er ikke studert, ingen har utført eksperimentelle studier. Legene anbefaler å få en offisiell avtale fra legen på forhånd, ved hjelp av liniment i henhold til hans instruksjoner. Det er ingen bekreftede data om den negative effekten av stoffet på fosteret i livmoren.

Bruk i barndommen

Svovelsalve er kontraindisert hos barn under 3 år, på grunn av lav giftighet. Barneleger anbefaler at du bruker en farmasøytisk agent fra 3 år etter at du har forskrevet en lege. En skjøre organisme reagerer negativt på de aktive ingrediensene i linimentet, som er fylt med alvorlige allergiske reaksjoner.

Drug interaksjon

Dermatologer understreker at sammensetningen av svovelsalve inngår en aktiv reaksjon med kaliumpermanganat, så vel som hydrogenperoksid. Samtidig bruk av disse eksterne midler er strengt forbudt. Det er høy risiko for kjemiske forbrenninger eller forverring av pasientens tilstand.

I tilfelle kompleks terapi, er ekstra medisiner inkludert kun på anbefaling av lege.

Priser og helligdager fra apotek

Svovelbaserte legemidler, inkludert salven i spørsmålet, dispenseres over-the-counter i apotek. Dette er et av de mest rimelige middelene for å bekjempe dermatologiske patologier. Den gjennomsnittlige kostnaden for en sink salve tube (10%, 30 g) er 35 rubler. I regionene er prisen på det farmasøytiske produktet likt.

analoger

Analoger av svovelsalve er også tilgjengelige for en bred forbrukersirkel. De mest populære medisinene inkluderer:

 1. Atsigerpin er et antiviralt stoff som brukes mye til behandling av herpes, herpes simplex.
 2. Virolex er et antiviralt middel. Ofte foreskrevet for behandling av smittsomme lesjoner i huden.
 3. Acyclovir er en av de beste erstatene for svovelsalve. De aktive komponentene hemmer den vitale aktiviteten til virale celler på DNA-nivå. Legemidlet fjerner effektivt de smertefulle symptomene.

En erstatning eller analog er kun foreskrevet av den behandlende legen, basert på patologiens egenskaper og pasientens generelle tilstand. Selvbehandling kan forverre sykdomsprosessen, provosere overgangen til kronisk stadium.

anmeldelser

Christina, 34 år gammel, Tobolsk

Jeg bruker alltid enkel svovelsalve, siden jeg har lidd av akne siden jeg var 14 år gammel. Ungdom har lenge gått, men akne forblir. Til tross for regelmessig mosjon og sunn mat, fortsetter disse "stygge rester" å ødelegge ansiktet. Sparer bare svovelsalve, som alternerer med sink og alkohol. Ofte er 1 kurs nok i 2-3 måneder. Resultatet er fornøyd, men jeg vil gjerne komme helt tilbake fra utslett.

Valeria, 44 år gammel, Evpatoria

Jeg har bodd på Krim i 25 år nå, men på grunn av psoriasis kan jeg ikke fullt og avslappet svømme i sjøen. Og alt fordi det er 2 store flekker på kroppen som er vanskelig å ikke erstatte. Fortsatt leter etter stoffer som i det minste midlertidig bidro til å kvitte seg med dette vanskelige problemet. Og svovelsalve i mitt tilfelle er en av de beste måtene, med den hjelpen du kan bli kvitt ikke bare den ubehagelige kløen, men også redusere størrelsen på selve formasjonene. Det er synd at effekten varer ikke lenger enn 1 måned, og langvarig behandling med denne medisinen er kontraindisert.

Svovelsalve: bruksanvisning

Enkel svovelsalve er en gruppe antiseptiske og desinfiserende legemidler til utendørs bruk. Det brukes til å behandle parasittisk hudpatologi.

Sammensetning og form

Svovelsalve har en viskøs konsistens, en homogen karakter og lysegul farge. Den består av svovel, utfelt i en emulsjon av vann og vaselin i et forhold på 1: 2. Svovelsalve finnes i en krukke i mengden 25 g. En kartongpakke med stoffet inneholder en krukke med salve, samt bruksanvisninger.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Svovel, som er en del av salven, har en antiseptisk effekt. Når det kommer i kontakt med organiske forbindelser, dannes sulfider og pentioninsyre, som har en skadelig effekt på ulike typer mikroorganismer, inkludert hudparasitter, som skabb og demodeks. Etter bruk av Chamois enkle salve på huden, absorberes den viktigste aktive ingrediensen ikke i den systemiske sirkulasjonen.

Indikasjoner for bruk

Bruk av dette legemidlet er indikert for kompleks behandling av infeksiøs og parasittisk hudpatologi, inkludert sycosis, psoriasis, scabies, acne, mycosis, seborrhea.

Kontra

Absolutte kontraindikasjoner til bruk av dette legemidlet er individuell intoleranse overfor noen av komponentene i legemidlet, så vel som pasientens alder opptil 3 år. Før du begynner å bruke stoffet på huden, er det viktig å sikre at det ikke er uønskede kroppsforhold.

Dosering og administrasjon

Enkel svovel salve er beregnet for ekstern bruk. Det påføres de berørte hudområdene fra 1. til flere ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er i gjennomsnitt 7-10 dager, som avhenger av å oppnå en terapeutisk effekt og reduserer alvorlighetsgraden av manifestasjoner av den inflammatoriske responsen. Etter å ha fullført behandlingsforløpet, er det viktig å følge anbefalinger for å hindre reinfeksjon av huden. For barn opp til 12 år kan en salve med lavere svovelkonsentrasjon (5-10%) gjøres på apotek.

Uønskede negative patologiske reaksjoner

Generelt er simpel vasssalve godt tolerert. Noen ganger, mot bakgrunnen av bruken, kan allergiske reaksjoner utvikle seg, ledsaget av utseende av hudutslett i applikasjonsområdet, samt kløe. Når en allergisk reaksjon oppstår, bestemmer legen om å avbryte legemidlet.

Spesielle anbefalinger

Før du begynner å bruke en enkel svovelsalve, er det viktig å lese nøye instruksjonene for forberedelsen og ta hensyn til noen spesielle anbefalinger, som inkluderer:

 • Pålitelige data om stoffets sikkerhet for gravide og ammende kvinner er derfor ikke bruk bare etter en lege resept av strenge medisinske grunner, når den forventede fordelen til moren overskrider den potensielle risikoen for utviklingsfostre eller spedbarn.
 • Det er viktig å ekskludere inntak av salve på de synlige slimhinnene. Hvis stoffet kommer inn i øynene, bør de vaskes med stort volum rennende vann og konsultere en medisinsk spesialist.
 • For barn i alderen 3 til 12 år foreskrives legemidlet bare etter en nøye vurdering av risikofaktorforholdet. Legen kan også anbefale å lage en mindre konsentrert salve.
 • Du kan ikke bruke enkel svovelsalve samtidig som andre antiseptiske midler (hydrogenperoksid, kaliumpermanganat), da dette kan provosere utviklingen av en kjemisk brann på huden.
 • Legemidlet med riktig bruk påvirker ikke den funksjonelle tilstanden til hjernen, personens evne til å konsentrere seg og hastigheten på psykomotoriske reaksjoner.

I apoteksnettet selges enkel svovelsalve uten resept. Hvis du er i tvil om indikasjonene på bruk av legemidlet, bør du konsultere en lege.

Overskridelse dosen

Tilfeller av overdose med enkel svovelsalve har ikke hittil blitt rapportert i klinisk praksis.

Analoger av svovelsyring

Lignende i sammensetning og terapeutisk effekt for enkel svovelsalve er preparatene Svovel, Svovel utfelt.

Vilkår for lagring

Holdbarheten for enkel svovelsalve er 2 år fra fremstillingsdatoen. Det er viktig å oppbevare stoffet i original, original, originalemballasje, mørk, tørr, utilgjengelig for barn ved lufttemperatur ikke høyere enn + 25 ° C.

Svovel salve pris

Gjennomsnittskostnaden for en pakke med enkel svovelsalve i apotek i Moskva varierer mellom 42-46 rubler.

Svovelsalve

Beskrivelse fra 10/14/2016

 • Latinnavn: Svovelsalve
 • ATX-kode: P03AA
 • Aktiv ingrediens: Svovel
 • Produsent: LLC Tula Pharmaceutical Factory, Biochemist, OJSC Tver Pharmaceutical Plant, LLC Pharmstandard-Fitofarm-NN, OJSC Dalkhimpharm, CJSC Yaroslavl Pharmaceutical Plant, OJSC Kemerovo Pharmaceutical Factory, Pharmaceutical Factory FSUE, OJSC Biosynthesis "og andre. (Russland); LLC" Ternofarm ", JSC" Lekhim ", PJSC" Viola ", PJSC" Fitofarm ", LLC" Lubnypharm "

struktur

Sammensetningen av enkel svovelsalve av enhver produsent inkluderer svovel (utfelt, malt) i massedelen på 333 mg pr. 1 gram.

Basen på salven er ofte fettemulsjon, bestående av renset vann, myk paraffin, mineralolje og T-2 emulgator.

Utgivelsesskjema

Dette middelet er produsert i form av en ekstern salve i rør og banker med forskjellig kapasitet (fra 15 til 70 gram).

Farmakologisk aktivitet

Desinfeksjonsmiddel, antiparasittisk, antiseptisk, antimikrobielt middel.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Når legemidlet brukes eksternt, virker dets aktive ingrediens (svovel) på huden, med organiske substanser i det subkutane vevet, noe som fører til dannelsen av pentathionsyre og sulfider, som har antiparasittisk og antimikrobiell effekt, hvorav svovelsalve hjelper med ulike hudsykdommer. Sulfider utviser også keratoplastiske egenskaper.

Ekstern bruk av svovelsalve leder nesten ikke til absorpsjon av dets ingredienser (inkludert svovel og vaselin) i det menneskelige blodforsyningssystemet.

Indikasjoner for bruk Svovelsalve

Kontra

Svovel, som er den aktive ingrediensen i legemidlet, har en ganske sterk irriterende effekt, hvorfra den (Simple Sulphur Ointment) ikke brukes til å behandle barn under 3 år og pasienter med individuell overfølsomhet.

Bivirkninger

Hos pasienter med overfølsomhet kan allergiske manifestasjoner oppstå.

Svovelsalve, bruksanvisning

Medisinsk behandling Svovelsalve enkle bruksveiledninger gjør at du kun kan bruke eksternt, bruke det 2-3 ganger i 24 timer på de berørte hudområdene (eller på forhånd rengjort).

I tilfelle kompleks behandling av scabies, er den terapeutiske søknadsplanen og personhygieneregler for pasienten opprettet av legen individuelt. Ofte er stoffet vist å brukes uten å vaske av under alle de anbefalte 5 dagene av behandlingen.

Svovelsalve for berøvelse er også foreskrevet parallelt med andre terapeutiske midler. Avhengig av å frata det, kan det være jodløsning, alkohol, kortikosteroid, antifungal ekstrem preparater og andre legemidler.

Bruken av svovelsalve for akne krever bruk med et tykt lag på problemområder i huden. Svovelakne salve brukes sammen med diettbehandling, tar multivitamin eller andre legemidler som er foreskrevet av en hudlege.

Svovelsalve for demodikose er foreskrevet for å bli kvitt Demodex, et mikroskopisk tikk som parasitterer menneskelige hårsekk, vanligvis plassert på hodet og øyelokkene. Vanligvis påføres et tykt lag av stoffet på den berørte huden om kvelden og går over natten. I behandlingsprosessen, på grunn av sterk flakering av huden og parasittens død, bør pasienten regelmessig bytte klær og sengetøy. Anmeldelser for demodikose tyder på at behandlingen av denne sykdommen er lang, arbeidskrevende og krever en helhetlig tilnærming og integrert bruk av systemiske og lokale rusmidler.

Varigheten av ett behandlingsforløb er vanligvis begrenset til fem dager, med mulig gjentagelse om noen dager.

overdose

Selv med bruk av salven oftere enn den anbefalte perioden, er de negative effektene av overdose på dets ingredienser usannsynlig.

interaksjon

Ved parallell bruk med andre eksterne legemidler, er dannelsen av nye forbindelser mulig, hvis virkning kan være uforutsigbar, og derfor kan andre legemidler til lokal bruk kun brukes med tillatelse fra en hudlege.

Interaksjon med narkotika som er oksidasjonsmidler (kaliumpermanganat, hydrogenperoksid) kan forårsake kjemisk forbrenning.

Salgsbetingelser

For å kjøpe dette stoffet i et apotek, er det ikke nødvendig med en dermatologs resept.

Lagringsforhold

Salven skal lagres i produsentens primære emballasje (krukke, rør), og holdes til en temperatur ikke høyere enn 25 ° C.

Holdbarhet

Legemidlet er i stand til å beholde alle sine medisinske egenskaper i 2 år.

Spesielle instruksjoner

Vask grundig etter hver applikasjon.

Hvis du må bruke dette legemidlet i ansiktet, bør du unngå å komme i munnen, øynene og nesen.

For barn

På grunn av dets toksisitet, er salve ikke foreskrevet til barn før de fyller 3 år.

Under graviditet (og laktasjon)

Den absolutte brukssikkerheten og den kliniske effekten av dette terapeutiske middelet under graviditet, samt under amming, er ikke spesielt undersøkt. Av denne grunn kan legemidlet i disse perioder bare brukes med et betydelig overskudd av sine potensielle fordeler for den fremtidige (fullførte) moren, i forhold til den mulige negative effekten på fosteret (babyen).

Omtaler av svovelsalve

Med en mild grad av hudsykdommer, er anmeldelser av svovelholdige salver enkle, da de bare brukes som angitt, er de vanligvis positive. Omtaler av svovelsalve for akne i ansiktet, forskjellige lav, seborrhea, scabies og til og med psoriasis antyder en relativt rask positiv effekt av bruken, men dessverre ofte kortvarig. Dette bekreftes også av vurderinger av svovelsalve fra pigmentspots og med demodikose. Mest sannsynlig skyldes dette at penetrasjonen av sykdommen som er tilstede i pasienten til den dypere huden, hvorfra svovelsalve ikke alltid hjelper, og behandlingsprosessen krever inkludering av andre medisinske preparater anvendt for behandling av en bestemt sykdomstilstand.

Pris Svovel salve, hvor du kan kjøpe

Tradisjonelt er kostnaden for denne løsningen minimal og tilgjengelig for absolutt alle kategorier av befolkningen.

I Russland er uansett region og produsent av stoffet så mye som i hovedstaden. Så i gjennomsnitt kan 25 gram av disse pengene kjøpes i Moskva for 40 rubler.

Prisen på svovel salve i Ukraina er i gjennomsnitt på 10 hryvnia per 25 gram.

Flere Artikler Om Typer Acne